Lediga jobb som Teamledare i Uppsala

Se lediga jobb som Teamledare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Heltidstjänst som Teamledare hos MidSale Consulting

Ansök    Jan 14    MidSale Solutions AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Uppsala. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsalas län. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]


Account Manager, Försäljning, Säljare, B2B, Sale, Sälj, Tjänsteförsäljning Visa mindre

Verksamhetsledare/bibliotekarie

Ansök    Jan 3    Uppsala kommun    Teamledare
Uppsökande verksamheten, Bibliotek Uppsala och Norra enheten i Uppsala Har du examen i biblioteks- och informationsvetenskap och är intresserad av att ta ett kliv in i en arbetsledande roll? Är du relationsskapande, driven och intresserad av uppsökande biblioteksarbete? Då kan det här vara jobbet för dig! Bibliotek Uppsala har en mycket väl utbyggd uppsökande verksamhet som når invånare i alla åldrar i hela Uppsala kommun. Verksamheten består av 2 bib... Visa mer
Uppsökande verksamheten, Bibliotek Uppsala och Norra enheten i Uppsala

Har du examen i biblioteks- och informationsvetenskap och är intresserad av att ta ett kliv in i en arbetsledande roll? Är du relationsskapande, driven och intresserad av uppsökande biblioteksarbete? Då kan det här vara jobbet för dig!

Bibliotek Uppsala har en mycket väl utbyggd uppsökande verksamhet som når invånare i alla åldrar i hela Uppsala kommun. Verksamheten består av 2 biblioteksbussar som trafikerar stad och landsbygd, Boken kommer-service samt talboksservice till enskilda personer och vård- och omsorgsboenden. Verksamheten arbetar även med kulturaktiviteter för äldreomsorg och vuxna inom LSS/socialpsykiatri. Det är en relationsskapande verksamhet med stort engagemang, välutvecklade samarbeten, kreativa idéer och goda möjligheter till att bedriva utvecklingsarbete. I vårt arbete inom Uppsala kommun gör vi skillnad och arbetar tillsammans med medborgarna i fokus.
Läs mer om vår verksamhet här: Biblioteksbussen (https://bibliotekuppsala.se/web/arena/biblioteksbussen) och Bibliotek Uppsala (https://bibliotekuppsala.se/web/arena)

Ditt uppdrag
Som verksamhetsledare är din uppgift att bistå enhetschefen med att leda och samordna den dagliga uppsökande verksamheten så att den fungerar och utvecklas över tid. Du är ett stöd och ett bollplank till enhetschef i frågor som berör verksamheten och du är kontaktperson både mot allmänheten och mot övriga bibliotek inom organisationen. Det övergripande och formella ansvaret för arbetsmiljö, personal och ekonomi har enhetschefen. Du ansvarar för den lokala verksamheten vilket innebär att fördela uppgifter, implementera, följa upp och utvärdera i nära dialog med enhetschefen. Du ingår i Bibliotek Uppsalas samordnargrupp med möjlighet att vara med och utveckla strategiska frågor för hela biblioteksorganisationen.

I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för den uppsökande verksamheten och dess ingående delar. Förutom arbetsledning och samordning deltar du i den dagliga uppsökande verksamheten. I tjänsten ingår bemanning av biblioteksbussturer samt arbete inom verksamhetens Boken kommer-service. Du arbetar utåtriktat och möter användare i alla åldrar, men med tonvikt på barn, unga och äldre. Du deltar aktivt i verksamhetens utvecklingsarbete och med såväl planering som genomförande av verksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår också att delta i det gemensamma löpande rutinarbetet i nära samarbete med kollegor. Kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema.

Din bakgrund
Till den här tjänsten söker vi dig som har examen i biblioteks- och informationsvetenskap. Det är meriterande om du har intresse och erfarenhet av uppsökande biblioteksverksamhet och tillgänglighetsfrågor. Meriterande för tjänsten är också tidigare erfarenhet av att driva och leda utveckling i arbetsgrupper eller andra arbetsledande uppdrag inom bibliotek. Det är också meriterade om du har erfarenhet av att skapa och upprätthålla goda samarbeten, såväl inom som utanför biblioteksverksamhet.
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och både i tal och skrift, i engelska samt god IT-vana. Om du har erfarenhet av Book-IT samt kunskaper i flera språk utöver svenska och engelska är detta en fördel.

Du är en engagerad och driven person med god samarbetsförmåga och vilja att arbeta och utvecklas i en arbetsledande roll. Du tar initiativ till aktiviteter, är strategisk samt kan driva frågor framåt med fokus på verksamhetens och medarbetarnas bästa. Du är utåtriktad, kommunikativ samt har lätt för att lyssna och anpassar ditt sätt att kommunicera. Vi ser även att du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Du har också förmåga att se och förstå verksamheten ur ett övergripande perspektiv och relatera till strategiska frågor för hela biblioteksorganisationen.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Maria Kungsman, enhetschef Norra enheten, 018-727 25 01
Malin Pennlöv, samordnare, Boken kommer, 018-727 17 70

Facklig företrädare:
DIK, Anna-Lotta Jadinge, 018-727 60 43
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 52 92

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kulturförvaltningen. Förvaltningen ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens ansvarsområde och merparten av kommunens kulturverksamhet samt verksamhet för barn och unga. Förvaltningen handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund och föreningslivet i Uppsala kommun. Förvaltningen består av fem avdelningar: Kulturförvaltningens stab, Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se/kommun-och-politik/organisation/forvaltningar/kulturforvaltningen/?selectedyear=)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Heltidstjänst som Teamledare hos Expo Avenue

Ansök    Jan 5    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Gruppchef till VA Process

Ansök    Dec 17    AFRY AB    Teamledare
Företagsbeskrivning AFRY är en av de ledande aktörerna inom VA-området. Vi befinner oss i ett expansivt skede och då vi ständigt får möjlighet att arbeta med nya spännande projekt behöver vi utöka vår verksamhet med fler medarbetare. Sektion Water Plant Design East, inom affärsområde Water Sweden, är en sektion med konsulter inom VA-process dvs vatten- och avloppsreningsteknik samt slamhantering. Våra uppdrag kan exempelvis vara processoptimering, principf... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är en av de ledande aktörerna inom VA-området. Vi befinner oss i ett expansivt skede och då vi ständigt får möjlighet att arbeta med nya spännande projekt behöver vi utöka vår verksamhet med fler medarbetare. Sektion Water Plant Design East, inom affärsområde Water Sweden, är en sektion med konsulter inom VA-process dvs vatten- och avloppsreningsteknik samt slamhantering. Våra uppdrag kan exempelvis vara processoptimering, principförslag, framtagande av förfrågningsunderlag och projektering men även riskanalyser, drift- och skötselinstruktioner och strategiska utredningar. Våra kunder är privata, kommunala eller statliga.
Jobbeskrivning
Vi söker nu en engagerade och drivande gruppchef till vår grupp i Uppsala.
Som gruppchef kommer du arbeta tillsammans med sektionschefen och utveckla vår sektion inför framtiden.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:
Leda och utveckla medarbetarna och grupp
Planera och ansvara för arbetsfördelningen
Ansvara för marknadsbearbetning och verksamhetsutveckling för gruppen
Utveckla samarbeten med andra delar inom AFRY
Driva egna uppdrag

Som gruppchef kommer du utöver att leda gruppen även arbeta med egna uppdrag utifrån din vad du har för erfarenhet och bakgrund inom VA-området.
Du kommer arbeta med uppdrag i hela landet och resor i tjänsten förekommer. Du kommer däremot ha vårt kontor i Uppsala som din ordinarie arbetsplats.
Kravspecifikation
Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är kommunikativ, gillar utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder. För oss liksom för dig är samarbete en förutsättning?för att nå resultat.
Du har relevant ingenjörsutbildning och erfarenhet som konsult. Du harkompetens och erfarenhet inom dricksvattenteknik alternativt maskinprojektering inom VA-sektorn eller annan processindustri. Det är meriterade om du har ledarerfarenhet. Du har körkort. Då AFRY är ett internationellt företag ser vi att du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift, för att kunna tillmötesgå våra kunders behov.
Ytterligare information


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Operativ Säljchef Uppsala

Ansök    Dec 22    Sector Alarm AB    Teamledare
Börja det nya året med oss! Sector Alarm är ett företag med hög puls som växer och expanderar och vi söker dig som vill bidra till och dela vår framgång. Arbetar du som säljare med goda resultat och känner dig redo för nästa steg i karriären? Eller arbetar du som teamledare men längtar efter att bygga upp och forma ditt eget säljteam? Ni vet vad dem säger, nytt år, nya möjligheter. Sök rollen som Operativ Säljchef i Uppsala! Vad gör du som Operativ Säljche... Visa mer
Börja det nya året med oss! Sector Alarm är ett företag med hög puls som växer och expanderar och vi söker dig som vill bidra till och dela vår framgång. Arbetar du som säljare med goda resultat och känner dig redo för nästa steg i karriären? Eller arbetar du som teamledare men längtar efter att bygga upp och forma ditt eget säljteam? Ni vet vad dem säger, nytt år, nya möjligheter. Sök rollen som Operativ Säljchef i Uppsala!
Vad gör du som Operativ Säljchef?
Precis som det låter arbetar du ute på fältet, nära dina säljare, för att kunna nå de uppsatta målen och nya höjder. Du är närvarande och arbetar operativt på fält, du coachar och stöttar dina säljare till att utvecklas och prestera på topp. Ni bokar och genomför kundbesök hemma i kundens bostad vilket kräver fullt fokus från dig som ledare, du är en förebild och visar vägen för ditt team. Du firar era framgångar och nöjer dig aldrig.
I rollen ansvarar du även för att rekrytera och bygga upp ditt eget team, med stöd från vår rekryteringsavdelning. Du har budgetansvar och rapporterar dagligen till din närmsta ledare vilket ställer krav på att du som person är strukturerad och målfokuserad.
Vem är du?
För att lyckas hos oss behöver du ha arbetat med försäljning i några år och känna dig trygg i hela försäljningsprocessen från behovsanalys till avslut. Du trivs med att arbeta i högt tempo och drivs av utmaningar. Du har förmågan att inspirera ditt team och coacha dem till att utvecklas och förbättras. Har du ledarskapserfarenhet är det meriterande, men det viktigaste för oss är att du besitter rätt ledaregenskaper, kanske har du varit teamledare eller lagkapten tidigare? Även erfarenhet av fältförsäljning är meriterande.
Eftersom vi jobbar inom säkerhetsbranschen förutsätter vi att du är prickfri i polisens belastningsregister. Du behöver ha B-körkort för manuell växellåda samt obehindrat kunna arbeta eftermiddagar och kvällar.
Vad kan vi erbjuda dig?
Förmånlig lön, med fast och rörlig del
Förmånsbil
Stora möjligheter att utvecklas och klättra inom företaget
Utbildning i Sector Sales Management Program
Ansvar för ett lokalt säljkontor
All teknisk utrustning som du behöver så som mobil, padda och dator
Ett företag som satsar på sin personal
Hög arbetsglädje!

Ansökan
Vad roligt att du är intresserad av jobbet som Säljchef. Till oss söker du smidigt och enkelt genom att fylla i vårt intresseformulär.
I och med stundande julledighet vill vi göra dig uppmärksam på att vårt rekryteringsteam kommer bearbeta alla ansökningar efter jul- och nyårshelgen och återkoppla löpande därefter. Fram till dess får du gärna lära känns oss på Sector Alarm lite bättre. På hemsidan kan du ta del av artiklar och reportage från några av våra grymma medarbetare och på vår Instagram kan du få en inblick i vår vardag.
https://www.sectoralarm.se/jobb/saljchef/
https://www.instagram.com/sectoralarmjobb/
Vi hörs 2022! Visa mindre

Teamledare

Ansök    Dec 15    Eltel Networks Infranet AB    Teamledare
Vi söker en Teamledare till Eltel i Uppsala. Är du personen vi söker? Affärsområdet Communications ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät samt drift och underhåll av detsamma. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet. Teamet i Uppsala består av ca 30 medarbetare bestående av bland annat tekniker, projektörer, projektledare och produktionsplanera... Visa mer
Vi söker en Teamledare till Eltel i Uppsala. Är du personen vi söker?
Affärsområdet Communications ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät samt drift och underhåll av detsamma. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.
Teamet i Uppsala består av ca 30 medarbetare bestående av bland annat tekniker, projektörer, projektledare och produktionsplanerare. Du rapporterar till teamchefen och ingår i teamets ledningsgrupp.
Dina arbetsuppgifter/ansvarsområden
Du ansvarar för att följa upp den dagliga produktionen. Som teamledare har du det fulla personalansvaret vilket bland annat innebär att du genomför utvecklingssamtal, sätter upp tydliga mål, följer upp, coachar medarbetare både vad gäller att nå teamets och de individuella målen, säkerställer att företagets kvalitet- miljö- och arbetsmiljöriktlinjer efterlevs.
Du säkerställer effektiva arbetsmetoder och kundleveranser enligt uppsatta mål.
Du skapar affärsförståelse, engagemang och kundfokus.
Du har dialoger med våra kunder och underentreprenörer för att säkerställa avtal, tillgänglighet och kvalitet.
Viktigt att du trivs såväl på kontor som ute i vår verksamhet tillsammans med dina medarbetare. Vi förväntar oss att du jobbar med ett synligt samt närvarande ledarskap.
Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har 3–5 års erfarenhet som tekniker, produktionsplanerare eller projektledare. Du har också erfarenhet som ledare, med fördel inom branschen. Goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi är en fördel. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort är ett krav. För att vara framgångsrik i rollen ska du ha minst 3-årigt gymnasium med teknisk/ekonomisk inriktning eller motsvarande erfarenhet.
Din personliga lämplighet är viktig för oss. Som person drivs du av att skapa affärer, leda och engagera medarbetare samt utveckla verksamheten. Du är handlingskraftig, prestigelös och trygg och du trivs i situationer där problemlösning och förhandling är en naturlig del av jobbet. Du har ett modernt ledarskap och har förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en öppen syn på förändring med en god förmåga att skapa, förvalta och utveckla förtroendefulla relationer.
Meriterande
Högskole- eller akademisk utbildning inom teknikområdet
Tidigare erfarenhet av entreprenadjuridik
Erfarenhet av tidigare arbete som driftprojektör/projektör

Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Denna rekrytering sker i samarbete med Randstad. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Malin Pettersson, 070-215 90 67.
...................................................................................................................................................................................
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/ Visa mindre

Operativ Säljchef Uppsala

Ansök    Dec 7    Sector Alarm AB    Teamledare
Sector Alarm är ett företag med hög puls som växer och expanderar och vi söker dig som vill bidra till och dela vår framgång. Arbetar du idag som säljare med goda resultat och känner dig redo för nästa steg i karriären? Sök då till rollen som Operativ Säljchef i Uppsala! Vad gör du som Operativ Säljchef? Precis som det låter arbetar du ute på fältet, nära dina säljare, för att kunna nå de uppsatta målen och nya höjder. Du är närvarande och arbetar operativ... Visa mer
Sector Alarm är ett företag med hög puls som växer och expanderar och vi söker dig som vill bidra till och dela vår framgång. Arbetar du idag som säljare med goda resultat och känner dig redo för nästa steg i karriären? Sök då till rollen som Operativ Säljchef i Uppsala!
Vad gör du som Operativ Säljchef?
Precis som det låter arbetar du ute på fältet, nära dina säljare, för att kunna nå de uppsatta målen och nya höjder. Du är närvarande och arbetar operativt på fält, du coachar och stöttar dina säljare till att utvecklas och prestera på topp. Ni bokar och genomför kundbesök hemma i kundens bostad vilket kräver fullt fokus från dig som ledare, du är en förebild och visar vägen för ditt team. Du firar era framgångar och nöjer dig aldrig.
I rollen ansvarar du även för att rekrytera och bygga upp ditt eget team, med stöd från vår rekryteringsavdelning. Du har budgetansvar och rapporterar dagligen till din närmsta ledare vilket ställer krav på att du som person är strukturerad och målfokuserad.
Vem är du?
För att lyckas hos oss behöver du ha arbetat med försäljning i några år och känna dig trygg i hela försäljningsprocessen från behovsanalys till avslut. Du trivs med att arbeta i högt tempo och drivs av utmaningar. Du har förmågan att inspirera ditt team och coacha dem till att utvecklas och förbättras. Har du ledarskapserfarenhet är det meriterande, men det viktigaste för oss är att du besitter rätt ledaregenskaper, kanske har du varit teamledare eller lagkapten tidigare? Även erfarenhet av fältförsäljning är meriterande.
Eftersom vi jobbar inom säkerhetsbranschen förutsätter vi att du är prickfri i polisens belastningsregister. Du behöver ha B-körkort för manuell växellåda samt obehindrat kunna arbeta eftermiddagar och kvällar.
Vad kan vi erbjuda dig?
Förmånlig lön, med fast och rörlig del
Förmånsbil
Stora möjligheter att utvecklas och klättra inom företaget
Utbildning i Sector Sales Management Program
Ansvar för ett lokalt säljkontor
All teknisk utrustning som du behöver så som mobil, padda och dator
Ett företag som satsar på sin personal
Hög arbetsglädje!

Ansökan
Vi kontaktar kandidater löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linnéa Hellström, [email protected] / 0733759407.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Heltidstjänst som Teamledare hos Expo Avenue

Ansök    Dec 10    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]
Account Manager, Försäljning, Säljare, B2B, Sale, Sälj, Tjänsteförsäljning Visa mindre

Teamledare felanmälan till AO Service enhet 520 i Uppsala

Ansök    Dec 8    Uppsala kommun    Teamledare
AO Service enhet 520 i Uppsala Vill du jobba i ett spännande bolag som fortfarande är i början av sin utveckling och samtidigt kunna göra skillnad på riktigt? Som teamledare på felanmälan i bolaget Uppsala arenor och fastigheter har du möjlighet att vara med i utvecklingen av team felanmälan där du har en viktig roll som nav för samverkan med förvaltare, andra enheter och utveckling. Välkommen med din ansökan! För att kunna möta framtida behov i ett v... Visa mer
AO Service enhet 520 i Uppsala

Vill du jobba i ett spännande bolag som fortfarande är i början av sin utveckling och samtidigt kunna göra skillnad på riktigt? Som teamledare på felanmälan i bolaget Uppsala arenor och fastigheter har du möjlighet att vara med i utvecklingen av team felanmälan där du har en viktig roll som nav för samverkan med förvaltare, andra enheter och utveckling. Välkommen med din ansökan!

För att kunna möta framtida behov i ett växande Uppsala har det bildats ett nytt som heter Uppsala kommun arenor och fastigheter AB. Bolaget är en sammanslagning av ett antal befintliga verksamheter och bolag i Uppsala kommun. Ett av målen med nya bolaget är att förbättra vår service till både allmänhet och föreningar..

Läs mer om vår verksamhet här: Arenor och fastigheter Uppsala (https://arenorochfastigheter.uppsala.se/)

Ditt uppdrag

Som teamledare för felanmälan kommer du att planera och koordinera det dagliga arbetet med att ta emot och registrera felanmälningar och synpunkter avseende kommunkoncernens fastigheter. Gruppen som du kommer att leda består idag av 6 personer. Felanmälningar och synpunkter kommer in via telefon, e-post samt via webbformulär som medarbetarna registrerar i olika ärendehanteringssystem. Ärendena kan vara mer eller mindre komplexa och kräver att du är bra på att förstå och söka fram information. Som teamledare på felanmälan har du en mycket viktig roll. Trots många ärenden varje dag, har du förmågan att vara kundfokuserad, positiv och ge jämn och hög service samtidigt som du coachar ditt team att göra samma sak.

I uppdraget ingår även att:

• resursplanering och tidrapportering
• utveckla och samordna arbetsrutiner
• stödja chefen i rekrytering samt ansvara för introduktion av medarbetare
• undersöka och identifiera risker i löpande arbete samt inför nya arbetsuppgifter
• kanalisera information från ansvarig chef till teamet samt samordna information från teamet tillbaka till chef
• vara länken mellan ditt team och andra funktioner i företaget så som fastighetsdrift och förvaltning.

Din bakgrund
Till den här tjänsten söker vi dig som har lägst gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har utbildning inom kommunikation och information eller kundtjänst och har erfarenhet av fastighetsservice. Du har flerårig arbetslivserfarenhet från kundtjänst och kundservice. Vidare är det en fördel om du även har erfarenhet av kännedom i fastighetssystemet LEB, IFS samt Agresso. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Det är även positivt om du har god lokalkännedom inom Uppsala.

Du är flexibel person och ser möjligheter i förändringar. Du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Sist men inte minst söker vi dig som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker samt är empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Theresia Westblom, enhetschef felanmälan, 018-727 44 04

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Mer information om vår organisation hittar du på Uppsala arenor och fastigheter (https://https//arenorochfastigheter.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Operativ Säljchef Uppsala

Ansök    Nov 9    Sector Alarm AB    Teamledare
Sector Alarm är ett företag med hög puls som växer och expanderar och vi söker dig som vill bidra till och dela vår framgång. Arbetar du idag som säljare med goda resultat och känner dig redo för nästa steg i karriären? Sök då till rollen som Operativ Säljchef i Uppsala! Vad gör du som Operativ Säljchef? Precis som det låter arbetar du ute på fältet, nära dina säljare, för att kunna nå de uppsatta målen och nya höjder. Du är närvarande och arbetar operativ... Visa mer
Sector Alarm är ett företag med hög puls som växer och expanderar och vi söker dig som vill bidra till och dela vår framgång. Arbetar du idag som säljare med goda resultat och känner dig redo för nästa steg i karriären? Sök då till rollen som Operativ Säljchef i Uppsala!
Vad gör du som Operativ Säljchef?
Precis som det låter arbetar du ute på fältet, nära dina säljare, för att kunna nå de uppsatta målen och nya höjder. Du är närvarande och arbetar operativt på fält, du coachar och stöttar dina säljare till att utvecklas och prestera på topp. Ni bokar och genomför kundbesök hemma i kundens bostad vilket kräver fullt fokus från dig som ledare, du är en förebild och visar vägen för ditt team. Du firar era framgångar och nöjer dig aldrig.
I rollen ansvarar du även för att rekrytera och bygga upp ditt eget team, med stöd från vår rekryteringsavdelning. Du har budgetansvar och rapporterar dagligen till din närmsta ledare vilket ställer krav på att du som person är strukturerad och målfokuserad.
Vem är du?
För att lyckas hos oss behöver du ha arbetat med försäljning i några år och känna dig trygg i hela försäljningsprocessen från behovsanalys till avslut. Du trivs med att arbeta i högt tempo och drivs av utmaningar. Du har förmågan att inspirera ditt team och coacha dem till att utvecklas och förbättras. Har du ledarskapserfarenhet är det meriterande, men det viktigaste för oss är att du besitter rätt ledaregenskaper, kanske har du varit teamledare eller lagkapten tidigare? Även erfarenhet av fältförsäljning är meriterande.
Eftersom vi jobbar inom säkerhetsbranschen förutsätter vi att du är prickfri i polisens belastningsregister. Du behöver ha B-körkort för manuell växellåda samt obehindrat kunna arbeta eftermiddagar och kvällar.
Vad kan vi erbjuda dig?
Förmånlig lön, med fast och rörlig del
Förmånsbil
Stora möjligheter att utvecklas och klättra inom företaget
Utbildning i Sector Sales Management Program
Ansvar för ett lokalt säljkontor
All teknisk utrustning som du behöver så som mobil, padda och dator
Ett företag som satsar på sin personal
Hög arbetsglädje!

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 28e november. Vi kontaktar kandidater löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linnéa Hellström, [email protected] / 0733759407.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Teamledare till Expo – En rolig och utvecklande arbetsplats

Ansök    Nov 23    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Teamledare

Ansök    Nov 17    Eltel Networks Infranet AB    Teamledare
Vi söker en Teamledare till Eltel i Uppsala. Är du personen vi söker? Affärsområdet Communications ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät samt drift och underhåll av detsamma. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet. Teamet i Uppsala består av ca 30 medarbetare bestående av bland annat tekniker, projektörer, projektledare och produktionsplanera... Visa mer
Vi söker en Teamledare till Eltel i Uppsala. Är du personen vi söker?
Affärsområdet Communications ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät samt drift och underhåll av detsamma. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.
Teamet i Uppsala består av ca 30 medarbetare bestående av bland annat tekniker, projektörer, projektledare och produktionsplanerare. Du rapporterar till teamchefen och ingår i teamets ledningsgrupp.
Dina arbetsuppgifter/ansvarsområden
Du ansvarar för att följa upp den dagliga produktionen. Som teamledare har du det fulla personalansvaret vilket bland annat innebär att du genomför utvecklingssamtal, sätter upp tydliga mål, följer upp, coachar medarbetare både vad gäller att nå teamets och de individuella målen, säkerställer att företagets kvalitet- miljö- och arbetsmiljöriktlinjer efterlevs.
Du säkerställer effektiva arbetsmetoder och kundleveranser enligt uppsatta mål.
Du skapar affärsförståelse, engagemang och kundfokus.
Du har dialoger med våra kunder och underentreprenörer för att säkerställa avtal, tillgänglighet och kvalitet.
Viktigt att du trivs såväl på kontor som ute i vår verksamhet tillsammans med dina medarbetare. Vi förväntar oss att du jobbar med ett synligt samt närvarande ledarskap.
Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har 3–5 års erfarenhet som tekniker, produktionsplanerare eller projektledare. Du har också erfarenhet som ledare, med fördel inom branschen. Goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi är en fördel. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort är ett krav. För att vara framgångsrik i rollen ska du ha minst 3-årigt gymnasium med teknisk/ekonomisk inriktning eller motsvarande erfarenhet.
Din personliga lämplighet är viktig för oss. Som person drivs du av att skapa affärer, leda och engagera medarbetare samt utveckla verksamheten. Du är handlingskraftig, prestigelös och trygg och du trivs i situationer där problemlösning och förhandling är en naturlig del av jobbet. Du har ett modernt ledarskap och har förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en öppen syn på förändring med en god förmåga att skapa, förvalta och utveckla förtroendefulla relationer.
Meriterande
Högskole- eller akademisk utbildning inom teknikområdet
Tidigare erfarenhet av entreprenadjuridik
Erfarenhet av tidigare arbete som driftprojektör/projektör

Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryterande Teamchef Tobias Svensson, 072-226 72 60.
..................
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/ Visa mindre

Teamledare till MidSale – En rolig och utvecklande arbetsplats

Ansök    Okt 29    MidSale Solutions AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Uppsala. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsalas län. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Heltidstjänst som teamledare

Ansök    Okt 25    MidSale Solutions AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Uppsala. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsalas län. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Abonnenta söker nu team leaders!

Ansök    Nov 1    K98 Consulting AB    Teamledare
Arbetar du med försäljning och är redo för nästa steg i karriären? Har du dessutom höga ambitioner och en förmåga att motivera och driva ett team mot uppsatta mål? Då kan du vara vår nästa team leader! Abonnenta är ett av Sveriges vassaste säljbolag och är exklusiv säljpartner till en av Sveriges största mobiloperatörer Lingon. Vi är ett ungt företag med 40st anställda i åldrarna 18-30år för tillfället och växer så det knakar! Av den anledningen så söker v... Visa mer
Arbetar du med försäljning och är redo för nästa steg i karriären? Har du dessutom höga ambitioner och en förmåga att motivera och driva ett team mot uppsatta mål? Då kan du vara vår nästa team leader! Abonnenta är ett av Sveriges vassaste säljbolag och är exklusiv säljpartner till en av Sveriges största mobiloperatörer Lingon.
Vi är ett ungt företag med 40st anställda i åldrarna 18-30år för tillfället och växer så det knakar! Av den anledningen så söker vi nu taggade säljare och team leaders till vårat 400kvm säljgolv i hjärtat av Bromma.
Vi är en attraktiv arbetsplats med mycket energi och glädje , där vi värdesätter att ha roligt på jobbet!
Arbetsuppgifter


Som team Leader ansvarar du för ett team av Telefonförsäljare och kombinerar ditt egna försäljningsarbete med ett proaktivt arbete för att lyfta teamets prestation och nå uppsatta budgetmål.


Vi söker dig som


· har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning mot privatpersoner


· behärskar svenska i tal och skrift.


· har förmågan att utveckla och motivera andra till förbättrad prestation


· är driven, socialt kompetent och självgående


· Har tidigare ledarerfarenheter


Som anställd erbjuds du


· En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet


· Attraktiv lönemodell med skyhöga provisioner


· Kontinuerlig coachning och kompetensutveckling


· Motiverande team- och säljaktiviteter


· Goda karriärmöjligheter inom bolaget
Låter det intressant?


Urval sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Så ta chansen, och skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Heltid


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Heltidstjänst som teamledare

Ansök    Sep 28    MidSale Solutions AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Uppsala. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsalas län. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Heltidstjänst som Teamledare

Ansök    Okt 12    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Teamledare till Uppsala

Ansök    Okt 13    Homemaid AB (Publ)    Teamledare
Om jobbet Är du serviceminded och söker en ny utmaning? Vill du arbeta i en varierande roll som Teamledare med fokus på service och kvalitetsuppföljning? Då är rollen som Teamledare till HomeMaid i Uppsala en tjänst för dig! HomeMaid vet hur svårt det är att få tiden att räcka till. Vi fixar det mesta från hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning och kontorsservice. HomeMaid är medlemmar i Almega och har kollektivavtal med Kommunal. Våra professionella ... Visa mer
Om jobbet
Är du serviceminded och söker en ny utmaning? Vill du arbeta i en varierande roll som Teamledare med fokus på service och kvalitetsuppföljning? Då är rollen som Teamledare till HomeMaid i Uppsala en tjänst för dig!
HomeMaid vet hur svårt det är att få tiden att räcka till. Vi fixar det mesta från hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning och kontorsservice. HomeMaid är medlemmar i Almega och har kollektivavtal med Kommunal. Våra professionella medarbetare har därför schyssta villkor med riktiga löner, pensioner och semestrar.
Tillsammans är HomeMaid ett av Sveriges mest anlitade hemserviceföretag. Sedan 1997 har vi hjälpt tusentals familjer med veckostädning, hushållsnära tjänster och annan städhjälp, vilket gör att våra kunder får en gnisselfri vardag.
Om Tjänsten
I din roll som Teamledare kommer du framför allt ha egna kunder och serviceuppdrag, där du är en förebild för de andra anställda och alltid strävar efter att göra det lilla extra. Du kommer även bland annat stå för utbildning och ledning av nya serviceassistenter samt uppföljning och stöd till befintlig personal. Som Teamledare ansvarar du tillsammans med områdesansvarig för kvalitetskontroller hos våra kunder.
Tjänsten är på deltid ca 80% där dina arbetstider är helgfria vardagar dagtid.
Om Dig
Har du tidigare arbetat som Teamledare inom servicebranschen eller har du dokumenterat goda resultat inom städbranschen kan du vara rätt person för tjänsten som Teamledare! För att passa i rollen tror vi att du är en engagerad person som har intresse inom service och har en pedagogisk kunskap. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av att städa och trivs med de arbetsuppgifterna.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Krav: Körkort, gärna tillgång till egen bil.

Om Ansökan
Du ansöker genom att maila ditt CV och personligt brev till [email protected]
Rekryteringsprocessen sker löpande.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss via mail [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Heltidstjänst som teamledare

Ansök    Sep 17    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Projektledare till OBOS Bostadsutveckling AB

Ansök    Sep 14    Adecco Sweden AB    Teamledare
Tycker du om att hjälpa till att förverkliga människors husdrömmar? Att jobba med kunder och i team med säljare och entreprenörer? Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att ansvara för hela flödet från upphandling av entreprenörer till överlämningen av nycklarna till kunden. Med ditt team i ryggen leder och koordinerar du byggprojektet i alla dess skeden och har kontaktytor både internt och externt med kunder, entreprenörer, fabriken och huvudkontoret. Arbe... Visa mer
Tycker du om att hjälpa till att förverkliga människors husdrömmar? Att jobba med kunder och i team med säljare och entreprenörer?

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att ansvara för hela flödet från upphandling av entreprenörer till överlämningen av nycklarna till kunden. Med ditt team i ryggen leder och koordinerar du byggprojektet i alla dess skeden och har kontaktytor både internt och externt med kunder, entreprenörer, fabriken och huvudkontoret. Arbetet innebär även att styra projektet mot fastställda kostnads-, tids-, och kvalitetsmål och säkerställa kvalitén på byggnationen i enlighet med bolagets riktlinjer. Det ingår också i rollen att förhandla avtal med underentreprenörer samt hantera ärenden som rör eftermarknadsfrågor.

Vi söker en Projektledare till vår styckehusverksamhet, och du kommer främst arbeta med varumärket Smålandsvillan.

Vem trivs hos oss?
Du som är van att självständigt driva projekt inom bygg eller liknande, har god struktur och är mån om att få en nöjd kund, har goda förutsättningar att trivas hos oss. Tjänsten som projektledare innebär en stor variation på arbetsuppgifter och framförallt mycket kontakter med kunder vilket ställer stora krav på din förmåga till god kommunikation. Är du noggrann och en effektiv administratör med god förmåga att utrycka dig i tal och skrift har du förutsättningar för att komma långt. Du bör tycka om att ta eget ansvar och vilja arbeta i ett högt tempo. Ena dagen är inte den andra lik.
Byggteknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet är meriterande för att du ska lyckas. Att leda och samordna medarbetare är en naturlig del av din vardag. Har du dessutom kunskap om, och intresse för, att producera bostäder i prefabricerade byggsystem är detta verkligen tjänsten för dig. B-körkort är krav för tjänsten.

Vad erbjuder vi?
OBOS är en av de snabbast växande bostadsutvecklarna i Norden med uttalade mål att växa i Sverige. Vi satsar dessutom på att medarbetare ska må bra, både i och utanför arbetet, genom att aktivt uppmuntra till exempelvis friskvård och sociala aktiviteter - allt för att skapa en positiv teamkänsla bland våra anställda. Koncernen har varit med och format Sverige i 90 år och även om det är husen som satt sin karaktär på Sveriges samhällen och städer, hade det inte hänt om vi inte hade haft kompetent och ansvarsfull personal. Vi jobbar med mycket frihet under ansvar. Koncernen är i en tid av mycket optimistisk tillväxt och du kommer att ingå i ett framgångsrikt team som jobbar på en marknad med mycket goda och spännande framtidsutsikter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning
Placeringsort: Stockholm

Vill du vara med?
I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Urvalsarbetet startar omgående, så vänta inte med CV och personligt brev. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringspartner Sara Höglund +46 73 684 73 23. Har du frågor som berör ansökningsprocessen? Maila gärna till [email protected] (vi tar inte emot ansökningar via mail).

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Smålandsvillan
SmålandsVillan finns representerat genom kontor runt om i Sverige, och husen tillverkar vi i vår fabrik i Vrigstad, nära de småländska skogarna som vi hämtar vårt trä från. SmålandsVillan är dotterbolag i OBOS-koncernen, som är en av Nordens ledande bostadsutvecklare. I koncernens svenska verksamhet ingår även varumärket Myresjöhus, som också tillverkar villor, samt OBOS som bygger små och stora projekt med allt från villor till radhus, parhus, kedjehus och flerbostadshus. OBOS-koncernen har byggt hus sedan 1927, vilket innebär över 90 års erfarenhet och mer än 150 000 byggda hus. Visa mindre

Junior Säljchef Uppsala

Ansök    Sep 27    Sector Alarm AB    Teamledare
Jobbar du idag som säljare med goda resultat och vill ta klivet upp som ledare? Är du en naturlig lagkapten som tar ansvar för teamet? Är du duktig på att coacha och inspirera människor i din omgivning? Vi på Sector Alarm söker just nu en Junior Säljchef i Uppsala och kanske är det du? Vad gör du som Säljchef? Vi hjälper dig att bygga ditt dream-team av säljare för att du sedan ska ansvara för försäljningen i Uppsala med omnejd. Ni bokar och genomför kundb... Visa mer
Jobbar du idag som säljare med goda resultat och vill ta klivet upp som ledare? Är du en naturlig lagkapten som tar ansvar för teamet? Är du duktig på att coacha och inspirera människor i din omgivning? Vi på Sector Alarm söker just nu en Junior Säljchef i Uppsala och kanske är det du?
Vad gör du som Säljchef?
Vi hjälper dig att bygga ditt dream-team av säljare för att du sedan ska ansvara för försäljningen i Uppsala med omnejd. Ni bokar och genomför kundbesök hemma i kundens bostad. Du coachar och stöttar dina säljare till att utvecklas och prestera på topp. I tjänsten ingår eget budgetansvar. För att nå de uppsatta målen behöver du ligga nära och vara tillgänglig ute på fält – och inte minst fira framgångarna ni gör tillsammans längs med vägen!
Vem är du som lyckas?
Du jobbar sedan några år tillbaka som säljare och älskar det! Du drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har förmågan att inspirera ditt framtida team och coacha dem till att utvecklas och förbättras. Eftersom vi arbetar med uppsökande fältförsäljning är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetssätt. Dokumenterad ledarskapserfarenhet är självklart meriterande men det viktigaste för oss är att du vill prestera och leverera resultat!
Vad kan vi erbjuda dig?
Förmånlig lön, med fast och rörlig del
Tjänstebil
Stora möjligheter att utvecklas och klättra inom företaget
Utbildning i Sector Sales Management Program
Ansvar för ett lokalt säljkontor
All teknisk utrustning som du behöver så som mobil, padda och dator
Ett företag som satsar på sin personal
Hög arbetsglädje!

Kvalifikationer
Du behöver obehindrat kunna arbeta eftermiddag/kväll då våra arbetstider är anpassade till när våra kunder är hemma. Du behöver ha B-körkort, tala flytande svenska samt vara prickfri i polisens belastningsregister.
Ansökan
När du söker den här tjänsten vill vi att du bifogar ditt cv och personligt brev genom att klicka dig vidare på ”Ansök här”. Glöm inte att motivera varför du söker tjänsten. Sista ansökningsdag är den 10 oktober.
Vänligen notera att vi inte behandlar ansökningar skickade via mail. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linnéa Hellström, 0733759407, [email protected] Visa mindre

Vill du ansvara över ditt eget säljteam? Sök tjänsten idag!

Ansök    Sep 6    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.


Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:


Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.


Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Aurora söker Team Leader till 2nd line Support

Ansök    Aug 26    Poolia Sverige AB    Teamledare
Aurora Innovation söker en Team Leader som vill vara med på resan att skapa positiva upplevelser för patienter vid kontakt med vården och en hållbar arbetsmiljö för vårdpersonalen. Som Team Leader för 2nd line support teamet får du en central roll och ett varierande arbete i ett expansivt företag. Här erbjuds du en spännande tjänst med möjlighet att växa tillsammans med företaget. Aurora Innovation hjälper vården att förbättra sin patientkontakt genom att... Visa mer
Aurora Innovation söker en Team Leader som vill vara med på resan att skapa positiva upplevelser för patienter vid kontakt med vården och en hållbar arbetsmiljö för vårdpersonalen. Som Team Leader för 2nd line support teamet får du en central roll och ett varierande arbete i ett expansivt företag. Här erbjuds du en spännande tjänst med möjlighet att växa tillsammans med företaget.

Aurora Innovation hjälper vården att förbättra sin patientkontakt genom att skapa bättre kontaktvägar och därmed minimera patienternas väntetid. Tillsammans med hälso- och sjukvårdens aktörer sätter Aurora Innovation patienten i centrum och möjliggör morgondagens vårdmöten, idag. Aurora har för närvarande drygt 80 anställda som arbetar med utveckling, försäljning, marknadsföring och kundservice i Sverige, Finland, Nederländerna och Spanien.Om tjänsten
Rollen som Team Leader på Aurora är operativ och du kommer ha det dagliga verksamhetsansvaret med att leda och fördela arbetet för medarbetarna i 2nd line teamet. Du kommer vara representant för teamet på företagsnivå och bidrar till teamets fortsatta utveckling genom att visa vägen och vara delaktig i det dagliga arbetet. Som teamleder för 2nd line teamet kommer du ha ett nära samarbete med medarbetarna i 1st line support teamet samt övriga Team Leaders på bolaget. Vidare kommer du även ha nära dialog med kunderna för att bibehålla hög kundnöjdhet.

Dessa delar ingår i rollen.

– Resursplanering för teamet, säkra korrekt bemanning (daglig verksamhet samt jour)
– Ansvara för beredskap samt jour arbete
– Coachning av teamets medarbetare samt personliga avstämningar med medarbetarna
– Tidsattestering för teamets medarbetare
– Ansvara för introduktion för nyanställda
– Hantera supportärenden och vara delaktig i processer gällande supportärenden.
– Ansvara för dokumentationsunderlag/FAQ support
– Partnercertifiering SPOC (single point of contact)
– Skriva Support rapport (internt veckobrev)
– Föra månadsstatistik över den svenska 2nd line supporten
– Föra månadsstatistik över storkunder
– Hålla i veckoavstämningsmöten med Outsourcad 1st line partner
– Budgetfrågor i samråd med avdelningschef


Vem är du?
Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och initiativrik. Du har god kommunikationsförmåga vilket kan leda teamet mot företagets uppsatta mål. Du är positiv och har en prestigelös attityd, ser stort värde i att vara en god lagspelare samt ser möjligheter där andra inte ser dem.

Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och tidigare arbetat inom IT eller Telecom branschen. Då du jobbar operativt är det viktigt med goda IT-kunskap och en vilja att alltid utvecklas. God servicekänsla och förståelse för vikten av ett gott kundbemötande är av största vikt.

Då du kommer arbeta över många kontaktytor både nationellt och internationellt krävs det god förmåga av både svenska och engelska i tal och skrift. Det är även ett stort plus om du kan holländska, finska, estniska, spanska eller tyska. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom IT ekonomi eller projektledning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Aurora Innovations kontor i Uppsala.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag.


Om verksamheten
Aurora Innovation är ett SaaS-företag som hjälper vården att skapa positiva upplevelser för patienter och en hållbar arbetsmiljö för vårdpersonalen. Våra tjänster ökar tillgängligheten till vården genom att sammanföra vårdpersonal och patienter vid en tidpunkt som passar båda via telefoni eller andra digitala kommunikationskanaler. Resultatet är en effektivare process och arbetsflöde för vårdgivarna - det frigör tid för vårdpersonalen och leder till nöjdare patienter.

Med kontor i Sverige, Finland, Holland och Spanien är företaget ett av de ledande SaaS-företagen inom sitt område med ambitionen att bli nummer ett i hela Europa.

Många av våra anställda är särskilt stolta över det värde vi levererar till vården och den nära kontakt med våra kunder och användare som vi strävar efter att upprätthålla. Vi uppmuntrar varandra att uppträda respektfullt, konstruktivt, professionellt och vänligt, och de företagsvärden som styr oss är samarbete, mod och enkelhet. Visa mindre

Teamledare

Ansök    Sep 3    MidSale Consulting AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Uppsala. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsalas län. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Projektledare till OBOS Bostadsutveckling AB

Ansök    Aug 12    Adecco Sweden AB    Teamledare
Tycker du om att hjälpa till att förverkliga människors husdrömmar? Att jobba med kunder och i team med säljare och entreprenörer? Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att ansvara för hela flödet från upphandling av entreprenörer till överlämningen av nycklarna till kunden. Med ditt team i ryggen leder och koordinerar du byggprojektet i alla dess skeden och har kontaktytor både internt och externt med kunder, entreprenörer, fabriken och huvudkontoret. Arbe... Visa mer
Tycker du om att hjälpa till att förverkliga människors husdrömmar? Att jobba med kunder och i team med säljare och entreprenörer?

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att ansvara för hela flödet från upphandling av entreprenörer till överlämningen av nycklarna till kunden. Med ditt team i ryggen leder och koordinerar du byggprojektet i alla dess skeden och har kontaktytor både internt och externt med kunder, entreprenörer, fabriken och huvudkontoret. Arbetet innebär även att styra projektet mot fastställda kostnads-, tids-, och kvalitetsmål och säkerställa kvalitén på byggnationen i enlighet med bolagets riktlinjer. Det ingår också i rollen att förhandla avtal med underentreprenörer samt hantera ärenden som rör eftermarknadsfrågor.

Vi söker en Projektledare till vår styckehusverksamhet, och du kommer främst arbeta med varumärket Smålandsvillan.

Vem trivs hos oss?
Du som är van att självständigt driva projekt inom bygg eller liknande, har god struktur och är mån om att få en nöjd kund, har goda förutsättningar att trivas hos oss. Tjänsten som projektledare innebär en stor variation på arbetsuppgifter och framförallt mycket kontakter med kunder vilket ställer stora krav på din förmåga till god kommunikation. Är du noggrann och en effektiv administratör med god förmåga att utrycka dig i tal och skrift har du förutsättningar för att komma långt. Du bör tycka om att ta eget ansvar och vilja arbeta i ett högt tempo. Ena dagen är inte den andra lik.
Byggteknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet är meriterande för att du ska lyckas. Att leda och samordna medarbetare är en naturlig del av din vardag. Har du dessutom kunskap om, och intresse för, att producera bostäder i prefabricerade byggsystem är detta verkligen tjänsten för dig. B-körkort är krav för tjänsten.

Vad erbjuder vi?
OBOS är en av de snabbast växande bostadsutvecklarna i Norden med uttalade mål att växa i Sverige. Vi satsar dessutom på att medarbetare ska må bra, både i och utanför arbetet, genom att aktivt uppmuntra till exempelvis friskvård och sociala aktiviteter - allt för att skapa en positiv teamkänsla bland våra anställda. Koncernen har varit med och format Sverige i 90 år och även om det är husen som satt sin karaktär på Sveriges samhällen och städer, hade det inte hänt om vi inte hade haft kompetent och ansvarsfull personal. Vi jobbar med mycket frihet under ansvar. Koncernen är i en tid av mycket optimistisk tillväxt och du kommer att ingå i ett framgångsrikt team som jobbar på en marknad med mycket goda och spännande framtidsutsikter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning
Placeringsort: Stockholm

Vill du vara med?
I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Urvalsarbetet startar omgående, så vänta inte med CV och personligt brev. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringspartner Sara Höglund +46 73 684 73 23. Har du frågor som berör ansökningsprocessen? Maila gärna till [email protected] (vi tar inte emot ansökningar via mail).

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Smålandsvillan
SmålandsVillan finns representerat genom kontor runt om i Sverige, och husen tillverkar vi i vår fabrik i Vrigstad, nära de småländska skogarna som vi hämtar vårt trä från. SmålandsVillan är dotterbolag i OBOS-koncernen, som är en av Nordens ledande bostadsutvecklare. I koncernens svenska verksamhet ingår även varumärket Myresjöhus, som också tillverkar villor, samt OBOS som bygger små och stora projekt med allt från villor till radhus, parhus, kedjehus och flerbostadshus. OBOS-koncernen har byggt hus sedan 1927, vilket innebär över 90 års erfarenhet och mer än 150 000 byggda hus. Visa mindre

Teamledare till Expo – En rolig och utvecklande arbetsplats

Ansök    Jul 20    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!

Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:

- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Expo Avenue söker dig som:

- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär

Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.

Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Aurora söker Team Leader till 2nd line Support

Ansök    Aug 9    Poolia Sverige AB    Teamledare
Aurora Innovation söker en Team Leader som vill vara med på resan att skapa positiva upplevelser för patienter vid kontakt med vården och en hållbar arbetsmiljö för vårdpersonalen. Som Team Leader för 2nd line support teamet får du en central roll och ett varierande arbete i ett expansivt företag. Här erbjuds du en spännande tjänst med möjlighet att växa tillsammans med företaget. Aurora Innovation hjälper vården att förbättra sin patientkontakt genom att... Visa mer
Aurora Innovation söker en Team Leader som vill vara med på resan att skapa positiva upplevelser för patienter vid kontakt med vården och en hållbar arbetsmiljö för vårdpersonalen. Som Team Leader för 2nd line support teamet får du en central roll och ett varierande arbete i ett expansivt företag. Här erbjuds du en spännande tjänst med möjlighet att växa tillsammans med företaget.

Aurora Innovation hjälper vården att förbättra sin patientkontakt genom att skapa bättre kontaktvägar och därmed minimera patienternas väntetid. Tillsammans med hälso- och sjukvårdens aktörer sätter Aurora Innovation patienten i centrum och möjliggör morgondagens vårdmöten, idag. Aurora har för närvarande drygt 80 anställda som arbetar med utveckling, försäljning, marknadsföring och kundservice i Sverige, Finland, Nederländerna och Spanien.Om tjänsten
Rollen som Team Leader på Aurora är operativ och i ditt ansvar ligger att leda och fördelar arbetet för medarbetarna i 2nd line teamet. Du kommer vara representant för teamet på företagsnivå och bidrar till teamets fortsatta utveckling genom att visa vägen och vara delaktig i det dagliga arbetet. Som teamleder för 2nd line teamet kommer du ha ett nära samarbete med medarbetarna i 1st line support teamet samt övriga Team Leaders på bolaget. Vidare kommer du även ha nära dialog med kunderna för att bibehålla hög kundnöjdhet.

Dessa delar ingår i rollen.

- Resursplanering för teamet, säkra korrekt bemanning (daglig verksamhet samt jour)
- Ansvara för beredskap samt jour arbete
- Coachning av teamets medarbetare samt personliga avstämningar med medarbetarna
- Tidsattestering för teamets medarbetare
- Ansvara för introduktion för nyanställda
- Hantera supportärenden och vara delaktig i processer gällande supportärenden.
- Ansvara för dokumentationsunderlag/FAQ support
- Partnercertifiering SPOC (single point of contact)
- Skriva Support rapport (internt veckobrev)
- Föra månadsstatistik över den svenska 2nd line supporten
- Föra månadsstatistik över storkunder
- Hålla i veckoavstämningsmöten med Outsourcad 1st line partnerVem är du?
Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och tidigare har arbetat i en roll som Team Leader inom IT eller Telecom branschen. Då du jobbar operativt är det mycket viktigt med goda IT-kunskap och en vilja att alltid utvecklas. God servicekänsla och förståelse för vikten av ett gott kundbemötande är av största vikt.
Du är positiv och har en prestigelös attityd, ser stort värde i att vara en god lagspelare samt ser möjligheter där andra inte ser dem.

Då du kommer arbeta över många kontaktytor både nationellt och internationellt krävs det god förmåga av både svenska och engelska i tal och skrift. Det är även ett stort plus om du kan holländska, finska, estniska, spanska eller tyska.
Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och initiativrik. Du har god kommunikationsförmåga vilket kan leda teamet mot företagets uppsatta mål. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom IT ekonomi eller projektledning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Aurora Innovations kontor i Uppsala.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag.

Om verksamheten
Aurora Innovation är ett SaaS-företag som hjälper vården att skapa positiva upplevelser för patienter och en hållbar arbetsmiljö för vårdpersonalen. Våra tjänster ökar tillgängligheten till vården genom att sammanföra vårdpersonal och patienter vid en tidpunkt som passar båda via telefoni eller andra digitala kommunikationskanaler. Resultatet är en effektivare process och arbetsflöde för vårdgivarna - det frigör tid för vårdpersonalen och leder till nöjdare patienter.

Med kontor i Sverige, Finland, Holland och Spanien är företaget ett av de ledande SaaS-företagen inom sitt område med ambitionen att bli nummer ett i hela Europa.

Många av våra anställda är särskilt stolta över det värde vi levererar till vården och den nära kontakt med våra kunder och användare som vi strävar efter att upprätthålla. Vi uppmuntrar varandra att uppträda respektfullt, konstruktivt, professionellt och vänligt, och de företagsvärden som styr oss är samarbete, mod och enkelhet. Visa mindre

Teamledare till Babyland i Morgongåva

Ansök    Jul 8    Lernia Bemanning AB    Teamledare
Är du en social person med ett stort intresse för arbetsfördelning? Vill du vara med och bidra till Babyland framgångar? I rollen som Teamledare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök tjänsten redan idag! Dina arbetsuppgifter I rollen som Teamledare kommer du först och främst att leda och fördela arbetet i den egna gruppen samt samverkan med andra teamledare. Du kommer att leda och motivera en grup... Visa mer
Är du en social person med ett stort intresse för arbetsfördelning? Vill du vara med och bidra till Babyland framgångar? I rollen som Teamledare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Teamledare kommer du först och främst att leda och fördela arbetet i den egna gruppen samt samverkan med andra teamledare. Du kommer att leda och motivera en grupp om 5-10 personer samt ha övergripande ansvar för din grupp och organisera arbetsuppgifterna. Din grupp är ingen fast grupp utan byts ut dag för dag men kommer följa dig under hela arbetspasset med dina arbetsuppgifter samt gemensamma rasttider.
Du kommer att rapportera till logistikchefen. Babyland sitter i fräscha, ljusa och nybyggda lokaler Morgongåva. Här präglas arbetsmiljön av bra samarbete mellan olika avdelningar.

Vem söker vi?

Till rollen som Teamledare söker vi framförallt dig som är en social och lyhörd person som motiveras av att få jobba med människor och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbete i en ledande position. Utöver det är det en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete på lager eller inom logistik.

I övrigt söker vi dig som

• har B-körkort
• har truckkort
• är i god fysisk form
• trivs med att leda och stötta andra i deras arbete
• har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du

• har lagererfarenhet
• har haft en tidigare ledarroll

Erbjudande

På Babyland erbjudes samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

I den här rekryteringen samarbetar Babyland med Lernia Bemanning AB och du kommer att bli anställd hos Babyland Online Nordic. Provanställning kommer att tillämpas. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lukman Redzepaj på telefonnummer: 0722540115 eller via e-post: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-08-22.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Aurora söker Team Leader till 2nd line Support

Ansök    Jun 17    Poolia Sverige AB    Teamledare
Aurora Innovation söker en Team Leader som vill vara med på resan att skapa positiva upplevelser för patienter vid kontakt med vården och en hållbar arbetsmiljö för vårdpersonalen. Som Team Leader för 2nd line support teamet får du en central roll och ett varierande arbete i ett expansivt företag. Här erbjuds du en spännande tjänst med möjlighet att växa tillsammans med företaget. Aurora Innovation hjälper vården att förbättra sin patientkontakt genom att... Visa mer
Aurora Innovation söker en Team Leader som vill vara med på resan att skapa positiva upplevelser för patienter vid kontakt med vården och en hållbar arbetsmiljö för vårdpersonalen. Som Team Leader för 2nd line support teamet får du en central roll och ett varierande arbete i ett expansivt företag. Här erbjuds du en spännande tjänst med möjlighet att växa tillsammans med företaget.

Aurora Innovation hjälper vården att förbättra sin patientkontakt genom att skapa bättre kontaktvägar och därmed minimera patienternas väntetid. Tillsammans med hälso- och sjukvårdens aktörer sätter Aurora Innovation patienten i centrum och möjliggör morgondagens vårdmöten, idag. Aurora har för närvarande drygt 80 anställda som arbetar med utveckling, försäljning, marknadsföring och kundservice i Sverige, Finland, Nederländerna och Spanien.Om tjänsten
Rollen som Team Leader på Aurora är operativ och i ditt ansvar ligger att leda och fördelar arbetet för medarbetarna i 2nd line teamet. Du kommer vara representant för teamet på företagsnivå och bidrar till teamets fortsatta utveckling genom att visa vägen och vara delaktig i det dagliga arbetet. Som teamleder för 2nd line teamet kommer du ha ett nära samarbete med medarbetarna i 1st line support teamet samt övriga Team Leaders på bolaget. Vidare kommer du även ha nära dialog med kunderna för att bibehålla hög kundnöjdhet.

Dessa delar ingår i rollen.

- Resursplanering för teamet, säkra korrekt bemanning (daglig verksamhet samt jour)
- Ansvara för beredskap samt jour arbete
- Coachning av teamets medarbetare samt personliga avstämningar med medarbetarna
- Tidsattestering för teamets medarbetare
- Ansvara för introduktion för nyanställda
- Hantera supportärenden och vara delaktig i processer gällande supportärenden.
- Ansvara för dokumentationsunderlag/FAQ support
- Partnercertifiering SPOC (single point of contact)
- Skriva Support rapport (internt veckobrev)
- Föra månadsstatistik över den svenska 2nd line supporten
- Föra månadsstatistik över storkunder
- Hålla i veckoavstämningsmöten med Outsourcad 1st line partnerVem är du?
Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och tidigare har arbetat i en roll som Team Leader inom IT eller Telecom branschen. Då du jobbar operativt är det mycket viktigt med goda IT-kunskap och en vilja att alltid utvecklas. God servicekänsla och förståelse för vikten av ett gott kundbemötande är av största vikt.
Du är positiv och har en prestigelös attityd, ser stort värde i att vara en god lagspelare samt ser möjligheter där andra inte ser dem.

Då du kommer arbeta över många kontaktytor både nationellt och internationellt krävs det god förmåga av både svenska och engelska i tal och skrift. Det är även ett stort plus om du kan holländska, finska, estniska, spanska eller tyska.
Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och initiativrik. Du har god kommunikationsförmåga vilket kan leda teamet mot företagets uppsatta mål. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom IT ekonomi eller projektledning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Aurora Innovations kontor i Uppsala.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag.

Om verksamheten
Aurora Innovation är ett SaaS-företag som hjälper vården att skapa positiva upplevelser för patienter och en hållbar arbetsmiljö för vårdpersonalen. Våra tjänster ökar tillgängligheten till vården genom att sammanföra vårdpersonal och patienter vid en tidpunkt som passar båda via telefoni eller andra digitala kommunikationskanaler. Resultatet är en effektivare process och arbetsflöde för vårdgivarna - det frigör tid för vårdpersonalen och leder till nöjdare patienter.

Med kontor i Sverige, Finland, Holland och Spanien är företaget ett av de ledande SaaS-företagen inom sitt område med ambitionen att bli nummer ett i hela Europa.

Många av våra anställda är särskilt stolta över det värde vi levererar till vården och den nära kontakt med våra kunder och användare som vi strävar efter att upprätthålla. Vi uppmuntrar varandra att uppträda respektfullt, konstruktivt, professionellt och vänligt, och de företagsvärden som styr oss är samarbete, mod och enkelhet. Visa mindre

Aurora söker Team Leader till 2nd line Support

Ansök    Jul 5    Poolia Sverige AB    Teamledare
Aurora Innovation söker en Team Leader som vill vara med på resan att skapa positiva upplevelser för patienter vid kontakt med vården och en hållbar arbetsmiljö för vårdpersonalen. Som Team Leader för 2nd line support teamet får du en central roll och ett varierande arbete i ett expansivt företag. Här erbjuds du en spännande tjänst med möjlighet att växa tillsammans med företaget. Aurora Innovation hjälper vården att förbättra sin patientkontakt genom att... Visa mer
Aurora Innovation söker en Team Leader som vill vara med på resan att skapa positiva upplevelser för patienter vid kontakt med vården och en hållbar arbetsmiljö för vårdpersonalen. Som Team Leader för 2nd line support teamet får du en central roll och ett varierande arbete i ett expansivt företag. Här erbjuds du en spännande tjänst med möjlighet att växa tillsammans med företaget.

Aurora Innovation hjälper vården att förbättra sin patientkontakt genom att skapa bättre kontaktvägar och därmed minimera patienternas väntetid. Tillsammans med hälso- och sjukvårdens aktörer sätter Aurora Innovation patienten i centrum och möjliggör morgondagens vårdmöten, idag. Aurora har för närvarande drygt 80 anställda som arbetar med utveckling, försäljning, marknadsföring och kundservice i Sverige, Finland, Nederländerna och Spanien.Om tjänsten
Rollen som Team Leader på Aurora är operativ och i ditt ansvar ligger att leda och fördelar arbetet för medarbetarna i 2nd line teamet. Du kommer vara representant för teamet på företagsnivå och bidrar till teamets fortsatta utveckling genom att visa vägen och vara delaktig i det dagliga arbetet. Som teamleder för 2nd line teamet kommer du ha ett nära samarbete med medarbetarna i 1st line support teamet samt övriga Team Leaders på bolaget. Vidare kommer du även ha nära dialog med kunderna för att bibehålla hög kundnöjdhet.

Dessa delar ingår i rollen.

- Resursplanering för teamet, säkra korrekt bemanning (daglig verksamhet samt jour)
- Ansvara för beredskap samt jour arbete
- Coachning av teamets medarbetare samt personliga avstämningar med medarbetarna
- Tidsattestering för teamets medarbetare
- Ansvara för introduktion för nyanställda
- Hantera supportärenden och vara delaktig i processer gällande supportärenden.
- Ansvara för dokumentationsunderlag/FAQ support
- Partnercertifiering SPOC (single point of contact)
- Skriva Support rapport (internt veckobrev)
- Föra månadsstatistik över den svenska 2nd line supporten
- Föra månadsstatistik över storkunder
- Hålla i veckoavstämningsmöten med Outsourcad 1st line partnerVem är du?
Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och tidigare har arbetat i en roll som Team Leader inom IT eller Telecom branschen. Då du jobbar operativt är det mycket viktigt med goda IT-kunskap och en vilja att alltid utvecklas. God servicekänsla och förståelse för vikten av ett gott kundbemötande är av största vikt.
Du är positiv och har en prestigelös attityd, ser stort värde i att vara en god lagspelare samt ser möjligheter där andra inte ser dem.

Då du kommer arbeta över många kontaktytor både nationellt och internationellt krävs det god förmåga av både svenska och engelska i tal och skrift. Det är även ett stort plus om du kan holländska, finska, estniska, spanska eller tyska.
Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och initiativrik. Du har god kommunikationsförmåga vilket kan leda teamet mot företagets uppsatta mål. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom IT ekonomi eller projektledning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Aurora Innovations kontor i Uppsala.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag.

Om verksamheten
Aurora Innovation är ett SaaS-företag som hjälper vården att skapa positiva upplevelser för patienter och en hållbar arbetsmiljö för vårdpersonalen. Våra tjänster ökar tillgängligheten till vården genom att sammanföra vårdpersonal och patienter vid en tidpunkt som passar båda via telefoni eller andra digitala kommunikationskanaler. Resultatet är en effektivare process och arbetsflöde för vårdgivarna - det frigör tid för vårdpersonalen och leder till nöjdare patienter.

Med kontor i Sverige, Finland, Holland och Spanien är företaget ett av de ledande SaaS-företagen inom sitt område med ambitionen att bli nummer ett i hela Europa.

Många av våra anställda är särskilt stolta över det värde vi levererar till vården och den nära kontakt med våra kunder och användare som vi strävar efter att upprätthålla. Vi uppmuntrar varandra att uppträda respektfullt, konstruktivt, professionellt och vänligt, och de företagsvärden som styr oss är samarbete, mod och enkelhet. Visa mindre

Heltidstjänst som teamledare

Ansök    Maj 21    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!

Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:

- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Expo Avenue söker dig som:

- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär

Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.

Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Heltidstjänst som teamledare

Ansök    Jun 8    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!

Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:

- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Expo Avenue söker dig som:

- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär

Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.

Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Aurora söker Team Leader till 2nd line Support

Ansök    Jun 11    Poolia Sverige AB    Teamledare
Aurora Innovation söker en Team Leader som vill vara med på den viktiga resan att förbättra vården. Som Team Leader för 2nd line support teamet får du en central roll och ett varierande arbete i ett expansivt företag. Här erbjuds du en spännande tjänst med möjlighet att växa tillsammans med företaget. Aurora Innovation hjälper vården att förbättra sin patientkontakt genom att skapa bättre kontaktvägar och därmed minimera patienternas väntetid. Tillsammans... Visa mer
Aurora Innovation söker en Team Leader som vill vara med på den viktiga resan att förbättra vården. Som Team Leader för 2nd line support teamet får du en central roll och ett varierande arbete i ett expansivt företag. Här erbjuds du en spännande tjänst med möjlighet att växa tillsammans med företaget.

Aurora Innovation hjälper vården att förbättra sin patientkontakt genom att skapa bättre kontaktvägar och därmed minimera patienternas väntetid. Tillsammans med hälso- och sjukvårdens aktörer sätter Aurora Innovation patienten i centrum och möjliggör morgondagens vårdmöten, idag. Aurora har för närvarande drygt 80 anställda som arbetar med utveckling, försäljning, marknadsföring och kundservice i Sverige, Finland, Nederländerna och Spanien.Om tjänsten
Rollen som Team Leader på Aurora är operativ och i ditt ansvar ligger att leda och fördelar arbetet för medarbetarna i 2nd line teamet. Du kommer vara representant för teamet på företagsnivå och bidrar till teamets fortsatta utveckling genom att visa vägen och vara delaktig i det dagliga arbetet. Som teamleder för 2nd line teamet kommer du ha ett nära samarbete med medarbetarna i 1st line support teamet samt övriga Team Leaders på bolaget. Vidare kommer du även ha nära dialog med kunderna för att bibehålla hög kundnöjdhet.

Dessa delar ingår i rollen.

- Resursplanering för teamet, säkra korrekt bemanning (daglig verksamhet samt jour)
- Ansvara för beredskap samt jour arbete
- Coachning av teamets medarbetare samt personliga avstämningar med medarbetarna
- Tidsattestering för teamets medarbetare
- Ansvara för introduktion för nyanställda
- Hantera supportärenden och vara delaktig i processer gällande supportärenden.
- Ansvara för dokumentationsunderlag/FAQ support
- Partnercertifiering SPOC (single point of contact)
- Skriva Support rapport (internt veckobrev)
- Föra månadsstatistik över den svenska 2nd line supporten
- Föra månadsstatistik över storkunder
- Hålla i veckoavstämningsmöten med Outsourcad 1st line partnerVem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat i en roll som Team Leader inom IT eller Telecom branschen. Då du jobbar operativt är det viktigt med goda IT-kunskap och en vilja att alltid utvecklas. God servicekänsla och förståelse för vikten av ett gott kundbemötande är av största vikt.
Du är positiv och har en prestigelös attityd, ser stort värde i att vara en god lagspelare samt ser möjligheter där andra inte ser dem.

Då du kommer arbeta över många kontaktytor både nationellt och internationellt krävs det god förmåga av både svenska och engelska i tal och skrift. Det är även ett stort plus om du kan holländska, finska, estniska, spanska eller tyska.
Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och initiativrik. Du har god kommunikationsförmåga vilket kan leda teamet mot företagets uppsatta mål. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom IT ekonomi eller projektledning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Aurora Innovations kontor i Uppsala.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag.

Om verksamheten
Aurora Innovation hjälper vården att öka tillgängligheten för patienter. Företaget förbättrar också arbetsmiljön för vårdpersonal, som hanterar ett inflöde av inkommande kontaktförfrågningar via telefoni och andra digitala ingångar. Med produkten Aurora teleQ har vi förändrat hur patienter når hälso- och sjukvård.

Med kontor i Sverige, Finland, Holland och Spanien är företaget ett av de ledande företagen inom sitt område med ambitionen att bli nummer ett inom digitala sjukvårdskommunikationstjänster i hela Europa.

Många av våra anställda är särskilt stolta över det värde vi levererar till vården och den nära kontakt med våra kunder och användare som vi strävar efter att upprätthålla. Vi uppmuntrar varandra att uppträda respektfullt, konstruktivt, professionellt och vänligt, och de företagsvärden som styr oss är samarbete, mod och enkelhet. Visa mindre

Områdesansvarig till HomeMaid AB

Ansök    Apr 14    Adecco Sweden AB    Teamledare
Vill du bli en del av ett företag i tillväxtfas? Har du tidigare erfarenhet av planering, administration och kundkontakt? HomeMaid AB är ett företag med högt i tak, engagemang och familjär känsla. Missa inte att söka jobbet som områdesansvarig i Uppsala, där ingen dag är den andra lik! Om tjänsten Rollen innebär att du, tillsammans med dina kollegor som består av serviceassistenter, teamledare, områdesansvariga, kontorschef och en regionchef ser till att ... Visa mer
Vill du bli en del av ett företag i tillväxtfas? Har du tidigare erfarenhet av planering, administration och kundkontakt? HomeMaid AB är ett företag med högt i tak, engagemang och familjär känsla. Missa inte att söka jobbet som områdesansvarig i Uppsala, där ingen dag är den andra lik!

Om tjänsten
Rollen innebär att du, tillsammans med dina kollegor som består av serviceassistenter, teamledare, områdesansvariga, kontorschef och en regionchef ser till att allt flyter på som det ska. Rollen är bred och företagets framgångar bygger på ett säljande arbetssätt där kunden kommer tillbaka och att teamet når sina sälj- och aktivitetsmål.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att planera schema för ca 30-40 serviceassistenter. Det gäller att planera både kort- och långsiktigt samt täcka nya behov som uppkommer med kort varsel. Ditt arbete innebär nära kontakt med kunder, såväl nya som befintliga, via telefon eller besök. Utifrån deras behov och önskemål för du en lösningsorienterad dialog och hittar bästa möjliga tjänst för respektive kund. Mycket av rollen innebär också rekrytering av nya medarbetare. Du kommer dessutom att ansvara för upplärning och implementering av rutiner internt på kontoret samt med introduktion av nya medarbetare.

Du får jobba med medarbetarsamtal, lönesamtal, arbetsmiljöfrågor m m och har stöd i dessa frågor om du är ovan. Som Områdeschef bär du även ansvar för ekonomin, med allt från budget till fakturering och löner. Har du inte jobbat så mycket med det tidigare, så får du möjlighet att lära dig här. 
Du har din främsta arbetsplats på kontoret i Uppsala, och har ett tätt samarbete med kollegorna i Västerås.
Arbetstiderna är 07.30-16.30 men kan under perioder vara tidigare eller senare.

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt, kundorienterat och serviceinriktat. Eftergymnasial utbildning inom relevant område, ex HR, ekonomi, administration, är starkt meriterande. Du har kanske tidigare arbetserfarenhet av att på något sätt leda personal samt vana att hantera kunder. God datorvana, körkort B samt flytande svenska och engelska i tal och skrift är krav för tjänsten.
För att nå framgång i denna tjänst är det viktigt att du är nyfiken, flexibel och är bra på att ha många parallella arbetsuppgifter igång samtidigt. Du är vass på att prioritera och får energi snarare än blir stressad av ett stundtals högt arbetstempo. Som person är du någon som inte tvekar att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs, trots att det ibland innebär att din planering kastas om.

En god förmåga att leda sig själv samt ett lösningsorienterat sätt är viktigt för att trivas. Har du glimten i ögat och en god social kompetens kommer du att lyckas i rollen.

Om HomeMaid
HomeMaid vet hur svårt det är att få tiden att räcka till. I Uppsala är HomeMaid 95 personer som varje dag gör sitt allra bästa för att deras kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. HomeMaid i Uppsala täcker in ett stort område, från Tierp i norr till Märsta och Sigtuna i söder, Östhammar i öster till Örsundsbro i väster. Personalen fixar det mesta från hemstädning och fönsterputsning till flyttstädning. HomeMaid har kollektivavtal och deras professionella medarbetare har därför sjysta villkor med riktiga löner, pensioner och semestrar.
Tillsammans är HomeMaid ett av Sveriges mest anlitade hemserviceföretag med verksamhet på 18 orter. Sedan 1997 har de hjälpt tusentals familjer med veckostädning, hushållsnära tjänster och annan städhjälp, vilket gör att deras kunder får tid till det som är viktigt på riktigt. Rent magiskt, faktiskt!

Om anställningen
HomeMaid har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Tjänsten är ett vikariat med start omgående och året ut, med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd direkt hos HomeMaid. Kontoret ligger i centrala Uppsala. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakta gärna rekryteringskonsult Anette Eriksson om du har frågor, på 018-65 33 06 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamledare- sommarjobb!

Ansök    Apr 26    Treefling AB    Teamledare
Vill du arbeta på ett hållbart och växande företag? Är du en ansvarstagande och drivande person? Då kan du vara våra nya teamledare i sommar. Om oss: Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal. Arbetsuppgifter: Vi söker nu flera teamledare till sommaren, som kommer att coacha och stödja våra hemförsäljare i sin... Visa mer
Vill du arbeta på ett hållbart och växande företag? Är du en ansvarstagande och drivande person? Då kan du vara våra nya teamledare i sommar.
Om oss:
Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal.
Arbetsuppgifter:
Vi söker nu flera teamledare till sommaren, som kommer att coacha och stödja våra hemförsäljare i sin försäljning av hygienartiklar.Du kommer vara ett stöd och bollpank till säljarna samt du kommer ha ansvar att förse de med hygienartiklarna.
Vem söker vi?
Du är en social person som är driven och inte rädd för nya utmaningar. Stämmer detta in på dig, ta då kontakt med oss omgående. Vi tror du har lite arbetslivserfarenhet alternativt att du har varit engagerad i olika utskott under din studietid.
Skriv ett mail till oss där du presenterar dig kort samtidigt som du bifogar ett cv med bild. I ämnes raden skriver du ”teamledare sommar” Visa mindre

Teamledare - städtjänster, Uppsala

Ansök    Apr 29    Iss Facility Services AB    Teamledare
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till ISS Directs verksamhet i Uppsala söker vi teamledare som är intresserade av att arbeta i ett utpräglat serviceyrke med direkta kundkontakter.

Dina arbetsuppgifter:
Som teamledare arbetar du nära dina kunder och medarbetare. Du hanterar kundernas synpunkter och önskemål samt arbetar aktivt med merförsäljning och kvalitetsuppföljning. Du har daglig kontakt med medarbetare och du har en viktig roll när det gäller att introducera nya medarbetare i yrket samt att löpande säkerställa att rätt städmetoder används. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat frånvarorapportering, vikarieplanering och materialhantering. Du kommer även att utföra praktiskt servicearbete såsom exempelvis sjukvikariatsstädning ute hos våra kunder. I tjänsten ingår minst 50% praktisk städning.

Din profil:
Vi söker dig som har god ledar- och samarbetsförmåga, är utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning.

Vi ser gärna att du har branscherfarenhet eller erfarenhet från andra serviceyrken. Du bör ha gymnasieutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det är även viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift samt att du är en van datoranvändare. B-körkort är ett krav.

Övrigt:
Tjänsten är tillsvidare med tillträdesdatum enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas när tjänsten tillsätts av extern kandidat.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor vänligen kontakta Regionchef Per Holmberg på ISS Direct. [email protected]

Spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lär dig ledarskap hos Expo Avenue

Ansök    Mar 8    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!

Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:

- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Expo Avenue söker dig som:

- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär

Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.

Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 90 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Heltidstjänst som teamledare

Ansök    Mar 19    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!

Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:

- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Expo Avenue söker dig som:

- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär

Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.

Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 90 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Områdesansvarig till HomeMaid AB

Ansök    Mar 17    Adecco Sweden AB    Teamledare
Vill du bli en del av ett företag i tillväxtfas? Har du tidigare erfarenhet av planering, administration och kundkontakt? HomeMaid AB är ett företag med högt i tak, engagemang och familjär känsla. Missa inte att söka jobbet som områdesansvarig i Uppsala, där ingen dag är den andra lik! Om tjänsten Rollen innebär att du, tillsammans med dina kollegor som består av serviceassistenter, teamledare, områdesansvariga, kontorschef och en regionchef ser till att ... Visa mer
Vill du bli en del av ett företag i tillväxtfas? Har du tidigare erfarenhet av planering, administration och kundkontakt? HomeMaid AB är ett företag med högt i tak, engagemang och familjär känsla. Missa inte att söka jobbet som områdesansvarig i Uppsala, där ingen dag är den andra lik!

Om tjänsten
Rollen innebär att du, tillsammans med dina kollegor som består av serviceassistenter, teamledare, områdesansvariga, kontorschef och en regionchef ser till att allt flyter på som det ska. Rollen är bred och företagets framgångar bygger på ett säljande arbetssätt där kunden kommer tillbaka och att teamet når sina sälj- och aktivitetsmål.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att planera schema för ca 30-40 serviceassistenter. Det gäller att planera både kort- och långsiktigt samt täcka nya behov som uppkommer med kort varsel. Ditt arbete innebär nära kontakt med kunder, såväl nya som befintliga, via telefon eller besök. Utifrån deras behov och önskemål för du en lösningsorienterad dialog och hittar bästa möjliga tjänst för respektive kund. Mycket av rollen innebär också rekrytering av nya medarbetare. Du kommer dessutom att ansvara för upplärning och implementering av rutiner internt på kontoret samt med introduktion av nya medarbetare.

I personalansvaret ingår medarbetarsamtal, lönesamtal, arbetsmiljöfrågor m m. Som Områdeschef bär du även ansvar för ekonomin, med allt från budget till fakturering och löner. Har du inte jobbat så mycket med det tidigare, så får du möjlighet att lära dig här. 
Du har din främsta arbetsplats på kontoret i Uppsala, och har ett tätt samarbete med kollegorna i Västerås.
Arbetstiderna är 07.30-16.30 men kan under perioder vara tidigare eller senare.

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt, kundorienterat och serviceinriktat. Eftergymnasial utbildning inom relevant område, ex HR, ekonomi, administration, är starkt meriterande. Du har tidigare arbetserfarenhet av att på något sätt leda personal samt vana att hantera kunder. God datorvana, körkort B samt flytande svenska och engelska i tal och skrift är krav för tjänsten.
För att nå framgång i denna tjänst är det viktigt att du är nyfiken, flexibel och är bra på att ha många parallella arbetsuppgifter igång samtidigt. Du är vass på att prioritera och får energi snarare än blir stressad av ett stundtals högt arbetstempo. Som person är du någon som inte tvekar att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs, trots att det ibland innebär att din planering kastas om.

En god förmåga att leda sig själv samt ett lösningsorienterat sätt är viktigt för att trivas. Har du glimten i ögat och en god social kompetens kommer du att lyckas i rollen.

Om HomeMaid
HomeMaid vet hur svårt det är att få tiden att räcka till. I Uppsala är HomeMaid 95 personer som varje dag gör sitt allra bästa för att deras kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. HomeMaid i Uppsala täcker in ett stort område, från Tierp i norr till Märsta och Sigtuna i söder, Östhammar i öster till Örsundsbro i väster. Personalen fixar det mesta från hemstädning och fönsterputsning till flyttstädning. HomeMaid har kollektivavtal och deras professionella medarbetare har därför sjysta villkor med riktiga löner, pensioner och semestrar.
Tillsammans är HomeMaid ett av Sveriges mest anlitade hemserviceföretag med verksamhet på 18 orter. Sedan 1997 har de hjälpt tusentals familjer med veckostädning, hushållsnära tjänster och annan städhjälp, vilket gör att deras kunder får tid till det som är viktigt på riktigt. Rent magiskt, faktiskt!

Om anställningen
HomeMaid har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Tjänsten är ett vikariat med start omgående och året ut, med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd direkt hos HomeMaid. Kontoret ligger i centrala Uppsala. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakta gärna rekryteringskonsult Anette Eriksson om du har frågor, på 018-65 33 06 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Underhållsledare

Ansök    Feb 24    Vattenfall AB    Teamledare
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vill du vara med och utveckla ett Vattenfall Services som växer? Vi söker nu en underhållsledare till Mätservice Mellan! Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som underhållsledare för felavhjälpning, service och underhåll a... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och utveckla ett Vattenfall Services som växer? Vi söker nu en underhållsledare till Mätservice Mellan! Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som underhållsledare för felavhjälpning, service och underhåll av elmätare. Som underhållsledare ansvarar du för uppdrag från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal.

Din roll som Underhållsledare
Avdelningen Mätservice består bland annat av mätingenjörer som arbetar ute i fält med kontroller av mätsystem och elmätare. På vår avdelning har vi stort fokus på säkerhet och affärer, men säkerheten kommer alltid först. Som Underhållsledare ansvarar du för att vi som avdelning arbetar och följer upp de uppdrag som står i serviceavtalet.


Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för planering och uppföljning av uppdrag inom serviceavtal samt kontroll och avslut av uppdrag. Du har ansvar från start till avslut.
Ansvarig för mätingenjörerna, fördelning av arbetsuppgifter och för att de ska kunna utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt och lönsamt sätt.
Ansvara för dialog med kund samt eventuell dokumentation.
Rapportera identifierade brister och kompetensbehov till chef.Du kommer ges goda möjligheter till att påverka din arbetssituation i en självständig roll där ditt driv och förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande. Eftersom vi jobbar efter serviceavtal vill vi att du är affärsmässig i ditt tänk och dina beslut. I tjänsten ingår resor, främst inom vårt verksamhetsområde.

Dina kvalifikationer som Underhållsledare
Hos oss på Vattenfall Services är det viktigt med teamwork och samarbete, både internt och externt. Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang och driv för dina uppdrag. Det är viktigt att du kan ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service med hög kvalitet och du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap samtidigt som du har ett högt säkerhetstänk.


Dina kvalifikationer:
Du har en avklarad gymnasialexamen, högre studier är meriterande. Alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig
Tidigare erfarenheter från energibranschen och avtalshantering är meriterande
Du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat i olika system, gärna i Microsoft Office med fokus på Excel samt isMobile-produkter
B-körkort är ett krav
Du talar och skriver svenska obehindrat.Du har en god förståelse för energibranschen, med fördel inom elmätare. Problemlösning och ständig förbättring är för dig starka ledord och du drivs av att utveckla verksamheten och våra processer.


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Alexander Svensson, 072-509 03 28. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.

Fackliga representanter för denna tjänst är Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Jordbro eller Västerås, vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 7 mars 2021.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB
Instagram: Vattenfallservices
Location: Jordbro
Location: Västerås
Location: Stockholm
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Uppsala: Produktchef, kaffe inom e-handel

Ansök    Feb 15    Jobbakuten Väst AB    Teamledare
Vi rekryterar en Produktchef för Kaffe inom e-handel till iPiccolo iPiccolo AB söker dig med ett brinnande intresse för kaffe! Eftersom vår nuvarande produktchef går vidare till annan roll inom koncernen söker vi dig som vill arbeta inom e-handel som produktchef för vårt affärsområde kaffe. Arbetsbeskrivning: Du kommer ha eget ansvar för en sajt som säljer kaffe, din roll är väldigt bred och entrprenörsdriven. Vi har ett stort miljötänk och det är viktig... Visa mer
Vi rekryterar en Produktchef för Kaffe inom e-handel till iPiccolo

iPiccolo AB söker dig med ett brinnande intresse för kaffe! Eftersom vår nuvarande produktchef går vidare till annan roll inom koncernen söker vi dig som vill arbeta inom e-handel som produktchef för vårt affärsområde kaffe.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer ha eget ansvar för en sajt som säljer kaffe, din roll är väldigt bred och entrprenörsdriven. Vi har ett stort miljötänk och det är viktigt att du delar det med oss, vår huvudprodukt är komposterbara kaffekapslar. Majoritet av försäljningen är direkt till slutanvändare men det förekommer även B2B-försäljning. Många nya säljdrivande projekt ligger i startgropen och det blir din uppgift att ta dem i mål.  

 

 

I arbetet ingår bl a följande uppgifter:

 

-Inköp av produkter.

 

-Utveckling av produkter.

 

-Planering av kampanjer.

 

-Säljdrivande utveckling av dina försäljningskanaler, främst din e-handelssajt.

 

-Planera produktion och leveranser till B2B-försäljning.

 

-Kontakt med leverantörer och tillverkare.

 

-Budgetansvar.

 

-Produktionsplanering.

Du kommer även ha ansvar för en sajt som säljer vitaminer men ditt huvudfokus är kaffe. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträdde så fort som möjligt.Kvalifikationer:
Vi söker dig som har god kunskap om kaffe och dess försäljningskanaler, vi ser gärna att du har ett stort kontaktnät inom branschen. Har du jobbat med e-handel innan är det ett stort plus. Du måste gilla att ha många bollar i luften och ha en god kommunikativ förmåga då kontaktnätet är brett, både internt som externt. Du förväntas ha ett eget driv men samtidigt nyttja de resurser som finns inom koncernen.

Som person är du:

-Ansvarstagande

-Affärsdriven

-Prestigelös

-Målmedveten

Företagsbeskrivning:


 

iPiccolo AB är ett e-handelsbolag med kontor och lager i Uppsala. Försäljning sker till 10 olika länder och omsättningen är omkring 600 miljoner. Koncernen driver ett 10-tal olika varumärken där inkClub.com och dammsugarpåsar.nu är dem mest kända.

 

Urval och intervjuer sker löpande!

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Recruitmore, [email protected]
Ansökan:


Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 


Välkommen att skicka din ansökan! Visa mindre

Utvecklas tillsammans med Expo Avenue! Teamledare sökes.

Ansök    Feb 22    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Områdesansvarig till HomeMaid AB

Ansök    Feb 3    Adecco Sweden AB    Teamledare
Vill du bli en del av ett företag i tillväxtfas? Har du tidigare erfarenhet av planering, administration och kundkontakt? HomeMaid AB är ett företag med högt i tak, engagemang och familjär känsla. Missa inte att söka jobbet som områdesansvarig i Uppsala, där ingen dag är den andra lik! Om tjänsten Rollen innebär att du, tillsammans med dina kollegor som består av serviceassistenter, teamledare, områdesansvariga, kontorschef och en regionchef ser till att ... Visa mer
Vill du bli en del av ett företag i tillväxtfas? Har du tidigare erfarenhet av planering, administration och kundkontakt? HomeMaid AB är ett företag med högt i tak, engagemang och familjär känsla. Missa inte att söka jobbet som områdesansvarig i Uppsala, där ingen dag är den andra lik!

Om tjänsten
Rollen innebär att du, tillsammans med dina kollegor som består av serviceassistenter, teamledare, områdesansvariga, kontorschef och en regionchef ser till att allt flyter på som det ska. Rollen är bred och företagets framgångar bygger på ett säljande arbetssätt där kunden kommer tillbaka och att teamet når sina sälj- och aktivitetsmål.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att planera schema för ca 30-40 serviceassistenter. Det gäller att planera både kort- och långsiktigt samt täcka nya behov som uppkommer med kort varsel. Ditt arbete innebär nära kontakt med kunder, såväl nya som befintliga, via telefon eller besök. Utifrån deras behov och önskemål för du en lösningsorienterad dialog och hittar bästa möjliga tjänst för respektive kund. Mycket av rollen innebär också rekrytering av nya medarbetare. Du kommer dessutom att ansvara för upplärning och implementering av rutiner internt på kontoret samt med introduktion av nya medarbetare.

I personalansvaret ingår medarbetarsamtal, lönesamtal, arbetsmiljöfrågor m m. Som Områdeschef bär du även ansvar för ekonomin, med allt från budget till fakturering och löner.
Du har din främsta arbetsplats på kontoret i Uppsala, och har ett tätt samarbete med kollegorna i Västerås.
Arbetstiderna är 07.30-16.30 men kan under perioder vara tidigare eller senare.

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt, kundorienterat och serviceinriktat. Eftergymnasial utbildning inom relevant område, ex HR, ekonomi, administration, är starkt meriterande. Du har tidigare arbetserfarenhet av att på något sätt leda personal samt vana att hantera kunder. God datorvana, körkort B samt flytande svenska och engelska i tal och skrift är krav för tjänsten.
För att nå framgång i denna tjänst är det viktigt att du är nyfiken, flexibel och är bra på att ha många parallella arbetsuppgifter igång samtidigt. Du är vass på att prioritera och får energi snarare än blir stressad av ett stundtals högt arbetstempo. Som person är du någon som inte tvekar att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs, trots att det ibland innebär att din planering kastas om.

En god förmåga att leda sig själv samt ett lösningsorienterat sätt är viktigt för att trivas. Har du glimten i ögat och en god social kompetens kommer du att lyckas i rollen.

Om HomeMaid
HomeMaid vet hur svårt det är att få tiden att räcka till. I Uppsala är HomeMaid 95 personer som varje dag gör sitt allra bästa för att deras kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. HomeMaid i Uppsala täcker in ett stort område, från Tierp i norr till Märsta och Sigtuna i söder, Östhammar i öster till Örsundsbro i väster. Personalen fixar det mesta från hemstädning och fönsterputsning till flyttstädning. HomeMaid har kollektivavtal och deras professionella medarbetare har därför sjysta villkor med riktiga löner, pensioner och semestrar.
Tillsammans är HomeMaid ett av Sveriges mest anlitade hemserviceföretag med verksamhet på 18 orter. Sedan 1997 har de hjälpt tusentals familjer med veckostädning, hushållsnära tjänster och annan städhjälp, vilket gör att deras kunder får tid till det som är viktigt på riktigt. Rent magiskt, faktiskt!

Om anställningen
HomeMaid har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Tjänsten är ett vikariat med start omgående och året ut, med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd direkt hos HomeMaid. Kontoret ligger i centrala Uppsala. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakta gärna rekryteringskonsult Anette Eriksson om du har frågor, på 018-65 33 06 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamledare med stora utvecklingsmöjligheter

Ansök    Feb 15    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Teamledare med stora utvecklingsmöjligheter

Ansök    Jan 28    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.


Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:


Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.


Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Lär dig ledarskap hos Expo Avenue

Ansök    Jan 12    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.


Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:


Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.


Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Expo Avenue – Teamledare

Ansök    Jan 5    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.


Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:


Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.


Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Uppsala: Produktchef, kaffe inom e-handel

Ansök    Jan 14    Jobbakuten Väst AB    Teamledare
Vi rekryterar en Produktchef för Kaffe inom e-handel till iPiccolo iPiccolo AB söker dig med ett brinnande intresse för kaffe! Eftersom vår nuvarande produktchef går vidare till annan roll inom koncernen söker vi dig som vill arbeta inom e-handel som produktchef för vårt affärsområde kaffe. Arbetsbeskrivning: Du kommer ha eget ansvar för en sajt som säljer kaffe, din roll är väldigt bred och entrprenörsdriven. Vi har ett stort miljötänk och det är viktig... Visa mer
Vi rekryterar en Produktchef för Kaffe inom e-handel till iPiccolo

iPiccolo AB söker dig med ett brinnande intresse för kaffe! Eftersom vår nuvarande produktchef går vidare till annan roll inom koncernen söker vi dig som vill arbeta inom e-handel som produktchef för vårt affärsområde kaffe.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer ha eget ansvar för en sajt som säljer kaffe, din roll är väldigt bred och entrprenörsdriven. Vi har ett stort miljötänk och det är viktigt att du delar det med oss, vår huvudprodukt är komposterbara kaffekapslar. Majoritet av försäljningen är direkt till slutanvändare men det förekommer även B2B-försäljning. Många nya säljdrivande projekt ligger i startgropen och det blir din uppgift att ta dem i mål.  

I arbetet ingår bl a följande uppgifter:

 

-Inköp av produkter.

 

-Utveckling av produkter.

 

-Planering av kampanjer.

 

-Säljdrivande utveckling av dina försäljningskanaler, främst din e-handelssajt.

 

-Planera produktion och leveranser till B2B-försäljning.

 

-Kontakt med leverantörer och tillverkare.

 

-Budgetansvar.

 

-Produktionsplanering.

Du kommer även ha ansvar för en sajt som säljer vitaminer men ditt huvudfokus är kaffe. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträdde så fort som möjligt.Kvalifikationer:
Vi söker dig som har god kunskap om kaffe och dess försäljningskanaler, vi ser gärna att du har ett stort kontaktnät inom branschen. Har du jobbat med e-handel innan är det ett stort plus. Du måste gilla att ha många bollar i luften och ha en god kommunikativ förmåga då kontaktnätet är brett, både internt som externt. Du förväntas ha ett eget driv men samtidigt nyttja de resurser som finns inom koncernen.

Som person är du:

-Ansvarstagande

-Affärsdriven

-Prestigelös

-Målmedveten

Företagsbeskrivning:


 

iPiccolo AB är ett e-handelsbolag med kontor och lager i Uppsala. Försäljning sker till 10 olika länder och omsättningen är omkring 600 miljoner. Koncernen driver ett 10-tal olika varumärken där inkClub.com och dammsugarpåsar.nu är dem mest kända.

 

Urval och intervjuer sker löpande!

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Recruitmore, [email protected]
Ansökan:


Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 


Välkommen att skicka din ansökan! Visa mindre

Teamledare till Expo – En rolig och utvecklande arbetsplats

Ansök    Nov 30    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Teamledare

Ansök    Dec 17    Uppsala kommun    Teamledare
Uppsala Bostadsförmedling Vill du jobba i ett spännande bolag som fortfarande är i början av sin utveckling och samtidigt kunna göra skillnad på riktigt? Som teamledare på kundservice och förmedling på Uppsala bostadsförmedling kan du påverka många människors mest centrala plats i livet - bostaden. ? Uppsala Bostadsförmedling grundades 2016 med målet att samla alla lediga hyresrätter på ett och samma ställe. Genom vår digitala förmedlingstjänst vill vi ... Visa mer
Uppsala Bostadsförmedling

Vill du jobba i ett spännande bolag som fortfarande är i början av sin utveckling och samtidigt kunna göra skillnad på riktigt? Som teamledare på kundservice och förmedling på
Uppsala bostadsförmedling kan du påverka många människors mest centrala plats i livet - bostaden.
?
Uppsala Bostadsförmedling grundades 2016 med målet att samla alla lediga hyresrätter på ett och samma ställe. Genom vår digitala förmedlingstjänst vill vi se till att hyresvärdar och bostadssökande lättare hittar varandra. Vi är en del av Uppsala kommun, men både kommunala och privata hyresvärdar i hela regionen förmedlar sina lediga bostäder genom oss.
Du kommer tillhöra enheten Kundservice och förmedling, som består av ytterligare en teamledare, 18 kundservicemedarbetare och förmedlare, samt en enhetschef.

Du kan läsa mer här (https://bostad.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som Teamledare på förmedlings- och kundserviceavdelningen har du en mycket viktig roll. Trots många ärenden varje dag, har du förmågan att i alla lägen vara kundfokuserad, positiv och ge utmärkt service samtidigt som du coachar ditt team att göra samma sak. Du tar stort ansvar för att utveckla ditt team och arbetsplatsen. Du behöver ha utmärkta ledaregenskaper och vara både organiserad, effektiv och praktisk. Du är mycket bra på att kommunicera. Du arbetar aktivt med kreativitet och förnyelse och uppmuntrar till delaktighet och eget ansvar. Din energi smittar av sig, och du motiverar och inspirerar ditt team att leverera den kvalitet och den service som ska utmärka Uppsala Bostadsförmedling.

Ditt jobb går även ut på att ha en kundnära dialog med våra anslutna hyresvärdar och du är specialist på tillämpning av deras uthyrningspolicyer. Du planerar och följer upp aktiviteter och mål tillsammans med ditt team och din chef – allt för att maximera kvalitet på leverans. Du ser också till att Bostadsförmedlingens rutiner och regler alltid följs. Du trivs i och bidrar proaktivt i en verksamhet som strävar efter effektivitet och digitalisering.

I dina arbetsuppgifter kommer bland annat att ingå att:

• Leda och fördela arbetet inom teamet
• Introducera nyanställda
• Hjälpa till vid rekrytering
• Kontrollera och publicera bostäder
• Ha löpande dialog med, och support för hyresvärdarna
• Ansvara för att hyresvärdskriterierna tillämpas på ett korrekt sätt
• Planera förmedlingen av nyproduktion tillsammans med marknadskoordinator och hyresvärd
• Samarbeta med avdelningarna för Digitala lösningar och Marknad & kommunikation
• Kvalitetssäkra leveransen av hyresgästförslag
• Följa upp och kvalitetssäkra vår servicepolicy
• Arbeta proaktivt med att utveckla nya och befintliga processer och rutiner
• Hantera kundklagomål
• Internkontroller och utredningar
• Delta och leda projekt


Din bakgrund
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning från yrkeshögskola, högskola eller universitet, alternativ yrkeserfarenhet som motsvarar relevant utbildning. Ledarskapsutbildning ses som meriterande. Du har minst två års erfarenhet från att vara teamledare. Flytande svenska och engelska samt mycket goda kunskaper att arbeta med digitala systemstöd är en förutsättning för tjänsten. Behärskar du ännu ett språk förutom svenska och engelska så är det meriterande.

Som person har du en god ledarskapsförmåga och du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom är du en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem.


Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Alexandra Schjölin, chef kundservice och förmedling, 018-727 08 74


Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Mer information om vår organisation hittar du på bostad.uppsala.se (https://bostad.uppsala.se/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Heltidstjänst som Teamledare

Ansök    Nov 13    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Teamledare telefoni till IT-backoffice Uppsala kommun

Ansök    Jul 13    Uppsala kommun    Teamledare
IT-backoffice Vill du bli en del av vår tele-grupp i IT-backoffice? Sök tjänsten som teamledare redan idag! IT-Backoffice är placerad under IT-Infrastrukturenheten på Uppsala kommuns IT-stab och vi har ansvar för Telefoni, Audio Video, Print och kopiering, inköp och fakturering för hela IT-Infrastrukturenheten. IT-Infrastrukturenheten rymmer förutom IT-Backoffice även IT-Support, IT-Digitala enheter och IT-Drift. IT-Infrastrukturenheten möter alla kom... Visa mer
IT-backoffice

Vill du bli en del av vår tele-grupp i IT-backoffice? Sök tjänsten som teamledare redan idag!

IT-Backoffice är placerad under IT-Infrastrukturenheten på Uppsala kommuns IT-stab och vi har ansvar för Telefoni, Audio Video, Print och kopiering, inköp och fakturering för hela IT-Infrastrukturenheten. IT-Infrastrukturenheten rymmer förutom IT-Backoffice även IT-Support, IT-Digitala enheter och IT-Drift.
IT-Infrastrukturenheten möter alla kommunens verksamheter i deras dagliga uppdrag och vi stöttar alla verksamheter i hela Uppsala kommun. Inom enheten arbetar vi aktivt med vidareutveckling för medarbetarna och med den bredd av uppgifter som finns inom enheten är möjligheterna att utvecklas inom området goda.

Ditt uppdrag
Du kommer jobba som Teamledare för Teleförvaltarna på Uppsala kommun där du ansvara för det operativa arbetet inom telefoniområdet. Att vara Teamledare för Teleförvaltarna innebär att du har ett övergripande ansvar för kommunkoncernens (kommun och kommunala bolag) telefoni. Du kommer att vara kontaktyta för övergripande telefonifrågor, information, avtal och utveckling i samverkan med förvaltningar, bolag och upphandlad leverantör. Du leder, planerar, dokumenterar och följa upp det operativa arbetet. Vid behov ska du även kunna delta i det operativa arbetet. Du följer upp avtal, statistik och hanterar ekonomi för telefoni. I rollen som Teamledare kommer du att leda och utveckla området Telecom. Rollen innefattar styrning och planering för Teleförvaltarna samt löpande kontakter med de upphandlade leverantörerna som Uppsala kommun har för telefoni och terminaler (Tele2 och Atea). Du kommer jobba med LOU och avtal kopplade mot våra leverantörer.
Idag består Teleförvaltning av 4 förvaltare och 1 ekonomiassistent som hanterar det dagliga flödet av tele-ärenden.

Din bakgrund
Vi söker dig som har dokumenterad teknisk grundutbildning. Du har erfarenhet av arbete som ledare, senior erfarenhet inom Telefoniområdet, av arbete som teamledare eller liknande operativa roll, av projektledare, från större organisation med egen teleförvaltning samt erfarenhet från Telecombranchen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med Tele2:s produktportfölj för företag, av arbete med ekonomi, budget och prognoser samt erfarenhet av LOU. Du har goda kunskaper inom Office365/ Teams/ Office, goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt har B-körkort. Det är meriterande om du har kunskap om Office365 och tillämpliga delar för telefonianvändare och administratörer, kunskap om Mobile Device Managmenent system, dokumenterade goda kunskaper om både fast och mobil telefoni och mobila produkter, dokumenterad kunskap om hur fastighetsnät och allmänna telenätet samt dokumenterad kunskap om IP-telefonilösningar och hur telefoni fungerar i WAN och LAN. Önskvärt om du även har kännedom om Cisco och Trios telefonilösningar samt kännedom om KST-I lösningar.

Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter samt du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Vidare är du flexibel och du ser möjligheter i förändringar samt att du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vi ser även att du är kommunikativ och du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samt att du har en god ledarskapsförmåga.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Martin Holm, teamledare Tele, IT-Backoffice, 018-727 03 11
Jonny Wänman, gruppchef IT-Backoffice, 018-727 10 60

Facklig företrädare:
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Heltidstjänst som teamledare

Ansök    Okt 20    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Engagerad teamleader sökes!

Ansök    Jul 24    United Showrooms AB    Teamledare
Vad vi på United Showrooms kan erbjuda dig: - Hela Sverige som arbetsområde. Tillsammans med våra samarbetspartners håller vi ett strategiskt öga på varje aktivitet för att hitta nya vägar, bättre resultat och hantera utmaningar. - Vi har engagerade chefer som lyfter sitt team och hjälper dig som anställd att utvecklas. - Vi uppmuntrar till hälsa och nöje. Vi anordnar aktiviteter, resor och tävlingar. Din personlighet - Du har en orädd & “jag kan”-at... Visa mer
Vad vi på United Showrooms kan erbjuda dig:


- Hela Sverige som arbetsområde.
Tillsammans med våra samarbetspartners håller vi ett strategiskt öga på varje aktivitet för att hitta nya vägar, bättre resultat och hantera utmaningar.


- Vi har engagerade chefer som lyfter sitt team och hjälper dig som anställd att utvecklas.


- Vi uppmuntrar till hälsa och nöje. Vi anordnar aktiviteter, resor och tävlingar. Din personlighet
- Du har en orädd & “jag kan”-attityd.
- Du kan arbeta ensam och i grupp.
- Du har en lättsam personlighet.
- Du har starka kommunikativa egenskaper.
- Du är bekväm med att acceptera ansvar (med stöd).


Du kan flytande svenska, samt har körkort för personbil.


Vi på United Showrooms expanderar i Sverige och vi söker nu en teamledare som vill växa med oss!


Du som söker har erfarenhet av att vara en teamledare, eller har minst ett års dokumenterad erfarenhet av försäljning och är redo att ta nästa steg i karriären.
Viktigaste egenskaperna vi kommer att titta på är att du kan inspirera andra, leda i fält och vara ett föredöme gällande en god arbetsmoral.


Vår ambition för Dig är att du kommer leda ett team bestående av minst fyra säljare. Till en början kommer du att delta i en utbildningsperiod ihop med vårt team i Gävle, där du får kunskap om vår produkt och vår syn på ett bra ledarskap.
Utbildning sker löpande och i din roll som teamledare kommer du ha fullt stöd utav chefer med över femtio års säljerfarenhet mellan sig.
Tjänsten innebär många resor runt om i Sverige, där företaget står för resekostnader, kost och logi.


Vi arbetar med varumärken som intresserar kunderna - genom lätta beslut, rabatter/erbjudanden och trygghet.
Vi har flera uppdragsgivare, men just nu fokuserar vi på en av Sveriges bästa Elkampanjer. Vi besöker privatpersoner i deras hem, står i/vid butiker, är med på mässor/event mm.
Flexibilitet finns alltid. Vi sätter stort värde i att ha anställda/kollegor som trivs.
Tjänsten är heltid.


Vill Du ha en rolig, utmanande och aktiv arbetsplats?
Sök Dig då till oss!


Vi kan bland annat erbjuda dig:
- Utbildning som du kan ta med dig vidare i karriären.
- Aktiviteter.
- Utveckling i arbetet.
- Fina belöningar vid uppnådda mål.
- En energisk arbetsplats där du träffar massor med spännande människor.
- Möjligheter till karriär inom företaget. Visa mindre

Teamledare

Ansök    Jan 14    HomeMaid Uppsala    Teamledare
HomeMaid i Uppsala söker nu Teamledare med ett öga för detaljer och som trivs med att ingen dag är den andra lik och som kan ha många bollar i luften. Som Teamledare rapporterar du till våra Områdeschefer. Du är Områdeschefernas förlängda arm och som i samråd med dem utbildar och stöttar Serviceassistenterna i deras dagliga arbete både på kontoret och hos våra kunder. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet med att arbeta med människor, gärna från ... Visa mer
HomeMaid i Uppsala söker nu Teamledare med ett öga för detaljer och som trivs med att ingen dag är den andra lik och som kan ha många bollar i luften.
Som Teamledare rapporterar du till våra Områdeschefer. Du är Områdeschefernas förlängda arm och som i samråd med dem utbildar och stöttar Serviceassistenterna i deras dagliga arbete både på kontoret och hos våra kunder. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet med att arbeta med människor, gärna från ett annat serviceyrke med kundkontakt.
För denna tjänst så behöver Du kunna arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Du har god datorvana då du kommer att arbeta i olika affärssystem samt goda kunskaper i Ms Office. Som person är Du flexibel, serviceminded, lösningsorienterad, stresstålig och strukturerad. Vara spindeln i nätet och vara behjälplig med andra administrativa uppgifter.
Att Du kan uttrycka dig i svenska och engelska både i tal och skrift på en god nivå är ett krav. Även kunskaper i andra språk är meriterande.
Arbetsuppgifter:
Då den främsta uppgiften är att planera vakanser på morgonen, så är ett krav att Du kan börja tidigast kl: 6.30.
Kvalitetskontroller hos kund inklusive rapportering till områdeschef
Nyckelhantering
Kundkontakt med nya samt befintliga kunder
Hantera beställningar utav kläder och material
Ansvara för praktisk utbildning och ledning av serviceassistenter
Uppföljning och stöd under introduktion av nyanställd personal, samt uppföljning till befintlig personal
Driftbehov såsom fylla på städmaterial hos kunder, instruera och besiktiga engångsuppdrag samt skötsel av företagsbilar
Delta vid arbetsplatsträffar
Egna städuppdrag förekommer


Tjänsten är en deltidstjänst med stora möjligheter till heltid. Visa mindre

Projektledare till Swedavia

Ansök    Okt 8    Adecco Sweden AB    Teamledare
Den ökande trafiken på Arlanda har skapat ett behov av att utveckla flygplatsen i takt med marknadens krav och Swedavia genomför just nu en stor utbyggnad av Arlanda. Utbyggnaden sker i etapper fram till 2040 för att klara av den beräknade kapaciteten i framtiden. Flygplatsen har valt att samla ett antal strategiska projekt under samma program (UPA) för att projekten har ett nära samband och påverkan på varandra. Ett projekt i utvecklingsprogrammet är Pir ... Visa mer
Den ökande trafiken på Arlanda har skapat ett behov av att utveckla flygplatsen i takt med marknadens krav och Swedavia genomför just nu en stor utbyggnad av Arlanda. Utbyggnaden sker i etapper fram till 2040 för att klara av den beräknade kapaciteten i framtiden. Flygplatsen har valt att samla ett antal strategiska projekt under samma program (UPA) för att projekten har ett nära samband och påverkan på varandra. Ett projekt i utvecklingsprogrammet är Pir G som är uppdelat i två projekt, ny Pir byggnad och ny pir rampytor.

Beskrivning av projektet och uppdraget
Delprojekten är i sin tur uppdelat i tre entreprenader:
- E1 mark & grundläggning (utförandeentreprenad) ingår i delprojekt rampytor
- E2 Stomme (tätt hus, totalentreprenad) ingår i delprojekt byggnad
- E3 Stomkomplettering (utförandeentreprenad) ingår i delprojekt byggnad

Arbetsuppgifter och ansvar:
- Ge råd och anvisningar till projekten vid upphandlingar
- Upprätta kravspecifikationer i samråd med projektledare och eller projektchef
- Att säkerställa att Swedvias process för inköp och upphandling följs
- Upprätta administrativa föreskrifter
- Besluta om val av leverantör tillsammans med Projektledare
- Delta vid startmöten
- Följa upp tecknade avtal
- Att vara väl insatt i projektkalkylen och informera om förändringar i denna till följd av gjorda inköp
- Att bevaka så att eventuella garantier förvaras
- Att upprätta en inköpstidplan (tider för förfrågan-offert/anbud-utvärdering)
- Att medverka vid handläggning av reklamationer och garantifrågor
- Att medverka till att återföra erfarenhetsdata till kalkyl

Syfte med uppdraget och förväntat resultat
Mål med detta uppdrag är att:
1. Genomföra en kvalitativ upphandling av PFS
2. Planera och strukturera inköpet och utförandet av projektet PFS
3. Samordna utvecklingen av PFS projektet med samtliga installationer inom E3-E2 (transport, styr, el, tele, data, mm)
4. Säkerställa att genomförandet av projektet uppfyller bestämda mål (ekonomi, tid och kvalitet). Delprojektledaren arbetar på uppdrag av projektledare och rapporterar till denne enligt tillämplig rutin eller särskild skriftlig instruktion. Delprojektledaren jobbar för projektledaren med att förbereda underlag för upphandling samt säkerställa att upphandlingen genomförs i enlighet med Swedavias inköps- och upphandlingsprocess.

Krav på erfarenhet och kompetens
• Minst 10 års erfarenhet projektledning inom styrning
• Erfarenhet av stora projekt är meriterande
• Civilingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet

Om uppdraget
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas i november 2019 och beräknas pågå till september 2020.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Malin Hammarling, [email protected] eller 010 – 173 73 00
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Sökord
Swedavia, Arlanda, Projektledare, Byggnad, Adecco Visa mindre

Engagerad teamleader sökes!

Ansök    Maj 27    United Showrooms AB    Teamledare
Vad vi på United Showrooms kan erbjuda dig: - Hela Sverige som arbetsområde. Tillsammans med våra samarbetspartners håller vi ett strategiskt öga på varje aktivitet för att hitta nya vägar, bättre resultat och hantera utmaningar. - Vi har engagerade chefer som lyfter sitt team och hjälper dig som anställd att utvecklas. - Vi uppmuntrar till hälsa och nöje. Vi anordnar aktiviteter, resor och tävlingar. Din personlighet - Du har en orädd & “jag kan”-at... Visa mer
Vad vi på United Showrooms kan erbjuda dig:


- Hela Sverige som arbetsområde.
Tillsammans med våra samarbetspartners håller vi ett strategiskt öga på varje aktivitet för att hitta nya vägar, bättre resultat och hantera utmaningar.


- Vi har engagerade chefer som lyfter sitt team och hjälper dig som anställd att utvecklas.


- Vi uppmuntrar till hälsa och nöje. Vi anordnar aktiviteter, resor och tävlingar. Din personlighet
- Du har en orädd & “jag kan”-attityd.
- Du kan arbeta ensam och i grupp.
- Du har en lättsam personlighet.
- Du har starka kommunikativa egenskaper.
- Du är bekväm med att acceptera ansvar (med stöd).


Du kan flytande svenska, samt har körkort för personbil.


Vi på United Showrooms expanderar i Sverige och vi söker nu en teamledare som vill växa med oss!


Du som söker har erfarenhet av att vara en teamledare, eller har minst ett års dokumenterad erfarenhet av försäljning och är redo att ta nästa steg i karriären.
Viktigaste egenskaperna vi kommer att titta på är att du kan inspirera andra, leda i fält och vara ett föredöme gällande en god arbetsmoral.


Vår ambition för Dig är att du kommer leda ett team bestående av minst fyra säljare. Till en början kommer du att delta i en utbildningsperiod ihop med vårt team i Gävle, där du får kunskap om vår produkt och vår syn på ett bra ledarskap.
Utbildning sker löpande och i din roll som teamledare kommer du ha fullt stöd utav chefer med över femtio års säljerfarenhet mellan sig.
Tjänsten innebär många resor runt om i Sverige, där företaget står för resekostnader, kost och logi.


Vi arbetar med varumärken som intresserar kunderna - genom lätta beslut, rabatter/erbjudanden och trygghet.
Vi har flera uppdragsgivare, men just nu fokuserar vi på en av Sveriges bästa Elkampanjer. Vi besöker privatpersoner i deras hem, står i/vid butiker, är med på mässor/event mm.
Flexibilitet finns alltid. Vi sätter stort värde i att ha anställda/kollegor som trivs.
Tjänsten är heltid.


Vill Du ha en rolig, utmanande och aktiv arbetsplats?
Sök Dig då till oss!


Vi kan bland annat erbjuda dig:
- Utbildning som du kan ta med dig vidare i karriären.
- Aktiviteter.
- Utveckling i arbetet.
- Fina belöningar vid uppnådda mål.
- En energisk arbetsplats där du träffar massor med spännande människor.
- Möjligheter till karriär inom företaget. Visa mindre

Rider Captain för Hungrig.se i Uppsala

Ansök    Aug 22    Hungrig.se    Teamledare
Hungrig.se är 2017 års Gasellvinnare och är ett företag i otrolig tillväxtfas, verksamma i 23 städer i Sverige samt på den internationella marknaden så som Polen och Danmark.Hungrig.se är ett svenskt företag där det erbjuds skräddarsydda e-handelslösningar för restaurangbranschen.Jobbeskrivning - Rider CaptainRollmodellen för våra ryttare, med fokus på åkarnas engagemang och prestanda.HuvudansvarSom Hungrig Rider Captain utökar du ditt jobb som en ryttare ... Visa mer
Hungrig.se är 2017 års Gasellvinnare och är ett företag i otrolig tillväxtfas, verksamma i 23 städer i Sverige samt på den internationella marknaden så som Polen och Danmark.Hungrig.se är ett svenskt företag där det erbjuds skräddarsydda e-handelslösningar för restaurangbranschen.Jobbeskrivning - Rider CaptainRollmodellen för våra ryttare, med fokus på åkarnas engagemang och prestanda.HuvudansvarSom Hungrig Rider Captain utökar du ditt jobb som en ryttare med ytterligare ansvar. Du skapar en konstruktiv atmosfär inom ditt team, engagera dina lagmedlemmar och styra dem mot högpresterande.Du är den första kontaktpunkten för dina lagmedlemmar och hjälper dina ryttare att använda rätt kanaler för effektiv kommunikation och problemlösning.Att vara en rollmodell för ryttarna i ditt lag krävs det att duHar en utmärkt ridprestanda, har en ren skift närvaro och kunskap om de olika kommunikationskanalerna.Kommunikationsförmåga som inspirerar dina lagmedlemmar att vara den bästa versionen av sig själv och du överbryggar klyftan mellan Rider Management-initiativ och dina ryttare.Har ett bra och professionellt tillvägagångssätt.Har en proaktiv och en lösningsorienterade inställningYtterligare ansvarSom Riderkapten hjälper du också till andra administrativa uppgifter och prestationsdrivna projekt på kontoret.Exempel kan vara förnyelse av kontrakt eller introduktioner. Dessa uppgifter kan förändras över tid och planeras och meddelas av din Senior Rider Captain.HuvuduppgifterLeverera mat på cykel från våra partners restauranger till våra kunder.Vara en rollmodell för alla Hungrig-ryttare på och av cykeln, speciellt till ditt egna lag.Vara första kontaktpunkt för ett lag bestående av cirka 15 ryttare.Hantera din gruppchatt och svara på ditt lags frågor direkt eller genom att hänvisa dem till rätt kommunikationskanal.Hämta veckovis feedback med dina ryttare för att engagera dem och driva deras prestanda.Kommunicera arbetsrelaterade organisatoriska förändringar i ditt team.Assistera i kontorsrelaterade uppgifter, initierade och organiserade av din Senior Rider CaptainDu har en nära relation med dina lagmedlemmar, vem du pratar med varje vecka och vem du leder till engagemang och högpresterande.Senior Rider Captain hanterar Rider Captain-teamet. Personen är din första kontaktpunkt för allmänna frågor och ger information som ska delas med ditt lag och kommer att övervaka dina extra uppgifter på kontoret.Arbetstid och villkorSom en Rider Captain jobbar du på deltid, vilket gör det enkelt att kombinera jobbet med ett annat jobb eller studier.Om din ansökan motsvarar våra krav kan du bli kontaktad för en personlig intervju, om det i ett senare skede blir aktuellt för anställning kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret som kan påverka beslutet om anställning.Välkommen med din ansökan!https://jobb.hungrig.se/jobs/270714-rider-captain Visa mindre

Gruppchef till Rådgivningsenheten med placering i Uppsala

Ansök    Sep 19    Hyresgästföreningen    Teamledare
Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens nationella medlemsrådgivning, som har samordnats till en enhet i Uppsala. Här jobbar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfylla medlemmarnas förväntningar och där vi ger korrekt information och råd till våra medlemmar. Du kommer att leda ditt team med nuvarande 13 medarbetare och stöttar dem i kontakten med medlemmarna.   Vi söker dig som har erfarenhet av ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens nationella medlemsrådgivning, som har samordnats till en enhet i Uppsala. Här jobbar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfylla medlemmarnas förväntningar och där vi ger korrekt information och råd till våra medlemmar. Du kommer att leda ditt team med nuvarande 13 medarbetare och stöttar dem i kontakten med medlemmarna.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av att coacha/leda medarbetare som arbetar med servicearbete i rådgivning eller liknande. Du är van att arbeta med att entusiasmera och engagera medarbetare.    

