Lediga jobb Ngenic AB (publ) i Uppsala

Se alla lediga jobb från Ngenic AB (publ) i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Backendutvecklare

Ansök    Jun 18    Ngenic AB (publ)    Backend-utvecklare
Ngenic växer och nu söker vi backendutvecklare som vill vara med och möjliggöra framtidens koldioxidneutrala energisystem. Vi söker dig med några års erfarenhet inom mjukvaruutveckling med inriktning mot backend-tjänster. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att vidareutveckla och underhålla vår backend som samlar in stora mängder data och erbjuder tjänster för såväl våra slutanvändare som våra egna produkter inom smarta elnät och förbrukarflexibilitet. F... Visa mer
Ngenic växer och nu söker vi backendutvecklare som vill vara med och möjliggöra framtidens koldioxidneutrala energisystem. Vi söker dig med några års erfarenhet inom mjukvaruutveckling med inriktning mot backend-tjänster. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att vidareutveckla och underhålla vår backend som samlar in stora mängder data och erbjuder tjänster för såväl våra slutanvändare som våra egna produkter inom smarta elnät och förbrukarflexibilitet.
För denna tjänst är personer med rätt inställning och intresse det viktigaste, resten går att lära sig. Med det sagt följer några meriterande erfarenheter:
.Net/C# (gärna Core)
Funktionell programmering (särskilt Elixir/Erlang)
Molndrift (särskilt Azure)
Kubernetes och Docker
Skalbara och distribuerade system

Apache Cassandra
Elasticsearch/Kibana/Grafana
Prometheus
Apache Kafka
“Big Data” (Särskilt lagring av stora mängder tidsserier)
MaskininlärningAtt arbeta som utvecklare hos oss
Vi jobbar i team och kör scrum. Du kommer ha goda möjligheter att påverka din roll efter dina intressen och önskemål. Hos oss ska det vara lätt att kombinera arbete och privatliv och vi erbjuder därför flexibla arbetstider med få obligatoriska möten. Vi är anslutna till kollektivavtal via Teknikföretagen.
Om Ngenic
Ngenic arbetar för att skapa ett mer hållbart energisystem. Vi erbjuder produkter och tjänster som möjliggör mer flexibelt energianvändning, där förnyelsebara källor får en större roll.


Omfattning
Heltid
Placeringsort
Uppsala
Ersättning
Fast lön
Sista ansökningsdag
Tjänsten tillträdes efter överenskommelse. Ansökan oss tillhanda senast 31 augusti via mail: [email protected], ansökningar utvärderas löpande.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Montering och logistik

Ansök    Maj 3    Ngenic AB (publ)    Elektronikmontör
Ngenic är ett snabbväxande företag inom fastighetsautomation och kunderna blir allt fler. Ngenic arbetar med digitalisering och effektivisering av energisystem, med bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och energiföretag som kunder. Vi söker nu produktionspersonal på heltid. Det finns varierande arbetsuppgifter där du kommer att arbeta med olika komponenter samt moment. I produktionen tillverkas vår innovativa smarta termostat Ngenic Tune. Din roll är at... Visa mer
Ngenic är ett snabbväxande företag inom fastighetsautomation och kunderna blir allt fler. Ngenic arbetar med digitalisering och effektivisering av energisystem, med bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och energiföretag som kunder.
Vi söker nu produktionspersonal på heltid. Det finns varierande arbetsuppgifter där du kommer att arbeta med olika komponenter samt moment. I produktionen tillverkas vår innovativa smarta termostat Ngenic Tune. Din roll är att vara en del av monteringsprocessen för att ta fram kvalitativa produkter, logistik och skeppning. Rollen är en ansvarskrävande, utmanande men framförallt rolig roll där du får stort utrymme att påverka din egen utveckling.
Vi söker dig som är engagerad, driven och nyfiken på att lära sig nya saker. Det är meriterande om du har körkort, tidigare arbetslivserfarenhet inom montering och framställa produkter enligt produktionsscheman. Du har en fingertoppskänsla för att se detaljer i monteringen samt att du är noggrann och kvalitetsmedveten och har ett fokus på säkerhet och ordning & reda.
Vi ser det som en självklarhet att du delar Ngenics värdegrund: Samhällsnytta, Gemenskap och Kvalitet (https://ngenic.se/foretag/om-oss/).
Formella krav:
Behärskar svenska och engelska i tal och skriftInnan anställning kommer vi att be dig visa upp ett utdrag från belastningsregistret.


Omfattning
Heltid
Placeringsort
Uppsala
Ersättning
Fast lön
Sista ansökningsdag
Tjänsten tillträdes efter överenskommelse. Ansökan oss tillhanda senast 31 maj via mail: [email protected], ansökningar utvärderas löpande.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Kundtjänst

Ngenic är ett snabbväxande företag inom fastighetsautomation och kunderna blir allt fler. Ngenic arbetar med digitalisering och effektivisering av energisystem, med bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och energiföretag som kunder. Kundtjänst och Support på Ngenic är en bred roll med ansvar för vår kundservice. Vi erbjuder dig en spännande tjänst med möjlighet att växa tillsammans med företaget. Du får en central roll i teamet med goda möjligheter till ... Visa mer
Ngenic är ett snabbväxande företag inom fastighetsautomation och kunderna blir allt fler. Ngenic arbetar med digitalisering och effektivisering av energisystem, med bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och energiföretag som kunder.
Kundtjänst och Support på Ngenic är en bred roll med ansvar för vår kundservice. Vi erbjuder dig en spännande tjänst med möjlighet att växa tillsammans med företaget. Du får en central roll i teamet med goda möjligheter till att påverka och forma hur ni ska arbeta framåt. Ngenic hjälper konsumenter, fastighetsägare och energibolag att bidra till ett mer hållbart samhälle.
Arbetet är att hantera supportärenden, i första hand för våra mät- och styrsystem, via mail och telefon. Andra uppgifter kan vara att planera och samordna serviceinsatser i fält och andra administrativa ärenden. Du och Teamet ansvarar för att inkommande ärenden registeraras, löses och återkopplas till kund. Vid tillfälliga toppar kan du få hjälpa till att med våra leveranser.
Som person är du analytisk, lösningsorienterad och har en förmåga att kunna ta även de svåra samtalen och vända dem till något positivt. Du har en fallenhet för att förklara på ett lättförståeligt och tillmötesgående sätt. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift och du har en god datorvana. Förståelse för värmesystem, nätverk och kommunikation och felsökning är meriterande men inte ett krav.
Ngenic erbjuder en gedigen upplärning för denna roll. Det innebär att tidigare erfarenhet är meriterande men att vi kommer lägga mycket stor vikt vid dina personliga kvalitéer.
Vi ser det som en självklarhet att du delar Ngenics värdegrund: Samhällsnytta, Gemenskap och Kvalitet (https://ngenic.se/foretag/om-oss/).

Formella krav:
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Innan anställning kommer vi att be dig visa upp ett utdrag från belastningsregistret.

Omfattning
Heltid
Placeringsort
Uppsala
Ersättning
Fast lön

Tjänsten tillträdes efter överenskommelse. Ansökan oss tillhanda senast 15:e juni via mail: [email protected], ansökningar utvärderas löpande.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Kundservice och Installation, fastighetssystem

Ansök    Apr 16    Ngenic AB (publ)    Installationstekniker
Ngenic Sverige är ett snabbväxande företag inom fastighetsautomation och kunderna blir allt fler. Vi levererar mät- och styrsystem för små och stora fastigheter samt överordnade system för optimering av energidistribution. Ngenic är en ledande aktör inom digitalisering av energi- och VA-branschen och har flera ramavtal. Vi behöver därför utöka vår organisation med en kundserviceansvarig som också kan utföra installation och service. Du som söker ska ha erf... Visa mer
Ngenic Sverige är ett snabbväxande företag inom fastighetsautomation och kunderna blir allt fler. Vi levererar mät- och styrsystem för små och stora fastigheter samt överordnade system för optimering av energidistribution. Ngenic är en ledande aktör inom digitalisering av energi- och VA-branschen och har flera ramavtal.
Vi behöver därför utöka vår organisation med en kundserviceansvarig som också kan utföra installation och service.
Du som söker ska ha erfarenhet av teknik, gärna inom styr och regler eller inom IMD men det är inget krav. I kundservicerollen kommer du att arbeta mot energibolag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag samt våra stora kunder Uppsalahem och LKF i Lund. Du kommer att vara spindeln i nätet mellan kunder och våra mätansvariga tekniker i Wroclaw Polen. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och har en förmåga att kunna ta även de svåra samtalen och vända dem till något positivt. Som installatör/servicetekniker kommer du att i nära samarbete med våra säljare och övriga servicetekniker i Sverige medverka vid installation och service av utrustning i fastigheterna.
Dagliga arbetsuppgifter:
Ta emot support via vårt ärendehanteringssystem eller via telefon.
Kommunicera med våra kunder i Sverige samt mättekniker i Polen
Delta i installationsprojekt med egen personal och entreprenörer, ute hos kund.
Säkerställa leverans och logistik samt slutbesikta arbetet.

Formella krav:
Flytande svenska i tal och skift
Goda kunskaper i tal och skrift på engelska
B- körkort
God datorvana med goda kunskaper i Microsoft Office
3 - 5 år arbetslivserfarenhet, exempelvis inom kundsupport, drift- och/eller fastighetstekniker, installatör av larmsystem etc.

Meriterande är:
Erfarenhet av ärendehanteringssystem
Behörighet inom el eller VVS

Tjänsten tillträdes efter överenskommelse. Ansökan oss tillhanda senast 3 maj via mail: [email protected], ansökningar utvärderas löpande.
Omfattning
Heltid
Placeringsort
Uppsala
Ersättning
Fast lön Visa mindre

Kundprojektingenjör och kundservice fastighetssystem

Installation och serviceansvarig fastighetssystem Ngenic Sverige är ett snabbväxande företag inom fastighetsautomation och kunderna blir allt fler. Vi levererar mät- och styrsystem för små och stora fastigheter samt överordnade system för optimering av energidistribution. Ngenic är en ledande aktör inom digitalisering av energi- och VA-branschen och har flera ramavtal. Vi behöver därför utöka vår organisation med en kundprojektingenjör med installations-... Visa mer
Installation och serviceansvarig fastighetssystem
Ngenic Sverige är ett snabbväxande företag inom fastighetsautomation och kunderna blir allt fler. Vi levererar mät- och styrsystem för små och stora fastigheter samt överordnade system för optimering av energidistribution. Ngenic är en ledande aktör inom digitalisering av energi- och VA-branschen och har flera ramavtal.
Vi behöver därför utöka vår organisation med en kundprojektingenjör med installations- och serviceansvar.
Du som söker ska ha erfarenhet av teknik, och erfarenhet, gärna inom styr och regler eller inom IMD men det är inget krav. I din roll kommer du att arbeta mot energibolag, bostads­rättsföreningar, fastighetsbolag samt våra stora kunder bl.a. Uppsalahem och LKF i Lund. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och har en förmåga att kunna ta även de där svåra samtalen som ibland kommer och vända dem till något positivt. Du kommer även att fungera som spindeln i nätet mellan våra mätansvariga tekniker som finns i Wroclaw Polen samt med våra servicetekniker i Sverige.

Dagliga arbetsuppgifter:
- Leda och planera installationsprojekt, med egen personal och entreprenörer.
- Ta emot support via vårt ärendehanteringssystem eller via telefon
- Säkerställa leverans och logistik samt slutbesikta arbetet.
- Delta i offertarbete.
- Genomföra installationer ut hos kunder
- Kommunicera med kollegor i Sverige och Polen

Dina kunskaper i Officepaketet är goda och du är komfortabel med att skriva och tala svenska med kunder samt engelska med våra fabriker och leverantörer. Du kommer ingå i en positiv organisation med ett högt engagemang.
Tjänsten tillträdes efter överenskommelse. Ansökan oss tillhanda senast 15 mars via mail: [email protected] , ansökningar utvärderas löpande.

Körkortskrav
B
Omfattning
Heltid
Placeringsort
Uppsala
Ersättning
Fast lön
Språkkunskaper
Svenska och engelska
Adress
Ngenic Sverige AB
Kungsgatan 41
753 21 Uppsala

Välkommen med din ansökan!

Ngenic har verkat på den svenska marknaden i över 20 år där vi levererat lösningar för individuell mätning och debitering samt styrning av fastigheter, villor och distributionsnät.
Ngenic hanterar mätning av många funktioner i samma system. El, vatten, värme och temperatur samt styrning av temperatur. Information som samlas in sedan skickas vidare trådlöst eller via tråd från fastigheten och dessa mätvärden presenteras i ett Webgränssnitt för lägenhetsinnehavare och för administratörer.
Vi finns representerade i Uppsala, Stockholm, Gävle, Lund samt Wroclaw i Polen.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 & 14001 och våra egna servicetekniker säkrar kvalitén av installationerna som normalt säljs som totalentreprenad enligt ABT06.Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Innesäljare digitala energilösningar för fastigheter och energibolag

Ansök    Feb 11    Ngenic AB (publ)    Innesäljare
Ngenic Sverige är ett snabbväxande företag inom fastighetsautomation och kunderna blir allt fler. Vi levererar mät- och styrsystem för små och stora fastigheter samt överordnade system för optimering av energidistribution. Ngenic är en ledande aktör inom digitalisering av energi- och VA-branschen och har flera ramavtal. Vi behöver därför utöka vår organisation med en innesäljare. Vi söker dig som trivs med att jobba som innesäljare och är komfortabel med... Visa mer
Ngenic Sverige är ett snabbväxande företag inom fastighetsautomation och kunderna blir allt fler. Vi levererar mät- och styrsystem för små och stora fastigheter samt överordnade system för optimering av energidistribution. Ngenic är en ledande aktör inom digitalisering av energi- och VA-branschen och har flera ramavtal.
Vi behöver därför utöka vår organisation med en innesäljare.
Vi söker dig som trivs med att jobba som innesäljare och är komfortabel med att både arbeta med befintliga kunder och sälja till nya. Våra kunder är främst fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och energibolag över hela Norden. Även installatörer, återförsäljare och förvaltningsbolag tillhör vår kundgrupp.
Det är bra om du har branschkunskaper men ännu bättre är en nyfikenhet på att lära nytt då vår bransch präglas av en hög förändringstakt med nya plattformar och uppkopplade lösningar.

Dina dagliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:
- Identifiera och bearbeta nya kunder via telefon eller webmöten.
- Följa upp gamla kunder och coacha återförsäljare, samt prioritera bland dessa.
- Skriva och följa upp offerter samt slutföra affären.
- Ta fram förslag till kundavtal.
- Ha en översikt över logistiken från lagd order till slutleverans, i dialog med vår produktion och externa leverantörer.
- Rapportera enligt uppgjorda rutiner.

Dina kunskaper i Officepaketet är goda och du är komfortabel med att skriva och tala svenska med kunder samt engelska med våra fabriker och leverantörer. Du kommer ingå i en positiv säljkår med ett högt engagemang.

Tjänsten tillträdes efter överenskommelse. Ansökan oss tillhanda senast 15 mars via mail: [email protected] , ansökningar utvärderas löpande.

Körkortskrav
B
Omfattning
Heltid
Placeringsort
Uppsala
Ersättning
Fast lön med provision
Språkkunskaper
Svenska och engelska
Adress
Ngenic Sverige AB
Kungsgatan 41
753 21 Uppsala

Välkommen med din ansökan!

Ngenic har verkat på den svenska marknaden i över 20 år där vi levererat lösningar för individuell mätning och debitering samt styrning av fastigheter, villor och distributionsnät.
Ngenic hanterar mätning av många funktioner i samma system. El, vatten, värme och temperatur samt styrning av temperatur. Information som samlas in sedan skickas vidare trådlöst eller via tråd från fastigheten och dessa mätvärden presenteras i ett Webgränssnitt för lägenhetsinnehavare och för administratörer.
Vi finns representerade i Uppsala, Stockholm, Gävle, Lund samt Wroclaw i Polen.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 & 14001 och våra egna servicetekniker säkrar kvalitén av installationerna som normalt säljs som totalentreprenad enligt ABT06.


Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre