Lediga jobb Skill Rekrytering & Bemanning AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Skill Rekrytering & Bemanning AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Säljare med regionsansvar mellan/norra Sverige

Brinner du för förstklassig försäljning, har erfarenhet av ergonomiska möbellösningar och är redo för nästa utmaning? Malmstolen söker nu en engagerad och resultatinriktad säljare som motiveras av att främja företagets tillväxt och bygga starka kundrelationer. Om företaget Malmstolen designar och tillverkar ergonomiska sittlösningar för det moderna kontoret. Med en kunskap om ergonomi, fokus på produktkvalitet och lång erfarenhet strävar företaget efter a... Visa mer
Brinner du för förstklassig försäljning, har erfarenhet av ergonomiska möbellösningar och är redo för nästa utmaning? Malmstolen söker nu en engagerad och resultatinriktad säljare som motiveras av att främja företagets tillväxt och bygga starka kundrelationer.

Om företaget
Malmstolen designar och tillverkar ergonomiska sittlösningar för det moderna kontoret. Med en kunskap om ergonomi, fokus på produktkvalitet och lång erfarenhet strävar företaget efter att skapa positiva förändringar för människor. Varumärket Malmstolen representerar stolthet och kvalitet, och detta genomsyrar varje produkt som lämnar fabriken och organisationen som står bakom.

Malmstolen ägs av möbelkoncernen Flokk och fungerar som ett självständigt aktiebolag. Våra administrativa tjänster utgår ifrån vårt huvudkontor i Göteborg och våra engagerade säljare täcker marknaden i både Sverige och Norge, medan vi täcker andra länder i Europa genom externa partners. Malmstolens kontorsstolar tillverkas i Nässjö, där Flokk AB har sin produktionsanläggning. Malmstolen omsatte 2023 cirka 130 MSEK där ungefär 90% av marknaden bestod av Sverige, Norge och Frankrike. Bolaget har 14 anställda fördelat på 3 orter; Göteborg, Oslo och Stockholm.

Företaget har under de senaste fem åren nått stora framgångar. Nu söker vi dig med höga ambitioner och vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare hos Malmstolen kommer du arbeta med ansvar fördelat över geografisk region. Ditt distrikt sträcker sig från utkanten av Stockholm och vidare norrut. Majoriteten av kunderna finns i Mellansverige, men du förväntas också resa till de norra delarna av distriktet några gånger per månad. Du blir ansiktet utåt för Malmstolen i ditt distrikt och bygger varumärket genom målinriktat, engagerat och kvalitativt säljarbete. Stort fokus ligger på att skapa och vårda goda kundrelationer med bland annat inredningsarkitekter och återförsäljare.

Du blir en nyckelspelare i Malmstolens resa i att ta fler marknadsandelar i distriktet, där du förstår värdet av varje bokat möte för att ta försäljningen till nya höjder. Du känner dig trygg i försäljning som utgår från produktens unika egenskaper och fördelar där betoningen ligger på ergonomi. I tjänsten ansvara du för hela säljprocessen från prospektering till avslut och där varje affär är unik och variera i längd och komplexitet.

Du får möjlighet att själv styra dina dagar och ditt arbete men har god stöttning och dialog med övriga kollegor i säljteamet. Resor är ett naturligt inslag i rollen, det ingår tjänstebil och du har även kontorsplats i företagets lokaler i centrala Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som är målmedveten och drivs av att uppnå och överträffa mål. Du är redo att utmana marknaden och lyfta Malmstolens försäljning till nya höjder tillsammans med dina kollegor.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:
• Eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi eller annat relevant område
• Branscherfarenhet och förståelse för ergonomiska möbellösningar
• Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.

För oss är din personlighet viktig och vi vill arbeta med dig som är ambitiös och strukturerad.
I ditt dagliga arbete kommer du i kontakt med olika typer av intressenter och din kommunikationsförmåga är därav central. Vidare tror vi att du är en god relationsbyggare och har ett proaktivt arbetssätt. Du har förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål och motiveras av att leverera god kvalitet i ditt arbete.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Malmstolen med Skill Rekrytering. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Kajsa Jansson på [email protected] alt. 08-120 97 178. Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, HR-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Mekaniker till Kärnkraftverk

Vi söker nu erfarna mekaniker som vill utvecklas i sitt arbete och bli en del av vårt team där man arbetar med att underhålla och säkerställa Sveriges kärnkraftsanläggningars effektivitet och säkerhet. Om företaget Vi på Skill samarbetar med GE Power Sweden AB för att hitta duktiga mekaniker som kan arbeta på kärnkraftverk i Sverige och Norden. I över 125 år har GE uppfunnit framtiden för industrier, och idag hjälper företagets dedikerade team, ledande te... Visa mer
Vi söker nu erfarna mekaniker som vill utvecklas i sitt arbete och bli en del av vårt team där man arbetar med att underhålla och säkerställa Sveriges kärnkraftsanläggningars effektivitet och säkerhet.

Om företaget
Vi på Skill samarbetar med GE Power Sweden AB för att hitta duktiga mekaniker som kan arbeta på kärnkraftverk i Sverige och Norden. I över 125 år har GE uppfunnit framtiden för industrier, och idag hjälper företagets dedikerade team, ledande teknologi och globala räckvidd och förmågor världen att arbeta mer effektivt, pålitligt och säkert. GEs medarbetare är mångsidiga och engagerade och arbetar med högsta integritet och fokus för att uppfylla GEs uppdrag och leverera för sina kunder.

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker inom kärnkraftverk ska man på ett säkert sätt kunna utföra installation, underhåll och reparation av det tunga roterande maskineriet som huvudsakligen används i kraftgenereringstillämpningar. Turbinmekaniker har ett nära samarbete med arbetsledare, EHS-personal och operativa avdelningen för att uppnå dessa mål. Att arbeta på ett kärnkraftverk innebär noggrant arbete, ansvarstagande och en känsla för kvalité.

Arbetet består av projekt med tydliga tidsramar, där möjligheten att arbeta på site är en viktig aspekt. En förutsättning är att du kan vara borta upp till 7 månader om året. Alternativt kan du bli stationerad på ett kärnkraftverk som är nära ditt hem. Vi kommer att tillhandahålla utbildning och boende för att säkerställa din framgång i uppdraget.

Din profil
Du ska ha en teknisk inriktning från gymnasie- eller YH-utbildning samt ett intresse och driv för arbetsuppgifterna. Goda arbetslivserfarenheter kan kompensera för utebliven teknisk utbildning.

Du ska ha möjlighet att kunna arbeta enligt projektets krav av arbetstid vilket kan innebära arbete på obekväma tider och helger. Du kommer hantera tidskänsliga uppgifter och upprätthålla ett schema i operativt utmanande miljöer vilket innebär att man måste arbeta väl både självständigt och i team. Alla som arbetar på site talar inte svenska vilket ställer krav på att du är kunnig i engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande med urval och tillsättning. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Sandra Backelin, [email protected] eller Johanna Engdahl, [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Mekaniker till revisionsarbete inom kärnkraftverk

Vi letar just nu efter unga talanger som vill utvecklas inom sitt arbete eller ta ett intresse från hobby till karriär! Vi söker dig som vill prova ett nytt uppdrag över våren och sommaren men även dig som vill hitta nya arbetslivsmöjligheter som sträcker sig längre. Läs mer om vad vi kan erbjudan här nedan! Om företaget Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi ... Visa mer
Vi letar just nu efter unga talanger som vill utvecklas inom sitt arbete eller ta ett intresse från hobby till karriär! Vi söker dig som vill prova ett nytt uppdrag över våren och sommaren men även dig som vill hitta nya arbetslivsmöjligheter som sträcker sig längre.

Läs mer om vad vi kan erbjudan här nedan!

Om företaget
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi samarbetar nu med GE Power Sweden AB och ska hitta deras nya generation talanger som kan arbeta på kärnkraftverk i hela eller delar av Sverige. Företaget har tagit hand om arbetskraft till våra kärnkraftverk i över 100 år och vill ge nästa generation en chans att delta i arbetet framåt!

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker inom kärnkraftverk ska man på ett säkert sätt kunna utföra installation, underhåll och reparation av det tunga roterande maskineriet som huvudsakligen används i kraftgenereringstillämpningar. Turbinmekaniker har ett nära samarbete med arbetsledare, EHS-personal och operativa avdelningen för att uppnå dessa mål.

Arbetet består av tidsbestämda uppdrag där man ska ha möjlighet att arbeta på site efter behov. Du kommer förses med utbildningar och boende för att klara av uppdraget. Vi söker i personer som kan arbeta på site under perioden april - juli med goda möjligheter till fortsatt arbete på andra siter.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och har en stor vilja att lära. Vi ser dig som är praktiskt lagd, tycker om att arbeta med händerna och ha en känsla för kvalité. Du ska ha en förmåga och vilja att arbeta helgdagar, helger och övertid efter behov av fältuppdrag. Vi ser gärna att du har mekaniska/tekniska färdigheter, god kommunikation och ett kritiskt tänkande. Du kommer hantera tidskänsliga uppgifter och upprätthålla ett schema i operativt utmanande miljöer vilket innebär att man måste arbeta väl både självständigt och i team.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande med urval och tillsättning. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Sandra Backelin, 011-199468 [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

HR-specialist sökes till konsultuppdrag

Är du öppen för nya möjligheter? Har du lätt för att bli engagerad i din roll som HR och gillar att jobba regelrätt? För kunds räkning söker vi dig som är erfaren HR-specialist och är intresserad av ett uppdrag som konsult. Tjänsten är ett vikariat för föräldraledighet och sträcker sig initialt 6 månader med eventuell chans till förlängning. Dina arbetsuppgifter I det dagliga arbetet blir du en viktig spelare som kan coacha medarbetare och vara ett stöd ... Visa mer
Är du öppen för nya möjligheter? Har du lätt för att bli engagerad i din roll som HR och gillar att jobba regelrätt?
För kunds räkning söker vi dig som är erfaren HR-specialist och är intresserad av ett uppdrag som konsult. Tjänsten är ett vikariat för föräldraledighet och sträcker sig initialt 6 månader med eventuell chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter
I det dagliga arbetet blir du en viktig spelare som kan coacha medarbetare och vara ett stöd för chefer i ärenden såsom rekrytering, förhandlingar och rehabiliteringsärenden. Du förväntas vara väl insatt i lagar och regelverk och följa utvecklingen som krävs för att kunna rådge och stötta kollegor i behov. Som HR-specialist blir du en ambassadör för organisationens policys, främst inom personal- och arbetsmiljö.

Exempel på arbetsuppgifter är följande:
- Onboarding av nya chefer
- Förhandlingar med fackliga organisationer
- Arbetsrättsfrågor och kompetensutvecklingsfrågor
- Jobba proaktivt med friskvård
- Följa upp sjukskrivningar och samarbeta med företagshälsovården

För att kunna utföra arbetet behöver du ha kunskaper i systemen:
- Visma Agda
- Clickview
- Winningtemp
- Syrsab

Det är meriterande med kunskap inom Visma Medvind.

Tjänsten är placerad i Uppsala med möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan.

Din profil
Vi ser att du är trygg i din yrkesroll och har jobbat i liknande tjänst minst fem år.
För att trivas behöver du uppskatta en tydlig värdegrund baserad på bland annat lyhördhet, nyfikenhet, tolerans och positiv anda. Verksamheten jobbar ofta med snabba förändringar vilket innebär att du vågar testa för att göra fel men ändå kan stå stark och ödmjuk. Du är en god kommunikatör och bra på relationsbyggnad. Du uppskattar förändring och snabba vändningar med en förmåga att jobba by the book samtidigt.
Du är vetgirig och söker ständig utveckling i form av egen kompetensutveckling genom att följa uppdateringar och vara påläst.


För att trivas i rollen ser vi att du behöver:
- Ha erfarenhet av en coachande roll
- Uppskatta att jobba enligt regelboken och följa riktlinjer
- Ha god självkännedom och respektera befintliga företagspolicys
- Ta initiativ vid snabba förändringar och se misstag som lärdom
- Ha goda kunskaper i engelska och svenska
- Vara ansvarstagande och kommunikativ


Tjänsten kräver att du har högskoleutbildning såsom beteendevetare alternativt PA-programmet.


Ansökningsförfarande
Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev!
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att söka.

Detta är ett konsultuppdrag med initial anställning hos Skill.

Har du frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Anna Carlbaum, [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg.
A talent hub, helt enkelt.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Forskningsingenjör inom R&D till Munters!

Har du erfarenhet av att designa kemiteknisk utrustning och uppskattar att arbeta praktiskt? Munters är banbrytande inom luftmiljö och du erbjuds här en möjlighet att påverka utvecklingen av en av våra kärnkomponenter! Är det kanske rätt utmaning för dig? Om företaget Munters är världsledande inom energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Munters har varit... Visa mer
Har du erfarenhet av att designa kemiteknisk utrustning och uppskattar att arbeta praktiskt? Munters är banbrytande inom luftmiljö och du erbjuds här en möjlighet att påverka utvecklingen av en av våra kärnkomponenter! Är det kanske rätt utmaning för dig?

Om företaget
Munters är världsledande inom energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning och försäljning, och utveckling av produkter av våra medarbetare som befinner sig i fler än 30 länder.

Munters består av två affärsområden, FoodTech och AirTech. I den här rollen arbetar du främst inom AirTech som är globalt ledande inom energieffektiv luftbehandling för industriella och kommersiella applikationer. Vi erbjuder klimatlösningar för verksamhetskritiska processer som kräver exakt kontroll av fukt och temperatur, med energieffektivitet och hållbara klimatsystem i fokus.

Som Forskningsingenjör hos oss blir du en del av det team som ansvarar för sorptionsrotorn, en av våra kärnteknologier. Rotorn består av avancerade material som attraherar fukt, lösningsmedel eller andra ämnen beroende på tillämpning. Du arbetar i utvecklingslaboratoriet som ligger i vår fabrik i Tobo, norra Uppland. I Tobo är vi ca. 200 anställda som arbetar med både utveckling och tillverkning vilket gör att du som Processingenjör får möjlighet att arbeta nära produktionen och slutprodukten. Du har även ett tätt samarbete med kollegor på andra siter, både i och utanför Sverige.


Dina arbetsuppgifter
Rotorn utgör hjärtat i många av våra energieffektiva klimatsystem och som forskningsingenjör har du en nyckelroll där du ansvarar för utveckling av process och utrustning, för befintliga och nya material. De kemiska reaktioner våra kemister har utvecklat i gram-skala utvecklar du vidare till ton-skala. Du utför termodynamiska beräkningar kring reaktioner och designar utrustning. Främst arbetar du med prototyper i utvecklingsfas men är även delaktig och samarbetar med fabrik när det övergår till fullskalig produktion. Du ansvarar även för att bygga testutrustning och testriggar i laboratoriet vilket ställer krav på att du har kunskap inom kemisk och fysikalisk sensorteknik. I det arbetet har du kontakt med tillverkare av olika utrustningar för att hitta de komponenter som fungerar bäst i sammanhanget och uppfyller kraven. Ditt främsta fokus kommer vara att designa, bygga och utvärdera prototyputrustningar. Det innebär att du måste vara både teoretiskt och praktiskt lagd.

Du har ett närmsta team på sju personer, uppdelat på Tobo och USA, där ni gemensamt arbetar för att utveckla våra rotorer.


Din profil
För den här rollen söker vi dig som genom utbildning och tidigare arbete har gedigen kunskap inom kemiteknik. Du är ansvarstagande och tar gärna en nyckelroll i att driva arbete och processer framåt. Du är kreativ, nyfiken och pedagogisk samt uppskattar en roll med flera olika kontaktvägar.

För att lyckas i rollen som R&D Forskningsingenjör hos oss tror vi att du har:
- En civilingenjörsexamen inom Kemiteknik
- Minst 5 års erfarenhet av liknande arbete
- Erfarenhet av processtekniska beräkningar och design i mjukvaror såsom Aspen Plus, SuperPro Designer, Matlab.
- Kompetens inom ritnings- och processdiagram (P&ID;)
- Kompetens inom sensorteknik, styr- och reglerteknik
- Grundläggande kunskaper i mekanisk design
- Uppskattar att arbeta praktiskt med prototyper och utrustning
- Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
- Mycket goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift

Vidare ser vi det som mycket meriterande om du specifikt har erfarenhet från storskalig kemisk processindustri, till exempel från pappersindustrin eller läkemedelsindustrin.


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Munters med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Kajsa Jonsson på 08- 120 971 71 alt. [email protected].


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre