Lediga jobb Keolis Sverige AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Keolis Sverige AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Servicehallsmedarbetare Uppsala

Ansök    Nov 24    Keolis Sverige AB    Bilrekonditionerare
Till Keolis depå i Uppsala söker vi nu servicehallsmedarbetare på timanställning. Med dig i vår servicehall får vi rena och fina bussar så att våra resenärer trivs och känner sig välkomna.   Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och... Visa mer
Till Keolis depå i Uppsala söker vi nu servicehallsmedarbetare på timanställning. Med dig i vår servicehall får vi rena och fina bussar så att våra resenärer trivs och känner sig välkomna.  
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.  
Om tjänsten  
Tillsammans med övriga servicehallsmedarbetare ansvarar du för ordning och reda i servicehallen och andra gemensamma utrymmen. Du utför daglig service såsom tankning, städning, påfyllning av vätskor och funktionskontroller på Keolis fordon. Du utför även rekonditionering, klottersanering och enklare reparationer på bussar
Det här behöver du ha
B-körkort  
Tekniskt intresse och handlag.  
God fysik då arbetet är mycket rörligt och ibland tungt.  
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.  
Du är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo.  
Det är meriterande om du har D-körkort och tidigare erfarenhet från liknande arbete eller från det tekniska området. För att trivas bör du vara serviceinriktad, flexibel, strukturerad och kunna arbeta bra tillsammans med andra människor. Du är kommunikativ, driftig och självgående. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper och är intresserad av fordon, teknik och människor. Tjänsten är på behov. 
Det här får du av oss  
Hos Keolis får du en introduktion till dina arbetsuppgifter. På depån finns din underhållsledare som stöttar dig i din vardag som servicehallsmedarbetare.  
Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag.  Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.  Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.  
Så här söker du  
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.  
Har du frågor kontakta
Underhållsledare Pär Öhman på 0761301958
Rekryterare Lars [email protected] Visa mindre

Bussförare till Uppsala - heltid, deltid & behov

Keolis söker nu bussförare till Uppsala. Vi söker både heltid-, deltid- och behovsanställda. På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan r... Visa mer
Keolis söker nu bussförare till Uppsala. Vi söker både heltid-, deltid- och behovsanställda.
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Vi kör vår trafik nästan dygnet runt, alla dagar i veckan, så dina arbetstider kommer att variera. Tjänsten innebär att du kör och arbetar enligt EU:s kör- och vilotider.? 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB*
Svenska i tal och skrift
Meriterande om du har digitalt förarkort 
Meriterande är kunskap om EU:s kör- och vilotider samt korrekt hantering av färdskrivare
*Då vi prioriterar att hitta rätt person till rätt plats är vi, i utvalda fall, beredda att erbjuda fortsättnings-YKB. Detta gäller till exempel om du som söker tog ditt busskörkort innan 2008.
Det här kommer du få av oss
Utbildning i hur det är att arbeta på Keolis,?EU:s kör- och vilotider, färdskrivare och körvägar mm. Hos Keolis finns det goda möjligheter till utbildning och utveckling. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter och främjar mångfald. Vi vill även underlätta för dig att utföra hälsofrämjande aktiviteter och erbjuder därför friskvårdsbidrag.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan!?? 
Har du frågor är du välkommen att kontakta: 
Rekryterande chef och teamchef Charlotta Widegren tel: 070-866 06 43 [email protected] Visa mindre

Lageransvarig Uppsala

Ansök    Okt 19    Keolis Sverige AB    Lagerchef
Keolis är en av Europas största kollektivtrafikaktörer. I Sverige är vi idag ungefär 4500 medarbetare och den 13 juni 2022 startade Keolis sin verksamhet i Uppland. Vill du vara med och fortsätta bygga upp ett för Keolis helt nytt trafikområde?. Låter det spännande? Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi söker en lageransvarig till Uppsala. Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt, är lyhörd och har förmågan att prioritera. Ansvarsområde och... Visa mer
Keolis är en av Europas största kollektivtrafikaktörer. I Sverige är vi idag ungefär 4500 medarbetare och den 13 juni 2022 startade Keolis sin verksamhet i Uppland. Vill du vara med och fortsätta bygga upp ett för Keolis helt nytt trafikområde?. Låter det spännande? Skicka gärna in din ansökan redan idag!
Vi söker en lageransvarig till Uppsala. Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt, är lyhörd och har förmågan att prioritera.
Ansvarsområde och arbetsuppgifter
Som lageransvarig ansvarar du för avrop/beställningar och lager samt registrering av reservdelar, förbrukningsvaror, drivmedel och övrig materiel i vårt underhållssystem. Registrering av reservdelar sker normalt via streckkodsläsning. Dina arbetsuppgifter innebär att du på ett effektivt och noggrant arbetssätt arbetar förberedande för att följa planeringen från verkstaden, vilket innebär ett nära samarbete med främst verkstadsledningen men även direkt med våra mekaniker.
Du är reklamations- och garantiansvarig och sköter kontakten med våra leverantörer för att säkerställa rätt typ och mängd av reservdelar för att kunna leverera ”Klar Buss”. Du ansvarar för att lagerinventeringar genomförs och är även ansvarig för skadehantering och skadereglering.
Du kommer att ha ansvaret för lagren på våra verkstäder i Uppsala, Enköping och Tierp.
Kvalifikationer
• Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande
• Gedigen erfarenhet ifrån lagerarbete
• God datorkunskap
• God kunskap i Svenska och Engelska
• B-körkort
• Mycket goda datakunskaper i digitala affärssystem. 
Vi lägger stor vikt vid att du är en drivande och tongivande person som tar förändringsarbete med stor entusiasm. Du klarar av att arbeta självständigt, är lyhörd och har lätt för att
samarbeta med olika parter. Du har ett systematiskt arbetssätt och är ett föredöme när det gäller struktur, ordning och reda. Du ska också, ofta under tidspress, ha förmåga att framgångsrikt kunna hantera och prioritera inom ansvarsområdet.
Vi ser att du har förmågan att framgångsrikt hantera flera ärenden under tidspress.
Keolis Sverige vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 
Ansökan
Vill du vara med på vår resa?! Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och personligt brev, sista ansökningsdag är 4 november. Urval kan komma att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
Har du några frågor om arbetet är du välkommen att kontakta
Depåchef, Sven Anderzén 072-546 03 82
Klas Wallin, facklig representant för Unionen på telefon 070-602 67 74 Visa mindre

Driftledare till Uppland

Ansök    Jun 19    Keolis Sverige AB    Trafikkoordinator
Keolis är en av Europas största kollektivtrafikaktörer. I Sverige är vi idag ungefär 4500 medarbetare och nu kommer vi till Uppland. Vill du vara med och bygga upp ett för Keolis helt nytt trafikområde? Om du triggas du av tanken på att utveckla Keolis produktion i Uppland, Känner du ansvar för resenären som kanske står och fryser på en hållplats, känner du ansvar för att så kostnadseffektivt som möjligt säkerställa att resenären får den service vi lovat? ... Visa mer
Keolis är en av Europas största kollektivtrafikaktörer. I Sverige är vi idag ungefär 4500 medarbetare och nu kommer vi till Uppland. Vill du vara med och bygga upp ett för Keolis helt nytt trafikområde? Om du triggas du av tanken på att utveckla Keolis produktion i Uppland, Känner du ansvar för resenären som kanske står och fryser på en hållplats, känner du ansvar för att så kostnadseffektivt som möjligt säkerställa att resenären får den service vi lovat? Då borde du söka denna tjänst som Driftledare i Uppland.
För att lyckas i tjänsten ställer vi krav på affärsförståelse, samarbete och starka resultat. Låter det spännande? Skicka gärna in din ansökan redan idag!

Rollen som Driftledare
Som driftledare planerar du den aktuella trafikdagen på ett produktionssäkert och resurseffektivt sätt. Du fungerar som arbetsledare och löser i samarbete med trafikledningen och verkstaden akuta händelser på linjen och bemannar våra fordon med förare. Som driftledare tillsätter du också vakanta tjänster, tar emot sjuk- och friskskrivningar, hanterar akuta personalfrågor samt registrerar arbets- och frånvarotid. Du ansvarar även tidvis för bussutsättningen.
Vidare skriver du dagliga rapporter och registrerar vad som har hänt under dagen. Du måste därför vara bra på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Tjänsten är på heltid, skiftarbete förekommer.
Önskad motivation och kompetens
Du brinner för produktionsfrågor, du trivs när du får vara i händelsernas centrum. Du samverkar med trafikledning och personalplanering då båda dessa roller bidrar till att du lyckas i ditt arbete som driftledare.
Vi söker dig som är en flexibel person med god förmåga att snabbt hitta lösningar. Du kan ta egna initiativ och har förmågan att prioritera bland de uppgifter som ska lösas. Du ska också, ofta under tidspress, kunna hantera kontakten med ett stort antal människor, något som kräver goda ledaregenskaper och en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Du har en vilja och förmåga att arbeta i team, och har en helhetssyn på företagets verksamhet.
För att vara framgångsrik i rollen som driftledare hos oss, behöver du ha:
God erfarenhet av verksamheten eller branschen
Goda datakunskaper
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Erfarenhet av personalledning
B-körkort, har du även C- eller D-körkort är det meriterande
Har du dessutom detta är det meriterande:
Kunskap om avtal, arbetsrätt och arbetsmiljö
Erfarenhet och kunskap av Hastus
Kunskaper om trafikområde Uppland

Att arbeta i Uppland
Keolis har tagit över kollektivtrafiken i regionen med start den 13 juni 2022. Tillträde till tjänsten är dock enligt överenskommelse. Hos oss får du en introduktionsutbildning och möjlighet till vidareutbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.  Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. 

Ansökan
Vår rekrytering sker löpande, vi ber dig därför att inkomma med din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Depåchef Sven Anderzén på 072-546 03 82
Klas Wallin, Unionen på tfn; 070-602 67 14, [email protected]
Michael Lindqvist, Akademikerföreningen på tfn: 072-515 18 60, [email protected] Visa mindre

Mekaniker Uppsala

Ansök    Okt 3    Keolis Sverige AB    Bussmekaniker
Till Keolis depå i Uppsala söker vi nu dig som är mekaniker med stort intresse för fordon och teknik. Som mekaniker hos oss får du ett omväxlande och självständigt jobb.   Keolis är en av Europas största kollektivtrafikaktörer. I Sverige är vi idag ungefär 4500 medarbetare och 13 juni startade vi upp Uppland. Vill du vara med och fortsätta bygga upp ett för Keolis helt nytt trafikområde? På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör ko... Visa mer
Till Keolis depå i Uppsala söker vi nu dig som är mekaniker med stort intresse för fordon och teknik. Som mekaniker hos oss får du ett omväxlande och självständigt jobb.  
Keolis är en av Europas största kollektivtrafikaktörer. I Sverige är vi idag ungefär 4500 medarbetare och 13 juni startade vi upp Uppland. Vill du vara med och fortsätta bygga upp ett för Keolis helt nytt trafikområde? På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten   
Som mekaniker, eller underhållstekniker som vi kallar det hos oss, får du ett mycket varierat arbete, då du arbetar med hela processen. I samråd med arbetsledningen gör du en trafiksäkerhetsmässig bedömning om bussen kan sättas ut i trafik. Du gör själv tekniska bedömningar av olika system i bussen och utför lämpliga åtgärder.  
För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och tycka om att samarbeta med andra människor. Du är kommunikativ och driftig. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper, till exempel biogas- och elbussar.  
Tjänsten är en tillsvidareanställning på helttid med skifttjänstgöring. Vi ser helst att du börjar så snart som möjligt.  
Det här behöver du ha  
Fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning  
B-körkort  
Van användare av systemstöd  
God datorvana  
Har du D-körkort, utbildning eller erfarenhet inom fordonsel eller klimatanläggningar, eller yrkeserfarenhet av tungt fordonstekniskt arbete är detta meriterande.  
Det här får du av oss  
Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning.Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du  
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev.   
Kontaktperson
Vår rekrytering sker löpande, vi ber dig därför att inkomma med din ansökan i form av CV  så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Underhållsledare Fredrik Lindahl på 070-601 73 27
För fackliga frågor kontakta:
Klas Wallin, Unionen på tfn; 070-602 67 14, [email protected]
Michael Lindqvist, Akademikerföreningen på tfn: 072-515 18 60, [email protected] Visa mindre

Lokal verksamhetsutvecklare TO norr

Trivs du i en roll där du får vara med och utveckla och förbättra verksamheten? Gillar du att ta initiativ och arbeta administrativt och systematiskt? Om detta stämmer överens med dig kan du vara vår nästa verksamhetsutvecklare till trafikområde norr. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar och respekterar våra resenärer, uppdragsgivare, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgång... Visa mer
Trivs du i en roll där du får vara med och utveckla och förbättra verksamheten? Gillar du att ta initiativ och arbeta administrativt och systematiskt? Om detta stämmer överens med dig kan du vara vår nästa verksamhetsutvecklare till trafikområde norr.
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar och respekterar våra resenärer, uppdragsgivare, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.
Om tjänsten 
Som lokal verksamhetsutvecklare arbetat du både administrativt och operativt. Arbetet är självständigt men sker i tydlig dialog med den lokala organisationen och kunden. Du behöver ha ett tydligt fokus på kvalitet, kundperspektiv och analys av den dagliga kollektivtrafiken. Du har en självklar roll i att coacha och stötta den lokala ledningsgruppen och organisationen i arbetet med ständiga förbättringar. Rollen har ett kommunikativt ansvar i att aktivt informera, involvera och återkoppla arbetet inom ansvarsområdet till nyckelpersoner i organisationen. Du behöver trivas med att hantera stora mängder data men också med att leta mönster och dra slutsatser samt att komma med förslag på förbättringar utifrån analyser och samverkan.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter 
I samarbete med centrala och lokala specialistfunktioner och den lokala organisationen ta initiativ till, leda, och följa upp kvalitets- och förbättringsarbetet.
Följa upp och samordna kundsynpunkter utifrån ett förbättrings- och utvecklingsperspektiv.
Genomföra utbildningar, workshops och möten kopplat till relevanta ansvarsområden.
Planera och följa upp t.ex. ISO- och SIQ-revisioner både internt och externt.
Vara lokal förvaltningsledare för relevanta stöd- och managementsystem inom kompetensområdet.
Samordna de lokala internkommunikationskanalerna.
Samordna relevant rapportering inom kompetensområdet mellan den lokala organisationen och kunden.
Det här behöver du ha 
Som teoretisk grund har du minst en gymnasieexamen. Meriterande är om du har en högskole- eller universitetsexamen.
Du behöver ha erfarenhet av verksamhetsutveckling och då gärna från arbete med ledningssystem, t.ex. ISO 9001 och revisioner.
Då Keolis verkar i en internationell miljö så talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.
Du behöver vara lösnings- och resultatorienterad. Vara analytisk och gilla att analysera på djupet.
Det är meriterande om du har kunskaper i projektledning och SIQ eller tidigare har arbetat med C2 eller 2c8.
Då du kommer att ha många kontakter internt och externt i denna roll är det viktigt att du är kundorienterad och kommunikativ med en god samarbetsförmåga. Du kommer att ha en projektledande roll och behöver därför kunna leda, driva och ha en pedagogisk ådra där du känner en trygghet i att hålla utbildningar och leda möten.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: 
För frågor om rollen vänligen kontakta rekryterande chef Pär Karlsson på tel: 0730-84 61 38
För frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Evalinda Aarvaag, HRBP, på tel: 0705-08 24 10
För fackliga frågor kontakta:
Klas Wallin, facklig representant för Unionen på telefon 070-602 67 74
Michael Lindqvist, facklig representant för Akademikerföreningen på telefon 072-515 18 60

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utgången ansökningstid.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre