Lediga jobb som IT-strateg i Uppsala

Se lediga jobb som IT-strateg i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Objektledare Beslutsstöd

Ansök    Dec 21    Ls Jobbet AB    IT-strateg
IT-stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Inom IT-centrum blir du kollega med fler än 160 engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att tillhöra IT-verksamhetsstöd som är en avdelning inom IT-centrum och du kommer att ha ett nära dagligt samarbete med medarbetarna inom ditt objekt. I din roll som objektledare IT för Beslutsstöd kommer du att arbeta inom styrmodellen pm3 och projektmodeller... Visa mer
IT-stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Inom IT-centrum blir du kollega med fler än 160 engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att tillhöra IT-verksamhetsstöd som är en avdelning inom IT-centrum och du kommer att ha ett nära dagligt samarbete med medarbetarna inom ditt objekt.
I din roll som objektledare IT för Beslutsstöd kommer du att arbeta inom styrmodellen pm3 och projektmodellerna PROJEKTiL och UPPDRAGiL. Din primära arbetsuppgift är att styra och leda den tekniknära delen av objektet, Beslutsstöd är ett tekniktungt objekt. Du kommer att leda tekniska projekt och uppdrag, för att utveckla och samt förvalta objektet för att bibehålla stabilitet och tillgänglighet.
Vår miljö
Våra system och tjänster har höga krav på tillförlitlighet och tillgänglighet varför du förväntas jobba proaktivt för att säkerställa en hög driftkvalitet. Förståelse för verksamheten och en ödmjuk inställning är viktiga egenskaper. Du är van vid att samarbeta men även att arbeta självständigt, vara drivande och ha helhetssyn. För den intresserade medarbetaren finns goda möjligheter till en stimulerande arbetsmiljö med personliga utvecklingsmöjligheter samt möjligheter att arbeta med spännande teknikutveckling inom områden som AI, maskininlärning samt hantering av stora dataflöden. Du får förmånen att samarbeta med Beslutsstöds tolv mycket kompetenta utvecklare och arkitekter.
Kvalifikationer
Högskoleutbildning inom IT eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet inom IT och digitalisering.
Krav:
Högskoleutbildning inom IT eller motsvarande.
Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom IT och digitalisering.
Vana att leda projekt och uppdrag inom IT.
Förutom svenska talar och skriver du engelska.
Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Meriterande:
Erfarenhet av att ha arbetat med beslutsstöd.
Arbetat med pm3 som styrmodell för förvaltning.
Arbetat i systemförvaltningsroller.
Arbetat med modellerna PROJEKTiL och UPPDRAGiL.
Erfarenhet av att förvalta och utveckla e-tjänster.
God kännedom om Regionens organisation och IT-miljö.

Personlighet
Du har ett diplomatiskt förhållningssätt och en god ledarförmåga.
Tydlighet, kommunikation och det goda samtalet är en förutsättning för att navigera rätt i en stor organisation med komplexa systemsamband där samspelet mellan förvaltning, it och leverantörer, både på lokal och nationell nivå sker dagligen. Du kommer att få kommunicera med allt från direktörer till tekniker och användare samt med en rad leverantörer och samtliga förvaltningar inom Region Uppsala.
Du bör ha förmågan att på ett enkelt och begripligt sätt kunna beskriva även komplicerade förlopp för en oinvigd mottagare.
Vi erbjuder
Tjänsten är på heltid tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Eva Gryding, [email protected], 070-445 13 39. Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är söndagen den 30 januari 2021.
Välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet
Krav
Högskoleutbildning inom IT eller motsvarande
Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom IT
Vana att leda projekt och uppdrag inom IT
Förutom svenska talar och skriver du engelska.
Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Meriterande
Erfarenhet av att ha arbetat med beslutsstöd
Arbetat med pm3 som styrmodell för förvaltning
Arbetat i systemförvaltningsroller
Arbetat med modellerna PROJEKTiL och UPPDRAGiL
Erfarenhet av att förvalta och utveckla e-tjänster
God kännedom om Regionens organisation och IT-miljö.Om arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 250 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare

Ansök    Jan 14    Randstad AB    IT-strateg
Arbetsbeskrivning Har du god erfarenhet av att jobba i gränslandet mellan verksamhet och IT och vill ta ägandeskap för och utveckla våra verksamhetssystem samt driva och utveckla vår IT-miljö och digitala förmåga? Uppsala Konsert och Kongress söker nu en verksamhetsutvecklare IT med digitaliseringsansvar! Ansvarsområden I rollen som Verksamhetsutvecklare kommer du att: Agera systemägare och systemförvaltare för verksamhetens stödsystem med fokus på Micros... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du god erfarenhet av att jobba i gränslandet mellan verksamhet och IT och vill ta ägandeskap för och utveckla våra verksamhetssystem samt driva och utveckla vår IT-miljö och digitala förmåga? Uppsala Konsert och Kongress söker nu en verksamhetsutvecklare IT med digitaliseringsansvar!

Ansvarsområden
I rollen som Verksamhetsutvecklare kommer du att:
Agera systemägare och systemförvaltare för verksamhetens stödsystem med fokus på Microsoft Dynamics
Stötta verksamhetens utveckling och hjälpa till med att definiera krav och behov
Hjälpa varsamhetens ledning med arbetet att dokumentera, underhålla och utveckla verksamhetens processer
Driva och vara delaktig i projekt och förstudier 
Agera kravställare mot leverantörer och samarbetsparters
Driva upphandlingar


I rollen som Digitaliseringsansvarig kommer du att:
Planera och leda utvecklingsprojekt inom verksamheten och administrationen
Agera kravställare mot leverantören av grundläggande IT-tjänster
Driva arbetet med att säkerställa att verksamheten har rätt IT-stöd
Driva verksamhetens övergång till moderna molntjänster
Agera projektledare för vissa projekt
Sköta omvärldsbevakningen och inspirera övriga medarbetare
Stödja verksamheten i förändringsarbetet genom att agera förändringsledare


Arbetstider
Rollen tillhör staben på UKK och är en heltidstjänst med placering i Uppsala.

Kvalifikationer
Vi tror att du för att lyckas bör ha följande egenskaper:
Relevant akademisk utbildning 
Du rör dig obehindrat mellan strategiska, taktiska och operativa arbetsuppgifter
God förmåga att lyssna, analysera och leda
Agera rådgivare och där både stötta och utmana ledande beslutsfattare
Du är duktig på att skapa förtroende och engagemang på alla nivåer i en organisation
Flerårig erfarenhet i liknande roller
God kunskap inom Microsoft Dynamics CRM
Kunskap om Microsoft Dynamics generellt
God förståelse för dataflöden och integrationer 
Erfarenhet av kartläggning av verksamhetsprocesser
God förmåga att utbilda och utveckla medarbetare
Kompetens och erfarenhet inom förändringsledning
Flytande tal och skrift i svenska och engelska

Följande kompetens och erfarenhet är meriterande:
Microsoft Sharepoint
M365 Office och Teams
GDPR med fokus på kontroll och uppföljning
Erfarenhet av att jobba med och driva övergripande frågor inom Informationssäkerhet
Allmän grundläggande kännedom om IT-tjänster som exempelvis IT-arbetsplats och nätverk


Ansökan
Välkommen med din ansökan via Randstad.se För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult [email protected], ansök snarast, dock senast 4 feb. 

Om företaget
Uppsala Konsert & Kongress har sedan invigningen 2007 etablerat sig som en av Nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser. Vi presenterar ett utbud som präglas av mångfald, angelägenhet och hög kvalitet. Sedan UKK slog upp dörrarna i september 2007 har huset presenterat över 2000 kulturevenemang, arrangerat över 5000 möten och haft dryga fem miljoner besökare!

UKK har två verksamhetsben: kultur och möten. Utöver det finns restaurangen som servar båda verksamheterna. Här jobbar cirka 50 tillsvidareanställda och 200 timanställda och företaget har en omsättning på cirka 90 miljoner kronor (2016). 2016 hade huset 533 500 besökare. Visa mindre

C# Utvecklare till Q-Linea

Ansök    Jan 3    Randstad AB    IT-strateg
Arbetsbeskrivning Vill du arbeta i ett växande börsnoterat diagnostikföretag där din roll som utvecklare bidrar till att rädda liv? Vill du arbeta med en spännande produkt och vara med i nyutveckling där du får möjligheten att arbeta i en bred roll och påverka bolaget framåt? Då bör du ansöka tjänsten som utvecklare hos oss! Q-linea är ett väletablerat och växande bolag inom infektionsdiagnostik. Vi söker dig som vill ta plats i vår mjukvarugrupp och få va... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i ett växande börsnoterat diagnostikföretag där din roll som utvecklare bidrar till att rädda liv? Vill du arbeta med en spännande produkt och vara med i nyutveckling där du får möjligheten att arbeta i en bred roll och påverka bolaget framåt? Då bör du ansöka tjänsten som utvecklare hos oss! Q-linea är ett väletablerat och växande bolag inom infektionsdiagnostik. Vi söker dig som vill ta plats i vår mjukvarugrupp och få vara med att göra skillnad på riktigt. Tillsammans med Randstad Professionals söker vi nu en ny C# utvecklare. 

Ansvarsområden
Vi söker dig som vill arbeta med utveckling av våra ASTar-instrument. Rollerna involverar utveckling av funktionalitet för kalibrering och testning av ASTar-system, liksom mjukvara för kontroll och styrning av hårdvara, samt framtagande av användargränssnitt. Du kommer att vara baserad i Uppsala och rapporterar till chefen för algoritm och mjukvara. Vi arbetar med en komplex produkt i en spännande teknisk miljö med fokus på utveckling i C # i Windowsmiljö.

Det finns stora möjligheter att växla roller och jobba med olika delar av mjukvaran. Beroende på vad du har med dig för erfarenhet kan det även bli aktuellt att ta rollen som scrum-master eller del-projektledare.

Din roll som utvecklare hos oss innebär bl.a:


Arbete i en attraktiv projektmiljö och vara en del av projektteamet som utvecklar instrument programvara 
Utveckla programvarusupport för utökad användarinteraktion av ASTar-systemet
Utveckla programvarusupport för kalibrering och testning av ASTar-systemet
Utveckla programvara för att styra hårdvaruenheter - till exempel pipetterings-robotar, motorer, värmare, kameror - i ASTar-instrumentet
Skapa designförslag, implementera, testa och dokumentera lösningarna
Säkra att korrekt dokumenthantering och kontroll utförs enligt rutiner genom QMS och ISO 13485


Kvalifikationer
Vi söker en prestigelös lagspelare som gillar att ta ansvar och initiativ. I rollen som utvecklare hos oss arbetar du med personer med olika kompetenser och blandade roller, där ni tillsammans, i projekt eller inom ett visst område, uppnår mål. Vilket kräver att du är pedagogisk och kommunikativ och har god social förmåga och trivs med att samarbeta med andra.

För att passa in i rollen har du en högskoleexamen som t.ex Civ. Ing eller en dokumenterad matchande arbetserfarenhet på 3-5 år. Beroende på din senioritet finns det möjligheter på sikt ta en ledande roll för rätt person. Eftersom C# är det huvudsakliga programmeringsspråket så bör du ha god kunskap i detta och gärna även i WPF för utveckling av användargränssnitt. Vi använder oss även av PowerShell som skriptspråk och ser vi gärna att du har god kunskap i detta. Vi värdesätter starkt om du har ett intresse av läkemedelsbranschen och drivs av att göra nytta för samhället. Q-linea är ett modernt bolag i ständig utveckling och därav ser vi att du trivs i en rörlig organisation med högt tempo. Du har troligtvis ett brett tekniskt kunnande som bidrar till att du har lätt för att sätta dig in i nya problemområden och kan vara proaktiv och problemlösande.

Krav:
Högskoleexamen inom tex Civ.Ing alternativt systemvetare eller arbetslivserfarenhet motsvarande samma nivå
Minst 3-5 års erfarenhet av systemutveckling 
Obehindrad förmåga till talad och skriven kommunikation på svenska och engelska

Meriterande:

- Dokumenterad erfarenhet från läkemedelsbranschen
- Erfarenhet av att arbeta i ISO 13485-certifierad kvalitetssystem

Ansökan
Välkommen med din ansökan!

Ansök snarast dock senast 2022-01-31 i denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies, för frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Oscar Nordström, 0725542282 [email protected] eller Julia Rhönnstad, 0729872754, [email protected] 

Om företaget
Q-linea är ett bolag som utvecklar innovativa lösningar för förbättrad infektionsdiagnostik och vars fokus är utveckling av instrument och förbrukningsartiklar som kommer att kunna ge positiva effekter för patienten, sjukvården och samhället. Q-linea utvecklar och levererar lösningar för vårdgivare som på kortast möjliga tid kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar. Bolagets ledande produkt ASTar® är ett helautomatiskt instrument för test av antibiotikaresistens AST, (antibiotic susceptibility testing), vilket ger en känslighetsprofil inom tre till sex timmar direkt från en positiv blodkultur. Detta är 24-40 timmar snabbare än dagens diagnostik. 
Vårt mål är att vår teknik och våra innovationer ska förbättra diagnostiken för infektionssjukdomar i framtiden, till hjälp för både patienter och samhället.
Q-linea grundades 2008 av forskare från Rudbecklaboratoriet vid Uppsala universitet tillsammans med Olink AB och Uppsala universitets holdingbolag, UUAB. Q-linea består idag av ett interdisciplinärt och mycket motiverat team av 140+ anställda och konsulter som bedriver sin verksamhet i moderna och väl anpassade lokaler i Uppsala Science Park och Fyrislund. Visa mindre

Erfaren och kommunikativ IT-projektledare till Livsmedelsverket

Ansök    Nov 3    Sjr In Scandinavia AB    IT-strateg
Är du en erfaren projektledare och redo för nästa steg i din IT-karriär? Nu finns chansen att arbeta i en verksamhet med ett meningsfullt syfte där du är med och bidrar till samhällsnyttan. Vi söker en erfaren projektledare som ska leda ett av Livsmedelsverkets största projekt där ett nytt system ska utvecklas och ersätta ett av våra verksamhetskritiska system. Livsmedelsverket jobbar med frågor om säker och hälsosam mat till många målgrupper - det är vik... Visa mer
Är du en erfaren projektledare och redo för nästa steg i din IT-karriär? Nu finns chansen att arbeta i en verksamhet med ett meningsfullt syfte där du är med och bidrar till samhällsnyttan. Vi söker en erfaren projektledare som ska leda ett av Livsmedelsverkets största projekt där ett nytt system ska utvecklas och ersätta ett av våra verksamhetskritiska system.

Livsmedelsverket jobbar med frågor om säker och hälsosam mat till många målgrupper - det är viktigt att alla ska känna matglädje och må bra av maten. Vi är inne i ett expansivt skede och har ett stort behov av att arbeta med digitalisering, nya lösningar och vidareutveckling av våra befintliga system för att stödja verksamhetens viktiga utveckling. IT- och Serviceavdelningen arbetar med verksamhetsutveckling och digitaliseringsfrågor samt driver projekt och ansvarar för förvaltning och drift. Vi utövar också tillsyn kring informationssäkerhet samt ansvarar för vår interna service. Avdelningen är i en expansionsfas och består just nu av fyra team och totalt ca 30 personer. Tjänsten är placerad i vårt utvecklingsteam.

Om rollen
Du kommer att leda ett projekt som innebär att ett av våra verksamhetskritiska system ska bytas ut mot ett nyutvecklat system. Projektet kommer att pågå i flera år och omfattar bland annat verksamhetsutveckling, upphandlingar, kravfångst, utveckling samt viss migrering. En viktig del i uppdraget är att leda befintlig projektgrupp som kommer att bestå av både anställda och konsulter, samt ansvara för budget och uppföljning. Att säkerställa ett bra mottagande och införande är också centrala delar under hela projektet.

Du erbjuds
En organisation som är mån om sina medarbetare, där du kommer att känna dig varmt välkommen
En organisation där det råder hög delaktighet och stort engagemang i allt vi gör
Att få vara med och driva och ansvara för ett projekt som bidrar till samhällsnyttan
Modernt och fint kontor i Uppsala Science Park
Utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med kompetenta kollegor
Ett ledarskap som präglas av engagemang, sakkunnighet och transparens

Din bakgrund
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom system-/datavetenskap eller motsvarande, samt flera års erfarenhet av att leda större verksamhetsnära IT-utvecklingsprojekt. Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av projektledning av större projekt i tät samverkan med verksamheten, gärna där ett agilt arbetssätt applicerats och där du ansvarat över en taktisk och operativ styrning i form av planering, budgetering, rapportering och uppföljning, Du ska ha erfarenhet av att leda framgångsrika utvecklingsprojekt med goda verksamhetsresultat. Du kan uttrycka dig mycket väl på svenska och behärskar även engelska bra.

Det är meriterande om du har certifieringar inom Scrum, SAFe, PMP, IPMA och/eller PMI, PM3 och är bekant med informationsmodeller, processverktyg och e-tjänsteutveckling. Vidare ses det även som en merit om du har erfarenhet av att arbeta statligt och vana av offentliga upphandlingar.

Personliga egenskaper
Som person har du lätt för att kommunicera med andra, du inger förtroende och är duktig på att skapa goda relationer. I den här rollen krävs att man har verksamhetsfokus, är teknikkunnig samt resultatorienterad. För att trivas i rollen agerar du självständigt i komplexa och stora projekt från de tidiga utredningsfaserna till införande. Du är van att kommunicera behov, krav och tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt med både verksamhet och IT-kollegor. Du är bra på att lyssna och använda din analytiska förmåga för att föreslå bra lösningar. På Livsmedelsverket arbetar vi i team där vi tillsammans strävar efter utveckling och som medarbetare bidrar du givetvis till det goda arbetsklimatet. Vi söker dig som är en lagspelare samtidigt som du även kan leda andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Livsmedelsverket
Livsmedelsverket är Sveriges expert- och centrala kontrollmyndighet på livsmedelsområdet. Vi arbetar för säker mat och bra dricksvatten, att ingen konsument ska bli lurad om vad maten innehåller och för hållbara matvanor. Mat, dricksvatten och matvanor är centrala för ett hållbart samhälle. Därför är miljöfrågor integrerade i Livsmedelsverkets uppdrag. Läs mer på: www.livsmedelsverket.se (http://www.livsmedelsverket.se)

Intresseanmälan
I denna rekrytering har Livsmedelsverket valt att samarbeta med SJR IT. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christine Stamfeldt på 070 471 59 16 eller Viola Hammar på 076 647 16 58. Fackliga företrädare är Annika Gunnarson ST, och Shara Unneberg, SACO. Samtliga nås på telefon 018-17 55 00. Sista dag för intresseanmälan är 2021-11-07. Notera att vi tyvärr inte tar emot intresseanmälningar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet... (https://sjr.se/gdpr/integritetspolicy/)

Titel: IT-projektledare Visa mindre

C#-utvecklare till Q-linea i Uppsala

Ansök    Okt 26    Randstad AB    IT-strateg
Arbetsbeskrivning Vill du arbeta i ett växande börsnoterat diagnostikföretag där din roll som utvecklare bidrar till att rädda liv? Vill du arbeta med en spännande produkt och vara med i nyutveckling där du får möjligheten att arbeta i en bred roll och påverka bolaget framåt? Då bör du ansöka tjänsten som utvecklare hos oss! Q-linea är ett väletablerat och växande bolag inom infektionsdiagnostik. Vi söker dig som vill ta plats i vår mjukvarugrupp och få va... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i ett växande börsnoterat diagnostikföretag där din roll som utvecklare bidrar till att rädda liv? Vill du arbeta med en spännande produkt och vara med i nyutveckling där du får möjligheten att arbeta i en bred roll och påverka bolaget framåt? Då bör du ansöka tjänsten som utvecklare hos oss! Q-linea är ett väletablerat och växande bolag inom infektionsdiagnostik. Vi söker dig som vill ta plats i vår mjukvarugrupp och få vara med att göra skillnad på riktigt. Tillsammans med Randstad Professionals söker vi nu tre nya utvecklare. 

Ansvarsområden
Vi söker dig som vill arbeta med utveckling av våra ASTar-instrument. Rollerna involverar utveckling av funktionalitet för kalibrering och testning av ASTar-system, liksom mjukvara för kontroll och styrning av hårdvara, samt framtagande av användargränssnitt. Du kommer att vara baserad i Uppsala och rapporterar till chefen för algoritm och mjukvara. Vi arbetar med en komplex produkt i en spännande teknisk miljö med fokus på utveckling i C # i Windowsmiljö.

Det finns stora möjligheter att växla roller och jobba med olika delar av mjukvaran. Beroende på vad du har med dig för erfarenhet kan det även bli aktuellt att ta rollen som scrum-master eller del-projektledare.

Din roll som utvecklare hos oss innebär bl.a:


Arbete i en attraktiv projektmiljö och vara en del av projektteamet som utvecklar instrument programvara 
Utveckla programvarusupport för utökad användarinteraktion av ASTar-systemet
Utveckla programvarusupport för kalibrering och testning av ASTar-systemet
Utveckla programvara för att styra hårdvaruenheter - till exempel pipetterings-robotar, motorer, värmare, kameror - i ASTar-instrumentet
Skapa designförslag, implementera, testa och dokumentera lösningarna
Säkra att korrekt dokumenthantering och kontroll utförs enligt rutiner genom QMS och ISO 13485


Kvalifikationer
Vi söker en prestigelös lagspelare som gillar att ta ansvar och initiativ. I rollen som utvecklare hos oss arbetar du med personer med olika kompetenser och blandade roller, där ni tillsammans, i projekt eller inom ett visst område, uppnår mål. Vilket kräver att du är pedagogisk och kommunikativ och har god social förmåga och trivs med att samarbeta med andra.

För att passa in i rollen har du en högskoleexamen som t.ex Civ. Ing eller en dokumenterad matchande arbetserfarenhet på 3-5 år. Beroende på din senioritet finns det möjligheter på sikt ta en ledande roll för rätt person. Eftersom C# är det huvudsakliga programmeringsspråket så bör du ha god kunskap i detta och gärna även i WPF för utveckling av användargränssnitt. Vi använder oss även av PowerShell som skriptspråk och ser vi gärna att du har god kunskap i detta. Vi värdesätter starkt om du har ett intresse av läkemedelsbranschen och drivs av att göra nytta för samhället. Q-linea är ett modernt bolag i ständig utveckling och därav ser vi att du trivs i en rörlig organisation med högt tempo. Du har troligtvis ett brett tekniskt kunnande som bidrar till att du har lätt för att sätta dig in i nya problemområden och kan vara proaktiv och problemlösande.

Krav:
Högskoleexamen inom tex Civ.Ing alternativt systemvetare eller arbetslivserfarenhet motsvarande samma nivå
Minst 3-5 års erfarenhet av systemutveckling 
Obehindrad förmåga till talad och skriven kommunikation på svenska och engelska

Meriterande:

- Dokumenterad erfarenhet från läkemedelsbranschen
- Erfarenhet av att arbeta i ISO 13485-certifierad kvalitetssystem

Ansökan
Välkommen med din ansökan!

Ansök snarast dock senast 2021-11-15 i denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies, för frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Oscar Nordström, 0725542282 [email protected] eller Julia Rhönnstad, 0729872754, [email protected] 

Om företaget
Q-linea är ett bolag som utvecklar innovativa lösningar för förbättrad infektionsdiagnostik och vars fokus är utveckling av instrument och förbrukningsartiklar som kommer att kunna ge positiva effekter för patienten, sjukvården och samhället. Q-linea utvecklar och levererar lösningar för vårdgivare som på kortast möjliga tid kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar. Bolagets ledande produkt ASTar® är ett helautomatiskt instrument för test av antibiotikaresistens AST, (antibiotic susceptibility testing), vilket ger en känslighetsprofil inom tre till sex timmar direkt från en positiv blodkultur. Detta är 24-40 timmar snabbare än dagens diagnostik. 
Vårt mål är att vår teknik och våra innovationer ska förbättra diagnostiken för infektionssjukdomar i framtiden, till hjälp för både patienter och samhället.
Q-linea grundades 2008 av forskare från Rudbecklaboratoriet vid Uppsala universitet tillsammans med Olink AB och Uppsala universitets holdingbolag, UUAB. Q-linea består idag av ett interdisciplinärt och mycket motiverat team av 140+ anställda och konsulter som bedriver sin verksamhet i moderna och väl anpassade lokaler i Uppsala Science Park och Fyrislund. Visa mindre

Erfaren och kommunikativ IT-projektledare till Livsmedelsverket

Ansök    Nov 1    Sjr In Scandinavia AB    IT-strateg
Är du en erfaren projektledare och redo för nästa steg i din IT-karriär? Nu finns chansen att arbeta i en verksamhet med ett meningsfullt syfte där du är med och bidrar till samhällsnyttan. Vi söker en erfaren projektledare som ska leda ett av Livsmedelsverkets största projekt där ett nytt system ska utvecklas och ersätta ett av våra verksamhetskritiska system. Livsmedelsverket jobbar med frågor om säker och hälsosam mat till många målgrupper - det är vik... Visa mer
Är du en erfaren projektledare och redo för nästa steg i din IT-karriär? Nu finns chansen att arbeta i en verksamhet med ett meningsfullt syfte där du är med och bidrar till samhällsnyttan. Vi söker en erfaren projektledare som ska leda ett av Livsmedelsverkets största projekt där ett nytt system ska utvecklas och ersätta ett av våra verksamhetskritiska system.

Livsmedelsverket jobbar med frågor om säker och hälsosam mat till många målgrupper - det är viktigt att alla ska känna matglädje och må bra av maten. Vi är inne i ett expansivt skede och har ett stort behov av att arbeta med digitalisering, nya lösningar och vidareutveckling av våra befintliga system för att stödja verksamhetens viktiga utveckling. IT- och Serviceavdelningen arbetar med verksamhetsutveckling och digitaliseringsfrågor samt driver projekt och ansvarar för förvaltning och drift. Vi utövar också tillsyn kring informationssäkerhet samt ansvarar för vår interna service. Avdelningen är i en expansionsfas och består just nu av fyra team och totalt ca 30 personer. Tjänsten är placerad i vårt utvecklingsteam.

Om rollen
Du kommer att leda ett projekt som innebär att ett av våra verksamhetskritiska system ska bytas ut mot ett nyutvecklat system. Projektet kommer att pågå i flera år och omfattar bland annat verksamhetsutveckling, upphandlingar, kravfångst, utveckling samt viss migrering. En viktig del i uppdraget är att leda befintlig projektgrupp som kommer att bestå av både anställda och konsulter, samt ansvara för budget och uppföljning. Att säkerställa ett bra mottagande och införande är också centrala delar under hela projektet.

Du erbjuds
En organisation som är mån om sina medarbetare, där du kommer att känna dig varmt välkommen
En organisation där det råder hög delaktighet och stort engagemang i allt vi gör
Att få vara med och driva och ansvara för ett projekt som bidrar till samhällsnyttan
Modernt och fint kontor i Uppsala Science Park
Utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med kompetenta kollegor
Ett ledarskap som präglas av engagemang, sakkunnighet och transparens

Din bakgrund
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom system-/datavetenskap eller motsvarande, samt flera års erfarenhet av att leda större verksamhetsnära IT-utvecklingsprojekt. Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av projektledning av större projekt i tät samverkan med verksamheten, gärna där ett agilt arbetssätt applicerats och där du ansvarat över en taktisk och operativ styrning i form av planering, budgetering, rapportering och uppföljning, Du ska ha erfarenhet av att leda framgångsrika utvecklingsprojekt med goda verksamhetsresultat. Du kan uttrycka dig mycket väl på svenska och behärskar även engelska bra.

Det är meriterande om du har certifieringar inom Scrum, SAFe, PMP, IPMA och/eller PMI, PM3 och är bekant med informationsmodeller, processverktyg och e-tjänsteutveckling. Vidare ses det även som en merit om du har erfarenhet av att arbeta statligt och vana av offentliga upphandlingar.

Personliga egenskaper
Som person har du lätt för att kommunicera med andra, du inger förtroende och är duktig på att skapa goda relationer. I den här rollen krävs att man har verksamhetsfokus, är teknikkunnig samt resultatorienterad. För att trivas i rollen agerar du självständigt i komplexa och stora projekt från de tidiga utredningsfaserna till införande. Du är van att kommunicera behov, krav och tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt med både verksamhet och IT-kollegor. Du är bra på att lyssna och använda din analytiska förmåga för att föreslå bra lösningar. På Livsmedelsverket arbetar vi i team där vi tillsammans strävar efter utveckling och som medarbetare bidrar du givetvis till det goda arbetsklimatet. Vi söker dig som är en lagspelare samtidigt som du även kan leda andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Livsmedelsverket
Livsmedelsverket är Sveriges expert- och centrala kontrollmyndighet på livsmedelsområdet. Vi arbetar för säker mat och bra dricksvatten, att ingen konsument ska bli lurad om vad maten innehåller och för hållbara matvanor. Mat, dricksvatten och matvanor är centrala för ett hållbart samhälle. Därför är miljöfrågor integrerade i Livsmedelsverkets uppdrag. Läs mer på: www.livsmedelsverket.se (http://www.livsmedelsverket.se)

Intresseanmälan
I denna rekrytering har Livsmedelsverket valt att samarbeta med SJR IT. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christine Stamfeldt på 070 471 59 16 eller Viola Hammar på 076 647 16 58. Fackliga företrädare är Annika Gunnarson ST, och Shara Unneberg, SACO. Samtliga nås på telefon 018-17 55 00. Sista dag för intresseanmälan är 2021-11-07. Notera att vi tyvärr inte tar emot intresseanmälningar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet... (https://sjr.se/gdpr/integritetspolicy/)

Titel: IT-projektledare Visa mindre

IFAU söker en databasadministratör och IT-strateg

Vi söker en databasadministratör och IT-strateg, med särskild inriktning att understödja registerforskning Arbetsuppgifter IFAU bedriver forskning baserad på omfattande analyser av data. Som databasadministratör och IT-strateg arbetar du för att skapa en stark IT-miljö med goda förutsättningar för kvantitativa analyser. I dina arbetsuppgifter som databasadministratör ingår att i nära samarbete med kollegor: - Läsa in dataleveranser till våra forskningsdata... Visa mer
Vi söker en databasadministratör och IT-strateg, med särskild inriktning att understödja registerforskning
Arbetsuppgifter
IFAU bedriver forskning baserad på omfattande analyser av data. Som databasadministratör och IT-strateg arbetar du för att skapa en stark IT-miljö med goda förutsättningar för kvantitativa analyser. I dina arbetsuppgifter som databasadministratör ingår att i nära samarbete med kollegor:
- Läsa in dataleveranser till våra forskningsdatabaser samt göra uttag från databaserna till forskningsprojekt, ta backup av databaser samt att vid behov dokumentera data;
- Planera för, arbeta med och utveckla vår databasmiljö och våra processer för databearbetning;
- Utveckla samt förvalta myndighetsspecifika system, till exempel systemet för automatisk dokumentering och beställning av forskningsdata.
I dina arbetsuppgifter som IT-strateg ska du hjälpa till att driva det systematiska informationssäkerhetsarbetet samt att i samarbete med vår leverantör av IT-support:
- Analysera och beskriva den samlade IT-miljön till stöd för vår långsiktiga planering;
- Ansvara för att IT-utrustningen och mjukvara byts ut enligt plan, samt bevaka säkerhets- uppdateringar/varningar för klienter, servrar och nätverksutrustning;
- Svara för teknisk beställarkompetens vid upphandling av IT-system och IT-tjänster;
- Följa upp och utvärdera it-leveranser, backuper, generell IT-säkerhet och i synnerhet informationssäkerhet.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du ska ha dokumenterat goda kunskaper i och Microsoft Server samt MariaDB, flerårig erfarenhet som databasadministratör samt bred erfarenhet av självständigt arbete inom IT-området.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom till exempel samarbetsförmåga.
Meriterande
Erfarenhet av - Programspråket Python eller PHP samt viss erfarenhet av statistikprogrammen SAS och Stata; - Hantering av data för registerforskning, särskilt avseende data från Statistiska Centralbyrån, Arbetsförmedlingen och Socialstyrelsen; - Arbete med samt anpassning av verktyg för webbpublicering (Optimizely), diarieföring (Platina) samt wiki (Mediawiki); liksom - Kunskap och erfarenhet av Powershell och active-direcory automatiseringar är meriterande
Varaktighet och omfattning
Befattningen är tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas. Omfattningen är 100 %. Tillträde januari 2021, eller enligt överenskommelse.
Frågor
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Generaldirektör Maria Hemström Hemmingsson 018-471 70 89. Facklig företrädare Ulrika Vikman 018-471 70 85.
Mer information om vår verksamhet hittar du på www.ifau.se. Personuppgifter som lämnas i samband med ansökan behandlas enligt dataskyddsförordningen.
Ansökan
Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning, löneanspråk samt namn på två referenspersoner senast den 2021-10-26. Märk ansökan med dnr 171/2021 och skicka den via e-post: [email protected]
IFAU värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Vi undanber oss erbjudande om rekryterings- och annonshjälp. Visa mindre

Utvecklingsstrateg

Ansök    Okt 7    Ls Jobbet AB    IT-strateg
Vill du vara med och utveckla framtidens hälsosystem? Det här är en unik chans att vara med i den omställning som pågår i alla regioner och kommuner i Sverige. För att hälso- och sjukvården ska vara fortsatt effektiv och av hög kvalitet, och samtidigt kunna möta den demografiska utvecklingen och invånarnas behov på ett bättre sätt, krävs en omställning av hela hälsosystemet där vård, stöd och omsorg utgår från och kommer närmare invånarna. Omställningsarbe... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens hälsosystem? Det här är en unik chans att vara med i den omställning som pågår i alla regioner och kommuner i Sverige.
För att hälso- och sjukvården ska vara fortsatt effektiv och av hög kvalitet, och samtidigt kunna möta den demografiska utvecklingen och invånarnas behov på ett bättre sätt, krävs en omställning av hela hälsosystemet där vård, stöd och omsorg utgår från och kommer närmare invånarna.
Omställningsarbetet inom Uppsala län bedrivs i nära samverkan med invånare, länets kommuner, privata vårdgivare och övriga förvaltningar inom Region Uppsala. Det sker utifrån en målbild som kopplar till Agenda 2030 på övergripande nivå framförallt till målen om god hälsa och minskad ojämlikhet. Mer konkret omfattas målbilden av fyra delområden:
Nära – ”Nära vård på nya sätt”
Effektiv – Min vård är samordnad på rätt nivå med stöd av rätt kompetenser som känner mig
Samskapande – Jag är en självklar och aktiv partner i min egen vård”
Förebyggande och hälsofrämjande – ”Jag får stöd i att främja min egen hälsa”

Du kan läsa mer här: https://regionuppsala.se/samverkanswebben/samverkan-och-utveckling/halsa-och-vard/halsa-och-vard/effektiv-och-nara-vard-2030/
Effektiv och nära vård handlar om att förändra vårdstrukturen i sin helhet, men också om att utveckla arbetssätt och förhållningssätt. Det är en omställning som innebär en förflyttning i sättet att både tänka och arbeta. Det handlar om en storskalig förändring som påverkar hela hälsosystemet i Uppsala län.
Omställningen bedrivs inom ramen för ett program som omfattar ett stort antal uppdrag och projekt som utgår från målbildens olika delar. Som stöd för omställningen finns ett programkansli som är en del av hälso- och sjukvårdsavdelningen vid Regionkontoret.
Region Uppsala söker nu en Utvecklingsstrateg som stödjer omställningen till effektiv och nära vård 2030.
Din roll
Som utvecklingsstrateg innebär det att du:
Samordnar, stödjer och följer upp programmet tillsammans med oss andra i programkansliet
Leder projekt och genomför utredningar
Medverkar och bidrar till att utveckla ledning och kommunikation rörande arbetet med effektiv och nära vård

Du kommer organisatoriskt ingå i programkansliet tillsammans med en programchef, två utvecklingsstrateger och en programkoordinator. Din närmaste chef är programchefen.
Din bakgrund och kompetenser
Vi söker dig som har en adekvat universitets- eller högskoleexamen och som har lång och dokumenterad erfarenhet av hälso- och sjukvård, utrednings- och analysarbete, projektledning samt förändringsledning i komplexa verksamheter. Du bemästrar samtliga delar i uppdraget från att skapa en strategisk plan till att implementera och åstadkomma resultat och verksamhetsnytta.
Du har god förståelse för hur hälsosystem fungerar och kan utvecklas. Det är även en fördel om du har god kännedom om såväl Region Uppsala som länets kommuner.
Som person är du skicklig på att skapa nätverk och utveckla relationer som bygger på samarbete, tillit och förtroende. Det är avgörande att du dels är en god analytiker som ser samband ur ett helhetsperspektiv och förstår konsekvenser av olika förslag dels bemästrar konsten att kommunicera. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till förändrade förutsättningar.
Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Innehållet i tjänsten kan komma att förändras över tid.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i en av Sveriges snabbast växande regioner. Välkommen till en vänlig arbetsplats mitt i Uppsala där vi skapar samhällsnytta. Vårt ljusa fina kontor finns intill Resecentrum – att pendla hit är enkelt.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Vi frågor om tjänsten kontaktas rekryteringskonsult Eva Gryding, [email protected], 070-445 13 39.
Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.
Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 14 november 2021.
Välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Adekvat universitets- eller högskoleexamen.
Lång och dokumenterad erfarenhet av hälso- och sjukvård.
Erfarenhet av utrednings- och analysarbete.
Erfarenhet av projektledning och förändringsledning i komplexa verksamheter.
God förståelse för hur hälsosystem fungerar och kan utvecklas.

Meriterande
God kännedom om såväl Region Uppsala som länets kommuner. Visa mindre

Erfaren och kommunikativ IT-projektledare till Livsmedelsverket

Ansök    Okt 22    Sjr In Scandinavia AB    IT-strateg
Är du en erfaren projektledare och redo för nästa steg i din IT-karriär? Nu finns chansen att arbeta i en verksamhet med ett meningsfullt syfte där du är med och bidrar till samhällsnyttan. Vi söker en erfaren projektledare som ska leda ett av Livsmedelsverkets största projekt där ett nytt system ska utvecklas och ersätta ett av våra verksamhetskritiska system. Livsmedelsverket jobbar med frågor om säker och hälsosam mat till många målgrupper - det är vik... Visa mer
Är du en erfaren projektledare och redo för nästa steg i din IT-karriär? Nu finns chansen att arbeta i en verksamhet med ett meningsfullt syfte där du är med och bidrar till samhällsnyttan. Vi söker en erfaren projektledare som ska leda ett av Livsmedelsverkets största projekt där ett nytt system ska utvecklas och ersätta ett av våra verksamhetskritiska system.

Livsmedelsverket jobbar med frågor om säker och hälsosam mat till många målgrupper - det är viktigt att alla ska känna matglädje och må bra av maten. Vi är inne i ett expansivt skede och har ett stort behov av att arbeta med digitalisering, nya lösningar och vidareutveckling av våra befintliga system för att stödja verksamhetens viktiga utveckling. IT- och Serviceavdelningen arbetar med verksamhetsutveckling och digitaliseringsfrågor samt driver projekt och ansvarar för förvaltning och drift. Vi utövar också tillsyn kring informationssäkerhet samt ansvarar för vår interna service. Avdelningen är i en expansionsfas och består just nu av fyra team och totalt ca 30 personer. Tjänsten är placerad i vårt utvecklingsteam.

Om rollen
Du kommer att leda ett projekt som innebär att ett av våra verksamhetskritiska system ska bytas ut mot ett nyutvecklat system. Projektet kommer att pågå i flera år och omfattar bland annat verksamhetsutveckling, upphandlingar, kravfångst, utveckling samt viss migrering. En viktig del i uppdraget är att leda befintlig projektgrupp som kommer att bestå av både anställda och konsulter, samt ansvara för budget och uppföljning. Att säkerställa ett bra mottagande och införande är också centrala delar under hela projektet.

Du erbjuds
En organisation som är mån om sina medarbetare, där du kommer att känna dig varmt välkommen
En organisation där det råder hög delaktighet och stort engagemang i allt vi gör
Att få vara med och driva och ansvara för ett projekt som bidrar till samhällsnyttan
Modernt och fint kontor i Uppsala Science Park
Utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med kompetenta kollegor
Ett ledarskap som präglas av engagemang, sakkunnighet och transparens

Din bakgrund
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom system-/datavetenskap eller motsvarande, samt flera års erfarenhet av att leda större verksamhetsnära IT-utvecklingsprojekt. Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av projektledning av större projekt i tät samverkan med verksamheten, gärna där ett agilt arbetssätt applicerats och där du ansvarat över en taktisk och operativ styrning i form av planering, budgetering, rapportering och uppföljning, Du ska ha erfarenhet av att leda framgångsrika utvecklingsprojekt med goda verksamhetsresultat. Du kan uttrycka dig mycket väl på svenska och behärskar även engelska bra.

Det är meriterande om du har certifieringar inom Scrum, SAFe, PMP, IPMA och/eller PMI, PM3 och är bekant med informationsmodeller, processverktyg och e-tjänsteutveckling. Vidare ses det även som en merit om du har erfarenhet av att arbeta statligt och vana av offentliga upphandlingar.

Personliga egenskaper
Som person har du lätt för att kommunicera med andra, du inger förtroende och är duktig på att skapa goda relationer. I den här rollen krävs att man har verksamhetsfokus, är teknikkunnig samt resultatorienterad. För att trivas i rollen agerar du självständigt i komplexa och stora projekt från de tidiga utredningsfaserna till införande. Du är van att kommunicera behov, krav och tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt med både verksamhet och IT-kollegor. Du är bra på att lyssna och använda din analytiska förmåga för att föreslå bra lösningar. På Livsmedelsverket arbetar vi i team där vi tillsammans strävar efter utveckling och som medarbetare bidrar du givetvis till det goda arbetsklimatet. Vi söker dig som är en lagspelare samtidigt som du även kan leda andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Livsmedelsverket
Livsmedelsverket är Sveriges expert- och centrala kontrollmyndighet på livsmedelsområdet. Vi arbetar för säker mat och bra dricksvatten, att ingen konsument ska bli lurad om vad maten innehåller och för hållbara matvanor. Mat, dricksvatten och matvanor är centrala för ett hållbart samhälle. Därför är miljöfrågor integrerade i Livsmedelsverkets uppdrag. Läs mer på: www.livsmedelsverket.se (http://www.livsmedelsverket.se)

Intresseanmälan
I denna rekrytering har Livsmedelsverket valt att samarbeta med SJR IT. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christine Stamfeldt på 070 471 59 16 eller Viola Hammar på 076 647 16 58. Fackliga företrädare är Annika Gunnarson ST, och Shara Unneberg, SACO. Samtliga nås på telefon 018-17 55 00. Sista dag för intresseanmälan är 2021-10-31. Notera att vi tyvärr inte tar emot intresseanmälningar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet... (https://sjr.se/gdpr/integritetspolicy/)

Titel: IT-projektledare Visa mindre

IT-ansvarig till CTC

Ansök    Okt 1    SJR IT in Scandinavia AB    IT-strateg
Vi söker dig som vill ha det övergripande samordningsansvaret för CTC:s IT-miljö. Din roll kommer att vara varierande då den innefattar såväl strategiskt som operativt arbete. Du har stor påverkan och ansvar för CTC:s fortsatta framgång, främst vad gäller den digitala utvecklingen för organisationen. Du kommer att arbeta i nära samarbete med trevliga och kompetenta kollegor i fina lokaler i Science Park. Som anställd på CTC omfattas du av kollektivavtal oc... Visa mer
Vi söker dig som vill ha det övergripande samordningsansvaret för CTC:s IT-miljö. Din roll kommer att vara varierande då den innefattar såväl strategiskt som operativt arbete. Du har stor påverkan och ansvar för CTC:s fortsatta framgång, främst vad gäller den digitala utvecklingen för organisationen. Du kommer att arbeta i nära samarbete med trevliga och kompetenta kollegor i fina lokaler i Science Park. Som anställd på CTC omfattas du av kollektivavtal och vi uppmuntrar till balans i livet genom att bland annat erbjuda flextid och friskvårdsbidrag.

Ansvar
I rollen som IT-ansvarig kommer du att planera och leda utvecklingsprojekt för en effektiv IT-användning och CTC:s fortsatta digitala transformation. Du kommer att ansvara för drift och support av IT-system i nära samarbete med underleverantörer. Du kommer även att ansvara för företagets IT-säkerhet och efterlevnad enligt relevanta regulatoriska regelverk. Fortlöpande arbetar du med att ta fram systemlösningar och IT-strategier som möter CTC:s affärs- och operativa behov. Du kommer även att hantera och följa upp IT-budgeten samt ansvara för upphandlingar av IT-tjänster/IT-projekt.

Din bakgrund och kompetens
Du har relevant akademisk utbildning inom IT eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har arbetat några år som projektledare med IT-fokus där du skaffat dig kunskap och erfarenhet av informations- och IT-säkerhet. Du kan även ha erfarenhet av arbete som IT-chef i en mindre verksamhet alternativt gedigen erfarenhet inom IT-drift och förvaltning.

Vidare har du teknisk kompetens och kunskap inom IT och dess standardiserade IT-plattformar. Du har goda kunskaper inom Microsoft, Office 365 samt god förståelse för backup-hantering och IT säkerhet. Du är en van beställare och kravställare mot IT-leverantörer. Du behöver ha god svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du även har
Erfarenhet av ITIL
Erfarenhet av Mac-OS och SharePoint-utveckling
Arbetat med IT inom Life Science
Kunskap i Computer System Validation, GAMP 5
Erfarenhet av att utbilda användare i system och/eller applikationer
Kunskap om IT-säkerhetsramverk som ISO 27001 eller motsvarande
Kunskap om GDPR

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har det rätta GREPpet, d.v.s. lever upp till våra värdeord; Gemenskap, Respekt, Engagemang och Professionalitet. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta och bygga relationer. Du arbetar gärna i flera projekt parallellt och har en god anpassningsförmåga. Du är självgående och trivs med att växla mellan strategiskt och operativt arbete. Vidare är du flexibel och prestigelös som person, det är självklart för dig att hjälpa till där det behövs. Några av de viktigaste egenskaperna är att du är engagerad i ditt arbete och har ett respektfullt och professionellt förhållningssätt till kunder, kliniker, underleverantörer och kollegor.

Om CTC
Clinical Trial Consultants AB är ett företag inom Life Science med huvudkontor och forskningskliniker belägna i Uppsala. Vi utför kliniska studier på uppdrag av både industrin och akademin och erbjuder full service, vilket innebär att vi från start till slut på en klinisk studie erbjuder ett komplett paket med alla involverade tjänster och moment. Våra kliniska studier genomförs därmed på egna forskningskliniker men även i samarbete med externa kliniker. Studier i tidiga faser (0-IIa) är vår främsta specialisering. Hos oss jobbar ca 80 medarbetare varav ca 30 arbetar kliniskt på våra två kliniker i Uppsala; på Akademiska sjukhuset samt i Science Park. Läs mer på (https://ctc-ab.se/front-page/)

Ansökan
I denna rekrytering har CTC valt att samarbeta med SJR IT. För mer information är du välkommen att kontakta Christine Stamfeldt (ej tillgänglig v 38) 070 471 59 16, [email protected] alternativt Viola Hammar 076 647 16 58, [email protected] Urvalsprocessen sker löpande, du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 2021-10-10.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: IT-ansvarig till CTC Visa mindre

Uppsalahem söker Verksamhetsutvecklare IT & digitalisering

Ansök    Sep 27    Uppsalahem AB    IT-strateg
På Uppsalahem har vi som mål att bli Sveriges bästa bostadsbolag! För att lyckas krävs ett aktivt arbete med verksamhetsutveckling och det är här du kommer kunna göra skillnad och på riktigt bidra till bolagets utveckling och framgång. Om jobbet Som digital verksamhetsutvecklare kommer du vara en del av IT- och digitaliseringsavdelningen men arbetar nära övriga verksamhetsutvecklare i bolaget. Du ingår i bolagets utvecklingsgrupp som har till uppgift att ... Visa mer
På Uppsalahem har vi som mål att bli Sveriges bästa bostadsbolag! För att lyckas krävs ett aktivt arbete med verksamhetsutveckling och det är här du kommer kunna göra skillnad och på riktigt bidra till bolagets utveckling och framgång.

Om jobbet
Som digital verksamhetsutvecklare kommer du vara en del av IT- och digitaliseringsavdelningen men arbetar nära övriga verksamhetsutvecklare i bolaget. Du ingår i bolagets utvecklingsgrupp som har till uppgift att bereda vår utvecklingsportfölj och som leds av vår utvecklings- och innovationschef.

I dina arbetsuppgifter ingår b.la.

- Leda och samordna små och stora projekt
- Analysera krav och behov samt stöttar både verksamhet och IT-avdelningen i val av digitala tjänster
- Självständigt driva förstudier och analyser och tillsammans med andra bereda underlag för nya projekt och utvecklingsinitiativ inom flertalet områden
- Leverera verksamhetsnytta genom digitala lösningar, vara bryggan mellan verksamheten och IT/leverantören


Många av de förändringar vi har framför oss innebär att våra medarbetare behöver ställa om till nya eller förändrade arbetssätt. Din roll kräver därför en förmåga att förklara det tekniskt svåra på ett begripligt sätt för övriga inom bolaget.

Vem är du?
Vi söker dig med en relevant universitetsutbildning inom systemvetenskap, applikationsdesign eller motsvarande. Du har minst tre, gärna fem års erfarenhet av en liknande roll, t ex produktägare, systemförvaltare eller verksamhetsutvecklare

Du har erfarenhet av blandade arkitekturer bestående av både egen drift och molnlösningar. Du ser till helheten och hittar lösningar i linje med verksamhetens behov och långsiktiga plan och kan djupdyka i detaljer vid behov.

Vidare har du:

- Bred erfarenhet av processorienterade arbetssätt, strategiskt IT-arbete och digitalisering.
- Erfarenhet av att jobba med agila arbetssätt
- Projektledarerfarenhet och vana av förändringsledning
- God kommunikationsförmåga, är en lagspelare som trivs både med att jobba både i team och självständigt
- Förmåga att tänka nytt och fokusera på det som skapar värde, är flexibel och resultatorienterad samt leveranssäker


Det är meriterande om du jobbat i projekt som infört lösningar inom IoT, RPA/ automatisering, AI eller datadrivet/beslutsstöd.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Heltid
Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse

Krav
Relevant akademisk universitetsutbildning inom systemvetenskap, applikationsdesign eller motsvarande
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Nyfiken??
Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta IT- och digitaliseringschef Åsa Engström, 018-727 34 05, eller HR Generalist Yasmine Hollsten, 018-727 36 07. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-10-17. Visa mindre

Objektspecialist till Invånartjänster e-hälsa

Ansök    Okt 6    Ls Jobbet AB    IT-strateg
Region Uppsala prioriterar digitalisering och användandet av e-tjänster. Digitaliserings-avdelningens uppdrag är att synliggöra möjligheter och skapar förutsättningar för en hållbar digital utveckling och förvaltning i Region Uppsala. Vi arbetar med ett helhetsperspektiv med fokus på nytta för såväl invånarna i Uppsala län som för våra verksamheter. Ett av våra viktiga uppdrag är att regionalt förvalta och vidareutveckla de nationella e-tjänsterna som nås ... Visa mer
Region Uppsala prioriterar digitalisering och användandet av e-tjänster. Digitaliserings-avdelningens uppdrag är att synliggöra möjligheter och skapar förutsättningar för en hållbar digital utveckling och förvaltning i Region Uppsala. Vi arbetar med ett helhetsperspektiv med fokus på nytta för såväl invånarna i Uppsala län som för våra verksamheter. Ett av våra viktiga uppdrag är att regionalt förvalta och vidareutveckla de nationella e-tjänsterna som nås via 1177 vårdguidens e-tjänster.
Är du en kommunikativ, serviceinriktad och lösningsorienterad person med erfarenhet av förvaltning och utveckling av e-tjänster inom hälso- och sjukvård, då kan du vara den vi söker.
Ditt uppdrag
Uppdraget för objektet invånartjänster e-hälsa växer, fler e-tjänster är på gång och vi behöver förstärka objektsteamet med ytterligare en objektspecialist. Förvaltning ska etableras i samarbete med nu pågående projekt för bland annat Patientens egenmonitorering (PEM) och för ”Symptombedömning, hänvisning och chatt”, en digital väg in i vården.
Tjänsten som objektspecialist innebär att du operativt vidmakthåller och vidareutvecklar stöd och support till såväl verksamhet som invånare. Du handlägger ärenden och driver vidareutvecklingsuppdrag inom ramen för objektets tjänster/system. Du är också med och planerar och är drivande när nya vårdgivare/enheter knyts mot e-tjänster och när nya e-tjänster inom 1177 vårdguidens e-tjänster tillkommer.
Din kompetens
Vi söker dig som vill arbeta med förvaltning och utveckling av system och e-tjänster inom området e-hälsa och har dokumenterad erfarenhet av att leda och driva team i uppdrag och projekt. Du har högskoleutbildning inom vård, IT, kommunikation eller annan motsvarande utbildning som är relevant för tjänsten.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta enligt förvaltningsmodellen Pm3 och har kunskap om Projektil/Uppdragil så som projekt-/uppdragsmodell. Meriterande är också kunskaper om och erfarenheter av att arbeta med 1177 vårdguidens e-tjänster.
Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation.
Som person har du god samarbetsförmåga, är kommunikativ, lyhörd och strukturerad samt har en god förmågan att överblicka och ha helhetssyn. Vi tror att det är en fördel om du gillar utmaningar och är lösningsorienterad. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet.
Övrig information
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på Digitaliseringsavdelningen på 100% med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetet är förlagt till vardagar dagtid. Arbetsplatsen är belägen i Regionkontorets lokaler på Storgatan 27 i Uppsala, nära Uppsala resecentrum. Tillträde sker i överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Vid frågor om tjänsten kontaktas rekryteringskonsult Eva gryding, [email protected], 070-445 13 39.
Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.
Välkommen med din ansökan senast den 14 november 2021. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi ber dig därför att skicka din ansökan snarast.
Krav
Dokumenterad erfarenhet av att leda och driva team i uppdrag och projekt.
Högskoleutbildning inom vård, IT, kommunikation eller annan motsvarande utbildning som är relevant för tjänsten.

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta med förvaltningsmodellen Pm3 och kunskap om Projektil/Uppdragil.
Kunskaper om och erfarenheter av att arbeta med 1177 vårdguidens e-tjänster.
Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation.Om arbetsgivaren - Region Uppsala
Region Uppsala ska främja hälsa och förbättra livskvaliteten hos invånarna. Region Uppsala tar fasta på förmåga till förnyelse och tar ansvar för en hållbar utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. En nyskapande region, en växande region – en region för alla.
Regionkontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i regionens olika verksamheter och Region Uppsala kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret utgör regiondirektörens resurser i att bereda ärenden, verkställa beslut och uppdrag, samordna verksamheter internt inom den samlade förvaltningsorganisationen samt samarbeta externt med kommuner och andra viktiga parter. Visa mindre

IT-säkerhetsstrateg

Ansök    Sep 22    Uppsala kommun    IT-strateg
IT-staben, IT-strategienheten Har du gedigen erfarenhet av att arbeta strategiskt med IT-säkerhet och vill du vara med och påverka utvecklingen och göra Uppsala till en av Europas mest digitala platser? Då kan uppdraget som IT-säkerhetsstrateg i Uppsala kommun kan vara något för dig. Välkommen med din ansökan! Vårt mål är att göra Uppsala till en av Europas mest digitala platser. Vägen dit uttrycks i vår policy för digital transformation och den tillhö... Visa mer
IT-staben, IT-strategienheten

Har du gedigen erfarenhet av att arbeta strategiskt med IT-säkerhet och vill du vara med och påverka utvecklingen och göra Uppsala till en av Europas mest digitala platser? Då kan uppdraget som IT-säkerhetsstrateg i Uppsala kommun kan vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

Vårt mål är att göra Uppsala till en av Europas mest digitala platser. Vägen dit uttrycks i vår policy för digital transformation och den tillhörande handlingsplanen. Ett aktivt och systematiskt arbete med informations- och IT-säkerhet är en möjliggörare och förutsättning för detta.

Hos oss får du 13 000 kollegor inom 200 olika yrken. Varje dag jobbar vi för Uppsalas kommuninvånare: Vi lär barn att läsa, vårdar äldre, sopar gatorna, planerar fler bostäder och mycket mer. Kom och jobba med oss och få Sveriges fjärde största kommun att fungera ännu bättre.

Läs mer om Uppsala kommun här (http://www.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som IT-säkerhetsstrateg kommer du leda det långsiktiga IT-säkerhetsarbetet inom kommunkoncernen. Arbetet innebär att du leder ett förändringsarbete genom att ta initiativ till och genomför arbetsmöten/workshops, utför analyser och utvärderingar, framställer underlag för beslut och upphandlingar samt utbildar och aktivt stödjer andra.

Du arbetar inom Stab IT i enheten för IT-strategi tillsammans med informationssäkerhetsstrategerna (CISO och bitr. CISO), arkitekter inom enterprise- och lösningsarkitektur och övriga IT-strateger. I arbetet kommer du även samverka nära medarbetare inom juridik och informationsarkitektur. Du kommer arbeta med specialister inom olika teknikområden inom enheten för infrastruktur som består av ett 80-tal medarbetare som hanterar serverdrift, datanät, databaser, hantering av mobila enheter och alla persondatorer i kommunen.

Du bedriver en aktiv omvärldsbevakning där du följer teknikutvecklingen och trender inom IT-säkerhetsområdet och i lämpliga delar omsätter detta i vår verksamhet. Du delar dina kunskaper samt arbetar aktivt med att utveckla interna och externa nätverk med intressenter som kan bidra till Uppsala kommuns digitala transformation.

Din bakgrund
Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande bakgrund som vi bedömer relevant för tjänsten. Du har gedigen erfarenhet av IT-säkerhet samt av strategiskt arbete inom området. Vi ser även att du har arbetat med IT-säkerhet i en komplex verksamhet och förstår värdet av gemensamma arbetssätt och god dokumentation. Vidare har du goda kunskaper inom hela IT-säkerhetsområdet och har erfarenhet av att ha arbetat med relevanta standarder, ramverk och lagstiftning.

Erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning och förståelse för de specifika utmaningarna som det medför är meriterande. Vi ser också positivt på att du har arbetat inom en större organisation samt om du tidigare arbetat med signalskydd och säkerhetsskydd.

Vidare ser vi gärna att du har en certifiering inom IT-säkerhet likväl som inom IT-infrastruktur och arkitekturområdet. Erfarenheter från att ta fram och förvalta generella krav och egenskaper för IT-säkerhet är välkommet. Du är även välbekant med ramverk och standarder som exempelvis ISO/IEC 27000-serien, ITIL, CIS controls, Microsoft Cybersecurity Reference Architecture och NIST Cybersecurity Framework. Det är till stor fördel för ditt uppdrag om du har mycket goda kunskaper inom Microsoft 365:s säkerhetsarkitektur.

Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är en förutsättning för tjänsten.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en mycket god förmåga att etablera relationer och samarbeten i en komplex organisation. Vi ser att du är en tydlig och pedagogisk kommunikatör både i tal och skrift. Vidare har du förmåga att tänka strategiskt och övergripande samt kan se de långsiktiga konsekvenserna av olika vägval. Du är en problemlösare och god analytiker och kan göra avvägningar mellan strategiska val och verksamhetens behov utifrån ett nuläge. Din förmåga att se helheter och förstå frågeställningar utifrån olika perspektiv är central. I förhållande till kollegor och din omgivning är du transparent och inkluderar gärna andra i ditt arbete.

Upplysningar
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass vilket ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning.

Har du frågor om tjänsten, kontakta:
IT-strateg Robert Reineck 018-727 66 14

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta:
Enhetschef Anna Törnqvist 018-727 10 62
HR-specialist Jessica Ededal 018-727 12 92

Facklig företrädare:
Kommunal Mitt Sektion Uppsala, 010-442 88 16 alt. 018-727 24 40
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49
Akademikerförbundet SSR/SACO Maria Persson, 018-727 24 24
Akavia, Jonny Eliasson, 018-727 22 12

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

IT-ansvarig till CTC

Ansök    Sep 17    SJR IT in Scandinavia AB    IT-strateg
Vi söker dig som vill ha det övergripande samordningsansvaret för CTC:s IT-miljö. Din roll kommer att vara varierande då den innefattar såväl strategiskt som operativt arbete. Du har stor påverkan och ansvar för CTC:s fortsatta framgång, främst vad gäller den digitala utvecklingen för organisationen. Du kommer att arbeta i nära samarbete med trevliga och kompetenta kollegor i fina lokaler i Science Park. Som anställd på CTC omfattas du av kollektivavtal oc... Visa mer
Vi söker dig som vill ha det övergripande samordningsansvaret för CTC:s IT-miljö. Din roll kommer att vara varierande då den innefattar såväl strategiskt som operativt arbete. Du har stor påverkan och ansvar för CTC:s fortsatta framgång, främst vad gäller den digitala utvecklingen för organisationen. Du kommer att arbeta i nära samarbete med trevliga och kompetenta kollegor i fina lokaler i Science Park. Som anställd på CTC omfattas du av kollektivavtal och vi uppmuntrar till balans i livet genom att bland annat erbjuda flextid och friskvårdsbidrag.

Ansvar
I rollen som IT-ansvarig kommer du att planera och leda utvecklingsprojekt för en effektiv IT-användning och CTC:s fortsatta digitala transformation. Du kommer att ansvara för drift och support av IT-system i nära samarbete med underleverantörer. Du kommer även att ansvara för företagets IT-säkerhet och efterlevnad enligt relevanta regulatoriska regelverk. Fortlöpande arbetar du med att ta fram systemlösningar och IT-strategier som möter CTC:s affärs- och operativa behov. Du kommer även att hantera och följa upp IT-budgeten samt ansvara för upphandlingar av IT-tjänster/IT-projekt.

Din bakgrund och kompetens
Du har relevant akademisk utbildning inom IT eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har arbetat några år som projektledare med IT-fokus där du skaffat dig kunskap och erfarenhet av informations- och IT-säkerhet. Du kan även ha erfarenhet av arbete som IT-chef i en mindre verksamhet alternativt gedigen erfarenhet inom IT-drift och förvaltning.

Vidare har du teknisk kompetens och kunskap inom IT och dess standardiserade IT-plattformar. Du har goda kunskaper inom Microsoft, Office 365 samt god förståelse för backup-hantering och IT säkerhet. Du är en van beställare och kravställare mot IT-leverantörer. Du behöver ha god svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du även har
Erfarenhet av ITIL
Erfarenhet av Mac-OS och SharePoint-utveckling
Arbetat med IT inom Life Science
Kunskap i Computer System Validation, GAMP 5
Erfarenhet av att utbilda användare i system och/eller applikationer
Kunskap om IT-säkerhetsramverk som ISO 27001 eller motsvarande
Kunskap om GDPR

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har det rätta GREPpet, d.v.s. lever upp till våra värdeord; Gemenskap, Respekt, Engagemang och Professionalitet. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta och bygga relationer. Du arbetar gärna i flera projekt parallellt och har en god anpassningsförmåga. Du är självgående och trivs med att växla mellan strategiskt och operativt arbete. Vidare är du flexibel och prestigelös som person, det är självklart för dig att hjälpa till där det behövs. Några av de viktigaste egenskaperna är att du är engagerad i ditt arbete och har ett respektfullt och professionellt förhållningssätt till kunder, kliniker, underleverantörer och kollegor.

Om CTC
Clinical Trial Consultants AB är ett företag inom Life Science med huvudkontor och forskningskliniker belägna i Uppsala. Vi utför kliniska studier på uppdrag av både industrin och akademin och erbjuder full service, vilket innebär att vi från start till slut på en klinisk studie erbjuder ett komplett paket med alla involverade tjänster och moment. Våra kliniska studier genomförs därmed på egna forskningskliniker men även i samarbete med externa kliniker. Studier i tidiga faser (0-IIa) är vår främsta specialisering. Hos oss jobbar ca 80 medarbetare varav ca 30 arbetar kliniskt på våra två kliniker i Uppsala; på Akademiska sjukhuset samt i Science Park. Läs mer på (https://ctc-ab.se/front-page/)

Ansökan
I denna rekrytering har CTC valt att samarbeta med SJR IT. För mer information är du välkommen att kontakta Christine Stamfeldt (ej tillgänglig v 38) 070 471 59 16, [email protected] alternativt Viola Hammar 076 647 16 58, [email protected] Urvalsprocessen sker löpande, du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 2021-10-10.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: IT-ansvarig till CTC Visa mindre

2 st C#-utvecklare till Q-linea i Uppsala

Ansök    Sep 17    Randstad AB    IT-strateg
Arbetsbeskrivning Vill du arbeta i ett växande börsnoterat diagnostikföretag där din roll som utvecklare bidrar till att rädda liv? Vill du arbeta med en spännande produkt och vara med i nyutveckling där du får möjligheten att arbeta i en bred roll och påverka bolaget framåt? Då bör du ansöka tjänsten som utvecklare hos oss! Q-linea är ett väletablerat och växande bolag inom infektionsdiagnostik. Vi söker dig som vill ta plats i vår mjukvarugrupp och få va... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i ett växande börsnoterat diagnostikföretag där din roll som utvecklare bidrar till att rädda liv? Vill du arbeta med en spännande produkt och vara med i nyutveckling där du får möjligheten att arbeta i en bred roll och påverka bolaget framåt? Då bör du ansöka tjänsten som utvecklare hos oss! Q-linea är ett väletablerat och växande bolag inom infektionsdiagnostik. Vi söker dig som vill ta plats i vår mjukvarugrupp och få vara med att göra skillnad på riktigt. Tillsammans med Randstad Professionals söker vi nu tre nya utvecklare. 

Ansvarsområden
Vi söker dig som vill arbeta med utveckling av våra ASTar-instrument. Rollerna involverar utveckling av funktionalitet för kalibrering och testning av ASTar-system, liksom mjukvara för kontroll och styrning av hårdvara, samt framtagande av användargränssnitt. Du kommer att vara baserad i Uppsala och rapporterar till chefen för algoritm och mjukvara. Vi arbetar med en komplex produkt i en spännande teknisk miljö med fokus på utveckling i C # i Windowsmiljö.

Två av rollerna involverar utveckling av funktionalitet för mjukvara för kontroll och styrning av hårdvara liksom mjukvara för kalibrering och testning av ASTar-system. Medan den andra rollen är mer inriktad mot utveckling av funktionalitet för användarinteraktion.

Det finns stora möjligheter att växla roller och jobba med olika delar av mjukvaran. Beroende på vad du har med dig för erfarenhet kan det även bli aktuellt att ta rollen som scrum-master eller del-projektledare.

Din roll som utvecklare hos oss innebär bl.a:


Arbete i en attraktiv projektmiljö och vara en del av projektteamet som utvecklar instrument programvara 
Utveckla programvarusupport för utökad användarinteraktion av ASTar-systemet
Utveckla programvarusupport för kalibrering och testning av ASTar-systemet
Utveckla programvara för att styra hårdvaruenheter - till exempel pipetterings-robotar, motorer, värmare, kameror - i ASTar-instrumentet
Skapa designförslag, implementera, testa och dokumentera lösningarna
Säkra att korrekt dokumenthantering och kontroll utförs enligt rutiner genom QMS och ISO 13485


Kvalifikationer
Vi söker prestigelösa lagspelare som gillar att ta ansvar och initiativ. I rollen som utvecklare hos oss arbetar du med personer med olika kompetenser och blandade roller, där ni tillsammans, i projekt eller inom ett visst område, uppnår mål. Vilket kräver att du är pedagogisk och kommunikativ och har god social förmåga och trivs med att samarbeta med andra.

För att passa in i rollen har du en högskoleexamen som t.ex Civ. Ing eller en dokumenterad matchande arbetserfarenhet på 1-5 år. Beroende på din senioritet finns det möjligheter på sikt ta en ledande roll för rätt person. Eftersom C# är det huvudsakliga programmeringsspråket så bör du ha god kunskap i detta och gärna även i WPF för utveckling av användargränssnitt. Vi använder oss även av PowerShell som skriptspråk och ser vi gärna att du har god kunskap i detta. Vi värdesätter starkt om du har ett intresse av läkemedelsbranschen och drivs av att göra nytta för samhället. Q-linea är ett modernt bolag i ständig utveckling och därav ser vi att du trivs i en rörlig organisation med högt tempo. Du har troligtvis ett brett tekniskt kunnande som bidrar till att du har lätt för att sätta dig in i nya problemområden och kan vara proaktiv och problemlösande.

Krav:
Högskoleexamen inom tex Civ.Ing alternativt systemvetare eller arbetslivserfarenhet motsvarande samma nivå
Minst 1-5 års erfarenhet av systemutveckling 
Obehindrad förmåga till talad och skriven kommunikation på svenska och engelska

Meriterande:

- Dokumenterad erfarenhet från läkemedelsbranschen
- Erfarenhet av att arbeta i ISO 13485-certifierad kvalitetssystem

Ansökan
Välkommen med din ansökan!

Ansök snarast dock senast 2021-10-03 i denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies, för frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Oscar Nordström, 0725542282 [email protected] eller Julia Rhönnstad, 0729872754, [email protected] 

Om företaget
Q-linea är ett bolag som utvecklar innovativa lösningar för förbättrad infektionsdiagnostik och vars fokus är utveckling av instrument och förbrukningsartiklar som kommer att kunna ge positiva effekter för patienten, sjukvården och samhället. Q-linea utvecklar och levererar lösningar för vårdgivare som på kortast möjliga tid kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar. Bolagets ledande produkt ASTar® är ett helautomatiskt instrument för test av antibiotikaresistens AST, (antibiotic susceptibility testing), vilket ger en känslighetsprofil inom tre till sex timmar direkt från en positiv blodkultur. Detta är 24-40 timmar snabbare än dagens diagnostik. 
Vårt mål är att vår teknik och våra innovationer ska förbättra diagnostiken för infektionssjukdomar i framtiden, till hjälp för både patienter och samhället.
Q-linea grundades 2008 av forskare från Rudbecklaboratoriet vid Uppsala universitet tillsammans med Olink AB och Uppsala universitets holdingbolag, UUAB. Q-linea består idag av ett interdisciplinärt och mycket motiverat team av 140+ anställda och konsulter som bedriver sin verksamhet i moderna och väl anpassade lokaler i Uppsala Science Park och Fyrislund. Visa mindre

2 st C#-utvecklare till Q-linea i Uppsala

Ansök    Aug 18    Randstad AB    IT-strateg
Arbetsbeskrivning Vill du arbeta i ett växande börsnoterat diagnostikföretag där din roll som utvecklare bidrar till att rädda liv? Vill du arbeta med en spännande produkt och vara med i nyutveckling där du får möjligheten att arbeta i en bred roll och påverka bolaget framåt? Då bör du ansöka tjänsten som utvecklare hos oss! Q-linea är ett väletablerat och växande bolag inom infektionsdiagnostik. Vi söker dig som vill ta plats i vår mjukvarugrupp och få va... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i ett växande börsnoterat diagnostikföretag där din roll som utvecklare bidrar till att rädda liv? Vill du arbeta med en spännande produkt och vara med i nyutveckling där du får möjligheten att arbeta i en bred roll och påverka bolaget framåt? Då bör du ansöka tjänsten som utvecklare hos oss! Q-linea är ett väletablerat och växande bolag inom infektionsdiagnostik. Vi söker dig som vill ta plats i vår mjukvarugrupp och få vara med att göra skillnad på riktigt. Tillsammans med Randstad Professionals söker vi nu tre nya utvecklare. 

Ansvarsområden
Vi söker dig som vill arbeta med utveckling av våra ASTar-instrument. Rollerna involverar utveckling av funktionalitet för kalibrering och testning av ASTar-system, liksom mjukvara för kontroll och styrning av hårdvara, samt framtagande av användargränssnitt. Du kommer att vara baserad i Uppsala och rapporterar till chefen för algoritm och mjukvara. Vi arbetar med en komplex produkt i en spännande teknisk miljö med fokus på utveckling i C # i Windowsmiljö.

Två av rollerna involverar utveckling av funktionalitet för mjukvara för kontroll och styrning av hårdvara liksom mjukvara för kalibrering och testning av ASTar-system. Medan den andra rollen är mer inriktad mot utveckling av funktionalitet för användarinteraktion.

Det finns stora möjligheter att växla roller och jobba med olika delar av mjukvaran. Beroende på vad du har med dig för erfarenhet kan det även bli aktuellt att ta rollen som scrum-master eller del-projektledare.

Din roll som utvecklare hos oss innebär bl.a:


Arbete i en attraktiv projektmiljö och vara en del av projektteamet som utvecklar instrument programvara 
Utveckla programvarusupport för utökad användarinteraktion av ASTar-systemet
Utveckla programvarusupport för kalibrering och testning av ASTar-systemet
Utveckla programvara för att styra hårdvaruenheter - till exempel pipetterings-robotar, motorer, värmare, kameror - i ASTar-instrumentet
Skapa designförslag, implementera, testa och dokumentera lösningarna
Säkra att korrekt dokumenthantering och kontroll utförs enligt rutiner genom QMS och ISO 13485


Kvalifikationer
Vi söker prestigelösa lagspelare som gillar att ta ansvar och initiativ. I rollen som utvecklare hos oss arbetar du med personer med olika kompetenser och blandade roller, där ni tillsammans, i projekt eller inom ett visst område, uppnår mål. Vilket kräver att du är pedagogisk och kommunikativ och har god social förmåga och trivs med att samarbeta med andra.

För att passa in i rollen har du en högskoleexamen som t.ex Civ. Ing eller en dokumenterad matchande arbetserfarenhet på 1-5 år. Beroende på din senioritet finns det möjligheter på sikt ta en ledande roll för rätt person. Eftersom C# är det huvudsakliga programmeringsspråket så bör du ha god kunskap i detta och gärna även i WPF för utveckling av användargränssnitt. Vi använder oss även av PowerShell som skriptspråk och ser vi gärna att du har god kunskap i detta. Vi värdesätter starkt om du har ett intresse av läkemedelsbranschen och drivs av att göra nytta för samhället. Q-linea är ett modernt bolag i ständig utveckling och därav ser vi att du trivs i en rörlig organisation med högt tempo. Du har troligtvis ett brett tekniskt kunnande som bidrar till att du har lätt för att sätta dig in i nya problemområden och kan vara proaktiv och problemlösande.

Krav:
Högskoleexamen inom tex Civ.Ing alternativt systemvetare eller arbetslivserfarenhet motsvarande samma nivå
Minst 1-5 års erfarenhet av systemutveckling 
Obehindrad förmåga till talad och skriven kommunikation på svenska och engelska

Meriterande:

- Dokumenterad erfarenhet från läkemedelsbranschen
- Erfarenhet av att arbeta i ISO 13485-certifierad kvalitetssystem

Ansökan
Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies, för frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Oscar Nordström, 0725542282 [email protected] eller Julia Rhönnstad, 0729872754, [email protected] 

Om företaget
Q-linea är ett bolag som utvecklar innovativa lösningar för förbättrad infektionsdiagnostik och vars fokus är utveckling av instrument och förbrukningsartiklar som kommer att kunna ge positiva effekter för patienten, sjukvården och samhället. Q-linea utvecklar och levererar lösningar för vårdgivare som på kortast möjliga tid kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar. Bolagets ledande produkt ASTar® är ett helautomatiskt instrument för test av antibiotikaresistens AST, (antibiotic susceptibility testing), vilket ger en känslighetsprofil inom tre till sex timmar direkt från en positiv blodkultur. Detta är 24-40 timmar snabbare än dagens diagnostik. 
Vårt mål är att vår teknik och våra innovationer ska förbättra diagnostiken för infektionssjukdomar i framtiden, till hjälp för både patienter och samhället.
Q-linea grundades 2008 av forskare från Rudbecklaboratoriet vid Uppsala universitet tillsammans med Olink AB och Uppsala universitets holdingbolag, UUAB. Q-linea består idag av ett interdisciplinärt och mycket motiverat team av 140+ anställda och konsulter som bedriver sin verksamhet i moderna och väl anpassade lokaler i Uppsala Science Park och Fyrislund. Visa mindre

IT-specialist

Ansök    Sep 2    Energihem i Sverige AB    IT-strateg
IT-specialist till Energihem Om jobbet Vill du bli vår nya IT-stjärna och vara med på Energihems offensiva tillväxtresa? Trivs du i en fri roll där du får ta initiativ och ansvar och tillsammans med ledningsgruppen driva företagets IT-utveckling och digitalisering till nya höjder? Har du dessutom ett brinnande intresse för IT och erfarenhet av programmering är du rätt person för oss! Med våra energibesparande produkter och vårt starka erbjudande är vi öv... Visa mer
IT-specialist till Energihem

Om jobbet

Vill du bli vår nya IT-stjärna och vara med på Energihems offensiva tillväxtresa? Trivs du i en fri roll där du får ta initiativ och ansvar och tillsammans med ledningsgruppen driva företagets IT-utveckling och digitalisering till nya höjder? Har du dessutom ett brinnande intresse för IT och erfarenhet av programmering är du rätt person för oss! Med våra energibesparande produkter och vårt starka erbjudande är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har den rätta viljan och rätta ambitionen att växa tillsammans med oss.

Energihem söker dig som har ett brinnande intresse för IT-lösningar, datorer och programmering. Som IT-specialist hos oss kommer du att ha en nyckelroll där du främst inriktar dig på att arbeta med digitalisering och verksamhetsutveckling kopplat till IT. Eftersom rollen är bred och utmanande ser vi att du tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter och har ett flexibelt tänk som passar i en föränderlig miljö och en kraftigt expanderande verksamhet. Energihems molnmiljö är baserad i Google Workspace och vi är för närvarande i en process för att byta ut nuvarande affärssystem. Rollen är baserad i Uppsala med flexibla arbetsplatsmöjligheter.

Du kommer i din roll som IT-specialist att:

- Tillsammans med verksamheten utforska digitaliseringens möjligheter som intern projektledare för digitalisering
- Bygga datamodeller och visuella dashboards i olika BI verktyg
- Utveckla databaslogik via vyer, lagrade procedurer i
- Hantera driftmiljöer i molnet Google Cloud Platform eller Azure
- Supporta användare med din IT-kunskap
- Bygga processer och applikationerEnergihem söker därför dig som har följande kvalifikationer:

- Utbildning inom IT/programmering och minst fem års erfarenhet av att arbeta som IT-specialist eller IT-konsult
- Har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med digitalisering och/eller verksamhetsutveckling
- Bred kompetens inom IT och trivs i en varierande roll
- Lätt för att se helheten i en verksamhet och inom system och kan därför snabbt se samband mellan olika processer och system
- Erfarenhet av Linux, brandväggar, DNSer samt driftmiljöer i Google Cloud Platform och/eller Azure
- Kunskap i att bygga systemlösningar och att automatisera och integrera applikationer
- Erfarenhet av databaser, , JavaScript, NodeJS eller liknande programspråk
- Lätt för att uttrycka dig på både svenska och engelska, både i tal och skriftFör att trivas och prestera i rollen söker vi dig som är:

- Engagerad, tar egna initiativ och gillar varierande arbetsuppgifter
- Ansvarstagande, strukturerad och snabbt blir självgående
- Kan driva ditt arbete framåt på egen hand samtidigt som du har god samarbetsförmåga och lätt för att jobba tillsammans med andra
- Serviceinriktad och på ett pedagogiskt sätt kan hjälpa andra med IT-relaterade frågor
- Problemlösande och som ständigt vill lära dig nya saker och utforska teknikens möjligheterOm arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.

Vår framgångsrika affärsmodell bygger på att vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktörer i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.

Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom, administratör, ekonom eller kommunikatör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?

Välkommen till Energihem du också! Visa mindre

Förvaltningsledare

Ansök    Maj 27    Läkemedelsverket    IT-strateg
Läkemedelsverket verkar för att läkemedel och övriga produkter inom vårt ansvarsområde är säkra, effektiva och av god kvalitet. Läkemedelsverket ska vara en ledande kraft i samverkan för bättre hälsa genom att bidra till utvecklingen av folk- och djurhälsan, hälso- och sjukvården, den medicinska forskningen och industrin i Sverige och Europa.Vi är en kunskapsintensiv myndighet som erbjuder dig intressanta arbetsuppgifter i en spännande och lärorik miljö.  ... Visa mer
Läkemedelsverket verkar för att läkemedel och övriga produkter inom vårt ansvarsområde är säkra, effektiva och av god kvalitet. Läkemedelsverket ska vara en ledande kraft i samverkan för bättre hälsa genom att bidra till utvecklingen av folk- och djurhälsan, hälso- och sjukvården, den medicinska forskningen och industrin i Sverige och Europa.Vi är en kunskapsintensiv myndighet som erbjuder dig intressanta arbetsuppgifter i en spännande och lärorik miljö.
 
Vill du bidra till arbetet för svenska folk- och djurhälsan? Bli då en av våra nyckelspelare i arbetet med myndighetens digitala kanaler.Läkemedelsverket söker en förvaltningsledare för att driva den verksamhetsnära delen av förvaltningsobjektet, Intern och extern kommunikation (IOEK). Inom IOEK förvaltar och utvecklar vi våra externa och interna webbplatser samt andra kommunikationskanaler. Som förvaltningsledare kommer du tillsammans med förvaltningsledare IT vara med och bidra till att myndigheten har ändamålsenliga IT-stöd för vår kommunikation, både vad gäller kontakten med våra externa intressenter men också våra medarbetare. På myndigheten har vi har sex olika förvaltningsobjekt och arbetar enligt modellen pm3. 
Arbetsuppgifter
Som förvaltningsledare på Läkemedelsverket är din uppgift att skapa bästa förutsättningar för att möta upp de behov och krav som verksamheten ställer på IT-stödet. Du ska leda, prioritera och fördela arbetet inom det egna förvaltningsobjektet för att både förvalta och utveckla IT-stödet för verksamheten. Du arbetar med kravställning och dialog kring förbättringar. Du ska även kunna leda förstudier, utredningar och genomföra workshops relaterade till ditt område samt delta i aktuella projekt. Arbetet är variationsrikt och innebär täta kontakter med många medarbetare inom hela Läkemedelsverket samt externa leverantörer. 

Utbildning och erfarenhet
Du har flerårig erfarenhet av förvaltningsledning eller projektledning, gärna från offentlig sektor. Då objektet har många externa leverantörer vill vi att du har gedigen erfarenhet av leverantörsstyrning och kravställning, gärna inom webbområdet. Du har även genom tidigare uppdrag fått erfarenhet av verksamhetsinföranden och ekonomisk uppföljning. Genom samarbete med systemutvecklare och andra personer i IT-branschen har du gjort dig bekant med terminologin inom detta område och är bekant med något CMS-verktyg som tex EpiServer. Det är en fördel om du har god metodkännedom om affärsmässig förvaltningsstyrning, gärna pm3, processorienterat arbetssätt samt digitaliseringsarbete. För att lyckas i rollen som förvaltningsledare för detta objekt behöver du ha en förståelse för arbetet med kommunikation och digitala kanaler.
Vi förutsätter att du har relevant akademisk utbildning samt utmärkta kunskaper i svenska samt är duktig på att arbeta med leverantörskontakter och avtalstext på engelska.  

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid att du har god organisationsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du kan göra relevanta prioriteringar utifrån en helhetssyn och har förmågan att föra en proaktiv och pedagogisk dialog kring verksamhetsbehov och IT-stöd. Du har god samarbetsförmåga och är mån om att skapa och upprätthålla goda relationer. Rollen förutsätter också att du är handlingskraftig, drivande och är duktig på att förvandla goda idéer till faktiska aktiviteter. Vidare har du förmågan att slutföra pågående aktiviteter i din önskan att nå uppsatta mål.

Vi kommer fäst stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Sista ansökningsdag: 7 juni 2020
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Diarienummer: 2.4.1-2020-043485

Vi tillämpar sex månaders provanställning. 
Kontakt
Du är välkommen att kontakta Anna Widén, tf kommunikationschef.
Du kan även kontakta de fackliga företrädarna Ulf Olsson, SACO och Pia Wictor, ST. Vi finns alla på telefon 018-17 46 00 eller nås genom e-post [email protected]

Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering sker helt genom Läkemedelsverkets försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Rebranding Consultant/Migration Engineer

Ansök    Sep 17    Manpower    IT-strateg
Rebranding consultant/Migration Engineer for our life science client in Uppsala. This assignment will start immediately and end in mars 2020 with possible extension. Rebranding consultant/Migration Engineer for our life science client in Uppsala The position will be in the Technical User Information team. The team is responsible for customer facing user instructions such as Operating Instructions, User Manuals and Instructions for Use for the client's pr... Visa mer
Rebranding consultant/Migration Engineer for our life science client in Uppsala. This assignment will start immediately and end in mars 2020 with possible extension.

Rebranding consultant/Migration Engineer for our life science client in Uppsala

The position will be in the Technical User Information team. The team is responsible for customer facing user instructions such as Operating Instructions, User Manuals and Instructions for Use for the client's products. The team is based in Uppsala but work globally.
This assignment will start immediately and end in mars 2020 with possible extension.

Job Description:

The team consists of Technical Writers and Senior Technical Writers. Most of the people have a higher scientific background. However, for this specific project a Technical Writer background isn't needed. The important is to have experience of working with computers, have high attention to details and to like problem solving.

Documents needs to be migrated to a new Content Management System and re-branded.

The re-branding will be to change logotype, font, company name and update illustrations via photoshop.

The work will be repetitive, but also challenging. Since the documents are customer facing it is important that information is correct, and the style is aligned with branding requirements.

The task will give a unique opportunity to try out Technical Writing and be trained on a content management system (SDL Tridion).


Essential Responsibilities:

* Convert information/documentation to SDL Tridion system
* Identify, investigate and correct potential errors
* Re-branding of customer facing user instructions


Required skills:

* You need to have high attention to details, initiative and patient
* Strong analytical and problem-solving skills
* Fluent in English
* Knowledge in MS Office

Experience of working with XML and photoshop is an advantage.How to apply:

You apply for this job via www.manpower.se with a registered CV. We do not accept the application by e-mail or letter. Interviews take place on an ongoing basis and therefore we wish to receive your application as soon as possible.

For more information about the role, please contact consulting manager [email protected]

Welcome with your application! Visa mindre

IT-konsult Uppsala

Ansök    Jan 24    Autogrowth Nordic AB    IT-strateg
Autogrowth söker nu fler konsulter för att vara med på vår resa. Vi växer och med det söker vi dig som har ett djupt och brett intresse inom data och IT. Är du utvecklare eller har haft en annan roll i roliga IT-projekt? Vill du jobba tillsammans med fantastiska kollegor på plats hos några hos Sveriges största och mest spännande företag? Oavsett om du precis tagit examen, har några års erfarenhet eller är senior så är vi intresserade av dig. Vi är idag e... Visa mer
Autogrowth söker nu fler konsulter för att vara med på vår resa. Vi växer och med det söker vi dig som har ett djupt och brett intresse inom data och IT.

Är du utvecklare eller har haft en annan roll i roliga IT-projekt? Vill du jobba tillsammans med fantastiska kollegor på plats hos några hos Sveriges största och mest spännande företag? Oavsett om du precis tagit examen, har några års erfarenhet eller är senior så är vi intresserade av dig.

Vi är idag ett 10-tal konsulter i Uppsala som hjälper våra kunder inom webb och systemutveckling, testning och projektledning. Vi söker nu fler personer som vill vara med på vår resa.

Dina arbetsuppgifter Som IT-konsult på Autogrowth så kommer du primärt arbeta på plats ute hos kund. Du kommer vara en viktig del av ett team och kommer både förvalta och utveckla kundens lösningar.

Livet som konsult på Autogrowth Hur är det då att jobba som konsult på Autogrowth? Fördelarna är många på en arbetsplats där den anställda står i fokus. Hos oss får du möjligheten att utvecklas i din karriär som konsult men samtidigt med vikt på work-life-balance. Med goda förmåner och mängder av roliga aktiviteter siktar på vi att skapa Sveriges bästa arbetsplats.

Vi söker dig som

- Är van att arbeta i tighta utvecklingsteam
- Du bidrar med kompetens som utvecklare, testare, arkitekt, projektledare, mm
- Du delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor
- Du hjälper våra kunder att utveckla och förvalta de bästa tänkbara lösningar
- Har utbildning inom IT, exempelvis systemutveckling eller datavetenskap
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Bidrar till en god stämning och gott samarbete


Övrig Information

- Start: Omgående
- Omfattning: Heltid
- Lön: Marknadsmässig
- Placering: Hos kund i Uppsala
- Sök tjänsten genom att klicka på 'Skicka Ansökan' nedan


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på +46 (0) 8-408 888 44 under kontorstid.

OM OSS

Autogrowth är ett IT-konsultföretag, systemintegratörer, outsourcing-leverantör med fokus på kundorienterade interaktioner och kommunikation. Vi har det stora nöjet att arbeta med några fantastiska kunder och några av de största organisationerna i Sverige. Visa mindre

Licens- och avtalscontroller IT

Ansök    Maj 13    Ls Jobbet AB    IT-strateg
Region Uppsalas Digitaliseringsavdelning söker dig som brinner för att utveckla och ansvara för området Licenshantering/Software Asset Management (SAM). I rollen som LIcens- och avtalscontroller IT, får du spännande och utvecklande arbetsuppgifter samt stora möjligheter att påverka arbetet. Ansvar och arbetsuppgifter Som Licens- och avtalscontroller IT kommer du tillsammans med flera olika parter arbeta för att säkerställa att Region Uppsala har en kostnad... Visa mer
Region Uppsalas Digitaliseringsavdelning söker dig som brinner för att utveckla och ansvara för området Licenshantering/Software Asset Management (SAM). I rollen som LIcens- och avtalscontroller IT, får du spännande och utvecklande arbetsuppgifter samt stora möjligheter att påverka arbetet.
Ansvar och arbetsuppgifter
Som Licens- och avtalscontroller IT kommer du tillsammans med flera olika parter arbeta för att säkerställa att Region Uppsala har en kostnadseffektiv och korrekt licensportfölj. Arbetet kommer att vara utmanande och utvecklande och du kommer få hantera intressanta licensieringsfrågor, inköpsberedning och inte minst samarbeta med våra olika verksamheter inom Region Uppsala. Du kommer ha flera interna såväl som externa kontakter, exempelvis förvaltningsobjekt, driftleverantörer, mjukvaruleverantörer, inköps- och förvaltningsorganisation och andra regioner.
I din roll ingår att ansvara för att etablera och driva SAM inom Region Uppsala och säkerställa licensefterlevnad och kostnadseffektiv hantering av mjukvarulicenser i våra verksamheter.
Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:
Ansvara för att ständigt förbättra Region Uppsalas mjukvaruportfölj avseende risk, kostnader, styrning och licensefterlevnad
Etablera och driva SAM inom Region Uppsala
Driva process- och rutinförändringar som styr mot uppsatta SAM mål
Ansvara för Region Uppsalas licensadministration
Övergripande budgetering och budgetuppföljning av licenskostnader
Informera, ge råd och kommunicera med Region Uppsalas IT-verksamheter i licensfrågor
Utveckla leverantörskontakter och driva/medverka i licensavtalsförhandling
Hantering av externa licensrevisioner

Din bakgrund
Vi söker dig med några års erfarenhet av arbete med mjukvarulicensering och SAM i stora organisationer. Du har goda kunskaper vad gäller licensmodeller och avtalsformer samt erfarenhet av att kommunicera på ledningsnivå. Din svenska och engelska är mycket god i såväl tal som skrift.
Har du för tjänsten relevant akademisk utbildning, exempelvis inom ekonomi, juridik, IT ser vi det som meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av licensmodellen för Office 365 eller certifiering eller motsvarande inom ITIL, ISO/IEC 19770 och/eller IAITAM CSAM.
Din person
För att lyckas i rollen ser vi att du är analytisk och handlingskraftig, du ser behov, tar initiativ och genomför. Du har ett strukturerat och kvalitetsmedvetet arbetssätt och trivs när du får arbeta med förbättringsarbete. Vidare är du van att självständigt driva ditt arbete framåt men har även förmågan att på ett lyhört och smidigt sätt kommunicera och samarbeta med andra.
Annat bra att veta
Tjänsten är på heltid tillsvidare.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: http://www.lul.se/sv/Kultur/Att-jobba-hos-oss-pa-Kultur-i-lanet/Att-jobba-har/Formaner/
Din arbetsplats har du på Regionkontoret i Uppsala, med goda pendlingsmöjligheter då Uppsala Resecentrum ligger ett stenkast bort.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg 0720-330036.
Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00
Varmt välkommen med din ansökan senast den 21 juni 2020.


Om arbetsgivaren - Region Uppsala
Region Uppsala ska främja hälsa och förbättra livskvaliteten hos invånarna. Region Uppsala tar fasta på förmåga till förnyelse och tar ansvar för en hållbar utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. En nyskapande region, en växande region – en region för alla.


Regionkontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i regionens olika verksamheter och Region Uppsala kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret utgör regiondirektörens resurser i att bereda ärenden, verkställa beslut och uppdrag, samordna verksamheter internt inom den samlade förvaltningsorganisationen samt samarbeta externt med kommuner och andra viktiga parter. Visa mindre

Operativ IT Manager- Orexo

Ansök    Sep 4    Randstad AB    IT-strateg
Operativ IT Manager Ta ett steg framåt i din karriär i ansvarsfylld roll med frihet och ansvar! Det här är en fantastisk chans för dig som är redo att kliva in och ta IT ansvaret hos oss på Orexo. Här får du möjlighet att utvecklas och växa in i en roll med helhetsansvar för vår utveckling och leverans av våra IT tjänster och processer som stödjer verksamheten inom Orexo Sverige och USA. Vi erbjuder dig en plats hos oss i ett spännande företag med korta ... Visa mer
Operativ IT Manager
Ta ett steg framåt i din karriär i ansvarsfylld roll med frihet och ansvar!

Det här är en fantastisk chans för dig som är redo att kliva in och ta IT ansvaret hos oss på Orexo. Här får du möjlighet att utvecklas och växa in i en roll med helhetsansvar för vår utveckling och leverans av våra IT tjänster och processer som stödjer verksamheten inom Orexo Sverige och USA. Vi erbjuder dig en plats hos oss i ett spännande företag med korta beslutsvägar och härliga kollegor i en trevlig miljö.

Vi är ett innovativt företag som växer och behöver dig med stort engagemang som inte vet vad du ska ta vägen med din energi, smarta idéer och lösningar. Kom till oss!

Om rollen

Ditt arbete är både strategiskt där du driver utveckling, planering, lägger budget och även operativt med ansvar för IT-drift, IT-säkerhet och löpande utbildning av personal i IT relaterade frågor. Vi har outsourcat våra IT tjänster, därför har du inte personalansvar i din roll som IT Manager, men du är ansvarig för ledning av leverantörer av IT tjänster i Sverige och i USA. Det finns ett stort utrymme att själv utveckla rollen i samråd med Orexos ledning.

I arbetsuppgifterna ingår att förvalta befintliga system och ansvara för dagliga interna driften (servrar, datorer, nätverk m.m.) och själv supportera och stötta verksamheten vid behov. Du kommer även att vara ägare av GDPR frågor, att policys, processer, system finns på plats och efterföljs enligt regelverk.

I rollen ingår även att driva projekt, förhandla fram IT avtal, samarbete med olika intressenter och externa leverantörer. Som vår IT Manager rapporterar du till vår CFO som finns i USA.Din profil

Kompetenskrav
Högskoleutbildning med IT/teknisk inriktning eller likvärdigt.
Du har en bred IT bakgrund med vana av support, servicedesk och frågor som GDPR. Vi ser att du har erfarenhet av självständigt arbete i en junior ledarroll med ansvar och arbetat med projekt och strategiska frågor. Meriterande om du har affärsförståelse och processutveckling men inget krav.
Vi finns i både Sverige och USA, därför behöver du ha flytande svenska och engelska i tal och skrift. Resor planerar du själv in under året, ca 2-4 ggr/år, och då verksamheten spänner över flera tidszoner behöver du vara flexibel i viss utsträckning vad gäller arbetstider. Vi är öppna för att diskutera arbetstid eftersom arbetsmängd till viss del kan justeras genom outsourcing.

Personliga egenskaper
Som person har du stort driv och engagemang med höga ambitioner. Du har en tydlig målbild och är bra på att se helhetsperspektiv i olika sammanhang. Med egenskaper som proaktiv, strukturerad, och dessutom smidig, flexibel tar du dig fram i arbetet och får saker gjorda. Eftersom du är en utåtriktad person så gillar du att skapa relationer och har lätt för att kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt.

Ort: Uppsala

Uppdragsgivare: Orexo AB

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Tehnologies. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected] Vi arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, allra senast den 22 september 2019.

Om Orexo AB

Orexo är ett svenskt specialiserat läkemedelsföretag som utvecklar förbättrade läkemedel baserade på innovativa Drug Delivery teknologier. Inriktningen är främst opioidmissbruk och beroende samt smärta men ambitionen är att även verka inom andra terapiområden där bolagets kompetens och teknologi kan skapa värden. Ett av deras senaste nyhet är en ny digital terapi. Produkterna kommersialiseras i egen regi i USA eller genom partners över hela världen. Orexos globala huvudkontor och FoU är baserade i Uppsala, Sverige och har ytterligare ett kontor i USA med sammanlagt 130 anställda. https://orexo.com/sv/start/ [ https://orexo.com/sv/start/ ] Visa mindre

Tekniskt lagd SEO:are till Mediamind

Ansök    Sep 9    Uppstuk    IT-strateg
Har du jobbat med SEO i några år och är redo att ta nästa kliv i karriären? Är det mer den tekniska sidan av SEO som intresserar dig än content?Vill du bli en del av ett drivet arbetslag där du får möjligheten att växa i din roll? Då har Mediamind uppdraget för dig! Om Mediamind Mediamind har funnits sedan 2010 och är en fullservicebyrå inom Digital Marknadsföring där vi hjälper företag med marknadsföring genom Sökmotorer, Räckviddsannonsering, Sociala m... Visa mer
Har du jobbat med SEO i några år och är redo att ta nästa kliv i karriären? Är det mer den tekniska sidan av SEO som intresserar dig än content?Vill du bli en del av ett drivet arbetslag där du får möjligheten att växa i din roll? Då har Mediamind uppdraget för dig!

Om Mediamind

Mediamind har funnits sedan 2010 och är en fullservicebyrå inom Digital Marknadsföring där vi hjälper företag med marknadsföring genom Sökmotorer, Räckviddsannonsering, Sociala medier, Rörligt m.m. Kärnan i allt är hemsidan där vi lägger stort fokus på att bygga användar- och konverteringsvänliga hemsidor. På uppdrag från våra kunder ansvarar vi för deras marknadsföring Online vilket innebär att vi planerar, analyserar, lägger upp och optimerar kampanjer, rapporterar resultat och köper in innovativa tjänster från olika leverantörer.

För dig som anställd erbjuder de en arbetsplats med flexibla arbetstider i fina lokaler mitt i Uppsalas puls. De söker nu i första hand någon till sitt kontor i Uppsala men de har även en filial i Stockholm där du har möjlighet att sitta.Du blir del av ett härligt gäng digitala entusiastersom utan minsta tvekan delar med sig av sin kunskap. Dukommer att ingå i Mediaminds Produktionsteam som idag bl. a består av flera kompetenser inom SEO.

Om rollen

Som SEO:are hos Mediamind ansvarar duför SEO-leveransen på byrån. Du har egna kunder och projekt och äräven ett stödi kollegornas projekt samt hjälper dina kollegor och ledningen i de tekniska frågorna.

Exempel på ditt uppdrag:

- Sköta SEO-leveransen till kund, från koncept till avslutat projekt
- Vara ledningens och kollegornas bollplank i alla tekniska frågor inom SEO
- Rådgiva kunder i sin SEO-strategi
- Utbilda kollegorna inom SEO
- On-page & Off-page SEO
- Ta fram offerter och korta sökords- och åtgärdsdokument till kunder

Vem är du?

Vi tror att du är en person som ständigt strävar efter att utvecklas och bli bättre pådet du gör, drivs av att träffa människor och sätter stort värde i relationer. Du är van vid försäljning och marknadsföring, ser helheten ur kundens perspektiv och tycker att det är lite för roligt att analysera siffror. Du har ett genuint intresse för onlineförsäljning och resultatdriven onlinemarknadsföring.Vidare tror vi att du är en nyfiken person somtrivs med ansvar och värdesätter en hög kvalitet i ditt arbete.

Det är viktigt för rollen att du

Har några års relevant erfarenhet inom SEO, mer riktat mot den tekniska biten än content. Du vet vad riktigt bra SEO innebär och hur du lyfter Mediaminds kunder på Google för bästa resultat
Har en bakgrund inom exempelvis systemutveckling eller webb
Uttrycker dig väl i skrift eftersom en stor del av SEO är just content, där texternas kvalitet spelar stor roll för besökare ochsidans resultat på Google
Har god kunskap inom hemsidors struktur, länkkraft, Google Analytics & Google Ads

Det är ett stort plus ifall du

Har en högskoleexamen inom IT eller annan relevant utbildning
Har en bakgrund inom marknadsföring, försäljning eller e-handel
Är Google Ads-certifierad
Arbetat i eller förstår dig på verktyg som SEMRush, ScreamingFrog, Google Trends, Google Search Console & Google Tag Manager

Låter det intressant?

Detta är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du bliranställd hos Uppstuk och hyrs ut som konsult tillMediamind.Mediamind ser långsiktigt på uppdraget med godmöjlighet till överrekrytering eller förlängning efter avslutat uppdrag. För Mediamind är det viktigt att deras anställda har bra övriga villkor. Därför är det en självklarhet för dem att du får tjänstepension, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag vid ev. överrekrytering. Tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat med planerad uppstart i augusti/september,vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Frågor om tjänsten?Välkommen att höra av dig till Johannes Wessman på [email protected] eller072 - 545 87 00!

Vänligen observera att vi p g a GDPR tyvärr inte tar emot ansökningar per mail. Visa mindre

Operativ IT Manager-Orexo

Ansök    Sep 5    Randstad AB    IT-strateg
Operativ IT Manager Ta ett steg framåt i din karriär i ansvarsfylld roll med frihet och ansvar! Det här är en fantastisk chans för dig som är redo att kliva in och ta IT ansvaret hos oss på Orexo. Här får du möjlighet att utvecklas och växa in i en roll med helhetsansvar för vår utveckling och leverans av våra IT tjänster och processer som stödjer verksamheten inom Orexo Sverige och USA. Vi erbjuder dig en plats hos oss i ett spännande företag med korta ... Visa mer
Operativ IT Manager
Ta ett steg framåt i din karriär i ansvarsfylld roll med frihet och ansvar!

Det här är en fantastisk chans för dig som är redo att kliva in och ta IT ansvaret hos oss på Orexo. Här får du möjlighet att utvecklas och växa in i en roll med helhetsansvar för vår utveckling och leverans av våra IT tjänster och processer som stödjer verksamheten inom Orexo Sverige och USA. Vi erbjuder dig en plats hos oss i ett spännande företag med korta beslutsvägar och härliga kollegor i en trevlig miljö.

Vi är ett innovativt företag som växer och behöver dig med stort engagemang som inte vet vad du ska ta vägen med din energi, smarta idéer och lösningar. Kom till oss!Om rollen

Ditt arbete är både strategiskt där du driver utveckling, planering, lägger budget och även operativt med ansvar för IT-drift, IT-säkerhet och löpande utbildning av personal i IT relaterade frågor. Vi har outsourcat våra IT tjänster, därför har du inte personalansvar i din roll som IT Manager, men du är ansvarig för ledning av leverantörer av IT tjänster i Sverige och i USA. Det finns ett stort utrymme att själv utveckla rollen i samråd med Orexos ledning.

I arbetsuppgifterna ingår att förvalta befintliga system och ansvara för dagliga interna driften (servrar, datorer, nätverk m.m.) och själv supportera och stötta verksamheten vid behov. Du kommer även att vara ägare av GDPR frågor, att policys, processer, system finns på plats och efterföljs enligt regelverk.

I rollen ingår även att driva projekt, förhandla fram IT avtal, samarbete med olika intressenter och externa leverantörer. Som vår IT Manager rapporterar du till vår CFO som finns i USA.Din profil

Kompetenskrav
Högskoleutbildning med IT/teknisk inriktning eller likvärdigt.
Du har en bred IT bakgrund med vana av support, servicedesk och frågor som GDPR. Vi ser att du har erfarenhet av självständigt arbete i en junior ledarroll med ansvar och arbetat med projekt och strategiska frågor. Meriterande om du har affärsförståelse och processutveckling men inget krav.
Vi finns i både Sverige och USA, därför behöver du ha flytande svenska och engelska i tal och skrift. Resor planerar du själv in under året, ca 2-4 ggr/år, och då verksamheten spänner över flera tidszoner behöver du vara flexibel i viss utsträckning vad gäller arbetstider. Vi är öppna för att diskutera arbetstid eftersom arbetsmängd till viss del kan justeras genom outsourcing.Personliga egenskaper
Som person har du stort driv och engagemang med höga ambitioner. Du har en tydlig målbild och är bra på att se helhetsperspektiv i olika sammanhang. Med egenskaper som proaktiv, strukturerad, och dessutom smidig, flexibel tar du dig fram i arbetet och får saker gjorda. Eftersom du är en utåtriktad person så gillar du att skapa relationer och har lätt för att kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt.Ort: Uppsala

Uppdragsgivare: Orexo ABDin ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Tehnologies. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected] Vi arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, allra senast den 22 september 2019.Om Orexo AB

Orexo är ett svenskt specialiserat läkemedelsföretag som utvecklar förbättrade läkemedel baserade på innovativa Drug Delivery teknologier. Inriktningen är främst opioidmissbruk och beroende samt smärta men ambitionen är att även verka inom andra terapiområden där bolagets kompetens och teknologi kan skapa värden. Ett av deras senaste nyhet är en ny digital terapi. Produkterna kommersialiseras i egen regi i USA eller genom partners över hela världen. Orexos globala huvudkontor och FoU är baserade i Uppsala, Sverige och har ytterligare ett kontor i USA med sammanlagt 130 anställda. https://orexo.com/sv/start/ [ https://orexo.com/sv/start/ ] Visa mindre

Tekniskt lagd SEO:are till Mediamind

Ansök    Jul 30    Uppstuk    IT-strateg
Har du jobbat med SEO i några år och är redo att ta nästa kliv i karriären? Är det mer den tekniska sidan av SEO som intresserar dig än content?Vill du bli en del av ett drivet arbetslag där du får möjligheten att växa i din roll? Då har Mediamind uppdraget för dig! Om Mediamind Mediamind har funnits sedan 2010 och är en fullservicebyrå inom Digital Marknadsföring där vi hjälper företag med marknadsföring genom Sökmotorer, Räckviddsannonsering, Sociala m... Visa mer
Har du jobbat med SEO i några år och är redo att ta nästa kliv i karriären? Är det mer den tekniska sidan av SEO som intresserar dig än content?Vill du bli en del av ett drivet arbetslag där du får möjligheten att växa i din roll? Då har Mediamind uppdraget för dig!

Om Mediamind

Mediamind har funnits sedan 2010 och är en fullservicebyrå inom Digital Marknadsföring där vi hjälper företag med marknadsföring genom Sökmotorer, Räckviddsannonsering, Sociala medier, Rörligt m.m. Kärnan i allt är hemsidan där vi lägger stort fokus på att bygga användar- och konverteringsvänliga hemsidor. På uppdrag från våra kunder ansvarar vi för deras marknadsföring Online vilket innebär att vi planerar, analyserar, lägger upp och optimerar kampanjer, rapporterar resultat och köper in innovativa tjänster från olika leverantörer.

För dig som anställd erbjuder de en arbetsplats med flexibla arbetstider i fina lokaler mitt i Uppsalas puls. De söker nu i första hand någon till sitt kontor i Uppsala men de har även en filial i Stockholm där du har möjlighet att sitta.Du blir del av ett härligt gäng digitala entusiastersom utan minsta tvekan delar med sig av sin kunskap. Dukommer att ingå i Mediaminds Produktionsteam som idag bl. a består av flera kompetenser inom SEO.

Om rollen

Som SEO:are hos Mediamind har du huvudansvaret för SEO-leveransen på byrån. Du har egna kunder och projekt men även huvudansvaret för kollegornas projekt samt hjälper dina kollegor och ledningen, framförallt i de tekniska frågorna.

Exempel på ditt uppdrag:

Leda hela SEO-leveransen till kund, från koncept till avslutat projekt
Ha huvudansvaret för alla projekt inom SEO
Vara ledningens och kollegornas bollplank i alla tekniska frågor inom SEO
Rådgiva kunder i sin SEO-strategi
Utbilda kollegorna inom SEO
On-page & Off-page SEO
Ta fram offerter och korta sökords- och åtgärdsdokument till kunder

Vem är du?

Vi tror att du är en person som ständigt strävar efter att utvecklas och bli bättre pådet du gör, drivs av att träffa människor och sätter stort värde i relationer. Du är van vid försäljning och marknadsföring, ser helheten ur kundens perspektiv och tycker att det är lite för roligt att analysera siffror. Du har ett genuint intresse för onlineförsäljning och resultatdriven onlinemarknadsföring.Vidare tror vi att du är en nyfiken person somtrivs med ansvar och värdesätter en hög kvalitet i ditt arbete.

Det är viktigt för rollen att du

Har några års relevant erfarenhet inom SEO, mer riktat mot den tekniska biten än content. Du vet vad riktigt bra SEO innebär och hur du lyfter Mediaminds kunder på Google för bästa resultat
Har en bakgrund inom exempelvis systemutveckling eller webb
Uttrycker dig väl i skrift eftersom en stor del av SEO är just content, där texternas kvalitet spelar stor roll för besökare ochsidans resultat på Google
Har god kunskap inom hemsidors struktur, länkkraft, Google Analytics & Google Ads

Det är ett stort plus ifall du

Har en högskoleexamen inom IT eller annan relevant utbildning
Har en bakgrund inom marknadsföring, försäljning eller e-handel
Är Google Ads-certifierad
Arbetat i eller förstår dig på verktyg som SEMRush, ScreamingFrog, Google Trends, Google Search Console & Google Tag Manager

Låter det intressant?

Detta är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du bliranställd hos Uppstuk och hyrs ut som konsult tillMediamind.Mediamind ser långsiktigt på uppdraget med godmöjlighet till överrekrytering eller förlängning efter avslutat uppdrag. För Mediamind är det viktigt att deras anställda har bra övriga villkor. Därför är det en självklarhet för dem att du får tjänstepension, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag vid ev. överrekrytering. Tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat med planerad uppstart i augusti/september,vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Frågor om tjänsten?Välkommen att höra av dig till Johannes Wessman på [email protected] eller072 - 545 87 00!

Vänligen observera att vi p g a GDPR tyvärr inte tar emot ansökningar per mail. Visa mindre

Tekniskt lagd SEO:are till Mediamind

Ansök    Aug 1    Uppstuk    IT-strateg
Har du jobbat med SEO i några år och är redo att ta nästa kliv i karriären? Är det mer den tekniska sidan av SEO som intresserar dig än content?Vill du bli en del av ett drivet arbetslag där du får möjligheten att växa i din roll? Då har Mediamind uppdraget för dig! Om Mediamind Mediamind har funnits sedan 2010 och är en fullservicebyrå inom Digital Marknadsföring där vi hjälper företag med marknadsföring genom Sökmotorer, Räckviddsannonsering, Sociala m... Visa mer
Har du jobbat med SEO i några år och är redo att ta nästa kliv i karriären? Är det mer den tekniska sidan av SEO som intresserar dig än content?Vill du bli en del av ett drivet arbetslag där du får möjligheten att växa i din roll? Då har Mediamind uppdraget för dig!

Om Mediamind

Mediamind har funnits sedan 2010 och är en fullservicebyrå inom Digital Marknadsföring där vi hjälper företag med marknadsföring genom Sökmotorer, Räckviddsannonsering, Sociala medier, Rörligt m.m. Kärnan i allt är hemsidan där vi lägger stort fokus på att bygga användar- och konverteringsvänliga hemsidor. På uppdrag från våra kunder ansvarar vi för deras marknadsföring Online vilket innebär att vi planerar, analyserar, lägger upp och optimerar kampanjer, rapporterar resultat och köper in innovativa tjänster från olika leverantörer.

För dig som anställd erbjuder de en arbetsplats med flexibla arbetstider i fina lokaler mitt i Uppsalas puls. De söker nu i första hand någon till sitt kontor i Uppsala men de har även en filial i Stockholm där du har möjlighet att sitta.Du blir del av ett härligt gäng digitala entusiastersom utan minsta tvekan delar med sig av sin kunskap. Dukommer att ingå i Mediaminds Produktionsteam som idag bl. a består av flera kompetenser inom SEO.

Om rollen

Som SEO:are hos Mediamind har du huvudansvaret för SEO-leveransen på byrån. Du har egna kunder och projekt men även huvudansvaret för kollegornas projekt samt hjälper dina kollegor och ledningen, framförallt i de tekniska frågorna.

Exempel på ditt uppdrag:

Leda hela SEO-leveransen till kund, från koncept till avslutat projekt
Ha huvudansvaret för alla projekt inom SEO
Vara ledningens och kollegornas bollplank i alla tekniska frågor inom SEO
Rådgiva kunder i sin SEO-strategi
Utbilda kollegorna inom SEO
On-page & Off-page SEO
Ta fram offerter och korta sökords- och åtgärdsdokument till kunder

Vem är du?

Vi tror att du är en person som ständigt strävar efter att utvecklas och bli bättre pådet du gör, drivs av att träffa människor och sätter stort värde i relationer. Du är van vid försäljning och marknadsföring, ser helheten ur kundens perspektiv och tycker att det är lite för roligt att analysera siffror. Du har ett genuint intresse för onlineförsäljning och resultatdriven onlinemarknadsföring.Vidare tror vi att du är en nyfiken person somtrivs med ansvar och värdesätter en hög kvalitet i ditt arbete.

Det är viktigt för rollen att du

Har några års relevant erfarenhet inom SEO, mer riktat mot den tekniska biten än content. Du vet vad riktigt bra SEO innebär och hur du lyfter Mediaminds kunder på Google för bästa resultat
Har en bakgrund inom exempelvis systemutveckling eller webb
Uttrycker dig väl i skrift eftersom en stor del av SEO är just content, där texternas kvalitet spelar stor roll för besökare ochsidans resultat på Google
Har god kunskap inom hemsidors struktur, länkkraft, Google Analytics & Google Ads

Det är ett stort plus ifall du

Har en högskoleexamen inom IT eller annan relevant utbildning
Har en bakgrund inom marknadsföring, försäljning eller e-handel
Är Google Ads-certifierad
Arbetat i eller förstår dig på verktyg som SEMRush, ScreamingFrog, Google Trends, Google Search Console & Google Tag Manager

Låter det intressant?

Detta är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du bliranställd hos Uppstuk och hyrs ut som konsult tillMediamind.Mediamind ser långsiktigt på uppdraget med godmöjlighet till överrekrytering eller förlängning efter avslutat uppdrag. För Mediamind är det viktigt att deras anställda har bra övriga villkor. Därför är det en självklarhet för dem att du får tjänstepension, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag vid ev. överrekrytering. Tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat med planerad uppstart i augusti/september,vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Frågor om tjänsten?Välkommen att höra av dig till Johannes Wessman på [email protected] eller072 - 545 87 00!

Vänligen observera att vi p g a GDPR tyvärr inte tar emot ansökningar per mail. Visa mindre

Tekniskt lagd SEO:are till Mediamind

Ansök    Jul 29    Uppstuk    IT-strateg
Har du jobbat med SEO i några år och är redo att ta nästa kliv i karriären? Är det mer den tekniska sidan av SEO som intresserar dig än content?Vill du bli en del av ett drivet arbetslag där du får möjligheten att växa i din roll? Då har Mediamind uppdraget för dig! Om Mediamind Mediamind har funnits sedan 2010 och är en fullservicebyrå inom Digital Marknadsföring där vi hjälper företag med marknadsföring genom Sökmotorer, Räckviddsannonsering, Sociala m... Visa mer
Har du jobbat med SEO i några år och är redo att ta nästa kliv i karriären? Är det mer den tekniska sidan av SEO som intresserar dig än content?Vill du bli en del av ett drivet arbetslag där du får möjligheten att växa i din roll? Då har Mediamind uppdraget för dig!

Om Mediamind

Mediamind har funnits sedan 2010 och är en fullservicebyrå inom Digital Marknadsföring där vi hjälper företag med marknadsföring genom Sökmotorer, Räckviddsannonsering, Sociala medier, Rörligt m.m. Kärnan i allt är hemsidan där vi lägger stort fokus på att bygga användar- och konverteringsvänliga hemsidor. På uppdrag från våra kunder ansvarar vi för deras marknadsföring Online vilket innebär att vi planerar, analyserar, lägger upp och optimerar kampanjer, rapporterar resultat och köper in innovativa tjänster från olika leverantörer.

För dig som anställd erbjuder de en arbetsplats med flexibla arbetstider i fina lokaler mitt i Uppsalas puls. De söker nu i första hand någon till sitt kontor i Uppsala men de har även en filial i Stockholm där du har möjlighet att sitta.Du blir del av ett härligt gäng digitala entusiastersom utan minsta tvekan delar med sig av sin kunskap. Dukommer att ingå i Mediaminds Produktionsteam som idag bl. a består av flera kompetenser inom SEO.

Om rollen

Som SEO:are hos Mediamind har du huvudansvaret för SEO-leveransen på byrån. Du har egna kunder och projekt men även huvudansvaret för kollegornas projekt samt hjälper dina kollegor och ledningen, framförallt i de tekniska frågorna.

Exempel på ditt uppdrag:

Leda hela SEO-leveransen till kund, från koncept till avslutat projekt
Ha huvudansvaret för alla projekt inom SEO
Vara ledningens och kollegornas bollplank i alla tekniska frågor inom SEO
Rådgiva kunder i sin SEO-strategi
Utbilda kollegorna inom SEO
On-page & Off-page SEO
Ta fram offerter och korta sökords- och åtgärdsdokument till kunder

Vem är du?

Vi tror att du är en person som ständigt strävar efter att utvecklas och bli bättre pådet du gör, drivs av att träffa människor och sätter stort värde i relationer. Du är van vid försäljning och marknadsföring, ser helheten ur kundens perspektiv och tycker att det är lite för roligt att analysera siffror. Du har ett genuint intresse för onlineförsäljning och resultatdriven onlinemarknadsföring.Vidare tror vi att du är en nyfiken person somtrivs med ansvar och värdesätter en hög kvalitet i ditt arbete.

Det är viktigt för rollen att du

Har några års relevant erfarenhet inom SEO, mer riktat mot den tekniska biten än content. Du vet vad riktigt bra SEO innebär och hur du lyfter Mediaminds kunder på Google för bästa resultat
Har en bakgrund inom exempelvis systemutveckling eller webb
Uttrycker dig väl i skrift eftersom en stor del av SEO är just content, där texternas kvalitet spelar stor roll för besökare ochsidans resultat på Google
Har god kunskap inom hemsidors struktur, länkkraft, Google Analytics & Google Ads

Det är ett stort plus ifall du

Har en högskoleexamen inom IT eller annan relevant utbildning
Har en bakgrund inom marknadsföring, försäljning eller e-handel
Är Google Ads-certifierad
Arbetat i eller förstår dig på verktyg som SEMRush, ScreamingFrog, Google Trends, Google Search Console & Google Tag Manager

Låter det intressant?

Detta är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du bliranställd hos Uppstuk och hyrs ut som konsult tillMediamind.Mediamind ser långsiktigt på uppdraget med godmöjlighet till överrekrytering eller förlängning efter avslutat uppdrag. För Mediamind är det viktigt att deras anställda har bra övriga villkor. Därför är det en självklarhet för dem att du får tjänstepension, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag vid ev. överrekrytering. Tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat med planerad uppstart i augusti/september,vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Frågor om tjänsten?Välkommen att höra av dig till Johannes Wessman på [email protected] eller072 - 545 87 00! Visa mindre

Tekniskt lagd SEO - ansvarig till Mediamind

Ansök    Jul 5    Uppstuk    IT-strateg
Har du jobbat med SEO i några år och är redo att ta nästa kliv i karriären? Är det mer den tekniska sidan av SEO som intresserar dig än content?Vill du bli en del av ett drivet arbetslag där du får möjligheten att växa i din roll? Då har Mediamind uppdraget för dig! Om Mediamind Mediamind har funnits sedan 2010 och är en fullservicebyrå inom Digital Marknadsföring där vi hjälper företag med marknadsföring genom Sökmotorer, Räckviddsannonsering, Sociala m... Visa mer
Har du jobbat med SEO i några år och är redo att ta nästa kliv i karriären? Är det mer den tekniska sidan av SEO som intresserar dig än content?Vill du bli en del av ett drivet arbetslag där du får möjligheten att växa i din roll? Då har Mediamind uppdraget för dig!

Om Mediamind

Mediamind har funnits sedan 2010 och är en fullservicebyrå inom Digital Marknadsföring där vi hjälper företag med marknadsföring genom Sökmotorer, Räckviddsannonsering, Sociala medier, Rörligt m.m. Kärnan i allt är hemsidan där vi lägger stort fokus på att bygga användar- och konverteringsvänliga hemsidor. På uppdrag från våra kunder ansvarar vi för deras marknadsföring Online vilket innebär att vi planerar, analyserar, lägger upp och optimerar kampanjer, rapporterar resultat och köper in innovativa tjänster från olika leverantörer.

För dig som anställd erbjuder de en arbetsplats med flexibla arbetstider i fina lokaler mitt i Uppsalas puls. De söker nu i första hand någon till sitt kontor i Uppsala men de har även en filial i Stockholm där du har möjlighet att sitta.Du blir del av ett härligt gäng digitala entusiastersom utan minsta tvekan delar med sig av sin kunskap. Dukommer att ingå i Mediaminds Produktionsteam som idag bl. a består av flera kompetenser inom SEO.

Om rollen

I rollen somSEO-ansvarig hos Mediamind har du huvudansvaret för SEO-leveransen på byrån. Du har egna kunder och projekt men även huvudansvaret för kollegornas projekt samt hjälper dina kollegor och ledningen, framförallt i de tekniska frågorna.

Exempel på ditt uppdrag:

- Leda hela SEO-leveransen till kund, från koncept till avslutat projekt
- Ha huvudansvaret för alla projekt inom SEO
- Vara ledningens och kollegornas bollplank i alla tekniska frågor inom SEO
- Rådgiva kunder i sin SEO-strategi
- Utbilda kollegorna inom SEO
- On-page & Off-page SEO
- Ta fram offerter och korta sökords- och åtgärdsdokument till kunder

Vem är du?

Vi tror att du är en person som ständigt strävar efter att utvecklas och bli bättre pådet du gör, drivs av att träffa människor och sätter stort värde i relationer. Du är van vid försäljning och marknadsföring, ser helheten ur kundens perspektiv och tycker att det är lite för roligt att analysera siffror. Du har ett genuint intresse för onlineförsäljning och resultatdriven onlinemarknadsföring.Vidare tror vi att du är en nyfiken person somtrivs med ansvar och värdesätter en hög kvalitet i ditt arbete.

Det är viktigt för rollen att du

- Har några års relevant erfarenhet inom SEO, mer riktat mot den tekniska biten än content. Du vet vad riktigt bra SEO innebär och hur du lyfter Mediaminds kunder på Google för bästa resultat
- Har en bakgrund inom exempelvis systemutveckling eller webb
- Uttrycker dig väl i skrift eftersom en stor del av SEO är just content, där texternas kvalitet spelar stor roll för besökare ochsidans resultat på Google
- Har god kunskap inom hemsidors struktur, länkkraft, Google Analytics & Google Ads

Det är ett stort plus ifall du

- Har en högskoleexamen inom IT eller annan relevant utbildning
- Har en bakgrund inom marknadsföring, försäljning eller e-handel
- Är Google Ads-certifierad
- Arbetat i eller förstår dig på verktyg som SEMRush, ScreamingFrog, Google Trends, Google Search Console & Google Tag Manager

Låter det intressant?

Detta är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du bliranställd hos Uppstuk och hyrs ut som konsult tillMediamind.Mediamind ser långsiktigt på uppdraget med godmöjlighet till överrekrytering eller förlängning efter avslutat uppdrag. För Mediamind är det viktigt att deras anställda har bra övriga villkor. Därför är det en självklarhet för dem att du får tjänstepension, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag vid ev. överrekrytering. Tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat med planerad uppstart i augusti/september,vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Frågor om tjänsten?Välkommen att höra av dig till Johannes Wessman på [email protected] eller072 - 545 87 00! Visa mindre

Enhetschef IT - förvaltning

Ansök    Maj 24    Kansli    IT-strateg
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag ä... Visa mer
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt.

På kyrkokansliet i Uppsala ska vi stärka Svenska kyrkans förmåga att möta samtidens utmaningar och göra världen bättre. Vi arbetar inom en stor spännvidd av yrken och i framkant av våra kunskapsområden. När du arbetar hos oss jobbar du för något större - för fred och rättvisa, allas lika värde och för ett hållbart samhälle.

Kyrkokansliet i Uppsala, IT-sektionen söker

Enhetschef IT-förvaltning

Som chef för vår IT- förvaltning blir du en nyckelperson i vår digitala transformation.

IT-sektionen på kyrkokansliet ansvarar för Svenska kyrkans gemensamma IT-plattform och de 150 IT-system som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Systemförvaltning och IT-drift är en central del av sektionens verksamhet. För att möta framtidens krav sker utveckling parallellt med effektivisering. IT-förvaltningen bedriver viss vidareutveckling av de IT-system som nyttjas inom hela Svenska kyrkans organisation, men merparten av det tekniknära arbetet utförs av externa leverantörer.

Hela IT-området står inför stora utmaningar och förändringar i samband med digitaliseringen inom Svenska kyrkan. Tillsammans gör vi en modern, trygg och digital IT-miljö möjlig.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef leder du arbetet på enheten och har budgetansvar för 50+ Mkr och personalansvar för cirka 9 medarbetare. Du är en del i IT-sektionens ledningsgrupp tillsammans med support, drift, arkitektur och projektkontor. Du driver och håller ihop enhetens arbete och personal för att nå uppsatta mål och resultat och coachar till utveckling.

Enhetschefen är även ansvarig dialogpartner med de verksamheter som utgör ITs interna kunder. Du samverkar inom ramen för en pm3 etablering och ansvarar för att dialogen mellan IT och verksamhet fungerar väl avseende systemförvaltningen.

En annan viktig uppgift är att säkerställa att leverantörsuppföljning och avtalsprocesser fungerar väl och ger Svenska kyrkan ett bra värde för pengarna.

Kvalifikationer
Du har högskoleexamen inom IT, ekonomi eller personalområdet, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har flerårig erfarenhet av olika roller inom IT i större organisationer, varav minst en chefsroll. Meriterande är om du varit på både den köpande och levererande sidan av en IT-leverans, samt utbildning och praktisk erfarenhet av pm3, ITIL och projektledning.

Du har en bevisat god förmåga att leda människor genom ditt sätt att agera och kommunicera. Du är uthållig och envis när det gäller att följa upp verksamheter regelbundet över tid, och bygger gärna strukturer och processer när det behövs.

Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar. Som ett led i vårt arbete för en balanserad och jämställd arbetsplats hoppas vi extra mycket på kvinnliga sökande.

Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se

Tillträde
Enligt överenskommelse

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
IT-sektionschef, Pelle Djerf, 0707-738980

Fackliga företrädare
Katarina Ottosson (Vision), Joakim Lindström (Jusek) och Anders Göranzon (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan. Ansökan ska ha inkommit senast den 12 juni 2019.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Integrationsspecialist i Göteborg eller Uppsala

Ansök    Jun 13    SVENSK E - IDENTITET AB    IT-strateg
Vill du jobba med innovativa systemlösningar och tjänster? I en miljö där frihet under ansvar, kundkontakt och problemlösning står i fokus?Nu söker vi en integratör som tycker om att arbeta med både teknik och människor i Göteborg eller i Uppsala.Vad erbjuder vi dig?Heltidstjänst vid vårt kontor i Jonsered i Partille kommun med endast tio minuters resväg från Göteborgs centrum eller vid vårt kontor på gågatan i centrala Uppsala.Flexibel arbetstidFriskvårds... Visa mer
Vill du jobba med innovativa systemlösningar och tjänster? I en miljö där frihet under ansvar, kundkontakt och problemlösning står i fokus?Nu söker vi en integratör som tycker om att arbeta med både teknik och människor i Göteborg eller i Uppsala.Vad erbjuder vi dig?Heltidstjänst vid vårt kontor i Jonsered i Partille kommun med endast tio minuters resväg från Göteborgs centrum eller vid vårt kontor på gågatan i centrala Uppsala.Flexibel arbetstidFriskvårdsbidragGemensamma återkommande aktiviteter. Alltifrån julfest, frukost, AW, resor och seminarierKollektivavtalVem är du?att jobba hos oss behöver du ha social kompetens och en förmåga att skapa förtroende i alla led. Du drivs av att vara delaktig i att utveckla tjänster och av att ständigt lära dig mer om olika tekniker och större IT-miljöer. Du behöver också vara både självgående och en god lagspelare som har lätt för att diskutera lösningar och göra dig förstådd hos kunder som inte besitter din erfarenhet och teknisk förståelse. Möjliga arbetsorter är Jonsered/Partille eller Uppsala.Dina arbetsuppgifterSom en viktig del i vårt leveransteam arbetar du med konfigurering av systemintegrationer i egenutvecklad miljö med agila arbetsmetoder. I arbetet ingår även dokumentation, dagliga kund- och leverantörskontakter, samt nära samarbete med vår sälj- och utvecklingsavdelning.KvalifikationerRelevant arbetslivserfarenhet eller utbildning inom ITKvalitetsfokus och vana att hantera kunder på ett professionellt sättErfarenhet av systemintegrationerGrundläggande programmeringskunskaperBehärska svenska och engelska för att kunna kommunicera med kunder och utföra dokumentationMeriterandeSAML 2.0/ADFSMicrosoft Active DirectoryPHPSOAP/REST APIWebb och JavascriptCertifikatshanteringUrval sker löpande så skicka din ansökan idag!Svensk e-identitet AB är ett litet expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 30 personer som jobbar med enkla inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Visa mindre