Lediga jobb La fabbrica Sweden AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från La fabbrica Sweden AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Redovisningsassistent deltid

I rollen som ekonomiassistent kommer du att jobba självständigt på plats hos oss ca 60 timmar/månad samt eventuellt mer vid ledigheter. Du kommer bli en del av ett trevligt och sammansvetsat team med olika administrativa arbetsuppgifter. Arbete på distans kan förekomma. Du är med och ser till att den löpande redovisningen sköts enligt lagar och regler samt att våra avdelningschefer och ledning tillhandahålls med de underlag de behöver för att fatta välgrun... Visa mer
I rollen som ekonomiassistent kommer du att jobba självständigt på plats hos oss ca 60 timmar/månad samt eventuellt mer vid ledigheter. Du kommer bli en del av ett trevligt och sammansvetsat team med olika administrativa arbetsuppgifter. Arbete på distans kan förekomma.
Du är med och ser till att den löpande redovisningen sköts enligt lagar och regler samt att våra avdelningschefer och ledning tillhandahålls med de underlag de behöver för att fatta välgrundade beslut och kunna följa verksamhetens utveckling.
La fabbrica Sweden AB är ett industribageri som bakar desserter och bröd för hand och levererar till kunder i hela Norden samt även ut i Europa. Vi har funnits sedan 2011 och har 32 anställda.
Vi utökar och kompetenshöjer nu vår administrativa del på kontoret.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Löpande bokföring, hantering av moms och utlägg
• Hantera och kontera inkommande leverantörsfakturor
• Avstämningar, kontroller och analyser
• Vara behjälplig i månads- och årsbokslut
• Samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen och inom företaget

VEM söker vi?
Utbildning/Krav
Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av självständigt redovisnings- och bokföringsarbete. Du har god datavana och har med fördel jobbat i affärssystemet Fortnox eller liknande.
Du kan utrycka dig väl i det svenska språket, i både tal och skrift och behärskar engelska.
Personliga egenskaper
Som person ska du vara ödmjuk och positiv till nya utmaningar.
Du trivs med att ha flera bollar i luften och är en kommunikativ person. Du är noggrann, har mycket god samarbetsförmåga och är en utåtriktad person med stor service- och ansvarskänsla. Vidare är du prestigelös och inte rädd för att hoppa in där det behövs.

Skicka in din ansökan till oss omgående om du känner att du är den rätta personen. Vi gör ett löpande urval.


Start: Januari 2024
Lön; enligt överenskommelse Visa mindre

Leveranschaufför

Vi söker i första hand en sommarvikarie som leveranschaufför men det kan även bli en längre tjänst som extrachaufför och varumottagare om du är rätt person. Vi är ett bageri som levererar desserter och bröd till Stockholmsområdet, men även lokalt i Uppsala. Arbetet består i att lasta, paketera och leverera varor till kunder. Du ska kunna köra säkert och leverera i centrala city. Svenska språket och ett serviceinriktat sätt är ett krav då du träffar våra ku... Visa mer
Vi söker i första hand en sommarvikarie som leveranschaufför men det kan även bli en längre tjänst som extrachaufför och varumottagare om du är rätt person.
Vi är ett bageri som levererar desserter och bröd till Stockholmsområdet, men även lokalt i Uppsala. Arbetet består i att lasta, paketera och leverera varor till kunder. Du ska kunna köra säkert och leverera i centrala city.
Svenska språket och ett serviceinriktat sätt är ett krav då du träffar våra kunder och representerar företaget. Visa mindre

Utbildad och erfaren konditor

Ansök    Feb 2    La fabbrica Sweden AB    Bagare/Konditor
Vi är ett industribageri i Librobäck, Uppsala som tillverkar tårtor, desserter, glass och bröd. Vår produktion är mestadels manuell, endast ett fåtal produkter tillverkas i maskin. Vi produktutvecklar ständigt och är certifierade med FSSC 22000. Då vi växer kraftigt och våra kunder ökar både till antal och i volym söker vi fler konditorer. Du bör ha några års erfarenhet av att både produktutveckla och tillverka konditorivaror. Gärna även erfarenhet av att ... Visa mer
Vi är ett industribageri i Librobäck, Uppsala som tillverkar tårtor, desserter, glass och bröd.
Vår produktion är mestadels manuell, endast ett fåtal produkter tillverkas i maskin. Vi produktutvecklar ständigt och är certifierade med FSSC 22000.
Då vi växer kraftigt och våra kunder ökar både till antal och i volym söker vi fler konditorer.
Du bör ha några års erfarenhet av att både produktutveckla och tillverka konditorivaror. Gärna även erfarenhet av att arbeta till kraven från FSSC 22000.
Du skall vara stresstålig, samarbetsvillig och prata och förstå svenska.
Arbetstiden är både dagtid och kvällstid.
Vi har kollektivavtal med Livs. Visa mindre

Erfaren kvalitetschef med kunskap om FSSC 22000

Ansök    Feb 24    La fabbrica Sweden AB    Kvalitetschef
Vi söker dig med ett högt engagemang för kvalitet som vill vara med att driva kvalitetsarbetet på ett växande företag. Vill du ha en bred och spännande roll inom kvalitet och produktsäkerhet i en produktionsnära miljö inom livsmedelsbranschen? Just nu söker vi en driven och ansvarsfull kvalitetschef. Vi är ett industribageri med ett konditori och en bageriavdelning som producerar och levererar till kunder i främst Sverige, men även till de Nordiska länder... Visa mer
Vi söker dig med ett högt engagemang för kvalitet som vill vara med att driva kvalitetsarbetet på ett växande företag.
Vill du ha en bred och spännande roll inom kvalitet och produktsäkerhet i en produktionsnära miljö inom livsmedelsbranschen? Just nu söker vi en driven och ansvarsfull kvalitetschef.
Vi är ett industribageri med ett konditori och en bageriavdelning som producerar och levererar till kunder i främst Sverige, men även till de Nordiska länderna och ut i Europa. Våra kunder är grossister, DVH, restauranger, flyg och färjor. Vi håller till i Librobäck industriområde utanför Uppsala och har en lokal på ca 3000m2 med 28 anställda.
Vi har Kollektivavtal med LIVS.
Arbetsbeskrivning
Din främsta uppgift i egenskap av kvalitetschef är att driva kvalitetsarbetet och se till att företaget uppfyller de mål och krav som ställs inom FSSC 2200.
Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter kommer att vara att:
Tillämpa gällande kvalitetskrav
Arbeta för att nå upp till satta kvalitetsmål
Genomföra avvikelseutredningar
Bistå vid certifieringar och revisioner
Genomföra och följa upp internrevisioner
Genomföra utbildningar inom kvalitet
Utveckla kvalitetsarbetet
Genomföra reklamationsutredningar
Driva HACCP-arbetet tillsammans med avdelningsansvariga och utföra riskanalyser
HACCP-representant vid framtagning av ny produkt/process
Ansvara för utveckling av dokumentationssystemet samt överblicka att all dokumentation inom kvalitet finns
Verka för hög hygienisk standard
Tillämpa lagstiftningen


Vem är du?
Vi ser att du som söker har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har tidigare erfarenhet av kvalitets- och produktsäkerhetsfrågor inom produktionsverksamhet inom livsmedelsbranschen. Vi ser också att du har dokumenterad erfarenhet av rapportskrivning samt är väl insatt i HACCP-principerna och gällande lagstiftning inom livsmedel. Verksamheten är certifierad enligt FSSC 22000.
För att lyckas i rollen som kvalitetschef är du resultatorienterad, analytisk och strukturerad.
Du kommer ha många kontaktytor, så dina sociala egenskaper är viktiga. Vi ser gärna att du är lyhörd och har god förmåga till samarbete och flexibilitet. Du har lätt att förmedla kunskap och information såväl muntligt som skriftligt. Du ska trivas med att arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt samt i en hög förändringstakt.
För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett tillfredställande sätt skall du tala och skriva flytande svenska, samt ha goda kunskaper i engelska. Kunskap i de nordiska språken är också en merit då vi har kunder i hela Norden.
Vi ser också att du har mycket god datorvana. Visa mindre

Handpaketerare kvällstid

Ansök    Jul 14    La fabbrica Sweden AB    Handpaketerare
Vi är ett industribageri som levererar bröd och desserter till stora kunder i Sverige och Norden. Vi har nu återhämtat oss efter pandemins effekter och söker personal till vår packavdelning. Du bör vara stresstålig, samarbetsvillig och flexibel. Arbetet består i att såga, packa och färdigställa pallar för leverans. Arbetet är kvällstid på vardagar. Vi har kollektivavtal och är granskade av Transportstyrelsens enhet för Luftfart. Du får inte finnas i krimin... Visa mer
Vi är ett industribageri som levererar bröd och desserter till stora kunder i Sverige och Norden. Vi har nu återhämtat oss efter pandemins effekter och söker personal till vår packavdelning.
Du bör vara stresstålig, samarbetsvillig och flexibel. Arbetet består i att såga, packa och färdigställa pallar för leverans.
Arbetet är kvällstid på vardagar.
Vi har kollektivavtal och är granskade av Transportstyrelsens enhet för Luftfart. Du får inte finnas i kriminellt register. Visa mindre

Utbildad och erfaren konditor

Ansök    Jul 17    La fabbrica Sweden AB    Bagare/Konditor
Vi är ett industribageri i Librobäck, Uppsala som tillverkar tårtor, desserter, glass och bröd. Vår produktion är mestadels manuell, endast ett fåtal produkter tillverkas i maskin. Vi produktutvecklar ständigt och är certifierade med FSSC 22000. Då vi växer kraftigt och våra kunder ökar både till antal och i volym söker vi fler konditorer.Du bör ha erfarenhet av att både produktutveckla och tillverka och gärna även erfarenhet av att arbeta till kraven från... Visa mer
Vi är ett industribageri i Librobäck, Uppsala som tillverkar tårtor, desserter, glass och bröd. Vår produktion är mestadels manuell, endast ett fåtal produkter tillverkas i maskin. Vi produktutvecklar ständigt och är certifierade med FSSC 22000. Då vi växer kraftigt och våra kunder ökar både till antal och i volym söker vi fler konditorer.Du bör ha erfarenhet av att både produktutveckla och tillverka och gärna även erfarenhet av att arbeta till kraven från FSSC 22000.Arbetstiden är både dagtid och kvällstid. Vi har kollektivavtal med Livs. Visa mindre