Lediga jobb SSG Nordic AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från SSG Nordic AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Fukttekniker i Uppsala

Ansök    Okt 16    SSG Nordic AB    Fukttekniker
Fukttekniker i Uppsala Vi upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och behöver därför stärka upp vårt team i Uppsala. Vi söker nu en självständig och driven person till en omväxlande och utvecklande tjänst som fukttekniker. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss. SSG NORDIG AB, fd Corvara Skadesanering AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fö... Visa mer
Fukttekniker i Uppsala

Vi upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och behöver därför stärka upp vårt team i Uppsala. Vi söker nu en självständig och driven person till en omväxlande och utvecklande tjänst som fukttekniker. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.

SSG NORDIG AB, fd Corvara Skadesanering AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fördelat på kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Vi utför sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag.

Vår vision är att ge våra kunder god service och hög kvalitet på alla tjänster vi utför. Det kan vi göra tack vare en modern och välanpassad maskinpark. Och framför allt – tack vare våra välutbildade och engagerade medarbetare.

Arbetsuppgifter:

Som fukttekniker hjälper du våra kunder med alla förekommande arbetsuppgifter inom skadebesiktning och torkning av fukt och vattenskador. Mätningar och besiktning i samband med fukt-, mögel och vattenskador, samt vid behov även installation av avfuktningsutrustning. I det dagliga arbetet kommer du att ansvara för tidsplanering, projekt- och för den löpande kundrelationen.


Kvalifikationer – vi söker dig som har:

Flerårig erfarenhet av liknande arbete
Kunskap inom fuktmekanik
Erfarenhet av projektledning
God datorvana
God förmåga att utrycka dig i tal och skrift
Kunskap att jobba i försäkringsbolagens olika skadesystem, In4mo och Meps är en merit
Även byggnadstekniskutbildning och erfarenhet från byggsektorn
Körkort B
Dokumenterad kunskap inom fuktmekanik
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet
För att trivas hos oss tror vi att du är engagerad, effektiv och flexibel. Du är en positiv problemlösare som strävar efter en hög kvalitet på ditt arbete.Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och utbildningar.
Anställning:
Provanställning 6 månader, heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning och beredskapsersättning. Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan till [email protected]  Sista ansökningsdag 2019-11-30
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Evelyn Anglehed, Tel: 018-430 95 34, mobil: 076-146 48 95 Visa mindre

Sanerare till vårt team i Uppsala!

Ansök    Apr 17    SSG Nordic AB    Asbestsanerare
Sanerare/rivare till Uppsala SSG Nordic AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fördelat kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt fastighetsservice. SSG ingår tillsammans med EBE-gruppen i den skandinaviska koncernen SSG AS. Vi har en riktigt positiv utveckling i bra... Visa mer
Sanerare/rivare till Uppsala
SSG Nordic AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fördelat kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt fastighetsservice. SSG ingår tillsammans med EBE-gruppen i den skandinaviska koncernen SSG AS.
Vi har en riktigt positiv utveckling i branschen och upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och behöver därför förstärka vårt team i Uppsala. Därför söker vi nu en erfaren sanerare/rivare med ett starkt eget driv.
Du är kommunikativ, har en prestigelös och flexibel inställning till arbetet samt en naturlig känsla för service. Du tycker om att lösa problem och jobba fysiskt med kroppen. Du hanterar svenska i tal och skrift. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara rivning och sanering. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.
Vi söker dig som har/är:
Körkort B
Driven och resultatorienterad
Ordningsam
Erfarenhet av kund- och personkontakter och har lätt för att skapa förtroende
Branscherfarenhet och Asbest- och PCB utbildning är meriterande
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt.
Frågor kring tjänsten besvaras av Mats Jansson, 076-5424301
Låter det intressant är du varmt välkommen att söka tjänsten!
Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre