Lediga jobb som Administrativ utvecklare i Uppsala

Se lediga jobb som Administrativ utvecklare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Administratör & Driftansvarig på 50%

Ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med skolans medlemmar. Målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att dansa eller om det är första gången personen är på en dansskola. Intresserad? Hör av dig till [email protected] Lön: Enligt avtal/ök Tillträde: Omgående/ök Känns detta intressant? Skicka din ansökan till [email protected] Tjänsten kan komma att tillsättas inna... Visa mer
Ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med skolans medlemmar. Målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att dansa eller om det är första gången personen är på en dansskola.
Intresserad? Hör av dig till [email protected]
Lön: Enligt avtal/ök
Tillträde: Omgående/ök
Känns detta intressant? Skicka din ansökan till [email protected]
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Sista ansökningsdag är 13 december, 2021.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsutvecklare till Lasarettet i Enköping

Utvecklingsenheten, verksamhetsnära stöd Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr. Arbetsplatsbeskrivning Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsa... Visa mer
Utvecklingsenheten, verksamhetsnära stöd

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.

Arbetsplatsbeskrivning
Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten. Vi har ett nära samarbete med Akademiska sjukhuset och här i Region Uppsala finns det goda möjligheter till utveckling och givande uppdrag.

Vår verksamhet
Utvecklingsenheten har i uppdrag att i nära samarbete med lasarettets verksamheter bidra till att förverkliga intentionerna i vårduppdraget mellan Region Uppsala och Lasarettet i Enköping. Inom utvecklingsavdelningen ser vi över hur vi kan förbättra och utveckla samarbetet inom en rad olika frågor så som systematisk verksamhetsutveckling, uppföljningar, hälsofrämjande sjukhus, miljöfrågor, vårddokumentation, vårdsystem och inom flera andra processer.

Lasarettet har genomfört en omorganisation för att skapa bättre förutsättningar för utveckling och för att främja ett processorienterat arbetssätt. Vi är fortfarande mitt i processen och vi kan därför erbjuda dig en unik möjlighet att vara med och påverka framtiden när vi nu lyfter oss för att möta morgondagens krav på effektiv och nära hälso- och sjukvård.

Ditt uppdrag
I din roll som verksamhetsutvecklare kommer du i huvudsak att stödja verksamheten inom personcentrerad vård, hälsofrämjande sjukhus, miljösamordning, införande av kvalitetsledningssystem, processutveckling och projektledning. Du arbetar i nära samarbete med verksamheterna genom att föreslå, koordinera, följa upp och rapportera inom dessa områden. Vi tillämpar ett teambaserat arbetssätt kring olika frågor för att nå bästa resultat på olika nivåer inom lasarettet samt även regionövergripande.

Dina kvalifikationer
Relevant högskole- /universitetsutbildning. Kunskap inom processkartläggning och systematisk verksamhetsutveckling. Kunskap inom hälsofrämjande arbete. Erfarenhet av att arbeta med Office 365. Kunskap i Microsoft Visio eller motsvarande system är meriterande.

Din kompetens
Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa. Du tänker strategiskt och har ett brett och långsiktigt perspektiv på frågor och dess konsekvenser. Du arbetar bra med andra människor. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitet i ditt arbete. Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett vikariat på heltid till och med september 2022 med möjlighet till förlängning, tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Administrativ chef Britt Söderberg 0171-418022
Verksamhetsutvecklare Emma Algell 0171-418129
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer att ske löpnade under ansökningsperioden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Utvecklare inom informations- och dokumenthantering

Enheten för administrativ service. Sjukhusadministrationen Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov ... Visa mer
Enheten för administrativ service. Sjukhusadministrationen

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Enheten för administrativ service inom sjukhusadministrationen arbetar med funktions- och ledningsstöd inom sjukhusadministrationen och med övergripande frågor så som administrativa processer och stödsystem. Inom enheten jobbar ett tiotal medarbetare och vi sitter i trevliga lokaler som är anpassade för vårt aktivitetsbaserade arbetssätt.

Sjukhuset arbetar med informations- och dokumenthanteringsfrågor i ett brett perspektiv. Det innebär att vi arbetar parallellt med att avveckla gamla arbetssätt och lagringsytor samtidigt som vi lär oss att implementera och förvalta nya administrativa arbetssätt. I rollen som utvecklare av vår informations- och dokumenthantering kommer du bli en viktig del i arbetet med att utveckla och förbättra vår verksamhet och vi hoppas att du vill vara med och bidra med din kunskap!

Ditt uppdrag
Som utvecklare arbetar du verksamhetsnära och fokuserar på innehållet i systemen, medan andra roller hanterar de it-tekniska aspekterna. I rollen som dataskyddssamordnare utgör du en del i regionens dataskyddsorganisation och samordnar Akademiska sjukhusets dataskyddsarbete kopplat till bland annat inventeringar, konsekvensbedömningar, incidenthantering och personuppgiftsbiträdesavtal. Tillsammans planerar vi mål och aktiviteter för att kunna möta olika behov och utmaningar. Vår verksamhet förändras ständigt. Det kan vara förändringar på grund av lagar, beslut, teknikutveckling och organisatoriska behov. Detta, tillsammans med vår verksamhets storlek och komplexitet, gör att du behöver arbeta strukturerat och att du behöver vara flexibel inför ändrade förutsättningar. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av tre delar:

Informations- och dokumenthantering
- anpassning och utveckling av arbetssätt utifrån lagstiftning, god informationssäkerhet, styrande dokument och verksamhetens behov
- förvaltning av sjukhusets styrande dokument inom området, exempelvis dokumenthanteringsplan

Office 365
- vara sjukhusets kontaktperson gentemot objektförvaltningen för Webb och Digital arbetsplats
- samordning av sjukhusets arbete med SharePoint och Teams, bland annat genom att stödja och utbilda nätverket för sjukhusets huvudadministratörer i Office 365
- vara sjukhusadministrationens huvudadministratör i Office 365

Dataskyddssamordnare
- genom deltagande i Region Uppsalas nätverk för dataskyddssamordnare arbeta för att stärka regionens dataskyddsarbete
- samordna Akademiska sjukhusets dataskyddsarbete

Dina kvalifikationer
Du har högskoleutbildning inom samhällsvetenskap, systemvetenskap, informations- och dokumenthantering eller annan likvärdig utbildning. Du har kunskap om gällande lagstiftning på området, exempelvis dataskyddsförordningen och offentlighets- och sekretesslagen, och styrande dokument som dokumenthanteringsplaner. Du har erfarenhet av utvecklingsfrågor inom informations- och dokumenthantering och av att hålla utbildningar för användare. Du har erfarenhet av att arbeta med Office 365 på avancerad nivå och har gärna utbildning inom SharePoint och Teams. Du har erfarenhet från arbete med dataskyddsfrågor.

Din kompetens
Du drivs av att utveckla och förbättra. Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du arbetar bra med andra människor och tycker om att ha många kontakter, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har god förmåga att kommunicera muntligen och skriftligen och du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren - från nybörjare till experter och baserat på dennes förutsättningar att ta till sig kunskap. Du känner dig bekväm i kontakten med verksamheten, till exempel att hålla i möten, leda utbildningar och göra presentationer i olika fora.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Helena Broberg, administrativ chef 018-611 15 33
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Forskningssekreterare

Forskningssekreterare Fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap (VH) bedriver högkvalitativ akademisk forskning och undervisning inom veterinärmedicin och husdjursvetenskap. Fakultetskansliet vid VH-fakulteten utgör en del av universitetsadministrationen vid SLU. Kansliets främsta uppgift är att bistå fakultetsledningen och fakultetens olika nämnder, samt i viss mån fakultetens institutioner, med beslutsunderlag samt strategiskt och administra... Visa mer
Forskningssekreterare
Fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap (VH) bedriver högkvalitativ akademisk forskning och undervisning inom veterinärmedicin och husdjursvetenskap.

Fakultetskansliet vid VH-fakulteten utgör en del av universitetsadministrationen vid SLU. Kansliets främsta uppgift är att bistå fakultetsledningen och fakultetens olika nämnder, samt i viss mån fakultetens institutioner, med beslutsunderlag samt strategiskt och administrativt stöd. Kansliet arbetar med övergripande planering, ekonomistyrning, ärendeberedning, fundraising, utvecklingsprojekt, utredningar och uppföljning inom fakultetens olika verksamhetsområden. Vid kansliet arbetar idag 14 personer under ledning av fakultetsdirektören.

Vi söker nu en engagerad och drivande person till en nyckelroll som forskningssekreterare. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med fokus på forskningsfinansieringsfrågor och kvalificerat stöd till fakultetsledningen.

Arbetsuppgifter:
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:


• bevaka svenska och europeiska utlysningar inom våra forskningsområden, sprida information om forskningsfinansiering till fakultetens forskare och stödja ansökningsprocesser
• arbeta med forskningsrapporter, utvecklingsprojekt, utredningar och strategiska satsningar 
• vara ansvarig handläggare för fakultetens kompetensförsörjnings- och strategiarbete
• analysera, utarbeta underlag och delta i beredning av beslut på fakultetsnivå
• vara sekreterare i vissa av fakultetens nämnder/utskott/arbetsgrupper inom forskningsområdet
• representera fakulteten i olika arbetsgrupper och organ inom och utom SLU
• stödja och medverka till god samverkan mellan fakultetens forskare, forskningsfinansiärer och näringen.

Arbetet kommer att ske i nära samverkan med fakultetsledningen och kansliets övriga personal.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har doktorsexamen inom det naturvetenskapliga eller medicinska området. Du har dokumenterad erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete såsom projektledning, planering, uppföljning eller utvärdering av verksamhet samt god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Kunskap om svensk och internationell forskningsfinansiering är meriterande, liksom god kännedom om och erfarenhet av högskoleadministrativa frågor. Några års forskningserfarenhet från universitet eller näringsliv är meriterande, liksom kännedom om forskning inom VH:s verksamhetsområden, främst inom husdjurssektorn.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Uppgifterna kräver att du är en flexibel, självständig och initiativrik doer som bidrar med helhetsperspektiv i komplexa frågeställningar. Du är också ansvarstagande och har god kommunikations- och samarbetsförmåga.  

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

 

Omfattning:
100%

 

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

 

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2021-11-07.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Imint i Uppsala söker en Kontorsansvarig/Office Manager

Om tjänsten Som Kontorsansvarig kommer du att arbeta med att hålla Imints kontor i Uppsala i formidabelt skick och stödja de anställdas välmående och trivsel, samt aktivt locka fler anställda till Imint. Rollen är därför bred och passar dig som är initiativrik och självgående inom många områden. Detta innebär löpande administration såsom faktura- och dokumenthantering, behörigheter och interna processer, hantering av leverantörer, inköp, kontakter med hyre... Visa mer
Om tjänsten
Som Kontorsansvarig kommer du att arbeta med att hålla Imints kontor i Uppsala i formidabelt skick och stödja de anställdas välmående och trivsel, samt aktivt locka fler anställda till Imint. Rollen är därför bred och passar dig som är initiativrik och självgående inom många områden. Detta innebär löpande administration såsom faktura- och dokumenthantering, behörigheter och interna processer, hantering av leverantörer, inköp, kontakter med hyresvärd, tjänsteleverantörer, mm.
Inom HR ingår arbetsmiljöfrågor, trivsel och events, introduktion av nyanställda, ”employer branding” och rekryteringsaktiviteter och lokalt nätverkande i de forum där morgondagens anställda kan finnas. Du har en hög känsla för kvalitet och professionellt bemötande och gillar att vara spindeln i nätet. Du bidrar till att Imint´s fantastiska kultur vidmakthålls och förstärks.
Du kommer att ha egna projekt som du driver och ansvarar för och det finns goda möjligheter att utvecklas i yrket och få utökade arbetsuppgifter och ansvarsområden.
Arbetet sker normalt på kontoret men externa kontakter förekommer, varför det är bra att du tycker om att upprätthålla goda nätverk. Vi vill vidare att du kan profilera Imint (som employer brander) genom att skapa kontaktytor med olika externa spelare utanför Imint och därigenom addera värde till varumärket.
Tjänsten är på heltid och börjar i en provanställning som vi hoppas övergår till tillsvidareanställning efter 6 månader. Du rapporterar till Imints finanschef.
Om dig
Du har någon form av utbildning i administration med inriktning mot ekonomi/ hr/ kommunikation. Du bör ha god datorvana, vara generellt intresserad och kunnig gällande teknik och datorer. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av att arbeta med kontorsadministration. Det är meriterande om du tidigare ansvarat för de uppgifter som förekommer på ett kontor. Då rollen innebär kontakt med medarbetare, leverantörer och ibland kunder, är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i svenska och engelska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett tydligt kundfokus samtidigt som du förstår vikten av integritet i din yrkesroll. Du trivs i en roll präglad av många kontaktytor där fokus är att skapa och bibehålla långsiktiga goda relationer. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. I dina kontakter med leverantörer är förhandlingsvana och erfarenhet av avtal meriterande. Vi uppmuntrar kreativt tänkande kring lösningar som både är kostnadseffektiva och underlättar vårt arbete. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av ett digitalt arbetssätt. Genom ditt arbete ger du ett centralt bidrag till allas trivsel och effektivitet!
Om Imint
Imint AB, som etablerades 2007, erbjuder mjukvarulösningar för analys, optimering och förbättring av video i realtid. Vår vision är att inta en världsledande position inom dessa områden för att skapa mervärde åt konsumentmarknaden, till exempel bland smartphones, liveströmmar och appar. Imint har idag ca 35 anställda i Uppsala samt Shanghai, och vår ambition är att fortsätta växa. Imint är ett företag som har många ingenjörer som anställda. Vi har en stark tillits-kultur, med stor respekt för varandras yrkesroller och kunnande. Vår kultur vilar på våra fem kärnvärden: Mod, Respekt, Samarbete, Professionalism och Kreativitet.


Om ansökan
Imint använder tester och ibland videointervju som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan senast den 1 november 2021. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta finanschef Jonathan Ekman, [email protected] Visa mindre

Samverkansledare

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor.
SciLifeLab (Science for Life Laboratory) är ett nav inom biovetenskaplig forskning i Sverige och startade 2010 som ett samarbete mellan fyra universitet Karolinska Institutet, KTH, Stockholms universitet och Uppsala universitet.

År 2013 utsågs centret till nationell forskningsinfrastruktur och har idag verksamhet vid de flesta större svenska lärosäten. SciLifeLab har uppdrag från regeringen att verka som nationell infrastruktur för att stödja forskare nationellt genom tillgängliggörande av spjutspetsteknologier och -expertis inom molekylära livsvetenskaper, samt vara ett internationellt ledande centrum för storskaliga analyser inom molekylära biovetenskaper ämnat för forskning inom hälsa och miljö. SciLifeLab är också värd för det nationella forskningsprogrammet mot Covid-19 och den nya miljardsatsningen SciLifeLab and Wallenberg national program for Data-Driven Life Science (DDLS) med elva partnerorganisationer. Stödorganisationen Operations Office, verksamhetskontoret, samordnar, driver och utvecklar det arbete som verksamhetens ledning initierar, både självständigt men även i nära samarbete med ledningen. Då SciLifeLab är en akademisk centrumbildning är alla som arbetar hos oss i grunden anställda vid ett av universiteten och medarbetarna vid Operations Office är anställda på Uppsala universitet eller KTH.

Arbetsuppgifter: SciLifeLab söker nu en erfaren samverkansledare med starkt forskningsintresse och med en bakgrund som forskare med förmågan att förena uppsatta verksamhetsmål med strategiskt nytänkande och egna initiativ.

Som samverkansledare vid SciLifeLab arbetar du självständigt men i nära samspel med ledningen med att planera, leda, koordinera, genomföra och följa upp aktiviteter, projekt, och samarbeten i syfte att stärka SciLifeLab:s forskning, infrastruktur och utbildning. I din roll som samverkansledare utgör du ett stöd till SciLifeLab:s verksamhet och olika ledningsorgan som del i det centrala verksamhetsstödet Operations Office. Du kommer arbeta med att stötta SciLifeLab:s ledning i deras arbete med att initiera, utveckla och driva samarbetsprojekt och processer både genom rådgivning och operativt stöd. Du kommer bland annat ansvara för att koordinera och stödja det nya forskningsprogrammet SciLifeLab and Wallenberg national program for Data-Driven Life Science (DDLS), där samverkan med organisationer runtom i landet är central. Du förväntas också bidra till att vidareutveckla enhetens verksamhet för att kunna leverera ett brett och kvalitativt stöd genom samverkan.

Arbetsuppgifterna innefattar planering, projektledning, genomförande, uppföljning och dokumentation av resultat och erfarenheter, och utredande uppgifter. En viktig del i arbetet är relationsskapande och kommunikation samt att budgetera och verksamhetsplanera för tilldelat verksamhetsområde i nära dialog med verksamhetschef och ledning.

Du blir en del av Operations Office, en arbetsgrupp som finns i både Solna och Uppsala och som genomsyras av framåtanda, stort engagemang och en varm kollegial inställning. Hos oss får alla utrymme att ta stort eget ansvar och utvecklas med utmaningar, men står aldrig ensamma om de behöver stöd.

Rollen kan förändras med SciLifeLab:s utveckling som nationell resurs och arbetsuppgifter kan därmed förändras eller tillkomma över tid. Eftersom vi är en liten arbetsgrupp kan det ibland även förekomma arbetsuppgifter utanför ramen för rollen som samverkansledare.

Kvalifikationskrav: 

- Akademisk universitetsexamen och disputerad inom något av SciLifeLab:s verksamhetsområden såsom medicin, teknik eller miljö
- Minst fem års erfarenhet av att arbeta inom den svenska universitetsvärlden, annan myndighet eller kunskapscentrerad organisation.
- Utbildning och gedigen erfarenhet inom projektledning, processkartläggning och processledning.
- Utbildning i gruppledarskap och erfarenhet av att leda grupper
- Flytande svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Meriterande:

- Erfarenhet av att ta fram riktlinjer och policydokument, arbeta med förändringsprocesser och verksamhetsutveckling, ta fram analyser av verksamhet samt vidareutveckling av organisation och verksamhet efter framtagna strategiska mål
- Vana att jobba självständigt med att planera, strukturera och projektleda komplexa projekt samt stötta och koordinera övriga projektdeltagare.
- Tidigare erfarenhet av samverkansarbete med olika typer av aktörer och erfarenhet av arbete med stöd till forskningsverksamhet.
- Vana att utreda och implementera verktyg och arbetssätt för att förbättra och höja kvaliteten av arbetet

Eftersom SciLifeLab ständigt bryter ny mark är det viktigt att du är pragmatisk, lösningsorienterad, kreativ och flexibel, samt gillar agila arbetssätt. Du är van att arbeta mot strikta deadlines och leveranser, är strukturerad, ser helheten och gör kontinuerliga prioriteringar utefter verksamhetens behov. Som person är du prestigelös och har en förmåga att samarbeta och bygga relationer med människor. Ditt sätt att vara skapar förtroende och genom din kommunikationsförmåga och tydlighet leder du samverkansprojekt och medarbetare mot ett och samma mål. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2021-10-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Jenny Alfredsson, 018 471 00 00 (vx).

Välkommen med din ansökan senast den 17 september 2021, UFV-PA 2021/3287.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Samordnare till avdelning Hälsa- och sjukvård

Avdelning Hälsa- och sjukvård Du som har pågående studier inom organisationsteori, lärande och/eller utveckling eller kanske doktorerar, vill du hjälpa oss att samordna och utveckla kompetenshöjande insatser för legitimerad personal? Inom ramen för den nya sammanhållna hälso- och sjukvårdsorganisationen vid vård- och omsorgsförvaltningen i Uppsala kommun satsar vi nu på olika sätt att särskilt stärka kompetensen. Inom ramen för effektiv och nära vård 2... Visa mer
Avdelning Hälsa- och sjukvård

Du som har pågående studier inom organisationsteori, lärande och/eller utveckling eller kanske doktorerar, vill du hjälpa oss att samordna och utveckla kompetenshöjande insatser för legitimerad personal?

Inom ramen för den nya sammanhållna hälso- och sjukvårdsorganisationen vid vård- och omsorgsförvaltningen i Uppsala kommun satsar vi nu på olika sätt att särskilt stärka kompetensen.
Inom ramen för effektiv och nära vård 2030 (https://regionuppsala.se/samverkanswebben/samverkan-och-utveckling/halsa-och-vard/halsa-och-vard/effektiv-och-nara-vard-2030/), en del av den regionala utvecklingen mot en förbättrad primärvård, kan finansiering disponeras för att arbeta kompetensförstärkande inom hälso- och sjukvården. Därför kan vi bland annat erbjuda sjuksköterskor att vidareutbilda sig på arbetstid redan till hösten samt utveckla ett etableringsår för nyexaminerad legitimerad personal inför vårterminen.

För detta söker vi nu dig som vill bidra till att utveckla formerna för detta och utlyser därför två projektanställningar på heltid eller deltid under september till december 2021.

Ditt uppdrag
Du förväntas tillsammans med andra:

• Ta fram och etablera en struktur kring ansökan om finansiering av arbetstid för vidareutbildning för sjuksköterskor, samt i förlängningen även annan legitimerad personal.
• Ta fram arbetsformer som skapar förutsättningar för att ta tillvara ny kompetens i verksamheterna genom nya arbetssätt, intern utbildning och nätverkande.
• Ta fram förslag på prioriterade områden för fortbildning för legitimerade för beslut i ledningsgruppen. Samordna via kommunens kursbokningssystem.
• Utveckla en struktur för etableringsår för nyexaminerade legitimerade som kan lanseras under första kvartalet 2022 med fokus på kollegial samvaro, lärande på arbetsplatsen och kompetensutbyte. Former för rekrytering av legitimerade som praktiserar i våra verksamheter under slutet av utbildningen ska ingå.

Arbetet sker i självstyrande team, förankrat och inkluderande samt utgår ifrån projektet att rekrytera och behålla legitimerad personal med nära koppling till enheten för kompetensutveckling.

Din bakgrund
Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter alternativt har kompetens och erfarenhet inom organisationsteori, lärande och/eller utveckling. Meriterande är att ha arbetat med utvärdering, utredning och analys av organisationer och deras arbetssätt som grund för lärande och utveckling. Du är akademisk skolad dvs du har antingen akademisk examen eller pågående studier.

Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du är van att ta ansvar och initiativ, lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt och sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat. Som person är du kreativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera vilket är viktigt eftersom ett av dina viktigaste verktyg är att intervjua, fånga goda exempel och utveckla dem till verksamhetsnära lösningar. En förutsättning för att lyckas i uppdraget är att du är duktig på att samarbeta och uttrycker dig väl på svenska såväl i tal men särskild i skrift.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten kontakta Claudia Reitz, verksamhetschef, 018-726 02 20 eller Karin Eduards, projektledare, 018 727 36 90.

Fackliga företrädare:
Kommunal 010-442 88 16 alternativt 018–7272440
Vision, Lena Wiksten Andersson, 018-727 24 30
Akademikerförbundet SSR/SACO, Maria Persson, 018-727 24 24
Fysioterapeuterna, Ewa Larsson, 018-727 72 01
Sveriges Arbetsterapeuter, Therese Samuelsson, 018-727 66 49
Vårdförbundet, Kristian Hjertén, 018-677047

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.
Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se/).

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst. Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Automation Team lead

Be part of something altogether life-changing Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies. At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us –working on challenges that truly ... Visa mer
Be part of something altogether life-changing
Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies.
At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us –working on challenges that truly matter with people that care for each other, our customers, and their patients. With associates across 40 countries, Cytiva is a place where every day is a learning opportunity –so you can grow your career and expand your skills inthe long term.
Cytiva is proud to work alongside a community of nine fellow Danaher Life Sciences companies. Together, we’re pioneering the future of science and medicine, developing products that enable researchers in the fight to save lives.
We are looking for an Automation Team Leader to work with our expert team of 18 employees across the world. Do you have passion for project management within the automation area? Then we would love to hear from you.
As the Automation Team Lead you will be working closely with the team line manager, be this manager's "right hand". You will be coordinating projects, handle the resource allocation and drive smaller internal line activites. The administrative work for the consultants is also included in this role as well as global harmonization and collaboration with the teams across the globe.?
What you’ll do
Work closely with the section manager Elsa Lundblad and the team to coordinate the ongoing automation projects and activities on DeltaV and Siemens, making sure the work is harmonized (also globally) and that the teams are supported.
Resource allocation for customer projects, ongoing activities ,etc..
Drive/improve/document the way we use the current tools.
Further develop our work instructions and look at different areas for improvements in stability on our ways of working.
Administrate work (consultants, work flows, purchase orders and other).

Who you are
Excellent leadership skills
Very efficient in collaboration and have excellent communication skills as in this global role the cross functional harmonization is key
Creative and like problem solving in an inclusive and humble way
Able to take the role of the customer to constantly improve internal quality
Automation background or experience

Selection and interviews will happen continuously and the last application day will be 14/8. For questions please contact Elsa Lundblad, [email protected]
When you join us, you’ll also be joining Danaher’s global organization, where 68,000 people wake up every day determined to help our customers win. As an associate, you’ll try new things, work hard, and advance your skills with guidance from dedicated leaders, all with the support of powerful Danaher Business Systemtools and the stability of a tested organization.
Danaher is committed to a diverse and inclusive culture where everyone feels they belong and all voices are heard. We believe in our associates and the unique perspectives they bring to every challenge, which is why we’ll empower you to push the boundaries of what’s possible. If you’ve ever wondered what’s within you, there’s no better time to find out.
Danaher Corporation and all Danaher Companies are equal opportunity employers that evaluate qualified applicants without regard to race, color, national origin, religion, sex, age, marital status, disability, veteran status, sexual orientation, gender identity, or other characteristics protected by law. The “EEO is the Law” poster is available here.
When you join us, you’ll also be joining Danaher’s global organization, where 69,000 people wake up every day determined to help our customers win. As an associate, you’ll try new things, work hard, and advance your skills with guidance from dedicated leaders, all with the support of powerful Danaher Business System tools and the stability of a tested organization.


At Danaher, we value diversity and the existence of similarities and differences, both visible and not, found in our workforce, workplace and throughout the markets we serve. Our associates, customers and shareholders contribute unique and different perspectives as a result of these diverse attributes.


If you’ve ever wondered what’s within you, there’s no better time to find out. Visa mindre

Prissättare till bilåterförsäljare

Arbetsbeskrivning Är du Autorekryterings nya Prissättare? Just nu söker vi efter en bilintresserad Prissättare som vill jobba på konsultuppdrag hos vår kund i Täby, med start omgående. I rollen som Prissättare kommer du primärt att prissätta diverse jobb från verkstaden samt hantera försäkringsärenden. Vid behov kommer du även att vara företagets Servicerådgivare i dess kundmottagning, där du kommer att vara behjälplig vid kunders frågor eller bokningar v... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du Autorekryterings nya Prissättare? Just nu söker vi efter en bilintresserad Prissättare som vill jobba på konsultuppdrag hos vår kund i Täby, med start omgående.

I rollen som Prissättare kommer du primärt att prissätta diverse jobb från verkstaden samt hantera försäkringsärenden. Vid behov kommer du även att vara företagets Servicerådgivare i dess kundmottagning, där du kommer att vara behjälplig vid kunders frågor eller bokningar via telefon. I rollen kommer du också att säkerställa kundfakturor och i sin tur bidra till företagets ekonomiska resultat.
Uppdraget är ett Konsultuppdraget på minst 6 månader, arbetstiderna är kontorstider måndagar-fredagar. Som Konsult via Autorekrytering får du en gedigen möjlighet att bredda ditt nätverk inom motorbranschen.


Din Profil
Vi söker efter dig som har minst två års erfarenhet av en likande roll inom motorbranschen och du vill nu utvecklas i rollen som Prissättare. Du har vana att arbeta i system, med goda kunskaper i Automaster och ELSA. Det är även meriterande om du har kunskaper i Cabas, Saga2 eller ETKA. Förteget lägger stor vikt i att du är en god administratör då arbetet till stor del är administrativt lagt. Krav för tjänsten är att du både skriver och pratar svenska och engelska obehindrat samt att du har B-körkort.

För att passa in i rollen som Prissättare är du en noggrann, analytisk och systematisk person. Kvalitet på ditt utförda arbete såväl som service och kundnöjdhet är något du värdesätter högt. Förutom detta är du en initiativtagande person som drivs av ett högt tempo. Eftersom tjänsten även innebär en hel del bemötande mot kunder men också andra aktörer är du kommunikativ och lyhörd.


Om företaget
Mer information kring kundföretaget ges vid en eventuell intervju.

Kontaktuppgifter
För mer information kring tjänsten maila ansvarande rekryterande Konsultchef Othilia Roos Englund på [email protected]

Om Autorekrytering
Autorekrytering är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner. Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Projektledare för införande av handlingsplan för suicidpreventivt arbete

Verksamhetsområde sjukhusadministrationen Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor.... Visa mer
Verksamhetsområde sjukhusadministrationen

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Med engagemang och kunskap strävar vi efter att bli det ledande universitetssjukhuset i Sverige. Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa det största värdet för våra patienter. Vi arbetar efter att skapa en kontinuerlig utveckling och ett lärande för våra medarbetare. Vill du vara med som projektledare i att införa strategin för suicidpreventivt arbete på Akademiska sjukhuset under hösten 2021?

Ditt uppdrag
Som projektledare kommer du ha huvudansvaret att införa handlingsplaner för suicidpreventiva arbete på Akademiska sjukhuset. Arbetet innebär att du självständigt och tillsammans med arbetsgruppen för sjukhusets suicidpreventiva arbete utvecklar och implementerar handlingsplanerna.

Läs mer om Region Uppsalas suicidpreventiva arbete (https://regionuppsala.se/samverkanswebben/samverkan-och-utveckling/halsa-och-vard/halsa-och-vard/suicidprevention/)

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning kopplat till vård med lägst magisternivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatri, att ha arbetat med projekt och processledning, förbättringsarbete inom kvalitets- och patientsäkerhet, chef- och ledarskap, och att du har god datorvana.

Du har en god förmåga att lyssna, kommunicera, uttrycka dig i tal och skrift och arbeta med andra människor. Vidare har du lätt att lära, är strukturerad, samarbetsvillig och kan arbeta självständigt när det behövs. Du är drivande och redo att samarbeta med andra för att utveckla vården för våra patienters bästa.

Vi erbjuder
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid tom 2021-12-31 med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Chefsjuksköterska Marie Sjödin, [email protected]
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Portfolio Analyst till vår globala kund i Uppsala

Vi söker nu en Portfolio Analyst till vår globala kund i Uppsala för ett längre konsultuppdrag. I denna roll får du möjlighet att arbeta i ett globalt team med såväl insamling/strukturering av data, initial analys samt att sätta upp processer. Tjänsten beräknas tillsättas så snart som möjligt och pågå fram till årsskiftet, med eventuella möjligheter till förlängning för rätt person. Uppdraget är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra upp... Visa mer
Vi söker nu en Portfolio Analyst till vår globala kund i Uppsala för ett längre konsultuppdrag. I denna roll får du möjlighet att arbeta i ett globalt team med såväl insamling/strukturering av data, initial analys samt att sätta upp processer. Tjänsten beräknas tillsättas så snart som möjligt och pågå fram till årsskiftet, med eventuella möjligheter till förlängning för rätt person.

Uppdraget är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
R&D PMO (Project Management Office) ansvarar för att driva den övergripande portföljen av projekt inom R&D. Teamet är globalt med drygt 30 anställda. Förutom att driva projekten ansvarar de för ett antal processer och verktyg. Inom avdelningen finns Projektledare, Portföljägare samt ett team som jobbar med projektadministration. Teamet jobbar mycket nära deras finanspartners.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Track actuals/forecasts from R&D portfolios and departments
o Follow-up of department estimates/budgets with Dept Directors
o Deep dive on projects to support Project Manager and PMO
o Tracking, analysis and adjustments of hourly rates
Consolidate and perform initial review of data. Propose conclusions/actions
- Capex - wing-to-wing
o Track actuals and forecasts
o Develop clarity and improvement around Capex process
- Drive formats and processes for consolidating data/presentations
o KPI’s/DBS metrics
o NPI dashboards (revenue/cost)
o Review consistency of data in PPM
o Usage and development of standard reports (LTR, Open PO reports)
- General support around setting up meetings and preparing material around portfolio and financials

Vem är du?
För denna roll ser vi gärna att du har någon form av grundläggande finansiell utbildning eller motsvarande erfarenhet kring sammanställning/analys av finansiella siffror. Du har överlag en god administrativ erfarenhet och har mycket god kompetens i Excel. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Du har en god vana av IT system och hantering av finansiella data.

Som person ser vi att du är självgående och har lätt för att sätta dig in i frågeställningar/siffror/processer. Du är drivande och noggrann i ditt arbete. Dessutom ser vi att du är duktig på att sammanställa/visualisera finansiella siffror/metrics.


Om verksamheten
Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Vaccinationslogistik

We are looking to recruit an experienced Process Clinical Administrator who is competent in all aspects of the logistics of delivering both the mRNA and AstraZeneca Covid-19 vaccination programmes. They must have experience in this role and able to provide support and guidance to members of the vaccination team and service users. They must also be competent in responding to logistical issues that may arise within the vaccination hub. This is a two month fi... Visa mer
We are looking to recruit an experienced Process Clinical Administrator who is competent in all aspects of the logistics of delivering both the mRNA and AstraZeneca Covid-19 vaccination programmes.
They must have experience in this role and able to provide support and guidance to members of the vaccination team and service users.
They must also be competent in responding to logistical issues that may arise within the vaccination hub.
This is a two month fixed term contract.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Projektledare till projektkontoret

Verksamhetsområde sjukhusadministrationen Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor.... Visa mer
Verksamhetsområde sjukhusadministrationen

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
På Akademiska sjukhuset pågår ständigt flera stora projekt inom t ex verksamhetsutveckling och införande av nya arbetssätt, it-stöd och tekniska installationer. Exempel på pågående projekt är logistik och kontroll av sterilgods och implantat, programkontor för ekonomi i balans och digital analys av patologiprover. Du kommer att ingå i sjukhusets projektkontor och leda framför allt sjukhusövergripande projekt med olika inriktningar tillsammans med sjukhusets vårdverksamheter och andra avdelningar inom sjukhusadministrationen.

Ditt uppdrag
Som projektledare på sjukhusets projektkontor arbetar du i den centrala sjukhusadministrationen och har ett nära samarbete med både medarbetare i vården och dina kollegor i sjukhusadministrationen. Flera projekt kommer att vara på uppdrag av och med rapportering till sjukhusets ledningsgrupp. Vi erbjuder intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där du ingår i en dynamisk arbetsgrupp. På kontoret arbetar vi aktivitetsbaserat och det finns möjlighet att i viss utsträckning arbeta på distans.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av följande:
• Projektledning av projekt som omfattar verksamhetsutveckling, förändringsprocesser och införande av nya arbetssätt.
• Projektledning av större sjukhusövergripande projekt, samt mindre projekt inom sjukhusets olika verksamhetsområden.
• Bidra till att utveckla projektkontorets arbetssätt för att stärka effekten av sjukhusets projektbaserade arbete.
• Löpande dokumentation enligt projektmodell ProjektiLIl

Därtill kan du exempelvis bistå med metodstöd till kollegor, bli involverad i utredningsuppdrag eller ha en roll i förvaltningsöverskridande projekt/uppdrag.

Dina kvalifikationer
Du har högskoleutbildning och/eller projektledarutbildning samt erfarenhet av att självständigt driva större projekt. Du är van att driva flera projekt parallellt och har kompetens och erfarenhet från riskanalysarbete och projektuppföljning. Du är drivande och målinriktad, samtidigt som du har god förmåga att samordna ditt arbete med dina kollegor i projektorganisationerna.
Du är duktig på att kommunicera och på att identifiera och lösa problem. Du har förmågan att förstå komplexa system och har en pedagogisk förmåga att presentera och förklara beroende på vem eller vilka som är mottagare. Du har god kunskap om och vana vid digitala verktyg. Dokumenterad erfarenhet av att leda komplexa verksamhetsprojekt med många olika intressenter samt erfarenhet från vårdverksamhet är meriterande.

På sjukhuset kan förhållandena i vården snabbt förändras och du som projektledare behöver kunna förhålla dig till förändrade förutsättningar. Det kan innebära att projekt behöver pausas eller planeras om, att du behöver föreslå alternativa sätt att komma framåt eller att du själv behöver utföra andra uppgifter inom din profession än planerat.

Tjänsten ställer stora krav på samarbete med många olika parter inom och utanför sjukhuset och personliga egenskaper är av avgörande betydelse.

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Helena Broberg, administrativ chef, 018-611 15 33
Frida Antesson, administrativ direktör 018-611 57 45
Fackliga företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Ledningsstrateg till Uppsala Vatten & Avfall

Ansök    Jan 19    Randstad AB    Administrativ utvecklare
Arbetsbeskrivning Vi vill att framtiden ska tacka oss, för det krävs effektiva och kvalitetssäkra ledningsprocesser.  Kan och vill du bidra?  Vi söker nu till en nyinrättad tjänst en ledningsstrateg till kanslisektionen på avdelningen för verksamhetsstöd på Uppsala Vatten och Avfall AB. Uppsala Vatten och Avfall AB är ett av Uppsala kommun helägt kommunalt bolag. Avdelningen för verksamhetsstöd samlar de flesta av Uppsala Vatten och Avfalls stödfunktion... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi vill att framtiden ska tacka oss, för det krävs effektiva och kvalitetssäkra ledningsprocesser.  Kan och vill du bidra? 

Vi söker nu till en nyinrättad tjänst en ledningsstrateg till kanslisektionen på avdelningen för verksamhetsstöd på Uppsala Vatten och Avfall AB.

Uppsala Vatten och Avfall AB är ett av Uppsala kommun helägt kommunalt bolag. Avdelningen för verksamhetsstöd samlar de flesta av Uppsala Vatten och Avfalls stödfunktioner: IT, HR, kansli, teknik och fastighet och vattenlaboratoriet. 

Ansvarsområden
I din roll som ledningsstrateg kommer du att stödja och vara rådgivande till bolagsledningen i arbetet med att etablera och utveckla verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Du kommer delta i arbetet med att utveckla bolagets processorganisation; stödja sektioner och avdelningar i strategiska och komplexa frågeställningar. Du har en samordnande roll när det gäller verksamhetsrevisioner, affärsplan och den interna kontrollen samt kommer att representera bolaget i relevanta sammanhang. Du säkerställer också att vår kontakt med moderbolaget hanteras korrekt. Du omvärldsbevakar, analyserar och föreslår åtgärder och aktiviteter.

Bolaget är inne i en stark utvecklingsresa och förändringstakten är hög. På den resan behöver vi nu en ledningsstrateg som är van att stödja organisationer att uppnå mål. Då tjänsten är ny kommer du ha vissa möjligheter att kunna påverka tjänstens utformning.  

Du ska också kunna, under en övergångsperiod, men även i framtiden ersätta som styrelsens sekreterare.  

På sektionen, som är nybildad har redan anställda medarbetare och sakområden förts samman för att kraftsamla samordningen och stödet till verksamheten. Flera nya medarbetare rekryteras för att ytterligare stärka arbetet, det krävs att du anlägger ett helhetsperspektiv på frågor som hanteras av sektionen och aktivt söker samarbete med dina sektionskollegor för att säkra bästa möjliga leverans till verksamheten.  

Kvalifikationer
Du måste ha en relevant högskoleutbildning inom statsvetenskap, juridik eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Vi vill att du har minst fem års erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation gärna på kommun eller regionnivå. Genom din yrkeserfarenhet har du mycket goda kunskaper om ärende- och beredningsprocessers formella krav.   

Du måste även besitta goda kunskaper i och kunna använda de vanligaste Office produkterna.  Det är meriterande om du har vana av att arbeta i digitala ärendehanteringssystem generellt, och Public 360 i synnerhet. Du nyttjar vant digitala verktyg för att kommunicera. Arbetet kräver mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, därför behöver du behärska det svenska språket obehindrat. Du har även goda kunskaper i engelska.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i jobbet är du självgående och har förmåga att upprätthålla en god struktur i ditt arbete. Det är också viktigt att du har förmåga att behålla lugnet i krävande situationer. Vi tror också att du har en utpräglad förmåga att skapa goda samarbetsrelationer, både internt och externt. Du har god pedagogisk förmåga och är skicklig på att kommunicera och skapa engagemang hos chefer och medarbetare när det gäller vår strävan att stärka god förvaltning. 

Ansökan
Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.. 

Sista ansökningsdag: 2021-02-08

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten och Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, [email protected]

Övriga upplysningar: Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och sker i nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

Administratör med erfarenhet av Visma Proceedo- främst distansarbete

Om tjänsten Har du erfarenhet av att administrera i e-handelslösningar samt behärskar Visma Proceedo? Då är du den vi söker! Vi söker dig som redan har viss erfarenhet av arbete med leverantörsanslutningar i e-handelslösningar samt kunskap om Visma Proceedo. Du kommer att bli anställd som konsult åt Arena Personal och arbeta ute hos kund. Din huvuduppgift kommer att vara att arbeta med att ansluta våra leverantörer till Visma Proceedo och se till att vår... Visa mer
Om tjänsten
Har du erfarenhet av att administrera i e-handelslösningar samt behärskar Visma Proceedo?
Då är du den vi söker!

Vi söker dig som redan har viss erfarenhet av arbete med leverantörsanslutningar i e-handelslösningar samt kunskap om Visma Proceedo. Du kommer att bli anställd som konsult åt Arena Personal och arbeta ute hos kund. Din huvuduppgift kommer att vara att arbeta med att ansluta våra leverantörer till Visma Proceedo och se till att våra leverantörsavtal är tillgängliga på bästa sett utifrån ett beställarperspektiv.

Uppdraget beräknas starta inom 2 veckor och pågår fram till maj, med möjlighet till förlängning. Du kommer att arbeta i ett mindre sammansvetsat team. Arbetet under pandemin är hemifrån med enstaka introduktionsdagar. Arbetstiderna är vardagar och dagtid.

Din profil
Vi söker dig som har god dator- och systemvana samt mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Det är även ett krav att du har erfarenhet av e-handelslösningen Visma Proceedo.

Det är meriterande om du har erfarenhet av hela inköpsprocessen, från behov till betalning.

Som person har du en positiv inställning, god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt arbete.

Vi erbjuder
Arena Personal erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chansen att utvecklas genom varierande uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som konsult har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du kan knyta viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp i din fortsatta karriär.

Ansökan
Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Koordinator/Administratör i Uppsala

Koordinator/Administratör Sensus studieförbund skapar och finns med där mötesplatser för bildning och kultur utvecklas. Det gör vi tillsammans med medlemsorganisationer, samarbetsparter, cirkelledare och deltagare. Vi lyfter fram relationer, rättigheter, hållbarhet och livsfrågor. Verksamheten spänner över många områden, från studiecirklar, ledarutveckling, yrkesutbildningar och samtalsgrupper till populärmusik, körsång och teater. Sensus studieförbund bes... Visa mer
Koordinator/Administratör
Sensus studieförbund skapar och finns med där mötesplatser för bildning och kultur utvecklas. Det gör vi tillsammans med medlemsorganisationer, samarbetsparter, cirkelledare och deltagare. Vi lyfter fram relationer, rättigheter, hållbarhet och livsfrågor. Verksamheten spänner över många områden, från studiecirklar, ledarutveckling, yrkesutbildningar och samtalsgrupper till populärmusik, körsång och teater. Sensus studieförbund består av sex regioner samt ett riksförbund. Vill du veta mer om oss, titta på www.sensus.se.


Vi söker dig som vill arbeta med att stötta och utveckla folkbildningsverksamhet tillsammans med oss. Dina arbetsuppgifter blir att utgöra ett administrativt stöd för verksamheten och delvis även våra antidiskrimineringsbyråer i regionen.

Som koordinator har du en nyckelfunktion med många olika arbetsuppgifter, både enkla och mer komplexa. Du arbetar med administrativa uppgifter såsom registrering och slutrapportering av vår verksamhet. Du har daglig kontakt med våra cirkelledare och samarbetspartners och utgör ett viktigt stöd för dessa. Du arbetar även med fakturering och utbetalningar. Som koordinator/ administratör ingår du i ett administrativt team.

Du behöver
- Utbildning inom administration och ekonomi, eller motsvarande kunskaper
- Erfarenhet av ekonomisk uppföljning
- Erfarenhet från arbete eller engagemang inom idéburen sektor
- Tilltalas av att arbeta i ett studieförbund och utifrån Sensus värdegrund
- Ha förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt
- God datavana och kunskaper i Office-paket
- Trivas med att stötta och samverka med andra
- Ha goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning med möjlighet till förlängning.
Tillträde tidigast den 1 februari 2021 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar Tjänstemannaavtalet mellan Unionen – Idea.
Din huvudsakliga placeringsort är vid Sensus kontor i Uppsala.

Ansökan
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är den 30 november 2020.
Sök tjänsten på www.sensus.se/ledigatjanster.

Kontakt och frågor
Sven Dahlkvist, [email protected], Regionchef
Magnus Andersson, [email protected], Facklig företrädare Unionen
Vi undanber oss alla kontakter från försäljare, rekryterings- och bemanningsföretag Visa mindre

Administratör / Arbetsledare

Ansök    Sep 28    Ahmed, Munir    Administrativ utvecklare
Vi har ett snabbt växande Taxi företag med mycket stark ekonomi. I dag kör vi 5 taxi in i sverige och några till på gång. Vi behöver en administratör som sitter in i växel att boka taxi för olika tjänster samt jobba som arbetsledare till anställda. Krav : *Måste kunna Urdu Och Engelska muntligt och skriftligt eftersom vi har många anställda som talar Urdu och Engelska språk. *Stresståligt och kunna ta beslut i stressigt läge. *Körkort B... Visa mer
Vi har ett snabbt växande Taxi företag med mycket stark ekonomi. I dag kör vi 5 taxi in i sverige och några till på gång.
Vi behöver en administratör som sitter in i växel att boka taxi för olika tjänster samt jobba som arbetsledare till anställda.


Krav :


*Måste kunna Urdu Och Engelska muntligt och skriftligt eftersom vi har många anställda som talar Urdu och Engelska språk.


*Stresståligt och kunna ta beslut i stressigt läge.


*Körkort B Visa mindre

Processutvecklare sökes till spännande uppdrag inom kommunal verksamhet

OM TJÄNSTEN Just nu är vi på jakt åt vår kunds räkning, som är verksamma inom den offentliga sektorn, efter en driven och erfaren person vars uppgift blir att se över deras nuvarande administration och hantering av försäkringsbestånd med målet att kunna föreslå mer robusta och effektivare lösningar med ett minskat personberoende. Vidare kommer en del av arbetsuppgifter handla om att framställa dokumenterade processbeskrivningar kring mandat, ansvar och r... Visa mer
OM TJÄNSTEN

Just nu är vi på jakt åt vår kunds räkning, som är verksamma inom den offentliga sektorn, efter en driven och erfaren person vars uppgift blir att se över deras nuvarande administration och hantering av försäkringsbestånd med målet att kunna föreslå mer robusta och effektivare lösningar med ett minskat personberoende.

Vidare kommer en del av arbetsuppgifter handla om att framställa dokumenterade processbeskrivningar kring mandat, ansvar och roller för att tydliggöra och på så vis genomlysa koncernens försäkringsupplägg. Förslagen ska visa hur försäkringshanteringen blir en aktiv del av det olycks- och skadeförebyggande och uppsökande arbetet kring egendomen. Utöver det gäller det även att kunna säkerställa att verksamhetens försäkringskostnad är rimlig och att prognosarbetet gällande premiestorlek är inom ramen för den samlade budget- och prognosarbetet.

I arbetsgruppen finns en handläggare som har arbetsuppgifterna idag, som kommer att utgöra det närmaste stödet i uppdraget och också vara delaktig i arbetet.

Start: Januari 2021/omgående enligt överenskommelse

Arbetstider: Vardagar, kontorstider

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Uppsala

OM DEN VI SÖKER

- Gedigen erfarenhet från försäkringsområdet och en liknande roll sedan tidigare

- Tidigare erfarenhet av kartläggning/genomlysning, dokumenthantering, rapportering med förslag (förmåga att inhämta, analysera och formulera sig)

- Erfarenhet av budget, prognos och förbättringsarbete

- Mycket god system och datorvana, då arbetet i dagsläget helt digitalt

Man bör ha någon ekonomisk utbildning eller motsvarande eller tidigare arbete som ställt krav på ekonomisk förståelse. Givetvis är det även starkt meriterande om man har tidigare erfarenhet inom offentlig förvaltning men ej ett krav.

Stor vikt kommer även läggas på personliga egenskaper då det är många delar i uppdraget som är av karaktären med många kontaktytor och kräver god samverkansförmågan och driv av rätt person.

Låter detta något som skulle passa dig så ansök redan idag så berättar vi mer!

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Samordnare, ledningsstöd

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder kronor.
Institutionen för immunologi, genetik och patologi vid Uppsala universitet (http://www.

igp.uu.se) har en bred forskningsprofil med starka forskargrupper inriktade på bl.a cancer, autoimmuna och genetiska sjukdomar. En av grundtankarna vid institutionen är att stimulera translationell forskning och därmed en närmare samverkan mellan medicinsk forskning och sjukvården. Forskning bedrivs inom medicinsk och klinisk genetik, klinisk immunologi, patologi, neuroonkologi, vaskulärbiologi, strålningsvetenskap samt molekylära verktyg. Delar av verksamheten är även integrerad med avdelningarna för onkologi, klinisk genetik, klinisk immunologi, klinisk patologi och sjukhusfysik vid Akademiska sjukhuset. Institutionen har undervisningsuppdrag på ett antal programutbildningar och masterprogram inom den medicinska fakulteten samt ett antal utbildningar inom teknisk-naturvetenskapliga vetenskapsområdet. Institutionen omsätter omkring 420 miljoner kronor, varav drygt hälften är externa forskningsbidrag. Antalet anställda är ca 345, varav ca 100 är doktorander, och det finns totalt över 700 verksamma i arbetsstyrkan. 

Arbetsuppgifter: Anställningen avser ledningsstöd till prefekt och institutionsstyrelse. Du kommer att ha en samordnande funktion direkt underställd institutionens prefekt. Den huvudsakliga inriktningen är stöd i arbetet med verksamhetsplanering, analys och uppföljning vad avser det systematiska arbetet för att säkerställa god intern styrning och kontroll vid institutionen. 

Därtill innefattar arbetsuppgifterna beredning och handläggning av institutions-övergripande ärenden och frågeställningar (ex. yttranden, remisser, skrivelser, besluts­underlag, tematiska arbetsgrupper). Du kommer att få ett helhetsperspektiv över en komplex och framgångsrik institution som bedriver forskning, utbildning och samverkan utgående från tre campus; Rudbecklaboratoriet, BMC och Akademiska sjukhuset. 

I arbetsuppgifterna ingår:

- Att biträda prefekten i ärendehantering och ansvara för sortering, samordning, beredning av varierade underlag med rätt kvalitet och uppföljning av ärenden, ibland med snabb hantering.

- Mötesbokningar för prefekt, institutionsstyrelse och ledningsgrupp.
- Att systematisera och vidareutveckla administrativa rutiner vid IGP på uppdrag av prefekt och i samarbete med administrativa chefer.
- Att vara sekreterare i institutionsstyrelsen och ledningsgruppen. Arbetet innefattar att sammanställa och förbereda underlag till dessa möten.
- Att ta fram och sammanställa information och statistik för prefekten och institutionsstyrelsen.
- Att utföra utredningar på uppdrag av prefekten. Dessa kan gälla utveckling av institutionens olika uppdrag som ledning, samverkan, lika villkorsfrågor eller liknande.
- Att protokollföra och sammanställa underlag samt utföra analyser inför och efter möten där prefekten deltar inom och utanför institutionen.

Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har:

- Erfarenhet från universitet/högskola, annan statlig verksamhet, större kunskapsorganisation eller privat sektor inom livsvetenskaper eller medicin.
- Erfarenhet av att ha arbetat i en central roll antingen vid högskola/universitet eller annan statlig myndighet och en vana av att arbeta självständigt.
- En universitets- eller högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant.

Rollen förutsätter att du är initiativtagande och utvecklingsinriktad med utmärkt förmåga till samordning, struktur och att arbeta proaktivt. Du förutsätts kunna bidra med kontinuerlig utveckling och förbättring av rutiner och arbetssätt. 

Dina arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med olika människor inom och utanför institutionen ställer krav på att du är har god samarbetsförmåga, är kommunikativ, serviceinriktad och lojal. Dessutom behöver du vara driven, ha god prioriteringsförmåga och förmåga att driva arbete framåt. Du som söker bör vara en självgående person som trivs i en dynamisk miljö med högt ställda förväntningar på effektivt arbete av hög kvalitet. Du trivs med variationen i arbetsuppgifterna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmågan att snabbt komma in i arbetet. 

Det är nödvändigt med utmärkta kunskaper i talad och skriven svenska och engelska.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i vanliga datorprogram som t ex office-paketet.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Det är meriterande med erfarenhet av utredningsuppdrag och analyser inom högskolesektorns kärnområden. Erfarenhet av arbete med ledningsstöd inom högskola eller annan myndighet är meriterande.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2020-07-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas. 

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Karin Forsberg Nilsson, [email protected], 018-471 4158 eller Camilla Nilsson, [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 22 maj 2020, UFV-PA 2020/1501.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Ledigt jobb som Business Analyst i Uppsala

Ansök    Jun 1    Manpower AB    Administrativ utvecklare
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i läkemedelsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Kunden arbetar just nu med att implementera Workday och behöve... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i läkemedelsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Kunden arbetar just nu med att implementera Workday och behöver ytterligare stöd för att underhålla data över olika versioner av ett personalsinformationssystem. Teamet bygger en supportmodell för HR. Du kommer arbeta på ett globalt företag och ha nära kontakt med kollegor i Storbritannien och USA, särskilt om detta uppdrag.

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med analysarbete och dokumentation. Du kommer att arbeta på ett spännande och globalt företag i Uppsala som är verksamt inom läkemedelsbranschen och uppdraget kommer att vara sex månader.

När Worday har implementerats är strategin att centralisera den manuella databehandlingen. Uppdateringen omfattar manuella formulär och alla uppdateringar avseende anställdas livscykelförändringar. Du kommer att utforma och kartlägga processkrav. Du kommer arbeta med hur det ska fungera samt sätta planering för och estimera arbetsbelastning mm.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med analysarbete och dokumentation. Denna uppgift kommer att kräva att du kan tolka data, information och sekvensering. Du behöver erfarenhet av Workday och kommer att arbeta nära både HR och IT.

Som person har du förmåga att arbeta självständigt och flexibelt. Detta projekt handlar om att förstå vad som behövs och utforma en lämplig strategi för att nå målet. Du har en kandidatexamen inom HR, Datavetenskap eller Systemvetenskap samt erfarenhet av att arbeta med HR. Du är expert i Excel och har erfarenhet av Workday. Det är meriterande om du har erfarenhet av Oracle.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare - utveckling av elevkårer på gymnasiet

Gillar du att jobba med utveckling, inspiration och drivs av att möta många olika typer av människor? Drivs du av att arbeta med mål och ta ansvar? Toppen! Då vill vi på Sveriges Elevkårer höra mer från dig! Sveriges Elevkårer grundades 1938 och är en branschorganisation för elevkårer på gymnasiet. 40 drivna och roliga medarbetare sitter utspridda över hela Sverige, med huvudkontor i Stockholm. Vi har totalt 348 medlemsföreningar på lika många gymnasiesk... Visa mer
Gillar du att jobba med utveckling, inspiration och drivs av att möta många olika typer av människor? Drivs du av att arbeta med mål och ta ansvar? Toppen! Då vill vi på Sveriges Elevkårer höra mer från dig!


Sveriges Elevkårer grundades 1938 och är en branschorganisation för elevkårer på gymnasiet. 40 drivna och roliga medarbetare sitter utspridda över hela Sverige, med huvudkontor i Stockholm. Vi har totalt 348 medlemsföreningar på lika många gymnasieskolor från Ystad i syd till Kiruna i norr. Tillsammans har de 121 416 elever bakom sig vilket gör Sveriges Elevkårer till landets största ungdomsorganisation. Vår vision är att det på varje gymnasieskola i Sverige ska finnas en framgångsrik elevkår och vårt syfte är att stärka dem i deras arbete för en mer givande skoltid, genom att erbjuda dem tillgång till ekonomiskt stöd, material, utbildning och support.


Beskrivning av tjänsten
Avdelningen Medlemsservice söker nu en Verksamhetsutvecklare för tillträde under början av februari 2020. Tjänsten är stationerad på kontoret i Uppsala, men innebär arbete inom "Region Nord", vilket gör att resor till elevkårer blir en naturlig del av tjänsten.


Verksamhetsutvecklare arbetar med elevkårer som är medlemmar i Sveriges Elevkårer. En verksamhetsutvecklare ser över och stöttar det arbete som bedrivs hos elevkårer i regionen, vilket innebär en hel del resande och möten med elevkårerna. Som verksamhetsutvecklare ansvarar du för att få elevkårerna inom tjänsten att bedriva fler aktiviteter, bygga större organisationer, skaffa sig fler aktiva och värva fler medlemmar. Detta sker genom insatser som att hålla utbildningar, presentationer, ge vägledning och rådgivning och eget planeringsarbete. Även stöd kopplat till medlemsvärvning, projektledning och årsmöten hör till tjänsten. I tjänsten förekommer resor runt om i landet samt vid enstaka tillfällen arbete på kvällar och helger.


Det sker en aktiv kommunikation med den egna avdelningen inom Region Nord, resten av organisationen samt relevanta externa parter. Exempel på externa kontakter kan vara rektorer som du kommunicerar med gällande elevers inflytande och organisering. Utöver det anordnar Sveriges Elevkårer nationella och regionala events som du förväntas bjuda in medlemmarna till.


DU SOM SÖKANDE BÖR
Vara en driven, engagerad och inspirerande person
Tycka att elevkårer är viktiga och gör skillnad
Ha goda ledaregenskaper och tydlig kommunikation
Vara flexibel och kunna anpassa dig efter ändringar
Ha en inre drivkraft, disciplin och förmågan att planera ditt arbete på egen hand
Kunna hantera kontakter med externa parter
Trivas med ett målfokuserat och lösningsorienterat arbetssätt

DET ÄR MERITERANDE OM DU
Har grundläggande kunskap i, och gärna erfarenhet av, ledarskap?
Har en bakgrund i en elevkår eller ett elevråd
Varit aktiv i andra föreningar och organisationer
Har arbetat med motivation och inspiration av unga

VILLKOR OCH LÖN
Kollektivavtal mellan IDEA och UNIONEN
Provanställning på 6 månader
Målstyrd arbetstid tillämpas
Ingångslön 19 000 kr/månaden för dig som är under 24 år och annat belopp över 24 år enl. kollektivavtalet.
Friskvård 3600 kr/år
Vid övernattning på annan ort än hemorten erhålls traktamente och organisationen betalar dina resor
Semester utgår med 30 dagar per år

Ansökan
Rekryteringen sker löpande


Frågor?
Anna Khotyanovskaya, HR-ansvarig 
070 109 03 03
08 644 45 00
Elsa Halling, Facklig representant Unionen 
0812813512 Visa mindre

Intendent vid BioCentrum

Intendentur BioCentrum BioCentrum är placerat centralt på Campus Ultuna och är en forsknings- och utbildningsintensiv miljö som inkluderar SLU-institutionerna (molekylära vetenskaper, skoglig mykologi och växtpatologi samt växtbiologi) samt forskningsavdelningen (fysiologisk botanik, UU). Här bedrivs forskning och undervisning i en modern och internationell miljö. Vid BioCentrum finns en avancerad forskningsinfrastruktur för växtodling samt kvalificerad ut... Visa mer
Intendentur BioCentrum
BioCentrum är placerat centralt på Campus Ultuna och är en forsknings- och utbildningsintensiv miljö som inkluderar SLU-institutionerna (molekylära vetenskaper, skoglig mykologi och växtpatologi samt växtbiologi) samt forskningsavdelningen (fysiologisk botanik, UU). Här bedrivs forskning och undervisning i en modern och internationell miljö. Vid BioCentrum finns en avancerad forskningsinfrastruktur för växtodling samt kvalificerad utrustning för kemiska och molekylärbiologiska analyser.

Arbetsuppgifter:
Som intendent kommer du att arbeta i nära samverkan med fakultet och institution/avdelningen framförallt via BioCentrums intendenturråd och dess föreståndare. Tillsammans med föreståndaren kommer du att ansvara för intendenturområdet och för dess förvaltning och utveckling, vilket omfattar ansvar för verksamhetsdrift, lokalanpassning, fysisk arbetsmiljö, servicefrågor, ekonomiadministration samt arbetsledning (vaktmästare, laboratoriedisk samt växtodlingspersonal). I tjänsten ingår att vara miljösamordnare. Du kommer att vara föredragande och sekreterare vid intendenturrådsmöten, samt tillsammans med BioCentrums föreståndare verkställare av dess beslut.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har högskoleutbildning, gärna inom förvaltning och administration eller liknande som arbetsgivaren bedöms som likvärdig, god administrativ och organisatorisk förmåga samt erfarenhet av förhandling, serviceverksamhet och verksamhetsutveckling på både strategisk och operativ nivå. Du har arbetat som chef eller har erfarenhet av projektledning och arbetsledning. För tjänsten krävs god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. Du är van att arbeta med dator och innehar B-körkort.

 Erfarenhet av budget och ekonomiuppföljning samt kännedom om de förutsättningar som råder i den akademiska världen är meriterande.

 Arbetet är förenat med många kontakter både inom och utanför SLU så dina personliga egenskaper är därför av central betydelse. Du bör vara van att arbeta självständigt och ha ett stort mått av integritet. Mycket god initiativ- och organisationsförmåga liksom samarbetsförmåga är av största vikt. Vi arbetar för ett gott ledarskap och fäster stor vikt vid din förmåga att utveckla och leda en organisation där effektivitet och kvalitet borgar för en bra service till kärnverksamheten. 

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2020-03-15.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Project Support Officer

Ansök    Jan 28    Uppsala    Administrativ utvecklare
Project Support Officer for the Operating Unit Heat Projects Department and role description As a Project Support Officer you will contribute with your daily work towards Vattenfall’s goal of becoming fossil free within one generation. The position is within the Project Support team part of Project Excellence in the OU Heat Projects. Heat Projects is responsible for the development and construction of the heat and power generating assets and the heat gri... Visa mer
Project Support Officer for the Operating Unit Heat Projects


Department and role description
As a Project Support Officer you will contribute with your daily work towards Vattenfall’s goal of becoming fossil free within one generation. The position is within the Project Support team part of Project Excellence in the OU Heat Projects. Heat Projects is responsible for the development and construction of the heat and power generating assets and the heat grid within BA Heat. The current Project Support team consists of 14 Project Support Officers and 6 Project administrators in Germany, Netherlands and Sweden.
 
The goal of a Project Support Officer is to ensure successful projects together with the project manager and project team. The successful candidate is capable of detecting the needs within the projects and is flexible to jump in where there is demand in the different project management disciplines.
By being part of Project Excellence, you will promote the best practices and standards developed within the organization. In this role, you are an ambassador of Lean processes and seek for improvement opportunities. As a Project Support Officer you will constantly learn and develop as there are constant new exciting work tasks in the daily job.
 
Your main responsibilities as Project Support Officer
• Financial Project Control: support in forecast and planning of budget, preparation of budget latest estimates, preparation of project budget stress tests, set-up and maintain structure of the project in the SAP system.
• Risk Management: conduct, prepare and follow-up of risk workshops, maintain risk register and deliver input for the project and company risk reporting.
• Project Steering and Decision Making Processes: support the project manager in setting up the work packages (WBS), in the preparation of project steering group meetings, in preparation of Project Health Checks (PHC) and VAR and support in following up recommendations.
• Project Practices and Processes: set up and maintain a Project specific handbook based on the Sequential Project Management Methodology (former VPMM) and other relevant documents and structures, prepare, conduct and follow-up lessons learned sessions.
 
Competences and Skills
In this role the interpersonal skills are really important as you will be dealing with complex and diverse project teams. The ideal candidate is a motivated open person with:
- Strong communication skills (active listening, empathy, open-mindedness)
- High degree of self-initiative, engagement and reliability.
Relevant experience in project work within various projects and/or Project Management Certification (IPMA-D, Prince 2) is required. As we work in an international environment we expect that you have a strong verbal and written command of the Swedish and English language.


Location: The position is based in Uppsala , work is divide between main office and project location(s).
 
We welcome your application in English, including CV and cover through the portal, last day to apply 23rd February 2020. Selection and interviews are held after last application date. We do not accept applications through email.
 
For more information about the position you are welcome to contact Giovanni Salvi +31 611749251. For more information about the recruitment process you are welcome to contact recruiter Shala Jamshid, [email protected] . Trade Union representatives in Sweden via Vattenfall´s switchboard +46 8 739 50 00 Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Göran H. Johansson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen.


At Vattenfall, we believe, that the only way to make fossil free living within a generation possible is to power and help manage all energy-aspects of our customers’ lives to create climate smarter living building by building, district by district, city by city.
 
Diversity and inclusion – in everything we do
Read more on how we work with diversity and inclusion here:
https://corporate.vattenfall.com/careers/working-at-vattenfall/diversity/


Our organization
BU Heat Sweden consists of three operational areas: Generation, Grid Construction & Operations, Sales and Operational Excellence, as well as three subsidiaries, with ca 440 employees, a yearly turnover of ca. 3 bnSEK and ca 200.000 end-customers. The BU provide production, management of our heating networks and delivery of heating to clients. BU Heat Sweden is embracing digital transformation to make our business fit for the future, both for our customers and our own daily operations. We view digital as key to make fossil free living possible in one generation. Digital technologies will enable us to improve the customer experience while reducing our emissions related to heating and cooling. Fully embracing the benefits of digitalisation will also be crucial for the success of our business in an increasingly competitive market and enable Climate Smarter Living. Visa mindre

Besökskoordinator

Avdelningen mark och exploatering Vi söker dig som vill utveckla och koordinera vår studiebesöksverksamhet inom stadsbyggnadsförvaltningen! I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Uppsala kommun leder arbetet med nya stadsdelar, stationsområden, spårväg och snabbcykelleder, rum för innovativa bostadsprojekt, för näringslivets utveckling, nya evenemangsarenor och samhällsservice. Uppsalas satsningar inom stadsutveckling, tillväxt och hållbarh... Visa mer
Avdelningen mark och exploatering

Vi söker dig som vill utveckla och koordinera vår studiebesöksverksamhet inom stadsbyggnadsförvaltningen!

I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Uppsala kommun leder arbetet med nya stadsdelar, stationsområden, spårväg och snabbcykelleder, rum för innovativa bostadsprojekt, för näringslivets utveckling, nya evenemangsarenor och samhällsservice. Uppsalas satsningar inom stadsutveckling, tillväxt och hållbarhet gör att staden inte bara är årets globala klimatstad, årets tillväxtkommun, Sveriges bästa cykelstad utan också Sveriges bästa stadskommun att leva och bo i.

Det är många som är intresserade av att besöka oss för att få veta mer om våra spännande satsningar inom stadsbyggnadsområdet. Studiebesöksverksamheten samordnas av en besökskoordinator. Vi söker nu en vikarie för vår besökskoordinator som kommer att vara föräldraledig.

Ditt uppdrag
Som besökskoordinator inom stadsbyggnadsförvaltningen kommer du att samordna studiebesök till Uppsala och vår verksamhet med planering och hållbart samhällsbyggande. Du kommer löpande ansvara för all praktisk planering och genomförande av studiebesök. Du hanterar förfrågningar, skapar besöksprogram, ordnar bokningar av lokaler, förtäring och teknik samt samordnar verksamheten med liknande funktioner inom kommunen. Du tar även emot besökare och säkerställer att alla får ett bra bemötande. Du kan så småningom ta emot vissa studiebesök själv.

Du ansvarar också för att utveckla en systematiserad studiebesöksverksamhet. Det omfattar exempelvis att tillsammans med andra kompetenser se till att det finns aktuella presentationer, filmer, bilder och en tydlig digital väg in till kommunen för dem som vill göra studiebesök. Du samarbetar mycket med medarbetare inom alla delar av stadsbyggnadsförvaltningen, särskilt med dem som medverkar som föreläsare och/eller guider i studiebesök. Likaså arbetar du med kontinuerlig utvärdering och förbättring av studiebesöksverksamheten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av administrativt arbete. Du behöver också ha erfarenhet av en koordinerande roll där många interna och externa kontakter ingått i arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att koordinera besöks- eller eventverksamhet. Det är meriterande om du även har en relevant eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet av stadsbyggnadsfrågor. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Det är meriterande om du även har ytterligare språkkunskaper.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du tar ansvar, är initiativrik och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du har även god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är även lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och har förmåga att fokusera på rätt saker. Det är också viktigt att du är en flexibel person som har förmåga att se möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta enhetschef Anna Sander, 018-727 47 56

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 67 05

Facklig företrädare:
Sampo Hinnemo, SACO, 018-727 40 58
Liselotte Ehn, Vision, 018-727 49 49
Kommunal, 010-442 88 16

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur samt idrott och fritid. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Teknisk skribent till vår globala kund i Uppsala

Har du en god datorvana och är ute efter en spännande utmaning? Vi söker nu flera tekniska skribenter till vår attraktiva och globala kund i Uppsala för ett konsultuppdrag. Tjänsten beräknas tillsättas så snart som möjligt och pågå i 6 månader, med goda möjligheter till förlängning. Uppdraget är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Om tjän... Visa mer
Har du en god datorvana och är ute efter en spännande utmaning? Vi söker nu flera tekniska skribenter till vår attraktiva och globala kund i Uppsala för ett konsultuppdrag. Tjänsten beräknas tillsättas så snart som möjligt och pågå i 6 månader, med goda möjligheter till förlängning. Uppdraget är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Rollen som teknisk skribent kommer att ingå i Technical User Information teamet. Teamet ansvarar för kundanvisningar så som användarinstruktioner, bruksanvisningar, användarmanualer och bruksanvisningar för GE Healthcare Biopharma-produkter. Teamet är baserat i Uppsala men arbetar globalt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Rollen som teknisk skribent är en stor möjlighet att prova teknisk skrivning och lära sig om Content Management Systems. Det ger dig också en möjlighet att lära känna företagets produktportföljer och företaget i sig. Arbetet kommer också att innehålla inspirerande problemlösning. Arbetsuppgifter för rollen kommer exempelvis att innefatta:

• Föra över manualer till Content Management System - SDL Tridion
• Jämföra material i SDL Tridion med PDF så instruktionerna innehåller rätt instruktion
• Re-branda instruktioner, dvs ändra företagsnamn, retuschera bilder och ändra font

Vem är du?
I rollen som teknisk skribent ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med datorer, gärna även programmering. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med bildbehandling, t.ex. Photoshop. Har du erfarenhet av att arbeta med XML ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.

Som person ser vi att du är mycket noggrann i ditt arbete och har ett öga för detaljer. Du är strukturerad initiativ och har straka analytiska och problemlösande färdigheter. Då rollen innefattar många kontaktytor ser vi att du är serviceminded och har en god samarbetsförmåga.

Om verksamheten
IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Administrativ koordinator

FoU-avdelningen Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjän... Visa mer
FoU-avdelningen

Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Välkommen att söka tjänsten som administrativ koordinator på FoUU!
Vi erbjuder just nu en tillsvidareanställning på 100% som administrativ koordinator hos oss på Forskning, Utveckling och Utbildning (FoUU) inom Nära vård och hälsa. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi kan erbjuda en flervetenskaplig miljö med mångsidiga arbetsuppgifter och engagerade yrkesverksamma. FoUU består av: Akademiskt primärvårdscentrum (APC), FoU Funktionshinder, Hälsoäventyret samt FoU Socialtjänst och angränsande hälso- och sjukvård. Tjänsten är placerad övergripande på FoUU.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Ditt uppdrag
Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter som att bistå FoUU-chefen och FoUU-ledningsgruppen. Detta kan innebära att du bland annat är administrativt stöd, mötessekreterare, stöd vid olika aktiviteter t.ex. planeringsdagar, workshops och seminarium.

Du kommer även att till viss del inom din tjänst driva olika projekt, delegerat av FoUU-chefen. Detta arbete innebär även nära samarbete med NVHs projektchef. Din närmaste chef är FoUU-chefen.

Din kompetens
Självgående - Du tar ansvar för din uppgift.
Strukturerad - Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina uppdrag och processer i mål.
Serviceinriktad - Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
Dessutom ser vi gärna att du är engagerad, proaktiv, föreslår förbättringar och samarbetar väl i såväl små som stora arbetsgrupper. Det är även en fördel om du har ett intresse för FoUU frågor.

Erfarenhet och/eller särskild utbildning inom projektledning är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har arbetat i systemen Besched, Primula, Sharepoint och Office-paketet.

Vår verksamhet
FoUU skapar förutsättningar för en evidensbaserad praktik med god kvalitet och effektivitet till nytta för brukare/patient/invånare inom områdena hälsa, vård, funktionshinder samt socialtjänst och angränsande hälso- och sjukvård. Verksamheten ska vara värdeskapande och utgå från invånares, medarbetares och studenters behov. Arbetet bygger dels på de behov som identifieras lokalt och dels på nationella initiativ till kunskapsbaserad utveckling. Basverksamheten innefattar delaktighet/brukarinflytande, kompetensutveckling, kunskapsspridning, kunskapsutveckling, kvalitetssäkring och systematiskt förbättringsarbete, metodstöd, omvärldsbevakning, samverkansutveckling/samverkansstöd, uppföljning/utvärdering/kartläggning och utbildning.

Detta görs huvudsakligen genom att FoUU stödjer verksamheterna inom Nära vård och hälsa samt kommunernas skolor och socialtjänst med fokus på kunskapsutveckling. FoUU bidrar till nyttiggörande av forskning och annan relevant kunskap genom att stödja forsknings, utvecklings, - och utbildningsprojekt utifrån politiskt uppsatta mål samt andra relevanta måldokument tex Region Uppsalas forskningsstrategi och innovationsstrategi. Uppdraget utgår både från lokala behov samt nationella initiativ till kunskapsbaserad utveckling.

Vill du veta mer?
Mer upplysningar lämnas gärna av FoUU-chef Lena Ring tel 018-611 6760 (http://018-611 6760).

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 6 december. Bifoga CV intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan. Intervjuer kommer ske löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare för införande av vårdnära service

Verksamhetsområde Sjukhusadministrationen, Produktionsenheten Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i beh... Visa mer
Verksamhetsområde Sjukhusadministrationen, Produktionsenheten

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete på en av Uppsalas största arbetsplatser. Rollen som verksamhetsutvecklare innebär att du är ett kvalificerat stöd för införandet av vårt koncept vårdnära service på Akademiska sjukhuset. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga kollegor på produktionsenheten som tillhör verksamhetsområde Sjukhusadministrationen.

Ditt uppdrag
Vi söker en engagerad och utvecklingsorienterad verksamhetsutvecklare med intresse för hälso- och sjukvårdsområdet. Sjukhuset kommer under 2020 fortsätta breddinförandet av vårdnära service, en viktig del av framtidens sjukvård, på Akademiska sjukhuset enligt upprättad projektplan.
Arbetsuppgifterna innebär att vara drivande i ett förändringsarbete genom bland annat fortsatt processkartläggning och tydliggörande av uppgifter för olika yrkeskategorier i verksamheten. Därefter ingår att driva arbetet med införande av vårt koncept för vårdnära service med hjälp av framtaget metodstöd. I rollen ingår att samarbeta med olika förvaltningar inom Region Uppsala.

Dina kvalifikationer
Du som söker har en vårdutbildning exempelvis så som sjuksköterska, undersköterska eller har annan adekvat utbildning kombinerat med relevant arbetslivserfarenhet. Gärna med erfarenhet av vård eller logistik- och/eller servicefrågor. Du har lika lätt för ett samarbete med andra professioner som att arbeta självständigt. Du har förmågan att leverera under tidspress och nå uppställda krav på resultat. Du är en god pedagog och kommunikatör som har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en visstidsanställning på 50-100% under perioden 1/10-19 till 31/1-21, omfattning av anställningen går att diskutera om du exempelvis vill kombinera uppdraget med exempelvis en annan tjänst. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Stefan Hjulström Produktionschef: 018-611 01 96
Karin Söderlund HR partner: 018-611 61 31
Fackliga representanter och övriga nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi behandlar ansökningarna löpande så skicka in din ansökan
så snart du kan. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista svarsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Policyrådgivare jämställhet och mänskliga rättigheter

Act Svenska kyrkans vision är en helad skapelse och mänsklighet i samhörighet, rättvisa, frihet och fred. Arbetet sker tillsammans med kyrkor och partnerorganisationer i framförallt Afrika, Asien, Latinamerika och Mellanöstern. Det har stor spännvidd, från arbete med långsiktigt utvecklingssamarbete, humanitära insatser och påverkansinsatser på lokal och global nivå och stöd till kyrkor och teologisk utbildning. Svenska kyrkan är medlem i Action by Churche... Visa mer
Act Svenska kyrkans vision är en helad skapelse och mänsklighet i samhörighet, rättvisa, frihet och fred. Arbetet sker tillsammans med kyrkor och partnerorganisationer i framförallt Afrika, Asien, Latinamerika och Mellanöstern. Det har stor spännvidd, från arbete med långsiktigt utvecklingssamarbete, humanitära insatser och påverkansinsatser på lokal och global nivå och stöd till kyrkor och teologisk utbildning. Svenska kyrkan är medlem i Action by Churches Together (ACT) som är en global allians för kyrkor och kyrkorelaterade organisationer.

Act Svenska kyrkan bedriver påverkansarbete med svenska och internationella beslutsfattare bland annat gentemot EU och FN. Påverkansarbetet syftar till att förändra orättvisa strukturer och påverka policyramverk, politiska processer och beslut, men också till att förändra normer och beteenden. Vi arbetar utifrån rättighetsperspektivets principer och MR-systemen. Som religiös aktör ser vi att vi har ett specifikt bidrag till att åstadkomma förändringar och för Act Svenska kyrkan är genusrättvisa och jämställdhet en prioriterad fråga. I vårt påverkansarbete arbetar vi bland annat med familjerätt och familjenormer.

Läs gärna mer på https://www.svenskakyrkan.se/act

Arbetsuppgifter
Utifrån Act Svenska kyrkans positioner och påverkansplaner bedriva nationellt och internationellt påverkansarbete för genusrättvisa utifrån ett tros- och rättighetsperspektiv. Driva och upprätthålla goda relationer med svenska beslutsfattare, de påverkansnätverk som Act Svenska kyrkan ingår i och givare.

Underhålla och utveckla program gällande global policydialog, inklusive resultatuppföljning, kvalitetssäkring och rapportering.
Kontinuerligt genomföra omvärldsanalys/problemanalys för policydialog i relation till Sverige, EU och FN. Förbereda och planera konferenser och möten internationellt inom den ekumeniska rörelsen, samt FN-systemet och andra multilaterala arenor.

Bistå med underlag och strategi inför externa möten som rör jämställdhetsfrågor frågor samt kvalitetssäkra kommunikationsmaterial. Arbete med policyprocesser så som remisser och att skriva fram positionspapper och policys.
Samverka med globala ekumeniska och interreligiösa nätverk såsom ACT-alliansen, Lutherska världsförbundet, Kyrkornas världsråd och Side by Side: Faith Movement for Gender Justice kring jämställdhet utifrån policymål och program. Driva Svenska kyrkans policyfrågor på nationella, regionala och globala arenor utifrån positioner och riktlinjer.
Samarbeta med utsänd personal samt övrigt som uppdras av enhetschef.

Kvalifikationer
Minst fem års erfarenhet av påverkansarbete för jämställdhet och mänskliga rättigheter, gärna genom internationella organisationer och/eller i fält. Minst magisterexamen, eller motsvarande erfarenhet, inom statskunskap, utvecklingssamarbete, mänskliga rättigheter och internationella relationer. Kunskap om och erfarenhet av att arbeta utifrån MR-systemen och FN. Förståelse av kyrkliga sammanhang, ekumenik och kyrkan som samhällsaktör.

Mycket god kommunikativ förmåga, i såväl tal som skrift på både svenska och engelska. Spanska är meriterande. Som person är du strategisk, målinriktad och flexibel samt har god analytisk förmåga.

God kännedom om globala policyrelaterade plattformar och nätverk och trender inom policydiskursen för jämställdhet och mänskliga rättigheter globalt.

Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Tillträde
Tillträde så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 100% sysselsättningsgrad.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
Policychef, Eva Ekelund, [email protected], tel. 018-169500.

Fackliga företrädare
Katarina Ottosson (Vision), Joakim Lindström (Jusek) och Kajsa Cedervall Westerman (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan. Ansökan ska ha inkommit senast den 13 augusti 2019.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Besökskoordinator

Avdelningen mark och exploatering Vi söker dig som vill utveckla och koordinera vår studiebesöksverksamhet inom stadsbyggnadsförvaltningen! I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Uppsala kommun leder arbetet med nya stadsdelar, stationsområden, spårväg och snabbcykelleder, rum för innovativa bostadsprojekt, för näringslivets utveckling, nya evenemangsarenor och samhällsservice. Uppsalas satsningar inom stadsutveckling, tillväxt och hållbarh... Visa mer
Avdelningen mark och exploatering

Vi söker dig som vill utveckla och koordinera vår studiebesöksverksamhet inom stadsbyggnadsförvaltningen!

I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Uppsala kommun leder arbetet med nya stadsdelar, stationsområden, spårväg och snabbcykelleder, rum för innovativa bostadsprojekt, för näringslivets utveckling, nya evenemangsarenor och samhällsservice. Uppsalas satsningar inom stadsutveckling, tillväxt och hållbarhet gör att staden inte bara är årets globala klimatstad, årets tillväxtkommun, Sveriges bästa cykelstad utan också Sveriges bästa stadskommun att leva och bo i.

Det är många som vill veta mer om våra spännande satsningar inom stadsbyggnadsområdet och vi söker därför en besökskoordinator som ska samordna besöksverksamheten.

Ditt uppdrag
Som besökskoordinator inom stadsbyggnadsförvaltningen kommer du att samordna studiebesök till Uppsala och vår verksamhet med planering och hållbart samhällsbyggande. Du kommer löpande ansvara för all praktisk planering och genomförande av studiebesök. Du hanterar förfrågningar, skapar besöksprogram, ordnar bokningar av lokaler, förtäring och teknik samt samordnar verksamheten med liknande funktioner inom kommunen. Du tar även emot besökare och säkerställer att alla får ett bra bemötande. Du kan så småningom ta emot vissa studiebesök själv.

Du ansvarar också för att utveckla en systematiserad studiebesöksverksamhet. Det omfattar exempelvis att tillsammans med andra kompetenser se till att det finns aktuella presentationer, filmer, bilder och en tydlig digital väg in till kommunen för dem som vill göra studiebesök. Du samarbetar mycket med medarbetare inom alla delar av stadsbyggnadsförvaltningen, särskilt med dem som medverkar som föreläsare och/eller guider i studiebesök. Likaså arbetar du med kontinuerlig utvärdering och förbättring av studiebesöksverksamheten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av administrativt arbete. Du behöver också ha erfarenhet av en koordinerande roll där många interna och externa kontakter ingått i arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att koordinera besöks- eller eventverksamhet. Det är meriterande om du även har en relevant eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet av stadsbyggnadsfrågor. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Det är meriterande om du även har ytterligare språkkunskaper.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du tar ansvar, är initiativrik och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du har även god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är även lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och har förmåga att fokusera på rätt saker. Det är också viktigt att du är en flexibel person som har förmåga att se möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta enhetschef Anna Sander, 018-727 47 56

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av HR-specialist Helena Persson Brage, 018-727 67 05

Facklig företrädare:
Sampo Hinnemo, SACO, 018-727 40 58
Liselotte Ehn, Vision, 018-727 49 49
Kommunal, 010-442 88 16

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur, idrott och fritid samt fastighet. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare ekonomi

Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag ä... Visa mer
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt.

Kyrkokansliet i Uppsala, avdelningen för gemensamma funktioner

Verksamhetsutvecklare inom Ekonomi

Vi expanderar och söker dig som vill vara med och utveckla Svenska kyrkans framtida ekonomiprocesser i rollen som verksamhetsutvecklare!

Svenska kyrkan arbetar för att inom ekonomi- och löne/HR-området skapa enhetliga processer med tillhörande system i hela landet.

Vi är en enhet hos kyrkokansliet, som består av ett 20-tal personer som ansvarar för att utveckla och leverera ekonomiprocesser med tillhörande systemstöd. Enheten har även motsvarande uppgift inom löne- och personaladministrativa området. Processerna och systemstödet nyttjas primärt av stiften (den regionala organisationen) som i sin tur utför ekonomitjänster till de av kyrkans församlingar som önskar sådant stöd. En nära samverkan med stiften är därför en viktig del i arbetet. I dagsläget använder drygt 170 församlingar (cirka en tredjedel av alla församlingar) de gemensamma arbetssätten.

Vi behöver nu utöka med en duktig och drivande verksamhetsutvecklare med specialistkunskap inom ekonomi till vår trevliga grupp! Vi befinner oss i en expansiv fas och arbetet bedrivs periodvis i ett högt tempo. Det är viktigt att du trivs i en föränderlig miljö. Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se

Arbetsuppgifter

• Som verksamhetsutvecklare driver du och/eller deltar i utredningar och nyutveckling av ekonomitjänstens processer med systemstöd och utbildningar.
• Baserat på förbättringsförslag, uppkomna problem och incidenter fångar och analyserar du behov samt ställer krav i samarbete med representanter för verksamheten hos stift och församlingar samt IT och systemleverantörer.
• Du tar fram beslutsunderlag avseende verksamhetsnytta och kostnadsbesparing – nyttoeffekter.
• Du bygger ekonomiprocesser med funktionalitet och rutiner samt bevakar omvärlden (lagar, regler med mera) inom ekonomiområdet och bedömer hur dessa påverkar det gemensamma arbetssättet.
• Du är lärare vid utbildningar för ekonomer som arbetar i det gemensamma arbetssättet.
• Du dokumenterar utbildningsmaterial, processer, rutiner, presentationer med mera och kommunicerar nyheter både muntligt och skriftligt.

Systemlösningarna kommer från Eniac där vi idag använder ekonomisystemet Aveny. Runt detta system finns det integrationer med andra system, t ex med tidrapporterings- och lönesystem.

Kvalifikationer

• Du är en utbildad och erfaren ekonom som arbetat minst 5 år. Vi ser gärna att du arbetat inom controlling.
• Som person är du ansvarstagande, strukturerad, noggrann och resultatinriktad med förmåga att ta initiativ, planera och prioritera uppgifter utifrån leveranstidpunkter.
• Du har förmågan att analysera och bryta ned komplexa frågor i beståndsdelar och lösa komplicerade problem samt förstå vad som skapar effektivitet i ett större sammanhang.
• Du är kommunikativ till din läggning och har lätt för att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som i skrift. Du gillar att arbeta självständigt såväl som i grupp.
• Erfarenhet av verksamhetsutveckling där du arbetat med processkartläggning och processutveckling inom ekonomi är meriterande.
• Det är också meriterande om du har erfarenhet från ekonomiarbete i en församling eller i en servicebyrå inom Svenska kyrkan.

Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Tillträde
Snarast

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
Enhetschef Anna Edling och gruppledare Annelie Gabrielsson.
De nås på mail eller telefon 018-16 95 00 (du kommer att få lämna meddelande för att bli uppringd).

Fackliga företrädare
Katarina Ottosson (Vision), Joakim Lindström (Jusek) och Kajsa Cedervall Westerman (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan. Ansökan ska ha inkommit senast den 10 september 2019.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Projektsamordnare

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Anställningen som projektsamordnare på Circus är på heltid tillsvidare.

Vetenskapsområdet för humaniora och samhällsvetenskap vid Uppsala universitet har en bred verksamhet med kvalificerad utbildning och forskning vid 39 institutioner/enheter vid sex fakulteter. Inom området arbetar ca 2 000 lärare och forskare. Humaniora och samhällsvetenskap vid Uppsala universitet utmärks av ämnesmässigt djup och excellens, liksom av bredd och mångfald.

För att utveckla och stödja vetenskapliga samarbeten och problemdriven forskning över institutions-, fakultets- och områdesgränser har Vetenskapsområdet för humaniora och samhällsvetenskap inrättat ett nytt centrum, Centre for Integrated Research on Culture and Society (CIRCUS). Verksamheten planeras i ett första skede för en femårsperiod. Verksamheten bedrivs i egna lokaler och ska erbjuda kvalificerat stöd och en miljö för tvärgående och tematisk forskning, kortare forskningsvistelser, konferenser och seminarier. Den ska genom utlysningar i konkurrens bland områdets forskare ge stöd till nätverk, forskningsinitiering, workshops och andra liknande aktiviteter som genomförs i miljön. CIRCUS ska även vara en väl synlig plattform för och profilera tematiskt integrerad kultur- och samhällsforskning av hög relevans utanför akademin.

Arbetsuppgifter:
Målet med den inledande femårsperioden är att etablera Circus som en nationellt och internationellt ledande mångvetenskaplig miljö. Verksamheten leds av Circus föreståndare och projektsamordnaren ska i nära samarbete med denna bidra till att utveckla verksamheten. Detta inbegriper att aktivt samarbeta med och understödja föreståndaren i utformningen och genomförandet av aktiviteter som stimulerarar tvär- och mångvetenskapliga forskningssamarbeten inom Uppsala universitet. Bland arbetsuppgifterna hör därför att medverka i planering, genomförande och utvärdering av workshops, seminarieserier och symposier. Arbetsuppgifterna innefattar också att delta i det löpande arbetet med att utveckla kommunikationen om verksamheten, inom Uppsala universitet och externt.
Projektsamordnaren ska tillsammans med Circus föreståndare utgöra verksamhetens nav. Circus stab inom administration och kommunikation kommer initialt totalt omfatta 3 personer.

Kvalifikationskrav:
Projektsamordnaren ska vara en disputerad forskare i ett ämne representerat inom vetenskapsområdet humaniora och samhällsvetenskap på Uppsala universitet. Erfarenhet av att delta i tvär- eller mångvetenskapliga forskningsprojekt och erfarenhet av att samarbeta med forskare från olika discipliner krävs. Vidare krävs erfarenhet av forskningsadministrativt arbete, såsom planering, administration och uppföljning av forskningsprojekt och workshops. Den vi söker ska ha uppvisat god administrativ skicklighet samt ha överblick över och intresse för humanistisk och samhällsvetenskaplig forskning utöver den egna forskningsinriktningen och ett engagemang för vetenskapligt utvecklingsarbete. Personen vi söker är självgående, samarbetsinriktad, strukturerad och har god kommunikationsförmåga.
Anställningen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

Önskvärt/meriterande i övrigt:
För denna anställning är det meriterande om den vi söker kan uppvisa dokumenterad erfarenhet av:

- att arbeta med kommunikation om vetenskaplig verksamhet och forskningsresultat riktad till olika målgrupper
- arbete i flerdisciplinära eller integrativa forskningsmiljöer
- förtroendeuppdrag inom akademin, såsom att studierektor, programansvar, sakkunnig, styrelseuppdrag samt
- språkliga kompetenser i ytterligare väsentliga språk för vetenskaplig kommunikation.


Vid rekryteringen kommer vikt att läggas vid personliga egenskaper samt den sociala och kommunikativa förmåga som fordras för att utföra arbetsuppgifterna väl. Vidare kommer universitetet främst att beakta den som efter en helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter och bidra till en positiv utveckling av verksamheten.

Ansökningsförfarande:
Ansökan ska innefatta följande:

- ett kortfattat ansökningsbrev om hur den sökande ser på den aktuella anställningen
- kortfattad redogörelse för verksamhet av relevans för den aktuella anställningen (CV).

Information om ansökningsförfarandet:
Ansökan samt bilagor skickas in elektroniskt i rekryteringssystemet Varbi.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: Tillträde till anställningen sker enligt överenskommelse snarast möjligt, senast 1 oktober.

Anställningsform: Heltid, Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Claes-Fredrik Helgesson, föreståndare och vetenskaplig ledare för Circus ([email protected]) tel. 018-471 3887. För vidare information om Circus se https://uu.mynetworkglobal.com/center/tool/position/273953/edit/tab:2/checklist:TA/uu.se/circus.

Välkommen med din ansökan senast den 14 juni 2019, UFV-PA 2019/1208.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre