Lediga jobb som Fukttekniker i Uppsala

Se lediga jobb som Fukttekniker i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Anticimex Uppsala söker avfuktningstekniker

Ansök    Sep 13    Anticimex AB    Fukttekniker
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 7000 anställda i 19 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2020 en sammanlagd omsättning på ca 8 miljarder kronor. Arbetsbeskrivning Som avfuktningstekniker på Antic... Visa mer
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 7000 anställda i 19 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2020 en sammanlagd omsättning på ca 8 miljarder kronor.

Arbetsbeskrivning
Som avfuktningstekniker på Anticimex är ditt huvudsakliga ansvar att utföra fuktrelaterade skadebesiktningar samt att hjälpa kunder med fuktproblematik. Du kommer att jobba både med misstänkt och konstaterad fuktspridning i fastigheter genom att inledningsvis besiktiga byggnader och ringa in eventuella skador samt därefter ta fram behovsanpassade lösningar. Efter en besiktning ska du på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden hur fastigheten mår, presentera ett lösningsförslag samt skriva ett utförligt protokoll med tillhörande bilder. Det är vanligt att du som avfuktningstekniker installerar och servar avfuktare som en del av lösningen samt slutbesiktigar fastigheten.

Tjänsten är placerad i Uppsala.

Vi erbjuder dig
• En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor
• En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning
• Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
• Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify

Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Vem är du?
• Du har ett stort intresse av hus och byggnader
• Meriterande är om du har praktisk erfarenhet från byggbranschen (gärna inom renovering eller ombyggnad), är kunnig inom fastighetsbesiktning eller fuktmekanik alternativt har en eftergymnasial utbildning inom bygg/anläggning
• Du brinner för att ge service, har lätt för att kommunicera och för att skapa relationer
• Du är förtroendeingivande, noggrann och analytisk
• Du trivs med att jobba självständigt mot uppsatta mål och har en stark egen motor
• Du har goda kunskaper i svenska
• Du är van att jobba med digitala hjälpmedel så som smartphones/läsplattor
• Du innehar B-körkort

Ansökan
Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 3/10-21. Vi tar ej emot ansökningar via epost. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joni Rautanen.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt: Då du i denna roll arbetar med försäkringsförmedling så kommer Anticimex inför en eventuell anställning att kräva ett utdrag ur belastningsregistret (Registerutdrag för arbete med försäkringsdistribution) detta enligt agen om försäkringsdistribution. Visa mindre

Fukttekniker till Recover

Ansök    Dec 22    Ls Jobbet AB    Fukttekniker
Just nu rekryterar vi Fukttekniker till Stockholm, med placering Rotebro. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma! Recover Skadeservice är en heltäckande leverantör inom sanering, avfuktning och fastighetsservice. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade kollegor som vill vara med på vår resa. Mer om tjänsten Som Fukttekniker har... Visa mer
Just nu rekryterar vi Fukttekniker till Stockholm, med placering Rotebro. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma!
Recover Skadeservice är en heltäckande leverantör inom sanering, avfuktning och fastighetsservice. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade kollegor som vill vara med på vår resa.
Mer om tjänsten
Som Fukttekniker har du ett varierande jobb med arbetsuppgifter som spänner från skadebesiktningar, fuktmätningar och fasta installationer hela vägen till kunddialoger och administration. Våra kunder är offentliga beställare, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Avfuktningsverksamheten inom Recover är prioriterad och en tydlig framåtriktad satsning pågår. Vi kan stolt säga att vi har både nöjda kunder och återkommande beställare!
Idag är vi 16 personer i fuktgruppen som stöttar hela Recover Skadeservice verksamhet i Sverige. I den här tjänsten utgår du från Rotebro, men samarbetar frekvent med dina kollegor på övriga orter. Vi har en god stämning och ett stimulerande arbetsklimat med kompetenta och erfarna kollegor. Vi har tillgång till bra verktyg och förutsättningar för skiftande miljöer i allt från bostäder till offentlig miljö, skolor, sjukhus, industrilokaler etc.
I din roll ansvarar du för hela Kunduppdraget och arbetsmoment kan tex vara;
Undersökningar och mätningar i samband med fukt-, mögel och vattenskador
Fasta installationer
Täthetsprovning samt fuktmätning enl. RBK
Möte med kund, tex beställare och brukare av fastigheter
Skriva rapporter till kund och presentera förklaringar och analyssvar
Administration och uppföljning av ärenden

Mer om dig och vad vi söker
Du som söker den här rollen har en utbildning inom byggnadsteknik och/eller fuktteknik. Vi tror att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna inom byggbranschen. Det är meriterande om du behärskar fuktteknik, ventilation- och luftrörelser samt att du är certifierad för Täthetsprovning och/eller RBK-auktoriserad. Du är van att utföra fuktmätning och kan hantera mätinstrument. Du har goda kunskaper i svenska och ett B-körkort.
I rollen som Fukttekniker träffar du dagligen våra kunder på plats och vi tror därför att du har en god känsla för service och för mötet med människor. Du är pedagogisk och når fram med förklaringar och analyser. Du kan arbeta under stort eget ansvar och är noggrann samt omsorgsfull i din yrkesutövning.
Övrigt
Recover tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Detta är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 mån provanställning.
Vi arbetar löpande med urval och intervjuer för den här rekryteringen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Johan Larsson, Ansvarig Avfuktning, på 010-143 03 69 eller Alexandra Schröder, HR-specialist, på [email protected]
Krav
Utbildning inom Byggnadsteknik, Fuktteknik eller motsvarande
Erfarenhet från liknande arbete

Meriterande
Meriterande om du behärskar fukkteknik, ventilation- och luftrörelser
Meriterande om du är certifierad för Täthetsprovning och/eller RBK-auktoriseradOm arbetsgivaren - Recover
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 23 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på över 100 kontor över hela Norden. Visa mindre

Erfarna fukttekniker samt VVS-montör sökes

Ansök    Dec 15    Ls Jobbet AB    Fukttekniker
Vi växer och behöver utöka med två fukttekniker och en VVS-montör! Fukttekniker Tjänsten som fukttekniker är varierande och utvecklande. Tjänsten omfattar till stor del fuktprovtagning och besiktning av vatten och fuktskador. Avfuktning och skaderapporterär även en del i arbetet. Arbetsområdet för fukttekniker är främst Uppsala, Enköping, Västerås, samt Norra Stockholm. Du har erfarenhet av byggnationer och konstruktioner och är van att leda projekt. Den ... Visa mer
Vi växer och behöver utöka med två fukttekniker och en VVS-montör!
Fukttekniker
Tjänsten som fukttekniker är varierande och utvecklande. Tjänsten omfattar till stor del fuktprovtagning och besiktning av vatten och fuktskador. Avfuktning och skaderapporterär även en del i arbetet. Arbetsområdet för fukttekniker är främst Uppsala, Enköping, Västerås, samt Norra Stockholm.
Du har erfarenhet av byggnationer och konstruktioner och är van att leda projekt. Den vi söker ska kunna utrycka sig fackmannamässigt i tal och skrift på svenska. Du har god datorvana och B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har arbetat några år med fuktutredningar och skaderapporter. Utbildning inom fuktteknik, utrednings-/provtagningsmetodik är även det meriterande för rollen. Du kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda och förstår vikten av en tydlig dialog, planering och att fånga upp kundens behov samt förstå vikten av att dialogen/uppföljningen i ett projekt måste hållas levande. Du har förmågan att behålla lugnet och prioritera rätt i stressade situationer.
VVS-montör
Tjänsten som VVS-montör innebär arbete inom service på utrustning för värme, vatten och sanitet.
Vi söker dig som har erfarenhet och har jobbat ett par år inom yrket som VVS-montör. VVS-utbildning och B-körkort är krav för tjänsten. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med servicearbeten. Du bör vara utåtriktad och klara av att arbeta ensam.
Annat viktigt att veta
Sista ansökningsdag är 2022-02-28, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Start: Enligt överenskommelse och med hänsyn till uppsägningstid.
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Fukttekniker
Erfarenhet av byggnationer och konstruktioner
Van att leda projekt
God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
God datavana
B-körkort

VVS-montör
Några års erfarenhet från yrket
VVS-utbildning
B-körkort

Meriterande
Fukttekniker
Har arbetat några år med fuktutredningar och skaderapporter
Utbildning inom fuktteknik, utrednings-/provtagningsmetodik

VVS-montör
Erfarenhet av att ha jobbat med servicearbeten Visa mindre

FUKTSAKKUNNIG TILL KUND I UPPSALA

Ansök    Jan 30    JobBusters AB    Fukttekniker
Arbetsuppgifter Är du Fuktsakkunnig och brinner får hållbar utveckling av hus och byggnader? Då är detta rätt tjänst för dig. I rollen som Fuktsakkunnig är du delaktig i både projekteringsskedet samt i produktionsfasen med att upprätthålla fuktsäkerheten som sakkunnig. Du har flertalet uppdrag i gång samtidigt och har en omväxlande roll där du samarbetar med erfarna kollegor inom området. Företagspresentation Vår kund har en lång erfarenhet från bygg- ... Visa mer
Arbetsuppgifter
Är du Fuktsakkunnig och brinner får hållbar utveckling av hus och byggnader? Då är detta rätt tjänst för dig.
I rollen som Fuktsakkunnig är du delaktig i både projekteringsskedet samt i produktionsfasen med att upprätthålla fuktsäkerheten som sakkunnig. Du har flertalet uppdrag i gång samtidigt och har en omväxlande roll där du samarbetar med erfarna kollegor inom området.


Företagspresentation
Vår kund har en lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och hjälper idag sina kunder i frågor rörande miljö, energi och fukt. Vill du som Fuktsakkunnig vara med att bidra till ett hållbart samhälle? Sök tjänsten redan idag!

Kvalifikationer
- Du är diplomerad Fuktsakkunnig alternativt högskoleutbildad ingenjör
- Du har erfarenhet av att arbeta med fuktfrågor i byggprojekt
- Du har lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift
- Du har Körkort B


Personliga egenskaper
Som Fuktsakkunnig är du flexibel och trivs med att arbeta i en miljö som är föränderlig. Du är intresserad av energi och miljöfrågor.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid. Vår kund önskar start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Fuktsakkunnig, Utredare, Fuktutredning, Fuktsäkring, Husbyggnad Visa mindre

Fukttekniker till Uppsala

Vi söker dig som vill vara med på resan att bygga Sveriges ledande aktör inom avfuktning och utredning. Tillsammans med kollegor inom Recover-koncernen står vi inför en fantastisk spännande utveckling där vi söker de bästa medarbetarnna inom branschen. Recover ägs sedan mars 2020 av EQT och driver verksamheten i Sverige under varumärkena Betongborrargruppen, Demolit, MISAB Gruppen och Relita. Samtliga varumärken byter namn till Recover vid årsskiftet. Ar... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med på resan att bygga Sveriges ledande aktör inom avfuktning och utredning. Tillsammans med kollegor inom Recover-koncernen står vi inför en fantastisk spännande utveckling där vi söker de bästa medarbetarnna inom branschen. Recover ägs sedan mars 2020 av EQT och driver verksamheten i Sverige under varumärkena Betongborrargruppen, Demolit, MISAB Gruppen och Relita. Samtliga varumärken byter namn till Recover vid årsskiftet.


Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifter inom skadeutredning och fuktutredningar. Undersökningar och mätningar i samband med fukt-, mögel och vattenskador samt skriva rapporter till kund. Du kommer i tjänsten att ha möten med beställare och brukare i byggnader. Du ska kunna göra presentationer samt ge förklaringar av rapporter och analyssvar.
Kunderna består främst av offentliga beställare, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Du ansvarar för kunduppdragen från första kontakten till uppföljning och det dagliga arbetet består både av kundkontakter och administration. I tjänsten utgår du från kontoret i Uppsala. Ditt arbetsområde är i huvudsak Mälardalen, men även uppdrag på andra orter kan förekomma.Vi söker dig som
Har en social och pedagogisk läggning och är intresserad av människor. Du kan arbeta under stort eget ansvar och är noggrann samt omsorgsfull i din yrkesutövning. Du är van och trivs i en miljö som präglas av inspirerande utmaningar. Det är viktigt att du behärskar fuktteknik, ventilation- och luftrörelser. Du är van att utföra fuktmätning och kan hantera mätinstrument. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.


Krav
B-körkort
Minst tre års erfarenhet av liknande arbete
Goda datorkunskaperMeriterande
Erfarenhet av projektledning/konsultverksamhet
Byggteknisk utbildning och kompetens från kalkylprogram som MEPS
RBK-utbildningVaraktighet/Arbetstid
Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00


Lön/förmåner
Fast lön
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.


Vid frågor kan du kontakta Mathias Jensen, 010 - 143 00 03.
Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Anticimex söker en avfuktningstekniker

Ansök    Jul 29    Anticimex AB    Fukttekniker
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 7000 anställda i 19 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2020 en sammanlagd omsättning på ca 8 miljarder kronor. Arbetsbeskrivning Som avfuktningstekniker på Antic... Visa mer
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 7000 anställda i 19 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2020 en sammanlagd omsättning på ca 8 miljarder kronor.

Arbetsbeskrivning
Som avfuktningstekniker på Anticimex är ditt huvudsakliga ansvar att hjälpa kunder med fuktproblematik.

Du kommer att företrädesvis jobba med att installera och serva krypgrundsavfuktare. Du kommer i ditt dagliga arbete att se många olika skador och konstruktioner så ett krav för tjänsten är att du är en praktisk problemlösare.

Arbetet är delvis krävande med tanke på att uppdragen ofta genomförs i krypgrunder som både kan vara trånga och svårtillgängliga.

Vidare kan tjänsten utvecklas till att jobba både med misstänkt och konstaterad fuktspridning i fastigheter genom att inledningsvis besiktiga byggnader och ringa in eventuella skador samt därefter ta fram behovsanpassade lösningar. Efter en besiktning ska du på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden hur fastigheten mår, presentera ett lösningsförslag samt skriva ett utförligt protokoll med tillhörande bilder. Tjänsten är placerad i Uppsala.

Vi erbjuder dig
• En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor
• En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning
• Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
• Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify

Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Vem är du?
• Du har ett stort intresse av hus och byggnader
• Meriterande är om du har praktisk erfarenhet från byggbranschen (gärna inom renovering eller ombyggnad), är kunnig inom fastighetsbesiktning eller fuktmekanik alternativt har en eftergymnasial utbildning inom bygg/anläggning
• Du brinner för att ge service, har lätt för att kommunicera och för att skapa relationer
• Du är förtroendeingivande, noggrann och analytisk
• Du trivs med att jobba självständigt mot uppsatta mål och har en stark egen motor
• Du har goda kunskaper i svenska
• Du är van att jobba med digitala hjälpmedel så som smartphones/läsplattor
• Du innehar B-körkort

Ansökan
Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 31 augusti.. Vi tar ej emot ansökningar via epost. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Olsson 0733-150001 alternativt Joni Rautanen 0730-69 28 86

Välkommen med din ansökan!

Övrigt: Då du i denna roll arbetar med försäkringsförmedling så kommer Anticimex inför en eventuell anställning att kräva ett utdrag ur belastningsregistret (Registerutdrag för arbete med försäkringsdistribution) detta enligt agen om försäkringsdistribution. Visa mindre

Arbetsledande fukttekniker och fukttekniker

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolni... Visa mer
Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Just nu söker vi arbetsledande fukttekniker och fukttekniker till Stockholm, Örebro, Gävle, Borlänge samt Uppsala.

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifter inom skadeutredning och inomhusmiljöutredningar. Mätningar och besiktning i samband med fukt-, mögel och vattenskador, samt vid behov även montering av utrustning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- kan arbeta under eget ansvar
- vill driva egna projekt
- erfarenhet att arbeta mot försäkringsskador
- har god datorvana
- har körkort
- har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Byggnadsteknisk utbildning är en merit. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsterna så snart som möjligt.

För ytterligare information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Henrik Lindström, 0730-711842

Sista ansökningsdag 20190415 Visa mindre

Fukttekniker i Uppsala

Ansök    Okt 16    SSG Nordic AB    Fukttekniker
Fukttekniker i Uppsala Vi upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och behöver därför stärka upp vårt team i Uppsala. Vi söker nu en självständig och driven person till en omväxlande och utvecklande tjänst som fukttekniker. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss. SSG NORDIG AB, fd Corvara Skadesanering AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fö... Visa mer
Fukttekniker i Uppsala

Vi upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och behöver därför stärka upp vårt team i Uppsala. Vi söker nu en självständig och driven person till en omväxlande och utvecklande tjänst som fukttekniker. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.

SSG NORDIG AB, fd Corvara Skadesanering AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fördelat på kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Vi utför sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag.

Vår vision är att ge våra kunder god service och hög kvalitet på alla tjänster vi utför. Det kan vi göra tack vare en modern och välanpassad maskinpark. Och framför allt – tack vare våra välutbildade och engagerade medarbetare.

Arbetsuppgifter:

Som fukttekniker hjälper du våra kunder med alla förekommande arbetsuppgifter inom skadebesiktning och torkning av fukt och vattenskador. Mätningar och besiktning i samband med fukt-, mögel och vattenskador, samt vid behov även installation av avfuktningsutrustning. I det dagliga arbetet kommer du att ansvara för tidsplanering, projekt- och för den löpande kundrelationen.


Kvalifikationer – vi söker dig som har:

Flerårig erfarenhet av liknande arbete
Kunskap inom fuktmekanik
Erfarenhet av projektledning
God datorvana
God förmåga att utrycka dig i tal och skrift
Kunskap att jobba i försäkringsbolagens olika skadesystem, In4mo och Meps är en merit
Även byggnadstekniskutbildning och erfarenhet från byggsektorn
Körkort B
Dokumenterad kunskap inom fuktmekanik
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet
För att trivas hos oss tror vi att du är engagerad, effektiv och flexibel. Du är en positiv problemlösare som strävar efter en hög kvalitet på ditt arbete.Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och utbildningar.
Anställning:
Provanställning 6 månader, heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning och beredskapsersättning. Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan till [email protected]  Sista ansökningsdag 2019-11-30
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Evelyn Anglehed, Tel: 018-430 95 34, mobil: 076-146 48 95 Visa mindre