Lediga jobb som Asbestsanerare i Uppsala

Se lediga jobb som Asbestsanerare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Asbestsanerare Öst

Ansök    Dec 7    Ls Jobbet AB    Asbestsanerare
Recover Riv & Håltagning bedriver entreprenadverksamhet inom byggbranschen med specialinriktning på håltagning, rivning och sanering. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade kollegor som vill vara med på vår resa. Just nu rekryterar vi Håltagare till region Öst, med placering i Uppsala eller Stockholm. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga oc... Visa mer
Recover Riv & Håltagning bedriver entreprenadverksamhet inom byggbranschen med specialinriktning på håltagning, rivning och sanering. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade kollegor som vill vara med på vår resa.
Just nu rekryterar vi Håltagare till region Öst, med placering i Uppsala eller Stockholm. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma!
Mer om tjänsten
Som Asbestsanerare på Recover Riv & Håltagning jobbar du på olika projekt och kunder. Som sanerare tar du hand om hela processen - från besiktning och genomförande till säker borttransport av miljöfarligt material.
Som företag jobbar vi aktivt med arbetsmiljöfrågor som minskad vibrations- och dammspridning. En annan viktig fråga är hållbarhet och minskade utsläpp för transporter genom nyinvesteringar och användandet av modernare maskiner och utrustning.
Mer om dig och vad vi söker
Vi tror att du som söker den här rollen har erfarenhet från Asbestsanering sen tidigare, genomgången grundutbildning är ett krav. Vi vill också att du har B-körkort och goda kunskaper i svenska. Arbetet innebär en del tunga moment så god fysik är ett plus.
I den här rollen träffar du dagligen våra kunder på plats och vi tror därför att du har en god känsla för service och för mötet med människor. Som person är du stresstålig, ansvarsfull och van vid att ta egna initiativ. Du är noggrann i utförandet av ditt arbete och har lätt för att läsa och ta till dig instruktioner.
Övrigt
Recover tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns.
Vi arbetar löpande med urval och intervjuer för den här rekryteringen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Tony Westman, Arbetschef på 010-12 21 314 ([email protected]), eller HR-specialist Alexandra Schröder på [email protected]
Krav
Genomgången grundutbildning
B-körkort
Goda kunskaper i svenska

Meriterande
Erfarenhet från liknande arbete och erfarenhet från byggbranschenOm arbetsgivaren - Recover
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 23 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på över 100 kontor över hela Norden. Visa mindre

Sanerare till vårt team i Uppsala!

Ansök    Apr 17    SSG Nordic AB    Asbestsanerare
Sanerare/rivare till Uppsala SSG Nordic AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fördelat kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt fastighetsservice. SSG ingår tillsammans med EBE-gruppen i den skandinaviska koncernen SSG AS. Vi har en riktigt positiv utveckling i bra... Visa mer
Sanerare/rivare till Uppsala
SSG Nordic AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fördelat kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt fastighetsservice. SSG ingår tillsammans med EBE-gruppen i den skandinaviska koncernen SSG AS.
Vi har en riktigt positiv utveckling i branschen och upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och behöver därför förstärka vårt team i Uppsala. Därför söker vi nu en erfaren sanerare/rivare med ett starkt eget driv.
Du är kommunikativ, har en prestigelös och flexibel inställning till arbetet samt en naturlig känsla för service. Du tycker om att lösa problem och jobba fysiskt med kroppen. Du hanterar svenska i tal och skrift. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara rivning och sanering. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.
Vi söker dig som har/är:
Körkort B
Driven och resultatorienterad
Ordningsam
Erfarenhet av kund- och personkontakter och har lätt för att skapa förtroende
Branscherfarenhet och Asbest- och PCB utbildning är meriterande
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt.
Frågor kring tjänsten besvaras av Mats Jansson, 076-5424301
Låter det intressant är du varmt välkommen att söka tjänsten!
Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Personal för rivning samt asbest / PCB sanering

Om arbetsgivarenRelita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi saneringstekniker med erfarenhet av arbete med PCB och Asbest till vårt kontor i Stockholm syd.Du som personVi söker dig som har ansvarskänsla, är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i... Visa mer
Om arbetsgivarenRelita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi saneringstekniker med erfarenhet av arbete med PCB och Asbest till vårt kontor i Stockholm syd.Du som personVi söker dig som har ansvarskänsla, är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. Oavsett roll på företaget så möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla.Vi erbjuder digHos oss möter du arbeten som ställer olika krav på dig som saneringstekniker i olika arbetsmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer här vara sanering, rivning & fastighetsskötsel. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare.KravB-körkortSvenska i tal och skriftAsbestutbildningErfarenhet från arbete med Asbest & PCBVi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.Vid frågor kontakta gärna Thomas Hellberg 0706-88 27 23Sista ansökningsdag 28 JuliVi behandlar ansökningarna löpande. Visa mindre