Arbetet kräver att du har en god människokännedom och är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du skall kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

 

Arbetsuppgifter


• Leda och samordna gruppen/teamet och vikarier, samt ansvara för uppföljning av satta mål
• Personalansvar samt arbetsledningsansvar
• Arbeta fram nya processer och rutiner för rådgivningen
• Följa upp medarbetares personliga produktionsmål/utvecklingsmål
• Utbilda och stödja medarbetarna i medlemsbemötande
• Ingå i ledningsgruppen och gemensamt ta fram beslut och direktiv för de nationella enheterna


• Samverka med regioner och förbundet i frågor som rör de nationella enheterna
• Representera de nationella enheterna i möten och utbildningar

    

Kvalifikationer


• Du har erfarenhet från en ledande eller coachande roll
• Juridisk översiktskurs alternativt grundläggande juridiska kunskaper inom arbetsområdet

 

Meriterande


• Erfarenhet av personalansvar
• Arbetat som rådgivare inom Hyresgästföreningen


• Erfarenhet från föreningsarbete eller god kännedom om bostadssektorn

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen på Storgatan 32, Uppsala.

 

Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats!

 

Upplysningar
Mer information om tjänsten lämnas av enhetschef Mika Nuutilainen, tel 010-459 27 06.

Fackliga kontaktpersoner är för Handels Gits Stigsdotter-Nyström, tel 070-695 32 88 och för SACO Titti Persson, tel 010-459 13 64.

 

Ansökan

Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 6 oktober 2019. Visa mindre

Forskningskoordinator och teamledare , barnonkologiska forskningsenheten

Ansök    Aug 22    Region Uppsala    Teamledare
Verksamhetsområde Akademiska Barnsjukhuset, avd. för Blod och tumörsjukdomar hos barn Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är ... Visa mer
Verksamhetsområde Akademiska Barnsjukhuset, avd. för Blod och tumörsjukdomar hos barn

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
På barnavdelningen för blod- och tumörsjukdomar utreder, diagnostiserar och behandlar vi barn med cancer och blodsjukdomar. Barnmottagningen för blod och tumörsjukdomar är en mottagning/dagvård för barn i åldrarna 0-18 år. Vi bedriver högspecialiserad barnonkologi och är ett av Sveriges fyra kompletta centran som tar emot för utredning, diagnos och behandling från hela regionen. Det stora flertalet patienter ingår i en eller flera forskningsstudier. Till verksamheten hör även en vårdavdelning och en forskningsdel. Vi har bra möjligheter till utbildning och fortbildning.

Ditt uppdrag
Du blir teamledare för en grupp engagerade och entusiastiska forskningskoordinatorer. De flesta är sjuksköterskor som också jobbar deltid kliniskt på barnonkolgen. Det finns mycket stora utvecklingsmöjligheter i en växande yrkesprofil.

Du kommer att vara navet i olika forskningsstudier, från initiering till arkivering. Det innebär en bredd av arbetsuppgifter såsom:
- Att följa studieprotokoll, screening av patienter, SAE rapportering och rapportering av data i olika databaser, biobanksansökningar och avtal.
- Hålla dig uppdaterad i och följa gällande regelverk, både inom region Uppsala och internationellt.
- Handleda, stötta och utbilda avdelningspersonalen i forskningsfrågor. Kontakt med personalen i regionen, andra Barncancercentrum, forskare/sponsorer både nationellt och internationellt.
- Rapportering till olika forskningsprotokoll, uppstart av studier, studierelaterad dokumentation, datainmatning.
- Kontakt med forskare både nationellt och internationellt.

Du kommer också att samarbeta med KFUE, kliniska forsknings och utvecklingsenheten på verksamhetsområde Blod och tumörsjukdomar vuxen.

Dina kvalifikationer
Du har arbetat som forskningskoordinator inom sjukvården eller läkemedelsindustrin. Du kan kommunicera på svenska och engelska. Har datorvana och kan behärska Microsoft Office-programmen. Erfarenhet av kliniska prövningar är önskvärt, vår verksamhet styrs av regelverk så som ICH-GCP guidelines och GDPR och det är önskvärt att du har kunskaper om detta.

Vi erbjuder
En heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Du är anställd på Akademiska Barnsjukhuset men finansieras fullt ut av medel från Barncancerfonden.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Britt-Marie Frost Sektionschef 018-611 58 83
Maria Flink Forskningskoordinator 018- 611 58 95
Sara Karlsson Avdelningschef 018-611 66 99
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Arbetsledare för ett mindre assistentteam

Då vår nuvarande arbetsledare går vidare i livet, söker vi dig som är intresserad av att engagera dig för en funktionshindrad man och hans assistentteam.I rollen som arbetsledare ingår bland annat:- Delaktighet i assistentrekryterings processer- Introducering av nya anställda i arbetet- Aktiv fördelning av arbetsuppgifterna- Ansvar för besök hos tandläkare, vårdcentral med jämna mellanrum- Ansvar för kontakter mellan arbetsterapeut och sjukgymnast- Se över... Visa mer
Då vår nuvarande arbetsledare går vidare i livet, söker vi dig som är intresserad av att engagera dig för en funktionshindrad man och hans assistentteam.I rollen som arbetsledare ingår bland annat:- Delaktighet i assistentrekryterings processer- Introducering av nya anställda i arbetet- Aktiv fördelning av arbetsuppgifterna- Ansvar för besök hos tandläkare, vårdcentral med jämna mellanrum- Ansvar för kontakter mellan arbetsterapeut och sjukgymnast- Se över hemmets behov på diverse områden- Är involverade i schemaläggning av teamet- Ansvar för träningar utomhus och inomhus- Du behöver dessutom vara beredd på att hjälpa till med den daglig livsföring, vilket innebär personlig hygien, ge mat, social tillvaro osvVad som krävs av dig:- Du är fysisk stark, pigg och kommunikativ- Du talar svenska obehindrat. Detta är viktigt då du är representativ för brukarens kontakter med vården- Du är självgående och har ansvarskänsla- Du är lösningsorienterad med ett positiv eget driv- Du är flexibel och bor i Uppsala med omnejd- Då du är ansvarig för brukarens vårdkontakter ser vi helst att du har körkort. I annat fall måste detta lösas med familjens hjälp.- Då hjälptagaren inte kan kommunicera själv, kräver arbetet ett starkt fokus på den funktionshindrade för att avläsa hans behov och mående.För detta arbete är det framför allt Dina personliga egenskaper som är avgörande. För rätt person är vi flexibla med tjänstens omfattning från 50 till 100% och erbjuder attraktiva arbetsvillkor.Körkort och tillgång till bil är en fördel men inget absolut krav.Rekrytering sker löpande. Svara därför gärna omgående. Tjänsten kan vara tillsatt innan den ursprungliga annonstiden har gått ut. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Senior Payroll Specialist

Ansök    Jun 28    Adecco Sweden AB    Teamledare
Vi söker en engagerad kollega till vårt Payroll team på Thermo Fisher Scientific, Sverige. Idag består vår grupp av två personer som stöttar ca 850 personer med löner och lönefrågor. I Uppsala jobbar vi med Immuno-diagnostik och utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Förutom Uppsalasiten så har vi säljkontor i Stockholm, lager och kundsupport i Göteborg och en mindre produktionssite i Ängelholm.... Visa mer
Vi söker en engagerad kollega till vårt Payroll team på Thermo Fisher Scientific, Sverige. Idag består vår grupp av två personer som stöttar ca 850 personer med löner och lönefrågor. I Uppsala jobbar vi med Immuno-diagnostik och utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Förutom Uppsalasiten så har vi säljkontor i Stockholm, lager och kundsupport i Göteborg och en mindre produktionssite i Ängelholm. För rätt person finns stor möjlighet till anställning hos kund.

Om tjänsten
I rollen som Sr Payroll Specialist kommer du att arbeta ihop med en till Payroll kollega baserad i Uppsala och rapportera in till en chef som sitter i Scotland. Du kommer att ansvara för Payroll i Sverige och kommer bland annat att jobba med:
• Systemadministration av Aditro E&O, Aditro L och Concur.
• Tolkning av kollektivavtal och att omsätta detta i praktiken.
• Kontakt med chefer och anställda både i mail och telefon på svenska och engelska.
• Delta i introduktion av nyanställda.
• Datahantering i Excel
• Dokumentation av processer och rutiner
I rollen som Sr Payroll Specialist arbetar du nära verksamheten och stöttar kollegor med löne- och HR relaterade frågor. Vi jobbar väldigt nära andra delar av HR som också finns inom koncernen. Detta är bland annat HR Business Partners, lokal HR, en centraliserad administrativ HR-funktion och en centraliserad rekryteringsfunktion.

Om dig
Du har en gedigen och lång bakgrund inom payroll och gärna en relevant utbildning. Det är viktigt att du är insatt i svensk arbetsrätt och att du har jobbat med fackliga parter, lönefrågor och kollektivavtal.
Vi jobbar inom en matrisorganisation där man har många kontaktytor, därför ser vi att du är lyhörd och har lätt för att kommunicera och bygga relationer med människor. Du är någon med energi som jobbar effektivt eftersom det ofta är ett högt tempo.
Som person ser vi gärna att du är organiserad, strukturerad, analytisk och trivs med att arbeta enligt processer och rutiner. Du är självgående och van vid att ta egna initiativ och beslut. Du tycker om förändringar, är nyfiken och vill ständigt utvecklas. Vidare ser vi att du är van vid att jobba i olika system, vi arbetar idag framförallt i Aditro, Workday och Concur. Vi jobbar även i olika Microsoft program och Outlook varje dag och ser helst att du är en van användare av Excel.
Det är viktigt att du talar och skriver både flytande svenska och engelska.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Senior Payroll Specialist hos Thermo Fisher är till en början ett konsultuppdrag hos oss på Adecco med ambitionen att anställningen går över till kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Slangservice.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Malin Hammarling, [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Payroll, Thermo Fisher Scientific, Adecco, Uppsala Visa mindre

Teamledare till Becker Industrial Coatings AB

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Becker Industrial Coatings är Europas ledande färgtillverkare inom metall- och plastindustrin. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför högkvalitativa och miljöanpassade färgsystem för den metall- och plastbearbetande industrin. Beckers präglas av värderingarna kundfokus, tillit och integritet, samt laganda och vilja att förändra. Varje medarbetare ska känna sig som en viktig del i verksamheten och aktivt delta i att förebygga risker och att utveckla sin arbetsplats och sina arbetsuppgifter. Företaget ingår i Becker-koncernen, som globalt består av 1 800 anställda varav 180 är placerade i Märsta.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en lösningsorienterad Teamledare till Beckers i Märsta. Är du duktig på att motivera och inspirera andra i arbetet samtidigt som du är naturligt säkerhets- och kvalitetsmedveten? Då är du den vi söker. I rollen som Teamledare på Beckers bistår du produktionsledare genom att leda samt fördela arbetet i den dagliga färgproduktionen. I arbetsuppgifterna ingår även noggrann planering och dokumentering, såväl som ständigt förbättringsarbete. Som teamledare är du en viktig del av den dagliga verksamheten där ni producerar färg av högsta kvalitet med stor noggrannhet. Du blir teamledare för ett skiftlag om 10 personer där arbetstiderna är fördelade måndag till fredag.

Din profil
Om du är en driven och ansvarsfull problemlösare med god ledarförmåga kommer du trivas bra på Beckers. Som person gillar du ordning och struktur och du tar dig ann dina arbetsuppgifter med stor entusiasm. Du som söker bör ha en god kommunikativ förmåga samt ett intresse för att utveckla och leda arbetet framåt. Tidigare erfarenhet från arbete i produktionsmiljö är ett krav, gärna inom färgproduktion. Det är meriterande om du tidigare haft en ledarroll eller erfarenhet av att leda andra.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Julia Asplund på 073-351 27 55 eller [email protected] Visa mindre

Team Leader inom försäljning till Uppsala

Ansök    Maj 10    Verisure Field Sales    Teamledare
Arbetar du med försäljning och är redo för nästa steg i karriären? Har du dessutom höga ambitioner och en förmåga att motivera och driva ett team mot uppsatta mål? Då kan du vara vår nästa Team Leader! Verisure erbjuder marknadens smartaste inbrotts- och brandskyddskoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Som säljledare hjälper du oss att hålla den takten, och bidrar till ökad säk... Visa mer
Arbetar du med försäljning och är redo för nästa steg i karriären? Har du dessutom höga ambitioner och en förmåga att motivera och driva ett team mot uppsatta mål? Då kan du vara vår nästa Team Leader! Verisure erbjuder marknadens smartaste inbrotts- och brandskyddskoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Som säljledare hjälper du oss att hålla den takten, och bidrar till ökad säkerhet i hemmet för privatpersoner. Välkommen till en arbetsplats där försäljningen gör skillnad på riktigt!

Arbetsuppgifter


Som Team Leaderansvarar du för ett team av fältsäljare och kombinerar ditt egna försäljningsarbete med ett proaktivt arbete för att lyfta teamets prestation och nå uppsatta budgetmål.

Du arbetar påLindmarks larmteknikAB som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Den här filmen (https://www.youtube.com/watch?v=MMHWn113vvM) ger dig inblick i försäljningsarbetet på Verisure.


Som anställd erbjuds du

- En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet
- Attraktiv lönemodell med både fast lön, provision och bonussystem
- Verisure Sales Academy - ett gediget utbildningsprogram i flera steg
- Kontinuerlig coachning och kompetensutveckling
- Motiverande team- och säljaktiviteter
- Goda karriärmöjligheter inom bolaget
- Ett välbeprövat sälj- och informationsmaterial som stöd i ditt arbete
- Ett stort nätverk av kollegor över hela Sverige

Vi söker dig som

- har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning mot privatpersoner

- har B-körkort, då bil används dagligen i rollen.

- behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.

- har förmågan att utveckla och motivera andra till förbättrad prestation

- är driven, socialt kompetent och självgående


Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag. För att vara aktuell för en anställning krävs det därför att du är fri från anmärkningar i belastningsregistret.

Låter det intressant?


Urval sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Så ta chansen, och skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Vi tar inte emot ansökningar via mail pga. GDPR.


Har du frågor? Läs mer på jobb.verisure.se (https://jobb.verisure.se/)eller kontakta rekryteringsansvarig Ylva Larensson, 0733-352930,[email protected]


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Teamledare till enhet kompetens

Ansök    Maj 13    Uppsala kommun    Teamledare
Enhet kompetens inom Utbildnings- och jobbcenter Vill du bidra till att människor kommer ut i egen försörjning? Vill du arbetsleda teamet som kopplar ihop arbetssökande och arbetsgivare? Sök tjänsten som teamledare inom enhet kompetens! På enheten kompetens inom arbetsmarknadsavdelningen verkar vi för att arbetsgivaren inom Uppsala kommun får upp ögonen för och rekryterar arbetssökande med ekonomiskt bistånd. Detta gör vi bland annat genom att anordna ... Visa mer
Enhet kompetens inom Utbildnings- och jobbcenter

Vill du bidra till att människor kommer ut i egen försörjning? Vill du arbetsleda teamet som kopplar ihop arbetssökande och arbetsgivare? Sök tjänsten som teamledare inom enhet kompetens!

På enheten kompetens inom arbetsmarknadsavdelningen verkar vi för att arbetsgivaren inom Uppsala kommun får upp ögonen för och rekryterar arbetssökande med ekonomiskt bistånd. Detta gör vi bland annat genom att anordna rekryteringsträffar, mässor och branschdagar. Vi samordnar även praktikplatser och arbetsträningsplatser i syfte att hjälpa våra arbetssökande till arbete och studier.

Enheten tar nu nästa utvecklingssteg och blir samordnare av avdelningens satsning på en rekryteringsmodell kallad jobbspår. Jobbspår är ett koncept med olika praktiska och teoretiska lärandemoment som möter branschers eller företags uttalade behov av kompetensförsörjning. Konceptet tas fram i nära dialog med rekryterande företag och arbetsplatser.

Läs mer om Uppsala kommun här: Uppsala kommun (http://www.uppsala.se)

Ditt uppdrag
I uppdraget som teamledare ansvarar du för att tillsammans med enhetschef arbetsleda teamet som kopplar ihop arbetssökande och arbetsgivare. Teamet inventerar behov och kompetens bland arbetssökande och matchar dessa utifrån näringslivets behov, till exempel via jobbspår eller rekryteringsträffar.

Tjänsten inkluderar operativt arbete tillsammans med teamet.
Andra uppgifter som teamledare är att stödja enhetschefens och teamets arbete att uppnå resultat utifrån förvaltnings-, avdelnings- och enhetsmål. Vidare ingår att kvalitetssäkra beslutade processer, säkra att övergripande mål nås, bidra i utvecklingsarbete samt ansvara för rapportering av statistik. För uppdraget krävs en god omställningsförmåga samt en utvecklad fallenhet för att anpassa sig till förändrade förutsättningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Det är meriterande om du har gått kurs i service och kundbemötande eller säljutbildning. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet från näringslivet, erfarenhet av arbetsledning och projektledning. Du har arbetat med företagskontakter inom Mälardalsregionen och är van att muntligt framföra budskap inför mindre och större grupper. Vidare har du arbetat med kontinuerlig verksamhetsuppföljning under minst två år. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att delta i och arrangera mässor och kundaktiviteter. Önskvärt om du har etablerat kontaktnät inom regionen, kommunen och näringslivet i Uppsala.
Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, goda kunskaper i engelska samt goda IT-kunskaper. Det är meriterande om du har kunskap av att arbeta i CRM-system, har B-körkort samt har ytterligare språkkunskaper.

Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt arbeta resultatinriktat mot satta mål. Du är också bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare är du tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Vi ser även att du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt att duhar en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Cecilia Björkenå, enhetschef arbetsmarknadsavdelningen, 018-727 42 40

Facklig företrädare:
Vision, Anna Modin, 018-727 21 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen. Här arbetar vi med arbetsmarknadsinsatser, försörjningsstöd, vuxenutbildning, konsumentfrågor och introduktion av nyanlända. Målet är att alla ska erbjudas möjlighet till egen försörjning. Därför arbetar vi nära näringslivet och arbetslivets parter för att öka möjligheten för personer att etablera sig på arbetsmarknaden.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Region Aros - Gävle söker Gruppchef till Rådgivningsenheten

Ansök    Jun 10    Hyresgästföreningen    Teamledare
Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens nationella medlemsrådgivning, som har samordnats till en enhet i Uppsala. Här jobbar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfylla medlemmarnas förväntningar och där vi ger korrekt information och råd till våra medlemmar. Du kommer att leda ditt team med nuvarande 13 medarbetare och stöttar dem i kontakten med medlemmarna. Vi söker dig som har erfarenhet av att... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens nationella medlemsrådgivning, som har samordnats till en enhet i Uppsala. Här jobbar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfylla medlemmarnas förväntningar och där vi ger korrekt information och råd till våra medlemmar. Du kommer att leda ditt team med nuvarande 13 medarbetare och stöttar dem i kontakten med medlemmarna.

Vi söker dig som har erfarenhet av att coacha/leda medarbetare som arbetar med servicearbete i rådgivning eller liknande. Du är van att arbeta med att entusiasmera och engagera medarbetare.    

Arbetet kräver att du har en god människokännedom och är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du skall kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

 

Arbetsuppgifter


• Leda och samordna gruppen/teamet och vikarier, samt ansvara för uppföljning av satta mål
• Personalansvar samt arbetsledningsansvar
• Arbeta fram nya processer och rutiner för rådgivningen
• Följa upp medarbetares personliga produktionsmål/utvecklingsmål
• Utbilda och stödja medarbetarna i medlemsbemötande
• Ingå i ledningsgruppen och gemensamt ta fram beslut och direktiv för de nationella enheterna


• Samverka med regioner och förbundet i frågor som rör de nationella enheterna
• Representera de nationella enheterna i möten och utbildningar

    

Kvalifikationer


• Du har erfarenhet från en ledande eller coachande roll
• Juridisk översiktskurs alternativt grundläggande juridiska kunskaper inom arbetsområdet

 

Meriterande


• Erfarenhet av personalansvar
• Arbetat som rådgivare inom Hyresgästföreningen


• Erfarenhet från föreningsarbete eller god kännedom om bostadssektorn

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen på Storgatan 32, Uppsala.

 

Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats!

 

Upplysningar
Mer information om tjänsten lämnas av enhetschef Mika Nuutilainen, tel 010-459 27 06.

Fackliga kontaktpersoner är för Handels Gits Stigsdotter-Nyström, tel 070-695 32 88 och för SACO Titti Persson, tel 010-459 13 64.

 

Ansökan

Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 23 juni 2019. Visa mindre

Team Leader inom försäljning till Uppsala

Ansök    Maj 9    Verisure Field Sales    Teamledare
Arbetar du med försäljning och är redo för nästa steg i karriären? Har du dessutom höga ambitioner och en förmåga att motivera och driva ett team mot uppsatta mål? Då kan du vara vår nästa Team Leader! Verisure erbjuder marknadens smartaste inbrotts- och brandskyddskoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Som säljledare hjälper du oss att hålla den takten, och bidrar till ökad säk... Visa mer
Arbetar du med försäljning och är redo för nästa steg i karriären? Har du dessutom höga ambitioner och en förmåga att motivera och driva ett team mot uppsatta mål? Då kan du vara vår nästa Team Leader! Verisure erbjuder marknadens smartaste inbrotts- och brandskyddskoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Som säljledare hjälper du oss att hålla den takten, och bidrar till ökad säkerhet i hemmet för privatpersoner. Välkommen till en arbetsplats där försäljningen gör skillnad på riktigt!

Arbetsuppgifter


Som Team Leaderansvarar du för ett team av fältsäljare och kombinerar ditt egna försäljningsarbete med ett proaktivt arbete för att lyfta teamets prestation och nå uppsatta budgetmål.

Du arbetar påLindmarks larmteknikAB som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Den här filmen (https://www.youtube.com/watch?v=MMHWn113vvM) ger dig inblick i försäljningsarbetet på Verisure.


Som anställd erbjuds du

- En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet
- Attraktiv lönemodell med både fast lön, provision och bonussystem
- Verisure Sales Academy - ett gediget utbildningsprogram i flera steg
- Kontinuerlig coachning och kompetensutveckling
- Motiverande team- och säljaktiviteter
- Goda karriärmöjligheter inom bolaget
- Ett välbeprövat sälj- och informationsmaterial som stöd i ditt arbete
- Ett stort nätverk av kollegor över hela Sverige

Vi söker dig som

- har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning mot privatpersoner

- har B-körkort, då bil används dagligen i rollen.

- behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.

- har förmågan att utveckla och motivera andra till förbättrad prestation

- är driven, socialt kompetent och självgående


Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag. För att vara aktuell för en anställning krävs det därför att du är fri från anmärkningar i belastningsregistret.

Låter det intressant?


Urval sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Så ta chansen, och skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Vi tar inte emot ansökningar via mail pga. GDPR.


Har du frågor? Läs mer på jobb.verisure.se (https://jobb.verisure.se/)eller kontakta rekryteringsansvarig Ylva Larensson, 0733-352930,[email protected]


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljchef till Sector Alarm , Uppsala!

Ansök    Apr 30    Sector Alarm AB    Teamledare
Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Vi på Sector Alarm söker just nu dig som brinner för försäljning, ledarskap och som är redo att anta utmaningen som ny säljchef för teamet i Uppsala!    Sector Alarm är ett stort, nytänkande och målinriktat bolag som idag har drygt en halv miljon kunder. Vi är resultatorienterade, arbetar i ett högt tempo och har en stark företagskultur. Vill du också vara med på vår resa fr... Visa mer
Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Vi på Sector Alarm söker just nu dig som brinner för försäljning, ledarskap och som är redo att anta utmaningen som ny säljchef för teamet i Uppsala! 
 
Sector Alarm är ett stort, nytänkande och målinriktat bolag som idag har drygt en halv miljon kunder. Vi är resultatorienterade, arbetar i ett högt tempo och har en stark företagskultur. Vill du också vara med på vår resa framåt?
 
Vad är ditt ansvar som Säljchef?  
 
Som vår nya säljchef säljer du en efterfrågad, viktig tjänst som tryggar upp och ger kunderna ett säkrare hem. I tjänsten kommer du tillsammans med dina säljare ansvara för försäljningen i Uppsala. Ni kommer boka och genomföra kundbesök hemma i kundens bostad. Du coachar och stöttar ständigt dina säljare till att utvecklas och prestera på topp. I tjänsten ingår även planering, rapportering, bugetansvar samt rekrytering av nya medarbetare till ditt team.  
 
Vem är du som lyckas?  
 
Vi söker dig som har arbetat med försäljning under ett par år och känner att det är dags för nästa steg i karriären. Du drivs av utmaningar, trivs med att arbeta i ett högt tempo och är flexibel och stresstålig. Du har förmågan att inspirera dina medarbetare och coacha dom till att utvecklas och förbättras. Det är därför meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap, men viktigast är förstås att du besitter rätt ledaregenskaper.  
 
Utöver dina personliga egenskaper är det viktigt att du innehar B-körkort och har ett prickfritt belastningsregister hos polisen. Vi arbetar söndag- torsdag på eftermiddag och kvällstid. Det krävs därför att du är rätt flexibel med arbetstider.  
 
Vad du kan förvänta dig?  
 
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som ger dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll såväl som personligt. Vi firar framgångar tillsammans med både säljresor och kickoffer. Givetvis är det viktigt att du får rätt förutsättningar för att kunna bli riktigt bra i din nya roll. Därför erbjuder vi dig som vill satsa på din framtid tillsammans med oss ett stort utbildningspaket och ledarskapsprogram.  
 
Du kommer arbeta nära din Regionala försäljningschef, som inte bara har ett huvudansvar för din introduktion, utan ständigt kommer motivera och inspirera dig till att nå nya höjder.   
 
Ansökan  
 
Vad roligt att du är intresserad av tjänsten som säljchef. Vi vill att du i din ansökan skickar med CV och personligt brev.  
 
Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare ([email protected])  
 
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Team Leader inom försäljning till Uppsala

Ansök    Apr 29    Verisure Field Sales    Teamledare
Arbetar du med försäljning och är redo för nästa steg i karriären? Har du dessutom höga ambitioner och en förmåga att motivera och driva ett team mot uppsatta mål? Då kan du vara vår nästa Team Leader! Verisure erbjuder marknadens smartaste inbrotts- och brandskyddskoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Som säljledare hjälper du oss att hålla den takten, och bidrar till ökad säk... Visa mer
Arbetar du med försäljning och är redo för nästa steg i karriären? Har du dessutom höga ambitioner och en förmåga att motivera och driva ett team mot uppsatta mål? Då kan du vara vår nästa Team Leader! Verisure erbjuder marknadens smartaste inbrotts- och brandskyddskoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Som säljledare hjälper du oss att hålla den takten, och bidrar till ökad säkerhet i hemmet för privatpersoner. Välkommen till en arbetsplats där försäljningen gör skillnad på riktigt!

Arbetsuppgifter


Som Team Leaderansvarar du för ett team av fältsäljare och kombinerar ditt egna försäljningsarbete med ett proaktivt arbete för att lyfta teamets prestation och nå uppsatta budgetmål.

Du arbetar påLindmarks larmteknikAB som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Den här filmen (https://www.youtube.com/watch?v=MMHWn113vvM) ger dig inblick i försäljningsarbetet på Verisure.


Som anställd erbjuds du

- En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet
- Attraktiv lönemodell med både fast lön, provision och bonussystem
- Verisure Sales Academy - ett gediget utbildningsprogram i flera steg
- Kontinuerlig coachning och kompetensutveckling
- Motiverande team- och säljaktiviteter
- Goda karriärmöjligheter inom bolaget
- Ett välbeprövat sälj- och informationsmaterial som stöd i ditt arbete
- Ett stort nätverk av kollegor över hela Sverige

Vi söker dig som

- har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning mot privatpersoner

- har B-körkort, då bil används dagligen i rollen.

- behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.

- har förmågan att utveckla och motivera andra till förbättrad prestation

- är driven, socialt kompetent och självgående


Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag. För att vara aktuell för en anställning krävs det därför att du är fri från anmärkningar i belastningsregistret.

Låter det intressant?


Urval sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Så ta chansen, och skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Vi tar inte emot ansökningar via mail pga. GDPR.


Har du frågor? Läs mer på jobb.verisure.se (https://jobb.verisure.se/)eller kontakta rekryteringsansvarig Ylva Larensson, 0733-352930,[email protected]


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Teamledare sökes till kund i Arlandastad!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Adit... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som ansvarig för en av våra kunder på lagret. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå utav:
- Ansvara och ha koll på de olika flödena för kunden
- Genomföra möten i daglig styrning vid behov
- Ansvar för att planera personalbehov och följa upp nyckeltal
- Fungera som spindeln i nätet och se till så att saker och ting rullar på som det ska, samtidigt som du arbetar i produktionen och deltar i det dagliga lagerarbetet
- Rapportering och hantering av interna avvikelser sker direkt till produktionsledare


Din profil
Vi söker dig som har god planeringsförmåga, är självgående och lösningsfokuserad. Viktigt att du är en initiativtagande person som gärna kommer med egna tankar och idéer. Samt att du har lätt för att se vad som behöver göras och när. Du ska ha en erfarenhet av arbetsledning samt kunna leda och coacha medarbetare på ett stimulerande sätt.

- Positiv och utåtriktad
- Hög ansvarskänsla och engagemang
- Goda kunskaper i Office paketet (Excel, Word)
- Gillar utmaningar och förändringar
- Arbeta skift (dag/kväll)

Kvalifikationer:
- Gymnasiekompetens
- Kommunikativ
- Kunna utrycka sig väl i tal och skrift i det svenska och engelska språket

Meriterande om du har erfarenhet av ABS och Salesforce.com, LEAN och ISO
Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande! Visa mindre

Team Leader inom försäljning till Uppsala

Ansök    Apr 11    Verisure Field Sales    Teamledare
Arbetar du med försäljning och är redo för nästa steg i karriären? Har du dessutom höga ambitioner och en förmåga att motivera och driva ett team mot uppsatta mål? Då kan du vara vår nästa Team Leader! Verisure erbjuder marknadens smartaste inbrotts- och brandskyddskoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Som säljledare hjälper du oss att hålla den takten, och bidrar till ökad säk... Visa mer
Arbetar du med försäljning och är redo för nästa steg i karriären? Har du dessutom höga ambitioner och en förmåga att motivera och driva ett team mot uppsatta mål? Då kan du vara vår nästa Team Leader! Verisure erbjuder marknadens smartaste inbrotts- och brandskyddskoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Som säljledare hjälper du oss att hålla den takten, och bidrar till ökad säkerhet i hemmet för privatpersoner. Välkommen till en arbetsplats där försäljningen gör skillnad på riktigt!

Arbetsuppgifter


Som Team Leaderansvarar du för ett team av fältsäljare och kombinerar ditt egna försäljningsarbete med ett proaktivt arbete för att lyfta teamets prestation och nå uppsatta budgetmål.

Du arbetar påLindmarks larmteknikAB som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Den här filmen (https://www.youtube.com/watch?v=MMHWn113vvM) ger dig inblick i försäljningsarbetet på Verisure.


Som anställd erbjuds du

- En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet
- Attraktiv lönemodell med både fast lön, provision och bonussystem
- Verisure Sales Academy - ett gediget utbildningsprogram i flera steg
- Kontinuerlig coachning och kompetensutveckling
- Motiverande team- och säljaktiviteter
- Goda karriärmöjligheter inom bolaget
- Ett välbeprövat sälj- och informationsmaterial som stöd i ditt arbete
- Ett stort nätverk av kollegor över hela Sverige

Vi söker dig som

- har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning mot privatpersoner

- har B-körkort, då bil används dagligen i rollen.

- behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.

- har förmågan att utveckla och motivera andra till förbättrad prestation

- är driven, socialt kompetent och självgående


Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag. För att vara aktuell för en anställning krävs det därför att du är fri från anmärkningar i belastningsregistret.

Låter det intressant?


Urval sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Så ta chansen, och skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Vi tar inte emot ansökningar via mail pga. GDPR.


Har du frågor? Läs mer på jobb.verisure.se (https://jobb.verisure.se/)eller kontakta rekryteringsansvarig Ylva Larensson, 0733-352930,[email protected]


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

VAR ÄR VÅR TEAMLEADER?

Ansök    Apr 10    Gradén Mattsson AB    Teamledare
VI ÄR GM! Gradén Mattsson arbetar i långa samarbeten med kunder inom bank, försäkring och telekom och vi organiserar vårt arbete i "Mission Centers" – arbetsplatser som är helt vigda åt den specifika kunden. Vår nya teamleader kommer att jobba på vårt Comviq Tele2 Mission Center i Uppsala med att stötta och utveckla våra medarbetare. Från våra Mission Centers driver vi kontakter som skapar mervärde för våra uppdragsgivare. Kontaktkanalerna varierar med a... Visa mer
VI ÄR GM!

Gradén Mattsson arbetar i långa samarbeten med kunder inom bank, försäkring och telekom och vi organiserar vårt arbete i "Mission Centers" – arbetsplatser som är helt vigda åt den specifika kunden. Vår nya teamleader kommer att jobba på vårt Comviq Tele2 Mission Center i Uppsala med att stötta och utveckla våra medarbetare.

Från våra Mission Centers driver vi kontakter som skapar mervärde för våra uppdragsgivare. Kontaktkanalerna varierar med anpassning efter vår digitala värld, men målsättningen är konstant: att leverera kvalificerad vägledning och goda resultat genom seriösa och schyssta kundkontakter.

VAD INNEBÄR DET?
Jo, bland annat att vi älskar försäljning men avskyr fulsälj. Och att vi strävar efter att ligga i framkant på digitaliseringsresan. Våra värderingar styr vilka vi är och genom att vara starka, rättvisa, närande och att ta lead vinner vi kundens förtroende – gång på gång. Utan ledare som delar vårt synsätt och vår målsättning står vi oss slätt; du är en förutsättning för vår framgång!

DU LEDER GENOM ATT LÅTA ANDRA "TA LEAD".
Vi ska nu förstärka vårt team i syfte att fortsätta utveckla våra medarbetare och låta dem få ökad egenkontroll över sitt arbete. För att detta ska vara möjligt behöver vi stöd av teamleaders som vet hur man engagerar och peppar, men också hur man ger ansvar. Som framgångsrik ledare hos oss ska du med tiden kunna ta ett steg tillbaka och se hur ditt team kliver fram och själva "tar lead".

I KLARTEXT:
Du kommer att jobba med coaching, medlyssning, målstyrning, hantering av sjukfrånvaro, dialog med medarbetare, onboardingstöd för nya medarbetare, bemanning, rekryteringsstöd och resultatuppföljning. Du håller i aktiviteter som gynnar en god arbetsplats- och säljkultur samt i aktiviteter kopplade till jobbrelaterad utveckling. Dina egna initiativ som bidrar till en schysst arbetsplatskultur och fina resultat kommer också alltid att uppskattas.

Vi söker dig som tror att en bra ledare, med rätt stöd och medel, kan locka fram det bästa ur varje person. Du har goda säljerfarenheter och har jobbat med coaching. Du har lätt att förstå dig på och behärska nya digitala verktyg. Vi värdesätter äkthet, tydlighet och uppriktighet och förväntar oss att du är engagerad och pålitlig. Med rak rygg och fast handslag - det är så vi alltid vill vara.

 

VAR NÄR OCH HUR MYCKET?
Arbetsplatsen ligger i trevliga lokaler centralt i Uppsala. Arbetstid: vardagar kontorstid. Friskvårdsbidrag. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

GÖR VÅR SNABBANSÖKAN PÅ 2 MINUTER!
Skicka in din snabbansökan - utan CV och personligt brev - idag! 

Rekryteringsprocessen ser sedan ut som följande:

• Videointervju via app
• Två korta test som mäter arbetsrelaterat beteende resp. deduktiv slutledningsförmåga. (Vi använder oss av tester för att kunna säkra en opartisk och icke-diskriminerande rekryteringsprocess.)
• Personlig intervju
• Referenstagning

Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök idag! Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Brightstar i Rosersberg söker teamleader inom telekom!

Ansök    Mar 8    Academic Work    Teamledare
Brightstars mål är att förenkla den trådlösa världen och göra mobiltekniken tillgänglig för alla. Här får du vara med på företagets framgångsrika resa och se mobiltelefoners livscykel! Om du är intresserad av telekom och vill se de senaste produkterna allra först så passar du perfekt in i denna roll. Ta chansen att bli Brightstars nya teamleader för ett teknikintresserat team. OM TJÄNSTEN Brightstar växer och är en av världens ledande aktörer inom teleko... Visa mer
Brightstars mål är att förenkla den trådlösa världen och göra mobiltekniken tillgänglig för alla. Här får du vara med på företagets framgångsrika resa och se mobiltelefoners livscykel! Om du är intresserad av telekom och vill se de senaste produkterna allra först så passar du perfekt in i denna roll. Ta chansen att bli Brightstars nya teamleader för ett teknikintresserat team.

OM TJÄNSTEN
Brightstar växer och är en av världens ledande aktörer inom telekomdistrubition. Brightstar finns i 38 länder och bearbetar över 80 miljoner telefoner per år. I Rosersberg ligger Brightstars lager och du kommer att tillhöra ett repairteam som idag består av 13 tekniker. Amibionen är att växa inom deras repairavdelning under den närmaste tiden och här får du chansen att bygga samt forma vidare avdelningen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden i 6 månader och det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till kunden efter dessa månader.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som teamleader kommer du att jobba operativt själv genom att reparera mobiltelefoner, men du kommer även att leda dina kollegor som arbetar med hela reparationskedjan. Du kommer bland annat säkerställa att säkerhetsrutiner efterlevs, identifiera och förmedla möjliga förbättringar avseende produktion, dess rutiner och system. Vidare kommer du att planera gruppens resurser så att arbetsuppgifterna sker inom uppsatta tidsramar samt säkerställa leveranser.

Utöver detta kommer du att:


* Rapportera till tillverkare
* Introducera nyanställda
* Ge dagligt stöd till teknikerna i arbetsrelaterade frågor


Tjänsten passar dig som är kundorienterad och har en förståelse för servicebranschen. Du brinner för teknik och tycker det är roligt att få vägleda dina kollegor på avdelningen. Eftersom verksamhetsbenet växer så finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget där chansen att få vara med och resan framåt är stor.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som:


* Har ett stort tekniskt intresse
* Har erfarenhet av arbete inom tekniska reparationer eller starkt meriterande om du kommer från mobilbranschen
* Har goda kunskaper i MS Office
* God förmåga att kommunicera på svenska och engelska


Tydlighet är något som eftersträvas i ditt ledarskap samtidigt som du har ett personligt driv att uppnå dina och avdelningens uppsatta mål. Som person ser du att service och kvalitét är en viktig del i ditt dagliga arbete. Nogrannhet och struktur är en central del i ditt arbete.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Rosersberg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Brightstar är världens största distributör inom trådlös kommunikation och den ledande experten inom innovation och kundanpassade produkter och tjänster för telekombranschen. Brightstar strävar efter att vara den bästa partnern för mobilbranschens leverantörer, operatörer och återförsäljare. I Norden finns 200 anställda. Visa mindre