Lediga jobb Vårdbron Sverige AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Vårdbron Sverige AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Vårdbron söker Undersköterskor för arbete i Uppsala!

Är du en erfaren Undersköterska redo för nya utmaningar i karriären? Är du nyfiken på eller jobbar du redan idag som bemanningssjuksköterska? Vill du dela med dig av den kompetens du har samt utmanas och utvecklas i mötet med nya kollegor? VI SÖKER DIG Erfaren undersköterska till ett uppdrag som bemanningsundersköterska hos en kund i Uppsala. Uppdraget innebär arbete på Akutmottagning. Vi söker dig som kan börja jobba omgående och fram till sommaren. Äve... Visa mer
Är du en erfaren Undersköterska redo för nya utmaningar i karriären? Är du nyfiken på eller jobbar du redan idag som bemanningssjuksköterska? Vill du dela med dig av den kompetens du har samt utmanas och utvecklas i mötet med nya kollegor?

VI SÖKER DIG
Erfaren undersköterska till ett uppdrag som bemanningsundersköterska hos en kund i Uppsala. Uppdraget innebär arbete på Akutmottagning.

Vi söker dig som kan börja jobba omgående och fram till sommaren. Även du som kan jobba delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan.

DIN PROFIL
Du är utbildad undersköterska dokumenterad yrkeserfarenhet. Erfarenhet inom akutsjukvård är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningsundersköterska behöver du vara duktig på att möta nya människor samt vara noggrann och trygg i din yrkesroll.

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSUNDERSKÖTERSKA
Att jobba som bemanningsundersköterska på Vårdbron ger dig stor frihet och flexibilitet i var, när och hur du vill jobba. Kanske vill du jobba enstaka pass, några veckor eller längre uppdrag med kontinuitet? Tillsammans med din personliga bemanningsspecialist kommer ni lägga upp en plan utifrån dina önskemål och varje bokning sker i överenskommelse med dig. Självklart arbetar du till en förmånlig lön och villkor anpassade efter dig.

På uppdraget ges du en möjlighet att både fördjupa och bredda din kompetens samt möjlighet att axla en viktig roll på arbetsplatsen genom att stötta upp den ordinarie personalstyrkan som en erfaren och självgående kollega. Din bemanningsspecialist kommer hjälpa till med allt runtomkring så du kan fokusera på att vara undersköterska.

VÅRDBRON - VILKA ÄR VI?
Vårdbron är ett bemanningsföretag som bemannar all form av sjukvårdpersonal till uppdrag över hela landet. Vi bemannar inom region, kommun och privata aktörer över hela Sverige. Vår målsättning är att erbjuda en hög kvalitet, service och ödmjukhet för att kunna bli den självklara samarbetspartnern och skapa långsiktighet tillsammans med våra kunder och konsulter.

Tillsammans har vi på Vårdbron lång och gedigen erfarenhet av bemanning och har genom den erfarenheten lärt oss det viktiga i vår bransch - nämligen den personliga kontakten. Därför erbjuder vi en personlig bemanningsspecialist som du kan vända dig till med alla typer av frågor och funderingar.

PASSAR INTE UPPDRAGET DIG?
Vi har fler uppdrag på andra platser i landet och inom andra kategorier. Kontakta oss så får du tala med en bemanningsspecialist som kan hitta uppdrag som passar dig och dina önskemål. Visa mindre

Sjuksköterska till Onkolog avdelning Uppsala v40-1

Är du en erfaren Sjuksköterska redo för nya utmaningar i karriären? Är du nyfiken på eller jobbar du redan idag som bemanningssjuksköterska? Vill du dela med dig av den kompetens du har samt utmanas och utvecklas i mötet med nya kollegor? VI SÖKER DIG Erfaren sjuksköterska till ett uppdrag som bemanningssjuksköterska hos en kund i Uppsala. Uppdraget innebär arbete på Onkologen. Vi söker dig som kan jobba under perioden v 40-1. Kontinuitet genom hela upp... Visa mer
Är du en erfaren Sjuksköterska redo för nya utmaningar i karriären? Är du nyfiken på eller jobbar du redan idag som bemanningssjuksköterska? Vill du dela med dig av den kompetens du har samt utmanas och utvecklas i mötet med nya kollegor?

VI SÖKER DIG

Erfaren sjuksköterska till ett uppdrag som bemanningssjuksköterska hos en kund i Uppsala. Uppdraget innebär arbete på Onkologen.

Vi söker dig som kan jobba under perioden v 40-1. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan.

DIN PROFIL

Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Erfarenhet inom onkologi samt tekniska färdigheter inom cytostatika samt ELAS och centrala infarter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningssjuksköterska behöver du vara duktig på att möta nya människor samt vara noggrann och trygg i din yrkesroll.

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA

Som bemanningssjuksköterska på Vårdbron får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med skickliga kollegor och i arbetet hos olika vårdgivare. Självklart till en förmånlig lön och villkor anpassade efter dig.

Din viktigaste arbetsuppgift kommer att vara att stötta upp i verksamheter där den ordinarie personalstyrkan behöver stärkas upp med en erfaren och självgående kollega. Det kan handla om att täcka upp för semestrar, sjukskrivning, föräldraledighet eller under en period då kunden behöver rekrytera in ny personal. Uppdragen kan vara båda långa och korta. Vi matchar dig med uppdrag som passar dina önskemål och varje bokning sker i överenskommelse med dig.

Du kommer att ha en viktig roll i Vårdbrons team av sjuksköterskor och läkare. Som bemanningssjuksköterska är du företagets representant ute hos våra kunder. Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att vara sjuksköterska.

VÅRDBRON - VILKA ÄR VI?

Vårdbron är ett bemanningsföretag som har fokus på rätt person på rätt plats!

Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som bemanningssjuksköterska.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt. Visa mindre