Lediga jobb Nytida i Uppsala

Se alla lediga jobb från Nytida i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Familjehemskonsulent till Nytida Nåjden i Uppsala

Ansök    Jan 29    Nytida    Socionom
Nu söker vi på Nytida Nåjden en familjehemskonsulent för handledning av våra familjehem i Uppsala med omnejd. Vi erbjuder bland annat en handledarutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2020-01-28 Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap Beskrivning av tjänsten Vi söker nu familjehemskonsulen... Visa mer
Nu söker vi på Nytida Nåjden en familjehemskonsulent för handledning av våra familjehem i Uppsala med omnejd. Vi erbjuder bland annat en handledarutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2020-01-28

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu familjehemskonsulent för handledning av familjehem belägna i Uppsala och närliggande orter. Du kommer att ingå i ett team med 5 familjehemskonsulenter och tillhöra en grupp som har lång erfarenhet och hög kompetens i socialt arbete. Även om arbetet ställer höga krav på självständighet, så finns dina kollegor och din närmaste chef alltid nära dig.

Vi erbjuder en rimlig arbetsbelastning och vi värnar om att arbetstyngden inte överstiger kvalitén i de uppdrag vi ansvarar för. Du erbjuds regelbunden extern handledning, tillgång till förmånsbil och möjlighet till flexibla arbetstider. Arbetet kräver att du har körkort.

Du har ansvar för att bistå familjehemmen med stöd och handledning och du samordnar vården för ett antal familjehemsplaceringar. Du rekryterar och utreder familjehem samt deltar vid matchning av förfrågningar. Tillsammans med dina kollegor anordnar du utbildningsdagar till familjehemmen. Du har en hög sevice och tillgänglighet gentemot vår uppdragsgivare som är socialtjänsten och ett nära samarbete med ansvarig socialsekreterare. Du rapporterar både skriftligen och personligen till uppdragsgivaren. Du arbetar aktivt för ett bra samarbete med den unges biologiska nätverk, god man, skola och liknande. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Om Nytida Nåjden

Med en kombination av vardagsmiljö i familjehem och kraftfullt professionellt stöd jobbar vi konsekvent mot målet att barnet/den unga ska kunna leva ett självständigt liv och göra egna goda val. Våra familjehem är stabila och trygga platser, med oftast lång erfarenhet av att vårda, stödja och vägleda barn och unga. Familjehemsföräldrarna får professionell förstärkning av våra socionomutbildade och erfarna familjehemskonsulenter som utbildar, handleder, stöttar och finns tillgängliga för familjehemmet. Nytida Nåjden har sitt huvudkontor i Sundsvall och verksamhet från Jämtland i norr till Skåne i söder.

Dina kvalifikationer

Du ska vara utbildad Socionom eller inneha en annan likvärdig utbildning, gärna med erfarenhet av familjehemsvård från kommunal socialtjänst. Vi ser det som en fördel om du har utbildning i "Nya Kälvestens" utredningsmetod samt handledarutbildning. Dock är personlig lämplighet av stor vikt och de utbildningar som krävs kan tillhandahållas av arbetsgivaren.

Du är en erfaren medarbetare som tycker om att arbeta självständigt och du känner dig trygg i att fatta egna beslut. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt samt din kommunikativa förmåga så upprätthåller du goda relationer med uppdragsgivare. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har du god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Du bör vara öppen för flexibla arbetstider, då det ibland krävs kvällsarbete.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder. Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss. Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjligheter att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling bland annat via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2020-02-04

För mer information kontakta: Ermina Abbes Kahrovic. Tel. 073-377 53 14. e-postadress: [email protected]

Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: [email protected] Kommunal 010-442 90 32

Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Sommarvikarie till Nytidas Gruppboenden LSS i Uppsala

Nu söker vi på flera av våra enheter i Uppsala sommarvikarier som boendestödjare för våra LSS-boenden för vuxna.För att vår ordinarie personal ska kunna ha sin sommarsemester, så behöver vi anställa semestervikarier. Vi kommer att ha tre stycken intervjutillfällen, 3,19 och 24 mars. sök tjänsten och meddela vilken av datumen du vill komma, så återkopplar vi till dig om platsen för intervjun. Intervjuerna kommer att ske någon gång mellan 12.00 och 18.00 K... Visa mer
Nu söker vi på flera av våra enheter i Uppsala sommarvikarier som boendestödjare för våra LSS-boenden för vuxna.För att vår ordinarie personal ska kunna ha sin sommarsemester, så behöver vi anställa semestervikarier. Vi kommer att ha tre stycken intervjutillfällen, 3,19 och 24 mars. sök tjänsten och meddela vilken av datumen du vill komma, så återkopplar vi till dig om platsen för intervjun. Intervjuerna kommer att ske någon gång mellan 12.00 och 18.00

Kul att du hittade hit!
Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande. Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss i sommar!

Vad gör vi?
Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...

- Introduktion
- Förmånsportal med rabatter
- Vi har kollektivavtal samt tillhörande försäkringar.
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende


Men du får även...

- genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
- möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
- en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.


Enheterna ligger i centrala Uppsala till närområdena.

De boendena som vi behöver semestervikarier till har olika behov, allt från mest socialt stöd till stora omsorgsbehov. En del boenden ligger i vanliga flerfamiljshus och en del boenden är separata enplansbyggnader i villakvarter. Det finns goda komunikationer till alla våra boenden. Hämta gärna inspiration från på www.nytida.se (http://www.nytida.se)


Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker till oss:

lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har liknande kompetens.. God datorvana samt erfarenhet av dokumekompetensntation är också meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: enligt överrenskommelse..
Sista ansökningsdag:31 mars
Har du frågor? Kontakta gärna: Lena Pukki Verksamhetschef, 0733 77 5292,

Gruppchef Maria Ericsson 0736 722912, Gruppchef Åsa Westin 0763 212637
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://team.nytida.se/).

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se (www.nytida.se) Visa mindre

Sjuksköterska till Knivsta Rehab.

Nu söker vi på Nytida Knivsta Rehab en sjuksköterska för tillsvidareanställning till vårt HVB för vuxna med olika former av psykisk ohälsa. Vi erbjuder fortlöpande metodutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 28 februari 2020. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: ... Visa mer
Nu söker vi på Nytida Knivsta Rehab en sjuksköterska för tillsvidareanställning till vårt HVB för vuxna med olika former av psykisk ohälsa. Vi erbjuder fortlöpande metodutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 28 februari 2020.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt skobidrag för omsorgspersonalen.

Om rollen

I rollen som sjuksköterska har du ansvaret för arbetet inom HSL-delen av vår verksamhet. Det betyder att du värnar om klienternas fysiska och psykiska hälsa genom sedvanligt sjuksköterskearbete. Ditt perspektiv och kompetens som sjuksköterska tillför en viktig del i det teamarbete som verkar kring varje klient. Förutom sjuksköterska består teamet av behandlingspersonal, gruppchef. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Vår målsättning är att hjälpa till att ge varje person de individuella verktyg och strategier de behöver för att leva ett meningsfullt liv.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med engagerade medarbetare, korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi har löpande kompetensutveckling i våra behandlingsmetoder.

Vårt arbete utgår alltid utifrån klientens individuella och behov och önskemål. Vi arbetar aktivt med att stödja människor till ett självständigare liv och hyser stor respekt för individens rätt till självbestämmande.

Tjänsten avser heltid (100%). Som sjuksköterska tjänstgör man på vardagar mellan kl: 07.00-16.00.

Om Knivsta Rehab

Nytida Knivsta Rehab är ett specialiserat boende för personer med psykisk ohälsa. Vi bemöter den enskilde som en hel människa både med psykisk ohälsa och med sin egen unika historia. Ofta rör det sig om depression men även ångest- eller psykossjukdomar är vanliga.

Knivsta rehabilitering vänder sig till män och kvinnor över 18 år med psykisk ohälsa som behöver rehabiliteringsvistelse. På Nytida Knivsta har vi lång erfarenhet av arbete med såväl yngre som äldre med psykisk och kroppslig ohälsa.

Rehabiliteringsvistelse kan löpa över kort eller längre tid i så kallad "vistelse med ett särskilt syfte". Vi är ett alternativ för personer som behöver komma ifrån sitt vanliga boende för rehabilitering, utredning eller i väntan på annat boende.

Tillstånd för HVB

HVB, Hem för Vård och Boende, är en institution som på kommunens uppdrag erbjuder boende till personer som av olika skäl inte kan bo med sin familj. SoL 7.1.1.

Knivsta Rehab ligger cirka 10 minuters gångväg från Knivsta station i lugn och fin miljö. Vi har nyrenoverade lokaler som passar utmärkt för den målgrupp vi arbetar med.

Din erfarenhet och kunskap

Du är legitimerad sjuksköterska med kunskap om och stort intresse för personer med psykiatrisk problematik. Inte sällan finns samsjuklighet med missbruk med i klienternas sjukdomsbild. Vi ser det som meriterande om du har vidareutbildning inom psykiatri eller/och erfarenhet av dylikt arbete.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har du god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder. Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss. Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse alternativt 2020-06-01
Sista ansökningsdag: 2020-02-28, intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.
För mer information kontakta: Verksamhetschef Per Lindgren, Mail: [email protected]
Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: [email protected]
Kommunal 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Familjehemskonsulent till Nytida Nåjden i Uppsala

Ansök    Jan 14    Nytida    Personligt ombud
Nu söker vi på Nytida Nåjden en familjehemskonsulent för handledning av våra familjehem i Uppsala med omnejd. Vi erbjuder bland annat en handledarutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2020-01-28 Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap Beskrivning av tjänsten Vi söker nu familjehemskonsulen... Visa mer
Nu söker vi på Nytida Nåjden en familjehemskonsulent för handledning av våra familjehem i Uppsala med omnejd. Vi erbjuder bland annat en handledarutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2020-01-28

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu familjehemskonsulent för handledning av familjehem belägna i Uppsala och närliggande orter. Du kommer att ingå i ett team med 5 familjehemskonsulenter och tillhöra en grupp som har lång erfarenhet och hög kompetens i socialt arbete. Även om arbetet ställer höga krav på självständighet, så finns dina kollegor och din närmaste chef alltid nära dig.

Vi erbjuder en rimlig arbetsbelastning och vi värnar om att arbetstyngden inte överstiger kvalitén i de uppdrag vi ansvarar för. Du erbjuds regelbunden extern handledning, tillgång till förmånsbil och möjlighet till flexibla arbetstider. Arbetet kräver att du har körkort.

Du har ansvar för att bistå familjehemmen med stöd och handledning och du samordnar vården för ett antal familjehemsplaceringar. Du rekryterar och utreder familjehem samt deltar vid matchning av förfrågningar. Tillsammans med dina kollegor anordnar du utbildningsdagar till familjehemmen. Du har en hög sevice och tillgänglighet gentemot vår uppdragsgivare som är socialtjänsten och ett nära samarbete med ansvarig socialsekreterare. Du rapporterar både skriftligen och personligen till uppdragsgivaren. Du arbetar aktivt för ett bra samarbete med den unges biologiska nätverk, god man, skola och liknande. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Om Nytida Nåjden

Med en kombination av vardagsmiljö i familjehem och kraftfullt professionellt stöd jobbar vi konsekvent mot målet att barnet/den unga ska kunna leva ett självständigt liv och göra egna goda val. Våra familjehem är stabila och trygga platser, med oftast lång erfarenhet av att vårda, stödja och vägleda barn och unga. Familjehemsföräldrarna får professionell förstärkning av våra socionomutbildade och erfarna familjehemskonsulenter som utbildar, handleder, stöttar och finns tillgängliga för familjehemmet. Nytida Nåjden har sitt huvudkontor i Sundsvall och verksamhet från Jämtland i norr till Skåne i söder.

Dina kvalifikationer

Du ska vara utbildad Socionom eller inneha en annan likvärdig utbildning, gärna med erfarenhet av familjehemsvård från kommunal socialtjänst. Vi ser det som en fördel om du har utbildning i "Nya Kälvestens" utredningsmetod samt handledarutbildning. Dock är personlig lämplighet av stor vikt och de utbildningar som krävs kan tillhandahållas av arbetsgivaren.

Du är en erfaren medarbetare som tycker om att arbeta självständigt och du känner dig trygg i att fatta egna beslut. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt samt din kommunikativa förmåga så upprätthåller du goda relationer med uppdragsgivare. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har du god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Du bör vara öppen för flexibla arbetstider, då det ibland krävs kvällsarbete.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder. Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss. Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjligheter att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling bland annat via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2020-01-28

För mer information kontakta: Ermina Abbes Kahrovic. Tel. 073-377 53 14. e-postadress: [email protected]

Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: [email protected] Kommunal 010-442 90 32

Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Boendestödjare till [Stålgatan39,57 Uppsala]

Nu söker vi på Stålgatan 39,57 två boendestödjare för tillsvidaretjänster, en på 67% och den andra på 42% på Stålgatans gruppboende i Uppsala. Vi söker även en boendestödjare på 66% på en visstidsanställning på 1 år. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast [31 januari 2020]. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - resp... Visa mer
Nu söker vi på Stålgatan 39,57 två boendestödjare för tillsvidaretjänster, en på 67% och den andra på 42% på Stålgatans gruppboende i Uppsala. Vi söker även en boendestödjare på 66% på en visstidsanställning på 1 år. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast [31 januari 2020].

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida [OBS Tas bort om du söker timanställda] samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Ledarskapsutbildade chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter
- Friskvårdsbidrag och skobidrag
- Kollektivavtal
Ditt uppdrag
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Om [Stålgatans gruppboende]
Stålgatans gruppboende är beläget straxt utanför centrala Uppsala. Här finns 6+6 lägenheter utspridda i två hyreshus. Det finns en bas i vardera hus, där man umgås och har en del gemensamma aktiviteter. Boendet ligger i Slavsta med 2 minuters promenad till busshållsplatsen och bussen går vart 10 minut in till centrala Uppsala.

På Stålgatan finns det en personalgrupp på 8 personer med ett rullande schema över veckans alla dagar samt sovande jour.

De boende här är mycket aktiva och tycker om att det händer saker. Det finns en gruppchef på Stålgatan och en Verksamhetschef som är inne några gånger per vecka.

Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
är ansvarskännande och har en personlig mognad
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning (ändra vid behov)
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: 2020-03-01
Sista ansökningsdag:2020-01-31
För mer information kontakta: Gruppchef Maria Ericsson, 073-6722912, Verksamhetschef Lena Pukki, 0733 779252
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här. (https://team.nytida.se/)

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Sjuksköterska till Brostugegården och Opplunda HVB

Ansök    Nov 19    Nytida    Sjuksköterska, grundutbildad
Nu söker vi på Brostugegården och Opplunda HVB en sjuksköterska för tjänstgöring fördelad på två enheter. Tjänstgöringsgraden är 90%, dagtid, måndag-fredag, med fördelningen 50% på Brostugegården och 40% på Opplunda HVB. Detta är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi erbjuder en omväxland tjänst med mycket individuell frihet och möjlighet att kunna planera sin arbetsdag. Sök tjänsten senast 31/12-19. Inom Nytida är vi i ständig utveckling... Visa mer
Nu söker vi på Brostugegården och Opplunda HVB en sjuksköterska för tjänstgöring fördelad på två enheter. Tjänstgöringsgraden är 90%, dagtid, måndag-fredag, med fördelningen 50% på Brostugegården och 40% på Opplunda HVB. Detta är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi erbjuder en omväxland tjänst med mycket individuell frihet och möjlighet att kunna planera sin arbetsdag. Sök tjänsten senast 31/12-19. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: - Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära - Förmånsportal med rabatter och förmåner - Coachande och stöttande chefer nära dig - En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare - Karriär- och utvecklingsmöjligheter Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.Om rollen Tjänsten innebär stor individuell frihet med möjlighet att kunna planera sin arbetsdag. Upprätthållandet av ett gott samarbete med vårdgrannar och externa vårdgivare är väsentligt i tjänsten. HSL-dokumentation sker i journalsystemet SafeDoc. Man har ett övergripande sjukvårdsansvar på bägge enheterna och på Opplunda har man var 4:e vecka rond tillsammans med specialistläkare. Kontakta gärna verksamhetschef för mer detaljerad information. Om Brostugegården och Opplunda HVBBrostugegården är ett särskilt boende med 30 platser som ligger naturnära och vackert beläget i Sunnersta vid Fyrisåns utlopp i Ekoln. Vi riktar oss till personer med psykiska funktionsvariationer, främst psykossjukdom. Att ge våra boende en aktiv och innehållsrik vardag med aktiviteter och utevistelse, samt att hjälpa dem att bibehålla och även utveckla sina ADL-förmågor är något vi fokuserar mycket på i vår verksamhet. Våra boende är väl uppknutna till landstingspsykiatrin och vi har en gott och mångårigt samarbete med Psykiatrins hus som är oerhört viktigt för oss. Vi har en kunnig, stabil och erfaren arbetsgrupp med mångårig erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad. Vi har högt i tak och god stämning på arbetsplatsen. Det är nära till kollektivtrafik (stadsbussar). Opplunda HVB är ett stödboende för personer med psykiska funktionsvariationer (främst psykossjukdom), ofta i kombination med missbruk. Boendet är beläget några kilometer utanför Knutby i lantlig skogsmiljö. Man behöver bil för att ta sig till boendet. Färdtid med bil från Uppsala är 30 minuter. Vi jobbar mycket med motivation och aktiviteter, för- och med våra boende, båtutflykter, simhallsbesök, grillutflykter, biobesök mm. Även här har vi en stabil arbetsgrupp med mångårig erfarenhet av verksamheten och vi har en god stämning med högt i tak. Din erfarenhet och kunskapVidareutbildning i psykiatri och/eller kunskaper i psykiatri och missbruk är meriterande. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har du god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar: Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder. Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss. Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka (https://team.nytida.se/). Övrigt Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdag: 31 Januari 2020 med individuellt planerad introduktion innan tillträdesdagen. Sista ansökningsdag: 31 december 2019 För mer information kontakta: Boris Sokolov, Verksamhetschef, [email protected], 076-3188334 Facklig kontakt: Vårdförbundet, Haralampos (Hampus) Kalpakas, Telefon: 076-621 77 03 Mail: [email protected] Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: [email protected] Kommunal 010-442 90 32 Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Sjuksköterska till Brostugegården och Opplunda HVB

Nu söker vi på Brostugegården och Opplunda HVB en sjuksköterska för tjänstgöring fördelad på två enheter. Tjänstgöringsgraden är 90%, med fördelningen 50% på Brostugegården och 40% på Opplunda HVB. Detta är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi erbjuder en tjänst med mycket individuell frihet och möjlighet att kunna planera sin arbetsdag. Sök tjänsten senast 31/12-19. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person... Visa mer
Nu söker vi på Brostugegården och Opplunda HVB en sjuksköterska för tjänstgöring fördelad på två enheter. Tjänstgöringsgraden är 90%, med fördelningen 50% på Brostugegården och 40% på Opplunda HVB. Detta är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi erbjuder en tjänst med mycket individuell frihet och möjlighet att kunna planera sin arbetsdag. Sök tjänsten senast 31/12-19.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Om rollen
Som sjuksköterska hos oss så är man HSL-ansvarig. Dokumentation sker i SafeDoc. Tjänsten innebär stor individuell frihet med möjlighet att kunna planera sin arbetsdag. Ett gott samarbete med vårdgrannar är väsentligt i tjänsten. Man har övergripande sjukvårdsansvar på bägge enheterna. Kontakta gärna verksamhetschef för mer detaljerad information.

Om Brostugegården och Opplunda HVB

Brostugegården är ett särskilt boende med 30 platser som ligger naturnära och vackert beläget i Sunnersta vid Fyrisåns utlopp i Ekoln. Vi riktar oss till personer med psykiska funktionsvariationer, främst psykossjukdom. Att ge våra boende en aktiv och innehållsrik vardag och att hjälpa dem att bibehålla och även utveckla sina ADL-förmågor är något vi fokuserar mycket på i vår verksamhet. Våra boende är väl uppknutna till landstingspsykiatrin och vi har en gott och mångårigt samarbete med Psykiatrins hus som är oerhört viktigt för oss. Vi har en kunnig, stabil och erfaren arbetsgrupp med mångårig erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad. Vi har högt i tak och god stämning på arbetsplatsen. Det är nära till kollektivtrafik (stadsbussar).

Opplunda HVB är ett stödboende för personer med psykiska funktionsvariationer (främst psykossjukdom), ofta i kombination med missbruk. Boendet är beläget några kilometer utanför Knutby i lantlig skogsmiljö. Man behöver bil för att ta sig till boendet. Färdtid med bil från Uppsala är 30 minuter. Vi jobbar mycket med motivation och aktiviteter för- och med våra boende. Även här har vi en stabil arbetsgrupp med mångårig erfarenhet av verksamheten och vi har en god stämning med högt i tak.

Din erfarenhet och kunskap

Vidareutbildning i psykiatri och/eller kunskaper i psykiatri och missbruk är meriterande.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har du god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: 31 Januari 2020 med individuellt planerad introduktion innan tillträdesdagen.
Sista ansökningsdag: 31 december 2019
För mer information kontakta: Boris Sokolov, Verksamhetschef, 076-3188334
Facklig kontakt: Vårdförbundet, Haralampos (Hampus) Kalpakas, Telefon: 076-621 77 03 Mail: [email protected]
Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: [email protected]
Kommunal 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Sjuksköterska till Brostugegården och Opplunda HVB

Nu söker vi på Brostugegården och Opplunda HVB en sjuksköterska för tjänstgöring fördelad på två enheter. Tjänstgöringsgraden är 90%, dagtid, måndag-fredag, med fördelningen 50% på Brostugegården och 40% på Opplunda HVB. Detta är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi erbjuder en omväxland tjänst med mycket individuell frihet och möjlighet att kunna planera sin arbetsdag. Sök tjänsten senast 31/12-19. Inom Nytida är vi i ständig utveckling... Visa mer
Nu söker vi på Brostugegården och Opplunda HVB en sjuksköterska för tjänstgöring fördelad på två enheter. Tjänstgöringsgraden är 90%, dagtid, måndag-fredag, med fördelningen 50% på Brostugegården och 40% på Opplunda HVB. Detta är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi erbjuder en omväxland tjänst med mycket individuell frihet och möjlighet att kunna planera sin arbetsdag. Sök tjänsten senast 31/12-19. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: - Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära - Förmånsportal med rabatter och förmåner - Coachande och stöttande chefer nära dig - En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare - Karriär- och utvecklingsmöjligheter Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.Om rollen Tjänsten innebär stor individuell frihet med möjlighet att kunna planera sin arbetsdag. Upprätthållandet av ett gott samarbete med vårdgrannar och externa vårdgivare är väsentligt i tjänsten. HSL-dokumentation sker i journalsystemet SafeDoc. Man har ett övergripande sjukvårdsansvar på bägge enheterna och på Opplunda har man var 4:e vecka rond tillsammans med specialistläkare. Kontakta gärna verksamhetschef för mer detaljerad information. Om Brostugegården och Opplunda HVBBrostugegården är ett särskilt boende med 30 platser som ligger naturnära och vackert beläget i Sunnersta vid Fyrisåns utlopp i Ekoln. Vi riktar oss till personer med psykiska funktionsvariationer, främst psykossjukdom. Att ge våra boende en aktiv och innehållsrik vardag med aktiviteter och utevistelse, samt att hjälpa dem att bibehålla och även utveckla sina ADL-förmågor är något vi fokuserar mycket på i vår verksamhet. Våra boende är väl uppknutna till landstingspsykiatrin och vi har en gott och mångårigt samarbete med Psykiatrins hus som är oerhört viktigt för oss. Vi har en kunnig, stabil och erfaren arbetsgrupp med mångårig erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad. Vi har högt i tak och god stämning på arbetsplatsen. Det är nära till kollektivtrafik (stadsbussar). Opplunda HVB är ett stödboende för personer med psykiska funktionsvariationer (främst psykossjukdom), ofta i kombination med missbruk. Boendet är beläget några kilometer utanför Knutby i lantlig skogsmiljö. Man behöver bil för att ta sig till boendet. Färdtid med bil från Uppsala är 30 minuter. Vi jobbar mycket med motivation och aktiviteter, för- och med våra boende, båtutflykter, simhallsbesök, grillutflykter, biobesök mm. Även här har vi en stabil arbetsgrupp med mångårig erfarenhet av verksamheten och vi har en god stämning med högt i tak. Din erfarenhet och kunskapVidareutbildning i psykiatri och/eller kunskaper i psykiatri och missbruk är meriterande. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har du god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar: Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder. Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss. Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka (https://team.nytida.se/). Övrigt Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdag: 31 Januari 2020 med individuellt planerad introduktion innan tillträdesdagen. Sista ansökningsdag: 31 december 2019 För mer information kontakta: Boris Sokolov, Verksamhetschef, [email protected], 076-3188334 Facklig kontakt: Vårdförbundet, Haralampos (Hampus) Kalpakas, Telefon: 076-621 77 03 Mail: [email protected] Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: [email protected] Kommunal 010-442 90 32 Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Vikarie till Harbo daglig verksamhet

Nu söker vi på Harbo daglig verksamhet vikarier. Vi erbjuder introduktionsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 20/10 2019. Kul att du hittade hit! Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande.Om det här stämmer in på di... Visa mer
Nu söker vi på Harbo daglig verksamhet vikarier. Vi erbjuder introduktionsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 20/10 2019. Kul att du hittade hit!

Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande.Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss i sommar!

Vad gör vi?

Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik.Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...

- Introduktion
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Vi har kollektivavtal samt tillhörandeförsäkringar.
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende

Men du får även...

- genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
- möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
- en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.Om Harbo daglig verksamhet

Harbo daglig verksamhet är en lantligt belägen verksamhet strax norr om Uppsala och omfattas av LSS. Det går buss från Uppsala som stannar precis utanför verksamheten.

Hos oss arbetar du i ett litet glatt team. Dina arbetsuppgift blir att skapa dagar som är meningsfulla och rika på innehåll för dem som vistas hos oss. Vi är ofta ute på promenader, vi besöker simhallen i Heby, biblioteket i Östervåla. Inomhus lyssnar vi på musik, ritar, läser och arbetar med sortering. Arbetsuppgifterna innefattar även en del omvårdnad som att exempelvis hjälpa individer med min personliga hygien.Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker till oss:

lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer. … är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar. … trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

För oss är det viktigt att du har körkort och körvana.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska ellerhar erfarenhet inom LSS eller äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 20/10 2019

Har du frågor? Kontakta gärna: [email protected]

Facklig kontakt:Kommunal tfn 010-442 9032

Ansökan

Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://team.nytida.se/). Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se (https://app.teamtailor.com/companies/ovc9ZAOrqIc/jobs/295729/edit/www.nytida.se) Visa mindre

Enhetschef till Kåbo Behandlingshem i Uppsala

Ansök    Jun 17    Nytida    Enhetschef inom social omsorg
Nu söker vi påKåbo BehandlingshemenEnhetschef fören tillsvidareanställning.Vi erbjuder ledarskapsprogramoch flera förmåner. Sök tjänsten senast 2019-07-07. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: - Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling ... Visa mer
Nu söker vi påKåbo BehandlingshemenEnhetschef fören tillsvidareanställning.Vi erbjuder ledarskapsprogramoch flera förmåner. Sök tjänsten senast 2019-07-07.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Ledarskapsprogram för samtliga blivande chefer via Lära
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Om rollen
För oss är det viktigt att du som enhetschefschef vill vara aktiv och nära verksamheten. Det är en förutsättning för att du ska kunna vårda och utveckla relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter. Genom att finnas nära verksamheten,kan du också säkerställa attföretagets värderingar, det pedagogiska ramverket och gällande lagstiftning efterlevs på din verksamhet.

Du både vill och har förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar.Du har budget- och resultatansvar samt rapporterar till verksamhetschefen.

Om Kåbo behandlingshem

Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i karriären och kliva på i rollen som Enhetschef hos oss. Vi ser gärna att du är utbildad socionom eller motsvarande och har erfarenhet av HVB. Då är det dig vi söker och hoppas att du vill vara med och stötta och utveckla vår verksamhet på Kåbo behandlingshem i Uppsala.

Kåbo behandlingshem vänder sig till ungdomar 15- 20 år som har varierande problematik inom psykiskohälsa. Ungdomar som levet ett vagaboenderat liv och behöver stöd i att skapa sund hållbara nätverk och relationer och förståelse till sin egen problematik.

Som enhetschef arbetar du som första linjens chef vilket innebär att du arbetar nära både medarbetare samt verksamhetschef. Du har personal- och planeringsansvar för en ambitiös arbetsgrupp och ansvarar för att skapa och bibehålla goda relationer medde boendeoch deras nätverk. Du är trygg med att leda mötenmedde boendeoch dess anhöriga samt medarbetareoch handläggare.Du kommer att leda och fördela arbetet samt ha ansvar över verksamhetens kvalitet, utveckling och ekonomi. En viktig uppgift är att utifrån ditt engagemang vara en förebild för medarbetarna och skapa ett gott arbetsklimat i gruppen, det innebär också att du kommer arbeta hälften av din arbetstid medde boendeoch ge de insatser som behövs. Du rapporterar till verksamhetschefen och kommer att vara en viktig del i det kvalitets- och utvecklingsarbete vi bedriver, där du kommer ges stor möjlighet att påverka verksamheten. Detta då vi ständigt eftersträvarpositiv utvecklingoch godkvalitet.

Kåbo Behandlingshem ligger i central Uppsala i ett trivsamt villa område nära kommunikationer.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex. socionom, beteendevetare eller motsvarande). Vi ser det som en förutsättning att du har erfarenhet av att arbetat på ett HVB hem tidigare och drivet ett aktivt behandlingsarbete. Som person är du självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du är initiativrik och lyhörd för vårdtagarens behov och känner en naturlig respekt för andra människor.Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har dugoddatorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Vi utbildar därför samtliga chefer via Läras ledarprogram.Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare.Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Det är självklart att du som enhetschefscheflever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Din erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex. socionom, social omsorg) och erfarenhet från omsorgsverksamhet. Du har några års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord kring ledarskap.

Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning (ändra vid behov)
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2019-07-07
För mer information kontakta:
Facklig kontakt:Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: [email protected]

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Verksamhetschef till gruppbostäder enligt LSS i Uppsala

Ansök    Sep 10    Nytida    Enhetschef inom social omsorg
Nu söker vii Uppsalaen Verksamhetschef för gruppbostäder enligt LSS. Vi erbjuder ledarskapsprogramoch flera förmåner. Sök tjänsten senast 2019-09-30 Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: - Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår... Visa mer
Nu söker vii Uppsalaen Verksamhetschef för gruppbostäder enligt LSS. Vi erbjuder ledarskapsprogramoch flera förmåner. Sök tjänsten senast 2019-09-30

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Ledarskapsprogram för samtliga blivande chefer via Lära
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Om rollen
För oss är det viktigt att du som verksamhetschef vill vara aktiv och nära verksamheten. Det är en förutsättning för att du ska kunna vårda och utveckla relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter. Genom att finnas nära verksamheten,kan du också säkerställa attföretagets värderingar, det pedagogiska ramverket och gällande lagstiftning efterlevs på din verksamhet/verksamheter.

Du både vill och har förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar.Du har budget- och resultatansvar samt rapporterar till regionchefen och ingår i hens ledningsgrupp.

Om enheterna
De tre enheterna kommer drivas på entreprenad åt Uppsala kommun, de är belägna i Sunnersta i södra delarna av Uppsala.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Vi utbildar därför samtliga chefer via Läras ledarprogram.Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare.Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Det är självklart att du som verksamhetscheflever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Din erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex. socionom, social omsorg) och erfarenhet från omsorgsverksamhet. Du har några års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord kring ledarskap.

Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag:2019-12-01
Sista ansökningsdag:2019-09-30
För mer information kontakta: Niklas Lundin, 076-3077407,[email protected]
Facklig kontakt:Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: [email protected]

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Boendestödjare till Fyrisvall, Ringgatans servicebostad

Nu söker vi på Ringgatans servicebostaden boendestödjare. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2019-09-23 Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: - Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida [OBS Tas bort om du söker timanställda] samt komp... Visa mer
Nu söker vi på Ringgatans servicebostaden boendestödjare. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2019-09-23

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida [OBS Tas bort om du söker timanställda] samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Ledarskapsutbildade chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter
- Friskvårdsbidrag och skobidrag
- Kollektivavtal

Ditt uppdrag
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Om Fyrisvall

Ringgatans LSS-serviceboende vänder sig till vuxna med funktionsnedsättningar som autism eller Downs syndrom.

Vårt mål är att gevåra kundertrygghet, stöd och personligt anpassad service och bidra till att de kan växa och utvecklas.Våra kunder bor i egna lägenheter i samma hus som vi har vår bas. Vi erbjuder gemensamma aktiviteter.

Serviceboendet ligger i centrala Uppsala och har nära till butiker, service, med mera. Till Resecentrum är det cirka en och en halv kilometer. Vi har nära till parkområden vid Fyrisån.

Vi är en arbetsgrupp om 4 tillsvidareanställda.Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Tjänsten innebär tjänstgöring dag, kväll, helg och sovande jour utifrån rullande schema.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
är ansvarskännande och har en personlig mognad
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning (ändra vid behov)
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: 1/11 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2109-09-23
För mer information kontakta: [email protected]
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här. (https://team.nytida.se/)

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Behandlingsassistent till Kåbo behandlingshem , Uppsala

Nu söker vi påKåbo behandlingshemi Uppsala en behandlingsassistent för tillsvidare anställning. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: - Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära - Förmånsportal me... Visa mer
Nu söker vi påKåbo behandlingshemi Uppsala en behandlingsassistent för tillsvidare anställning.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar,friskvårdsbidrag samt skobidrag för omsorgspersonalen.
Vi söker nu en erfaren behandlingsassistent för tillsvidareanställning till Kåbo Behandlingshem. Vi ligger trevligt beläget i ett bostadsområde med närhet till natur och nära centrala Uppsala. Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av målgruppen trauma/neuropsykiatriska diagnoser/missbruk/psykisk ohälsa. Du är en trygg person som är en lagspelare med som också kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är bekväm med att föra social journal. Som person är du inkännande, pedagogisk, strukturerad och lösningsfokuserad, allt för att kunna göra ett gott arbete. Det är också viktigt att du kan respektera de rutiner som finns på boendet samt att du är pålitlig.

Du förväntas att både kunna samarbeta och bidra till ett gott arbetsklimat samtidigt som din förmåga att arbeta självständigt värdesätts högt. Du utför ett strukturerat arbete med varje enskild individ utifrån ett överenskommet uppdrag och genomförandeplan. Vanligen stöttar vi den enskilde individen inom områden som daglig strukturerad sysselsättning, meningsfull fritid, ett fungerande boende, relationer och nätverk. Du ska vara bekväm med att prata inför grupp och hålla behandlingssamtal.

Ditt uppdrag

Du kommer också att arbeta i nära samarbete med uppdragsgivaren och andra samarbetspartners. I arbetet på behandlingshemmet ingår även praktiskt arbetsuppgifter. Dokumentation görs regelbundet i form av upprättande av genomförandeplaner, journalanteckningar, rapporter och övriga anteckningar. Som stöd i arbetet finns IT-stöd, övriga personalgrupp, verksamhetschef, samordnare samt sjuksköterska.

Som person behöver du ha lätt att samarbete med andra och vara öppen för förändringar. Vidare behöver du äga förmågan att ta eget ansvar och initiativ samt ha ett systematiskt förhållningssätt. Både självständigt och i grupp samt behärska svenska språket i tal och skrifta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer

Högskoleutbildning inom socialomsorg, beteendevetenskap, socionom med erfarenhet av psykiskohälsa/missbruksproblematik/psykoser och neuropsykiatriska diagnoser. Utbildning inom MI, KBT.

Utbildning samt erfarenhet av målgrupp är ett krav. Krav på B-körkort då resor i arbetet förekommer.

Krav att du har arbetat några år inom HVB, Behandlingshem. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har dugoddatorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder en arbetsplats med engagerande medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledarskap som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutvecklings via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvård- och skobidrag.

I rekryteringen lägger vi storvikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar:

Respekt- Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar- Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet- Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap- Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: 1/7- 2019 eller efter överenskommelse. Sista ansökningsdag: 20/6- 2019
För mer information kontakta:
Facklig kontakt:
Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: [email protected]
Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14,Mail: [email protected]

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Boendestödjare till Linvägens LSS - boende för vuxna i Uppsala

Nu söker vi två boendestödjare för tillsvidaretjänster, den ena på 70 % och den andra på 90% till Linvägens gruppboende i Uppsala.Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 1 juli 2019 Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: - Grundutbildning när du tillsvid... Visa mer
Nu söker vi två boendestödjare för tillsvidaretjänster, den ena på 70 % och den andra på 90% till Linvägens gruppboende i Uppsala.Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 1 juli 2019

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida [OBS Tas bort om du söker timanställda] samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Ledarskapsutbildade chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter
- Friskvårdsbidrag och skobidrag
- Kollektivavtal

Ditt uppdrag
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Om Linvägens gruppboende
Linvägens gruppboende är beläget straxt utanför centrala Uppsala. Här finns6 lägenheter och mycket fina och stora ytor att umgås på i basen. Boendet ligger i ett lugnt område med fem minuters promenad till busshållplats och bussen går vart 10 minut in till centrala Uppsala.

På Linvägen finns det en personalgrupp på 10 personer med ett rullande schema över alla veckodagar, här finns även vaken natt. De boende här är mycket aktiva och tycker om att det händer saker. Det finns en gruppchef på Linvägen och en verksamhetschef som är på plats flera gånger i veckan. De boende har varierande behov i sin omsorg. Önskvärt är att man har erfarenhet av diabetes, men inget måste.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
är ansvarskännande och har en personlig mognad
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning (ändra vid behov)
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: 1 augusti
Sista ansökningsdag: 20190701
För mer information kontakta:

Gruppchef, Åsa Westin. 076 3212637 eller verksamhetschef Lena Pukki. 0733 775292
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 70 00

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här. (https://team.nytida.se/)

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Sommarvikarie till Marmorgårdens gruppboende i Harbo

Nu söker vi på Marmorgårdens gruppboende i Harbo en sommarvikarie. Vi erbjuder introduktionsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast den 31 maj. Kul att du hittade hit! Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande.Om det hä... Visa mer
Nu söker vi på Marmorgårdens gruppboende i Harbo en sommarvikarie. Vi erbjuder introduktionsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast den 31 maj.

Kul att du hittade hit!
Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande.Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss i sommar!

Vad gör vi?
Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik.Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...

- Introduktion
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Vi har kollektivavtal samt tillhörandeförsäkringar.
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende

Men du får även...

- genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
- möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
- en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.

Om Marmorgårdens gruppboende

Marmorgårdens gruppboende är en LSS-verksamhet som ligger lantligt beläget i Harbo norr om Uppsala. Från Uppsala tar det ca 30 minuter med bil, men det går även buss som stannar precis utanför verksamheten.

På Marmorgårdenlagar vimattillsammans i vårt gemensamma kök. Vi har tillgång till bil och åker på utflyktertillsammans, som exempelvis dans och aktiviteter som närområdet har att erbjuda.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker till oss:

lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.

trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har arbetat inom vård och omsorg tidigare, men det är inget krav.God datorvana samt erfarenhet av dokumentation och körkortär också meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Under sommarmånaderna
Sista ansökningsdag: 31 maj
Har du frågor? Kontakta gärna: Vi ser gärna att du kontaktar oss via det elektroniska ansökningssystemet
Facklig kontakt:Kommunal tfn 010-442 70 00

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://team.nytida.se/).

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se (www.nytida.se) Visa mindre

Behandlingsassistent Kåbo Behandlingshem Uppsala

Nu söker vi påKåbo behandlingshemi Uppsala en behandlingsassistent för tillsvidare anställning. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: - Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära - Förmånsportal me... Visa mer
Nu söker vi påKåbo behandlingshemi Uppsala en behandlingsassistent för tillsvidare anställning.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar,friskvårdsbidrag samt skobidrag för omsorgspersonalen.

Vi söker nu en erfaren behandlingsassistent för tillsvidareanställning till Kåbo Behandlingshem. Vi ligger trevligt beläget i ett bostadsområde med närhet till natur och nära centrala Uppsala. Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av målgruppen trauma/neuropsykiatriska diagnoser/missbruk/psykisk ohälsa. Du är en trygg person som är en lagspelare med som också kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är bekväm med att föra social journal. Som person är du inkännande, pedagogisk, strukturerad och lösningsfokuserad, allt för att kunna göra ett gott arbete. Det är också viktigt att du kan respektera de rutiner som finns på boendet samt att du är pålitlig.

Du förväntas att både kunna samarbeta och bidra till ett gott arbetsklimat samtidigt som din förmåga att arbeta självständigt värdesätts högt. Du utför ett strukturerat arbete med varje enskild individ utifrån ett överenskommet uppdrag och genomförandeplan. Vanligen stöttar vi den enskilde individen inom områden som daglig strukturerad sysselsättning, meningsfull fritid, ett fungerande boende, relationer och nätverk. Du ska vara bekväm med att prata inför grupp och hålla behandlingssamtal.

Ditt uppdrag

Du kommer också att arbeta i nära samarbete med uppdragsgivaren och andra samarbetspartners. I arbetet på behandlingshemmet ingår även praktiskt arbetsuppgifter. Dokumentation görs regelbundet i form av upprättande av genomförandeplaner, journalanteckningar, rapporter och övriga anteckningar. Som stöd i arbetet finns IT-stöd, övriga personalgrupp, verksamhetschef, samordnare samt sjuksköterska.

Som person behöver du ha lätt att samarbete med andra och vara öppen för förändringar. Vidare behöver du äga förmågan att ta eget ansvar och initiativ samt ha ett systematiskt förhållningssätt. Både självständigt och i grupp samt behärska svenska språket i tal och skrifta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer

Utbildad Behandlingsassistent med erfarenhet av psykiskohälsa/missbruksproblematik/psykoser och neuropsykiatriska diagnoser. Utbildning inom MI, KBT.

Utbildning samt erfarenhet av målgrupp är ett krav. Krav på B-körkort då resor i arbetet förekommer.

Vi ser gärna att du har arbetat några år inom HVB, Behandlingshem.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har dugoddatorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder en arbetsplats med engagerande medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledarskap som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutvecklings via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvård- och skobidrag.

I rekryteringen lägger vi storvikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar:

Respekt- Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar- Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet- Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap- Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: 1/5- 2019 eller efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 30/4- 2019
För mer information kontakta:
Facklig kontakt:
Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: [email protected]
Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14,Mail: [email protected]

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Boendestödjare för nattjänstgöring till Nytida Brostugegården

Ansök    Maj 10    Nytida    Hemsjukvårdare
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild p... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi sökerboendestödjare för nattjänstgöringtill Nytida Brostugegården

Brostugegården är ett boende för personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi startade 1972 och har för närvarande 30 boendeplatser. Brostugegården är vackert beläget invid Fyrisåns utlopp i Ekoln i södra Uppsala. Närheten till promenadstråk, badoch friluftsområden ger oss unika möjligheter till härliga promenader och utevistelse.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid.

I dina uppgifter ingår att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Arbetstiden är förlagd tillkväll/natt med start16.30, därefter sovande jourtjänstgöring från 23.30-06.30 och avslutas med vakentjänstgöring 06.30-7.30. Helgtjänstgöring förekommer.

Tjänstgöringsgraden är lite över 50%.

Dina kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning inom det sociala området, vård och omsorg, pågående utbildningeller annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i detsvenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, mognad och erfarenhet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Anställningsform:Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Januari

Körkort är ett krav

Sista ansökningsdag: 2018-11-30

För mer information kontakta: Glen Rosendahl, [email protected] eller Boris Sokolov, [email protected]

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Sommarvikarie till Harbo daglig verksamhet

Ansök    Maj 17    Nytida    Stödpedagog
Nu söker vi på Harbo daglig verksamhet en sommarvikarie. Vi erbjuder introduktionsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 31 maj. Kul att du hittade hit! Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande.Om det här stämmer in p... Visa mer
Nu söker vi på Harbo daglig verksamhet en sommarvikarie. Vi erbjuder introduktionsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 31 maj.

Kul att du hittade hit!
Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande.Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss i sommar!

Vad gör vi?
Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik.Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...

- Introduktion
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Vi har kollektivavtal samt tillhörandeförsäkringar.
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende

Men du får även...

- genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
- möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
- en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.

Om Harbo daglig verksamhet

Harbo daglig verksamhet ligger norr om Uppsala i en lantlig miljömed buss som stannar precis utanför enheten.För att dagarna ska kännas meningsfulla och rika på innehåll för dem som vistas hos oss, har vi ett schema som vi följer under veckorna. Vi är ofta ute och promenerar, vi besöker bland annatsimhallen i Heby ochbiblioteket i Östervåla. Inomhus kan vi till exempel lyssna på musik, sortera, måla eller ha högläsning. Vi har en egen buss för utflykter. Vi äter lunch och fikartillsammans.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker till oss:

lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

Körkortoch goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: från 1 juli
Sista ansökningsdag: 31 maj
Har du frågor? Kontakta gärna: Kontakta oss gärna genom det digitala ansökningssystemet
Facklig kontakt:Kommunal tfn 010-442 70 00

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://team.nytida.se/).

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se (www.nytida.se) Visa mindre

Behandlingsassistent Kåbo Behandlingshem

Nu söker vi påKåbo behandlingshemi Uppsala en behandlingsassistent för tillsvidare anställning. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: - Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära - Förmånsportal me... Visa mer
Nu söker vi påKåbo behandlingshemi Uppsala en behandlingsassistent för tillsvidare anställning.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar,friskvårdsbidrag samt skobidrag för omsorgspersonalen.

Vi söker nu en erfaren behandlingsassistent för tillsvidareanställning till Kåbo Behandlingshem. Vi ligger trevligt beläget i ett bostadsområde med närhet till natur och nära centrala Uppsala. Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av målgruppen trauma/neuropsykiatriska diagnoser/missbruk/psykisk ohälsa. Du är en trygg person som är en lagspelare med som också kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är bekväm med att föra social journal. Som person är du inkännande, pedagogisk, strukturerad och lösningsfokuserad, allt för att kunna göra ett gott arbete. Det är också viktigt att du kan respektera de rutiner som finns på boendet samt att du är pålitlig.

Du förväntas att både kunna samarbeta och bidra till ett gott arbetsklimat samtidigt som din förmåga att arbeta självständigt värdesätts högt. Du utför ett strukturerat arbete med varje enskild individ utifrån ett överenskommet uppdrag och genomförandeplan. Vanligen stöttar vi den enskilde individen inom områden som daglig strukturerad sysselsättning, meningsfull fritid, ett fungerande boende, relationer och nätverk. Du ska vara bekväm med att prata inför grupp och hålla behandlingssamtal.

Ditt uppdrag

Du kommer också att arbeta i nära samarbete med uppdragsgivaren och andra samarbetspartners. I arbetet på behandlingshemmet ingår även praktiskt arbetsuppgifter. Dokumentation görs regelbundet i form av upprättande av genomförandeplaner, journalanteckningar, rapporter och övriga anteckningar. Som stöd i arbetet finns IT-stöd, övriga personalgrupp, verksamhetschef, samordnare samt sjuksköterska.

Som person behöver du ha lätt att samarbete med andra och vara öppen för förändringar. Vidare behöver du äga förmågan att ta eget ansvar och initiativ samt ha ett systematiskt förhållningssätt. Både självständigt och i grupp samt behärska svenska språket i tal och skrifta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer

Utbildad Behandlingsassistent med erfarenhet av psykiskohälsa/missbruksproblematik/psykoser och neuropsykiatriska diagnoser. Utbildning inom MI, KBT.

Utbildning samt erfarenhet av målgrupp är ett krav. Krav på B-körkort då resor i arbetet förekommer.

Vi ser gärna att du har arbetat några år inom HVB, Behandlingshem.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har dugoddatorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder en arbetsplats med engagerande medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledarskap som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutvecklings via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvård- och skobidrag.

I rekryteringen lägger vi storvikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar:

Respekt- Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar- Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet- Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap- Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: 1/5- 2019 eller efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 30/4- 2019
För mer information kontakta:
Facklig kontakt:
Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: [email protected]
Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14,Mail: [email protected]

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Ramsjögruppbostad söker boendestödjare till ny enhet i Morgongåva

Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I d... Visa mer
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker Boendestödjare till gruppbostad i Morgongåva

Under 2019 startar Nytida ett nytt LSS boende i Morgongåva. Boendet är nybyggt med närhet till skog och lokala samhället.På vår LSS-gruppbostad utanför Hebysträvar vi efterattindividenska känna sigtrygg och delaktig. Vi vill ge möjlighet att utvecklas som människa och vårt arbete utgår frånindividens önskemål, behov och förutsättningar. Vi kommer att arbeta med pedagogiken och därför använda oss utav bildstöd, ipad eller de hjälpmedel som individen har. Vi kommer även att sammarbeta med närliggande gruppbostad.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid.

I dina uppgifter ingår att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Tjänstgöringsgraden är enligt överenskommet. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg sovandejour.

Dina kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i detsvenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Anställningsform:Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: enligt överenskommet

Sista ansökningsdag: 2019-04-11

För mer information kontakta:

Facklig kontaktperson:

Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14,
Mail: [email protected]

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Behandlingsassistent Sommarvikariat Kåbo Behandlingshem

Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I d... Visa mer
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Behandlingsassistent till Kåbo Behandlingshem, Uppsala.

Vi söker nu erfarna behandlingsassistenter för sommarvikariat till Kåbo behandlingshem. Vi ligger trevligt beläget i ett bostadsområde med närhet till natur och nära centrala Uppsala. Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av målgruppen trauma/neuropsykiatriska diagnoser/missbruk/psykisk ohälsa. Du är en trygg person som är en lagspelare men som också kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är bekväm med att föra social journal. Som person är du inkännande, pedagogisk, strukturerad och lösningsfokuserad, allt för att kunna göra ett gott arbete. Det är också viktigt att du kan respektera de rutiner som finns på boendet samt är pålitlig.

Du förväntas att både kunna samarbeta och bidra till ett gott arbetsklimat samtidigt som din förmåga att arbeta självständigt värdesätts högt. Du utför ett strukturerat arbete med varje enskild individ utifrån ett överenskommet uppdrag och genomförandeplan. Vanligen stöttar vi den enskilde individen inom områden som daglig strukturerad sysselsättning, meningsfull fritid, ett fungerande boende, relationer och nätverk. Du ska vara bekväm med att prata inför grupp och hålla i behandlingssamtal.

Ditt uppdrag

Du kommer också att arbeta i nära samarbete med uppdragsgivaren och andra samarbetspartners. I arbetet på behandlingshemmet ingår även praktiska arbetsuppgifter. Dokumentation görs regelbundet i form av upprättande av genomförandeplaner, journalanteckningar, rapporter och övriga anteckningar. Som stöd i arbetet finns IT-stöd, övrig personalgrupp, verksamhetschef, samordnare samt sjuksköterska.

Som person behöver du ha lätt för att samarbeta med andra och vara öppen för förändringar. Vidare behöver du äga förmågan att ta eget ansvar och initiativ samt har ett systemiskt förhållningssätt. Både självständigt och i grupp samt behärska svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer

Utbildad Behandlingsassistent med erfarenhet av psykisk ohälsa/missbruksproblematik/psykoser och neuropsykiatriska diagnoser.
Utbildning inom MI, KBT är meriterande.

Utbildning samt erfarenhet av målgruppen är ett krav. Krav på B-körkort då resor i arbetet förekommer.

Vi ser gärna att du har arbetat några år inom HVB, Behandlingshem

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har god datorvana .Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutvecklingvia vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag:

Sista ansökningsdag: 31/3-2019 men intervjuer sker fortlöpande.

För mer information kontakta:

Facklig kontakt:

Vårdförbundet, Hampus Kalpakas, Mobil: 076-621 73 30, Mail: [email protected]

Vision, Magnus Sällström, Mobil:076-6217721,
Mail: [email protected]

Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14,
Mail: [email protected]

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Boendestödjare för sommarjobb på Nytida Brostugegården

Ansök    Feb 21    Nytida    Hemsjukvårdare
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild p... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi sökerboendestödjare för ferietjänstgöring till Nytida Brostugegården

Brostugegården är ett boende för personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi startade 1972 och har för närvarande 30 boendeplatser. Brostugegården är vackert beläget invid Fyrisåns utlopp i Ekoln i södra Uppsala. Närheten till promenadstråk, badoch friluftsområden ger oss unika möjligheter till härliga promenader och utevistelse.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid.

I dina uppgifter ingår att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Arbetstiden är förlagd tilldag och även kvällspass förekommer.

Dina kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning inom det sociala området, vård och omsorg, pågående utbildningeller annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i detsvenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, mognad och erfarenhet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Anställningsform:sommarjobb i fyra eller 8 veckor med möjlighet till fortsatt timanställning

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Sommaren 2019

Körkort är ett önskemål

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

För mer information kontakta: Glen Rosendahl, [email protected] eller Boris Sokolov, [email protected]

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se/) Visa mindre