Lediga jobb som Byggnadsingenjör i Uppsala

Se lediga jobb som Byggnadsingenjör i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Lokalstrateg

Tillsvidareanställning  |  Heltid  |  Kollektivavtal  |  Tjänstepension  |  28–35 dagars semester  |  Friskvårdsbidrag  |  Uppsala  |  Möjlighet till distansjobb  |  Flex  |  Sista ansökningsdag 2023-03-03  Ansök här: https://sva. varbi.com/se/what:job/jobID:578651/ SVA står för inför en stor utmaning med se över befintliga lokaler genom projektet Framtidshuset 2.0. Vi söker en kompetens som ska ta reda på hur vi kan nyttja befintliga lokaler och beho... Visa mer
Tillsvidareanställning  |  Heltid  |  Kollektivavtal  |  Tjänstepension  |  28–35 dagars semester  |  Friskvårdsbidrag  |  Uppsala  |  Möjlighet till distansjobb  |  Flex  |  Sista ansökningsdag 2023-03-03 

Ansök här: https://sva.

varbi.com/se/what:job/jobID:578651/

SVA står för inför en stor utmaning med se över befintliga lokaler genom projektet Framtidshuset 2.0. Vi söker en kompetens som ska ta reda på hur vi kan nyttja befintliga lokaler och behov av eventuella nybyggnader på bästa sätt utifrån verksamhetens behov.      

Om arbetsplatsen, SVA 
Statens veterinärmedicinska anstalt, SVA, är en expertmyndighet med ca 380 anställda, belägen på Ultunaområdet i Uppsala. SVA följer och analyserar utvecklingen av antibiotikaresistens hos djur och har som riskvärderande beredskapsmyndighet i uppgift att utreda smittsamma djursjukdomars uppkomst, orsak och spridningssätt och medverka i förebyggandet och bekämpandet av dessa. Myndigheten bedriver också forskning. SVA är en del av det civila försvaret och upprätthåller samhällsviktiga funktioner genom hög veterinärmedicinsk kompetens, övervakning och ackrediterade laboratorier. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta nära verksamheten i en projektledarroll och analysera verksamhetsbehov och flöden. I din roll kommer du att arbeta med olika sorters utredningar och sköta dialog med interna och externa  kontakter. Du kommer också att arbeta med arbetsuppgifter som ingår hyresavtals- och gränsdragningsfrågor, att sammanställa beslutsunderlag samt att hjälpa verksamheten att ta fram rumsfunktionsprogram. Arbetet innebär en översyn av effektivare lokalutnyttjande. I rollen ingår också att hålla presentationer i större grupper både internt och externt. 

Kvalifikationer 
Du har en högskoleutbildning inom området eller har motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har minst 5 års erfarenhet inom området.  Vi vill att du har erfarenhet av arbete med laboratorielokaler. Du är van att leda projekt. Vi vill att du har erfarenhet av att i nära samarbete med berörda verksamheter uppnå effektivare lokalutnyttjande. Dessutom vill vi att du är van att jobba utifrån ett helikopterperspektiv.

Som person är du självgående, strukturerad och utåtriktad. Det är viktigt att du har en förmåga att lätt skapa nya kontakter. Du behöver vara driven och få processer att utvecklas framåt.  

Vi söker dig som är lösningsorienterad med positiv inställning. Du gillar att ge service och förstår vikten av att ha goda relationer i alla led. Du är van att arbeta mot tydliga mål och rapporterar löpande. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.  

Villkor
Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.
Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. 

Övrigt
Med diagnostik, forskning och expertkunskap bidrar SVA till en god djurhälsa och minskad
smittspridning mellan djur och människor. Med Coronapandemin färskt i minnet vet vi att djursjukdomar kan bli ett hot i samhället och slå hårt mot Sveriges matförsörjning, hälsa och ekonomi. Som beredskapsmyndighet ingår SVA i sektorn Livsmedelsförsörjning och dricksvatten.

SVA är en myndighet vilket innebär att alla meddelanden som skickas till oss blir allmänna handlingar. Har du skyddad identitet ska du inte söka jobbet här på webben, kontakta oss istället.


Tester och arbetsprov kan förekomma i samband med rekryteringsprocessen.


All tillsvidareanställd personal är krigsplacerad inom SVA.  

Inför rekryteringsarbetet har SVA tagit en medveten aktiv ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Projektplanerare till läkemedelsbolag i Uppsala

Har du erfarenhet av projektplanering inom medicinteknik- eller läkemedelsindustrin? Vill du vara med på en spännande resa och med din kompetens och kunskap bidra till framgång och utveckling i ett expansivt läkemedelsbolag? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs i utvecklingsfasen. Uppdragets omfattni... Visa mer
Har du erfarenhet av projektplanering inom medicinteknik- eller läkemedelsindustrin? Vill du vara med på en spännande resa och med din kompetens och kunskap bidra till framgång och utveckling i ett expansivt läkemedelsbolag? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs i utvecklingsfasen.

Uppdragets omfattning avser 100% med start omgående/enligt överenskommelse och pågår t om april 2024. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Denna organisation inom läkemedelssektorn står inför en stor expandering och arbetar för fullt med att bygga en produktionsfabrik som i framtiden ska rymma tillverkning av såväl nya produkter som uppskalning av befintliga. Som projektplanerare ansvarar du för, i enlighet med företagets projektledningsmetodik och lämpliga standarder, planeringen i projekt tillhörande Operations. Du kommer ha ett nära samarbete med projektledare och leverantörspartners, och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Supportera projektledarna med att se till att projektmålen nås
- Planera projektaktiviteter som t ex. resursfördelning såväl i förstudier som i pågående projekt
- Hantera risker och stödja projektledaren i de risker som uppkommer har så liten påverkan på projektet som möjligt
- Arbeta enligt branschstandarder och ta gällande regler i beaktande
- Stödja utveckling av interna projektplaneringsprocesser och projektmodeller.

Vem är du?

För att lyckas som projektplanerare på detta uppdrag ser vi att du har erfarenhet av en liknande roll samt med fördel även som projektledare inom ny-/ombyggnation. Har du tidigare erfarenhet från medicinteknik- eller läkemedelsindustrin samt GMP/GEP ses det som starkt meriterande. Svenska och engelska behärskar du på en professionell nivå, såväl i tal som i skrift. 

Som person är du flexibel, öppensinnad och har god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samverka med dina kollegor och andra aktörer. Vidare känner stort ansvar för ditt arbete, är noggrann och har god prioriterings- och planeringsförmåga.

Din ansökan

Uppdraget pågår t om april 2024 med start omgående eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster. Visa mindre

Projektledare till läkemedelsbolag i Uppsala

Har du erfarenhet av projektledning inom byggnation av GMP-klassade områden och renrum? Vill du vara med på en spännande resa och med din kompetens och kunskap bidra till framgång och utveckling i ett expansivt läkemedelsbolag? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs i utvecklingsfasen. Uppdragets omfat... Visa mer
Har du erfarenhet av projektledning inom byggnation av GMP-klassade områden och renrum? Vill du vara med på en spännande resa och med din kompetens och kunskap bidra till framgång och utveckling i ett expansivt läkemedelsbolag? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs i utvecklingsfasen.

Uppdragets omfattning avser 100% med start omgående/enligt överenskommelse och pågår i minst 12 månader. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Denna organisation inom läkemedelssektorn står inför en stor expandering och arbetar för fullt med att bygga en produktionsfabrik som i framtiden ska rymma tillverkning av såväl nya produkter som uppskalning av befintliga. Till denna satsning behöver projektteamet förstärkas för genomförandet av fas 3, och har därmed ytterligare behov av en projektledare. Som projektledare kommer du leda till projektteam samtidigt som du supporterar en huvudprojektledare och samverkar med övriga projektledare inom programmet. Rollen innefattar att agera kravställare och mottagare som en del av planerad turn-key leverans, samt hantering av såväl interna som externa stakeholders. Du förväntas driva och äga dina egna arbetsuppgifter, t ex. kring designgranskningar och workshops. 

Vem är du?

För att lyckas som projektledare på detta uppdrag ser vi att du har erfarenhet av en liknande roll inom byggnation av GMP-klassade områden och renrum. Tidigare erfarenhet inom aseptik och fyllningsprocesser är starkt meriterande. Vidare är du van vid GMP-styrd verksamhet där noggrannhet och dokumentation är självklara inslag i din vardag samt har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du flexibel, öppensinnad och har god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samverka med dina kollegor och andra aktörer. Vidare känner stort ansvar för ditt arbete, är noggrann och har god prioriterings- och planeringsförmåga.

Din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Nov 16    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Region Statlig Vägdrift består av ca 300 medarbetare och tillhör Affärsområde Anläggning. Regionen arbetar övergripande med hur vi ska bidra till att Peab blir branschens bästa företag kopplat till våra fyra målområden: nöjdaste kunderna, bästa arbetsplatserna, bästa lönsamhet och att vi ska vara ledande inom samhällsansvar. Regionen har stabil position, goda framtidsutsikter och vi arbetar hållbart med miljötänk i fokus. Tillsammans underhåller vi och skö... Visa mer
Region Statlig Vägdrift består av ca 300 medarbetare och tillhör Affärsområde Anläggning. Regionen arbetar övergripande med hur vi ska bidra till att Peab blir branschens bästa företag kopplat till våra fyra målområden: nöjdaste kunderna, bästa arbetsplatserna, bästa lönsamhet och att vi ska vara ledande inom samhällsansvar. Regionen har stabil position, goda framtidsutsikter och vi arbetar hållbart med miljötänk i fokus. Tillsammans underhåller vi och sköter om Sveriges vägar och anläggningar.

Vi behöver nu stärka upp med en driven och erfaren Arbetsledare till vår grupp på driftområde Heby.

Vill du dela med dig av din kompetens och erfarenhet och bidra till andra personers utveckling? Vill du få möjlighet att utvecklas själv som ledare och medarbetare? Ta då chansen och var med i den positiva utvecklingen som sker inom drift- och underhåll av vägar och sök till oss!

Din roll:

Som Arbetsledare bistår du Platschefen, planerar, leder och fördelar arbetet. Du ansvarar för delar i projektet, vilket bl.a. innefattar kvalitetssäkring, arbetsmiljö, kundkontakt, ekonomisk uppföljning, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budgetarbete. Ditt ledarskap bedrivs både ute i fält samt genom hantering av alla våra digitala system.

Våra medarbetare utför drift och underhållsarbete samt anläggningsarbete på det statliga vägnätet exempelvis skyltmontage, räckesmontage, beläggningsarbete, avvattningsarbeten, slåtter och röjning, sandupptagning, TMA-körning och vinterväghållning med mera.

Rollen som Arbetsledare innebär att du får känna dig som en bidragande del av samhällsnyttan. Peab-koncernen är även mån om alla sina anställda medarbetare och det är viktigt för oss att du känner dig som en del av gemenskapen i bolaget.

Hos oss får du också möjlighet att utvecklas som medarbetare genom Peabs interna utbildningar riktat till alla våra anställda.

Kvalifikationer:

Du bör ha relevant utbildning och/eller några års dokumenterad erfarenhet inom drift- och underhåll av vägar eller anläggning.

Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Körkort för personbil är ett krav.

Du har erfarenhet av att arbeta med administrativa uppgifter samt med digitala system.

Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer har du en hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Du inger ett professionellt intryck och har lätt för att skapa förtroende. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Du ser möjligheter och gillar entreprenörskap.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring både vinter och sommar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas.

Placeringsort blir Heby.

Urval till tjänsten sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontaktuppgifter:

Azad Miro, bitr Arbetschef, 073-384 84 66

Ann-Christin Säärelä, HR Partner, 073-337 19 90 Visa mindre

Garantisamordnare till Uppsalahem

Ansök    Dec 23    Uppsalahem AB    Byggnadsingenjör
Ditt uppdrag hos oss Som garantisamordnare på Uppsalahem är det din uppgift att hantera de ärenden som uppstår i garanti- och eftermarknadsskedet i bolagets nyproduktions- och underhållsprojekt. En viktig del är analys och erfarenhetsåterföring kring de ärenden som hanteras. Arbetet är till viss del operativt men med en strävan mot att verka mer strategiskt med målet att gemensamt med andra roller i verksamheten verka för minskade garantiärenden. Som en d... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som garantisamordnare på Uppsalahem är det din uppgift att hantera de ärenden som uppstår i garanti- och eftermarknadsskedet i bolagets nyproduktions- och underhållsprojekt. En viktig del är analys och erfarenhetsåterföring kring de ärenden som hanteras. Arbetet är till viss del operativt men med en strävan mot att verka mer strategiskt med målet att gemensamt med andra roller i verksamheten verka för minskade garantiärenden.

Som en del av nyproduktionsenheten inom Fastighetsutveckling hanterar du löpande garantiärenden från hyresgäster och förvaltning. Du samarbetar med många parter - dels projektledarna inom ny- och ombyggnad, medarbetarna inom bolagets förvaltning, samt entreprenörer och konsulter. Som garantisamordnare har du kontakt med entreprenören under garantitiden och du är den som följer upp deras arbete. Du driver självständigt förhandlingar med entreprenörer i de ärenden där så krävs. Vid din sida samarbetar du med assistent eftermarknad som medverkar och hanterar delar av administrationen. Du ansvarar för planering av erforderliga besiktningar och tillträdessyner. Likaså ger du viktig erfarenhetsåterföring till kommande projekt.

I din roll bevakar du åtgärdstider på felanmälningar och att dessa blir åtgärdade. Baserat på gällande avtal och bygglagar är du delaktig i de beslut som rör fortskridandet i våra garantiärenden. Du har även administrativa arbetsuppgifter för att tillsammans med dina kollegor utveckla Fastighetsutvecklingsavdelningen. I perioder kan det ingå mindre avgränsade projektledaruppdrag.Vem är du?
För att lyckas i rollen har du:

- en examen som byggnadsingenjör eller liknande.

- goda kunskaper i entreprenadjuridik och LOU samt en god och bred kunskap inom byggteknik.

- erfarenhet av bygg- eller fastighetsbranschen.

- B-körkort

Då garantiärenden ofta består av installationstunga ärenden är kunskap inom dessa delar meriterande. Har du erfarenhet av projektledning eller arbetsledning är även det meriterande.

Dina kontaktytor är många, det är därför viktigt att du är kommunikativ, förtroendegivande och bekväm i dessa sammanhang. Då du kommer jobba tätt ihop med din närmaste kollega har du en förmåga att skapa ett nära, bra och prestigelöst samarbetsklimat. För att skapa goda resultat i jobbet är du en god förhandlare, har ett sinne för ordning och struktur och ett stort driv att uppnå rättvisa i byggprojekten. För att nå fram med erfarenhetsåterföringen inom Uppsalahem ser vi gärna en pedagogisk förmåga. Då rollen är en stödfunktion är det av vikt att du är förtroendeingivande och lyhörd.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Du kommer att få en god inblick i de stödprocesser som utförs av Fastighetsutvecklingsavdelningen. Vi bygger nya hus, vi renoverar de hus vi redan har, vi underhåller de delar i husen som inte fungerar ordentligt och vi stöttar med vår expertkunskap inom energi, projekt och tidiga skeden.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Enligt överenstämmelse
Avdelning: Fastighetsutveckling
Placering: Huvudkontoret (https://xn--karrir-fua.uppsalahem.se/locations/huvudkontoret)

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Chef nyproduktion Anna-Lotta Andersson, 018-7273313 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-727 3778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2023-01-25. Visa mindre

Real Estate Maintenance Specialist

Ansök    Jan 5    Cytiva Sweden AB    Byggnadsingenjör
Bli en del av något helt livsavgörande Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier. På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbe... Visa mer
Bli en del av något helt livsavgörande
Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier.
På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbeta med utmaningar som verkligen spelar roll tillsammans med människor som bryr sig om varandra, våra kunder och deras patienter. Med medarbetare i 40 länder är Cytiva en plats där varje dag är en möjlighet att lära så att du kan få fart på din karriär och förbättra dina färdigheter på lång sikt.
Vi på Cytiva är stolta över att arbeta tillsammans med en grupp av nio andra Danaher Life Sciences-företag. Tillsammans är vi pionjärer inom vetenskap och medicin och utvecklar produkter som hjälper forskare i kampen att rädda liv.
Vad du ska göra
Koordinera och supportera flertalet parallella byggnationsarbeten på site.
Ansvara för planering och genomförande av fastighetsunderhåll med inriktning bygg / byggnation.
Medverka i fastighetsavdelningens byggnadstekniska frågor.
Bereda ombyggnationsärenden och kravställa byggnationsprojekt för fastighetsavdelningens räkning.

Vem du är
Högskoleutbildning inom fastighet / byggnadsingenjör eller motsvarande erfarenhet från en längre tid som arbetsledare/platschef.
Erfarenhet av konstruktionsärenden, ombyggnation i befintliga fastigheter från varierande ålder är meriterande.
Meriterande är tidigare erfarenhet från medicinteknisk- eller läkemedelsindustri.
Förmåga att bedriva ett organiserat och strukturerat arbete.
Vana av att beställa, koordinera och driva flera arbeten samtidigt.
Van användare av digitala verktyg och system i det dagliga arbetet.
Du trivs med att vara på byggplatsen och kommunicera med utförare
Mottaglig för förändringar och utmaningar där status kan förändras snabbt.
Kan hantera de administrativa delarna som behövs för rollen bl.a. Officepaketet, felsökning- och ritningssystem.
Erfarenhet från att läsa och tolka ritningar samt ta fram skisser på nya enklare konstruktionsdetaljer och lösningar.

Vi ser gärna att du som söker denna roll känner igen dig i beskrivningen av en kommunikativ och lösningsorienterad person med högt säkerhetstänk. För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du trivs i en verksamhetsnära roll där du får spendera tid på byggplatsen för att kommunicera med utförare.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, söndag 31 januari 2023. För frågor rörande den här tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Andreas Hermansson på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
När du börjar hos oss blir du en del i Danahers globala organisation, där 68 000 människor varje dag går till jobbet fast beslutna om att hjälpa våra kunder vinna. Som medarbetare kommer du att få prova nya saker, arbeta hårt och utveckla dina färdigheter. Erfarna chefer och kollegor ger vägledning med stöd av kraftfulla Danaher Business System och en etablerad organisation.
Danaher arbetar målmedvetet med en mångsidig och inkluderande kultur där alla känner att de hör hemma och alla röster hörs. Vi tror på våra medarbetare och de unika perspektiv som de bidrar med till varje utmaning, därför ger vi dig möjligheten att flytta fram gränserna för vad som är möjligt.
Om du någon gång har undrat över vad som finns inom dig så kan du nu få svaret. Visa mindre

Arbetsledare Grundläggning

Ansök    Sep 14    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Peab Grundläggning AB är ett eget bolag inom Peabkoncernen. Vi är ett av Sveriges större företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och dessutom många gånger tekniskt komplicerat arbete med allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Vi engagerar oss i hela produktionskedjan och är ledande inom vårt område. Du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande ... Visa mer
Peab Grundläggning AB är ett eget bolag inom Peabkoncernen. Vi är ett av Sveriges större företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning.

Grundläggning är ett viktigt och dessutom många gånger tekniskt komplicerat arbete med allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Vi engagerar oss i hela produktionskedjan och är ledande inom vårt område. Du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet. Vi fortsätter nu att bygga vidare på vår organisation för framtiden och behöver i Stockholm stärka upp med en driven och erfaren Arbetsledare till vår grupp inom grundläggning.

I rollen som Arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera, leda och fördela arbetet för våra yrkesarbetare. Du ansvarar tillsammans med platschefen för projektet vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, planering av personal och maskiner.

Du ansvarar för den dagliga produktionen i projektet vilket innebär att du behöver kunskap om tekniska lösningar, både före och under projektet. Du kommer arbeta med ett erfaret och yrkeskunnigt team av tjänstemän och yrkesarbetare.

Du trivs med att planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut. Som arbetsledare hos oss har du en viktig roll för att skapa ett gott arbetsklimat för de som ingår i teamet och se till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led. Du måste vara bekväm med att axla ledarskapet och drivas av att hela tiden utveckla personalen. Du rapporterar direkt till platschefen.

Tjänsten är placerad vid vår kontorsetablering i Järfälla men din bostadsort kan vara kring hela Mälardalen.
Projektens geografiska läge varierar hela tiden varför du måste kunna resa och övernatta på annan ort, normalt sett veckopendling.

Vi tror du har minst 3-5 års erfarenhet i byggbranschen samt relevant teknisk utbildning. Du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift samt inneha körkort för personbil.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Senaste ansökningsdag för denna tjänst är 2022-10-30

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Hanna Juupaluoma, bitr Arbetschef, 072-533 76 07

Jan Söderlund, HR, 0733-37 53 52 Visa mindre

Strategisk fastighetsutvecklare

Tillsvidareanställning  |  Heltid  |  Kollektivavtal  |  Tjänstepension  |  28–35 dagars semester  |  Friskvårdsbidrag  |  Uppsala  |  Möjlighet till distansjobb  |  Flex  |  Sista ansökningsdag 2022-11-20  Ansök här: https://sva. varbi.com/se/what:job/jobID:549400/ SVA står för inför en stor utmaning med se över befintliga lokaler genom projektet Framtidshuset 2.0. Vi behöver en strategisk fastighetsutvecklare som ska ta reda på hur vi kan nyttja bef... Visa mer
Tillsvidareanställning  |  Heltid  |  Kollektivavtal  |  Tjänstepension  |  28–35 dagars semester  |  Friskvårdsbidrag  |  Uppsala  |  Möjlighet till distansjobb  |  Flex  |  Sista ansökningsdag 2022-11-20 

Ansök här: https://sva.

varbi.com/se/what:job/jobID:549400/

SVA står för inför en stor utmaning med se över befintliga lokaler genom projektet Framtidshuset 2.0. Vi behöver en strategisk fastighetsutvecklare som ska ta reda på hur vi kan nyttja befintliga lokaler och behov av eventuella nybyggnader på bästa sätt utifrån verksamhetens behov.      

Om arbetsplatsen, SVA 
Statens veterinärmedicinska anstalt, SVA, är en expertmyndighet med ca 380 anställda, belägen på Ultunaområdet i Uppsala. SVA följer och analyserar utvecklingen av antibiotikaresistens hos djur och har som riskvärderande beredskapsmyndighet i uppgift att utreda smittsamma djursjukdomars uppkomst, orsak och spridningssätt och medverka i förebyggandet och bekämpandet av dessa. Myndigheten bedriver också forskning. SVA är en del av det civila försvaret och upprätthåller samhällsviktiga funktioner genom hög veterinärmedicinsk kompetens, övervakning och ackrediterade laboratorier. 

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med bland annat följande områden:  

- analyser av verksamhetsbehov och flöden
- förståelse för labbverksamhet och speciallokaler
- arbeta med olika sorters utredningar och sköta dialog med interna och externa kontakter
- hyresavtals- och gränsdragningsfrågor 
- rumsfunktionsprogram
- intern projektledning  
- hålla presentationer både internt och externt  
- sammanställa beslutsunderlag. 

 
Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning inom fastighetsteknik eller exempelvis industriell ekonomi. Du har minst 5 års erfarenhet inom området. Dessutom vill vi att du är van att jobba utifrån ett helikopterperspektiv. 

Som person är du självgående, strukturerad och utåtriktad. Du är öppen och kan lätt skapa nya kontakter. Du behöver vara driven och få processer att utvecklas framåt.  

Vi söker dig som är lösningsorienterad med positiv inställning. Du gillar att ge service och förstår vikten av att ha goda relationer i alla led. Du är van att arbeta mot tydliga mål och rapporterar löpande. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.  

Villkor
Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.
Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. 

Övrigt
Med diagnostik, forskning och expertkunskap bidrar SVA till en god djurhälsa och minskad
smittspridning mellan djur och människor. Med coronapandemin färskt i minnet vet vi att djursjukdomar kan bli ett hot i samhället och slå hårt mot Sveriges matförsörjning, hälsa och ekonomi. Som beredskapsmyndighet ingår SVA i sektorn Livsmedelsförsörjning och rent dricksvatten.

SVA är en myndighet vilket innebär att alla meddelanden som skickas till oss blir allmänna handlingar. Har du skyddad identitet ska du inte söka jobbet här på webben, kontakta oss istället.


Tester och arbetsprov kan förekomma i samband med rekryteringsprocessen.


All tillsvidareanställd personal är krigsplacerad inom SVA.  

Inför rekryteringsarbetet har SVA tagit en medveten aktiv ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Praktik Bygg VT-23

Ansök    Okt 10    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Gör praktik hos oss under våren 2023 och få erfarenhet av hur det är att jobba i Peab samtidigt som du knyter kontakter inför ditt framtida yrkesliv. Om oss Inom affärsområde Bygg utför vi entreprenadverksamhet av allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar, om- och tillbyggnadsarbeten samt byggservicetjänster. Om praktiken Till våra två regioner in... Visa mer
Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Gör praktik hos oss under våren 2023 och få erfarenhet av hur det är att jobba i Peab samtidigt som du knyter kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

Om oss

Inom affärsområde Bygg utför vi entreprenadverksamhet av allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar, om- och tillbyggnadsarbeten samt byggservicetjänster.

Om praktiken

Till våra två regioner inom bygg, Bygg Öst och Bygg Stockholm söker vi studenter som läser en byggrelaterad yrkeshögskoleutbildning främst inom produktion där praktiken ingår som ett moment i din utbildning i form av lärande i arbete (LIA).

Under din praktikperiod kommer du praktisera som biträdande arbetsledare. Tillsammans lägger vi upp praktiken så att du får ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Praktik i Peab ska vara givande och utvecklande. Du får en personlig handledare som blir ditt bollplank och stöd under hela praktiken.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutade studier vill arbeta inom produktion i en roll som biträdande arbetsledare. För att lyckas i rollen krävs att du är engagerad och vågar ta egna initiativ samt är en lagspelare som drivs av att skapa goda resultat.

Din ansökan till praktikplats ska innehålla, CV och personligt brev. Specificera din praktikperiod samt önskemål av ort i ditt personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande. Sök redan idag!

Läs mer om Peab här: https://peab.se/

Har du frågor gällande praktik på Bygg VT 2023 så kan du kontakta Sofia Söderström - HR Partner, [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Visa mindre

Är du i början av karriären inom VVS, byggteknik och installation?

Ansök    Aug 9    Ramboll Sweden AB    Byggnadsingenjör
Job Description Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det område du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - “The Partner for Sustainable Change” - och söker nu dig som vill vara med på denna resa och arbeta för en mer hållbar framtid. Vill du dessutom få möjlighet att jobba i ett stiftelseägt bolag med ett unikt uppdrag att g... Visa mer
Job Description


Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det område du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - “The Partner for Sustainable Change” - och söker nu dig som vill vara med på denna resa och arbeta för en mer hållbar framtid. Vill du dessutom få möjlighet att jobba i ett stiftelseägt bolag med ett unikt uppdrag att ge tillbaka till samhället så har du kommit rätt. Ramboll återinvesterar en stor del av vår vinst i projekt som är till nytta för människor, samhälle och natur.
Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet av samhällsbyggnad och kunskap inom byggkonstruktion, el eller VVS.


Som konsult på Ramboll får du möjlighet att jobba med kompetenta kollegor i utmanande projekt. Vi bryr oss om varandra och tycker om att arbeta i team och bidra till varandras arbetsglädje. På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter.


Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där innovation, teknik och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet vars expertis sträcker sig över en mängd?teknikområden. För att trivas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet inom samhällsbyggnad och drivs av att få utvecklas tillsammans med både erfarna och juniora kollegor. Du tycker om att bygga relationer både internt och externt och tycker troligtvis att ett gott skratt förgyller arbetsdagen. Det gör nämligen vi!


Du kommer att tillhöra Ramboll Buildings
Det händer mycket inom Ramboll och vi lyckas framgångsrikt bygga förtroende med såväl nya som befintliga kunder. Det viktiga är att du är lösningsorienterad och har modet att utmana både dig själv, dina kollegor och våra kunder. Vi kommer fortsätta att jobba med en hybridlösning där vi till största del är på kontoret men placeringsort är flexibel. Vi vet nu av erfarenhet att vi ibland föredrar att jobba hemma och då ska du känna att det är möjligt också.
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att följande stämmer in på dig:
Tänker nytt och vill utmana dig själv, kunderna och branschen
Stort engagemang för hållbarhet och en hållbar samhällsutveckling
Nyfikenhet inför digitalisering och hur vi kan utveckla vårt erbjudande till gagn för våra kunder
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
Förmåga till samarbete över både tekniska och geografiska gränser
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska

Ramboll i Sverige


Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.


Låt oss veta mer om dig


Vi tar tacksamt emot ditt CV som ett första steg och ser därefter fram emot att få veta mer om dig om du har den profilen vi söker. Visa mindre

Stiftsingenjör

Ansök    Aug 15    Uppsala Stift    Byggnadsingenjör
Uppsala stift är ett av Svenska kyrkans tretton stift. Stiftet omfattar 51 församlingar och pastorat med över 300 kyrkor och kapell samt drygt 2 000 andra byggnader som hör till Svenska kyrkan, i Uppsala, Stockholms och Gävleborgs län. Byggnaderna ägs av församlingar och pastorat inom Uppsala stift, och stiftets uppgift är att stödja deras arbete och förvaltning. Svenska Kyrkan är nu i ett skede där byggnader har stort fokus, vid sidan om den grundläggande... Visa mer
Uppsala stift är ett av Svenska kyrkans tretton stift. Stiftet omfattar 51 församlingar och pastorat med över 300 kyrkor och kapell samt drygt 2 000 andra byggnader som hör till Svenska kyrkan, i Uppsala, Stockholms och Gävleborgs län. Byggnaderna ägs av församlingar och pastorat inom Uppsala stift, och stiftets uppgift är att stödja deras arbete och förvaltning. Svenska Kyrkan är nu i ett skede där byggnader har stort fokus, vid sidan om den grundläggande verksamheten. Stiftskansliet finns i Uppsala, och resor inom hela stiftet ingår i tjänsten.
Till enheten Fastighet och kulturarv söker vi nu en Stiftsingenjör
Inom enheten Fastighet och kulturarv arbetar vi med stiftsorganisationens olika uppdrag som bidrar till en god förvaltning och utveckling av stiftets församlingars och pastorats kulturmiljöer genom främjande, råd och stöd. Enhetens ledord är samverkan.
Om tjänsten
Uppdraget innebär att inom ramen för stiftets främjandeuppdrag arbeta nära församlingar och pastorat och bistå med fastighetsteknisk rådgivning i allt från medeltida kyrkor till moderna kontorslokaler. Du kommer att arbeta med information, rådgivning, utbildningar och energiprojekt till pastorat och församlingar, där du verkar för bevarande av det kyrkliga kulturarvet och bistår församlingarna i att förvalta sitt totala byggnadsbestånd och lokalinnehav. Energifrågor, både praktiskt och teoretiskt kan vara fokus i en del av arbetet. I arbetet ingår t.ex. att bedöma inkomna ärenden, ge råd till församlingar och pastorat i frågor om god förvaltning och tillvaratagande av kulturhistoriska värden, medverka i samråd med berörda parter samt arbeta för att göra det kyrkliga kulturarvet tillgängligt och angeläget för alla.
Du kommer även att delta i olika projekt som kunskapsbärare. I din vardag kommer du att ha nära samarbete med kollegor, församlingar och pastorat, myndigheter och företag. Platsbesök hos församlingar och pastorat ingår i tjänsten. I arbetet ingår även att stödja församlingar till långsiktiga och hållbara vård- och underhållslösningar och stödja deras arbete med upphandling och konsultkontakter. Att anordna kurser och seminarier, intern utbildning och kompetenshöjning inom fastighetsförvaltning och att driva kunskapsuppbyggande projekt inom fastighetsområdet är andra arbetsuppgifter.
Arbete med att handlägga kyrkoantikvarisk ersättning, KAE, och kyrkounderhållsbidrag, KUB, kan även förekomma. Dessa är statliga ersättningar för vården av Sveriges största sammanhållna kulturarv. Ersättningen är ett stöd till, och en kompensation för, det ansvar som Svenska kyrkan tar för kyrkobyggnader, kyrkotomter, kyrkliga inventarier och begravningsplatser.
Vem är du?
Vi vill att du har högskoleutbildning som byggnadsingenjör - gärna med inriktning mot energi - eller annan bakgrund som bedöms likvärdig. Du har också flerårig arbetslivserfarenhet och ett intresse av att arbeta med kulturhistoriskt värdefulla byggnader. Förutom energikunskap är god kunskap om lagstiftning och regelverk inom fastighets-, kulturvårds- och entreprenadområdet meriterande. Även hantverkskunnande inom byggnadsvård, vård- och underhållsplanering, utbildningsvana och liknande arbete inom Svenska kyrkan är meriterande.
Du ska ha god förmåga att utifrån dina fackkunskaper skriftligt och muntligt kommunicera och samarbeta med såväl experter som lekmän. Tjänsten innebär att arbeta konsultativt och pedagogiskt och kräver god samarbetsförmåga. Som person är du strukturerad, van att ta egna initiativ och har ett brett perspektiv på frågor. För att klara uppgifterna behöver du självständigt kunna utreda och driva ärenden samt ha god förmåga att prioritera och att lösa problem. Körkort är ett krav då resor inom hela stiftet är aktuellt.
Vi erbjuder
Vi erbjuder arbete i en stimulerande arbetsmiljö med intressanta arbetsuppgifter och goda kollegor, satsning på hälsofrämjande åtgärder, goda möjligheter till kompetensutveckling samt flexibilitet att kunna förena arbete och privatliv. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till stiftets övergripande vision om att skapa en hållbar gemenskap där liv och tro kan växa.
Ansökan
Ansök med personligt brev och CV senast den 4 september 2022.
Övrigt
Anställningen är heltid, tillsvidare, provanställning kan förekomma.
Placeringsorten är Uppsala.
Vi har valt kanaler för annonsering och undanber oss samtal från andra annonseringskanaler samt rekryteringsföretag. Visa mindre

Platschef Grundläggning

Ansök    Sep 13    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Peab Grundläggning AB är ett eget bolag inom Peabkoncernen. Vi är ett av Sveriges större företag inom spontning, pålning, borrning, grundförstärkning, betongpåletillverkning och injektering. Grundläggning är ett viktigt och dessutom många gånger tekniskt komplicerat arbete med allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Vi engagerar oss i hela produktionskedjan och är ledande inom vårt område. Du erbjuds en utmana... Visa mer
Peab Grundläggning AB är ett eget bolag inom Peabkoncernen. Vi är ett av Sveriges större företag inom spontning, pålning, borrning, grundförstärkning, betongpåletillverkning och injektering.

Grundläggning är ett viktigt och dessutom många gånger tekniskt komplicerat arbete med allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag.

Vi engagerar oss i hela produktionskedjan och är ledande inom vårt område.

Du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet. Vi fortsätter att bygga vidare på vår organisation för framtiden och behöver i Järfälla stärka upp med en driven och erfaren platschef till vår grupp inom grundläggning.
Rollen som platschef innebär att leda ett erfaret team av tjänstemän och yrkesarbetare i det dagliga arbetet.
Du ansvarar för dina projekt i sin helhet vilket innebär att du behöver kunskap om tekniska lösningar, både före och under projektet, ett gott affärsmannaskap så projekten blir lönsamma samt har nöjda beställare som får den kvalité de efterfrågat.
Som Platschef har du förmåga att hitta lösningar, både i ett initialt skede och löpande under projekten. Det är stor tonvikt på det ekonomiska ansvaret, exempelvis kostnadsmedvetet och prognosarbete. Ansvaret innebär att projekten genomförs med god lönsamhet på ett kvalitativt och affärsmässigt sätt.

Det ingår även att hantera budget, tidplaner, strukturera och hantera logistik samt resurser för dina projekt. Du förväntas även hantera juridiska frågor kring projekten. Du kommer leda ett erfaret och yrkeskunnigt team av tjänstemän och yrkesarbetare.
Du måste vara bekväm med att axla ledarskapet i din grupp och drivas av att hela tiden utveckla din personal. Du rapporterar direkt till bitr arbetschefen som finns på samma kontor.

Projekten kan ibland vara utanför närområdet varför du måste kunna resa och övernatta på annan ort i veckorna, oftast måndag till torsdag. Projekten varierar i storlek och oftast hanterar du mer än ett projekt samtidigt på olika platser.

Vi tror du har minst 3-5 års erfarenhet i anläggningsbranschen samt att du arbetat med byggjuridik, ekonomi innefattande prognoser samt är bekväm i rollen som förhandlare med beställarens representant. Du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift samt inneha körkort för personbil.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Placeringsorten är Järfälla.

Sista ansökningsdag för denna tjänst är 2022-10-30.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Hanna Juupaluoma, bitr Arbetschef, 0725-33 76 07

Jan Söderlund, HR, 0733-37 53 52 Visa mindre

Kalkylingenjör

Ansök    Jul 4    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Nu söker vi en affärsmässig och engagerad kalkylingenjör som vill vara med och bidra till våra byggprojekt i Uppsala. Region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss! Om tjänsten Som kalkylingenjör på Peab... Visa mer
Nu söker vi en affärsmässig och engagerad kalkylingenjör som vill vara med och bidra till våra byggprojekt i Uppsala. Region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Om tjänsten

Som kalkylingenjör på Peab kommer du att arbeta med anbudskalkyler och produktionskalkyler i flera projekt samtidigt, vilket innebär att du har kontakt med många olika samarbetspartners och kollegor. I rollen kommer du att självständigt arbeta med anbudsunderlag och förfrågningsunderlag till färdigt anbud samt samarbeta med såväl arbetschefer som projektchefer och ett stort nätverk av kalkylingenjörer. Du kommer också att utgöra ett stöd för arbetsplatsen under projektets gång. Vi har stort fokus på att utveckla oss i kalkyl och produktionsmetoder med hjälp av visualiseringsmodeller nära våra kunder.

Om dig

Vi söker dig som är bygg- eller civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet i byggbranschen och därmed har god inblick i byggprocessen. Du har några års erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete inom byggbranschen. Du har mycket goda datakunskaper och är van att arbeta i olika system samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Rollen som kalkylingenjör kräver att du är strukturerad och lösningsfokuserad i ditt arbete samt har en förmåga att skapa goda kundkontakter. Vidare är du en ansvarsfull person som är engagerad och gärna vill utvecklas inom ditt område. Det är viktigt att du har ett högt kvalitetstänk och strävar efter att leverera i alla led. På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Tommy Berggren, arbetschef på 073-337 38 28 alternativt Malin Sundvall, HR på [email protected] Visa mindre

Byggsäkerhetssamordnare

Ansök    Jul 19    Cytiva Sweden AB    Byggnadsingenjör
Bli en del av något helt livsavgörande Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier. På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbe... Visa mer
Bli en del av något helt livsavgörande
Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier.
På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbeta med utmaningar som verkligen spelar roll tillsammans med människor som bryr sig om varandra, våra kunder och deras patienter. Med medarbetare i 40 länder är Cytiva en plats där varje dag är en möjlighet att lära så att du kan få fart på din karriär och förbättra dina färdigheter på lång sikt.
Vi på Cytiva är stolta över att arbeta tillsammans med en grupp av nio andra Danaher Life Sciences-företag. Tillsammans är vi pionjärer inom vetenskap och medicin och utvecklar produkter som hjälper forskare i kampen att rädda liv.
Nu söker vi efter Byggsäkerhetssamordnare (Contractor Safety Coordinator) som ska ingå i Cytivas Facility Management-team i Uppsala. Har du ett intresse för arbetsplatssäkerhet och arbetsmiljöprocesser vid byggnationer och projekt? Då vill vi höra från dig!
Vad du ska göra
Facility Management på Cytiva i Uppsala söker nu en kvalificerad och erfaren byggarbetsmiljösamordnare (BasP/U) för koordinering av arbetsmiljösäkerhet i våra projekt. Vi bedriver idag ett stort antal projekt för att utveckla vår kapacitet och kommer de närmsta åren att genomföra en omfattande verksamhet med att säkerställa efterlevnad av miljölagstiftning och att utveckla vår Sevesoklassade site. Din roll är att koordinera och stödja projekten, dvs. såväl projektledare, entreprenörer och byggarbetsmiljösamordnare (BAS-U), avseende arbetsmiljösäkerhet. I rollen ingår även att stödja BAS-U avseende omgivningsmiljöfrågor.
Planera och samordna sitens olika byggaktiviteter och projekt ur ett arbetsmiljösäkerhetperspektiv
Säkerställa efterlevnad av lagstiftning och regelverk för arbetsmiljö
Stödja projektledare, entreprenörer och byggarbetsmiljösamordnare i sitt säkerhetsarbete
Ansvara för utbildning av intern/extern personal frågor rörande arbetsmiljösäkerhet

Vem du är
Minst 5 års yrkeserfarenhet kopplat till arbetsmiljöfrågor inom processindustri eller motsvarande
Tidigare erfarenhet från byggbranschen
Högskoleutbildning inom området arbetsmiljö eller motsvarande
Kan bedriva arbete på både svenska och engelska

För att vara framgångsrik I rollen som byggsäkerhetssamordnare hos oss ser vi gärna att du som söker tjänsten känner igen dig i beskrivningen av en kommunikativ och lösningsorienterad lagspelare med känsla för att nå ut med din kunskap på ett pedagogiskt sätt. Du har en god förmåga att skapa dig en övergripande bild av pågående och planerade arbeten och samordnar arbetet med entreprenörer, projektledare och externa parter därefter.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 17 augusti 2022. För frågor rörande den här tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Andreas Hermansson [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
När du börjar hos oss blir du en del i Danahers globala organisation, där 68 000 människor varje dag går till jobbet fast beslutna om att hjälpa våra kunder vinna. Som medarbetare kommer du att få prova nya saker, arbeta hårt och utveckla dina färdigheter. Erfarna chefer och kollegor ger vägledning med stöd av kraftfulla Danaher Business System och en etablerad organisation.
Danaher arbetar målmedvetet med en mångsidig och inkluderande kultur där alla känner att de hör hemma och alla röster hörs. Vi tror på våra medarbetare och de unika perspektiv som de bidrar med till varje utmaning, därför ger vi dig möjligheten att flytta fram gränserna för vad som är möjligt.
Om du någon gång har undrat över vad som finns inom dig så kan du nu få svaret. Visa mindre

Arbetsledare Grundläggning

Ansök    Jun 27    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Peab Grundläggning AB är ett eget bolag inom Peabkoncernen. Vi är ett av Sveriges större företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och dessutom många gånger tekniskt komplicerat arbete med allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Vi engagerar oss i hela produktionskedjan och är ledande inom vårt område. Du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande ve... Visa mer
Peab Grundläggning AB är ett eget bolag inom Peabkoncernen. Vi är ett av Sveriges större företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och dessutom många gånger tekniskt komplicerat arbete med allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Vi engagerar oss i hela produktionskedjan och är ledande inom vårt område. Du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet. Vi fortsätter nu att bygga vidare på vår organisation för framtiden och behöver i Stockholm stärka upp med en driven och erfaren Arbetsledare till vår grupp inom grundläggning.

I rollen som Arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera, leda och fördela arbetet för våra yrkesarbetare. Du ansvarar tillsammans med platschefen för projektet vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, planering av personal och maskiner.

Du ansvarar för den dagliga produktionen i projektet vilket innebär att du behöver kunskap om tekniska lösningar, både före och under projektet. Du kommer arbeta med ett erfaret och yrkeskunnigt team av tjänstemän och yrkesarbetare.

Du trivs med att planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut. Som arbetsledare hos oss har du en viktig roll för att skapa ett gott arbetsklimat för de som ingår i teamet och se till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led. Du måste vara bekväm med att axla ledarskapet och drivas av att hela tiden utveckla personalen. Du rapporterar direkt till platschefen.

Tjänsten är placerad vid vår kontorsetablering i Järfälla men din bostadsort kan vara kring hela Mälardalen.
Projektens geografiska läge varierar hela tiden varför du måste kunna resa och övernatta på annan ort, normalt sett veckopendling.

Vi tror du har minst 3-5 års erfarenhet i byggbranschen samt relevant teknisk utbildning. Du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift samt inneha körkort för personbil.

Då vi annonserar under semesterperioden ska du inte förvänta dig omedelbar återkoppling på din ansökan.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Hanna Juupaluoma, bitr Arbetschef, 072-533 76 07

Jan Söderlund, HR, 0733-37 53 52 Visa mindre

Byggsamordnare till läkemedelsbolag i Uppsala

Har du erfarenhet av projektledning inom bygg eller av rollen som byggsamordnare kombinerat med GMP-klassade områden och renrum? Vill du vara med på en spännande resa och med din kompetens och kunskap bidra till framgång och utveckling i ett expansivt läkemedelsbolag? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull res... Visa mer
Har du erfarenhet av projektledning inom bygg eller av rollen som byggsamordnare kombinerat med GMP-klassade områden och renrum? Vill du vara med på en spännande resa och med din kompetens och kunskap bidra till framgång och utveckling i ett expansivt läkemedelsbolag? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs i utvecklingsfasen.

Uppdragets omfattning avser 50% under perioden augusti-december 2022. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Denna organisation inom läkemedelssektorn står inför en stor expandering och ska förutom att bygga en ny fabrikslokal även bygga om befintliga, äldre byggnader. Projektteamet behöver därmed förstärkas med en byggsamordnare som kommer supportera huvudprojektledaren samt samverka med övriga delprojektledare.

Som byggsamordnare ansvarar du för att planera och bevaka projekteringen inom ramen för en totalentreprenad, i detta fall är entreprenören projekteringsledare. Du ansvarar även för ekonomiuppföljning av entreprenaden, att hålla i byggmöten samt deltaga på skyddsronder på byggarbetsplatsen.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som byggsamordnare ser vi att du har erfarenhet av en liknande roll, alternativt som exempelvis projektledare, delprojektledare eller aktivitetsledare samt av ombyggnadsprojekt i GMP-klassade områden och renrum. Du är van vid GMP-styrd verksamhet där noggrannhet och dokumentation är självklara inslag i din vardag samt har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du målmedveten, strukturerad och har god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samverka med dina kollegor och andra aktörer. Vidare känner stort ansvar för ditt arbete, är noggrann och ar god prioriterings- och planeringsförmåga.

Din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande, återkoppling kan dock dröja till slutet av augusti. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster. Visa mindre

Platschef Grundläggning

Ansök    Jun 27    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Peab Grundläggning AB är ett eget bolag inom Peabkoncernen. Vi är ett av Sveriges större företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och dessutom många gånger tekniskt komplicerat arbete med allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Vi engagerar oss i hela produktionskedjan och är ledande inom vårt område. Du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande ... Visa mer
Peab Grundläggning AB är ett eget bolag inom Peabkoncernen. Vi är ett av Sveriges större företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning.

Grundläggning är ett viktigt och dessutom många gånger tekniskt komplicerat arbete med allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag.

Vi engagerar oss i hela produktionskedjan och är ledande inom vårt område. Du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet. Vi fortsätter nu att bygga vidare på vår organisation för framtiden och behöver i Järfälla stärka upp med en driven och erfaren platschef till vår grupp inom grundläggning.

Rollen som platschef innebär att leda ett erfaret team av tjänstemän och yrkesarbetare i det dagliga arbetet.
Du ansvarar för dina projekt i sin helhet vilket innebär att du behöver kunskap om tekniska lösningar, både före och under projektet, ett gott affärsmannaskap så projekten blir lönsamma samt har nöjda beställare som får den kvalité de efterfrågat.

Som Platschef har du förmåga att hitta lösningar, både i ett initialt skede och löpande under projekten. Det är stor tonvikt på det ekonomiska ansvaret, exempelvis kostnadsmedvetet och prognosarbete. Ansvaret innebär att projekten genomförs med god lönsamhet på ett kvalitativt och affärsmässigt sätt.

Det ingår att hantera budget, tidplaner, strukturera och hantera logistik samt resurser för dina projekt. Du förväntas även hantera juridiska frågor kring projekten. Du kommer leda ett erfaret och yrkeskunnigt team av tjänstemän och yrkesarbetare.
Du måste vara bekväm med att axla ledarskapet i din grupp och drivas av att hela tiden utveckla din personal. Du rapporterar direkt till bitr arbetschefen som finns på samma kontor.

Projekten kan ibland vara utanför närområdet varför du måste kunna resa och övernatta på annan ort. Projekten varierar i storlek och oftast hanterar du mer än ett projekt samtidigt på olika platser.
Vi tror du har minst 5-års erfarenhet i byggbranschen samt att du arbetat med byggjuridik, ekonomi innefattande prognoser samt är bekväm i rollen som förhandlare med beställarens representant. Du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift samt inneha körkort för personbil.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Då vi annonserar över semesterperioden ska du inte förvänta dig en omedelbar återkoppling på din ansökan.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Hanna Juupaluoma, bitr Arbetschef, 0725-33 76 07

Jan Söderlund, HR, 0733-37 53 52 Visa mindre

Platschef

Ansök    Jun 22    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Vi vill nu förstärka vår organisation med ännu en platschef till vår byggverksamhet i Uppsala! Region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder. Våra kunder är både Peab internt och externa kunder. Region Bygg Öst består av flera arbetschefsgrupper som är verksamma inom Stockholms, Uppsala och Gotlands län. I Uppsala har vi de senaste åren genomfört ... Visa mer
Vi vill nu förstärka vår organisation med ännu en platschef till vår byggverksamhet i Uppsala!

Region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder. Våra kunder är både Peab internt och externa kunder. Region Bygg Öst består av flera arbetschefsgrupper som är verksamma inom Stockholms, Uppsala och Gotlands län. I Uppsala har vi de senaste åren genomfört flera spännande projekt som blivit en naturlig del av vår region såsom Uppsala stadshus, Rosendal Förskola & Ulls hus.

Om tjänsten

I rollen som platschef hos oss har du en central roll där du bär huvudansvaret för projektets genomförande. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Du kommer också att ansvara för budget, tidplan, logistik och resurser för dina projekt, ekonomisk uppföljning samt kund- och leverantörskontakter. Till din hjälp har du ett antal duktiga personer - allt från inköpare, entreprenadingenjörer och arbetsledare samt skickliga hantverkare. Vi på Peab är stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig med byggteknisk eftergymnasial utbildning och som har minst 3 års erfarenhet av arbete som platschef inom nyproduktion, gärna av kommersiella fastigheter. Vi ser att din erfarenhet som platschef gör dig självgående i rollen. Vi söker en ledare som gillar att nå resultat tillsammans med ditt team. Som person är du kreativ, initiativtagande samt lojal och har förmåga att överblicka helheten och kan ligga steget före. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Jens Andersson, arbetschef på 073-337 50 52 eller Malin Sundvall, HR på [email protected] Visa mindre

Platschef

Ansök    Jun 15    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Peab Anläggning befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu ännu en till platschef till vår anläggningsverksamhet i Uppsala län. Om tjänsten I rollen som platschef kommer du att driva projekt inom mark, anläggning och betong. Dina arbetsuppgifter s... Visa mer
Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Peab Anläggning befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu ännu en till platschef till vår anläggningsverksamhet i Uppsala län.

Om tjänsten

I rollen som platschef kommer du att driva projekt inom mark, anläggning och betong. Dina arbetsuppgifter som platschef hos oss kommer bestå av att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.

I jobbet ingår även att

- ansvara för slutbesiktning och kundfakturering
- motivera och engagera medarbetare att nå uppsatta mål och deadlines
- ha kontakt med kunder och leverantörer
- se till att uppsatta tidplaner efterföljs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av och trivs med att ha ett totalansvar för verksamhetens projekt och medarbetare och att leverera goda resultat. Vi tror vidare att du som uppskattar att ha en stor koncern i ryggen samtidigt som du driver ”ditt företag” i företaget kommer att trivas extra bra som platschef hos oss. Du trivs i ledarrollen och i samarbetet med andra.

- har byggteknisk eller akademisk examen alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
- har minst tre års erfarenhet av arbete som platschef alternativt flerårig erfarenhet som senior arbetsledare, konsult eller entreprenadingenjör inom mark- och anläggningsentreprenader
- har B-körkort
- har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta Malin Sundvall, HR Generalist via e-post: [email protected]

Tillträde: enligt överenskommelse
Omfattning: heltid Visa mindre

Mätingenjör Uppsala

Tillsammans omvandlar vi stadsdelar, bygger vägar, bostäder, samhällsfastigheter och driver projekt med visionen att inspirera och entusiasmera lokalsamhället. Som Mätingenjör i vårt växande Uppsala team på ca 35 personer kommer du spela en betydande roll i vår fortsatta satsning att expandera vår anläggningsverksamhet. Om rollen Som Mätingenjör utför du självständigt mätningstekniska arbeten som mängd- och måttkontroller från anbudsstadiet, genom projekt... Visa mer
Tillsammans omvandlar vi stadsdelar, bygger vägar, bostäder, samhällsfastigheter och driver projekt med visionen att inspirera och entusiasmera lokalsamhället. Som Mätingenjör i vårt växande Uppsala team på ca 35 personer kommer du spela en betydande roll i vår fortsatta satsning att expandera vår anläggningsverksamhet.

Om rollen
Som Mätingenjör utför du självständigt mätningstekniska arbeten som mängd- och måttkontroller från anbudsstadiet, genom projektet till fullt färdiga relationshandlingar. Du kommer arbeta ute på våra bygg- och anläggningsprojekt i och runt Uppsala och är ett stöd till övriga projektorganisationen där du bidrar med expertkunskap inom ditt område. Mätningsingenjören ansvarar för inmätning av befintliga förhållanden innan byggnation påbörjar, utsättning och inmätning för utförande av arbetet samt granskande av ritningar och övriga bygghandlingar.Din profil
För att passa i rollen har du relevant utbildning inom bygg & anläggning med mätteknisk inriktning. Du har flera års erfarenhet från branschen och minst tre års erfarenhet av självgående arbete inom mätteknik i mark- och anläggningsprojekt. Det är meriterande med erfarenhet av AMA anläggning och MER anläggning samt om du arbetat i Geo/Topocad eller liknande redovisningsprogram. Som person är du självgående, strukturerad och din noggrannhet gör att du är väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Vi erbjuder

När du börjar arbeta hos oss kommer du märka att Serneke präglas av engagemang, mod, respekt och enkelhet. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och vi uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med korta beslutsvägar, mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt.

Här kan du läsa mer om våra förmåner på Serneke: Karriärsida/förmåner (https://www.serneke.se/karriar/formaner/)

Information och ansökan

Om du har frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår Arbetschef Andreas Hjertzell på [email protected] eller till Rekryteringsspecialist Jonas Heilborn på [email protected]

Är tjänsten något för dig? Ansök genom att bifoga CV eller din Linkedin-profil. Sista ansökningsdag är 17e juni, men sök redan idag då urval sker löpande.

Vi genomför bakgrundskontroller på slutkandidater.

Om Serneke

Serneke är en växande koncern med ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande inom entreprenad och projektutveckling. Vårt mål är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. Nästa generation är vårt löfte till våra kunder. Och världen. Hela Serneke inkapslat i en enda mening. Som nästa generation byggkoncern utmanar vi branschen, engagerar samtiden och inspirerar framtiden.

Koncernen grundades 2002 och Serneke Group driver idag verksamhet i tre affärsområden; Serneke Sverige, Serneke Invest och Serneke International. Företagets verksamhet finns främst i Sverige i regionerna Väst, Öst, Syd, Mitt och Norr. I regionerna finns vårt erbjudande av tjänster inom bygg, anläggning och projektutveckling. Vi är cirka 1 200 medarbetare och med platskontor på 20 orter i landet bygger och projekterar vi runt hela Sverige Visa mindre

Entreprenadingenjör

Ansök    Jun 16    PEAB Sverige AB    Byggnadsingenjör
Till en av våra arbetschefsgrupper inom bygg på Peab i Uppsala söker vi en strukturerad och driven person som ser lösningar framför problem och vill vara med och bidra till organisationens utveckling framåt. Region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder. Våra kunder är både Peab internt och externa kunder. Hos oss arbetar du tillsammans med engager... Visa mer
Till en av våra arbetschefsgrupper inom bygg på Peab i Uppsala söker vi en strukturerad och driven person som ser lösningar framför problem och vill vara med och bidra till organisationens utveckling framåt. Region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder. Våra kunder är både Peab internt och externa kunder. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Om tjänsten

I rollen som entreprenadingenjör är du med och bidrar till att allt flyter på i produktionen tillsammans med projektchef, platschef och stödfunktioner. Du får arbeta brett och ansvarar bland annat för produktionsplanering, projektadministration, kontraktsadministration och den ekonomiska styrningen i projekten.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av kalkylering, kontraktsadministration, inköp, prognosarbeten, projektekonomi med att hantera ekonomiska regleringar mot kund och underentreprenörer samt ansvara för projektering i både mindre och större skala. Du kommer också att stötta i såväl tekniska som ekonomiska frågor i projekten samt ha kontakt med kunder, samarbetspartners och de som arbetar i produktionen. Du kommer att ingå i ett starkt team med bred kompetens och god laganda. I din roll som entreprenadingenjör utgår du från byggprojektet eller byggprojekten du arbetar med. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad bygg- eller civilingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av arbete från entreprenadverksamhet som arbetsledare, inköpare eller platschef och erfarenhet av prognosarbete, kalkyl och projektekonomi. I övrigt är det mycket meriterande om du har arbetat i en liknande roll och har erfarenhet från byggbranschen.

Rollen som entreprenadingenjör kräver att du är ekonomisk och mångsidig i ditt arbete. Du har ett eget driv som gör att du gärna tar dig an nya uppgifter och utvecklas i ditt arbete. Vidare är du en ansvarsfull person med god förmåga att organisera ditt arbete. Du ser till att lösa eventuella problem som uppstår på vägen.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jens Andersson, arbetschef 073-337 50 52 eller Malin Sundvall, HR på [email protected] Visa mindre

Junior utredningsingenjör

Ansök    Mar 14    Randstad AB    Byggnadsingenjör
Arbetsbeskrivning Är du in början av din karriär, har ett teknikintresse och gillar att utveckla administrativa rutiner och processer? Vill du vara med och bidra till ett växande Uppsala? Nu söker vi en junior utredningsingenjör med ansvar för bolagets handläggning av bygglov. Ansvarsområden I uppdraget ingår att utreda och ta fram beslut gällande remisser av bygglov och förhandsbesked. Som utredningsingenjör kommer du att samarbeta brett med andra funkti... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du in början av din karriär, har ett teknikintresse och gillar att utveckla administrativa rutiner och processer? Vill du vara med och bidra till ett växande Uppsala? Nu söker vi en junior utredningsingenjör med ansvar för bolagets handläggning av bygglov.

Ansvarsområden
I uppdraget ingår att utreda och ta fram beslut gällande remisser av bygglov och förhandsbesked. Som utredningsingenjör kommer du att samarbeta brett med andra funktioner i bolaget och genomföra utredningar kopplade till inkomna ansökningar. Du hanterar ärendet genom hela processen från inkommen remiss till beslut och diarieföring. Arbetsområdet är brett, och omfattar ex vis frågor inom, grundvatten, dagvatten, spillvatten, ledningsnät och avfall. Som handläggare inom bygglov ansvarar du bl.a. för:

• Framtagande av remissvar på bygglovsansökningar och förhandsbesked.
• Genomföra utredningar.
• Att utveckla vår interna bygglovsprocess (arbetsformer, uppföljning, analys).
• Samarbete med kommunens bygglovsenhet.
• Kontakt med bygglovssökande gällande t.ex. bygglov eller förhandsbesked. 
• Uppföljning, analys och utveckling av bolagets utlåtanden

På sikt kan rollen utvecklas och innefatta t.ex. projektstöd/projektkoordinering, GIS-frågor och arbete inom detaljplanering.
Du rapporterar till avdelningschef på planeringsavdelningen och blir en del av ett drivet och erfaret team med högt i tak, där vi delar med oss av vår kompetens. Du är stationerad på vårt kontor som ligger i nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park.Kvalifikationer
Krav
• Högskoleingenjör, miljö och hälsoskydd, högskoleutbildning inom naturvetenskap eller liknande.
• B-körkort.

Meriterande
• Erfarenhet av att jobba i GIS.
• Erfarenhet av bygglovsprocessen. 
• Erfarenhet av relevant lagstiftning, t.ex. PBL och LAV. 
• Erfarenhet av processen för kommunens fysiska planering. 
• Erfarenhet av VA eller avfall. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra gemensamma kärnvärden, vi är lyhörda, framsynta och nyfikna, samt tillämpas dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad och gillar att utveckla administrativa rutiner och processer. Då svarstiden på inkomna bygglovsremisser är begränsad med tydliga deadlines är det viktigt att du tar stort eget ansvar för uppgiften och säkerhetsställer att driva arbetet vidare och levererar på uttalad tid. Då du har många interna och externa kontakter är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Du är kommunikativ i tal och skrift och serviceinriktad.  Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnea Holmström, [email protected] 070 284 49 65. Rekryteringsprocessen kommer ske löpande, så vänta inte med din ansökan!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret.  Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment. Uppsala Vatten tillämpar 6 månaders provanställning.Om företaget
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt.

Mer om Uppsala Vatten hittar du på: https://www.uppsalavatten.se/om-oss/ Visa mindre

Byggnadsingenjör

Ansök    Maj 9    Akam bygg AB    Byggnadsingenjör
Nu söker vi en byggnadsingenjör som har både utbildning och erfarenheten för att kunna utföra tekniskt arbete i samband med nybyggnation, konstruktion, underhåll och reparation av byggnader och anläggningar, bygga funktionellt, välja material och tekniska lösningar. Personen som vi söker skall även kunna utföra mätnings-, konstruktions- och beräkningsarbete, rita och läsa av ritningar. Du som person skall vara ansvarsfull och kunna arbeta som teamledare oc... Visa mer
Nu söker vi en byggnadsingenjör som har både utbildning och erfarenheten för att kunna utföra tekniskt arbete i samband med nybyggnation, konstruktion, underhåll och reparation av byggnader och anläggningar, bygga funktionellt, välja material och tekniska lösningar.
Personen som vi söker skall även kunna utföra mätnings-, konstruktions- och beräkningsarbete, rita och läsa av ritningar. Du som person skall vara ansvarsfull och kunna arbeta som teamledare och ha närvarande i arbetsplatsen som ledare för hela gruppen.
Ni som söker arbetet skall kunna litegrann om arbetet som olika arbetsgrupper utför på en byggarbetsplats såsom målning, murning, kakelsättning, för att kunna ha rollen som kvalitetsansvarig. Visa mindre

Studenter till uppdrag hos Hyrtältet

För dig som är studerande och gillar att jobba fysiskt där du samtidigt få njuta av den friska luften, har vi nu det perfekta uppdraget för dig. Nu söker vi efter ett flertal energirika studenter till ett fysiskt jobb där man arbetar tillsammans i team om flera studenter, vilket gör jobbet ännu roligare. Tillsammans med Hyrtältet får du vara med och skapa en unik mötesplats! OM TJÄNSTEN Vi söker nu efter sex studenter till Hyrtältet. I det här uppdraget ... Visa mer
För dig som är studerande och gillar att jobba fysiskt där du samtidigt få njuta av den friska luften, har vi nu det perfekta uppdraget för dig. Nu söker vi efter ett flertal energirika studenter till ett fysiskt jobb där man arbetar tillsammans i team om flera studenter, vilket gör jobbet ännu roligare. Tillsammans med Hyrtältet får du vara med och skapa en unik mötesplats!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu efter sex studenter till Hyrtältet. I det här uppdraget kommer du tillsammans med ett team om ca 3–6 personer att montera tält, montrar och golv på olika typer av evenemang. Det finns minst två arbetsledare vid varje uppdrag för att allt ska ske säkert. Uppdragen kan vara allt från idrottsevenemang till bröllopsevent. I samarbete med dina kollegor kommer du att arbeta både mot privat- och företagskunder, där de flesta uppdragen betas av på en till två dagar. Under högsäsongen är det fartfyllt med byggen flera dagar i veckan. För dig som gillar ett fysiskt arbete med trevliga kollegor är det här jobbet för dig.

Du erbjuds


* Ett fartfyllt och roligt uppdrag där du arbetar i team tillsammans med fler studenter
* Ett långsiktigt uppdrag där du själv får vara med och planera ditt arbetsschema i förhållande till dina studier
* Att få arbeta utomhus i den friska luften


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av att förbereda inför olika evenemang, där du bland annat monterar tält, montrar och golv.

VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande vid en eftergymnasial utbildning med minst 1 år kvar av dina studier
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
- B-körkort

Meriterande är om du har tillgång till egen bil då man ibland behöver ta sig till en arbetsplats utanför stan.

Som person är du:


* Flexibel
* Samarbetsvillig
* Uthållig


Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Deltid
* Arbetstider: Dagtid, främst vardagar
* Placering: Uppsala med omnejd


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Hyrtältet är ett familjeföretag med stora resurser som erbjuder dig möjligheten att fira i det fria. Omge din fest eller bjudning med vacker svensk natur. Eller bara erbjud dina gäster en bekväm plats i skuggan i din egen trädgård. Ett partytält från Hyrtältet är ett perfekt alternativ för somriga utomhusfester. Hyrtältet – mer än 30 år med bröllop, fester och festivaler! Visa mindre

Projektledare för maskinprojekt till läkemedelsbolag i Uppsala

Är du en driven projektledare med erfarenhet av fabriksbyggnation? Är du en trygg och strukturerad ledare som drivs av utmaningar, och vill bidra med din kompetens och kunskap till framgång och utveckling i ett expansivt läkemedelsbolag? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en viktig del i utvecklingsfasen. Uppdragets omfa... Visa mer
Är du en driven projektledare med erfarenhet av fabriksbyggnation? Är du en trygg och strukturerad ledare som drivs av utmaningar, och vill bidra med din kompetens och kunskap till framgång och utveckling i ett expansivt läkemedelsbolag? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en viktig del i utvecklingsfasen.

Uppdragets omfattning avser 100%, och pågår under hela 2022 med start omgående. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
En ny fabrik och produktionslina ska byggas och införas hos detta läkemedelsföretag som står inför en stor expansiv fas. Projektteamet behöver därmed förstärkas med en projektledare som kan ta över och driva ett komplext maskinprojekt för en ny förpackningslina. Som projektledare kommer du ansvara för att leda interna projektaktiviteter, säkerställa att leverabler från maskinleverantör möts samt tillgodose fabrikprojektets beroenden. Uppdraget innebär support till en eller flera huvudprojektledare samt ansvar för egna ingenjörsresurser.
Om dig
Vi söker dig som med fördel har utbildning inom relevant område samt gedigen erfarenhet av projektledning inom, för uppdraget, liknande verksamhet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Som person är du en trygg och tydlig ledare som är målmedveten, strukturerad och har god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samverka med dina kollegor och andra aktörer. Vidare känner stort ansvar för ditt arbete, är noggrann och ar god prioriterings- och planeringsförmåga.
Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected] Visa mindre

Mätningstekniker

Ansök    Mar 4    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Peab Anläggning i Uppsala går en spännande framtid till mötes och söker just nu en mätningstekniker. Att arbeta hos oss innebär variationsrika arbetsdagar tillsammans med kompetenta kollegor och stora möjligheter till personlig utveckling. Om tjänsten I rollen som mätningstekniker ligger du alltid ett steg före den dagliga produktionen. Du kommer att ansvara för mätningsarbeten, utsättning och mängdberäkning i både mindre och större projekt runt om i vå... Visa mer
Peab Anläggning i Uppsala går en spännande framtid till mötes och söker just nu en mätningstekniker. Att arbeta hos oss innebär variationsrika arbetsdagar tillsammans med kompetenta kollegor och stora möjligheter till personlig utveckling.

Om tjänsten

I rollen som mätningstekniker ligger du alltid ett steg före den dagliga produktionen. Du kommer att ansvara för mätningsarbeten, utsättning och mängdberäkning i både mindre och större projekt runt om i vårt arbetsområde som sträcker sig över hela Uppsala län. Som mätningstekniker är du en viktig länk mellan platschef, arbetsledare och hantverkare vilket gör samarbete, kommunikation och lyhördhet till en viktig del av arbetet.

Om dig

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet. Vi ser att du har minst 1-2 års tidigare erfarenhet som mätningstekniker, mätkonsult eller arbete i angränsande område så som lantmätare men med intresse att röra dig till entreprenadsidan.

Rollen som mätningstekniker kräver att du är kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbete. Du är en noggrann person som sätter kvalitet före kvantitet. Du samarbetar gärna med dina kollegor. På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss. B-körkort är ett krav.

Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta Malin Sundvall, HR Partner på [email protected]

Placeringsort: Uppsala

Tillträde: enligt överenskommelse
Omfattning: heltid Visa mindre

Projektledare inom bygg/renrum till läkemedelsbolag i Uppsala

Har du erfarenhet av projektledning inom bygg kombinerat med renrum? Vill du vara med på en spännande resa och med din kompetens och kunskap bidra till framgång och utveckling i ett expansivt läkemedelsbolag? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs i utvecklingsfasen. Uppdragets omfattning avser 70%, oc... Visa mer
Har du erfarenhet av projektledning inom bygg kombinerat med renrum? Vill du vara med på en spännande resa och med din kompetens och kunskap bidra till framgång och utveckling i ett expansivt läkemedelsbolag? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs i utvecklingsfasen.

Uppdragets omfattning avser 70%, och pågår under hela 2022 med start i april/maj. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
Denna organisation inom läkemedelssektorn står inför en stor expandering och ska förutom att bygga en ny fabrikslokal även bygga om befintliga, äldre byggnader. Projektteamet behöver därmed förstärkas med en delprojektledare som ansvarar för de ombyggnadsaktivteter som behöver göras på byggnader, renrum och anslutande mediasystem.

Som delprojektledare ansvarar du för genomförande av ombyggnation för att säkra renrum (ISO 8) för kommersiell tillverkning. Du kommer självständigt agera delprojektledare med ansvarsområde Bygg &Renrum; och därigenom driva upphandling och genomförande av totalentreprenad för projektets räkning. I detta uppdrag kommer du supportera en eller flera huvudprojektledare, och bidra till säkerställandet att ombyggnationerna av produktberörande lokaler har minimal påverkan på pågående produktion.
Om dig
För att lyckas i rollen som delprojektledare ser vi att du med fördel har en naturvetenskaplig universitetsutbildning inom relevant område samt tidigare erfarenhet från Life Science-branschen. Du har erfarenhet av roller som exempelvis projektledare, delprojektledare eller aktivitetsledare samt av ombyggnadsprojekt i GMP-klassade områden och renrum. Du är van vid GMP-styrd verksamhet där noggrannhet och dokumentation är självklara inslag i din vardag samt har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du målmedveten, strukturerad och har god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samverka med dina kollegor och andra aktörer. Vidare känner stort ansvar för ditt arbete, är noggrann och ar god prioriterings- och planeringsförmåga.
Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected] Visa mindre

Biträdande Arbetschef

Ansök    Feb 11    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Vill du arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter? Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människors utveckling och bygga teamkänsla? Har du erfarenhet av att leda verksamhet inom drift- och underhåll eller anläggningsprojekt? Då kan rollen som biträdande arbetschef på Peab Anläggning vara helt rätt utmaning för dig! Om tjänsten Vi befinner oss i en expansiv fas och till en av våra arbetschefsgrupper inom drift- och underhåll i Stockholm... Visa mer
Vill du arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter? Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människors utveckling och bygga teamkänsla? Har du erfarenhet av att leda verksamhet inom drift- och underhåll eller anläggningsprojekt? Då kan rollen som biträdande arbetschef på Peab Anläggning vara helt rätt utmaning för dig!

Om tjänsten

Vi befinner oss i en expansiv fas och till en av våra arbetschefsgrupper inom drift- och underhåll i Stockholmsområdet söker vi nu en biträdande arbetschef.

I rollen erbjuds du en omväxlande vardag med ansvar för att leda och utveckla ditt verksamhetsområde. Du får en central funktion genom att du säkerställer att arbetet bedrivs utifrån företagets affärsplan och övergripande mål samt beslutar om strategiska förändringar.

Till dina arbetsuppgifter hör marknadsbevakning, anbudsförfarande och affärsutveckling. Att skapa kundrelationer samt upprätthålla befintliga samarbeten är en nyckelfaktor likväl som fokus på tillväxt och nya uppdrag. I tjänsten ingår verksamhetsansvar avseende resultat, personal, budget, arbetsmiljö, kvalitet och miljö. Vi söker dig som både vill bygga upp ett vinnande lag och skapa en långsiktig och framgångsrik verksamhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ansvar för att leda, engagera och utveckla gruppen och dess medarbetare.
- Att bedriva verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och alltid eftersträva nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet samt en god och säker arbetsmiljö.
- Ansvara för projektportföljen tillsammans med arbetschefen.
- Strategisk marknadsbevakning; -bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer samt generera nya affärsmöjligheter.
- Övergripande ansvar för budgetfrågor såsom prognosarbete, anbudslämning, kontraktsskrivning, avtal och inköp med stöttning av våra supportfunktioner.

Vem är du?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av kvalificerad projektledning och styrning inom anläggning eller drift- & underhållsverksamhet såsom platschef, projektchef eller motsvarande. Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå. Du har ett coachande ledarskap och är van vid personalansvar för såväl tjänstemän som yrkesarbetare. Viktigt för oss är att du trivs med att jobba med människors utveckling och skapa en teamkänsla. Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och du kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt.

Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt och bygger långsiktiga relationer. Du är drivande, kundorienterad och har ett organiserat och strukturerat arbetssätt. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Körkort B är ett krav och resor i tjänsten förekommer inom Stockholmsområdet. Vi på Peab är stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Mika Lindgren, arbetschef – 070-779 40 88 eller Malin Sundvall HR Partner – 072-533 33 04. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Mar 1    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Har du rätt erfarenhet och kompetens för att axla rollen som arbetsledare hos oss på Peab Anläggning? Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Låter det intressant? Ansök redan idag! Om tjänsten Som arbetsledare kommer du att ansvara för att du och ditt team tillsammans når uppsatta mål i rätt tid. Du kommer bland annat att arbeta nära produktionen och bistå platschefen med ledning, planering, arbe... Visa mer
Har du rätt erfarenhet och kompetens för att axla rollen som arbetsledare hos oss på Peab Anläggning? Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Låter det intressant? Ansök redan idag!

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att ansvara för att du och ditt team tillsammans når uppsatta mål i rätt tid. Du kommer bland annat att arbeta nära produktionen och bistå platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt ansvara för kvalitetssäkring och kontakt med underentreprenörer. Därutöver kommer du att planera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare. Du kommer att arbeta dagtid och rapportera till arbetschefen.

I jobbet ingår även att

- ta fram arbetsberedningar
- delta i produktionsmöten
- ha kontakt med kunder och leverantörer
- styra mot uppsatta lönsamhetsmål.

Om dig

Vi söker dig som

- har bygg/anläggningsteknisk utbildning
- har minst två års erfarenhet av arbetsledande befattning alternativt annan ledarskapserfarenhet från mark- och anläggningsarbeten
- talar och skriver svenska obehindrat
- har B-körkort.

Vi ser gärna att du är en person som drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team och att utvecklas i din yrkesroll. Du tar ansvar för din egen och andras säkerhet. Du uppfyller mål och förväntningar. Du provar gärna utmanande arbetsuppgifter.

I övrigt är det meriterande om du har goda tekniska kunskaper och har erfarenhet av liknande arbete och av anläggningsbranschen.

Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta Malin Sundvall, HR Generalist på telefonnummer: 0725-33 33 04.

Tillträde: enligt överenskommelse
Omfattning: heltid Visa mindre

Platschef

Ansök    Jan 11    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Peab Anläggning befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu en till platschef till vår anläggningsverksamhet i Uppsala län. Motiveras du av att ha stort ansvar för såväl ekonomi och personal som arbetsmiljö i ditt arbete? Att arbeta som platschef ho... Visa mer
Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Peab Anläggning befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu en till platschef till vår anläggningsverksamhet i Uppsala län.

Motiveras du av att ha stort ansvar för såväl ekonomi och personal som arbetsmiljö i ditt arbete? Att arbeta som platschef hos oss passar dig med god förmåga att samarbeta och samverka med andra. Välkommen med din ansökan!

Vad ingår i jobbet?

Du kommer att driva projekt inom mark, anläggning och betong. Att arbeta som platschef hos oss innebär spännande arbetsdagar med fokus på arbetsledning, styrning och samordning. I dina arbetsuppgifter ingår att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.

I jobbet ingår även att

- ansvara för slutbesiktning och kundfakturering
- motivera och engagera medarbetare att nå uppsatta mål och deadlines
- ha kontakt med kunder och leverantörer
- se till att uppsatta tidplaner efterföljs.

Om dig

Vi söker dig som

- har byggteknisk eller akademisk examen alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
- har minst tre års erfarenhet av arbete som platschef, arbetsledare, konsult eller entreprenadingenjör inom mark- och anläggningsentreprenader
- har B-körkort
- har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Du är en person som alltid utgår från affärens och produktionens behov. Du uppfyller mål och förväntningar. Vi tror vidare att du som uppskattar att ha en stor koncern i ryggen samtidigt som du driver ”ditt företag” i företaget kommer att trivas extra bra som platschef hos oss. Vi tror att du trivs i ledarrollen och i samarbetet med andra. Arbetet kräver vidare att du är en person som tar ansvar för tilldelade arbetsuppgifter. Du drivs och motiveras av att ha ett totalansvar för verksamhetens projekt och medarbetare.

Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta Malin Sundvall, HR Generalist via e-post: [email protected]

Tillträde: enligt överenskommelse
Omfattning: heltid Visa mindre

Skade- och innemiljöutredare

Ansök    Dec 22    Ls Jobbet AB    Byggnadsingenjör
Just nu rekryterar vi Skade- och Innemiljöutredare till Stockholm, Mälardalen och Gävle. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma! Recover Skadeservice är en heltäckande leverantör inom sanering, avfuktning, tekniskt utredningsarbete och fastighetsservice. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade kollegor som vill vara med på vår ... Visa mer
Just nu rekryterar vi Skade- och Innemiljöutredare till Stockholm, Mälardalen och Gävle. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma!
Recover Skadeservice är en heltäckande leverantör inom sanering, avfuktning, tekniskt utredningsarbete och fastighetsservice. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade kollegor som vill vara med på vår resa.
Mer om tjänsten
Som Skade- och innemiljöutredare har du ett självständigt ansvar för hela uppdraget - från utredning till kunddialog, administration och ekonomi. Större utredningsuppdrag delas ofta med en eller flera kollegor. I många fall förekommer arbeten i olika projektgrupper tillsatta av beställaren med andra konsultgrupper. Vanligen utmynnar arbetet i en teknisk rapport som presenteras i projektgrupper eller direkt till beställare genom rapportgenomgångar. Arbetet innefattar även uppföljande undersökningar, kontroller etc. vid föreslagna miljöåtgärder i byggnader.
Vi är idag sex personer i utredningsgruppen, en bra blandning av män och kvinnor i olika åldrar. Vi utgår främst ifrån Stockholm, Uppsala och Eskilstuna men stöttar hela Recover Skadeservice verksamhet i Sverige. Vi har en god stämning i gruppen, här möter du kompetenta och erfarna kollegor i en stimulerande arbetsmiljö. Vi har goda resurser och förutsättningar för att klara av skiftande miljöer såsom bostäder, offentliga miljöer, skolor, sjukhus, industrilokaler etc.
Utredningsverksamheten inom Recover är prioriterad och en tydlig framåtriktad satsning pågår. Vi är stolta över att ha nöjda och återkommande beställare!
Några av de uppdrag vi genomför är tex;
Fukt, skade- och innemiljöutredningar
Miljöinventeringar av byggnader inför ombyggnad och rivning
Tekniska utredningar, täthetsprovning, termografering samt fukt- och kemiska mätningar
Radonutredningar
Tillståndsbedömningar samt underhålls- och statusbesiktningar

Mer om dig och vad vi söker
Vi vill att du som söker har en byggnadsteknisk utbildning, gymnasie- eller högskoleingenjör, med bygg som inriktning, eller annan relevant utbildning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från byggbranschen med projektledning och/eller konsultverksamhet. Du har dokumenterad erfarenhet från utredningsarbete och vi ser det som meriterande om du är diplomerad Fuktsakkunnig, Byggdoktor, certifierad för Täthetsprovning, RBK-auktoriserad, CMF-certifierad för Miljöinventering eller något av dessa. Vi ser det som viktigt att du har erfarenhet från projektledning och/eller konsultverksamhet. Goda kunskaper i svenska och engelska, samt B-körkort är ett krav.
I rollen som Skade- och innemiljöutredare träffar du dagligen våra kunder och vi tror därför att du har en god känsla för service, kommunikation och mötet med människor. Du uttrycker dig pedagogiskt och har lätt för att förklara resultat och analyser från utredningar i både skrift och tal. Du kan arbeta under stort eget ansvar, håller deadlines och är noggrann och omsorgsfull i din yrkesutövning.
Övrigt
Recover tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Detta är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 mån provanställning.
Vi arbetar löpande med urval och intervjuer för den här rekryteringen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Ulf Gunnarsson, Ansvarig Innemiljöutredning, på [email protected] eller Alexandra Schröder, HR-specialist, på [email protected]
Krav
Utbildning inom Byggnadsteknik, eller motsvarande inriktning
Dokumenterad erfarenhet från utredningsarbete
Erfarenhet från projektledning och/eller konsultverksamhet

Meriterande
Diplomerad Fuktsakkunnig
Byggdoktor
Certifierad för täthetsprovning
RKB-auktoriserad
CMF-certifikat för miljöinventeringOm arbetsgivaren - Recover
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 23 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på över 100 kontor över hela Norden. Visa mindre

Byggnadsingenjör

Ansök    Okt 28    Cytiva Sweden AB    Byggnadsingenjör
Bli en del av något helt livsavgörande Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier. På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbe... Visa mer
Bli en del av något helt livsavgörande
Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier.
På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbeta med utmaningar som verkligen spelar roll tillsammans med människor som bryr sig om varandra, våra kunder och deras patienter. Med medarbetare i 40 länder är Cytiva en plats där varje dag är en möjlighet att lära så att du kan få fart på din karriär och förbättra dina färdigheter på lång sikt.
Vi på Cytiva är stolta över att arbeta tillsammans med en grupp av nio andra Danaher Life Sciences-företag. Tillsammans är vi pionjärer inom vetenskap och medicin och utvecklar produkter som hjälper forskare i kampen att rädda liv.
Nu söker vi efter en byggnadsingenjör som ska arbeta med vårt Facility Management -team med 20 talet medarbetare anställda i Uppsala. Har du en passion för fastighetsförvaltning och underhållsplanering? Då vill vi gärna höra ifrån dig.
Vad du ska göra
Koordinera flertalet byggnationsarbeten, supportera och ha insyn i dessa
Planering av fastighetsunderhåll med inriktning bygg / byggnation
Verksamhetsplanering
Fastighetsavdelningens representant i byggnadstekniska frågor
Bereda ombyggnationsärenden och kravställa byggnationsprojekt för fastighetsavdelningens räkning

Vem du är
Högskoleutbildning inom fastighet / byggnadsingenjör eller motsvarande
Erfarenhet av konstruktionsärenden, byggnadsrelaterad ohälsa, ombyggnation i befintlig fastighet
Meriterande är tidigare erfarenhet från läkemedels / medicinteknisk industri
Förmåga att bedriva ett organiserat och strukturerat arbete
Vana av att beställa och koordinera och driva flera arbeten samtidigt
Kommunikativ och lösningsorienterad
Säkerhetsmedveten och van att arbeta med digitala verktyg och system

Vi befinner oss just nu i en expansiv fas och är i stort behov av ny personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande den här tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Christian Andersson på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
Cytiva erbjuder en engagerande arbetsplats i innovativ och global miljö med goda interna utvecklingsmöjligheter. För oss går arbetsprestation och välbefinnande i arbetet hand i hand. Vi erbjuder därför ett konkurrenskraftigt förmånspaket för att främja ett balanserat och hälsosamt arbetsliv innefattande bland annat arbetstidsförkortning, flextider och en lokal företagshälsa. Många av våra anställningar kommer även med god möjlighet till distansarbete en eller flera dagar i veckan. Vi erbjuder dessutom en årlig bonus till alla våra medarbetare, oavsett var i organisationen man befinner sig.
När du börjar hos oss blir du en del i Danahers globala organisation, där 68 000 människor varje dag går till jobbet fast beslutna om att hjälpa våra kunder vinna. Som medarbetare kommer du att få prova nya saker, arbeta hårt och utveckla dina färdigheter. Erfarna chefer och kollegor ger vägledning med stöd av kraftfulla Danaher Business System och en etablerad organisation.
Danaher arbetar målmedvetet med en mångsidig och inkluderande kultur där alla känner att de hör hemma och alla röster hörs. Vi tror på våra medarbetare och de unika perspektiv som de bidrar med till varje utmaning, därför ger vi dig möjligheten att flytta fram gränserna för vad som är möjligt.
Om du någon gång har undrat över vad som finns inom dig så kan du nu få svaret. Visa mindre

Platschef

Ansök    Jan 4    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Vi vill nu förstärka vår organisation med ännu en platschef till vår verksamhet i Uppsala! Region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder. Våra kunder är både Peab internt och externa kunder. Region Bygg Öst består av flera arbetschefsgrupper som är verksamma inom Stockholms, Uppsala och Gotlands län. I Uppsala har vi de senaste åren genomfört fle... Visa mer
Vi vill nu förstärka vår organisation med ännu en platschef till vår verksamhet i Uppsala!

Region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder. Våra kunder är både Peab internt och externa kunder. Region Bygg Öst består av flera arbetschefsgrupper som är verksamma inom Stockholms, Uppsala och Gotlands län. I Uppsala har vi de senaste åren genomfört flera spännande projekt som blivit en naturlig del av vår region såsom Uppsala stadshus, Ulls hus, kv Bäcklösa, Uppsala konsert & kongress mfl.

Om tjänsten

I rollen som platschef hos oss har du en central roll där du bär huvudansvaret för projektets genomförande. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.

Du kommer också att ansvara för budget, tidplan, logistik och resurser för dina projekt, ekonomisk uppföljning samt kund- och leverantörskontakter. Till din hjälp har du ett antal duktiga personer - allt från inköpare, entreprenadingenjörer och arbetsledare samt skickliga hantverkare. Vi på Peab är stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig med byggteknisk eftergymnasial utbildning och som har minst fem års erfarenhet av arbete som platschef inom nyproduktion, gärna av kommersiella fastigheter. Vi ser att din erfarenhet som platschef gör dig självgående i rollen. Vi söker en ledare som gillar att nå resultat tillsammans med ditt team. Som person är du kreativ, initiativtagande samt lojal och har förmåga att överblicka helheten och kan ligga steget före. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Malin Sundvall, HR-partner på 0725-33 33 04. Visa mindre

Platschef Byggservice

Ansök    Sep 22    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Peab Byggservice i Stockholm/Uppsala, är inne i en expansiv fas där efterfrågan på våra tjänster ökar.Vi söker nu drivna och handlingskraftiga Platschefer som kan stärka upp vårt team ytterligare. Som Platschef hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen. - Du har erfarenhet av a... Visa mer
Peab Byggservice i Stockholm/Uppsala, är inne i en expansiv fas där efterfrågan på våra tjänster ökar.Vi söker nu drivna och handlingskraftiga Platschefer som kan stärka upp vårt team ytterligare. Som Platschef hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.
- Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare.
- Arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud och gör enklare inköp.
- Ekonomiskt ansvar för dina projekt, uppföljning av ekonomin och prognosarbete.
- Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.

Kvalifikationer och erfarenhet

- Du har minst fem års erfarenhet från bygg, om- och tillbyggnadsprojekt och även mindre byggverksamhet (Byggservice).
- Mycket meriterande om du har någon typ av ledarerfarenhet.

- Du har en god förståelse för projektekonomi, kan göra egna kalkyler och arbeta med prognoser.
- Du kan grunderna i entreprenadjuridik.
- Du har god datorvana.

Som person tror vi att dina styrkor ligger i att vara relationsbyggande och resultatdriven.
Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Övrigt
Vi sitter i helt nybyggda lokaler tillsammans med övriga Peab i Stockholm (Ulriksdal). Du rapporterar till Arbetschef. Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Kontaktpersoner

Arbetschef Joachim Lindahl ([email protected])

HR Frida Hedback ([email protected])

OBS! vi tar ej emot ansökningar via epost Visa mindre

Entreprenadingenjör

Ansök    Sep 24    PEAB Sverige AB    Byggnadsingenjör
Vi på Peab region Bygg Öst satsar för fullt och söker nu en strukturerad och driven person som ser lösningar framför problem och vill vara med och bidra till våra projekt med placering i Uppsala. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss! Vi har de senaste åren genomfört flera spännande projekt som blivit en naturlig del av vår region såsom Uppsala stadsh... Visa mer
Vi på Peab region Bygg Öst satsar för fullt och söker nu en strukturerad och driven person som ser lösningar framför problem och vill vara med och bidra till våra projekt med placering i Uppsala. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Vi har de senaste åren genomfört flera spännande projekt som blivit en naturlig del av vår region såsom Uppsala stadshus, Ulls hus, kv Bäcklösa, Uppsala konsert & kongress mfl.

Region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder. Våra kunder är både Peab internt och externa kunder. Region Bygg Öst består av flera arbetschefsgrupper som är verksamma inom Stockholms, Uppsala och Gotlands län.

Om tjänsten

I rollen som entreprenadingenjör är du med och bidrar till att allt flyter på i produktionen tillsammans med projektchef, platschef och stödfunktioner. Du får arbeta brett och ansvarar bland annat för produktionsplanering, projektadministration och kontraktsadministration.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av kalkylering, kontraktsadministration, inköp, prognosarbeten, projektekonomi med att hantera ekonomiska regleringar mot kund och underentreprenörer samt ansvara för projektering i både mindre och större skala. Du kommer också att stötta i såväl tekniska som ekonomiska frågor i projekten samt ha kontakt med kunder, samarbetspartners och de som arbetar i produktionen. Du kommer att ingå i ett starkt team med bred kompetens och god laganda. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse

Om dig

Vi söker dig som är utbildad bygg- eller civilingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av arbete från entreprenadverksamhet som arbetsledare, inköpare eller platschef och erfarenhet av prognosarbete, kalkyl och projektekonomi. I övrigt är det mycket meriterande om du har arbetat i en liknande roll och har erfarenhet från byggbranschen.

Rollen som entreprenadingenjör kräver att du är ekonomisk och mångsidig i ditt arbete. Du har ett eget driv som gör att du gärna tar dig an nya uppgifter och utvecklas i ditt arbete. Vidare är du en ansvarsfull person med god förmåga att organisera ditt arbete. Du ser till att lösa eventuella problem som uppstår på vägen.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Eskilsson, biträdande regionchef på 073-337 14 29 eller Malin Sundvall, HR på 072-533 33 04. Visa mindre

Byggnadsprojektör

Är du vår nya byggnadsingenjör? Vi söker en kreativ och kunskapstörstig person som är nyfiken på omvärlden. Du har god analysförmåga och erfarenhet av att arbeta med byggnadsprojektering på ett arkitektkontor eller likvärdigt. På Metod arbetar arkitekter och ingenjörer sida vid sida och vi hjälper våra uppdragsgivare med långsiktiga och hållbara lösningar. Vi säkerställer att tekniska lösningar är väl koordinerade och tar fram kompletta handlingar för geno... Visa mer
Är du vår nya byggnadsingenjör?
Vi söker en kreativ och kunskapstörstig person som är nyfiken på omvärlden. Du har god analysförmåga och erfarenhet av att arbeta med byggnadsprojektering på ett arkitektkontor eller likvärdigt. På Metod arbetar arkitekter och ingenjörer sida vid sida och vi hjälper våra uppdragsgivare med långsiktiga och hållbara lösningar. Vi säkerställer att tekniska lösningar är väl koordinerade och tar fram kompletta handlingar för genomförande. Du är noggrann och strukturerad när du utför dina arbetsuppgifter och är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Arbetsuppgifter
Arbetet är omväxlande och skiljer sig från dag till dag. Dina främsta huvudsysslor kommer bestå av att:
· Byggnadsprojektering i olika faser i en fastighets livslängd. Vi arbetar både i nybyggnadsprojekt och i förvaltningsskeden och värdesätter en bred kompetens och goda tekniska systemlösningar som fungerar på detaljnivå.
· Vara drivande i våra projekt och leda arbetet framåt mot uppsatta mål och tidsramar.
· Stödja våra uppdragsgivare med bygglovsrelaterade handlingar och annan teknisk konsultation.
Kunskapskrav
· Byggnadsingenjör eller motsvarande med några års erfarenhet av framtagande av tekniska handlingar.
· Projektering i Archicad och erfarenhet av att arbeta med BIM
· Goda kunskaper i svenska myndighetskrav, Boverket, BBR och AMA
· Goda kunskaper i Word och Excel
· Utrycker dig väl i tal och skrift på svenska
· Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbeta
· God samarbetsförmåga och värdesätter att arbeta med andra i projekt
Meriterande
Har erfarenhet av hållbarhetsarbete och smarta energilösningar
Kompetens i andra ritningshanteringsprogram
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Anställningsort är Stockholm eller Uppsala. Båda våra kontor ligger centralt och fungerar väl med kollektivtrafik.
Hur du söker
Skicka din ansökan med CV, bakgrund, utbildning och kunskaper. Gärna eventuell Portfolio om det finns.
Ansökan skickas till [email protected] senast 18/10.
Vi behandlar ansökan löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Visa mindre

Projektledare till Niras i Uppsala!???????

Ansök    Sep 7    Wrknest AB    Byggnadsingenjör
Om tjänsten Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs n... Visa mer
Om tjänsten

Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs nationellt och har medarbetare som utgår ifrån NIRAS kontor runt om i landet.

Hos NIRAS blir du en mycket viktig spelare i utvecklingen av verksamhet i Uppsala som är ett växande tjänsteområde. NIRAS erbjuder dig en inspirerande miljö där du kommer att få möjlighet att utveckla både dig själv och dina kollegor i konsultrollen. För NIRAS är det viktigt att du som medarbetare har kul, mår bra och har en bra balans mellan arbete, familj och fritid.

Dina framtida arbetsuppgifterDu arbetar som projektledare och ska leda och organisera bygg- och fastighetsprojekt. Du ansvarar för att styra, följa upp kvalitet, tidplaner och ekonomi i projekten i dialog med beställaren. I din roll kommer du att hantera ett flertal projekt parallellt. Det är viktigt att du är en driven lagspelare som tar ansvar för både din egen och dina kollegors utveckling i uppdragen. Att du genomför dina uppdrag med hög kvalitet på ett resurseffektivt sätt värdesätter vi högt. Du kommer även att arbeta med införsäljning, samt att bygga och utveckla relationer med nya och befintliga kunder.Vi söker dig som har

- En högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande relevant utbildning
- Minst 3 års erfarenhet som projektledare, byggprojektledare eller platschef inom bygg och fastighetsbranschen
- Kunskap inom svensk lagstiftning och de krav som medföljer
- Gedigen erfarenhet inom fastighetsområdet med fokus på teknik och ekonomi
- Flytande språkkunskaper i svenska i tal och skrift


Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenheter inom

- KA/Besiktning/Nyproduktion bostad/Offentlig verksamhet
- Juridisk utbildning t.ex. entreprenadsjuridik
- Bas P/Bas U- erfarenhet
- Konsulterfarenhet
- Engelska språket


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, kommunikativ och affärsmässig. Vi hoppas att du är en positiv person med stark egen drivkraft och förmåga att inspirera, leda och samarbeta både inom NIRAS och inom dina kunders organisationer. Du är också analytisk med en förmåga att självständigt prioritera, samt noggrann och kvalitetsmedveten i leveransen till kunderna.

Övrig information Tjänsten avser heltid, 40h/v. Tjänsten är baserad på NIRAS kontor i Uppsala. Resor inom landet förekommer i våra uppdrag.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Visa mindre

Projektledare till Niras i Uppsala!???????

Ansök    Aug 26    Wrknest AB    Byggnadsingenjör
Om tjänsten Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs n... Visa mer
Om tjänsten

Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs nationellt och har medarbetare som utgår ifrån NIRAS kontor runt om i landet.

Hos NIRAS blir du en mycket viktig spelare i utvecklingen av verksamhet i Uppsala som är ett växande tjänsteområde. NIRAS erbjuder dig en inspirerande miljö där du kommer att få möjlighet att utveckla både dig själv och dina kollegor i konsultrollen. För NIRAS är det viktigt att du som medarbetare har kul, mår bra och har en bra balans mellan arbete, familj och fritid.

Dina framtida arbetsuppgifterDu arbetar som projektledare och ska leda och organisera bygg- och fastighetsprojekt. Du ansvarar för att styra, följa upp kvalitet, tidplaner och ekonomi i projekten i dialog med beställaren. I din roll kommer du att hantera ett flertal projekt parallellt. Det är viktigt att du är en driven lagspelare som tar ansvar för både din egen och dina kollegors utveckling i uppdragen. Att du genomför dina uppdrag med hög kvalitet på ett resurseffektivt sätt värdesätter vi högt. Du kommer även att arbeta med införsäljning, samt att bygga och utveckla relationer med nya och befintliga kunder.Vi söker dig som har

- En högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande relevant utbildning
- Minst 3 års erfarenhet som projektledare, byggprojektledare eller platschef inom bygg och fastighetsbranschen
- Kunskap inom svensk lagstiftning och de krav som medföljer
- Gedigen erfarenhet inom fastighetsområdet med fokus på teknik och ekonomi
- Flytande språkkunskaper i svenska i tal och skrift


Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenheter inom

- KA/Besiktning/Nyproduktion bostad/Offentlig verksamhet
- Juridisk utbildning t.ex. entreprenadsjuridik
- Bas P/Bas U- erfarenhet
- Konsulterfarenhet
- Engelska språket


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, kommunikativ och affärsmässig. Vi hoppas att du är en positiv person med stark egen drivkraft och förmåga att inspirera, leda och samarbeta både inom NIRAS och inom dina kunders organisationer. Du är också analytisk med en förmåga att självständigt prioritera, samt noggrann och kvalitetsmedveten i leveransen till kunderna.

Övrig information Tjänsten avser heltid, 40h/v. Tjänsten är baserad på NIRAS kontor i Uppsala. Resor inom landet förekommer i våra uppdrag.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Visa mindre

Projektledare till Niras i Uppsala!???????

Ansök    Sep 13    Wrknest AB    Byggnadsingenjör
Om tjänsten Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs n... Visa mer
Om tjänsten

Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs nationellt och har medarbetare som utgår ifrån NIRAS kontor runt om i landet.

Hos NIRAS blir du en mycket viktig spelare i utvecklingen av verksamhet i Uppsala som är ett växande tjänsteområde. NIRAS erbjuder dig en inspirerande miljö där du kommer att få möjlighet att utveckla både dig själv och dina kollegor i konsultrollen. För NIRAS är det viktigt att du som medarbetare har kul, mår bra och har en bra balans mellan arbete, familj och fritid.

Dina framtida arbetsuppgifterDu arbetar som projektledare och ska leda och organisera bygg- och fastighetsprojekt. Du ansvarar för att styra, följa upp kvalitet, tidplaner och ekonomi i projekten i dialog med beställaren. I din roll kommer du att hantera ett flertal projekt parallellt. Det är viktigt att du är en driven lagspelare som tar ansvar för både din egen och dina kollegors utveckling i uppdragen. Att du genomför dina uppdrag med hög kvalitet på ett resurseffektivt sätt värdesätter vi högt. Du kommer även att arbeta med införsäljning, samt att bygga och utveckla relationer med nya och befintliga kunder.Vi söker dig som har

- En högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande relevant utbildning
- Minst 3 års erfarenhet som projektledare, byggprojektledare eller platschef inom bygg och fastighetsbranschen
- Kunskap inom svensk lagstiftning och de krav som medföljer
- Gedigen erfarenhet inom fastighetsområdet med fokus på teknik och ekonomi
- Flytande språkkunskaper i svenska i tal och skrift


Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenheter inom

- KA/Besiktning/Nyproduktion bostad/Offentlig verksamhet
- Juridisk utbildning t.ex. entreprenadsjuridik
- Bas P/Bas U- erfarenhet
- Konsulterfarenhet
- Engelska språket


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, kommunikativ och affärsmässig. Vi hoppas att du är en positiv person med stark egen drivkraft och förmåga att inspirera, leda och samarbeta både inom NIRAS och inom dina kunders organisationer. Du är också analytisk med en förmåga att självständigt prioritera, samt noggrann och kvalitetsmedveten i leveransen till kunderna.

Övrig information Tjänsten avser heltid, 40h/v. Tjänsten är baserad på NIRAS kontor i Uppsala. Resor inom landet förekommer i våra uppdrag.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Visa mindre

Projektledare till Niras i Uppsala!???????

Ansök    Aug 25    Wrknest AB    Byggnadsingenjör
Om tjänsten Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs n... Visa mer
Om tjänsten

Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs nationellt och har medarbetare som utgår ifrån NIRAS kontor runt om i landet.

Hos NIRAS blir du en mycket viktig spelare i utvecklingen av verksamhet i Uppsala som är ett växande tjänsteområde. NIRAS erbjuder dig en inspirerande miljö där du kommer att få möjlighet att utveckla både dig själv och dina kollegor i konsultrollen. För NIRAS är det viktigt att du som medarbetare har kul, mår bra och har en bra balans mellan arbete, familj och fritid.

Dina framtida arbetsuppgifterDu arbetar som projektledare och ska leda och organisera bygg- och fastighetsprojekt. Du ansvarar för att styra, följa upp kvalitet, tidplaner och ekonomi i projekten i dialog med beställaren. I din roll kommer du att hantera ett flertal projekt parallellt. Det är viktigt att du är en driven lagspelare som tar ansvar för både din egen och dina kollegors utveckling i uppdragen. Att du genomför dina uppdrag med hög kvalitet på ett resurseffektivt sätt värdesätter vi högt. Du kommer även att arbeta med införsäljning, samt att bygga och utveckla relationer med nya och befintliga kunder.Vi söker dig som har

- En högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande relevant utbildning
- Minst 3 års erfarenhet som projektledare, byggprojektledare eller platschef inom bygg och fastighetsbranschen
- Kunskap inom svensk lagstiftning och de krav som medföljer
- Gedigen erfarenhet inom fastighetsområdet med fokus på teknik och ekonomi
- Flytande språkkunskaper i svenska i tal och skrift


Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenheter inom

- KA/Besiktning/Nyproduktion bostad/Offentlig verksamhet
- Juridisk utbildning t.ex. entreprenadsjuridik
- Bas P/Bas U- erfarenhet
- Konsulterfarenhet
- Engelska språket


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, kommunikativ och affärsmässig. Vi hoppas att du är en positiv person med stark egen drivkraft och förmåga att inspirera, leda och samarbeta både inom NIRAS och inom dina kunders organisationer. Du är också analytisk med en förmåga att självständigt prioritera, samt noggrann och kvalitetsmedveten i leveransen till kunderna.

Övrig information Tjänsten avser heltid, 40h/v. Tjänsten är baserad på NIRAS kontor i Uppsala. Resor inom landet förekommer i våra uppdrag.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Visa mindre

Platschef

Ansök    Aug 24    PEAB Sverige AB    Byggnadsingenjör
Motiveras du av att ha stort ansvar för såväl ekonomi och personal som arbetsmiljö i ditt arbete? Då kan vi på Peab i Uppsala ha en ledig tjänst som skulle passa dig utmärkt. Att arbeta som platschef hos oss passar dig som vill leda och driva byggprojekt i mål med goda resultat tillsammans med ditt arbetslag. Vi söker nu en erfaren platschef för ett bostadsprojekt i Gävle. Vad ingår i jobbet? I dina arbetsuppgifter som platschef ansvarar du för att plan... Visa mer
Motiveras du av att ha stort ansvar för såväl ekonomi och personal som arbetsmiljö i ditt arbete? Då kan vi på Peab i Uppsala ha en ledig tjänst som skulle passa dig utmärkt. Att arbeta som platschef hos oss passar dig som vill leda och driva byggprojekt i mål med goda resultat tillsammans med ditt arbetslag. Vi söker nu en erfaren platschef för ett bostadsprojekt i Gävle.

Vad ingår i jobbet?

I dina arbetsuppgifter som platschef ansvarar du för att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Platschefen har ansvaret för den dagliga planeringen, produktionen, ekonomisk uppföljning samt kund- och medarbetarkontakter där du har stor påverkan i hur du driver ditt projekt.

I arbetet ingår även att

- leda det dagliga arbetet
- ha kontakt med kunder och leverantörer
- se till att uppsatta tidplaner efterföljs
- motivera och engagera medarbetare att nå uppsatta mål och deadlines
- ansvara för slutbesiktning och kundfakturering

Det aktuella bostadsprojektet är beläget i Gävle, men du kommer att tillhöra en organisation som utgår från och verkar i Uppsala län.

Vi söker därför dig som kan tänka dig att arbeta både i Gävle och Uppsala.

Om dig

Vi söker dig som

- har akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- har minst fem års erfarenhet av arbete som platschef eller liknande för byggproduktionsprojekt.

I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet av att driva större bostadsprojekt.

Du är en person som driver resultat och uppfyller mål, samtidigt som du agerar kostnadsmedvetet. Du drivs och motiveras av att ha ett totalansvar för verksamhetens projekt och medarbetare och att nå resultat tillsammans med ditt team. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor. Vi ser att du trivs i ledarrollen och har ett engagemang för att utveckla våra medarbetare och vår verksamhet. Visa mindre

Projektledare till Niras i Uppsala!???????

Ansök    Aug 13    Wrknest AB    Byggnadsingenjör
Om tjänsten Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs n... Visa mer
Om tjänsten

Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs nationellt och har medarbetare som utgår ifrån NIRAS kontor runt om i landet.

Hos NIRAS blir du en mycket viktig spelare i utvecklingen av verksamhet i Uppsala som är ett växande tjänsteområde. NIRAS erbjuder dig en inspirerande miljö där du kommer att få möjlighet att utveckla både dig själv och dina kollegor i konsultrollen. För NIRAS är det viktigt att du som medarbetare har kul, mår bra och har en bra balans mellan arbete, familj och fritid.

Dina framtida arbetsuppgifterDu arbetar som projektledare och ska leda och organisera bygg- och fastighetsprojekt. Du ansvarar för att styra, följa upp kvalitet, tidplaner och ekonomi i projekten i dialog med beställaren. I din roll kommer du att hantera ett flertal projekt parallellt. Det är viktigt att du är en driven lagspelare som tar ansvar för både din egen och dina kollegors utveckling i uppdragen. Att du genomför dina uppdrag med hög kvalitet på ett resurseffektivt sätt värdesätter vi högt. Du kommer även att arbeta med införsäljning, samt att bygga och utveckla relationer med nya och befintliga kunder.Vi söker dig som har

- En högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande relevant utbildning
- Minst 5 års erfarenhet som projektledare, byggprojektledare eller platschef inom bygg och fastighetsbranschen
- Kunskap inom svensk lagstiftning och de krav som medföljer
- Gedigen erfarenhet inom fastighetsområdet med fokus på teknik och ekonomi
- Flytande språkkunskaper i svenska i tal och skrift


Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenheter inom

- KA/Besiktning/Nyproduktion bostad/Offentlig verksamhet
- Juridisk utbildning t.ex. entreprenadsjuridik
- Bas P/Bas U- erfarenhet
- Konsulterfarenhet
- Engelska språket


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, kommunikativ och affärsmässig. Vi hoppas att du är en positiv person med stark egen drivkraft och förmåga att inspirera, leda och samarbeta både inom NIRAS och inom dina kunders organisationer. Du är också analytisk med en förmåga att självständigt prioritera, samt noggrann och kvalitetsmedveten i leveransen till kunderna.

Övrig information Tjänsten avser heltid, 40h/v. Tjänsten är baserad på NIRAS kontor i Uppsala. Resor inom landet förekommer i våra uppdrag.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Visa mindre

Projektledare till Niras i Uppsala!???????

Ansök    Aug 10    Wrknest AB    Byggnadsingenjör
Om tjänsten Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs n... Visa mer
Om tjänsten

Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs nationellt och har medarbetare som utgår ifrån NIRAS kontor runt om i landet.

Hos NIRAS blir du en mycket viktig spelare i utvecklingen av verksamhet i Uppsala som är ett växande tjänsteområde. NIRAS erbjuder dig en inspirerande miljö där du kommer att få möjlighet att utveckla både dig själv och dina kollegor i konsultrollen. För NIRAS är det viktigt att du som medarbetare har kul, mår bra och har en bra balans mellan arbete, familj och fritid.

Dina framtida arbetsuppgifterDu arbetar som projektledare och ska leda och organisera bygg- och fastighetsprojekt. Du ansvarar för att styra, följa upp kvalitet, tidplaner och ekonomi i projekten i dialog med beställaren. I din roll kommer du att hantera ett flertal projekt parallellt. Det är viktigt att du är en driven lagspelare som tar ansvar för både din egen och dina kollegors utveckling i uppdragen. Att du genomför dina uppdrag med hög kvalitet på ett resurseffektivt sätt värdesätter vi högt. Du kommer även att arbeta med införsäljning, samt att bygga och utveckla relationer med nya och befintliga kunder.Vi söker dig som har

- En högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande relevant utbildning
- Minst 5 års erfarenhet som projektledare, byggprojektledare eller platschef inom bygg och fastighetsbranschen
- Kunskap inom svensk lagstiftning och de krav som medföljer
- Gedigen erfarenhet inom fastighetsområdet med fokus på teknik och ekonomi
- Flytande språkkunskaper i svenska i tal och skrift


Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenheter inom

- KA/Besiktning/Nyproduktion bostad/Offentlig verksamhet
- Juridisk utbildning t.ex. entreprenadsjuridik
- Bas P/Bas U- erfarenhet
- Konsulterfarenhet
- Engelska språket


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, kommunikativ och affärsmässig. Vi hoppas att du är en positiv person med stark egen drivkraft och förmåga att inspirera, leda och samarbeta både inom NIRAS och inom dina kunders organisationer. Du är också analytisk med en förmåga att självständigt prioritera, samt noggrann och kvalitetsmedveten i leveransen till kunderna.

Övrig information Tjänsten avser heltid, 40h/v. Tjänsten är baserad på NIRAS kontor i Uppsala. Resor inom landet förekommer i våra uppdrag.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Visa mindre

Gruppchef inom Hållbara byggnader till Uppsala

Ansök    Jul 15    Sweco AB (Publ)    Byggnadsingenjör
Har du ett intresse av ledarskap och grupputveckling? Går du igång på möjligheten att vara med och bygga och utveckla en verksamhet i stark utveckling? Då kan du vara den vi söker som gruppchef inom Hållbara byggnader till Uppsala! Varför jobba hos oss? Världen ställer om mot ett uthålligt samhälle. Utmaningarna är stora och kraven på hållbarhet, digitalisering och säkerhet växer, inte minst när det gäller byggnader. För oss på Sweco?är det viktigt ta an... Visa mer
Har du ett intresse av ledarskap och grupputveckling? Går du igång på möjligheten att vara med och bygga och utveckla en verksamhet i stark utveckling? Då kan du vara den vi söker som gruppchef inom Hållbara byggnader till Uppsala!

Varför jobba hos oss?
Världen ställer om mot ett uthålligt samhälle. Utmaningarna är stora och kraven på hållbarhet, digitalisering och säkerhet växer, inte minst när det gäller byggnader. För oss på Sweco?är det viktigt ta ansvar i omställningen. Det gör vi både i vår interna verksamhet och i våra kunders projekt.?Därför har vi bland annat åtagit oss branschens mest ambitiösa och konkreta klimatmål om att ha en klimatpositiv verksamhet 2030.  

Vi har ett stort engagemang för att tillsammans med våra kunder bidra till att planera och utforma framtidens hållbara samhällen och städer. Med våra samlade kompetenser kan vi skapa smarta, hållbara och framtidssäkra byggnader som är bekväma att arbeta och bo i. 

Sweco erbjuder ett brett utbud av tjänster och rådgivning inom hållbar omställning av fastigheter – allt från energisamordning, miljöcertifiering och klimatberäkningar till hållbarhetsstrategi, återbruk och grön finansiering i linje med EU-taxonomin. Vi följer med kunden hela vägen genom ett projekt. Från tjänster inom tidiga skeden, verksamhetsutveckling, projektledning, planering och projektering ända till förvaltning. 

Sweco gör nu en nationell satsning på tjänsterna inom energi, miljö och hållbarhet kopplat till byggnader då vi ser ett ökande behov av tjänsterna från marknaden. Parallellt med att vi nu söker flera gruppchefer på utvalda orter söks även en nationell regionchef med uppdrag att samordna och utveckla affären kring hållbara byggnader. Du kommer att arbeta i nära samarbete med lokala Sweco-kollegor och inom Sweco har vi ett välutvecklat nätverk mellan olika orter där vi på ett prestigelöst sätt arbetar tillsammans både i kunduppdrag och med övrig intern utveckling.

I den här rollen får du en sällsynt möjlighet att bidra till en organisation i stark utveckling och tillsammans med ditt team agera på en marknad med goda affärsmöjligheter. Du kommer att tillhöra en del av Swecos verksamhet som är under stark utveckling och du kommer att få tillgång till Swecos alla kompetenser som stöttning i uppdragen. Vi drivs av kunskapstörst och hållbarhetsfrågor kommer högt upp på agendan. Vi driver på utvecklingen både internt såväl också tillsammans med våra kunder och arbetar både lokalt och centralt med möjlighet till kontinuerlig utbildning och utveckling av både ledarskap och fackkunskap.

Din framtida roll
I din roll arbetar du främst med att motivera, inspirera och utveckla ditt team, inom bl.a. försäljning, affärsutveckling, teknik och metodik. Parallellt med ledarskapet arbetar du också i uppdrag som en del av din roll. Som gruppchef har du ansvar för:


• Rekrytering, uppbyggnad, och utveckling av din grupp
• Gruppens ekonomiska resultat, personalansvar
• Lokal marknad, ekonomi och affärer
• Verka, arbeta och ingå i regionens ledningsgrupp
• Utveckla framtidens arbetssätt och tjänsteutbud inom samhällsbyggnad

Ledarskapet
Vi uppskattar ett lyhört, coachande och prestigelöst ledarskap där samverkan och delning av kunskaper är en naturlig del i vår vardag. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och vi säkerställer att du får den stöttning du behöver och att du får en långsiktig personlig utveckling. Orden Nyfikenhet, Engagemang och Ansvar genomsyrar vår kultur och sättet hur vi önskar att våra ledare skall agera utefter. Du kommer att tillhöra en regionledningsgrupp med flera gruppchefer som har lång erfarenhet och som är vana att samverka mellan våra orter och enheter på ett enkelt och välkomnande sätt. Viktigt att du blir en i laget och att du tar plats i våra utvecklande diskussioner.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:


• Har relevant akademisk utbildning och har erfarenhet från minst 5 års arbete med energi, miljö och hållbarhet inom byggnader.
• Vi ser det som en stor merit att ha erfarenhet av den lokala marknaden och ett eget lokalt kontaktnät.

Vem är du?
För den här rollen söker vi dig som går igång på möjligheten att vara med och utveckla en spännande verksamhet med stor tillväxtpotential. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. Vi tror att du intresserar dig för att leda projektgrupper i större projekt eller att arbeta självständigt i mindre projekt och har intresse av affärsmannaskap, ledarskap och grupputveckling. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2021-09-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot din ansökan!

Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta regionchef Björn Kleist på +46 (0) 73 412 57 54. Tillgängligheten under v.29-32 är lägre pga semester.

#LI-RT


Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com. Visa mindre

Projektledare till Niras i Uppsala!???????

Ansök    Jul 28    Wrknest AB    Byggnadsingenjör
Om tjänsten Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs n... Visa mer
Om tjänsten

Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs nationellt och har medarbetare som utgår ifrån NIRAS kontor runt om i landet.

Hos NIRAS blir du en mycket viktig spelare i utvecklingen av verksamhet i Uppsala som är ett växande tjänsteområde. NIRAS erbjuder dig en inspirerande miljö där du kommer att få möjlighet att utveckla både dig själv och dina kollegor i konsultrollen. För NIRAS är det viktigt att du som medarbetare har kul, mår bra och har en bra balans mellan arbete, familj och fritid.

Dina framtida arbetsuppgifterDu arbetar som projektledare och ska leda och organisera bygg- och fastighetsprojekt. Du ansvarar för att styra, följa upp kvalitet, tidplaner och ekonomi i projekten i dialog med beställaren. I din roll kommer du att hantera ett flertal projekt parallellt. Det är viktigt att du är en driven lagspelare som tar ansvar för både din egen och dina kollegors utveckling i uppdragen. Att du genomför dina uppdrag med hög kvalitet på ett resurseffektivt sätt värdesätter vi högt. Du kommer även att arbeta med införsäljning, samt att bygga och utveckla relationer med nya och befintliga kunder.Vi söker dig som har

- En högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande relevant utbildning
- Minst 5 års erfarenhet som projektledare, byggprojektledare eller platschef inom bygg och fastighetsbranschen
- Kunskap inom svensk lagstiftning och de krav som medföljer
- Gedigen erfarenhet inom fastighetsområdet med fokus på teknik och ekonomi
- Flytande språkkunskaper i svenska i tal och skrift


Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenheter inom

- KA/Besiktning/Nyproduktion bostad/Offentlig verksamhet
- Juridisk utbildning t.ex. entreprenadsjuridik
- Bas P/Bas U- erfarenhet
- Konsulterfarenhet
- Engelska språket


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, kommunikativ och affärsmässig. Vi hoppas att du är en positiv person med stark egen drivkraft och förmåga att inspirera, leda och samarbeta både inom NIRAS och inom dina kunders organisationer. Du är också analytisk med en förmåga att självständigt prioritera, samt noggrann och kvalitetsmedveten i leveransen till kunderna.

Övrig information Tjänsten avser heltid, 40h/v. Tjänsten är baserad på NIRAS kontor i Uppsala. Resor inom landet förekommer i våra uppdrag.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Visa mindre

Entreprenadingenjör Statlig drift och underhåll

Ansök    Jul 9    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Önskar du utvecklas vidare inom rollen som entreprenadingenjör och få möjligheten att arbeta med engagerade och erfarna medarbetare? Drivs du av en varierande vardag och eget ansvar? Då kan du vara vår nya entreprenadingenjör. Statlig vägdrift söker nu en entreprenadingenjör till vår verksamhet i Västerås och Uppsala. Vi driver driftkontrakt med trafikverket som kund i Västerås, Uppsala och Heby, vi har även en stor kommunaldrift och underhållsverksamhet m... Visa mer
Önskar du utvecklas vidare inom rollen som entreprenadingenjör och få möjligheten att arbeta med engagerade och erfarna medarbetare?
Drivs du av en varierande vardag och eget ansvar? Då kan du vara vår nya entreprenadingenjör.
Statlig vägdrift söker nu en entreprenadingenjör till vår verksamhet i Västerås och Uppsala. Vi driver driftkontrakt med trafikverket som kund i Västerås, Uppsala och Heby, vi har även en stor kommunaldrift och underhållsverksamhet med bas i Västerås.

Om tjänsten
Som entreprenadingenjör är du en nyckelperson som är med och bidrar till att allt flyter på i produktionen tillsammans med platschef och andra stödfunktioner. Du får arbeta brett och ansvarar bl.a. för produktionsplanering, projektekonomi och kontraktsadministration. Du kommer även få medverka vid inköp, delta på byggmöten och ha kontakt med beställarombud och hantera ekonomiska regleringar mot kund och underentreprenörer.

Vi på Peab är stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig som är bygg- eller civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har minst 2års erfarenhet av en liknande roll alternativt från entreprenadverksamhet som arbetsledare, inköpare eller platschef.

Du ska ha praktisk erfarenhet av prognosarbete, kalkyl och projektekonomi. Det är önskvärt att du tidigare har arbetat med tidplaner och resurssättning. Det är meriterande om du har erfarenhet inom drift och underhåll av vägar.

Då tjänsten innebär att du stödjer produktionen i de olika projekten är det ett krav att du har körkort B. För att trivas i rollen tycker du om att möta nya människor och har en god social förmåga. Du är kommunikativ, engagerad, analytisk, lösningsorienterad, noggrann och har ett utpräglat affärssinne med kundens bästa i ständig fokus. Vidare arbetar du strukturerat och har förmågan att samarbeta med såväl kollegor som leverantörer och kunder. Du är kreativ och hittar lösningar och tar initiativ till att sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning kan tillämpas) med placeringsort Västerås eller Uppsala.

Tillsättning sker enligt överenskommelse

Kontakt

Annonseringen kommer pågå under vår semesterperiod varför du inte ska vänta dig en återkoppling förrän i mitten på augusti.

Rekryterande Chef: Azad Miro ([email protected]) - HR: Linnéa Lundin ([email protected]) Visa mindre

Building Engineer/Coordinator, Byggnadsingenjör/Koordinator

Ansök    Maj 21    Q-Med AB    Byggnadsingenjör
About Galderma Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically defined and medically prove... Visa mer
About Galderma

Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically defined and medically proven innovative solutions for the skin. For more information, please visit www.galderma.com.Om Galderma

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se

Arbetsbeskrivning

Fastighetsavdelningen vid Galderma söker nu en medarbetare som vill delta i arbetet med att utveckla vårt fastighetsbestånd i Uppsala. Du kommer även att fungera som koordinator inom flera samtidigt pågående byggprojekt.

Fastighetsavdelningen består idag av åtta glada och positiva medarbetare, och med ett stort antal externa samarbetspartners.

Vi erbjuder ett utvecklande och mycket varierande arbete där du kommer att driva eller medverka i aktiviteter och projekt och interaktioner med stora delar av organisationen. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas både personligt och tekniskt.

Tjänsten är en heltidsanställning och gäller tillsvidare.

Ditt uppdrag

Galderma är inne i en mycket expansiv period, och som byggnadsingenjör tillika koordinator kommer du därför att ha en mängd olika typer av arbetsuppgifter med stor spännvidd.

Du kommer att driva och koordinera flera samtidigt pågående byggaktiviteter och även leda andra i detta. Du kommer att arbeta med byggtekniska frågor, t.ex. att bedöma konstruktionslösningar tillsammans med konstruktörer och arkitekter. Ett bra samarbete med Kommun och Länsstyrelse är mycket viktigt, och vi ser att du kommer att ha en nyckelroll här.

Vidare kommer du att arbeta med olika tillståndsansökningar, t.ex bygg- och rivningslov. Du kommer även att ha rollen som Bas P/U i byggnadsaktiviteter, genomföra skyddsronder, kontroller och besiktningar, och det innebär också samverkan med Galdermas Safety-Health-Environment (SHE)-avdelning.

Miljöområdet är ständigt i fokus hos oss, och du kommer att medverka i energikartläggningar och driva olika energibesparingsaktiviteter.

Du kommer att bidra till att samtliga lokaler på Galderma är säkra och ändamålsenliga, och alltid med en långsiktighet och kostnadseffektivitet i fokus.

Är du den vi söker?

Fastighetsområdet innebär en hel del krav inom inre och yttre miljö, hälsa och säkerhet, lagkrav och guidelines, och vi förväntar oss därför att du har ett genuint intresse för dessa områden. Lämplig bakgrund är ingenjörsexamen inom byggnadsteknik eller motsvarande, alternativt flerårig arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter.

Du har förmåga att arbeta flexibelt och kan lösa problem på ett strukturerat sätt samt driva aktiviteter i mål. Då arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt krävs god kommunikativ förmåga såväl på svenska som på engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

* Att leda och utbilda personal inom både byggprojekt och fastighetsförvaltning.
* Lagkrav, regler och förordningar inom fastighetsområdet.
* Samverkan med myndigheter.

Vi erbjuder

I Uppsala ligger Galdermas globala center för affärsområdet Aesthetics (estetik) med verksamhet inom produktutveckling och tillverkning. Här arbetar cirka 550 personer med världsledande produkter som Restylane®, Azzalure® och Sculptra®.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos oss blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Du hittar oss i moderna lokaler utmed vackra Fyrisån, endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation.

Frågor och ansökan

Vi välkomnar din ansökan (CV och brev) i första hand via denna sida, alternativt via länken "Ansök / Apply Now". Vi tar gärna emot din ansökan redan i dag, dock senast 2021-06-18. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

https://www.galderma.com/job-search

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mats Lindberg, Manager Estate & Service, på telefonnummer 076 898 1266. Visa mindre

Projektledare till Niras i Uppsala!???????

Ansök    Jul 13    Wrknest AB    Byggnadsingenjör
Om tjänsten Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs n... Visa mer
Om tjänsten

Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs nationellt och har medarbetare som utgår ifrån NIRAS kontor runt om i landet.

Hos NIRAS blir du en mycket viktig spelare i utvecklingen av verksamhet i Uppsala som är ett växande tjänsteområde. NIRAS erbjuder dig en inspirerande miljö där du kommer att få möjlighet att utveckla både dig själv och dina kollegor i konsultrollen. För NIRAS är det viktigt att du som medarbetare har kul, mår bra och har en bra balans mellan arbete, familj och fritid.

Dina framtida arbetsuppgifterDu arbetar som projektledare och ska leda och organisera bygg- och fastighetsprojekt. Du ansvarar för att styra, följa upp kvalitet, tidplaner och ekonomi i projekten i dialog med beställaren. I din roll kommer du att hantera ett flertal projekt parallellt. Det är viktigt att du är en driven lagspelare som tar ansvar för både din egen och dina kollegors utveckling i uppdragen. Att du genomför dina uppdrag med hög kvalitet på ett resurseffektivt sätt värdesätter vi högt. Du kommer även att arbeta med införsäljning, samt att bygga och utveckla relationer med nya och befintliga kunder.Vi söker dig som har

- En högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande relevant utbildning
- Minst 5 års erfarenhet som projektledare, byggprojektledare eller platschef inom bygg och fastighetsbranschen
- Kunskap inom svensk lagstiftning och de krav som medföljer
- Gedigen erfarenhet inom fastighetsområdet med fokus på teknik och ekonomi
- Flytande språkkunskaper i svenska i tal och skrift


Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenheter inom

- KA/Besiktning/Nyproduktion bostad/Offentlig verksamhet
- Juridisk utbildning t.ex. entreprenadsjuridik
- Bas P/Bas U- erfarenhet
- Konsulterfarenhet
- Engelska språket


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, kommunikativ och affärsmässig. Vi hoppas att du är en positiv person med stark egen drivkraft och förmåga att inspirera, leda och samarbeta både inom NIRAS och inom dina kunders organisationer. Du är också analytisk med en förmåga att självständigt prioritera, samt noggrann och kvalitetsmedveten i leveransen till kunderna.

Övrig information Tjänsten avser heltid, 40h/v. Tjänsten är baserad på NIRAS kontor i Uppsala. Resor inom landet förekommer i våra uppdrag.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Visa mindre

Handläggande konstruktör till Uppsala

Ansök    Feb 19    ÅF Pöyry AB    Byggnadsingenjör
Om jobbet Vår verksamhet växer och vi söker byggkonstruktörer som vill vara med i vår fortsatta utveckling! AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. AFRY strävar efter att leverera helhetslösningar. Genom att använda företagets breda kompetens och givande samarbeten med andra delar inom AFRY genereras kraftfulla och s... Visa mer
Om jobbet
Vår verksamhet växer och vi söker byggkonstruktörer som vill vara med i vår fortsatta utveckling!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle.
AFRY strävar efter att leverera helhetslösningar. Genom att använda företagets breda kompetens och givande samarbeten med andra delar inom AFRY genereras kraftfulla och spännande åtaganden. Byggkonstruktion växer inom vårt affärsområde Buildings och är idag en stark och eftertraktad aktör på marknaden.
För närvarande är vi drygt 150 byggkonstruktörer och vår verksamhet fortsätter växa. Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Uppsala.
Våra byggnadskonstruktörer har bred och gedigen kompetens och arbetar med uppdrag inom bland annat bostäder, offentliga byggnader samt kommersiella fastigheter. Uppdragen finns i alla skeden - från förstudier till bygghandlingsprojektering.
För att möta efterfrågan av våra tjänster vill vi stärka upp med fler byggkonstruktörer, som vill vara med att utveckla verksamheten i Uppsala.
Dina arbetsuppgifter kommer vara att ta fram tekniska handlingar, projektera i 3D samt till viss del utföra statiska beräkningar. Du arbetar i varierande projekt tillsammans med andra konstruktörer, handläggare och uppdragsledare.

Vem är du?
Vi tror att du som söker är ambitiös och har en förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt att självständigt ansvara och driva det framåt. Problemlösning är en stor anledning till att du trivs med det du gör, och du ser möjligheten att utnyttja AFRYs stora kunskapsnätverk som en stor tillgång. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och du vill bidra till den ständiga utvecklingen som sker i vår bransch.
För tjänsten söker vi dig som idag jobbar som handläggande byggkonstruktör och har några års praktisk erfarenhet. Utöver detta ser vi att du är utbildad högskole- eller civilingenjör.

På grund av rådande läge kring Covid-19 drar vissa av våra rekryteringsprocesser ut på tiden. Vi ber om ursäkt för det och ber er ha tålamod med oss.

Vi erbjuder
Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom husbyggnad, energi och industri. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete.
En balans mellan arbete och fritid är något vi på AFRY värdesätter högt, förutom förmåner som t.ex. flextid, friskvårdsbidrag och företagshälsovård erbjuds gemensamma aktiviteter inom affärsområdet samt via Club AFRY där hela det lokala kontoret ingår.
När du jobbar hos oss får du tillgång till en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på AFRY att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar. Vi jobbar även aktivt med att främja mångfald och inkludering, vilket vi tror kommer göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Projektledare till Niras i Uppsala!???????

Ansök    Apr 22    Wrknest AB    Byggnadsingenjör
Om tjänsten Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs n... Visa mer
Om tjänsten

Wrknest söker nu för NIRAS räkning en Projektledare som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. NIRAS är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. NIRAS driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Du kommer ha en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. I denna roll blir du en del av Project Managements verksamhet i Uppsala som drivs nationellt och har medarbetare som utgår ifrån NIRAS kontor runt om i landet.

Hos NIRAS blir du en mycket viktig spelare i utvecklingen av verksamhet i Uppsala som är ett växande tjänsteområde. NIRAS erbjuder dig en inspirerande miljö där du kommer att få möjlighet att utveckla både dig själv och dina kollegor i konsultrollen. För NIRAS är det viktigt att du som medarbetare har kul, mår bra och har en bra balans mellan arbete, familj och fritid.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du ansvarar för att styra och följa upp ekonomin i projekten genom samverkan och i dialog med beställaren. I din roll kommer du att hantera ett flertal projekt parallellt. Det är viktigt att du är en driven lagspelare som tar ansvar för både din egen och dina kollegors utveckling i uppdragen. Att du genomför dina uppdrag med hög kvalitet på ett resurseffektivt sätt värdesätter vi högt. Du kommer även att arbeta med nykundsbearbetning, samt att bygga och utveckla relationer med nya och befintliga kunder.

Vi söker dig som har

- Har en akademisk examen inom tex samhällsbyggnad.
- Har flera års erfarenhet som projektledare, byggprojektledare eller platschef
- Är flytande i svenska i tal och skrift


Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenheter inom

- KA/Besiktning/Nyproduktion bostad/Offentlig verksamhet
- Juridisk utbildning t.ex. entreprenadsjuridik
- Bas P/Bas U- erfarenhet
- Konsulterfarenhet
- Engelska språket


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, kommunikativ och affärsmässig. Vi hoppas att du är en positiv person med stark egen drivkraft och förmåga att inspirera, leda och samarbeta både inom NIRAS och inom dina kunders organisationer. Du är också analytisk med en förmåga att självständigt prioritera, samt noggrann och kvalitetsmedveten i leveransen till kunderna.

Övrig information Tjänsten avser heltid, 40h/v. Tjänsten är baserad på NIRAS kontor i Uppsala. Resor inom landet förekommer i våra uppdrag.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Visa mindre

Ritningsansvarig

Ansök    Maj 19    Uppsala kommun    Byggnadsingenjör
Uppsala kommun Skolfastigheter AB Skolfastigheter befinner sig i en spännande fas, Uppsala växer och vi har ett viktigt uppdrag. Nu söker vi dig som har kunskap i och vana av att arbeta med ritningssystem och vill ta dig an en ny utmaning! Välkommen till Skolfastigheter! Vi är ett helägt kommunalt bolag som äger merparten av Uppsala kommuns skolor och förskolor. Genom fastigheterna bidrar vi till barn och ungas utveckling. Vårt uppdrag är att skapa eko... Visa mer
Uppsala kommun Skolfastigheter AB

Skolfastigheter befinner sig i en spännande fas, Uppsala växer och vi har ett viktigt uppdrag. Nu söker vi dig som har kunskap i och vana av att arbeta med ritningssystem och vill ta dig an en ny utmaning!

Välkommen till Skolfastigheter! Vi är ett helägt kommunalt bolag som äger merparten av Uppsala kommuns skolor och förskolor. Genom fastigheterna bidrar vi till barn och ungas utveckling. Vårt uppdrag är att skapa ekonomiskt effektiva pedagogiska miljöer som stödjer verksamheternas behov. Vi vill bli bäst i klassen på trygga och hållbara lärmiljöer!

Uppsala kommun växer och planeras fortsätta växa med nya bostäder och hela stadsdelar. För Skolfastigheter innebär detta att behovet av nya pedagogiska lokaler kommer öka under en överskådlig tid. De närmaste fem åren planerar vi att bygga många nya förskolor/skolor och rusta befintliga. Totalt ingår idag ca 140 fastigheter över hela kommunen. Bolaget har sedan det startades 2013 haft en stark tillväxt och består idag av drygt 85 medarbetare.

Ditt uppdrag
Ditt övergripande uppdrag är att vara sakkunnig inom hantering av relationshandlingar samt att ansvara för drift och utveckling av Skolfastigheters system för digitalt ritningsarkiv. Du kommer att arbeta med löpande administration kopplad till ritningar och ritningsarkivet men också driva utvecklingsprojekt inom ditt ansvarsområde.

Du kommer exempelvis arbeta med att:

• Ansvara för att checka in och checka ut relationshandlingar i systemet
• Säkerställa att rätt handlingar och dokument lämnas över till fastighetsförvaltare vid avslutat byggprojekt
• Ansvara för systemunderhåll, uppdateringar och tester i systemet
• Ansvara för systemdokumentation och användarhandböcker, samt utbilda nyanställda i systemet
• Driva utveckling av systemet och förbättringsprojekt
• Driva arbetet med Skolfastigheters övergång till att arbeta med BIM
• Stötta verksamheten i BIM och CAD-frågor kopplat till processer för fastighetsförvaltning och byggprojekt


Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och gärna relevant eftergymnasial utbildning, till exempel med inriktning mot fastighetsområdet/bygg. Du ska ha minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete, varav minst 1 år inom liknande arbetsuppgifter. Vidare har du kunskap i och vana av att arbeta med ritningssystem. Du har grundläggande kunskaper i Office-paketet och kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med BIM och kunskap om CAD. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att leda utvecklingsprojekt.

Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat och du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sebastian Petersson, Chef verksamhetsutveckling fastighet, 018-727 44 63


Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Mer information om vår organisation hittar du på skolfastigheter.uppsala.se (https://skolfastigheter.uppsala.se/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Sommarjobb Projektingenjör, samhällsbyggnad

Ansök    Jan 21    Trafikverket    Byggnadsingenjör
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande.  Sommarjobb Projektingenjör, samhällsbyggnad Som Projektingenjör k... Visa mer
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande. 


Sommarjobb Projektingenjör, samhällsbyggnad

Som Projektingenjör kommer du bland annat arbeta med följande:


assitera enhetens projektledare och projektingenjörer med projektrealterade utredningar

du kommer även att vistas ute på vägVi söker dig som


har en pågående/nyligen avslutad högskole-eller universitetsutbildning inom byggnadsteknik, industriell ekonomi, järnvägsingenjör, lantmäteri, landskapsarkitekt, samhällsbyggnad eller samhällsplanering Visa mindre

Konstruktör

Ansök    Jun 29    Derome AB    Byggnadsingenjör
Inom Derome är vi idag över 2200 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid. Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och kän... Visa mer
Inom Derome är vi idag över 2200 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.


ARBETSUPPGIFTER
Vi växer och ska nyetablera på orten. Därför söker vi en driven konstruktör till vårt team i Uppsala. Är det du?

Arbetet som konstruktör hos Derome Träteknik innefattar i huvudsak att ta fram konstruktions- och tillverkningsritningar, göra konstruktionsberäkningar och ta fram offertunderlag i nära samarbete med våra kunder.

Arbetsuppgifter består bl a av:
- Konstruktion av takstolar, bjälklag, balkar, pelare mm
- Sälja takstolar och takkoncept, samt marknadsföra koncernens övriga sortiment
- Dimensionering av infästningar
- Upprätta takplaner
- Kontinuerlig kontakt med såväl nya som befintliga kunder

Det är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Som konstruktör är du kundens närmaste kontakt och står för service och kvalité. Du är därmed en viktig länk i den totala kedjan från ritning till färdigt projekt.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen bör du vara byggnadsingenjör eller byggnadstekniker alternativt ha en teknisk bakgrund samt goda kunskaper inom konstruktion. När du blir anställd hos oss erbjuder vi dig utbildning i konstruktionsprogrammet Pamir.

Arbetet är självständigt och innebär mycket kundkontakt, vilket ställer krav på god initiativ- och samarbetsförmåga.
I din roll är det viktigt att du är serviceinriktad och kan prioritera. Vi tror också att du tycker det är roligt att göra affärer och framför allt att komma till avslut. Har du erfarenhet av trähusproduktion i industriell miljö är även det meriterande. Du stimuleras av att arbeta både självständigt och i team. Som person är du drivande, strukturerad, noggrann och prestigelös. Du tycker om att arbeta mot uppställda mål, deadlines och är lösningsorienterad.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.
ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placeringsort är vid vårt kontor i Uppsala.

För mer information om tjänsten, kontakta vår Försäljningschef; Johan Grevsjö på 073-079 20 87.
Passa tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast 9 augusti och gärna tidigare, då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

I verksamheten finns även Sveriges största leverantör av trätakstolar med produktionsanläggningar i Derome, Mjölby, Tanum och Kalix. Vi är även en komplett tillverkare av prefabricerade produkter i trä såsom tak- och golvkassetter, väggar och husstommar.

För mer information om Derome se www.derome.se Visa mindre

Projektledare investeringsprojekt till Skolfastigheter

Ansök    Aug 21    Randstad AB    Byggnadsingenjör
Arbetsbeskrivning Vill du vara med och lägga grunden för barn och ungas framtid? Som projektledare på Uppsala kommun Skolfastigheter AB utmanas du i ett övergripande uppdrag att självständigt planera och leda ny- och ombyggnadsprojekt. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och det är viktigt för oss att du trivs i vår organisation. Skolfastigheter bildades 2013 och är uppdelade i 3 affärsområden där Affärsområde Marknad är projektavdelningens hemvist. ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och lägga grunden för barn och ungas framtid? Som projektledare på Uppsala kommun Skolfastigheter AB utmanas du i ett övergripande uppdrag att självständigt planera och leda ny- och ombyggnadsprojekt.

Våra medarbetare är vår främsta tillgång och det är viktigt för oss att du trivs i vår organisation. Skolfastigheter bildades 2013 och är uppdelade i 3 affärsområden där Affärsområde Marknad är projektavdelningens hemvist. Totalt för våra 3 affärsområden är vi drygt 80 medarbetare.

Ditt arbete hos Skolfastigheter gör skillnad!

Ansvarsområden
På projektavdelningen erbjuder vi en stark gemenskap och ett inspirerande arbetsklimat tillsammans med ytterligare 6 stycken projektledare. Vi arbetar dagligen med utmanande projekt och hjälper och stöttar varandra i vårt dagliga arbete. I vår projektportfölj har vi bland annat nya grundskolor, flertalet nya förskolor och många spännande renoverings- och utbyggnadsprojekt. Uppsala växer och Skolfastigheter kan erbjuda dig en trygg och utvecklande arbetsplats. 

För uppdraget ska du bland annat
Självständigt planera och driva projekt för ny- och ombyggnationer av skolor och förskolor i projektets alla steg
Resultat- och budgetansvar för projekt genom hela projektprocessen
Löpande rapportera projektstatus till projektchef och projektekonom
Samverka med externa konsulter, förvaltningar och myndigheter
Ansvara för och proaktivt hantera risker i projektet
Avropa tjänster samt medverka i att upphandla entreprenader enligt LOU
Medverka för utveckling av projektavdelningens rutiner och processer


Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med fastighet, bygg eller teknisk inriktning eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Det är meriterande om du har en grundläggande projektledar- och/eller ledarskapsutbildning. Du har flerårig erfarenhet av att ha arbetat som byggprojektledare där du självständigt ansvarat för projekt i sin helhet.

 Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning i samverkansentreprenader. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer och har fokus på projektets tid, ekonomi och kvalitet. Det är viktigt att du är ansvarstagande, driven och har god ledarskapsförmåga för att nå dina uppsatta resultat.

Det är också viktigt att du kan arbeta effektivt med dina uppdrag under lång tid och att du har förmåga att prioritera och växla snabbt mellan olika typer av operativa frågor. Vi ser även att du är kommunikativ och skapar förtroendefulla relationer både internt och externt i olika typer av forum. I uppdraget ingår att besöka dina projekt därför är det viktigt att du har B-körkort.

Ansökan
Sista dag för intresseanmälan är 2020-09-06. I denna rekrytering samarbetar Skolfastigheter med Randstad. För mer information vänligen kontakta rekryteringskonsult Jonna Wenngren, [email protected], 072 988 90 42.Om företaget
Barn och unga behöver inspirerande miljöer och trygghet för att kunna utvecklas. Det är därför vi på Skolfastigheter jobbar långsiktigt med våra skolor. Fastigheterna äger vi och lokalerna hyrs ut till skol- och förskoleverksamhet i Uppsala kommun, men det stannar inte där. Tillsammans med dig vill vi tänka nytt och utveckla våra miljöer.
Uppsala kommun Skolfastigheter AB bildades 1 januari 2013 som ett av tre nya kommunala fastighetsbolag i Uppsala kommun. Vi äger och förvaltar merparten av kommunens pedagogiska lokaler, förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Totalt ingår cirka 135 fastigheter över hela kommunen, vilket motsvarar ungefär 447 000 kvadratmeter. Visa mindre

Projektör/Projektledare till Uppsala

Ansök    Okt 31    Randstad    Byggnadsingenjör
Arbetsbeskrivning Är du en nyfiken, flexibel ingenjör med ett stort teknikintresse?  Gillar du dessutom problemlösning, att bygga relationer och leda projekt?  Som projektör/ projektledare kommer du att ingå i vårt projektteam och därmed arbeta tillsammans med oss och våra samarbetspartners. Bland de senare ingår våra kunder såsom byggentreprenörer, konstruktörer, konsulter och arkitekter men också våra underentreprenörer och leverantörer. Arbetet innebä... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en nyfiken, flexibel ingenjör med ett stort teknikintresse? 
Gillar du dessutom problemlösning, att bygga relationer och leda projekt? 


Som projektör/ projektledare kommer du att ingå i vårt projektteam och därmed arbeta tillsammans med oss och våra samarbetspartners. Bland de senare ingår våra kunder såsom byggentreprenörer, konstruktörer, konsulter och arkitekter men också våra underentreprenörer och leverantörer. Arbetet innebär både att vårda och stärka befintliga kundrelationer och att bearbeta nya kunder. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat projektering och redovisning i CAD-miljö, projektledning, konstruktion, projektering, försäljning, planering och genomförande av våra projekt från vårt kontor samt ute på byggarbetsplats. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en byggnadsingenjörs utbildning. Du har med största sannolikhet grundläggande kunskaper i Auto-CAD och Revit samt känner dig hemma i standardprogram som Officepaketet. 
Gissningsvis är du ganska nyutexaminerad, men har du några års praktisk erfarenhet från roller som entreprenadingenjör, byggingenjör eller projektör är det meriterande. Någon form av färdigheter inom glasbranschen är meriterande. Vi står dock för erforderliga glasutbildningar i vår egen glasskola, så detta är inget krav. 
Vi ser det som en självklarhet att du har B-körkort och tillgång till egen bil. Du har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, och du har som minst grundläggande kunskaper i engelska. 


Som person
Tillsammans växer vi som team och som individer i takt med att vi lär känna varandra. Du är nyfiken och kommunikativ, bra på att bygga relationer och därmed även på att sätta kundens behov främst. Du är flexibel och du gillar människor, och du förstår skillnaden på att vara allvarlig och att ta saker på allvar. Vi trivs bäst när man minskar på det förra men anammar det senare, och vi tror att du har samma inställning.


Tjänsten innebär att du har stor frihet att själv utforma/planera din vardag då vi anser att en bra attityd, positiv inställning och stor ansvarskänsla ger de bästa förutsättningarna för att trivas och göra ett bra arbete. 
Fasadglas erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete med världens bästa material: glas. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Fasadglas med Randstad. För mer information kontakta rekryteringskonsult:
Sofie Elisson Söder, [email protected] eller 0708-298 258. 

Om företaget
Fasadglas i Uppsala AB är ett glasentreprenadföretag och dotterbolag till Fasadglas Bäcklin AB (etablerades år 1913). Kontoret är centralt beläget i Uppsala och omsätter ca 40 miljoner.  Med tanke på orderstocken, tillväxten och visionen för företaget behöver vi nu förstärka vår organisation. Glaset som byggnadsmaterial utgör idag en allt större del av byggnader. Vi benämner oss därför som glaskonstruktörer vilket innebär att vi behärskar hela området från innovation och dimensionering till konstruktion och byggnation. 

Vi är Sveriges ledande glasentreprenadföretag, och värdesätter vår höga entreprenörs-och serviceanda. Vår inställning är att allt är möjligt. Visa mindre

Fuktsakkunnig till Uppsala

Ansök    Dec 13    DRY-IT AB    Byggnadsingenjör
Det går bra för Dry-IT! Vi fortsätter att växa i antal kunduppdrag och uppdragens omfattning. Därför behöver vi förstärka vårt duktiga team med ytterligare fuktsakkunnig konsult. Nu söker vi dig som arbetar som fuktsakkunnig och som vill vara med och utvecklas i ett företag som hjälper branschen till friskare och mer hållbara hus! Vill du bli en del av vårt kompetenscentrum inom fuktområdet och anta utmaningen att hjälpa bygg-Sverige i sin strävan mot fris... Visa mer
Det går bra för Dry-IT! Vi fortsätter att växa i antal kunduppdrag och uppdragens omfattning. Därför behöver vi förstärka vårt duktiga team med ytterligare fuktsakkunnig konsult.
Nu söker vi dig som arbetar som fuktsakkunnig och som vill vara med och utvecklas i ett företag som hjälper branschen till friskare och mer hållbara hus!
Vill du bli en del av vårt kompetenscentrum inom fuktområdet och anta utmaningen att hjälpa bygg-Sverige i sin strävan mot friska och hållbara hus då ska du läsa vidare!
Som fuktsakkunnig konsult arbetar du i program- och projekteringsskedet med att upprätta fuktsäkerhetsbeskrivning, granska konstruktionsritningar, utföra fuktberäkningar och delta i projekteringsgruppens möten som rådgivare och sakkunnig. Som fuktsakkunnig är du även delaktigt i produktionsfasen där du upprättar fuktsäkerhetsplaner och utför fuktronder samt deltar i produktionsmöten. 
Vi tror att du redan är Diplomerad Fuktsakkunnig, eller högskoleutbildad ingenjör med ett brinnande intresse att hantera fuktfrågor i byggprojekt. Du bör ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och tycka om att träffa kunder ute i fält. Tjänsten kräver att du trivs med att ha flera uppdrag på gång samtidigt och är van med att arbeta i en flexibel och föränderlig arbetssituation och att du är driven av att nå resultat i projekten. Vi ser det mycket positivt om du har ett etablerat kontaktnät i region Uppsala samt om du är intresserad av energi- och miljöfrågor inom fastighetsbranschen. Körkort B krävs.
Vi erbjuder omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter, och bra stöd och utbyte i ett kunnigt och positivt konsultgäng. Arbetet medför en del resor, både inom regionen men också för samarbete med kollegorna i övriga regioner. Vi sitter i fina lokaler centralt beläget i Uppsala. Många spännande uppdrag och utmaningar väntar på din insats.
Du kommer att ingå i ett team med mycket erfarna och kompetenta fukttekniker och även samarbeta med våra andra konsulter och experter inom fukt-, energi- och miljöområdet där vi arbetar med allt från fuktsäkerhetsprojektering till komplexa innemiljöutredningar i befintliga fastigheter.
Många spännande uppdrag och utmaningar väntar på din insats!
Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten – ring Per Claesson (HR-chef) 08-464 66 21 eller Johan Ahlinder (Regionchef) i Uppsala 018-430 58 01 för ett möte eller skicka in din ansökan till [email protected] Sista dag att visa ditt intresse är den 10 januari, urval sker löpande i processen.
Inför rekryteringsarbetet har Dry-IT AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare och liknande. Visa mindre

Projektör till ÅF Pöyry

Älskar du att jobba som en problemlösare med ett varierande arbete? Vill du få chansen att utvecklas i en roll som projektör? Då har du kommit rätt! Som projektör ansvarar man för att eliminera riskfaktorer när ett projekt startas upp samt under projektets gång. Man är även ansvarig över ändringar som görs i projektet och arbetar i nära samråd med byggprojektledare som har ett övergripande ansvar i projektet. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan... Visa mer
Älskar du att jobba som en problemlösare med ett varierande arbete? Vill du få chansen att utvecklas i en roll som projektör? Då har du kommit rätt!

Som projektör ansvarar man för att eliminera riskfaktorer när ett projekt startas upp samt under projektets gång. Man är även ansvarig över ändringar som görs i projektet och arbetar i nära samråd med byggprojektledare som har ett övergripande ansvar i projektet. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan, urval sker löpande!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som projektör är du delaktig i hela processen. Du kommer bidra till teamet inom projektering och utför arbetsuppgifter som:

- Planera för hur fiber i projektet ska dimensioneras och se till att bygglov söks.
- Kontrollera vilka tillstånd som behövs och göra iordning underlag för dessa tillstånd.
- Planera och dimensionera projektet på bästa sätt under givna förutsättningar gällande bland annat mark och miljö
- Platsbesök görs för att ytterligare kontrollera om planeringen är godtycklig och att dragningarna går att genomföra.
- Filma sträckorna som är projekterade.

Placering: Uppsala
Start: Omgåendeeller enligt överenskommelse
Lön: Marknadsmässig lön
Omfattning: Heltid, vardagar 8–17

DIN PROFIL
Krav:
- Erfarenhet inom fiber från fiberbyggnation eller liknande arbete.
- Datorkunskap inom Officepaketet
- Svenska och engelska i tal och skrift.
- B-Körkort

Meriterande:
- Universitets- och högskoleutbildning kan vara tillexempel byggprojektör med inriktning miljö eller juridik.
- BAS-P
- Utbildning ”Arbete på väg”
- Utbildning ”Robust Fiber”

För att lyckas i rollen som projektör krävs lyhördhet och god samarbetsförmåga, då du kommer att arbeta mot flera avdelningar och behöver ta hänsyn till flera olika faktorer.

ÖVRIGT:
Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på OnePartnerGroup AB.

OM KUNDEN
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.Mer information Visa mindre

Projektchef Kommersiell projektutveckling - Uppsala / Gävle

Ansök    Mar 20    Skanska Sverige AB    Byggnadsingenjör
Projektutveckling Kommersiellt inom Skanska Sverige utvecklar och bygger fastigheter, såsom kontor, hotell, skolor och äldreboende, för privata, statliga och kommunala aktörer. Vi består av ca 60 personer utspridda från norr till söder, och vår region är indelad i tre marknadsområden. Vi på Skanska medverkar i att utveckla samhället vi lever i och som en del av vårt team inom Projektutveckling Kommersiellt har du möjlighet att göra ett verkligt avtryck.... Visa mer
Projektutveckling Kommersiellt inom Skanska Sverige utvecklar och bygger fastigheter, såsom kontor, hotell, skolor och äldreboende, för privata, statliga och kommunala aktörer. Vi består av ca 60 personer utspridda från norr till söder, och vår region är indelad i tre marknadsområden.

Vi på Skanska medverkar i att utveckla samhället vi lever i och som en del av vårt team inom Projektutveckling Kommersiellt har du möjlighet att göra ett verkligt avtryck.

Vill du bli en del i Skanskas byggherreteam av duktiga Projektchefer i Uppsala/Gävle?

Som Projektchef är dina huvudsakliga arbetsuppgifter ansvar för att leda genomförandet av våra utvecklingsprojekt. Du medverkar i tidiga skeden för att påverka projektutformningen. Bevakar alla byggherrefrågor som t.ex. detaljplan och bygglov, byggbarhet och arbetsmiljö. Har ansvar för att bygga team och skapa förutsättningar för ett gott samarbete med entreprenör, kommuner, hyresgäster och investerare. Ansvarar för budget och prognos samt bevakar att projektets alla åtaganden uppfylls.
I den här spännande rollen ges stor frihet under ansvar med tydliga entreprenörsinslag.
Din huvudsakliga placering är på något av våra kontor i Uppsala eller Gävle. Resor inom området förekommer.

Du brinner för att driva lönsamma fastighetsprojekt - från ax till limpa

För att bli framgångsrik i rollen har du erfarenhet av att utföra komplexa projekt utifrån en beställarroll. Du har kunskap kring lagar, regler och de krav som ställs i ett byggprojekt.

Du motiveras av att skapa lösningar och bidra till ett framåtblickande tänk med både kund och kollegor. Du har en förmåga att bygga nätverk och upprätthålla goda relationer. Vidare har du god förhandlingsvana samt kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Att kunna växla mellan detaljfrågor och ett större mål längre fram i färdigställande av ett projekt är en framgångsfaktor.
Du har relevant akademisk utbildning gärna teknisk inriktning.
Dina personliga egenskaper är nyckeln till att du lyckas i rollen.

Den här bakgrunden tänker vi oss men utmana oss gärna, vi är öppna för att tänka nytt.

Vill du bli en del av vårt team?

Skicka din ansökan redan nu eller senast den 8 april 2019. Intervjuer kommer att ske löpande. Har du några frågor kontakta rekryterande chef Richard Weimer på telefonnummer 010-448 11 78

Välkommen med din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! Visa mindre

Jobba som projektör på Sveriges största konsultfirma!

Ansök    Mar 31    Academic Work    Byggnadsingenjör
Projektör och sugen på ett nästa steg? Sweco Structure ska starta upp en grupp i Uppsala och du kan få åka med på resan. Kanske känner du att din utvecklingskurva inte är så brant som du önskar – Sweco ser fram emot att ge dig förutsättningar för det. Ta nästa kliv med mycket ansvar och chansen att påverka! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu byggnadsingenjörer till deras avdelning Sweco Structure i Uppsala. Denna avdelning ska precis startas upp i stade... Visa mer
Projektör och sugen på ett nästa steg?
Sweco Structure ska starta upp en grupp i Uppsala och du kan få åka med på resan. Kanske känner du att din utvecklingskurva inte är så brant som du önskar – Sweco ser fram emot att ge dig förutsättningar för det. Ta nästa kliv med mycket ansvar och chansen att påverka!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu byggnadsingenjörer till deras avdelning Sweco Structure i Uppsala. Denna avdelning ska precis startas upp i staden så de går en spännande tid till mötes.

På kontoret i Uppsala sitter cirka 120 personer med bred kunskap. I gruppen Structure kommer du jobba med industriprojekt åt några av landets främsta organisationer som hjälper till att utveckla vårat samhälle. För dig som gillar att jobba i stora projekt och besitter ett industriintresse kan detta vara din chans.

Tanken är att du ska vara med och bygga upp en grupp om cirka åtta personer det närmsta året. För att du ska lyckas med det behöver du vara självständig och kunna kliva in i rollen med viss erfarenhet i bagaget.

Din gruppchef kommer till en början vara stationerad i Stockholm men med tiden kommer fler och fler kollegor utgå från Uppsala. Gruppen idag är ett tight team som värnar om varandra och respektive medarbetares intressen. Här är ingenting omöjligt!

Academic Work är ansvariga för rekryteringsprocessen, men du kommer att bli direkt anställd hos Sweco.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektör på Sweco får du möjlighet att jobba självständigt med stora projekt inom industribranschen. Här får du chans att vara involverad i samtliga delar av projekten hos ett ledande företag i landet vad gäller tung industri.

Du kommer bland annat att projektera och konstruera i betong och stål. Rollen innebär nära till kunder, eller partners som Sweco väljer att kalla det. Du kommer planera ditt arbete och skapa de förutsättningar som krävs för att vidareutveckla både Sweco och dig själv.

VI SÖKER DIG SOM
* Är civilingenjör, byggnadsingenjör eller motsvarande


* Har erfarenhet av projektering och konstruktion under några år
* Har jobbat i något projekteringsverktyg och har därför lätt att sätta sig in i nya sådana
* Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift


Du besitter ett gediget teknikintresse och ett naturligt driv som gör att du hela tiden vill utvecklas. Du har en positiv inställning som gör att du tar egna initiativ och ansvar för din uppgift. Du är även relationsskapande på det sättet att du knyter nya kontakter och skapar fina samarbeten med andra. Slutligen ser vi att du är flexibel på det sättet att du snabbt accepterar nya arbetsuppgifter och hittar lösningar även då förutsättningar förändras.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Våren/sommaren/hösten 2019
* Omfattning: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning
* Placering: Centrala Uppsala
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the Young Professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sweco är ett företag som alltid vill ligga steget före. Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri. Visa mindre

Arbetschef

Ansök    Jun 10    JM AB    Byggnadsingenjör
Vi söker en Arbetschef till JM Region Öst med placering på regionkontoret i Uppsala. Du kommer att ansvara för projekt i norra Stockholm och Uppsala. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. ARBETSUPPGIFTER I din roll som Arbetschef kommer du ansvara för ca 2-3 projekt i pågående produktion där bland annat personalansvar för de aktuella produktionstjänstemännen ... Visa mer
Vi söker en Arbetschef till JM Region Öst med placering på regionkontoret i Uppsala. Du kommer att ansvara för projekt i norra Stockholm och Uppsala. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Arbetschef kommer du ansvara för ca 2-3 projekt i pågående produktion där bland annat personalansvar för de aktuella produktionstjänstemännen ingår. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: Ansvara för att tillsammans med utvald Platschef planera och förbereda inför produktionsstart. Implementera och verka enligt gällande strategier för produktion. Personalansvar, inklusive utveckling och lönesättning för underställd personal. Medverka vid rekrytering och ansvara för åtgärder vid personalhantering. Vara Bas-P under produktions skedet samt bevaka att arbetsmiljöansvaret i produktion efterlevs. Kontinuerlig uppföljning av godkänd produktionskalkyl samt rapportering till projektledare och chef produktion. Delta tidigt i projektskedet och komma med synpunkter från ett produktionsperspektiv med syfte att projektet utformas på ett sätt som möjliggör en rationell och effektiv produktion. Utföra ekonomiska utredningar samt ta fram beslutsunderlag för metodval, detta arbete utförs tillsammans med kalkylator. Tillsammans med inköpare genomföra tidiga projektinköp av installationer, underentreprenörer och material.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från byggbranschen varav ett flertal år från produktion. Du är civilingenjör eller högskoleingenjör men även annan utbildning kan vara aktuell i kombination med relevant arbetserfarenhet. Vi ser att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av entreprenadupphandlingar.

Som person har du en stor drivkraft, är öppen och kommunikativ. Du är affärsmässig och har hög samarbetsförmåga. För att trivas i rollen är viktigt att du trivs med att coacha och utveckla personal. Vidare är du kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt, och har ett öga för såväl detaljer som helheten. Du är ekonomiskt sinnad och besitter förmågan att vara lojal mot regionens mål. För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.

Vi ERBJUDER
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

PLACERINGSORT
Uppsala

ANSÖKAN
Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2019-08-18. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

KONTAKT
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Lundström, Chef Produktion, tel 018-495 50 25 alt [email protected] Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman, HR Partner, tel 018-660305 alt. [email protected]

Välkommen med din ansökan. Visa mindre