Lediga jobb Metod Arkitekter i Uppsala AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Metod Arkitekter i Uppsala AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Marknadskommunikatör

Är du vår nya marknadskommunikatör? Vi söker en kreativ och kunskapstörstig person som är nyfiken på omvärlden. Du har god analysförmåga och är duktigt på att förmedla budskap genom text, bild samt rörligt material. Du har blick för detaljer och ett säkert formspråk. Du är noggrann och strukturerad när du utför dina arbetsuppgifter och är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetsuppgifter Arbetet är omväxlande och skiljer sig från dag til... Visa mer
Är du vår nya marknadskommunikatör?
Vi söker en kreativ och kunskapstörstig person som är nyfiken på omvärlden. Du har god analysförmåga och är duktigt på att förmedla budskap genom text, bild samt rörligt material. Du har blick för detaljer och ett säkert formspråk. Du är noggrann och strukturerad när du utför dina arbetsuppgifter och är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Arbetsuppgifter
Arbetet är omväxlande och skiljer sig från dag till dag. Dina främsta huvudsysslor kommer bestå av att:
· Skapa presentationsmaterial: I detta ingår både att utveckla och hålla företagets marknadsföringsmaterial uppdaterat samt att vara med och ta fram anbuds- och projektpresentationer.
· Vara drivande i arbetet med våra sociala kanaler: Utveckla och skapa intresseväckande innehåll till våra digitala kanaler i form av text, bild och video. Följa upp och mäta kommunikationsinsatserna.
· Ansvara för hemsida: Hålla hemsidan uppdaterad och utveckla kontinuerligt.
Bisysslor kan exempelvis vara att skapa marknadskommunikation som erfordras runt ett event eller att fota personal och projektbilder när behov finns.
Kunskapskrav
· Mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift i såväl svenska som engelska.
· Goda kunskaper i Adobe CS (i synnerhet Indesign och Photoshop).
· Goda kunskaper i Word och PowerPoint.
· Kunskap och erfarenhet av hemsideutveckling: d.v.s. erfarenhet av webbsideplattformar, grundläggande kunskaper i kod (främst html, CSS) och SEO
· Kunskap och förståelse kring sociala medier och dess uppbyggnad.
· Erfarenhet av fotografering och bildbehandling samt vana att hantera systemkamera.
Meriterande
Har erfarenhet av arbete med analysverktyg som t.ex. Google analytics.
Kunskap kring bildhantering och upphovsrätt.
Grundläggande kunskap kring annonsering.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% - 100%, beroende på den sökandes kunskaper som kan komma tillgodo för företaget i övrigt. Tjänstens omfattning kan då diskuteras och vara 100%
Utbildning inom kommunikation eller marknadsföring är meriterande men inte ett krav.
Hur du söker
Skicka din ansökan med CV, bakgrund, utbildning och kunskaper. Gärna eventuell Portfolio om det finns. Ansökan skickas till [email protected] senast 12/10. Visa mindre

Byggnadsprojektör

Är du vår nya byggnadsingenjör? Vi söker en kreativ och kunskapstörstig person som är nyfiken på omvärlden. Du har god analysförmåga och erfarenhet av att arbeta med byggnadsprojektering på ett arkitektkontor eller likvärdigt. På Metod arbetar arkitekter och ingenjörer sida vid sida och vi hjälper våra uppdragsgivare med långsiktiga och hållbara lösningar. Vi säkerställer att tekniska lösningar är väl koordinerade och tar fram kompletta handlingar för geno... Visa mer
Är du vår nya byggnadsingenjör?
Vi söker en kreativ och kunskapstörstig person som är nyfiken på omvärlden. Du har god analysförmåga och erfarenhet av att arbeta med byggnadsprojektering på ett arkitektkontor eller likvärdigt. På Metod arbetar arkitekter och ingenjörer sida vid sida och vi hjälper våra uppdragsgivare med långsiktiga och hållbara lösningar. Vi säkerställer att tekniska lösningar är väl koordinerade och tar fram kompletta handlingar för genomförande. Du är noggrann och strukturerad när du utför dina arbetsuppgifter och är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Arbetsuppgifter
Arbetet är omväxlande och skiljer sig från dag till dag. Dina främsta huvudsysslor kommer bestå av att:
· Byggnadsprojektering i olika faser i en fastighets livslängd. Vi arbetar både i nybyggnadsprojekt och i förvaltningsskeden och värdesätter en bred kompetens och goda tekniska systemlösningar som fungerar på detaljnivå.
· Vara drivande i våra projekt och leda arbetet framåt mot uppsatta mål och tidsramar.
· Stödja våra uppdragsgivare med bygglovsrelaterade handlingar och annan teknisk konsultation.
Kunskapskrav
· Byggnadsingenjör eller motsvarande med några års erfarenhet av framtagande av tekniska handlingar.
· Projektering i Archicad och erfarenhet av att arbeta med BIM
· Goda kunskaper i svenska myndighetskrav, Boverket, BBR och AMA
· Goda kunskaper i Word och Excel
· Utrycker dig väl i tal och skrift på svenska
· Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbeta
· God samarbetsförmåga och värdesätter att arbeta med andra i projekt
Meriterande
Har erfarenhet av hållbarhetsarbete och smarta energilösningar
Kompetens i andra ritningshanteringsprogram
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Anställningsort är Stockholm eller Uppsala. Båda våra kontor ligger centralt och fungerar väl med kollektivtrafik.
Hur du söker
Skicka din ansökan med CV, bakgrund, utbildning och kunskaper. Gärna eventuell Portfolio om det finns.
Ansökan skickas till [email protected] senast 18/10.
Vi behandlar ansökan löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Visa mindre