Lediga jobb La fabbrica Sweden AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från La fabbrica Sweden AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Erfaren kvalitetschef med kunskap om FSSC 22000

Ansök    Feb 24    La fabbrica Sweden AB    Kvalitetschef
Vi söker dig med ett högt engagemang för kvalitet som vill vara med att driva kvalitetsarbetet på ett växande företag. Vill du ha en bred och spännande roll inom kvalitet och produktsäkerhet i en produktionsnära miljö inom livsmedelsbranschen? Just nu söker vi en driven och ansvarsfull kvalitetschef. Vi är ett industribageri med ett konditori och en bageriavdelning som producerar och levererar till kunder i främst Sverige, men även till de Nordiska länder... Visa mer
Vi söker dig med ett högt engagemang för kvalitet som vill vara med att driva kvalitetsarbetet på ett växande företag.
Vill du ha en bred och spännande roll inom kvalitet och produktsäkerhet i en produktionsnära miljö inom livsmedelsbranschen? Just nu söker vi en driven och ansvarsfull kvalitetschef.
Vi är ett industribageri med ett konditori och en bageriavdelning som producerar och levererar till kunder i främst Sverige, men även till de Nordiska länderna och ut i Europa. Våra kunder är grossister, DVH, restauranger, flyg och färjor. Vi håller till i Librobäck industriområde utanför Uppsala och har en lokal på ca 3000m2 med 28 anställda.
Vi har Kollektivavtal med LIVS.
Arbetsbeskrivning
Din främsta uppgift i egenskap av kvalitetschef är att driva kvalitetsarbetet och se till att företaget uppfyller de mål och krav som ställs inom FSSC 2200.
Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter kommer att vara att:
Tillämpa gällande kvalitetskrav
Arbeta för att nå upp till satta kvalitetsmål
Genomföra avvikelseutredningar
Bistå vid certifieringar och revisioner
Genomföra och följa upp internrevisioner
Genomföra utbildningar inom kvalitet
Utveckla kvalitetsarbetet
Genomföra reklamationsutredningar
Driva HACCP-arbetet tillsammans med avdelningsansvariga och utföra riskanalyser
HACCP-representant vid framtagning av ny produkt/process
Ansvara för utveckling av dokumentationssystemet samt överblicka att all dokumentation inom kvalitet finns
Verka för hög hygienisk standard
Tillämpa lagstiftningen


Vem är du?
Vi ser att du som söker har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har tidigare erfarenhet av kvalitets- och produktsäkerhetsfrågor inom produktionsverksamhet inom livsmedelsbranschen. Vi ser också att du har dokumenterad erfarenhet av rapportskrivning samt är väl insatt i HACCP-principerna och gällande lagstiftning inom livsmedel. Verksamheten är certifierad enligt FSSC 22000.
För att lyckas i rollen som kvalitetschef är du resultatorienterad, analytisk och strukturerad.
Du kommer ha många kontaktytor, så dina sociala egenskaper är viktiga. Vi ser gärna att du är lyhörd och har god förmåga till samarbete och flexibilitet. Du har lätt att förmedla kunskap och information såväl muntligt som skriftligt. Du ska trivas med att arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt samt i en hög förändringstakt.
För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett tillfredställande sätt skall du tala och skriva flytande svenska, samt ha goda kunskaper i engelska. Kunskap i de nordiska språken är också en merit då vi har kunder i hela Norden.
Vi ser också att du har mycket god datorvana. Visa mindre

Handpaketerare kvällstid

Ansök    Jul 14    La fabbrica Sweden AB    Handpaketerare
Vi är ett industribageri som levererar bröd och desserter till stora kunder i Sverige och Norden. Vi har nu återhämtat oss efter pandemins effekter och söker personal till vår packavdelning. Du bör vara stresstålig, samarbetsvillig och flexibel. Arbetet består i att såga, packa och färdigställa pallar för leverans. Arbetet är kvällstid på vardagar. Vi har kollektivavtal och är granskade av Transportstyrelsens enhet för Luftfart. Du får inte finnas i krimin... Visa mer
Vi är ett industribageri som levererar bröd och desserter till stora kunder i Sverige och Norden. Vi har nu återhämtat oss efter pandemins effekter och söker personal till vår packavdelning.
Du bör vara stresstålig, samarbetsvillig och flexibel. Arbetet består i att såga, packa och färdigställa pallar för leverans.
Arbetet är kvällstid på vardagar.
Vi har kollektivavtal och är granskade av Transportstyrelsens enhet för Luftfart. Du får inte finnas i kriminellt register. Visa mindre

Leveranschaufför

Vi söker i första hand en sommarvikarie som leveranschaufför men det kan även bli en längre tjänst som extrachaufför och varumottagare om du är rätt person. Vi är ett bageri som levererar desserter och bröd till Stockholmsområdet, men även lokalt i Uppsala. Arbetet består i att lasta, paketera och leverera varor till kunder. Du ska kunna köra säkert och leverera i centrala city. Svenska språket och ett serviceinriktat sätt är ett krav då du träffar våra ku... Visa mer
Vi söker i första hand en sommarvikarie som leveranschaufför men det kan även bli en längre tjänst som extrachaufför och varumottagare om du är rätt person.
Vi är ett bageri som levererar desserter och bröd till Stockholmsområdet, men även lokalt i Uppsala. Arbetet består i att lasta, paketera och leverera varor till kunder. Du ska kunna köra säkert och leverera i centrala city.
Svenska språket och ett serviceinriktat sätt är ett krav då du träffar våra kunder och representerar företaget. Visa mindre

Utbildad och erfaren konditor

Ansök    Jul 17    La fabbrica Sweden AB    Bagare/Konditor
Vi är ett industribageri i Librobäck, Uppsala som tillverkar tårtor, desserter, glass och bröd. Vår produktion är mestadels manuell, endast ett fåtal produkter tillverkas i maskin. Vi produktutvecklar ständigt och är certifierade med FSSC 22000. Då vi växer kraftigt och våra kunder ökar både till antal och i volym söker vi fler konditorer.Du bör ha erfarenhet av att både produktutveckla och tillverka och gärna även erfarenhet av att arbeta till kraven från... Visa mer
Vi är ett industribageri i Librobäck, Uppsala som tillverkar tårtor, desserter, glass och bröd. Vår produktion är mestadels manuell, endast ett fåtal produkter tillverkas i maskin. Vi produktutvecklar ständigt och är certifierade med FSSC 22000. Då vi växer kraftigt och våra kunder ökar både till antal och i volym söker vi fler konditorer.Du bör ha erfarenhet av att både produktutveckla och tillverka och gärna även erfarenhet av att arbeta till kraven från FSSC 22000.Arbetstiden är både dagtid och kvällstid. Vi har kollektivavtal med Livs. Visa mindre