Lediga jobb som Administrativ chef i Uppsala

Se lediga jobb som Administrativ chef i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Administrativ chef

Institutionen för ekonomi Administrativ chef med fokus på ledarskap, ekonomi och utveckling till SLU. Tycker du om att utvecklade administrativa processerna och dina medarbetare? Vill du arbeta i en internationell organisation med forskare och lärare som har ett stort engagemang för sitt uppdrag? Då kan det här vara en tjänst för dig! Vid institutionen för ekonomi vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) bedrivs forskning och undervisning i företags- och n... Visa mer
Institutionen för ekonomi
Administrativ chef med fokus på ledarskap, ekonomi och utveckling till SLU. Tycker du om att utvecklade administrativa processerna och dina medarbetare? Vill du arbeta i en internationell organisation med forskare och lärare som har ett stort engagemang för sitt uppdrag? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Vid institutionen för ekonomi vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) bedrivs forskning och undervisning i företags- och nationalekonomi med koppling till lantbruk, livsmedel och miljö. Våra frågor är viktiga för samhällets omställning till hållbarhet. Vi lägger stor vikt vid tillämpad vetenskap och samverkar ofta med universitetets naturvetenskapliga ämnen. Institutionen driver tillsammans med Lunds universitet verksamheten vid AgriFood Economics Center som arbetar med kvalificerade samhällsekonomiska analyser inom de gröna näringarna. Vi utbildar också agrara ekonomer och ekonomer med naturresursinriktning och ger forskarutbildning i företagsekonomi och i nationalekonomi. Som administrativ chef kommer du att ha en viktig funktion i att skapa bra förutsättningar och stöd för vår verksamhet.

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom SLU på https://www.slu.se/om-slu/jobba-pa-slu/

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ha huvudansvaret för att leda och samordna det administrativa stödet till verksamheten vid institutionen för ekonomi med ca 60 medarbetare. Till din hjälp har du sju medarbetare med kompetens inom ekonomi-, information-, personal- och utbildningsadministration som du även har personalansvar för. Därutöver har du hjälp från stödfunktioner på fakultets- och universitetsnivå och du kommer att ingå i ett nätverk av administrativa chefer inom fakulteten. Du rapporterar till prefekten och ingår i institutionens ledningsgrupp. Du kommer även att delta i det operativa arbetet med beslutsstöd till institutionsledningen, samt vid behov även i utredningar vidfakultets- och universitetsadministrationen.

 Arbetsuppgifterna innebär att:


• ha personalansvar och arbetsleda institutionens administrativa personal vara beslutsstöd till prefekten och till institutionens avdelningschefer.
• ha en aktiv roll vid rekrytering och personalutveckling
• aktivt delta i och driva arbetsmiljöarbete samt verksamhetsanalys
• bereda ärenden som rör verksamhetsplanering, organisation, personal, infrastruktur, upphandling, förvaltning och arbetsmiljö
• arbeta med administrativ utveckling
• ha en aktiv roll inom budgetarbete, bokslut, resultatuppföljning samt inom ansökningar samt vid projektredovisningar

Kvalifikationer:
Du har en högskoleexamen inom ekonomi (redovisning) eller motsvarande samt kunskaper inom HR, ledarskap, organisationsteori och organisationsstyrning. Du har en väl vitsordad och betydande arbetslivserfarenhet av motsvarande arbetsområden. Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning med personalansvar är också ett krav. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet. Goda kunskaper i Agresso/UBW är meriterande. Du ska ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Som person söker vi dig som är analytisk, strukturerad, drivande, flexibel och lyhörd. Du är strategisk och bra på att se helheten samt har förmåga att kommunicera, delegera och följa upp samt förstå komplexa processer. Du tar egna initiativ och föreslår förändringar för verksamheten för att uppnå mål enligt plan. Vi söker dig som tar ansvar för egen samt andras utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Det är önskvärt att du har erfarenhet av ledningsgruppsarbete, arbetsmiljöarbete, projektledning, nationella och internationella forsknings- och EU ansökningar. Vi värdesätter förmåga att förstå och ha erfarenhet av beslutsprocesser, ärendeflöden samt erfarenhet från offentlig verksamhet. Meriterande är även att du är förtrogen med miljöcertifieringssystemet ISO 14001.

Placering:
Uppsala.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2022-09-04.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) är ett universitet i internationell toppklass med forskning, utbildning och miljöanalys inom vetenskaper för hållbart liv. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet. Hos oss samlas människor med olika perspektiv men med det gemensamma målet att skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar, levande och bättre värld.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden.

www.slu.se Visa mindre

Administrativ chef

LetMeRepair är en ledande leverantör av eftermarknadstjänster (kundtjänst / reparationer / returhantering) inom elektronikindustrin i Europa. Med mer än 800 anställda på över 20 platser erbjuder vi en helhetslösning till våra kunder över hela Europa. Vår breda kundbas omfattar nästan alla marknadsledande elektroniska varumärken och återförsäljare. LetMeRepair Nordic med huvudkontor beläget i Uppsala är LetMeRepairs centrum för alla aktiviteter i hela Norde... Visa mer
LetMeRepair är en ledande leverantör av eftermarknadstjänster (kundtjänst / reparationer / returhantering) inom elektronikindustrin i Europa. Med mer än 800 anställda på över 20 platser erbjuder vi en helhetslösning till våra kunder över hela Europa. Vår breda kundbas omfattar nästan alla marknadsledande elektroniska varumärken och återförsäljare.
LetMeRepair Nordic med huvudkontor beläget i Uppsala är LetMeRepairs centrum för alla aktiviteter i hela Norden. För att stödja vidareutvecklingen av vår verksamhet letar vi nu efter en Administrativ chef.
Arbetsbeskrivning:
Som Administrativ chef har man det övergripande ansvaret för administrationen inom Norden och är en del av företagets ledningsgrupp och rapporterar till General Manager för Norden. Den nordiska verksamheten består av två lokala systerföretag i Sverige och Danmark och ingår båda i rollens ansvarsområden.
Arbetsuppgifter:
Helhetsansvar för alla interna finans-, lön- och bokföringsprocesser.
Kassaflödesplanering och samordning av betalningar
Månadsrapportering och fakturering till avtalskunder
Ansvar för alla HR-relaterade ämnen och huvudkontakt för fackliga parter
Ansvarig för alla fastighets- och säkerhetsrelaterade ämnen
Kontroll och uppföljning av befintliga leverantörer samt identifiering av alternativa leverantörer
Identifiera utvecklingsområden för optimering och effektivisering, förbereda åtgärdsplan och förverkliga
Bokslutsarbete och huvudkontakt gentemot revisorer och myndigheter
Ansvar för en ekonomiassistent inom teamet

Vad vi förväntar oss:
För att lyckas i rollen behöver du ha arbetslivserfarenhet från liknande arbets- och ansvarsområden. Du bör ha en god förmåga att strukturera din verksamhet och att implementera rutiner och processer.
Utbildning / examen i ekonomi, fördjupad kunskap inom HR & finans
Erfarenhet av att leda ett team
Erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö (kollegor, kunder och leverantörer)
Engelskspråkiga yrkesmässiga kunskaper
Proaktiv och entreprenöriell attityd
Kund- / lösningsorienterat och pragmatiskt tänkande
Flexibilitet och vid behov praktisk mentalitet

Övrig information:
Tillträde till tjänsten är snarast möjligt med respekt för eventuell uppsägningstid. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-08-07. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via mail till [email protected] och bifoga CV och personligt brev.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Blomqvist, General Manager Norden, via [email protected] Visa mindre

Föreståndare vid Centrum för forskning om funktionshinder

Ansök    Jun 21    Uppsala Universitet    Administrativ chef
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda och en omsättning på cirka 8 miljarder kronor.
Centrum för forskning om funktionshinder (CFF) är en samarbetsorganisation för forskare inom olika ämnen vid Uppsala universitet som arbetar med funktionshinderfrågor.

Forskning om funktionshinder bedrivs inom medicin och hälsa, samhällsvetenskap och humaniora samt teknik och naturvetenskap. Forskningen är ofta tvärvetenskaplig. Den kan avse individ, grupp eller samhälle. Det finns forskning som studerar faktorer eller processer som gör funktionsnedsättningar till funktionshinder och hur dessa faktorer eller processer kan förändras. Det finns forskning som syftar till att öka kunskapen om funktionsnedsättningar, minska konsekvenserna av dem, ibland med tekniska hjälpmedel. Ibland ingår funktionshinderfrågorna som ett inslag i t ex välfärdsforskning, folkhälsoforskning, arbetslivsforskning eller utbildningsforskning. Ett annat gränsområde är forskning som studerar uppkomst, utveckling och behandling av sjukdomar, vilka kan leda till funktionsnedsättningar.

Centrets syfte är att genom ökat informationsutbyte mellan lärare, forskare och doktorander samt intressenter utanför universitetet stimulera en långsiktig kunskapsuppbyggnad i frågor om funktionsnedsättning och funktionshinder.

Arbetsuppgifter
Planera och leda arbetet inom centret. Främja funktionshinderforskning vid Uppsala universitet, verka för mång- och tvärvetenskapliga inriktningar inom forskningen och bedriva seminarieverksamhet inom området. Koordinera ett nationellt nätverk för funktionshinderforskare. Ansvara för aktiviteter som syftar till att skapa arenor för samverkan, utveckling och forskning inom funktionshinderområdet. Utveckla och pröva nya former för kunskapsöverföring. Sprida information om forskning om funktionshinder, såväl inom Uppsala universitet som till det omgivande samhället. Utveckla centrets webbsida och andra kanaler för informationsspridning. Arbeta i redaktionen för tidningen ”Forskning om funktionshinder pågår” som ges ut av CFF. I uppgifterna ingår även omvärldsbevakning och att bistå styrelsen för Centrum för forskning om funktionshinder samt kommunikation via traditionella och digitala medier.

I anställningen ingår även administrativa uppgifter såsom ansökningar om medel för t ex forsknings- och utvecklingsarbete, konferenser, tidningsproduktion och liknande.

Kvalifikationskrav:

- doktorsexamen
- god kännedom om forskningsfältet funktionshinder
- bred erfarenhet av forskningsinformation och kontakter med strategiska grupper i det omgivande samhället
- god förmåga att planera, organisera och leda verksamheten
- pedagogisk förmåga
- god administrativ förmåga
- god samarbetsförmåga
- god samverkansförmåga både inom universitet och med det omgivande samhället
- god egen initiativförmåga
- goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
- god kommunikationsförmåga avseende traditionella och digitala kommunikationsmedel.

Meriterande i övrigt
Erfarenhet av egen forskning inom forskningsfältet funktionshinder är meriterande. Även bred kännedom och erfarenheter av arbete inom funktionshinderområdet är meriterande. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av samverkan mellan forskning, akademisk grundutbildning och praktik.

Om anställningen
Anställningen är tillsvidare (provanställning kan tillämpas). Omfattningen är halvtid. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala.

Upplysningar om anställningen lämnas av: vicerektor Mats Larhed: 070-49 35 383

Välkommen med din ansökan senast den 12 augusti 2022, UFV-PA 2022/2420.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Områdesansvarig i Uppsala

Ansök    Jun 15    Homemaid AB (Publ)    Administrativ chef
ARBETSUPPGIFTER I din roll som Områdesansvarig kommer du tillsammans med ditt team se till att den dagliga verksamheten flyter på som den ska. Du ansvarar främst för områdets personal genom att aktivt arbeta med personalnöjdhet samt ha ett delegerat resultatansvar i enlighet med budget och förväntningar. I personalansvaret ingår att rekrytera och introducera ny personal, ett moment som värderas och prioriteras högt hos oss på HomeMaid. Rollen innehåller o... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Områdesansvarig kommer du tillsammans med ditt team se till att den dagliga verksamheten flyter på som den ska. Du ansvarar främst för områdets personal genom att aktivt arbeta med personalnöjdhet samt ha ett delegerat resultatansvar i enlighet med budget och förväntningar.
I personalansvaret ingår att rekrytera och introducera ny personal, ett moment som värderas och prioriteras högt hos oss på HomeMaid.

Rollen innehåller också en administrativ sida där du hanterar kunder, offertskrivning, fakturering och tidsrapportering.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:

- Medarbetarsamtal och uppföljningssamtal

- Planering och optimering av personalens arbetsschema.

- Rekrytering och introduktion av nya medarbetare.

- Uppföljning och delaktighet i budgetarbete samt prissättning.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap, administrativt arbete och har service ut i fingerspetsarna. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta med människor, att ta ansvar och att arbeta aktivt och engagerat för att uppnå goda resultat och ett välmående team.
Vidare behöver du känna dig bekväm med att hantera olika arbetsmoment samtidigt och snabbt kunna styra om när stunden kräver det utan att tumma på kvalitén. Du tycker om när det händer mycket och din vilja att utvecklas samt din nyfikenhet hjälper dig framåt. Det är meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning men inget krav.

Viktigt för tjänsten:

- Erfarenhet av att leda och fördela arbete i team.
- God samarbetes- och kommunikationsförmåga.
- God systemvana.
- B-körkort.
- God kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Arbetstider är främst 07.00-16.00 måndag-fredag och förmåner ingår i tjänsten.
Teamet består idag av flertalet serviceassistenter, säljare och interna tjänstemän.

Placering: Uppsala
Anställning: 100%, 6 månader provanställning.
Tillträde: start omgående eller enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Ansök senast:

Varmt välkommen med din ansökan!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Visa mindre

Arbetsledare till Urbasers driftenhet i Uppsala

Ansök    Apr 22    URBASER AB    Administrativ chef
Urbaser är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner ... Visa mer
Urbaser är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i fyra världsdelar och mer än 25 länder.


 
Har du en ledarbakgrund inom avfalls- eller transportbranschen och drivs av att motivera andra? Är du en administrativ klippa som trivs i en bred roll med mycket ansvar? Då kan det vara dig vi söker!

Urbaser är stolta insamlare av avfall, och hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation som är präglad av framåtanda och öppenhet.

Vi värdesätter alla medarbetare och deras del i företagets framgång – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i stora delar av Uppsala, med Uppsala Vatten och Avfall som uppdragsgivare och samarbetspartner. Nu söker vi en engagerad och självgående arbetsledare som kommer att ha det huvudsakliga ansvaret över planering och organisering av den operativa verksamheten på avdelningen. Det innebär att du leder och fördelar arbetet för de cirka 22 miljöarbetare och de fordon som verkar i driften. Du följer upp och säkerställer att arbetet drivs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du har ett tätt samarbete med produktionschefen Lars, som du även rapporterar till.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Administration i Urbasers och uppdragsgivarens system (EDP Future och Mobile).
- Hantering av inkomna reklamationer.
- Kontakter med uppdragsgivare och med kunder.
- Kontakter med verkstäder gällande service och reparationer av fordon.
- Arbetsmiljöärenden.

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten tror vi att du:
- Som ledare har förmåga att motivera och entusiasmera andra.
- Är tydlig i din kommunikation.
- Har intresse för administrativa arbetsuppgifter.
- Är relationsskapande och serviceinriktad med förståelse för entreprenadverksamhet.
- Har hög arbetskapacitet och god problemlösningsförmåga.

Du har minst två års erfarenhet i ledande ställning från transport- eller avfallsbranschen. Du har god datorvana och mycket god administrativ förmåga. Du har dessutom goda kunskaper inom svenska språket, såväl i tal som i skrift. Kunskap inom EDP Future och EDP Mobile är mycket meriterande. Har du intresse av, och kunskap om, tunga fordon ses även det som en stor merit – likaså om du har C-kort. Vi sätter dock stort värde vid dina personliga egenskaper i samband med denna rekrytering.

Övrigt om tjänsten
Start: Enligt överenskommelse (så snart som möjligt).
Omfattning och anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning (provanställning tillämpas).Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Då vi är övervägande män på avdelning ser vi gärna kvinnliga sökanden. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Corporate Office Manager & Executive Assistant

Ansök    Maj 2    I.A.R. Systems AB    Administrativ chef
About the role We are a global tech company with 15 offices, headquarters in Uppsala, and we are looking for a Corporate Office Manager & Executive Assistant. Your workdays will be a mix of operational Office Management tasks, administrative tasks as well as the possibility to drive your own projects. As you will be in close contact with all employees through your office responsibility and assist the CEO as well as the Leadership team you should not be sur... Visa mer
About the role
We are a global tech company with 15 offices, headquarters in Uppsala, and we are looking for a Corporate Office Manager & Executive Assistant. Your workdays will be a mix of operational Office Management tasks, administrative tasks as well as the possibility to drive your own projects. As you will be in close contact with all employees through your office responsibility and assist the CEO as well as the Leadership team you should not be surprised if other assignments are added to your to-do-list. We appreciate good communication skills and excellent administrative skills together with experience of Office Management. You will report to our CEO and have staff reporting to you in Europe and the US.
What are we offering?
You will be part of a multi-cultural and global business in a fast-growing industry, an organization where every co-worker’s individual role is a very important part in the big picture. We are welcoming, open to new ideas, and take pride in our achievements. We offer you the opportunity to work in a knowledge-sharing environment with a strong team spirit, where curiosity is valued. We will support you in growing both professionally and as an individual. We are problem-solvers and take on new challenges with excitement and energy, which is why we place great emphasis on your personal qualities and their alignment with our values.
More about us
IAR Systems is a truly global company at the top of our industry, providing world-leading software for building embedded applications for more than 35 years. We supply the tools and services that make embedded systems development fast, efficient and reliable, enabling our customers worldwide to deliver better products to their markets faster. Working with us, you will be part of a dedicated team of more than 200 employees worldwide, all proudly working together to provide the most competitive customer solutions. I.A.R. Systems Group AB is listed on NASDAQ OMX Stockholm.
Next step
Now we want to know more about you, don’t wait to submit your application as soon as possible as we will go through applications as they come in.


Applications, please write Corporate Office Manager & Executive Assistant in the subject line, and send to: [email protected]
We look forward to receiving your application!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Administrativ chef till Institutionen Mark och miljö i Uppsala

Ansök    Mar 22    Randstad AB    Administrativ chef
Arbetsbeskrivning Tycker du om att utveckla de administrativa processerna och dina medarbetare i en dynamisk miljö? Vill du ha en central funktion i en organisation med specialister som har ett stort engagemang för sitt uppdrag? Då är det här ett jobb för dig. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare får du möjlighet att göra skillnad. Vid institutionen för mark och miljö bedrivs forskning, miljöanalys och utbildning om hållbar markanvändning... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Tycker du om att utveckla de administrativa processerna och dina medarbetare i en dynamisk miljö? Vill du ha en central funktion i en organisation med specialister som har ett stort engagemang för sitt uppdrag? Då är det här ett jobb för dig. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare får du möjlighet att göra skillnad.

Vid institutionen för mark och miljö bedrivs forskning, miljöanalys och utbildning om hållbar markanvändning i jordbrukslandskapet och skogen såväl som i urbana miljöer. Verksamheten sker i enlighet med nationella och internationella strategier kring livsmedelssäkerhet, nationella miljö- och klimatmål, samt de globala hållbarhetsmålen inom Agenda 2030. Vi har cirka 130 medarbetare, majoriteten av verksamheten bedrivs på SLU Ultuna campus i Uppsala och därutöver finns en forskargrupp och en forskningsstation i Skara.

Ansvarsområden
Som administrativ chef kommer du att ha en viktig funktion som stöd till institutionens ledning i frågor som rör planering och uppföljning av verksamheten. Du kommer också ha ett övergripande ansvar för ekonomi- personal- och utbildningsadministration, samt diarie- och arkivhantering. Till din hjälp i uppdraget har du medarbetare med kompetens inom dessa områden, som du även har personalansvar för. Dessutom finns stödfunktioner på fakultets- och universitetsnivå.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att du:
ingår i institutionens ledningsgrupp
bereder ärenden som rör verksamhetsplanering, personal, infrastruktur och förvaltning
driver, i dialog med prefekten, budgetarbete, resultatuppföljning, verksamhetsanalys och bokslut
bistår med beslutsstöd till prefekten
leder en fortlöpande administrativ utveckling, både i form av rutiner och kompetenser
deltar i utredningar och andra uppdrag initierade av fakultet eller universitetsledning
bistår tillsammans med våra projektekonomer forskare vid budgetplanering och projektredovisningar 
personalansvar för den administrativa gruppen


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
akademisk examen med inriktning på ekonomi samt flera års erfarenhet av arbetsledning och administrativt arbete
god förmåga att förklara ekonomiska begrepp och sammanhang, och du kan uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska
integritet som leder personal genom att skapa engagemang och delaktighet, arbetar strukturerat och du är en person som trivs med att lösa utmaningar tillsammans med verksamhetens medarbetare och ledare.

Meriterande:
erfarenhet av arbete inom statlig myndighet liksom erfarenhet av arbete inom en komplex ekonomi och verksamhet så som gäller inom akademin
erfarenhet av projektredovisning av större projekt finansierade av EU, forskningsråd eller annan myndighet
Erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljöfrågor och systematiskt arbetsmiljöarbete

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, samt ett flexibelt och självgående arbetssätt. Du har ett prestigelöst, öppet och positivt förhållningssätt och har förmågan att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du är ansvarstagande, noggrann och initiativrik och du drivs av att ständigt förbättra de administrativa processerna samt av att ge en god service till verksamheten.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2022-04-12
Placeringsort: Uppsala
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning.
För information: I denna rekrytering samarbetar Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) med Randstad Finance. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Kristina Rostedt, [email protected], 070-146 41 85 om du har frågor. Ansökan sker på www.randstad.se
Fackliga företrädare: Saco-S föreningen SLU 018-67 10 85 och Lotta Olsson, telefon 018 67 15 36 för ST.

Om företaget
Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) är ett universitet i internationell toppklass med forskning, utbildning och miljöanalys inom vetenskaper för hållbart liv. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet. Hos oss samlas människor med olika perspektiv men med det gemensamma målet att
skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar, levande och bättre värld. SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden.
www.slu.se

Diarienummer: SLU.ua.2022.2.5.1-455 Visa mindre

Administrativ chef till Musik i Uppland

Ansök    Apr 8    Randstad AB    Administrativ chef
Arbetsbeskrivning Lockas du av en bred roll där du har ansvar för ekonomihantering, administration, IT/telefoni/maskinpark och GDPR? Klappar ditt hjärta lite extra för levande musik, ekonomi och administration i en kulturell verksamhet? Då kan detta vara jobbet för dig! Stiftelsen Musik i Uppland är en regional musikorganisation i Uppsala som erbjuder musikupplevelser i Uppsala län av högsta kvalitet. Kontoret är lokaliserat i Uppsala Konsert och Kongress... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Lockas du av en bred roll där du har ansvar för ekonomihantering, administration, IT/telefoni/maskinpark och GDPR? Klappar ditt hjärta lite extra för levande musik, ekonomi och administration i en kulturell verksamhet? Då kan detta vara jobbet för dig!

Stiftelsen Musik i Uppland är en regional musikorganisation i Uppsala som erbjuder musikupplevelser i Uppsala län av högsta kvalitet. Kontoret är lokaliserat i Uppsala Konsert och Kongress; centralt med närhet till centralstationen. Nu söker Musik i Uppland sin nästa superkraft och länsmusikchefens högra hand. 

Ansvarsområden
Som administrativ chef kommer du att ha ansvar för ekonomihantering, IT/telefoni/maskinpark och GDPR. I arbetsuppgifterna ingår löpande redovisning, inklusive kund- och leverantörsreskontra samt rapportering resultat och månadsbokslut. Du ansvarar för budget och prognos samt årsredovisning och årsbokslut. Vidare deltar du i rapportering till huvudman och bistår länsmusikchefen med ekonomiska rapporter inför styrelsemöten. Du är delaktig i arbetet med bidragsansökningar och uppföljning samt deltar i upphandlingar. I rollen ingår även kontakt med externa parter såsom bank och försäkringsbolag samt arbete med bolagsformalia.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:
Löpande redovisning inkl. kund- och leverantörsreskontra
Rapportering resultat och månadsbokslut 
Budget och prognos
Årsredovisning och årsbokslut
Rapportering till huvudman
Bistå länsmusikchefen med ekonomiska rapporter inför styrelsemöten
Delaktig i arbetet med bidragsansökningar och uppföljning
Delta i upphandlingar
Ansvarig ekonomihantering, IT/telefoni/maskinpark, GDPR
Kontakt med externa parter såsom bank och försäkringsbolag
Bolagsformalia


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning i ekonomi på universitet/högskolenivå eller motsvarande. Du har minst tre års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande verksamhet. Har du dessutom erfarenhet av utveckling av processer och rutiner samt implementering av nya system så är det en fördel. Det är viktigt att behärska svenska obehindrat i tal och skrift. Du har goda Excelkunskaper och har du erfarenhet av de system som vi jobbar i: Visma Business, Ascendo, Capego, Super Office CRM och Flex HRM, så är det meriterande. 

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som administrativ chef på Musik i Uppland behöver du vara driven och nyfiken samtidigt som du är lyhörd och kommunikativ. Du har en förmåga att se helheten och är flexibel, serviceinriktad och affärsmässig. Du är trygg och trivs både med att jobba självständigt och i team.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2022-04-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

För information: I denna rekrytering samarbetar Musik i Uppland med Randstad Finance. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Kristina Rostedt, [email protected], 070-146 41 85 om du har frågor. Ansökan sker på www.randstad.se 

Om företaget
Stiftelsen Musik i Uppland är en regional musikorganisation i Uppsala med Region Uppsala som huvudman. Vår verksamhetsidé är att ge invånare i Uppsala län musikupplevelser med levande musik av högsta kvalitet. Det gör vi med anställda musiker och ett stort antal frilansande grupper och musiker.

Våra ensembler är: Uppsala Kammarsolister, Linnékvintetten, Trio X, Uppsala Kammarorkester

Musik i Uppland producerar hundratals konserter i olika genrer varje år och genomför dessa dels som egna arrangörer eller i samarbete med andra, dels genom försäljning. I regionen ligger tyngdpunkten på den s.k. Konsertkarusellen och skolkonserter. Många av konserterna är förlagda i Uppsala Konsert & Kongress, där vi också är hyresgäster, bland annat två serier med orkester- och kammarmusik samt musiktävlingen Imagine.

Mycket av vår verksamhet vänder sig direkt till barn och ungdomar, med konsertproduktioner och workshops. Våra ensembler besöker också regelbundet platser inom vård och omsorg för att ge konserter.

Musik i Uppland samarbetar med musikföreningar och andra institutioner i olika projekt och samarrangemang.

https://www.musikiuppland.se/ Visa mindre

Nationell Distributionsansvarig på Svensk Direktreklam

Ansök    Apr 5    Happyr AB    Administrativ chef
Svensk Direktreklam rekryterar: Nationell Distributionsansvarig Nationell Distributionsansvarig (Nationell DA) Får du energi av mötet med människor och trivs med att förmedla erfarenheter till andra? Trivs du med att strukturerat och systematiskt ta dig an en uppgift i kombination med en dynamisk tillvaro där ingen dag är den andra lik? Drivs du av utmaningar i vardagen och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då kan detta vara rollen för dig! Sv... Visa mer
Svensk Direktreklam rekryterar: Nationell Distributionsansvarig


Nationell Distributionsansvarig (Nationell DA)

Får du energi av mötet med människor och trivs med att förmedla erfarenheter till andra? Trivs du med att strukturerat och systematiskt ta dig an en uppgift i kombination med en dynamisk tillvaro där ingen dag är den andra lik? Drivs du av utmaningar i vardagen och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då kan detta vara rollen för dig!

Svensk Direktreklam söker nu en Nationell Distributionsansvarig (Nationell DA); en roll där du ges möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en föränderlig miljö!

Arbetsbeskrivning och ansvarsområden

Som Nationell DA blir din roll främst att skapa förutsättningar för att rekrytera distributörer. Detta gör du via de Lokala DA som finns på våra 36 enheter runt om i landet. Du arbetar bla med kartläggning av utdelarkategorier, framtagande av rekryteringsmodeller/rekryteringsvägar och systematisering av introduktionsmaterial. En av dina viktigaste uppgifter är att sprida erfarenheter och kunskap till våra Lokala DA.

Som Nationell DA rapporterar du till chefen för Distribution, Utveckling och Rekrytering (DUR). Du kommer vara placerad i Uppsala men arbetet kommer även att innebära en del resor runtom i landet.

Omfattning

Heltid

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har kunskap och eller utbildning inom ekonomi eller logistik och tidigare erfarenhet av liknande roll och omfattning. Du är en framgångsrik och inspirerande ledare med förmågan att bygga långsiktiga relationer på ett prestigelöst sätt i samarbete med andra. Du är systematisk och strukturerad med god samarbetsförmåga.

Ditt engagemang och driv i arbetet är högt och din energi smittar av sig till andra. Vidare är du van att jobba mot mål och kan självständigt dra slutsatser och föreslå åtgärder. Som person ser du lösningar framför problem och då arbetet kräver flexibilitet, både i arbetsuppgifter, tider och fokus är du en självgående och flexibel person. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office-paketet.

Möjligheter

Hos oss får du möjlighet att bli en del av ett engagerat och drivet team med lång erfarenhet. Vi värderar ett öppet klimat och ett nära samarbete där varje individ får chansen att växa i sin roll. För rätt person erbjuder vi ett utmanande ansvarsområde med omväxlande arbetsuppgifter i Sveriges största privata direktreklamföretag. Du kommer få stor frihet att påverka din roll inom vårt koncept. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion och förutsättningar för att lyckas. Hos oss är det viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Vi fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till!

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. Sista ansökningsdag: 2022-04-30. Dock kan processen avslutas tidigare om vi hittar rätt person, så tveka inte att skicka din ansökan idag.

Ansvarig är i denna rekrytering är Charina Wentling och du är självklart välkommen med frågor och funderingar till [email protected]

Om företaget

Svensk Direktreklam (SDR) är Sveriges största privata direktreklamföretag och sysselsätter närmare 400 anställda på 36 olika enhenter. 7000 deltidsanställda utdelare gör företaget till en av Sveriges största arbetsgivare för utlandsfödda och ungdomar. Vår personal är en av våra viktigaste resurser och en förutsättning för en väl fungerande och effektiv verksamhet. Företaget har mer än 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter.

Företaget arbetar i hela värdekedjan kring direktreklam: från kampanjmål, målgruppsurval, idé, utformning, tryck och distribution av reklamtrycksaker till uppföljning och mätning av reklamens effekter. Direktreklam är ett av Sveriges starkaste medier med ett genomsnittligt observationsvärde inom sällanköpshandeln på 47 procent. Svensk Direktreklam är postoperatör och hanterar oadresserad reklam. Företaget är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och omsätter cirka 500 Mkr. Den totala omsättningen för GeTe Media koncernen där både SDR och Mitt i (gratisdistribuerade lokaltidningar) ingår, är cirka 700 Mkr.

Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).

Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning.

Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001. Visa mindre

Administrativ chef vid Institutionen Mark och miljö

Tycker du om att utveckla de administrativa processerna och dina medarbetare i en dynamisk miljö? Vill du ha en central funktion i en organisation med specialister som har ett stort engagemang för sitt uppdrag? Då är det här ett jobb för dig. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare får du möjlighet att göra skillnad. Vid institutionen för mark och miljö bedrivs forskning, miljöanalys och utbildning om hållbar markanvändning i jordbrukslandsk... Visa mer
Tycker du om att utveckla de administrativa processerna och dina medarbetare i en dynamisk miljö? Vill du ha en central funktion i en organisation med specialister som har ett stort engagemang för sitt uppdrag? Då är det här ett jobb för dig. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare får du möjlighet att göra skillnad.

Vid institutionen för mark och miljö bedrivs forskning, miljöanalys och utbildning om hållbar markanvändning i jordbrukslandskapet och skogen såväl som i urbana miljöer. Verksamheten sker i enlighet med nationella och internationella strategier kring livsmedelssäkerhet, nationella miljö- och klimatmål, samt de globala hållbarhetsmålen inom Agenda 2030. Vi har cirka 130 medarbetare, majoriteten av verksamheten bedrivs på SLU Ultuna campus i Uppsala och därutöver finns en forskargrupp och en forskningsstation i Skara.

Arbetsuppgifter:
Som administrativ chef kommer du att ha en viktig funktion som stöd till institutionens ledning i frågor som rör planering och uppföljning av verksamheten. Du kommer också ha ett övergripande ansvar för ekonomi- personal- och utbildningsadministration, samt diarie- och arkivhantering  Till din hjälp i uppdraget har du medarbetare med kompetens inom dessa områden, som du även har personalansvar för. Dessutom finns stödfunktioner på fakultets- och universitetsnivå.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att du:


• ingår i institutionens ledningsgrupp
• bereder ärenden som rör verksamhetsplanering, personal, infrastruktur och förvaltning
• driver, i dialog med prefekten, budgetarbete, resultatuppföljning, verksamhetsanalys och bokslut
• bistår med beslutsstöd till prefekten
• leder en fortlöpande administrativ utveckling, både i form av rutiner och kompetenser
• deltar i utredningar och andra uppdrag initierade av fakultet eller universitetsledning
• bistår tillsammans med våra projektekonomer forskare vid budgetplanering och projektredovisningar

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har


• akademisk examen med inriktning på ekonomi samt flera års erfarenhet av arbetsledning och administrativt arbete
• god förmåga att förklara ekonomiska begrepp och sammanhang, och du kan uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska
• integritet som leder personal genom att skapa engagemang och delaktighet, arbetar strukturerat och du är en person som trivs med att lösa utmaningar tillsammans med verksamhetens medarbetare och ledare.

Meriterande


• erfarenhet av arbete inom statlig myndighet liksom erfarenhet av arbete inom en komplex ekonomi och verksamhet så som gäller inom akademin
• erfarenhet av projektredovisning av större projekt finansierade av EU, forskningsråd eller annan myndighet
• Erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljöfrågor och systematiskt arbetsmiljöarbete

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, samt ett flexibelt och självgående arbetssätt. Du har ett prestigelöst, öppet och positivt förhållningssätt och har förmågan att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du är ansvarstagande, noggrann och initiativrik och du drivs av att ständigt förbättra de administrativa processerna samt av att ge en god service till verksamheten.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2022-03-28.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) är ett universitet i internationell toppklass med forskning, utbildning och miljöanalys inom vetenskaper för hållbart liv. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet. Hos oss samlas människor med olika perspektiv men med det gemensamma målet att skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar, levande och bättre värld.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden.

www.slu.se Visa mindre

Regionchef till Nomor region mitt

Ansök    Mar 3    Randstad AB    Administrativ chef
Arbetsbeskrivning På Nomor kommer du bli en del av ett härligt team med en familjär och prestigelös stämning. Vi tar eget ansvar, har flexibiltet och tror på det vi gör. Vi vet att en bra arbetsmiljö är avgörande för gemenskap, trivsel och resultat. Servicekänslan är en stor del av vårt DNA och är en del i det vi kallar för Nomor-andan. Vår vision är att uppfattas som Sveriges bästa tjänsteföretag. Trivs du i en utmanande och omväxlande roll där du får l... Visa mer
Arbetsbeskrivning
På Nomor kommer du bli en del av ett härligt team med en familjär och prestigelös stämning. Vi tar eget ansvar, har flexibiltet och tror på det vi gör. Vi vet att en bra arbetsmiljö är avgörande för gemenskap, trivsel och resultat.

Servicekänslan är en stor del av vårt DNA och är en del i det vi kallar för Nomor-andan. Vår vision är att uppfattas som Sveriges bästa tjänsteföretag.

Trivs du i en utmanande och omväxlande roll där du får leda andra och där du samtidigt har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll? Nomor söker en servicefokuserad och trygg Regionchef till verksamheten i Region mitt som består av kontor i Uppsala, Västerås, Gävle och Falun. 

Ansvarsområden
Tjänsten är både operativ och strategisk och du kommer att leda utvecklingen och aktivt bidra till att vidareutveckla regionen. Det gör du genom att engagera och entusiasmera dina medarbetare och utveckla samarbetet med kunder och leverantörer. 

Vi vill att du fortsätter skapa god tillväxt och lönsamhet. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar och härliga medarbetare.
Ditt team består av ca 30 medarbetare på fyra kontor och du rapporterar till Operativ Driftschef.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Placeringsort: Uppsala eller Västerås.

Kvalifikationer
Vi söker en erfaren ledare som har god generell förståelse för ledarskap, resultatansvar och arbete med personal. Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. 

Du har en strategisk och proaktiv förmåga och ett coachande förhållningssätt i ditt ledarskap. Du har en förmåga att lyssna, engagera och skapa resultat genom andra. Som ledare är du en viktig kulturbärare för Nomor och en förebild. Du motiveras av att utveckla andra. 

Vi tror att du kommer att trivas fint hos oss om du är utåtriktad, driven och strukturerad. Vi vill att du är trygg i dig själv och att ditt ledarskap är närvarande och tydligt. Det är meriterande om du har erfarenhet från servicebranschen och har arbetat i ett mindre snabbväxande bolag. B-körkort är ett krav.

Ansökan
2022-03-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information om rekrytering: Rekryteringskonsult Malin Brock, [email protected]
För information om tjänsten: Operativ Driftchef Peter Bergqvist, [email protected]

Om företaget
Nomor är ett av Sveriges och Norges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. I Sverige finns vi representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs numer av Terminix – ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Vår vision är att uppfattas som Sveriges bästa tjänsteföretag. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Den viktigaste framgångsfaktorn för Nomor är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team! Visa mindre

Chefsadministratör, vikariat

Ansök    Mar 16    Åklagarmyndigheten    Administrativ chef
Vill du att varje dag ska vara den viktigaste? Vi spelar en central roll i att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle. Gå in på www.aklagare.se och läs mer om vår spännande verksamhet. ÅM2022-742 Dina arbetsuppgifter Anställningen är placerad på Åklagarkammaren i Uppsala. Som chefsadministratör blir du ett stöd för kammarchefen i administrativa frågor och del av kammarens ledningsgrupp. Du ska tillsammans med kammarchefen styra enheten mot uppst... Visa mer
Vill du att varje dag ska vara den viktigaste? Vi spelar en central roll i att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle. Gå in på www.aklagare.se och läs mer om vår spännande verksamhet.

ÅM2022-742

Dina arbetsuppgifter

Anställningen är placerad på Åklagarkammaren i Uppsala. Som chefsadministratör blir du ett stöd för kammarchefen i administrativa frågor och del av kammarens ledningsgrupp. Du ska tillsammans med kammarchefen styra enheten mot uppställda mål och skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö. Som chefsadministratör fungerar du som närmaste chef för åklagarkammarens administrativa personal och är därmed arbetsgivarrepresentant.

I dina arbetsuppgifter ingår:

personalansvar, vilket bland annat innefattar arbete med personalplanering, avtals- och arbetsmiljöfrågor samt löne- och personalrapportering,
att du leder och fördelar arbetet på kansliet, varför det är viktigt att du har eller får förståelse/kunskap om administratörernas arbete och de system som används på åklagarkammaren,
att handlägga ekonomiska ärenden och upphandlingsfrågor, såsom delprognoser för åklagarkammarens driftsbudget och hantera inköp enligt gällande avtal,
att hålla medarbetar- och lönesamtal ,
viss diarieföring.
Dina kvaliteter och kvalifikationer

Du ska ha

erfarenhet från en liknande arbetsledande position i minst två år eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig,
gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi vill att du

har en god administrativ förmåga och en hög arbetskapacitet med förmåga att fatta beslut och ta egna initiativ,
är ansvarstagande och följer förhållningsregler och rutiner,
är mål- och resultatinriktad och har förmåga till strategiskt tänk,
kan skapa en helhetsbild över arbetssituationen,
är stabil och har god självkännedom,
har en god samarbetsförmåga och ett öppet förhållningssätt gentemot din omgivning.
Du ska kunna växla mellan att arbeta självständigt och samarbeta med andra.

Det är meriterande:

med relevant utbildning för tjänsten, gärna inom personalområdet,
om du har erfarenhet av budgetarbete och upphandlingsregler,
med erfarenhet av personaladministration,
med erfarenhet av att ha arbetat inom rättsväsendet.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen

Anställningen är ett vikariat från den 26 juli 2022 till och med den 31 augusti 2023.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass och därmed sker säkerhetsprövning med registerkontroll.

Tester förekommer i rekryteringsprocessen.

På grund av arkivbestämmelser sparar vi ansökningar i två år. När du ansöker kommer dina personuppgifter att behandlas enligt offentlighetsprincipen samt dataskyddsförordningen. När du skickar din ansökan till oss, samtycker du till detta.

Åklagarmyndigheten som arbetsgivare

På Åklagarmyndigheten känner vi stolthet när vi går till jobbet. Tillsammans är vi 1 700 engagerade och kompetenta medarbetare som står upp för rättssäkerhet, rättstrygghet och demokratiska värden. Oavsett roll i myndigheten så bidrar alla till vårt viktiga samhällsuppdrag.

Vill du bli en del av Åklagarmyndigheten? Vi strävar efter att vara en välkomnande och inkluderande arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Ansök redan i dag! Visa mindre

Produktionschef till Urbasers depå i Uppsala

Ansök    Feb 1    URBASER AB    Administrativ chef
Urbaser är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner ... Visa mer
Urbaser är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i fyra världsdelar och mer än 25 länder.


 
Urbaser behöver nu förstärka organisationen med en affärsorienterad och driven produktionschef till vår depå i Uppsala.

Som produktionschef hos Urbaser får du möjlighet att arbeta i en flexibel och bred roll med mycket ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Du blir en del av en samhällsnyttig organisation som präglas av framåtanda och öppenhet. Hos oss värdesätts alla medarbetare och deras del i företagets framgång – det är viktigt för oss!

Om tjänsten
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i stora delar av Uppsala, med Uppsala Vatten och Avfall som uppdragsgivare och samarbetspartner. Som produktionschef är du en nyckelperson i bolaget och ingår i den operativa ledningsgruppen. Du har personalansvar för en arbetsledare och omkring 22 miljöarbetare samt är resultatansvarig för avdelningens kontrakt.

Som produktionschef är du en nyckelperson inom Urbaser och ingår i bolagets operativa ledningsgrupp. Du blir resultatansvarig för uppdragens kontrakt och kommer ha personalansvar för de medarbetare (arbetsledare och miljöarbetare) som arbetar inom uppdragen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Organisering, planering och ledning av den dagliga driften.
• Uppföljning och rapportering av budget, nyckeltal och resultat.
• Ansvar för personalfrågor och arbetsmiljöfrågor.
• Relationer och kontakter med såväl leverantörer som våra uppdragsgivare.
• Ansvarig för avdelningens fordonsflotta.

Du rapporterar till affärsområdeschefen för region Nord/Öst och har en tät dialog med övriga produktionschefer inom regionen.

Vem är du?
För att nå framgång i denna tjänst tror vi att du som person:
• Är konsekvent, kommunikativ och engagerad som ledare.
• Har god förmåga att få personalgruppen att utvecklas och bli ett sammansvetsat lag.
• Är lösningsorienterad och lyhörd för vår uppdragsgivares behov.
• Har god ekonomisk förståelse och goda administrativa färdigheter.
• Är serviceinriktad med god insikt i entreprenadverksamhet.
• Är kreativ och har hög arbetskapacitet.

Du har minst tre års erfarenhet som ansvarig chef inom avfalls- eller transportbranschen (eller närliggande bransch) där du även varit resultatansvarig. Du har goda ledaregenskaper och erfarenhet som ledare för en större personalgrupp. Har du kunskap om fordonsdatorer och tömningsregistrering är detta meriterande, likaså om du har övergripande kunskap om tunga fordon och påbyggnad. Vi kommer dock att sätta stort värde på personliga egenskaper i samband med denna rekrytering.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Uppsala söker en arbetsledare till biljettkontrollen

Ansök    Okt 27    Avarn Security AB    Administrativ chef
Som arbetsledare för biljettkontrollant verksamheten arbetar du som ansvarig för den dagliga driften mot kund och platschefen inom ramen för vårt uppdrag till Region Uppsala.  Om uppdraget Vår biljettkontroll inom kollektivtrafiken ska utöver trafikoperatörens ordinarie personal utföra kontroller av färdbevis ombord på bussar och tåg inom kollektivtrafiken i Uppsala län. Detta ska ske på ett korrekt, tryggt och förtroendeingivande sätt där service är ett... Visa mer
Som arbetsledare för biljettkontrollant verksamheten arbetar du som ansvarig för den dagliga driften mot kund och platschefen inom ramen för vårt uppdrag till Region Uppsala. 

Om uppdraget

Vår biljettkontroll inom kollektivtrafiken ska utöver trafikoperatörens ordinarie personal utföra kontroller av färdbevis ombord på bussar och tåg inom kollektivtrafiken i Uppsala län.
Detta ska ske på ett korrekt, tryggt och förtroendeingivande sätt där service är ett ledord. Arbetet uppskattas av de resenärer som löser biljett och månadskort.

 

Vi erbjuder dig:


• ett företag som arbetar utifrån sin värdegrund – hela tiden
• möjlighet att påverka och förändra
• yrkesmässigt och personlig utveckling

Som arbetsledare kommer du sköta den dagliga kontakten med beställaren och de medarbetare som arbetar i uppdraget. Vi söker dig som har sinne för ordning och reda. Med ett tydligt ledarskap tar du ansvar för instruktioner och uppföljning av medarbetarnas prestation. Arbetet sker mestadels helgfria vardagar - visst kvällsarbete kan förekomma. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


• Hantera den dagliga driften
• Vara kundens primära kontaktperson.
• Rapportering enligt gällande rutiner till platschef för Region Uppsala och kunden.
• Bistå och coacha gruppledare och enskilda medarbetare i arbetet.  

Utöver de enskilda medarbetar har du gruppledare i varje arbetsgrupp som stödjer dig i arbetet.

Vem är du?
Du är kommunikativ, innovativ och har ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att ta egna beslut. Du bibehåller fokus och gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kunder som med kollegor.

Grundkrav för din ansökan:


• Gymnasiekompetens eller motsvarande
• Behärska svenska språket såväl i tal som skrift
• God fysik och mentalt stabil

Meriterande


• Väktare och eller ordningsvaktsutbildning är meriterande

Övrigt
Avarn Security är ett auktoriserat bevakningsföretag och genomför lämplighetsprövning via länsstyrelsen. Ekonomisk granskning och drogtest utan anmärkning är också en förutsättning för anställning.

Vid tjänstespecifika frågor är du välkommen att kontakta Mathias Folke. 
Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen, här nedan. 
Vi ser fram emot din ansökan!


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Team Managers – Signal Management and Education & Training

Uppsala Monitoring Centre (UMC) is a centre for international service and scientific research in the field of pharmacovigilance. The WHO Programme for International Drug Monitoring (PIDM), which is a worldwide collaboration of more than 150 countries was established in 1968 as a response to the thalidomide catastrophe. It was established with the scope of ensuring the collection of evidence about patient harm from as many sources as possible. UMC has been ... Visa mer
Uppsala Monitoring Centre (UMC) is a centre for international service and scientific research in the field of pharmacovigilance. The WHO Programme for International Drug Monitoring (PIDM), which is a worldwide collaboration of more than 150 countries was established in 1968 as a response to the thalidomide catastrophe. It was established with the scope of ensuring the collection of evidence about patient harm from as many sources as possible. UMC has been responsible for the technical and operational aspects of the programme since 1978.
The WHO CC department of UMC is now recruiting two Team Managers to lead the Signal Management and Education & Training teams. The Signal Management team is responsible for the detection, clinical assessment, and communication of safety signals. The Training team is responsible for the planning, development, implementation, and evaluation of training and courses that UMC offers to stakeholders such as the members of WHO PIDM. You will be a part of the WHO CC management team and report to the Head of WHO CC Department.
Your role
The Team Manager oversees the daily operational processes to ensure timely and high-quality deliveries. The role should ensure WHO CC goals and objectives by supporting, coaching, and mentoring team staff. It also includes interfacing with other line managers within UMC (such as the Research department or UMC Operations) as well as external collaborators (such as WHO and external clinical experts).
Your general responsibilities will be to:
Create and maintain well-functioning teams in accordance with UMC values and strategies
Be responsible for leading and developing your personnel in line with UMC policies
Lead and develop the operations of the team to achieve the objectives and goals designated to the area
Coordinate and prioritise work according to WHO and PIDM member needs and with the best interest of UMC in mind
Produce and implement annual work plans for the team, based on UMC goals and driven by identified user and stakeholder needs
Ensure that budget targets, goals, and deadlines are met for the team
Continually develop work processes, in collaboration with staff
Contribute to the strategic direction of WHO CC and UMC

What you will need to succeed
You have a university/college bachelor’s or master’s degree in life sciences, medicine, pharmacy, engineering, or similar. To be successful as a Team Manager, you have at least a couple of years’ experience as a project manager, product owner, or equivalent. It is valuable if you have managerial experience and if you understand leadership in a period of change. You translate from strategic planning to operational management with ease. You are self-driven and result-oriented with excellent communication skills, both internally and externally, with a clear focus on quality and client satisfaction. For the training manager position, it will be beneficial if you have knowledge and experience in developing training. You are fluent in written and spoken English.
Who you are?
You understand the importance of creating and maintaining good relationships with others and you have an aptitude for collaboration. Furthermore, you have a delivery focus and the ability to create well-being among employees. Helping others to perform to the best of their ability motivates you. Further, you have a creative and adaptive approach to obstacles with a solution-oriented mindset.
Your application
The position is full-time based at UMC’s office in the centre of Uppsala and requires you to be a citizen of EU/EES/Switzerland. To apply, please email your CV and cover letter to [email protected] with the subject heading "2021-05" by 24 October 2021. Please specify in the application which of the two positions you are interested in.
For questions regarding this position, please contact Pinelopi Lundquist, Head of WHO CC Department at +46 727382383. UMC follows the collective agreements between the Swedish Agency for Government Employers and Saco-S and ST. Union representatives are Malin Zaar (Saco-S) and Jessica Avasol (ST), +46 (0)18-65 60 60. Visa mindre

Qualification Services Life Cycle Leader

Ansök    Sep 6    Cytiva Sweden AB    Administrativ chef
Be part of something altogether life-changing Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies. At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly... Visa mer
Be part of something altogether life-changing
Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies.
At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly matter with people that care for each other, our customers, and their patients. With associates across 40 countries, Cytiva is a place where every day is a learning opportunity – so you can grow your career and expand your skills in the long term.
Cytiva is proud to work alongside a community of nine fellow Danaher Life Sciences companies. Together, we’re pioneering the future of science and medicine, developing products that enable researchers in the fight to save lives.
As a result of our growing customer needs to ensure maximum lifecycle utilization of their equipment, we are looking for a Global Services Qualification Services Life Cycle Leader. You will manage a team of individuals responsible for all our customer documentation for our Qualification Services.


What you’ll do
Be the leader of the Qualification services Life Cycle team, managing and optimizing the life cycle process of our documentation
Maintain Qualification services templates related to both products and software and optimize their lifecycle from NPI handover to product Obsoletion. This can include updates to the templates as needed based on customer feedback, new regulations, or improved ways of working
Ensure we have coverage across all regions globally, ensuring adequate staffing, resources and succession planning to deliver on customer order demands
Drive collaboration efforts and partnerships across Global Service organization
Drive and improve team competency/development via continuous upskilling through structured training plans across technical framework; conduct regular coaching/mentoring sessions
Participate in analytics and planning for operational, budgetary and mid/long term strategies and goals
Drive BI improvements to automate dashboards/data sets
Maintain appropriate relationships with expertise suppliers/vendors
Handle External and Internal customer complaint processes.
Communicate projects current state and changes/updates to management at global and regional levels as appropriate
Develop standards around language, formatting, and structure on how the documents should be written.
Train other team members on how documentation should be structured.
Support customer meetings as needed
Travel as needed – 10-15%Who you are
Bachelor’s degree in Science, Engineering or relevant work experience.
Experience of demonstrated capability to lead a team to achieve short-term and long-term goals and to drive that team to meet objectives
Experience planning resource and staffing needs via balancing high priority customer demands and longer trem strategic needs
Strong focus on customer, quality and meeting customer needs
Ability to lead and empower others, both within direct supervisory and matrix environments.
Experience of working in a global environment.
Demonstration of innovation and adaptability to further advance business operations and customer experience
Communicates effectively at all levels of the organization. Expresses ideas clearly and simply both verbally and in writing. Promotes timely, ongoing flow of information to others. Communicates and listens effectively to develop and maintain key business relationships.
Builds amotivating environment. Empowers others. Inspires, motivates and assists in building cohesive teams, bringing out the best from peers
Understanding issues at a region level but also able to see the bigger picture relevant to organization on a global scale.
Experience with technical writing, editing, and proofreading.
Proficient in Microsoft Office applications
Fluency in the English language, both written and spoken
Experience with XML editor software as well as knowledge of DBS tools and understanding of Cytiva products is a plusThe majority of your team is be located in Uppsala, Sweden. It is, however a global role, where as we encourage applicants from the UK and US in addition to Sweden.
Applications will be handled continuously, we look forward to your application today!
Danaher Corporation and all Danaher Companies are equal opportunity employers that evaluate qualified applicants without regard to race, color, national origin, religion, sex, age, marital status, disability, veteran status, sexual orientation, gender identity, or other characteristics protected by law. The “EEO is the Law” poster is available here.
When you join us, you’ll also be joining Danaher’s global organization, where 69,000 people wake up every day determined to help our customers win. As an associate, you’ll try new things, work hard, and advance your skills with guidance from dedicated leaders, all with the support of powerful Danaher Business System tools and the stability of a tested organization.


At Danaher, we value diversity and the existence of similarities and differences, both visible and not, found in our workforce, workplace and throughout the markets we serve. Our associates, customers and shareholders contribute unique and different perspectives as a result of these diverse attributes.


If you’ve ever wondered what’s within you, there’s no better time to find out. Visa mindre

projektör till ledande aktör inom tele- och datakommunikationsnät

Ansök    Aug 26    Randstad AB    Administrativ chef
Arbetsbeskrivning Tycker du om snabba puckar och högt tempo? Är du dessutom en problemlösare som gillar kommunikation och samarbete? I så fall har vi jobbet för dig! Eltel Networks AB i Uppsala söker en erfaren Projektör/Projektledare till affärsområdet Communication. Du kommer bland annat arbeta med att planera, projektera och hålla ihop ett flertal olika projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät. Eltel erbjuder dig mycket goda utvecklingsmöjli... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Tycker du om snabba puckar och högt tempo? Är du dessutom en problemlösare som gillar kommunikation och samarbete? I så fall har vi jobbet för dig! Eltel Networks AB i Uppsala söker en erfaren Projektör/Projektledare till affärsområdet Communication. Du kommer bland annat arbeta med att planera, projektera och hålla ihop ett flertal olika projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät. Eltel erbjuder dig mycket goda utvecklingsmöjligheter, trygga anställningsvillkor och en bra arbetsplats med god gemenskap.

Ansvarsområden
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att beställa material till projekten, söka tillstånd hos myndigheter, göra kostnadsberäkningar och ha tät kontakt med beställare, kunder, underentreprenörer och andra intressenter. Du har ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. Du ansvarar för att kvalitén på den levererade tjänsten motsvarar de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Du agerar som säljare av Eltel Networks olika tjänster. I ditt ansvar ingår även att upprätthålla, utveckla samt skapa nya kundrelationer. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet och för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar, med säkerheten och kundens bästa i fokus. 

Arbetstider
Placering: Uppsala
Arbetstider: 07.30 - 16.00
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/ säkerhetsprövning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
För att trivas och bli framgångsrik hos oss, ser vi att du har erfarenhet från en liknande roll och känner dig trygg som i din roll som Projektör. Vi tror att du tycker om och har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du har förmåga att hantera en hög arbetsbelastning och en känsla för hur du ska driva dina egna processer framåt. När det behövs agerar du snabbt och du är bekväm med att fatta egna beslut och att agera utifrån dessa.
Vi ser gärna att du besitter en stor social kompetens, nyfikenhet och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

För att lyckas som Projektör på Eltel behöver du: 
Erfarenhet av att projektera och designa fibernät, fastighetsnät och mobila nät
Minst en relevant gymnasieutbildning inom området.
Vara en lagspelare som har lätt att bygga interna relationer.
Vara kommunikativ och kan uttrycka dig väl, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska.
Körkort behörighet B.


Det är meriterande om du har: 
Erfarenhet som tekniker och/eller av projektering/beredning, gärna från entreprenadbranschen.
Vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor.
Kunskaper i entreprenadjuridik samt BAS-U och BAS-P.
Vana att arbeta med IT-baserade hjälpmedel samt kunskaper i CAD-tillämpningar.


För den här tjänsten söker vi dig som drivs av att leda ett projekt framåt, är systematisk, lyhörd och ansvarsfull. Du är en trygg person som trivs med variation. Du har en hög stresstålighet och är van med ett högt arbetstempo. Du trivs med att arbeta med människor och att samarbeta. Du delar gärna med dig av din kunskap och uppskattar att jobba i team för att tillsammans nå målen. Du tycker om att lösa problem och ser nya möjligheter. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-09-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Ansök här. 

För information: I denna rekrytering samarbetar Eltel Networks med Randstad där rekryteringskonsult Malin Pettersson, [email protected] ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.Om företaget
Vårt affärsområde Communication ansvarar bland annat för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/ Visa mindre

Regionansvarig på Svensk Direktreklam

Ansök    Sep 6    Happyr AB    Administrativ chef
Svensk Direktreklam rekryterar: Regionansvarig Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppss... Visa mer
Svensk Direktreklam rekryterar: Regionansvarig


Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).

Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning.

Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001.
Regionansvarig 

arbetsbeskrivning

Får du energi i mötet med människor och trivs med att coacha andra? Föredrar du att arbeta i en dynamisk organisation där ingen dag är den andra lik? Drivs du av utmaningar i vardagen och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då kan detta vara rollen för dig!

Svensk Direktreklam söker nu en Regionansvarig, en roll där du ges möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en föränderlig miljö!

ansvarsområden

Som Regionansvarig blir din roll att stötta lokala kontor i produktion och företagande, något du bland annat gör genom ett coachande ledarskap samt uppföljning i linje med företagets koncept, mål och värderingar. Du arbetar med allt från introduktion av nya franchisetagare/platschefer till att utveckla, implementera och utbilda i nya arbetssätt och system.

Som Regionansvarig rapporterar till chefen för Produktion och ingår i en grupp med andra Regionansvariga. Du kommer vara placerad i Uppsala och ansvara för franchisetagare och egna platschefer. Arbetet innebär resor i din region varje vecka.

omfattning
Heltid.

kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har kunskap och eller utbildning inom ekonomi eller logistik och tidigare erfarenhet av liknande roll och omfattning, gärna från detaljhandel. Du är en framgångsrik och inspirerande ledare med förmågan att bygga långsiktiga relationer på ett prestigelöst sätt i samarbete med andra. Du har erfarenhet från driftledande arbete med ett starkt affärstänk med mål- och resultatfokus.

Ditt engagemang och driv i arbetet är högt och din energi smittar av sig till andra. Du känner dig hemma med ekonomiska termer, du förstår och kan analysera resultat. Vidare är du van att jobba mot mål och nyckeltal och kan självständigt dra slutsatser och föreslå åtgärder. Som person ser du lösningar framför problem och då arbetet kräver flexibilitet, både i arbetsuppgifter, tider och fokus är du en självgående och flexibel person. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office-paketet.

möjligheter

Hos oss får du möjlighet att bli en del av ett engagerat och drivet team med lång erfarenhet. Vi värderar ett öppet klimat och ett nära samarbete där varje individ får chansen att växa i sin roll. För rätt person erbjuder vi ett utmanande ansvarsområde med omväxlande arbetsuppgifter i Sveriges största privata direktreklamföretag. Du kommer få stor frihet att påverka din region och roll inom vårt koncept. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion och förutsättningar för att lyckas. Hos oss är det viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Hos oss fokuserar vi på det som går att påverka och försöker alltid en gång till.

ansökan

Låter tjänsten intressant? Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. Sista ansökningsdag: 2021-10-06. 

Rekryteringsansvarig är Charina Wentling och du är självklart...


Läs mer på https://hpr.to/j23570 Visa mindre

Enhetschef måltidsservice

Ansök    Jul 16    REGION UPPSALA    Administrativ chef
Serviceavdelningen Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De fle... Visa mer
Serviceavdelningen

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Vår verksamhet
Förvaltningen Fastighet och service inom Region Uppsala ska i samband med införande av ett nytt måltidssystem bygga upp en verksamhet som ska bemanna avdelningskök hos vårdavdelningar med inlagda patienter på Akademiska sjukhuset och andra vårdavdelningar inom Region Uppsala. I ett fyrtiotal kök ska den nya verksamheten bedrivas alla dagar i veckan. Personal som arbetar i avdelningsköket har en viktig roll i måltidsarbetet på avdelningen och ska tillsammans med vårdpersonal arbeta för att patienter erbjuds personcentrerade måltider och att maten utgör en del av vården.

För att driva verksamheten rekryterar vi nu en enhetschef till serviceavdelningen och kommer därefter rekrytera arbetsledning och medarbetare för utförande av tjänsterna.

Ditt uppdrag
Initialt är ditt uppdrag som enhetschef att rekrytera och bygga upp organisationen Måltidsservice. Vi räknar med att enheten består av ca 80 tjänster när den är fullbemannad. Du ansvarar för implementeringen av nya måltidssystemet och nytt arbetssätt med måltidspersonal på avdelningarna tillsammans med serviceförvaltare, underleverantör och kunder (vårdavdelningar). Tillsammans med dina framtida gruppchefer ska du ansvara för att driva och löpande utveckla verksamheten.

Som enhetschef har du ansvar för ekonomi, personal och verksamhetsutveckling. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Serviceavdelningen och din arbetsplats är på Akademiska sjukhusets område.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har vidareutbildning inom vård, omsorg, restaurang eller livsmedel, alternativt lång erfarenhet av ansvar för större serviceverksamheter där någon av verksamheterna ovan ingår.

Du ska självständigt kunna bygga upp och leda en större verksamhet med fullt chefsansvar. Det är därför av stor vikt att du har erfarenhet av att självständigt leda större organisatoriska enheter med ansvar för personal, ekonomi och verksamhetsutveckling samt erfarenhet av att leda chefer. Du behöver vara väl bevandrad i personalfrågor och facklig samverkan. Verksamhetsutveckling, kvalitet och effektivitet är viktiga frågor varför god kunskap om organisatoriska och ekonomiska sammanhang är ett krav.

Mat på sjukhus utgör en del av den medicinska behandlingen och är en viktig patientsäkerhetsfråga. Som chef över måltidsservice behöver du ha kunskap, förståelse och intresse för patienters behov av rätt mat under vårdtiden. Extra kännedom om exempelvis FAMM, Livsmedelsverkets "Måltidsmodellen" och liknande är meriterande.

Som person är du flexibel, serviceinriktad, mål- och resultatorienterad samt har förmåga att lösa komplicerade frågor. Du är van att leda och motivera andra för att effektivt nå gemensamma mål och skapa engagemang och delaktighet. Helhetssyn behövs över alla led i organisationen och lyhördhet för kundernas behov.

Vi erbjuder
Utöver en tjänst där du är med och bygger upp en verksamhet från grunden får du förmåner som gör skillnad. Läs om Region Uppsalas förmåner här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Björn Kardell på telefon 0767-24 89 67.

Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas telefonväxel på 018-611 00 00.

Vill du veta lite mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här (https://www.youtube.com/watch?v=8xHwsgikeO8)!

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Sista ansökningsdag är 31 augusti, men urval och intervjuer sker löpande under augusti så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Kontorschef/HR

Ansök    Jul 2    Ls Jobbet AB    Administrativ chef
Agenda Advokatbyrå består idag av drygt 20 medarbetare fördelat på advokater, biträdande jurister och administrativ personal. Nu söker vi en erfaren kontorschef gärna med intresse för HR- och personalfrågor. Välkommen till Agenda Advokatbyrå! Erfarenhet är en av nycklarna till framgång inom affärsjuridiken. Hos oss på Agenda har vi ett flertal advokater med över 25 års erfarenhet av kvalificerad affärsjuridik. Vi är specialister inom våra respektive område... Visa mer
Agenda Advokatbyrå består idag av drygt 20 medarbetare fördelat på advokater, biträdande jurister och administrativ personal. Nu söker vi en erfaren kontorschef gärna med intresse för HR- och personalfrågor. Välkommen till Agenda Advokatbyrå!
Erfarenhet är en av nycklarna till framgång inom affärsjuridiken. Hos oss på Agenda har vi ett flertal advokater med över 25 års erfarenhet av kvalificerad affärsjuridik. Vi är specialister inom våra respektive områden. En del i vår framgång är att vi håller oss moderna, uppdaterade och är positivt nyfikna på allt nytt som sker i vår bransch. De senaste åren har vi uppdaterat organisationen med flera nya duktiga medarbetare och i februari 2020 flyttade vi in i våra nya toppmoderna lokaler mitt i centrala Uppsala.
Nu söker vi dig som vill bli vår nya kontorschef.
I rollen som kontorschef avlastar du vår VD genom att leda och fördela arbete inom affärstöd och administration. Du ansvarar för personalfrågor och följer upp och förbättrar rutiner och skapar struktur. Du medverkar aktivt i byråns strategiska utvecklingsarbete där du självständigt driver projekt i samråd med Vd och du ingår i vår ledningsgrupp.
Du är van att jobba med affärs- och verksamhetsutveckling och det är du som håller kontakt med våra olika samarbetspartners och leverantörer och du följer upp våra avtal.
Vem är du?
Vi söker dig med en avslutad högskoleutbildning inom ekonomi, HR eller annat relevant område och minst 5 års arbetslivserfarenhet i en liknande roll. Du är en verksamhetsutvecklare med stort intresse för människor och erfarenhet av att hantera HR-frågor.
Du har mycket god social förmåga och lätt att skapa förtroende hos såväl dina kollegor som hos kunder och leverantörer.
Ditt strukturerade och metodiska arbetssätt bidrar också till att skapa ett lugn och en trygghet. Du har integritet.
Din svenska och engelska är mycket god i såväl tal som skrift. Du har goda datorkunskaper och är van att arbeta i olika affärssystem.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid men kan också bli 80% för den som så önskar.
Det är viktigaste för oss är att du har rätt erfarenhet och personlighet för uppdraget, men vi hoppas såklart att du har möjlighet att påbörja uppdraget under hösten 2021.
Välkommen med din ansökan senast 15 augusti 2021.
Denna rekryteringen hanteras av Jobbet.se och vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofie Skaränger på mail sofie.s[email protected] eller Jobbet.se på 018-100112.
Varmt välkommen med din ansökan.
Krav
Högskoleexamen inom relevant område
Minst 5 års erfarenhet i liknande roll
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
Mycket goda datorkunskaperOm arbetsgivaren - Agenda Advokatbyrå
Hos Agenda får man mer än bara juridisk rådgivning, man får en relation som bygger på förtroende, ansvar och integritet. Vi är framåt, tillförlitliga och personliga. Vår organisation består av såväl erfarna advokater som lite yngre biträdande jurister, med det gemensamma målet att affärsjuridik ska leda till affärsframgång. Vi är stora nog att leverera även i de mest komplicerade uppdragen men också små nog att alltid vara personliga.
Vi arbetar brett med affärsjuridik och genom åren har vi bland annat riktat in oss på fastighetsbranschen, life science-området, ägarledda företag och den offentliga sektorn. Med juridiska tjänster och som experter och rådgivare i ett vidare perspektiv är vi så mycket mer än jurister. Vi är en partner. Visa mindre

projektör till ledande aktör inom tele- och datakommunikationsnät

Ansök    Jul 2    Randstad AB    Administrativ chef
Arbetsbeskrivning Tycker du om snabba puckar och högt tempo? Är du dessutom en problemlösare som gillar kommunikation och samarbete? I så fall har vi jobbet för dig! Eltel Networks AB i Uppsala söker en erfaren Projektör till affärsområdet Communication. Du kommer bland annat arbeta med att planera, projektera och hålla ihop ett flertal olika projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät. Eltel erbjuder dig mycket goda utvecklingsmöjligheter, trygga... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Tycker du om snabba puckar och högt tempo? Är du dessutom en problemlösare som gillar kommunikation och samarbete? I så fall har vi jobbet för dig! Eltel Networks AB i Uppsala söker en erfaren Projektör till affärsområdet Communication. Du kommer bland annat arbeta med att planera, projektera och hålla ihop ett flertal olika projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät. Eltel erbjuder dig mycket goda utvecklingsmöjligheter, trygga anställningsvillkor och en bra arbetsplats med god gemenskap.

Ansvarsområden
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att beställa material till projekten, söka tillstånd hos myndigheter, göra kostnadsberäkningar och ha tät kontakt med beställare, kunder, underentreprenörer och andra intressenter. Du har ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. Du ansvarar för att kvalitén på den levererade tjänsten motsvarar de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Du agerar som säljare av Eltel Networks olika tjänster. I ditt ansvar ingår även att upprätthålla, utveckla samt skapa nya kundrelationer. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet och för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar, med säkerheten och kundens bästa i fokus. 

Arbetstider
Placering: Uppsala
Arbetstider: 07.30 - 16.00
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/ säkerhetsprövning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
För att trivas och bli framgångsrik hos oss, ser vi att du har erfarenhet från en liknande roll och känner dig trygg som i din roll som Projektör. Vi tror att du tycker om och har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du har förmåga att hantera en hög arbetsbelastning och en känsla för hur du ska driva dina egna processer framåt. När det behövs agerar du snabbt och du är bekväm med att fatta egna beslut och att agera utifrån dessa.
Vi ser gärna att du besitter en stor social kompetens, nyfikenhet och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

För att lyckas som Projektör på Eltel behöver du: 
Erfarenhet av att projektera och designa fibernät, fastighetsnät och mobila nät
Minst en relevant gymnasieutbildning inom området.
Vara en lagspelare som har lätt att bygga interna relationer.
Vara kommunikativ och kan uttrycka dig väl, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska.
Körkort behörighet B.


Det är meriterande om du har: 
Erfarenhet som tekniker och/eller av projektering/beredning, gärna från entreprenadbranschen.
Vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor.
Kunskaper i entreprenadjuridik samt BAS-U och BAS-P.
Vana att arbeta med IT-baserade hjälpmedel samt kunskaper i CAD-tillämpningar.


För den här tjänsten söker vi dig som drivs av att leda ett projekt framåt, är systematisk, lyhörd och ansvarsfull. Du är en trygg person som trivs med variation. Du har en hög stresstålighet och är van med ett högt arbetstempo. Du trivs med att arbeta med människor och att samarbeta. Du delar gärna med dig av din kunskap och uppskattar att jobba i team för att tillsammans nå målen. Du tycker om att lösa problem och ser nya möjligheter. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-08-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Ansök här. 

För information: I denna rekrytering samarbetar Eltel Networks med Randstad där rekryteringskonsult Malin Pettersson, [email protected] ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.Om företaget
Vårt affärsområde Communication ansvarar bland annat för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/ Visa mindre

Intendent med personalansvar

Ansök    Maj 31    Uppsala kommun    Administrativ chef
Rosendalsgymnasiet Har du erfarenhet från utbildningsverksamhet och vill arbeta med ekonomi och planerings- och administrativa processer? Har du erfarenhet som chef med personalansvar? Vill du arbeta på en gymnasieskola där det finns ett stort engagemang hos såväl elever som personal? Då kan det här vara jobbet för dig! Rosendalsgymnasiet går en spännande och händelserik framtid till mötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en intendent med chefsa... Visa mer
Rosendalsgymnasiet

Har du erfarenhet från utbildningsverksamhet och vill arbeta med ekonomi och planerings- och administrativa processer? Har du erfarenhet som chef med personalansvar? Vill du arbeta på en gymnasieskola där det finns ett stort engagemang hos såväl elever som personal? Då kan det här vara jobbet för dig!

Rosendalsgymnasiet går en spännande och händelserik framtid till mötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en intendent med chefsansvar som har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.
Vill du arbeta i en skola där vi tillsammans jobbar för att främja elevernas lärande, att ge eleverna en fin skoltid och en stimulerande studiemiljö? Då är Rosendalsgymnasiet en skola för dig.

Rosendalsgymnasiet är beläget nära biomedicinskt centrum i en expansiv del av staden. Skolan är en av Uppsalas kommunala gymnasieskolor och har idag cirka 900 elever fördelade på tre program: naturvetenskapliga programmet, samhällsvetenskapsprogrammet och introduktionsprogrammet språkintroduktion.

Läs mer om skolan här (https://rosendalsgymnasiet.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som intendent är du en del av skolledningen och du har personalansvar för administrativ personal, vaktmästeriet, bibliotek och IT-ansvarig, 10 personer.
Du arbetar med planeringsprocesser, exempelvis ISTa inför tjänstefördelningsarbetet, kalendariet, vikarieanskaffning och provvakter. Du bistår rektor i det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Det ingår även löpande administrativa uppgifter.
Exempel på arbetsuppgifter:

• Löpande ekonomiuppgifter, såsom fakturahantering och inköp
• Övergripande ekonomi genom att bistå rektor i att inför budget och prognosarbetet uppdatera och kontrollera listor, hantera lönefördelningar, äska, inventering och investeringar
• Viss personaladministration i Heroma
• Vissa uppgifter kopplade till lokalerna, exempelvis kontakt med städ och med måltidsservice
• Övrigt: exempelvis avtalsfrågor, vara behjälplig i receptionen, hantera personaltelefoner

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med ekonomi samt erfarenhet av att arbeta inom utbildningsverksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom gymnasieskolan. Du har erfarenhet som chef med personalansvar.
Du har eftergymnasial utbildning. Högskole-/universitetsexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer är relevant för tjänsten är meriterande.

Du är en person som har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. För att lyckas och trivas i tjänsten ser vi att du har en god ledarskapsförmåga och att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi söker dig som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Intervjuer kommer att genomföras 17-18 juni.
Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jeanette Fry, rektor, 073-095 6843
Iréne Lavesson, HR-specialist, 018-727 12 91

Fackliga företrädare:
DIK: Isabelle Vernersson, 018-727 28 11
Vision: Jennie Eriksson, 018-727 24 39
SSR: Maria Persson, 018-727 24 24
Ledarna: Alexandra Södervall, 018-727 77 22
Lärarnas Riksförbund: Helena Dübeck, 018-727 24 23
Lärarförbundet: Louise Plobeck, 018-727 24 95
Kommunal: 010-442 88 16


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Är du vår nya Gruppchef på SOS Alarm i Uppsala?

Din vardag som Gruppchef I rollen som Gruppchef är du en av två Gruppchefer som tillsammans med Platschef leder såväl det operativa som det strategiska arbetet på SOS-centralen i Uppsala. Du är närmaste chef för medarbetarna och har en coachande roll, där du får varje enskild medarbetare att utvecklas samt skapa goda förutsättningar för hela gruppen tillsammans med dina kollegor. Till dina arbetsuppgifter hör att hålla medarbetarsamtal, vara aktiv i sch... Visa mer
Din vardag som Gruppchef

I rollen som Gruppchef är du en av två Gruppchefer som tillsammans med Platschef leder såväl det operativa som det strategiska arbetet på SOS-centralen i Uppsala.

Du är närmaste chef för medarbetarna och har en coachande roll, där du får varje enskild medarbetare att utvecklas samt skapa goda förutsättningar för hela gruppen tillsammans med dina kollegor.

Till dina arbetsuppgifter hör att hålla medarbetarsamtal, vara aktiv i schemaläggning tillsammans med bemanningsavdelningen, arbeta med kvalitetsuppföljning, kompetensförsörjning och rekrytering av SOS-operatör och SOS-Sjuksköterska.

Du ansvarar även för leverans mot verksamhetens mål tillsammans med dina kollegor.

I tjänsten ingår intern samverkan både lokalt och nationellt samt med våra externa samverkanspartners.

Arbetstidens förläggning är som grund dagtid men i din roll som gruppchef kan du behöva arbeta flexibla tider som kan variera utifrån verksamhetens behov, då dina medarbetare arbetar dygnsgående tjänst.

Vi erbjuder dig

Du får möjlighet att gå våra interna ledarutbildningar och andra utbildningar som utvecklar dig i rollen som ledare hos oss. Du får även möjlighet att omge dig av kollegor med ett otroligt engagemang med viljan att skapa ett tryggare Sverige för alla.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Vi söker dig

Som har flera års erfarenhet som ledare och är van att arbeta utifrån ett värderingsbaserat ledarskap i ledande befattning med personalansvar. Med din goda samarbetsförmåga, och som en närvarande och trygg ledare kommer du att vara framgångsrik i rollen som gruppchef. Du är en inspiratör, har lätt för att engagera och involvera teamet, samt lätt för att kommunicera i tal och skrift. Stor hänsyn tas till dina personliga egenskaper.

Du har förståelse för frågeställningar som uppkommer i en verksamhet som arbetar 24/7/365. Meriterande för tjänsten är att du har erfarenhet från någon form av vårdgivare eller likande verksamhet dock inget krav. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Ditt arbete kännetecknas av ett driv där du bidrar till att utveckla en verksamhet i förändring. Du tar initiativ och driver frågor på olika nivåer i organisationen.

Eftersom SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

Låter detta intressant? Välkommen att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 20/6 2021.

Har du frågor? Kontakta rekryterande chef, Christian Larsson, [email protected]

Vi på SOS Alarm är varje dag med och skapar ett tryggare Sverige. Vi är ett värderingsstyrt bolag med en vision om ett tryggare Sverige för alla. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Vi är marknadsledande och verksamma inom såväl offentlig som privat marknad, med växande kommersiella tjänsteområden. Visa mindre

Avarn Security söker ansvarstagande platschef till Uppsala

Ansök    Jun 23    Avarn Security AB    Administrativ chef
Avarn Security söker en platschef med placering på vårt kontor i Uppsala. Som platschef har du det dagliga ansvaret för tilldelade ansvarsområden inom verksamheten. Du ansvarar för att skapa goda kundrelationer, utveckla verksamheten, genomföra kundmöten samt har personal och budgetansvar. I din roll ingår att leda, motivera och utveckla våra medarbetare. Du ansvarar för en större personalgrupp med både heltid-, deltid- och behovsanställda och till din hjä... Visa mer
Avarn Security söker en platschef med placering på vårt kontor i Uppsala. Som platschef har du det dagliga ansvaret för tilldelade ansvarsområden inom verksamheten. Du ansvarar för att skapa goda kundrelationer, utveckla verksamheten, genomföra kundmöten samt har personal och budgetansvar. I din roll ingår att leda, motivera och utveckla våra medarbetare. Du ansvarar för en större personalgrupp med både heltid-, deltid- och behovsanställda och till din hjälp har du gruppledare dygnet runt som leder och fördelar det dagliga arbetet samt arbetsledare. 

Du kommer att ingå i ledningsgrupp för Uppsala tillsammans med Driftchef och arbetsledare. 

Arbetstider: Dagtid måndag - fredag men visst kvällsarbete kan förekomma. 

Tillträde: Enligt överenskommelse. 

Vi söker dig som motiveras av ett helhetsansvar och som har tidigare ledarerfarenhet. Du har med fördel god förståelse för säkerhetsbranschen samt tidigare erfarenhet av att hantera kundrelationer på ett professionellt och ansvarstagande sätt.

För att lyckas i rollen krävs det att du kan leda och motivera andra på ett naturligt sätt. Du är rak och tydlig i din kommunikation och har förmågan att bygga relationer med både kunder och medarbetare. Vidare ser vi det som en förutsättning att du har förmågan att strukturera, delegera och prioritera. Tidigare erfarenhet från säkerhetsbranschen är meriterande men inte avgörande. Däremot lägger vi stor vikt vid din förmåga att leda andra och erfarenhet från personalintensiva branscher. 

Säkerhet och ansvarstagande är våra viktigaste ledord i allt vi gör och som platschef  blir du en central förebild för våra anställda. Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med Ansvar, Omtanke och Samarbete  skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas.

Eftersom Avarn Security är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. 

Urval av kandidater sker löpande, vi tillämpar tester i urvalsprocessen.

Vid tjänstespecifika frågor är du välkommen att kontakta Regionchef Robin Melander på [email protected] eller +46 (0)10-222 38 32 eller Driftchef Peter Hellsing på [email protected]  eller +46 (0)10-222 2365.  

Vi ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 2021-07-09.Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Operations Manager

Ansök    Mar 19    North-East Trade AB    Administrativ chef
North-East Trade AB is a small, new company with an international outlook. We are based in Uppsala and our focus is on introducing aspects of Asian culture and design to Scandinavia. Initially we will specialize in importing and selling quality, original design items from Asia along with the sale of tea and tea-related beverages. Position Operations Manager based in Uppsala Role Manage the daily operations of both our online and upcoming physical store a... Visa mer
North-East Trade AB is a small, new company with an international outlook. We are based in Uppsala and our focus is on introducing aspects of Asian culture and design to Scandinavia. Initially we will specialize in importing and selling quality, original design items from Asia along with the sale of tea and tea-related beverages.
Position
Operations Manager based in Uppsala

Role
Manage the daily operations of both our online and upcoming physical store as well as contribute towards stock selection and organizing purchases from suppliers in China and other parts of Asia

Responsibilities
· Web store design and maintenance
· Product selection, quality control and supplier relations
· Sales and customer relations development
· Social media development

Requirements
· Postgraduate qualification in Art, Media or Management
· Minimum three years related work experience
· Native level Mandarin Chinese plus competency in English. Fluency in Swedish or Japanese an advantage
· In-depth knowledge and interest in Asian culture - particularly contemporary Asian design

Benefits
· Professional development opportunities
· Fixed start up salary of 25,000kr (before tax) with potential raise after one year
· Life insurance, medical expense insurance, work-related injury insurance and occupational pension insurance all provided
· Chance to work with an energetic, culturally diverse team focused on quality and design innovation Visa mindre

Contract Manager Onshore Wind Power

Ansök    Mar 23    Nordex Sverige AB    Administrativ chef
Company The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer ... Visa mer
Company
The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer our more than 6,500 employees the opportunity for international and intercultural cooperation. We are growing and together driving forward the expansion of alternative energies worldwide - if you wish, from now on with you.
If you are passionate of renewables energies, you love working in teams and you share our values of Integrity, Colleagueship, Respect and Ownership we would like you to join the Nordex Group.
Job description
Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career?
Nordex Sweden is now looking for a Contract Manager to join our team at the headquaters in Uppsala.
Main responsibilities
Supporting a busy projects department delivering wind farm projects across the whole of the Nordic Region (Norway, Sweden and Finland).
Cross-departmental control and processing of damage and warranty cases, taking legal, technical and economic aspects into account
Planning and implementation of claim negotiations as well as communication and correspondence with suppliers and service providers
Contract review and risk assessment of commercial and legal aspects in coordination with purchasing and the legal department
Development of standards and documentation of processes in contract management
Determination of key figures and development of improvement measures
Creation of decision templates, reports and analyzes
Data maintenance in the contract and claim database
Participation in the establishment, further development and sustainable maintenance of an internal knowledge cycle to ensure uniform contract & claim management

Job experience
Successfully completed studies in the fields of business administration, commercial law or law or a comparable degree with a focus on contract management
Several years of (> 5) professional experience in the field of contract management of an international company, preferably from the plant and mechanical engineering sector or a production-related industrial company
In-depth knowledge of national and international contract law – knowledge of Norwegian, Swedish and Finnish contract law would be beneficial
Ideally, experience in after sales business and in warranty processing
Business fluent knowledge of English and Nordic Language would be desirable
Knowledge of project management as well as very good analytical and conceptual skills
Independent working style characterized by commitment and a solution and team-oriented way of thinking and working
Excellent negotiation skills and assertiveness, paired with high communicative and intercultural competence


For further information about the role please contact Director Project Management North, Lee Horton at +358 (0)50 325 0077 / [email protected] or People & Culture Coordinator Kajsa Karlsson +46 (0)73 050 8695 / [email protected] Visa mindre

Administrativ chef till SLU Universitetsdjursjukhuset, UDS

Universitetsdjursjukhuset Vi söker en administrativ chef till SLU Universitetsdjursjukhuset, UDS. Hos oss går utbildning, forskning och avancerad djursjukvård hand i hand. Vi utbildar morgondagens veterinärer och djursjukskötare och ger förstklassig vård till sällskapsdjur, tävlingsdjur och produktionsdjur. Vi sprider även kunskap till allmänheten. Genom att kombinera etablerad kunskap med de senaste forskningsresultaten utvecklar vi framtidens djursjukvå... Visa mer
Universitetsdjursjukhuset
Vi söker en administrativ chef till SLU Universitetsdjursjukhuset, UDS.

Hos oss går utbildning, forskning och avancerad djursjukvård hand i hand. Vi utbildar morgondagens veterinärer och djursjukskötare och ger förstklassig vård till sällskapsdjur, tävlingsdjur och produktionsdjur. Vi sprider även kunskap till allmänheten. Genom att kombinera etablerad kunskap med de senaste forskningsresultaten utvecklar vi framtidens djursjukvård. Som administrativ chef är du en nyckelperson i vårt arbete.

På UDS kommer du att möta en dynamisk miljö med kliniska utmaningar i forskningens framkant för att skapa framtidens djursjukvård och utbilda framtidens veterinärer och djursjukskötare. I kliniken kommer du att träffa våra studenter vilka ger så mycket inspiration!

Arbetsuppgifter:
Som administrativ chef på UDS har du det övergripande ansvaret för UDS verksamhetsnära stödprocesser. Du ingår i UDS ledningsgrupp och deltar på så vis i UDS utveckling och operationella ledning. Du är underställd universitetsdjursjukhusdirektören och har personalansvar för administrativ personal inom UDS stab och är arbetsledare och ansvarig för verksamhetsplanering för staben.

En viktig del av rollen är att se över och utveckla ekonomi-, kvalitets- och administrationsprocesserna för UDS. Du samordnar och implementerar förbättringar i UDS verksamhet. Du deltar i eller leder utredningar och andra uppdrag från universitetsdjursjukhusdirektören och UDS övriga ledning.

Ett annat ansvarsområde är att vara samordnande kontakt med fakulteten avseende administrativa frågor. UDS arbetar i nära samverkan med fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap, som bedriver veterinärmedicinsk forskning och som ansvarar för Sveriges enda veterinär- och djursjukskötarutbildningar.

Tillsammans med chefer och medarbetare inom UDS är det viktigt att du bidrar till att skapa en god arbetsmiljö där ständig utveckling och förbättring är en självklarhet.

Eftersom det här är en ny roll på UDS finns det stora möjligheter till utveckling i rollen och inom UDS.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har för tjänsten relevant utbildning och erfarenhet, gärna inom ekonomi. Du har haft tidigare uppdrag att genomföra förändringar, gärna inom det administrativa området. Du har erfarenhet av ledningsarbete i nära samarbete med verksamheten. Du har erfarenhet av att arbeta inom en verksamhet som är resultatinriktad med höga ekonomiska och kvalitetsmässiga krav. Meriterande är erfarenhet av att arbeta i en utbildnings- och forskningsnära verksamhet med akademisk förankring. Meriterande är också om du har erfarenhet av kvalitetsledning och IT-förvaltning.

Då UDS är ett universitetsdjursjukhus där djursjukvården är sammanflätad med klinisk utbildning av veterinär- och djursjukskötarstudenter och klinisk forskning, är din förmåga och vilja till att utveckla och upprätthålla samverkan mellan UDS och VH-fakulteten en betydelsefull faktor. Det är viktigt att du kan se på verksamheten från ett kommersiellt kundorienterat perspektiv men även från ett universitetsperspektiv.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Som person är du, självgående, stabil, strukturerad och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är affärsmässig och har ett gott omdöme.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2021-06-09.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/

Universitetsdjursjukhuset (UDS) är SLUs resurs för klinisk forskning och utbildning, och är Sveriges enda universitetsdjursjukhus. Inom UDS bedriver fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap klinisk utbildning för veterinär- och djursjukskötarstudenter, liksom klinisk forskning. UDS har ca 180 anställda som bedriver kvalificerad djursjukvård för katter, hundar, mindre sällskapsdjur och hästar. UDS har även en ambulatorisk utbildningsklinik med veterinärer som åker ut till stall och gårdar. Smådjurskliniken på UDS har ca 100 årsarbetskrafter och hästkliniken ca 50 årsarbetskrafter.

Vi har öppet dygnet runt årets alla dagar och tar emot såväl primärfall som remissfall. Utöver moderna verksamhetsanpassade lokaler har vi tillgång till avancerad bilddiagnostik, klinisk kemiskt laboratorium och inte minst ett stort gäng trevliga och mycket kompetenta medarbetare.Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Ambulerande distributionsansvarig på Svensk Direktreklam

Ansök    Feb 18    Happyr AB    Administrativ chef
Svensk Direktreklam rekryterar: Ambulerande distributionsansvarig Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktre... Visa mer
Svensk Direktreklam rekryterar: Ambulerande distributionsansvarig


Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).

Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning.

Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001.
Svensk Direktreklam söker nu ytterligare en ambulerande distributionsansvarig till vår centrala DA-funktion (CDA) på vårt huvudkontor i Uppsala.

Arbetsbeskrivning

Din roll inom CDA innebär ansvar för hela distributionsprocessen inklusive kvalitetssäkring. Rollen innebär också ansvar för rekrytering, introduktion, arbetsledning och uppföljning av företagets utdelare samt förvaltning av företagets adressdatabas och åtkomstinformation till adresserna.

Inom CDA arbetar vi dels med att stötta och avlasta våra enheter i kedjan, dels med att kontinuerligt förbättra och effektivisera processer och arbetssätt.

Det innebär att du ska vara en person som älskar att arbeta mot satta mål. Du har förmåga och erfarenhet att leda människor, att administrera och planera och arbeta under högt tryck när många saker ska lösas samtidigt.

Kvalifikationer

Det är viktigt att du har en positiv grundattityd som skapar en skön atmosfär hos medarbetare, kunder och leverantörer. Du har stort kvalitets- och kundfokus - du är noggrann med detaljerna samtidigt som du ser helheten. Du är dessutom berikad med god planerings- och prioriteringsförmåga, är driven, självgående och levererar.

Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Det är självklart för dig att föregå med gott exempel.

Då en stor del av arbetet görs på distans krävs att du är en god kommunikatör som har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet, jobbat med förbättringsarbete samt ekonomiska nyckeltal. En bakgrund inom distribution är meriterande. Resor ingår i tjänsten.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Lön

Individuell lönesättning

Ansökan

Har du frågor är du välkommen att kontakta Alexander Vigebjörk, [email protected] Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före slutdatumet.

Om Svensk Direktreklam

SDR gruppen är sedan över 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam och gratisdistribuerade lokaltidningar. Gruppen är specialiserad på Sveriges konsumenter och kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. SDR gruppen når, genom sina mediekanaler, mer än 5 miljoner individer varje vecka. Koncernen omfattar ca 400 anställda och har närmare 10 000 sysselsatta i uppdrag runt om i Sverige. Den samlade omsättningen uppgår till ca 700 Mkr. Läs mer på www.sdr.se

Svensk Direktreklam är en del av SDR gruppen och Sveriges största privata direktreklamföretag. Företaget är representerat på 36 orter via lokala franchisetagare och har huvudkontor i Uppsala samt försäljnings- och marknadskontor i Stockholm och Göteborg. Svensk Direktreklam är godkänd postoperatör av Post och Telestyrelsen. Företaget har ett aktivt miljöarbete och är sedan 2001 certifierade enligt ISO 1...


Läs mer på https://hpr.to/j21664 Visa mindre

Contract Manager Onshore Wind Power

Ansök    Feb 12    Nordex Sverige AB    Administrativ chef
Company The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer ... Visa mer
Company
The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer our more than 6,500 employees the opportunity for international and intercultural cooperation. We are growing and together driving forward the expansion of alternative energies worldwide - if you wish, from now on with you.
If you are passionate of renewables energies, you love working in teams and you share our values of Integrity, Colleagueship, Respect and Ownership we would like you to join the Nordex Group.
Job description
Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career?
Nordex Sweden is now looking for a Contract Manager to join our team at the headquaters in Uppsala.
Main responsibilities
Supporting a busy projects department delivering wind farm projects across the whole of the Nordic Region (Norway, Sweden and Finland).
Cross-departmental control and processing of damage and warranty cases, taking legal, technical and economic aspects into account
Planning and implementation of claim negotiations as well as communication and correspondence with suppliers and service providers
Contract review and risk assessment of commercial and legal aspects in coordination with purchasing and the legal department
Development of standards and documentation of processes in contract management
Determination of key figures and development of improvement measures
Creation of decision templates, reports and analyzes
Data maintenance in the contract and claim database
Participation in the establishment, further development and sustainable maintenance of an internal knowledge cycle to ensure uniform contract & claim management

Job experience
Successfully completed studies in the fields of business administration, commercial law or law or a comparable degree with a focus on contract management
Several years of (> 5) professional experience in the field of contract management of an international company, preferably from the plant and mechanical engineering sector or a production-related industrial company
In-depth knowledge of national and international contract law – knowledge of Norwegian, Swedish and Finnish contract law would be beneficial
Ideally, experience in after sales business and in warranty processing
Business fluent knowledge of English and Nordic Language would be desirable
Knowledge of project management as well as very good analytical and conceptual skills
Independent working style characterized by commitment and a solution and team-oriented way of thinking and working
Excellent negotiation skills and assertiveness, paired with high communicative and intercultural competence


For further information about the role please contact Director Project Management North, Lee Horton at +358 (0)50 325 0077 / [email protected] or People & Culture Coordinator Kajsa Karlsson +46 (0)73 050 8695 / [email protected] Visa mindre

Produktionschef ombyggnad

Ansök    Mar 19    Riksbyggen Ek För    Administrativ chef
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Produktionschef MO Ombyggnad Öst

Vad ska du göra?
Som produktionschef kommer du ha personalansvar och resultatansvar för ombyggnadsverksamheten i en av tre Marknadsgrupper i Marknadsområdet.
Nuvarande personal består av projektchefer, projektledare och biträdande projektledare.
Du kommer rapportera till marknadsområdeschefen för Marknadsområde Ombyggnad Öst.

Som chef i Riksbyggen har man tre ansvarsområden som man agerar utifrån och hanterar parallellt:

• Ett verksamhets- och resultatansvar
• Att vara arbetsgivarens företrädare
• Att vara en ledare och förebild

Du ansvarar för att planera, leda och utveckla verksamheten avseende försäljning, projekt, bemanning och avtal med leverantörer. Att säkerställa kvalitet i offerter, avtal och kalkyler är en viktig del av uppdraget. Som personalansvarig ingår det bland annat att hantera rekryteringar, arbetsmiljöfrågor och medarbetarsamtal.

I rollen ingår även att projektleda underhålls- och ombyggnadsprojekt.

Vem är du?
Det är meriterande om du har erfarenhet av Riksbyggens ombyggnadsverksamhet och Riksbyggens ombyggnadsavtal. Du är byggingenjör eller civilingenjör och har flerårig arbetslivserfarenhet från fastighetsbolag och/eller entreprenadverksamhet.

Förtroende, samarbete, engagemang och ansvarstagande är hörnstenar i Riksbyggens syn på medarbetarskap. Du är kommunikativ, systematisk och strukturerad med en analytisk förmåga.

Som person är du ambitiös, ansvarstagande, och hjälpsam. Du är resultatinriktad, har goda ledaregenskaper och har lätt för att inspirera, engagera och motivera dina medarbetare. För att passa i en chefsroll på Riksbyggen är det viktigt att ha en vilja att driva förändringsarbete.

Det är viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift då din drivkraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Om tjänsten
Ombyggnadsverksamheten i Marknadsområde Ombyggnad Öst utgår från våra förvaltningskontor i Sthlm, Visby, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping samt Nyköping. Geografin för den marknadsgrupp som tjänsten avser är Uppsala, Västerås, Örebro, Eskilstuna. Placeringsort tror vi är Västerås eller Uppsala. Det krävs körkort och tillgång till egen bil. I tjänsten som är en heltidstjänst förekommer en del möten på kvällstid. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Ansökan
Skicka din ansökan till  https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/ senast den 2021-05-13. Urval gör vi löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Har du några frågor eller funderingar?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Riksbyggen med Ranstad. Vid eventuella frågor eller funderingar kontakta Hannah Sandström, tel 073 - 343 45 34 [email protected] Tveka inte att höra av dig. 

Vi ser fram emot din ansökan.
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Contract Manager Onshore Wind Power

Ansök    Jan 13    Nordex Sverige AB    Administrativ chef
Company The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer ... Visa mer
Company
The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer our more than 6,500 employees the opportunity for international and intercultural cooperation. We are growing and together driving forward the expansion of alternative energies worldwide - if you wish, from now on with you.
If you are passionate of renewables energies, you love working in teams and you share our values of Integrity, Colleagueship, Respect and Ownership we would like you to join the Nordex Group.
Job description
Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career?
Nordex Sweden is now looking for a Contract Manager to join our team at the headquaters in Uppsala.
Main responsibilities
Supporting a busy projects department delivering wind farm projects across the whole of the Nordic Region (Norway, Sweden and Finland).
Cross-departmental control and processing of damage and warranty cases, taking legal, technical and economic aspects into account
Planning and implementation of claim negotiations as well as communication and correspondence with suppliers and service providers
Contract review and risk assessment of commercial and legal aspects in coordination with purchasing and the legal department
Development of standards and documentation of processes in contract management
Determination of key figures and development of improvement measures
Creation of decision templates, reports and analyzes
Data maintenance in the contract and claim database
Participation in the establishment, further development and sustainable maintenance of an internal knowledge cycle to ensure uniform contract & claim management

Job experience
Successfully completed studies in the fields of business administration, commercial law or law or a comparable degree with a focus on contract management
Several years of (> 5) professional experience in the field of contract management of an international company, preferably from the plant and mechanical engineering sector or a production-related industrial company
In-depth knowledge of national and international contract law – knowledge of Norwegian, Swedish and Finnish contract law would be beneficial
Ideally, experience in after sales business and in warranty processing
Business fluent knowledge of English and Nordic Language would be desirable
Knowledge of project management as well as very good analytical and conceptual skills
Independent working style characterized by commitment and a solution and team-oriented way of thinking and working
Excellent negotiation skills and assertiveness, paired with high communicative and intercultural competence


For further information about the role please contact Director Project Management North, Lee Horton at +358 (0)50 325 0077 / [email protected] or People & Culture Coordinator Kajsa Karlsson +46 (0)73 050 8695 / [email protected] Visa mindre

Administrativ chef

LetMeRepair är en ledande leverantör av eftermarknadstjänster (kundtjänst / reparationer / returhantering) inom elektronikindustrin i Europa. Med mer än 800 anställda på över 20 platser erbjuder vi en helhetslösning till våra kunder över hela Europa. Vår breda kundbas omfattar nästan alla marknadsledande elektroniska varumärken och återförsäljare. LetMeRepair Nordic med huvudkontor beläget i Uppsala är LetMeRepairs centrum för alla aktiviteter i hela Norde... Visa mer
LetMeRepair är en ledande leverantör av eftermarknadstjänster (kundtjänst / reparationer / returhantering) inom elektronikindustrin i Europa. Med mer än 800 anställda på över 20 platser erbjuder vi en helhetslösning till våra kunder över hela Europa. Vår breda kundbas omfattar nästan alla marknadsledande elektroniska varumärken och återförsäljare.
LetMeRepair Nordic med huvudkontor beläget i Uppsala är LetMeRepairs centrum för alla aktiviteter i hela Norden. För att stödja vidareutvecklingen av vår verksamhet letar vi nu efter en Administrativ chef.
Arbetsbeskrivning:
Som Administrativ chef har man det övergripande ansvaret för administrationen inom företaget och är en del av företagets ledningsgrupp och rapporterar till General Manager för Norden.
Arbetsuppgifter:
Helhetsansvar för alla interna finans-, lön- och bokföringsprocesser.
Kassaflödesplanering och samordning av betalningar
Månadsrapportering och fakturering till avtalskunder
Ansvar för alla HR-relaterade ämnen och huvudkontakt för fackliga parter
Ansvarig för alla fastighets- och säkerhetsrelaterade ämnen
Kontroll och uppföljning av befintliga leverantörer samt identifiering av alternativa leverantörer
Identifiera utvecklingsområden för optimering och effektivisering, förbereda åtgärdsplan och förverkliga
Huvudkontakt gentemot revisorer och myndigheter
Ansvar för en ekonomiassistent inom teamet

Vad vi förväntar oss:
För att lyckas i rollen behöver du ha arbetslivserfarenhet från liknande arbets- och ansvarsområden. Du bör ha en god förmåga att strukturera din verksamhet och att implementera rutiner och processer.
Utbildning / examen i ekonomi, fördjupad kunskap inom HR & finans
Erfarenhet av att leda ett team
Erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö (kollegor, kunder och leverantörer)
Engelskspråkiga yrkesmässiga kunskaper
Proaktiv och entreprenöriell attityd
Kund- / lösningsorienterat och pragmatiskt tänkande
Flexibilitet och vid behov praktisk mentalitet

Övrig information:
Tillträde till tjänsten är snarast möjligt med respekt för eventuell uppsägningstid. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2021-01-31. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via mail till [email protected].se och bifoga CV och personligt brev.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Blomqvist, General Manager, via [email protected] Visa mindre

Produktionschef ombyggnad

Ansök    Feb 9    Riksbyggen Ek För    Administrativ chef
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Produktionschef MO Ombyggnad Öst

Vad ska du göra?
Som produktionschef kommer du ha personalansvar och resultatansvar för ombyggnadsverksamheten i en av tre Marknadsgrupper i Marknadsområdet.
Nuvarande personal består av projektchefer, projektledare och biträdande projektledare.
Du kommer rapportera till marknadsområdeschefen för Marknadsområde Ombyggnad Öst.

Som chef i Riksbyggen har man tre ansvarsområden som man agerar utifrån och hanterar parallellt:

• Ett verksamhets- och resultatansvar
• Att vara arbetsgivarens företrädare
• Att vara en ledare och förebild

Du ansvarar för att planera, leda och utveckla verksamheten avseende försäljning, projekt, bemanning och avtal med leverantörer. Att säkerställa kvalitet i offerter, avtal och kalkyler är en viktig del av uppdraget. Som personalansvarig ingår det bland annat att hantera rekryteringar, arbetsmiljöfrågor och medarbetarsamtal.

I rollen ingår även att projektleda underhålls- och ombyggnadsprojekt.

Vem är du?
Det är meriterande om du har erfarenhet av Riksbyggens ombyggnadsverksamhet och Riksbyggens ombyggnadsavtal. Du är byggingenjör eller civilingenjör och har flerårig arbetslivserfarenhet från fastighetsbolag och/eller entreprenadverksamhet.

Förtroende, samarbete, engagemang och ansvarstagande är hörnstenar i Riksbyggens syn på medarbetarskap. Du är kommunikativ, systematisk och strukturerad med en analytisk förmåga.

Som person är du ambitiös, ansvarstagande, och hjälpsam. Du är resultatinriktad, har goda ledaregenskaper och har lätt för att inspirera, engagera och motivera dina medarbetare. För att passa i en chefsroll på Riksbyggen är det viktigt att ha en vilja att driva förändringsarbete.

Det är viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift då din drivkraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Om tjänsten
Ombyggnadsverksamheten i Marknadsområde Ombyggnad Öst utgår från våra förvaltningskontor i Sthlm, Visby, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping samt Nyköping. Geografin för den marknadsgrupp som tjänsten avser är Uppsala, Västerås, Örebro, Eskilstuna. Placeringsort tror vi är Västerås eller Uppsala. Det krävs körkort och tillgång till egen bil. I tjänsten som är en heltidstjänst förekommer en del möten på kvällstid. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Ansökan
Skicka din ansökan till  https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/ senast den 2021-03-15. Urval gör vi löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Har du några frågor eller funderingar?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Riksbyggen med Ranstad. Vid eventuella frågor eller funderingar kontakta Hannah Sandström, tel 073 - 343 45 34 [email protected] Tveka inte att höra av dig. 

Vi ser fram emot din ansökan.
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Produktionschef ombyggnad

Ansök    Dec 10    Riksbyggen Ek För    Administrativ chef
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Produktionschef MO Ombyggnad Öst

Vad ska du göra?
Som produktionschef kommer du ha personalansvar och resultatansvar för ombyggnadsverksamheten i en av tre Marknadsgrupper i Marknadsområdet.
Nuvarande personal består av projektchefer, projektledare och biträdande projektledare.
Du kommer rapportera till marknadsområdeschefen för Marknadsområde Ombyggnad Öst.

Som chef i Riksbyggen har man tre ansvarsområden som man agerar utifrån och hanterar parallellt:

• Ett verksamhets- och resultatansvar
• Att vara arbetsgivarens företrädare
• Att vara en ledare och förebild

Du ansvarar för att planera, leda och utveckla verksamheten avseende försäljning, projekt, bemanning och avtal med leverantörer. Att säkerställa kvalitet i offerter, avtal och kalkyler är en viktig del av uppdraget. Som personalansvarig ingår det bland annat att hantera rekryteringar, arbetsmiljöfrågor och medarbetarsamtal.

I rollen ingår även att projektleda underhålls- och ombyggnadsprojekt.

Vem är du?
Det är meriterande om du har erfarenhet av Riksbyggens ombyggnadsverksamhet och Riksbyggens ombyggnadsavtal. Du är byggingenjör eller civilingenjör och har flerårig arbetslivserfarenhet från fastighetsbolag och/eller entreprenadverksamhet.

Förtroende, samarbete, engagemang och ansvarstagande är hörnstenar i Riksbyggens syn på medarbetarskap. Du är kommunikativ, systematisk och strukturerad med en analytisk förmåga.

Som person är du ambitiös, ansvarstagande, och hjälpsam. Du är resultatinriktad, har goda ledaregenskaper och har lätt för att inspirera, engagera och motivera dina medarbetare. För att passa i en chefsroll på Riksbyggen är det viktigt att ha en vilja att driva förändringsarbete.

Det är viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift då din drivkraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Om tjänsten
Ombyggnadsverksamheten i Marknadsområde Ombyggnad Öst utgår från våra förvaltningskontor i Sthlm, Visby, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping samt Nyköping. Geografin för den marknadsgrupp som tjänsten avser är Uppsala, Västerås, Örebro, Eskilstuna. Placeringsort tror vi är Västerås eller Uppsala. Det krävs körkort och tillgång till egen bil. I tjänsten som är en heltidstjänst förekommer en del möten på kvällstid. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Ansökan
Skicka din ansökan till  https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/ senast den 2021-01-20. Urval gör vi löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Har du några frågor eller funderingar?
Tveka inte att höra av dig. Kontakta marknadsområdeschef Rikard Ståhl på e-post [email protected] eller telefon 08- 553 635 13.

Vi ser fram emot din ansökan.
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Superspindeln i leveransnätet på Svensk Direktreklam

Ansök    Dec 2    Happyr AB    Administrativ chef
Svensk Direktreklam rekryterar: Superspindeln i leveransnätet Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam... Visa mer
Svensk Direktreklam rekryterar: Superspindeln i leveransnätet


Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).

Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning.

Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001.
Är du en av våra Superspindlar i Leveransnätet?

Svensk Direktreklam söker nu ytterligare en Distributionsansvarig till vår Centrala DA-funktion på vårt huvudkontor i Uppsala.

Arbetsbeskrivning

Din roll som Distributionsansvarig innebär ansvar för hela distributionsprocessen inklusive kvalitetssäkring. Rollen innebär också ansvar för rekrytering, introduktion, arbetsledning och uppföljning av företagets utdelare samt förvaltning av företagets adressdatabas och åtkomstinformation till adresserna.

Det innebär att du ska vara en person som älskar att arbeta mot satta mål. Du har förmåga och erfarenhet att leda människor, att administrera och planera och arbeta under högt tryck när många saker ska lösas samtidigt. Det är därför vi letar efter dig som kan vara en superspindel i leveransnätet.

Kvalifikationer

Det är viktigt att du har en positiv grundattityd som skapar en skön atmosfär hos medarbetare, kunder och leverantörer. Du har stort kvalitets- och kundfokus - du är noggrann med detaljerna samtidigt som du ser helheten. Du är dessutom berikad med god planerings- och prioriteringsförmåga, är driven, självgående och levererar.

Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Det är självklart för dig att föregå med gott exempel.

Har du möjlighet att resa i tjänsten och övernatta på annan ort är det ett plus.

Som du märker är din personlighet, attityd och motivation avgörande. Allt övrigt lär du dig hos oss via utbildning.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Har du frågor är du välkommen att kontakta Peter Savander, [email protected] Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före slutdatumet.

Om Svensk Direktreklam

SDR gruppen är sedan över 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam och gratisdistribuerade lokaltidningar. Gruppen är specialiserad på Sveriges konsumenter och kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. SDR gruppen når, genom sina mediekanaler, mer än 5 miljoner individer varje vecka. Koncernen omfattar ca 400 anställda och har närmare 10 000 sysselsatta i uppdrag runt om i Sverige. Den samlade omsättningen uppgår till ca 700 Mkr. Läs mer på www.sdr.se

Svensk Direktreklam är en del av SDR gruppen och Sveriges största privata direktreklamföretag. Företaget är representerat på 36 orter via lokala franchisetagare och har huvudkontor i Uppsala samt försäljnings- och marknadskontor i Stockholm och Göteborg. Svensk Direktreklam är godkänd postoperatör av Post och Telestyrelsen. Företaget har ett aktivt miljöarbete och är sedan 2001 certifierade enligt ISO 14001. Visa mindre

Humana assistans söker kund och assistentansvarig

Ansök    Dec 8    Humana AB    Administrativ chef
Humana Assistans söker Kund- och assistentansvarig Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se Humana söker nu en kund- och assistentansvarig med känsla för service och... Visa mer
Humana Assistans söker Kund- och assistentansvarig
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se
Humana söker nu en kund- och assistentansvarig med känsla för service och intresse av att arbeta med människor, 
Arbetsuppgifter:
Som kund- och assistentansvarig är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Det innebär att du planerar hur assistansen ska utföras utifrån våra kunders önskemål och ansvarar för personalfrågor. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter.
Att arbeta som kund- och assistentansvarig ställer höga krav på dig som medarbetare. Du är spindeln i nätet som, förutom att samordna den dagliga assistansen kring en person med funktionsnedsättning, också har hand om arbetsmiljöfrågor samt arbetar med konflikthantering och problemlösning på högsta nivå. Du arbetar gentemot Försäkringskassan och kommuner, fackliga organisationer och andra instanser i vårt samhälle.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord glädje, engagemang & ansvar och har erfarenhet av att arbeta med kundservice, personaladministration eller liknande arbete och/eller är utbildad socionom, beteendevetare eller personaladministratör. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus. 
Som person är du strukturerad, noggrann och självgående. Vi ser att du har lätt för att skapa långvariga relationer och har ett brinnande intresse för människor. För att lyckas i rollen så krävs det att du är social, servicemedveten och har en väl utvecklad samarbetsförmåga.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med kunniga och trevliga kollegor i ett tillväxtföretag som präglas av ett stort engagemang för våra kunder och för våra arbetsuppgifter.
På Humana förväntar vi oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett bra klimat.
Tjänsten är ett vikariat på cirka 1 år.
Tillträde:Enligt överenskommelse.
Placeringsort: Då du kommer ha ansvar för kunder i både Uppsala och Stockholm så kommer du att utgå från båda kontoren.
Sista ansökningsdag:2021-01-08
Urval och intervjuer kommer ske löpande så därför ser vi gärna att du ansöker redan idag! Du som söker kan kommas att få genomföra MAP och Matrigmatester via Webben.
Vi tar endast emot ansökningar via nedanstående länk.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till vår driftenhet i Uppsala

Ansök    Okt 13    URBASER AB    Administrativ chef
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 28 länder... Visa mer
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 28 länder och fyra världsdelar.

Har du en bakgrund inom avfalls- eller transportbranschen och dessutom några års ledarskapserfarenhet? Är du en administrativ klippa som trivs i en bred, omväxlande roll med stort eget ansvar - då är det dig vi söker!

Urbaser behöver nu förstärka organisationen med en driven arbetsledare till vår depå i Uppsala.

Vi är stolta insamlare av sopor, och hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation präglad av framåtanda och öppenhet. Vi värdesätter alla medarbetare och deras del i företagets framgång – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser utför avfallsinsamling i Uppsala, med Uppsala Vatten som uppdragsgivare och samarbetspartners.

Som arbetsledare organiserar och planerar du den operativa verksamheten för ditt distrikt/område. Du leder och fördelar arbetet för de miljöarbetare och de fordon som verkar i driften. Du följer upp och säkerställer att arbetet drivs i enlighet med avdelningens och vår uppdragsgivares mål.

I dina arbetsuppgifter ingår dessutom:

- Administration i Urbasers och uppdragsgivarens system.
- Hantering av inkomna reklamationer.
- Kontakter med uppdragsgivare och med kunder.
- Kontakter med verkstäder gällande service och reparationer av fordon.
- Arbetsmiljöärenden.

Du kommer att ha ett tätt samarbete med vår andra arbetsledare Victor och vår avdelningschef Daniel, som du också rapporterar till.

Vem är du?
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du:

- Som ledare har förmåga att motivera och entusiasmera andra
- Är tydlig i din kommunikation
- Har mycket goda administrativa färdigheter och kunskaper i Word och Excel
- Är relationsskapande och serviceinriktad med förståelse för entreprenadverksamhet
- Har hög arbetskapacitet och god problemlösningsförmåga
- Har C-körkort (ej krav men meriterande)

Du har tre års erfarenhet i ledande ställning från transport- eller avfallsbranschen. Har du erfarenhet av digital tömningsregistrering och avvikelserapportering är detta mycket meriterande. Vi sätter dock stort värde vid dina personliga egenskaper i samband med denna rekrytering.

Övrigt om tjänsten
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas)

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Då vi är övervägande män på avdelning ser vi gärna kvinnliga sökanden. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administrativ chef

LetMeRepair är en ledande leverantör av eftermarknadstjänster (kundtjänst / reparationer / returhantering) inom elektronikindustrin i Europa. Med mer än 800 anställda på över 20 platser erbjuder vi en helhetslösning till våra kunder över hela Europa. Vår breda kundbas omfattar nästan alla marknadsledande elektroniska varumärken och återförsäljare. LetMeRepair Nordic med huvudkontor beläget i Uppsala är LetMeRepairs centrum för alla aktiviteter i hela Norde... Visa mer
LetMeRepair är en ledande leverantör av eftermarknadstjänster (kundtjänst / reparationer / returhantering) inom elektronikindustrin i Europa. Med mer än 800 anställda på över 20 platser erbjuder vi en helhetslösning till våra kunder över hela Europa. Vår breda kundbas omfattar nästan alla marknadsledande elektroniska varumärken och återförsäljare.
LetMeRepair Nordic med huvudkontor beläget i Uppsala är LetMeRepairs centrum för alla aktiviteter i hela Norden. För att stödja vidareutvecklingen av vår verksamhet letar vi nu efter en Administrativ chef.
Arbetsbeskrivning:
Som Administrativ chef har man det övergripande ansvaret för administrationen inom företaget och är en del av företagets ledningsgrupp och rapporterar till General Manager för Norden.
Arbetsuppgifter:
Helhetsansvar för alla interna finans-, lön- och bokföringsprocesser.
Kassaflödesplanering och samordning av betalningar
Månadsrapportering och fakturering till avtalskunder
Ansvar för alla HR-relaterade ämnen och huvudkontakt för fackliga parter
Ansvarig för alla fastighets- och säkerhetsrelaterade ämnen
Kontroll och uppföljning av befintliga leverantörer samt identifiering av alternativa leverantörer
Identifiera utvecklingsområden för optimering och effektivisering, förbereda åtgärdsplan och förverkliga
Huvudkontakt gentemot revisorer och myndigheter
Ansvar för en ekonomiassistent inom teamet

Vad vi förväntar oss:
För att lyckas i rollen behöver du ha arbetslivserfarenhet från liknande arbets- och ansvarsområden. Du bör ha en god förmåga att strukturera din verksamhet och att implementera rutiner och processer.
Utbildning / examen i ekonomi, fördjupad kunskap inom HR & finans
Erfarenhet av att leda ett team
Erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö (kollegor, kunder och leverantörer)
Engelskspråkiga yrkesmässiga kunskaper
Proaktiv och entreprenöriell attityd
Kund- / lösningsorienterat och pragmatiskt tänkande
Flexibilitet och vid behov praktisk mentalitet

Övrig information:
Tillträde till tjänsten är snarast möjligt med respekt för eventuell uppsägningstid. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2020-11-15. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via mail till [email protected] och bifoga CV och personligt brev.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Blomqvist, General Manager, via [email protected] Visa mindre

Superspindeln i leveransnätet på Svensk Direktreklam

Ansök    Okt 15    Happyr AB    Administrativ chef
Svensk Direktreklam rekryterar: Superspindeln i leveransnätet Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam... Visa mer
Svensk Direktreklam rekryterar: Superspindeln i leveransnätet


Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).

Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning.

Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001.
Är du en av våra Superspindlar i Leveransnätet?

Svensk Direktreklam söker nu ytterligare en Distributionsansvarig till vår Centrala DA-funktion på vårt huvudkontor i Uppsala.

Arbetsbeskrivning

Din roll som Distributionsansvarig innebär ansvar för hela distributionsprocessen inklusive kvalitetssäkring. Rollen innebär också ansvar för rekrytering, introduktion, arbetsledning och uppföljning av företagets utdelare samt förvaltning av företagets adressdatabas och åtkomstinformation till adresserna.

Det innebär att du ska vara en person som älskar att arbeta mot satta mål. Du har förmåga och erfarenhet att leda människor, att administrera och planera och arbeta under högt tryck när många saker ska lösas samtidigt. Det är därför vi letar efter dig som kan vara en superspindel i leveransnätet.

Kvalifikationer

Det är viktigt att du har en positiv grundattityd som skapar en skön atmosfär hos medarbetare, kunder och leverantörer. Du har stort kvalitets- och kundfokus - du är noggrann med detaljerna samtidigt som du ser helheten. Du är dessutom berikad med god planerings- och prioriteringsförmåga, är driven, självgående och levererar.

Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Det är självklart för dig att föregå med gott exempel.

Har du möjlighet att resa i tjänsten och övernatta på annan ort är det ett plus.

Som du märker är din personlighet, attityd och motivation avgörande. Allt övrigt lär du dig hos oss via utbildning.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Har du frågor är du välkommen att kontakta Peter Savander, [email protected] Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före slutdatumet.

Om Svensk Direktreklam

SDR gruppen är sedan över 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam och gratisdistribuerade lokaltidningar. Gruppen är specialiserad på Sveriges konsumenter och kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. SDR gruppen når, genom sina mediekanaler, mer än 5 miljoner individer varje vecka. Koncernen omfattar ca 400 anställda och har närmare 10 000 sysselsatta i uppdrag runt om i Sverige. Den samlade omsättningen uppgår till ca 700 Mkr. Läs mer på www.sdr.se

Svensk Direktreklam är en del av SDR gruppen och Sveriges största privata direktreklamföretag. Företaget är representerat på 36 orter via lokala franchisetagare och har huvudkontor i Uppsala samt försäljnings- och marknadskontor i Stockholm och Göteborg. Svensk Direktreklam är godkänd postoperatör av Post och Telestyrelsen. Företaget har ett aktivt miljöarbete och är sedan 2001 certifierade enligt ISO 14001. Visa mindre

Chef för verksamhetsstöd

Institutionen för ekonomi Inspireras du av att bidra både operativt såväl som strategiskt, i en ledarroll med verksamhetsstöd som fokus? Då kan den här tjänsten vara något för dig! Institutionen för ekonomi vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) bedriver forskning och undervisning i ämnena företagsekonomi och nationalekonomi. Unikt för institutionen är att stor vikt läggs vid tillämpad vetenskap, ofta i samverkan med universitets naturvetenskapliga ämnen... Visa mer
Institutionen för ekonomi
Inspireras du av att bidra både operativt såväl som strategiskt, i en ledarroll med verksamhetsstöd som fokus? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Institutionen för ekonomi vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) bedriver forskning och undervisning i ämnena företagsekonomi och nationalekonomi. Unikt för institutionen är att stor vikt läggs vid tillämpad vetenskap, ofta i samverkan med universitets naturvetenskapliga ämnen liksom med samarbetspartners utanför SLU. Vår forskningsverksamhet bedrivs huvudsakligen i form av ett stort antal externfinansierade projekt och vi tar fram ekonomisk kunskap som behövs för en hållbarhetsomställning i de gröna näringarna och mer hållbar användning av naturresurserna.

Institutionen driver dessutom tillsammans med Lunds universitet verksamheten vid AgriFood Economics Center som arbetar med kvalificerade samhällsekonomiska analyser inom de gröna näringarna.

Institutionen utbildar agronomekonomer och ekonomer med inriktning mot hållbarhet samt ger forskarutbildning inom företagsekonomi och inom nationalekonomi. Vidare erbjuds enstaka kurser till biologi, teknik och ekonomistudenter och ett flertal masterprogram.

Som chef för vår grupp för verksamhetsstöd kommer du att ha en viktig funktion i att skapa bra förutsättningar och stöd för vår verksamhet.Arbetsuppgifter:
Du kommer att ha huvudansvaret för att utveckla, leda och samordna det operativa såväl som det strategiska stödet till verksamheten vid institutionen för ekonomi med ca 65 medarbetare. Till din hjälp har du sju medarbetare med kompetens inom ekonomi, information, personal och utbildning vilka du även har budget- och personalansvar för.

Därutöver har du hjälp från stödfunktioner på fakultets- och universitetsnivå och du kommer även att ingå i ett nätverk med andra chefer inom fakulteten. Du rapporterar till institutionens prefekt och ingår i institutionens ledningsgrupp.

Vidare agerar du beslutstöd till prefekten och institutionens avdelningschefer samt har en aktiv roll när det gäller den administrativa utvecklingen för verksamheten.

Du har ett coachande förhållningsätt och blir den som på ett stödjande, lyhört och kreativt sätt ansvarar för ledning, rekrytering, och medarbetarutveckling för vår grupp inom verksamhetsstöd.

Du kommer ingå i flera kontaktnät inom SLU där du kommunicerar framgångsrikt och obehindrat på svenska och engelska.Kvalifikationer:

• Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av en roll som chef för en verksamhetsstödjande grupp. Du ska också ha dokumenterad erfarenhet av chefsrollen med budget- och medarbetaransvar.
• Det är önskvärt att du har erfarenhet av ledningsgrupps- och arbetsmiljöarbete samt erfarenhethet av offentlig verksamhet, särskilt i en akademisk miljö.
• Du har högskoleexamen inom HR eller ekonomi.
• Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av Agresso är meriterande för uppdraget.


• Som person söker vi dig som är analytisk, strukturerad, drivande och flexibel. Du är strategisk och bra på att se ett helhetsperspektiv för den verksamhet du leder.
• Du är självständig, tar egna initiativ och föreslår samt genomför förändringar för att verksamheten ska kunna stödja den större organisationen på ett bra sätt.
• För dig är det självklart att vilja ta ansvar för egen samt andras utveckling.Placering:
UppsalaAnställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.Omfattning:
100%Tillträde:
Enligt överenskommelse.Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2020-10-04.

I den här rekryteringen samarbetar SLU med Experis i Uppsala och ansvarig rekryteringskonsult Anne Wegar svarar gärna på frågor och nås på [email protected]Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/.

 Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Platschef till Euromasters verkstad i Uppsala!

Ansök    Okt 9    Euromaster AB    Administrativ chef
Är du en driftig ledare som gillar att engagera och vinna som ett team? Välkommen till oss på Euromaster! Vi erbjuder ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja där du kan bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg! Om jobbet: På verkstaden i Uppsala arbetar ett sammansvetsat team inklusive Platschefen, med att ser... Visa mer
Är du en driftig ledare som gillar att engagera och vinna som ett team? Välkommen till oss på Euromaster! Vi erbjuder ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja där du kan bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg!
Om jobbet:
På verkstaden i Uppsala arbetar ett sammansvetsat team inklusive Platschefen, med att serva våra kunder med däck och bilservice för personbilar och lastbilar. Som platschef kommer du vara operativt ansvarig för driften och den löpande verksamheten med direktrapportering till Regionchef Mitt. I din tjänst som Platschef befinner du dig ute i verksamheten och viss del av din tid tar du emot våra kunder och hjälper dom att få rätt service hos oss.
Ditt uppdrag som Platschef blir att:
· Leda och utveckla verkstaden och säkerställa att vi når våra mål
· Säkerställa att verkstaden drivs på ett effektivt, säkert och lönsamt sätt
· Driva projekt & ditt team framåt för att leverera bästa möjliga lösning till kunden
Vi söker en mål- och serviceinriktad ledare. Du är trygg i din ledarroll och har en framtoning som främjar samarbete och laganda. En viss branschkunskap och erfarenhet från bil-eftermarknaden är meriterande men inget krav. Du är bra på att skapa förtroende, göra affärer och bygga långsiktiga relationer. Office-paketet bör du behärska och vi ser gärna att du har systemvana. B-körkort är ett krav. Sist men inte minst delar du naturligtvis vårt intresse för fordonsbranschen.
Vi erbjuder dig:
· En nyckelposition med möjlighet att bidra med dina erfarenheter i ett väletablerat företag där vi tillsammans bygger framgång.
· En konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner (vi har kollektivavtal)
· Ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling
· Utbildning i ledarskap
· En arbetsmiljö där vi alltid sätter våra medarbetare och kundens säkerhet främst
Välkommen med din ansökan senast den 2020-10-30 men vänta inte med att söka, urval sker löpande!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Fredrik Strömqvist, [email protected]


Om Euromaster
Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng/ Visa mindre

Administrativ chef

Ansök    Okt 13    REGION UPPSALA    Administrativ chef
Verksamhetsområde psykiatri Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster s... Visa mer
Verksamhetsområde psykiatri

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Verksamhetsområde psykiatri har cirka 800 medarbetare och vi finns representerade i hela länet men med huvudparten av verksamheten i Psykiatrins hus, ingång 10 på Akademiska sjukhusområde. Dagligen strävar vi efter att vara en arbetsplats där anställda har inflytande samt känner delaktighet, arbetsglädje och yrkesstolthet.

Ditt uppdrag
Som administrativ chef är du direkt underställd verksamhetschefen. Uppdragen kommer från verksamhetschef och verksamhetsledning och omfattar följande områden

• Utdata och logistik
• Produktion, flöden och kvalitet
• Fastighets- och försörjningsfrågor
• Övergripande administration och processledning

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och har tidigare erfarenhet av chefsuppdrag. Det är en fördel om du har vårdutbildning alternativt erfarenhet från vårdsektorn och då framförallt inom området psykiatri. Vi ser även att du har erfarnhet av att utföra kvalificerade utredningar samt driva och styra projekt, både gällande stort och smått. Är du en person som har en stark egen drivkraft, jobbar självständigt, strukturerad, är nytänkande och värnar om goda samarbeten, då skulle du trivas att arbeta hos oss.


Vi erbjuder
En anställning inom verksamhetsområde psykiatri innebär ett samarbete med engagerade kollegor som brinner för patientgruppen. Vi erbjuder dig också utmanande arbetsuppgifter då verksamheten ständigt arbetar med att utveckla och förbättra vården.

Tillsvidareanställning inom din grundprofession och ett treårigt chefsuppdrag. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Verksamhetschef Gunilla Svedström 018-611 22 38
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Programchef SLU Future One Health

SLU driver sedan fyra år tematiska och framtidsorienterade forskningsplattformar. Framtidsplattformarnas verksamhet kännetecknas av ett tvär- och mångvetenskapligt arbetssätt, som bedrivs fakultetsövergripande och i samverkan med relevanta samhällsaktörer. Förmågan att arbeta med komplexa, vetenskapliga frågeställningar med ett sådant angreppssätt är något som gör framtidsplattformarnas verksamhet unik. SLU Future One Health (i nuläget SLU Framtidens djur... Visa mer
SLU driver sedan fyra år tematiska och framtidsorienterade forskningsplattformar. Framtidsplattformarnas verksamhet kännetecknas av ett tvär- och mångvetenskapligt arbetssätt, som bedrivs fakultetsövergripande och i samverkan med relevanta samhällsaktörer. Förmågan att arbeta med komplexa, vetenskapliga frågeställningar med ett sådant angreppssätt är något som gör framtidsplattformarnas verksamhet unik.

SLU Future One Health (i nuläget SLU Framtidens djur, natur och hälsa) inriktar sig på en hållbar framtid med tryggad hälsa för djur och människor och hög djurvälfärd. Perspektivet ”en hälsa”, One Health, är centralt för frågeställningar kring spridning av smittor mellan djur och människor och vice versa, antimikrobiell resistens, utveckling av livsstilssjukdomar och komparativ medicin samt djurs och naturs betydelse för människans hälsa. SLU Future One Health är en fortsättning och utveckling av plattformen SLU Framtidens djur, natur och hälsa. Läs mer på: SLU Framtidens djur, natur och hälsa  

Arbetsuppgifter
Som programchef för plattformen SLU Future One Health kommer du framför allt att arbeta med att strategiskt leda, utveckla och planera verksamheten inom plattformen. I detta arbete ingår också budgetansvar. Du kommer att arbetsleda en liten enhet bestående av programsekreterare/koordinator, kommunikatör och administratör samt de som arbetar med större projekt inom plattformen. I arbetet ingår att hålla sig uppdaterad om både den nationella och den internationella forskningen, politiken och marknadsutvecklingen inom området. Du kommer också att medverka i såväl interna som externa möten och vid dessa representera SLU och plattformen.

Som programchef kommer du att vara underställd dekanen vid VH-fakulteten. En styrgrupp finns knuten till plattformen som har till uppgift att vara beslutande organ och styra och följa upp, på ett övergripande plan, plattformens verksamhet och ekonomi. Som stöd för arbetet kommer vi ha externa referensgrupper med ledamöter från verksamhetens viktigaste intressenter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är disputerad inom ett ämne relevant för plattformens inriktning och har erfarenhet av att leda och utveckla kunskapsintensiva verksamheter. Dokumenterad erfarenhet av tvärvetenskapligt arbete är meriterande. Erfarenhet av arbete inom eller i samverkan med näringsliv, myndigheter och intresseorganisationer är också meriterande. Vi söker dig som har lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och på engelska. Stor vikt läggs på personliga egenskaper vad gäller dokumenterad god förmåga att samarbete, kommunicera och leda kunskapsintensiva verksamheter.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Att vara chef för SLU Future One Health är ett uppdrag, som är tidsbegränsat i fyra år med möjlighet till förlängning. För externa sökande kommer en lämplig grundanställning tillsvidare att ordnas. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:
 100 % (kan diskuteras)

Tillträde:
1 januari 2021

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast 2020-10-07.

Kontaktpersoner:
Rauni Niskanen, dekan vid Fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap
[email protected]
018-671607, 073-0761356

Fackliga kontaktpersoner: https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Kundansvarig Konsultchef

Ansök    Sep 16    Insitepart AB    Administrativ chef
Om Tjänsten Vi står inför en spännande höst på Insitepart, en höst där vi siktar på att expandera vår verksamhet till nya regioner samt attrahera många nya samarbetspartners. För att klara av de utmaningar som det innebär så behöver vi rekrytera dig som har ett genuint intresse för att bygga relationer och vill växa tillsammans med oss. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som vill anta dig nya utmaningar hos ett företag på frammarsch. I rollen som ko... Visa mer
Om Tjänsten

Vi står inför en spännande höst på Insitepart, en höst där vi siktar på att expandera vår verksamhet till nya regioner samt attrahera många nya samarbetspartners. För att klara av de utmaningar som det innebär så behöver vi rekrytera dig som har ett genuint intresse för att bygga relationer och vill växa tillsammans med oss. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som vill anta dig nya utmaningar hos ett företag på frammarsch.

I rollen som konsultchef kan du förvänta dig att arbeta brett och med många varierande uppgifter. Primärt så ansvarar du för rekryteringsprocesser och för att de konsulter som du anställer matchas mot de inkommande uppdrag som vi får på beställning av kunder. Då vi arbetar tätt tillsammans med våra uppdragsgivare innebär det att du kommer ha en nära dialog med kund för att se över behoven. Likaså agerar du som stöd och kontaktperson åt dina konsulter, så att de trivs bra och presterar väl hos våra kunder.

Du kan förvänta dig att ingen dag är den andra lik. Rekryteringsträffar kommer varvas med kundbesök, och sedvanliga administrativa uppgifter (såsom utbokningar och tidsrapportering) kommer varvas med intervjuer. Som du säkert förstår så kan det tidvis innebära ett högt tempo, vilket sätter krav på att du är bra på att organisera dig och planera din tid. Vi är måna om att se dig utvecklas inom din roll och växa tillsammans med oss på Insitepart och erbjuder dig stora möjligheter att sätta din prägel på arbetet.

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor
Vi söker efter dig som är en riktig lagspelare och är duktig på att driva och vårda bra relationer till våra kunder och konsulter. Du har en "Can-do-it" mentalitet och triggas av att hitta lösningar där andra ser problem.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som konsultchef. Likväl kan du ha ett par års erfarenhet av en roll inom lager och logistik eller annan bransch där det har ingått personalansvar och administration. Meriterande om du har ett brett nätverk i Uppsala regionen som du når ut till via olika kanaler.

- Krav på minst gymnasieexamen
- Du har körkort och tillgång till bil
- Mycket goda kunskaper inom Microsoft Office-paketet
- Meriterande med kunskap inom rekryteringsverktyget Teamtailor eller liknande system


Det här är Insitepart
Insitepart är en logistikpartner som tillhandahåller tjänster till kunder inom lager, logistik och industri. Vi är en flexibel partner som erbjuder effektiva lösningar inom bemanning, rekrytering och sitelösningar. När bolaget startades 2015 gjordes det med visionen att förändringar i branschen krävdes för att kunna möta företags allt större utmaningar i den ständigt föränderliga logistikbranschen. Kort därefter påbörjades samarbeten med stora kunder inom lager- och logistikverksamhet. Detta var bara början på en resa där vi har gått från visioner om förändring inom logistikbranschen, till att i början av 2020 rankas topp 25 inom Blue-Collar bemanning i Sverige (Kompetensföretagen, Q2 2020).

Vi vill tro på att en av nycklarna till vår stora framgång är att vi är en nytänkande organisation med korta beslutsvägar. Vi har ett nära samarbete med våra kunder för att skapa rätt förutsättningar att klara produktionstoppar och utmaningar i den dagliga verksamheten. För att uppnå detta krävs det att vi är prestigelösa och inte är rädda för att hitta lösningar där andra ser problem.

Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in dina ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater. Visa mindre

Superspindeln i leveransnätet på Svensk Direktreklam

Ansök    Jul 16    Happyr AB    Administrativ chef
Svensk Direktreklam rekryterar: Superspindeln i leveransnätet Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam... Visa mer
Svensk Direktreklam rekryterar: Superspindeln i leveransnätet


Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).

Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning.

Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001.
Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden från våra kunder. Vi söker dig som vill vara den som ser till att leveranserna sker med den precision och kvalitet som speglar vår erfarenhet av direktreklam under drygt 40 år.

ROLLEN
Din roll som Distributionsansvarig innebär ansvar för hela distributionsprocessen inklusive kvalitetssäkring. Rollen innebär också ansvar för rekrytering, introduktion, arbetsledning och uppföljning av företagets utdelare samt förvaltning av företagets adressdatabas och åtkomstinformation till adresserna.

Det innebär att du ska vara en person som älskar att arbeta mot satta mål. Du har förmåga och erfarenhet att leda människor, att administrera och planera och arbeta under högt tryck när många saker ska lösas samtidigt. Det är därför vi letar efter dig som kan vara en superspindel i nätet.

Det är viktigt att du har en positiv grundattityd som skapar en skön atmosfär hos medarbetare, kunder och leverantörer. Du har stort kvalitets- och kundfokus - du är noggrann med detaljerna samtidigt som du ser helheten. Du är dessutom berikad med god planerings- och prioriteringsförmåga, är driven, självgående och levererar.

Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Det är självklart för dig att föregå med gott exempel.

Som du märker är din personlighet, attityd och motivation avgörande. Allt övrigt lär du dig hos oss via utbildning.

Välkommen. Visa mindre

Capto HR söker för kunds räkning en COO/Administrativ chef till Uppsala

Ansök    Jun 2    Capto Hr AB    Administrativ chef
The company develops boards and embedded systems as both standard products and custom solutions. Customers include large OEMs in industrial, military and telecom markets, plus channel partners ranging from systems integrators and design consultants to other solutions providers. supplies medium and large industrial companies in various sectors worldwide. Has has a Revenue of 220 MSek and 35 employees. COO to a successful producing Company in Uppsala Job... Visa mer
The company develops boards and embedded systems as both standard products and custom solutions. Customers include large OEMs in industrial, military and telecom markets, plus channel partners ranging from systems integrators and design consultants to other solutions providers. supplies medium and large industrial companies in various sectors worldwide. Has has a Revenue of 220 MSek and 35 employees.


COO to a successful producing Company in Uppsala


Job Description


As COO you will drive results by promoting a performance-oriented culture and effective systems for the entire organization. You will have direct line responsibility for technical operations and supply chain including outsourced production, in-house production, procurement and logistics.
Reporting to the CEO, the COO’s tasks and responsibilities include:


Provide leadership across the organization delivering both technical expertise and commercial acumen
Drive operational excellence in best practices, benchmark, quality principles, world-class technology and tools, productivity, and analytics
Optimize collaboration between Sales, R&D, engineering, production and logistics teams
Create the industrialization roadmap that captures innovation, reduces costs and enhances product quality
Measure effectiveness and efficiency of operational processes, both internally and externally, and develop ways to improve processes
Lead manufacturing design in collaboration with R&D, manufacturing and logistics teams
Develop benchmarking processes and methodologies to comply with specifications and customer requirements
Build relationships with internal and external stakeholders to establish both trust and drive in productivity improvements
Develop quality-control programs to define workload, resources, standards and metrics that ensure no disruption throughout the manufacturing and supply chain cycle
Maximize working capital management at every stage
Manage technical operation expansion activities (corporate alliances, production hubs etc.)Job Requirements


A minimum of 10+ years of strong operational experience including 5+ years in senior management roles
Experience in technical operations and manufacturing from a quality focused segment
Proven experience with profit and loss responsibility
Knowledge of ERP system is a plus
Fluent in English and Swedish
Preferably an education MBA and/or MSc in Engineering/Business administration or corresponding experienceQualities


Takes initiative and is a doer with a strong drive
Appreciates both the possibilities and challenges of a small but profitable and growing dynamic entrepreneurial company
High energy level
Stabil leadership in the spirit of the owners/executive management
Proven ability to engage in business development and to engage in uncomfortable discussions and find resolutions
Proactive, systematic and analytical problem solver
The position requires some travelling Visa mindre

Uppdragsansvarig chef inom personlig assistans

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vill du vara med och skapa framtidens personliga assistans tillsammans med oss? Vi söker dig som motiveras av att arbeta med människor, utveckling och vars hjärta klappar för omsorg. Nu söker vi en Uppdragsansvarig/chef till vår verksamhet i Uppsala. På vårt kontor i Uppsala... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa framtidens personliga assistans tillsammans med oss? Vi söker dig som motiveras av att arbeta med människor, utveckling och vars hjärta klappar för omsorg.

Nu söker vi en Uppdragsansvarig/chef till vår verksamhet i Uppsala. På vårt kontor i Uppsala arbetar du i ett team med kollegor som stöttar och guidar varandra i det dagliga arbetet. Vi strävar efter att ha ett professionellt och varmt klimat i vår arbetsgrupp där kunden alltid står i fokus. Vi strävar även efter att alla våra anställda, från assistent till uppdragsansvarig chef, ska ha en god arbetsmiljö och en bra och hållbar arbetssituation som gör att de trivs.

Du har ansvaret för helheten kring våra kunders personliga assistans. Som uppdragsansvarig är du kontaktperson för kunden och närmsta chef för de personliga assistenterna.
I arbetsuppgifterna ingår bl.a. kontakt med kunder, kvalitetsarbete och aktiviteter, rekrytering och bemanning, externa kontakter som Försäkringskassa och god man, lönerapportering och administration av assistanstimmar. I chefskapet gentemot assistenter ingår t.ex. att hålla i personalmöten, utveckling- och lönesamtal, arbetsmiljöarbete och konflikthantering. Med din kunskap och med ett personligt engagemang bidrar du till att skapa trygghet för våra kunder och till att våra assistenter känner arbetsglädje, stolthet och lugn i sin arbetssituation.


Om dig

För att lyckas väl i rollen har du har tidigare erfarenhet av personalplanering och arbetsledning. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till ditt arbete och du gillar att ta initiativ och driva förändring som leder till förbättring och utveckling. I din roll är du affärsmässig och tydligt resultatinriktad. Din kommunikativa förmåga är pedagogisk, lyhörd och effektiv. Lika så har du en god förmåga att planera, följa upp och utvärdera. Som person är du tydligt värderingsstyrd och du har ett hjärta för den typ av verksamhet som Olivia Personlig Assistans bedriver.

Du inspirerar dina medarbetare till nytänkande och utveckling och du skapar möjlighet för andra att ta mer ansvar och vara med och påverka beslut. Genom ditt ledarskap får du andra att vilja, våga och växa.Du innehar B-körkort

Omfattning:

Tjänsten är på 100% och är placerad i Uppsala. Tjänsten innebär resor inom regionen och arbete utanför kontorstid förekommer.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Bengtsdotter, Regionchef, på 018-472 80 01 alternativt
[email protected]

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Vi är övertygade om att du som söker tjänsten också delar vår vision 'Vi ger våra kunder möjligheten att leva livet fullt ut. Tillsammans skapar vi framtidens omsorg som bidrar till utveckling och mångfald i välfärden.'

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Visa mindre

Summer internship - Hemfrid söker chefer för sommarvikariat i Uppsala!

Ansök    Jan 21    Hemfrid    Administrativ chef
Vill du arbeta på ett intressant företag i stark tillväxt och utveckling? Hemfrid kan nu ha ett av Sveriges roligaste och mest givande sommarvikariat för dig som är student! Nu söker vi flera sommarvikarierande Bemanningschefer samt Områdeschefer som kan ersätta våra ordinarie chefer som är på semester. Dina arbetsuppgifter Som Bemanningschef på Hemfrid har du personalansvar för ca 30-40 medarbetare som arbetar som städare hos oss. Då du leder din person... Visa mer
Vill du arbeta på ett intressant företag i stark tillväxt och utveckling? Hemfrid kan nu ha ett av Sveriges roligaste och mest givande sommarvikariat för dig som är student! Nu söker vi flera sommarvikarierande Bemanningschefer samt Områdeschefer som kan ersätta våra ordinarie chefer som är på semester.

Dina arbetsuppgifter

Som Bemanningschef på Hemfrid har du personalansvar för ca 30-40 medarbetare som arbetar som städare hos oss. Då du leder din personal på distans krävs ett tydligt ledarskap där du ser till att vår personal arbetar enligt Hemfrids rutiner och policys.

Som Bemanningschef kommer du bland annat arbeta med:

- Schemalägga och planera driften av verksamheten för att allt ska flyta på som önskat, för våra medarbetare såväl som våra kunder
- KPI:er så som sjukfrånvaro och kostnader kopplade till schemaläggningen, samt med merförsäljning mot kund
- Rekrytering av nya medarbetare till ditt team vid behov, samt hantera eventuell ut- och avvecklingssamtal med din personal


Som Områdeschef på Hemfrid har du helhetsansvaret för kunderna i det geografiska område som du ansvarar för. Du ansvarar för våra befintliga kunder och nytillkomna kunder i ditt område. De KPI:er du arbetar mot är bl.a. omsättning, merförsäljning och TB.

Som Områdeschef kommer du bland annat arbeta med:

- Kvalitetssäkra vår tjänst och hantera skador, reklamationer och av- och ombokningar som våra kunder ringer eller mailar in om
- Kontinuerlig merförsäljning till befintliga kunder
- Ansvar för lönsamheten då du har resultatansvar för ditt område


På sommaren är det viktigt att du känner dig trygg i både rollen som Bemanningschef och Områdeschef då man oftast stöttar i båda roller. Du kommer dock tilldelas en viss tjänst som start, och vi söker främst bemanningschefer då detta är vår mest förekommande roll.

Din profil

Vi söker dig som är lösningsorienterad, strukturerad och gillar utmaningar. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och känner dig bekväm med förändringar. Vi tror att du idag kanske studerar ekonomi eller personal på högskolenivå och nu letar efter ett sommarvikariat. Då arbetet till största del innebär kundkontakt, personalansvar samt planering och organisering av den dagliga driften ser vi gärna att du har:

- har erfarenhet av kundkontakter
- vill arbeta med att leda personal
- har driv och är handlingskraftig
- behärskar svenska samt engelska i tal och skrift
- har vana att arbeta i administrativa system


Vi erbjuder

Vi tycker det är viktigt att alla våra medarbetare får möjlighet att utvecklas och utbilda sig. Du som sommarvikarie kommer självfallet få en god introduktion med kunskap du kan bära med dig även framåt i din karriär. Genom vår egen utbildningsenhet Hemfridsakademien får du utbildning i tex bemanningsplanering, ledarskap, rekrytering, försäljning, service och mycket annat. Som medarbetare på Hemfrid räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk som kan utveckla Hemfrids affärer.

Vi erbjuder bland annat:

- Interna utvecklingsmöjligheter
- Utbildning via Hemfridsakademin
- Personalrabatter
- Friskvårdsbidrag
- Sociala aktiviteter och annat smått & gott på kontoret
- "Tryggisar" som kollektivavtal och försäkringar


Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2020-års Karriärföretag och har under 2019 fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.

Övrig information

Vi har flera chefstjänster som vi rekryterar till på sommaren. Samtliga vikariat börjar den 8/6 med två veckors introduktion. Därefter löper vikariaten olika lång tid, de flesta hela sommaren fram till mitten/slutet av augusti.

Tjänsten är på heltid 100 % och arbetstiden är förlagd måndag-fredag 07-16 (som Bemanningschef) och 8 - 17 (som Områdeschef). Vi sitter i härliga lokaler mitt i centrala Uppsala och njuter gärna av sommaren tillsammans på gemensamma luncher och fikapauser i solen om vädret tillåter.

Ansökan

Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Välkommen att skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Dess test skickas ut till de som uppfyller våra grundkrav. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jessica Magnusson: [email protected] / 08-409 126 50 alt [email protected] / 08-445 37 58.

Om Hemfrid

Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag runt 2 400 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Linköping, Uppsala och Västerås med omnejd. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se.

Välkommen till oss på Hemfrid! Visa mindre

Administrativ chef till matematiska institutionen

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Matematiska institutionen bedriver forskning, forskarutbildning och grundutbildning inom ett brett spektrum av matematik, tillämpad matematik och statistik.

Antalet anställda är cirka 120. Institutionen har tre forskningsprogram: analys- och sannolikhetsteori, algebra och geometri, tillämpad matematik och statistik.

Matematiska institutionen befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker nu en administrativ chef. Tjänsten är nyinrättad och syftar till att utveckla det administrativa stödet för institutionen och prefekten.

Arbetsuppgifter: Du leder och fördelar arbetet för den administrativa stödfunktionen som för närvarande består av åtta medarbetare. Dessa arbetar i huvudsak inom områdena ekonomi, HR, studieadministration samt kommunikation.

Som administrativ chef är du direkt underställd institutionens prefekt och förväntas ge denne ett kvalificerat beslutsstöd. Du stödjer institutionsledningen i arbetet med verksamhetsplanering och uppföljning samt gör ekonomiska analyser i samarbete med institutionens ekonomifunktion. Du stödjer även prefekten i kontakten med programansvariga.

Du kommer att arbeta strategiskt med HR, ekonomi- och organisationsfrågor. Som administrativ chef ansvarar du för utveckling av arbetsformer och administrativa rutiner inom stödverksamheten. Du har personal- och budgetansvar för stödverksamheten och håller i löne- och utvecklingssamtal, planerar kompetensutvecklingsinsatser för den administrativa gruppen samt ansvarar för arbetsmiljöfrågor inom gruppen. Du trivs i en internationell miljö och du stimuleras av att arbeta med hela bredden av det administrativa arbetet samt att utveckla arbetssätt och processer.

Du ingår i institutionens ledningsgrupp och är adjungerad ledamot i institutionens styrelse. Du kommer att ha ett brett kontaktnät både internt och externt och fungerar som en länk till fakultet och universitetsförvaltning.

Kvalifikationskrav:

- Du har en relevant akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande kompetens som vi bedömer som likvärdig.
- Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
- Eftersom verksamhetsplanering och ekonomi är centrala arbetsuppgifter är det viktigt att du behärskar ekonomiska analyser.
- Du har flerårig erfarenhet som chef för en administrativ grupp med goda vitsord.
- Förmåga att engagera och skapa en god arbetsmiljö.
- Som person är du trygg och tydlig i ditt ledarskap, prestigelös och kommunikativ. Du är självgående, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du relationsskapande med god samarbetsförmåga, har helhetsperspektiv samt god förmåga att analysera och är lösningsfokuserad.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100 %.

Upplysningar om anställningen lämnas av: I denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE Executive Recruitment. Handlingar som inkommer till Uppsala universitet blir en allmän handling. För en inledande konfidentiell dialog kring tjänsten, välkommen att kontakta Erik Asp tfn 0733-523481 eller Solaleh Khorramshahi tfn 070-3603889.

Välkommen med din ansökan senast den 9 december 2019, UFV-PA 2019/3823.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Superspindeln i leveransnätet på Svensk Direktreklam

Ansök    Okt 30    Svensk Direktreklam    Administrativ chef
Svensk Direktreklam rekryterar: Superspindeln i leveransnätet Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam... Visa mer
Svensk Direktreklam rekryterar: Superspindeln i leveransnätet


Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).

Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning.

Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001.
Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden från våra kunder. Vi söker dig som vill vara den som ser till att leveranserna sker med den precision och kvalitet som speglar vår erfarenhet av direktreklam under drygt 40 år.

ROLLEN
Din roll som Distributionsansvarig innebär ansvar för hela distributionsprocessen inklusive kvalitetssäkring. Rollen innebär också ansvar för rekrytering, introduktion, arbetsledning och uppföljning av företagets utdelare samt förvaltning av företagets adressdatabas och åtkomstinformation till adresserna.

Det innebär att du ska vara en person som älskar att arbeta mot satta mål. Du har förmåga och erfarenhet att leda människor, att administrera och planera och arbeta under högt tryck när många saker ska lösas samtidigt. Det är därför vi letar efter dig som kan vara en superspindel i nätet.

Det är viktigt att du har en positiv grundattityd som skapar en skön atmosfär hos medarbetare, kunder och leverantörer. Du har stort kvalitets- och kundfokus - du är noggrann med detaljerna samtidigt som du ser helheten. Du är dessutom berikad med god planerings- och prioriteringsförmåga, är driven, självgående och levererar.

Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Det är självklart för dig att föregå med gott exempel. Det är därför vi letar dig som drivs av utveckling och satta mål. Du kommer att ha möjligheter att påverka hur din egen roll ska att se ut då du är färdigutbildad hos oss.

Som du märker är din personlighet, attityd och motivation avgörande. Allt övrigt lär du dig hos oss via utbildning.

Välkommen. Visa mindre

Administrativt ansvarig

Ansök    Dec 9    CityGross    Administrativ chef
. Till City Grossi Uppsala Boländernasöker vi enAdministrativt ansvarig Dina arbetsuppgifter Din roll som administrativt ansvarig innebär att planera, leda och utveckla det administrativa arbetet för butiken, såväl strategiskt som operativt. Du ansvarar för att säkerställa kvalitén och optimera i butikens administrativa flöde och det dagliga administrativa arbetet. Du ansvarar för att stödja cheferna i bemanningsplanering och hantering av personalärende... Visa mer
.

Till City Grossi Uppsala Boländernasöker vi enAdministrativt ansvarig
Dina arbetsuppgifter
Din roll som administrativt ansvarig innebär att planera, leda och utveckla det administrativa arbetet för butiken, såväl strategiskt som operativt. Du ansvarar för att säkerställa kvalitén och optimera i butikens administrativa flöde och det dagliga administrativa arbetet. Du ansvarar för att stödja cheferna i bemanningsplanering och hantering av personalärenden. Du är säkerhetsansvarig för butiken, vilket innebär att du arbetar proaktivt med säkerhetsfrågor och ansvarar för det löpande säkerhetsarbetet vilket inkluderar driftsfrågor och kontakter med aktuella säkerhetsbolag.
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.
Din bakgrund
Du har ekonomisk utbildning på lägst gymnasienivå och flerårig dokumenterad erfarenhet från arbetsområdet. Du har även erfarenhet från arbete inom butik-/detaljhandel. Kunskaper och erfarenheter i ledarskap, butiksekonomi, personalplanering samt schemaläggning är meriterande.
Som person är du relationsskapande och handlingskraftig med ett stort intresse för kundservice, människor och dagligvaror. Du är resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Vidare är du strukturerad, noggrann, gillar ordning och reda samt har en hög grad av integritet. Det är även viktigt att du ser betydelsen av samarbete mellan olika ansvarsområden för att nå butikens övergripande mål. Du kommer till viss del att arbeta aktivt i butiken vilket kräver att du också inspireras av att möte och utveckla andra människor.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.
- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
Din ansökan
?Välkommen med din ansökan senast 2019-12-19
Har du frågor, vänligen kontakta Viktor Lund, Butikschef, via mail: [email protected]
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
?Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida, www.citygross.se Visa mindre

Utvecklingsinriktad Administrativ chef

Ansök    Aug 16    Kansliet    Administrativ chef
Stiftelsen Upplandsmuseet har det regionala museiansvaret i Uppsala län med ett 60-tal anställda som arbetar med många olika uppgifter och projekt. Verksamheten är idag organiserad i åtta avdelningar med varsin chef. Museet omsätter drygt 45 miljoner per år. Huvudmän för stiftelsen är Region Uppsala och Upplands fornminnesförening och hembygdsförbund. Museibyggnaden och kansli är centralt belägna i Uppsala. Upplandsmuseet speglar en levande och engagerande... Visa mer
Stiftelsen Upplandsmuseet har det regionala museiansvaret i Uppsala län med ett 60-tal anställda som arbetar med många olika uppgifter och projekt. Verksamheten är idag organiserad i åtta avdelningar med varsin chef. Museet omsätter drygt 45 miljoner per år. Huvudmän för stiftelsen är Region Uppsala och Upplands fornminnesförening och hembygdsförbund. Museibyggnaden och kansli är centralt belägna i Uppsala. Upplandsmuseet speglar en levande och engagerande kulturhistoria tillgänglig för alla. Vi bedriver en spännande, kreativ, viktig och mångfacetterad verksamhet inom det kulturhistoriska fältet vilket innefattar kunskapsuppbyggnad, forskning, samlingsförvaltning, arkeologi, kulturmiljöarbete, hemslöjd, pedagogik och utställningar. Vi verkar i en av Sveriges mest expansiva regioner där museet har en självklar position. Verksamheten är både anslags- och uppdragsfinansierad. Vi står inför en spännande utvecklingsprocess där motivationen och intresset genomsyrar hela organisationen. Kom till oss och var delaktig i att ta Upplandsmuseet in i framtiden!Uppgifter och roll ·      Ansvar för museets administration inklusive ekonomi, redovisning och bokslut, lön, IT, avtal avseende fastigheter och kanslireception ·      Personalansvar, för i dagsläget 4 medarbetare·      Arbeta nära museichef i utvecklingen av verksamheten med organisationsöversyn, förändring och utveckling·      Systemansvar för Hogia·      Ingå i ledningsgruppen ·      Föredragande i styrelsen·      Vara museichefen behjälplig i att hitta nya finansieringslösningar för de nya basutställningar som ska byggas ·      Medverka i en förstudie för nya basutställningar som kommer genomföras 2020 där hela personalen involveras Din profil·      Erfarenhet som chef med fullt personalansvar, gärna som administrativ chef, ekonomichef eller liknande inom kultur- eller museisektorn·      God kunskap om ekonomiadministration·      Intresse, engagemang och erfarenhet av HR·      Utvecklingsinriktad ·      Förmåga att få människor att växa ·      Kompetens att bidra till utveckling av arbetsmetoder och nyttjande av den nya teknikens möjligheter·      Erfarenhet av att framgångsrikt genomfört förändring och utveckling·      Relevant akademisk utbildning ·      IT kompetens relevant för uppdragetTillträde: så snart som möjligtAnsökan: ansök snarast då vi arbetar med löpande urval Visa mindre

Administrativ Chef

Ansök    Jul 15    SLU    Administrativ chef
Administrativ chef med fokus på ledarskap, ekonomi och utveckling till SLU. Tycker du om att utveckla de administrativa processerna och dina medarbetare? Vill du arbeta i en internationell organisation med forskare och lärare som har ett stort engagemang för sitt uppdrag? Då kan det här vara en tjänst för dig! Inom institutionen för ekonomi vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU), bedrivs forskning och undervisning i ämnena företagsekonomi, nationalek... Visa mer
Administrativ chef med fokus på ledarskap, ekonomi och utveckling till SLU.
Tycker du om att utveckla de administrativa processerna och dina medarbetare? Vill du arbeta i en internationell organisation med forskare och lärare som har ett stort engagemang för sitt uppdrag?

Då kan det här vara en tjänst för dig!

Inom institutionen för ekonomi vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU), bedrivs forskning och undervisning i ämnena företagsekonomi, nationalekonomi och naturresursekonomi. Unikt för institutionen är att stor vikt läggs vid tillämpad vetenskap, ofta i samverkan med universitetets naturvetenskapliga ämnen. Prioriterade områden är 1) den areella näringens (särskilt lantbrukets) ekonomiska förhållanden, 2) livsmedelsindustrins organisation och arbetssätt, 3) jordbrukspolitik och internationell handel samt förädling av jordbruksprodukter, 4) naturresurs- och miljöekonomi, 5) de mindre företagens villkor. Institutionen driver tillsammans med Lunds universitet verksamheten vid AgriFood Economics Center som arbetar med kvalificerade samhällsekonomiska analyser inom de gröna näringarna. Institutionen utbildar agronomekonomer och ekonomer med naturresursinriktning samt ger forskarutbildning inom företagsekonomi och inom nationalekonomi. Vidare erbjuds enstaka kurser till biologi-, teknik- och ekonomistudenter och ett flertal mastersprogram. Som administrativ chef kommer du att ha en viktig funktion i att skapa bra förutsättningar och stöd för vår verksamhet.

Ditt uppdrag
Du kommer att ha huvudansvaret för att leda och samordna det administrativa stödet till verksamheten vid institutionen för ekonomi med ca 60 medarbetare. Till din hjälp har du sju medarbetare med kompetens inom ekonomi-, information-, personal- och utbildningsadministration som du även har personalansvar för. Därutöver har du hjälp från stödfunktioner på fakultets- och universitetsnivå och du kommer att ingå i ett nätverk av administrativa chefer inom fakulteten. Du rapporterar till prefekten och ingår i institutionens ledningsgrupp.

Du kommer även att delta i det operativa arbetet med beslutsstöd till institutionsledningen, samt vid behov även i utredningar vid fakultets- och universitetsadministrationen.

Arbetsuppgifterna innebär att:

* ha personalansvar och arbetsleda institutionens administrativa personal
* vara beslutsstöd till prefekten
* ha en aktiv roll vid rekrytering och personalutveckling
* aktivt delta i och driva arbetsmiljöarbete samt verksamhetsanalys
* bereda ärenden som rör verksamhetsplanering, organisation, personal, infrastruktur, upphandling, förvaltning och arbetsmiljö
* arbeta med administrativ utveckling
* ha en aktiv roll inom budgetarbete, bokslut, resultatuppföljning samt inom ansökningar samt vid projektredovisningar

Dina kvalifikationer
Du har en högskoleexamen inom ekonomi (redovisning) eller motsvarande samt kunskaper inom HR, ledarskap, organisationsteori och organisationsstyrning. Du har en väl vitsordad och betydande arbetslivserfarenhet av motsvarande arbetsområden. Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning med personalansvar är också ett krav. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Agresso/UBW samt Officepaketet. Du ska ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Som person söker vi dig som är analytisk, strukturerad, drivande, flexibel och lyhörd. Du är strategisk och bra på att se helheten samt har förmåga att kommunicera, delegera och följa upp samt förstå komplexa processer. Du tar egna initiativ och föreslår förändringar för verksamheten för att uppnå mål enligt plan. Vi söker dig som tar ansvar för egen samt andras utveckling.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av ledningsgruppsarbete, arbetsmiljöarbete, projektledning, nationella och internationella forsknings- och EU ansökningar. Vi värdesätter förmåga att förstå och ha erfarenhet av beslutsprocesser, ärendeflöden samt erfarenhet från offentlig verksamhet. Meriterande är även att du är förtrogen med miljöcertifieringssystemet ISO 14001.

I den här rekryteringen har SLU valt att samarbeta med Experis i Uppsala och ansvarig Rekryteringskonsult Anne Wegar svarar gärna på eventuella frågor om tjänsten. Hon nås på [email protected] Visa mindre

Arbetsledare till vår depå i Uppsala

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder... Visa mer
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.

Har du en bakgrund inom avfalls- eller transportbranschen och dessutom några års ledarskapserfarenhet? Gillar du administrativt arbete och trivs i en bred, omväxlande roll med stort eget ansvar? Då kan detta vara en tjänst för dig! 

Urbaser behöver nu förstärka organisationen med en driven arbetsledare till vår depå i Uppsala.

Vi är stolta insamlare av sopor, och hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation präglad av framåtanda och öppenhet.

Om jobbet
Urbaser utför avfallsinsamling i Uppsala och i Knivsta, med Uppsala Vatten och Avfall samt Knivsta kommun som uppdragsgivare och samarbetspartners.

Som arbetsledare organiserar och planerar du den operativa verksamheten för ditt distrikt/område. Du leder och fördelar arbetet för de miljöarbetare och de fordon som verkar i driften. Du följer upp och säkerställer att arbetet drivs i enlighet med avdelningens och vår uppdragsgivares mål.

I dina arbetsuppgifter ingår dessutom:

- Administration i Urbasers och uppdragsgivarens system.
- Hantering av inkomna reklamationer.
- Kontakter med uppdragsgivare och med kunder.
- Kontakter med verkstäder gällande service och reparationer av fordon.
- Arbetsmiljöärenden.

Du kommer att ha ett tätt samarbete med avdelningschefen och övriga i arbetsledningsteamet. Du rapporterar närmast till avdelningschefen.

Vem är du?
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du:

- Som ledare har förmåga att motivera och entusiasmera andra.
- Är tydlig i din kommunikation.
- Har intresse för administrativa uppgifter.
- Är relationsskapande och serviceinriktad med förståelse för entreprenadverksamhet.
- Har hög arbetskapacitet och god problemlösningsförmåga.

Du har tre års erfarenhet i ledande ställning från transport- eller avfallsbranschen. Tjänsten kräver att du har mycket god administrativ förmåga samt god dator- och systemvana. Har du erfarenhet av digital tömningsregistrering och avvikelserapportering är detta mycket meriterande. Vi sätter dock stort värde vid dina personliga egenskaper i samband med denna rekrytering.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att se löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administrativ Chef till SLU - Institutionen för Ekologi

Ansök    Maj 28    Poolia Uppsala AB    Administrativ chef
Vill du ha en central funktion i en organisation med specialister som har ett stort engagemang för sitt uppdrag? Tycker du om att utveckla de administrativa processerna och dina medarbetare? Då är detta ett uppdrag för dig! Vi söker nu en Administrativ Chef till Institutionen för Ekologi. Uppdraget beräknas starta i juli och pågå till februari 2020. Möjlighet kan finnas för rätt person att eventuellt bli övertagen av SLU vid uppdragets slut. Urval och int... Visa mer
Vill du ha en central funktion i en organisation med specialister som har ett stort engagemang för sitt uppdrag? Tycker du om att utveckla de administrativa processerna och dina medarbetare? Då är detta ett uppdrag för dig!
Vi söker nu en Administrativ Chef till Institutionen för Ekologi. Uppdraget beräknas starta i juli och pågå till februari 2020. Möjlighet kan finnas för rätt person att eventuellt bli övertagen av SLU vid uppdragets slut.
Urval och intervjuer sker löpande under processens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Vid institutionen för ekologi bedrivs forskning, utbildning och samverkan för uthållig skogs- och jordbruksproduktion och effektiv naturvård. Det är ett
nationellt centrum för ekologiforskning med flera internationellt framstående forskargrupper. Institutionen inkluderar cirka 130 medarbetare som bedriver verksamhet i Uppsala och på Grimsö forskningsstation i Bergslagen. Arbetsmiljön är internationell vilket gör att samtal och möten till stora delar förs på engelska.

Som administrativ chef kommer du att ha en viktig funktion som stöd till institutionens ledning i frågor som rör planering och uppföljning av verksamheten. Du kommer också ha ett övergripande ansvar för ekonomi och personaladministrationen. Till din hjälp i uppdraget har du medarbetare med kompetens inom ekonomi och HR som du även har personalansvar för. Dessutom finns stödfunktioner på fakultets- och universitetsnivå och du kommer att ingå i ett nätverk av administrativa chefer inom fakulteten.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ingår i institutionens ledningsgrupp
• Bereder ärenden som rör verksamhetsplanering, personal, infrastruktur och
förvaltning
• Driver och deltar i budgetarbete, resultatuppföljning, verksamhetsanalys och
bokslut
• Leder en fortlöpande administrativ utveckling, både i form av rutiner och
kompetenser
• Deltar i utredningar och andra uppdrag initierade av fakultet eller
universitetsledning
• Bistår forskare vid budgetplanering och projektredovisningar

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk examen med inriktning ekonomi, och dokumenterad erfarenhet av arbetsledning och administrativt arbete. Du har goda kunskaper i ekonomisystemet Agresso. Erfarenhet av statlig ekonomistyrning är meriterande liksom förståelse för de olika villkor som gäller i en akademisk verksamhet. Du är van att arbeta med budgetarbete och bokslutsarbete och har du erfarenhet från projektekonomi är det mycket meriterande. Du kan på ett pedagogiskt sätt förklara ekonomiska begrepp och sammanhang, och du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är en person med integritet som leder personal genom att skapa engagemang och delaktighet, arbetar strukturerat och som trivs med att lösa utmaningar tillsammans med verksamhetens medarbetare och ledare.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Avdelningschefer inom underhåll - Vattenfall Services

Vill du vara med och utveckla Vattenfall Services affär och personal? Vår organisation växer och vi söker nu flera chefer inom vår underhållsverksamhet med placering i Skövde, Jönköping, Motala, Nyköping, Stockholm eller Uppsala. Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.  Din ro... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Vattenfall Services affär och personal? Vår organisation växer och vi söker nu flera chefer inom vår underhållsverksamhet med placering i Skövde, Jönköping, Motala, Nyköping, Stockholm eller Uppsala. Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.  Din roll som avdelningschefVattenfall Services mål är att vara den ledande och säkraste aktören i branschen. I den här rollen kommer du att ha ett stort fokus på att fortsätta utveckla vår affär och personal. Du tillsammans med dina medarbetare ansvarar för att fortsätta utveckla oss fram till önskad position.Dina medarbetare har olika bakgrund och erfarenheter, du som chef behöver därför kunna möta dina medarbetare där de befinner sig på mer än ett sätt.Det här är ett fartfyllt och utmanande ledaruppdrag i en affärsmässig verksamhet. Rollen innebär ekonomiskt, strategiskt och operativt ansvar för hela avdelningens verksamhet. Arbetet är omväxlande, du förväntas att ha nära kontakt med kunder och kollegor och du erbjuds goda möjligheter att bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling.Du rapporterar till affärsområdeschefen och ingår i dennes ledningsgrupp. Inom affärsområdet arbetar vi med service och underhåll av eldistributionsnät, stationer, kontrollanläggningar och telekommunikationsutrustning. Dina kvalifikationer som avdelningschefDu är en ledare som på ett öppet sätt kan skapa förtroende och vara lyhörd. Ditt arbetssätt kännetecknas av att du finns nära verksamheten, du stöttar, sätter upp mål och följer upp. Vi ser gärna att du har erfarenhet från entreprenad eller energibranschen, det är ett krav att du har/haft uppdrag som ledare.I grunden har du en eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenheter. För att lyckas tror vi att du har ett brett nätverk, du är van att jobba med kunder och trivs med att ha personalansvar.Du är trygg i dig själv och ditt ledarskap, du är tydlig. Du vet att mod att förändra och samarbete är avgörande för att tillsammans nå högt uppsatta mål. Du har ett starkt driv och får tillsammans med dina kollegor saker att hända.Arbetet kräver att du kan prioritera och hålla god ordning och reda. Du talar och skriver både svenska och engelska, har B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten. Mer informationVi söker flera personer till olika geografier. Huvudsakliga placeringsorter är någon av följande; Skövde, Jönköping, Motala, Norrköping, Stockholm eller Uppsala. Är jobbet intressant men orterna inte riktigt rätt meddela oss då vi har löpande behov.Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.FrågorAffärsområdeschef Peter Ekvall, Motala och Norrköping, 070-666 4026Affärsområdeschef Dick Larsson, Stockholm och Uppsala, 070-359 44 36Affärsområdeschef Maria Spörndly, Jönköping och Skövde, 072-5384137Rekryterare, Johan Macdonald, 073-085 27 63 Fackliga kontaktpersoner: Marie Gelin - Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) - SEKO, Torbjörn Blom - Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) - Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel 08-739 50 00.Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras. Läs mer hur vi arbetar med mångfald och inkluderinghttps://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/vattenfall-som-arbetsgivare/mangfald/https://www.youtube.com/watch?v=XiMg6O19Ynw Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan! Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.seFölj oss gärna!Linkedin – Vattenfall Services Nordic ABInstagram – vattenfallservices Visa mindre

Administrativ chef

Ansök    Jun 19    SLU    Administrativ chef
Administrativ chef med fokus på ledarskap, ekonomi och utveckling till SLU. Tycker du om att utveckla de administrativa processerna och dina medarbetare? Vill du arbeta i en internationell organisation med forskare och lärare som har ett stort engagemang för sitt uppdrag? Då kan det här vara en tjänst för dig! Inom institutionen för ekonomi vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU), bedrivs forskning och undervisning i ämnena företagsekonomi, nationalek... Visa mer
Administrativ chef med fokus på ledarskap, ekonomi och utveckling till SLU.
Tycker du om att utveckla de administrativa processerna och dina medarbetare? Vill du arbeta i en internationell organisation med forskare och lärare som har ett stort engagemang för sitt uppdrag?

Då kan det här vara en tjänst för dig!

Inom institutionen för ekonomi vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU), bedrivs forskning och undervisning i ämnena företagsekonomi, nationalekonomi och naturresursekonomi. Unikt för institutionen är att stor vikt läggs vid tillämpad vetenskap, ofta i samverkan med universitetets naturvetenskapliga ämnen. Prioriterade områden är 1) den areella näringens (särskilt lantbrukets) ekonomiska förhållanden, 2) livsmedelsindustrins organisation och arbetssätt, 3) jordbrukspolitik och internationell handel samt förädling av jordbruksprodukter, 4) naturresurs- och miljöekonomi, 5) de mindre företagens villkor. Institutionen driver tillsammans med Lunds universitet verksamheten vid AgriFood Economics Center som arbetar med kvalificerade samhällsekonomiska analyser inom de gröna näringarna. Institutionen utbildar agronomekonomer och ekonomer med naturresursinriktning samt ger forskarutbildning inom företagsekonomi och inom nationalekonomi. Vidare erbjuds enstaka kurser till biologi-, teknik- och ekonomistudenter och ett flertal mastersprogram. Som administrativ chef kommer du att ha en viktig funktion i att skapa bra förutsättningar och stöd för vår verksamhet.

Ditt uppdrag
Du kommer att ha huvudansvaret för att leda och samordna det administrativa stödet till verksamheten vid institutionen för ekonomi med ca 60 medarbetare. Till din hjälp har du sju medarbetare med kompetens inom ekonomi-, information-, personal- och utbildningsadministration som du även har personalansvar för. Därutöver har du hjälp från stödfunktioner på fakultets- och universitetsnivå och du kommer att ingå i ett nätverk av administrativa chefer inom fakulteten. Du rapporterar till prefekten och ingår i institutionens ledningsgrupp.

Du kommer även att delta i det operativa arbetet med beslutsstöd till institutionsledningen, samt vid behov även i utredningar vid fakultets- och universitetsadministrationen.

Arbetsuppgifterna innebär att:

* ha personalansvar och arbetsleda institutionens administrativa personal
* vara beslutsstöd till prefekten
* ha en aktiv roll vid rekrytering och personalutveckling
* aktivt delta i och driva arbetsmiljöarbete samt verksamhetsanalys
* bereda ärenden som rör verksamhetsplanering, organisation, personal, infrastruktur, upphandling, förvaltning och arbetsmiljö
* arbeta med administrativ utveckling
* ha en aktiv roll inom budgetarbete, bokslut, resultatuppföljning samt inom ansökningar samt vid projektredovisningar

Dina kvalifikationer
Du har en högskoleexamen inom ekonomi (redovisning) eller motsvarande samt kunskaper inom HR, ledarskap, organisationsteori och organisationsstyrning. Du har en väl vitsordad och betydande arbetslivserfarenhet av motsvarande arbetsområden. Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning med personalansvar är också ett krav. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Agresso/UBW samt Officepaketet. Du ska ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Som person söker vi dig som är analytisk, strukturerad, drivande, flexibel och lyhörd. Du är strategisk och bra på att se helheten samt har förmåga att kommunicera, delegera och följa upp samt förstå komplexa processer. Du tar egna initiativ och föreslår förändringar för verksamheten för att uppnå mål enligt plan. Vi söker dig som tar ansvar för egen samt andras utveckling.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av ledningsgruppsarbete, arbetsmiljöarbete, projektledning, nationella och internationella forsknings- och EU ansökningar. Vi värdesätter förmåga att förstå och ha erfarenhet av beslutsprocesser, ärendeflöden samt erfarenhet från offentlig verksamhet. Meriterande är även att du är förtrogen med miljöcertifieringssystemet ISO 14001.

I den här rekryteringen har SLU valt att samarbeta med Experis i Uppsala och ansvarig Rekryteringskonsult Anne Wegar svarar gärna på eventuella frågor om tjänsten. Hon nås på [email protected] Visa mindre

Avdelningschef till Uppsala

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder... Visa mer
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.

Som avdelningschef hos Urbaser får du möjlighet att arbeta i en flexibel, bred roll med stort eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter.

Vi är stolta insamlare av sopor, och hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation präglad av framåtanda och öppenhet. Vi värdesätter alla medarbetare och deras del i företagets framgång – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Uppsala och Knivsta, med Uppsala Vatten och Avfall samt Knivsta kommun som uppdragsgivare och samarbetspartners. Som avdelningschef är du en nyckelperson i bolaget och ingår i den operativa ledningsgruppen. Du har personalansvar för två arbetsledare och omkring 30 miljöarbetare samt är resultatansvarig för avdelningens kontrakt.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Organisering, planering och ledning av den dagliga driften.
- Uppföljning och rapportering av budget, nyckeltal och resultat.
- Ansvar för personalfrågor och arbetsmiljöfrågor.
- Relationer och kontakter med såväl leverantörer som uppdragsgivare.
- Planering av underhåll och vård av avdelningens ca. 20 fordon.

Du rapporterar till regionchefen och har en tät dialog med övriga avdelningschefer inom regionen.

Vem är du?
För att nå framgång i denna tjänst tror vi att du:

- Är konsekvent, kommunikativ och engagerad som ledare.
- Har god förmåga att få personalgruppen att utvecklas och bli ett sammansvetsat lag.
- Är lösningsorienterad och lyhörd för vår uppdragsgivares behov.
- Har god ekonomisk förståelse och goda administrativa färdigheter.
- Är serviceinriktad med god insikt i entreprenadverksamhet.
- Är kreativ och har hög arbetskapacitet.

Du har minst tre års erfarenhet som ansvarig chef inom avfalls- eller transportbranschen. Har du erfarenhet av arbete med fordonsdatorer och digital hämtningsregistrering är detta meriterande, likaså om du har övergripande kunskap om tunga fordon. Vi kommer dock att sätta stort värde på personliga egenskaper i samband med denna rekrytering.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Tjänsten önskas tillträdas så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administrativ chef

Fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap Institutionen för husdjursgenetik (Hgen) söker en administrativ chef. Institutionens vision är ”Bättre nyttjande av husdjursgenetiska resurser”. Som administrativ chef har du en viktig funktion som stöd till institutionens prefekt i frågor som rör strategisk planering och uppföljning av verksamheten. Du ingår i institutionens ledningsgrupp, där du arbetar med utveckling av det administrativa stöd som Hg... Visa mer
Fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap
Institutionen för husdjursgenetik (Hgen) söker en administrativ chef. Institutionens vision är ”Bättre nyttjande av husdjursgenetiska resurser”. Som administrativ chef har du en viktig funktion som stöd till institutionens prefekt i frågor som rör strategisk planering och uppföljning av verksamheten. Du ingår i institutionens ledningsgrupp, där du arbetar med utveckling av det administrativa stöd som Hgens personal behöver i det dagliga arbetet. Du har ett övergripande ansvar för ekonomi- och personaladministrationen. Till din hjälp i arbetet har du fem medarbetare med kompetens inom ekonomi, HR, IT och kommunikation, vilka du även har personalansvar för. Du ingår i ett nätverk av administrativa chefer inom fakulteten och det finns också stödfunktioner på fakultets- och universitetsnivå som du har kontakt med.
Institutionens ca 55 medarbetare bedriver forskning, forskarutbildning, grundutbildning och samverkan inom genetik, avel och bioinformatik. Arbetsmiljön är internationell vilket gör att samtal och möten till stor del förs på engelska.
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innebär att


• vara beslutsstöd till prefekten
• aktivt delta i och driva budgetarbete, bokslut, resultatuppföljning och verksamhetsanalys
• bereda ärenden som rör verksamhetsplanering, organisation, personal, infrastruktur, upphandling, förvaltning och arbetsmiljö
• arbeta med administrativ utveckling
• ha en aktiv roll vid rekrytering och personalutveckling
• vara arbetsledare för institutionens administrativa personal
• ha hand om viss löpande ekonomihantering och rapportering
• bistå forskare med ekonomiska kalkyler i samband med ansökningar samt vid projektredovisningar

Kvalifikationer:
Akademisk utbildning med inriktning på ekonomi eller motsvarande är ett krav, liksom god erfarenhet av arbetsledning och administrativ verksamhet. För anställningen krävs även erfarenhet av att ge beslutsstöd, god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska, god förmåga att på ett pedagogiskt sätt förklara ekonomiska begrepp och sammanhang, samt förståelse för de villkor som gäller inom universitetsvärlden. Erfarenhet av statlig ekonomistyrning är meriterande, liksom erfarenhet av att leda andra. Vi kommer även att fästa stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, självständighet, resultatorientering samt initiativ- och organisationsförmåga.

Placering:
Uppsala.

Som administrativ chef kommer du att vara organisatoriskt placerad vid fakultetskansliet med fakultetsdirektören som närmaste chef och ha prefekten som huvudsaklig uppdragsgivare. Du kommer att ha din arbetsplats i Veterinärmedicinskt och husdjursvetenskapligt centrum (VHC) på Ultuna campus.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:
100% eller enligt överenskommelse.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2019-06-02.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Administrativ chef till SLU

Ansök    Maj 13    Poolia Uppsala AB    Administrativ chef
Nu söker vi en Administrativ chef för ett längre konsultuppdrag till vår kund SLU. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt och pågå under ett år. I detta fall finns det mycket goda möjligheter att bli övertagen och anställd av SLU efter uppdragets slut. Urval och intervjuer sker löpande under processens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten Du kommer att ha huvudans... Visa mer
Nu söker vi en Administrativ chef för ett längre konsultuppdrag till vår kund SLU. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt och pågå under ett år. I detta fall finns det mycket goda möjligheter att bli övertagen och anställd av SLU efter uppdragets slut. Urval och intervjuer sker löpande under processens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att ha huvudansvaret för att leda och samordna det administrativa stödet till verksamheten vid institutionen för ekonomi med ca 60 medarbetare. Till din hjälp har du sju medarbetare med kompetens inom ekonomi-, information-, personal- och utbildningsadministration som du även har personalansvar för. Därutöver har du hjälp från stödfunktioner på fakultets- och universitetsnivå och du kommer att ingå i ett nätverk av administrativa chefer inom fakulteten. Du rapporterar till prefekten och ingår i institutionens ledningsgrupp.

Vi har en omfattande externfinansierad forskningsverksamhet och är med i olika internationella sammanhang, varför du förväntas utgöra ett stöd i olika typer av ansökningsprocesser och i den administrativa uppföljningen av forskningsprojekt som projektekonom. Du kommer även att delta i det operativa arbetet med beslutsstöd till institutionsledningen, samt vid behov även i utredningar vid fakultets- och universitetsadministrationen.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Vara beslutsstöd till prefekten
• Aktivt delta i och driva budgetarbete, bokslut, resultatuppföljning och verksamhetsanalys
• Bereda ärenden som rör verksamhetsplanering, organisation, personal, infrastruktur, upphandling, förvaltning och arbetsmiljö
• Arbeta med administrativ utveckling
• Ha en aktiv roll vid rekrytering och personalutveckling
• Vara arbetsledare för institutionens administrativa personal
• ha hand om viss löpande ekonomihantering och rapportering
• Bistå forskare med ekonomiska kalkyler i samband med ansökningar samt vid projektredovisningar


Vem är du?
Du har en högskoleexamen inom ekonomi (redovisning) eller motsvarande samt kunskaper inom HR, ledarskap, organisationsteori och organisationsstyrning. Du har en väl vitsordad och betydande arbetslivserfarenhet av motsvarande arbetsområden. Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning med personalansvar är också ett krav. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Agresso/UBW samt Officepaketet. Du ska ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Som person ska du vara analytisk, strukturerad, drivande, flexibel och lyhörd. Du är strategisk och bra på att se helheter samt har förmåga att kommunicera, delegera och följa upp samt förstå komplexa processer. Du tar egna initiativ och föreslår sätt att förbättra ditt eget och andras arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av ledningsgruppsarbete, arbetsmiljöarbete, projektledning, nationella och internationella forsknings- och EU ansökningar. Vi värdesätter förmåga att förstå och ha erfarenhet av beslutsprocesser, ärendeflöden samt erfarenhet från offentlig verksamhet. Meriterande är även att du är förtrogen med miljöcertifieringssystemet ISO 14001.


Om verksamheten
Inom institutionen för ekonomi vid Sveriges lantbruksuniversitet, bedrivs forskning och undervisning i ämnena företagsekonomi, nationalekonomi och naturresursekonomi. Unikt för institutionen är att stor vikt läggs vid tillämpad vetenskap, ofta i samverkan med universitetets naturvetenskapliga ämnen. Prioriterade områden är 1) den areella näringens (särskilt lantbrukets) ekonomiska förhållanden, 2) livsmedelsindustrins organisation och arbetssätt, 3) jordbrukspolitik och internationell handel samt förädling av jordbruksprodukter, 4) naturresurs- och miljöekonomi, 5) de mindre företagens villkor. Institutionen driver tillsammans med Lunds universitet verksamheten vid AgriFood Economics Center som arbetar med kvalificerade samhällsekonomiska analyser inom de gröna näringarna. Institutionen utbildar agronomekonomer och ekonomer med naturresursinriktning samt ger forskarutbildning inom företagsekonomi och inom nationalekonomi. Vidare erbjuds enstaka kurser till biologi-, teknik- och ekonomistudenter och ett flertal mastersprogram. Som administrativ chef kommer du att ha en viktig funktion i att skapa bra förutsättningar och stöd för vår verksamhet.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Svensk Hemleverans HB söker vikarierande arbetsledare

Som arbetsledare hos oss leder du personalen i produktion. Du kommer att arbeta med kort- och långsiktig bemanning av scheman med viss lönehantering. Du kommer även att arbeta med att säkerställa att alla produkter och material finns tillgängligt för våra anställda i produktion. Att ha en hög leveranssäkerhet med väldigt god kvalité är en av huvudnycklarna för att vara framgångsrik i vår bransch, därav är kontinuerlig kvalitetsuppföljning något som du dagl... Visa mer
Som arbetsledare hos oss leder du personalen i produktion. Du kommer att arbeta med kort- och långsiktig bemanning av scheman med viss lönehantering. Du kommer även att arbeta med att säkerställa att alla produkter och material finns tillgängligt för våra anställda i produktion. Att ha en hög leveranssäkerhet med väldigt god kvalité är en av huvudnycklarna för att vara framgångsrik i vår bransch, därav är kontinuerlig kvalitetsuppföljning något som du dagligen kommer att arbeta med.
Verksamheten pågår dygnet runt alla dagar i veckan. Som vikarierande arbetsledare skall man vara flexibel och kunna ta arbetspass oavsett veckodag eller starttid.

Du skall vara effektiv, noggrann samt ha lätt för att lära dig nya saker.
Du skall vara administrativt lagd med goda datorkunskaper.
Du talar och skriver flytande svenska och engelska.
Du bör vara social och lätt för att tala och förstå många olika personer.
Du bör även vara prestigelös och gilla att det finns mycket att göra samt att uppskatta att ingen dag är den andre lik.
Det är ett stort plus om du har någon tidigare form av arbetslivserfarenhet med ledarbefattning.
Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper men tidigare erfarenheter från branschen är meriterande.
Om du dessutom är en duktig problemlösare som hittar vägar som ingen annan gått på tidigare är du troligtvis den vi söker, skicka in din ansökan redan idag!

Svensk Hemleverans HB del av UNT, bedriver distributionsverksamhet inom tidningsbranschen och har idag ca 1100 fast anställda. Företaget distribuerar olika tidningar, post och paket men även annat styckegods som exempelvis matkassar, vitvaror och mycket mer. Distributionskontor finns i Uppsala, Tierp, Enköping, Bålsta, Östhammar och Märsta samt i Östergötland och på Gotland. Huvudkontoret finns i Norrköping.
Läs mer på vår hemsida: www.svenskhemleverans.se Visa mindre

Arbetsmiljöstöd - Vattenfall Services

Ansök    Mar 22    Uppsala    Administrativ chef
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med inspirerande kollegor i en utvecklande och motiverande arbetsmiljö? Har du erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljö och säkerhetsfrågor från elbranschen, bygg- och anläggnings... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med inspirerande kollegor i en utvecklande och motiverande arbetsmiljö? Har du erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljö och säkerhetsfrågor från elbranschen, bygg- och anläggnings- och/eller processindustrin, så vill vi gärna utveckla vår verksamhet tillsammans med dig.

Din roll som Arbetsmiljöstöd
Inom Vattenfall Services är säkerhet och arbetsmiljö alltid prioriterade områden – men vi vill bli ännu bättre och stärker därför upp vår organisation ytterligare. I ditt arbete så kommer du att jobba med frågor relaterade till arbetsmiljö och säkerhet med en stark koppling till vår operativa verksamhet. Rollen är ny och du kommer att ha stor möjlighet att påverka hur den utvecklas.

Några exempel på uppgifter som kommer att ligga under ditt ansvar är:
• Driva arbete för att utveckla och ta fram metodbeskrivningar
• Skyddsronder och safetywalks på etableringar och i fält
• Stöd till våra chefer i arbetsmiljöfrågor

Dina kvalifikationer som Arbetsmiljöstöd
För denna tjänst ser vi gärna att du är van att arbeta både självständigt, men också van att bistå en organisation med din kompetens inom arbetsmiljöområdet. Med andra ord har du lätt för samarbete och att knyta nya kontakter. Du är van att ta ansvar och är affärsinriktad. Vi prioriterar dina personliga egenskaper högt, att du som medarbetare och kollega ska trivas i vår grupp och gilla de utmaningar vi står inför.

Utöver dina personliga egenskaper som en omtyckt kollega tror vi att du har följande kvalifikationer:
• Arbetsmiljö-, miljö- eller kvalitetsingenjör eller motsvarande dokumenterad kompetens
• Gärna genomförd utbildning i Bas-P och Bas-U
• Erfarenhet av systematiskt och samlat arbete från arbetsmiljöfrågor
• Erfarenhet av att identifiera och tillämpa relevant lagstiftning, rådande praxis och standarder inom arbetsmiljö och säkerhet
• Erfarenhet från arbete med riskhantering och incidenter.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten: kontakta rekryterande chef Annika Olsson, tfn 070-544 02 68 . För mer information om rekryteringsprocessen: kontakta Elias Ställ, rekryterare, tfn 072-452 95 40 [email protected] Fackliga representanter för denna tjänst är: Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Inga ansökningar tas emot via mail. Intervjuer för denna tjänst hålls i Solna. Löpande urval tillämpas så denna tjänst kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Placeringsort: Flexibel på någon av våra kontor i Jordbro, Uppsala, Luleå, Örnsköldsvik eller Göteborg.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices Visa mindre

Policy and Planning Manager

Ansök    Mar 26    Libro ringväg 27    Administrativ chef
Policy and Planning Manager Your responsibilities: • Planning, leading and coordinating the strategic planning and policy work for the business, subordinated to the managing director. Planning and leading the day-to-day operations and is responsible for staff. Your skills and experience: • Bachelor degree or higher • Work experience with administration and management of a Chinese company • Experience from a western country, either through work or study • F... Visa mer
Policy and Planning Manager
Your responsibilities:
• Planning, leading and coordinating the strategic planning and policy work for the business, subordinated to the managing director. Planning and leading the day-to-day operations and is responsible for staff.
Your skills and experience:
• Bachelor degree or higher
• Work experience with administration and management of a Chinese company
• Experience from a western country, either through work or study
• Fluent spoken and written English and Chinese
• Good computer skills
• Patient, careful, supportive
• Strong team work spirit
Please email or fax your resume (both in English and Chinese) and expected salary to the following address. E-mail: [email protected] Fax: 018-300122
Top Grade Sweden AB, part of Top Grade Healthcare, is a company developing new ways to diagnose and treat cancer. Our headquarters is in Beijing, China, and our European branch office is in Uppsala, Sweden. Visa mindre

Superspindeln i leveransnätet på Svensk Direktreklam

Ansök    Mar 19    Svensk Direktreklam    Administrativ chef
Svensk Direktreklam rekryterar: Superspindeln i leveransnätet Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam... Visa mer
Svensk Direktreklam rekryterar: Superspindeln i leveransnätet


Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).

Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning.

Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001.
Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden från våra kunder. Vi söker dig som vill vara den som ser till att leveranserna sker med den precision och kvalitet som speglar vår erfarenhet av direktreklam under drygt 40 år.

ROLLEN
Din roll som Distributionsansvarig innebär ansvar för hela distributionsprocessen inklusive kvalitetssäkring. Rollen innebär också ansvar för rekrytering, introduktion, arbetsledning och uppföljning av företagets utdelare samt förvaltning av företagets adressdatabas och åtkomstinformation till adresserna.

Det innebär att du ska vara en person som älskar att arbeta mot satta mål. Du har förmåga och erfarenhet att leda människor, att administrera och planera och arbeta under högt tryck när många saker ska lösas samtidigt. Det är därför vi letar efter dig som kan vara en superspindel i nätet.

Det är viktigt att du har en positiv grundattityd som skapar en skön atmosfär hos medarbetare, kunder och leverantörer. Du har stort kvalitets- och kundfokus - du är noggrann med detaljerna samtidigt som du ser helheten. Du är dessutom berikad med god planerings- och prioriteringsförmåga, är driven, självgående och levererar.

Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Det är självklart för dig att föregå med gott exempel.

Som du märker är din personlighet, attityd och motivation avgörande. Allt övrigt lär du dig hos oss via utbildning.

Välkommen.
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Körkort
- God datavana och erfarenhet av Office
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Stresstålighet
- Tidigare arbetsledande befattning
- Tidigare arbete inom administration
- Vana av att arbeta mot tydliga mål Visa mindre

Biträdande intendent

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Campus Biomedicinskt centrum har cirka 2000 anställda, 4 500 studenter och är beläget på gångavstånd från Akademiska sjukhuset.

Intendenturområdet är ett stort campus med huvudsaklig inriktning mot utbildning och forskning inom medicin och farmaci men omfattar även teknik och natur samt humaniora och samhällsvetenskap. Intendenturorganisationens uppgift är att ansvara för kostnadseffektiv och transparent samordning av stödfunktioner för kärnverksamheten inom utbildning och forskning. För närvarande arbetar 35 personer vid BMC-intendenturen.

Arbetsuppgifter:

Arbetet bedrivs på uppdrag av intendenturstyrelsen som består av verksamhetsföreträdare från de olika verksamheterna inom BMC. Närmaste chef är intendenten för intendenturområdet. Som biträdande intendent leder och samordnar du verksamheten vid intendenturen, som omfattar kostnadseffektiv samordning av stödfunktioner för kärnverksamheten inom forskning och utbildning. Du ansvarar för såväl den långsiktiga planeringen som den dagliga driften av en omfattande teknisk infrastruktur. Verksamheten består bl. a. av drift och underhåll av undervisningslokaler, studentytor och förrådslokaler. Andra verksamheter som du leder innefattar bl. a. godsmottagning, tekniskt stöd, centraldisk, reception, brandskydd, säkerhet, nyckel- och passersystem, lokalanpassningar och laborativt stöd. Du ansvarar för och utför uppgifter inom såväl fysisk som psykosocial arbetsmiljö. Tjänsten innefattar omfattande  kontakter med fastighetsägaren Akademiska hus, entreprenörer och olika externa servicegivare.                

Tjänsten innebär också deltagande i beredskapsverksamhet.

Kvalifikationskrav:

Utbildning och erfarenhet som har relevans för arbetsuppgifterna. Arbetsuppgifterna rör till stor del samordning och planering av underhållsarbetet och utvecklingen av en omfattande teknisk infrastruktur för ett laborativt forskningscentrum. Kännedom om, och erfarenhet av sådana strukturer är väsentlig. Du ska ha serviceanda, samarbets-, initiativ- och kommunikativ förmåga samt förmåga till självständigt strategiskt men även operativt arbete. Arbetsmiljöfrågor ska vara angelägna för dig. Erfarenhet av administrativt arbete  och/eller ledningsuppdrag. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Arbetet som biträdande ställer stora krav på samarbetsförmåga och förmåga att självständigt slutföra uppgifter.

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Kännedom om universitetsvärlden och gärna dokumenterad erfarenhet av kvalificerat administrativt/tekniskt arbete, helst i offentlig verksamhet. Någon form av ledarskapsutbildning samt god insikt i tekniska system och IT-frågor är önskvärt. Erfarenhet av säkerhetsarbete både vad gäller personskydd, egendomsskydd och brandskydd.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 2019-05-01 eller efter överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av Intendent Daniel Karlsson, 018-471 4022, [email protected] eller föreståndare Kristofer Rubin, 018-471 4116, [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 15 april 2019, UFV-PA 2019/575.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre