Lediga jobb Svensk E-Identitet AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Svensk E-Identitet AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Se till att du är du som erfaren teknisk IT-säljare

Ansök    Jan 19    Svensk E-Identitet AB    Account manager
Är du erfaren IT-säljare/account manager med tekniskt intresse? Vill du fortsätta att utvecklas i ett stadigt växande, mycket trivsamt och entreprenöriellt Vismabolag med stora möjligheter att konvertera intressanta leads? Och tillsammans med härliga kollegor påverka och skapa många nya spännande affärsmöjligheter? Det samtidigt som du har förmånen att hjälpa både offentliga och privata organisationer göra det enklare för deras användare att logga in, iden... Visa mer
Är du erfaren IT-säljare/account manager med tekniskt intresse? Vill du fortsätta att utvecklas i ett stadigt växande, mycket trivsamt och entreprenöriellt Vismabolag med stora möjligheter att konvertera intressanta leads? Och tillsammans med härliga kollegor påverka och skapa många nya spännande affärsmöjligheter? Det samtidigt som du har förmånen att hjälpa både offentliga och privata organisationer göra det enklare för deras användare att logga in, identifiera sig och signera säkert i digitala tjänster? Då har vi rollen för dig!
Om tjänsten och rollen
Du blir en av våra experter som konverterar leads, håller i kundmöten och utbildningar samt avslutar affärer med egen försäljningsbudget. Du deltar även i affärsutveckling, planering och har kundansvar inom ett specifikt tjänste- eller kundområde.
Internt är du bryggan mellan försäljning och leverans och samarbetar nära marknadskommunikatörerna.
Naturligtvis kan du inte vara expert på just våra produkter och tjänster från start. Däremot behöver du ha erfarenhet från affärsorienterad B2B-försäljning av tekniska IT-tjänster, gärna mot offentlig sektor.
Under 2022 förändrar vi våra marknads- och säljprocesser i en ny gemensam och agil sälj- och marknadsorganisation och inför nytt CRM. Här har du en viktig uppgift och möjlighet att både påverka och bidra med erfarenhet och kunskap i förändringsarbetet. Har du erfarenhet av arbete i gemensam sälj- och marknadsorganisation och/eller införande av förändringsprocesser och nya verktyg, exempelvis CRM, är det meriterande.
Du har din huvudsakliga arbetsplats på vårt nya fina kontor mitt i centrala Uppsala med stor möjlighet att kombinera det med distansarbete.
Vi har kollektivavtal och tillämpar fast månadslön.
Ansök nu!
Vi arbetar med löpande urval och vill gärna hitta rätt kandidat innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in CV och brev! Sista ansökningsdag söndag 13e februari.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Lenita Jansson Herlitz, marknadschef, [email protected]
Om Svensk e-identitet
Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett expansivt bolag med både hög kund- och medarbetarnöjdhet. Vi är idag drygt 40 personer i Uppsala och Göteborg som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men som vårt eget bolag.
Läs mer om oss på vår hemsida: www.e-identitet.se Visa mindre

Se till att du är du - som juniorsäljare hos trevligt IT-företag

Ansök    Jan 19    Svensk E-Identitet AB    Innesäljare
Vill du jobba och utvecklas som säljare av IT-tjänster i ett stadigt växande, trivsamt och tryggt Vismabolag? Samtidigt som du hjälper både offentliga och privata organisationer göra det enkelt för deras användare att logga in, identifiera sig och signera säkert i deras digitala tjänster? Då har du chansen här och nu! Kundkontakter och affärsskapande Du bidrar till att konvertera leads, är med och så småningom håller i kundmöten och ännu längre fram kanske... Visa mer
Vill du jobba och utvecklas som säljare av IT-tjänster i ett stadigt växande, trivsamt och tryggt Vismabolag? Samtidigt som du hjälper både offentliga och privata organisationer göra det enkelt för deras användare att logga in, identifiera sig och signera säkert i deras digitala tjänster? Då har du chansen här och nu!
Kundkontakter och affärsskapande
Du bidrar till att konvertera leads, är med och så småningom håller i kundmöten och ännu längre fram kanske till och med utbildningar. Du avslutar affärer med egen försäljningsbudget. Internt jobbar du nära leveransavdelning och marknadskommunikatörer.
Du behöver inte kunna allt - men gilla försäljning och IT
Du behöver naturligtvis inte kunna allt om inloggning och tekniska IT-tjänster från start. Däremot vill vi att du har ett intresse för området och förstås säljyrket. Det är meriterande om du har någon utbildning och/eller erfarenhet från försäljning sedan tidigare.
Du har din huvudsakliga arbetsplats på vårt nya fina kontor mitt i centrala Uppsala med stor möjlighet att kombinera det med distansarbete.
Vi har kollektivavtal och tillämpar fast månadslön.
Ansök nu!
Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar rätt kandidat innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in CV och brev! Sista ansökningsdag söndag 13e februari.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Lenita Jansson Herlitz, marknadschef, [email protected]
Om Svensk e-identitet
Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett expansivt bolag med både hög kund- och medarbetarnöjdhet. Vi är idag drygt 40 personer i Uppsala och Göteborg som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men som vårt eget bolag.
Läs mer om oss på vår hemsida: www.e-identitet.se Visa mindre

Digital & social säljare med marknadsföringsskills (SDR)

Ansök    Apr 13    Svensk E-Identitet AB    Innesäljare
Drivs du av att skapa nya affärsmöjligheter genom sociala kontakter och prospektering? Har du erfarenhet av både nykundsförsäljning och marknadsföring inom B2B? Vill du utvecklas i ett stadigt växande, entreprenöriellt och tryggt Vismabolag? Det samtidigt som du har förmånen att hjälpa både offentliga och privata organisationer göra det enklare för deras användare att logga in, identifiera sig och signera säkert i digitala tjänster? Då har vi rollen för di... Visa mer
Drivs du av att skapa nya affärsmöjligheter genom sociala kontakter och prospektering? Har du erfarenhet av både nykundsförsäljning och marknadsföring inom B2B? Vill du utvecklas i ett stadigt växande, entreprenöriellt och tryggt Vismabolag? Det samtidigt som du har förmånen att hjälpa både offentliga och privata organisationer göra det enklare för deras användare att logga in, identifiera sig och signera säkert i digitala tjänster? Då har vi rollen för dig!
Vi söker nu en digital säljare (SDR/Sales Development Representative) till vår sälj- och marknadsavdelning. Som SDR arbetar du för att skapa affärsmöjligheter i nära samarbete med säljare och marknadsförare med att:
Researcha, identifiera, prospektera och bygga relationer med potentiellt nya kunder, bland annat med hjälp av prospekteringsverktyg och sociala medier som LinkedIn.
Arbeta med outbound och social selling och genomföra uppsökande prospekteringsaktiviteter via sociala medier som LinkedIn och även telefon och e-post.
Boka säljmöten åt andra säljare och även hålla i möten på egen hand.
Initiera och stänga mindre affärer.
Kvalificera inkommande leads (MQL:s) till säljfärdiga leads (:s)
Följa upp både inkommande leads från marknadsföringskampanjer samt utgående aktiviteter samt rapportera och dra slutsatser från resultaten.
Ta fram en plan och driva arbetet framåt för hur vi når fler kunder och beslutsfattare, främst inom våra tillväxtområden.

Vem är du?
Först och främst motiveras du av att skapa affärsmöjligheter främst genom sociala kontakter både via telefon, digital och fysiska möten, sociala medier och i skrift.
Du har ett tekniskt intresse men är bra på att kommunicera det på mottagarens villkor - tekniskt om det behövs, men framförallt med fokus på att översätta det till det värde våra tjänster skapar hos mottagaren.
Du har bra koll på hela marknads- och säljprocessen - från leadsgenerering till konvertering och merförsäljning.
Du har bra koll på både försäljningsmetodik och digital marknadsföring.
Du har ett analytiskt sinne och gillar att jobba mot mål och KPIer samt förmedla och dra slutsatser av data.
Du behärskar det svenska språket till fullo.
Du älskar att utvecklas och lär dig nya saker hela tiden - och även att sprida vidare kunskap och inspiration till dina kollegor.

Vänta inte med att söka, vi hoppas på att hitta vår nya kollega innan ansökningstidens slut.
Vilka är vi på Svensk e-identitet?
Vi ser till att du är du! Både som användare och medarbetare. Svensk e-identitet AB är ett expansivt, trivsamt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag snart 50 personer som jobbar med inloggningslösningar, e-signering och systemintegrationer för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men som vårt eget bolag där vi levererar produkter och tjänster i världsklass!
Kolla in hemsidan för att få full koll på vad vi gör www.e-identitet.se och lyssna även gärna på vår radioreklam https://e-identitet.se/news/nu-hors-vi-pa-radio/ Visa mindre

PHP/Go Utvecklare

Vi växer som bolag och har lite för mycket att göra. Lyxigt och kul! Men därför behöver vi din hjälp då vi vill utöka vårt utvecklingsteam med en hungrig och energifylld kollega som får oss att fortsätta vår utveckling. Din nya roll som PHP/Go-utvecklare Som utvecklare hos oss kommer du arbeta med hela stacken. Det ingår också i arbetsuppgifterna att bevaka och utveckla de tekniker och metoder som används för integrationer. I rollen som utvecklare jobbar ... Visa mer
Vi växer som bolag och har lite för mycket att göra. Lyxigt och kul! Men därför behöver vi din hjälp då vi vill utöka vårt utvecklingsteam med en hungrig och energifylld kollega som får oss att fortsätta vår utveckling.
Din nya roll som PHP/Go-utvecklare
Som utvecklare hos oss kommer du arbeta med hela stacken. Det ingår också i arbetsuppgifterna att bevaka och utveckla de tekniker och metoder som används för integrationer. I rollen som utvecklare jobbar du i team och ibland med egna utvecklingsprojekt med både befintliga och nya system. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete på en trevlig arbetsplats där du får chansen att delta i en spännande utvecklingsprocess både vad gäller bransch och företag.
I snart ett decennium har vi utvecklat en tung produktportfölj som fortsätter växa. Idag består den av ett fyrtiotal tjänster som stödjer fem miljoner inloggningar varje månad. Därmed hjälper vi ett tusental kunder hos kommuner, vårdgivare, företag, systemleverantörer, myndigheter, lärosäten och många andra att kunna effektivisera sina verksamheter, följa allt mer skärpta lagkrav och underlätta för sina användare och kunder.
Placering är normalt sett på något av våra härliga kontor i Uppsala, Göteborg eller remote - välj det som passar dig bäst!
Vem är du?
Som person tror vi att du är nyfiken, kreativ och har en vilja att utveckla och effektivisera våra tjänster. Vi tror att du är självgående med stort driv och samtidigt en bra lagspelare som vill lära dig mer om olika tekniker och större IT-miljöer. Du har lätt för att diskutera lösningar och göra dig förstådd hos dina kollegor.
Vi söker dig som gillar att jobba i team eftersom att vi arbetar enligt Scrum. Vi arbetar idag med följande tekniker så det är meriterande om du är kunnig inom:
- PHP, Go, Nocode och javascript
- CI/CD, NoSql, Redis
- PKI, API
- AWS, Opsworks
- Kubernetes och Docker
Du behöver alltså inte kunna bocka av alla punkter utan vi vill se ett genuint intresse och värdesätter din personlighet!
Hur är det att jobba här?
I stället för att lova guld och gröna skogar frågade vi Jonathan Trolin som är utvecklare om varför han trivs hos oss:
“I mitt dagliga arbete så jobbar jag med både backend- och frontendutveckling av våra interna och externa system. Vi jobbar med nya spännande tekniker och ställs hela tiden inför nya roliga utmaningar och problemlösning, något som jag tycker är riktigt kul!”
Ansök nu!
Är detta rollen för dig? Skicka då CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Svensk e-identitet! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag så vänta inte med att ansöka! Vi ser fram emot att höra av dig!
Vilka är vi på Svensk e-identitet?
Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett litet expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 40 personer som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men är vårt eget bolag och ett tight och härligt gäng som levererar produkter och tjänster i världsklass! Visa mindre

Se till att du är du! Utveckla kunden som Customer Success Manager

Ansök    Jan 19    Svensk E-Identitet AB    Account manager
Är du bra på att utveckla kundupplevelser och kundresor? Är du en fena på att bygga och behålla goda relationer? Vill du bidra till kundorienterd affärs- och produktutveckling i ett stadigt växande, entreprenöriellt och tryggt Vismabolag? Det samtidigt som du har förmånen att hjälpa både offentliga och privata organisationer göra det enklare för deras användare att logga in, identifiera sig och signera säkert i digitala tjänster? Då har vi rollen för dig! ... Visa mer
Är du bra på att utveckla kundupplevelser och kundresor? Är du en fena på att bygga och behålla goda relationer? Vill du bidra till kundorienterd affärs- och produktutveckling i ett stadigt växande, entreprenöriellt och tryggt Vismabolag? Det samtidigt som du har förmånen att hjälpa både offentliga och privata organisationer göra det enklare för deras användare att logga in, identifiera sig och signera säkert i digitala tjänster? Då har vi rollen för dig!
Du är kittet internt och för kunderna!
Du har en av nyckelrollerna på bolaget där du ansvarar för kundvård och utveckling av kundupplevelsen och kundresor (CX). Arbetet innebär nära samverkan med de flesta funktioner inom bolaget, exempelvis support, utveckling, produktansvariga, sälj och marknad och innefattar bland annat marknadsanalyser, omvärldsbevakning och att driva arbetet mot hög kundnöjdhet och behovsanpassad merförsäljning. Du ansvarar även för att identifiera och utveckla affärsmöjligheter och möjligheter till vinstdrivande produktutveckling. Du ingår i styrgruppen för marknad- och sälj.
Det underlättar om du har:
Mycket stort intresse och fallenhet för att bygga goda relationer och kontakter och kommunicera med både med kunder och kollegor.
Analytisk och strategisk erfarenhet/kunskap.
Kunskap/erfarenhet kring CX, kundupplevelse, support och service.
Ledaregenskaper och förmåga att kitta ihop funktioner, team och människor.

Naturligtvis kan du inte vara expert på just våra produkter och tjänster från start. Däremot är det meriterande om du erfarenhet från affärsorienterad B2B-försäljning av tekniska IT-tjänster, gärna mot offentlig sektor.
Du har din huvudsakliga arbetsplats på vårt nya fina kontor mitt i centrala Uppsala med stor möjlighet att kombinera det med distansarbete.
Vi har kollektivavtal och tillämpar fast månadslön.
Ansök nu!
Vi arbetar med löpande urval och vill gärna hitta rätt kandidat innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in CV och brev! Sista ansökningsdag söndag 13e februari.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Lenita Jansson Herlitz, marknadschef, [email protected]
Om Svensk e-identitet
Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett expansivt bolag med både hög kund- och medarbetarnöjdhet. Vi är idag drygt 40 personer i Uppsala och Göteborg som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men som vårt eget bolag.
Läs mer om oss på vår hemsida: www.e-identitet.se Visa mindre

Administratör - CRM Uppdatering

Svensk e-identitet är marknadens främsta och tryggaste leverantör av molntjänster för inloggning, autentisering och signering till webbplatser och applikationer. Bolaget erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS.Vi söker nu två personer som ska uppdatera vårt CRM med kunduppgifter från pappersavtal under perioden Oktober till December. Ni kommer behöva ringa och maila kunder för att få in de mest aktuella uppgift... Visa mer
Svensk e-identitet är marknadens främsta och tryggaste leverantör av molntjänster för inloggning, autentisering och signering till webbplatser och applikationer. Bolaget erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS.Vi söker nu två personer som ska uppdatera vårt CRM med kunduppgifter från pappersavtal under perioden Oktober till December. Ni kommer behöva ringa och maila kunder för att få in de mest aktuella uppgifterna.I din roll som administratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:* Uppdatera vårt CRM-system* Läsa av pappersavtal och mata in dessa uppgifter i CRM-systemet* Samla in data från kunder via telefon och mailVi förutsätter att du* Erfarenhet inom administration och trivs med att arbeta i en administrativ roll* Värdesätter ordning och reda i ditt arbete* Har god datorvana* Har mycket goda kunskaper i Officepaketet* Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt engelska* God vana att ringa och prata med kunderMeriterande* Tidigare erfarenhet inom administration* Tidigare erfarenhet av yrken inom kundservice* Har arbetat i ordersystem/ärendehantering eller CRMDu är nyfiken, kreativ och har en vilja att utveckla våra tjänster. Rollen kräver en förmåga att vara flexibel och att självständigt kunna prioritera och göra bedömningar för hur tiden bäst fördelas för att arbetet ska bedrivas effektivt.Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete på en trevlig arbetsplats där du får chansen att delta i en spännande utvecklingsprocess både vad gäller bransch och företag.Detta är en projektanställning på ca 4 månader, som eventuellt kan omförhandlas till en heltidstjänst inom företaget. Företaget växer och nya roller tillsätts löpande inom företaget.Arbetsplats: UppsalaHar du ytterligare frågor kring tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Mikael Westöö.E-post: [email protected]: 0735-11 04 24Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.Vi är idag 35 medarbetare på huvudkontoret centralt på gågatan i Uppsala samt i Göteborg. Läs mer på www.e-identitet.se.Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Operativ marknadskommunikatör hos trevligt IT-bolag

Svensk e-identitet AB är ett entreprenöriellt och expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 30 personer som jobbar med enkla inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS.Nu söker vi dig som vill arbeta som operativ marknadskommunikatör.Dina huvudsakliga ansvarsomr... Visa mer
Svensk e-identitet AB är ett entreprenöriellt och expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 30 personer som jobbar med enkla inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS.Nu söker vi dig som vill arbeta som operativ marknadskommunikatör.Dina huvudsakliga ansvarsområden:Aktivt söka efter, identifiera och skapa relevant content till främst till hemsida och sociala medier.Skriva, producera och publicera målgruppsanpassade texter.Koordinera och producera marknadsaktiviteter utifrån marknadsmål och marknadsplan, exempelvis mässor och annonser.Bistå i att analysera och följa upp marknadsinsatser. Dina kvalifikationer:Det allra viktigaste för oss är att du är en kreativ ”doer” som älskar att arbeta operativt med kommunikation. För övrigt ska du ha:Utbildning inom kommunikation och marknadsföring.God förståelse för marknadsföringens roll i att generera marknadsleads utifrån uppsatta affärsmål. Erfarenhet av arbete i CMS-verktyg, gärna Wordpress.Vara en god skribent.Ha god känsla för bild och form.Meriterande:Kompetens/erfarenhet formgivning, fotografering, filmarbete.Erfarenhet av kommunikationsarbete från IT-branschB2B mot både privat och offentlig verksamhet.Kunskap kring marketing automationDu erbjuds:Ett utvecklande och omväxlande arbete i nära samarbete med trevliga kollegor inom sälj, teknik och support. Heltidstjänst vid vårt kontor på gågatan i Uppsala. Flexibel arbetstidFriskvårdsbidragGemensamma återkommande aktiviteter som julfest, frukostar, AW och konferensresor.KollektivavtalUrval görs löpande, provanställning tillämpas. Visa mindre

Integrationsspecialist i Göteborg eller Uppsala

Ansök    Jun 13    SVENSK E - IDENTITET AB    IT-strateg
Vill du jobba med innovativa systemlösningar och tjänster? I en miljö där frihet under ansvar, kundkontakt och problemlösning står i fokus?Nu söker vi en integratör som tycker om att arbeta med både teknik och människor i Göteborg eller i Uppsala.Vad erbjuder vi dig?Heltidstjänst vid vårt kontor i Jonsered i Partille kommun med endast tio minuters resväg från Göteborgs centrum eller vid vårt kontor på gågatan i centrala Uppsala.Flexibel arbetstidFriskvårds... Visa mer
Vill du jobba med innovativa systemlösningar och tjänster? I en miljö där frihet under ansvar, kundkontakt och problemlösning står i fokus?Nu söker vi en integratör som tycker om att arbeta med både teknik och människor i Göteborg eller i Uppsala.Vad erbjuder vi dig?Heltidstjänst vid vårt kontor i Jonsered i Partille kommun med endast tio minuters resväg från Göteborgs centrum eller vid vårt kontor på gågatan i centrala Uppsala.Flexibel arbetstidFriskvårdsbidragGemensamma återkommande aktiviteter. Alltifrån julfest, frukost, AW, resor och seminarierKollektivavtalVem är du?att jobba hos oss behöver du ha social kompetens och en förmåga att skapa förtroende i alla led. Du drivs av att vara delaktig i att utveckla tjänster och av att ständigt lära dig mer om olika tekniker och större IT-miljöer. Du behöver också vara både självgående och en god lagspelare som har lätt för att diskutera lösningar och göra dig förstådd hos kunder som inte besitter din erfarenhet och teknisk förståelse. Möjliga arbetsorter är Jonsered/Partille eller Uppsala.Dina arbetsuppgifterSom en viktig del i vårt leveransteam arbetar du med konfigurering av systemintegrationer i egenutvecklad miljö med agila arbetsmetoder. I arbetet ingår även dokumentation, dagliga kund- och leverantörskontakter, samt nära samarbete med vår sälj- och utvecklingsavdelning.KvalifikationerRelevant arbetslivserfarenhet eller utbildning inom ITKvalitetsfokus och vana att hantera kunder på ett professionellt sättErfarenhet av systemintegrationerGrundläggande programmeringskunskaperBehärska svenska och engelska för att kunna kommunicera med kunder och utföra dokumentationMeriterandeSAML 2.0/ADFSMicrosoft Active DirectoryPHPSOAP/REST APIWebb och JavascriptCertifikatshanteringUrval sker löpande så skicka din ansökan idag!Svensk e-identitet AB är ett litet expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 30 personer som jobbar med enkla inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Visa mindre

Teknisk projektledare

Svensk e-identitet AB är ett litet expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag 35 personer som jobbar med enkla inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Nu söker vi dig som tycker om att arbeta med både teknik och människorFör att jobba hos oss behöver du ha soc... Visa mer
Svensk e-identitet AB är ett litet expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag 35 personer som jobbar med enkla inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Nu söker vi dig som tycker om att arbeta med både teknik och människorFör att jobba hos oss behöver du ha social kompetens och en förmåga att skapa förtroende i alla led. Du drivs av att vara delaktig i att utveckla tjänster och av att ständigt lära dig mer om olika tekniker och större IT-miljöer. Du behöver också vara både självgående och en god lagspelare som har lätt för att diskutera lösningar och göra dig förstådd hos kunder som inte besitter din erfarenhet och teknisk förståelse. Arbetsort är centrala Uppsala.Dina arbetsuppgifterSom en viktig del i vårt leveransteam arbetar du med kund projektledning, planering och enklare konfigurering av systemintegrationer i egenutvecklad miljö med agila arbetsmetoder. I arbetet ingår även dagliga kund- och leverantörskontakter, dokumentation, samt nära samarbete med vår sälj- och utvecklingsavdelning.KvalifikationerDu behöver:Dokumenterad flerårig erfarenhet av projektledning av IT-projekt, minst 2-4 års erfarenhetKvalitetsfokus och vana att hantera kunder på ett professionellt sättRelevant arbetslivserfarenhet eller utbildning inom ITErfarenhet av systemintegrationerBehärska svenska och engelska för att kunna kommunicera med kunder och utföra dokumentationMeriterandeGrundläggande programmeringskunskaperMicrosoft Active DirectorySOAP/REST APIWebb och JavascriptVad vi erbjuder dig• Heltidstjänst vid vårt kontor i centrala Uppsala.• Flexibel arbetstid• Friskvårdsbidrag• Gemensamma återkommande aktiviteter. Alltifrån julfest, frukost, AW och seminarier• KollektivavtalArbetsplats: UppsalaHar du ytterligare frågor kring tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Mikael Westöö.E-post: [email protected]: 0735110424Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.Vi är idag 35 medarbetare på huvudkontoret centralt i Uppsala samt i Göteborg. Läs mer på www.e-identitet.se.Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Driven handläggare

Vill du jobba med innovativa systemlösningar och tjänster? I en miljö där frihet under ansvar, kundkontakt och problemlösning står i fokus? Och har stort intresse alternativt erfarenhet av att arbeta med support och ärendehantering? Då har vi en tjänst där du kommer att trivas! Svensk e-identitet söker nu sin nästa stjärna. Är det du?Dina arbetsuppgifter i huvudsakDu kommer att arbeta i ett litet team och få varierade arbetsuppgifter inom kundsupport och a... Visa mer
Vill du jobba med innovativa systemlösningar och tjänster? I en miljö där frihet under ansvar, kundkontakt och problemlösning står i fokus? Och har stort intresse alternativt erfarenhet av att arbeta med support och ärendehantering? Då har vi en tjänst där du kommer att trivas! Svensk e-identitet söker nu sin nästa stjärna. Är det du?Dina arbetsuppgifter i huvudsakDu kommer att arbeta i ett litet team och få varierade arbetsuppgifter inom kundsupport och administration. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för ärendehantering i flera administrativa system och sköter allt från nyregistrering till ändringar och avslut. Du är med i hela affärsprocessen för företagets tjänster, med fokus på att hantera inkommande samtal och e-post från företagets kunder.Vem är du?Vi vill att du har mycket goda kunskaper i svenska, i tal och i skrift. Du har även stor datorvana och har lätt för att skifta fokus. Du har utbildning på gymnasienivå och har du någon branschkunskap eller erfarenhet från vård- och omsorg är det meriterandeStor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en driven och initiativrik lagspelare. För att du ska trivas i rollen krävs att du tycker om att ha mycket kundkontakt via telefon och e-post, samt lockas av varierande arbetsuppgifter. Du räds inte vare sig klurig problemlösning eller enklare volymregistreringar. Du är engagerad och ser det som en fördel att få vara med och utveckla nya tjänster, stödsystem och arbetssätt hos företaget.Om verksamhetenSvensk e-identitet AB är ett litet expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Företaget är marknadens främsta leverantör av tjänster för inloggning, autentisering och signering, speciellt för kunder inom vård- och omsorgssektorn.Några av dina förmåner:• Arbetsplats i fina lokaler centralt i Uppsala• Flexibel arbetstid, utöver supporttider mellan 9 och 16.• Friskvårdsbidrag.• Gemensamma återkommande personalaktiviteter• Kollektivavtal• Stabil ägare genom Visma-koncernenVarmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre