Lediga jobb som Key account manager i Uppsala

Se lediga jobb som Key account manager i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Account & Relations Manager E-Handel

Ansök    Feb 3    Uppstuk AB    Key account manager
Nytt
Brinner du för affärer och att hjälpa kunder med webben, funktionalitet och bra design i kombination med smart onlinemarknadsföring? Att hjälpa kunder utveckla sina affärer och försäljning. Då är detta en kul och utvecklande för dig på en digitalbyrå som ligger i framkant. Man är ett gäng digitala entusiaster med högt i tak, som sitter i mysiga lokaler centralt i Uppsala. Man söker en utåtriktad säljare och relationsexpert med driv och förmåga att leds si... Visa mer
Brinner du för affärer och att hjälpa kunder med webben, funktionalitet och bra design i kombination med smart onlinemarknadsföring? Att hjälpa kunder utveckla sina affärer och försäljning. Då är detta en kul och utvecklande för dig på en digitalbyrå som ligger i framkant. Man är ett gäng digitala entusiaster med högt i tak, som sitter i mysiga lokaler centralt i Uppsala.

Man söker en utåtriktad säljare och relationsexpert med driv och förmåga att leds sig själv med frihet under eget ansvar.

De är under tillväxt och vill nu ta längre steg framåt i sin utveckling. Därför söker man dig som förstår vikten av att kombinera teknik, design och användarvänlighet för att locka besökarna på hemsidan att konvertera. Till exempelvis ett köp, en beställning eller till ytterligare kontakt med företaget. Många av uppdragen är inom E-handel så det är en stark merit att ha kunskap och erfarenhet från den branschen eller närliggande.

Den här rollen kräver även att du har förmågan att ha koll på flera parallella spår, kommunicera med och förklara vårt erbjudande med kunder på ett avslappnat och positivt sätt. Dessutom att skapa förtroende hos våra kunder att vi hjälper dem hela vägen till bättre affärer. Du jobbar självklart nära med och är uppbackad av en stark teknisk expertis på området i företagets team.

Viktiga Kompetenser och Egenskaper

För att riktigt trivas och utvecklas på ett positivt sätt i denna roll är vi övertygade att följande stämmer in på dig...

- Du är bekväm i en säljande och konsulterande roll gentemot kunder från kontakt till offert, avslut och uppföljning.

- Du har grundläggande erfarenhet inom digital marknadsföring eller liknande område (Google Ads, SEO, Webb, Sociala medier etc).

- Du har ett eget driv och trivs att jobba under eget ansvar mot uppsatta mål. Företaget har inte en 'traditionell' säljorganisation med säljchefer, utan tror på eget ansvar.

- Du gillar att ha långsiktiga relationer med dina kunder.

- Är bra på att kommunicera både i tal och skrift.

Om företaget

Företaget har en väldigt avslappnad företagskultur med mycket frihet under ansvar. De är ett skönt gäng som trivs bra ihop och där alla mycket intresserade av digital marknadsföring och kommunikation. De sitter i härliga lokaler tillsammans med många andra företag och konsulter. Det gör att det är en kul och inspirerande miljö, dessutom med AW ca en gång i månaden och lite andra upptåg då och då. De är flexibla när det gäller var man sitter, det viktiga är att man kan ta ansvar över sina uppgifter och är disciplinerad samt rapporterar löpande vad man gör så teamet kan funka bra. Behöver man så finns därmed möjligheten att jobba hemifrån ett par dagar i veckan.

Vem är du?

Företaget präglas av en positiv stämning och bra teamarbete. Det är viktigt att alla trivs och tillsammans presterar och mår bra. Därför söker man dig som är en lagspelare och är initiativkraftig, ansvarskännande och tror på prestigelöst teamarbete. Självklart vill du även ha roligt och skratta på jobbet tillsammans med dina kollegor.

Låter det intressant?

Rollen är en 100% tjänst.

Tjänsten tillsätts löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb!

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Jan 28    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Terra Clean söker Key Account Manager till patenterat koncept

Terra Clean™ är världens största kedja inom Carbon Cleaning motoroptimering. Terra Clean of Scandinavia AB har agenturrättigheterna på TerraCleans sortiment i Skandinavien. Oavsett motor, så hjälper vi dig att återställa motorns prestanda till nyskick och samtidigt sänka bränsleförbrukningen samt skona miljön. TERRACLEAN SERVICE FÖR RENARE MOTORER TerraCleans patenterade maskiner och motorrengöringar fungerar ypperligt på både diesel och bensin motorer. D... Visa mer
Terra Clean™ är världens största kedja inom Carbon Cleaning motoroptimering.
Terra Clean of Scandinavia AB har agenturrättigheterna på TerraCleans sortiment i Skandinavien.
Oavsett motor, så hjälper vi dig att återställa motorns prestanda till nyskick och samtidigt sänka bränsleförbrukningen samt skona miljön.
TERRACLEAN SERVICE FÖR RENARE MOTORER
TerraCleans patenterade maskiner och motorrengöringar fungerar ypperligt på både diesel och bensin motorer. De högteknologiska maskinerna kopplas in på motorns bränslesystem och därefter utför maskinen en förutbestämd service med olika högoktaniga bränslen. Motorn lämnas att gå på tomgång ca 45 min och därefter är motorn rengjord från sot och kolavlagringar – hela vägen från insug till katalysatorn.
Just nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för fordon, motorer och försäljning.
Du kommer få ett eget säljdistrikt som du ska vårda med nya uppsökande kontakter, bibehålla befintliga kontakter samt skapa långsiktiga relationer med kunder.
Våra kunder är verkstäder inom ex bilar, båtar, bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, mc, husbilar, entusiastbilar i stort sett alla fordon med en förbränningsmotor.
Då maskinerna är patenterade så har vi ryggen fri att ingen konkurrent har ngt likvärdigt.
TerraClean tillverkas i Kanada och har varit ledande på marknaden i 20 år och finns över hela världen. Terra Clean of Scandinavia har distribution och ensamrätten för Skandinavien på sortimentet.
Vad kräver vi av dig?
Att du är en god relationsbyggare
Att du är nogrann och ordningsam
Att du har en dokumenterad erfarenhet från B2B
Att du gillar att hålla ett högt tempo
Att du kan jobba i team och bygga ett starkt lag
Att du alltid ger max
Att du talar svenska flytande och även i skriftVad erbjuder vi dig?
Att få jobba med patenterade och skyddade produkter
Att ingå i ett växande team med möjlighet till avancemang
Att utvecklas som säljare med utbildningar och erfarenheter
Att tjäna bra med pengar
Att få marknadsföra seriösa produkter till nöjda kunderKänner du att detta är något för dig och att du matchar våra sökkriterier så tveka inte att skicka en ansökan till oss med CV och ett personligt brev.
Vi kan tyvärr inte ta telefonsamtal innan urvalsprocessen är genomförd, men du kan besöka vår hemsida för mer information. Visa mindre

Key Account Manager

Ansök    Jan 26    2Complete AB    Key account manager
Är du en framåtsträvande och självgående person med mycket energi, som tycker om att arbeta i projekt, sätta affärer och bygga goda relationer med kunder? Välkommen in med din ansökan redan idag! Vad erbjuder vi? • Flexibel arbetsmiljö med eget ansvar över projekt och kundrelationer • Stor individuell utveckling • Möjlighet att få bygga upp bolaget i Sverige • Kommunikation över landsgränser • Mycket stöttande team omkring dig • Gedigen, trygg onbo... Visa mer
Är du en framåtsträvande och självgående person med mycket energi, som tycker om att arbeta i projekt, sätta affärer och bygga goda relationer med kunder? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vad erbjuder vi?
• Flexibel arbetsmiljö med eget ansvar över projekt och kundrelationer

• Stor individuell utveckling

• Möjlighet att få bygga upp bolaget i Sverige

• Kommunikation över landsgränser

• Mycket stöttande team omkring dig

• Gedigen, trygg onboarding

• Grundlön, provision samt bonus.

• Bra pension.

Vår kund arbetar med elektroniska maskiner som används av stora företag inom teknikbranschen. De arbetar för att göra elektroniktillverkningen med ekologisk och mer konkurrenskraftig. Dem har stor kompetens om deras maskiner som de importerar från världens ledande leverantörer. Deras marknad är idag Norden, Baltikum och Benelux-länderna. De arbetar för en bra affär för alla där kunderna ska känna sig trygga i både leverans som produkt. De har sitt huvudkontor i Danmark.


Vem söker vi?
• Du är flytande i svenska samt engelska tal som skrift. (Kan du danska och/eller finska är det meriterande.)

• Körkort och bil då det är en del resande i tjänsten

• Du är självgående och initiativtagande

• Du är envis och framåtdrivande i dina processer och vill sätta affärer

• Du är målfokuserad och har tålamodet för att nå dit

• Du är duktig på att etablera långvariga relationer med kunder

• Duktig i Office-paketet framförallt Excel och CRM-system

• Vi ser även att du har lätt att ta dig till Arlanda flygplats för att lätt kunna ta dig till dina kunder.


Vad innebär rollen?
• Bygga upp bolaget i Sverige

• Ansvara för bolagets svenska kunder

• Möjlighet att även ta över de finska kunderna

• Bevara de kundrelationer bolaget har idag samt utöka din och bolagets kundportfölj

• Vara med och påverka bolagets och din tillväxtresa

Finner du ett intresse? Varmt välkommen in med din ansökan redan idag. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper och det kommer vara avgörande för denna roll. För frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.


2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag. Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Jan 24    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Jan 19    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Jan 12    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Jan 14    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Teknisk Säljare

Ansök    Jan 10    Randstad AB    Key account manager
Arbetsbeskrivning Nu har vi en mycket intressant position som Teknisk säljare tillgänglig i ett internationellt och snabbväxande bolag. Bor du i norra Sverige och är redo för nästa steg i din karriär? Då kan detta vara rätt jobb för dig.  I rollen som Teknisk säljare har du ett kundnära arbete där du ansvarar för etablering och tillväxt av Yokohamas varumärken i Sverige. Hos oss arbetar du i en ambitiös miljö med frihet under ansvar. Vi är måna om att erb... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu har vi en mycket intressant position som Teknisk säljare tillgänglig i ett internationellt och snabbväxande bolag. Bor du i norra Sverige och är redo för nästa steg i din karriär? Då kan detta vara rätt jobb för dig. 

I rollen som Teknisk säljare har du ett kundnära arbete där du ansvarar för etablering och tillväxt av Yokohamas varumärken i Sverige. Hos oss arbetar du i en ambitiös miljö med frihet under ansvar. Vi är måna om att erbjuda en plats för lärande och utveckling genom nya upptäckter och utmaningar. Vi är ett snabbt växande företag där du är del av ett internationellt team. 

Varmt välkommen att ansöka tjänsten som Teknisk säljare! 
Sista ansökningsdag är 2023-01-18, vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av kund. I denna tjänst är du baserad i Sverige med hemmakontor.

Ansvarsområden
I rollen som Teknisk säljare ingår följande i dina ansvarsområden: 
Identifiera nya återförsäljare och distributörer
Implementera säljkampanjer och organisera workshops
Proaktivt tillgodose kundernas behov och önskemål
Bygga starka relationer med distributörerna och däckåterförsäljarna 
Analysera priserna på marknaden likväl som däckens kvalitet samt prestanda 
Framföra kundfeedback om produkten till produktionsteam i syfte att förbli konkurrenskraftiga 
Agera ambassadör och representant för att främja positiva och starka relationer


Kvalifikationer
För att vara framgångsrik i rollen som Teknisk säljare ser vi att du har: 
Erfarenhet inom industridäckssektorn
Goda kunskaper om Radial OTR och portdäck
Analytiska förmågor 
Goda kunskaper inom svenska och engelska
Möjlighet att resa i hela sverige men främst i norra sverige. 
Som person är du resultatinriktad med ett positivt sätt att tänka. Du är lösningsorienterad och ser lösningar snarare än problem.
 Du besitter en goda kommunikativa förmågor och en naturlig fallenhet för att ta ansvar. Du har en hög grad av självmotivation och en resultatinriktad mentalitet.
Om företaget
Yokohama Off-Highway däck är ett helägt dotterbolag till The Yokohama Rubber Co. Ltd. Vi har tre varumärken: Alliance, Galaxy och Primex. Våra varumärken har välkända namn inom OHT-segmentet över hela världen och sammanfördes under YOHT-fanan. Sedan januari 2022 har vi även varumärket Yokohama.

Vi är en ambitiös, snabbväxande och internationellt orienterad organisation. Vårt team består av interna, högt kvalificerade proffs med fokus på försäljning och affärsutveckling.
I Europa är vi ett internationellt team som verkar både från huvudkontoret i Amsterdam och lokala försäljningskontor. Vårt DNA är tillväxt, vi har varit den snabbast växande off-highway däcktillverkaren under det senaste decenniet och kommer att fortsätta att vara det. Vi expanderar till nya segment och tror verkligen på att ha global tillverkning och samtidigt vara närvarande med lokala säljteam. Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Jan 3    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Jan 10    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Jan 6    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Dec 24    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Dec 31    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Dec 28    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Dec 14    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Dec 19    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Dec 20    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Terra Clean söker Key Account Manager till patenterat koncept

Terra Clean™ är världens största kedja inom Carbon Cleaning motoroptimering. Terra Clean of Scandinavia AB har agenturrättigheterna på TerraCleans sortiment i Skandinavien. Oavsett motor, så hjälper vi dig att återställa motorns prestanda till nyskick och samtidigt sänka bränsleförbrukningen samt skona miljön. TERRACLEAN SERVICE FÖR RENARE MOTORER TerraCleans patenterade maskiner och motorrengöringar fungerar ypperligt på både diesel och bensin motorer. D... Visa mer
Terra Clean™ är världens största kedja inom Carbon Cleaning motoroptimering.
Terra Clean of Scandinavia AB har agenturrättigheterna på TerraCleans sortiment i Skandinavien.
Oavsett motor, så hjälper vi dig att återställa motorns prestanda till nyskick och samtidigt sänka bränsleförbrukningen samt skona miljön.
TERRACLEAN SERVICE FÖR RENARE MOTORER
TerraCleans patenterade maskiner och motorrengöringar fungerar ypperligt på både diesel och bensin motorer. De högteknologiska maskinerna kopplas in på motorns bränslesystem och därefter utför maskinen en förutbestämd service med olika högoktaniga bränslen. Motorn lämnas att gå på tomgång ca 45 min och därefter är motorn rengjord från sot och kolavlagringar – hela vägen från insug till katalysatorn.
Just nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för fordon, motorer och försäljning.
Du kommer få ett eget säljdistrikt som du ska vårda med nya uppsökande kontakter, bibehålla befintliga kontakter samt skapa långsiktiga relationer med kunder.
Våra kunder är verkstäder inom ex bilar, båtar, bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, mc, husbilar, entusiastbilar i stort sett alla fordon med en förbränningsmotor.
Då maskinerna är patenterade så har vi ryggen fri att ingen konkurrent har ngt likvärdigt.
TerraClean tillverkas i Kanada och har varit ledande på marknaden i 20 år och finns över hela världen. Terra Clean of Scandinavia har distribution och ensamrätten för Skandinavien på sortimentet.
Vad kräver vi av dig?
Att du är en god relationsbyggare
Att du är nogrann och ordningsam
Att du har en dokumenterad erfarenhet från B2B
Att du gillar att hålla ett högt tempo
Att du kan jobba i team och bygga ett starkt lag
Att du alltid ger max
Att du talar svenska flytande och även i skriftVad erbjuder vi dig?
Att få jobba med patenterade och skyddade produkter
Att ingå i ett växande team med möjlighet till avancemang
Att utvecklas som säljare med utbildningar och erfarenheter
Att tjäna bra med pengar
Att få marknadsföra seriösa produkter till nöjda kunderKänner du att detta är något för dig och att du matchar våra sökkriterier så tveka inte att skicka en ansökan till oss med CV och ett personligt brev.
Vi kan tyvärr inte ta telefonsamtal innan urvalsprocessen är genomförd, men du kan besöka vår hemsida för mer information. Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Dec 13    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Dec 10    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Dec 6    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Dec 5    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Nov 30    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Nov 24    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Nov 23    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Nov 28    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Nov 13    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager. Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager.
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Nov 22    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Nov 15    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Re... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Nov 10    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager. Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager.
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Okt 29    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager. Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager.
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Säljare för Vagabond Haven Tiny Houses

Ansök    Nov 9    Vagabond Haven    Key account manager
Det här är Vagabond Haven Vagabond Havens ekovänliga mobila hus för året-runt-boende skapar ett helt nytt sätt att bo som är bättre för naturen, plånboken och själen. Tänk vilken frihet ett mobilt hus betyder: Du kan bo mitt ute i naturen och ändå nära stan; du kan ta med dig ditt hem när du flyttar till en annan ort; bygga till när behovet finns; använda det som kontor, semesterboende eller hyra ut det. Och kanske bäst av allt, du behöver inte investera e... Visa mer
Det här är Vagabond Haven
Vagabond Havens ekovänliga mobila hus för året-runt-boende skapar ett helt nytt sätt att bo som är bättre för naturen, plånboken och själen.
Tänk vilken frihet ett mobilt hus betyder: Du kan bo mitt ute i naturen och ändå nära stan; du kan ta med dig ditt hem när du flyttar till en annan ort; bygga till när behovet finns; använda det som kontor, semesterboende eller hyra ut det. Och kanske bäst av allt, du behöver inte investera en stor del av din inkomst för att äga ett eget, vackert hem! Genom att lägga till våra olika off-grid-lösningar kan du dessutom bli helt självförsörjande.
Vår vision: Bo litet, lev stort!
Du och din roll
Vi söker nu efter en till säljare till vårt team här i Uppsala. Du bör ha en utbildning i och erfarenhet av försäljning, gärna med erfarenhet inom bygg-, bostads-, eller fastighetsbranschen. Du ska dela vår passion för tiny houses och verkligen älska att sälja. Du ska gilla kundkontakten och ha lätt för att författa texter för att svara på alla mejl vi dagligen får. Svenska som modersmål samt flytande engelska är därför ett krav. Om du har en utbildning och erfarenhet inom marknadsföring eller teknisk expertis som t.ex. snickare är detta ett plus.
Din huvudsakliga dagliga uppgift kommer att bestå av att svara på mail och telefonsamtal från kunder, förbereda offerter och leda kunderna från första kontakten tills beställningen har lagts. Denna uppgift kommer att kräva ca 4 timmar varje dag. Kan du jobba mer än 50% kommer resterande arbetstid läggas på att aktivt hitta och kontakta nya kunder.
Vem du kommer att arbeta med
Du kommer att arbeta med vårt team här på huvudkontoret i Uppsala: Manuel, som är grundare av Vagabond Haven, samt våra säljare, garanti- och projektledare Helena, Lisa, Sofia och Mattias.
Bakgrund
Utbildning och erfarenhet inom försäljning, gärna inom en närliggande bransch som t.ex. bygg-, bostads- eller fastighetsbranschen
En passion för tiny houses och en talang för att sälja är essentiella
Du behöver gilla kundkontakten och ha lätt för att skriva texter för att svara på alla mejl vi dagligen får
Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
En utbildning och erfarenhet inom marknadsföring eller teknisk expertis som t.ex. snickare är ett plus
Motivation och personliga egenskaper värderas högtOmfattning
Omfattningen ligger på 50% - 100% - beroende på din situation. För att kunna känna in varandra börjar vi med en provanställning på 3 månader med början så snart som möjligt. Jag ser gärna att vi jobbar tillsammans på vårt kontor i Uppsala åtminstone 1 dag i veckan. Resten av tiden kan du gärna jobba hemifrån om du föredrar det. Detta kan vi bestämma tillsammans.
Ansökan
Ansökan, märkt “Namn Efternamn - säljare” skickas till [email protected] senast den 30.11.2022
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Partnership Manager till ett företag inom försäkringsbranschen!????

Ansök    Okt 17    Wrknest AB    Key account manager
Wrknest söker nu en Partnership Manager till ett stabilt och anrikt företag inom försäkringsbranschen. Deras vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Med kunder inom både privata sektorn och landsbruk, har man i rollen möjlighet att axla partnerskap inom olika områden - från bilverkstäder till mäklarbyråer! Nu söker de någon som kommer ta företaget till nästa nivå genom att lägga strategin för hur de kan... Visa mer
Wrknest söker nu en Partnership Manager till ett stabilt och anrikt företag inom försäkringsbranschen. Deras vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Med kunder inom både privata sektorn och landsbruk, har man i rollen möjlighet att axla partnerskap inom olika områden - från bilverkstäder till mäklarbyråer! Nu söker de någon som kommer ta företaget till nästa nivå genom att lägga strategin för hur de kan arbeta med partners och skapa fler affärer och kampanjer som är lönsamma. Här kommer du in i ett företag med korta beslutsvägar, hög utvecklingstakt och stora möjligheter att påverka och driva partnerskapsarbetet till nya nivåer.

Det kommer ingå resor i tjänsten 2-3 dagar i veckan där du kommer att tillhandahålla en tjänstebil.

Du kommer att anställas direkt av företaget. All kontakt om rollen besvaras av Wrknest.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Projektledare Partner/Partnership Manager kommer du tillsammans med Affärsområdeschef för Marknad att arbeta för att öka företagets exponering mot kund via partnersamarbeten. Din roll kommer att vara central för företagets fortsatta tillväxtresa där du skapar nya affärsmöjligheter genom att utforska och skapa en pipeline av potentiella partners inom regional nivå (Gävleborg, Dalarna eller Mälardalen). Genom att initiera, planera och projektleda bolagets partner samarbeten ansvarar du för att säkerställa att partnerskapen blir framgångsrika och genererar intäkter.

I rollen kommer du att ha olika kontaktytor och innefattar att bygga relationer med allt ifrån en skoterförsäljare till en VD på en mäklarbyrå.

Vi söker dig som har- Erfarenhet av projektledning och försäljning - huvudsakligen inom B2B men också B2C
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
- B-körkort
- Kunskaper inom Officepaketet
Vi ser det som meriterande

- Erfarenhet från försäkringsbranschen, bank eller tillverkningsindustrin

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är resultatinriktad, relationsbyggande och driven. Som person är du även strukturerad i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Flexibelt (önskvärt om personen bor någonstans i mitten av mälardalen och gästrikland)

Omfattning: Heltid, 100%

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

En bakgrundskontroll kan komma att genomföras på slutkandidat. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller (https://eur03.safelinks.protection.outlook.com/?url=https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/&data=04|01|[email protected]|36914b3b26194174461d08d972b6f80a|2df0c42b4ad64989b2f9506e0cc9ac4c|0|0|637666952455186889|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|1000&sdata=B58tX+cZI6xe2+h+xL1oyAdraqcNfEsNb7U64j5hRf8=&reserved=0).

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Okt 22    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager. Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager.
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Okt 26    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager. Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager.
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Okt 5    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager. Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager.
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Okt 11    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager. Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager.
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Okt 10    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager. Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager.
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Sveriges största folkrörelser söker Förhandlare

Din roll Hos oss får du arbeta i en aktiv folkrörelse som tillvaratar medlemmarnas intressen i boendefrågor tillsammans med engagerade och kunniga kollegor. Du kommer att förhandla mot kommunala och privata fastighetsbolag om hyror och övriga hyresvillkor och fungera som ledare i förhandlingsdelegationer. Att omvärldsbevaka och att göra ekonomiska analyser är en del av arbetet samt att ge medlemmar råd, handlägga kollektiva och enskilda ärenden. Vi är sju ... Visa mer
Din roll
Hos oss får du arbeta i en aktiv folkrörelse som tillvaratar medlemmarnas intressen i boendefrågor tillsammans med engagerade och kunniga kollegor. Du kommer att förhandla mot kommunala och privata fastighetsbolag om hyror och övriga hyresvillkor och fungera som ledare i förhandlingsdelegationer. Att omvärldsbevaka och att göra ekonomiska analyser är en del av arbetet samt att ge medlemmar råd, handlägga kollektiva och enskilda ärenden. Vi är sju förhandlare, som ska bli åtta, som har ett nära och gott samarbete med varandra. Vi samarbetar och samverkar också med andra enheter och förtroendevalda. En viktig del i rollen är kommunikation och kontakter med medlemmar, fastighetsägare, förvaltare och olika myndigheter. 
Vi har påbörjat en digitaliseringsresa för att öka kvaliteten och verka för långsiktig hållbarhet och vi förutsätter att du är användare av digitala verktyg och att du vill delta i utveckling av organisation, arbetssätt och mötesformer.

Din profil
För rollen behöver du ha akademisk utbildning i ekonomi eller juridik. Vi ser gärna att du har förhandlingsvana eller har skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Arbetet kräver att du har analytisk och kommunikativ förmåga och att du är utvecklingsinriktad. 
Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i en idéburen verksamhet men viktigast är att du delar våra bostadspolitiska värderingar och våra värderingar om en öppen och inkluderande kultur som bjuder in till engagemang. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten. 
 
Omfattning: 100% tillsvidareanställning, visst kvällsarbete kan förekomma och en del resor ingår. 
Tillträde: enligt överenskommelse.
 
Vi strävar efter mångfald och välkomnar sökande oberoende av kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsvariation, sexuell läggning och ålder. 
 
Upplysningar: Förhandlingsstrateg Mårten Gulin, 070-688 12 49.
Fackliga kontaktpersoner, Handels Gits Stigsdotter-Nyström, 070-695 32 88, SACO Titti Persson, 010-459 13 64.
 
Vi har en löpande rekryteringsprocess så vi tar gärna emot din ansökan snarast.

Om oss
Hyresgästföreningen verkar för hyresgästers intressen och rättigheter, ett tryggt boende där människor och samhälle utvecklas. Vi finns över hela landet och har över en halv miljon medlemmar. Region Aros-Gävle omfattar länen Uppsala Gävleborg, Västmanland, samt Norrtälje kommun och har ca 40 000 medlemmar och vi är ett 60-tal anställda i regionen.
Vi har örat mot marken och är en positiv kraft i utvecklingen av framtidens bostadsområden. Framför allt genom det arbete och engagemang som finns lokalt, där människor samlas kring gemensamma intressen och aktuella frågor. Hyresgästföreningen tror på människors vilja att engagera sig och ta ansvar både enskilt och tillsammans med andra. Därför bjuder vi in till samtal och samarbete för att utveckla det goda boendet med idéer, kunskap, analyser och innovation. Vi bjuder in till en öppen rörelse av människor med närhet och gemenskap som arbetar tillsammans och lär av varandra.
Läs gärna mer om oss på https://www.hyresgastforeningen.se Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Sep 28    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager. Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager.
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar We Quest dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Partneransvarig

Ansök    Aug 31    Taysta AB    Key account manager
Är du passionerade för mat och dryck? Då kanske det här är något för dig. Taysta arrangerar spännande mat och dryckesevent runt om i landet och nu söker vi dig som sätter kunden i fokus och som gillar att ta eget initiativ. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt, B2B och att förhandla samt driva igenom handelsavtal. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till nya situationer. Som säljare på Taysta bär du ansvar för att skapa diverse olika partn... Visa mer
Är du passionerade för mat och dryck? Då kanske det här är något för dig.
Taysta arrangerar spännande mat och dryckesevent runt om i landet och nu söker vi dig som sätter kunden i fokus och som gillar att ta eget initiativ. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt, B2B och att förhandla samt driva igenom handelsavtal. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till nya situationer.
Som säljare på Taysta bär du ansvar för att skapa diverse olika partnerskap via telefon, mejl och fysiska möten.
Vi söker dig som är redo att vara med och utveckla nya partnerskap. I gengäld erbjuder vi dig stora utvecklingsmöjligheter i en innovativ miljö. I ett växande företag erbjuds en lärorik vardag med stimulerande möjligheter till personliga framsteg. Du kommer även att lära dig mycket om mat och dryck. Vi kommer garanterat att utmana dig!
Ansökan tas endast emot via vår e-postadress: [email protected] Märk din ansökan med: Key account manager. Ansökningar som inte inkluderar CV, personligt brev och bild tas ej emot.
Besök gärna vår hemsida www.taysta.se för vidare information. Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Jul 23    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på GX Consulting för att jobba som key account manager. Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & ... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på GX Consulting för att jobba som key account manager.
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & IT-säljerfarenhet
? Driven & resultatorienteradArbetet kan startas omgående! Visa mindre

Customer Project Lead - Immuneed

Ansök    Jul 22    People Value AB    Key account manager
We are hiring! Outgoing & business-minded Customer Project Lead with a life science background We are on an exciting journey of growth, so we need you! If you are the Customer project lead that we eagerly wait for and would like to work with us as a valued team player, we are the one to work with. Our innovative customers are key for us, and we highly value the collaboration with them. We pride ourselves on being open and flexible to new ideas and stri... Visa mer
We are hiring!

Outgoing & business-minded Customer Project Lead with a life science background

We are on an exciting journey of growth, so we need you!

If you are the Customer project lead that we eagerly wait for and would like to work with us as a valued team player, we are the one to work with.

Our innovative customers are key for us, and we highly value the collaboration with them. We pride ourselves on being open and flexible to new ideas and strive to provide our customers with the best solution i.e., a high-quality service in their drug development.

As we are growing and new customers are finding their way to us, we need an additional highly skilled colleague to guide them in our service offerings and lead their projects to success.

Our customers are partly researchers, so if you have a background in life sciences coupled with business experience from supporting and selling services to customers and leading projects, we would love to bring you on.

You are a person who enjoys working in a team, is structured, result & sales oriented, self-going and eager to develop and learn new things. We think that you currently are working with biotechnology sales.

A more detailed description of the position will be provided once we will have the opportunity to meet you, but below you can find a glimpse of what we want you to do:

Strive for Customer Excellence (Success):
- Set up and execute a clear strategy, in line with the company strategy, for targeted customers generating growth.
- Proactively perform & provide critical pre-sales activities (customer analysis) to secure a business deal and the understanding of the customer´s challenges and needs.
- Together with selected team members, lead customer meetings and drive the customer value by presenting our value proposition in an accurate and professional way generating the best solution for the customer.
- Creating study proposals and quotes based on the best match of our services to the customer needs - with a focus on profitability.

- Perform post-sales activities for improved execution and planning of next coming projects.

New business opportunities:

- Find and identify new customers according to set customer strategy and through agreed working channels.
- Support our market understanding by providing continuous feedback to the organization.

Budget and forecast:
- Contribute with important information for the sales budget and forecast.

Qualifications

- A background in life sciences - you hold at least a Master of Science degree and preferably have several years’ experience working in the area. This is key to understanding our customer’s needs and being able to discuss our services with them and propose solutions.
- Experience from interacting with customers in a business environment, building key relationships.
- Effective communication including the ability to present, explain clearly, listen to feedback of customers and negotiate.
- Effective problem-solving skills.
- Experience in leading, planning and coordinating projects.
- Teamworking skills.
- Analytical skills to monitor the progress of a customer project and identify areas needing adjustment or improvement.
- Good knowledge and skills in Excel/Word.
- Good verbal and writing skills in English.


If this sounds like an interesting challenge for you, please send your application as soon as possible, at the latest August 21th 2022.

We are reviewing applications on a continuous basis and are looking to hire the right person as soon as possible, so send your application today!

Immuneed, Uppsala

With a unique combination of strong scientific knowledge and a versatile and preclinical platform, we provide tailored solutions in the early stages of drug development, providing the customer with essential information on the efficacy and safety of novel drug candidates. Visa mindre

Client Success Manager to Dirac

We are now recruiting Client Success Manager to the world-leading audio technology company, Dirac. This is the company that makes the audiophiles go crazy! It is a fantastic time to join Dirac as they are entering an exciting phase on their journey. Are you ready to leverage the full potential of Dirac’s clients and partners? Apply today! About Dirac Dirac is a world-renowned audio technology company that passionate about sound. Wherever or however you en... Visa mer
We are now recruiting Client Success Manager to the world-leading audio technology company, Dirac. This is the company that makes the audiophiles go crazy!
It is a fantastic time to join Dirac as they are entering an exciting phase on their journey. Are you ready to leverage the full potential of Dirac’s clients and partners? Apply today!

About Dirac
Dirac is a world-renowned audio technology company that passionate about sound. Wherever or however you enjoy audio, Dirac give your audio system the power to push beyond its physical limitations. They transform your car into a mobile HiFi room. Headphone listening becomes a fully immersive experience, your studio being optimized for accurate listening, and your mobile device turns into a pocket-sized entertainment center. Many of the most respected and recognizable electronics and automotive manufacturers already use Dirac technologies in their products, including Harman, Klipsch, Cleer, Nio, OPPO, Pioneer, Volvo, Rolls Royce, BYD and many others.

Dirac is headquartered in Uppsala, Sweden, with offices in China and India, as well as representatives in Japan, USA, South Korea and Germany. Additionally, Dirac operates an R&D center in Copenhagen, Denmark. Undergoing an intense growth phase, the Dirac team consists of more than 100 people - with additional expansion on the immediate horizon.

About the role
The Client Success Manager is instrumental in leveraging the full potential of Dirac’s clients and partners. This role’s primary focus is to expand the Dirac Live offering utilizing the full network of Dirac’s clients and partners. Develop joint customer activation agendas and executing on them together. It will also involve exploring additional offerings and business models and thus growing the Dirac Live business additionally.

The position works closely with each Sales Director with a clear ownership of cultivating the Dirac Live business line.

- Establish and maintain successful relationships with client and partners representatives relevant for Dirac Live business development

- Develop and execute activation plans for each client where the clients' network, partners and sales channels are leveraged
- Ownership of user journey originating from the partners and clients, and engaging resources of Dirac and client/partner to implement it
- Define and A/B-test hypothesis of revenue-driven activities together with CRM & Analytics Manager
- Keep track of initiatives and evaluate efforts and report back to management and partner/client
- Work closely with the Marketing team to develop synergies and points of collaboration in these efforts


You background
To become successful in this role we believe that you have four years of account management and business development, probably in a technical environment. You are an analytical and creative business developer who is skilled in identifying innovative revenue streams through new and existing partnerships. Moreover, you are tech savy and have a good understanding of possibilities within online-sales.

- Minimum four years of account management and business development experience
- Experience and demonstrated ability to work with external partners, and diverse teams of creative and technical experts
- Understanding of consumer technology, audio technology and/or relevant fields
- Excellent writing and verbal communication skills
- Fluency in English


Dirac Offers
Dirac is one of Sweden’s hottest and fastest growing young technology companies, with best-in-class technology and a customer-base that includes many of the world’s most reputable brands.

Dirac is driven by strong common values that unite our corporate culture. They know that they achieve their best results when people feel free to be themselves. They recognize the contribution every individual can make to our shared success.

The working environment is highly entrepreneurial and their team is exceptionally passionate about building a great business as well as inventing the future of sound.

Dirac's core values are passion, courage, commitment and impact. Values that affect the everyday work, behavior and attitude. Read more about our Values. (https://www.dirac.com/about-us/our-vision-mission-and-values/)

Welcome to Dirac - the great world of sound.

Placement & Start
Diracs office is situated in Uppsala with possibility to work remote. Start will be according to agreement.

Contact & application
If you have questions about the position, you are welcome to contact Markus Nilsson at [email protected] We encourage you to send your application as soon as possible to ensure that it is included in the process.

We look forward to receiving your application! Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Jul 20    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på GX Consulting för att jobba som key account manager. Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & ... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på GX Consulting för att jobba som key account manager.
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & IT-säljerfarenhet
? Driven & resultatorienteradArbetet kan startas omgående! Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Jul 9    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på GX Consulting för att jobba som key account manager. Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & ... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på GX Consulting för att jobba som key account manager.
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & IT-säljerfarenhet
? Driven & resultatorienteradArbetet kan startas omgående! Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Jul 15    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på GX Consulting för att jobba som key account manager. Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & ... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på GX Consulting för att jobba som key account manager.
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & IT-säljerfarenhet
? Driven & resultatorienteradArbetet kan startas omgående! Visa mindre

Key Account Manager till Opus Bilprovning

Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av företagsförsäljning och ett intresse för motorbranschen? Vill du ansvara för försäljningen på en nationell nivå? Då kan det vara dig vi söker som Key Account Manager till Opus Bilprovning! Som Key Account Manager ansvarar du för att skapa, bibehålla och utveckla kundrelationer mot våra största företagskunder och samarbetspartners på en nationell nivå. I ditt arbete ingår det att utveckla och teckna rikstäckande avta... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av företagsförsäljning och ett intresse för motorbranschen? Vill du ansvara för försäljningen på en nationell nivå? Då kan det vara dig vi söker som Key Account Manager till Opus Bilprovning!

Som Key Account Manager ansvarar du för att skapa, bibehålla och utveckla kundrelationer mot våra största företagskunder och samarbetspartners på en nationell nivå. I ditt arbete ingår det att utveckla och teckna rikstäckande avtal med våra företagskunder. Du kommer även att jobba med att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter för att tillgodose kundernas behov. En viktig del i ditt arbete är även att stötta Regionchefer och Stationschefer i frågor kring regionala och lokala kontraktsfrågor.

Som Key Account Manager ansvarar du för:
• Försäljning av Opus Bilprovnings produkter till större företag och samarbetspartners
• Att bygga upp en kundportfölj och skapa långsiktiga relationer
• Att utveckla den totala affären hos befintliga kunder med fokus på ökad lönsamhet
• Uppföljning av kundnöjdhet och utveckling av kundrelationer

Tjänsten utgår från Mälardalen där du har möjlighet att utgå från något av Opus kontor. Eftersom du ansvarar för våra företagskunders avtal kommer du att resa över hela Sverige, uppskattningsvis kommer du att resa två dagar i veckan där övernattningar förekommer i viss mån.

Din Profil
För att matcha profilen har du flerårig dokumenterad erfarenhet från företagsförsäljning med goda resultat. Du har en god vana av att självständigt driva affären och utveckla nyckelkunder. Vi ser att du har ett intresse för motorbranschen och besitter ett affärsmässigt tänk. Det är även meriterande om du har arbetat med företagsförsäljning inom branschen.

Din personlighet tar sig uttryck i hög motivation och i ett starkt engagemang, du motiveras av att utveckla affären och uppnå dina mål. Du är utåtriktad och kommunikativ och har genom det lätt för att bygga förtroendefulla relationer.

Du innehar B-kört och behärskar svenska samt engelska flytande i tal och skrift.

Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.Om företaget
Opus Bilprovning är ett av Sveriges största besiktningsföretag. Vi finns på 95 platser i landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder – och vi besiktar nära två miljoner fordon om året. Den 1 januari 2022 hade vi 504 anställda.

Miljö- och klimatfrågor är mycket viktiga för oss på Opus Bilprovning och därför klimatkompenserar vi hela vår verksamhet till 100%. Vår ambition är att vara det besiktningsföretag i Sverige som erbjuder den bästa kundupplevelsen och genom detta bli det självklara valet för alla som behöver besikta sitt fordon. Vi vill att det ska vara både enkelt, tryggt och trevligt att besikta hos oss.

Opus Bilprovning är sedan februari 2020 helhetsleverantör av besiktningstjänster. Förutom kontroll- och registreringsbesiktning av lätta och tunga fordon, besiktar vi även bland annat motorredskap, lastbilskranar, bakgavellyftar och mobila arbetsplattformar.Opus Bilprovning ägs av Arcus och Opus Bilprovnings huvudkontor är placerat i Stockholm – Vinsta.


Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Alida Antonsson på 070 664 65 81. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Visa mindre

Key Account Manager till Opus Bilprovning

Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av företagsförsäljning och ett intresse för motorbranschen? Vill du ansvara för försäljningen på en nationell nivå? Då kan det vara dig vi söker som Key Account Manager till Opus Bilprovning! Som Key Account Manager ansvarar du för att skapa, bibehålla och utveckla kundrelationer mot våra största företagskunder och samarbetspartners på en nationell nivå. I ditt arbete ingår det att utveckla och teckna rikstäckande avta... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av företagsförsäljning och ett intresse för motorbranschen? Vill du ansvara för försäljningen på en nationell nivå? Då kan det vara dig vi söker som Key Account Manager till Opus Bilprovning!

Som Key Account Manager ansvarar du för att skapa, bibehålla och utveckla kundrelationer mot våra största företagskunder och samarbetspartners på en nationell nivå. I ditt arbete ingår det att utveckla och teckna rikstäckande avtal med våra företagskunder. Du kommer även att jobba med att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter för att tillgodose kundernas behov. En viktig del i ditt arbete är även att stötta Regionchefer och Stationschefer i frågor kring regionala och lokala kontraktsfrågor.

Som Key Account Manager ansvarar du för:
• Försäljning av Opus Bilprovnings produkter till större företag och samarbetspartners
• Att bygga upp en kundportfölj och skapa långsiktiga relationer
• Att utveckla den totala affären hos befintliga kunder med fokus på ökad lönsamhet
• Uppföljning av kundnöjdhet och utveckling av kundrelationer

Tjänsten utgår från Mälardalen där du har möjlighet att utgå från något av Opus kontor. Eftersom du ansvarar för våra företagskunders avtal kommer du att resa över hela Sverige, uppskattningsvis kommer du att resa två dagar i veckan där övernattningar förekommer i viss mån.

Din Profil
För att matcha profilen har du flerårig dokumenterad erfarenhet från företagsförsäljning med goda resultat. Du har en god vana av att självständigt driva affären och utveckla nyckelkunder. Vi ser att du har ett intresse för motorbranschen och besitter ett affärsmässigt tänk. Det är även meriterande om du har arbetat med företagsförsäljning inom branschen.

Din personlighet tar sig uttryck i hög motivation och i ett starkt engagemang, du motiveras av att utveckla affären och uppnå dina mål. Du är utåtriktad och kommunikativ och har genom det lätt för att bygga förtroendefulla relationer.

Du innehar B-kört och behärskar svenska samt engelska flytande i tal och skrift.

Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.Om företaget
Opus Bilprovning är ett av Sveriges största besiktningsföretag. Vi finns på 95 platser i landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder – och vi besiktar nära två miljoner fordon om året. Den 1 januari 2022 hade vi 504 anställda.

Miljö- och klimatfrågor är mycket viktiga för oss på Opus Bilprovning och därför klimatkompenserar vi hela vår verksamhet till 100%. Vår ambition är att vara det besiktningsföretag i Sverige som erbjuder den bästa kundupplevelsen och genom detta bli det självklara valet för alla som behöver besikta sitt fordon. Vi vill att det ska vara både enkelt, tryggt och trevligt att besikta hos oss.

Opus Bilprovning är sedan februari 2020 helhetsleverantör av besiktningstjänster. Förutom kontroll- och registreringsbesiktning av lätta och tunga fordon, besiktar vi även bland annat motorredskap, lastbilskranar, bakgavellyftar och mobila arbetsplattformar.Opus Bilprovning ägs av Arcus och Opus Bilprovnings huvudkontor är placerat i Stockholm – Vinsta.


Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Alida Antonsson på 070 664 65 81. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Visa mindre

KAM Foodservice - Ekologiska Säljbolaget, Norra Sthlm - Uppsala/Gävle

Ekologiska Säljbolaget växer inom foodservice!  Nu behöver vi anställa ytterligare en Key Account Manager Foodservice Ekologiska Säljbolaget har funnits i drygt tio år och vår mission är att hjälpa ekologiska varumärken att växa. Genom försäljning, KAM-bearbetning, matinspiration och anbudshantering inom foodservice arbetar vi med uppdragsgivare som bland annat Saltå Kvarn, YiPin, Magnihill och Bärta.  Idag är vi närmare 25 anställda över hela landet och v... Visa mer
Ekologiska Säljbolaget växer inom foodservice!  Nu behöver vi anställa ytterligare en Key Account Manager Foodservice
Ekologiska Säljbolaget har funnits i drygt tio år och vår mission är att hjälpa ekologiska varumärken att växa. Genom försäljning, KAM-bearbetning, matinspiration och anbudshantering inom foodservice arbetar vi med uppdragsgivare som bland annat Saltå Kvarn, YiPin, Magnihill och Bärta. 
Idag är vi närmare 25 anställda över hela landet och vårt kontor ligger på Stora Essingen.

Bli vår nya kollega och en del av att göra skillnad
Nu söker vi en driven och affärsorienterad KAM Foodservicemed erfarenhet av försäljning både till privatakedjekunder, offentlig sektor och grossister.Vi tror att du har en liknande roll idag och är redo för att bli en del av ett företag med en tydlig värdegrund där du blir en viktig del i vår fortsatta tillväxtresa. För att trivas och lyckas i din roll hos oss ser vi det som en självklarhet att du delar vårt intresse för det ekologiska och vår stolthet över att vara Sveriges enda krav-certifierade säljpartner.

Som KAM erbjuds en arbetsplats med högt i tak, starkt kundfokus och korta beslutsvägar. Rollen innebär ett självständigt arbete med mycket stöd från kollegor och uppdragsgivare där du får stor möjlighet att påverka framtiden inom ekologisk och hållbar mat. För att du ska trivas i rollen tror vi att du drivs av en miljö med måluppfyllelse och resultat på både kort och lång sikt där du får mycket eget ansvar.
Vi söker dig som har:
Dokumenterad erfarenhet av rollen som KAM
En framgångsrik bakgrund inom försäljning och foodservice
En stark önskan om att göra skillnad och öka andelen ekologiskt
Ett stort intresse av mat generellt och en önskan att förmedla detta
En genuin drivkraft inom försäljning och trygghet i långsiktiga affärer

Vi erbjuder:
Hos oss erbjuds du en arbetsplats med högt i tak där du får utrymme att ta egna initiativ. Vi är måna om att ta vara på de erfarenheter och egenskaper som du har med dig samtidigt som vi även arbetar med individuella utvecklingsplaner för att du ska kunna ta nästa steg.
Vårt arbete kännetecknas av ett högt engagemang och hög servicegrad där vårt mål är att utmana. Genom ett nära samarbete med våra kunder och uppdragsgivare ökar vi andelen av ekologiska och hållbara produkter av hög kvalitet. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng hos en arbetsgivare som värnar och vill att medarbetare ska trivas och må bra.
Tjänsten avser heltid med utgångspunkt från din bostadsort som vi tror ligger någonstans mellan Norra Stockholm, Uppsala eller Gävle. Du är kommer även arbeta på plats på kontoret på Stora Essingen vid behoveller önskemål.
Du tar självklart del av vårt förmånspaket som bland annat innehåller friskvårdsbidrag, tjänstebil, pensionsförsäkring, 30 semesterdagar m.m
Du rapporterar till försäljningschef för Foodservice och ingår i ett team om 4-5 personer.
Sista ansökningsdag: 19/6-22 Välkommen med din ansökan!
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail - ansökan registreras via söklänken i annonsen. Visa mindre

Key Account Manager

Arbetsbeskrivning Just nu söker vi en senior säljare med ansvar som sträcker sig nationellt över hela Sverige för kunds räkning. Om du är intresserad av ett helhetsansvar samt är hungrig, självgående och strukturerad så är denna tjänst något för dig! Vi söker en engagerad säljare som, med hela Sverige som marknad, kommer i första hand kommer arbeta med att bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att arbeta med såväl nya som befintliga kunder i en rol... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en senior säljare med ansvar som sträcker sig nationellt över hela Sverige för kunds räkning.
Om du är intresserad av ett helhetsansvar samt är hungrig, självgående och strukturerad så är denna tjänst något för dig!

Vi söker en engagerad säljare som, med hela Sverige som marknad, kommer i första hand kommer arbeta med att bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att arbeta med såväl nya som befintliga kunder i en roll som B2B-säljare.

För att lyckas i rollen bör du som person vara självgående, driven och självklart brinner du för att uppnå bra kundrelationer och allt som hör därtill. I den här rollen förekommer mycket resande då man utgår från hemmet (med möjlighet att sitta på kontor i Uppsala).
Om du drivs utav att nå ut till nya kunder, använda och expandera ditt nätverk med telefonen som huvudverktyg för att boka möten och stänga affärer så ansök redan idag!

• Du kommer vara huvudansvarig KAM med stöttning från ett internationellt bolag med en av däckbranschen största aktörer som huvudägare

• Du kommer vara ansvarig för att expandera företaget och deras produkter/ tjänster i Sverige och vara ansiktet utåt för våra partners och kunder.

• Du kommer driva försäljning genom vårt befintliga nätverk och mot nykund och genom ditt eget driv identifiera nya affärsmöjligheter

• Du kommer ansvara för att bygga och utveckla samt konsultera genom en stöttande rådgivning, befintliga och nya kunder samt företagsledare.

• Du kommer administrera självständigt i vårt CRM system och är därför meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande roll
Din Profil

• Du är relationsbyggande och har erfarenhet utav liknande roll där du med telefonen som verktyg bygger relationer med företagsledare och beställare

• Du har en väldokumenterad säljerfarenhet från roller som AM och/ eller KAM med goda resultat och relevant B2B erfarenhet

• Meriterande om du tidigare arbetad med SaaS sälj

• Starkt meriterande om du tidigare har arbetat i CRM system så som Salesforce, Pyramid och MS Office (speciellt MS Excel);

• Du är kundorienterad och kan anpassa lösning efter behov hos kund

• Du har en bra detaljkänsla och är duktig på att ha många bollar i luften

• En bra lyssnare och har en god förhandlingsvana samt är duktig på att presentera produkter/tjänster

• Bra kommunikatör och pratar både flytande svenska samt engelskaOm företaget
Mer om företaget får du veta vid en intervju Men detta kan du förvänta dig!

• En chans att få arbeta med en intressant produkt i ett innovativt och internationellt team med högt i tak och folk från hela världen

• En inkluderande företagskultur där vi gillar att arbeta hårt men framför allt – ha kul på jobbet!

• Snabba beslutsvägar – vi väntar inte. Det är i vårt DNA att gå framåt, utvecklas och lära oss. Vi får saker att hända!

Och självklart ska vi inte glömma förmånerna!

• Pensionsavsättning
• Tjänstebil
• Lunchtillägg (rikskuponger)
• Tillägg och bistånd för kontorsmaterial för hemjobb
• Friskvård
• och framförallt -en väldigt attraktiv fast lön + bonusKontaktuppgifter
För mer information så kontakta ansvarig rekryterare Tor Linné Visa mindre

Key Account Manager till Opus Bilprovning

Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av företagsförsäljning och ett intresse för motorbranschen? Vill du ansvara för försäljningen på en nationell nivå? Då kan det vara dig vi söker som Key Account Manager till Opus Bilprovning! Som Key Account Manager ansvarar du för att skapa, bibehålla och utveckla kundrelationer mot våra största företagskunder och samarbetspartners på en nationell nivå. I ditt arbete ingår det att utveckla och teckna rikstäckande avta... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av företagsförsäljning och ett intresse för motorbranschen? Vill du ansvara för försäljningen på en nationell nivå? Då kan det vara dig vi söker som Key Account Manager till Opus Bilprovning!

Som Key Account Manager ansvarar du för att skapa, bibehålla och utveckla kundrelationer mot våra största företagskunder och samarbetspartners på en nationell nivå. I ditt arbete ingår det att utveckla och teckna rikstäckande avtal med våra företagskunder. Du kommer även att jobba med att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter för att tillgodose kundernas behov. En viktig del i ditt arbete är även att stötta Regionchefer och Stationschefer i frågor kring regionala och lokala kontraktsfrågor.

Som Key Account Manager ansvarar du för:
• Försäljning av Opus Bilprovnings produkter till större företag och samarbetspartners
• Att bygga upp en kundportfölj och skapa långsiktiga relationer
• Att utveckla den totala affären hos befintliga kunder med fokus på ökad lönsamhet
• Uppföljning av kundnöjdhet och utveckling av kundrelationer

Tjänsten utgår från Mälardalen där du har möjlighet att utgå från något av Opus kontor. Eftersom du ansvarar för våra företagskunders avtal kommer du att resa över hela Sverige, uppskattningsvis kommer du att resa två dagar i veckan där övernattningar förekommer i viss mån.

Din Profil
För att matcha profilen har du flerårig dokumenterad erfarenhet från företagsförsäljning med goda resultat. Du har en god vana av att självständigt driva affären och utveckla nyckelkunder. Vi ser att du har ett intresse för motorbranschen och besitter ett affärsmässigt tänk. Det är även meriterande om du har arbetat med företagsförsäljning inom branschen.

Din personlighet tar sig uttryck i hög motivation och i ett starkt engagemang, du motiveras av att utveckla affären och uppnå dina mål. Du är utåtriktad och kommunikativ och har genom det lätt för att bygga förtroendefulla relationer.

Du innehar B-kört och behärskar svenska samt engelska flytande i tal och skrift.

Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.Om företaget
Opus Bilprovning är ett av Sveriges största besiktningsföretag. Vi finns på 95 platser i landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder – och vi besiktar nära två miljoner fordon om året. Den 1 januari 2022 hade vi 504 anställda.

Miljö- och klimatfrågor är mycket viktiga för oss på Opus Bilprovning och därför klimatkompenserar vi hela vår verksamhet till 100%. Vår ambition är att vara det besiktningsföretag i Sverige som erbjuder den bästa kundupplevelsen och genom detta bli det självklara valet för alla som behöver besikta sitt fordon. Vi vill att det ska vara både enkelt, tryggt och trevligt att besikta hos oss.

Opus Bilprovning är sedan februari 2020 helhetsleverantör av besiktningstjänster. Förutom kontroll- och registreringsbesiktning av lätta och tunga fordon, besiktar vi även bland annat motorredskap, lastbilskranar, bakgavellyftar och mobila arbetsplattformar.Opus Bilprovning ägs av Arcus och Opus Bilprovnings huvudkontor är placerat i Stockholm – Vinsta.


Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Alida Antonsson på 070 664 65 81. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Visa mindre

Key Account Manager Uppland

Key Account Manager till Hedin Helsingborg Bil AB region Uppland Vill du vara en central punkt inom företagsaffären hos Hedin Bil? Vi söker nu en Key Account Manager (KAM) till Hedin Helsingborg Bil AB som ska utveckla företagsförsäljningen mot våra kunder och driva affären framåt. Om rollen Som Key Account Manager hos oss kommer du att arbeta med företagsförsäljning där du har ett helhetsansvar för försäljning, produkter, lönsamhet och kundnöjdhet. Du har... Visa mer
Key Account Manager till Hedin Helsingborg Bil AB region Uppland
Vill du vara en central punkt inom företagsaffären hos Hedin Bil? Vi söker nu en Key Account Manager (KAM) till Hedin Helsingborg Bil AB som ska utveckla företagsförsäljningen mot våra kunder och driva affären framåt.
Om rollen
Som Key Account Manager hos oss kommer du att arbeta med företagsförsäljning där du har ett helhetsansvar för försäljning, produkter, lönsamhet och kundnöjdhet. Du har en rådgivande roll där du har förmåga att se helheten och kan erbjuda hela Hedin Bils portfölj av tjänster. I arbetsuppgifterna ingår det att arbeta proaktivt med uppsökande försäljning och skapa långsiktiga samarbeten med företag.
Du kommer att tillhöra Hedin Helsingborg Bil AB som är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group. Hedin Helsingborg Bil AB är uppdelat på sex regioner från Helsingborg i Söder till Uppsala i Norr. Du kommer att ansvara för företagsförsäljningen inom Region Uppland som innefattar orterna Uppsala och Enköping.
Du ingår i vår Fleetgrupp som samarbetar över regiongränserna. Vidare kommer du ansvara för vissa kundaktiviteter och event och tjänsten innefattar en del resor. Du rapporterar till bolagets Fleet Manager.

Din profil
Du är en naturlig relationsbyggare och kan lätt skapa kontakt med människor och gillar att arbeta i team. Du är flexibel och känner stort ägandeskap för dina uppgifter och är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt. Som KAM hos Hedin Bil är det viktigt att du gillar att synas i sociala sammanhang, är strukturerad och noggrann. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet från uppsökande verksamhet med stort eget ansvar, med fokus att skapa kontakt med nya och befintliga kunder. Din personlighet värderas högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt på både event och kundträffar.

Vidare besitter du goda kunskaper i Officepaketet samt har förmåga att kommunicera såväl på svenska som engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med systemen Kobra & KSS.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Säljare av uthyrning av pensionärer i Uppsala

Ansök    Mar 22    Goveteran KB    Key account manager
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Grundat 2005. Sveriges första seniorbemanningsföretag. 
Du ska sälja in och göra affär för att hyra ut pensionärer och seniorer personal.
Två kundgrupper privatkunder och företagskunder.
Störst inom Rut är städning, ta hand om äldre och trädgård.
Störst inom Rot är lättare hantverk, handy-men's tjänster, montering och lagning.
Störst på företagssidan är fastighetsskötare till BRF, ekonomiassistenter, kontorspersonal, industriarbetare, lastbilschaufförer och personliga assistenter.

Vill du börja som säljare hos oss för att sedan ta över vår franchise i ditt distrikt?
Du behöver inte ha svaret klart för dig men vi vill berätta att möjligheten finns!
Så här ser dina möjligheter ut på GOveteran AB:
Säljare
Franchisetagare
Area developer
Delägare

Arbetsuppgifter
Prospektera
Personlig uppsökande försäljning
Kalla samtal för att boka möten
Fysiska kundbesök

Kvalifikationer
Dokumenterat duktig på att sälja och göra avslut med nöjda och återkommande kunder
Hög social förmåga
Motiveras av att ha många kontakter och bollar i luften samtidigt

Personliga egenskaper
Glad och positiv
Hög social förmåga
Älska utmaningar
Inre driv och hög motivator
Älskar tjäna pengar

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats Visa mindre

Account Manager

Ansök    Mar 8    Wehype Global AB    Key account manager
Gaming Influencer Marketing. Made Simple. At Wehype, we are on a mission to bridge the gap between brands and gamers. Powered by the Wehype platform we provide an automated, end-to-end solution for scalable gaming Influencer Marketing campaigns. How we do it? Driven by our passion for gaming, we help clients to promote their games ranging from indie products to blockbusters, and support content creators all around the world with exciting new sponsorships... Visa mer
Gaming Influencer Marketing. Made Simple.

At Wehype, we are on a mission to bridge the gap between brands and gamers.

Powered by the Wehype platform we provide an automated, end-to-end solution for scalable gaming Influencer Marketing campaigns. How we do it? Driven by our passion for gaming, we help clients to promote their games ranging from indie products to blockbusters, and support content creators all around the world with exciting new sponsorships.

With a clear vision ahead, we continue our focus to automate, streamline, and simplify Influencer Marketing within the gaming universe. Always staying hyped!

For more Information, please visit (http://www.wehype.it/)

Wehype in short:

- ???? 35+ employees in a passionate continuously growing team
- ?World-class technology built and enhanced in-house
- ???? A global company with the opportunity to build an international career


Our Values: One Team, Be Bold, Ownership, and Inspire

About the role:

Join our team and help shape the future of Influencer Marketing. We're looking for an Account Manager who thrives in a multi-cultural, high-energy environment and is as passionate about video games and Influencer Marketing as we are. You will be working closely with your colleagues in the Sales Team and have Björn Karlsson as your manager. Regardless of team, we are looking for candidates that are well organized, detail-oriented, clear communicators, and quick learners.

What you will do

- Establish and develop partnerships with the marketing departments at major game publishers & large corporations.
- Implement strategies and processes to maximize customer lifetime value and minimize churn risk while increasing overall customer satisfaction and identifying up-sell and cross-sell opportunities
- Implement both one-to-one and one-to-many customer education and learning opportunities to successfully engage with customers in order to drive product adoption
- Partner with internal teams to ensure customer needs are being met; coordinating with product, sales, marketing and campaign team
- Consistently bring creative ideas and solutions to the team on how to improve the customer experience


Who you are

- 3+ years of experience within B2B sales
- Great interest and passion in games
- It's a plus if you have worked at an Influencer Marketing Agency, Game Publisher or tech start-up.
- Fluent in English, written and spoken
- You have extraordinary project management skills, are used to collaborate cross-team and always deliver projects on time
- A highly process-driven person with an eye for details


Perks & benefits

- Learn as part of a collaborative team and grow in a fast-expanding company
- Premium work gear to get the job done
- Breakfast every day at the Office
- Gaming stations at work
- Wellness grant to cover your gym/yoga/massage costs Visa mindre

Senior Account Manager

Ansök    Mar 8    Wehype Global AB    Key account manager
Gaming Influencer Marketing. Made Simple. At Wehype, we are on a mission to bridge the gap between brands and gamers. Powered by the Wehype platform we provide an automated, end-to-end solution for scalable gaming Influencer Marketing campaigns. How we do it? Driven by our passion for gaming, we help clients to promote their games ranging from indie products to blockbusters, and support content creators all around the world with exciting new sponsorships... Visa mer
Gaming Influencer Marketing. Made Simple.

At Wehype, we are on a mission to bridge the gap between brands and gamers.

Powered by the Wehype platform we provide an automated, end-to-end solution for scalable gaming Influencer Marketing campaigns. How we do it? Driven by our passion for gaming, we help clients to promote their games ranging from indie products to blockbusters, and support content creators all around the world with exciting new sponsorships.

With a clear vision ahead, we continue our focus to automate, streamline, and simplify Influencer Marketing within the gaming universe. Always staying hyped!

For more Information, please visit (http://www.wehype.it/)

Wehype in short:

- ???? 35+ employees in a passionate continuously growing team
- ?World-class technology built and enhanced in-house
- ???? A global company with the opportunity to build an international career


Our Values: One Team, Be Bold, Ownership, and Inspire

About the role:

Join our team and help shape the future of Influencer Marketing. We're looking for a Senior Account Manager who thrives in a multi-cultural, high-energy environment and is as passionate about video games and Influencer Marketing as we are. You will be working closely with your colleagues in the Sales Team and have Björn Karlsson as your manager. Regardless of team, we are looking for candidates that are well organized, detail-oriented, clear communicators, and quick learners.

What you will do

- Establish and develop partnerships with the marketing departments at major game publishers & large corporations
- Implement strategies and processes to maximize customer lifetime value and minimize churn risk while increasing overall customer satisfaction and identifying up-sell and cross-sell opportunities
- Implement both one-to-one and one-to-many customer education and learning opportunities to successfully engage with customers in order to drive product adoption
- Partner with internal teams to ensure customer needs are being met; coordinating with product, sales, marketing and campaign team
- Consistently bring creative ideas and solutions to the team on how to improve the customer experience


Who you are

- 5+ years of experience within B2B sales
- Great interest in games
- It's a plus if you have worked at an Influencer Marketing Agency, Game Publisher or tech start-up
- Fluent in English, written and spoken
- You have extraordinary project management skils, are used to collaborate cross-team and always deliver projects on time
- A highly process-driven person with an eye for details


Perks & benefits

- Learn as part of a collaborative team and grow in a fast-expanding company
- Premium work gear to get the job done
- Breakfast every day at the Office
- Gaming stations at work
- Wellness grant to cover your gym/yoga/massage costs Visa mindre

Key Account Manager Road

Ansök    Jan 17    Ls Jobbet AB    Key account manager
Gillar du att göra affärer, är teknisk och har erfarenhet av B2B-försäljning med långa säljcyklar? Vill du vara med och bygga vidare på Swecons affär för stora strategiska Road-kunder i Sverige? Då kan du vara den vi söker! Vår Key Account affär utvecklas inom ROAD och vårt mål är att fortsätta växa. Nu söker vi dig som vill vara delaktig i denna resa och arbeta med Volvo Construction Equipments produktsortiment av kompaktering och beläggningsmaskiner. Om... Visa mer
Gillar du att göra affärer, är teknisk och har erfarenhet av B2B-försäljning med långa säljcyklar? Vill du vara med och bygga vidare på Swecons affär för stora strategiska Road-kunder i Sverige? Då kan du vara den vi söker!
Vår Key Account affär utvecklas inom ROAD och vårt mål är att fortsätta växa. Nu söker vi dig som vill vara delaktig i denna resa och arbeta med Volvo Construction Equipments produktsortiment av kompaktering och beläggningsmaskiner.
Om tjänsten
I rollen som Key Account Manager ingår både strategiskt arbete med att ta fram och budgetera en försäljningsplan och även mer operativa arbetsuppgifter såsom kundbearbetning, anbud av teknisk karaktär och leveranser. Du kommer att ansvara för utvecklingen av affärer på förmarknaden till våra större kunder.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvara för försäljningsarbetet gällande Volvo CE´s asfaltsläggare och asfaltsvältar
Planera och koordinera möten med kunder, interna möten samt även med tillverkande fabriker
Leda och driva det dedikerade Road teamet i det dagliga/operativa
Hantera och svara på anbud och offerera maskiner

I denna kombinerande roll är du också spindeln i nätet för det dagliga kring för- och eftermarknadsfrågor inom Road. Till din hjälp finns ett dedikerat team med bland annat produktspecialister och tekniker.
Arbetet kräver resor i tjänsten.
Är du nyfiken på att veta mer om våra maskiner?
Se vår introduktionsfilm här: https://www.youtube.com/watch?v=0reSW_eHr1g
Eller läs mer på vår hemsida: https://www.swecon.se/om-swecon/evenemang-sponsring/evenemang-och-initiativ/volvo-customer-center/
Om dig
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med teknisk B2B försäljning och stora kunder. Vi tror att du har arbetat med maskinförsäljning, alternativt närliggande områden som kan passa för tjänsten (exempelvis väg, anläggning eller bygg). B-körkort och god datorvana är ett krav. Du kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift.
För att lyckas i denna roll bör du ha förmågan att förstå kunderna och deras behov samt möjligheten att skapa förtroende för dina kunder. Självklart är du kommunikativ, social och har mycket god samarbetsförmåga.
Vi söker dig som vill arbeta i ett företag som präglas av teknik, affärsmannaskap, laganda, respekt och glädje. Rollen som Key Account Manager hos oss på Swecon kommer kräva hårt arbete, samt stark egen initiativkraft och uthållighet för att nå uppsatta mål.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid tillsvidare.
Placeringsort för denna tjänst är flexibel men vi ser helst att du bor och verkar från någon av våra anläggningar i Mellansverige. Våra anläggningar: https://www.swecon.se/hitta/anlaggningar/
Varmt välkommen med din ansökan senast 13 februari, urval sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag.
Frågor om tjänsten: Patrik Jismark Manager, Key Account 010-556 90 87.
Vid frågor om ansökningsprocessen: Lina Haglund, Rekryteringskonsult Jobbet.se 070-7772373.
Fackliga frågor besvaras av Monica Strömberg 010-556 34 66.
Krav
Dokumenterad erfarenhet av arbete med teknisk B2B försäljning
God svenska och engelska i tal och skrift
God datorvana
B-körkortOm arbetsgivaren - Swecon Anläggningsmaskiner AB
Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland. Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.
Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2020) i Sverige. Visa mindre

B2B Försäljare

Orapi Nordic Oy Ab tillverkar bästa teknokemiska produkter med hög kvalité. I vårt produkturval finns för professionellt bruk bland annat smörjningsmedel, lim, rengöringsmedel, aerosoler och flera specialprodukter för bland annat industri, kraftverk, verkstäder mm. Vi tar hänsyn till miljön och användarsäkerheten genom att utveckla den senaste innovativa tekniken som garanterar en bättre framtid för oss alla. Vi söker en energisk och företagsam B2B-SÄLJA... Visa mer
Orapi Nordic Oy Ab tillverkar bästa teknokemiska produkter med hög kvalité. I vårt produkturval finns för professionellt bruk bland annat smörjningsmedel, lim, rengöringsmedel, aerosoler och flera specialprodukter för bland annat industri, kraftverk, verkstäder mm.
Vi tar hänsyn till miljön och användarsäkerheten genom att utveckla den senaste innovativa tekniken som garanterar en bättre framtid för oss alla.
Vi söker en energisk och företagsam B2B-SÄLJARE. Tjänsten innebär jobb med att sälja teknokemiska produkter till andra företag, samt möjligheten att bygga varaktiga kundrelationer. Arbetet är flexibelt och självständigt. Du kommer var medlem i vårt superteam som stöder och kämpar varandra. Att lära känna vårt breda produktsortiment tillsammans med våra kunders höga kravnivå kommer att utmana dig dagligen.
Vi erbjuder dig
Möjlighet till drömlön
Fina utvecklingsmöjligheter inom bolaget
Kontinuerlig coachning och uppföljning med sälj- & ledarskapsutbildningar
Kompetenta ledare med många års erfarenhet inom försäljning och ledarskap
Team med stor målinriktning
Fast Grundlön & provisioner och bonusarVi förväntar av dig
Kan flytande svenska i både tal och skrift
Har ett stort intresse och iver av försäljning
Söker utveckling och har en stor drivkraft
Ansvarsfull och noga med sitt arbete
Motiveras av att tjäna pengarÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Key Account Manager rekryteras till Ryds Glas

Vill du bli en del av ett branschledande bolag med tydliga fortsatta tillväxtambitioner? Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ettentreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på ... Visa mer
Vill du bli en del av ett branschledande bolag med tydliga fortsatta tillväxtambitioner? Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ettentreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden. För mer information om oss, besök gärna vår hemsida www.rydsglas.se.
Nu söker Ryds Glas ytterligare en Key Account Manager till regionen Uppsala, Gävle, Sandviken och Falun med omnejd. I rollen som Key Account Manager är du en nyckelperson i vår fortsatt tillväxtresa. Du kommer självständigt bearbeta och förvalta kundrelationer på regional nivå och till din hjälp har du en stark laguppställning i ett branschledande företag med tydlig satsning på tillväxt. I ditt team ingår fem Key Account Managers, riksavtalsansvarig och kvalitetsansvarig.

Ditt fokus ligger på kundrelationer, försäljningstillväxt och lönsamhet. Du ansvarar för att utveckla Ryds Glas kundrelationer och nå våra fastställda budgetmål mot riksavtalade kunder och större avtal så som LOU och försäkringsbolag. Här får du styra hela affären med allt ifrån ett identifierat behov till leverans.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter Upprätthålla det fina samarbetet med befintliga kunder och säkerställa nya affärsmöjligheter
Vara delaktig i kundplaner och målsättningar
Ansvara för strategisk försäljning och lönsamhet per kund är i enlighet med uppsatta mål
Prissätta och offerera
Säkerställa uppföljning och leverans
Ansvara för anbud och upphandlingar i regionen
Du kommer även att ansvara för kundprojekt där ditt ansvar ligger i att se till att mål och budget möts.
Tjänstens placering och utgångspunkt är på en av verksamhetsorterna inom regionen dvs Uppsala, Gävle, Sandviken eller Falun. Resor i tjänsten sker kontinuerligt och i en stor utsträckning. Rapportering är till kommersiell chef.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har lätt för att skapa relationer, är affärsmässig och förstår kundens behov både på kort och lång sikt. Arbetet kräver att du har en god förhandlingsvana, är självständig och har en förmåga att se både helhet så väl som detaljer. Vidare är du kommunikativ, lösningsorienterad och är ett gott föredöme både internt och externt. Som Key Account Manager tar du ett aktivt ansvar för resultat och relation med befintliga och framtida kunder.

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst fem års erfarenhet ifrån likande försäljning mot nyckelkunder, gärna inom byggsektorn. Du har tidigare arbetat mot uppsatt budget, där du har levererat goda resultat och bidragit till att utveckla affären. Du är en van affärssystemanvändare och har i övrigt goda IT-kunskaper.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart – med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.
Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan
Vill du också vara med och förändra utsikten inom glasbranschen? I den här rekryteringen samarbetar Ryds Glas med OnePartnerGroup.
Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Key Account Manager rekryteras till Ryds Glas

Vill du bli en del av ett branschledande bolag med tydliga fortsatta tillväxtambitioner? Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ettentreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på ... Visa mer
Vill du bli en del av ett branschledande bolag med tydliga fortsatta tillväxtambitioner? Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ettentreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden. För mer information om oss, besök gärna vår hemsida www.rydsglas.se.
Nu söker Ryds Glas ytterligare en Key Account Manager till regionen Uppsala, Gävle, Sandviken och Falun med omnejd. I rollen som Key Account Manager är du en nyckelperson i vår fortsatt tillväxtresa. Du kommer självständigt bearbeta och förvalta kundrelationer på regional nivå och till din hjälp har du en stark laguppställning i ett branschledande företag med tydlig satsning på tillväxt. I ditt team ingår fem Key Account Managers, riksavtalsansvarig och kvalitetsansvarig.

Ditt fokus ligger på kundrelationer, försäljningstillväxt och lönsamhet. Du ansvarar för att utveckla Ryds Glas kundrelationer och nå våra fastställda budgetmål mot riksavtalade kunder och större avtal så som LOU och försäkringsbolag. Här får du styra hela affären med allt ifrån ett identifierat behov till leverans.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter Upprätthålla det fina samarbetet med befintliga kunder och säkerställa nya affärsmöjligheter
Vara delaktig i kundplaner och målsättningar
Ansvara för strategisk försäljning och lönsamhet per kund är i enlighet med uppsatta mål
Prissätta och offerera
Säkerställa uppföljning och leverans
Ansvara för anbud och upphandlingar i regionen
Du kommer även att ansvara för kundprojekt där ditt ansvar ligger i att se till att mål och budget möts.
Tjänstens placering och utgångspunkt är på en av verksamhetsorterna inom regionen dvs Uppsala, Gävle, Sandviken eller Falun. Resor i tjänsten sker kontinuerligt och i en stor utsträckning. Rapportering är till kommersiell chef.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har lätt för att skapa relationer, är affärsmässig och förstår kundens behov både på kort och lång sikt. Arbetet kräver att du har en god förhandlingsvana, är självständig och har en förmåga att se både helhet så väl som detaljer. Vidare är du kommunikativ, lösningsorienterad och är ett gott föredöme både internt och externt. Som Key Account Manager tar du ett aktivt ansvar för resultat och relation med befintliga och framtida kunder.

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst fem års erfarenhet ifrån likande försäljning mot nyckelkunder, gärna inom byggsektorn. Du har tidigare arbetat mot uppsatt budget, där du har levererat goda resultat och bidragit till att utveckla affären. Du är en van affärssystemanvändare och har i övrigt goda IT-kunskaper.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart – med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.
Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan
Vill du också vara med och förändra utsikten inom glasbranschen? I den här rekryteringen samarbetar Ryds Glas med OnePartnerGroup.
Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Key Account Manager, Hectronic

HECTRONIC AB är det ledande svenska företaget inom utveckling och tillverkning av inbyggnadslösningar baserade på PC-teknologi. Företagets egen tekniska expertis inom hårdvara och mjukvara för embedded system, gör att företaget kan erbjuda full teknisk kontroll och möjliggöra snabbare framtagande av kundanpassade och optimerade system, än konkurrenterna. Detta har gjort bolaget till en strategisk produktutvecklingspartner till många av Nordens ledande indu... Visa mer
HECTRONIC AB är det ledande svenska företaget inom utveckling och tillverkning av inbyggnadslösningar baserade på PC-teknologi. Företagets egen tekniska expertis inom hårdvara och mjukvara för embedded system, gör att företaget kan erbjuda full teknisk kontroll och möjliggöra snabbare framtagande av kundanpassade och optimerade system, än konkurrenterna. Detta har gjort bolaget till en strategisk produktutvecklingspartner till många av Nordens ledande industriföretag. Läs mer på: www.hectronic.se (http://www.hectronic.se/)

HECTRONIC befinner sig nu i en mycket stark expansionsfas och söker därför

EN KEY ACCOUNT MANAGER till vårt växande team i våra nybyggda lokaler i Uppsala

Vi erbjuder ett mycket intressant och givande arbete, i en stimulerande och kreativ organisation, med stora möjligheter att påverka din arbetssituation och försäljningsprocessen. Jobbet som Key Account Manager har ett stort inslag av nykundsbearbetning, men består även av merförsäljning till befintliga kunder. Befattningen innebär budget- och affärsansvar för ett antal större och medelstora OEM-kunder.

Våra kunder finns främst inom tillverkande industri i Mälardals-, Göteborgs- och Malmöregionerna.

För att lyckas i befattningen som Key Account Manager bör du ha:

- en teknisk utbildning i grunden
- minst 3 års erfarenhet av försäljning, företrädesvis komponenter och systemlösningar till industriella OEM-kunder som använder inbyggda system i sina produkter.
- är väl införstådd med in-design processen och har god förståelse för våra kunders behov och krav.
- du bör kunna driva långa säljprocesser med ett stort mått av självständighet.


Vi förutsätter att du är/har:

- självgående och affärsmässigt driven
- att du behärskar engelska och svenska väl i tal och skrift.
- vidare har du övergripande kunskap kring Embedded PC och applikationsområden som datakom/telekom, industriell automation, fordonsdatorer och försvar.
- Har körkort då tjänsten innebär en del resor, företrädesvis inom Sverige men även Norge och Danmark.


Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fred Bengtsson på telefon 0737-817371 Visa mindre

Partnership Manager

Ansök    Dec 21    Wehype Global AB    Key account manager
Video games, Influencer Marketing, Twitch and YouTube Gaming - is that something you are passionate about? We're looking for Partnership Manager who thrives in a fast-paced, high-energy environment and who lives and breathes games and the whole internet culture. At Wehype we connect brands and gamers through influencer marketing specialized in Youtube and Twitch. Since the start in 2016, we have more than doubled in size every year working with global br... Visa mer
Video games, Influencer Marketing, Twitch and YouTube Gaming - is that something you are passionate about?

We're looking for Partnership Manager who thrives in a fast-paced, high-energy environment and who lives and breathes games and the whole internet culture.

At Wehype we connect brands and gamers through influencer marketing specialized in Youtube and Twitch. Since the start in 2016, we have more than doubled in size every year working with global brands like EA, Logitech, Ubisoft and many more. We are an international group of people with a common passion for gaming.

What you will do

- Establish and develop partnerships with the marketing departments at major game publishers & large corporations.
- Implement strategies and processes to maximize customer lifetime value and minimize churn risk while increasing overall customer satisfaction and identifying up-sell and cross-sell opportunities
- Implement both one-to-one and one-to-many customer education and learning opportunities to successfully engage with customers in order to drive product adoption
- Partner with internal teams to ensure customer needs are being met; coordinating with product, sales, marketing and campaign team
- Consistently bring creative ideas and solutions to the team on how to improve the customer experience


Who you are

- 3+ years of experience within B2B sales
- You have likely worked at an influencer marketing agency, game publisher or tech start-up. Also, huge plus if you've been client-facing and have managed multiple client accounts or worked with Twitch and/or YouTube before.
- Fluent in English, written and spoken
- You have extraordinary project management, are used to collaborate cross-team and always deliver projects on time
- A highly process-driven person with an eye for details


Perks & benefits

- Premium work gear to get the job done
- Gaming stations at work
- Wellness grant to cover your gym/training costs Visa mindre

Area Manager Camozzi Stockholmsregionen

Ansök    Sep 20    Experis AB    Key account manager
Camozzi expanderar och söker en driven Area Manager med erfarenhet av försäljning inom automation till den svenska industrin. Om rollen I linje med Camozzis satsning kommer du att få en viktig roll när det gäller att bygga upp försäljningen till såväl nya som existerande kunder inom regionen. Du har en teknisk bakgrund gärna inom elektronik eller mekatronik och brinner för att bygga relationer, driva projekt och göra affärer. Har du tidigare arbetat mot ... Visa mer
Camozzi expanderar och söker en driven Area Manager med erfarenhet av försäljning inom automation till den svenska industrin.

Om rollen
I linje med Camozzis satsning kommer du att få en viktig roll när det gäller att bygga upp försäljningen till såväl nya som existerande kunder inom regionen. Du har en teknisk bakgrund gärna inom elektronik eller mekatronik och brinner för att bygga relationer, driva projekt och göra affärer. Har du tidigare arbetat mot fordonsindustrin eller Life Science ser vi detta som en stor merit. I rollen kommer du att fokusera på Stockholmsregionen men rätt person kan utgå från närliggande distrikt.

Utöver ovan kommer du även att arbeta med

* Ansvara för att bygga upp relationer samt vidareutveckla försäljningen på redan köpande kunder.
* Uppsökande av nya potentiella OEM kund.
* Driva projekt stora och intressanta projekt med våra produktspecialister.
* Identifiera, förhandla och stänga försäljningsmöjligheter.


Om dig som söker
Du som söker denna spännande och utvecklande roll bör ha ett antal års erfarenhet av försäljning mot OEM kunder inom industriell automation. Du kan ha en utbildning som ingenjör inom relevant område, alternativt har du förvärvat den erfarenheten genom arbete.

Som person har du ett starkt driv och brinner för att göra affärer, du har även en god förmåga att bygga upp och förvalta relationer.

Har du dessutom erfarenhet av försäljning mot Life Science eller fordonsindustrin ser vi detta som väldigt meriterande.
Du har goda kunskaper i Excel och är flytande i både svenska och engelska.


Om Camozzi
Camozzi Automation AB ingår som helägt dotterbolag i Camozzi Group i Italien, med totalt cirka 4000 anställda. Den svenska verksamheten har sitt säte i Malmö och omsätter knappt 100 miljoner. Camozzi Automation erbjuder ett omfattande program bestående av produkter, kundanpassade lösningar och utbildning inom industriell automation med målsättningen att öka kundernas effektivitet.


Hur söker jag denna tjänst?
I denna rekrytering samarbetar Camozzi med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup.
Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Patrik Nordberg på [email protected] eller rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup [email protected]

Sista ansökningsdag för rollen är söndag 17e oktober.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Area Manager Camozzi Göteborgsregionen!

Ansök    Okt 18    Experis AB    Key account manager
Camozzi expanderar och söker en driven Area Manager med erfarenhet av försäljning inom automation till den svenska industrin. Om rollen I linje med Camozzis satsning kommer du att få en viktig roll när det gäller att bygga upp försäljningen till såväl nya som existerande kunder inom regionen. Du har en teknisk bakgrund gärna inom elektronik eller mekatronik och brinner för att bygga relationer, driva projekt och göra affärer. Har du tidigare arbetat mot ... Visa mer
Camozzi expanderar och söker en driven Area Manager med erfarenhet av försäljning inom automation till den svenska industrin.

Om rollen
I linje med Camozzis satsning kommer du att få en viktig roll när det gäller att bygga upp försäljningen till såväl nya som existerande kunder inom regionen. Du har en teknisk bakgrund gärna inom elektronik eller mekatronik och brinner för att bygga relationer, driva projekt och göra affärer. Har du tidigare arbetat mot fordonsindustrin eller Life Science ser vi detta som en stor merit. I rollen kommer du att fokusera på Stockholmsregionen men rätt person kan utgå från närliggande distrikt.

Utöver ovan kommer du även att arbeta med

* Ansvara för att bygga upp relationer samt vidareutveckla försäljningen på redan köpande kunder.
* Uppsökande av nya potentiella OEM kund.
* Driva projekt stora och intressanta projekt med våra produktspecialister.
* Identifiera, förhandla och stänga försäljningsmöjligheter.


Om dig som söker
Du som söker denna spännande och utvecklande roll bör ha ett antal års erfarenhet av försäljning mot OEM kunder inom industriell automation. Du kan ha en utbildning som ingenjör inom relevant område, alternativt har du förvärvat den erfarenheten genom arbete.

Som person har du ett starkt driv och brinner för att göra affärer, du har även en god förmåga att bygga upp och förvalta relationer.

Har du dessutom erfarenhet av försäljning mot Life Science eller fordonsindustrin ser vi detta som väldigt meriterande.
Du har goda kunskaper i Excel och är flytande i både svenska och engelska.


Om Camozzi
Camozzi Automation AB ingår som helägt dotterbolag i Camozzi Group i Italien, med totalt cirka 4000 anställda. Den svenska verksamheten har sitt säte i Malmö och omsätter knappt 100 miljoner. Camozzi Automation erbjuder ett omfattande program bestående av produkter, kundanpassade lösningar och utbildning inom industriell automation med målsättningen att öka kundernas effektivitet.

Hur söker jag denna tjänst?
I denna rekrytering samarbetar Camozzi med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup.
Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Patrik Nordberg på [email protected] eller rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup [email protected]

Sista ansökningsdag för rollen är söndag 31 oktober.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Senior Partnership Manager

Ansök    Nov 15    Wehype Global AB    Key account manager
Video games, Influencer Marketing, Twitch and YouTube Gaming - is that something you are passionate about? We're looking for Senior Partnership Manager who thrives in a fast-paced, high-energy environment and who lives and breathes games and the whole internet culture. At Wehype we connect brands and gamers through influencer marketing specialized in Youtube and Twitch. Since the start in 2016, we have more than doubled in size every year working with gl... Visa mer
Video games, Influencer Marketing, Twitch and YouTube Gaming - is that something you are passionate about?

We're looking for Senior Partnership Manager who thrives in a fast-paced, high-energy environment and who lives and breathes games and the whole internet culture.

At Wehype we connect brands and gamers through influencer marketing specialized in Youtube and Twitch. Since the start in 2016, we have more than doubled in size every year working with global brands like EA, Logitech, Ubisoft and many more. We are an international group of people with a common passion for gaming.

What you will do

- Manage, organize and project lead multiple ongoing influencer marketing campaigns on a global scale
- Use our technology to effectively manage the campaigns - including overseeing invitation and onboarding of influencers, handling logistics, and monitoring sponsored content - and assume full ownership of deadlines and processes
- Manage ongoing conversation and gather assets from brands.
- Ensure that the campaign's goals, timeline, and budget are adhered to
- Evaluate and analyze campaign key metrics


Who you are

- 3-5 years of experience within B2B sales
- You have likely worked at an ad agency, a marketing team or tech start-up. Also, huge plus if you've been client-facing and have managed multiple client accounts or worked with Twitch and/or YouTube before.
- Fluent in English, written and spoken
- You have extraordinary project management, are used to collaborate cross-team and always deliver projects on time
- A highly process-driven person with an eye for details


Perks & benefits

- Premium work gear to get the job done
- Gaming stations at work
- Wellness grant to cover your gym/training costs Visa mindre

Säljchef

Säljchef till Elite Hotels i Uppsala Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med över 40 kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i Norr. Varje Hotell har sin unika historia, så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Att bo hos oss på Elite Hotels skall alltid vara något utöver att bara ta in på ett hotell. Vi vill sprida glädje och l... Visa mer
Säljchef till Elite Hotels i Uppsala

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med över 40 kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i Norr. Varje Hotell har sin unika historia, så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Att bo hos oss på Elite Hotels skall alltid vara något utöver att bara ta in på ett hotell. Vi vill sprida glädje och leverera en totalupplevelse, där känslan av tradition, kvalitet och flärd genomsyrar allt vi gör.

Elite Hotels är ett entreprenöriellt företag där vi värdesätter initiativförmåga, flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. Hos oss behöver du både kunna ta initiativ och genomföra. 

För rätt kandidat väntar ett stimulerande och utmanande jobb i ett av Sveriges mest framgångsrika och expansiva hotellföretag.

Välkommen att utforska din nästa utmaning på Elite Hotels!

Att jobba som säljchef

Som säljchef kommer du att ansvara för att prospektera, boka möten, skicka offerter och skriva avtal. Därefter kommer man att förvalta nya, samt gamla kunder hos Elite Hotels. Fokuset kommer ligga hos dig som kandidat att ?vara kreativ i ditt sätt att jobba. Samhället börjat sakta men säkert öppna upp igen, vilket gör att fler bolag kommer börja jobba på resande fot. Din marknad kommer vara inom bygg och event-branschen. Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från att hitta och utveckla affärer hos befintliga och helt nya kunder, utveckla partnersamarbeten, driva in direkta affärer, göra nykundsbearbetning samt större avtalsförhandlingar och upphandlingar. I denna roll ingår det inget personalansvar däremot kommer du att sitta med i Ledningsgruppen.

 Vem är du? 

Du som söker denna roll passar in på följande:

·       Du drivs av försäljning och tycker det är givande att jobba mot tydliga mål

·       Gedigen erfarenhet inom b2b-försäljning

·       Du trivs att arbeta med både telefon, fysiska möten och mot långsiktiga relationer

·       Strukturerad och förstår vikten av det administrativa arbetet

·       Ansvarstagande, långsiktig och en vilja att utvecklas inom nya områden

Körkort är ett krav för denna tjänst

Praktikaliteter:

·       Omfattning: 100% tillsvidare

·       Start: Omgående

·       Ort: Uppsala

·       Lön: Enligt överenskommelse

·    Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Rekryteringsprocessen hanteras av Kraftsam Rekrytering & Bemanning och Elite hotels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Kraftsam.

Du söker med CV och personligt brev där du beskriver varför just du passar för tjänsten. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Säljchef

Säljchef till Elite Hotels i Uppsala Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med över 40 kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i Norr. Varje Hotell har sin unika historia, så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Att bo hos oss på Elite Hotels skall alltid vara något utöver att bara ta in på ett hotell. Vi vill sprida glädje och l... Visa mer
Säljchef till Elite Hotels i Uppsala

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med över 40 kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i Norr. Varje Hotell har sin unika historia, så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Att bo hos oss på Elite Hotels skall alltid vara något utöver att bara ta in på ett hotell. Vi vill sprida glädje och leverera en totalupplevelse, där känslan av tradition, kvalitet och flärd genomsyrar allt vi gör.

Elite Hotels är ett entreprenöriellt företag där vi värdesätter initiativförmåga, flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. Hos oss behöver du både kunna ta initiativ och genomföra. 

För rätt kandidat väntar ett stimulerande och utmanande jobb i ett av Sveriges mest framgångsrika och expansiva hotellföretag.

Välkommen att utforska din nästa utmaning på Elite Hotels!

Att jobba som säljchef

Som säljchef kommer du att ansvara för att prospektera, boka möten, skicka offerter och skriva avtal. Därefter kommer man att förvalta nya, samt gamla kunder hos Elite Hotels. Fokuset kommer ligga hos dig som kandidat att ?vara kreativ i ditt sätt att jobba. Samhället börjat sakta men säkert öppna upp igen, vilket gör att fler bolag kommer börja jobba på resande fot. Din marknad kommer vara inom bygg och event-branschen. Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från att hitta och utveckla affärer hos befintliga och helt nya kunder, utveckla partnersamarbeten, driva in direkta affärer, göra nykundsbearbetning samt större avtalsförhandlingar och upphandlingar. I denna roll ingår det inget personalansvar däremot kommer du att sitta med i Ledningsgruppen.

 Vem är du? 

Du som söker denna roll passar in på följande:

·       Du drivs av försäljning och tycker det är givande att jobba mot tydliga mål

·       Gedigen erfarenhet inom b2b-försäljning

·       Du trivs att arbeta med både telefon, fysiska möten och mot långsiktiga relationer

·       Strukturerad och förstår vikten av det administrativa arbetet

·       Ansvarstagande, långsiktig och en vilja att utvecklas inom nya områden

Körkort är ett krav för denna tjänst

Praktikaliteter:

·       Omfattning: 100% tillsvidare

·       Start: Omgående

·       Ort: Uppsala

·       Lön: Enligt överenskommelse

·    Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Rekryteringsprocessen hanteras av Kraftsam Rekrytering & Bemanning och Elite hotels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Kraftsam.

Du söker med CV och personligt brev där du beskriver varför just du passar för tjänsten. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Elite Hotels AB har ett samarbete med Kraftsam R&B AB så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. Vid frågor om tjänsten kontakta [email protected] Visa mindre

KAM/Säljare till Frontwalker Uppsala

Ansök    Sep 15    Happy Boss AB    Key account manager
Om företaget Frontwalker ingår i Empir Group. Företaget startade 1996 under namnet IT-Arkitekterna. Sedan 2011 heter de Frontwalker och är numera en del av den börsnoterade koncernen Empir Group. Frontwalker Uppsala är IT-konsulter med lång erfarenhet av att utveckla och förvalta digitala system. De arbetar främst inom e-hälsa och har kompetens att omvandla visioner och idéer till effektiva och säkra IT-lösningar. Deras kunder är organisationer och företa... Visa mer
Om företaget

Frontwalker ingår i Empir Group. Företaget startade 1996 under namnet IT-Arkitekterna. Sedan 2011 heter de Frontwalker och är numera en del av den börsnoterade koncernen Empir Group. Frontwalker Uppsala är IT-konsulter med lång erfarenhet av att utveckla och förvalta digitala system. De arbetar främst inom e-hälsa och har kompetens att omvandla visioner och idéer till effektiva och säkra IT-lösningar. Deras kunder är organisationer och företag med behov av skräddarsydda systemlösningar med hög kvalitet. De är ett starkt sammansvetsat team som är vana att samarbeta och gärna delar med sig av sina erfarenheter. Kontoret genomsyras av en härlig atmosfär, det är aldrig långt till skratt och det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig internt på bolaget, såväl erfarenhets- som kompetensmässigt. Tjänsten utgår från Frontwalkers centralt belägna kontor i Uppsala på Stora Torget 4 (https://www.google.se/maps/place/Frontwalker+Uppsala+AB/@59.8586062,17.6360343,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x465fcbf739c85e65:0xefb2fb6855350e!8m2!3d59.8586062!4d17.6382283).Om dig

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av att skapa långsiktiga, hållbara partnerskap och relationer. För dig är det en självklarhet att vilja förstå dina kunders behov och deras verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom e-hälsa och life science. Som person har du ett affärsmässigt och innovativt tankesätt. Du är en social person som gillar att stå på scen. Vi tror att du föredrar ett arbete där det händer mycket, därför förstår du värdet i att vara strukturerad, ordningsam och effektiv vilket även genomsyrar ditt arbetssätt. Du ser möjligheten i värdeskapande för kunder genom IT och användandet av ny teknologi.Dina arbetsuppgifter

- Aktivt arbeta för att hitta nya möjligheter att sälja in Frontwalkers konsulter, team och åtaganden

- Vara delaktig i det strategiska arbetet inom Frontwalkers affärsområde genom att påverka och bygga långsiktiga relationer med kunder

- Ha ett helhetsansvar för ett definierat område med ett antal existerande och potentiella kunder

- Självständigt förhandla avtal gentemot kund

- Driva olika affärsprojekt i syfte att öka företagets tillväxt och stötta företagets externa kommunikation

- Medverka i olika kundevent och sammanhangSkallkrav

- Erfarenhet av komplex relationsskapande tjänsteförsäljning

- Kunskap och förståelse för systemutveckling generellt och systemets livscykel

- Erfarenhet av e-hälsa och/eller life science

- Akademisk utbildning inom relevant område

- Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska, såväl tal som skrift

- Erfarenhet från IT-konsultbranschen är meriterande

- LedarpotentialÖvrigt

Vi kommer i denna process att träffa kandidater löpande, och tycker du att ovan låter som något för dig ser vi gärna att vi får din ansökan omgående. Ansökan eller frågor kring rollen eller processen kan riktas till [email protected] Visa mindre

Key Account Manager till Skyltstället!

Ansök    Jun 11    Poolia Sverige AB    Key account manager
Gillar du problemlösning och försäljning? Är du en relationsbyggare med starkt driv? Då kan det här vara rätt tjänst för dig. Vi söker nu en Key Account Manager till Skyltstället, där du tillsammans med företaget får möjligheten att utveckla KAM-rollen. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som Key Account Manager ansvarar du för att knyta nya, större kunder till Skyltstället och driva försäljningen mot fler avta... Visa mer
Gillar du problemlösning och försäljning? Är du en relationsbyggare med starkt driv? Då kan det här vara rätt tjänst för dig. Vi söker nu en Key Account Manager till Skyltstället, där du tillsammans med företaget får möjligheten att utveckla KAM-rollen. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Som Key Account Manager ansvarar du för att knyta nya, större kunder till Skyltstället och driva försäljningen mot fler avtalskunder på nationell nivå. Du har det övergripande kundansvaret, både för bearbetning av nya och vård av befintliga kunder. Du arbetar proaktivt med att bredda och utveckla affärer ute hos kunden och hjälpa dem lyfta sina varumärken.

Du planerar och strukturerar din egen tid och du arbetar utifrån en egen budget med att definiera och genomföra företagets KAM-strategi. Vidare kommer du att planera och synkronisera ditt arbete med våra lokala franchisetagare. En hel del resande förekommer. Du kommer därför att ha tillgång till tjänstebil. Du utgår från hemmet men arbetar 1-2 dagar i veckan från kontoret i Linköping.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Passionerat genomföra och utveckla kundmöten inom ditt kundområde
- Bearbeta din kundplattform samt utveckla nya affärsrelationer
- Driva förhandlingar samt teckna avtal med nya och befintliga kunder
- Projektleda arbetet vid upphandlingar, beställningar samt offerthantering
- Uppföljning och utvärdering av genomförda leveranser

Vem är du?
Du som söker har erfarenhet som företagssäljare. Du bör tidigare ha arbetat med försäljning av både produkter och tjänster mot både större och mindre kunder. Erfarenhet/kunskap från skylt eller reklambranschen och tidigare erfarenheter kring att arbeta med avtalskunder är meriterande, men inget krav.

För att passa i rollen brinner du för uppsökande försäljning och motiveras av att bygga långsiktiga och professionella kundrelationer. Affärsutveckling och nyfikenhet är ord som du identifierar dig med. Vi ser dessutom att du är social och en duktig relationsbyggare och inte drar dig för dialog med kunder på olika nivåer. Vi ser att du har ett brett kontaktnät i alla branscher eftersom affärsrelationer är en central del i rollen. B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Om verksamheten
Skyltstället är en rikstäckande helhetsleverantör inom varumärkesprofilering. Våra lokalkontor, finns alltid nära till hands med kompetenta säljare, projektledare och montörer. Tillsammans med våra utvalda leverantörer arbetar vi med att tillgodose varje kunds specifika behov. Skyltstället finns idag på 38 orter och detta är den första KAM-rollen i företaget, vilket ger dig stor chans att växa tillsammans med bolaget i denna spännande utmaning. Visa mindre

Regionsäljare/KAM - Marknadsledande produkter inom trädgård och odling

Ansök    Jul 19    Poolia Sverige AB    Key account manager
Är du en driven säljare som kan ansvara för en egen region (Öst)? Tycker du att det är genuint roligt att arbeta mot retail och se till att produkter exponeras på rätt sätt för att nå ut till slutkonsumenterna? Vill du dessutom arbeta med ledande produkter, välkända för de flesta som har en egen trädgård, som exempelvis Stroller, Myrr och Solabiol? Då kan vi ha en väldigt rolig framtid tillsammans! Om tjänsten SBM Life Science erbjuder produkter för odli... Visa mer
Är du en driven säljare som kan ansvara för en egen region (Öst)? Tycker du att det är genuint roligt att arbeta mot retail och se till att produkter exponeras på rätt sätt för att nå ut till slutkonsumenterna? Vill du dessutom arbeta med ledande produkter, välkända för de flesta som har en egen trädgård, som exempelvis Stroller, Myrr och Solabiol? Då kan vi ha en väldigt rolig framtid tillsammans!

Om tjänsten
SBM Life Science erbjuder produkter för odling och trädgårdsarbete. Våra produkter, som ofta är marknadsledande inom sina segment, säljs via de flesta relevanta återförsäljare i Sverige. Vi arbetar mot allt från stora affärskedjor till specialiserade handelsträdgårdar. Försäljningen till slutkonsumenten sker fysiskt i butik men också via våra kunders webbshopar. Branschen är inne i en viktig förändring där vi är en drivande aktör i en förändring mot allt mer ekologiska, miljövänliga alternativ.

Som Regionsäljare/KAM kommer du att ansvara för region Öst som har sin bas i Mälardalsområdet. Då vårt huvudkontor finns i Lund kommer du att utgå från hemmet eller hitta en lokal kontorslösning som passar just dig.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Regionsäljare/KAM blir ditt huvudansvar att hitta, bygga och hantera lönsamma relationer med våra återförsäljare. Du bidrar till att lönsamt öka försäljningen i ditt egna distrikt och skapa långsiktiga relationer med våra kunder som gynnar alla parter. I din arbetsvardag bearbetar du nya återförsäljare men hittar även nya kontaktytor och breddar sortimentet hos befintliga kunder.

Produkterna är till sin natur säsongsberoende varför du blir ett viktigt bollplank i frågor som rör vilka produkter som skall exponeras vid ett viss tillfälle. Säsongerna gör arbetet naturligt omväxlande där du under hösten kan lägga mer tid på övergripande förhandlingar och strategiarbete medan våren och sommaren är en period där du är väldigt aktiv på de platser där våra produkter säljs.


Vem är du?
Vi söker dig som har viljan och drivet att lyckas. Du är en positiv och organiserad person som kan arbeta självständigt och som tar egna initiativ. Du arbetar med försäljning redan idag och vet vad det innebär att ta ansvar för en större geografisk region. Du är van att driva affärer från ax till limpa och har en förståelse för såväl stora, komplexa affärcykler på strategisk nivå som snabba affärer för att kunna lösa kundens omedelbara behov "här och nu". Du arbetar troligen med produktförsäljning mot retail-ledet redan idag och kan ta diskussioner kring sortimentval och butiksexponering hos stora, komplexa organisationer.
Vi är intresserad både av dig som har en mer junior roll inom försäljning och som vill ta nästa steg i din utveckling samt av dig som redan idag har en liknande roll som denna med goda resultat.

Minst lika viktigt som dina erfarenheter är dina personliga egenskaper. Som person är du uthållig och målmedveten i ditt agerande. Liksom vi är du passionerad kring det du gör och du vet att affärerna görs i en frekvent dialog med kunderna. Du älskar att träffa olika typer av människor men uppskattar också den avkoppling det innebär att ibland vara ensam i bilen eller på kontoret. Naturligtvis har du körkort och du behärskar svenska och engelska helt obehindrat.

Om verksamheten
SBM Life Science AB är det nordiska dotterbolaget till ett franskt, familjeägt företag (EUR 250 miljoner i omsättning) med totalt 600 anställda som specialiserat sig på trädgårdsprodukter för såväl hemmabruk som professionella odlare. Den nordiska produktportföljen är en av marknadens starkaste med varumärken som STROLLER®, TRIM®, MYRR® och Solabiol®. SBM Life Science AB är representerade i Sverige, Norge, Danmark och Finland och totalt är vi ca 30 anställda.

SBM Life Science erbjuder en möjlighet att bli del av ett företag med starka värden, ett fantastiskt team och jobba med produkter som bidrar med att förgylla våra konsumenters vardag.


I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Poolia. Frågor om tjänsten besvaras via mail till [email protected] Visa mindre

KEY ACCOUNT MANAGER SWEDEN - Sundström Safety AB

Sundström Safety AB was founded in 1926 and is a reputable and successful supplier of high-quality respiratory protection. The company is family owned and the business includes development, manufacture and sales of the products. The business has sales of approximately 450 million SEK and the products are marketed and sold in over 30 countries through well-established partnerships with distributors. The products are manufactured in our modern production fac... Visa mer
Sundström Safety AB was founded in 1926 and is a reputable and successful supplier of high-quality respiratory protection. The company is family owned and the business includes development, manufacture and sales of the products. The business has sales of approximately 450 million SEK and the products are marketed and sold in over 30 countries through well-established partnerships with distributors. The products are manufactured in our modern production facility in Lagan (Sweden). Sundström currently has 170 employees. Most employees work in Lagan, but sales organizations are in also Europe, Asia and the USA.

We are looking for:

Key Account Manager with customer responsibility for our sales in the Northern part of Sweden as the main working area.

You will have a key role in our sales work towards distributors, retailers and end users. You are part of the company's Nordic Sales Team which today consist of three Key Account Managers and one Sales Manager, but you are also apart of Sundström whole Sales & Marketing department which consist of 30 employees where you actively collaborate and contribute in the sales work. The service reports to the Sales Manager Nordic.

The position involves a lot of traveling, so it is important that it suits you.

Example of main work activities:

• visit end user with distributors and / or retailers
• educate and implement practical fit tests, etc. to end users
• assist customers with technical support directly or through technical services
• prepare a detailed activity and travel plans for the next six months and a rough plan for the following six months
• maintain and develop existing customer database by running reporting in CRM systems
• attend exhibitions and customer activites
• sales and profit responsibility for assigned markets and / or customers
• draw up annual action plan with associated cost budget for each market and / or customer
• establish an annual marketing plan in conjunction with the customer

The service requires relevant academic education and courses connected to the position. You need to have had a few years of work in similar positions. Experience in the PPE industry and especially in the field of respiratory protection gives extra merits. Good command in the local language and English in speech and writing is required. Knowledge in other languages is a merit. You are used to working in office 365 (the Office package) and have knowledge in working with CRM system.

We are looking for you who have a good business sense and are good at developing business relationships, both externally and internally. You are professional, goal oriented, self-motivated and service minded. As a person you are also a team player with high social competence, good communication - and presentation skills. Your are also comfortable in using digital tools such as Teams, Zoom and Qlikview among others.

We can offer you, stimulating sales work with fantastic products that saves lives. Sundström Safety also offers work in good working environment with knowledgeable colleagues and partners.

In this recruitment Sundström Safety AB are co-working with Finnveden Säljkraft AB. We apply ongoing selection, so please apply at www.finnvedensaljkraft.se

For questions regarding the position contact Sales Manager Nordic, Erik Timén at +46 10 4848 752. Visa mindre

Senior KAM

Ansök    Maj 21    Ls Jobbet AB    Key account manager
Vi på Smartab är stolta över våra goda kundrelationer och avtal och ser en stor potential i att utveckla vår KAM-strategi vidare. Nu söker vi dig som vill leda det arbetet framåt! Vi rekryterar därför en ny nyckelroll hos oss som Senior KAM! Om tjänsten Även om rollen är ny så har vi på Smartab arbetat med storkunder under alla år, men nu behöver vi dig som ser över helheten och bygger strukturer och strategi. Som Senior KAM rapporterar du till vår försälj... Visa mer
Vi på Smartab är stolta över våra goda kundrelationer och avtal och ser en stor potential i att utveckla vår KAM-strategi vidare. Nu söker vi dig som vill leda det arbetet framåt! Vi rekryterar därför en ny nyckelroll hos oss som Senior KAM!
Om tjänsten
Även om rollen är ny så har vi på Smartab arbetat med storkunder under alla år, men nu behöver vi dig som ser över helheten och bygger strukturer och strategi.
Som Senior KAM rapporterar du till vår försäljningschef, men rollen är väldigt självständig och vi förväntar oss att det är du som driver planering, budgetering, uppföljning och rapportering för ditt område. Du kommer att ingå i vår KA-avdelning där visst operativt stöd kommer att finnas.
Ditt viktigaste fokus är naturligtvis våra storkunder där du hanterar hela processen från prospektering till kundvård. Kontakten med kunderna tar upp en stor del av din arbetstid.
Arbetet innebär stor kontakt med funktionerna på vårt huvudkontor i Uppsala och självklart även med våra säljare runt om i landet som i de flesta fall jobbar nära storkunderna.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Definiera, planera och genomföra företagets KAM-strategi
Driva förhandlingar från A till Ö
Utveckla och underhålla befintliga affärsrelationer
Identifiera och bearbeta nya affärsrelationer
Säkra avtal och driva merförsäljning
Implementera avtal på ett effektivt sätt
Utveckla affären tillsammans med kunderna
Driva, leda och involvera interna resurser och kompetenser i KAM-arbetet

Dina kontaktytor kommer att vara väldigt varierande och under en arbetsdag kan du ha kontakt med såväl en verkstadchef som en inköps- eller miljöavdelning.
Eftersom det här är en ny roll hos oss kommer det finnas goda möjligheter att påverka utformningen av tjänsten baserat på dina tidigare erfarenheter.
Om dig
Du har minst 5 års erfarenhet som KAM eller liknande och är en van förhandlare. B-körkort och god systemvana är ett krav. Har du arbetat med kemikalier eller mot miljöavdelningar tidigare ser vi det som ett plus. God engelska är ett krav för tjänsten då all kontakt med Autosmart sker på engelska.
Som person är du målmedveten, analytisk och motiveras av att stänga affärer. Du är strukturerad och har en god förmåga att organisera och dokumentera ditt arbete. Du har en god kommunikativ förmåga som kommer till användning såväl externt som internt. Vi förväntar oss att du arbetar värdebaserat och kan sälja våra produkter på rätt sätt. Du är van att arbeta självständigt och driver ditt eget arbete framåt.
Arbetet kommer att innebära en hel del resor över landet och vi ser därför att du bor kommunikationsnära.
Annat viktigt att veta
Vårt huvudkontor finns i Uppsala men vi är öppna för att du kan vara placerad någon annanstans i landet.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lina Haglund på 070-777 23 73 eller rekryteringskonsult Anna Nord på 073-981 64 14.
Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Varmt välkommen till oss på Smartab!


Om arbetsgivaren - Smartab
SMARTAB grundades i Sverige 1993. Verksamheten består i att marknadsföra, sälja och distribuera bilvårdsprodukter och industrikemikalier för yrkesmässigt bruk. Vi fungerar som generalagent för det brittiska företaget Autosmart Ltd, som även utvecklar och tillverkar våra produkter. Autosmart är ett av världens ledande företag inom industrikemikalier för fordonsnäringen. SMARTAB har sedan starten 1993 stadigt ökat sina marknadsandelar och är numera marknadsledande inom vår näring i Sverige. Visa mindre

Key Account Manager, Hectronic

HECTRONIC AB är det ledande svenska företaget inom utveckling och tillverkning av inbyggnadslösningar baserade på PC-teknologi. Företagets egen tekniska expertis inom hårdvara och mjukvara för embedded system, gör att företaget kan erbjuda full teknisk kontroll och möjliggöra snabbare framtagande av kundanpassade och optimerade system, än konkurrenterna. Detta har gjort bolaget till en strategisk produktutvecklingspartner till många av Nordens ledande indu... Visa mer
HECTRONIC AB är det ledande svenska företaget inom utveckling och tillverkning av inbyggnadslösningar baserade på PC-teknologi. Företagets egen tekniska expertis inom hårdvara och mjukvara för embedded system, gör att företaget kan erbjuda full teknisk kontroll och möjliggöra snabbare framtagande av kundanpassade och optimerade system, än konkurrenterna. Detta har gjort bolaget till en strategisk produktutvecklingspartner till många av Nordens ledande industriföretag. Läs mer på: www.hectronic.se (http://www.hectronic.se)

HECTRONIC befinner sig nu i en mycket stark expansionsfas och söker därför

EN KEY ACCOUNT MANAGER till vårt växande team i våra nybyggda lokaler i Uppsala

Vi erbjuder ett mycket intressant och givande arbete, i en stimulerande och kreativ organisation, med stora möjligheter att påverka din arbetssituation och försäljningsprocessen. Jobbet som Key Account Manager har ett stort inslag av nykundsbearbetning, men består även av merförsäljning till befintliga kunder. Befattningen innebär budget- och affärsansvar för ett antal större och medelstora OEM-kunder.

Våra kunder finns främst inom tillverkande industri i Mälardals-, Göteborgs- och Malmöregionerna.

För att lyckas i befattningen som Key Account Manager bör du ha:

- en teknisk utbildning i grunden
- minst 3 års erfarenhet av försäljning, företrädesvis komponenter och systemlösningar till industriella OEM-kunder som använder inbyggda system i sina produkter.
- är väl införstådd med in-design processen och har god förståelse för våra kunders behov och krav.
- du bör kunna driva långa säljprocesser med ett stort mått av självständighet.


Vi förutsätter att du är/har:

- självgående och affärsmässigt driven
- att du behärskar engelska och svenska väl i tal och skrift.
- vidare har du övergripande kunskap kring Embedded PC och applikationsområden som datakom/telekom, industriell automation, fordonsdatorer och försvar.
- Har körkort då tjänsten innebär en del resor, företrädesvis inom Sverige men även Norge och Danmark.


Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fred Bengtsson på telefon 0737-817371 Visa mindre

Area Sales till Baumer Group!

Ansök    Maj 19    Experis AB    Key account manager
Har du ett brinnande intresse för försäljning och kundanpassade lösningar inom sensorer? Nu har du chansen att söka en utvecklande tjänst på Baumer Group som Area Sales. Är du en person som älskar att utmana dig själv, träffa nya kunder och arbeta med försäljning? Då är denna roll för dig! Om Baumer Group Baumer Group är en världsledande tillverkare av sensorer, givare, mätinstrument och komponenter för automatiserad bildbehandling. Baumer kombinerar nysk... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för försäljning och kundanpassade lösningar inom sensorer? Nu har du chansen att söka en utvecklande tjänst på Baumer Group som Area Sales. Är du en person som älskar att utmana dig själv, träffa nya kunder och arbeta med försäljning? Då är denna roll för dig!

Om Baumer Group
Baumer Group är en världsledande tillverkare av sensorer, givare, mätinstrument och komponenter för automatiserad bildbehandling. Baumer kombinerar nyskapande teknik och smarta kundanpassade lösningar för tillverknings- och processautomation, med ett brett utbud av teknologier och produkter. Med sina 2 700 medarbetare och 38 verksamheter i 19 länder har den familjeägda schweiziska koncernen en ambition att alltid arbeta nära sina kunder. Man har idag kunder i många olika branscher och skapar ett avgörande mervärde genom en hög kvalitetsnivå och stark förmåga att skapa nya innovationer inom sensorområdet.

Om rollen
Du blir sälj- och budgetansvarig för ett distrikt som sträcker sig från norr om Stockholm. Tjänsten innebär att du har en hög närvaro ute hos dina kunder där du träffar beslutspåverkare och beslutsfattare. Du erbjuder kvalificerad rådgivning inom Baumers expertområden med målet att öka Baumers marknadsandelar på en tillväxtmarknad.

Du planerar och genomför besök hos befintliga kunder samtidigt som du identifierar och uppsöker nya. Till din hjälp får du teknisk och kommersiell support från erfarna kollegor i Sverige och internationell produktsupport från Danmark, Schweiz och Tyskland.
Du rapporterar till den svenska försäljningschefen.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ett tekniskt område och gärna ett antal års arbete inom industriförsäljning.
I din personlighet är du en entreprenör och du brinner för goda, långsiktiga kundrelationer.
Som person är du affärsmässig, driven och ansvarstagande.
Du trivs med att arbeta på ett internationellt bolag med kontakter från olika länder.

Du är öppen, ärlig och förtroendeingivande, har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift samt har B-körkort.

Lön och villkor
För denna tjänst söker vi dig som är prestigelös, affärsdriven och har hög förmåga att ta eget ansvar. Du bor troligtvis i Uppland, Västmanland, Gästrikland eller Hälsingland och utgår från hemmakontor. Har du någon form av teknisk utbildning i grunden är det ett stort plus, men det är inget krav. Även kunskaper i danska och tyska anses meriterande. Baumer Group erbjuder ett spännande jobb i en internationell och innovationsdriven miljö. Självklart inleder du din anställning med en behovsanpassad utbildning i företagets produkter och tjänster.

Du erbjuds en marknadsanpassad fast lön + möjlighet till bonus, tjänstebil samt övriga förmåner enligt kollektivavtal.

Hur söker jag denna roll?
I denna rekrytering samarbetar Baumer Group med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup.
Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup [email protected] eller Patrik Nordberg på mail: [email protected]

Sista ansökningsdag är söndag 13e juni!

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Key Account Manager / Fältsäljare till Timac Agro

Ansök    Mar 26    Bravura Sverige AB    Key account manager
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Timac Agro.

Om företaget:

Timac Agro är ett dotterbolag till Groupe Roullier och är verksamma inom biostimulering, växtnäring och fodertillskott. De har i nästan 60 år bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Timac Agro fokuserar även på rådgivning för gällande hur deras produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Globalt har Timac Agro 5800 anställda och finns i 39 olika länder. I Sverige består företaget av 24 anställda och är verksamma i hela landet.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Key Account Manager är din främsta uppgift att genom hög kvalitet och förtroende skapa långvariga och framgångsrika affärsrelationer. Inom ditt geografiska område ansvarar du för bearbetning av nya kunder där du bokar möten och genomför besök ute hos lantbrukarna. Kunderna du besöker är primärt privata bondgårdar. Du ansvarar således för försäljningen från ax till limpa, där du tar den första kontakten med kunden, bokar samt utföra kundbesök hos lantbrukarna, guidar dem i produkterna samt uppföljning av din försäljning. Som Key Account Manager hos Timac Agro säljer du produkter som är unika på den svenska marknaden, vi söker därför dig som har stort nätverk och kunskap sedan tidigare i branschen, där du snabbt kan sätta dig in i rollen och skapa långsiktiga relationer. Som Key Account Manager hos Timac Agro har du tillgång till förmånsbil och erbjuds en gedigen utbildning.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Du har lantbruksanknytning alternativt kunskap om branschen
• Arbetslivserfarenhet av försäljning
• Du har ett brett kontaktnät inom branschen sedan tidigare
• Erfarenhet av CRM-system
• Körkort B

För att lyckas i rollen som Key Account Manager hos Tmac Agro har du en stark vilja och positiv attityd till att skapa långsiktiga relationer samt att utveckla affären, bolaget och din egen kompetens. Du har ett tålamod och en förståelse för den välgrundade och varaktiga relationens vinning i affären. Därtill är du duktig på att muntligen uttrycka dig tydligt och välformulerat och har lätt att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation. Du har god förmåga strukturera och planera dina arbetsuppgifter och driver dessa framåt självgående. Slutligen är du tävlingsinriktad och har en stark vilja att vara framgångsrik.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Försäljning, lantbruk, rekrytering, heltid, Key Account Manager, fältsäljare Visa mindre

Account Manager / Costumer Success Manager

Account Manager / Costumer Success Manager Som Account Manager blir du en central medspelare av vår byrå Sprice, där smarta och kreativa lösningar för våra kunder är i fokus! Vi ser efter dig som brinner för att göra affärer och vill fortsätta i en kreativ och fartfylld miljö och som har erfarenhet inom marknadsföring, försäljning eller reklam. Tjänsten innebär ett stort fokus på att skapa tillväxt för vår verksamhet, genom kontakt med företag och andra... Visa mer
Account Manager / Costumer Success Manager

Som Account Manager blir du en central medspelare av vår byrå Sprice, där smarta och kreativa lösningar för våra kunder är i fokus! Vi ser efter dig som brinner för att göra affärer och vill fortsätta i en kreativ och fartfylld miljö och som har erfarenhet inom marknadsföring, försäljning eller reklam.
Tjänsten innebär ett stort fokus på att skapa tillväxt för vår verksamhet, genom kontakt med företag och andra aktörer med synliga behov. Det blir din uppgift att ta kunden från första kontakt till implementerat samarbete.
På sikt bygger du upp en egen kundstock som du själv förvaltar. Du är också i dialog med teamet internt, så att kunden är nöjd och får det som är överenskommet och förväntat. Du bygger långsiktiga kundrelationer genom att hjälpa kunderna med behov, ge dem råd och stöd, samt att följa upp deras mål.


En mycket attraktiv provisionsmodell, möjlighet till tjänstebil, kontor med gratis parkering och del av ett snabbt växande team där du spelar en stor roll för tillväxten.


Din profil:
Minst 2 års erfarenhet från liknande roll inom marknadsföring, kommunikation eller reklam
Mycket god affärsförståelse och erfarenhet från att driva hela försäljningsprocesser
Självgående, social, fokuserad
God lyssnare och menar att du själv har förmåga att sätta dig in i kundens olika utmaningar och på ett konsultativt sätt koppla ihop deras behov med våra tjänster.
Övergripande förståelse för varumärke, digital kommunikation och trender inom marknadsföring.
Du har god förmåga att kommunicera både i tal och skriftSom person är du orädd, driven och älskar att se resultat. Du jobbar strukturerat efter uppsatta mål och strävar efter att överträffa förväntningarna. Du kommer att ständigt vara i kontakt med nyckelpersoner inom diverse företag som marknadschefer eller VD:ar. Du håller hög aktivitet och har bra förmåga för att identifiera affärer.
Du sprider positiv energi, framtidstro och håller en hög professionell nivå i det du gör. Vi ser efter dig som vill vara med att bidra till och bygga en stark företagskultur som är enkel, entreprenöriell och professionell.


Dina arbetsuppgifter
Prospektering, mötesbokning, fysiska eller digitala möten.
Skapa säljpresentationer enligt våra mallar. (Powerpoint eller Keynote är därför en bra egenskap)
Säljmöte och avslut.
Uppföljning och offert
Kundvård och i viss mån kunna bistå teamet att lyfta dina klienters kommunikation på en ny nivå.Vi erbjuder:
En kreativ arbetsplats i ständig utveckling
Teamspirit och härliga kollegor
Coaching och utveckling
Frihet under ansvar
Tjänstepension
FriskvårdsbidragVi går igenom ansökningarna löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Sprice är del av Crossmedia Communication. Visa mindre

Key Account Manager / Fältsäljare till Timac Agro

Ansök    Apr 21    Bravura Sverige AB    Key account manager
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Timac Agro.

Om företaget:

Timac Agro är ett dotterbolag till Groupe Roullier och är verksamma inom biostimulering, växtnäring och fodertillskott. De har i nästan 60 år bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Timac Agro fokuserar även på rådgivning för gällande hur deras produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Globalt har Timac Agro 5800 anställda och finns i 39 olika länder. I Sverige består företaget av 24 anställda och är verksamma i hela landet.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Key Account Manager är din främsta uppgift att genom hög kvalitet och förtroende skapa långvariga och framgångsrika affärsrelationer. Inom ditt geografiska område ansvarar du för bearbetning av nya kunder där du bokar möten och genomför besök ute hos lantbrukarna. Kunderna du besöker är primärt privata bondgårdar. Du ansvarar således för försäljningen från ax till limpa, där du tar den första kontakten med kunden, bokar samt utföra kundbesök hos lantbrukarna, guidar dem i produkterna samt uppföljning av din försäljning. Som Key Account Manager hos Timac Agro säljer du produkter som är unika på den svenska marknaden, vi söker därför dig som har stort nätverk och kunskap sedan tidigare i branschen, där du snabbt kan sätta dig in i rollen och skapa långsiktiga relationer. Som Key Account Manager hos Timac Agro har du tillgång till förmånsbil och erbjuds en gedigen utbildning.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Du har lantbruksanknytning alternativt kunskap om branschen
• Arbetslivserfarenhet av försäljning
• Du har ett brett kontaktnät inom branschen sedan tidigare
• Erfarenhet av CRM-system
• Körkort B

För att lyckas i rollen som Key Account Manager hos Tmac Agro har du en stark vilja och positiv attityd till att skapa långsiktiga relationer samt att utveckla affären, bolaget och din egen kompetens. Du har ett tålamod och en förståelse för den välgrundade och varaktiga relationens vinning i affären. Därtill är du duktig på att muntligen uttrycka dig tydligt och välformulerat och har lätt att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation. Du har god förmåga strukturera och planera dina arbetsuppgifter och driver dessa framåt självgående. Slutligen är du tävlingsinriktad och har en stark vilja att vara framgångsrik.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Försäljning, lantbruk, rekrytering, heltid, Key Account Manager, fältsäljare Visa mindre

Account Manager / Costumer Success Manager

Account Manager / Costumer Success Manager Som Account Manager blir du en central medspelare av vår byrå Sprice, där smarta och kreativa lösningar för våra kunder är i fokus! Vi ser efter dig som brinner för att göra affärer och vill fortsätta i en kreativ och fartfylld miljö och som har erfarenhet inom marknadsföring, försäljning eller reklam. Tjänsten innebär ett stort fokus på att skapa tillväxt för vår verksamhet, genom kontakt med företag och andra... Visa mer
Account Manager / Costumer Success Manager

Som Account Manager blir du en central medspelare av vår byrå Sprice, där smarta och kreativa lösningar för våra kunder är i fokus! Vi ser efter dig som brinner för att göra affärer och vill fortsätta i en kreativ och fartfylld miljö och som har erfarenhet inom marknadsföring, försäljning eller reklam.
Tjänsten innebär ett stort fokus på att skapa tillväxt för vår verksamhet, genom kontakt med företag och andra aktörer med synliga behov. Det blir din uppgift att ta kunden från första kontakt till implementerat samarbete.
På sikt bygger du upp en egen kundstock som du själv förvaltar. Du är också i dialog med teamet internt, så att kunden är nöjd och får det som är överenskommet och förväntat. Du bygger långsiktiga kundrelationer genom att hjälpa kunderna med behov, ge dem råd och stöd, samt att följa upp deras mål.


En mycket attraktiv provisionsmodell, möjlighet till tjänstebil, kontor med gratis parkering och del av ett snabbt växande team där du spelar en stor roll för tillväxten.


Din profil:
Minst 2 års erfarenhet från liknande roll inom marknadsföring, kommunikation eller reklam
Mycket god affärsförståelse och erfarenhet från att driva hela försäljningsprocesser
Självgående, social, fokuserad
God lyssnare och menar att du själv har förmåga att sätta dig in i kundens olika utmaningar och på ett konsultativt sätt koppla ihop deras behov med våra tjänster.
Övergripande förståelse för varumärke, digital kommunikation och trender inom marknadsföring.
Du har god förmåga att kommunicera både i tal och skriftSom person är du orädd, driven och älskar att se resultat. Du jobbar strukturerat efter uppsatta mål och strävar efter att överträffa förväntningarna. Du kommer att ständigt vara i kontakt med nyckelpersoner inom diverse företag som marknadschefer eller VD:ar. Du håller hög aktivitet och har bra förmåga för att identifiera affärer.
Du sprider positiv energi, framtidstro och håller en hög professionell nivå i det du gör. Vi ser efter dig som vill vara med att bidra till och bygga en stark företagskultur som är enkel, entreprenöriell och professionell.


Dina arbetsuppgifter
Prospektering, mötesbokning, fysiska eller digitala möten.
Skapa säljpresentationer enligt våra mallar. (Powerpoint eller Keynote är därför en bra egenskap)
Säljmöte och avslut.
Uppföljning och offert
Kundvård och i viss mån kunna bistå teamet att lyfta dina klienters kommunikation på en ny nivå.Vi erbjuder:
En kreativ arbetsplats i ständig utveckling
Teamspirit och härliga kollegor
Coaching och utveckling
Frihet under ansvar
Tjänstepension
FriskvårdsbidragVi går igenom ansökningarna löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Sprice är del av Crossmedia Communication. Visa mindre

Senior Account Manager / Costumer Success Manager

Senior Account Manager / Costumer Success Manager Som Senior Account Manager blir du en central medspelare av vår byrå Sprice, där smarta och kreativa lösningar för våra kunder är i fokus! Vi ser efter dig som brinner för att göra affärer och vill fortsätta i en kreativ och fartfylld miljö och som har erfarenhet inom marknadsföring, försäljning eller reklam. Tjänsten innebär ett stort fokus på att skapa tillväxt för vår verksamhet, genom kontakt med för... Visa mer
Senior Account Manager / Costumer Success Manager

Som Senior Account Manager blir du en central medspelare av vår byrå Sprice, där smarta och kreativa lösningar för våra kunder är i fokus! Vi ser efter dig som brinner för att göra affärer och vill fortsätta i en kreativ och fartfylld miljö och som har erfarenhet inom marknadsföring, försäljning eller reklam.
Tjänsten innebär ett stort fokus på att skapa tillväxt för vår verksamhet, genom kontakt med företag och andra aktörer med synliga behov. Det blir din uppgift att ta kunden från första kontakt till implementerat samarbete.
På sikt bygger du upp en egen kundstock som du själv förvaltar. Du är också i dialog med teamet internt, så att kunden är nöjd och får det som är överenskommet och förväntat. Du bygger långsiktiga kundrelationer genom att hjälpa kunderna med behov, ge dem råd och stöd, samt att följa upp deras mål.


En mycket attraktiv provisionsmodell, möjlighet till tjänstebil, kontor med gratis parkering och del av ett snabbt växande team där du spelar en stor roll för tillväxten.


Din profil:
Minst 2 års erfarenhet från liknande roll inom marknadsföring, kommunikation eller reklam
Mycket god affärsförståelse och erfarenhet från att driva hela försäljningsprocesser
Självgående, social, fokuserad
God lyssnare och menar att du själv har förmåga att sätta dig in i kundens olika utmaningar och på ett konsultativt sätt koppla ihop deras behov med våra tjänster.
Övergripande förståelse för varumärke, digital kommunikation och trender inom marknadsföring.
Du har god förmåga att kommunicera både i tal och skriftSom person är du orädd, driven och älskar att se resultat. Du jobbar strukturerat efter uppsatta mål och strävar efter att överträffa förväntningarna. Du kommer att ständigt vara i kontakt med nyckelpersoner inom diverse företag som marknadschefer eller VD:ar. Du håller hög aktivitet och har bra förmåga för att identifiera affärer.
Du sprider positiv energi, framtidstro och håller en hög professionell nivå i det du gör. Vi ser efter dig som vill vara med att bidra till och bygga en stark företagskultur som är enkel, entreprenöriell och professionell.


Dina arbetsuppgifter
Prospektering, mötesbokning, fysiska eller digitala möten.
Skapa säljpresentationer enligt våra mallar. (Powerpoint eller Keynote är därför en bra egenskap)
Säljmöte och avslut.
Uppföljning och offert
Kundvård och i viss mån kunna bistå teamet att lyfta dina klienters kommunikation på en ny nivå.Vi erbjuder:
En kreativ arbetsplats i ständig utveckling
Teamspirit och härliga kollegor
Coaching och utveckling
Frihet under ansvar
Tjänstepension
FriskvårdsbidragVi går igenom ansökningarna löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Sprice är del av Crossmedia Communication. Visa mindre

Teknisk säljare till Baumer Group i Mälardalen

Ansök    Jan 22    Worq i Sverige AB    Key account manager
Är du en affärsdriven säljare som är van att jobba med långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom erfarenhet från teknisk försäljning av kundspecifika lösningar? Läs då vidare, vi har jobbet för dig! Om företaget: Baumer Group är en världsledande tillverkare av sensorer, givare, mätinstrument och komponenter för automatiserad bildbehandling. Baumer kombinerar nyskapande teknik och smarta kundanpassade lösningar för tillverknings- och processautomation, me... Visa mer
Är du en affärsdriven säljare som är van att jobba med långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom erfarenhet från teknisk försäljning av kundspecifika lösningar? Läs då vidare, vi har jobbet för dig!
Om företaget:
Baumer Group är en världsledande tillverkare av sensorer, givare, mätinstrument och komponenter för automatiserad bildbehandling. Baumer kombinerar nyskapande teknik och smarta kundanpassade lösningar för tillverknings- och processautomation, med ett brett utbud av teknologier och produkter. Med sina 2 700 medarbetare och 38 verksamheter i 19 länder har den familjeägda schweiziska koncernen en ambition att alltid arbeta nära sina kunder. Man har idag kunder i många olika branscher och skapar ett avgörande mervärde genom en hög kvalitetsnivå och stark förmåga att skapa nya innovationer inom sensorområdet.
Dina arbetsuppgifter:
Du blir sälj- och budgetansvarig för ett distrikt som sträcker sig från Mälardalen i öst, över till Värmland och Dalarna väst. Tjänsten innebär att du har en hög närvaro ute hos dina kunder där du träffar beslutspåverkare och beslutsfattare. Du erbjuder kvalificerad rådgivning inom Baumers expertområden med målet att öka Baumers marknadsandelar på en tillväxtmarknad. Du planerar och genomför besök hos befintliga kunder samtidigt som du identifierar och uppsöker nya. Till din hjälp får du teknisk och kommersiell support från erfarna kollegor i Sverige och internationell produktsupport från Danmark, Schweiz och Tyskland. Du rapporterar till den svenska försäljningschefen.
Kriterier för tjänsten:
Du har en bred teknisk förståelse och en vana från att arbeta med industriförsäljning.
Du tänker som en entreprenör och brinner för goda, långsiktiga kundrelationer.
Du trivs med att arbeta på ett internationellt bolag med kontakter från olika länder.
Du är öppen, ärlig och förtroendeingivande.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
Du har B-körkort.

Lön och villkor:
För denna tjänst söker vi dig som är prestigelös, affärsdriven och har hög förmåga att ta eget ansvar. Du bor troligtvis någonstans i Mälardalen och utgår från hemmakontor. Har du någon form av teknisk utbildning i grunden är det ett stort plus, men det är inget krav. Även kunskaper i danska och tyska anses meriterande. Baumer erbjuder ett spännande jobb i en internationell och innovationsdriven miljö. Självklart inleder du din anställning med en behovsanpassad utbildning i företagets produkter och tjänster.
Du erbjuds en marknadsanpassad fast lön + möjlighet till bonus, tjänstebil samt övriga förmåner enligt kollektivavtal. Visa mindre

Delivery Agent / Customer Success till Aurora Innovation AB

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Aurora Innovation AB.

Om företaget:

Aurora Innovation är ett tillväxtbolag som drivs långsiktigt av dedikerade ägare. De hjälper vården att förbättra sin patientkontakt genom att skapa bättre kontaktvägar och därmed minimera patienternas väntetid. Tillsammans med hälso- och sjukvårdens aktörer sätter de patienten i centrum och möjliggör morgondagens vårdmöten, idag.

Aurora Innovation förbättrar patienternas kontaktvägar med hjälp av innovativa ärendehanteringssystem som nyttjar alla de vanligaste digitala kommunikationskanalerna, dvs video, chatt och telefoni. Samtidigt bidrar de till att förbättra vårdpersonalens arbetsmiljö genom att underlätta för dem att möta patienternas önskan om snar kontakt.
2019 hade koncernen en omsättning om drygt 100 miljoner kr och drygt 70 medarbetare på huvudkontoret i Uppsala samt dotterbolagen i Finland, Nederländerna och Spanien.
Aurora fortsätter att växa och planerar bla att expandera i fler länder inom Europa. De söker nu en Delivery Agent till avdelningen Customer Success som fyller en viktig roll för den fortsatta tillväxtresan.

Arbetsuppgifter:

Som Delivery Agent tillhör du ett Customer Success-team där ert huvudsakliga ansvar innefattar onboarding av kund. Du för nära dialog med kund och ser till att de får en upplevelse i världsklass. Vidare samarbetar du nära de olika avdelningarna internt för att säkra en så bra leverans som möjligt. Den interna arbetsprocessen börjar med att en säljare lägger in en order i orderhanteringssystemet där team lead/ansvariga plockar upp uppdraget. Du sätter självständigt upp och konfigurerar de tjänster kund har efterfrågat. Du har nära dialog med kund genom hela implementeringsprocessen och ser till att både leverans och drift går till på ett bra sätt. Uppdraget går sedan över till utbildningsteamet som ansvarar för att utbilda kund i den kundunikt framtagna tjänsten. När kund har fått utbildning och själv kan hantera systemet, då tar ansvarig säljare över kunddialogen tillsammans med supporten.
Ordrarna varierar, vissa kan slutföras på några minuter medan andra tar veckor. I rollen jobbar du med flera uppdrag parallellt och har både interna samt externa kontaktytor. Vidare förväntas du också bidra med förbättringsförslag av process- och dokumentationsrutiner.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, projektledning eller logistik
• Minst tre års relevant arbetslivserfarenhet inom IT, telecom, retail eller liknande
• Goda kunskaper i Excel
• Erfarenhet från IT-system
• Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Erfarenhet från molnbaserade system är meriterande

I rollen som Delivery Agent pratar du med många kunder dagligen och besitter därför en god kommunikativ förmåga. Som person är du engagerad och sprider positiv energi till din omgivning. Vidare tycker du att det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du motiveras av att agera problemlösare och du har intresset att fördjupa dig i komplexa problem. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, telecom, retail, excel, molnsystem, onboarding, Delivery Agent, implementering, Aurora Innovation, Customer Success, Uppsala Visa mindre

Teknisk säljare till Baumer Group i Mälardalen

Ansök    Jan 4    Worq i Sverige AB    Key account manager
Är du en affärsdriven säljare som är van att jobba med långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom erfarenhet från teknisk försäljning av kundspecifika lösningar? Läs då vidare, vi har jobbet för dig! Om företaget: Baumer Group är en världsledande tillverkare av sensorer, givare, mätinstrument och komponenter för automatiserad bildbehandling. Baumer kombinerar nyskapande teknik och smarta kundanpassade lösningar för tillverknings- och processautomation, me... Visa mer
Är du en affärsdriven säljare som är van att jobba med långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom erfarenhet från teknisk försäljning av kundspecifika lösningar? Läs då vidare, vi har jobbet för dig!
Om företaget:
Baumer Group är en världsledande tillverkare av sensorer, givare, mätinstrument och komponenter för automatiserad bildbehandling. Baumer kombinerar nyskapande teknik och smarta kundanpassade lösningar för tillverknings- och processautomation, med ett brett utbud av teknologier och produkter. Med sina 2 700 medarbetare och 38 verksamheter i 19 länder har den familjeägda schweiziska koncernen en ambition att alltid arbeta nära sina kunder. Man har idag kunder i många olika branscher och skapar ett avgörande mervärde genom en hög kvalitetsnivå och stark förmåga att skapa nya innovationer inom sensorområdet.
Dina arbetsuppgifter:
Du blir sälj- och budgetansvarig för ett distrikt som sträcker sig från Mälardalen i öst, över till Värmland och Dalarna väst. Tjänsten innebär att du har en hög närvaro ute hos dina kunder där du träffar beslutspåverkare och beslutsfattare. Du erbjuder kvalificerad rådgivning inom Baumers expertområden med målet att öka Baumers marknadsandelar på en tillväxtmarknad. Du planerar och genomför besök hos befintliga kunder samtidigt som du identifierar och uppsöker nya. Till din hjälp får du teknisk och kommersiell support från erfarna kollegor i Sverige och internationell produktsupport från Danmark, Schweiz och Tyskland. Du rapporterar till den svenska försäljningschefen.
Kriterier för tjänsten:
Du har en bred teknisk förståelse och en vana från att arbeta med industriförsäljning.
Du tänker som en entreprenör och brinner för goda, långsiktiga kundrelationer.
Du trivs med att arbeta på ett internationellt bolag med kontakter från olika länder.
Du är öppen, ärlig och förtroendeingivande.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
Du har B-körkort.

Lön och villkor:
För denna tjänst söker vi dig som är prestigelös, affärsdriven och har hög förmåga att ta eget ansvar. Du bor troligtvis någonstans i Mälardalen och utgår från hemmakontor. Har du någon form av teknisk utbildning i grunden är det ett stort plus, men det är inget krav. Även kunskaper i danska och tyska anses meriterande. Baumer erbjuder ett spännande jobb i en internationell och innovationsdriven miljö. Självklart inleder du din anställning med en behovsanpassad utbildning i företagets produkter och tjänster.
Du erbjuds en marknadsanpassad fast lön + möjlighet till bonus, tjänstebil samt övriga förmåner enligt kollektivavtal. Visa mindre

Senior Account Manager / Costumer Success Manager

Senior Account Manager / Costumer Success Manager Som Senior Account Manager blir du en central medspelare av vår byrå Sprice, där smarta och kreativa lösningar för våra kunder är i fokus! Vi ser efter dig som brinner för att göra affärer och vill fortsätta i en kreativ och fartfylld miljö och som har erfarenhet inom marknadsföring, försäljning eller reklam. Tjänsten innebär ett stort fokus på att skapa tillväxt för vår verksamhet, genom kontakt med för... Visa mer
Senior Account Manager / Costumer Success Manager

Som Senior Account Manager blir du en central medspelare av vår byrå Sprice, där smarta och kreativa lösningar för våra kunder är i fokus! Vi ser efter dig som brinner för att göra affärer och vill fortsätta i en kreativ och fartfylld miljö och som har erfarenhet inom marknadsföring, försäljning eller reklam.
Tjänsten innebär ett stort fokus på att skapa tillväxt för vår verksamhet, genom kontakt med företag och andra aktörer med synliga behov. Det blir din uppgift att ta kunden från första kontakt till implementerat samarbete.
På sikt bygger du upp en egen kundstock som du själv förvaltar. Du är också i dialog med teamet internt, så att kunden är nöjd och får det som är överenskommet och förväntat. Du bygger långsiktiga kundrelationer genom att hjälpa kunderna med behov, ge dem råd och stöd, samt att följa upp deras mål.


En mycket attraktiv provisionsmodell, möjlighet till tjänstebil, kontor med gratis parkering och del av ett snabbt växande team där du spelar en stor roll för tillväxten.


Din profil:
Minst 2 års erfarenhet från liknande roll inom marknadsföring, kommunikation eller reklam
Mycket god affärsförståelse och erfarenhet från att driva hela försäljningsprocesser
Självgående, social, fokuserad
God lyssnare och menar att du själv har förmåga att sätta dig in i kundens olika utmaningar och på ett konsultativt sätt koppla ihop deras behov med våra tjänster.
Övergripande förståelse för varumärke, digital kommunikation och trender inom marknadsföring.
Du har god förmåga att kommunicera både i tal och skriftSom person är du orädd, driven och älskar att se resultat. Du jobbar strukturerat efter uppsatta mål och strävar efter att överträffa förväntningarna. Du kommer att ständigt vara i kontakt med nyckelpersoner inom diverse företag som marknadschefer eller VD:ar. Du håller hög aktivitet och har bra förmåga för att identifiera affärer.
Du sprider positiv energi, framtidstro och håller en hög professionell nivå i det du gör. Vi ser efter dig som vill vara med att bidra till och bygga en stark företagskultur som är enkel, entreprenöriell och professionell.


Dina arbetsuppgifter
Prospektering, mötesbokning, fysiska eller digitala möten.
Skapa säljpresentationer enligt våra mallar. (Powerpoint eller Keynote är därför en bra egenskap)
Säljmöte och avslut.
Uppföljning och offert
Kundvård och i viss mån kunna bistå teamet att lyfta dina klienters kommunikation på en ny nivå.Vi erbjuder:
En kreativ arbetsplats i ständig utveckling
Teamspirit och härliga kollegor
Coaching och utveckling
Frihet under ansvar
Tjänstepension
FriskvårdsbidragVi går igenom ansökningarna löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Sprice är del av Crossmedia Communication. Visa mindre

Key Account Manager till RENZ

* Renz är Europas största tillverkare av fastighets- och paketboxar och utvecklar och säljer brevlådor, fastighetsboxar samt paketboxar. Kvalitet och utveckling är ledord för Renz och det som genomsyrar hela processen från tillverkning till färdiga produkter. Produktportföljen sträcker sig från traditionella, mekaniska boxar till uppkopplade intelligenta boxar med IoT-teknologi som utvecklas parallellt med den växande e-handeln. Man finns hela tiden nära m... Visa mer
*
Renz är Europas största tillverkare av fastighets- och paketboxar och utvecklar och säljer brevlådor, fastighetsboxar samt paketboxar. Kvalitet och utveckling är ledord för Renz och det som genomsyrar hela processen från tillverkning till färdiga produkter. Produktportföljen sträcker sig från traditionella, mekaniska boxar till uppkopplade intelligenta boxar med IoT-teknologi som utvecklas parallellt med den växande e-handeln. Man finns hela tiden nära marknaden för att skapa de allra bästa förutsättningarna för kunderna. Huvudkontoret i Sverige finns i Jönköping.
Det går bra för Renz och man satsar för fortsatt tillväxt i samarbete med Montico som sköter rekryteringen av en ny KAM med placering i Uppsala - Örebro området.

Om tjänsten
Att vara KAM på Renz är en nyckelroll som innebär att ansvara för företagets försäljning och relationer inom ett geografiskt område med utgångspunkt från ett hemmakontor. Det finns upparbetade relationer med återförsäljare och installatörer som ska upprätthållas och där arbetet både handlar om affärsutveckling, kundvård och service. Det finns också en en hel del företag som är potentiella kunder och som ska bearbetas för att bredda kundbasen. Kunderna är t ex privata fastighetsbolag, fastighetsförvaltare, BRFer, kommunala/allmännyttiga fastighetsbolag samt återförsäljare av byggförnödenheter.

Arbetsbeskrivning
Som KAM ingår du i försäljningsavdelningen och rapporterar till Sales Manager. Du ansvarar för och utvecklar företagets försäljning genom att arbeta målmedvetet och engagerat med kunderna inom ditt geografiska område.
Detta sker bl.a. genom att:
- utarbeta försäljningsplaner, bearbetningslistor, aktivitetslistor m.m.
- uppsöka och bearbeta potentiella nya kunder
- vara projektledare för projekt inom distriktet
- teckna och uppdatera avtal
- hålla kontinuerlig kontakt med kunderna
- presentera och demonstrera produkter
- hålla kunder uppdaterade om nyheter, erbjudanden och händelser
- delta på mässor
Detta är en omväxlande, utmanande och spännande tjänst med stor möjlighet att påverka innehåll och utveckling med en trygg och stabil organisation och ägare bakom sig.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har säljerfarenhet inom tjänste- eller produktförsäljning B2B och har en grundläggande teknisk förståelse.
Som person är du självstartande, initiativrik och trivs med att arbeta självständigt. Du behöver ha mycket god förmåga att bygga och upprätthålla goda relationer både externt och internt och du är en person som kan påverka och motivera andra på ett professionellt sätt med kundens bästa i fokus.
Du behöver trivas i den miljö där kunderna finns och även vara en lagspelare som delar med dig på ett prestigelöst sätt.

Självklart är du en duktig användare av såväl affärssystem, CRM-system som Office-paketets administrativa program. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav likväl som engelska på en mycket god nivå. B-körkort är likaså en förutsättning för tjänsten och möjlighet att resa med uppskattningsvis 30 övernattningar per år. Visa mindre

Jobba som mediaplanerare hos oss!

Mediahelp – En digitalbyrå som låter varje kund vara unik. Mediahelp Sverige AB påbörjade sin resa som mediebyrå 2008 och har sedan starten alltid haft kunden i fokus. Mediabranschen har genomgått stora förändringar under dessa tolv år – förändringar som vi har tagit del av och bidragit till. Idag är vi en av Uppsalas mest meriterade byråer och har kompetensen och erfarenheten som krävs för att kunna erbjuda våra kunder en skräddarsydd marknadsföringslösni... Visa mer
Mediahelp – En digitalbyrå som låter varje kund vara unik.
Mediahelp Sverige AB påbörjade sin resa som mediebyrå 2008 och har sedan starten alltid haft kunden i fokus. Mediabranschen har genomgått stora förändringar under dessa tolv år – förändringar som vi har tagit del av och bidragit till. Idag är vi en av Uppsalas mest meriterade byråer och har kompetensen och erfarenheten som krävs för att kunna erbjuda våra kunder en skräddarsydd marknadsföringslösning med insatser som vi vet verkligen fungerar. Mediahelp är en unik arbetsplats som främjar kreativitet, resultat och kvalitet.


Vi vill ha dig som är bäst i branschen!
För att bli Sveriges bästa byrå behöver vi också Sveriges bästa medarbetare. Vi rekryterar nu till vårt kontor i Uppsala, där du har en unik möjlighet att ingå i Sveriges bästa medieteam. Vi söker en säljande projektledare med tidigare erfarenhet inom mediabranschen.


Vad krävs?
Du kommer ingå i en kreativ grupp bestående av säljande projektledare som har som uppgift att hantera och genomföra marknadsplaner på uppdrag av kund. Det är extremt viktigt att du är en lösningsorienterad individ som klarar av att ha många löpande projekt igång, samtidigt som du noggrant följer samtliga dessa. Du är stresstålig, envis och ödmjuk inför varje enskild arbetsuppgift. Du trivs med att jobba tätt med andra kollegor och ser dig själv som en lagspelare – samtidigt som du värderar din egen insats.
Krav
– Minst 2 års erfarenhet av B2B
– Minst 2 års erfarenhet inom digital marknadsföring
– Körkort B
Meriterande
– Erfarenhet av arbete på mediebyrå
– Högskoleutbildning inom marknad/media


Hur ser din nya arbetsdag ut och vad erbjuder vi dig?
Tjänsten omfattar heltid och du som säljande projektledare sköter all dialog med kund. Du kommer få ett befintligt kundunderlag och du driver samtliga av dessa processer på egen hand med hela byråns kompetens att tillgå.
Du bestämmer själv över din arbetsdag – vi tillämpar filosofin frihet under ansvar.
Utöver en marknadsmässigt fast lön med möjlighet till bonusar beroende på prestation,
så erbjuder vi dig:
– Förmånsbil från dag ett
– Personlig- och yrkesmässig utveckling
– Dator, mobil och de verktyg som krävs för tjänsten
– Tjänstepensionsavsättning
– Möjlighet att växa inom bolaget
– Utlandsresor, AW och aktiviteter med företaget
– Sveriges trevligaste kollegor


Hur söker du då tjänsten?
Du söker tjänsten genom att sända oss CV, ett personligt brev där du beskriver vad som gör dig rätt för tjänsten och även en meritförteckning. Skicka gärna en kort videohälsning eller annat som får dig att sticka ut.
Vid frågor kring tjänsten kontakta:
Jacob Larsson, [email protected], 073 331 10 89 Visa mindre

Key Account Manager till RENZ

* Renz är Europas största tillverkare av fastighets- och paketboxar och utvecklar och säljer brevlådor, fastighetsboxar samt paketboxar. Kvalitet och utveckling är ledord för Renz och det som genomsyrar hela processen från tillverkning till färdiga produkter. Produktportföljen sträcker sig från traditionella, mekaniska boxar till uppkopplade intelligenta boxar med IoT-teknologi som utvecklas parallellt med den växande e-handeln. Man finns hela tiden nära m... Visa mer
*
Renz är Europas största tillverkare av fastighets- och paketboxar och utvecklar och säljer brevlådor, fastighetsboxar samt paketboxar. Kvalitet och utveckling är ledord för Renz och det som genomsyrar hela processen från tillverkning till färdiga produkter. Produktportföljen sträcker sig från traditionella, mekaniska boxar till uppkopplade intelligenta boxar med IoT-teknologi som utvecklas parallellt med den växande e-handeln. Man finns hela tiden nära marknaden för att skapa de allra bästa förutsättningarna för kunderna. Huvudkontoret i Sverige finns i Jönköping.
Det går bra för Renz och man satsar för fortsatt tillväxt. I samarbete med Montico söker man nu en ny KAM med placering i Uppsala - Örebro området.

Om tjänsten
Som KAM hos Renz har du en nyckelroll med ansvar för företagets försäljning och relationer inom ett geografiskt område. Du utgår från ett hemmakontor. Det finns upparbetade relationer med återförsäljare och installatörer som ska upprätthållas och där arbetet både handlar om affärsutveckling, kundvård och service. Det finns också en en hel del företag som är potentiella kunder och som ska bearbetas för att bredda kundbasen. Kunderna är t ex privata fastighetsbolag, fastighetsförvaltare, BRFer, kommunala/allmännyttiga fastighetsbolag samt återförsäljare av byggförnödenheter.

Arbetsbeskrivning
Du ansvarar för och utvecklar företagets försäljning genom att arbeta målmedvetet och engagerat med kunderna inom ditt geografiska område.
Detta sker bl.a. genom att:
- utarbeta försäljningsplaner, bearbetningslistor, aktivitetslistor m.m.
- uppsöka och bearbeta potentiella nya kunder
- vara projektledare för projekt inom distriktet
- teckna och uppdatera avtal
- hålla kontinuerlig kontakt med kunderna
- presentera och demonstrera produkter
- hålla kunder uppdaterade om nyheter, erbjudanden och händelser
- delta på mässor
Detta är en omväxlande, utmanande och spännande tjänst med stor möjlighet att påverka innehåll och utveckling med en trygg och stabil organisation och ägare bakom sig.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har säljerfarenhet inom tjänste- eller produktförsäljning B2B och har en grundläggande teknisk förståelse.
Som person är du självstartande, initiativrik och trivs med att arbeta självständigt. Du behöver ha mycket god förmåga att bygga och upprätthålla goda relationer både externt och internt och du är en person som kan påverka och motivera andra på ett professionellt sätt med kundens bästa i fokus.
Du behöver trivas i den miljö där kunderna finns och även vara en lagspelare som delar med dig på ett prestigelöst sätt.

Självklart är du en duktig användare av såväl affärssystem, CRM-system som Office-paketets administrativa program. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav likväl som engelska på en mycket god nivå. B-körkort är likaså en förutsättning för tjänsten och möjlighet att resa med uppskattningsvis 30 övernattningar per år. Visa mindre

Key Account Manager för influencer marketing

Ansök    Apr 27    Value call AB    Key account manager
Brinner du för sociala medier och tycker du om att prata med människor? Vill du vara med i en ungt och innovativt team med grymma förutsättningar för att växa inom bolaget? Edmira är ett influencer marketing-företag som huserar i stora luftiga lokaler på Slottet i Uppsala. Vi håller personalvård högt och har under snart fyra år byggt och utvecklat ett av stadens härligaste medarbetarteam. Här är det högt i tak och chefer jobbar jämsides med övriga anställ... Visa mer
Brinner du för sociala medier och tycker du om att prata med människor? Vill du vara med i en ungt och innovativt team med grymma förutsättningar för att växa inom bolaget?
Edmira är ett influencer marketing-företag som huserar i stora luftiga lokaler på Slottet i Uppsala. Vi håller personalvård högt och har under snart fyra år byggt och utvecklat ett av stadens härligaste medarbetarteam. Här är det högt i tak och chefer jobbar jämsides med övriga anställda i en positiv, härlig balans.
För att stärka teamet söker vi nu en Key Account Manager på heltid för Edmira (T&E Media). Jobbet går ut på att förvärva nya kunder och hjälpa dem med deras kampanjer, välja passande profiler, kontakta och sköta kontakten med dessa. Med en datadriven modell, konkurrenskraftig produkt och en stark teamkänsla försöker vi alltid överträffa våra kunders förväntningar. Vi hjälper företag inom mode- och skönhetsbranschen, livsmedelsindustrin, m.m. att nå ut med sina produkt och sitt budskap via influencers.
Vem är du?
Du är en person som älskar att prata med människor och är duktig på att bygga relationer. Att tillsammans med kollegor och kunder sitta och brainstorma fram roliga och innovativa kampanjer tycker du är genuint riktigt roligt. Att det finns en trygghet i att ha en grundlön men samtidigt ha möjlighet att påverka din egen lön varje månad är nära på ett måste för att du ska hålla dig motiverad.
Vi tror att du har en bakgrund inom försäljning och/eller social media marketing och du pratar obehindrat såväl svenska som engelska. Skulle du dessutom kunna prata franska, tyska eller spanska blir vi bara glada.
Vad är din roll hos oss?
Du kommer att arbeta med uppsökande försäljning främst över telefon och kommer att hålla möten över skype/zoom men i de fall kunderna sitter i närheten blir det även fysiska möten. Du kommer att ha din egen kundstock där målet alltid är att ha långa relationer med återkommande kampanjer. Självklart har du full stöttning utav resten av teamet och då vi även äger och driver mötesbokningsfirma som sitter i samma lokaler kommer du med tiden få disponera mer resurser i form av medarbetare som kan hjälpa dig att hitta nya intressanta potentiella kunder.
Låter detta som ett jobb för dig?


Kontakta Isak Moberg på [email protected] och märk ämnesraden ”Ansökan Edmira”, senast den 31/4/2020.


Du kan läsa mer om oss på weareedmira.com. Visa mindre

Teknisk säljare av betongfabriker - södra Sverige

Ansök    Sep 21    Poolia Sverige AB    Key account manager
Vill du representera Nordens ledande leverantör av betongproduktionssystem? Kan du ensam ansvara för en egen region (södra Sverige) och säkerställa att alla betydande aktörer blir väl förtrogna med Steel-Kamets produkter och expertis? Klarar du av att axla det ansvar och den komplexitet det innebär att göra en affär på 5-20 miljoner? Då kan vi ha en väldigt rolig och lönsam framtid tillsammans! Om tjänsten Du kommer att verka som kvalificerad säljare/affä... Visa mer
Vill du representera Nordens ledande leverantör av betongproduktionssystem? Kan du ensam ansvara för en egen region (södra Sverige) och säkerställa att alla betydande aktörer blir väl förtrogna med Steel-Kamets produkter och expertis? Klarar du av att axla det ansvar och den komplexitet det innebär att göra en affär på 5-20 miljoner? Då kan vi ha en väldigt rolig och lönsam framtid tillsammans!

Om tjänsten
Du kommer att verka som kvalificerad säljare/affärsman med ansvar för region Södra Sverige, d.v.s. från Stockholmsområdet och söderut. I regionen finns idag ca 500 betongproducerande enheter och dessa blir din huvudsakliga målgrupp. Vi säljer allt från hela anläggningar till renoveringsprojekt, underhåll och reservdelar. Ditt övergripande mål kommer att vara att sälja helt nya anläggningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du utgår från hemmet eller hittar en lokal kontorslösning som passar just dig. Någon/några dagar i veckan arbetar du från hemmakontoret med planering, förberedelser och besöksbokning men majoriteten av tiden befinner du dig ute hos kunderna. Du förbereder själv dina "roadtrips" och gör dina kundbesök enligt den övergripande plan du själv har varit med och skapat. För att få en heltäckande bild besöker du allt från ägare till inköpare och produktion.
När en större affärsmöjlighet dyker upp kan du känna dig trygg med att du kommer få hjälp med all den stöttning och expertis du behöver. Din regionen har högsta prioritet och vi sätter snabbt samman en projektgrupp med projektledning och konstruktörer som hjälper dig att i fördjupade dialoger samt med att ta fram förslag på lösningar.

För dig som trivs med att göra stora, komplexa affärer, ha mycket eget ansvar och friheten och att själv planera din tid är det här ett drömjobb!


Vem är du?
Som du säkert redan har listat ut är det här inte ett jobb för en nybörjare. Du arbetar troligen med teknisk försäljning redan idag och vet vad det innebär att själv ansvara för en större geografisk region. Arbetar du som framgångsrik försäljare av betongproduktionsanläggningar redan idag blir vi glada, men också lite förvånade. Det finns nämligen inte så många aktörer i vår bransch. En mer realistisk målbild är att du arbetar affärsinriktat inom något angränsande område som exempelvis bygg, anläggning eller cementindustrin. Känner du att du arbetar inom ett område som DU tycker är relevant för tjänsten så sök och berätta varför just din bakgrund är relevant - du är ju trots allt specialist på att sälja in dina idéer!

Lika viktigt som din bakgrund är dina personliga egenskaper. Som person är du uthållig (en säljcykel på en anläggning är ca 1-5 år) och målmedveten i ditt agerande. Liksom vi är du passionerad och har en höjd i ditt affärsmässiga tänkesätt. Ibland kan det vara avgörande att utmana kunden och föreslå en annan lösning än den kunden först har i åtanke. På så sätt får du rollen som strategisk samarbetspartner och då blir det lockande för kunden att samarbeta med just dig.
Du är resultatorienterad, självgående och har en naturlig fallenhet för att planera och följa upp. Du älskar att träffa olika typer av människor men uppskattar också den avkoppling det innebär att vara ensam i bilen eller på ett hotellrum. Naturligtvis har du körkort och du behärskar svenska och engelska helt obehindrat. Du bor någonstans i den aktuella regionen men det kan vara bra att veta att många anläggningar ligger i mälardalsområdet.

Vi är störst på vår marknad i Finland och är otroligt bra på det vi gör. Du har den glöd som gör det möjligt för oss att bli nummer 1 även i södra Sverige!

Om verksamheten
Steel-Kamet Oy är Nordens ledande utvecklare och leverantör av betongtillverkningssystem.

Vi är specialiserad på planering och förverkligande av krävande investeringsprojekt för betong- och processindustrin. Vi levererar betong- och betongproduktionsfabriker samt uppvärmningssystem som möjliggör en jämn betongproduktion även i kallare klimat. Vi tar projekten från ax till limpa vilket innebär att vi även hjälpa till med allt från projektering, förtillverkning, montage, utbildning och driftsättning. Vi hjälper även våra kunder med service, reservdelsförsäljning och renoveringsprojekt. Med 40 års erfarenhet kan vi leverera högklassiga lösningar över hela världen. Våra produkter är ISO certifierade för kvalitetsledning, miljö och bärande konstruktioner.

Steel-Kamet oy är ett finskt familjeföretag som omsätter ca 150 miljoner Euro. Du kan läsa mer om oss på: https://www.steelkamet.com/swe/om-oss.html


I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Poolia. För frågor kring tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Gerhard Fransson ([email protected], 0720-780021)
Urval kommer att göras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför ber vi dig att ansöka redan idag! Visa mindre

Digitalbyrå söker Key Account Manager!

Vilka är vi Vi är en ung och växande digitalbyrå som jobbar med små och medelstora företag. Vi hjälper företagen synas ute i den digitala världen. Dina arbetsuppgifter Vi ser gärna att du har minst 2 år av B2B-försäljning, event eller telefonförsäljning i ryggen, helst från telekom eller IT branschen. Kvalifikationer – Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift Vi erbjuder Vi erbjuder dig ett fartfyllt och spännande arbete i en dynami... Visa mer
Vilka är vi
Vi är en ung och växande digitalbyrå som jobbar med små och medelstora företag. Vi hjälper företagen synas ute i den digitala världen.


Dina arbetsuppgifter
Vi ser gärna att du har minst 2 år av B2B-försäljning, event eller telefonförsäljning i ryggen, helst från telekom eller IT branschen.


Kvalifikationer
– Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift


Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett fartfyllt och spännande arbete i en dynamisk miljö med många kontaktytor. Våra medarbetare är vårt varumärke – därför ställer vi höga krav på vår personal och ger i gengäld goda utvecklingsmöjligheter och chansen att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med familjär stämning och stark gemenskap.


Låter detta intressant? För mer information eller frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig regionchef, Joakim Axelsson, [email protected]


Ersättning
Vi har idag provisionbaserade löner med branschens högsta ersättningar!
Mediasäljarens snittlön: 35.000-38.000:- / mån


Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Annonsen kan stängas ner tidigare än utsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Har du frågor eller funderingar? Kontakta Joakim Axelsson på 0730-67 49 87.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Fältsäljare med bas i Uppsala sökes till multinationellt bolag

Ansök    Feb 6    2Complete AB    Key account manager
Dina arbetsuppgifter I rollen som fältsäljare hos vår kund så ansvarar du för att proaktivt och självständigt driva tillväxten av försäljning och lönsamhet i din definierade försäljningsregion och uppnå satt budget. Du arbetar med befintliga och potentiella kunder både via telefon och på fält. Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från Uppsala. Du utgår från ditt hem men med möjlighet att delvis sitta på deras kontor i Järfälla. Att resa i tjänsten är e... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
I rollen som fältsäljare hos vår kund så ansvarar du för att proaktivt och självständigt driva tillväxten av försäljning och lönsamhet i din definierade försäljningsregion och uppnå satt budget. Du arbetar med befintliga och potentiella kunder både via telefon och på fält.

Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från Uppsala. Du utgår från ditt hem men med möjlighet att delvis sitta på deras kontor i Järfälla. Att resa i tjänsten är en förutsättning och övernattningar kan förekomma. Det geografiska område som du kommer verka i är Uppland, Gästrikland, Dalarna och Hälsingland med fokus på städerna Uppsala och Gävle med omnejd. Du rapporterar till nationell Sales Manager och ingår i ett team med fältsäljare, KAM och innesäljare.

Genom att kombinera tekniskt intresse med förståelse för kundens behov och se affärsmöjligheter, bygger du upp nya kundrelationer och utvecklar befintliga affärer. Du planerar, genomför och följer upp dina kundbesök självständigt och strukturerat och drivs av att arbeta mot uppsatta säljmål. Att arbeta långsiktigt och förtroendegivande är en förutsättning för att lyckas.


Om företaget
Mer information ges vid intervju.

Din profil
Du har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning och du har ett par års erfarenhet av B2B, helhetsförsäljning med teknisk karaktär. Det är högt meriterande med kunskap av försäljning inom konstruktion, Bygg/fastighetsbranschen, maskinell utrustning eller liknande. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både skrift och tal. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du har ett starkt egendriv och brinner för att göra affärer och att hitta rätt lösningar för dina kunder. Du är proaktiv och tar initiativ att sätta igång aktiviteter och uppnår med detta resultat, du är även duktig på att på ett strukturerat och pedagogiskt sätt kommunicera helhetsperspektiv utifrån behovsanalys och dialog. Du är självständig men ändå en teamspelare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och ser till teamets bästa.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011. Visa mindre

Kundansvarig

Ansök    Feb 5    Riksbyggen    Key account manager
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Riksbyggen söker kundansvarig till Uppsala

Marknadsområde Uppland har en kundbas bestående av 200 bostadsrätts­föreningar och kommersiella kunder med lokala eller rikstäckande avtal. Vi levererar kompletta förvaltningstjänster och har en stark tillväxt på en gynnsam marknad. Inom marknadsområdet finns idag två renodlade kundansvariga med ansvar för befintliga kunder inom Brf-segmentet, en säljansvarig med ansvar för nykundsbearbetning och en kundgruppschef med ansvar för kommersiella kunder.

I rollen som kundansvarig har du en central roll i vår kundorienterade organisation och huvudansvaret för den löpande dialogen med våra kunder. Kundansvarig ska på ett affärsmässigt sätt stärka och utveckla kundrelationer, samt säkerställa kundnöjdhet och lönsamhet. Det är genom kundansvarigrollen som våra kunder får full tillgång till all den breda fastighetskompetens som finns inom Riksbyggen. Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för kundvård och fastigheter!

Vad ska du göra?
Kundansvarig har en samordnar- och teamledarroll (ej personalansvar) för kundteamet bestående av tekniska förvaltare, ekonomer och ansvariga inom fastighetsservice och drift som gemensamt arbetar med kunderna inom kundgruppen. I nära samverkan med kundteamet arbetar du målinriktat med att säkerställa kundnöjdhet och lönsamhet i uppdragen, samt ansvarar för kundteamsmöten och uppföljning. Ditt uppdrag är även att skapa tillväxt inom vårt kundsegment genom att utveckla kundrelationerna. Som kundansvarig arbetar du mot uppsatta försäljnings- och budgetmål och är ansvarig för intäkter och lönsamhet för dina kunder. Du kommer att arbeta med hela säljprocessen som innebär att proaktivt driva processen från behovsanalys och affärsmöjligheter till avslut. Med kunskap om kundens behov och intressen erbjuder du kundanpassade lösningar utifrån vårt totala tjänsteutbud, kalkylerar och upprättar offerter samt avtal och medverkar vid uppstart av nya uppdrag. Kundansvarig ansvarar för årliga avtalsgenomgångar med kunderna samt planerar och deltar vid kundaktiviteter såsom temakvällar och mässor.

I rollen ingår ett par uppdrag som ledamot då du deltar vid bostadsrättsföreningarnas styrelsemöten som oftast är förlagda kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.

Din placering är vid kontoret på Väderkvarnsgatan 18 i Uppsala och dina kunder finns i Uppland. Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.

Vem är du?
Vi söker dig som känner en utmaning i att utveckla affären tillsammans med kunden utifrån deras behov. Några av dina mer framträdande egenskaper är en hög servicekänsla och affärsmässighet samt att du tycker om att ta initiativ, ser möjligheter och har en stark vilja att lyckas. Du drivs av att skapa resultat, göra långsiktigt lönsamma affärer och upprätta goda relationer med såväl kund som interna resurser. Du har stort engagemang och en förmåga att identifiera affärsmöjligheter och analysera kundbehov samt föreslå lösningar som passar kunden. Du har vidare en god samarbetsförmåga, är bekväm i olika datasystem samt har mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har en utbildning från högskola eller motsvarande inom ekonomi, teknik och/eller försäljning, gärna med inriktning på fastighetsekonomi eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta med kundvård och försäljning i tjänsteföretag, gärna inom fastighetsbranschen, samt vana att genomföra och driva avtalsförhandlingar. Det är meriterande om du har erfarenhet av AFF-avtal samt förenings-/styrelsearbete. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Välkommen med din ansökan via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök snarast, dock senast den 29 februari 2020.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kundgruppschef Ulrika Bergqvist 018-18 97 27 eller via [email protected]Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Fältsäljare med bas i Uppsala sökes till multinationellt bolag

Ansök    Feb 20    2Complete AB    Key account manager
Dina arbetsuppgifter I rollen som fältsäljare hos vår kund så ansvarar du för att proaktivt och självständigt driva tillväxten av försäljning och lönsamhet i din definierade försäljningsregion och uppnå satt budget. Du arbetar med befintliga och potentiella kunder både via telefon och på fält. Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från Uppsala. Du utgår från ditt hem men med möjlighet att delvis sitta på deras kontor i Järfälla. Att resa i tjänsten är e... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
I rollen som fältsäljare hos vår kund så ansvarar du för att proaktivt och självständigt driva tillväxten av försäljning och lönsamhet i din definierade försäljningsregion och uppnå satt budget. Du arbetar med befintliga och potentiella kunder både via telefon och på fält.

Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från Uppsala. Du utgår från ditt hem men med möjlighet att delvis sitta på deras kontor i Järfälla. Att resa i tjänsten är en förutsättning och övernattningar kan förekomma. Det geografiska område som du kommer verka i är Uppland, Gästrikland, Dalarna och Hälsingland med fokus på städerna Uppsala och Gävle med omnejd. Du rapporterar till nationell Sales Manager och ingår i ett team med fältsäljare, KAM och innesäljare.

Genom att kombinera tekniskt intresse med förståelse för kundens behov och se affärsmöjligheter, bygger du upp nya kundrelationer och utvecklar befintliga affärer. Du planerar, genomför och följer upp dina kundbesök självständigt och strukturerat och drivs av att arbeta mot uppsatta säljmål. Att arbeta långsiktigt och förtroendegivande är en förutsättning för att lyckas.


Om företaget
Mer information ges vid intervju.

Din profil
Du har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning och du har ett par års erfarenhet av B2B, helhetsförsäljning med teknisk karaktär. Det är högt meriterande med kunskap av försäljning inom konstruktion, Bygg/fastighetsbranschen, maskinell utrustning eller liknande. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både skrift och tal. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du har ett starkt egendriv och brinner för att göra affärer och att hitta rätt lösningar för dina kunder. Du är proaktiv och tar initiativ att sätta igång aktiviteter och uppnår med detta resultat, du är även duktig på att på ett strukturerat och pedagogiskt sätt kommunicera helhetsperspektiv utifrån behovsanalys och dialog. Du är självständig men ändå en teamspelare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och ser till teamets bästa.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011. Visa mindre

Teknisk Säljare inom värmepumpar

Panasonic är en av de största tillverkarna på den nordiska värmepumpsmarknaden. Genom att vara pålitliga och ständigt ligga i framkant av utvecklingen är de ett självklart val för många! Läs mer på www.aircon.panasonic.eu (http://www.aircon.panasonic.eu/) Teknisk Säljare inom värmepumpar Kompetens/ Erfarenhet Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning med dokumenterade resultat från tidigare anställningar. Du är tekniskt intresserad och ... Visa mer
Panasonic är en av de största tillverkarna på den nordiska värmepumpsmarknaden. Genom att vara pålitliga och ständigt ligga i framkant av utvecklingen är de ett självklart val för många! Läs mer på www.aircon.panasonic.eu (http://www.aircon.panasonic.eu/)Teknisk Säljare inom värmepumpar

Kompetens/ Erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning med dokumenterade resultat från tidigare anställningar. Du är tekniskt intresserad och har lätt för att sätta dig in i nya produkter och kundbehov. Gärna att du har teknisk utbildning inom värme, kyla eller air conditioning. Det är ett extra plus om du har direkt erfarenhet inom installation eller försäljning av luft-vatten värmepumpar.

Din person/ profil

Som person har du en stark inre motor och uthållighet för att nå både dina och företagets högt uppsatta mål. Du är duktig på att planera verksamheten, arbeta självständigt och samtidigt göra uppföljningar mot kunder och chefer. Du förstärker och utökar försäljningen med våra existerande nyckelkunder och skaffar nya kontakter inom önskade målgrupper. Exempelvis kan dessa målgrupper vara installatörer, grossister, eller husbyggare.

Du har hög social kompetens är bra på att bygga relationer med ett gott sinne för affärer.

Övrigt

Det är en trevlig och inspirerande arbetsmiljö i ett starkt företag med stora tillväxtmöjligheter. Tjänsten utgår från hemmakontor i t. ex. Västerås, Uppsala eller Gävle. Tjänsten innefattar mycket resor inom distriktet. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har B körkort för bil. För rätt person finns goda möjligheter när det gäller framtida utveckling.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se (http://www.karisma.se/) dock senast den 17 februari. Visa mindre

Fältsäljare med bas i Uppsala sökes till multinationellt bolag

Ansök    Jan 24    2Complete AB    Key account manager
Dina arbetsuppgifter I rollen som fältsäljare hos vår kund så ansvarar du för att proaktivt och självständigt driva tillväxten av försäljning och lönsamhet i din definierade försäljningsregion och uppnå satt budget. Du arbetar med befintliga och potentiella kunder både via telefon och på fält. Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från Uppsala. Du utgår från ditt hem men med möjlighet att delvis sitta på deras kontor i Järfälla. Att resa i tjänsten är e... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
I rollen som fältsäljare hos vår kund så ansvarar du för att proaktivt och självständigt driva tillväxten av försäljning och lönsamhet i din definierade försäljningsregion och uppnå satt budget. Du arbetar med befintliga och potentiella kunder både via telefon och på fält.

Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från Uppsala. Du utgår från ditt hem men med möjlighet att delvis sitta på deras kontor i Järfälla. Att resa i tjänsten är en förutsättning och övernattningar kan förekomma. Det geografiska område som du kommer verka i är Uppland, Gästrikland, Dalarna och Hälsingland med fokus på städerna Uppsala och Gävle med omnejd. Du rapporterar till nationell Sales Manager och ingår i ett team med fältsäljare, KAM och innesäljare.

Genom att kombinera tekniskt intresse med förståelse för kundens behov och se affärsmöjligheter, bygger du upp nya kundrelationer och utvecklar befintliga affärer. Du planerar, genomför och följer upp dina kundbesök självständigt och strukturerat och drivs av att arbeta mot uppsatta säljmål. Att arbeta långsiktigt och förtroendegivande är en förutsättning för att lyckas.


Om företaget
Mer information ges vid intervju.

Din profil
Du har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning och du har ett par års erfarenhet av B2B, helhetsförsäljning med teknisk karaktär. Det är högt meriterande med kunskap av försäljning inom konstruktion, Bygg/fastighetsbranschen, maskinell utrustning eller liknande. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både skrift och tal. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du har ett starkt egendriv och brinner för att göra affärer och att hitta rätt lösningar för dina kunder. Du är proaktiv och tar initiativ att sätta igång aktiviteter och uppnår med detta resultat, du är även duktig på att på ett strukturerat och pedagogiskt sätt kommunicera helhetsperspektiv utifrån behovsanalys och dialog. Du är självständig men ändå en teamspelare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och ser till teamets bästa.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011. Visa mindre

Fältsäljare med bas i Uppsala sökes till multinationellt bolag

Ansök    Dec 10    2Complete AB    Key account manager
Dina arbetsuppgifter I rollen som fältsäljare hos vår kund så ansvarar du för att proaktivt och självständigt driva tillväxten av försäljning och lönsamhet i din definierade försäljningsregion och uppnå satt budget. Du arbetar med befintliga och potentiella kunder både via telefon och på fält. Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från Uppsala. Du utgår från ditt hem men med möjlighet att delvis sitta på deras kontor i Järfälla. Att resa i tjänsten är e... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
I rollen som fältsäljare hos vår kund så ansvarar du för att proaktivt och självständigt driva tillväxten av försäljning och lönsamhet i din definierade försäljningsregion och uppnå satt budget. Du arbetar med befintliga och potentiella kunder både via telefon och på fält.

Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från Uppsala. Du utgår från ditt hem men med möjlighet att delvis sitta på deras kontor i Järfälla. Att resa i tjänsten är en förutsättning och övernattningar kan förekomma. Det geografiska område som du kommer verka i är Uppland, Gästrikland, Dalarna och Hälsingland med fokus på städerna Uppsala och Gävle med omnejd. Du rapporterar till nationell Sales Manager och ingår i ett team med fältsäljare, KAM och innesäljare.

Genom att kombinera tekniskt intresse med förståelse för kundens behov och se affärsmöjligheter, bygger du upp nya kundrelationer och utvecklar befintliga affärer. Du planerar, genomför och följer upp dina kundbesök självständigt och strukturerat och drivs av att arbeta mot uppsatta säljmål. Att arbeta långsiktigt och förtroendegivande är en förutsättning för att lyckas.


Om företaget
Mer information ges vid intervju.

Din profil
Du har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning och du har ett par års erfarenhet av B2B, helhetsförsäljning med teknisk karaktär. Det är högt meriterande med kunskap av försäljning inom konstruktion, Bygg/fastighetsbranschen, maskinell utrustning eller liknande. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både skrift och tal. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du har ett starkt egendriv och brinner för att göra affärer och att hitta rätt lösningar för dina kunder. Du är proaktiv och tar initiativ att sätta igång aktiviteter och uppnår med detta resultat, du är även duktig på att på ett strukturerat och pedagogiskt sätt kommunicera helhetsperspektiv utifrån behovsanalys och dialog. Du är självständig men ändå en teamspelare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och ser till teamets bästa.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011. Visa mindre

Key Account Manager, Klinisk Nutrition/Vätsketerapi och läkemedel

Ansök    Okt 9    Fresenius Kabi AB    Key account manager
I Uppsala finns Fresenius Kabis svenska marknadsbolag. Det är marknadsbolaget som informerar kunder och patienter om vilka produkter vi har att erbjuda och hur de ska användas. Vi vågar påstå att för den enskilda patienten är vår försäljning livsviktig. Våra högkvalitativa produkter inom nutrition och vätsketerapi räddar liv. Vi har cirka 35 tjänster inom avdelningen, och ca hälften av oss är läkemedelskonsulenter som ständigt är ute hos våra kunder. En pe... Visa mer
I Uppsala finns Fresenius Kabis svenska marknadsbolag. Det är marknadsbolaget som informerar kunder och patienter om vilka produkter vi har att erbjuda och hur de ska användas. Vi vågar påstå att för den enskilda patienten är vår försäljning livsviktig. Våra högkvalitativa produkter inom nutrition och vätsketerapi räddar liv. Vi har cirka 35 tjänster inom avdelningen, och ca hälften av oss är läkemedelskonsulenter som ständigt är ute hos våra kunder. En person som är svårt sjuk ber sällan om näring, eftersom personen i fråga oftast varken känner hunger eller törst. Vi ser det som vårt uppdrag att öka kunskapen hos alla vårdgivare så att patienten får den vätska och näring som vi alla behöver för att överleva.

Vi söker en person som med ett stort eget affärsdriv och ansvar som leder det operativa avtalsarbetet i vårt distrikt i Uppsalaområdet med angränsande landsting. Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en välmående och väl sammanhållen organisation där medarbetarna har roligt på arbetet. Atmosfären är prestigelös och det finns en stark lojalitet för varandra och bolaget. Du blir en del av ett starkt varumärke där dina insatser blir viktiga för företagets fortsatta utveckling.


Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du träffar kunder verksamma inom sjukvårds- och omvårdnadssektorn med inriktning klinisk nutrition/vätskor och läkemedel. Du ansvarar även för kontakter med Key Opinon Leaders/referensgrupper och inköpare som påverkar utfallet av avtal som tecknas med landstingen. Du ska tycka om tydliga mål samt vara social och se vikten av bra relationer då vi på Fresenius Kabi arbetar långsiktigt tillsammans med våra kunder. Arbetet innebär en del resor och övernattningar.

Rollen som Key Account Manager ställer höga krav på:

Självständighet, arbetskapacitet och samarbetsförmåga
Förmågan att arbeta under eget ansvar
Affärsmedvetenhet

Om dig
Du som söker har en akademisk utbildning, lägst högskoleutbildning. Sjuksköterskeutbildning eller dietistutbildning är en lämplig bakgrund för uppdraget. Även annan adekvat utbildning kan vara aktuell. Erfarenhet av försäljning inom läkemedel- eller nutritionsområdet är meriterande.

Som person är du resultatinriktad, drivande, utåtriktad samt trivs att arbeta i team. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Körkort är ett krav.


Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.
Lämplig placeringsort är Uppsala med omnejd.


Om oss
Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kersti Sonesson, 070–351 4624 alt [email protected] Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018–644 773 och Teresia Karlsson för SACO, 018–644 034.

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

Säljare till starka varumärken

Ansök    Jul 19    Uppstuk    Key account manager
Vad säljer du idag? Trivs du med den varan eller tjänsten och det varumärket? Har du varit där i några år? Vill du fortsätta med försäljning men med chansen att sälja något nytt, under ny flagga? Är du den typen av person som sätter igång, och sedan bara fortsätter? Vad sägs om en fika med oss? Uppstuk har under hösten flertalet säljuppdrag hos företag, stora som små,främst i Uppsala och Stockholm. Vi behöver Säljare med stort S, skarpa individer som driv... Visa mer
Vad säljer du idag? Trivs du med den varan eller tjänsten och det varumärket? Har du varit där i några år? Vill du fortsätta med försäljning men med chansen att sälja något nytt, under ny flagga? Är du den typen av person som sätter igång, och sedan bara fortsätter? Vad sägs om en fika med oss?

Uppstuk har under hösten flertalet säljuppdrag hos företag, stora som små,främst i Uppsala och Stockholm. Vi behöver Säljare med stort S, skarpa individer som drivs av att hela tiden komma framåt och sälja mer. För det är det bästa med försäljning, eller hur?

Låter det intressant?

Skicka in ett CV, länka till din LinkedIneller kontakta oss för att prata närmare om saken.

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb! Visa mindre

Säljare till starka varumärken

Ansök    Jul 30    Uppstuk    Key account manager
Vad säljer du idag? Trivs du med den varan eller tjänsten och det varumärket? Har du varit där i några år? Vill du fortsätta med försäljning men med chansen att sälja något nytt, under ny flagga? Är du den typen av person som sätter igång, och sedan bara fortsätter? Vad sägs om en fika med oss? Uppstuk har under hösten flertalet säljuppdrag hos företag, stora som små,främst i Uppsala och Stockholm. Vi behöver Säljare med stort S, skarpa individer som driv... Visa mer
Vad säljer du idag? Trivs du med den varan eller tjänsten och det varumärket? Har du varit där i några år? Vill du fortsätta med försäljning men med chansen att sälja något nytt, under ny flagga? Är du den typen av person som sätter igång, och sedan bara fortsätter? Vad sägs om en fika med oss?

Uppstuk har under hösten flertalet säljuppdrag hos företag, stora som små,främst i Uppsala och Stockholm. Vi behöver Säljare med stort S, skarpa individer som drivs av att hela tiden komma framåt och sälja mer. För det är det bästa med försäljning, eller hur?

Låter det intressant?

Skicka in ett CV, länka till din LinkedIneller kontakta oss för att prata närmare om saken.

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb!

Vänligen observera att vi p g a GDPR tyvärr inte tar emot ansökningar per mail. Visa mindre

Kundansvarig

Ansök    Jul 8    Riksbyggen    Key account manager
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Riksbyggen söker kundansvarig till Uppsala

Marknadsområde Uppland har en kundbas bestående av 200 bostadsrätts­föreningar och kommersiella kunder med lokala eller rikstäckande avtal. Vi levererar kompletta förvaltningstjänster och har en stark tillväxt på en gynnsam marknad. Inom marknadsområdet finns idag två renodlade kundansvariga med ansvar för befintliga kunder inom Brf-segmentet, en säljansvarig med ansvar för nykundsbearbetning och en kundgruppschef med ansvar för kommersiella kunder.

I rollen som kundansvarig har du en central roll i vår kundorienterade organisation och huvudansvaret för den löpande dialogen med våra kunder. Kundansvarig ska på ett affärsmässigt sätt stärka och utveckla kundrelationer, samt säkerställa kundnöjdhet och lönsamhet. Det är genom kundansvarigrollen som våra kunder får full tillgång till all den breda fastighetskompetens som finns inom Riksbyggen. Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för kundvård och fastigheter!

Vad ska du göra?
Kundansvarig har en samordnar- och teamledarroll (ej personalansvar) för kundteamet bestående av tekniska förvaltare, ekonomer och ansvariga inom fastighetsservice och drift som gemensamt arbetar med kunderna inom kundgruppen. I nära samverkan med kundteamet arbetar du målinriktat med att säkerställa kundnöjdhet och lönsamhet i uppdragen, samt ansvarar för kundteamsmöten och uppföljning. Ditt uppdrag är även att skapa tillväxt inom vårt kundsegment genom att utveckla kundrelationerna. Som kundansvarig arbetar du mot uppsatta försäljnings- och budgetmål och är ansvarig för intäkter och lönsamhet för dina kunder. Du kommer att arbeta med hela säljprocessen som innebär att proaktivt driva processen från behovsanalys och affärsmöjligheter till avslut. Med kunskap om kundens behov och intressen erbjuder du kundanpassade lösningar utifrån vårt totala tjänsteutbud, kalkylerar och upprättar offerter samt avtal och medverkar vid uppstart av nya uppdrag. Kundansvarig ansvarar för årliga avtalsgenomgångar med kunderna samt planerar och deltar vid kundaktiviteter såsom temakvällar och mässor.

I rollen ingår ett par uppdrag som ledamot då du deltar vid bostadsrättsföreningarnas styrelsemöten som oftast är förlagda kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.

Din placering är vid kontoret på Väderkvarnsgatan 18 i Uppsala och dina kunder finns i Uppland. Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.

Vem är du?
Vi söker dig som känner en utmaning i att utveckla affären tillsammans med kunden utifrån deras behov. Några av dina mer framträdande egenskaper är en hög servicekänsla och affärsmässighet samt att du tycker om att ta initiativ, ser möjligheter och har en stark vilja att lyckas. Du drivs av att skapa resultat, göra långsiktigt lönsamma affärer och upprätta goda relationer med såväl kund som interna resurser. Du har stort engagemang och en förmåga att identifiera affärsmöjligheter och analysera kundbehov samt föreslå lösningar som passar kunden. Du har vidare en god samarbetsförmåga, är bekväm i olika datasystem samt har mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har en utbildning från högskola eller motsvarande inom ekonomi, teknik och/eller försäljning, gärna med inriktning på fastighetsekonomi eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta med kundvård och försäljning i tjänsteföretag, gärna inom fastighetsbranschen, samt vana att genomföra och driva avtalsförhandlingar. Det är meriterande om du har erfarenhet av AFF-avtal samt förenings-/styrelsearbete. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Välkommen med din ansökan via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb. Vi ser fram emot din ansökan snarast, då urval och intervjuer kommer ske löpande, dock senast den 10 augusti 2019.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kundgruppschef Ulrika Bergqvist (semester v 28-30) 018-18 97 27 eller via [email protected]

 


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre