Lediga jobb som Elektronikmontör i Uppsala

Se lediga jobb som Elektronikmontör i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Processoperatör till Scibase i Uppsala

Academic Resource söker nu processoperatörer till Scibase i Uppsala. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag. Produktionen är belägen i Ultunaområdet i Uppsala och allt arbete sker på plats. Start omgående. Om rollen: I arbetet som processoperatör ingår montering, avsyning, bearbetning och testning av företagets medicintekniska produkter. Vissa delar av arbetet utförs i ... Visa mer
Academic Resource söker nu processoperatörer till Scibase i Uppsala.
Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag.
Produktionen är belägen i Ultunaområdet i Uppsala och allt arbete sker på plats.
Start omgående.


Om rollen:
I arbetet som processoperatör ingår montering, avsyning, bearbetning och testning av företagets medicintekniska produkter. Vissa delar av arbetet utförs i mikroskop i renrumsmiljö/kontrollerad miljö. Dokumentation av utförda processer och kvalitetskontroller görs löpande och vi arbetar med ständiga förbättringar och utveckling av verksamheten.
Allt processarbete sker enligt skriftliga instruktioner.
Du kommer ingå i en mindre grupp där du snabbt kan se värdet av ditt bidrag till produktionen och företagets mål och vision.


Kvalifikationer:
Du behöver vara noggrann och tålmodig och ha lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du har lätt att ta in och följa instruktioner och vågar ställa frågor om det är något som du undrar över. Du behöver ha god förmåga att samarbeta samt vara flexibel att ta dig an de arbetsuppgifter som för dagen behöver göras.
Goda kunskaper i svenska (tal samt läs- och hörförståelse) är ett krav, då våra instruktioner till största del är på svenska. Du behöver även förstå grundläggande engelska. Erfarenhet av medicinteknisk produktion enligt GMP och ISO:13485 är starkt meriterande. Erfarenhet av annan industri är även det meriterande. B-körkort och bil är meriterande.


Om Scibase:
SciBase är ett medicintekniskt bolag inom området huddiagnostik som är specialiserat på tidig upptäckt och förebyggande åtgärder av hudcancer. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och produktionen i Uppsala. Företaget befinner sig i en mycket spännande och expansiv fas som nu utökar produktionen och försäljningen av deras produkter.


Ansökan:
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: SBP0224


We take you further! Visa mindre

Montörer

Ansök    Sep 8    Ls Jobbet AB    Elektronikmontör
Vi på Teknikinstallation har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därmed flera montörer till vårt team. Vi söker i första hand dig som vill jobba extra som timanställd med avsikt att anställningen över tid ska gå över till en fast tjänst. Har du rätt erfarenhet kan även en fast anställning vara aktuell redan nu. Som montör hos oss kommer du att arbeta med montering av olika slag hos våra kunder. Du blir en del av en trevlig arbetsgrupp med en br... Visa mer
Vi på Teknikinstallation har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därmed flera montörer till vårt team. Vi söker i första hand dig som vill jobba extra som timanställd med avsikt att anställningen över tid ska gå över till en fast tjänst. Har du rätt erfarenhet kan även en fast anställning vara aktuell redan nu.
Som montör hos oss kommer du att arbeta med montering av olika slag hos våra kunder. Du blir en del av en trevlig arbetsgrupp med en bra gemenskap. Vi välkomnar både dig som har erfarenhet men även dig som är oerfaren och som vill utvecklas inom området. Rollen kommer att anpassas efter dig och dina erfarenheter.
Exempel på arbetsuppgifter:
Montera AV-teknik, belysningsteknik, ljudteknik, säkerhetsteknik, data/IT och dylikt
Demontera och flytta befintlig utrustning
Kabeldragning
Andra tjänster av liknande karaktär som våra kunder vill ha hjälp med

Om dig
Vi söker dig som är elmontör, snickare eller har annan motsvarande erfarenhet. Vi är även öppna för dig som är nyutexaminerad eller dig som går i skolan med inriktning inom området. B-körkort är ett krav för tjänsten.
För att trivas i rollen ser vi att du är en teknikintresserad, händig person med ansvarskänsla. Du är noggrann, flexibel och gillar att lösa problem. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor behöver du dessutom ha en god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrigt
Start enligt överenskommelse.
Geografiskt är vi placerade i Uppsala, men uppdragen finns i hela Sverige om än oftast i området Uppsala - Gävle - Stockholm - Västerås. Jobbet kan innebära övernattningar.
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Eva Gryding på 070-690 48 89 alternativt [email protected]
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!
Lär mer om våra ägarbolag nedan:
Kreativ Teknik: https://www.kreativteknik.se/
Visivi: https://www.visivi.se/
Sandahls radio och TV: https://www.facebook.com/sandahlsradioochtv/?locale=sv_SE
Om arbetsgivaren - Teknikinstallation
Teknikinstallation är ett ungt service- och bemanningsföretag inriktat mot tekniska installationer. För två år sedan började vi leverera tjänster till våra ägarbolag, men efterfrågan ökar och vi är nu underleverantörer till stora företag som kontinuerligt använder oss vid tekniskt montage och installation.
Läs mer om oss på: www.teknikinstallation.se Visa mindre

Montör till Scienta omicron

Till Scienta Omicron letar vi nu efter deras nästa talang till deras produktion. I denna roll får du möjlighet att vara praktiskt involverad med Scientas produkter samtidigt som du arbetar med utveckling av rutiner och produktionsprocesser. Hur ser rollen och verksamheten ut? Du kommer bli en del av produktionsteamet på Scienta Omicron, som idag består av nio personer. Som en av tre montörer har du en varierad och komplex arbetsdag där du monterar olika ... Visa mer
Till Scienta Omicron letar vi nu efter deras nästa talang till deras produktion. I denna roll får du möjlighet att vara praktiskt involverad med Scientas produkter samtidigt som du arbetar med utveckling av rutiner och produktionsprocesser.

Hur ser rollen och verksamheten ut?

Du kommer bli en del av produktionsteamet på Scienta Omicron, som idag består av nio personer. Som en av tre montörer har du en varierad och komplex arbetsdag där du monterar olika komponenter till Scientas system. Det kan vara allt från att skruva ihop systemen, dra kablage till att arbeta med felsökning och målning. Då det är väldigt komplexa system är det korta serier i produktionen.

I rollen kommer du att montera produkter för Scientas båda affärsenheter, Scienta Sensor Systems och Scienta Omicron. Detta innebär att du kommer att ha en unik möjlighet att arbeta inom företagets båda verksamhetsområden, med lösningar för såväl fotoelektron-spektroskopi och strålningsövervakning. Scienta ligger centralt i Boländerna, Uppsala, i nybyggda lokaler.

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du har ett starkt intresse för teknik och är praktiskt lagd. Du vill arbeta som montör i en innovativ miljö och har helst gjort det tidigare inom en tillverkningsverksamhet eller inom finmekanik. Vi tror att du har ca 3-5 års erfarenhet från liknande roller, där du arbetat med montering av el och mekaniska komponenter, samt spraymålning. Du har förmodligen någon form av teknisk gymnasieutbildning i bagaget och du är van och duktig på att läsa och förstå ritningar, samt är lugn och metodisk i ditt arbete.

Vi söker en person med svenskt eller EU-medborgarskap för denna tjänst. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Heltid, start i februari med hänsyn till uppsägningstid.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Martin Winrow, 0707900205

Om Scienta Omicron

Scienta Omicron is a leading innovator in surface science and nanotechnology. We provide top capabilities in electron spectroscopy, scanning probe microscopy and thin film deposition, all in ultra-high vacuum (UHV). Focusing on the race for new unique materials and solutions, in areas like - smarter batteries, next generation electronics, quantum technologies, solar energy, intelligent sensors and advanced materials Scienta Omicron drives the surface science towards the future. Visa mindre

Tekniker/Renrumsoperatör sökes till Uppsalabolag i teknikens framkant

Ansök    Sep 8    Ogunsen AB (publ)    Elektronikmontör
Som tekniker/renrumsoperatör i produktion kommer du att ha en central roll i att producera spännande tekniska produkter för ett teknikbolag i framkant. Du kommer att vara ansvarig för att genomför ankomstkontroll av komponenter, framförallt mekanik och elektronik samt att genomföra montering, integration och test av färdiga datormoduler. Du kommer att jobba primärt i renrumsmiljö och vara en del av ett produktionsteam som ständigt jobbar med kvalitetshöjan... Visa mer
Som tekniker/renrumsoperatör i produktion kommer du att ha en central roll i att producera spännande tekniska produkter för ett teknikbolag i framkant. Du kommer att vara ansvarig för att genomför ankomstkontroll av komponenter, framförallt mekanik och elektronik samt att genomföra montering, integration och test av färdiga datormoduler. Du kommer att jobba primärt i renrumsmiljö och vara en del av ett produktionsteam som ständigt jobbar med kvalitetshöjande åtgärder. Ditt övergripande mål kommer att vara att möta produktionsmål, effektivisera produktionen, samt säkerställa hög kvalitet och bidra till att optimera processer.

Detta är inledningsvis ett längre konsultuppdrag där du bli anställd hos oss på SJR som en av våra uppskattade konsulter. Ambitionen är att du övergår i en rekrytering direkt till vår kund efter avslutat uppdrag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Ankomstkontroll: Genomföra ankomstkontroll av mekanik och elektronikkomponenter, genom kvalitetsavsdelning och initialt test, dokumentera och rapportera i PLM och ERP system. Noggrant dokumentera resultat av ankomstkontroll, och bidra till att effektivisera och optimera processer för ankomstkontroll.

Montering: Genomföra montering av datorsystem, som består av öppen elektronik och mekanik. Noggrant dokumentera produktionsflödet och bidra till att effektivisera och optimera processer för montering. Säkerställa förväntad kvalitet på monterade enheter. Samarbeta med interna team för att förbättra produkter och processer.

Önskvärd bakgrund och egenskaper: Du behöver vara väldigt ordningsam och noggrann samt självständig och kvalitetsmedveten. Meriterande är om du har arbetat med hantering av elektronikkomponenter och elektronikproduktion renrumsmiljö tidigare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av GMP, 5S och IPC-A-610.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Christine Stamfeldt på 0704 71 5916 . Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-09-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/) Visa mindre

Montörer

Ansök    Sep 8    Ls Jobbet AB    Elektronikmontör
Vi på Teknikinstallation har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därmed flera montörer till vårt team. Vi söker i första hand dig som vill jobba extra som timanställd med avsikt att anställningen över tid ska gå över till en fast tjänst. Har du rätt erfarenhet kan även en fast anställning vara aktuell redan nu. Som montör hos oss kommer du att arbeta med montering av olika slag hos våra kunder. Du blir en del av en trevlig arbetsgrupp med en br... Visa mer
Vi på Teknikinstallation har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därmed flera montörer till vårt team. Vi söker i första hand dig som vill jobba extra som timanställd med avsikt att anställningen över tid ska gå över till en fast tjänst. Har du rätt erfarenhet kan även en fast anställning vara aktuell redan nu.
Som montör hos oss kommer du att arbeta med montering av olika slag hos våra kunder. Du blir en del av en trevlig arbetsgrupp med en bra gemenskap. Vi välkomnar både dig som har erfarenhet men även dig som är oerfaren och som vill utvecklas inom området. Rollen kommer att anpassas efter dig och dina erfarenheter.
Exempel på arbetsuppgifter:
Montera AV-teknik, belysningsteknik, ljudteknik, säkerhetsteknik, data/IT och dylikt
Demontera och flytta befintlig utrustning
Kabeldragning
Andra tjänster av liknande karaktär som våra kunder vill ha hjälp med

Om dig
Vi söker dig som är elmontör, snickare eller har annan motsvarande erfarenhet. Vi är även öppna för dig som är nyutexaminerad eller dig som går i skolan med inriktning inom området. B-körkort är ett krav för tjänsten.
För att trivas i rollen ser vi att du är en teknikintresserad, händig person med ansvarskänsla. Du är noggrann, flexibel och gillar att lösa problem. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor behöver du dessutom ha en god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrigt
Start enligt överenskommelse.
Geografiskt är vi placerade i Uppsala, men uppdragen finns i hela Sverige om än oftast i området Uppsala - Gävle - Stockholm - Västerås. Jobbet kan innebära övernattningar.
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Eva Gryding på 070-690 48 89 alternativt [email protected]
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!
Lär mer om våra ägarbolag nedan:
Kreativ Teknik: https://www.kreativteknik.se/
Visivi: https://www.visivi.se/
Sandahls radio och TV: https://www.facebook.com/sandahlsradioochtv/?locale=sv_SE
Om arbetsgivaren - Teknikinstallation
Teknikinstallation är ett ungt service- och bemanningsföretag inriktat mot tekniska installationer. För två år sedan började vi leverera tjänster till våra ägarbolag, men efterfrågan ökar och vi är nu underleverantörer till stora företag som kontinuerligt använder oss vid tekniskt montage och installation.
Läs mer om oss på: www.teknikinstallation.se Visa mindre

Tekniker/Renrumsoperatör sökes till Uppsalabolag i teknikens framkant

Ansök    Sep 1    Ogunsen AB (publ)    Elektronikmontör
Som tekniker/renrumsoperatör i produktion kommer du att ha en central roll i att producera spännande tekniska produkter för ett teknikbolag i framkant. Du kommer att vara ansvarig för att genomför ankomstkontroll av komponenter, framförallt mekanik och elektronik samt att genomföra montering, integration och test av färdiga datormoduler. Du kommer att jobba primärt i renrumsmiljö och vara en del av ett produktionsteam som ständigt jobbar med kvalitetshöjan... Visa mer
Som tekniker/renrumsoperatör i produktion kommer du att ha en central roll i att producera spännande tekniska produkter för ett teknikbolag i framkant. Du kommer att vara ansvarig för att genomför ankomstkontroll av komponenter, framförallt mekanik och elektronik samt att genomföra montering, integration och test av färdiga datormoduler. Du kommer att jobba primärt i renrumsmiljö och vara en del av ett produktionsteam som ständigt jobbar med kvalitetshöjande åtgärder. Ditt övergripande mål kommer att vara att möta produktionsmål, effektivisera produktionen, samt säkerställa hög kvalitet och bidra till att optimera processer.

Detta är inledningsvis ett längre konsultuppdrag där du bli anställd hos oss på SJR som en av våra uppskattade konsulter. Ambitionen är att du övergår i en rekrytering direkt till vår kund efter avslutat uppdrag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Ankomstkontroll: Genomföra ankomstkontroll av mekanik och elektronikkomponenter, genom kvalitetsavsdelning och initialt test, dokumentera och rapportera i PLM och ERP system. Noggrant dokumentera resultat av ankomstkontroll, och bidra till att effektivisera och optimera processer för ankomstkontroll.

Montering: Genomföra montering av datorsystem, som består av öppen elektronik och mekanik. Noggrant dokumentera produktionsflödet och bidra till att effektivisera och optimera processer för montering. Säkerställa förväntad kvalitet på monterade enheter. Samarbeta med interna team för att förbättra produkter och processer.

Önskvärd bakgrund och egenskaper: Du behöver vara väldigt ordningsam och noggrann samt självständig och kvalitetsmedveten. Meriterande är om du har arbetat med hantering av elektronikkomponenter i renrumsmiljö tidigare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av GMP, 5S och IPC-A-610.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Christine Stamfeldt på 0704 71 5916 . Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-09-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/) Visa mindre

Utvecklande jobb som Montör på ScandiNova

Vill du arbeta på ett världsledande företag inom modern halvledarteknologi med utvecklande arbetsuppgifter i produktionsmiljö. Du får samtidigt chansen att ingå i ett engagerat sammansvetsat team med ledare som ser personalen som sin främsta resurs och som verkligen satsar på dig. ScandiNova växer så det knakar och söker nu flera el och teknikintresserade montörer som vill vara en del av resan från innovationsbolag till storskalig produktion. Missa inte ch... Visa mer
Vill du arbeta på ett världsledande företag inom modern halvledarteknologi med utvecklande arbetsuppgifter i produktionsmiljö. Du får samtidigt chansen att ingå i ett engagerat sammansvetsat team med ledare som ser personalen som sin främsta resurs och som verkligen satsar på dig. ScandiNova växer så det knakar och söker nu flera el och teknikintresserade montörer som vill vara en del av resan från innovationsbolag till storskalig produktion. Missa inte chansen att komma till ett familjärt och framgångsrikt team på ett inkluderande företag som erbjuder dig kontinuerlig utveckling i takt med din vilja, nyfikenhet och dina ambitioner.  

Vi erbjuder
ScandiNova är ett Uppsalabaserat teknikföretag som är världsledande inom produktion och utveckling av pulsad högspänning. Produktionen på ScandiNova är motorn som driver företaget framåt. Du som montör har tillsammans med dina kollegor en oerhört viktig roll för företagets fortsatta tillväxt. Vi strävar efter ständiga förbättringar och vår personals utveckling oavsett om du är anställd hos oss eller arbetar som konsult. Du kommer till en arbetsplats där du inte blir en i mängden utan en viktig del i gänget. Välkommen till ett expansivt företag som verkligen känns som en familj!

Dina arbetsuppgifter som Produktionsarbetare
Din huvudsakliga arbetsuppgift är montering av kundspecifika produkter och mekaniska och elektroniska komponenter enligt ritningsunderlag. Andra vanliga arbetsuppgifter är kablering, lödning och kontaktpressning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avslutad gymnasial utbildning, gärna inom el och energiprogrammet eller motsvararande livserfarenhet från arbete/fritidsintresse kombinerat med ett genuint teknikintresse. För att lyckas i rollen anser vi att du bör ha en grundläggande el kunskap och förståelse för el och dess risker. 
Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som är självgående, driven och van vid att ta egna initiativ. Du trivs med rörligt arbete och har förmågan att ställa om där du behövs samtidigt som du har ett ordningssinne, arbetar strukturerat och inte kompromissar på kvalité. Det allra viktigaste är att du har en hög arbetsmoral, ett öppet mindset, är nyfiken och villig att lära nytt. Resten löser vi på vägen. Vi kommer därför att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Meriterande: Kan läsa och tolka ritningar samt har tidigare erfarenhet av produktionsarbete med el/kablering eller likvärdigt.

Krav
God kommunikationsförmåga och goda språkkunskaper i svenska och engelska är en grundförutsättning för tjänsten.

Bra att veta!
Tillträde löpande. Du kommer att bli anställd som Temp-Team konsult. Som konsult erbjuds du avtalsenliga villkor, goda förmåner och en engagerad konsultchef för att säkra att du kommer väl till rätta på din nya arbetsplats. En anställning hos kund erbjuds efter 6 månader för rätt person. I dagsläget arbetar produktionen dagtid, men i planen finns att de kommer att gå över till 2-skift, dag och kväll någon gång under 2024.
Heltid. Placeringsort i Uppsala. 

Är du Montören vi söker? 
Tveka inte att skicka in din ansökan till tjänsten som Montör redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag. Nu under juli kommer rekryteringsprocessen begränsas vilket innebär att du kan förvänta dig återkoppling i början av augusti.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Jenny Thonberg [email protected] T: 073 313 14 01.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Processoperatör - Medicinteknisk produktion

Ansök    Aug 8    Scibase AB    Elektronikmontör
Till vår medicintekniska produktion i Uppsala söker vi nu en processoperatör då vi expanderar verksamheten. I arbetet som processoperatör ingår montering, avsyning, bearbetning och testning av företagets medicintekniska produkter. Vissa delar av arbetet utförs i mikroskop i renrumsmiljö/kontrollerad miljö. Dokumentation av utförda processer och kvalitetskontroller görs löpande och vi arbetar med ständiga förbättringar och utveckling av verksamheten. Allt a... Visa mer
Till vår medicintekniska produktion i Uppsala söker vi nu en processoperatör då vi expanderar verksamheten.
I arbetet som processoperatör ingår montering, avsyning, bearbetning och testning av företagets medicintekniska produkter. Vissa delar av arbetet utförs i mikroskop i renrumsmiljö/kontrollerad miljö. Dokumentation av utförda processer och kvalitetskontroller görs löpande och vi arbetar med ständiga förbättringar och utveckling av verksamheten. Allt arbete i produktionen sker enligt skriftliga instruktioner. Gruppen är en liten, idag 6 personer, och du kan snabbt se värdet av ditt bidrag till produktionen och företagets mål och vision.
Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning. Vi arbetar dagtid måndag-fredag. Produktionen är belägen i Ultunaområdet i Uppsala. Allt arbete sker på plats på Scibase (ej distansarbete).
Kvalifikationer
Du behöver vara noggrann och tålmodig och ha lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du har lätt att ta in och följa instruktioner och vågar ställa frågor om det är något som du undrar över. Du behöver ha god förmåga att samarbeta samt vara flexibel att ta dig an de arbetsuppgifter som för dagen behöver göras.
Goda kunskaper i svenska (tal samt läs- och hörförståelse) är ett krav, då våra instruktioner till största del är på svenska. Du behöver även förstå grundläggande engelska. Erfarenhet av medicinteknisk produktion enligt GMP och ISO:13485 är starkt meriterande. Erfarenhet av annan industri är även det meriterande. B-körkort och bil är meriterande.
Om Scibase
Scibase är ett litet medicintekniskt bolag som utvecklar, tillverkar och säljer instrument för huddiagnostik. Produkten är ett hjälpmedel för detektion av hudcancer. Produkten baseras på en metod som kallas Elektrisk Impedansspektroskopi (EIS) som upptäcker maligna vävnader genom att mäta motståndet av elektrisk ström i cellerna. Scibase har huvudkontor i Sundbyberg med produktion i Uppsala.
Mer om Scibase och vår teknik finns på vår hemsida www.scibase.com.
Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Ansökan skickas till [email protected], skriv ”Processoperatör” i rubriken på mailet. Ansökan ska innehålla CV, brev med en presentation av dig själv samt din mailadress för kontakt.
Frågor om tjänsten skickas även dessa till [email protected].
Välkommen med din ansökan!
Linn Olsen, Supply Chain & Production manager, Scibase AB Visa mindre

Tekniker/Renrumsoperatör sökes till Uppsalabolag i teknikens framkant

Ansök    Aug 29    Ogunsen AB (publ)    Elektronikmontör
Som tekniker/renrumsoperatör i produktion kommer du att ha en central roll i att producera spännande tekniska produkter för ett teknikbolag i framkant. Du kommer att vara ansvarig för att genomför ankomstkontroll av komponenter, framförallt mekanik och elektronik samt att genomföra montering, integration och test av färdiga datormoduler. Du kommer att jobba primärt i renrumsmiljö och vara en del av ett produktionsteam som ständigt jobbar med kvalitetshöjan... Visa mer
Som tekniker/renrumsoperatör i produktion kommer du att ha en central roll i att producera spännande tekniska produkter för ett teknikbolag i framkant. Du kommer att vara ansvarig för att genomför ankomstkontroll av komponenter, framförallt mekanik och elektronik samt att genomföra montering, integration och test av färdiga datormoduler. Du kommer att jobba primärt i renrumsmiljö och vara en del av ett produktionsteam som ständigt jobbar med kvalitetshöjande åtgärder. Ditt övergripande mål kommer att vara att möta produktionsmål, effektivisera produktionen, samt säkerställa hög kvalitet och bidra till att optimera processer.

Detta är inledningsvis ett längre konsultuppdrag där du bli anställd hos oss på SJR som en av våra uppskattade konsulter. Ambitionen är att du övergår i en rekrytering direkt till vår kund efter avslutat uppdrag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Ankomstkontroll: Genomföra ankomstkontroll av mekanik och elektronikkomponenter, genom kvalitetsavsdelning och initialt test, dokumentera och rapportera i PLM och ERP system. Noggrant dokumentera resultat av ankomstkontroll, och bidra till att effektivisera och optimera processer för ankomstkontroll.

Montering: Genomföra montering av datorsystem, som består av öppen elektronik och mekanik. Noggrant dokumentera produktionsflödet och bidra till att effektivisera och optimera processer för montering. Säkerställa förväntad kvalitet på monterade enheter. Samarbeta med interna team för att förbättra produkter och processer.

Önskvärd bakgrund och egenskaper: Du behöver vara väldigt ordningsam och noggrann samt självständig och kvalitetsmedveten. Meriterande är om du har arbetat med hantering av elektronikkomponenter i renrumsmiljö tidigare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av GMP, 5S och IPC-A-610.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Christine Stamfeldt på 0704 71 5916 . Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-09-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/) Visa mindre

Elektronik Montör / Operatör till Conroy Medical AB i Upplands Väsby

Ansök    Jun 14    Academic Resource AB    Elektronikmontör
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Academic Resource söker en Elektronikmontör till Conroy Medical AB. Tjänsten är en direktanställning hos Conroy Medical. Arbetet är på heltid och förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar. Du kommer att tillhöra ett engage... Visa mer
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag?


Academic Resource söker en Elektronikmontör till Conroy Medical AB. Tjänsten är en direktanställning hos Conroy Medical. Arbetet är på heltid och förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar. Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen


Arbetsmoment som ingår i tjänsten för montör:
• Plocka material samt återrapportera i ERP-system (Monitor).
• Montage enligt arbetsorder efter rätt underlag, ritningar, instruktioner mm.
• Mottagningskontroll av material.
• Avvikelserapportering och genomförande av åtgärder.
• Tidsrapportering i ERP-system (Monitor) för arbetsorder och operation
• Bidra med förslag till förenkling och effektivisering


Om Conroy:
Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. De befinner sig i Upplands Väsby och arbetar med kunder i hela världen. De har sedan 2012 varit i en spännande utvecklingsfas och eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till deras produktion.
Conroy arbetar med distributörer över hela världen och har nära kontakt med slutanvändarna.
Produktion och administration är beläget i egen industrifastighet i ett lugnt villaområde.
Kulturen präglas av familjär stämning, gemenskap och snabba beslut.


Kvalifikationer:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av lödning.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig:
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team
Ansökan:
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: CEM0423


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further Visa mindre

Ngenic söker junior montör till Uppsala!

Ansök    Jun 16    Uniflex Sverige AB    Elektronikmontör
Nu söker vi en junior montör inom energisystem till vår kund Ngenic i Uppsala! Ngenic är ett snabbväxande energiteknikföretag som digitaliserar och effektiviserar energisystem. De är ledande inom smarta energitjänster och deras produkter bidrar till att göra energisystemet mer hållbart och motståndskraftigt. Deras huvudkontor ligger centralt i Uppsala och de består av ett härligt team med blandad bakgrund och kompetens med produktion även i Polen och Estla... Visa mer
Nu söker vi en junior montör inom energisystem till vår kund Ngenic i Uppsala! Ngenic är ett snabbväxande energiteknikföretag som digitaliserar och effektiviserar energisystem. De är ledande inom smarta energitjänster och deras produkter bidrar till att göra energisystemet mer hållbart och motståndskraftigt. Deras huvudkontor ligger centralt i Uppsala och de består av ett härligt team med blandad bakgrund och kompetens med produktion även i Polen och Estland.

Om tjänsten
Det är varierande arbetsuppgifter men i huvudsak kommer du jobba med montering av produkterna samt med logistik. Är du i startskottet av din arbetskarriär och är noggrann person, då kan denna tjänst vara för dig!

Arbetstiden är förlagt dagtid, måndag till fredag.
Plats: Uppsala
Omfattning: Heltid

Vem är du?
Vi söker nu dig som är engagerad, kommunikativ och nyfiken på att lära sig nya saker. Du har även en fingertoppskänsla för att se detaljer samt är noggrann och kvalitetsmedveten. Vi ser att du självklart delar Ngenics värdegrund, vilket är: Samhällsnytta, gemenskap och kvalitet.

Krav:
Behärskar svenska och engelska.

Låter detta något som passar in på dig? Tveka då inte med att skicka in din ansökan redan idag!


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Junior Elektromekaniker / Tillverkningstekniker / Montör till medtechbolag

Ansök    Jun 27    Academic Resource AB    Elektronikmontör
Har du ett tekniskt intresse och erfarenhet av mekanisk montering med hög precision? Academic Resource söker nu en Junior Elektromekaniker/Tillverkningstekniker till ett medicintekniskt företag i Uppsala. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är i början av din karriär med minst 1 års erfarenhet från arbete inom området. Tjänsten är ett konsultuppdrag med god möjlighet till förlängning. Jobbet är på dagtid med start i september eller enligt ... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse och erfarenhet av mekanisk montering med hög precision?
Academic Resource söker nu en Junior Elektromekaniker/Tillverkningstekniker till ett medicintekniskt företag i Uppsala.
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är i början av din karriär med minst 1 års erfarenhet från arbete inom området.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med god möjlighet till förlängning.
Jobbet är på dagtid med start i september eller enligt överenskommelse.


Om företaget:
Företaget tillverkar utrustning för bl.a cancerdiagnostik i form av cyklotroner till PET-kameror som används för att upptäcka cancer i ett tidigt skede. Produktionen vill nu utöka sitt team med ytterligare en elektromekaniker/tillverkningstekniker.
I denna roll kommer du få arbeta i ett team med erfarna medarbetare som tillsammans utför mekaniskt och elektroniskt monteringsarbete.


Arbetsuppgifter:
• Montering och test av undersystemen till Cyklotroner
• Felsökning
• Stödja projekt och andra avdelningar inom din kompetens
• Se till att produkterna följer produktionsplanen och uppfyller rätt kvalité


Kvalifikationer:
• Teknisk utbildning, alternativt erfarenhet inom liknande
• Erfarenhet av mekanisk montering med hög precision
• Arbetat med felsökning
• Tidigare erfarenhet av att läsa elektriska och mekaniska scheman
• Excel och Word
• MPS system
• Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande:
• Grundläggande kunskap om kvalitetssystem och rapportering av avvikelser.
• Grundläggande kunskap om produktförbättringar.
• Arbetslivserfarenhet inom vakuummiljöer.


Vem är du?
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, är initiativtagande, noggrann och förstår vikten av god kvalité.
Vidare är du positiv med en lättsam framtoning samt är bra på att arbeta tillsammans i ett team.


Som konsult hos Academic Resource erbjuds du:
• Förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldralön.
• Ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär en mycket större trygghet, då du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
• En engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats!
• Möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan:
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: GMT0623 Visa mindre

Sluttestare/Tekniker/Montör till Conroy Medical

Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Värdesätter du en prestigelös arbetsmiljö där individens egna initiativ och personliga utveckling sätts i fokus? Då kan detta vara ditt nya steg i arbetslivet! Academic Resource söker för kunds räkning en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Tjänsten är... Visa mer
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Värdesätter du en prestigelös arbetsmiljö där individens egna initiativ och personliga utveckling sätts i fokus? Då kan detta vara ditt nya steg i arbetslivet!


Academic Resource söker för kunds räkning en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Tjänsten är direktrekryteringar för kunds räkning.


Om Conroy
Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. Företaget tillverkar både eget varumärke och OEM-produkter till världsledande företag inom transfusionsmedicin. De har sedan 2012 varit i en ständig utvecklingsfas och lanserar nya produkter på marknaden. Eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till produktion och sluttest i Upplands Väsby.
Conroy arbetar med distributörer över hela världen och har nära kontakt med slutanvändarna.
Produktion och administration är beläget i egen industrifastighet i ett lugnt villaområde.
Kulturen präglas av familjär stämning, gemenskap och snabba beslut.


Om tjänsten
Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar.
Heltidsarbete som är förlagt på dagtid.
Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen.
Arbetsmoment som ingår i tjänsten för sluttestare:
• Kontrollera material och säkerställa slutprodukten.
• Arbete med verktyg och mätinstrument (spektrumanalysator, oscilloskop)
• Slutkontroll av produkter enligt kontrollinstruktion
• Avvikelserapportering och genomförande av åtgärder.
• Felisolering och analys på returnerat gods
• Tidsrapportering i ERP-system (Monitor) för arbetsorder och operation
• Bidra med förslag till förenkling och effektivisering


Kvalifikationer
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av mätteknik.
• Kunskap om elektronik och elscheman.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen
• Kunskap/tidigare erfarenhet av arbete med radiovågor/radiofrekvens.


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cem1122


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further


Sökord: montör elektronik teknik kvalitet test medicin teknik medical utrustning svetsar slang produktion montering fin mekanik dator vana dokumentation svenska engelska test förfarande Visa mindre

Testingenjör/tekniker/trainee

Lövånger Elektronik Uppsala AB är en kvalificerad kontraktstillverkare av elektronikbaserade produkter. Vi är i dag ca 30 anställda och omsätter ca. 75 MSEK. Företaget är beläget i Järlåsa två mil väster om Uppsala. Sedan 2006 är företaget en vital del av LEAB gruppen med ca 400 medarbetare i fyra produktionsanläggningar i Sverige och Estland. Lövånger Elektronik Uppsala AB är ett dynamiskt företag i en stark tillväxtperiod med stora möjligheter för perso... Visa mer
Lövånger Elektronik Uppsala AB är en kvalificerad kontraktstillverkare av elektronikbaserade produkter. Vi är i dag ca 30 anställda och omsätter ca. 75 MSEK. Företaget är beläget i Järlåsa två mil väster om Uppsala. Sedan 2006 är företaget en vital del av LEAB gruppen med ca 400 medarbetare i fyra produktionsanläggningar i Sverige och Estland. Lövånger Elektronik Uppsala AB är ett dynamiskt företag i en stark tillväxtperiod med stora möjligheter för personlig utveckling såväl inom företaget som inom LEAB gruppen.

Nu söker vi ingenjör/tekniker/trainee med elektronik och programmerings kunskaper till vår produktion. Tjänsten kommer att utformas efter dina kvalifikationer och erfarenheter men vår förväntning är att du skall kunna delta t.ex. i testning, felsökning, testutveckling och projektledning. Vi ser gärna även sökande med mindre arbetslivserfarenhet men med brinnande elektronikintresse.

Erfarenheter eller utbildning inom följande områden är klart meriterande: Elektronik generellt, Inbyggda system, RF-Teknik, Mätteknik, Felsökningsmetodik, Schemaläsning, Uppbyggnad av testsystem, Programmering av testsystem (LabView, CVI mm.)

Som person bör du vara driven, självgående, stresstålig och framför allt gilla utmaningar och förändringar. Visa mindre

Utvecklande jobb som Montör på ScandiNova

Vill du arbeta på ett världsledande företag inom modern halvledarteknologi med utvecklande arbetsuppgifter i produktionsmiljö. Du får samtidigt chansen att ingå i ett engagerat sammansvetsat team med ledare som ser personalen som sin främsta resurs och som verkligen satsar på dig. ScandiNova växer så det knakar och söker nu flera el och teknikintresserade montörer som vill vara en del av resan från innovationsbolag till storskalig produktion. Missa inte ch... Visa mer
Vill du arbeta på ett världsledande företag inom modern halvledarteknologi med utvecklande arbetsuppgifter i produktionsmiljö. Du får samtidigt chansen att ingå i ett engagerat sammansvetsat team med ledare som ser personalen som sin främsta resurs och som verkligen satsar på dig. ScandiNova växer så det knakar och söker nu flera el och teknikintresserade montörer som vill vara en del av resan från innovationsbolag till storskalig produktion. Missa inte chansen att komma till ett familjärt och framgångsrikt team på ett inkluderande företag som erbjuder dig kontinuerlig utveckling i takt med din vilja, nyfikenhet och dina ambitioner.  

Vi erbjuder
ScandiNova är ett Uppsalabaserat teknikföretag som är världsledande inom produktion och utveckling av pulsad högspänning. Produktionen på ScandiNova är motorn som driver företaget framåt. Du som montör har tillsammans med dina kollegor en oerhört viktig roll för företagets fortsatta tillväxt. Vi strävar efter ständiga förbättringar och vår personals utveckling oavsett om du är anställd hos oss eller arbetar som konsult. Du kommer till en arbetsplats där du inte blir en i mängden utan en viktig del i gänget. Välkommen till ett expansivt företag som verkligen känns som en familj!

Dina arbetsuppgifter som Produktionsarbetare
Din huvudsakliga arbetsuppgift är montering av kundspecifika produkter och mekaniska och elektroniska komponenter enligt ritningsunderlag. Andra vanliga arbetsuppgifter är kablering, lödning och kontaktpressning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avslutad gymnasial utbildning, gärna inom el och energiprogrammet eller motsvararande livserfarenhet från arbete/fritidsintresse kombinerat med ett genuint teknikintresse. För att lyckas i rollen anser vi att du bör ha en grundläggande el kunskap och förståelse för el och dess risker. 
Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som är självgående, driven och van vid att ta egna initiativ. Du trivs med rörligt arbete och har förmågan att ställa om där du behövs samtidigt som du har ett ordningssinne, arbetar strukturerat och inte kompromissar på kvalité. Det allra viktigaste är att du har en hög arbetsmoral, ett öppet mindset, är nyfiken och villig att lära nytt. Resten löser vi på vägen. Vi kommer därför att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Meriterande: Kan läsa och tolka ritningar samt har tidigare erfarenhet av produktionsarbete med el/kablering eller likvärdigt.

Krav
God kommunikationsförmåga och goda språkkunskaper i svenska och engelska är en grundförutsättning för tjänsten.

Bra att veta!
Tillträde löpande. Du kommer att bli anställd som Temp-Team konsult. Som konsult erbjuds du avtalsenliga villkor, goda förmåner och en engagerad konsultchef för att säkra att du kommer väl till rätta på din nya arbetsplats. En anställning hos kund erbjuds efter 6 månader för rätt person. I dagsläget arbetar produktionen dagtid, men i planen finns att de kommer att gå över till 2-skift, dag och kväll någon gång under 2024.
Heltid. Placeringsort i Uppsala. 

Är du Montören vi söker? 
Tveka inte att skicka in din ansökan till tjänsten som Montör redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ghazaleh Köse T: 073 310 24 15, [email protected] alt. Jenny Thonberg [email protected] T: 073 313 14 01.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Elektronikmontör till Conroy Medical AB i Upplands Väsby

Ansök    Apr 11    Academic Resource AB    Elektronikmontör
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Academic Resource söker en Elektronikmontör till Conroy Medical AB. Tjänsten är en direktanställning hos Conroy Medical. Arbetet är på heltid och förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar. Du kommer att tillhöra ett engage... Visa mer
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag?


Academic Resource söker en Elektronikmontör till Conroy Medical AB. Tjänsten är en direktanställning hos Conroy Medical. Arbetet är på heltid och förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar. Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen


Arbetsmoment som ingår i tjänsten för montör:
• Plocka material samt återrapportera i ERP-system (Monitor).
• Montage enligt arbetsorder efter rätt underlag, ritningar, instruktioner mm.
• Mottagningskontroll av material.
• Avvikelserapportering och genomförande av åtgärder.
• Tidsrapportering i ERP-system (Monitor) för arbetsorder och operation
• Bidra med förslag till förenkling och effektivisering


Om Conroy:
Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. De befinner sig i Upplands Väsby och arbetar med kunder i hela världen. De har sedan 2012 varit i en spännande utvecklingsfas och eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till deras produktion.
Conroy arbetar med distributörer över hela världen och har nära kontakt med slutanvändarna.
Produktion och administration är beläget i egen industrifastighet i ett lugnt villaområde.
Kulturen präglas av familjär stämning, gemenskap och snabba beslut.


Kvalifikationer:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av lödning.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig:
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team
Ansökan:
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: CEM0423


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further Visa mindre

Montör / Tekniker inom Produktion till Diagnostikföretaget Sysmex Astrego

Är du intresserad av att få möjlighet av att utvecklas hos ett växande och innovativt Life Science företag? Har du tidigare erfarenhet som montör inom teknik eller elektronik så kan detta vara något för dig! Academic Resource söker efter Montör till vår kund Sysmex Astrego. Tjänsten är en direktrekrytering för kunds räkning, med start enligt överenskommelse. Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Uppsala. Om Sysmex Astrego: Sysmex Astrego är... Visa mer
Är du intresserad av att få möjlighet av att utvecklas hos ett växande och innovativt Life Science företag? Har du tidigare erfarenhet som montör inom teknik eller elektronik så kan detta vara något för dig!


Academic Resource söker efter Montör till vår kund Sysmex Astrego. Tjänsten är en direktrekrytering för kunds räkning, med start enligt överenskommelse. Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Uppsala.


Om Sysmex Astrego:
Sysmex Astrego är ett snabbt växande in vitro diagnostikföretag lokaliserad i Uppsala. Företaget grundades som Astrego Diagnostics i mars 2017 med uppdraget att hjälpa till i den globala kampen mot antimikrobiell resistens (AMR). Astrego Diagnostics förvärvades av Sysmex Corporation i maj 2022.
Sysmex Astregos produkter är utformade för att vägleda läkare i valet av effektiva antibiotikabehandlingar för att förbättra patientresultaten och förenkla antibiotikaförvaltningen. Deras team kombinerar multidisciplinär vetenskaplig excellens med erfarna entreprenörer och diagnostik industriledning.


Ansvarsområden


• Tillverka analysatorer enligt godkända arbetsinstruktioner och dokumentera produktionen i batchregister.


• Bedriva processkontroller, rapportera resultat och avvikelser.


• Delta i registrering av inkommande varor i affärssystemet Monitor och vid behov genomföra inkommande inspektioner.


• Delta i paketering och frakt av färdiga produkter.


• Delta i ständiga förbättringsaktiviteter i produktionsanläggning och processer.


• Genomföra nödvändiga utbildningar för rollen.


Kvalifikationer
• Genomförd gymnasieutbildning.
• 3-5 års erfarenhet av liknande roll.
• Goda språkkunskaper i engelska och svenska.
• Hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.


Det anses meriterade om du har:
• Tidigare erfarenhet av att montera finmekanik, elektronik och/eller pneumatik.
• Erfarenhet av produktion inom ESD område.
• Tidigare industriell erfarenhet av produktion i en cGMP/ISO 13485 reglerad miljö.
• Utbildning inom relevant område som exempelvis elektronik, montering, verkstadsteknik, produktionsteknik och liknande


Vi erbjuder dig:
• En teknisk och ansvarsfull roll med goda utvecklingsmöjligheter.
• Möjligheten att arbeta i en platt organisation organisation med korta beslutsvägar.
• Möjligheten att arbeta i en innovativ miljö med högteknisk kompetens.
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat och växande företag.
Ansökan:
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: SAM0323


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further Visa mindre

Montör

Ansök    Apr 12    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Jobbar du som elmontör eller har du gått gymnasieutbildning inom el eller liknande och söker ditt första arbete som nyexaminerad? Då kan du vara den vi söker! Du kommer börja som konsult uthyrd via oss och sen efter sex månader kommer kunden vilja ta över och anställa om allt känns bra.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare m... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Jobbar du som elmontör eller har du gått gymnasieutbildning inom el eller liknande och söker ditt första arbete som nyexaminerad? Då kan du vara den vi söker! Du kommer börja som konsult uthyrd via oss och sen efter sex månader kommer kunden vilja ta över och anställa om allt känns bra. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du kommer jobba som konsult uthyrd till en utav våra kunder här i Uppsala. Kunden jobbar med att montera elskåp och du kommer att få börja med en del och sen få utvecklas allt eftersom. 

Start: efter överenskommelse

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning inom el och som jobbat som elmontör och med kablering. Det är viktigt att du kan läsa av ett elschema. 

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Montörer

Ansök    Mar 23    Ls Jobbet AB    Elektronikmontör
Vi på Teknikinstallation har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därmed flera montörer till vårt team. Vi söker både dig som vill jobba under sommaren eller extra vid behov men även dig som vill ha en fast heltidstjänst. Som montör hos oss kommer du att arbeta med montering av olika slag hos våra kunder. Du blir en del av en trevlig arbetsgrupp med en bra gemenskap. Vi välkomnar både dig som har erfarenhet men även dig som är oerfaren och som vi... Visa mer
Vi på Teknikinstallation har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därmed flera montörer till vårt team. Vi söker både dig som vill jobba under sommaren eller extra vid behov men även dig som vill ha en fast heltidstjänst.
Som montör hos oss kommer du att arbeta med montering av olika slag hos våra kunder. Du blir en del av en trevlig arbetsgrupp med en bra gemenskap. Vi välkomnar både dig som har erfarenhet men även dig som är oerfaren och som vill utvecklas inom området. Rollen kommer att anpassas efter dig och dina erfarenheter.
Exempel på arbetsuppgifter:
Montera AV-teknik, belysningsteknik, ljudteknik, säkerhetsteknik, data/IT och dylikt
Demontera och flytta befintlig utrustning
Kabeldragning
Andra tjänster av liknande karaktär som våra kunder vill ha hjälp med

Om dig
Vi söker dig som är elmontör, snickare eller som har en annan motsvarande erfarenhet. Vi är även öppna för dig som är nyutexaminerad eller dig som går i skolan med inriktning inom området. B-körkort är ett krav för tjänsten.
För att trivas i rollen ser vi att du är en händig person med ansvarskänsla. Du är flexibel och gillar att lösa problem. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor behöver du dessutom ha en god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrigt
Start enligt överenskommelse.
Geografiskt är vi placerade i Uppsala, men uppdragen finns i hela Sverige om än oftast i området Uppsala - Gävle - Stockholm - Västerås.
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Eva Gryding på 070-690 48 89 alternativt [email protected]
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!
Lär mer om våra ägarbolag nedan:
Kreativ teknik: https://www.kreativteknik.se/
Visivi: https://www.visivi.se/
Sandahls radio och TV: https://www.facebook.com/sandahlsradioochtv/?locale=sv_SE
Om arbetsgivaren - Teknikinstallation
Teknikinstallation är ett ungt serviceinriktat installationsföretag som växer fort. För två år sedan började vi med att leverera tjänster till våra ägarbolag, men efterfrågan är stor och vi är nu underleverantörer till stora företag som kontinuerligt använder oss vid tekniskt montage.
Läs mer om oss på: www.teknikinstallation.se Visa mindre

Montörer

Ansök    Mar 23    Ls Jobbet AB    Elektronikmontör
Vi på Teknikinstallation har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därmed flera montörer till vårt team. Vi söker både dig som vill jobba under sommaren eller extra vid behov men även dig som vill ha en fast heltidstjänst. Som montör hos oss kommer du att arbeta med montering av olika slag hos våra kunder. Du blir en del av en trevlig arbetsgrupp med en bra gemenskap. Vi välkomnar både dig som har erfarenhet men även dig som är oerfaren och som vi... Visa mer
Vi på Teknikinstallation har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därmed flera montörer till vårt team. Vi söker både dig som vill jobba under sommaren eller extra vid behov men även dig som vill ha en fast heltidstjänst.
Som montör hos oss kommer du att arbeta med montering av olika slag hos våra kunder. Du blir en del av en trevlig arbetsgrupp med en bra gemenskap. Vi välkomnar både dig som har erfarenhet men även dig som är oerfaren och som vill utvecklas inom området. Rollen kommer att anpassas efter dig och dina erfarenheter.
Exempel på arbetsuppgifter:
Montera AV-teknik, belysningsteknik, ljudteknik, säkerhetsteknik, data/IT och dylikt
Demontera och flytta befintlig utrustning
Kabeldragning
Andra tjänster av liknande karaktär som våra kunder vill ha hjälp med

Om dig
Vi söker dig som är elmontör, snickare eller som har en annan motsvarande erfarenhet. Vi är även öppna för dig som är nyutexaminerad eller dig som går i skolan med inriktning inom området. B-körkort är ett krav för tjänsten.
För att trivas i rollen ser vi att du är en händig person med ansvarskänsla. Du är flexibel och gillar att lösa problem. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor behöver du dessutom ha en god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrigt
Start enligt överenskommelse.
Geografiskt är vi placerade i Uppsala, men uppdragen finns i hela Sverige om än oftast i området Uppsala - Gävle - Stockholm - Västerås.
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Eva Gryding på 070-690 48 89 alternativt [email protected]
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!
Lär mer om våra ägarbolag nedan:
Kreativ teknik: https://www.kreativteknik.se/
Visivi: https://www.visivi.se/
Sandahls radio och TV: https://www.facebook.com/sandahlsradioochtv/?locale=sv_SE
Om arbetsgivaren - Teknikinstallation
Teknikinstallation är ett ungt serviceinriktat installationsföretag som växer fort. För två år sedan började vi med att leverera tjänster till våra ägarbolag, men efterfrågan är stor och vi är nu underleverantörer till stora företag som kontinuerligt använder oss vid tekniskt montage.
Läs mer om oss på: www.teknikinstallation.se Visa mindre

Montörer - sommarjobb!

Ansök    Mar 23    Ls Jobbet AB    Elektronikmontör
Vi på Teknikinstallation har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därmed flera montörer till vårt team. Vi söker både dig som vill jobba under sommaren eller extra vid behov men även dig som vill ha en fast heltidstjänst. Som montör hos oss kommer du att arbeta med montering av olika slag hos våra kunder. Du blir en del av en trevlig arbetsgrupp med en bra gemenskap. Vi välkomnar både dig som har erfarenhet men även dig som är oerfaren och som vi... Visa mer
Vi på Teknikinstallation har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därmed flera montörer till vårt team. Vi söker både dig som vill jobba under sommaren eller extra vid behov men även dig som vill ha en fast heltidstjänst.
Som montör hos oss kommer du att arbeta med montering av olika slag hos våra kunder. Du blir en del av en trevlig arbetsgrupp med en bra gemenskap. Vi välkomnar både dig som har erfarenhet men även dig som är oerfaren och som vill utvecklas inom området. Rollen kommer att anpassas efter dig och dina erfarenheter.
Exempel på arbetsuppgifter:
Montera AV-teknik, belysningsteknik, ljudteknik, säkerhetsteknik, data/IT och dylikt
Demontera och flytta befintlig utrustning
Kabeldragning
Andra tjänster av liknande karaktär som våra kunder vill ha hjälp med

Om dig
Vi söker dig som är elmontör, snickare eller som har en annan motsvarande erfarenhet. Vi är även öppna för dig som är nyutexaminerad eller dig som går i skolan med inriktning inom området. B-körkort är ett krav för tjänsten.
För att trivas i rollen ser vi att du är en händig person med ansvarskänsla. Du är flexibel och gillar att lösa problem. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor behöver du dessutom ha en god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrigt
Start enligt överenskommelse.
Geografiskt är vi placerade i Uppsala, men uppdragen finns i hela Sverige om än oftast i området Uppsala - Gävle - Stockholm - Västerås.
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Eva Gryding på 070-690 48 89 alternativt [email protected]
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!
Lär mer om våra ägarbolag nedan:
Kreativ teknik: https://www.kreativteknik.se/
Visivi: https://www.visivi.se/
Sandahls radio och TV: https://www.facebook.com/sandahlsradioochtv/?locale=sv_SE
Om arbetsgivaren - Teknikinstallation
Teknikinstallation är ett ungt serviceinriktat installationsföretag som växer fort. För två år sedan började vi med att leverera tjänster till våra ägarbolag, men efterfrågan är stor och vi är nu underleverantörer till stora företag som kontinuerligt använder oss vid tekniskt montage.
Läs mer om oss på: www.teknikinstallation.se Visa mindre

Montör / Tekniker inom Produktion till Diagnostikföretaget Sysmex Astrego

Ansök    Mar 10    Academic Resource AB    Elektronikmontör
Är du intresserad av att få möjlighet av att utvecklas hos ett växande och innovativt Life Science företag? Har du tidigare erfarenhet som montör inom teknik eller elektronik så kan detta vara något för dig! Academic Resource söker efter Montör till vår kund Sysmex Astrego. Tjänsten är en direktrekrytering för kunds räkning, med start enligt överenskommelse. Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Uppsala. Om Sysmex Astrego: Sysmex Astrego är... Visa mer
Är du intresserad av att få möjlighet av att utvecklas hos ett växande och innovativt Life Science företag? Har du tidigare erfarenhet som montör inom teknik eller elektronik så kan detta vara något för dig!


Academic Resource söker efter Montör till vår kund Sysmex Astrego. Tjänsten är en direktrekrytering för kunds räkning, med start enligt överenskommelse. Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Uppsala.


Om Sysmex Astrego:
Sysmex Astrego är ett snabbt växande in vitro diagnostikföretag lokaliserad i Uppsala. Företaget grundades som Astrego Diagnostics i mars 2017 med uppdraget att hjälpa till i den globala kampen mot antimikrobiell resistens (AMR). Astrego Diagnostics förvärvades av Sysmex Corporation i maj 2022.
Sysmex Astregos produkter är utformade för att vägleda läkare i valet av effektiva antibiotikabehandlingar för att förbättra patientresultaten och förenkla antibiotikaförvaltningen. Deras team kombinerar multidisciplinär vetenskaplig excellens med erfarna entreprenörer och diagnostik industriledning.


Ansvarsområden


• Tillverka analysatorer enligt godkända arbetsinstruktioner och dokumentera produktionen i batchregister.


• Bedriva processkontroller, rapportera resultat och avvikelser.


• Delta i registrering av inkommande varor i affärssystemet Monitor och vid behov genomföra inkommande inspektioner.


• Delta i paketering och frakt av färdiga produkter.


• Delta i ständiga förbättringsaktiviteter i produktionsanläggning och processer.


• Genomföra nödvändiga utbildningar för rollen.


Kvalifikationer
• Genomförd gymnasieutbildning.
• 3-5 års erfarenhet av liknande roll.
• Goda språkkunskaper i engelska och svenska.
• Hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.


Det anses meriterade om du har:
• Tidigare erfarenhet av att montera finmekanik, elektronik och/eller pneumatik.
• Erfarenhet av produktion inom ESD område.
• Tidigare industriell erfarenhet av produktion i en cGMP/ISO 13485 reglerad miljö.
• Utbildning inom relevant område som exempelvis elektronik, montering, verkstadsteknik, produktionsteknik och liknande


Vi erbjuder dig:
• En teknisk och ansvarsfull roll med goda utvecklingsmöjligheter.
• Möjligheten att arbeta i en platt organisation organisation med korta beslutsvägar.
• Möjligheten att arbeta i en innovativ miljö med högteknisk kompetens.
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat och växande företag.
Ansökan:
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: SAM0323


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further Visa mindre

Montör

Ansök    Mar 13    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Jobbar du som elmontör eller har du gått gymnasieutbildning inom el eller liknande och söker ditt första arbete som nyexaminerad? Då kan du vara den vi söker! Du kommer börja som konsult uthyrd via oss och sen efter sex månader kommer kunden vilja ta över och anställa om allt känns bra.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare m... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Jobbar du som elmontör eller har du gått gymnasieutbildning inom el eller liknande och söker ditt första arbete som nyexaminerad? Då kan du vara den vi söker! Du kommer börja som konsult uthyrd via oss och sen efter sex månader kommer kunden vilja ta över och anställa om allt känns bra. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du kommer jobba som konsult uthyrd till en utav våra kunder här i Uppsala. Kunden jobbar med att montera elskåp och du kommer att få börja med en del och sen få utvecklas allt eftersom. 

Start: efter överenskommelse

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning inom el och som jobbat som elmontör och med kablering. Det är viktigt att du kan läsa av ett elschema. 

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Utvecklande jobb som Montör på ScandiNova

Ansök    Mar 17    Temp-Team Sverige AB    Elektronikmontör
Vill du arbeta på ett världsledande företag inom modern halvledarteknologi med utvecklande arbetsuppgifter i produktionsmiljö. Du får samtidigt chansen att ingå i ett engagerat sammansvetsat team med ledare som ser personalen som sin främsta resurs och som verkligen satsar på dig. ScandiNova växer så det knakar och söker nu flera el och teknikintresserade montörer som vill vara en del av resan från innovationsbolag till storskalig produktion. Missa inte ch... Visa mer
Vill du arbeta på ett världsledande företag inom modern halvledarteknologi med utvecklande arbetsuppgifter i produktionsmiljö. Du får samtidigt chansen att ingå i ett engagerat sammansvetsat team med ledare som ser personalen som sin främsta resurs och som verkligen satsar på dig. ScandiNova växer så det knakar och söker nu flera el och teknikintresserade montörer som vill vara en del av resan från innovationsbolag till storskalig produktion. Missa inte chansen att komma till ett familjärt och framgångsrikt team på ett inkluderande företag som erbjuder dig kontinuerlig utveckling i takt med din vilja, nyfikenhet och dina ambitioner.  

Vi erbjuder
ScandiNova är ett Uppsalabaserat teknikföretag som är världsledande inom produktion och utveckling av pulsad högspänning. Produktionen på ScandiNova är motorn som driver företaget framåt. Du som montör har tillsammans med dina kollegor en oerhört viktig roll för företagets fortsatta tillväxt. Vi strävar efter ständiga förbättringar och vår personals utveckling oavsett om du är anställd hos oss eller arbetar som konsult. Du kommer till en arbetsplats där du inte blir en i mängden utan en viktig del i gänget. Välkommen till ett expansivt företag som verkligen känns som en familj!

Dina arbetsuppgifter som Produktionsarbetare
Din huvudsakliga arbetsuppgift är montering av kundspecifika produkter och mekaniska och elektroniska komponenter enligt ritningsunderlag. Andra vanliga arbetsuppgifter är kablering, lödning och kontaktpressning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avslutad gymnasial utbildning, gärna inom el och energiprogrammet eller motsvararande livserfarenhet från arbete/fritidsintresse kombinerat med ett genuint teknikintresse. För att lyckas i rollen anser vi att du bör ha en grundläggande el kunskap och förståelse för el och dess risker. 
Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som är självgående, driven och van vid att ta egna initiativ. Du trivs med rörligt arbete och har förmågan att ställa om där du behövs samtidigt som du har ett ordningssinne, arbetar strukturerat och inte kompromissar på kvalité. Det allra viktigaste är att du har en hög arbetsmoral, ett öppet mindset, är nyfiken och villig att lära nytt. Resten löser vi på vägen. Vi kommer därför att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Meriterande: Kan läsa och tolka ritningar samt har tidigare erfarenhet av produktionsarbete med el/kablering eller likvärdigt.

Krav
God kommunikationsförmåga och goda språkkunskaper i svenska och engelska är en grundförutsättning för tjänsten.

Bra att veta!
Tillträde löpande. Du kommer att bli anställd som Temp-Team konsult. Som konsult erbjuds du avtalsenliga villkor, goda förmåner och en engagerad konsultchef för att säkra att du kommer väl till rätta på din nya arbetsplats. En anställning hos kund erbjuds efter 6 månader för rätt person. Heltid. Placeringsort i Uppsala.

Är du Montören vi söker? 
Tveka inte att skicka in din ansökan till tjänsten som Montör redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ghazaleh Köse T: 073 310 24 15, [email protected].
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Elektronikmontör till Conroy Medical AB i Upplands Väsby

Ansök    Feb 27    Academic Resource AB    Elektronikmontör
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Academic Resource söker en Elektronikmontör till Conroy Medical AB. Tjänsten är en direktanställning hos Conroy Medical. Arbetet är på heltid och förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar. Du kommer att tillhöra ett engage... Visa mer
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag?


Academic Resource söker en Elektronikmontör till Conroy Medical AB. Tjänsten är en direktanställning hos Conroy Medical. Arbetet är på heltid och förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar. Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen


Arbetsmoment som ingår i tjänsten för montör:
• Plocka material samt återrapportera i ERP-system (Monitor).
• Montage enligt arbetsorder efter rätt underlag, ritningar, instruktioner mm.
• Mottagningskontroll av material.
• Avvikelserapportering och genomförande av åtgärder.
• Tidsrapportering i ERP-system (Monitor) för arbetsorder och operation
• Bidra med förslag till förenkling och effektivisering


Om Conroy:
Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. De befinner sig i Upplands Väsby och arbetar med kunder i hela världen. De har sedan 2012 varit i en spännande utvecklingsfas och eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till deras produktion.
Conroy arbetar med distributörer över hela världen och har nära kontakt med slutanvändarna.
Produktion och administration är beläget i egen industrifastighet i ett lugnt villaområde.
Kulturen präglas av familjär stämning, gemenskap och snabba beslut.


Kvalifikationer:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av lödning.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig:
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team
Ansökan:
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cem1222


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further Visa mindre

Elskåpsmontör

Ansök    Jan 20    AQ Group AB    Elektronikmontör
AQ M-Tech AB AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna pr... Visa mer
AQ M-Tech AB

AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna produkter men också som kontraktstillverkare till världsledande kunder inom läkemedelstillverkning.

Arbetsuppgifter:

Som montör har du varierade arbetsuppgifter inom el och mekanik där du i första hand kommer att montera elektronikkomponenter till kompletta system, testa och kvalitetssäkra de färdiga produkterna. Du kommer att arbeta i ett team med kollegor där vi ligger i startgroparna med att införa ett taktat flöde inom monteringen. Du förväntas ta mycket ansvar och tillsammans arbeta fram rutiner och standarder med kollegor.

Din profil:

Vi söker dig som är praktiskt lagd, har en positiv inställning och som tycker det är kul att lära sig nya saker. Det är fördelaktigt om du har ett teknikintresse, innehar du dessutom en el-utbildning på gymnasial nivå alternativ en relevant KY-utbildning så är det ett stort plus.

Kompetenser/Erfarenhet:

- Monteringsvana inom både el och mekanik

- Ritningskunskap både för el och mekanik

- Erfarenhet av ISO13485 är meriterande

Vi erbjuder dig: AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.

AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.

Din ansökan: Urval sker löpande därför uppskattar vi om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Erik Sonka via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sluttestare/Tekniker/Montör till Conroy Medical

Ansök    Feb 27    Academic Resource AB    Elektronikmontör
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Värdesätter du en prestigelös arbetsmiljö där individens egna initiativ och personliga utveckling sätts i fokus? Då kan detta vara ditt nya steg i arbetslivet! Academic Resource söker för kunds räkning en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Tjänsten är... Visa mer
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Värdesätter du en prestigelös arbetsmiljö där individens egna initiativ och personliga utveckling sätts i fokus? Då kan detta vara ditt nya steg i arbetslivet!


Academic Resource söker för kunds räkning en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Tjänsten är direktrekryteringar för kunds räkning.


Om Conroy
Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. Företaget tillverkar både eget varumärke och OEM-produkter till världsledande företag inom transfusionsmedicin. De har sedan 2012 varit i en ständig utvecklingsfas och lanserar nya produkter på marknaden. Eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till produktion och sluttest i Upplands Väsby.
Conroy arbetar med distributörer över hela världen och har nära kontakt med slutanvändarna.
Produktion och administration är beläget i egen industrifastighet i ett lugnt villaområde.
Kulturen präglas av familjär stämning, gemenskap och snabba beslut.


Om tjänsten
Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar.
Heltidsarbete som är förlagt på dagtid.
Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen.
Arbetsmoment som ingår i tjänsten för sluttestare:
• Kontrollera material och säkerställa slutprodukten.
• Arbete med verktyg och mätinstrument (spektrumanalysator, oscilloskop)
• Slutkontroll av produkter enligt kontrollinstruktion
• Avvikelserapportering och genomförande av åtgärder.
• Felisolering och analys på returnerat gods
• Tidsrapportering i ERP-system (Monitor) för arbetsorder och operation
• Bidra med förslag till förenkling och effektivisering


Kvalifikationer
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av mätteknik.
• Kunskap om elektronik och elscheman.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen
• Kunskap/tidigare erfarenhet av arbete med radiovågor/radiofrekvens.


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cem1122


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further


Sökord: montör elektronik teknik kvalitet test medicin teknik medical utrustning svetsar slang produktion montering fin mekanik dator vana dokumentation svenska engelska test förfarande Visa mindre

Elektronikmontör till Conroy Medical AB i Upplands Väsby

Ansök    Dec 23    Academic Resource AB    Elektronikmontör
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Academic Resource söker en Elektronikmontör till Conroy Medical AB. Tjänsten är en direktanställning hos Conroy Medical. Arbetet är på heltid och förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar. Du kommer att tillhöra ett engage... Visa mer
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag?


Academic Resource söker en Elektronikmontör till Conroy Medical AB. Tjänsten är en direktanställning hos Conroy Medical. Arbetet är på heltid och förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar. Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen


Arbetsmoment som ingår i tjänsten för montör:
• Plocka material samt återrapportera i ERP-system (Monitor).
• Montage enligt arbetsorder efter rätt underlag, ritningar, instruktioner mm.
• Mottagningskontroll av material.
• Avvikelserapportering och genomförande av åtgärder.
• Tidsrapportering i ERP-system (Monitor) för arbetsorder och operation
• Bidra med förslag till förenkling och effektivisering


Om Conroy:
Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. De befinner sig i Upplands Väsby och arbetar med kunder i hela världen. De har sedan 2012 varit i en spännande utvecklingsfas och eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till deras produktion.
Conroy arbetar med distributörer över hela världen och har nära kontakt med slutanvändarna.
Produktion och administration är beläget i egen industrifastighet i ett lugnt villaområde.
Kulturen präglas av familjär stämning, gemenskap och snabba beslut.


Kvalifikationer:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av lödning.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig:
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team
Ansökan:
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cem1222


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further Visa mindre

Montör

Ansök    Jan 10    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Jobbar du som elmontör eller har du gått gymnasieutbildning inom el eller liknande och söker ditt första arbete som nyexaminerad? Då kan du vara den vi söker! Du kommer börja som konsult uthyrd via oss och sen efter sex månader kommer kunden vilja ta över och anställa om allt känns bra.  Kunden söker efter en som kan starta omgående och 2 som kan starta om 1-2 månader.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Jobbar du som elmontör eller har du gått gymnasieutbildning inom el eller liknande och söker ditt första arbete som nyexaminerad? Då kan du vara den vi söker! Du kommer börja som konsult uthyrd via oss och sen efter sex månader kommer kunden vilja ta över och anställa om allt känns bra. 

Kunden söker efter en som kan starta omgående och 2 som kan starta om 1-2 månader. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du kommer jobba som konsult uthyrd till en utav våra kunder här i Uppsala. Kunden jobbar med att montera elskåp och du kommer att få börja med en del och sen få utvecklas allt eftersom. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning inom el och som jobbat som elmontör och med kablering. Det är viktigt att du kan läsa av ett elschema. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Sluttestare/Tekniker/Montör till Conroy Medical

Ansök    Dec 23    Academic Resource AB    Elektronikmontör
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Värdesätter du en prestigelös arbetsmiljö där individens egna initiativ och personliga utveckling sätts i fokus? Då kan detta vara ditt nya steg i arbetslivet! Academic Resource söker för kunds räkning en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Tjänsten är... Visa mer
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Värdesätter du en prestigelös arbetsmiljö där individens egna initiativ och personliga utveckling sätts i fokus? Då kan detta vara ditt nya steg i arbetslivet!


Academic Resource söker för kunds räkning en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Tjänsten är direktrekryteringar för kunds räkning.


Om Conroy
Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. Företaget tillverkar både eget varumärke och OEM-produkter till världsledande företag inom transfusionsmedicin. De har sedan 2012 varit i en ständig utvecklingsfas och lanserar nya produkter på marknaden. Eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till produktion och sluttest i Upplands Väsby.
Conroy arbetar med distributörer över hela världen och har nära kontakt med slutanvändarna.
Produktion och administration är beläget i egen industrifastighet i ett lugnt villaområde.
Kulturen präglas av familjär stämning, gemenskap och snabba beslut.


Om tjänsten
Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar.
Heltidsarbete som är förlagt på dagtid.
Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen.
Arbetsmoment som ingår i tjänsten för sluttestare:
• Kontrollera material och säkerställa slutprodukten.
• Arbete med verktyg och mätinstrument (spektrumanalysator, oscilloskop)
• Slutkontroll av produkter enligt kontrollinstruktion
• Avvikelserapportering och genomförande av åtgärder.
• Felisolering och analys på returnerat gods
• Tidsrapportering i ERP-system (Monitor) för arbetsorder och operation
• Bidra med förslag till förenkling och effektivisering


Kvalifikationer
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av mätteknik.
• Kunskap om elektronik och elscheman.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen
• Kunskap/tidigare erfarenhet av arbete med radiovågor/radiofrekvens.


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cem1122


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further


Sökord: montör elektronik teknik kvalitet test medicin teknik medical utrustning svetsar slang produktion montering fin mekanik dator vana dokumentation svenska engelska test förfarande Visa mindre

Lars letar efter Kvalitetsingenjör med elektronikintresse

Ansök    Nov 22    AFRY AB    Elektronikmontör
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Making Future Jobbeskrivning Har du ett genuint intresse för förbättringsarbete och problemlösning? Vill du kombinera teknik och kva... Visa mer
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.


Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Making Future
Jobbeskrivning


Har du ett genuint intresse för förbättringsarbete och problemlösning? Vill du kombinera teknik och kvalitetsarbete i direkt anslutning till produktframtagning. Då är du förhoppningsvis den jag söker!
Inom Compliance & Quality Management är vi 25 medarbetare verksamma i Mälardalen. Våra medarbetare är allt från nyexaminerade till seniora ingenjörer med en bred kompetens inom kvalitet, produktsäkerhet och verksamhetsutveckling. Våra kunder hittar du inom utveckling och tillverkning av Medicintekniska Produkter, Hållbar Energiteknik och Fordonsindustri.
Jag söker nu dig som har erfarenhet av produktnära kvalitetsarbete och känner sig redo att prova något nytt.
Som konsult jobbar du i uppdrag hos våra kunder och förväntas vara drivande i det dagliga arbetet. Rollen är omväxlande och kan innehålla olika typer av arbetsuppgifter och ansvarsområden, som exempelvis:
· Delaktig i utvecklingsprojekt vid framtagning av nya produkter.
· Planera, implementera och följa upp kvalitetssäkringen vid industrialisering av nya produkter.
· Effektivisering genom förebyggande arbete för att skapa förutsättningar som leder till ökad produktivitet.
· Ansvarig för riskanalyser och stötta kvalitetsavdelningen vid reklamationsärenden mot leverantörer.
· Driva kontinuerliga förbättringsaktiviteter av leverantörer och produkter i tvärfunktionella team.
· Leda kvalificering och granskning av globala leverantörskedjor där även resor kan förekomma.
Kravspecifikation


Du har en högskole-/civilingenjörsexamen. Du har jobbat några år och ser fram emot att vidareutveckla och fördjupa dina kompetenser inom kvalitet eller produktionsteknik!
Du har erfarenhet från en roll som till exempel SQE/SQA, produktionstekniker med inriktning kvalitet, kvalitetsingenjör eller certifieringsingenjör. Du får gärna ha erfarenhet av Kretskortstillverkning, IPC-A-610, APQP (P-PAP, SQAP) och 8D. Har du dessutom erfarenhet av leverantörsrevisioner, LEAN/SixSigma eller liknande är det extra intressant, men inget krav.
För att passa i den här rollen tror vi att du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt med förmågan att kunna planera, sammanställa och rapportera i skrift. Som person är du prestigelös, flexibel, pragmatisk och gillar att ingå i team där du tar eget ansvar och arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter. Du förväntas snabbt fånga upp nya kunskaper, dra lärdomar av misstag och tycka det är roligt att varva administrativa arbetsuppgifter med praktiskt arbete. Då konsultrollen ofta omfattar tvärfunktionella kontakter och samarbeten i en internationell miljö behöver du vara bra på att kommunicera på både svenska och engelska. Vi förutsätter att du är pendlingsbar då våra kunder också finns i närliggande regioner och ser det som en fördel med B-körkort även om det inte är ett krav.
Varför jobba med mig? – Lars, rekryterande chef: Som person har jag stort förtroende för mina medarbetares kompetens och professionalism. Jag tycker om att se medarbetare utvecklas och ta sig an nya utmaningar och tror på frihet under ansvar och tycker det är viktigt att vara tillgänglig som ledare. Jag nördar lätt ner mig i olika områden, där tågintresset är det mest hållbara över tid.
Ytterligare information


Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla medarbetare. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla.
Undrar du något? Tveka i så fall inte på att kontakta oss!
För frågor gällande tjänsten, kontakta Sektionschef Lars Bjernevall, [email protected]
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, [email protected]
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Välkommen med din ansökan, senast den 18 december!


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Montör

Ansök    Nov 23    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Jobbar du som elmontör eller har du gått gymnasieutbildning inom el eller liknande och söker ditt första arbete som nyexaminerad? Då kan du vara den vi söker! Du kommer börja som konsult uthyrd via oss och sen efter sex månader kommer kunden vilja ta över och anställa om allt känns bra.  Kunden söker efter en som kan starta omgående och 2 som kan starta om 1-2 månader.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Jobbar du som elmontör eller har du gått gymnasieutbildning inom el eller liknande och söker ditt första arbete som nyexaminerad? Då kan du vara den vi söker! Du kommer börja som konsult uthyrd via oss och sen efter sex månader kommer kunden vilja ta över och anställa om allt känns bra. 

Kunden söker efter en som kan starta omgående och 2 som kan starta om 1-2 månader. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du kommer jobba som konsult uthyrd till en utav våra kunder här i Uppsala. Kunden jobbar med att montera elskåp och du kommer att få börja med en del och sen få utvecklas allt eftersom. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning inom el och som jobbat som elmontör och med kablering. Det är viktigt att du kan läsa av ett elschema. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Elektronikmontör för framtida uppdrag i Uppsala

Ansök    Nov 17    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Letar du nya utmaningar eller vill testa något nytt? Har du gått gymnasieutbildning inom el eller liknande och söker ditt första arbete som nyexaminerad? Då kan du vara den vi söker för framtida uppdrag!  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringa... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Letar du nya utmaningar eller vill testa något nytt? Har du gått gymnasieutbildning inom el eller liknande och söker ditt första arbete som nyexaminerad? Då kan du vara den vi söker för framtida uppdrag! 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som elektronikmontör kommer du att arbeta i produktionen och efter ritningar montera modulatorer från start till slut. Arbetet i sig innebär mekanisk- och elektronikmontering samt kabeldragning. Det kommer även förekomma dragning av kylvatten. Vissa moduler kommer färdiga och monteras in, medan vissa moduler byggs från grunden.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen som elektronikmontör så ser vi gärna att du har gått en utbildning inom el eller liknande område. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet så som arbetat utifrån ritningar, elscheman samt dragit kabel.
 
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och ser att du som söker har hög arbetsmoral och inte är rädd för att hugga i när det behövs. Du är noggrann och mån om att utföra ditt arbete med god kvalité samtidigt som du är positiv, social och har god samarbetsförmåga.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet är inget krav men meriterande.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Elektronikinriktad montör

Är du praktiskt lagd och har en bakgrund relaterad till elektronik? Bor du i Uppsala län och vill du arbeta på ett kortare uppdrag där du får möjligheten att underlätta andras vardag? Trivs du dessutom med social kontakt i ditt arbete? Då ska du söka tjänsten redan idag! OM TJÄNSTEN För kunds räkning söker vi en montör som ska hjälpa till i ett projekt som pågår under 6 veckor. I rollen kommer du att resa runt till brukare i Stockholm med omnjed och byta... Visa mer
Är du praktiskt lagd och har en bakgrund relaterad till elektronik? Bor du i Uppsala län och vill du arbeta på ett kortare uppdrag där du får möjligheten att underlätta andras vardag? Trivs du dessutom med social kontakt i ditt arbete? Då ska du söka tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
För kunds räkning söker vi en montör som ska hjälpa till i ett projekt som pågår under 6 veckor. I rollen kommer du att resa runt till brukare i Stockholm med omnjed och byta ut elektroniska komponenter i medicinsktekniska produkter såsom arbetsstolar och rullstolar för personer med funktionsnedssättning. I projektet ska den gamla elektroniken skruvas loss från stolen och bytas ut. Därtill ska du se över tillhörande kablar, stolens funktionalitet och kontrollera batterier. Vi ser att du trivs med att arbeta på egen hand samt är social och tillmötesgående då du kommer möta många olika kunder i uppdraget.

#

Du erbjuds


* Ett uppdrag där du får chans att hjälpa andra!
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet kommer att innefatta att du kör ut till kunder i norra Sverige innefattande Stockholm med omnjed och Uppsala. Du kommer att byta ut en elektronisk box på stolar och kontrollera hela funktionaliteten i samband med kundbesök. Rollen innebär mycket kundkontakt med brukare. Du kommer att få tid och adress för kundbesök av en säljare som sitter i Stockholm, därefter genomför du de planerade besöken och du kommer få utbildning innan arbetet sätter igång.

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet samt intresse av svag ström och liknande
- Har B-körkort och tillgång till egen bil
- Är obehindrad i svenska för att kunna kommunicera med brukarna
- Bor i Uppsala län

I rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du är:


* Serviceinriktad
* Noggrann
* Kommuniktativ


Övrig information


* Start: 12 januari
* Omfattning: Heltid under 6 veckor
* Placering: Resande roll i norra Sverige vilket innefattar Stockholm med omnjed och Uppsala . Du får milersättning för resandet.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Montör med kunskaper inom elektronik

Ansök    Okt 28    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning  Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har viljan och drivet att lära dig mer. Har du tidigare erfarenhet av montering? Kanske har du en bakgrund som servicetekniker eller montör? Du kanske har monterat ihop en dator på fritiden eller gjort något annat tekniskt meriterande?  Vi söker efter dig som med ett tekniskt intresse med gärna lite erfarenhet som ska axla rollen som elmontör.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos o... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har viljan och drivet att lära dig mer. Har du tidigare erfarenhet av montering? Kanske har du en bakgrund som servicetekniker eller montör? Du kanske har monterat ihop en dator på fritiden eller gjort något annat tekniskt meriterande? 


Vi söker efter dig som med ett tekniskt intresse med gärna lite erfarenhet som ska axla rollen som elmontör. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
  Som elmontör kommer du att efter ritningar montera modulatorer från start till mål. Nedan listar vi vanligt förekommande arbetsuppgifter. 


Läsa ritningar
Montera elkomponenter
Kvalitetssäkring


Kvalifikationer
 Gymnasieutbildning, gärna med tekniskt inriktning eller motsvarande
Tidigare erfarenheter inom tillverkningsindustrin. Kanske har du jobbat som montör eller tekniker? Eller så ägnar du dig åt teknik och mekanik på fritiden och är väldigt händig?
Läsa ritningar och instruktioner

Meriterande 
Erfarenhet som elmontör

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, kvalitetsmedveten och tycka om problemlösning. Vi söker dig som också är initiativtagande, driven och engagerad. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Elektronikmontör för framtida uppdrag i Uppsala

Ansök    Okt 10    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Letar du nya utmaningar eller vill testa något nytt? Har du gått gymnasieutbildning inom el eller liknande och söker ditt första arbete som nyexaminerad? Då kan du vara den vi söker för framtida uppdrag!  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringa... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Letar du nya utmaningar eller vill testa något nytt? Har du gått gymnasieutbildning inom el eller liknande och söker ditt första arbete som nyexaminerad? Då kan du vara den vi söker för framtida uppdrag! 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som elektronikmontör kommer du att arbeta i produktionen och efter ritningar montera modulatorer från start till slut. Arbetet i sig innebär mekanisk- och elektronikmontering samt kabeldragning. Det kommer även förekomma dragning av kylvatten. Vissa moduler kommer färdiga och monteras in, medan vissa moduler byggs från grunden.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen som elektronikmontör så ser vi gärna att du har gått en utbildning inom el eller liknande område. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet så som arbetat utifrån ritningar, elscheman samt dragit kabel.
 
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och ser att du som söker har hög arbetsmoral och inte är rädd för att hugga i när det behövs. Du är noggrann och mån om att utföra ditt arbete med god kvalité samtidigt som du är positiv, social och har god samarbetsförmåga.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet är inget krav men meriterande.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Elektronik montör / Sluttestare till Conroy Medical i Upplands Väsby

Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Värdesätter du en prestigelös arbetsmiljö där individens egna initiativ och personliga utveckling sätts i fokus? Då kan detta vara ditt nya steg i arbetslivet! Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör och en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i U... Visa mer
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Värdesätter du en prestigelös arbetsmiljö där individens egna initiativ och personliga utveckling sätts i fokus? Då kan detta vara ditt nya steg i arbetslivet!


Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör och en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Tjänsterna är direktrekryteringar för kunds räkning.


Om Conroy
Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. Företaget tillverkar både eget varumärke och OEM-produkter till världsledande företag inom transfusionsmedicin. De har sedan 2012 varit i en ständig utvecklingsfas och lanserar nya produkter på marknaden. Eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till produktion och sluttest i Upplands Väsby.
Conroy arbetar med distributörer över hela världen och har nära kontakt med slutanvändarna.
Produktion och administration är beläget i egen industrifastighet i ett lugnt villaområde.
Kulturen präglas av familjär stämning, gemenskap och snabba beslut.


Om tjänsterna
Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar.
Heltidsarbete som är förlagt på dagtid.
Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen.


Arbetsmoment som ingår i tjänsten för montör:
• Plocka material samt återrapportera i ERP-system (Monitor).
• Montage enligt arbetsorder efter rätt underlag, ritningar, instruktioner mm.
• Mottagningskontroll av material.
• Avvikelserapportering och genomförande av åtgärder.
• Tidsrapportering i ERP-system (Monitor) för arbetsorder och operation
• Bidra med förslag till förenkling och effektivisering


Arbetsmoment som ingår i tjänsten för sluttestare:
• Kontrollera material och säkerställa slutprodukten.
• Arbete med verktyg och mätinstrument (spektrumanalysator, oscilloskop)
• Slutkontroll av produkter enligt kontrollinstruktion
• Avvikelserapportering och genomförande av åtgärder.
• Felisolering och analys på returnerat gods
• Tidsrapportering i ERP-system (Monitor) för arbetsorder och operation
• Bidra med förslag till förenkling och effektivisering


Kvalifikationer
Elektronikmontör:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av lödning.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Sluttestare:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av mätteknik.
• Kunskap om elektronik och elscheman.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen
• Kunskap/tidigare erfarenhet av arbete med radiovågor/radiofrekvens.


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cem0322


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further


Sökord: montör elektronik teknik kvalitet test medicin teknik medical utrustning svetsar slang produktion montering fin mekanik dator vana dokumentation svenska engelska test förfarande Visa mindre

Elektronik montör / Sluttestare till Conroy Medical i Upplands Väsby

Ansök    Aug 29    Academic Resource AB    Elektronikmontör
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Värdesätter du en prestigelös arbetsmiljö där individens egna initiativ och personliga utveckling sätts i fokus? Då kan detta vara ditt nya steg i arbetslivet! Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör och en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i U... Visa mer
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Värdesätter du en prestigelös arbetsmiljö där individens egna initiativ och personliga utveckling sätts i fokus? Då kan detta vara ditt nya steg i arbetslivet!


Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör och en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Tjänsterna är direktrekryteringar för kunds räkning.


Om Conroy
Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. Företaget tillverkar både eget varumärke och OEM-produkter till världsledande företag inom transfusionsmedicin. De har sedan 2012 varit i en ständig utvecklingsfas och lanserar nya produkter på marknaden. Eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till produktion och sluttest i Upplands Väsby.
Conroy arbetar med distributörer över hela världen och har nära kontakt med slutanvändarna.
Produktion och administration är beläget i egen industrifastighet i ett lugnt villaområde.
Kulturen präglas av familjär stämning, gemenskap och snabba beslut.


Om tjänsterna
Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar.
Heltidsarbete som är förlagt på dagtid.
Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen.


Arbetsmoment som ingår i tjänsten för montör:
• Plocka material samt återrapportera i ERP-system (Monitor).
• Montage enligt arbetsorder efter rätt underlag, ritningar, instruktioner mm.
• Mottagningskontroll av material.
• Avvikelserapportering och genomförande av åtgärder.
• Tidsrapportering i ERP-system (Monitor) för arbetsorder och operation
• Bidra med förslag till förenkling och effektivisering


Arbetsmoment som ingår i tjänsten för sluttestare:
• Kontrollera material och säkerställa slutprodukten.
• Arbete med verktyg och mätinstrument (spektrumanalysator, oscilloskop)
• Slutkontroll av produkter enligt kontrollinstruktion
• Avvikelserapportering och genomförande av åtgärder.
• Felisolering och analys på returnerat gods
• Tidsrapportering i ERP-system (Monitor) för arbetsorder och operation
• Bidra med förslag till förenkling och effektivisering


Kvalifikationer
Elektronikmontör:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av lödning.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Sluttestare:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av mätteknik.
• Kunskap om elektronik och elscheman.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen
• Kunskap/tidigare erfarenhet av arbete med radiovågor/radiofrekvens.


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cem0322


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further


Sökord: montör elektronik teknik kvalitet test medicin teknik medical utrustning svetsar slang produktion montering fin mekanik dator vana dokumentation svenska engelska test förfarande Visa mindre

Operatör till Senzime i Uppsala

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Senzime är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklar och marknadsför CE- och FDA-godkända patientövervakningssystem. Senzimes anställda över hela världen är engagerade i visionen om en värld utan narkos- och andningsrelaterade komplikationer.

Dina arbetsuppgifter
Är du social, driven och praktiskt lagd med intresse för teknik och elektronik? Vill du arbeta på ett växande företag där du kan göra skillnad? Toppen, då är det dig vi söker!

Till Senzime söker vi nu en operatör som kan starta i november. Uppdraget är till en början på 8 månader men för rätt person finns stora chanser för en tillsvidareanställning direkt hos Senzime. Arbetet är förlagt på dagtid mån-fredag med flexibla arbetstider.

Rollen är både utmanande och rolig! Du kommer ha en viktig funktion hos Senzime då du tillsammans med två kollegor och produktionschefen kommer driva och utveckla produktionen.

Tjänsten som operatör kommer innefatta allt från godsmottagning, produktion till utskeppningar av produkter. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som bland annat att dokumentera i affärssystemet Navision, montera och testa produkter samt kvalitetssäkra. Även lödning kommer att förekomma. Arbetet kommer att ske i en produktionsmiljö i form av ESD tillverkning inom medicinteknik.


Din profil
Du behöver ha fullständig gymnasieutbildning och god datorvana. I denna roll krävs det att du är flytande i svenska i både tal och skrift.
Har du erfarenhet från medicinteknik- eller läkemedelsbranschen är det ett plus men inget krav. Det är även meriterande om du har lödningscertifikat.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en noggrann, driven och social person med en positiv inställning samt att du vågar ta tag i uppgifter och driver arbetet framåt. Du behöver även vara lösningsorienterad och självgående.

Goda förbindelser med kollektivtrafik finns samt tillgång till parkering.

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.


Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund.
Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl din arbetssituation som personlig utveckling.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag via www.clockworkpersonal.se.

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Sara Aslan via telefon 0733-351 27 04.

Jag ser fram emot din ansökan. Välkommen! Visa mindre

montör / kablerare till Uppsala

Ansök    Jul 5    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning  Är du i början av din karriär och vill arbeta inom elmonteringsbranschen? Har du ett tekniskt intresse samt erfarenhet av att arbeta efter ritningar och el-scheman? Är du dessutom noggrann, metodisk och van vid praktiskt arbete?  Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Vi söker nu en junior elektronik montör till en av våra kunder med lokaler i centrala Uppsala där du får möjlighet att använda både ditt tekniska intresse samt kunskap... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Är du i början av din karriär och vill arbeta inom elmonteringsbranschen? Har du ett tekniskt intresse samt erfarenhet av att arbeta efter ritningar och el-scheman? Är du dessutom noggrann, metodisk och van vid praktiskt arbete? 


Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Vi söker nu en junior elektronik montör till en av våra kunder med lokaler i centrala Uppsala där du får möjlighet att använda både ditt tekniska intresse samt kunskap. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 


Tjänstens omfattning: Vardagar dagtid kl. 7-16. 6 månader med start omgående eller enligt överenskommelse. Möjlighet till förlängning efter uppdragets slut. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Ansvarsområden
Som elektronikmontör / kablerare kommer du att efter ritningar montera modulatorer från start till mål vilket innebär både mekanisk montering, elektronikmontering och kabeldragning. Dragning av kylvatten förekommer också. Vissa moduler kommer färdiga och monteras in, medan vissa moduler byggs från grunden. Kvalifikationer
 För att lyckas i rollen som montör ser vi att du har teknisk gymnasieutbildning, gärna inom el eller motsvarande kunskaper. Vana vid att läsa och arbeta efter ritningar och el-scheman. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i produktion med el-och kabeldragning. 


Som person är du noggrann och metodisk. Du är van vid praktiskt arbete samt har tekniskt intresse och förståelse. Vidare trivs du lika bra att arbeta självständigt som i samarbete med andra.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete eller motsvarande praktisk utbildning.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt! 


För information: Oscar Nyrén | Konsultchef | [email protected] Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Elektronik montör / Sluttestare till Conroy Medical i Upplands Väsby

Ansök    Maj 30    Academic Resource AB    Elektronikmontör
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Värdesätter du en prestigelös arbetsmiljö där individens egna initiativ och personliga utveckling sätts i fokus? Då kan detta vara ditt nya steg i arbetslivet! Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör och en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i U... Visa mer
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Värdesätter du en prestigelös arbetsmiljö där individens egna initiativ och personliga utveckling sätts i fokus? Då kan detta vara ditt nya steg i arbetslivet!


Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör och en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Tjänsterna är direktrekryteringar för kunds räkning.


Om Conroy
Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. Företaget tillverkar både eget varumärke och OEM-produkter till världsledande företag inom transfusionsmedicin. De har sedan 2012 varit i en ständig utvecklingsfas och lanserar nya produkter på marknaden. Eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till produktion och sluttest i Upplands Väsby.
Conroy arbetar med distributörer över hela världen och har nära kontakt med slutanvändarna.
Produktion och administration är beläget i egen industrifastighet i ett lugnt villaområde.
Kulturen präglas av familjär stämning, gemenskap och snabba beslut.


Om tjänsterna
Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar.
Heltidsarbete som är förlagt på dagtid.
Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen.


Arbetsmoment som ingår i tjänsten för montör:
• Plocka material samt återrapportera i ERP-system (Monitor).
• Montage enligt arbetsorder efter rätt underlag, ritningar, instruktioner mm.
• Mottagningskontroll av material.
• Avvikelserapportering och genomförande av åtgärder.
• Tidsrapportering i ERP-system (Monitor) för arbetsorder och operation
• Bidra med förslag till förenkling och effektivisering


Arbetsmoment som ingår i tjänsten för sluttestare:
• Kontrollera material och säkerställa slutprodukten.
• Arbete med verktyg och mätinstrument (spektrumanalysator, oscilloskop)
• Slutkontroll av produkter enligt kontrollinstruktion
• Avvikelserapportering och genomförande av åtgärder.
• Felisolering och analys på returnerat gods
• Tidsrapportering i ERP-system (Monitor) för arbetsorder och operation
• Bidra med förslag till förenkling och effektivisering


Kvalifikationer
Elektronikmontör:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av lödning.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Sluttestare:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Besitta färdighet och kunskap av mätteknik.
• Kunskap om elektronik och elscheman.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen
• Kunskap/tidigare erfarenhet av arbete med radiovågor/radiofrekvens.


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cem0322


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further


Sökord: montör elektronik teknik kvalitet test medicin teknik medical utrustning svetsar slang produktion montering fin mekanik dator vana dokumentation svenska engelska test förfarande Visa mindre

Elektronik montör / Sluttestare till Conroy Medical i Upplands Väsby

Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Värdesätter du en prestigelös arbetsmiljö där individens egna initiativ och personliga utveckling sätts i fokus? Då kan detta vara ditt nya steg i arbetslivet! Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör och en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i U... Visa mer
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Värdesätter du en prestigelös arbetsmiljö där individens egna initiativ och personliga utveckling sätts i fokus? Då kan detta vara ditt nya steg i arbetslivet!


Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör och en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Tjänsterna är direktrekryteringar för kunds räkning.


Om Conroy
Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. Företaget tillverkar både eget varumärke och OEM-produkter till världsledande företag inom transfusionsmedicin. De har sedan 2012 varit i en ständig utvecklingsfas och lanserar nya produkter på marknaden. Eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till produktion och sluttest i Upplands Väsby.
Conroy arbetar med distributörer över hela världen och har nära kontakt med slutanvändarna.
Produktion och administration är beläget i egen industrifastighet i ett lugnt villaområde.
Kulturen präglas av familjär stämning, gemenskap och snabba beslut.


Om tjänsterna
Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar.
Heltidsarbete som är förlagt på dagtid.
Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen.


Arbetsmoment som ingår i tjänsten för montör:
• Plocka material samt återrapportera i ERP-system (Monitor).
• Montage enligt arbetsorder efter rätt underlag, ritningar, instruktioner mm.
• Mottagningskontroll av material.
• Avvikelserapportering och genomförande av åtgärder.
• Tidsrapportering i ERP-system (Monitor) för arbetsorder och operation
• Bidra med förslag till förenkling och effektivisering


Arbetsmoment som ingår i tjänsten för sluttestare:
• Kontrollera material och säkerställa slutprodukten.
• Arbete med verktyg och mätinstrument (spektrumanalysator, oscilloskop)
• Slutkontroll av produkter enligt kontrollinstruktion
• Avvikelserapportering och genomförande av åtgärder.
• Felisolering och analys på returnerat gods
• Tidsrapportering i ERP-system (Monitor) för arbetsorder och operation
• Bidra med förslag till förenkling och effektivisering


Kvalifikationer
Elektronikmontör:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av lödning.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Sluttestare:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av mätteknik.
• Kunskap om elektronik och elscheman.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen
• Kunskap/tidigare erfarenhet av arbete med radiovågor/radiofrekvens.


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cem0322


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further


Sökord: montör elektronik teknik kvalitet test medicin teknik medical utrustning svetsar slang produktion montering fin mekanik dator vana dokumentation svenska engelska test förfarande Visa mindre

Elektronik montör / Sluttestare till Conroy Medical i Upplands Väsby

Ansök    Maj 10    Academic Resource AB    Elektronikmontör
Har du en bakgrund som montör/operatör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör och en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Om Conroy Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. De befinner sig i Uppl... Visa mer
Har du en bakgrund som montör/operatör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag?


Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör och en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby.


Om Conroy
Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. De befinner sig i Upplands Väsby och arbetar med kunder i hela världen. De har sedan 2012 varit i en spännande utvecklingsfas och eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till deras produktion i Upplands Väsby.


Om tjänsterna
• Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar.
• Heltidsarbete som är förlagt på dagtid.
• Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen.


Kvalifikationer
Elektronikmontör:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av lödning.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Sluttestare:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Besitta färdighet och kunskap av mätteknik.
• Kunskap om elektronik och elscheman.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen
• Kunskap/tidigare erfarenhet av arbete med radiovågor/radiofrekvens.


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cem0322


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further


Sökord: montör elektronik teknik kvalitet test medicin teknik medical utrustning svetsar slang produktion montering fin mekanik dator vana dokumentation svenska engelska test förfarande Visa mindre

Montering och logistik

Ansök    Maj 3    Ngenic AB (publ)    Elektronikmontör
Ngenic är ett snabbväxande företag inom fastighetsautomation och kunderna blir allt fler. Ngenic arbetar med digitalisering och effektivisering av energisystem, med bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och energiföretag som kunder. Vi söker nu produktionspersonal på heltid. Det finns varierande arbetsuppgifter där du kommer att arbeta med olika komponenter samt moment. I produktionen tillverkas vår innovativa smarta termostat Ngenic Tune. Din roll är at... Visa mer
Ngenic är ett snabbväxande företag inom fastighetsautomation och kunderna blir allt fler. Ngenic arbetar med digitalisering och effektivisering av energisystem, med bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och energiföretag som kunder.
Vi söker nu produktionspersonal på heltid. Det finns varierande arbetsuppgifter där du kommer att arbeta med olika komponenter samt moment. I produktionen tillverkas vår innovativa smarta termostat Ngenic Tune. Din roll är att vara en del av monteringsprocessen för att ta fram kvalitativa produkter, logistik och skeppning. Rollen är en ansvarskrävande, utmanande men framförallt rolig roll där du får stort utrymme att påverka din egen utveckling.
Vi söker dig som är engagerad, driven och nyfiken på att lära sig nya saker. Det är meriterande om du har körkort, tidigare arbetslivserfarenhet inom montering och framställa produkter enligt produktionsscheman. Du har en fingertoppskänsla för att se detaljer i monteringen samt att du är noggrann och kvalitetsmedveten och har ett fokus på säkerhet och ordning & reda.
Vi ser det som en självklarhet att du delar Ngenics värdegrund: Samhällsnytta, Gemenskap och Kvalitet (https://ngenic.se/foretag/om-oss/).
Formella krav:
Behärskar svenska och engelska i tal och skriftInnan anställning kommer vi att be dig visa upp ett utdrag från belastningsregistret.


Omfattning
Heltid
Placeringsort
Uppsala
Ersättning
Fast lön
Sista ansökningsdag
Tjänsten tillträdes efter överenskommelse. Ansökan oss tillhanda senast 31 maj via mail: [email protected], ansökningar utvärderas löpande.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Nyfikna montörer sökes till Norrort!

Ansök    Maj 27    Uniflex Sverige AB    Elektronikmontör
Vi söker nu efter drivna och nyfikna montörer till en kund i Norrort! Som montör arbetar du tätt tillsammans med dina kollegor och du arbetar mycket med händerna med små komponenter. I arbetet som montör förekommer även en hel del ritningsläsning. Du behöver vara en lagspelare och vara öppen för att hjälpa till och prova på andra avdelningar också. Detta är en heltidstjänst och arbetstiderna är förlagda dagtid eller kvällstid. Vem är du? Vi söker dig s... Visa mer
Vi söker nu efter drivna och nyfikna montörer till en kund i Norrort!

Som montör arbetar du tätt tillsammans med dina kollegor och du arbetar mycket med händerna med små komponenter. I arbetet som montör förekommer även en hel del ritningsläsning. Du behöver vara en lagspelare och vara öppen för att hjälpa till och prova på andra avdelningar också.

Detta är en heltidstjänst och arbetstiderna är förlagda dagtid eller kvällstid.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete eller har ett intresse att lära dig. Det är viktigt att du håller ett högt tempo, är noggrann och har arbetsvilja och en nyfikenhet inför dina arbetsuppgifter. Vi värderar ett tekniskt intresse högt.

Meriterande för tjänsten är truckkort A+B men detta är inget krav. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Elektronikmontör, Östhammar

Ansök    Mar 11    Prowork Bemanning AB    Elektronikmontör
Vi söker en elektronikmontör till vår kund i Östhammar. Om tjänsten Du kommer att vara med i tillverkningen av nivåvakter, och kommer att ha arbetsuppgifter som kapning av rör, montering av nipplar, skruv etc. Om dig Du ska även ha ett kvalitetstänk, bra fingermotorik, kunna läsa av ritningar, ta instruktioner och gilla att jobba på i ett bra tempo. Meriterande är det om du har erfarenhet av att löda och att svetsa. Om detta låter intressant och du pas... Visa mer
Vi söker en elektronikmontör till vår kund i Östhammar.
Om tjänsten
Du kommer att vara med i tillverkningen av nivåvakter, och kommer att ha arbetsuppgifter som kapning av rör, montering av nipplar, skruv etc.
Om dig
Du ska även ha ett kvalitetstänk, bra fingermotorik, kunna läsa av ritningar, ta instruktioner och gilla att jobba på i ett bra tempo.
Meriterande är det om du har erfarenhet av att löda och att svetsa.


Om detta låter intressant och du passar in på beskrivningen så skicka din ansökan redan idag till [email protected].


Om oss
Prowork är en auktoriserad bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi är belägna i både Stockholm och Göteborg, men är verksamma i hela landet.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Montör Sensorer

Ansök    Apr 12    AQ Group AB    Elektronikmontör
AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna produkter men oc... Visa mer
AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna produkter men också som kontraktstillverkare till världsledande kunder inom läkemedelstillverkning.

Har du tidigare erfarenhet av montering eller elektronik?
Eller har du viljan och drivet att få lära dig något nytt?
Se hit!

Vi söker en montör för våra egna produkter.

Arbetsuppgifter:

Som montör på egna produkter har du varierande arbetsuppgifter inom elektronik och finmekanik.
Arbete innebär allt från slipning, limning, gjutning, lödning, montering och testning.

Din profil/kompetens:

Som person ser vi att du är fingerfärdig och har ett öga för detaljer eftersom du kommer arbeta med små komponenter.

Eftersom våra kunder primärt finns inom MedTech-branschen är finish och kvalitet viktiga ledord som genomsyrar allt vi gör. Vi arbetar i projektform vilket betyder att man äger sin produkt från start till slut, där kvalitetsfokus med rätt från mig är en viktig princip.

Vi söker dig som är noggrann, driven och positiv!

Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig:
AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.

AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.

Din ansökan:
Urval sker löpande därför uppskattar vi om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. dock senast 13 maj.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Elektronik montör / Sluttestare till Conroy Medical i Upplands Väsby

Ansök    Apr 19    Academic Resource AB    Elektronikmontör
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör och en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Om Conroy Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. De befinner sig i Upplands Väsb... Visa mer
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag?


Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör och en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby.


Om Conroy
Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. De befinner sig i Upplands Väsby och arbetar med kunder i hela världen. De har sedan 2012 varit i en spännande utvecklingsfas och eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till deras produktion i Upplands Väsby.


Om tjänsterna
• Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar.
• Heltidsarbete som är förlagt på dagtid.
• Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen.


Kvalifikationer
Elektronikmontör:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av lödning.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Sluttestare:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Besitta färdighet och kunskap av mätteknik.
• Kunskap om elektronik och elscheman.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen
• Kunskap/tidigare erfarenhet av arbete med radiovågor/radiofrekvens.


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cem0322


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further


Sökord: montör elektronik teknik kvalitet test medicin teknik medical utrustning svetsar slang produktion montering fin mekanik dator vana dokumentation svenska engelska test förfarande Visa mindre

Elektronik montör / Sluttestare till Conroy Medical i Upplands Väsby

Ansök    Mar 11    Academic Resource AB    Elektronikmontör
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör och en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Om Conroy Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. De befinner sig i Upplands Väsb... Visa mer
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag?


Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör och en Sluttestare till Conroy Medical AB. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby.


Om Conroy
Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. De befinner sig i Upplands Väsby och arbetar med kunder i hela världen. De har sedan 2012 varit i en spännande utvecklingsfas och eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till deras produktion i Upplands Väsby.


Om tjänsterna
• Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar.
• Heltidsarbete som är förlagt på dagtid.
• Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen.


Kvalifikationer
Elektronikmontör:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av lödning.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Sluttestare:
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Besitta färdighet och kunskap av mätteknik.
• Kunskap om elektronik och elscheman.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen
• Kunskap/tidigare erfarenhet av arbete med radiovågor/radiofrekvens.


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format på svenska. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cem0322


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]


We take you further


Sökord: montör elektronik teknik kvalitet test medicin teknik medical utrustning svetsar slang produktion montering fin mekanik dator vana dokumentation svenska engelska test förfarande Visa mindre

PRODUKTIONSLEDARE/MONTÖR

Labino designar, utvecklar, tillverkar och marknadsför UV-ljus och radiometrar/ fotometrar. Vår huvudsakliga industri är Oförstörande provning där flygindustrin är vår primära marknad. Vi är en leverantör av Rolls-Royce, Pratt & Whitney, The Boeing Company, GE Aviation, Virgin Galactic, SpaceX och många fler. Vi har 98 % export och säljer uteslutande via distributörer i fler än 50 länder. Labino är ett ISO 9001-2015 certifierat företag samt ackrediterade a... Visa mer
Labino designar, utvecklar, tillverkar och marknadsför UV-ljus och radiometrar/ fotometrar. Vår huvudsakliga industri är Oförstörande provning där flygindustrin är vår primära marknad. Vi är en leverantör av Rolls-Royce, Pratt & Whitney, The Boeing Company, GE Aviation, Virgin Galactic, SpaceX och många fler. Vi har 98 % export och säljer uteslutande via distributörer i fler än 50 länder. Labino är ett ISO 9001-2015 certifierat företag samt ackrediterade av SWEDAC enligt ISO/IEC 17025. Vi har två produktionsteam, ett i Vallentuna och ett i Domsjö, Örnsköldsvik. Läs mer på www.labino.com (https://labino.com)

Labino växer och nu behöver vi förstärkning till vårt tekniska team i Vallentuna.

PRODUKTIONSLEDARE/MONTÖR

Tjänsten innefattar att leda och planera Labinos produktion samt att arbeta som montör. Du kommer att praktiskt leda arbetet i Vallentuna (två montörer) samt stötta och arbeta nära produktionschefen i Domsjö (två montörer).
Tjänsten

Produktionsarbetet innefattar i huvudsak:

- Montering av LED baserade UV-ljusarmatur.
- Montering av radiometer/ fotometer.
- Service och Reparationer med fokus på elektronikproblem - identifiera felkällor och utveckla lösningar.
Erfarenhet

Som produktionsledare bör du besitta följande:

- God praktisk erfarenhet av att arbeta som montör av elektronikprodukter.
- God praktisk erfarenhet av lödning.
- God erfarenhet av felsökning, reparationer och förbättringsarbete.
- Tidigare erfarenhet som produktionsledare är meriterande.
Kompetens:

- Du kan läsa elektronikschema kopplat till en layout.
- Du har lödcertifikat.
- Flytande i svenska.
- Behärska engelska i tal och skrift.
Personliga egenskaper:

- Du har stort sinne för detaljer och noggrannhet.
- Du gillar problemlösning.
- Du kan arbeta självständigt.
- Du kan kommunicera tekniska lösningar och problem med icke tekniker.


Du har en naturlig helhetssyn på arbetsuppgifterna som leder till färdiga produkter av god och jämn kvalité. På egen hand kan du ta initiativ ge förslag på produkt-, produktions- och processförbättringar. Du är pålitlig och noggrann i ditt eget arbete samt effektiv när det gäller att få saker gjorda på egen hand eller genom att leda andra i teamet.

Vi ser även att du har en bra social kompetens och tycker om att samarbeta för att nå framgång. Du har ett pedagogiskt sett och lätt för lära ut och dela med dig av dina erfarenheter till dina medarbetare och kollegor. Vi sätter värde på att leda och lära.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se (http://www.karisma.se/) dock senast 24 mars. Visa mindre

Elektronikmontör, Östhammar

Vi söker en elektronikmontör till vår kund i Östhammar. Om tjänsten Du kommer att vara med i tillverkningen av nivåvakter, och kommer att ha arbetsuppgifter som kapning av rör, montering av nipplar, skruv etc. Om dig Du ska även ha ett kvalitetstänk, bra fingermotorik, kunna läsa av ritningar, ta instruktioner och gilla att jobba på i ett bra tempo. Meriterande är det om du har erfarenhet av att löda och att svetsa. Om detta låter intressant och du pas... Visa mer
Vi söker en elektronikmontör till vår kund i Östhammar.
Om tjänsten
Du kommer att vara med i tillverkningen av nivåvakter, och kommer att ha arbetsuppgifter som kapning av rör, montering av nipplar, skruv etc.
Om dig
Du ska även ha ett kvalitetstänk, bra fingermotorik, kunna läsa av ritningar, ta instruktioner och gilla att jobba på i ett bra tempo.
Meriterande är det om du har erfarenhet av att löda och att svetsa.


Om detta låter intressant och du passar in på beskrivningen så skicka din ansökan redan idag till [email protected].


Om oss
Prowork är en auktoriserad bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi är belägna i både Stockholm och Göteborg, men är verksamma i hela landet.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Elektronikmontör, Östhammar

Ansök    Nov 29    Prowork Bemanning AB    Elektronikmontör
Vi söker en elektronikmontör till vår kund i Östhammar. Om tjänsten Du kommer att vara med i tillverkningen av nivåvakter, och kommer att ha arbetsuppgifter som kapning av rör, montering av nipplar, skruv etc. Om dig Du ska även ha ett kvalitetstänk, bra fingermotorik, kunna läsa av ritningar, ta instruktioner och gilla att jobba på i ett bra tempo. Meriterande är det om du har erfarenhet av att löda och att svetsa. Om detta låter intressant och du pas... Visa mer
Vi söker en elektronikmontör till vår kund i Östhammar.
Om tjänsten
Du kommer att vara med i tillverkningen av nivåvakter, och kommer att ha arbetsuppgifter som kapning av rör, montering av nipplar, skruv etc.
Om dig
Du ska även ha ett kvalitetstänk, bra fingermotorik, kunna läsa av ritningar, ta instruktioner och gilla att jobba på i ett bra tempo.
Meriterande är det om du har erfarenhet av att löda och att svetsa.


Om detta låter intressant och du passar in på beskrivningen så skicka din ansökan redan idag till [email protected].


Om oss
Prowork är en auktoriserad bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi är belägna i både Stockholm och Göteborg, men är verksamma i hela landet.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Elektronikmontör / Montör till expanderande Medtech bolag i Upplands Väsby

Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör till Conroy Medical AB. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Om Conroy Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. De befinner sig i Upplands Väsby och arbetar med k... Visa mer
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag?


Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör till Conroy Medical AB. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby.


Om Conroy


Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. De befinner sig i Upplands Väsby och arbetar med kunder i hela världen. De har sedan 2012 varit i en spännande utvecklingsfas och eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till deras produktion i Upplands Väsby.


Om tjänsten
• Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar.
• Heltidsarbete som är förlagt på dagtid.
• Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen.


Kvalifikationer
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av lödning.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cem1221


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]
We take you further


Sökord: montör elektronik teknik kvalitet test medicin teknik medical utrustning svetsar slang produktion montering fin mekanik dator vana dokumentation svenska engelska test förfarande Visa mindre

Elektronikmontör / Montör till expanderande Medtech bolag i Upplands Väsby

Ansök    Feb 11    Academic Resource AB    Elektronikmontör
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag? Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör till Conroy Medical AB. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby. Om Conroy Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. De befinner sig i Upplands Väsby och arbetar med k... Visa mer
Har du en bakgrund som montör inom elektronik eller teknik och vill utvecklas med ett expanderande medicintekniskt bolag?


Academic Resource söker för kunds räkning en Elektronikmontör till Conroy Medical AB. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Upplands Väsby.


Om Conroy


Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. De befinner sig i Upplands Väsby och arbetar med kunder i hela världen. De har sedan 2012 varit i en spännande utvecklingsfas och eftersom de fortsätter att växa, anställer de nu fler personer till deras produktion i Upplands Väsby.


Om tjänsten
• Arbetet innebär att montera och kvalitetssäkra medicintekniska utrustningar.
• Heltidsarbete som är förlagt på dagtid.
• Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 24 medarbetare, varav merparten jobbar inom produktionen.


Kvalifikationer
• Utbildning inom elektronik/teknik.
• Tidigare erfarenhet av arbete som montör med bl.a. elektronik och finmekanisk montering.
• Besitta färdighet och kunskap av lödning.
• Erfarenhet av testförfaranden för att säkerställa kvalitet.
• God datorvana och förmåga att ta till dig instruktioner i skriven form samt kunna skriva rapporter på utfört arbete.
• Fullständiga kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska då en del av dokumentationen är på engelska.


Meriterande:
• Löd-certifikat
• Erfarenhet av Monitor Affärssystem
• Erfarenhet av arbete under kvalitetssystem ISO13485/ISO9001
• Tidigare erfarenheter inom Medtech branschen


Vi fokuserar på att hitta rätt person för att möjliggöra utveckling för dig och företaget. Vi värdesätter teamkänsla och laganda. Som person är du driven, engagerad och noggrann, har en känsla för kvalitet och arbetar på ett serviceinriktat sätt. Du arbetar självständigt, är flexibel, är van vid högt tempo och gillar utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet till att lära dig nya saker.


Vi erbjuder dig
• En utmanade och ansvarsfull roll på Conroy i Upplands Väsby
• Möjligheten att arbeta i ett etablerat, växande företag
• En arbetsmiljö där individens egna initiativ värdesätts
• Kontinuerlig utveckling och förbättring, alltid tillsammans som ett team
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV samt personligt brev i PDF/Word format. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cem1221


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila: [email protected]
We take you further


Sökord: montör elektronik teknik kvalitet test medicin teknik medical utrustning svetsar slang produktion montering fin mekanik dator vana dokumentation svenska engelska test förfarande Visa mindre

Junior montör i Uppsala

Ansök    Nov 4    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Är du i början av din karriär och vill arbeta inom elmonteringsbranschen? Har du ett tekniskt intresse samt erfarenhet av att arbeta efter ritningar och el-scheman? Är du dessutom noggrann, metodisk och van vid praktiskt arbete? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Vi söker nu en junior elektronikmontör till en av våra kunder med lokaler i centrala Uppsala där du får möjlighet att använda både ditt tekniska intresse samt kunskap. Va... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du i början av din karriär och vill arbeta inom elmonteringsbranschen? Har du ett tekniskt intresse samt erfarenhet av att arbeta efter ritningar och el-scheman? Är du dessutom noggrann, metodisk och van vid praktiskt arbete?

Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Vi söker nu en junior elektronikmontör till en av våra kunder med lokaler i centrala Uppsala där du får möjlighet att använda både ditt tekniska intresse samt kunskap. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
Som elektronikmontör / kablerare kommer du att efter ritningar montera modulatorer från start till mål vilket innebär både mekanisk montering, elektronikmontering och kabeldragning. Dragning av kylvatten förekommer också. Vissa moduler kommer färdiga och monteras in, medan vissa moduler byggs från grunden.

Arbetstider
Vardagar dagtid kl. 7-16. 6 månader med start omgående eller enligt överenskommelse. Möjlighet till förlängning efter uppdragets slut. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som montör ser vi att du har teknisk gymnasieutbildning, gärna inom el eller motsvarande kunskaper. Vana vid att läsa och arbeta efter ritningar och el-scheman. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i produktion med el-och kabeldragning.
Som person är du noggrann och metodisk. Du är van vid praktiskt arbete samt har tekniskt intresse och förståelse. Vidare trivs du lika bra att arbeta självständigt som i samarbete med andra. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Erfarenhet
Vi söker dig som är relativt ny i branschen men ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt!

För information: Natalie Rylander | Junior konsultchef | [email protected]Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Erfaren Montör/Kablerare till ScandiNova Systems

Ansök    Okt 4    Adecco Sweden AB    Elektronikmontör
Tänk att få jobba på ett företag inom teknikbranschen där du får möjlighet att bli en del i utvecklingen av världsledande pulsade kraftsystem. Nu finns här chansen att arbeta som montör/kablerare hos ScandiNova i Uppsala. Känner du att du är en serviceinriktad person med erfarenhet av arbete i produktion, montering och kablering? Då kan vi på Adecco Uppsala ha uppdraget för dig. Om tjänsten Adecco söker för ScandiNova räkning en montör/kablerare. Denna be... Visa mer
Tänk att få jobba på ett företag inom teknikbranschen där du får möjlighet att bli en del i utvecklingen av världsledande pulsade kraftsystem. Nu finns här chansen att arbeta som montör/kablerare hos ScandiNova i Uppsala. Känner du att du är en serviceinriktad person med erfarenhet av arbete i produktion, montering och kablering? Då kan vi på Adecco Uppsala ha uppdraget för dig.

Om tjänsten
Adecco söker för ScandiNova räkning en montör/kablerare. Denna befattning innebär att efter ritning montera ScandiNovas modulatorer från start till mål. Det är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Adecco och arbeta heltid som konsult hos ScandiNova. Starten kommer vara omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns mycket goda chanser till förlängning.

I din roll som montör/kablerare komma dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Mekanisk montering
- Elektronikmontering
- Kabeldragning
- Dragning av kylvatten

Om dig
Vi söker dig som har avslutat en teknisk gymnasial utbildning, gärna inom el eller motsvarande kunskaper. Vi ser helst att du är van vid att läsa och arbeta efter ritningar och el-schema. Som person har du ett tekniskt intresse och teknisk förståelse, är noggrann och metodisk samt van vid praktiskt arbete. Vidare är du serviceinriktad, ordningsam med känsla för kvalitet. Du som har förmågan att agera självständigt och ta egna initiativ kommer att bli en uppskattad medarbetare.

Viktigt för tjänsten:
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Meriterande om du har erfarenhet av arbete i produktion med el och kabeldragning
- Kunna läsa och tolka ritningar

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Aziza Mehho, [email protected], 010-173 73 00
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, kablerare, Uppsala, Teknik, ScandiNova, Adecco Visa mindre

Elektronikmontör, Östhammar

Ansök    Nov 22    Prowork Bemanning AB    Elektronikmontör
Vi söker en elektronikmontör till vår kund i Östhammar. Om tjänsten Du kommer att vara med i tillverkningen av nivåvakter, och kommer att ha arbetsuppgifter som kapning av rör, montering av nipplar, skruv etc. Om dig Du ska även ha ett kvalitetstänk, bra fingermotorik, kunna läsa av ritningar, ta instruktioner och gilla att jobba på i ett bra tempo. Meriterande är det om du har erfarenhet av att löda och att svetsa. Om detta låter intressant och du pass... Visa mer
Vi söker en elektronikmontör till vår kund i Östhammar.
Om tjänsten
Du kommer att vara med i tillverkningen av nivåvakter, och kommer att ha arbetsuppgifter som kapning av rör, montering av nipplar, skruv etc.
Om dig
Du ska även ha ett kvalitetstänk, bra fingermotorik, kunna läsa av ritningar, ta instruktioner och gilla att jobba på i ett bra tempo.
Meriterande är det om du har erfarenhet av att löda och att svetsa.

Om detta låter intressant och du passar in på beskrivningen så skicka din ansökan redan idag till [email protected], eller ring 073-855 47 74 vid frågor.
Om oss
Prowork är en auktoriserad bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi är belägna i både Stockholm och Göteborg, men är verksamma i hela landet.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Montör i Uppsala

Ansök    Sep 15    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Har du ett tekniskt intresse och erfarenhet av att arbeta efter ritningar och el-scheman? Är du dessutom noggrann, metodisk och vana av praktiskt arbete? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Vi söker nu en montör till en av våra kunder med lokaler i centrala Uppsala där du får möjlighet att använda din tekniska kunskap och intresse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jo... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du ett tekniskt intresse och erfarenhet av att arbeta efter ritningar och el-scheman? Är du dessutom noggrann, metodisk och vana av praktiskt arbete?


Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Vi söker nu en montör till en av våra kunder med lokaler i centrala Uppsala där du får möjlighet att använda din tekniska kunskap och intresse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som montör / kablerare kommer du att efter ritningar montera modulatorer från start till mål vilket innebär både mekanisk montering, elektronikmontering och kabeldragning. Dragning av kylvatten förekommer också. Vissa moduler kommer färdiga och monteras in, vissa moduler byggs från grunden och monteras sedan in.

Arbetstider
Vardagar dagtid 7-16. 6 månader med start omgående eller enligt överenskommelse. Möjlighet till förlängning efter uppdragets slut. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som montör ser vi att du har teknisk gymnasieutbildning, gärna inom el eller motsvarande kunskaper. Vana vid att läsa och arbeta efter ritningar och el-scheman. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i produktion med el-och kabeldragning.


Som person är du noggrann och metodisk. Du är van vid praktiskt arbete samt har tekniskt intresse och förståelse. Vidare trivs du lika bra att arbeta självständigt som i samarbete med andra.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Vi ser att du har erfarenhet av liknande monteringsarbete eller motsvarande praktisk utbildning.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Caroline Norstedt | Konsultchef | [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Serviceansvarig / produktionstekniker till Astrego i Uppsala

Ansök    Aug 17    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Vill du vara med och tillverka världens snabbaste mätsystem för medicinsk diagnostik av urin?  Astrego Diagnostics i Uppsala söker nu en service- och produktionstekniker med ledaregenskaper till sin produktion.  Astrego Diagnostics befinner sig i en spännande tillväxtfas och du erbjuds möjligheten att komma in tidigt i företagets resa. Du kommer påverka produktionens uppbyggnad och starta igång vår servicefunktion.  Detta är en direktre... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och tillverka världens snabbaste mätsystem för medicinsk diagnostik av urin?  Astrego Diagnostics i Uppsala söker nu en service- och produktionstekniker med ledaregenskaper till sin produktion. 

Astrego Diagnostics befinner sig i en spännande tillväxtfas och du erbjuds möjligheten att komma in tidigt i företagets resa. Du kommer påverka produktionens uppbyggnad och starta igång vår servicefunktion. 

Detta är en direktrekrytering där anställning sker direkt hos Astrego. Alla frågor gällande rekryteringsprocessen sker via Randstad. 

Ansvarsområden
Din roll innebär att ansvara för uppbyggnaden av vår servicefunktion samt även montera och testa våra mätinstrument som används inom antibiotikadiagnostik. Rätt person kommer att få ökat ansvar och växa in i en teamledarroll för en mindre grupp. 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
Service/kundreturer; du kommer att ansvara för uppbyggnaden av vår servicefunktion och utföra felsökning och reparationer. 
Montering och testning av våra instrument som innehåller alla teknikområden; elektronik, mekanik, optik och pneumatik. 
Processutveckling.
Arbetsinstruktioner; ta fram nya instruktioner och underhålla befintliga både på engelska och svenska.


Arbetstider
Heltid 100%. Dagtid måndag - fredag. 

Kvalifikationer
Vi ser helst att du har en utbildning inom medicinsk teknik. Du har några års erfarenhet av service och/eller produktion inom Life Science. Du trivs med att arbeta dels i en dynamisk miljö där du är med i uppbyggnaden av rutiner och dels i en standardiserad miljö där du arbetar enligt rutiner och föreskrifter. 
Grundläggande kunskaper inom ISO 13485
Praktiskt och teoretisk bred teknisk kunskap då vår produkt spänner över många teknikområden
Engelska i tal och skrift. På Astrego används dagligen både svenska och engelska
Kunskaper i mjuklödning

Som person är du kvalitetsmedveten, teknikintresserad med ett bra ordningssinne. Du trivs samt stimuleras av en roll där du förväntas ta egna initiativ för att lösa problem. 

Du är ansvarstagande, nyfiken och självgående. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga, trivs med omväxlande arbetsuppgifter och kan hugga i där det behövs.

Ansökan
Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2021-08-29. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. 

För information: I denna rekrytering samarbetar Astrego Diagnostics AB med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Markus Balldin, 0702 – 844 965, [email protected]

Om företaget
Astrego Diagnostics AB är ett snabbväxande och innovativt företag inom medicinsk diagnostik. Företaget grundades i mars 2017 baserat på 10-års grundforskning vid Uppsala universitet med en vision att utveckla diagnostiska produkter som hjälp i den globala kampen mot antibiotikaresistens. Företagets namn kommer från Antibiotic Susceptibility Testing – AST och rego vilket är latin för att vägleda.

Astregos första produkt är inriktad mot primärvården och diagnostiserar urinvägsinfektion samt föreslår lämplig antibiotika. Sysmex Corporation ett globalt verksamt diagnostikabolag med säte i Japan, investerade i december 2019  i Astrego med avsikten att kommersialisera bolagets produkter på den globala marknaden.

Företaget är baserat i naturskön miljö på Sveriges Lantbruks Universitets campus i Ultuna, söder om Uppsala. Visa mindre

Erfaren Montör/Kablerare till ScandiNova Systems

Ansök    Sep 15    Adecco Sweden AB    Elektronikmontör
Tänk att få jobba på ett företag inom teknikbranschen där du får möjlighet att bli en del i utvecklingen av världsledande pulsade kraftsystem. Nu finns här chansen att arbeta som montör/kablerare hos ScandiNova i Uppsala. Känner du att du är en serviceinriktad person med erfarenhet av arbete i produktion, montering och kablering? Då kan vi på Adecco Uppsala ha uppdraget för dig. Om tjänsten Adecco söker för ScandiNova räkning en montör/kablerare. Denna be... Visa mer
Tänk att få jobba på ett företag inom teknikbranschen där du får möjlighet att bli en del i utvecklingen av världsledande pulsade kraftsystem. Nu finns här chansen att arbeta som montör/kablerare hos ScandiNova i Uppsala. Känner du att du är en serviceinriktad person med erfarenhet av arbete i produktion, montering och kablering? Då kan vi på Adecco Uppsala ha uppdraget för dig.

Om tjänsten
Adecco söker för ScandiNova räkning en montör/kablerare. Denna befattning innebär att efter ritning montera ScandiNovas modulatorer från start till mål. Det är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Adecco och arbeta heltid som konsult hos ScandiNova. Starten kommer vara omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns mycket goda chanser till förlängning.

I din roll som montör/kablerare komma dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Mekanisk montering
- Elektronikmontering
- Kabeldragning
- Dragning av kylvatten

Om dig
Vi söker dig som har avslutat en teknisk gymnasial utbildning, gärna inom el eller motsvarande kunskaper. Vi ser helst att du är van vid att läsa och arbeta efter ritningar och el-schema. Som person har du ett tekniskt intresse och teknisk förståelse, är noggrann och metodisk samt van vid praktiskt arbete. Vidare är du serviceinriktad, ordningsam med känsla för kvalitet. Du som har förmågan att agera självständigt och ta egna initiativ kommer att bli en uppskattad medarbetare.

Viktigt för tjänsten:
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Meriterande om du har erfarenhet av arbete i produktion med el och kabeldragning
- Kunna läsa och tolka ritningar

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Aziza Mehho, [email protected], 010-173 73 00
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, kablerare, Uppsala, Teknik, ScandiNova, Adecco Visa mindre

Elektronikmontör/Logistikmedarbetare till Regal i Uppsala

Ansök    Maj 26    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Vi söker nu en elektronikmontör/logistikmedarbetare till Regal Components i Uppsala. Vår elektronikproduktion är kärnan i vår verksamhet, och som elektronikmontör har du en varierande tjänst som i huvudsak består av montage av elektronik, kablage och givarteknik.  Du kommer också att arbeta med lager/logistik och hantering av ut- och inleveranser.  Tjänsten är delad vilket innebär att ungefär halva tiden kommer innefatta montering/produk... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en elektronikmontör/logistikmedarbetare till Regal Components i Uppsala. Vår elektronikproduktion är kärnan i vår verksamhet, och som elektronikmontör har du en varierande tjänst som i huvudsak består av montage av elektronik, kablage och givarteknik.  Du kommer också att arbeta med lager/logistik och hantering av ut- och inleveranser. 

Tjänsten är delad vilket innebär att ungefär halva tiden kommer innefatta montering/produktion och resterande halva lager/logistik. Du arbetar självständigt och tar ansvar för alla steg i tillverkningsordern och tillhörande tester. Du medverkar även i projekt för att utveckla och förbättra produktionen tillsammans med kollegor.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Randstad och att du blir anställd direkt hos Regal. Alla frågor rörande rekryteringsprocessen tas via Randstad. 

Ansvarsområden
Exempel på arbetsuppgifter:
Montering mot kundorder och lager, i huvudsak elektronikmontage och lödning. 
In- och utleveranser till och från vårt lager.
Intern support till säljare och inköp samt produktion gällande order, leveranser och andra ärenden.
Kontroll av egentillverkade produkter.
Följa och uppdatera tillverkningsdokument.
Medverka i förbättringsprojekt i produktionen. 


Arbetstider
Heltid. Dagtid mån-fre. Start enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som:


Tidigare erfarenheter av: lagerhantering och/eller elektronikmontage eller liknande. 
Har ett teknikintresse.
Har med fördel gymnasieutbildning inom elektronik eller liknande.
Är nyfiken med god serviceanda. 
Är kvalitetsmedveten och har ett gott ordningssinne.
Delar våra grundvärderingar såsom teamwork, engagemang och kundfokus.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Har förmåga att på sikt utveckla sin roll och sina arbetsmoment för en effektivisering.


Ansökan
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget
Regal arbetar för en enklare vardag och tillsammans med våra kunder skapar vi smartare tekniska lösningar.  Vi utvecklar och levererar lösningar inom elektriska drivsystem och sensorsystem, och våra produkter sitter i alla typer av maskiner t ex truckar, fordon, marina applikationer, medicinteknisk utrustning mm. Målet är att vara en långsiktig samarbetspartner för vår kund där relationen bygger på förtroende, know-how och utveckling. Visa mindre

Processoperatör till vår kund i Uppsala

Ansök    Jun 22    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Söker du ett nytt uppdrag som innefattar noggrannhet, kvalitetsfokus och fingerfärdighet? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta inom produktion och tillverkning samt har ett teknikintresse, då kan denna tjänst vara något för dig! Vi söker nu processoperatörer för kunds räkning till deras expansiva och världsledande produktion. Rollen innebär en teknisk vardag där du kommer att arbeta i ett team med drivna kollegor där kvalitet och no... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Söker du ett nytt uppdrag som innefattar noggrannhet, kvalitetsfokus och fingerfärdighet? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta inom produktion och tillverkning samt har ett teknikintresse, då kan denna tjänst vara något för dig!


Vi söker nu processoperatörer för kunds räkning till deras expansiva och världsledande produktion. Rollen innebär en teknisk vardag där du kommer att arbeta i ett team med drivna kollegor där kvalitet och noggrannhet är i fokus. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I rollen som processoperatör på detta bolag kommer du att arbeta med montering under mikroskop samt utföra tester och lättare typer av beräkningar. Förutom detta kan arbetsuppgifterna komma att innefatta:


Förbereda material till processer
Dokumentera ditt utförda arbete i protokoll samt uppdatera arbetsrutiner
Följa instruktioner och metoder för tillverkning
Följa processer- och myndighetskrav samt arbetsmiljöregler
Dokumentera utförda arbetsmoment
Rapportera avvikelser till arbetsledaren
Arbetstider
Heltid. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 08:00-16:30 flextid tillämpas. 

Kvalifikationer
Du skall ha en avslutad gymnasieutbildning helst inom teknik eller naturvetenskap och kunna tillgodogöra dig skriftliga instruktioner på svenska. Vi ser gärna att du har ett teknikintresse och erfarenhet av tekniskt arbete. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i produktion. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av GMP, Lean 5S.


Som person är du flexibel, lyhörd och teamorienterad. Du har inga problem att arbeta självständigt, ställa frågor och ta initiativ i arbetet. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Meriterande är om du har erfarenhet av mekanisk produktion, industri, lager eller liknande arbete.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Hanna Kaponen | Konsultchef | [email protected]Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Elektronik Operatör, Traineer inom Medtech

Ansök    Apr 13    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Drivs du av att arbeta i en produktionsledande roll där du tar stort ansvar och har ett kvalitetstänk i fokus? Är du dessutom en engagerad person med erfarenhet av elektronikmontering från medtechbranschen? Då har vi ett intressant uppdrag för dig hos vår kund Senzime i Uppsala som står inför en spännande fas! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som h... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Drivs du av att arbeta i en produktionsledande roll där du tar stort ansvar och har ett kvalitetstänk i fokus? Är du dessutom en engagerad person med erfarenhet av elektronikmontering från medtechbranschen? Då har vi ett intressant uppdrag för dig hos vår kund Senzime i Uppsala som står inför en spännande fas!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som elektronik operatör inom medicinteknik, du trivs i miljön där du får vara med och påverka och bygga upp en produktion från början. Som person är du noggrann och van att kommunicera/dokumentera på både svenska och engelska. Du kommer att vara med i en techtransfer fas, där produktion kommer att flyttas till Uppsala och du kommer att vara med och delta i projektet under uppbyggnadsfasen. Arbetet kommer att ske i en ny produktionsmiljö i form av ESD tillverkning inom medicinteknik enligt ISO 13485 och innefattar allt från godsmottagning, produktion till utskeppningar av produkter. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande några exempel är bland annat enklare dokumentations uppdateringar, montering, lödning, programmering, testning av produkter och protyper och delta i verifiering och validering. Utbildningsansvar för nya operatörer och ha god vana att arbeta i ett kvalitetsledningssystem.


 Montering och testning av produkter
 Lödning
 Programmering av mjukvara i produkter
 Tillverkning inom medicinteknik enligt ISO 13485
 Kvalitetssäkring
 Dokumentation 
 Handleda och utbilda
 Paketering av slutprodukt
 Hantering och applicering av kvalitetsledningssystem
 Internationellt samarbete


Arbetstider
Heltid, dagtid med start i juni 6 månader med stora möjligheter till anställning hos kund.

Kvalifikationer
Du som söker har avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande och flerårig erfarenhet av elektronikmontering, fördelaktig inom medicinteknik. Vi ser gärna att du tidigare har att arbetat enligt ISO 13485 samt har lödningscertifikat. Du talar och skriver både svenska och engelska och har god datorvana.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Därför ser vi att du har ett stort engagemang för det du tar dig an och en god förmåga att effektivt driva arbetet framåt. Du lär dig snabbt nya saker, har lätt för att samarbeta och är bra på att planera och organisera. Du är noggrann och det är av stor vikt för dig att alltid leverera ett resultat med hög kvalité i rätt tid. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Erfarenhet
Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Hanna Kaponen | Konsultchef | [email protected]Om företaget
Senzime’s Vision is a world without anesthesia related complications. Senzime develops and markets systems, to follow patients’ nervous systems and electrical impulses – before, during and after surgery. The company's solution is called TetraGraph, a medical technology system that digitally and continuously measures the degree of neuromuscular blockade in the patient. The goal is improved clinical precision and simplified management in healthcare.
We are a passionate and growing team who values vision and impact. If you crave an opportunity to meaningfully improve the lives of patients, come join the charge!
https://www.senzime.com Visa mindre

Montör med teknikintresse

Ansök    Jan 29    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Har du tidigare erfarenhet av rollen som montör och är teknikintresserad? Är du dessutom tillgänglig omgående? Vi behöver nu förstärka vår personalgrupp med en teknikintresserad montör för produktionsarbete med inriktning mot el, elektronik och mekanik. Uppdraget är på heltid och ingår i vår uthyrningsverksamhet. Det innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. För rätt person finns det goda ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av rollen som montör och är teknikintresserad? Är du dessutom tillgänglig omgående? Vi behöver nu förstärka vår personalgrupp med en teknikintresserad montör för produktionsarbete med inriktning mot el, elektronik och mekanik.

Uppdraget är på heltid och ingår i vår uthyrningsverksamhet. Det innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna varierar och kommer innefatta manuell montering av mekanik, el och elektronikkomponenter. Du kommer att följa gedigna rutiner och ritningsscheman för tillverkning och kvalitetssäkring av vår kunds produkter.

Arbetstider
Start omgående. Arbetstiderna är främst dagtid mån-fre, skiftarbete eventuellt kan förekomma. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom teknik eller el eller elektronik på minst gymnasienivå och lämplig erfarenhet. För att klara av tjänsten är det viktigt att du har bra finmotorik och ett personligt intresse av teknik och produktionsarbete.
Vana av att skruva, montera och löda, finnes mycket meriterande. 
Du som söker ska ha ett stort engagemang, driv och en utpräglad problemlösningsförmåga i ditt arbete.
Du är noggrann, flexibel och stresstålig och har som ambition att ge kunden bästa möjliga service. Vidare är du strukturerad, lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av liknande arbete krävs.

Ansökan
 Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Montör till Scienta Omicron i Uppsala

Ansök    Feb 8    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Scienta Omicron i Uppsala söker en montör inom mekanik. Har du erfarenhet inom produktionsarbete och montering av elektronik & elektromekanik med inslag av rör- & kablagemontering? Då kan detta vara en intressant tjänst för dig. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Randstad och du kommer att anställas av Scienta Omicron AB.  Ansvarsområden Arbetet går ut på att tillverka och montera divers... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Scienta Omicron i Uppsala söker en montör inom mekanik. Har du erfarenhet inom produktionsarbete och montering av elektronik & elektromekanik med inslag av rör- & kablagemontering? Då kan detta vara en intressant tjänst för dig.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Randstad och du kommer att anställas av Scienta Omicron AB. 

Ansvarsområden
Arbetet går ut på att tillverka och montera diverse moduler och rack. Du kommer att montera olika elektroniska och elektromekaniska komponenter samt rör och kablage i diverse chassin. Produktionsarbetet innebär:


Montering
Manuell avsyning
Testning
Lödning
Dokumentation och enklare administration mm. 
Kontinuerligt förbättringsarbete för att effektivisera produktionen. 


Arbetstider
Heltid. Dagtid måndag-fredag. 

Kvalifikationer
Du som söker har ett intresse för teknik. Du gillar att skruva, har bra ordningssinne och fingertoppskänsla för de delar som kräver detaljprecision. Du har relevant utbildning inom teknik & elektronik på minst gymnasienivå samt erfarenhet inom produktion. Du har goda kunskaper inom ritningsläsning inklusive elektronikscheman och mekaniska ritningar. Kunskap inom styr & reglerteknik, pneumatik och vakuum finnes mycket meriterande.

Som person är du nyfiken, lättlärd, driven och noggrann. I arbetet är du prestigelös och självgående. Du jobbar strukturerat, klarar av att planera ditt arbete samt är kvalitetsmedveten i din leverans. 

Ansökan
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget
Scienta Omicron är teknologiledande inom elektronspektroskopi, sveptunnelmikroskopi och tunnfilmsapplikationer. Vi arbetar med ledande forskare runt om i världen och våra produkter är kända för sin höga prestanda.

Scienta Omicron är en del av Scienta Scientific. Gruppen har forskning och utvecklings- samt produktionsanläggningar i Sverige och Tyskland samt försäljning- och service-närvaro på alla större marknader. Uppsalaenheten har cirka 50 anställda och har kontor på Danmarksgatan 22 i Uppsala, Sverige. Visa mindre

Teknisk montör sökes till vår kund i Uppsala!

Har du goda kunskaper inom teknik och el? Är du en nyfiken och flexibel person som är intresserad av att ta dig an nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en teknisk montör till vår kund i Uppsala. I rollen kommer du att arbeta med mekanik och el-monteringar. Arbetet går ut på att montera, testa och packa medicinska instrument. I arbetsuppgifterna ingår att: • Montera och leverera produkter enligt dokumentation och specifikation. • Bidra t... Visa mer
Har du goda kunskaper inom teknik och el? Är du en nyfiken och flexibel person som är intresserad av att ta dig an nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en teknisk montör till vår kund i Uppsala. I rollen kommer du att arbeta med mekanik och el-monteringar. Arbetet går ut på att montera, testa och packa medicinska instrument. I arbetsuppgifterna ingår att:
• Montera och leverera produkter enligt dokumentation och specifikation.
• Bidra till en hög servicenivå och till att arbeta med ständiga förbättringar av processer.
• Stötta och samarbeta i gruppen, men även med övriga produktionsavdelningar.
• Material- och spårbarhetshantering.
• Driva egna aktiviteter och supportera projekt som en representant för din monteringsavdelning.

Tjänsten är på heltid med start i april. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta på uppdrag ute hos vår kund i Uppsala.

Din profil
För att vara kvalificerad för tjänsten skall man ha en godkänd gymnasieexamen med inriktning teknik. Erfarenhet av att ha arbetat med el-kunskap är meriterande. Du skall vara tekniskt lagd och ha god datorvana. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person söker vi dig som är driven, flexibel och har en positiv inställning till förändringar. Vi ser att du är en person som är noggrann och har god förmåga att kunna upprätthålla fokus i arbetet.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Montör till Astrego Diagnostics i Uppsala

Ansök    Sep 22    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Vi söker nu en montör som kan ta över stafettpinnen från utvecklingsgruppen för Astregos Diagnostics instrument. Hittills har instrumenten monterats av utvecklingsgruppen men projektet är nu redo för nästa fas och det är serietillverkning. Till denna serietillverkning kommer det behövas en första montör som kan lära sig av utvecklingsgruppen hur man monterar och vad som är viktigt. Montören har en chans att bygga en produktion från grunde... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en montör som kan ta över stafettpinnen från utvecklingsgruppen för Astregos Diagnostics instrument. Hittills har instrumenten monterats av utvecklingsgruppen men projektet är nu redo för nästa fas och det är serietillverkning. Till denna serietillverkning kommer det behövas en första montör som kan lära sig av utvecklingsgruppen hur man monterar och vad som är viktigt. Montören har en chans att bygga en produktion från grunden och forma arbetsplatsen. I ett nästa steg kommer montören vara den som är ansvarig för produktionen och utbildning av fler montörer. Detta är ett unikt tillfälle att vara med och
bygga upp en produktion. Det är viktigt att du som söker arbetar metodiskt och har ett öga för detaljer samt en vilja och förståelse att arbetet måste dokumenteras. 

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Randstad och uthyrd till vår kund Astrego Diagnostics. Det finns chans till anställning hos Astrego efter en konsultperiod.  

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter:

- Montering av mekanikdelar
- Montering av elektronikdelar
- Lödning
- Dagliga rapporteringar i kvalitets- och lagersystem
- Ankomstkontroller
- Verifieringstester

Arbetstider
Heltid. Måndag - fredag dagtid. 

Kvalifikationer
Krav:

- Minst 2 års erfarenhet från monteringsindustrin
- Godkänd gymnasial utbildning

Önskvärt:

- Montering inom life science branchen.
- Lödningscertifikat – mjuklödning (FSD5115)
- Erfarenhet av att bedöma kvalitet på kretskort

Ansökan
Tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. 

Rekryteringsprocessen hanteras av Randstad och Astregos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Randstad. 

Om företaget
Astrego Diagnostics startade 2017 och är nu i en aktiv fas med att bygga upp produktionen för sin första produkt som skall hjälpa läkare i primärvården att diagnostisera kvinnor med urinvägsinfektion, och vägleda i förskrivningen av rätt antibiotiker. Bolaget växer fort och består just nu av ett trettiotal anställda och konsulter. Visa mindre

Junior testare sökes till Marine Jet Power

Har du ett stort tekniskt intresse och vill bli en del av ett spännande företag som är ledande inom sitt område? Då kan detta vara en tjänst för dig! Dina arbetsuppgifter Som testingenjör hos Marine Jet Power (MJP) kommer du att få spela en viktig roll i deras produktion av styrsystem till deras vattenjetaggregat. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta: - Koppla upp system på simulatorer - Arbeta med felsökning och simulera kabelbrott(vad h... Visa mer
Har du ett stort tekniskt intresse och vill bli en del av ett spännande företag som är ledande inom sitt område? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som testingenjör hos Marine Jet Power (MJP) kommer du att få spela en viktig roll i deras produktion av styrsystem till deras vattenjetaggregat. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:
- Koppla upp system på simulatorer
- Arbeta med felsökning och simulera kabelbrott(vad händer vid kortslutningar och stopp)
- Dokumentera felaktigheter och skicka dessa vidare till ingenjörer
- Arbeta praktiskt med exempelmärkning och koppling av kablar
- Reparationsarbete av felkopplad elektronik
- Arbeta med kvalitetssäkring och klassning av styrsystem

Om företaget
MJP verkar på den internationella marina marknaden. De utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat samt kontrollsystem till allt från patrullbåtar, större passagerarbåtar, lyxyachts till amfibiska fordon och arbetsbåtar. Förutom Sverige så har de även kontor i USA, England och Sydkorea. Efterfrågan på företagets produkter har ökat stort under de senaste åren och de ser en fortsatt stark tillväxt även kommande år.

Din profil
Skallkrav:
- Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning
- Kunna läsa och förstå el-scheman
- Stort tekniskt intresse
- Goda kunskaper i Svenska & Engelska, i tal och skrift

Meriterande:
- Arbetat praktiskt, exempelvis elektriker
- Erfarenhet av mjukvara och system, främst PLC
- Erfarenhet ifrån den marina sektorn

Som person krävs det att du inte är blyg utan att du vågar ta för dig, ta egna initiativ och att du vågar att ställa frågor.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående
Placering: Uppsala
Arbetstider: 7-16

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Erfaren Elektriker sökes till norra Stockholm

Ansök    Okt 12    2Complete AB    Elektronikmontör
Dina arbetsuppgifter Är du elektriker och söker nya utmaningar? Se hit! Vi söker dig som vill arbeta som elektriker för vår kunds räkning i norra Stockholm eller i Uppsala Du kommer antingen få arbeta på deras serviceavdelning med att utföra service, underhåll och installationer på företag främst inom offentliga sektorn. Det andra alternativet är att arbeta på deras entreprenadavdelning där du får vara med i projekt som kan vara inom nyproduktion eller o... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du elektriker och söker nya utmaningar? Se hit!

Vi söker dig som vill arbeta som elektriker för vår kunds räkning i norra Stockholm eller i Uppsala

Du kommer antingen få arbeta på deras serviceavdelning med att utföra service, underhåll och installationer på företag främst inom offentliga sektorn. Det andra alternativet är att arbeta på deras entreprenadavdelning där du får vara med i projekt som kan vara inom nyproduktion eller ombyggnation.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd hos vår kund om du får tjänsten. Anställningen är på heltid med förhoppning om ett långsiktigt samarbete. Du kommer arbeta måndag till fredag, klockan 07.00-16.00.

Om företaget
Vi berättar mer om företaget vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och vill göra ditt bästa för att lösa kundernas behov. Som person är du även flexibel och lösningsfokuserad.

Krav för tjänsten är följande:
*Inneha B-körkort
*Innehar yrkescertifikat från ECY
*Erfarenhet av att arbeta som elektriker i mist fem år
*Du har förmågan att kunna läsa ritningar och el-scheman
*Du är flytande i svenska både tal och skrift, då språket används i den dagliga kommunikationen

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på [email protected] eller 07 08 45 99 04.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011. Visa mindre

Produktions/Servicetekniker till ScandiDos i Uppsala

Ansök    Aug 17    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Vill Du bidra till att förbättra livet för cancerpatienter och arbeta på ett världsledande företag inom avancerad dosimetri och kvalitetssäkring av modern strålterapi? ScandiDos i Uppsala söker nu en ny kollega till teamet för Inköp och Produktion. Rollen kommer att vara en delad resurs mellan Inköp/Produktion och Service/Support och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Du kommer att ingå i ett litet och sammans... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill Du bidra till att förbättra livet för cancerpatienter och arbeta på ett världsledande företag inom avancerad dosimetri och kvalitetssäkring av modern strålterapi? ScandiDos i Uppsala söker nu en ny kollega till teamet för Inköp och Produktion. Rollen kommer att vara en delad resurs mellan Inköp/Produktion och Service/Support och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Du kommer att ingå i ett litet och sammansvetsat team med två andra kollegor. Arbetsuppgifterna är av varierande slag och det ingår en del tunga lyft.

Ansvarsområden
I rollen som Produktions/Servicetekniker arbetar Du med paketering av produkter, in- och utleveranskontroll, tull och inventering av lager och andra arbetsuppgifter kopplade till logistikhanteringen på bolaget. Inom Ditt ansvarsområde kan det även förekomma att Du får ha en viss kontakt med leverantörer och göra mindre inköp vid behov samt att hitta en bra struktur för hur arbetet utförs. Teamet ansvarar även för en del montering, där moment som tex lödning ingår, och testning av produkter innan leverans.

Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknik/elektronikinriktning
God fysik, då rollen kommer att innehålla en del tunga lyft
Flytande svenska och goda kunskaper i engelska
En god samarbetsförmåga och en prestigelös och lösningsorienterad attityd 
Initiativtagande och ansvarskännande
Det är starkt meriterande med ett teknikintresse samt praktisk erfarenhet från tidigare roll på ett företag inom elektronik/teknikbranschen samt kunskaper/erfarenhet av lödning. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi ser gärna kvinnor som sökande för få en mer balanserad könsfördelning på arbetsplatsen.

Ansökan
Din ansökan vill vi ha senast den 30.08.2020, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Rekryteringskonsult Martin Winrow, 0725530792, [email protected]

Om företaget
ScandiDos - med huvudkontor i Uppsala och med dotterbolag i Madison, USA samt Frankrike - är världsledande inom QA och dosimetri för modern strålningsbehandling. Företaget erbjuder unika mätsystem och programvara som är designat för QA och kvalitetssäkring av nya dynamiska behandlingar som implementeras världen över. Företaget är noterat på First North och har även knipit en finalplats i kategorin Årets Innovation på Företagargalan 2019. Visa mindre

Montör till Astrego Diagnostics i Uppsala

Ansök    Sep 21    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Vi söker nu en montör som kan ta över stafettpinnen från utvecklingsgruppen för Astregos Diagnostics instrument. Hittills har instrumenten monterats av utvecklingsgruppen men projektet är nu redo för nästa fas och det är serietillverkning. Till denna serietillverkning kommer det behövas en första montör som kan lära sig av utvecklingsgruppen hur man monterar och vad som är viktigt. Montören har en chans att bygga en produktion från grunde... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en montör som kan ta över stafettpinnen från utvecklingsgruppen för Astregos Diagnostics instrument. Hittills har instrumenten monterats av utvecklingsgruppen men projektet är nu redo för nästa fas och det är serietillverkning. Till denna serietillverkning kommer det behövas en första montör som kan lära sig av utvecklingsgruppen hur man monterar och vad som är viktigt. Montören har en chans att bygga en produktion från grunden och forma arbetsplatsen. I ett nästa steg kommer montören vara den som är ansvarig för produktionen och utbildning av fler montörer. Detta är ett unikt tillfälle att vara med och
bygga upp en produktion. Det är viktigt att du som söker arbetar metodiskt och har ett öga för detaljer samt en vilja och förståelse att arbetet måste dokumenteras. 

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Randstad och uthyrd till vår kund Astrego Diagnostics.  Det finns chans till anställning hos Astrego efter en konsultperiod. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter:

- Montering av mekanikdelar
- Montering av elektronikdelar
- Lödning
- Dagliga rapporteringar i kvalitets- och lagersystem
- Ankomstkontroller
- Verifieringstester

Arbetstider
Heltid. Måndag - fredag dagtid. 

Kvalifikationer
Krav:

- Minst 2 års erfarenhet från monteringsindustrin
- Godkänd gymnasial utbildning

Önskvärt:

- Montering inom life science branchen.
- Lödningscertifikat – mjuklödning (FSD5115)
- Erfarenhet av att bedöma kvalitet på kretskort

Ansökan
Tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget
Astrego Diagnostics är ett snabbt växande IVD företag i Uppsala som grundades I Mars 2017 med syfte att medverka i den globala striden mot antibiotikaresistens. Just nu arbetas det intensivt med att utveckla ett system och en första produkt som skall hjälpa läkare i primärvården att både diagnostisera kvinnor med urinvägsinfektion samt individanpassa vilken antibiotika som skall användas. Visa mindre

Produktions/Servicetekniker till ScandiDos i Uppsala

Ansök    Sep 1    Randstad AB    Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Vill Du bidra till att förbättra livet för cancerpatienter och arbeta på ett världsledande företag inom avancerad dosimetri och kvalitetssäkring av modern strålterapi? ScandiDos i Uppsala söker nu en ny kollega till teamet för Inköp och Produktion. Rollen kommer att vara en delad resurs mellan Inköp/Produktion och Service/Support och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Du kommer att ingå i ett litet och sammans... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill Du bidra till att förbättra livet för cancerpatienter och arbeta på ett världsledande företag inom avancerad dosimetri och kvalitetssäkring av modern strålterapi? ScandiDos i Uppsala söker nu en ny kollega till teamet för Inköp och Produktion. Rollen kommer att vara en delad resurs mellan Inköp/Produktion och Service/Support och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Du kommer att ingå i ett litet och sammansvetsat team med två andra kollegor. Arbetsuppgifterna är av varierande slag och det ingår en del tunga lyft.

Ansvarsområden
I rollen som Produktions/Servicetekniker arbetar Du med paketering av produkter, in- och utleveranskontroll, tull och inventering av lager och andra arbetsuppgifter kopplade till logistikhanteringen på bolaget. Inom Ditt ansvarsområde kan det även förekomma att Du får ha en viss kontakt med leverantörer och göra mindre inköp vid behov samt att hitta en bra struktur för hur arbetet utförs. Teamet ansvarar även för en del montering, där moment som tex lödning ingår, och testning av produkter innan leverans.

Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknik/elektronikinriktning
God fysik, då rollen kommer att innehålla en del tunga lyft
Flytande svenska och goda kunskaper i engelska
En god samarbetsförmåga och en prestigelös och lösningsorienterad attityd 
Initiativtagande och ansvarskännande
Det är starkt meriterande med ett teknikintresse samt praktisk erfarenhet från tidigare roll på ett företag inom elektronik/teknikbranschen samt kunskaper/erfarenhet av lödning. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi ser gärna kvinnor som sökande för få en mer balanserad könsfördelning på arbetsplatsen.Ansökan
Din ansökan vill vi ha senast den 30.08.2020, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Rekryteringskonsult Martin Winrow, 0725530792, [email protected]

Om företaget
ScandiDos - med huvudkontor i Uppsala och med dotterbolag i Madison, USA samt Frankrike - är världsledande inom QA och dosimetri för modern strålningsbehandling. Företaget erbjuder unika mätsystem och programvara som är designat för QA och kvalitetssäkring av nya dynamiska behandlingar som implementeras världen över. Företaget är noterat på First North och har även knipit en finalplats i kategorin Årets Innovation på Företagargalan 2019. Visa mindre

Manufacturing Technician sökes till Global kund i Uppsala

Ansök    Mar 25    Manpower    Elektronikmontör
Just nu söker vi dig som vill arbeta som Manufacturing Technician på ett globalt välkänt läkemedelsbolag i Uppsala. Du blir anställd av oss och uthyrd till kund. Startdag är 1 maj och beräknas pågå till 1 maj 2020. För dig som helst vill ha ett arbete på långsikt finns även goda chanser till förlängning eller anställning hos kund. Tjänsten riktar sig främst till en person som är självgående, har tekniskt intresse och erfarenhet av mekanisk montering. Di... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill arbeta som Manufacturing Technician på ett globalt välkänt läkemedelsbolag i Uppsala. Du blir anställd av oss och uthyrd till kund. Startdag är 1 maj och beräknas pågå till 1 maj 2020. För dig som helst vill ha ett arbete på långsikt finns även goda chanser till förlängning eller anställning hos kund.
Tjänsten riktar sig främst till en person som är självgående, har tekniskt intresse och erfarenhet av mekanisk montering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat:

* Montering av mekanisk utrustning till cyklotron verksamheten
* El montering
* Felsökning
* Säkerställa att produkterna går efter produktionsschemat
* Stödja projekt och andra avdelningar
* Utföra olika uppgifter och/eller projekt som tilldelats

Rollen omfattar både elektriska och mekaniska färdigheter.

Dina kvalifikationer

Du som söker har en avslutad gymnasial utbildning med inriktning teknik eller motsvarande teknisk arbetslivserfarenhet. Du känner dig trygg med att läsa, förstå och följa ritningar som underlag för montering av mekanisk utrustning. Vi ser helst att du har arbetat i produktion eller linjeverksamhet i minst 3 år gärna med någon form av erfarenhet gällande skeppning och logistik. Du är praktiskt lagd och har ett stort teknikintresse. Kanske är du känd som den som monterar isär saker för att förstå hur de fungerar och den som ofta kommer med nya förbättringsförslag och idéer.

Du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i Excel. Ett krav för den här tjänsten är mycket god svenska i tal och skrift och du ska kunna läsa och förstå instruktioner på engelska.
Det är meriterande om du har traverskort och truckkort.

Som person är du självgående, kan ta eget ansvar och initiativ. Du har ett driv att lösa problem och hinder som du stöter på vägen. Du har gott ordningssinne och arbetar noggrant för att leverera ut rätt kvalitet.
Vidare har du en naturlig förmåga att se ett steg längre för att lösa utmaningar innan de uppstår och resultatinriktad då avdelningen mäts på ordrar i tid.

Intervjuer sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Bita Kaplan via mail [email protected]. Vi tar inte emot ansökan via e-post!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teknisk montör sökes för spännande uppdrag

Ansök    Apr 4    Lernia    Elektronikmontör
Om företaget Vi söker nu en teknisk montör för spännande uppdrag till vår kund i Uppsala. Företaget tillverkar utrustning för cancerdiagnostik. Produktionen ska öka sin kapacitet den närmsta tiden och behöver därför förstärkning av personal. Teamet består av erfarna mekaniker som tillsammans utför mekaniskt och elektroniskt monteringsarbete. Har du ett stort tekniskt intresse har du möjlighet att få arbeta på ett trivsamt företag med en intressant produ... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu en teknisk montör för spännande uppdrag till vår kund i Uppsala. Företaget tillverkar utrustning för cancerdiagnostik. Produktionen ska öka sin kapacitet den närmsta tiden och behöver därför förstärkning av personal. Teamet består av erfarna mekaniker som tillsammans utför mekaniskt och elektroniskt monteringsarbete.

Har du ett stort tekniskt intresse har du möjlighet att få arbeta på ett trivsamt företag med en intressant produkt som räddar liv. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en god arbetsmiljö med trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

- Montering av cyklotroner
- mekanisk och elektronisk montering
- testa systemen och reservdelarna samt utföra uppdateringar av utrustningen
- montering av rör
- felsökning
- stötta i projekt och andra avdelningar
- plocka och packa utrustning och uppgraderingar till kunder
- plocka och packa reservdelar till cyklotroner.

Arbetet kan även innefatta enklare administration, driva och genomföra förbättringar och förändringar i kundens processer och produkter.

Formell kompetens

• Teknisk utbildning eller motsvarande teknisk erfarenhet
• Mekaniska och tekniska färdigheter
• Erfarenhet av felsökning
• Tidigare erfarenhet av att läsa mekaniska- och elscheman
• Erfarenhet av ritningsläsning
• Datavana, framförallt goda kunskaper i Excel
• Goda kunskaper i svenska samt tillräckliga kunskaper i engelska för att kunna läsa instruktioner och ritningar
• Grundläggande matematiska kunskaper

• Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i vakuummiljö samt har truck- och traverskort.


Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och är praktiskt lagd. Du är självständig, ordningsam och noggrann samt har ett lösningsorienterat arbetssätt. Vidare är du ansvarsfull, bra på att ta egna initiativ och har en positiv och glad inställning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tjänsten är ett konsultuppdrag på minst 1 år med chans till förlängning eller anställning direkt hos kund

Tillträdesdag

1 maj 2019

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Elmontör till AQ m - tech i Uppsala

Ansök    Apr 1    Randstad AB    Elektronikmontör
Elmontör till AQ m-tech i Uppsala Har du ett teknikintresse? Trivs du med att arbeta inom produktion och har du tidigare erfarenhet inom elskåpsmontering eller liknande? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifterna varierar och kommer innefatta kabeldragning samt manuell montering av mekanik, el och elektronikkomponenter. Du kommer att följa gedigna rutiner och ritningsscheman för tillverkning och kvalitetss... Visa mer
Elmontör till AQ m-tech i Uppsala
Har du ett teknikintresse? Trivs du med att arbeta inom produktion och har du tidigare erfarenhet inom elskåpsmontering eller liknande? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna varierar och kommer innefatta kabeldragning samt manuell montering av mekanik, el och elektronikkomponenter. Du kommer att följa gedigna rutiner och ritningsscheman för tillverkning och kvalitetssäkring av vår kunds produkter.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en ren och modern verkstadsmiljö. Eftersom våra kunder ofta finns inom medicintekniska industrin ser vi till att hålla rent och snyggt omkring oss. Vi erbjuder dig en plats där du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med andra kompetenta medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant erfarenhet inom montering, gärna från elskåpsmontering. Utbildning inom teknik, el eller elektronik på minst gymnasienivå finnes meriterande. För att klara av tjänsten är det viktigt att du har bra finmotorik och ett personligt intresse av teknik och produktionsarbete.

Vana av att läsa ritningar, skruva och montera finnes mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens största företag inom rekrytering och bemanning. Hösten 2016 blev Proffice upptaget i Randstad.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, till och med 14 februari 2019. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Uppdragsgivare: AQ M-Tech

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid (dagtid måndag – fredag)

För information: Kontakta rekryteringskonsult Martin Winrow, 0725530792, [email protected]. Visa mindre