Lediga jobb Viva Media i Uppsala

Se alla lediga jobb från Viva Media i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Praktik? Se hit! - Spännande praktikplats i ett av våra strategiteam

Ansök    Jan 22    Viva Media    Marknadsassistent
Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse och känsla för digital marknadsföring och innehar viss kompetens inom medieplanering/annonsering i relevanta kanaler. Vill du komma till ett bolag som på riktigt jobbar tillsammans, som har kul på jobbet och är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser? Skicka in ansökan redan idag! På Viva jobbar vi som en "teamorganisation" med en passion för våra kunder. Teamen består av olika roller för att ge det kompletta erbj... Visa mer
Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse och känsla för digital marknadsföring och innehar viss kompetens inom medieplanering/annonsering i relevanta kanaler. Vill du komma till ett bolag som på riktigt jobbar tillsammans, som har kul på jobbet och är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser? Skicka in ansökan redan idag!

På Viva jobbar vi som en "teamorganisation" med en passion för våra kunder. Teamen består av olika roller för att ge det kompletta erbjudandet och nära samarbetet som krävs för att nå optimala resultat.

Till vårt team "Force" söker vi nu en praktikant inom rollen projektledare. Du kommer få lära dig vad projektledning inom komplexa digitala marknadsföringsleveranser innebär och vara ett stöd för nuvarande projektledare. Praktiken kommer innebära administrativa uppgifter så som skriva rapporter, orderhantering och jobb i CRM system. Du får gärna ha goda kunskap i de vanliga office programmen och ett plus är om du har inblick i att arbeta i Google Drive. Har du dessutom arbetat i något typ av bokningssystem/orderhanteringssystem och CRM system tidigare kommer du lätt komma in i arbetet under din praktik.

Lycka till i ditt sökande efter det första trappsteget i karriären! Visa mindre

Passionerad SEO Manager

Ansök    Jan 23    Viva Media    Marknadskommunikatör
Tillsammans är vårt ledord! På Viva Media är alla ledare och alla följare. Att vi alla ska få jobba med det vi brinner för och göra det riktigt bra tror vi leder till ultimata resultat för både våra kunder, våra kunders kunder och dessutom gör det grymt kul att jobba ihop! Tillsammans bygger vi en av Sveriges största fullservice byråer och skapar en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigare med vem du är än att du har alla rätt på papperet... Visa mer
Tillsammans är vårt ledord! På Viva Media är alla ledare och alla följare. Att vi alla ska få jobba med det vi brinner för och göra det riktigt bra tror vi leder till ultimata resultat för både våra kunder, våra kunders kunder och dessutom gör det grymt kul att jobba ihop! Tillsammans bygger vi en av Sveriges största fullservice byråer och skapar en av Sveriges bästa arbetsplatser.

För oss är det viktigare med vem du är än att du har alla rätt på papperet - viktigare är att du har passion, är en lagspelare och vill framåt. Vi söker dig med driv, motivation och vilja att utveckla våra kunder och dig själv.

Som SEO Manager är det du som förverkligar och utvecklar våra kunders marknadsföringsstrategier på sökmotorerna. Du hittar nya lösningar och implementerar dem. Det är även din uppgift att utvärdera och följa upp utfallet och ständigt leta efter förbättringsmöjligheter för att säkerställa att kunden når maximal avkastning på sin investering. I varje detalj arbetar du med kundens bästa för ögonen samt för långsiktiga och goda kundrelationer.

Då vi arbetar i team där vi tillsammans utvecklar våra kunder och ser till att alltid ligga i framkant inom respektive område kommer du jobba nära bla Account Managers, Projektledare, Social Media Managers och SEM Managers - men det är du som har huvudansvaret för SEO-leveransen.

Vi söker dig med passion för att hjälpa och utveckla kunden och för att tillsammans med ett grymt gäng kollegor skapa Sveriges absolut bästa arbetsplats. Du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och håller dig aktiv och kontinuerligt uppdaterad om förändringar på marknaden. Gillar du dessutom att skratta och ha riktigt kul på jobbet tillsammans med härliga kollegor så kommer du trivas ypperligt!

För oss handlar inte nyanställningar om att sitta och bocka av meriter och specialistkunskaper. Givetvis värderar vi kompetens, men först och främst söker vi dig som kan se Viva Media som ditt andra hem, som kan skriva under på vår vision och värdegrund och ser dig själv som en passionerad lagspelare som tar ansvar. Du är noggrann, driven, flexibel och besitter en god förmåga att effektivt prioritera rätt. För denna tjänst krävs mycket goda kunskaper i svenska.

