Lediga jobb som Kontorsreceptionist i Uppsala

Se lediga jobb som Kontorsreceptionist i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

receptionist, uppsala

Ansök    Jan 18    Randstad AB    Kontorsreceptionist
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av att arbeta som receptionist? Skulle du beskriva dig själv som engagerad och driven samt brinner för att ge ett bra kundbemötande? Just nu söker vår kund inom veterinär i Uppsala en receptionist som är självgående och som älskar kontakt med människor. Start omgående.  Om det låter som något för dig är du varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ut... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av att arbeta som receptionist? Skulle du beskriva dig själv som engagerad och driven samt brinner för att ge ett bra kundbemötande? Just nu söker vår kund inom veterinär i Uppsala en receptionist som är självgående och som älskar kontakt med människor. Start omgående.  Om det låter som något för dig är du varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
Som receptionist tar du hand om medarbetarna som jobbar på kliniken och tar även emot besökare. Du ska vara en person som älskar att ah kontakt med människor och som trivs av att ge bra service. 

Arbetstider
Heltid, vardagar 8-17
Du startar som konsult och kan sen få en fast anställning hos kund. 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du tidigare jobbat som receptionist och att du har en ödmjukhet, roligt på jobbet och kan bidra till mycket glädje. 
Du ska kunna tala flytande svenska och vara bekväm med att tala engelska. 

Ansökan
Skicka in din ansökan så fort som möjligt då dom vill tillsätta en person redan idag. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Receptionist/affärsstöd till Konrad Advokater

I fräscha lokaler mitt i Uppsala finns Konrad Advokater - en modern affärsjuridisk advokatbyrå med högt i tak och bra gemenskap där man känner sig inkluderad och involverad i verksamheten. Som receptionist/administratör ingår du i Konrad Advokaters affärsstöd. Här arbetar du i en professionell miljö som ställer höga krav på kvalitet och service. Du bemannar vår reception och ansvarar för att ta emot våra besökare, svara i telefon, posthantering samt för a... Visa mer
I fräscha lokaler mitt i Uppsala finns Konrad Advokater - en modern affärsjuridisk advokatbyrå med högt i tak och bra gemenskap där man känner sig inkluderad och involverad i verksamheten.
Som receptionist/administratör ingår du i Konrad Advokaters affärsstöd. Här arbetar du i en professionell miljö som ställer höga krav på kvalitet och service. Du bemannar vår reception och ansvarar för att ta emot våra besökare, svara i telefon, posthantering samt för att hålla snyggt och prydligt på kontoret. Vidare ansvarar du för en stor del av byråns löpande administration. Du agerar även kontaktperson för såväl interna som externa parter och förmedlar viktig information från medarbetare och externa parter.
Exempel på arbetsuppgifter:
· Ansvarig för reception, välkomna och registrera besökare
· Besvara inkommande samtal
· Posthantering
· Boka mötestider
· Avtals- och ärendehantering
· Konkursadministration
· Administration i dödsbon
· Kontakter med myndigheter och domstolar
· Intern och extern korrespondens via mejl, telefon och brev
· Kontorsgöromål som scanning, kopiering och uppläggning av klienter
· Ansvarig för arkivering
· Övergripande ansvar för allmänna ytor
Vem söker vi:
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är en serviceinriktad person som tar ansvar, har ett stort driv och hög integritet. Du är öppen och tycker om att samarbeta samtidigt som du är självgående. Du trivs med ordning och reda och har en förmåga att ta initiativ och se uppgifter som underlättar för verksamhetens drift. Det är viktigt att du är självmotiverande under lugna stunder.
Viktigt för tjänsten:
· Gymnasiekompetens
· Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
· Duktig och erfaren användare av Officeprogram
· Tidigare erfarenhet av (enklare) ekonomiska göromål kan vara meriterande
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med start i mars 2022. Arbetstid 39 tim per vecka.
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Sista ansökningsdag är 31 januari. Vänligen bifoga cv och personligt brev i din ansökan som skickas till [email protected] Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ev. frågor besvaras av Julija Falkman på 0730–749300 alternativt [email protected] Visa mindre

Office Manager till Akademiska Hus i Uppsala!

Ansök    Jan 7    Experis AB    Kontorsreceptionist
Är du serviceinriktad och gillar att ha många olika kontaktytor? Trivs du i en roll där du får vara ansiktet utåt och ha varierande arbetsuppgifter? Då kan den viktiga tjänsten som Office Manager på Akademiska Hus vara något för dig! Ditt uppdrag I rollen som Office Manager är du ansiktet utåt och du kommer att få ha en stor variation i dina arbetsuppgifter. Du arbetar med allt från posthantering, mötesbokning till värdskap. Bland dina uppgifter ingår a... Visa mer
Är du serviceinriktad och gillar att ha många olika kontaktytor? Trivs du i en roll där du får vara ansiktet utåt och ha varierande arbetsuppgifter? Då kan den viktiga tjänsten som Office Manager på Akademiska Hus vara något för dig!

Ditt uppdrag
I rollen som Office Manager är du ansiktet utåt och du kommer att få ha en stor variation i dina arbetsuppgifter. Du arbetar med allt från posthantering, mötesbokning till värdskap.

Bland dina uppgifter ingår att:

* Finnas till i receptionen/entrén för att möta upp våra medarbetare och externa besökare
* Samordna våra regelbundna kontorsinformationsmöten
* Se till att kontoret som helhet är en väl fungerande arbetsplats med en god arbetsmiljö och trivsel
* Säkerställa och genomföra arbetsmiljö ronder och brandutrymningsövningar
* Hjälpa cheferna med det praktiska när nya medarbetare börjar hos oss
* Ha ansvar för kontorets budget och uppföljning
* Medverka till att utveckla vårt arbetsplatskoncept

Ditt bidrag
För att trivas hos oss behöver du vara en serviceinriktad och positiv person som är trygg i dig själv och bra på att navigera bland olika arbetsuppgifter. Du gillar att ha dialog med många olika intressenter som t ex kunder, leverantörer, kollegor och övriga kontaktpersoner och att du gillar en snabbrörlig miljö. Vi arbetar mycket med digital kommunikation och att du är bekväm med att arbeta med digitala verktyg. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från en liknande roll. T ex inom Office Management, reception, hotell, bokning eller koordinering. Du behärskar svenska och engelska språken väl.

Vårt erbjudande
Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom mentorskap, coachning, samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. För chefer och projektledare finns särskilda ledarskapsutbildningar. Med bra ledare som ger oss förutsättningar, förtroende och mandat att leverera, utvecklas vi både som människor och bolag.

För oss är det strategiskt viktigt att ligga i framkant och driva utvecklingen inom fastighets- och byggbranschen. Vi är därför aktiva i branschforum och arbetar kontinuerligt med innovations- och utvecklingsprojekt i samverkan med forskare, expertis och näringsliv. Hållbarhet är en ledstjärna i allt vi gör och hållbara blir vi tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför många olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa.

Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation.

Kontakt
Sista ansökningsdag är den 24 januari 2022 men vi behandlar ansökningar löpande och kan tillsätta tjänsten tidigare. I den här rekryteringen samarbetar vi med Jeffersson Wells. Om du har frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Wegar på [email protected]Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kontorsassistent / Receptionist på deltid

Vi söker nu en flexibel kontorsassistent/receptionist för vår kunds räkning som har möjlighet att arbeta deltid på ca 50%. Exakta tider och dagar går att diskutera. Arbetsplatsen har öppet kontorstider måndag-fredag och ligger beläget i Uppsala. Behovet är omgående och långsiktigt. Tjänsten kommer vara ett konsultuppdrag där man blir anställd som konsult via oss på Lernia och jobbar ute hos kund. OBS! För att kunna erbjudas en timanställning hos oss må... Visa mer
Vi söker nu en flexibel kontorsassistent/receptionist för vår kunds räkning som har möjlighet att arbeta deltid på ca 50%. Exakta tider och dagar går att diskutera. Arbetsplatsen har öppet kontorstider måndag-fredag och ligger beläget i Uppsala.

Behovet är omgående och långsiktigt. Tjänsten kommer vara ett konsultuppdrag där man blir anställd som konsult via oss på Lernia och jobbar ute hos kund.

OBS! För att kunna erbjudas en timanställning hos oss måste du, enligt kollektivavtal, ha en annan huvudsaklig sysselsättning. T.ex. vara studerande, pensionär eller ha ett annat jobb på minst 50%. Sjukersättning klassas inte som annan huvudsaklig sysselsättning. Vi kommer att bortse från alla ansökningar från sökande som inte har en annan huvudsaklig sysselsättning!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Ordinarie personal behöver avlastning på kontoret, arbetsuppgifterna kan därför komma att variera från dag till dag beroende på vad som behöver göras och prioriteras. Så för att trivas i rollen krävs det att du är flexibel och lättsam som person och att du är händig och orädd att rycka in där det behövs.

Du ska som kontorsassistent/receptionist arbeta med att stötta ett flertal olika interna roller som innebär bland annat:

• Bemanning av receptionen
• Hantera felanmälningar
• Nyckel- och passerkorthantering externt och internt
• Kontorsservice; posthantering, sköta kopiatorer, hålla ordning i konferensrum m.m.
• Hålla ordning i lunchrum, sköta kaffemaskiner, diskmaskiner, beställning av bröd, luncher m.m. samt hålla ordning i konferensrummen.
• Övriga sysslor beroende på vad som behöver göras, t.ex. lämna in tjänstebil för däckbyte/reparationer etc. eller annat som kunden behöver hjälp med för stunden

Din erfarenhet och utbildning

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från en liknande roll och arbetsuppgifter där man haft ett allt-i-allo ansvar med många bollar i luften. Det är viktigt att du känner till och vet med dig att du hanterar de utmaningar en kontorsadministratörsroll innebär. Du behöver också ha goda kunskaper i Officepaketet. Det svenska språket hanterar du väl i både tal och skrift.

Eftersom du förväntas kunna använda tjänstebil vid behov så krävs det även att du innehar B-körkort.

Stor vikt kommer läggas på personlig tillämplighet.

Dina personliga egenskaper

Som person är du en kreativ, glad och optimistisk person som älskar att ge bästa service. Rollen ställer stora krav på att du är trygg i dig själv, strukturerad, och kan organisera upp dina dagar, planera och prioritera. Du är en superviktig del i teamet och att samarbeta med andra är något som uppskattas väldigt mycket. Du trivs även med att stödja och hjälpa andra.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Deltid vid behov, ca 50%/ Uppsala/ Start omgående.
Eftersom detta är en deltidstjänst så krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Information

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag - välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Receptionist till läkemedelsbolag i Uppsala!

Ansök    Dec 17    Middlepoint AB    Kontorsreceptionist
Om tjänsten Vi söker nu vår nya servicestjärna som som vill få möjligheten att jobba på detta spännande uppdrag som service manager och receptionsansvarig! I tjänsten erbjuds du en möjlighet till ett socialt, självständigt och utvecklande arbete. Du är anställd som servicekonsult hos oss på Middlepoint men arbetar ute hos vår kund, på ett läkemedelsbolag i Uppsala. Som service manager innebär det att du har övergripande ansvar för leverans och utveckling f... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu vår nya servicestjärna som som vill få möjligheten att jobba på detta spännande uppdrag som service manager och receptionsansvarig! I tjänsten erbjuds du en möjlighet till ett socialt, självständigt och utvecklande arbete. Du är anställd som servicekonsult hos oss på Middlepoint men arbetar ute hos vår kund, på ett läkemedelsbolag i Uppsala. Som service manager innebär det att du har övergripande ansvar för leverans och utveckling för såväl service som administration. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Ta emot besökare samt ta hand om telefonväxel och mail i receptionen
- Beställningar och inköp
- Boka konferensrum
- Kontakt med leverantörer
- Ronderingar och hålla snyggt i allmänna ytor
- Agera moodmanager för besökare och hyresgäster
- Post och bud
- Fakturering


Vem är du?
Du är en riktigt servicestjärna som alltid sätter kunden först. Du älskar att vara spindeln i nätet och arbeta socialt där du får möjlighet att utvecklas och ta initiativ. För att passa i rollen tror vi att du är en person som är välkomnande, optimistisk och ansvarstagande. Du ser lösningar där problem uppstår, är flexibel och självgående

Krav

- Har erfarenhet av tidigare arbete inom service
- Gymnasieexamen eller högre
- Arbetat med Office-paketet
- Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska


Om Middlepoint
På Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Om du är en serviceprofil som vill äga ditt uppdrag och varje dag arbeta proaktivt för ständig utveckling av ditt eget servicearbete så har du hamnat helt rätt. Här erbjuder vi självständiga arbeten hos fantastiska varumärken där du verkligen får vara med och göra skillnad. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris 2014-2019 och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Vi har självklart kollektivavtal samt är ISO-certifierade inom miljö och kvalité.

Om anställningen
Anställningen är en tillvidareanställning med sex månaders provanställning med möjlighet att börja omgående. Arbetstiderna är kontorstider måndag-fredag men anpassas efter verksamheten. Arbetsplatsen är beläget i Boländerna i Uppsala.

Som anställd på Middlepoint så erbjuder vi, förutom kollektivavtalets förmåner, även b.la. friskvårdsbidrag, roliga friskvårdsaktiviteter, löpande utbildning, teamaktiviteter, kul företagsfester och stans bästa kollegor!

Är du sugen på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in din ansökan till oss så berättar vi mer.

Vännerna på Middlepoint! Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Recover

Är du en nyfiken person som brinner för att ge bra service? Sök då jobbet som kundservicemedarbetare hos Recover! Om företaget Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsät... Visa mer
Är du en nyfiken person som brinner för att ge bra service? Sök då jobbet som kundservicemedarbetare hos Recover!

Om företaget
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 23 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på över 100 kontor över hela Norden.

Ditt uppdrag
Som kundservicemedarbetare på Recover kommer du jobba i ett team om fyra personer som alltid ser till att ha en positiv teamkänsla på jobbet. Tillsammans med dina kollegor kommer du jobba med att hjälpa och serva kunder över telefon och via mejl. Ett gott bemötande är grundläggande och du ser alltid till att lösa inkommande ärenden på bästa sätt och hänvisar dem vidare till rätt specialist inom området. Tjänsten innefattar också administrativa uppgifter som post- och nyckelhantering samt att hjälpa dina kollegor på Recover.

Din bakgrund
För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare är du en glad, framåt och stresstålig person som har en känsla för vad bra service innebär. Det är meriterande om du har jobbat inom kundservice eller serviceyrket tidigare. Du tycker det är roligt att ha mycket på gång samtidigt och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter, vilket ställer krav på flexibilitet. Dessutom är du en lagspelare med ett öppet sinne som har förmågan att strukturera ditt arbete.

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos Recover. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrigt
Omfattning: Heltid måndag till fredag, arbetstid 7–16
Anställningsform: Visstid t.o.m. 31/8 med möjlighet till anställning hos Recover
Tillträde: Omgående

Nyfiken på att veta mer
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Receptionist till läkemedelsbolag i Uppsala!

Ansök    Dec 10    Middlepoint AB    Kontorsreceptionist
Om tjänsten Vi söker nu vår nya servicestjärna som som vill få möjligheten att jobba på detta spännande uppdrag som service manager och receptionsansvarig! I tjänsten erbjuds du en möjlighet till ett socialt, självständigt och utvecklande arbete. Du är anställd som servicekonsult hos oss på Middlepoint men arbetar ute hos vår kund, på ett läkemedelsbolag i Uppsala. Som service manager innebär det att du har övergripande ansvar för leverans och utveckling f... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu vår nya servicestjärna som som vill få möjligheten att jobba på detta spännande uppdrag som service manager och receptionsansvarig! I tjänsten erbjuds du en möjlighet till ett socialt, självständigt och utvecklande arbete. Du är anställd som servicekonsult hos oss på Middlepoint men arbetar ute hos vår kund, på ett läkemedelsbolag i Uppsala. Som service manager innebär det att du har övergripande ansvar för leverans och utveckling för såväl service som administration. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Ta emot besökare samt ta hand om telefonväxel och mail i receptionen
- Beställningar och inköp
- Boka konferensrum
- Kontakt med leverantörer
- Ronderingar och hålla snyggt i allmänna ytor
- Agera moodmanager för besökare och hyresgäster
- Post och bud
- Fakturering


Vem är du?
Du är en riktigt servicestjärna som alltid sätter kunden först. Du älskar att vara spindeln i nätet och arbeta socialt där du får möjlighet att utvecklas och ta initiativ. För att passa i rollen tror vi att du är en person som är välkomnande, optimistisk och ansvarstagande. Du ser lösningar där problem uppstår, är flexibel och självgående

Krav

- Har erfarenhet av tidigare arbete inom service
- Gymnasieexamen eller högre
- Arbetat med Office-paketet
- Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska


Om Middlepoint
På Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Om du är en serviceprofil som vill äga ditt uppdrag och varje dag arbeta proaktivt för ständig utveckling av ditt eget servicearbete så har du hamnat helt rätt. Här erbjuder vi självständiga arbeten hos fantastiska varumärken där du verkligen får vara med och göra skillnad. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris 2014-2019 och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Vi har självklart kollektivavtal samt är ISO-certifierade inom miljö och kvalité.

Om anställningen
Anställningen är en tillvidareanställning med sex månaders provanställning med möjlighet att börja omgående. Arbetstiderna är kontorstider måndag-fredag men anpassas efter verksamheten. Arbetsplatsen är beläget i Boländerna i Uppsala.

Som anställd på Middlepoint så erbjuder vi, förutom kollektivavtalets förmåner, även b.la. friskvårdsbidrag, roliga friskvårdsaktiviteter, löpande utbildning, teamaktiviteter, kul företagsfester och stans bästa kollegor!

Är du sugen på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in din ansökan till oss så berättar vi mer.

Vännerna på Middlepoint! Visa mindre

Serviceinriktad Kundkoordinator

Ansök    Nov 26    Ls Jobbet AB    Kontorsreceptionist
Om rollen Rollen som kundkoordinator är både variationsrik och komplex. Tillsammans med de två andra kundkoordinatorerna hanterar du ett flöde av kundbemötande i alla dess former, både via mail, telefon och det personliga mötet. Du hanterar bokningar, sköter dokumentation och ansvarar för att väntrum och allmänna utrymmen är i gott skick. Även om våra kunder är högsta prioritet innebär din roll också en intern stödfunktion och du stöttar dina kollegor när ... Visa mer
Om rollen
Rollen som kundkoordinator är både variationsrik och komplex. Tillsammans med de två andra kundkoordinatorerna hanterar du ett flöde av kundbemötande i alla dess former, både via mail, telefon och det personliga mötet. Du hanterar bokningar, sköter dokumentation och ansvarar för att väntrum och allmänna utrymmen är i gott skick. Även om våra kunder är högsta prioritet innebär din roll också en intern stödfunktion och du stöttar dina kollegor när det behövs. Du hanterar beställningar av kontorsmaterial och andra vanligt förekommande kontorsuppgifter.
Om dig
Du har erfarenhet från en serviceroll där du varit i kontakt med företagskunder och där koordinering och hantering av bokningar har ingått. Det är meriterande om du har arbetat med bokningar av mer komplexa slag. Har du erfarenhet av att hantera dokumentation av sekretess eller har arbetat i något journalsystem ser vi även det som meriterande. Du har mycket god systemvana. Du är obehindrad i svenska i tal och skrift och din engelska är god.
För att trivas i rollen behöver du vara mycket kundorienterad och professionell i ditt bemötande. Då det är besöksintensivt och högt tryck på telefon och mail krävs att du kan hantera detta parallellt med dina andra arbetsuppgifter. Du är noggrann och strukturerad och förstår vikten av ordning och reda när det gäller bokningar och journalsystem. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Med ett positivt, omtänksamt och lösningsorienterat synsätt passar du in i vårt gäng.
Övrigt
Du blir välkomnad in i ett sammansvetsat gäng där du får möjlighet att vara med och bidra till något bra för individen, företagen i Uppsala och samhället. Vi sitter i fina lokaler i nya Studenternas. Vi är en tobaksfri arbetsplats.
Rekryteringen sker löpande och observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Erfarenhet från en serviceroll med företagskunder
Erfarenhet av hantering av bokningar
Mycket god systemvana
Obehindrad i svenska i tal och skrift
God engelska

Meriterande
Arbetat med komplexa bokningar
Erfarenhet av att hantera dokumentation av sekretess
Arbetat i något journalsystemOm arbetsgivaren - ProHelia
Prohelia företagshälsa bidrar till ett hälsosamt arbetsliv i Uppsala, där alla har en viktig plats. Vårt arbete kännetecknas av en bred kompetens och ett personligt bemötande.
Vi erbjuder företagshälsa till såväl små som stora företag, med tjänster inom arbetsmiljö-, hälsa och sjukvård. Medarbetare mår som företaget mår och företaget mår som medarbetarna mår, det hänger ihop. Genom att skapa ett hållbart arbetsliv bidrar vi till ett bättre samhälle. Vi är en arbets-livs-plats som gör er friskare Visa mindre

Receptionist till läkemedelsbolag i Uppsala!

Ansök    Nov 30    Middlepoint AB    Kontorsreceptionist
Om tjänsten Vi söker nu vår nya servicestjärna som som vill få möjligheten att jobba på detta spännande uppdrag som service manager och receptionsansvarig! I tjänsten erbjuds du en möjlighet till ett socialt, självständigt och utvecklande arbete. Du är anställd som servicekonsult hos oss på Middlepoint men arbetar ute hos vår kund, på ett läkemedelsbolag i Uppsala. Som service manager innebär det att du har övergripande ansvar för leverans och utveckling f... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu vår nya servicestjärna som som vill få möjligheten att jobba på detta spännande uppdrag som service manager och receptionsansvarig! I tjänsten erbjuds du en möjlighet till ett socialt, självständigt och utvecklande arbete. Du är anställd som servicekonsult hos oss på Middlepoint men arbetar ute hos vår kund, på ett läkemedelsbolag i Uppsala. Som service manager innebär det att du har övergripande ansvar för leverans och utveckling för såväl service som administration. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Ta emot besökare samt ta hand om telefonväxel och mail i receptionen
- Beställningar och inköp
- Boka konferensrum
- Kontakt med leverantörer
- Ronderingar och hålla snyggt i allmänna ytor
- Agera moodmanager för besökare och hyresgäster
- Post och bud
- Fakturering


Vem är du?
Du är en riktigt servicestjärna som alltid sätter kunden först. Du älskar att vara spindeln i nätet och arbeta socialt där du får möjlighet att utvecklas och ta initiativ. För att passa i rollen tror vi att du är en person som är välkomnande, optimistisk och ansvarstagande. Du ser lösningar där problem uppstår, är flexibel och självgående

Krav

- Har erfarenhet av tidigare arbete inom service
- Gymnasieexamen eller högre
- Arbetat med Office-paketet
- Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska


Om Middlepoint
På Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Om du är en serviceprofil som vill äga ditt uppdrag och varje dag arbeta proaktivt för ständig utveckling av ditt eget servicearbete så har du hamnat helt rätt. Här erbjuder vi självständiga arbeten hos fantastiska varumärken där du verkligen får vara med och göra skillnad. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris 2014-2019 och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Vi har självklart kollektivavtal samt är ISO-certifierade inom miljö och kvalité.

Om anställningen
Anställningen är en tillvidareanställning med sex månaders provanställning med möjlighet att börja omgående. Arbetstiderna är kontorstider måndag-fredag men anpassas efter verksamheten. Arbetsplatsen är beläget i i Boländerna i Uppsala.

Som anställd på Middlepoint så erbjuder vi, förutom kollektivavtalets förmåner, även b.la. friskvårdsbidrag, roliga friskvårdsaktiviteter, löpande utbildning, teamaktiviteter, kul företagsfester och stans bästa kollegor!

Är du sugen på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in din ansökan till oss så berättar vi mer.

Vännerna på Middlepoint! Visa mindre

Kontorsassistenter på halvtid till Uppsala

Ansök    Nov 19    Jobbmaskinen AB    Kontorsreceptionist
Tillbaka till lediga jobb (http://jobbmaskinen.se/lediga-tjanster/) Jobbmaskinen levererar arbetsmarknadsprojekt till kommuner och Arbetsförmedlingen. Sedan tidigare har vi arbetat i flera år med tjänsten Stöd och matchning men är nu även leverantörer av tjänsten Rusta och matcha som kommer ersätta Stöd och matchning under året. Våra tjänster är att erbjuda jobbcoach till personer som är anvisade till oss ifrån Arbetsförmedlingen. Om tjänsten: Vi söker d... Visa mer
Tillbaka till lediga jobb (http://jobbmaskinen.se/lediga-tjanster/)

Jobbmaskinen levererar arbetsmarknadsprojekt till kommuner och Arbetsförmedlingen. Sedan tidigare har vi arbetat i flera år med tjänsten Stöd och matchning men är nu även leverantörer av tjänsten Rusta och matcha som kommer ersätta Stöd och matchning under året. Våra tjänster är att erbjuda jobbcoach till personer som är anvisade till oss ifrån Arbetsförmedlingen.

Om tjänsten:
Vi söker dig som vill bemanna vårt kontor i Uppsala.

Tjänsten hos oss går ut på att du under våra öppettider bemannar kontoret och tar emot personer som efterfrågar vår service. Ofta är du ensam på kontoret och måste avgöra ifall du kan hjälpa personen eller hänvisa den rätt i vårt företag till exempelvis en handledare, jobbcoach eller annan funktion.

Du kommer även ha bokade möten varje vecka där du kommer hjälpa en arbetssökande person att utföra enklare aktiviteter i sitt jobbsökande. Andra arbetsuppgifter som kan ingå är att visa grupper med besökare så de hittar till föreläsningar i våra lokal osv..

Tjänsten kommer påbörjas med vår egna introduktionsutbildning för att du ska kunna uppnå bästa resultat i ditt arbete.
Tjänsten är på 50-60%, utökad tid kan bli aktuell vid behov.

Tillträde är 2022-01-01. Tjänsten är på fasta tider måndag - fredag, därför kan det vara svårt att variera med exempelvis studier som kräver din medverkan på bokade tider.
Anställningsformen som erbjuds är tillsvidare eller visstid.
Rekrytering kommer pågå löpande tills 2022-01-01 därför kan det dröja någon veckor från ansökan till du får återkoppling.

Om dig:
För att klara av tjänsten behöver du prata och skriva flytande på svenska. Du är en social person som har lätt att prata med andra människor och har lätt att ta en plats i sociala sammanhang.
I arbetet krävs det både att kunna vara stöttande, bestämd och kreativ.
Du är van att använda en dator med windows operativsystem.

Om ansökan:
Du söker tjänsten via vår hemsida (jobbmaskinen.se - lediga jobb - klicka på tjänsten - ansök). Rekrytering sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, och inte via mail, telefon eller brev.

Har du frågor kring tjänsten?
Just nu har vi hög belastning på vår telefonväxel, vänligen skriv tydliga frågor till [email protected] Visa mindre

Extra personal sökes till reception på företag i Uppsala

Ansök    Nov 25    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Söker du ett extra jobb som du kan kombinera med studier, egna företaget eller på annat sätt? Då kanske det här jobbet kan vara något för dig. Vi söker just nu extra personal till en av våra kunder i centrala Uppsala där du ska bemanna två olika receptioner och serva externa besökare och intern personal. Nu främst hägrar mellandagarna i jul och redan här har vi det första behovet. Passar detta in på dig så ansök redan idag! Vi söker dig som kan hjälpa til... Visa mer
Söker du ett extra jobb som du kan kombinera med studier, egna företaget eller på annat sätt? Då kanske det här jobbet kan vara något för dig. Vi söker just nu extra personal till en av våra kunder i centrala Uppsala där du ska bemanna två olika receptioner och serva externa besökare och intern personal. Nu främst hägrar mellandagarna i jul och redan här har vi det första behovet. Passar detta in på dig så ansök redan idag!

Vi söker dig som kan hjälpa till lite då och då när behov uppstår på dessa företag. Tjänsten är en receptionisttjänst och behoven kan vara allt från halv till heldag och i snitt är behovet 2-3 tillfällen i månaden. Du som är serviceminded, utåtriktad och gillar att hjälpa andra har rätt egenskaper för denna tjänst. Tjänsten är en behovsanställning på timme och lön är enligt kollektivavtal.

I tjänsten ingör bl a följande uppgifter:
Vanliga receptionstjänster, utlämning av nycklar till bokade mötesrum, utlämning av taggar till nya hyresgäster, beställa kontorsmaterial, kaffe och te. Hålla snyggt i köken, fylla på och plocka ur diskmaskiner, fylla på och rengöra kaffemaskiner och hålla snyggt i loungen. Lägga upp nya tidningar och magasin och kasta gamla. Hjälpa till att boka mötesrum, beställa förtäring om detta är beställt. Sortera upp inkommande post och frankera utgående post och ta emot bud och meddela mottagaren m.m. Arbetspassen förläggs på måndag-fredag och oftast inom ramen 7:00-17:00. Heldagar och halvdagar kan förekomma.

Du som har arbetat med service i någon form där du har träffat människor är en bra början för att klara av arbetet. Kankse har du erfarenhet från butik, vårdyrken, restauran eller reception. Du ska ha goda datakunskaper och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både förståelse, tal och skrift. Du ska kunna arbeta självständigt och se vad som behövs göras samt en problemlösare. Vi tror också att du har öga för detaljer och kan driva ditt egna arbete.

Passar detta extrajobb dig så ansök redan idag.

För frågor går det bra att kontakta konsultchef Jenny Dollman på [email protected] Visa mindre

Receptionist till läkemedelsbolag i Uppsala!

Ansök    Nov 25    Middlepoint AB    Kontorsreceptionist
Om tjänsten Vi söker nu vår nya servicestjärna som som vill få möjligheten att jobba på detta spännande uppdrag som service manager och receptionsansvarig! I tjänsten erbjuds du en möjlighet till ett socialt, självständigt och utvecklande arbete. Du är anställd som servicekonsult hos oss på Middlepoint men arbetar ute hos vår kund, på ett läkemedelsbolag i Uppsala. Som service manager innebär det att du har övergripande ansvar för leverans och utveckling f... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu vår nya servicestjärna som som vill få möjligheten att jobba på detta spännande uppdrag som service manager och receptionsansvarig! I tjänsten erbjuds du en möjlighet till ett socialt, självständigt och utvecklande arbete. Du är anställd som servicekonsult hos oss på Middlepoint men arbetar ute hos vår kund, på ett läkemedelsbolag i Uppsala. Som service manager innebär det att du har övergripande ansvar för leverans och utveckling för såväl service som administration. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Ta emot besökare samt ta hand om telefonväxel och mail i receptionen
- Beställningar och inköp
- Boka konferensrum
- Kontakt med leverantörer
- Ronderingar och hålla snyggt i allmänna ytor
- Agera moodmanager för besökare och hyresgäster
- Post och bud
- Fakturering


Vem är du?
Du är en riktigt servicestjärna som alltid sätter kunden först. Du älskar att vara spindeln i nätet och arbeta socialt där du får möjlighet att utvecklas och ta initiativ. För att passa i rollen tror vi att du är en person som är välkomnande, optimistisk och ansvarstagande. Du ser lösningar där problem uppstår, är flexibel och självgående

Krav

- Har erfarenhet av tidigare arbete inom service
- Gymnasieexamen eller högre
- Arbetat med Office-paketet
- Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska


Om Middlepoint
På Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Om du är en serviceprofil som vill äga ditt uppdrag och varje dag arbeta proaktivt för ständig utveckling av ditt eget servicearbete så har du hamnat helt rätt. Här erbjuder vi självständiga arbeten hos fantastiska varumärken där du verkligen får vara med och göra skillnad. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris 2014-2019 och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Vi har självklart kollektivavtal samt är ISO-certifierade inom miljö och kvalité.

Om anställningen
Anställningen är en tillvidareanställning med sex månaders provanställning med möjlighet att börja omgående. Arbetstiderna är kontorstider måndag-fredag men anpassas efter verksamheten. Arbetsplatsen är beläget i i Boländerna i Uppsala.

Som anställd på Middlepoint så erbjuder vi, förutom kollektivavtalets förmåner, även b.la. friskvårdsbidrag, roliga friskvårdsaktiviteter, löpande utbildning, teamaktiviteter, kul företagsfester och stans bästa kollegor!

Är du sugen på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in din ansökan till oss så berättar vi mer.

Vännerna på Middlepoint! Visa mindre

Ansvarig receptionist till läkemedelsbolag i Uppsala!

Ansök    Okt 29    Middlepoint AB    Kontorsreceptionist
Om tjänsten Vi söker nu vår nya servicestjärna som som vill få möjligheten att jobba på detta spännande uppdrag som service manager och receptionsansvarig! I tjänsten erbjuds du en möjlighet till ett socialt, självständigt och utvecklande arbete. Du är anställd som servicekonsult hos oss på Middlepoint men arbetar ute hos vår kund, på ett läkemedelsbolag i Uppsala. Som service manager innebär det att du har övergripande ansvar för leverans och utveckling f... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu vår nya servicestjärna som som vill få möjligheten att jobba på detta spännande uppdrag som service manager och receptionsansvarig! I tjänsten erbjuds du en möjlighet till ett socialt, självständigt och utvecklande arbete. Du är anställd som servicekonsult hos oss på Middlepoint men arbetar ute hos vår kund, på ett läkemedelsbolag i Uppsala. Som service manager innebär det att du har övergripande ansvar för leverans och utveckling för såväl service som administration. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Ta emot besökare samt ta hand om telefonväxel och mail i receptionen
- Beställningar och inköp
- Boka konferensrum
- Kontakt med leverantörer
- Ronderingar och hålla snyggt i allmänna ytor
- Agera moodmanager för besökare och hyresgäster
- Post och bud
- Fakturering


Vem är du?
Du är en riktigt servicestjärna som alltid sätter kunden först. Du älskar att vara spindeln i nätet och arbeta socialt där du får möjlighet att utvecklas och ta initiativ. För att passa i rollen tror vi att du är en person som är välkomnande, optimistisk och ansvarstagande. Du ser lösningar där problem uppstår, är flexibel och självgående

Krav

- Har erfarenhet av tidigare arbete inom service
- Gymnasieexamen eller högre
- Arbetat med Office-paketet
- Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska


Om Middlepoint
På Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Om du är en serviceprofil som vill äga ditt uppdrag och varje dag arbeta proaktivt för ständig utveckling av ditt eget servicearbete så har du hamnat helt rätt. Här erbjuder vi självständiga arbeten hos fantastiska varumärken där du verkligen får vara med och göra skillnad. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris 2014-2019 och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Vi har självklart kollektivavtal samt är ISO-certifierade inom miljö och kvalité.

Om anställningen
Anställningen är en tillvidareanställning med sex månaders provanställning med möjlighet att börja omgående. Arbetstiderna är kontorstider måndag-fredag men anpassas efter verksamheten. Arbetsplatsen är beläget i i Boländerna i Uppsala.

Som anställd på Middlepoint så erbjuder vi, förutom kollektivavtalets förmåner, även b.la. friskvårdsbidrag, roliga friskvårdsaktiviteter, löpande utbildning, teamaktiviteter, kul företagsfester och stans bästa kollegor!

Är du sugen på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in din ansökan till oss så berättar vi mer.

Vännerna på Middlepoint! Visa mindre

Är du student i Uppsala och söker extrajobb i reception?

Jobbeskrivning Är du studerande i Uppsala och vill ha ett givande extrajobb? Vill du samtidigt som dina studier knyta nya kontakter och skapa ett bredare cv? Då är du det här en tjänst för dig! Vi söker en flexibel, serviceinriktad person som trivs med att jobba självständigt och i ett högt tempo. Du är duktig på att bemöta andra människor på ett professionellt sätt i alla tänkbara situationer. Har du dessutom någon slags erfarenhet från service eller rec... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du studerande i Uppsala och vill ha ett givande extrajobb? Vill du samtidigt som dina studier knyta nya kontakter och skapa ett bredare cv? Då är du det här en tjänst för dig!

Vi söker en flexibel, serviceinriktad person som trivs med att jobba självständigt och i ett högt tempo. Du är duktig på att bemöta andra människor på ett professionellt sätt i alla tänkbara situationer. Har du dessutom någon slags erfarenhet från service eller reception sedan tidigare är det ett plus!

Vi söker just nu en student som vill jobba extra hos vår kund vid behov. Arbetet kommer vara under kontorstid från 08-17 då ordinarie personal behöver vara ledig, bortrest eller vabba. Vi söker dig som är flexibel och kan ställa upp vid akuta behov men också vid planerade semesterar. Extra behov finns under lov och sommarledighet.
Om intresse finns hos dig som konsult finns det möjlighet att bli upplärd och bokad hos fler kunder norr om Stockholm!

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att ta emot besökare, visa besökare till rätta, svara i telefon, posthantering, godshantering, mailkontakt, etc.
Erfarenhet av reception är inget krav utan det viktigaste är att du som person är representativ och har en bra känsla för service. Kanske så kommer du tidigare från restaurangbranschen men vill nu ha ett mer utvecklande extrajobb.

Lön enligt kollektivavtal
Start för upplärning omgående

Tveka inte med att skicka in din ansökan.
Vi träffar kandidater löpande!


Personliga egenskaper
Tycker du att det är roligt att ge god service och bemöta människor så är denna tjänst perfekt för dig! Sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften och initiativrik!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Receptionist / innesäljare/ mötesbokare / junior säljare

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på Heltid som varar i tre månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som k... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på Heltid som varar i tre månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Kinnarps i Uppsala AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Kinnarps Uppsala AB är din lokala helhetsleverantör av inredningslösningar för kontor, skola, och vård/omsorg. De levererar attraktiva inredningslösningar vilket inkluderar allt från kontorsstolar, skrivbord och förvaring till mattor, gardiner och belysning. Kinnarps Uppsala AB hjälper organisationer att behålla motivationen, produktiviteten och välbefinnandet. För Kinnarps Uppsala handlar inredning om så mycket mer än bara möbler: det handlar om att använda design tillsammans med deras samlade kunskaper. Kinnarps Uppsala vill främja kreativitet och effektivitet, och att hjälpa kunder att forma en hållbar verksamhet som främjar individen.
De erbjuder nu dig en möjlighet att bli en del av deras team på 17 personer som alla utgår från deras kontor i Uppsala med tillhörande Showroom.

Arbetsuppgifter:

I rollen som receptionist har du utgångpunkt i företagets reception. Du ansvarar för mailärenden som rör reception samt orderhantering. Som receptionist arbetar du i nära dialog med dina kollegor där du är ett stöd till säljarna och övriga kollegor. Dina arbetsdagar är varierande då du har flera olika kontaktytor och därför är det viktigt att du gillar att arbeta lösningsorienterat. Exempel på konkreta arbetsuppgifter är att guida kunder i företagets showroom, ta fram prisuppgifter, sköta enklare beställningar samt orderläggning. Det centrala i denna roll är att du har en serviceinriktad inställning snarare än specifika kunskaper i exempelvis orderhantering.
Initialt erbjuds du en gedigen introduktion för att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system. Du ingår i ett mindre team och tillsammans arbetar ni för att skapa nöjda kunder och ett effektivt arbetssätt. Arbetsplatsen präglas av en god teamkänsla och av att ha roligt på jobbet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasieutbildning
• Du har tidigare erfarenhet arbetslivserfarenhet, gärna inom administration och/eller service
• Intresse och erfarenhet av inredning är meriterande
• Telefon- och datorvana är meriterande
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift


Som person trivs du med att prata med kunder och motiveras av att ge förstklassig service. Det visar du med din förmåga att jobba rådgivande i kunddialogen och du ser alltid till att göra det lilla extra för kunden. Därtill ser du inga problem med att stötta dina kollegor på olika områden och anstränger dig för att leverera lösningar som underlättar för andra. Som person är du även hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Du uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och utveckla befintligt arbetssätt. Du räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Receptionist, reception, administratör, administration, dokumentation, kundservice, kundsupport, heltid, konsult, Uppsala, Innesäljare, mötesbokare, Juniorsäljare Visa mindre

Vi söker Administratör till Sweden Service Center

Ansök    Sep 21    Fresenius Kabi AB    Kontorsreceptionist
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Arbetsuppgifter

I arbetet hanteras administration av telefoner och frågeställningar kring telefonitjänster inom företaget. Avdelningen är ansvarig för att bemanna receptionen, ta emot besökare, koordinering av städ (Uppsala) samt medhjälpare vid externa inspektioner. Sweden Service Center administrerar och sköter hanteringen av fabrikskläder och skor i Uppsala. I tjänsten ingår även att lägga inköpsordrar i SAP. Diverse ad hoc arbetsuppgifter kan förekomma då detta är en servicefunktion.

 

Om dig

Du har minst genomgången gymnasieexamen. Är van sedan tidigare att sköta administrativa arbetsuppgifter.

Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har goda kunskaper om MS Office 365 och kan självständigt utforma tex informationstexter eller presentationer. Du har förmågan att ta kontakt med interna och externa leverantörer. Du har förmåga att vara företagets ansikte utåt då det ingår att ta emot besökare. Du är van att arbeta självständigt och tar egna initiativ.

 

Om tjänsten

Arbetstiden är måndag till fredag 08.00-16.15

Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.

Tillträde omgående.

 

Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Johansson, 018-644 209. Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018-644 773 och Linda Holm för SACO, 018-644 195.

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2021-10-31.

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post, ej heller önskar vi bli kontaktade av rekryteringsföretag gällande denna tjänst. Visa mindre

Receptionist, Uppsala

Ansök    Sep 20    Randstad AB    Kontorsreceptionist
Arbetsbeskrivning Tycker du om att möta människor, har ett högt servicetänk och trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegorna? Är du dessutom ordningsam och initiativtagande? Då har vi det perfekta uppdraget för dig. Vi söker nu en receptionist till vår spännande kund i Uppsala. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Tycker du om att möta människor, har ett högt servicetänk och trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegorna? Är du dessutom ordningsam och initiativtagande? Då har vi det perfekta uppdraget för dig. Vi söker nu en receptionist till vår spännande kund i Uppsala.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I ditt arbete inom reception och backoffice så är du spindeln i nätet, ett uppskattat stöd och förenklar för såväl interna kollegor som besökare. Då organisationen flyttar till en ny adress har du möjligheten att skapa nya rutiner och arbetssätt för just denna roll. Du kommer få sitta i trevliga lokaler som är centralt placerat i  Uppsala. Du kommer få arbeta självständigt i receptionen och därför är det extra viktigt att du som person gillar att knyta nya kontakter både med intern personal men även kundbesökare. Dina kollegor kommer finnas i huset och är glada, trevliga samt måna om att du ska ha det bra. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
Kontorsadministrativa uppgifter exempelvis; Posthantering, beställa kontorsmaterial, fika etc 
Är ansiktet utåt gentemot besökare men även dem i huset
Se till att saker fungerar samt felanmäler när det behövs
Hjälper till som marknadsassistent (gör i ordning mappar, sorterar, håller koll)


Arbetstider
Heltid 100%,  start i november och räcker sig till 2022-12-31
Anställningsform: provanställning 6 månader

Kvalifikationer
Minst 1 års arbetslivserfarenhet på heltid som receptionist. ´
Avklarad gymnasieutbildning
Mycket god svenska samt engelska i tal och skrift

Som receptionist är du glad, positiv och framåt. Du är trygg i ditt arbete och gillar att ta egna initiativ. Du är flexibel och driven som person. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Om du känner att detta är ett jobb för dig så ansök senast söndag 26/9. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Agnes Bernström, konsultchef,  [email protected] 
Sofia Wänblad, konsultchef, [email protected]                                               

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Kontorsassistent/receptionist med allt-i-allo ansvar (timanställning)

Vi söker nu en flexibel kontorsassistent/receptionist för vår kunds räkning som har möjlighet att hoppa in vid behov. I perioder kan det vara upp till 50%. Exakta tider och dagar går att diskutera. Arbetsplatsen har öppet kontorstider måndag-fredag och beläget i centrala Uppsala. Behovet är omgående och långsiktigt. Tjänsten kommer vara ett konsultuppdrag där man blir anställd som konsult via oss på Lernia men jobbar ute hos kunden. Obs. För att vara a... Visa mer
Vi söker nu en flexibel kontorsassistent/receptionist för vår kunds räkning som har möjlighet att hoppa in vid behov. I perioder kan det vara upp till 50%. Exakta tider och dagar går att diskutera. Arbetsplatsen har öppet kontorstider måndag-fredag och beläget i centrala Uppsala.

Behovet är omgående och långsiktigt. Tjänsten kommer vara ett konsultuppdrag där man blir anställd som konsult via oss på Lernia men jobbar ute hos kunden.

Obs. För att vara aktuell för tjänsten måste du kunna styrka att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. T.ex. studerande, pensionär eller annat jobb om minst 50%.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Bakgrunden till tjänsten är att ordinarie personal behöver avlastning på kontoret, och behovet kan komma att variera från dag till dag beroende på vad som behöver göras/prioriteras. För att trivas i rollen krävs det att du är flexibel och lättsam som person. Du är prestigelös och orädd att rycka in där det behövs.

Du ska som kontorsassistent/receptionist arbeta med att stötta ett flertal olika interna roller vilket innebär bl.a:

• Bemanning av receptionen
• Hantera felanmälningar
• Nyckel- och passerkorthantering externt och internt
• Kontorsservice; posthantering, sköta kopiatorer, hålla ordning i konferensrum m.m.
• Hålla ordning i lunchrum, sköta våra kaffemaskiner, diskmaskiner, beställning av bröd, luncher m.m. samt hålla ordning i konferensrum
• Övriga sysslor beroende på vad som behöver göras, t.ex. lämna in tjänstebil för däckbyte/reparationer etc. eller annat som kunden behöver hjälp med för stunden

Din erfarenhet och utbildning

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från en liknande roll och arbetsuppgifter där man haft ett allt-i-allo ansvar med många bollar i luften. Det är viktigt att du känner till och vet med dig att du klarar att hanterar de utmaningar en kontorsadministratörsroll innebär. Du behöver också ha goda kunskaper i Officepaketet. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Eftersom du förväntas kunna använda tjänstebil vid behov så krävs det även att du innehar B-körkort.

Stor vikt kommer läggas på personlig tillämplighet.

Dina personliga egenskaper

Som person är du en kreativ, glad och optimistisk person som älskar att ge bästa service. Rollen ställer stora krav på att du är trygg i dig själv, strukturerad, och kan organisera upp dina dagar, planera och prioritera. Du är en viktig del i teamet och att kunna samarbeta med andra är helt angörande för att kunna göra ett bra jobb.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställning/ Uppsala/ Start omgående.
Eftersom detta är en timanställning så krävs det enligt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Detta måste strykas med intyg.

Information

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag - välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Receptionist på heltid till GlobalConnect i Uppsala

Ryska Posten Bemanning söker för GlobalConnects räkning en receptionist till deras kontor i Uppsala. Tjänsten är på heltid med start omgående och sträcker sig fram till augusti 2022 med god chans till förlängning eller anställning hos kund. Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter go... Visa mer
Ryska Posten Bemanning söker för GlobalConnects räkning en receptionist till deras kontor i Uppsala. Tjänsten är på heltid med start omgående och sträcker sig fram till augusti 2022 med god chans till förlängning eller anställning hos kund.

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

OM TJÄNSTEN:

Ryska Posten Bemanning söker för GlobalConnects räkning en receptionist till deras kontor i Uppsala. GlobalConnect är en av norra Europas ledande leverantör av nätverksinfrastruktur och nätnära tjänster. Med utgångspunkt i deras stabila fibernät utvecklar de produkter och lösningar som kopplar upp och ihop Sverige och Norden med alla världens möjligheter.

Dina arbetsuppgifter i den här rollen är varierande och omfattar typiska receptionssysslor samt övriga administrativa arbetsuppgifter. I rollen kommer du bland annat att agera ansiktet utåt hos företaget, vilket innebär att du som person ska trivas med att ge service i världsklass. Varje dag har du många olika kontakter och för att trivas i rollen behöver du vara social och utåtriktad. I rollen bidrar du till att kontoret upplevs som en inspirerande och trivsam plats för både medarbetare och besökare. Du kommer även att svara i telefon, förbereda inför möten och hålla snyggt och prydligt på kontoret.

Tjänsten är på heltid där arbetstiderna är belagda på vardagar mellan kl. 8.00 - 17.00. Start för tjänsten är omgående och löper på fram till augusti 2022, med god chans till förlängning eller anställning hos kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ryska Posten Bemanning och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att bli anställd av oss på Ryska Posten Bemanning och uthyrd till vår kund belägen i Uppsala.

ARBETSUPPGIFTERNA:

Som receptionist kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

- Arbetsuppgifterna innefattar:
- Ta emot och välkomna besökare
- Se till att kontoret är snyggt och välkomnande
- Post- och budhantering
- Växel- och mejlhantering
- Förberedelser inför möten, konferenser samt andra interna event
- Kontakt med leverantörer, hyresvärdar och hantverkare
- Administrativa uppgifter så som resebokningar, passerkortsbeställningar samt vissa fakturauppgifter
VI SÖKER DIG SOM:

- Har en bakgrund inom servicebranschen, meriterande är erfarenhet av arbete i reception
- Kan prata och skriva svenska och engelska obehindrat
- Har goda kunskaper i Officepaketet


Som person är du serviceinriktad, flexibel och initiativtagande. Du är proaktivt, har ett öga för vad som behöver göras och arbetar alltid med ett leende på läpparna. Du trivs med att arbeta i team.

ÖVRIG INFORMATION:

- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] Visa mindre

Supportmedarbetare - teknik och administration

Ansök    Aug 30    Ls Jobbet AB    Kontorsreceptionist
Om arbetsgivaren - Uppsala Värdeskydd Teknik AB Uppsala Värdeskydd Teknik startades 2011 och är ett ägarlett säkerhetsföretag med stor kompetens och mer än 50 års erfarenhet från säkerhetsbranschen. Vi är dagsläget 9 st anställda och har en stabil tillväxt med större återkommande kunder. Vi erbjuder helhetslösningar inom lås och säkerhet. Efter flera år av tillväxt behöver vi förstärkning! Nu söker vi dig som brinner för god service, är en klippa på admi... Visa mer
Om arbetsgivaren - Uppsala Värdeskydd Teknik AB
Uppsala Värdeskydd Teknik startades 2011 och är ett ägarlett säkerhetsföretag med stor kompetens och mer än 50 års erfarenhet från säkerhetsbranschen. Vi är dagsläget 9 st anställda och har en stabil tillväxt med större återkommande kunder.
Vi erbjuder helhetslösningar inom lås och säkerhet.


Efter flera år av tillväxt behöver vi förstärkning! Nu söker vi dig som brinner för god service, är en klippa på administration och som samtidigt har ett intresse för teknik. Rollen är helt ny hos oss och du har stora möjligheter att utforma den och bygga upp strukturer och rutiner för dina arbetsuppgifter.
Om rollen
Rollen innebär att du blir vårt ansikte utåt på kontoret. Du är först i växelslingan och ansvarar för vår mail men du är också den som tar emot kunder de gånger de kommer in på kontoret för att tex få nya nycklar eller taggar. Du håller ordning på kontoret, tar emot varuleveranser, returnerar, paketerar och sköter utlämningen till våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår även enklare tekniska uppgifter som tillverkning av nycklar, taggar och cylindrar vilket vi givetvis kommer att utbilda dig inom.
Som supportmedarbetare hos oss kommer du att jobba nära alla delar av verksamheten, från kunderna och våra tekniker till företagsledningen.
Om dig
För att passa i rollen behöver du ha några års arbetslivserfarenhet där kundkontakt och service ingått. Du är systemvan och ser tekniska lösningar som möjligheter. God svenska i tal och skrift är ett krav, likaså B-körkort för att vid behov kunna hjälpa till med tex leverans.
Som person är du social och du drivs av att kunna hjälpa andra. Självklart är du även ordningsam och strukturerad. Vidare är du självgående och trivs med att planera din egen arbetsdag. Du behöver ha ett tekniskt intresse eftersom det är teknik vi säljer! Vi ser också att du behöver vara prestigelös då rollen innebär blandade arbetsuppgifter.
Vi erbjuder dig
En nyckelroll i ett litet och familjärt bolag under stark tillväxt. Vi har långa och stabila relationer till nöjda kunder och ser mycket positivt på de kommande åren. Hos oss kommer du att få stora möjligheter att påverka din egen roll och utveckling!
För oss är det viktigt att vara en bra arbetsgivare och vi har förstås goda villkor för friskvård.
Bra att veta
Tjänsten är heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning. Placering på vårt kontor på Hyttögatan 7 i Librobäck. Arbetstider 8-17.
Då vi arbetar inom säkerhetsbranschen kan utdrag från belastningsregistret bli aktuellt längre fram i rekryteringsprocessen.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lina Haglund på 018-470 7104.
Rekryteringsprocessen sker löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Receptionist

Ansök    Aug 4    Randstad AB    Kontorsreceptionist
Arbetsbeskrivning Tycker du om att möta människor, har ett högt servicetänk och trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegorna? Är du dessutom ordningsam och initiativtagande och har tidigare erfarenhet från rollen som receptionist-och internservice? Då har vi det perfekta uppdraget för dig hos kund i centrala Uppsala med start omgående! Ansvarsområden I ditt arbete inom reception och back office så är du ett uppskattat stöd oc... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Tycker du om att möta människor, har ett högt servicetänk och trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegorna? Är du dessutom ordningsam och initiativtagande och har tidigare erfarenhet från rollen som receptionist-och internservice? Då har vi det perfekta uppdraget för dig hos kund i centrala Uppsala med start omgående!

Ansvarsområden
I ditt arbete inom reception och back office så är du ett uppskattat stöd och förenklar för såväl interna kollegor som besökare. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

• ta emot besökare
• svara i växeln
• post- och budhantering
• ha ett öga på kontorets öppna ytor, fruktkorgar, kaffe- och  kopieringsmaskiner
• möbleringar inför konferenser 
• göra utskrifter och enklare beställningar

Arbetstider
Start vecka 34-35. Arbetstiderna är förlagda mån-fre, 07:30-16:30. Anställningen inleder med en provanställning på heltid 40 h/v. Kan till en början komma att vara ca 35 h/v för att sedan övergå till 40 h/v. Tiderna kan komma att ändras pga restriktioner covid.

Kvalifikationer
Krav;
Du har tidigare erfarenhet av rollen som receptionist samt internservice.
Du har god datorvana och talar svenska flytande i tal och skrift.
Du har körkort.

Som person är du serviceinriktad, trygg i dig själv, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra.

För att lyckas i rollen så trivs du i miljöer där du inte alltid vet precis hur dagen kommer se ut. Det krävs ett flexibelt sinne och att du trivs med en varierad vardag. Du har lätt för att se vad som behöver göras, tar själv itu med både stort och smått liksom du är tydlig och vet att var sak har sin plats.Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av rollen som receptionist samt internservice.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista datum, så vänta inte med din ansökan.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Receptionist sökes till vår kund i Uppsala

Ansök    Apr 14    Poolia Sverige AB    Kontorsreceptionist
Brinner du för kundservice och är ute efter en ny spännande utmaning? Nu söker vi dig som vill arbeta som Receptionist hos vår statliga kund i centrala Uppsala. Startdatum för tjänsten är 23:e april och arbetet kommer att pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning. Uppdraget är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande. Observera att denna tjänst kommer att tillsättas... Visa mer
Brinner du för kundservice och är ute efter en ny spännande utmaning? Nu söker vi dig som vill arbeta som Receptionist hos vår statliga kund i centrala Uppsala. Startdatum för tjänsten är 23:e april och arbetet kommer att pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning. Uppdraget är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande. Observera att denna tjänst kommer att tillsättas relativt omgående, vi ser därför att du skickar in din ansökan omgående om du finner detta uppdrag intressant. Vi ser fram emot att kika på din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Rollen innebär att bemanna kundens reception- och växel, men även att utföra andra service och administrativa uppgifter på uppdrag av ansvarig chef. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, 08:00-16:00 och arbetet sker på plats i kunds lokaler i centrala Uppsala.Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som receptionist och/eller växeltelefonist. Vi ser även att du är van att arbeta med administrativa uppgifter samt att du trivs med att ha telefonen som arbetsredskap.

Det är även meriterande om du har:
Aktuell utbildning inom området
Tidigare erfarenhet från statlig verksamhet
Erfarenhet som konferensvärdinna

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är serviceminded, social och noggrann – du känner en stolthet i att hjälpa andra. Du har en god prioriteringsförmåga, god verbal förmåga samt har ett sinne för ordning och reda. Vi tror att du är en lagspelare som fungerar bra i olika gruppkonstellationer samtidigt som du trivs med att arbeta individuellt och kan ta egna initiativ.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Spontanansökan - Receptionister till uppdrag i Uppsala

För att ligga steget före vid framtida, spännande receptions- och kontorsservice uppdrag i Uppsala söker vi på Ryska Posten Bemanning kontinuerligt efter duktiga kandidater. Vi letar efter receptionister som vill växa i rollen och som vill utvecklas inom kontorsservice tillsammans med oss. Ta chansen och skicka en spontanansökan så gör vi allt för att hitta den perfekta tjänsten för just dig. Uppdragen som vi kan erbjuda är både på heltid och deltid med po... Visa mer
För att ligga steget före vid framtida, spännande receptions- och kontorsservice uppdrag i Uppsala söker vi på Ryska Posten Bemanning kontinuerligt efter duktiga kandidater. Vi letar efter receptionister som vill växa i rollen och som vill utvecklas inom kontorsservice tillsammans med oss. Ta chansen och skicka en spontanansökan så gör vi allt för att hitta den perfekta tjänsten för just dig. Uppdragen som vi kan erbjuda är både på heltid och deltid med potentiell start omgående.

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

OM TJÄNSTEN

Detta är en spontanansökan till roller inom kontorsservice men framförallt till receptionisttjänster ute hos någon av våra kunder i Uppsala. Vi har kunder verksamma i flertalet olika branscher. Vi söker efter kandidater med varierad erfarenhet och det absolut viktigaste är att du brinner för att leverera service i världsklass. Men andra ord, är du en erfaren receptionist som är redo för nya utmaningar eller vill du påbörja din karriär inom reception och kontorsservice, då är detta perfekt för dig. Våra erfarna rekryterare matchar sedan din kompetens med en perfekt tjänst för just dig.

VI SÖKER DIG SOM

- Är i början av din karriär och ser en tjänst inom reception eller kontorsservice som ditt nästa steg
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta i reception eller med kontorsservice men är redo för nya utmaningar
- Brinner för att leverera service i världsklass
- Kan prata och skriva svenska och engelska obehindrat
- Har kunskaper i Office-paketet


Som person är du prestigelös, har ett starkt driv, är serviceinriktad och är en social stjärna. Du är positiv, lättsam och har förmågan att arbeta självständigt samt att ta egna initiativ. Du delar våra värderingar: vilja, hjärta och engagemang.

ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] Visa mindre

Receptionist till fastighetsbolag i Uppsala - deltid

Ansök    Jul 6    Carotte Staff AB    Kontorsreceptionist
Om tjänsten Vi söker en ny receptionist stjärna till ett fastighetsbolag i hjärtat av Uppsala. Du kommer vara ansiktet utåt för företaget och hjälpa dess medarbetare och kunder med högt och lågt. I denna roll lägger vi stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. För att trivas i rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, drivs av att utveckla och utvecklas samt förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen. Tjäns... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker en ny receptionist stjärna till ett fastighetsbolag i hjärtat av Uppsala. Du kommer vara ansiktet utåt för företaget och hjälpa dess medarbetare och kunder med högt och lågt.

I denna roll lägger vi stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. För att trivas i rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, drivs av att utveckla och utvecklas samt förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen.

Tjänsten är deltid med start 16 augusti. Arbetstider är vardagar från 08-17, ca. 2-3 dagar i veckan.

Din profil

Du besitter en god social kompetens och är en skicklig kommunikatör, har lätt att skapa nya relationer, är resultatorienterad och gillar utmaningar. För att trivas och vara framgångsrik i rollen bör du vara en flexibel och prestigelös person som trivs med en vardag i högt tempo och många kontaktytor. Du har ett säljande förhållningssätt, gillar att utveckla nya kundkontakter och älskar förstklassig service lika mycket som vi. Med en positiv attityd, engagemang och en stor portion humor finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå. Givetvis delar du våra värderingar; kvalitet, förebild, service och nyskapande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom besöksnäringen och reception.

Om Carotte

Carotte är en privatägd företagshub som under ett och samma tak tillhandahåller allt som har med smak att göra. Oavsett om det handlar om ett smakfullt event, bemanning till besöksnäringen eller att leverera förstklassig mat till både vardag och fest. Våra största drivkrafter är kvalitethöjd, kreativitet och att hålla en servicenivå som vida överträffar dina förväntningar.

Välkommen med din ansökan

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på [email protected] Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Kontorsassistent/receptionist med allt-i-allo ansvar på deltid!

Vi söker nu en flexibel kontorsassistent/receptionist för vår kunds räkning som har möjlighet att arbeta deltid på ca 50%. Exakta tider och dagar går att diskutera. Arbetsplatsen har öppet kontorstider måndag-fredag och ligger beläget i Uppsala. Behovet är omgående och långsiktigt. Tjänsten kommer vara ett konsultuppdrag där man blir anställd som konsult via oss på Lernia och jobbar ute hos kund. Obs. För att vara aktuell för tjänsten måste man kunna s... Visa mer
Vi söker nu en flexibel kontorsassistent/receptionist för vår kunds räkning som har möjlighet att arbeta deltid på ca 50%. Exakta tider och dagar går att diskutera. Arbetsplatsen har öppet kontorstider måndag-fredag och ligger beläget i Uppsala.

Behovet är omgående och långsiktigt. Tjänsten kommer vara ett konsultuppdrag där man blir anställd som konsult via oss på Lernia och jobbar ute hos kund.

Obs. För att vara aktuell för tjänsten måste man kunna styrka att man har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Bakgrunden till tjänsten är att ordinarie personal behöver avlastning på kontoret, och behovet kan komma att variera från dag till dag beroende på vad som behöver göras/prioriteras. Så för att trivas i rollen krävs det att du är flexibel och lättsam som person och att du är händig och orädd att rycka in där det behövs.

Du ska som kontorsassistent/receptionist arbeta med att stötta ett flertal olika interna roller som innebär bland annat följande arbetsuppgifter:

• Bemanning av receptionen
• Hantera felanmälningar
• Nyckel- och passerkorthantering externt och internt
• Kontorsservice; posthantering, sköta kopiatorer, hålla ordning i konferensrum m.m.
• Hålla ordning i lunchrum, sköta våra kaffemaskiner, diskmaskiner, beställning av bröd, luncher m.m. samt hålla ordning i våra konferensrum
• Övriga sysslor beroende på vad som behöver göras, t.ex. lämna in tjänstebil för däckbyte/reparationer etc. eller annat som kunden behöver hjälp med för stunden

Din erfarenhet och utbildning

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från en liknande roll och arbetsuppgifter där man haft ett allt-i-allo ansvar med många bollar i luften. Det är viktigt att du känner till och vet med dig att du hanterar de utmaningar en kontorsadministratörsroll innebär. Du behöver också ha goda kunskaper i Officepaketet. Det svenska språket hanterar du väl i både tal och skrift.

Eftersom man förväntas kunna använda tjänstebil vid behov så krävs det även att man innehar B-körkort.

Stor vikt kommer läggas på personlig tillämplighet.

Dina personliga egenskaper

Som person är du en kreativ, glad och optimistisk person som älskar att ge bästa service. Rollen ställer stora krav på att du är trygg i dig själv, strukturerad, och kan organisera upp dina dagar, planera och prioritera. Du är en superviktig del i teamet och att samarbeta med andra är något som uppskattas väldigt mycket. Du trivs även med att stödja och hjälpa andra.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Deltid vid behov/ Uppsala/ Start omgående.
Eftersom detta är en deltidstjänst så krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Information

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag - välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Receptionist på deltid till IP-Only Uppsala

Ryska Posten Bemanning söker för IP-Only Uppsalas räkning en receptionist som vill vara en del av deras framgång. Tjänsten är ett föräldravikariat på deltid som sträcker sig från början av januari till slutet av februari med goda chanser till förlängning. Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som... Visa mer
Ryska Posten Bemanning söker för IP-Only Uppsalas räkning en receptionist som vill vara en del av deras framgång. Tjänsten är ett föräldravikariat på deltid som sträcker sig från början av januari till slutet av februari med goda chanser till förlängning.

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

OM TJÄNSTEN:

IP-Only är en av norra Europas ledande leverantör av nätverksinfrastruktur och nätnära tjänster. Med utgångspunkt i deras stabila fibernät utvecklar de produkter och lösningar som kopplar upp och ihop Sverige och Norden med alla världens möjligheter. Rollen som receptionist är placerad på företagets kontor i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter i den här rollen är varierande och omfattar typiska receptionssysslor samt övriga administrativa arbetsuppgifter. I rollen kommer du bland annat att agera ansiktet utåt hos företaget, vilket innebär att du som person ska trivas med att ge service i världsklass på daglig basis. Du kommer även att svara i telefon, förbereda inför möten och hålla snyggt och prydligt på kontoret. Tjänstens omfattning är på cirka 30-40% och arbetstiderna är flexibla med utgångspunkt kring lunchtid måndag - fredag. Tjänsten är ett föräldravikariat som sträcker sig fram till slutet av februari med goda chanser till förlängning.

Du kommer att bli anställd av Ryska Posten Bemanning, och vara uthyrd till vår kund belägen i Uppsala.

ARBETSUPPGIFTERNA:

Som receptionist kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna innefattar:

- Ta emot och välkomna besökare
- Post- och budhantering
- Växel- och mailhantering
- Förberedelser inför möten och konferenser
- Kontakt med leverantörer
- Behjälplig vid personalevent så som AW:s, frukost och andra evenemang
- Administrativa uppgifter så som resebokningar


VI SÖKER DIG SOM:

- Har en bakgrund inom servicebranschen
- Kan prata och skriva svenska och engelska obehindrat
- Har goda kunskaper i Officepaketet


Som person är du är du social, initiativtagande och en problemlösare. En självklarhet är att du är serviceminded och har en vilja att göra det lilla extra. Det är viktigt att du arbetar med ett leende på läpparna och har en positiv inställning. Vi ser även att du är självgående, ordningsam och flexibel.

ÖVRIG INFORMATION

- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] Visa mindre

Kundtjänsthandläggare

Ansök    Dec 24    Trafikverket    Kontorsreceptionist
Som kundtjänsthandläggare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet. Kundtjänsthandläggare Arbetsuppgifter Till Förarprovskontoret i Uppsala söker vi nu en kundtjänsthandläggare. Du kommer vara Förarprovs ansikte utåt och möta våra kunder i receptionen. I arbetsuppgifterna ingår det att förrätta kunskapsprov både i grupp och ind... Visa mer
Som kundtjänsthandläggare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet.


Kundtjänsthandläggare

Arbetsuppgifter

Till Förarprovskontoret i Uppsala söker vi nu en kundtjänsthandläggare.

Du kommer vara Förarprovs ansikte utåt och möta våra kunder i receptionen. I arbetsuppgifterna ingår det att förrätta kunskapsprov både i grupp och individuellt, ibland med tolk. I samband med kunskapsproven genomför du ID-kontroller och du hjälper även våra kunder vid fotografering för körkort.

Som kundtjänsthandläggare möter du många olika kunder varje dag och ett professionellt kundbemötande är avgörande för att ge kunden bra förutsättningar.

Du arbetar enligt ett schema på Trafikverkets Förarprovskontor i Uppsala.

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Urval kommer att påbörjas ske under vecka 2. Besked om du går vidare i rekryteringen kommer därefter att ges.Innan dess kan inga besked om status i rekryteringen att kunna ges. Intervjuer planeras att göras under vecka 3, 4. Rekryterande chef har semester under julhelgerna, men har du specifika frågor om själva tjänsten går det att ställa frågan till rekryterande chef, som kommer kolla mailen ett par gånger under ansökningstiden. Han nås på [email protected]

Vi använder främst e-post (från mailadress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser, var därför noga med att skriva in rätt e-postadress och kolla din inkorg och även skräppost regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som


är minst 23 år, vilket är lägsta ålder för att få förrätta kunskapsprov enligt Transportstyrelsens föreskrift om förordnande att förrätta prov

har B-körkort

har en avslutad och godkänd gymnasieutbildning

har några års aktuell erfarenhet av att arbeta i reception eller annat, av oss bedömt, liknande arbete där du har personligt fysiskt kundbemötande

har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

har goda engelskkunskaper i tal

har mycket goda kunskaper i Officepaketet och är en van användare av olika större datasystemDet är meriterande om du


har arbetslivserfarenhet av att förrätta kunskapsprov

har arbetat med myndighetsutövningArbetet innebär många kontakter så för att lyckas behöver du ha god känsla för att ge service och samarbetsförmåga. Du har god kommunikationsförmåga och du anpassar ditt budskap efter mottagaren. Din  problemlösningsförmåga är också god och du har enkelt för att anpassa dig till nya situationer Slutligen så tar du självständigt ansvar för ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Hos Förarprov på Trafikverket bidrar du till att säkerställa trafiksäkerheten och miljömedvetenheten på Sveriges vägar. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Det är hos oss som drömmen om ett körkort och de möjligheter som det skapar kan förverkligas. Det är vi som gör så att alla kunder känner sig välkomna, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Nu söker vi en receptionist i Uppsala

Ansök    Dec 3    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Är du en person som trivs i en varierande roll och ser din sociala kompetens som ett stort plus? Är du dessutom självgående och har ett starkt intresse för administration? Sök då extrajobb som receptionist hos oss redan idag! Du kommer bli anställd hos oss på Manpower och uthyrd till Coor som bemannar Telias kontorsreception. Vi kommer lägga stor vikt på personens flexibilitet och möjlighet att komma in på kort varsel vid frånvaro av ordinarie personal. ... Visa mer
Är du en person som trivs i en varierande roll och ser din sociala kompetens som ett stort plus? Är du dessutom självgående och har ett starkt intresse för administration? Sök då extrajobb som receptionist hos oss redan idag!

Du kommer bli anställd hos oss på Manpower och uthyrd till Coor som bemannar Telias kontorsreception. Vi kommer lägga stor vikt på personens flexibilitet och möjlighet att komma in på kort varsel vid frånvaro av ordinarie personal.

OBS. Du måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning för att kunna bli behovsanställd hos oss. Exempelvis studerande, pensionär, eget företag eller ha en annan anställning på minst 50%.

Just nu behöver vi din hjälp under vecka 52 samt vecka 1.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

I rollen som receptionist ingår flera roliga varierande arbetsuppgifter, men viktigast blir att hantera Telias besöksmottagning.

Arbetet innebär bland annat:

* administrera passerkort och konferensteknik
* beställning och påfyllning av kontorsmaterial
* sortering och distribution av ankommande och avgående post och gods.

Vad krävs för att bli behovsanställd?

Vi utgår från att du är en nyfiken och tillmötesgående person. Du är flexibel och ansvarsfull i ditt arbetssätt och du drivs av att få arbeta med människor och gillar att hjälpa till!

Vi söker dig som:

* Är deltidsarbetande eller studerar minst 50% eller pensionär/senior och vill arbeta extra. Du MÅSTE alltså ha en annan "huvudsaklig sysselsättning" på minst 50%
* har tidigare erfarenhet kundservice
* är duktig på att interagera och kommunicera med olika sorters människor

* Vi tror att du har ett naturligt sinne för service samt är utåtriktad, positiv, prestigelös, och professionell
* Du är noggrann och strukturerad samt har ett starkt intresse för administration
* Tar egna initiativ och är inte rädd för att fatta snabba beslut
* Du bör vara händig och ha en del kunskaper eller intresse för teknik

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor Nordkvist på [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Servicestjärna sökes till eventjobb i Uppsala Köpcentrum

Ansök    Nov 30    Middlepoint AB    Kontorsreceptionist
Om rollen Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb med start omgående. Hos oss får du jobba med serviceinriktade och glada kollegor! Här får du chansen till ett socialt jobb där du får hjälpa kunderna i köpcentrum inför julhandeln. Du kan bland annat jobba med: - Shoppingservice (du tar emot beställningar och handlar varor till privatkunder) - Presentkortsförsäljning - Paketinslagning - Servicevärd/värdinna - Post- och paketutlämning Vem är du? Vi tror... Visa mer
Om rollen
Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb med start omgående. Hos oss får du jobba med serviceinriktade och glada kollegor! Här får du chansen till ett socialt jobb där du får hjälpa kunderna i köpcentrum inför julhandeln. Du kan bland annat jobba med:

- Shoppingservice (du tar emot beställningar och handlar varor till privatkunder)
- Presentkortsförsäljning
- Paketinslagning
- Servicevärd/värdinna
- Post- och paketutlämning


Vem är du?
Vi tror att du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor.

Som person tror vi att du är:

- En riktig glädjespridare som kan göra den allra mest stressade julshopparen på bra humör
- Noggrann - det gäller att ha fingrarna rätt i styr när man snabbt och effektivt ska sälja presentkort
- Social och orädd - visst blir man gladare av att bli erbjuden hjälp innan man ens hunnit fråga
- Flexibel - här finns möjlighet att få jobba med kort varsel
- Prestigelös - det viktiga är inte hur du har det utan hur du tar det
- Älskar att jobba under högt tempo både med kollegor och självständigt
Anställningen
Anställningen är behovsprövad timanställning (intermittent) och du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta. Vi använder oss av ett system som heter Quinyx där du själv ansöker om lediga pass samt lägger in din tillgänglighet. Uppstart sker omgående. Arbetstiderna varierar under vardagar, kvällar och helger.

Se mer om vad vi hittar på för kul på vår instagram, och glöm inte att följa oss!

https://www.instagram.com/middlepointab/

Vännerna på Middlepoint Visa mindre

Receptionist till Aktiv Ortopedteknik i Uppsala

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna e... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik har idag totalentreprenad på ortopedteknisk service inom region Uppsala. Vi arbetar med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Aktiv ortopedteknik bedriver klinisk verksamhet i Uppsala samt närmottagning i Tierp och Enköping.
Din framtida utmaning
Som receptionist hos oss tar du emot bokade patienter och inkommande telefonsamtal samt utför administrativt arbete såsom tidsbokningar, kassahantering, fakturering, arkivering etc. Periodvis är det hög arbetsbelastning som kräver förmåga att hantera många arbetsuppgifter effektivt med hög kvalitet av service-, och bemötande. Rollen som receptionist innebär att du ska vara behjälplig med viss logistik såsom beställning och uppackning av inkommande varor och färdigställning av leveranser, posthantering etc.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete där du tillsammans med engagerade medarbetare får vara med och göra positiv skillnad för våra medmänniskor. Du kommer ingå i ett team av 2 administratörer och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att bemanna receptionen och växel, administrativt arbete samt att hantera logistik och service på företaget.
Tjänsten är ett heltidsvikariat på ca två månader med start omgående, placering i Uppsala. Arbetstiderna är dagtid, vardagar.
Din bakgrund/profil
Hög servicekänsla och social kompetens är nyckeln till att passa för denna tjänst. Du som söker har minst gymnasiekompetens och tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Du har även en god datavana. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av receptionsarbete, administrativt arbete inom vården samt viss ekonomihantering såsom fakturering.
Du som söker är nyfiken på nya utmaningar och inte är rädd för att hugga i. Du har en mycket god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god social förmåga.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och personligt brev till [email protected] Märk ansökan med ”receptionist” i ämnesfältet. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 30 November 2020. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta verksamhetschef Bo Andersson på ovan mailadress. Urval sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se. Visa mindre

Servicestjärna sökes till eventjobb i Uppsala Köpcentrum

Ansök    Okt 21    Middlepoint AB    Kontorsreceptionist
Om rollen Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb med start omgående. Hos oss får du jobba med serviceinriktade och glada kollegor! Här får du chansen till ett socialt jobb där du får hjälpa kunderna i köpcentrum inför julhandeln. Du kan bland annat jobba med: - Shoppingservice (du tar emot beställningar och handlar varor till privatkunder) - Presentkortsförsäljning - Paketinslagning - Servicevärd/värdinna - Post- och paketutlämning Vem är du? Vi tror... Visa mer
Om rollen
Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb med start omgående. Hos oss får du jobba med serviceinriktade och glada kollegor! Här får du chansen till ett socialt jobb där du får hjälpa kunderna i köpcentrum inför julhandeln. Du kan bland annat jobba med:

- Shoppingservice (du tar emot beställningar och handlar varor till privatkunder)
- Presentkortsförsäljning
- Paketinslagning
- Servicevärd/värdinna
- Post- och paketutlämning


Vem är du?
Vi tror att du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor.

Som person tror vi att du är:

- En riktig glädjespridare som kan göra den allra mest stressade julshopparen på bra humör
- Noggrann - det gäller att ha fingrarna rätt i styr när man snabbt och effektivt ska sälja presentkort
- Social och orädd - visst blir man gladare av att bli erbjuden hjälp innan man ens hunnit fråga
- Flexibel - här finns möjlighet att få jobba med kort varsel
- Prestigelös - det viktiga är inte hur du har det utan hur du tar det
- Älskar att jobba under högt tempo både med kollegor och självständigt
Anställningen
Anställningen är behovsprövad timanställning (intermittent) och du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta. Vi använder oss av ett system som heter Quinyx där du själv ansöker om lediga pass samt lägger in din tillgänglighet. Uppstart sker omgående. Arbetstiderna varierar under vardagar, kvällar och helger.

Se mer om vad vi hittar på för kul på vår instagram, och glöm inte att följa oss!

https://www.instagram.com/middlepointab/

Vännerna på Middlepoint Visa mindre

Receptionist till företag i Uppsala

Ryska Posten Bemanning söker för vår kunds räkning en receptionist, rollen är placerad hos kunden i Uppsala. Tjänsten är på heltid med start omgående och sträcker sig fram till april med god chans till förlängning. Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten ... Visa mer
Ryska Posten Bemanning söker för vår kunds räkning en receptionist, rollen är placerad hos kunden i Uppsala. Tjänsten är på heltid med start omgående och sträcker sig fram till april med god chans till förlängning.

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

OM TJÄNSTEN:

Dina arbetsuppgifter i den här rollen är varierande och omfattar sedvanliga receptionssysslor samt övriga administrativa arbetsuppgifter. Arbetstiderna är belagda på vardagar mellan kl. 8.00 - 17.00. Du kommer att bli anställd av Ryska Posten Bemanning, och vara uthyrd till vår kund belägen i Uppsala.

ARBETSUPPGIFTERNA:

Som receptionist kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter:

Du kommer till exempel att:

- Ta emot och välkomna besökare
- Växel- och mailhantering
- Förberedelser inför möten och konferenser
- Kontakt med leverantörer
- Administrativa uppgifter så som resebokningar
- Post- och budhantering
- Hjälpa till med personalevent såsom bland annat frukost och andra evenemang
- Administrativa uppgifter så som resebokningar


VI SÖKER DIG SOM:

- Har en bakgrund inom servicebranschen
- Kan prata och skriva svenska och engelska obehindrat
- Har goda kunskaper i Officepaketet


Eftersom som du i denna roll kommer att vara företagets ansikte utåt ska du trivas med att ge service i världsklass och alltid vilja ge det lilla extra med ett leende på läpparna. Som person är du social, initiativtagande och en problemlösare. Vi ser även att du är självgående, ordningsam och flexibel.

ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] Visa mindre

Kontorsassistent/receptionist med allt-i-allo ansvar på deltid!

Vi söker nu en flexibel kontorsassistent/ receptionist för vår kunds räkning som har möjlighet att arbeta deltid på ca 50%. Exakta tider och dagar går att diskutera. Arbetsplatsen har öppet kontorstider mån-fre och ligger beläget i Uppsala. Behovet är omgående och långsiktigt. Tjänsten kommer vara ett konsultuppdrag där man blir anställd som konsult via oss på Lernia och jobbar ute hos kund. Obs. För att vara aktuell för tjänsten måste man kunna styrka... Visa mer
Vi söker nu en flexibel kontorsassistent/ receptionist för vår kunds räkning som har möjlighet att arbeta deltid på ca 50%. Exakta tider och dagar går att diskutera. Arbetsplatsen har öppet kontorstider mån-fre och ligger beläget i Uppsala.

Behovet är omgående och långsiktigt. Tjänsten kommer vara ett konsultuppdrag där man blir anställd som konsult via oss på Lernia och jobbar ute hos kund.

Obs. För att vara aktuell för tjänsten måste man kunna styrka att man har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Bakgrunden till tjänsten är att ordinarie personal behöver avlastning på kontoret, och behovet kan komma att variera dag till dag beroende på vad som behöver göras/prioriteras. Så för att trivas i rollen krävs det att man är flexibel och lättsam som person och att man är händig och orädd att rycka in där det behövs.

Du ska som kontorsassistent/receptionist arbeta med att stötta ett flertal olika interna roller som innebär bland annat följande arbetsuppgifter:

• Bemanning av receptionen
• Samordning av internservice
• Hålla ordning i konferensrum/lunchrum och kaffelounge m.m.
• Hantera felanmälningar
• Nyckel och passerkorthantering
• Övriga sysslor beroende på vad som behöver göras, t.ex. lämna in tjänstebil för däckbyte/reparationer etc. eller annat som kunden behöver hjälp med för stunden.

Din erfarenhet och utbildning

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från en liknande roll och arbetsuppgifter där man haft ett allt-i-allo ansvar med många bollar i luften. Det är viktigt att du känner till och vet med dig att du hanterar de utmaningar en kontorsadministratörsroll innebär. Du behöver också ha goda kunskaper i Officepaketet. Det svenska språket hanterar du väl i både tal och skrift.

Eftersom man förväntas kunna använda tjänstebil vid behov så krävs det även att man innehar ett B-körkort.

Eftersom detta är en deltidstjänst så krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Stor vikt kommer läggas på personlig tillämplighet.

Dina personliga egenskaper

Som person är du kreativ, är en glad och optimistisk person som älskar att ge bästa service. Rollen ställer stora krav på att du är strukturerad och kan organisera upp dina dagar, planera och prioritera. Du är en super viktigt del i teamet och att samarbeta med andra är något som uppskattas väldigt mycket. Du trivs även med att stödja och hjälpa andra.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Deltid/vid behov, Uppsala . Start omgående.

Information

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag - välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Administratör/Receptionist på 60 % till vår kund i Uppsala

Ansök    Sep 21    Poolia Sverige AB    Kontorsreceptionist
Är du en vass administratör som trivs du med att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor? Vi söker nu en serviceinriktad och flexibel administratör/receptionist för en deltidstjänst till vår kund i Uppsala. Tjänsten förväntas starta i oktober för att pågå under cirka 6 månader, med goda möjligheter till förlängning eller direktanställning. Denna tjänst kommer att tillsättas inom kort, skicka därför din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter... Visa mer
Är du en vass administratör som trivs du med att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor? Vi söker nu en serviceinriktad och flexibel administratör/receptionist för en deltidstjänst till vår kund i Uppsala. Tjänsten förväntas starta i oktober för att pågå under cirka 6 månader, med goda möjligheter till förlängning eller direktanställning. Denna tjänst kommer att tillsättas inom kort, skicka därför din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som administratör/receptionist erbjuds du en varierande och bred roll där du snabbt kan behöva skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Det gäller också att kunna vara proaktiv och själv söka upp och se vad som behöver göras. Rollen kommer bland annat innefattas av följande arbetsuppgifter:

• Ta emot besök och bemanna växeln
• Scanning av fakturor samt viss fakturahantering
• Hantera varubeställningar
• Behjälplig vid introduktion av ny personal
• Underhåll av journalarkiv
• Ansvara för felanmälningar av lokaler och utrustning
• Beställa luncher samt bokning konferenslokaler
• Resebokningar
• Hantering av larm och passerkort samt posthantering


Vem är du?
För denna roll ser vi att du har en god administrativ vana och tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person ser vi att du är strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är uppmärksam i det arbete du gör, har lätt för att se helheten och har förmåga att kunna prioritera. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Receptionist på deltid till IP-Only Uppsala

Ryska Posten Bemanning söker för IP-Only Uppsalas räkning en receptionist som vill vara en del av deras framgång. Tjänsten är ett föräldravikariat på deltid som sträcker sig från augusti till december med chans till förlängning. Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service oc... Visa mer
Ryska Posten Bemanning söker för IP-Only Uppsalas räkning en receptionist som vill vara en del av deras framgång. Tjänsten är ett föräldravikariat på deltid som sträcker sig från augusti till december med chans till förlängning.

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

OM TJÄNSTEN:

IP-Only är en av norra Europas ledande leverantör av nätverksinfrastruktur och nätnära tjänster. Med utgångspunkt i deras stabila fibernät utvecklar de produkter och lösningar som kopplar upp och ihop Sverige och Norden med alla världens möjligheter. Rollen som receptionist är placerad på företagets kontor i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter i den här rollen är varierande och omfattar typiska receptionssysslor samt övriga administrativa arbetsuppgifter. I rollen kommer du bland annat att agera ansiktet utåt hos företaget, vilket innebär att du som person ska trivas med att ge service i världsklass på daglig basis. Du kommer även att svara i telefon, förbereda inför möten och hålla snyggt och prydligt på kontoret. Tjänstens omfattning är på cirka 30-40% och arbetstiderna är flexibla med utgångspunkt kring lunchtid måndag - fredag. Tjänsten är ett föräldravikariat som sträcker sig fram till december med chans till förlängning.

Du kommer att bli anställd av Ryska Posten Bemanning, och vara uthyrd till vår kund belägen i Uppsala.

ARBETSUPPGIFTERNA:

Som receptionist kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna innefattar:

- Ta emot och välkomna besökare
- Post- och budhantering
- Växel- och mailhantering
- Förberedelser inför möten och konferenser
- Kontakt med leverantörer
- Behjälplig vid personalevent så som AW:s, frukost och andra evenemang
- Administrativa uppgifter så som resebokningar


VI SÖKER DIG SOM:

- Har en bakgrund inom servicebranschen
- Kan prata och skriva svenska och engelska obehindrat
- Har goda kunskaper i Officepaketet


Som person är du är du social, initiativtagande och en problemlösare. En självklarhet är att du är serviceminded och har en vilja att göra det lilla extra. Det är viktigt att du arbetar med ett leende på läpparna och har en positiv inställning. Vi ser även att du är självgående, ordningsam och flexibel.

ÖVRIG INFORMATION

- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] Visa mindre

Kontorsadministratör/receptionist – extra vid behov

Vi söker nu en kontorsadministratör/ receptionist för vår kunds räkning som har möjlighet att arbeta extra, ca 20 % vid behov på timmar. Behovet varierar beroende på belastning samt eventuell frånvaro hos ordinarie personal. Behovet är omgående. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter Till att börja med är detta en timanställning för extra vid behov, men vi ser gärna att den övergår till ett sommarvikariat på ca 60 – 90 % under sommarmånaderna. Du behöver var... Visa mer
Vi söker nu en kontorsadministratör/ receptionist för vår kunds räkning som har möjlighet att arbeta extra, ca 20 % vid behov på timmar. Behovet varierar beroende på belastning samt eventuell frånvaro hos ordinarie personal. Behovet är omgående.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Till att börja med är detta en timanställning för extra vid behov, men vi ser gärna att den övergår till ett sommarvikariat på ca 60 – 90 % under sommarmånaderna. Du behöver vara flexibel och ha möjlighet att kunna hoppa in med kort varsel. Du ska som kontorsadministratör/receptions arbeta med att stötta ett flertal olika interna roller som innebär bland annat följande arbetsuppgifter:

• Bemanning av receptionen
• Samordning av internservice
• Hålla ordning i kök/lunchrum och kaffelounge
• Hantera felanmälningar
• Nyckel och passerkorthantering

Din erfarenhet och utbildning

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från liknande roll, det är viktigt att du känner till och vet med dig att du hanterar de utmaningar en kontorsadministratörsroll innebär. Du behöver också ha goda kunskaper i Officepaketet. Det svenska språket hanterar du väl i både tal och skrift.

Eftersom denna tjänst primärt är extra vid behov så ser vi helst att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Dina personliga egenskaper

Som person är du kreativ, kan ha många bollar i luften, är en glad och optimistisk person som älskar att ge bästa service. Rollen ställer stora krav på att du är strukturerad och kan organisera upp dina dagar, planera och prioritera. Du är en super viktigt del i vårt team och att samarbeta med andra är något vi uppskattar väldigt mycket. Du trivs även med att stödja och hjälpa andra.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

deltid/vid behov (extra under sommarperioderna), Uppsala . Start omgående.

Information

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansöksningsdag - välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Extrapersonal till köpcentrum i Uppsala sökes med start omgående

Ansök    Apr 1    Middlepoint AB    Kontorsreceptionist
Om tjänsten Är du en riktig servicestjärna som brinner för att hjälpa andra människor? Vi söker extrapersonal till köpcentrum i Uppsala för att hjälpa köpcentrumets kunder som inte har möjlighet att ta sig till köpcentrumet för att handla sina varor, samt stötta butikerna så de fortsätter kunna nå sina kunder. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat; - Genomföra fysiska köp i butik på beställning av kunder - Utlämning via en pickup point - Hemkörning av... Visa mer
Om tjänsten
Är du en riktig servicestjärna som brinner för att hjälpa andra människor? Vi söker extrapersonal till köpcentrum i Uppsala för att hjälpa köpcentrumets kunder som inte har möjlighet att ta sig till köpcentrumet för att handla sina varor, samt stötta butikerna så de fortsätter kunna nå sina kunder.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat;

- Genomföra fysiska köp i butik på beställning av kunder
- Utlämning via en pickup point
- Hemkörning av paket och shoppingvaror via cykel eller bil


För att passa i rollen tror vi att du

- Har generellt en positiv inställning

- Gillar att ta egna initiativ och komma med nya idéer

- Har god samarbetsförmåga

- Talar flytande svenska och engelska

- Tidigare erfarenhet att arbeta med service

- Gärna tidigare butikserfarenhet

Kort om
På Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Om du är en serviceprofil som vill äga ditt uppdrag och varje dag arbeta proaktivt för ständig utveckling av ditt eget servicearbete så har du hamnat helt rätt. Här erbjuder vi självständiga arbeten hos fantastiska varumärken där du verkligen får vara med och göra skillnad. Middlepoint stöttar dig i din utveckling och hjälper dig att bygga ditt CV, vi vill att du ska stanna hos oss och bygga din servicekarriär hos oss. Därför utmanar vi dig löpande och har täta avstämningsmöten, har du visat vad du går för och visat prov på uthållighet finns det stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris 2014-2019 och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Om anställningen
Arbetsplats: Uppsala
Arbetstider: Efter överenskommelse, Start omgående
Lön: Enligt avtal

Är du vår nästa stjärna? Ansök genom att skicka in cv och personligt brev. Vännerna på Middlepoint Visa mindre

Administrativ assistent

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Administrativ assistent vid BMC intendenturen.

Vikariat 6 månader, 100%

Intendenturen har ca 30 anställda som har som uppdrag att ge service åt de 15-tal institutioner/motsvarande som verkar vid BMC.

Arbetsuppgifter: Tjänsten innebär arbete med att boka undervisningslokaler i lokalbokningssystemet TimeEdit huvudsakligen för schemalagda kurser men även enstaka lokalbokningar. Tjänsten innebär även att fungera som backup i receptionen på raster och kortare frånvaro. Receptionsarbetet innebär att ta emot besökare, ansvara för mail, svara i telefonen, försäljning av profilprodukter mm, hantering av nycklar och passerkort samt att vara behjälplig i alla slags ärenden som inkommer till receptionen. Som person söker vi dig som är motiverad, glad/trevlig, besitter ett stort serviceengagemang och integritet, är självgående och har förmåga att prioritera. Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma.

Kvalifikationskrav: Lägst gymnasiekompetens. Mycket goda datorkunskaper och förmåga att snabbt sätta sig in i nya system. Vilja och kunskap att ge god service. Flexibilitet och noggrannhet. Förmåga att prioritera, lösa problem och ta initiativ. God förmåga att kommunicera på svenska och engelska. Vissa arbetsuppgifter delas mellan flera personer och vilket ställer stora krav på god samarbetsförmåga. Därför kommer stor vikt att läggas på personliga egenskaper.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Erfarenhet av receptionsarbete. Erfarenhet om universitetets bokningssystem, passersystem samt övriga i tjänsten förekommande administrativa system. (Akka/Sesam, Integra och TimeEdit). Väl vitsordad erfarenhet av universitetets utbildningar. Kännedom om BMC:s verksamheter och organisation. Kännedom om universitetets studentorganisationer och utbildningar. Löneanspråk ska anges i ansökan.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 6 månader.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Javiera Cifuentes, epost: [email protected], Lotta Lillrank, epost: [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 20 februari 2020, UFV-PA 2020/319.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Receptionist/administratör Uppsala

Vi har ett spännande och kul jobb till dig som vill göra skillnad och hjälpa människor till ett aktivt liv. Vi etablerar en ny klinik i Uppsala och behöver förstärkning av en Receptionist/administratör. Som Receptionist/administratör på Camp Pro jobbar du med patientmottagning samt administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att ha löpande kommunikation med Region Uppsala avseende administrativa arbetsuppgifter samt fakturahantering. Dina arbetsuppgi... Visa mer
Vi har ett spännande och kul jobb till dig som vill göra skillnad och hjälpa människor till ett aktivt liv. Vi etablerar en ny klinik i Uppsala och behöver förstärkning av en Receptionist/administratör.

Som Receptionist/administratör på Camp Pro jobbar du med patientmottagning samt administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att ha löpande kommunikation med Region Uppsala avseende administrativa arbetsuppgifter samt fakturahantering.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innebära:

- Patientmottagning, ankomstregistrering av kunder
- Sköta bokningar/ombokningar av patienter
- Boka patienttransporter
- Hantering av betalning
- Mottagning av gods
- Registrering av åtgärder för fakturering
- Hantering av fakturor
- Hantering av inkommande och utgående samtal & mejl


Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknade arbete gärna inom samma bransch. Vidare vill vi att du har gymnasiekompetens med ekonomisk eller administrativ inriktning.

För att passa in i vårt team söker vi dig som vill göra skillnad och brinner för att hjälpa människor till ett aktivt liv. Du måste såklart ha en bra förmåga att möta och ”läsa av” våra patienter/kunder. Service är ett nyckelord och även det som motiverar och driver dig. Du förstår vikten att vara en del av ”teamet” och gillar att vara företagets ansikte utåt. Andra egenskaper hos dig är att du är självgående, tar initiativ, är lösningsorienterad och ser ordning och reda som en självklarhet.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid 100 %. Provanställning tillämpas.

Camp Pro ingår i koncernen Allard Support for better life vars drivkraft är att hitta lösningar som kan förändra individers liv. 2015 drog Allardgruppen igång visionen Camp Pro som består av fyra hörnstenar: Produkter, Behandlingar, Ortopedteknik, Fotbiomekanik.

Gå gärna in och läs mer på vår Linkedin- och Facebooksida! Visa mindre

Receptionist

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Härmed utlyses en tjänst som receptionist vid Intendenturen Lagerträdet.

Intendenturområdet Lagerträdet omfattar verksamheterna vid Evolutionsbiologiskt Centrum (EBC) och Geocentrum med ca 700 anställda och 2.000 studenter. Inom området finns Evolutionsmuséet och Paleontologiska muséet.

Vi kommer under 2020 att bygga en reception enligt önskemål från verksamheterna och söker därför en person för arbete i receptionen. Då detta är en nyinrättad tjänst kommer du ha möjlighet att vara med och bygga upp rutiner och arbetssätt för receptionsarbetet. Du kommer vara en del av intendenturens arbetsstyrka, som idag består av 11 personer.

Arbetsuppgifter: Ansvar för receptionsverksamheten vid Lagerträdet. Bemanna receptionen och svara på frågor från studenter, besökare och personal. Ta emot och hantera felanmälningar. Fungera som första support i föreläsningssalar. Uppdatera information på digitala skärmar och webb. Försäljning av kontorsmaterial och profilprodukter. Ta emot och hantera upphittade föremål. Löpande arbete med att skapa lösningar och goda rutiner som underlättar arbetet i receptionen och att säkerställa att gällande regelverk följs.

Fungera som backup till säkerhetsadministratören. I detta arbete ingår bland annat att ta emot nyanställda/gäster för att på svenska/engelska informera om gällande rutiner och riktlinjer inom EBC:s område. Hantera passerkort, nycklar samt larm. Legitimationskontroller vid tillverkning/utdelning av passerkort. Arbete i behörighetssystemen AKKA, Integra och Sesam gällande lokaler/dörrar/larm.

I mindre omfattning ingår, vid behov, att vara behjälplig med intendenturens övriga arbetsuppgifter.

Kvalifikationskrav: För arbetsuppgifterna krävs utbildning på lägst gymnasienivå samt goda datorkunskaper, som av arbetsgivaren bedöms relevanta. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och kompetenser i denna rekrytering. Vi söker dig som är en serviceinriktad, initiativtagande och självgående person med ett stort mått av personlig mognad. Du är tydlig och har en väl utvecklad förmåga att samarbeta och att kommunicera. Vidare är du kvalitetsmedveten, strukturerad och har lätt att skapa och bibehålla goda relationer. Då tempot periodvis kan vara högt är det också viktigt att du har en god förmåga att hantera stress.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Erfarenhet av administrativa system som nyttjas vid Uppsala universitet såsom Integra, Sesam och CardsOnLine.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.

Anställningsform: Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningens omfattning: 100 %

Instruktioner för ansökan: Ansökan ska innehålla 1) ett brev som beskriver dig själv, din bakgrund/dina erfarenheter samt varför du vill ha tjänsten, 2) en kort beskrivning av din utbildning, 3) ditt CV, 4) och om du vill, löneanspråk.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Intendent Anders Jansson, mailto:[email protected], 018-471 25 99.

Välkommen med din ansökan senast den 17 februari, UFV-PA 2020/195.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Administrativ assistent

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Beskrivning: Intendenturen har ca 30 anställda som har som uppdrag att ge service åt de 15-tal institutioner/motsvarande som verkar vid BMC.

Arbetsuppgifter: Tjänsten innebär arbete med att boka undervisningslokaler i lokalbokningssystemet TimeEdit huvudsakligen för schemalagda kurser men även enstaka lokalbokningar. Tjänsten innebär även att fungera som backup i receptionen på raster och kortare frånvaro. Receptionsarbetet innebär att ta emot besökare, ansvara för mail, svara i telefonen, försäljning av profilprodukter mm, hantering av nycklar och passerkort samt att vara behjälplig i alla slags ärenden som inkommer till receptionen. Som person söker vi dig som är motiverad, glad/trevlig, besitter ett stort serviceengagemang och integritet, är självgående och har förmåga att prioritera. Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma.

Kvalifikationer: Lägst gymnasiekompetens. Mycket goda datorkunskaper och förmåga att snabbt sätta sig in i nya system. Vilja och kunskap att ge god service. Flexibilitet och noggrannhet. Förmåga att prioritera, lösa problem och ta initiativ. God förmåga att kommunicera på svenska och engelska. Vissa arbetsuppgifter delas mellan flera personer och vilket ställer stora krav på god samarbetsförmåga. Därför kommer stor vikt att läggas på personliga egenskaper.

Önskvärt och/eller meriterande i övrigt: Erfarenhet av receptionsarbete. Erfarenhet om universitetets bokningssystem, passersystem samt övriga i tjänsten förekommande administrativa system. (Akka/Sesam, Integra och TimeEdit) Väl vitsordad erfarenhet av universitetets utbildningar. Kännedom om BMC:s verksamheter och organisation. Kännedom om universitetets studentorganisationer och utbildningar.

Löneanspråk ska anges i ansökan.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2020-03-02 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Stefan Djurström, tel 018-471 4051, epost: [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 20 februari 2020, UFV-PA 2020/316.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Administratör/receptionist

Ansök    Dec 12    Region Uppsala    Kontorsreceptionist
Eriksbergs vårdcentral Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta... Visa mer
Eriksbergs vårdcentral

Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Administratör/receptionist
Vi erbjuder ett vikariat på drygt 6 månader med en omfattning på 40 procent under tidsperioden 1 februari till sista juli 2020.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling, både vad gäller sköterskedelen och gruppchefsdelen. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att du möter våra patienter och är vårt ansikte utåt i vår kassa/reception. Det innefattar mottagande och ankomstregistrering av patienter och besök, ge telefonservice och hantera avbokningar. Övrig tid fördelas mellan andra viktiga administrativa gemensamma funktioner för vårdcentralen som t ex fakturahantering, arbete med tidböcker och administrativt chefsstöd.

Dina arbetstider kommer att vara förmiddagar fyra till fem dagar per vecka.

Din kompetens
Vi söker dig med gymnasieexamen och erfarehet av arbetet i kundtjänst. Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vården och har arbetat med Region Uppsalas datasystem. Du arbetar noggrant, metodiskt och strukturerat. För att trivas i jobbet krävs att du tycker om att möta människor och ge god service med en hög anpassningsförmåga och flexibilitet. Du har ett gott bemötande och bidrar även till ett gott samarbete på vårdcentralen.

Vi erbjuder
Eriksbergs vårdcentral ligger vid Västertorg i stadsdelen Eriksberg, Uppsala. Vi har 10 000 listade patienter och ungefär 40 medarbetare. Vi erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Den breda variationen från barnfamiljer till äldre patienter skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats.

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Du är välkommen att kontakta verksamhetschef Sandra Waara på tel 018-611 79 65 om du vill veta mer om tjänsten och verksamheten.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 30 december 2019.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

KUNDSERVICEMEDARBETARE TILL UPPSALA SÖKES

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolni... Visa mer
Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.
Trivs du med ett högt tempo, ansvar och vill ha en viktig roll i att stödja våra kunder och vår verksamhet? Relita Industri & Skadeservice i Uppsala söker en person med glatt humör som snabbt kan hjälpa våra kunder samt kollegor i det dagliga arbetet. Vi tror att du är driven, utåtriktad, har hög servicekänsla och är öppen för förändringar.  
I dina arbetsuppgifter ingår mottagande av inkommande samtal och email samt bemanning av receptionen på huvudkontoret i Uppsala. Du skall hjälpa våra medarbetare så att vi alla tillsammans kan svara kunderna så snabbt som möjligt. Du skall mao arbeta med att besvara kundfrågor, hantera samtal, orderläggning, offerthantering av enklare uppdrag (fastpris) och internservice såsom hantera inpasseringskort, nycklar, post med mera.   
Vi tror att du har arbetslivserfarenhet från liknande roller. Branscherfarenhet är meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning. 
Arbetsplatsen är lokaliserad till Uppsala. För mer information, besök vår hemsida?www.relita.se. Vid frågor kontakta Administrationschef, Erik Moström på[email protected] 
Vi läser ansökningarna löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt eller senast den 29 november. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb receptionist

Ansök    Dec 10    Randstad    Kontorsreceptionist
Arbetsbeskrivning Tycker du med att möta människor, har ett högt servicetänk och trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegorna? Är du dessutom ordningsam och initiativtagande? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig som studerar och vill jobba dagtid ungefär ett par dagar i veckan. Vi söker nu nya tillskott inom reception/internservice till vår backup-pool i Uppsala.  Ansvarsområden I ditt arbete inom reception och back o... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Tycker du med att möta människor, har ett högt servicetänk och trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegorna? Är du dessutom ordningsam och initiativtagande? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig som studerar och vill jobba dagtid ungefär ett par dagar i veckan. Vi söker nu nya tillskott inom reception/internservice till vår backup-pool i Uppsala. Ansvarsområden
I ditt arbete inom reception och back office så är du ett uppskattat stöd och förenklar för såväl interna kollegor som besökare. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
• ta emot besökare
 • svara i växeln
 • post- och budhantering
 • ha ett öga på kontorets öppna ytor, fruktkorgar, kaffe- och kopieringsmaskiner
 • möbleringar inför konferenser 
 • göra utskrifter och enklare beställningarArbetstider
Deltid, vardagar dagtid. Inhopp vid frånvaro av ordinarie personal samt vid arbetstoppar. 

Viktigt är att du kan arbeta följande datum; 27/12-19, 2-3/1-20 samt 23/1-20.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen så trivs du i miljöer där du inte alltid vet precis hur dagen kommer se ut. Det krävs ett flexibelt sinne och du trivs med en varierad vardag. Du har lätt för att se vad som behöver göras, tar själv itu med både stort och smått liksom du är tydlig och vet att var sak har sin plats. Du har god datorvana och talar svenska flytande i tal och skrift. Krav är att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% samt har minst 2 år kvar på dina studier.
 
 Vi ser det som plus (men inte krav) om du har tidigare erfarenhet från en serviceinriktad roll.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Vi söker receptionister på deltid till Uppsala!

Ansök    Nov 27    Uniflex Sverige AB    Kontorsreceptionist
Jobbeskrivning Är du studerande och söker ett socialt och roligt extrajobb? Vill du samtidigt som du studerar knyta nya kontakter, träffa nya människor varje dag samt fylla ditt CV med värdefulla egenskaper? Är du en flexibel, serviceinriktad person som trivs med att jobba självständigt och i ett högt tempo? Är du duktig på att bemöta andra människor på ett professionellt sätt i alla tänkbara situationer? Då är det här rätt tjänst för dig! Vi söker just ... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du studerande och söker ett socialt och roligt extrajobb?

Vill du samtidigt som du studerar knyta nya kontakter, träffa nya människor varje dag samt fylla ditt CV med värdefulla egenskaper? Är du en flexibel, serviceinriktad person som trivs med att jobba självständigt och i ett högt tempo? Är du duktig på att bemöta andra människor på ett professionellt sätt i alla tänkbara situationer? Då är det här rätt tjänst för dig!

Vi söker just nu studenter som vill arbeta som receptionister hos vår kund i Uppsala!
Vi söker personer som ska jobba med reception och internservice hos en av våra kunder i Uppsala, antalet dagar jobb per vecka kan variera men vi ser att du kan jobba 2–3 vardagar / vecka. Vi är flexibla och kan anpassa schemat veckovis så det passar dig och dina studier så bra som möjligt.

Arbetstiderna är vanliga kontorstider, ca. 08:00-17:00, ibland kortare dagar. Lön enligt kollektivavtal.
Start omgående
Krav: gymnasieexamen samt annan huvudsaklig sysselsättning, gärna studier. Svenska & Engelska i tal och skrift.

Du kommer arbeta efter behov då ordinarie personal är borta eller då behovet är extra stort.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att ta emot besökare, visa besökare till rätta, svara i telefon, posthantering, godshantering, mailkontakt, rondera på kontoret och se över kök, allmänna ytor samt kaffemaskiner etc. Du kommer att vara ansiktet utåt för företaget samt vara behjälplig där det behövs.
Erfarenhet av reception är inget krav utan det viktigaste är att du som person är representativ och har en bra känsla för service. Kanske har du tidigare arbetat inom restaurangbranschen men vill nu ha ett mer utvecklande extrajobb och utvecklas professionellt men också på ett personligt plan.

Vi ser att du kan arbeta minst 2–3 hela dagar i veckan, gärna mer men viktigt är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Tjänsten går utmärkt att kombinera med studier då det är väldigt flexibelt, du kan jobba olika dagar varje vecka beroende på skolschemat.

Välkommen med din ansökan!


Personliga egenskaper
Förutom tidigare erfarenhet som receptionist ser vi stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering. Som person är du ansvarsfull, prestigelös och social samt inte rädd för att "hugga i". Du drivs av att få saker och ting gjorda och är van vid att ta eget ansvar. Du har förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra kollegor och du är en person som ser det som en självklarhet att göra det lilla extra för kunden. Eftersom tjänsten innebär såväl praktiskt som mer administrativt arbete är du en flexibel person som trivs med att ha varierande arbetsuppgifter.

Vi ser fram emot din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Internservice i Uppsala

Ansök    Okt 31    Randstad    Kontorsreceptionist
Arbetsbeskrivning Vi söker dig med ett högt servicetänk och som har en passion för att hjälpa till där det behövs, som inte är rädd för att hugga i och lära sig nya arbetsuppgifter. Internservice är en mycket viktig funktion för dig och du tycker det är lika kul att jobba front office som back office. Du drivs av att göra ditt bästa och trivs med att den plan du lägger upp för dagen inte alltid blir som du tänkt. Är du den vi söker? Då har vi ett stimulera... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig med ett högt servicetänk och som har en passion för att hjälpa till där det behövs, som inte är rädd för att hugga i och lära sig nya arbetsuppgifter. Internservice är en mycket viktig funktion för dig och du tycker det är lika kul att jobba front office som back office. Du drivs av att göra ditt bästa och trivs med att den plan du lägger upp för dagen inte alltid blir som du tänkt. Är du den vi söker? Då har vi ett stimulerande och roligt uppdrag på deltid till dig i centrala Uppsala där du erbjuds personlig utveckling, härliga kollegor och en trivsam arbetsmiljö med högt i tak.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Rollen innebär att stå reception för att ta emot både interna och externa besökare, svara i växel samt att serva kollegor i organisationen med bland annat dokumenthantering, utskick och kopieringsuppdrag. En annan del innebär att svara för att utrustning och teknik i konferensutrymmen fungerar liksom att stundtals möblera om för olika grupperingar. På ditt bord ligger post- och pakethantering, beställningar av kontorsmaterial samt övrigt förekommande serviceärenden.

Arbetstider
Visstid. Deltid 50-60%, vardagar kl. 8-13 (ev. annat upplägg efter överenskommelse). Start 7 januari eller enligt ö.k. t om 31 maj 2020. 

Kvalifikationer
Du har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande och minst 3 års arbetslivserfarenhet inom service. Du har god datorvana och B-körkort, och vi ser gärna att du arbetat inom back office/reception, men det är inget krav. För att lyckas i rollen så trivs du i miljöer där du inte alltid vet precis hur dagen kommer se ut. Det krävs ett mycket flexibelt sinne och du trivs med en varierad vardag. Du har lätt för att se vad som behöver göras, tar själv itu med både stort och smått liksom du är tydlig och vet att var sak har sin plats. Du är även service-minded och har gärna tidigare arbetat med kundbemötande. Du trivs lika bra med att vara bakom kulisserna som att stå i reception och möta besökare. 

Ansökan
Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men gärna frågor. Ansök därför via länken nedan.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Hanna Broström | konsultchef | [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Receptionist

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Rudbecklaboratoriet har cirka 700 anställda, och är beläget på gångavstånd från Akademiska sjukhuset.

Intendenturområdet är ett campus med huvudsaklig inriktning mot utbildning och forskning inom medicin och farmaci. Intendenturorganisationens uppgift är att ansvara för kostnadseffektiv och transparent samordning av stödfunktioner för kärnverksamheten inom utbildning och forskning. 

Arbetsuppgifter: Receptionisten är ansvarig för receptionens verksamhet och fokus ligger på att ge service och områdesgemensam information till de verksamma vid Rudbecklaboratoriet, besökare och studenter. Lättare bokföringsuppgifter kan förekomma. Receptionen ansvarar även för beställningar och utdelning av passerkort och nycklar, boka lokaler, hantera utlåning av AV- material, ta emot leveranser och hantera kvarglömda effekter mm. I befattningen ingår även inköp av förbrukningsmaterial inom intendenturens lokaler och administrera accesser till konsignationslager. Inom intendenturen arbetar vi gränsöverskridande mellan avdelningarna och vid hög arbetsbelastning inom diskavdelningen eller vaktmästeriet kan receptionisten få arbeta där. I vaktmästeriet förekommer allmänna vaktmästarsysslor såsom post och pakethantering, översyn av seminarierum och åhörarsalar, underhållsåtgärder inom lokalbestånd, sophantering i soprum och på avdelningar samt hjälp med att flytta te möbler. Tunga lyft kan förekomma. På diskavdelningen förekommer hämtning av disk på avdelningar, diskning, blötläggning, syning, samt upptappning av MQ-vatten och autoklavering. Även här kan tunga lyft förekomma. Du ska också hjälpa föreläsare och lärare med våra AV-system i hörsalar och seminarierum vid föreläsningar och diskputationer

Kvalifikationskrav: Utbildning på minst gymnasienivå. Skriftliga rekommendationer från tidigare arbeten inom receptionsfunktioner eller arbeten som har till uppgift att leverera service. God kännedom av arbete inom statlig myndighet. Grundläggande kunskaper inom bokföring. Du bör ha ett stort intresse för problemlösning och vara strukturerad, analytisk. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga och förmåga att självständigt slutföra uppgifter för att vara stöd och hjälp för verksamheterna. Ordningssinne, noggrannhet, integritet, initiativförmåga är andra viktiga egenskaper. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Då arbetssituationen tidvis kan bli stressig på vårt vaktmästeri är det viktigt att du är flexibel och har förmåga att hantera arbetstoppar. Det är också viktigt att du har goda kunskaper om AV-system då du vid föreläsningar och disputationer kan behöva hjälpa föreläsarna och lärarna med dessa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Kunskap om Uppsala universitet och dess verksamhet. Kunskap i administrativa/tekniska system som nyttjas vid Uppsala universitet såsom TimeEdit, RainDance, Integra och Sympa.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2020-01-01

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Intendent Annemarie Ljungberg, [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 8 november 2019, UFV-PA 2019/3514.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Servicestjärna till nytt post- och servicecenter i Gränbystaden!

Ansök    Nov 7    Middlepoint    Kontorsreceptionist
Om tjänsten Vi erbjuder ett riktigt kul arbete tillsammans med drivna och engagerade kollegor. I den här rollen arbetar du hos vår kund i Gränbystaden och är anställd hos oss på Middlepoint. Du har det övergripande ansvaret för leverans och utveckling för såväl service som administration. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: - Ansvar för att leverera service i världsklass till alla besökare - Post- och pakethantering - Administrativt arbete i olika s... Visa mer
Om tjänsten
Vi erbjuder ett riktigt kul arbete tillsammans med drivna och engagerade kollegor. I den här rollen arbetar du hos vår kund i Gränbystaden och är anställd hos oss på Middlepoint. Du har det övergripande ansvaret för leverans och utveckling för såväl service som administration. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Ansvar för att leverera service i världsklass till alla besökare
- Post- och pakethantering
- Administrativt arbete i olika system
- Delat ansvar över backoffice och logistik

Denna coola nya lounge och postombud planeras att öppnas i slutet på november och här är din chans att få vara med och utveckla och förbättra detta nytänkande koncept. Det kommer förhoppningsvis att lägga grunden för flera nya servicecenter runt om i hela landet.

Vem är du?

- Energisk och social person som vågar ta för sig
- Glad och utåtriktad
- Orädd och gillar att möta nya människor
- God samarbetsförmåga och gillar att jobba i team
- Strukturerad och ordningsam
- Du talar flytande svenska och engelska
- Erfarenhet av Office-paketet och lätt för att sätta dig in i nya system

Om anställningen

- Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
- 100% anställningsgrad
- Måndag till fredag ca kl 12.00 - 20.30. Du jobbar även en helgdag i månaden.
- Fast månadslön med OB-tillägg
- Belägen i GränbystadenOm Middlepoint
Middlepoint är ett personligt serviceföretag och vi brinner för det första intrycket. Vi är ett familjärt företag där du som anställd är i fokus. Middlepoint grundades för hela 10 år sedan och är idag ett av Sveriges snabbast växande företag! Vi nominerades till Dagens Industris Gasellpris 2014, 2015, 2016, 2017 och 2018 och har även tilldelats MästarGasellen.

Förutom de kollektivavtalade förmånerna får du även ta del av friskvård, roliga aktiviteter och events, utbildningar samt ett brett nätverk av roliga kollegor. Vi är ett modernt och personligt företag som arbetar med Sveriges bästa servicekonsulter, är du en av de? Ta ditt nästa kliv i karriären och sök på länkan nedan.

Se mer om vad vi hittar på för kul på vår instagram, och glöm inte att följa oss!

https://www.instagram.com/midd... (https://www.instagram.com/middlepointab/) Visa mindre

Receptionist sökes till Uppsala universitet!

Ansök    Okt 9    Perido AB    Kontorsreceptionist
Söker du ett socialt jobb med många varierande uppgifter? Vill du jobba på en intressant och inspirerande arbetsplats? Strävar du också efter att alltid ge den bästa servicen med din positiva attityd? Då tycker vi att du ska läsa vidare! Beskrivning Perido söker för vår kunds räkning, Uppsala universitet, en receptionist under drygt två månader med placering på BMC Intendenturen (Biomedicinska centralen) vars uppdrag är att ge service åt de 15 institution... Visa mer
Söker du ett socialt jobb med många varierande uppgifter? Vill du jobba på en intressant och inspirerande arbetsplats? Strävar du också efter att alltid ge den bästa servicen med din positiva attityd? Då tycker vi att du ska läsa vidare!
Beskrivning
Perido söker för vår kunds räkning, Uppsala universitet, en receptionist under drygt två månader med placering på BMC Intendenturen (Biomedicinska centralen) vars uppdrag är att ge service åt de 15 institutioner som verkar vid BMC.
Som receptionist kommer ditt arbete generellt handla om traditionella receptionsuppgifter vilket innefattar att ta emot besökare, bevaka e-post, svara i telefon, sköta försäljning och beställning av profilprodukter, hantering av nycklar och passerkort samt att vara behjälplig i alla slags ärenden som inkommer till receptionen. I tjänsten ingår även att se till att hemsidan hålls uppdaterad och att informationen som går ut på informationsskärmarna är korrekt. Tillsammans med övrig personal i receptionen förväntas du/ni sköta uppföljning, utveckling och dokumentation av rutiner i receptionen. Till sist så förväntas du i mån av tid att bara BMC-IT behjälplig med lättare uppgifter som kan beröra support i föreläsningssalar.
För att lyckas i rollen tror vi att du som söker är motiverad och kommer till jobbet med en härlig och glad uppsyn som smittar av sig på kollegor. Du vill alltid ge den bästa möjliga service till den det berör. Du trivs också bra med att jobba självständigt och har en god förmåga att prioritera rätt när det behövs. Problemlösning och initiativtagande är ditt signum och du ser alltid till att en uppgift blir slutförd. Sist men inte minst tror vi att du nyfiken både på människor och på din egen utveckling.
Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi tror att du har:
?       Gymnasial utbildning
?       Mycket goda datorkunskaper och förmåga att snabbt sätta dig in i nya system
?       God förmåga att kommunicera på svenska och engelska
Meriterande:
?       Erfarenhet av receptionsarbete
?       Yrkeserfarenhet inom universitetssektorn
Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till 2019-12-20 med chans till förlängning. Tillträde 2019-10-21.
Ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. 
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 70 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Vi är ett av de största konsultföretagen för tjänstemän i Sverige, och det skapar möjligheter. Möjligheter för dig att arbeta i engagerande roller, på såväl stora välkända bolag som mindre mer familjära företag och samhällsnyttiga offentliga verksamheter, inom en mängd spännande branscher! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet genom interna undersökningar år efter år. När vi anställer dig som konsult ser vi på dig långsiktigt, oavsett om uppdraget du anställs för just idag är kortsiktigt. Vi tror på våra anställda och kan hjälpa både dig som är i början av din karriär och dig som har lång erfarenhet inom ditt yrkesområde. För oss är det även en självklarhet med kollektivavtal och hälsofrämjande aktiviteter. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer.
Kontakt
Om du har frågor kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 31284 i ämnesraden.
Frågor: [email protected]
Hemsida: www.perido.se Visa mindre

Receptionsmedarbetare, Uppsala

Ansök    Okt 11    Sodexo AB    Kontorsreceptionist
Vi söker nu en positiv och engagerad Receptionsmedarbetare! Som Receptionsmedarbetare blir du vår kunds ansikte utåt. Du kommer att bli det första och sista intrycket av ett besök och det är viktigt att du skapar ett professionellt mottagande så att alla besökarna känner sig sedda och värmt välkomna. Dina arbetsuppgifter Som receptionsmedarbetare arbetar du med många och varierande arbetsuppgifter. De kommer bland annat att bestå av: • Välkomna, info... Visa mer
Vi söker nu en positiv och engagerad Receptionsmedarbetare!


Som Receptionsmedarbetare blir du vår kunds ansikte utåt. Du kommer att bli det första och sista intrycket av ett besök och det är viktigt att du skapar ett professionellt mottagande så att alla besökarna känner sig sedda och värmt välkomna.

Dina arbetsuppgifter

Som receptionsmedarbetare arbetar du med många och varierande arbetsuppgifter. De kommer bland annat att bestå av:


• Välkomna, informera och vägleda besökare i receptionen,
• Säkerställa att endast behöriga personer passerar skalskyddet,
• Hjälpa med ankomst- och avreseassistans (taxibeställning, vägbeskrivning, hotell och restaurangbokningar)
• Övriga administrativa arbetsuppgifter
• Konferensservice
• Hantera övrigt förekommande ärenden t ex utlåning av utrustning 

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du har ditt ansvarsområde, vilket i det här fallet är reception, men att du förväntas i viss utsträckning vara behjälplig inom andra områden inom verksamhetsservice.

Vi söker dig som tycker det är kul med ett omväxlande arbete och inte är prestigefull vad gäller att ta tag i andra arbetsuppgifter.

Kvalifikationer/krav

Du är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande.

Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexos vilja att leverera service i världsklass samt delar våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt serviceområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du kommer med goda referenser. Du behärskar svenska och engelska mycket väl, både i tal och skrift. Du måste kunna vara självgående och fatta egna beslut.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande, spännande och utvecklande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i Sodexos framgång för kontraktet.

Sodexo har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och utvecklingsplan som följs upp. På sikt kan det finnas utvecklingsmöjligheter till större ansvar och andra positioner internt.

Anställningsform och arbetstider:

Anställningen är tillsvidare med inledande provanställning, på heltid, 40 tim per vecka måndag - fredag dagtid.

Har du frågor kontakta [email protected]

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 1 november 2019. Intervjuer kommer ske löpande och anställning kan därför komma att ske före sista ansökningsdatum.

Ansökan kan endast göras via vår hemsida. Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Receptionist, Uppsala

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarb... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Erfaren receptionist sökes!

Till ISS verksamhet hos vår kund i Uppsala söker vi nu en positiv och serviceinriktad receptionist. I rollen som receptionist kommer du bemanna receptionen och porttelefonen och hantera besöksregistreringen. Utöver det kommer du hantera post och paket, göra beställningar av kontorsmaterial, hantera felanmälningar, hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen och utföra övriga ”BackOffice”-uppgifter.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har erfarenhet från receptionistyrket sedan tidigare. Har du även arbetat inom andra serviceinriktade yrken tidigare är detta självklart meriterande! Du är strukturerad i ditt arbete och har ett öga för detaljer. Då vår kund har både svensk- och engelsktalande besökare är det viktigt att du behärskar både det svenska och engelska språket i tal o skrift.

I linje med ISS vision om att bli världens främsta serviceorganisation ser vi att du har ett genuint intresse för att leverera en service i världsklass och alltid göra det lilla extra för kunden. Du drivs av nöjda och överraskade kunder, och har ett positivt mindset.

Tjänstens omfattning

 Denna tjänst är en tillsvidareanställning på 50%. Arbetstider 7.30-11.30 måndag till fredag, med placering i Uppsala. Start för tjänst är omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

I rekryteringsprocessen tillämpar vi både test och referenstagning. Löpande urval kommer att tillämpas varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Caroline Rogefors, på [email protected]

 

Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Vi söker receptionister på deltid till Uppsala!

Ansök    Sep 15    Uniflex Sverige AB    Kontorsreceptionist
Jobbeskrivning Är du studerande och söker ett socialt och roligt extrajobb? Vill du samtidigt som du studerar knyta nya kontakter, träffa nya människor varje dag samt fylla ditt CV med värdefulla egenskaper? Är du en flexibel, serviceinriktad person som trivs med att jobba självständigt och i ett högt tempo? Är du duktig på att bemöta andra människor på ett professionellt sätt i alla tänkbara situationer? Då är det här rätt tjänst för dig! Vi söker just ... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du studerande och söker ett socialt och roligt extrajobb?

Vill du samtidigt som du studerar knyta nya kontakter, träffa nya människor varje dag samt fylla ditt CV med värdefulla egenskaper? Är du en flexibel, serviceinriktad person som trivs med att jobba självständigt och i ett högt tempo? Är du duktig på att bemöta andra människor på ett professionellt sätt i alla tänkbara situationer? Då är det här rätt tjänst för dig!

Vi söker just nu studenter som vill arbeta som receptionister hos vår kund i Uppsala!
Vi söker personer som ska jobba med reception och internservice hos en av våra kunder i Uppsala, antalet dagar jobb per vecka kan variera men vi ser att du kan jobba 2–3 vardagar / vecka. Vi är flexibla och kan anpassa schemat veckovis så det passar dig och dina studier så bra som möjligt.

Arbetstiderna är vanliga kontorstider, ca. 08:00-17:00, ibland kortare dagar. Lön enligt kollektivavtal.
Start omgående
Krav: gymnasieexamen samt annan huvudsaklig sysselsättning, gärna studier. Svenska & Engelska i tal och skrift.

Du kommer arbeta efter behov då ordinarie personal är borta eller då behovet är extra stort.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att ta emot besökare, visa besökare till rätta, svara i telefon, posthantering, godshantering, mailkontakt, rondera på kontoret och se över kök, allmänna ytor samt kaffemaskiner etc. Du kommer att vara ansiktet utåt för företaget samt vara behjälplig där det behövs.
Erfarenhet av reception är inget krav utan det viktigaste är att du som person är representativ och har en bra känsla för service. Kanske har du tidigare arbetat inom restaurangbranschen men vill nu ha ett mer utvecklande extrajobb och utvecklas professionellt men också på ett personligt plan.

Vi ser att du kan arbeta minst 2–3 hela dagar i veckan, gärna mer men viktigt är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Tjänsten går utmärkt att kombinera med studier då det är väldigt flexibelt, du kan jobba olika dagar varje vecka beroende på skolschemat.

Välkommen med din ansökan!


Personliga egenskaper
Förutom tidigare erfarenhet som receptionist ser vi stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering. Som person är du ansvarsfull, prestigelös och social samt inte rädd för att "hugga i". Du drivs av att få saker och ting gjorda och är van vid att ta eget ansvar. Du har förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra kollegor och du är en person som ser det som en självklarhet att göra det lilla extra för kunden. Eftersom tjänsten innebär såväl praktiskt som mer administrativt arbete är du en flexibel person som trivs med att ha varierande arbetsuppgifter.

Vi ser fram emot din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Extrajobb reception

Ansök    Sep 16    Randstad AB    Kontorsreceptionist
Receptionist arbetsbeskrivning. Tycker du med att möta människor, har ett högt servicetänk och trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegorna? Är du dessutom ordningsam och initiativtagande? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig som studerar och vill jobba dagtid ungefär ett par dagar i veckan. Vi söker nu nya tillskott inom reception/internservice till vår backup-pool i Uppsala. Som konsult hos Randstad är du anställd ... Visa mer
Receptionist
arbetsbeskrivning.

Tycker du med att möta människor, har ett högt servicetänk och trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegorna? Är du dessutom ordningsam och initiativtagande? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig som studerar och vill jobba dagtid ungefär ett par dagar i veckan. Vi söker nu nya tillskott inom reception/internservice till vår backup-pool i Uppsala.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

ansvarsområden.

I ditt arbete inom reception och back office så är du ett uppskattat stöd och förenklar för såväl interna kollegor som besökare. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

• ta emot besökare
• svara i växeln
• post- och budhantering
• ha ett öga på kontorets öppna ytor, fruktkorgar, kaffe- och kopieringsmaskiner
• möbleringar inför konferenser
• göra utskrifter och enklare beställningar

omfattning.

Deltid, vardagar dagtid. Inhopp vid frånvaro av ordinarie personal samt vid arbetstoppar.

kvalifikationer.

För att lyckas i rollen så trivs du i miljöer där du inte alltid vet precis hur dagen kommer se ut. Det krävs ett flexibelt sinne och du trivs med en varierad vardag. Du har lätt för att se vad som behöver göras, tar själv itu med både stort och smått liksom du är tydlig och vet att var sak har sin plats. Du har god datorvana och talar svenska flytande i tal och skrift. Krav är att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% samt har minst 2 år kvar på dina studier.

Vi ser det som plus (men inte krav) om du har tidigare erfarenhet från en serviceinriktad roll.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Hanna Broström | Konsultchef | [email protected]

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Extrajobb / sommarjobb i Gränbystadens reception!

Ansök    Jul 1    Middlepoint    Kontorsreceptionist
Om tjänsten I november öppnade Gränbystaden upp sin nya reception och nu söker vi glada och välkomnande servicestjärnor som vill jobba extra i deras infodisk.Arbetsuppgifterna i receptionen innefattar bland annat kundärenden, mail, telefon och sociala medier. Vem är du? - Omtänksam och inkluderande - Serviceminded och trivs med att ta mycket ansvar - Prestigelös - Ambitiös och lösningsorienterad - Arbetat medservice innan samt har erfarenhet av Office-pa... Visa mer
Om tjänsten
I november öppnade Gränbystaden upp sin nya reception och nu söker vi glada och välkomnande servicestjärnor som vill jobba extra i deras infodisk.Arbetsuppgifterna i receptionen innefattar bland annat kundärenden, mail, telefon och sociala medier.

Vem är du?

- Omtänksam och inkluderande
- Serviceminded och trivs med att ta mycket ansvar
- Prestigelös
- Ambitiös och lösningsorienterad
- Arbetat medservice innan samt har erfarenhet av Office-paketet
- Kan flytande engelska och svenska.

Kort om oss
Vi ska göra skillnad och det innebär att vi alltid vill mer!Middlepoint erbjuder professionell service med känsla för det lilla extra och därför ställer vi höga krav på våra medarbetare. Nu söker vi likasinnade som med serviceanda och flexibilitet vill ta sig an rollen att bli vår nya servicekonsult i Gränbystaden. Middlepoint är ett av Sveriges snabbast växande företag och nominerades till Dagens Industris Gasellpris 2014, 2015, 2016, 2017 och 2018.

Om anställningen
Du anställs som servicekonsult på Middlepoint och arbetar i Gränbystadens reception vid behov.Ett perfekt extrajobb för dig som studerar då det är varierande tider. Det finns även möjlighet för sommarjobb. Lön enligtkollektivavtal.

Välkommen till Middlepoint familjen!
Vännerna på Middlepoint Visa mindre

Receptionist

Ansök    Maj 10    PHADIA AB    Kontorsreceptionist
Vi söker nu en noggrann och självgående Receptionist i vårt kontor i Uppsala. Ditt ansvar är att se till att dagliga rutiner blir gjort i ett effektivt och professionellt sätt.I denna roll kommer du vara en del av Thermo Fisher Scientific’s ImmunoDiagnostics Division (IDD), som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Med 1.700 anställda globalt är IDD världsledande inom in vitro diagnostik (IVD) ... Visa mer
Vi söker nu en noggrann och självgående Receptionist i vårt kontor i Uppsala. Ditt ansvar är att se till att dagliga rutiner blir gjort i ett effektivt och professionellt sätt.I denna roll kommer du vara en del av Thermo Fisher Scientific’s ImmunoDiagnostics Division (IDD), som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Med 1.700 anställda globalt är IDD världsledande inom in vitro diagnostik (IVD) av allergi och ledare inom autoimmundiagnostik i Europa. I Uppsala, med cirka 600 medarbetare, finns divisionens globala huvudkontor med både utveckling och tillverkning.VAD INNEBÄR ROLLEN?Dina huvudsakliga anställningsuppgifter kommer att vara:Starta upp och stänga ner receptionenTa emot besökare och kontakta interna besöksmottagareHandha telefonväxelBoka Taxi, hotell etcKopiera loggböckerUtlåna nycklar, passerkort mmGöra felanmälaningarVid behov supporta vaktmästerietÖvrigt förekommande administrativa tjänsterVEM SÖKER VI?Som person är du noggrann, serviceinriktad och flexibel. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du är van att arbeta självständigt. För att klara av arbetsuppgifterna på ett tillfredsställande sätt ska du behärska svenska och engelska i tal och skrift.Erfarenhet av receptionstjänst och telefonväxel är meriterande.LÅTER DET SPÄNNANDE?Letar du efter ett meningsfullt jobb på ett internationellt företag som har starka värderingar? Vill du jobba på ett företag som gör verkligen en skillnad i människors vardag? Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker!För att söka tjänsten går du in på Thermo Fishers karriärsida https://jobs.thermofisher.com/ , reference 94038BR.Har du frågor kontaktar duGöran Larsson, Manager Offices Services, tel 018-163524Petra Norrman, Recruiter Nordics, [email protected]älkommen med din ansökan! Sista ansökningsdatum är 26 maj. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Internservice

Ansök    Jun 5    Randstad AB    Kontorsreceptionist
Internservice Receptionist i Uppsala Vi söker dig med ett högt servicetänk och som har en passion för att hjälpa till där det behövs, som inte är rädd för att hugga i och lära sig nya arbetsuppgifter. Internservice är en mycket viktig funktion för dig och du tycker det är lika kul att jobba front office som back office. Du drivs av att göra ditt bästa och trivs med att den plan du lägger upp för dagen inte alltid blir som du tänkt. Är du den vi söker? Då... Visa mer
Internservice
Receptionist i Uppsala

Vi söker dig med ett högt servicetänk och som har en passion för att hjälpa till där det behövs, som inte är rädd för att hugga i och lära sig nya arbetsuppgifter. Internservice är en mycket viktig funktion för dig och du tycker det är lika kul att jobba front office som back office. Du drivs av att göra ditt bästa och trivs med att den plan du lägger upp för dagen inte alltid blir som du tänkt. Är du den vi söker? Då har vi ett stimulerande och roligt uppdrag till dig i centrala Uppsala där du erbjuds personlig utveckling, härliga kollegor och en trivsam arbetsmiljö med högt i tak.

Omfattning: Deltid, vardagar dagtid. Visstidsanställning från augusti till och med årsskiftet.

Arbetsbeskrivning
Rollen innebär att stå reception för att ta emot både interna och externa besökare, svara i växel samt att serva kollegor i organisationen med bland annat dokumenthantering, utskick och kopieringsuppdrag. En annan del innebär att svara för att utrustning och teknik i konferensutrymmen fungerar liksom att stundtals möblera om för olika grupperingar. På ditt bord ligger post- och pakethantering, beställningar av kontorsmaterial samt övrigt förekommande serviceärenden.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer
Du har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande, god datorvana och B-körkort. Vi ser gärna att du arbetat inom back office/reception, men det är inget krav.

För att lyckas i rollen så trivs du i miljöer där du inte alltid vet precis hur dagen kommer se ut. Det krävs ett mycket flexibelt sinne och du trivs med en varierad vardag. Du har lätt för att se vad som behöver göras, tar själv itu med både stort och smått liksom du är tydlig och vet att var sak har sin plats. Du är även service-minded och har gärna tidigare arbetat med kundbemötande. Du trivs lika bra med att vara bakom kulisserna som att stå i reception och möta besökare.

Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men gärna frågor. Ansök därför via länken nedan.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Hanna Broström | Konsultchef | [email protected] Visa mindre

Receptionist / kundkoordinator till ProHelia Företagshälsa

Ansök    Maj 28    PerformIQ AB    Kontorsreceptionist
Tjänstebeskrivning Vill du vara en del av vårt gäng och bidra till ett hälsosammare arbetsliv i Uppsala? ProHelia Företagshälsa växer. Fler företag vill ansluta sig till oss för att få stöd och hjälp inom arbetsmiljö- och hälsoområdet. Vi är idag 16 medarbetare som behöver bli fler och kanske är du en av dem. Tillsammans ska vi skapa ett hälsosamt arbetsliv där alla har en viktig plats. Och till våren ska vi dessutom flytta till nya coola lokaler på Stud... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Vill du vara en del av vårt gäng och bidra till ett hälsosammare arbetsliv i Uppsala?

ProHelia Företagshälsa växer. Fler företag vill ansluta sig till oss för att få stöd och hjälp inom arbetsmiljö- och hälsoområdet. Vi är idag 16 medarbetare som behöver bli fler och kanske är du en av dem. Tillsammans ska vi skapa ett hälsosamt arbetsliv där alla har en viktig plats. Och till våren ska vi dessutom flytta till nya coola lokaler på Studenternas.

ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER
Du erbjuds en givande tjänst där du får vara med och bidra till ett hälsosamt arbetsliv. Eftersom att vi lever som vi lär gör vi mycket hälsoinsatser internt, bland annat har vi en gemensam friskvårdstimme i veckan som vi tränar med en PT, utöver detta får du även ett attraktivt friskvårdsbidrag. Positivitet och delaktighet präglar arbetsmiljön på Prohelia. Vi jobbar efter värdeord som vi har tagit fram tillsammans: positiv, omtänksam och lösningsorienterad.

Som Receptionist/kundkoordinator är du ansiktet utåt mot våra kunder. Du kommer att arbeta 3 dagar i receptionen och 2 dagar med mer administrativa/koordinerande arbetsuppgifter.
Rollen innefattar bland annat:
- Ta hand om receptionen och besöksområdet
- Boka tider för besök, provtagning
- Ansvarig för inkommande samtal och mail
- Enklare statistikarbete
- Koordinera bokningar


Krav på person
Vi söker dig som gillar ett koordinerande och planerande arbete med intresse för träning, hälsa samt friskvård. Du har tidigare arbetslivserfarenhet från ett kundorienterat arbete, kanske har du arbetat som receptionist, kundtjänstmedarbetare eller säljare.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer behöva ha koll på flera parametrar samtidigt, därför är det viktigt att du är stresstålig. Vidare ser vi att du gärna tar för dig i arbetet och har en god initiativförmåga.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Receptionist/kundkoordinator.

Vi vill bygga en hållbar arbetsplats och arbetar efter tre globala hållbarhetsmål, där två av dem handlar om jämlikhet och jämställdhet. För att skapa en jämnare könsfördelning på vår arbetsplats ser vi gärna manliga sökande till tjänsten.


Övrigt
Start: September
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider med möjlighet till flex
Plats: Uppsala
Villkor: Fast lön

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Malin Öhman på 073-353 75 06. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Tillsammans vill vi skapa ett hälsosamt arbetsliv där alla har en viktig plats. Vi stöttar medarbetare och arbetsgivare. Medarbetarna mår som företaget mår och företaget mår som medarbetarna mår, det här hänger ihop. Genom att skapa ett hållbart arbetsliv bidrar vi till ett bättre samhälle.

ProHelia företagshälsa är en auktoriserad företagshälsa och har all kompetens som krävs inom hälso- och arbetsmiljöområdet. Hos oss får ni alltid en och samma kontaktperson som lär känna er. Vi anpassar oss efter er vardag och vi stöttar chefer och ledare i deras viktiga roll.

Välkommen till en arbets-livs-plats som gör er friskare!

Sökord: hälsa, friskvård, reception, kundmottagning, administration, service, koordinator, b2b


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Ledigt jobb som receptionist hos Swedavia!

Ansök    Apr 3    Manpower AB    Kontorsreceptionist

Till vår kund Swedavia i Arlanda söker vi dig som är intresserad av att arbeta som receptionist. Uppdraget är på heltid, startar senast 1/5-2019 och beräknas pågå till 31/12-2019 med oerhört goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd hos oss på Manpower och uthyrd till Swedavia.

ARBETSUPPGIFTER Som receptionist har du varierande arbetsuppgifter där du kommer att vara utvecklingsprogrammets ansikte utåt för besökare och ser till att de o... Visa mer

Till vår kund Swedavia i Arlanda söker vi dig som är intresserad av att arbeta som receptionist. Uppdraget är på heltid, startar senast 1/5-2019 och beräknas pågå till 31/12-2019 med oerhört goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd hos oss på Manpower och uthyrd till Swedavia.


ARBETSUPPGIFTER

Som receptionist har du varierande arbetsuppgifter där du kommer att vara utvecklingsprogrammets ansikte utåt för besökare och ser till att de och programmets medarbetare blir väl omhändertagna.

Rollen innefattar att du utöver det att stötta projekten och programmet med diverse administrativa uppgifter, även kommer vara behjälplig vid mötesbokningar. Övriga uppgifter är posthantering, beställningar, inköp av kontorsmaterial samt att säkerställa att möteslokaler och gemensamma ytor är i toppskick. Vi ser gärna att du är delaktig i viss teknisk support samt administrering av bland annat medlemsregister i verksamhetens projektverktyg.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller yrke. Du tycker om att leverera med god kvalitet och vet värdet av god service. Du trivs med kontaktytor på alla nivåer i en organisation och kan på ett pedagogiskt sätt anpassa ditt budskap till olika målgrupper. Vi ser även med fördel att du har eller kan skapa dig ett genuint intresse för flygplatsverksamheten och att du ser dig själv som en given kontaktperson för alla medarbetare.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska såväl som i engelska. Vidare är du snabb och effektiv samt känner dig trygg med att arbeta i Office-paketet - främst Outlook, Word och Excel.

För att passa i rollen som receptionist är du prestigelös, har hög servicenivå och en stor social förmåga.

Så här ansöker du

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt trots att ansökningsperioden ännu inte gått ut, så tveka inte att ansöka redan idag! Du gör detta genom att registrera en profil och ditt CV på www.manpower.se. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef [email protected] T: 018 - 18 59 73

Välkommen med din ansökan!

Om Manpower

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig en bred erfarenhet och stort kontaktnät. Vi hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/x8CPQBDBbUA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Visa mindre

Receptionist

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Receptionist till Rudbecklaboratoriets intendentur

Arbetsuppgifter: Receptionisten är ansvarig för receptionens verksamhet och fokus ligger på att ge service och områdesgemensam information till de verksamma vid Rudbecklaboratoriet, besökare och studenter.

Lättare bokföringsuppgifter kan förekomma. Receptionen ansvarar även för beställningar och utdelning av passerkort och nycklar, att boka lokaler, hantera utlåning av AV- material, ta emot leveranser och hantera kvarglömda effekter mm. I befattningen ingår även inköp av förbrukningsmaterial inom intendenturens lokaler, administrera accesser till konsignationslager samt att vid behov gå in och göra allmänna vaktmästarsysslor såsom post och pakethantering, översyn av seminarierum och åhörarsalar, hjälp med flyttar och underhållsåtgärder inom lokalbestånd.

Kvalifikationskrav: Utbildning på minst gymnasienivå. Skriftliga rekommendationer från tidigare arbeten inom receptionsfunktioner eller arbeten som har till uppgift att leverera service. God kännedom av arbete inom statlig myndighet. Grundläggande kunskaper inom bokföring. Du bör ha ett stort intresse för problemlösning och vara strukturerad och analytisk. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga och förmåga att självständigt slutföra uppgifter för att vara stöd och hjälp för verksamheterna. Ordningssinne, noggrannhet, integritet och initiativförmåga är andra viktiga egenskaper. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Kunskap om Uppsala universitet och dess verksamhet. Kunskap i administrativa/tekniska system som nyttjas vid Uppsala universitet såsom TimeEdit, RainDance, Integra och Sympa

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2019-06-11 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Intendent Annemarie Ljungberg, [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 3 maj 2019, UFV-PA 2019/1310.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Receptionist

Ansök    Maj 2    Randstad AB    Kontorsreceptionist
Receptionist Vi söker dig med ett högt servicetänk och som har en passion för att hjälpa till där det behövs, som inte är rädd för att hugga i och lära sig nya arbetsuppgifter. Internservice är en mycket viktig funktion för dig och du tycker det är lika kul att jobba front office som back office. Du drivs av att göra ditt bästa och trivs med att den plan du lägger upp för dagen inte alltid blir som du tänkt. Är du den vi söker? Då har vi ett stimulerande ... Visa mer
Receptionist
Vi söker dig med ett högt servicetänk och som har en passion för att hjälpa till där det behövs, som inte är rädd för att hugga i och lära sig nya arbetsuppgifter. Internservice är en mycket viktig funktion för dig och du tycker det är lika kul att jobba front office som back office. Du drivs av att göra ditt bästa och trivs med att den plan du lägger upp för dagen inte alltid blir som du tänkt. Är du den vi söker? Då har vi ett stimulerande och roligt uppdrag till dig i centrala Uppsala där du erbjuds personlig utveckling, härliga kollegor och en trivsam arbetsmiljö med högt i tak.

Omfattning: Heltid, vardagar dagtid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Arbetsbeskrivning

Rollen innebär att stå reception för att ta emot både interna och externa besökare, svara i växel samt att serva kollegor i organisationen med bland annat dokumenthantering, utskick och kopieringsuppdrag. En annan del innebär att svara för att utrustning och teknik i konferensutrymmen fungerar liksom att stundtals möblera om för olika grupperingar. På ditt bord ligger post- och pakethantering, beställningar av kontorsmaterial samt övrigt förekommande serviceärenden.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer

Du har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande, god datorvana och B-körkort. Vi ser gärna att du arbetat inom back office/reception, men det är inget krav.

För att lyckas i rollen så trivs du i miljöer där du inte alltid vet precis hur dagen kommer se ut. Det krävs ett mycket flexibelt sinne och du trivs med en varierad vardag. Du har lätt för att se vad som behöver göras, tar själv itu med både stort och smått liksom du är tydlig och vet att var sak har sin plats. Du är även service-minded och har gärna tidigare arbetat med kundbemötande. Du trivs lika bra med att vara bakom kulisserna som att stå i reception och möta besökare.

Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men gärna frågor. Ansök därför via länken nedan.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Hanna Broström | Konsultchef | [email protected] Visa mindre

Receptionist / administratör

Vi förstärker vårt administrationsteam! Till vårt team i Uppsala letar vi efter en pigg och glad receptionist/administratör som älskar kundkontakter. Några av arbetsuppgifterna • Registrering av leverantörsfakturor • Registrering av kundinbetalningar • Fakturering • Bokning av inleveranser • Telefon/reception/posthantering • Säljstöd mm Ett professionellt och representativt bemötande av kunder är en självklarhet för dig. Du trivs med att ge god service ... Visa mer
Vi förstärker vårt administrationsteam!
Till vårt team i Uppsala letar vi efter en pigg och glad receptionist/administratör som älskar kundkontakter.

Några av arbetsuppgifterna
• Registrering av leverantörsfakturor
• Registrering av kundinbetalningar
• Fakturering
• Bokning av inleveranser
• Telefon/reception/posthantering
• Säljstöd mm

Ett professionellt och representativt bemötande av kunder är en självklarhet för dig.
Du trivs med att ge god service till såväl kunder som kollegor. Du är ansvarsfull och trivs med att ha ordning och reda omkring dig.

Du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet samt har jobbat några år med administration.
Du behärskar svenska språket bra i både tal och skrift.
Vi ser gärna att du har körkort.


Canon Business Center Uppsala
Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda program av IT-produkter inom dokumenthantering. Samtliga affärsområden syftar till att skapa effektiva informationsflöden hos våra kunder. Vi är ca 20 medarbetare fördelade på sälj, service & admin.
Kedjan Canon Business Center finns på 26 platser runt om i landet och är marknadsledande inom våra viktigaste produktområden.
Mer info om vår verksamhet: www.canonbusinesscenter.se & www.canon.se Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare / semestervikarie

Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag är ett allmännyttigt fastighetsbolag som ägs av Uppsala kommun. Bolaget förvaltar köpcentrum, kontor och bostäder inom Uppsala kommun, bland annat Gottsunda Centrum. Läs mer om vår verksamhet på uppsalafastighets.se. Dina arbetsuppgifter Som kundtjänstmedarbetare har du ett viktigt uppdrag att ge våra kunder ett gott bemötande och en god service. Förutom att du tar hand om receptionen svarar du också på telefonsamtal o... Visa mer
Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag är ett allmännyttigt fastighetsbolag som ägs av Uppsala kommun. Bolaget förvaltar köpcentrum, kontor och bostäder inom Uppsala kommun, bland annat Gottsunda Centrum. Läs mer om vår verksamhet på uppsalafastighets.se.

Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare har du ett viktigt uppdrag att ge våra kunder ett gott bemötande och en god service. Förutom att du tar hand om receptionen svarar du också på telefonsamtal och sköter vår växel. Du har även ansvar för hantering av inkommande post samt ger annat kontorsstöd till verksamheten. Då vi är ett fastighetsbolag med lokaler för handel, kontor och bostäder kommer många av dina kontakter att vara med våra hyresgäster. Du tar emot synpunkter och felanmälningar från våra hyresgäster i och löser uppkomna problem.

Du arbetar tillsammans med ett gäng härliga arbetskamrater och du möter många trevliga kunder varje dag. Detta är ett vikariat under den perioden 10 juni till 16 augusti då vår kundtjänstmedarbetare går på sommarsemester. Efter en introduktion i arbetet kommer du självständigt ansvara för arbetsuppgifterna.

Din profil
Vi söker dig som har examen från högskoleförberedande gymnasium och med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt både på svenska och engelska samt goda kunskaper i Office-paketet. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar samt att du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Dessutom har du god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Stor vikt kommer vid rekryteringen att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Anställning
Tjänsten är ett vikariat under perioden 10 juni till 16 augusti med placering vid bolagets huvudkontor i Uppsala.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är den 11 april 2019. Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta HR-chef Anna Bjurström genom att mejla [email protected] eller ringa 010-161 39 51. Visa mindre