För denna roll krävs erfarenhet av SEO och Google Analytics. Har du dessutom:

- Tidigare erfarenhet som, eller utbildning till webbredaktör, webbmaster, webbprogrammering eller motsvarande tjänster
- Utbildning inom internetmarknadsföring eller motsvarande erfarenhet
- Certifikat inom Google Analytics, Google Ads


..är det mycket meriterande.

Kom till en arbetsplats med människan i fokus!! Sök nu då urval sker löpande. Visa mindre

Account Manager med hjärta för kundresan

Ansök    Jan 17    Viva Media    Account manager
Vi hoppas att Viva Media kan vara platsen där du känner dig som hemma. Där du får jobba med det du brinner för, utmanas i din roll och växa som person tillsammans med kollegor som blir till riktiga vänner. Vi drivs av passion för marknadsföring, för våra kunder och inte minst för varandra. Tillsammans bygger vi en av Sveriges största fullservice byråer och skapar en av Sveriges bästa arbetsplatser. Trots att vi har huvudkontor i akademikerstaden Uppsala ... Visa mer
Vi hoppas att Viva Media kan vara platsen där du känner dig som hemma. Där du får jobba med det du brinner för, utmanas i din roll och växa som person tillsammans med kollegor som blir till riktiga vänner.

Vi drivs av passion för marknadsföring, för våra kunder och inte minst för varandra. Tillsammans bygger vi en av Sveriges största fullservice byråer och skapar en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Trots att vi har huvudkontor i akademikerstaden Uppsala är inte alla rätt på pappret det centrala för oss - viktigare är att du har passion, är en lagspelare och vill framåt. Vi söker dig med driv, motivation, som triggas på utmaningar och som vill utveckla våra kunder och dig själv.

Fokus på kundrelationen, bred erfarenhet inom digital marknadsföring och nyfikenhet att hålla dig uppdaterad på utvecklingen och trenderna inom medievärlden gör dig framgångsrik i rollen. Du bör, precis som vi, vara passionerad över kundens resa med oss samt ha vana att föra dialog med företagsledare och beslutsfattare. Att plocka upp telefonen för att ringa det där extra samtalet till kunden är värt guld.

Som Account Manager hos oss kommer du utveckla marknadssatsningar både med befintliga och nya kunder.

Hos oss på Viva är alla ledare och alla följare, vi jobbar i team rund en egen kundstock och som Account Manager leder du kundkontakten och tillsammans med teamet av specialister inom våra leveransben och en projektledare utvecklar ni kunderna. Du blir spindeln i nätet mellan teamet av specialister inom medieplanering, digital marknadsföring, analys och administration för våra uppdragsgivare.

Vi ser gärna att du har arbetat ett bra tag med antingen försäljning eller digital marknadsföring, att du drivs av att utveckla kunderna och motiveras av att ta dialogen ett steg längre med kund. En riktig go-getter med andra ord!

På Viva Media utmanas du konstant att nå nya mål och ges utvecklingsmöjligheter både för dig och dina kunder. Här får du också möjlighet att sprida din passion för digital marknadsföring till nya kunder och samarbetspartners.

Sök redan idag! Visa mindre

Affärsdriven SEO Manager till Viva Media

Ansök    Jun 24    Viva Media    Marknadsanalytiker
Vi drivs av passion för marknadsföring, för våra kunder och inte minst för varandra. Tillsammans bygger vi en av Sveriges största fullservice byråer och skapar en av Sveriges bästa arbetsplatser. Trots att vi har huvudkontor i akademikerstaden Uppsala är inte alla rätt på pappret det centrala för oss - viktigare är att du har passion, är en lagspelare och vill framåt. Vi söker dig med driv, motivation och vilja att utveckla våra kunder och dig själv. Som... Visa mer
Vi drivs av passion för marknadsföring, för våra kunder och inte minst för varandra. Tillsammans bygger vi en av Sveriges största fullservice byråer och skapar en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Trots att vi har huvudkontor i akademikerstaden Uppsala är inte alla rätt på pappret det centrala för oss - viktigare är att du har passion, är en lagspelare och vill framåt. Vi söker dig med driv, motivation och vilja att utveckla våra kunder och dig själv.

Som SEO Manager är det du som förverkligar och utvecklar våra kunders marknadsföringsstrategier på sökmotorerna. Du hittar nya lösningar och implementerar dem. Det är även din uppgift att utvärdera och följa upp utfallet och ständigt leta efter förbättringsmöjligheter för att säkerställa att kunden når maximal avkastning på sin investering. I varje detalj arbetar du med kundens bästa för ögonen samt för långsiktiga och goda kundrelationer.

Då vi arbetar iteam där vi tillsammans utvecklar våra kunder och ser till att alltid ligga i framkant inom respektive område kommer du jobba nära blaAccount Managers, Projektledare, Social Media Managers och Creative Contentmen det är du som har huvudansvaret för SEO-leveransen.

Vi söker dig med passion för att hjälpa och utveckla kunden och för att tillsammans med ett grymt gäng kollegor skapa Sveriges absolut bästa arbetsplats.Du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och håller dig aktiv och kontinuerligt uppdaterad om förändringar på marknaden. Gillar du dessutom att skratta och ha riktigt kul på jobbet tillsammans med härliga kollegor så kommer du trivas ypperligt!

För oss handlar inte nyanställningar om att sitta och bocka av meriter och specialistkunskaper. Givetvis värderar vi kompetens, men först och främst söker vi dig som kan se Viva Media som ditt andra hem, som kan skriva under på vår vision och värdegrund och ser dig själv som enpassionerad lagspelare som tar ansvar. Du är noggrann, driven, flexibel och besitter en god förmåga att effektivt prioritera rätt.För denna tjänst krävs mycket goda kunskaper i svenska.

Har du:

- Tidigare erfarenhet som, eller utbildning till webbredaktör, webbmaster, webbprogrammering eller motsvarande tjänster
- Utbildning inom internetmarknadsföring eller motsvarande erfarenhet
- Certifikat inom Google Analytics, Google Ads

..är det mycket meriterande.

Kom till en arbetsplats med människan i fokus!! Sök nu då urval sker löpande. Visa mindre

Passionerad SEM Manager till Viva Media

Ansök    Aug 28    Viva Media    Marknadsförare
Kom till en teamorganisation med hjärta för kunden och för varandra. Tillsammans bygger vi en av Sveriges absolut bästa arbetsplatser.Är du en passionerad lagspelare som vill komma till ett bolag som lever för sina kunder, för digital marknadsföring och för varandra? Då har du kommit rätt. Vi söker dig, vår nästa SEM Manager för våra tjänster inom PPC(Google Adwords). Placeringsort är Uppsala. Dina Arbetsuppgifter: Som SEM Manager är det du som förverklig... Visa mer
Kom till en teamorganisation med hjärta för kunden och för varandra. Tillsammans bygger vi en av Sveriges absolut bästa arbetsplatser.Är du en passionerad lagspelare som vill komma till ett bolag som lever för sina kunder, för digital marknadsföring och för varandra? Då har du kommit rätt. Vi söker dig, vår nästa SEM Manager för våra tjänster inom PPC(Google Adwords). Placeringsort är Uppsala.

Dina Arbetsuppgifter:
Som SEM Manager är det du som förverkligar och utvecklar våra kunders marknadsföringsstrategier på sökmotorerna. Du hittar nya lösningar och implementerar dem. Det är även din uppgift att utvärdera och följa upp utfallet och ständigt leta efter förbättringsmöjligheter för att säkerställa att kunden når maximal avkastning på sin investering. I varje detalj arbetar du med kundens bästa för ögonen samt för långsiktiga och goda kundrelationer.

Du ingår i ett team som består utav säljare och projektledare men det är du som har huvudansvaret för leveransen.

Som person har du:
Vi söker dig som har en passion för PPC (Google Adwords) och dess möjligheter. Du är har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och tycker om att hantera siffror och statistik. Du har bred kunskap inom områden som Facebook, Twitter, Instagram etc. Och du håller dig aktiv och kontinuerligt uppdaterad om förändringar på marknaden.

För oss handlar inte anställningar om att sitta och bocka av meriter och specialistkunskaper. Givetvis värderar vi kompetens, men först och främst söker vi dig som kan skriva under på vår vision och värdegrund och ser dig själv som en passionerad lagspelare som tar ansvar. Du är noggrann, driven, flexibel och besitter en god förmåga att effektivt prioritera rätt. Du är nyfiken och analytisk och fungerar mycket bra i samarbete med andra. Rollen kräver mycket goda kunskaper i svenska både tal och skrift.

För att bli framgångsrik hos oss är du en person som:
- Passion för sökmotoroptimering och PPC
- Gärna gör det lilla extra för att överträffa förväntningar
- Gillar att fira framgångar
- Har utmärkta kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
- Lever efter talspråket "frihet under ansvar"
- Vill utvecklas i ett av Sveriges bästa företag

Har du dessutom något av:
- Google Analytics Certifikat och/ellerGoogle Adwords Certifikat
- Relevant eftergymnasial utbildning
- Tidigare erfarenhet av arbete med Google Adwords
- Tidigare erfarenhet av arbete med Sökmotoroptimering
- Kunskap inom det Norska språket i tal och skrift

..är det mycket meriterande. Visa mindre

Social Media guru till Viva Media

Ansök    Sep 3    Viva Media    Marknadsförare
Vi är Viva! Tillsammans skapar vi en av Sveriges bästa arbetsplatser med målet att alltid skapa värde till varandra, våra kunder och samhället. Nu letar vi efter en ny kollega och rock starinom sociala medier. Är du expert på sociala medier, affärsdriven och lösningsorienterad?Då är det kanske just dig vi söker till vårt kontor i Kalmar. Tjänsten innebär både operativt och strategiskt arbete. Du kommer vara med och utveckla Viva Medias avdelning för Socia... Visa mer
Vi är Viva! Tillsammans skapar vi en av Sveriges bästa arbetsplatser med målet att alltid skapa värde till varandra, våra kunder och samhället. Nu letar vi efter en ny kollega och rock starinom sociala medier. Är du expert på sociala medier, affärsdriven och lösningsorienterad?Då är det kanske just dig vi söker till vårt kontor i Kalmar.

Tjänsten innebär både operativt och strategiskt arbete. Du kommer vara med och utveckla Viva Medias avdelning för Sociala Medier och lyfta leveransen till nästa nivå.Som en i teamet kommer du hjälpa våra kunder att ta deras investeringar i sociala medier till nya nivåer samtidigt som du själv utvecklas.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att skapa strategier för Sociala Medier, inläggshantering, sponsring/annonsering, analys, optimering och avrapportering för våra kunders räkning.

Du är drivande i affären samt skapar effektiva lösningar för våra kunder tillsammans med dina medarbetare. Du kommer även att vara behjälplig som säljstöd, och vara en av Viva Socials ambassadör såväl internt som externt.

Utbildning och erfarenhet:

Du har relevant akademisk utbildning på högskolenivå och/eller likvärdig erfarenhet av att driva kampanjer i sociala medier. Om du dessutom är pedagogiskt lagd och känner dig bekväm med att hålla t.ex. workshops och föredrag på seminarier och liknande är det ett plus. Du har erfarenhet av att skapa content utifrån kundens mål och syften och om du har erfarenhet av bildbearbetning i t.ex. Photoshop eller liknande applikationer är det meriterande. Du har även erfarenhet av Facebook Business Manager och är van att leda kunden i dialogen kring sin investering i marknadsföring genom sociala medier.

Även erfarenhet av Google Analytics är meriterande.

Som person är du:

En engagerad lagspelare som tar ansvar med driv som kan arbeta självständigt, är pålitlig och håller deadlines. Vi ser gärna att du är serviceminded, flexibel och stimuleras avatt ha många projekt igång samtidigt. Du har ett brinnande intresse för sociala medier, digital marknadsföring och ett stort intresse för affärer, men framförallt är du lösningsorienterad, proaktiv och kreativ. Visa mindre

Social Media Manager med hjärta för kunden!

Ansök    Mar 1    Viva Media    Marknadsförare
Vi är Viva! Tillsammans skapar vi en av Sveriges bästa arbetsplatser med målet att alltid skapa värde till varandra, våra kunder och samhället. Nu letar vi efter en ny kollega och stjärna inom sociala medier. Är du expert på sociala medier, affärsdriven och lösningsorienterad?Då är det kanske just dig vi söker till vårt huvudkontor i Uppsala. Tjänsten innebär både operativt och strategiskt arbete. Du kommer vara med och utveckla Viva Medias avdelning för ... Visa mer
Vi är Viva! Tillsammans skapar vi en av Sveriges bästa arbetsplatser med målet att alltid skapa värde till varandra, våra kunder och samhället. Nu letar vi efter en ny kollega och stjärna inom sociala medier. Är du expert på sociala medier, affärsdriven och lösningsorienterad?Då är det kanske just dig vi söker till vårt huvudkontor i Uppsala.

Tjänsten innebär både operativt och strategiskt arbete. Du kommer vara med och utveckla Viva Medias avdelning för Sociala Medier och lyfta leveransen till nästa nivå.

Som en i teamet kommer du hjälpa våra kunder att ta deras investeringar i sociala medier till nya nivåer samtidigt som du själv utvecklas.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att skapa strategier för Sociala Medier, inläggshantering, sponsring/annonsering, analys, optimering och avrapportering för våra kunders räkning.

Du är drivande i affären samt skapar effektiva lösningar för våra kunder tillsammans med dina medarbetare. Du kommer även att vara behjälplig som säljstöd, och vara en av Viva Socials ambassadör såväl internt som externt.

Utbildning och erfarenhet:

Du har relevant akademisk utbildning på högskolenivå och/eller erfarenhet av att driva kampanjer i sociala medier. Om du dessutom är pedagogiskt lagd och känner dig bekväm med att hålla t.ex. workshops och föredrag på seminarier och liknande är det ett plus. Du har känsla för att skapa content utifrån kundens mål och syften och om du har erfarenhet av bildbearbetning i t.ex. Photoshop eller liknande applikationer är det meriterande.

Även erfarenhet av Google Analytics och Facebook Business Manager är meriterande.

Som person är du:

En engagerad lagspelare som tar ansvar med driv som kan arbeta självständigt, är pålitlig och håller deadlines. Vi ser gärna att du är serviceminded, flexibel och stimuleras avatt ha många projekt igång samtidigt. Du har ett brinnande intresse för sociala medier, digital marknadsföring och ett stort intresse för affärer, men framförallt är du lösningsorienterad, proaktiv och kreativ. Visa mindre

Affärsdriven projektledare med med hjärta för kunden

Ansök    Maj 3    Viva Media    Marknadskoordinator
Vi hoppas att Viva Media kan vara platsen där du känner dig som hemma. Där morgonkaffet smakar extra gott och där kollegorna blir riktiga vänner. Du med driv, motivation, organisationssinne och vilja att utveckla våra kunders verksamheter, som brinner för att skapa effektivitet och kommunikationsvägar vart du än är ochsom förstår vikten av att ge våra kunder rätt verktyg för att förstå var de är idag och hurde ska nå resultat. Du med vilja och passion för... Visa mer
Vi hoppas att Viva Media kan vara platsen där du känner dig som hemma. Där morgonkaffet smakar extra gott och där kollegorna blir riktiga vänner.

Du med driv, motivation, organisationssinne och vilja att utveckla våra kunders verksamheter, som brinner för att skapa effektivitet och kommunikationsvägar vart du än är ochsom förstår vikten av att ge våra kunder rätt verktyg för att förstå var de är idag och hurde ska nå resultat. Du med vilja och passion för att även utveckla dig själv och växa tillsammans med en av Sveriges absolut bästa arbetsplatser.Du kommer älska denna roll.

Trots att vi har huvudkontor i akademikerstaden Uppsala är inte alla rätt på pappret det centrala för oss - viktigare är att du har passion, är en lagspelare och vill framåt.

Har du fokus på kundrelationen, bred erfarenhet av att koordinera och leda kundfokuserade projekt i digitala kanaler och nyfikenhet att hålla dig uppdaterad på utvecklingen och trenderna inom medievärlden kommer du trivas med dina sysslor hos oss. Lägger du tillhumor, prestigelöshet, driv och ett stort hjärta finns det ingen gräns på hur långt vi tillsammans kan gå.

Kundens resa är alltid i fokus.Som project manager hos oss kommer du vara både kundens och kollegornas kontaktpunkt i vår leverans och den självklara personen att vända sig till. Du kommer även att tillsammans med Account Managers besöka befintliga och nya kunder för att öka deras verksamhet och även lönsamhet. Dina kollegor sitter i Kalmar och Uppsala vilket gör att eget driv och initiativförmåga är A och O.

Den vi söker:

- Du har tidigare erfarenhet av digitala kanaler i någon form
- Som person är du utöver din metodiska och sociala förmåga vara proaktiv och kreativ. Du har sinne för affärer och har alltid kundnyttan i fokus.
- Du är kommunikativ då du i din din roll kommer ha löpande dialog direkt med nyckelpersoner hos kund.
- En "doer" med eget driv som kan arbeta självständigt, är pålitlig och kreativ i ditt tänk.

Sök redan idag då urval sker löpande! Visa mindre