Lediga jobb som Äldreomsorgschef i Uppsala

Se lediga jobb som Äldreomsorgschef i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetschef vård-och omsorgsboende

Ansök    Mar 18    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Avdelning boende äldre Vill du bli vår nya chefskollega? Avdelningen för boende befinner sig i en positiv utvecklingsfas och för att ytterligare ta ett kliv i vårt arbete mot en högkvalitativ äldreomsorg har vi nu startat arbetet med att chefstäta våra verksamheter för att minska antal medarbetare per chef. Vill du vara med på vår resa? Hos oss får du ett spännande och varierande arbete med frihet under ansvar med möjlighet att göra skillnad för våra bo... Visa mer
Avdelning boende äldre

Vill du bli vår nya chefskollega? Avdelningen för boende befinner sig i en positiv utvecklingsfas och för att ytterligare ta ett kliv i vårt arbete mot en högkvalitativ äldreomsorg har vi nu startat arbetet med att chefstäta våra verksamheter för att minska antal medarbetare per chef. Vill du vara med på vår resa? Hos oss får du ett spännande och varierande arbete med frihet under ansvar med möjlighet att göra skillnad för våra boende. Du arbetar nära dina chefskollegor och ingår i en mindre chefsgrupp där man samarbetar och stöttar varandra i olika frågor. Välkommen att söka detta viktiga, spännande och roliga uppdrag!

För att minska antal medarbetare per chef samt för att tillsätta vakanta tjänster så söker vi nu flera verksamhetschefer till demens- och omvårdnadsboende samt till ett boende med psykiatriavdelning. Verksamhetens mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. Till din hjälp i arbetet finns kompetenta kollegor och stabsfunktioner. Vi arbetar tillsammans, välkomnar nyskapande, och gör skillnad för många Uppsalabor och deras anhöriga.

Våra boenden finns runt om i Uppsala och i dess närområde. Inom våra boenden arbetar vi mycket med utevistelse, trivsamma måltider och olika former av träning för att öka trivseln och den sociala samvaron. På flera boenden finns äldrepedagoger med specialutbildning kring äldres hälsa och sociala liv.

Läs mer om våra boenden här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/)

Ditt uppdrag
Som verksamhetschef har du fullt ledningsansvar för din verksamhet, medarbetare och ekonomi inklusive arbetsmiljöansvar. Du ansvarar för säkerställande av den dagliga driften med rekrytering och bemanning som delar av arbetsuppgifterna. Du rapporterar direkt till din områdeschef och ingår i dennes ledningsgrupp. Du arbetar nära dina chefskollegor och ingår i ett mindre team där man samarbetar och stöttar varandra i olika frågor.

Du leder och styr verksamheten resurseffektivt med hög kvalitet mot uppsatta mål. Du arbetar med budget, prognos och ekonomisk uppföljning och du ser den självklara kopplingen mellan dessa frågor och den egna verksamhetens utveckling, mål och uppdrag.

Ansvaret för den legitimerade personalen ingår inte i ditt uppdrag men du arbetar tillsammans med hälso- och sjukvårdsorganisationen för att utveckla områdets uppdrag och ta tillvara resurser på ett effektivt sätt.

Din bakgrund
Vi söker dig med erfarenhet av arbete som chef med personalansvar alternativt har du annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, är din ledarerfarenhet från äldreomsorgen så är det meriterande. Vi ser även gärna att du har vidareutbildning inom ledarskap och organisationsutveckling samt erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete och ekonomiskt ansvar.

Du har högskoleexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten, exempelvis socionomprogrammet, personalvetarprogrammet, fysioterapeututbildning eller sjuksköterskeutbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och är van att arbeta i Officepaketet. Kunskap om för verksamheten relevanta IT-system, t ex Siebel, Lifecare, Heroma, Hypergene, Flexite är meriterande.

För uppdraget som verksamhetschef på boende med psykiatriavdelning ser vi även att du har erfarenhet av arbete inom psykiatriområdet samt är det en fördel om du har en påbyggnadsutbildning inom psykiatri.

Som ledare skapar du goda förutsättningar för delaktighet för medarbetare, närstående och våra äldre i ditt arbete med utveckling av verksamheten. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt samt brinner du för att göra skillnad. Vidare har förmågan att se frågor i ett större perspektiv och förstår både ekonomiska samband och vilka övriga faktorer som leder till en välmående verksamhet där både personal, boende och anhöriga trivs. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi värdesätter att du är lyhörd och coachande och vi ser fram emot att du bidrar till vår utveckling med glädje och kunskap.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor gällande tjänsten, kontakta:
Områdeschef Angela Boethius, 018-727 79 43 (måndag v.13 och 14 klockan 11-13)
Områdeschef Ann-Sofie Sundman, 018-727 68 27 (onsdag v. 13 och 14 klockan 15-17)
Områdeschef Mia Gustafsson, 018-727 86 82 (fredag v.13 och 14 klockan 13-15)

Vi är måna om att finnas tillgängliga för eventuella frågor och har därför avsatt ovanstående tider när vi lättast nås men det går bra att ringa även annan tid.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta:
HR-Specialist Jessica Ededal, 018-727 12 92

Facklig företrädare:
SRR/SACO Camilla Ahlsén Hoff, 018-727 24 34
Fysioterapeuterna Ewa Larsson, 018-727 72 01
Sveriges Arbetsterapeuter Therese Samuelsson, 018-727 66 49
Vision Karin Lundborg, 018-727 24 39
Vårdförbundet Kristian Hjertén, 072-210 72 95
Kommunal 010-442 88 16

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetschef till äldreboende

Ansök    Dec 28    Dedicare AB (publ)    Äldreomsorgschef
Verksamhetschef till äldreboende. Vad kan vi erbjuda dig Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära Förmånsportal med rabatter och förmåner Coachande och stöttande chefer nära dig Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder Kollektivavtal Arbetsuppgifter I rollen som verksamhetschef leder och utvecklar du verksamhetens kvalitet på ett ... Visa mer
Verksamhetschef till äldreboende.

Vad kan vi erbjuda dig Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Kollektivavtal

Arbetsuppgifter
I rollen som verksamhetschef leder och utvecklar du verksamhetens kvalitet på ett pedagogiskt och affärsmässigt sätt. För oss är det viktigt att du vill vara aktiv och närvarande i verksamheten. Detta för att du ska kunna följa upp företagets värderingar, aktuella avtal och att gällande lagstiftning efterlevs. Det är också i verksamheten som du vårdar och utvecklar relationerna med medarbetare, boende och närstående. Du har även goda relationer med relevanta myndigheter. Du rapporterar till regionchef och ingår i ledningsgrupp samt har budget och resultatansvar för verksamheten.

Kvalifikationer
Krav är att du har relevant högskolutbildning inom vård och omsorg (ex. socionom, sjuksköterska, social omsorg). Du har även några års erfarenhet av äldreomsorg och ledarskap. Du har god datavana och erfarenhet av dokumentation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi önskar att du är: Coachande och vill att dina medarbetare växer, utvecklas och tar ansvar.
Tycker om att ge och ta emot feedback samt bryta ned och arbeta mot uppsatta mål.
Är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.
Är prestigelös, självständig och samarbetsvillig
Affärsmässig genom att ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar.

Om anställningen
Individuell lönesättning
Fast månadslön

Anställningsvillkor
40 timmar per vecka.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Tillsvidaretjänst med provanställning.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag.

Kontakt
Julia Blomgren
[email protected]
0767-25 82 73 Visa mindre

Verksamhetschef vård-och omsorgsboende

Ansök    Jan 3    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Avdelning boende äldre Trivs du med att leda, engagera och skapa delaktighet? Vill du arbeta som ledare i en verksamhet som gör verklig skillnad för äldre? Vi söker nu verksamhetschefer för vård-och omsorgsboende, välkommen med din ansökan! Verksamheten mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. Till din hjälp i arbetet finns kompetenta kollegor och stabsfunktioner. Vi arbetar tillsamman... Visa mer
Avdelning boende äldre

Trivs du med att leda, engagera och skapa delaktighet? Vill du arbeta som ledare i en verksamhet som gör verklig skillnad för äldre? Vi söker nu verksamhetschefer för vård-och omsorgsboende, välkommen med din ansökan!

Verksamheten mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. Till din hjälp i arbetet finns kompetenta kollegor och stabsfunktioner. Vi arbetar tillsammans, välkomnar nyskapande, och gör skillnad för många Uppsalabor och deras anhöriga.

Våra boenden finns runt om i Uppsala och i dess närområde. Inom våra boenden arbetar vi mycket med utevistelse, trivsamma måltider och olika former av träning för att öka trivseln och den sociala samvaron. På flera boenden finns äldrepedagoger med specialutbildning kring äldres hälsa och sociala liv. Som stor och attraktiv arbetsgivare har vi kompetent och erfaren personal och vårt arbete styrs av ett genuint intresse för människor.

Som verksamhetschef är en av dina främsta uppgifter att genom ett operativt och nära ledarskap ge dina medarbetare förutsättningar att lyckas i sina uppdrag.

Läs mer om våra boenden här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/)

Ditt uppdrag
Som verksamhetschef har du fullt ledningsansvar för din verksamhet, medarbetare och ekonomi inklusive arbetsmiljöansvar. Ansvar för den legitimerade personalen ingår inte i ditt uppdrag då de ingår i hälso-och sjukvårdsorganisationen. Du ansvarar för säkerställande av den dagliga driften med rekrytering och bemanning som delar av arbetsuppgifterna. Du rapporterar direkt till din områdeschef och ingår i dennes ledningsgrupp. Tillsammans med övriga verksamhetschefer inom avdelningen ingår du även i olika arbetsgrupper samt har gemensamma möten.

Du leder och styr verksamheten resurseffektivt med hög kvalitet mot uppsatta mål. Du arbetar med budget, prognos och ekonomisk uppföljning och du ser den självklara kopplingen mellan dessa frågor och den egna verksamhetens utveckling, mål och uppdrag.

Som ledare skapar du goda förutsättningar för delaktighet för medarbetare, närstående och våra äldre i ditt arbete med utveckling av verksamheten. För att lyckas och trivas i tjänsten, ser vi att du är en engagerad, tydlig och trygg ledare. Du brinner för ledarskap och att göra skillnad. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Det är viktigt att du har en hög medvetenhet om ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Vi värdesätter att du är lyhörd och coachande och vi ser fram emot att du bidrar till vår utveckling med glädje och kunskap.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat som chef med personalansvar alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, är din ledarerfarenhet från äldreomsorgen så är det meriterande. Du har erfarenhet av arbete med budget, prognos och ekonomisk uppföljning. Vi ser även gärna att du har vidareutbildning inom ledarskap och organisationsutveckling samt erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete.

Du har högskoleexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten, exempelvis sociala omsorgsprogrammet/socionomprogrammet, personalvetarprogrammet, fysioterapeututbildning eller sjuksköterskeutbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och är van att arbeta i Officepaketet. Kunskap om för verksamheten relevanta IT-system, t ex Siebel, Lifecare, Heroma, Hypergene, Flexite är meriterande.

Som ledare tar du ansvar, driver ditt arbete framåt och når resultat genom att skapa de bästa förutsättningar för din personal att bidra, växa och utvecklas. Du har förmåga att se frågor i ett större perspektiv och förstår både ekonomiska samband och vilka övriga faktorer som leder till en välmående verksamhet där både personal, brukare och anhöriga trivs. Som person är du flexibel och har förmågan att både se möjligheter i förändringar och fokusera på rätt saker. Vi ser även att du
har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta någon av områdescheferna:
Ann-Sofie Sundman, 018-727 68 27
Mia Gustafsson, 018-727 86 82
Angela Boethius, 018-727 79 43

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta:
HR-Specialist Jessica Ededal, 018-727 12 92

Facklig företrädare:
SACO: Maria Persson, 018-727 24 24
Fysioterapeuterna: Ewa Larsson, 018-727 72 01
Sveriges Arbetsterapeuter: Therese Samuelsson, 018-727 66 49
Vision: Jennie Eriksson, 018-727 24 39
Kommunal Sektion Uppsala: 010-442 88 16
Vårdförbundet: Kristian Hjertén, 072-210 72 95

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetschef till äldreboende i Uppsala

Ansök    Dec 20    Dedicare AB (publ)    Äldreomsorgschef
Vardaga söker verksamhetschef till äldreboende i Uppsala  Vad kan vi erbjuda dig Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära Förmånsportal med rabatter och förmåner Coachande och stöttande chefer nära dig Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder Kollektivavtal Arbetsuppgifter I rollen som verksamhetschef leder och utvecklar du verksam... Visa mer
Vardaga söker verksamhetschef till äldreboende i Uppsala 

Vad kan vi erbjuda dig Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Kollektivavtal
Arbetsuppgifter
I rollen som verksamhetschef leder och utvecklar du verksamhetens kvalitet på ett pedagogiskt och affärsmässigt sätt. För oss är det viktigt att du vill vara aktiv och närvarande i verksamheten. Detta för att du ska kunna följa upp företagets värderingar, aktuella avtal och att gällande lagstiftning efterlevs. Det är också i verksamheten som du vårdar och utvecklar relationerna med medarbetare, boende och närstående. Du har även goda relationer med relevanta myndigheter. Du rapporterar till regionchef och ingår i ledningsgrupp samt har budget och resultatansvar för verksamheten.

Kvalifikationer
Krav är att du har relevant högskolutbildning inom vård och omsorg (ex. socionom, sjuksköterska, social omsorg). Du har även några års erfarenhet av äldreomsorg och ledarskap. Du har god datavana och erfarenhet av dokumentation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi önskar att du är: Coachande och vill att dina medarbetare växer, utvecklas och tar ansvar.
Tycker om att ge och ta emot feedback samt bryta ned och arbeta mot uppsatta mål.
Är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.
Är prestigelös, självständig och samarbetsvillig
Affärsmässig genom att ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar.
Om anställningen
Individuell lönesättning
Fast månadslön

Anställningsvillkor
40 timmar per vecka.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Tillsvidaretjänst med provanställning.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag.

Kontakt
Julia Blomgren
[email protected]
0767-25 82 73 Visa mindre

Verksamhetschef till äldreboende

Ansök    Nov 15    Dedicare AB (publ)    Äldreomsorgschef
Verksamhetschef till äldreboende. Vad kan vi erbjuda dig Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära Förmånsportal med rabatter och förmåner Coachande och stöttande chefer nära dig Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder Kollektivavtal Arbetsuppgifter I rollen som verksamhetschef leder och utvecklar du verksamhetens kvalitet på ett ... Visa mer
Verksamhetschef till äldreboende.

Vad kan vi erbjuda dig Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Kollektivavtal

Arbetsuppgifter
I rollen som verksamhetschef leder och utvecklar du verksamhetens kvalitet på ett pedagogiskt och affärsmässigt sätt. För oss är det viktigt att du vill vara aktiv och närvarande i verksamheten. Detta för att du ska kunna följa upp företagets värderingar, aktuella avtal och att gällande lagstiftning efterlevs. Det är också i verksamheten som du vårdar och utvecklar relationerna med medarbetare, boende och närstående. Du har även goda relationer med relevanta myndigheter. Du rapporterar till regionchef och ingår i ledningsgrupp samt har budget och resultatansvar för verksamheten.

Kvalifikationer
Krav är att du har relevant högskolutbildning inom vård och omsorg (ex. socionom, sjuksköterska, social omsorg). Du har även några års erfarenhet av äldreomsorg och ledarskap. Du har god datavana och erfarenhet av dokumentation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi önskar att du är: Coachande och vill att dina medarbetare växer, utvecklas och tar ansvar.
Tycker om att ge och ta emot feedback samt bryta ned och arbeta mot uppsatta mål.
Är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.
Är prestigelös, självständig och samarbetsvillig
Affärsmässig genom att ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar.

Om anställningen
Individuell lönesättning
Fast månadslön

Anställningsvillkor
40 timmar per vecka.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Tillsvidaretjänst med provanställning.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag.

Kontakt
Julia Blomgren
[email protected]
0767-25 82 73 Visa mindre

Verksamhetschef till Attendo Topelius i Uppsala

Ansök    Okt 7    Attendo Sverige AB    Äldreomsorgschef
Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Topelius är ett modernt äldreboende med konceptet Sport & Spa beläget i Nyby, nära Gamla Uppsala. Boendet har 80 lägenheter och är ett vård-och omsorgsboende för målgrupp äldre personer i behov av särskilt stöd, och äldre personer med demenssjukdom. Verksamheten bedrivs utifrån socialtjänstlagen med hälso-och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå. Topelius följer de krav som ingår i LOV-avtal... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Topelius är ett modernt äldreboende med konceptet Sport & Spa beläget i Nyby, nära Gamla Uppsala. Boendet har 80 lägenheter och är ett vård-och omsorgsboende för målgrupp äldre personer i behov av särskilt stöd, och äldre personer med demenssjukdom.

Verksamheten bedrivs utifrån socialtjänstlagen med hälso-och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå. Topelius följer de krav som ingår i LOV-avtalet med Uppsala kommun.

Attendo Topelius leds av en verksamhetschef. I verksamheten arbetar också en biträdande verksamhetschef. Undersköterskor/vårdbiträden, sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast arbetar i team, alla professioner bidrar med sin specifika kompetens kring kund.

I din roll som Verksamhetschef arbetar du självständigt med att driva, leda och utveckla verksamheten. Du rapporterar direkt till Regionchef. Du ingår i en kompetent ledningsgrupp där du får stöd och vägledning för att nå framgång i din roll. Vi har en decentraliserad organisation där du får utrymme att utveckla dina idéer och ledarstil.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu en verksamhetschef på heltid med start omgående.

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi, kundkontakter och marknadsföring. Du driver, leder och utvecklar verksamheten med stöd från Kvalitét-, HR-, ekonomi-, marknad-och regionledning.

Vi erbjuder

Utbildningar

Utvecklingsmöjligheter

Personalförmåner

Trygga anställningsvillkor

Digitala arbetsverktyg

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning så som socionom, sjuksköterska eller annan eftergymnasial utbildning som ger likvärdig kompetens. Tjänsten kräver att du har minst 2 års erfarenhet av ledande befattning inom hälso-och sjukvård och/eller social omsorg, meriterande inom privat omsorg.

Vi söker dig som sätter kunden i centrum och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi lägger vikt vid att du är resultatorienterad och drivs av ständig förbättring. Du är engagerad, flexibel och arbetar strukturerat så väl i grupp som självständigt.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Ytterligare erfarenhet från servicesektorn och/eller erfarenheter inom försäljning är meriterande.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Vi går igenom ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande regionchef via mail [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

https://jobb.attendo.se/jobs/1157470-verksamhetschef-bli-en-av-oss/applications/new?secret=ce6b6dfd-1a77-43f5-b628-0c7b0c592a8a)

Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem Visa mindre

Verksamhetschef Nora växel- och korttidsvård

Ansök    Maj 17    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Vård- och omsorgsförvaltningen, område Förebyggande och korttidsvård Vill du vara den chef som tillsammans med personalen skapar en patientsäker vård och god omsorg på 10 korttidsplatser och 30 växelvårdsplatser? Då är Noras växelvård och korttidsvård något för dig. Teamet skapar trygghet för både patienter och närstående. Du som chef skapar förutsättningarna för detta. De yrkeskategorier du leder är sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, undersk... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen, område Förebyggande och korttidsvård

Vill du vara den chef som tillsammans med personalen skapar en patientsäker vård och god omsorg på 10 korttidsplatser och 30 växelvårdsplatser? Då är Noras växelvård och korttidsvård något för dig.

Teamet skapar trygghet för både patienter och närstående. Du som chef skapar förutsättningarna för detta. De yrkeskategorier du leder är sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, undersköterskor och administrativ personal. Verksamheten är belägen i Sävja i fina lokaler och med natursköna omgivningar för utevistelse.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ditt uppdrag
Som verksamhetschef har du varierande arbetsuppgifter och är verksamhetens företrädare såväl internt som externt. Du rapporterar direkt till områdeschefen och ingår i ledningsgruppen för avdelningen samt har gemensamma möten med övriga verksamhetschefer i avdelningen. Du har fullt ledningsansvar för verksamhet, medarbetare och ekonomi inklusive arbetsmiljöansvar. Antalet medarbetare är i dagsläget 50 personer. Du ansvarar för säkerställande av den dagliga driften med rekrytering och bemanning som delar av arbetsuppgifterna.
Du leder och styr verksamheten resurseffektivt med hög kvalitet mot uppsatta mål. Du arbetar med budget, prognos och ekonomisk uppföljning och ser den självklara kopplingen mellan dessa frågor och den egna verksamhetens utveckling, mål och uppdrag. Du skapar också goda förutsättningar för delaktighet av medarbetarna och våra brukare i ditt arbete med utveckling av verksamheten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har högskoleexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten, exempelvis fysioterapeut/ sjukgymnast, arbetsterapeut eller sjuksköterska alternativt sociala omsorgsprogrammet/ socionomprogrammet. Du har arbetat minst ett par år som ledare med personalansvar. Om det är inom äldreomsorg i allmänhet och/ eller med specifikt växelvård, korttidsvård och demens är det meriterande. Det är också en fördel om du har erfarenhet av arbete med budget, prognos och systematiskt arbetsmiljöarbete.
Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, är van att arbeta i Officepaketet och har B-körkort.

Som ledare tar du ansvar, driver ditt arbete framåt och når resultat genom att skapa de bästa förutsättningar för din personal att bidra, växa och utvecklas. Du har förmåga att se frågor i ett större perspektiv och förstår både ekonomiska samband och vilka övriga faktorer som leder till en välmående verksamhet där både personal, brukare och anhöriga trivs. Som person är du flexibel, lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att både se möjligheter i förändringar och fokusera på rätt saker.


Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Lars Östlund, områdeschef, 018-727 78 51

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta:
Helena Persson Brage, HR-specialist, 018-727 67 05

Fackliga företrädare:
SACO/SSR: Maria Persson, 018-727 24 24
Vision: Jennie Eriksson, 018-727 24 39
Ledarna, Alexandra Södervall, 018-727 77 22
Kommunal Sektion Uppsala, 010-442 88 16
Vårdförbundet: Kristian Hjertén, 018-67 70 47

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetschef vård-och omsorgsboende

Ansök    Jul 9    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Avdelning boende äldre Trivs du med att leda, engagera och skapa delaktighet? Vill du arbeta som ledare i en verksamhet som gör verklig skillnad för äldre? Vi söker nu två verksamhetschefer för vård-och omsorgsboende, välkommen med din ansökan! Verksamheten mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. Till din hjälp i arbetet finns kompetenta kollegor och stabsfunktioner. Vi arbetar tillsa... Visa mer
Avdelning boende äldre

Trivs du med att leda, engagera och skapa delaktighet? Vill du arbeta som ledare i en verksamhet som gör verklig skillnad för äldre? Vi söker nu två verksamhetschefer för vård-och omsorgsboende, välkommen med din ansökan!

Verksamheten mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. Till din hjälp i arbetet finns kompetenta kollegor och stabsfunktioner. Vi arbetar tillsammans, välkomnar nyskapande, och gör skillnad för många Uppsalabor och deras anhöriga.

Våra boenden finns runt om i Uppsala och i dess närområde. Inom våra boenden arbetar vi mycket med utevistelse, trivsamma måltider och olika former av träning för att öka trivseln och den sociala samvaron. På flera boenden finns äldrepedagoger med specialutbildning kring äldres hälsa och sociala liv. Som stor och attraktiv arbetsgivare har vi kompetent och erfaren personal och vårt arbete styrs av ett genuint intresse för människor.

Som verksamhetschef är en av dina främsta uppgifter att genom ett operativt och nära ledarskap ge dina medarbetare förutsättningar att lyckas i sina uppdrag.

Läs mer om våra boenden här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/)

Ditt uppdrag
Som verksamhetschef har du fullt ledningsansvar för din verksamhet, medarbetare och ekonomi inklusive arbetsmiljöansvar. Du ansvarar för säkerställande av den dagliga driften med rekrytering och bemanning som delar av arbetsuppgifterna. Du rapporterar direkt till din områdeschef och ingår i dennes ledningsgrupp. Tillsammans med övriga verksamhetschefer inom avdelningen ingår du även i olika arbetsgrupper samt har gemensamma möten.

Du leder och styr verksamheten resurseffektivt med hög kvalitet mot uppsatta mål. Du arbetar med budget, prognos och ekonomisk uppföljning och du ser den självklara kopplingen mellan dessa frågor och den egna verksamhetens utveckling, mål och uppdrag.

Som ledare skapar du goda förutsättningar för delaktighet för medarbetare, närstående och våra äldre i ditt arbete med utveckling av verksamheten. För att lyckas och trivas i tjänsten, ser vi att du är en engagerad, tydlig och trygg ledare. Du brinner för ledarskap och att göra skillnad. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Det är viktigt att du har en hög medvetenhet om ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Vi värdesätter att du är lyhörd och coachande och vi ser fram emot att du bidrar till vår utveckling med glädje och kunskap.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat som chef med personalansvar alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, är din ledarerfarenhet från äldreomsorgen så är det meriterande. Du har erfarenhet av arbete med budget, prognos och ekonomisk uppföljning. Vi ser även gärna att du har vidareutbildning inom ledarskap och organisationsutveckling samt erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete.

Du har högskoleexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten, exempelvis sociala omsorgsprogrammet/socionomprogrammet, personalvetarprogrammet, fysioterapeututbildning eller sjuksköterskeutbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och är van att arbeta i Officepaketet. Kunskap om för verksamheten relevanta IT-system, t ex Siebel, Lifecare, Heroma, Hypergene, Flexite är meriterande.

Som ledare tar du ansvar, driver ditt arbete framåt och når resultat genom att skapa de bästa förutsättningar för din personal att bidra, växa och utvecklas. Du har förmåga att se frågor i ett större perspektiv och förstår både ekonomiska samband och vilka övriga faktorer som leder till en välmående verksamhet där både personal, brukare och anhöriga trivs. Som person är du flexibel och har förmågan att både se möjligheter i förändringar och fokusera på rätt saker. Vi ser även att du
har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Områdeschef Ann-Sofie Sundman, 018- 727 68 27 (tillgänglig from vecka 32)

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta:
HR-Specialist Jessica Ededal 018-727 12 92 (tillgänglig from vecka 33)

Facklig företrädare:
SACO: Maria Persson, 018-727 24 24
Fysioterapeuterna: Ewa Larsson, 018-727 72 01
Sveriges Arbetsterapeuter: Therese Samuelsson, 018-727 66 49
Vision: Jennie Eriksson, 018-727 24 39
Kommunal Sektion Uppsala: 010-442 88 16
Vårdförbundet: Kristian Hjertén, 072-210 72 95
Ledarna: Alexandra Södervall, 018-727 77 22

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetschef Nora växel- och korttidsvård

Ansök    Apr 28    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Vård- och omsorgsförvaltningen, område Förebyggande och korttidsvård Vill du vara den chef som tillsammans med personalen skapar en patientsäker vård och god omsorg på 10 korttidsplatser och 30 växelvårdsplatser? Då är Noras växelvård och korttidsvård något för dig. Teamet skapar trygghet för både patienter och närstående. Du som chef skapar förutsättningarna för detta. De yrkeskategorier du leder är sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, undersk... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen, område Förebyggande och korttidsvård

Vill du vara den chef som tillsammans med personalen skapar en patientsäker vård och god omsorg på 10 korttidsplatser och 30 växelvårdsplatser? Då är Noras växelvård och korttidsvård något för dig.

Teamet skapar trygghet för både patienter och närstående. Du som chef skapar förutsättningarna för detta. De yrkeskategorier du leder är sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, undersköterskor och administrativ personal. Verksamheten är belägen i Sävja i fina lokaler och med natursköna omgivningar för utevistelse.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ditt uppdrag
Som verksamhetschef har du varierande arbetsuppgifter och är verksamhetens företrädare såväl internt som externt. Du rapporterar direkt till områdeschefen och ingår i ledningsgruppen för avdelningen samt har gemensamma möten med övriga verksamhetschefer i avdelningen. Du har fullt ledningsansvar för verksamhet, medarbetare och ekonomi inklusive arbetsmiljöansvar. Antalet medarbetare är i dagsläget 50 personer. Du ansvarar för säkerställande av den dagliga driften med rekrytering och bemanning som delar av arbetsuppgifterna.
Du leder och styr verksamheten resurseffektivt med hög kvalitet mot uppsatta mål. Du arbetar med budget, prognos och ekonomisk uppföljning och ser den självklara kopplingen mellan dessa frågor och den egna verksamhetens utveckling, mål och uppdrag. Du skapar också goda förutsättningar för delaktighet av medarbetarna och våra brukare i ditt arbete med utveckling av verksamheten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har högskoleexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten, exempelvis fysioterapeut/ sjukgymnast, arbetsterapeut eller sjuksköterska alternativt sociala omsorgsprogrammet/ socionomprogrammet. Du har arbetat minst ett par år som ledare med personalansvar. Om det är inom äldreomsorg i allmänhet och/ eller med specifikt växelvård, korttidsvård och demens är det meriterande. Det är också en fördel om du har erfarenhet av arbete med budget, prognos och systematiskt arbetsmiljöarbete.
Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, är van att arbeta i Officepaketet och har B-körkort.

Som ledare tar du ansvar, driver ditt arbete framåt och når resultat genom att skapa de bästa förutsättningar för din personal att bidra, växa och utvecklas. Du har förmåga att se frågor i ett större perspektiv och förstår både ekonomiska samband och vilka övriga faktorer som leder till en välmående verksamhet där både personal, brukare och anhöriga trivs. Som person är du flexibel, lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att både se möjligheter i förändringar och fokusera på rätt saker.


Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Lars Östlund, områdeschef, 018-727 78 51

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta:
Helena Persson Brage, HR-specialist, 018-727 67 05

Fackliga företrädare:
SACO/SSR: Maria Persson, 018-727 24 24
Vision: Jennie Eriksson, 018-727 24 39
Ledarna, Alexandra Södervall, 018-727 77 22
Kommunal Sektion Uppsala, 010-442 88 16
Vårdförbundet: Kristian Hjertén, 018-67 70 47

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Avdelningschef äldreomsorg

Ansök    Dec 17    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Äldreförvaltningen Vill du vara med och utveckla äldreomsorgen i Uppsala kommun? Är du intresserad av innovationsarbete och vill leda en organisation i förändring? Då kan det här vara rätt jobb för dig! Inom äldreomsorgen i egenregi finns verksamheter som särskilt boende, hemvård, hemsjukvård, jourverksamheter och öppna verksamheter. Arbetet leds idag av en avdelningschef tillsammans med områdeschefer och verksamhetschefer och vi har 3 500 medarbetare.... Visa mer
Äldreförvaltningen

Vill du vara med och utveckla äldreomsorgen i Uppsala kommun? Är du intresserad av innovationsarbete och vill leda en organisation i förändring? Då kan det här vara rätt jobb för dig!

Inom äldreomsorgen i egenregi finns verksamheter som särskilt boende, hemvård, hemsjukvård, jourverksamheter och öppna verksamheter. Arbetet leds idag av en avdelningschef tillsammans med områdeschefer och verksamhetschefer och vi har 3 500 medarbetare. Vi fortsätter nu vårt utvecklingsarbete inom äldreomsorgen och behöver utöka med ytterligare en avdelningschef. Du kommer tillsammans med befintlig avdelningschef tar ansvar för att leda en verksamhet i förändring samtidigt som du också har fokus på en god arbetsmiljö, kan göra skillnad och utveckla morgondagens äldreomsorg.

Du kan läsa mer om hur kommunen arbetar med frågor som rör äldreomsorg och senior här (https://www.uppsala.se/stod-och-omsorg/aldreomsorg-och-senior/)

Ditt uppdrag
Som avdelningschef har du ledningsansvar för verksamhet, medarbetare och ekonomi samt leder och styr verksamheten mot uppsatta mål. Du rapporterar direkt till förvaltningsdirektören och ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

Ditt uppdrag är på strategisk nivå och du leder verksamheten genom områdeschefer som i sin tur leder verksamhetschefer. Du ansvarar för att verksamheten har ändamålsenliga processer och att dessa är väl förankrade hos samtliga medarbetare samt att verksamheten bedrivs resurseffektivt. Du skapar förutsättningar för en ekonomi i balans genom ett strukturerat och långsiktigt ekonomiskt arbete, samverkan och medvetenhet i verksamheten.

Under 2021 påbörjar vi också en förändringsresa för att skapa bättre förutsättningar för en modern vård och omsorg. Som en del av förvaltningsledningen har du en viktig roll i att bidra till hela förvaltningens utvecklingsarbete.

Fokusområden i utvecklingsarbetet:

• Utveckla ett nätverksbaserat arbete kring och tillsammans med brukaren, där brukares och medborgares behov av stöd och insatser skapar trygghet och ges med kvalitet
• Innovationsarbete med fokus på digitala hjälp- och stödfunktioner och arbete för att säkra digital inkludering för våra brukare
• Förvaltningen ska vara en modern arbetsgivare präglad av tydliga förväntningar, mandat och tillit till medarbetare och chefer
• Arbeta med en god gemensam kultur där kommunens värdegrund är vägledande - tillsammans, göra skillnad, välkomna nyskapande
• Skapa en hållbar vård och omsorg både vad gäller ekonomi, god krisberedskap och påverkan på samhällets utveckling och byggande för att ta tillvara medborgarperspektivet
• Samarbete med Region Uppsala, andra externa parter och det omgivande civilsamhället

Som chef i Uppsala kommun har du stöd från kommunledningskontorets stab när det gäller bland annat ekonomi, HR, kommunikation och IT. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling för att utveckla ett långsiktigt, hållbart och kvalitetssäkrat ledarskap.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom verksamhetsområdet eller liknande verksamhet. Du har gedigen erfarenhet av rollen som chef på strategisk nivå och har erfarenhet av att leda chefer. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att leda chefer som i sin tur leder chefer med direkt ledarskap för medarbetare. Vi förutsätter att du i rollen som chef haft budget- och resultatansvar och uppnått goda resultat samt har erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd verksamhet samt har kunskaper om LOV och LOU. Du har en högskoleexamen och har du även ledarskapsutbildning är det meriterande.

Som ledare har du förmåga att skapa förutsättningar för engagemang, delaktighet och innovation. Du har lätt för att lyssna och kan anpassa ditt sätt att kommunicera i olika sammanhang. Du är strategisk, tänker övergripande och kan se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans och har lätt för att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Lenita Granlund, förvaltningsdirektör, 018-727 21 03, eller Carina Juhlin, förvaltningsdirektör, 018-727 51 76

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Helena Persson Brage, HR-specialist, 018-727 67 05

Fackliga företrädare:
Akademikerförbundet SSR, Maria Persson, 018-018-727 24 24
Vision, Jennie Eriksson, 018-727 24 39
Ledarna, 0200–871111
Fysioterapeuterna, Ewa Larsson, 018-727 72 01
Sveriges Arbetsterapeuter, Therese Samuelsson, 018-727 66 49
Vårdförbundet, Kristian Hjertén, 018-67 70 47
Kommunal Mitt Sektion Uppsala, 010-442 88 16

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetschef vård-och omsorgsboende

Ansök    Apr 1    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Vård-och omsorgsförvaltningen avdelning boende äldre Trivs du med att leda, engagera och skapa delaktighet? Vill du arbeta som ledare i en verksamhet som gör verklig skillnad för äldre? Vi söker nu en verksamhetschef för vård-och omsorgsboende, välkommen med din ansökan! Verksamheten mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. Till din hjälp i arbetet finns kompetenta kollegor och stabsfu... Visa mer
Vård-och omsorgsförvaltningen avdelning boende äldre

Trivs du med att leda, engagera och skapa delaktighet? Vill du arbeta som ledare i en verksamhet som gör verklig skillnad för äldre? Vi söker nu en verksamhetschef för vård-och omsorgsboende, välkommen med din ansökan!

Verksamheten mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. Till din hjälp i arbetet finns kompetenta kollegor och stabsfunktioner. Vi arbetar tillsammans, välkomnar nyskapande, och gör skillnad för många Uppsalabor och deras anhöriga.

Våra boenden finns runt om i Uppsala och i dess närområde. Inom våra boenden arbetar vi mycket med utevistelse, trivsamma måltider och olika former av träning för att öka trivseln och den sociala samvaron. På flera boenden finns äldrepedagoger med specialutbildning kring äldres hälsa och sociala liv. Som stor och attraktiv arbetsgivare har vi kompetent och erfaren personal och vårt arbete styrs av ett genuint intresse för människor.

Som verksamhetschef är en av dina främsta uppgifter att genom ett operativt och nära ledarskap ge dina medarbetare förutsättningar att lyckas i sina uppdrag.

Läs mer om våra boenden här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/)

Ditt uppdrag
Som verksamhetschef har du fullt ledningsansvar för din verksamhet, medarbetare och ekonomi inklusive arbetsmiljöansvar. Du ansvarar för säkerställande av den dagliga driften med rekrytering och bemanning som delar av arbetsuppgifterna. Du rapporterar direkt till din områdeschef och ingår i dennes ledningsgrupp. Tillsammans med övriga verksamhetschefer inom avdelningen ingår du även i olika arbetsgrupper samt har gemensamma möten.

Du leder och styr verksamheten resurseffektivt med hög kvalitet mot uppsatta mål. Du arbetar med budget, prognos och ekonomisk uppföljning och du ser den självklara kopplingen mellan dessa frågor och den egna verksamhetens utveckling, mål och uppdrag.

Som ledare skapar du goda förutsättningar för delaktighet för medarbetare, närstående och våra äldre i ditt arbete med utveckling av verksamheten. För att lyckas och trivas i tjänsten, ser vi att du är en engagerad, tydlig och trygg ledare. Du brinner för ledarskap och att göra skillnad. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Det är viktigt att du har en hög medvetenhet om ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Vi värdesätter att du är lyhörd och coachande och vi ser fram emot att du bidrar till vår utveckling med glädje och kunskap.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat som chef med personalansvar alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, är din ledarerfarenhet från äldreomsorgen så är det meriterande. Du har erfarenhet av arbete med budget, prognos och ekonomisk uppföljning. Vi ser även gärna att du har vidareutbildning inom ledarskap och organisationsutveckling samt erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete.

Du har högskoleexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten, exempelvis sociala omsorgsprogrammet/socionomprogrammet, personalvetarprogrammet, fysioterapeututbildning eller sjuksköterskeutbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och är van att arbeta i Officepaketet. Kunskap om för verksamheten relevanta IT-system, t ex Siebel, Lifecare, Heroma, Hypergene, Flexite är meriterande.

Som ledare tar du ansvar, driver ditt arbete framåt och når resultat genom att skapa de bästa förutsättningar för din personal att bidra, växa och utvecklas. Du har förmåga att se frågor i ett större perspektiv och förstår både ekonomiska samband och vilka övriga faktorer som leder till en välmående verksamhet där både personal, brukare och anhöriga trivs. Som person är du flexibel och har förmågan att både se möjligheter i förändringar och fokusera på rätt saker. Vi ser även att du
har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Områdeschef Mia Gustafsson, 018-727 86 82
Områdeschef Ann-Sofie Sundman, 018- 727 68 27

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta:
HR-Specialist Jessica Ededal 018-727 12 92

Facklig företrädare:
SACO: Maria Persson, 018-727 24 24
Fysioterapeuterna: Ewa Larsson, 018-727 72 01
Sveriges Arbetsterapeuter: Therese Samuelsson, 018-727 66 49
Vision: Jennie Eriksson, 018-727 24 39
Kommunal Sektion Uppsala: 010-442 88 16
Vårdförbundet: Kristian Hjertén, 072-210 72 95
Ledarna: Alexandra Södervall, 018-727 77 22

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetschefer med delat ledarskap

Ansök    Sep 28    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Årstagården och Bernadotte Nuvarande verksamhetschefer på Bernadotte och Årstagården söker nu varsin engagerad och trygg chefskollega. Här finns unika möjligheter till ett kraftfullt ledarskap. Är du den chef som vill dela ledarskapet med en av oss? Vi söker två verksamhetschefer, en till Årstagården och en till Bernadotte. Du kommer att dela ledarskapet med nuvarande verksamhetschef på respektive äldreboende. Årstagården ligger i Årsta, cirka 3 kilom... Visa mer
Årstagården och Bernadotte

Nuvarande verksamhetschefer på Bernadotte och Årstagården söker nu varsin engagerad och trygg chefskollega. Här finns unika möjligheter till ett kraftfullt ledarskap. Är du den chef som vill dela ledarskapet med en av oss?

Vi söker två verksamhetschefer, en till Årstagården och en till Bernadotte. Du kommer att dela ledarskapet med nuvarande verksamhetschef på respektive äldreboende.

Årstagården ligger i Årsta, cirka 3 kilometer från Uppsala centrum. Vi har totalt 79 lägenheter, fördelade på nio enheter med olika inriktning. Läs mer om Årstagården här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/arstagarden/).

Bernadotte ligger i området Valsätra. Här finns 80 lägenheter fördelade på fyra plan, med 20 lägenheter på varje plan. Lägenheterna är jämnt fördelade för omvårdnad respektive demensboende. Läs mer om Bernadotte här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/bernadotte/).

Ditt uppdrag
Både på Årstagården och Bernadotte delar du ledarskapet med nuvarande verksamhetschef. I samråd med din chefskollega har du ett delat ansvar för helheten. Tillsammans stöttar ni varandra och ansvarar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du leder och styr verksamheten resurseffektivt och med hög kvalitet mot uppsatta mål. Du säkerställer den dagliga driften och ansvarar bland annat för rekrytering, bemanning, utvecklingsarbeten, innovationer och införandet av olika digitala verktyg.

Du ingår i en ledningsgrupp och rapporterar direkt till din områdeschef. Du har stöd av administrativ personal på boendet, av äldreförvaltningens avdelning kvalitet och utveckling samt av kommunledningskontorets stab när det gäller bland annat ekonomi, HR, kommunikation och IT.

Din bakgrund
Vi söker dig som har universitets-/högskoleexamen som exempelvis socionom, personalvetare, sjuksköterska eller annan liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Har du även utbildning inom ledarskap och organisationsutveckling är det meriterande. Du har flerårig erfarenhet av ledarskap med personalansvar, gärna inom äldreomsorgen. Du har erfarenhet av arbete med budget, prognos och analys samt har god kunskap i digitala system. Erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete är meriterande.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du har en god ledarskapsförmåga och är duktig på att engagera och motivera. Du har förmåga till helhetssyn och kan lätt fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. För att lyckas i det delade ledarskapet krävs en god samarbetsförmåga, prestigelöshet och en tydlig kommunikation.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Monica Södergård, tf områdeschef, 018-727 43 52

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta:
Jenny Nilsson, HR-specialist, 018-727 72 18

Fackliga företrädare:
Maria Persson, Akademikerförbundet SRR/SACO, 018-727 24 24
Tommy Törnberg, Vision, 018-727 17 44
Ledarna, 0200–871111
Kristian Hjertén, Vårdförbundet, 072-210 72 95


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetschef till Karl-Johansgården vård- och omsorgsboende

Ansök    Jul 4    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Äldreförvaltningen Vill du arbeta som verksamhetschef på ett boende i vackra omgivningar i centrala Uppsala? Trivs du med att leda, engagera och skapa delaktighet? Vi söker en inspirerande och lösningsfokuserad chef som tycker om att skapa nytt, välkommen att söka! Karl-Johansgården är beläget nära Fyrisån i stadsdelen Svartbäcken strax norr om Uppsala centrum. Det är ett trivsamt boende som inrymmer 92 lägenheter, 28 för demens och 64 för omvårdnad, f... Visa mer
Äldreförvaltningen

Vill du arbeta som verksamhetschef på ett boende i vackra omgivningar i centrala Uppsala? Trivs du med att leda, engagera och skapa delaktighet? Vi söker en inspirerande och lösningsfokuserad chef som tycker om att skapa nytt, välkommen att söka!

Karl-Johansgården är beläget nära Fyrisån i stadsdelen Svartbäcken strax norr om Uppsala centrum. Det är ett trivsamt boende som inrymmer 92 lägenheter, 28 för demens och 64 för omvårdnad, fördelade på fyra våningsplan. Boendet har cirka 70 medarbetare varav fyra sjuksköterskor, en arbetsterapeut, en fysioterapeut och en administratör.

Som nära grannar finns en av våra träffpunkter för seniorer samt vårdcentral, apotek och ett mindre affärscentrum. På Karl-Johansgården erbjuds träning med specialutbildade och diplomerade vårdhundar. Vi deltar även i projektet "Cykling utan ålder" som syftar till att äldre ska komma ut på cykelturer.

Läs mer om boendet här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/karl-johansgarden/)

Ditt uppdrag
På Karl-Johansgården har du ett delat ledarskap med fullt verksamhet-, ekonomi- och personalansvar för var sin del inklusive arbetsmiljö- och rehabiliteringsansvar. Du ansvarar för säkerställande av den dagliga driften med rekrytering och bemanning som delar av arbetsuppgifterna. Du rapporterar direkt till din områdeschef och ingår i dennes ledningsgrupp. Tillsammans med övriga verksamhetschefer inom avdelningen ingår du även i olika arbetsgrupper samt har gemensamma möten.

Du leder och styr verksamheten resurseffektivt med hög kvalitet mot uppsatta mål. Du arbetar med budget, prognos och ekonomisk uppföljning och du ser den självklara kopplingen mellan dessa frågor och den egna verksamhetens utveckling, mål och uppdrag. Till din hjälp på boendet finns en administratör samt tre teamombud som ansvarar för den dagliga planeringen. Som chef i Uppsala kommun har du stöd från kommunledningskontorets stab när det gäller bland annat ekonomi, HR, kommunikation och IT.

Som ledare skapar du goda förutsättningar för delaktighet för medarbetare, närstående och våra äldre i ditt arbete med utveckling av verksamheten. För att lyckas och trivas i tjänsten, ser vi att du är en engagerad, tydlig och trygg ledare. Du brinner för ledarskap och att göra skillnad. Vi värdesätter att du är lyhörd och coachande och vi ser fram emot att du bidrar till vår utveckling med glädje och kunskap.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat minst ett par år som ledare med personalansvar. Är din ledarerfarenhet från äldreomsorgen så är det meriterande. Du har erfarenhet av arbete med budget, prognos och ekonomisk uppföljning. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom ledarskap och organisationsutveckling samt utbildning och erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete.

Du har högskoleexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten, exempelvis sociala omsorgsprogrammet/socionomprogrammet, personalvetarprogrammet, fysioterapeututbildning eller sjuksköterskeutbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och är van att arbeta i Officepaketet. Kunskap om för verksamheten relevanta IT-system, t ex Siebel, Heroma, Hypergene, Flexite är meriterande.

Som ledare tar du ansvar, driver ditt arbete framåt och når resultat genom att skapa de bästa förutsättningar för din personal att bidra, växa och utvecklas. Du har förmåga att se frågor i ett större perspektiv och förstår både ekonomiska samband och vilka övriga faktorer som leder till en välmående verksamhet där både personal, brukare och anhöriga trivs. Som person är du flexibel, lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att både se möjligheter i förändringar och fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta områdeschef Ann-Sofie Sundman, 018-727 68 27 eller Monica Södergård, 018-727 43 52

Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-specialist Kajsa Angerdal Skoglund, 018-727 12 95 eller Jessica Ededal 018-727 12 92

Fackliga företrädare:
SACO, Maria Persson, 018-727 24 24
Fysioterapeuterna, Ellen Pernler, 018-727 69 56
Sveriges Arbetsterapeuter, Therese Samuelsson, 018-727 66 49
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 17 44
Kommunal Sektion Uppsala, 010-442 88 16
Vårdförbundet, Kristian Hjertén, 072-210 72 95
Ledarna - Sveriges chefsorganisation, 0200–871111

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Gruppchef till Villa Hovstallet, Uppsala

Ansök    Jul 21    Vardaga AB    Äldreomsorgschef
Nu söker vi på Villa Hovstallet, Uppsala en gruppchef. Tjänsten innebär fulltid dagtid med tjänstgöring var fjärde helg. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 10 augusti 2020. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till d... Visa mer
Nu söker vi på Villa Hovstallet, Uppsala en gruppchef. Tjänsten innebär fulltid dagtid med tjänstgöring var fjärde helg. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 10 augusti 2020.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Som gruppchef jobbar du både i verksamheten och administrativt. Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang, skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen. Du ger förutsättningar för din arbetsgrupp att bibehålla goda relationer med verksamhetens kunder och anhöriga. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept. Som Gruppchef rapporterar du till verksamhetschef.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Det är självklart att du som gruppchef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Om Villa Hovstallet
Villa Hovstallet, erbjuder 54 platser för demenssjukdom och 18 omvårdnadsplatser, ligger centralt i nya kvarter i Uppsala och har gångavstånd till stadskärnan, resecentrum, stadsparken och Fyrisån. En härlig detalj i huset är den översta våningen som med stora glaspartier och ett trädgårdsrum fungerar som en samlingsplats för dem som vill umgås med sina grannar, delta i fysisk träning eller bara njuta av platsen i sig. Där finns också separata lounger med tillhörande terrasser som är bokningsbara för de boende och deras närstående. I fastigheten som är miljöcertifierad finns en övernattningslägenhet för närstående.

Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/).

Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.


Din erfarenhet och kunskap

Vi vill att du:
är tydlig och skapar delaktighet
är coachande och tycker om att se dina medarbetare att växa och utvecklas
är duktig på att ge och ta emot feedback
är prestigelös
är självständig och samarbetsvillig
är affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar.

Du är utbildad undersköterska och har jobbat några år i äldreomsorgen. Arbetsledande erfarenheter är meriterande för denna roll. Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 10 augusti 2020
Har du frågor? Kontakta gärna: Verksamhetschef [email protected] Observera att det inte går att ansöka via E-post!
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt:
Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721
Mail: [email protected]

Ansök här
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Enhetschef

Ansök    Sep 11    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Rådgivning och bistånd Äldreförvaltningen Vill du ha ett meningsfullt ledaruppdrag där du gör skillnad för våra äldre medborgare på en arbetsplats med positiv stämning och god sammanhållning? Då kanske denna tjänst är något för dig. Välkommen med din ansökan! Äldreförvaltningen arbetar på uppdrag av äldrenämnden. Äldrenämnden deltar i samhällsplaneringen utifrån ett seniorperspektiv samt ansvarar för att det finns service, vård, och omsorg till persone... Visa mer
Rådgivning och bistånd Äldreförvaltningen

Vill du ha ett meningsfullt ledaruppdrag där du gör skillnad för våra äldre medborgare på en arbetsplats med positiv stämning och god sammanhållning? Då kanske denna tjänst är något för dig. Välkommen med din ansökan!

Äldreförvaltningen arbetar på uppdrag av äldrenämnden. Äldrenämnden deltar i samhällsplaneringen utifrån ett seniorperspektiv samt ansvarar för att det finns service, vård, och omsorg till personer över 65 år med nedsatt fysisk funktionsförmåga. Förebyggande arbete är ett prioriterat område.

Enhet bistånd är organiserad inom avdelning rådgivning och bistånd, en av förvaltningens fyra avdelningar. Enheten ansvarar för handläggning och uppföljning av insatser enligt socialtjänstlagen inom äldrenämndens ansvarsområde. Vi erbjuder dig en arbetsplats med positiv stämning och god sammanhållning. Vi bryr oss om varandra och har ett tillåtande och öppet arbetsklimat.

Ditt uppdrag
Enhetschefen har personal-, verksamhets- och budgetansvar för sin verksamhet, vilket bland annat innebär personal- och arbetsmiljöansvar för ca 20 medarbetare.

I uppdraget ingår:
- att lagstiftning och riktlinjer följs vid enhetens myndighetsutövning
- att förvaltningens styrdokument och rutiner för handläggning följs
- att myndighetsutövningen inom enheten bedrivs på ett rättssäkert och kostnadseffektivt sätt
- att arbetsuppgifter är fördelade på ett sätt som innebär att kompetensen inom enheten används optimalt och att arbetsbelastningen är jämn
- att delta i utvecklingsarbete på avdelningen
- att leda utvecklingsarbete på enheten
- att ha en planeringshorisont på ca 1 år
- att medverka vid samordning och prioriteringar som sträcker sig över enhetens gränser

Enhetschefen har ett ansvar gentemot avdelningschef för enhetens samlade arbete och resultat. Det innebär att enhetschefen ansvarar för att arbetet fördelas på ett sätt som maximerar enhetens kapacitet, att utbudet av insatser används på ett kostnadseffektivt sätt och att brister i insatser snabbt signaleras till avdelningschef.

Du arbetar nära dina chefskollegor och ingår i ett mindre team där man samarbetar och stöttar varandra i olika frågor. Förutom stöd från kollegor så har du i du i ditt arbete hjälp av kompetenta medarbetare, avdelningschef och olika stabsfunktionen såsom IT, ekonomi, kommunikation och HR.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som chef med personalansvar eller annan arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser även att du har flerårig erfarenhet av myndighetsutövning och examen från socionomprogrammet, sociala omsorgslinjen eller motsvarande utbildning. Det är meriterande om erfarenhet från utförarverksamhet inom äldre och funktionshinderområdet likaså om du har kunskaper i personal- och arbetsmiljöansvar.

Du har en god ledarskapsförmåga och har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du är även en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Vi ser även att du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Avdelningschef Yvonne Jonsson 018-727 65 25

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta:
HR-specialist Jessica Ededal 018-727 12 92

Facklig företrädare:
SACO Maria Persson 018-727 24 24
Vision Tommy Törnberg 018-727 17 44
Ledarna 0200–871111

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetschef till Balder vård- och omsorgsboende

Ansök    Dec 19    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Äldreförvaltningen Är du öppen för att prova nya arbetssätt inom äldrevården? Vi söker nu en inspirerande och lösningsfokuserad chef som tycker om att skapa nytt. Känner du igen dig så kanske du är vår nye chef till Balder vård- och omsorgsboende. Välkommen med din ansökan! Balder vård- och omsorgsboende är beläget i centrala Uppsala. Boendet har två omvårdnadsavdelningar samt en demensavdelning. På avdelningarna finns det 16 lägenheter vardera. Läs m... Visa mer
Äldreförvaltningen

Är du öppen för att prova nya arbetssätt inom äldrevården? Vi söker nu en inspirerande och lösningsfokuserad chef som tycker om att skapa nytt. Känner du igen dig så kanske du är vår nye chef till Balder vård- och omsorgsboende. Välkommen med din ansökan!

Balder vård- och omsorgsboende är beläget i centrala Uppsala. Boendet har två omvårdnadsavdelningar samt en demensavdelning. På avdelningarna finns det 16 lägenheter vardera. Läs mer om boendet här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/balder/)

Ditt uppdrag
Som verksamhetschef har du varierande arbetsuppgifter och är verksamhetens företrädare såväl externt som internt. Du rapporterar direkt till områdeschef och ingår i ledningsgruppen för avdelningen som har gemensamma möten med övriga verksamhetschefer inom avdelningen.

Du har fullt ledningsansvar för verksamhet, medarbetare och ekonomi samt arbetsmiljö- och rehabiliteringsansvar. Du ansvarar för att säkerställa den dagliga driften med rekrytering och bemanning tillsammans med administratören.

Du styr och leder verksamheten resurseffektivt med hög kvalité mot uppsatta mål. Du arbetar med budget, prognos och ekonomisk uppföljning och ser den självklara kopplingen mellan dessa frågor och den egna verksamhetens utveckling, mål och uppdrag. Du arbetar för att skapa goda förutsättningar för delaktighet av medarbetare och våra brukare i ditt arbete med utveckling av verksamheten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat minst ett par år som ledare med personalansvar. Är din ledarerfarenhet från äldreomsorgen så är det meriterande. Du har erfarenhet av arbete med budget, prognos och ekonomisk uppföljning. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom ledarskap och organisationsutveckling samt utbildning och erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete.

Du har högskoleexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten, exempelvis sociala omsorgsprogrammet/socionomprogrammet, personalvetarprogrammet, fysioterapeututbildning eller sjuksköterskeutbildning.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och är van att arbeta i Officepaketet. Kunskap om för verksamheten relevanta IT-system, t ex Siebel, Heroma, Hypergene, Flexite är meriterande.

Som ledare tar du ansvar, driver ditt arbete framåt och når resultat genom att skapa de bästa förutsättningar för din personal att bidra, växa och utvecklas. Du har förmåga att se frågor i ett större perspektiv och förstår både ekonomiska samband och vilka övriga faktorer som leder till en välmående verksamhet där både personal, brukare och anhöriga trivs. Som person är du flexibel, lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att både se möjligheter i förändringar och fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Tf. områdeschef Monica Södergård, 018- 727 43 52

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta:
HR-specialist Jessica Ededal 018-727 12 92

Facklig företrädare:
SACO, Maria Persson, 018-018-727 24 24
Fysioterapeuterna, Ellen Pernler 018- 727 69 56
Sveriges Arbetsterapeuter, Katarina Rydberg, 0738-66 58 49
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 17 44
Kommunal Sektion Uppsala, 010-442 88 16
Vårdförbundet, Kristina Lundmark, 018-67 70 47

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetschef till Svartbäcksgården

Ansök    Maj 19    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Avdelningen förebyggande och jour Delar du vårt engagemang för människor och vill göra skillnad? Har du ett genuint intresse för nyskapande och är intresserad av att skapa en arbetsmiljö för medarbetarna för att arbeta tillsammans? Detta kan du förverkliga som verksamhetschef för Uppsalas största enhet för korttidsvård. Ditt uppdrag Du har fullt ledningsansvar för verksamhet, medarbetare och ekonomi inklusive arbetsmiljöansvar. Antalet medarbetare är i... Visa mer
Avdelningen förebyggande och jour

Delar du vårt engagemang för människor och vill göra skillnad? Har du ett genuint intresse för nyskapande och är intresserad av att skapa en arbetsmiljö för medarbetarna för att arbeta tillsammans? Detta kan du förverkliga som verksamhetschef för Uppsalas största enhet för korttidsvård.

Ditt uppdrag
Du har fullt ledningsansvar för verksamhet, medarbetare och ekonomi inklusive arbetsmiljöansvar. Antalet medarbetare är i dagsläget 80 personer. Du ansvarar för säkerställande av den dagliga driften med rekrytering och bemanning som delar av dina arbetsuppgifter. Tillsammans med två biträdande verksamhetschefer driver du verksamheten vars uppdrag fordrar en flexibel organisation, innovativt arbetssätt och kontinuerlig utveckling.

Du leder och styr verksamheten resurseffektivt med hög kvalitet mot uppsatta mål. Du arbetar med budget, prognos och ekonomisk uppföljning och ser den självklara kopplingen mellan dessa frågor och den egna verksamhetens utveckling, mål och uppdrag. Du skapar också goda förutsättningar för delaktighet för medarbetarna och våra brukare i ditt arbete med utveckling av verksamheten.

Som verksamhetschef är verksamhetens företrädare såväl internt som externt. Du rapporterar direkt till områdeschefen och ingår i ledningsgruppen för avdelningen samt har gemensamma möten med övriga verksamhetschefer i avdelningen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten, exempelvis sociala omsorgsprogrammet/ socionomprogrammet, fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut eller sjuksköterska. Du har minst ett par års erfarenhet som ledare med personalansvar. Om det är inom äldreomsorg i allmänhet och/eller specifikt inom korttidsvård är det meriterande. Det är också en fördel om du har erfarenhet av arbete med budget, prognoser och systematiskt arbetsmiljöarbete. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, är van att arbeta i Officepaketet samt har B-körkort.

Som ledare tar du ansvar, driver ditt arbete framåt och når resultat genom att skapa de bästa förutsättningar för din personal att bidra, växa och utvecklas. Du har förmåga att se frågor i ett större perspektiv och förstår både ekonomiska samband och vilka övriga faktorer som leder till en välmående verksamhet där både personal, brukare och anhöriga trivs. Som person är du flexibel, lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att både se möjligheter i förändringar och fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten kontakta:
Lars Östlund, områdeschef, 018-727 78 51 eller Taha Baroudi, verksamhetschef, 018-727 66 62

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta Helena Persson Brage, HR-specialist, 018-727 67 05

Fackliga företrädare:
Akademikerförbundet SSR, Maria Persson, 018-018-727 24 24
Vision, Jennie Nilsson, 018-727 24 39
Ledarna, 0200–871111
Fysioterapeuterna, Ellen Pernler, 018-727 69 56
Sveriges Arbetsterapeuter, Anna Näslund, 018-727 69 93
Vårdförbundet, Kristian Hjertén, 072-210 72 95
Kommunal Mitt Sektion Uppsala, 010-442 88 16

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Svartbäcksgården är Uppsala kommuns största enhet för korttidsvård, för brukare med behov av omvårdnad och mobilisering under kortare perioder. Enheten tar emot personer från 17 år och äldre med varierande diagnoser. Totalt har verksamheten 58 platser fördelade på två avdelningar. Brukarna kommer i första hand från sjukhuset.
Vi arbetar i 4 team som består av sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och omvårdnadspersonal. En läkare är ansluten till vår verksamhet. Vi finns i centrala Uppsala, i området Svartbäcken. Du kan läsa mer om Svartbäcksgården här (https://vardochomsorg.uppsala.se/personligt-stod/korttidsvard/svartbacksgarden/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetschefer till vård- och omsorgsboenden

Ansök    Apr 3    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Lillsjögården, Björkgården och Bernadotte vård- och omsorgsboende Vill du arbeta som ledare i en verksamhet som gör verklig skillnad för äldre? Vill du arbeta utvecklingsinriktat i din chefsroll, med stöd av både chefskollegor och en välutbyggd förvaltning? Välkommen med din ansökan! Vi söker en verksamhetschef till Bernadotte vård- och omsorgsboende och en verksamhetschef med ansvar för Lillsjögården och Björkgården. Bernadotte vård- och omsorgsboe... Visa mer
Lillsjögården, Björkgården och Bernadotte vård- och omsorgsboende

Vill du arbeta som ledare i en verksamhet som gör verklig skillnad för äldre? Vill du arbeta utvecklingsinriktat i din chefsroll, med stöd av både chefskollegor och en välutbyggd förvaltning? Välkommen med din ansökan!

Vi söker en verksamhetschef till Bernadotte vård- och omsorgsboende och en verksamhetschef med ansvar för Lillsjögården och Björkgården.

Bernadotte vård- och omsorgsboende är beläget i området Valsätra, söder om Uppsala centrum. Boendet består av 80 lägenheter och är jämt fördelade för omvårdnad respektive demensboende. Läs mer om boendet här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/bernadotte/)

Björkgården är ett mindre boeende beläget fyra mil öster om Uppsala. Boendet har tre avdelningar och består av 22 lägenheter varav fem är för korttidsvård och en för växelvård och resterande för äldre. Läs mer om boendet här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/Bjorkgarden/)

Lillsjögården är beläget i Almunge cirka två och en halv mil öster om Uppsala. Boendet har 41 lägenheter för omvårdnadsboende och demensvård. Läs mer om boendet här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/lillsjogarden/)

Ange i din ansökan vilken tjänst du främst är intresserad av eller om intresse finns för båda tjänsterna.

Ditt uppdrag
Som verksamhetschef har du varierande arbetsuppgifter och är verksamhetens företrädare såväl externt som internt. Du rapporterar direkt till områdeschef och ingår i ledningsgruppen för avdelningen som har gemensamma möten med övriga verksamhetschefer inom avdelningen.

Du har fullt ledningsansvar för verksamhet, medarbetare och ekonomi samt arbetsmiljö- och rehabiliteringsansvar. Du ansvarar för att säkerställa den dagliga driften med rekrytering och bemanning tillsammans med administratören.

Du styr och leder verksamheten resurseffektivt med hög kvalité mot uppsatta mål. Du arbetar med budget, prognos och ekonomisk uppföljning och ser den självklara kopplingen mellan dessa frågor och den egna verksamhetens utveckling, mål och uppdrag. Du arbetar för att skapa goda förutsättningar för delaktighet av medarbetare och våra brukare i ditt arbete med utveckling av verksamheten.

Din roll är att se till att verksamheterna drivs framåt med fokus på kvalitet för boende och medarbetare. Till din hjälp finns administrativt stöd, controller och HR men framförallt kompetenta medarbetare och kollegor. På Bernadotte har du ett delat ledarskap med fullt ekonomi- och personalansvar för var sin del, boendet har cirka 70 medarbetare. Lillsjögården och Björkgården har tillsammans cirka 60 medarbetare samt en biträdande chef.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat minst ett par år som ledare med personalansvar. Är din ledarerfarenhet från äldreomsorgen så är det meriterande. Du har erfarenhet av arbete med budget, prognos och ekonomisk uppföljning. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom ledarskap och organisationsutveckling samt utbildning och erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete.

Du har högskoleexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten, exempelvis sociala omsorgsprogrammet/socionomprogrammet, personalvetarprogrammet, fysioterapeututbildning eller sjuksköterskeutbildning.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och är van att arbeta i Officepaketet. Kunskap om för verksamheten relevanta IT-system, t ex Siebel, Heroma, Hypergene, Flexite är meriterande.

Som ledare tar du ansvar, driver ditt arbete framåt och når resultat genom att skapa de bästa förutsättningar för din personal att bidra, växa och utvecklas. Du har förmåga att se frågor i ett större perspektiv och förstår både ekonomiska samband och vilka övriga faktorer som leder till en välmående verksamhet där både personal, brukare och anhöriga trivs. Som person är du flexibel, lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att både se möjligheter i förändringar och fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Tf. områdeschef Monica Södergård, 018- 727 43 52

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta:
HR-specialist Jessica Ededal 018-727 12 92

Facklig företrädare:
SACO, Maria Persson, 018-018-727 24 24
Fysioterapeuterna, Ellen Pernler 018- 727 69 56
Sveriges Arbetsterapeuter, Katarina Rydberg, 0738-66 58 49
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 17 44
Kommunal Sektion Uppsala, 010-442 88 16
Vårdförbundet, Kristina Lundmark, 018-67 70 47

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetschef till Västergårdens äldreboende

Ansök    Aug 2    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Västergårdens äldreboende Vill du vikariera som verksamhetschef på ett boende i vackra omgivningar i centrala Uppsala? Är du öppen för att prova nya arbetsätt inom äldrevården? Vi söker en inspirerande och lösningsfokuserad chef som tycker om att skapa nytt! Västergården är beläget i stadsdelen Svartbäcken strax norr om Uppsala centrum. Det är ett modernt och trivsamt boende som inrymmer 50 lägenheter fördelade på tre våningsplan. Vi har 10 demensplat... Visa mer
Västergårdens äldreboende

Vill du vikariera som verksamhetschef på ett boende i vackra omgivningar i centrala Uppsala? Är du öppen för att prova nya arbetsätt inom äldrevården? Vi söker en inspirerande och lösningsfokuserad chef som tycker om att skapa nytt!

Västergården är beläget i stadsdelen Svartbäcken strax norr om Uppsala centrum. Det är ett modernt och trivsamt boende som inrymmer 50 lägenheter fördelade på tre våningsplan. Vi har 10 demensplatser och 40 omvårdnadsplaster.

Som nära grannar finns en av våra träffpunkter för seniorer samt vårdcentral, apotek och ett mindre affärscentrum. På Västergården har vi bland annat ett aktivitetsrum med träningsredskap och erbjuder träning med specialutbildade och diplomerade vårdhundar.

Läs mer om Västergården här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/vastergarden/)

Ditt uppdrag
Som verksamhetschef har du fullt ledningsansvar för din verksamhet, medarbetare och ekonomi inklusive arbetsmiljö- och rehabiliteringsansvar. Du ansvarar för säkerställande av den dagliga driften med rekrytering och bemanning som delar av arbetsuppgifterna. Du rapporterar direkt till din områdeschef och ingår i dennes ledningsgrupp. Tillsammans med övriga verksamhetschefer inom avdelningen ingår du även i olika arbetsgrupper samt har gemensamma möten.

Du leder och styr verksamheten resurseffektivt med hög kvalitet mot uppsatta mål. Du arbetar med budget, prognos och ekonomisk uppföljning och du ser den självklara kopplingen mellan dessa frågor och den egna verksamhetens utveckling, mål och uppdrag.

Som ledare skapar du goda förutsättningar för delaktighet för medarbetare, närstående och våra äldre i ditt arbete med utveckling av verksamheten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har högskoleexamen från socionomprogrammet, sociala omsorgsprogrammet, leg sjuksköterska, eller har annan högskoleexamen inom området. Har du utbildning i systematiskt arbetsmiljöarbete eller ledarskapsutbildning är det meriterande

Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av arbetsledande ställning inom arbetsområdet och tidigare erfarenhet av arbete inom område relevant för tjänsten.

God svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten och har du kunskap om för verksamheten relevanta IT-system ex: Heroma, Siebel, Agresso, Hypergene eller Flexite är det en fördel.

För att lyckas och trivas i tjänsten, ser vi att du är en engagerad, tydlig och trygg ledare som vill göra skillnad. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har helhetssyn och har lätt att fatta beslut. Det är också viktigt att du har en hög medvetenhet om ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans.

Vi värdesätter att du är lyhörd och coachande och vi ser fram emot att du bidrar till vår utveckling med glädje och kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Områdeschef Ann-Sofie Sundman, 018-727 68 27

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
HR-specialist Jessica Ededal 018-727 12 92 (from v. 34)

Fackliga företrädare:
SACO, Maria Persson, 018-727 24 24
Ledarna, Niclas Möller, 076-119 79 21
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 17 44
Kommunal Sektion Uppsala, 010-442 88 16
Vårdförbundet, Kristina Lundmark, 018-67 70 47

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetschef till vård- och omsorgsboende

Ansök    Okt 4    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Äldreförvaltningen Är du öppen för att prova nya arbetsätt inom äldrevården? Vi söker nu fyra inspirerande och lösningsfokuserad chefer som tycker om att skapa nytt. Välkommen med din ansökan! Inom äldreförvaltningen, avdelning boende, finns 22 kommunala vård- och omsorgsboenden för äldre och till fyra av dessa söker vi nu verksamhetschef. Det första boendet är Karl-Johansgården som är belägen i stadsdelen Svartbäcken norr om Uppsala centrum. Karl-... Visa mer
Äldreförvaltningen

Är du öppen för att prova nya arbetsätt inom äldrevården? Vi söker nu fyra inspirerande och lösningsfokuserad chefer som tycker om att skapa nytt. Välkommen med din ansökan!

Inom äldreförvaltningen, avdelning boende, finns 22 kommunala vård- och omsorgsboenden för äldre och till fyra av dessa söker vi nu verksamhetschef.

Det första boendet är Karl-Johansgården som är belägen i stadsdelen Svartbäcken norr om Uppsala centrum. Karl-Johansgården består av 92 lägenheter fördelade på 10 avdelningar. 62 av platserna har inriktning omvårdnad, 28 platser har inriktning demensomvårdnad och 2 är direktplatser.

Det andra boendet är Vigmund äldreboende som ligger i Rasbo, cirka två mil utanför Uppsala. Boendet består av en omvårdnadsavdelning, en demensavdelning samt en korttidsplats. Vigmund har totalt 30 lägenheter, varav tre är dubbletter där par har möjlighet att bo tillsammans.

Det tredje boende är Linné som ligger i stadsdelen Sävja, 8 kilometer söder om centrala Uppsala. Här finns 40 lägenheter fördelade på 20 demensplatser och 20 omvårdnadsplatser som inryms på två separata plan. I huset finns också korttidsenheten Nora som har en egen verksamhetschef.

Det fjärde boendet är Dalbyhemmet som ligger invid Dalbyviken, cirka 1,5 mil från Uppsala. Boendet har två avdelningar med totalt 40 lägenheter, varav 19 för demensboende och 21 för psykiatriboende.

Läs mer om våra äldreboenden här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/)

Ditt uppdrag
Som verksamhetschef har du varierande arbetsuppgifter och är verksamhetens företrädare såväl externt som internt. Du rapporterar direkt till områdeschef och ingår i ledningsgruppen för avdelningen som har gemensamma möten med övriga verksamhetschefer inom avdelningen.

Du har fullt ledningsansvar för verksamhet, medarbetare och ekonomi samt arbetsmiljö- och rehabiliteringsansvar. Du ansvarar för att säkerställa den dagliga driften med rekrytering och bemanning tillsammans med administratören.

Du styr och leder verksamheten resurseffektivt med hög kvalité mot uppsatta mål. Du arbetar med budget, prognos och ekonomisk uppföljning och ser den självklara kopplingen mellan dessa frågor och den egna verksamhetens utveckling, mål och uppdrag. Du arbetar för att skapa goda förutsättningar för delaktighet av medarbetare och våra brukare i ditt arbete med utveckling av verksamheten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat minst ett par år som ledare med personalansvar. Är din ledarerfarenhet från äldreomsorgen så är det meriterande. Du har erfarenhet av arbete med budget, prognos och ekonomisk uppföljning. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom ledarskap och organisationsutveckling samt utbildning och erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete.

Du har högskoleexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten, exempelvis sociala omsorgsprogrammet/socionomprogrammet, personalvetarprogrammet, fysioterapeututbildning eller sjuksköterskeutbildning.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och är van att arbeta i Officepaketet. Kunskap om för verksamheten relevanta IT-system, t ex Siebel, Heroma, Hypergene, Flexite är meriterande.

Som ledare tar du ansvar, driver ditt arbete framåt och når resultat genom att skapa de bästa förutsättningar för din personal att bidra, växa och utvecklas. Du har förmåga att se frågor i ett större perspektiv och förstår både ekonomiska samband och vilka övriga faktorer som leder till en välmående verksamhet där både personal, brukare och anhöriga trivs. Som person är du flexibel, lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att både se möjligheter i förändringar och fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsterna, kontakta:
Tf. områdeschef Monica Södergård, 018- 727 43 52
Områdeschef Ann-Sofie Sundman, 018- 727 68 27

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta:
HR-specialist Jessica Ededal 018-727 12 92

Facklig företrädare:
SACO, Maria Persson, 018-018-727 24 24
Fysioterapeuterna, Ellen Pernler 018- 727 69 56
Sveriges Arbetsterapeuter, Nina Jansson, 018-727 87 05
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 17 44
Kommunal Sektion Uppsala, 010-442 88 16
Vårdförbundet, Kristina Lundmark, 018-67 70 47

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetschef Attendo Hemtjänst Uppsala

Ansök    Jul 12    Attendo    Äldreomsorgschef
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar. Vi har vuxit och behöver utöka ... Visa mer
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi har vuxit och behöver utöka vårt chefsteam

Som Verksamhetschef i Attendo älskar du att arbeta med människor och sätter kunden i centrum. Du trivs i högt tempo och är lösningsfokuserad.

I rollen som verksamhetschef är du enhetens nyckelperson som driver enheten mot uppsatta mål inom Ekonomi, Kvalité, Kund och Marknad. Du är prestigelös och finns operativt nära medarbetarna. Till din hjälp har du en ledningsgrupp bestående av planeringsledare och representanter från hemsjukvården. Du har ansvar för budgetprocessen och det ekonomiska resultatet. Du rektyterar, utvecklar och stöttar enhetens medarbetare och har ansvar för lönebildningsprocessen. Du leder arbetet med att utveckla enhetens kvalitet och ansvarar för marknadsföringsarbetet gentemot befintliga och potentiella kunder.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du är socionom eller är legitimerad inom Hälso-och sjukvård. Vi förväntar oss att du är systemsmart och att datorn är ett ditt naturliga arbetsredskap. Vår ambition är att vara Kundernas självklara val och är därför i ständig utveckling. Vi söker därför dig som motiveras av utvecklings och förändringsarbete. Det är meriterande med erfarenhet av hemtjänst/hemsjukvård och vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenheter.

Vi erbjuder en stimulerande miljö med många utmaningar och mycket eget ansvar. Du kommer ingå i en kompetent driven och positiv chefsgrupp där ingenting känns omöjligt.


Vi kontrollerar belastningsregister på samtliga som blir aktuella för anställning hos oss. Visa mindre

Biträdande verksamhetschef till Ekeby hemvård

Ansök    Apr 18    Uppsala kommun    Äldreomsorgschef
Ekeby hemvård Har du erfarenhet från arbete inom hemvården? Är du redo att ta nästa steg och utvecklas i en ledarroll? Då ska du läsa vidare här! Vi söker nu en biträdande verksamhetschef till ett längre vikariat vid Ekeby hemvård med stora möjligheter till förlängning. Hos oss finns flera olika vägar till utveckling och du bestämmer själv i vilken riktning du vill att yrket tar dig. Varje medarbetares bakgrund och tidigare erfarenhet är betydelsefull ... Visa mer
Ekeby hemvård

Har du erfarenhet från arbete inom hemvården? Är du redo att ta nästa steg och utvecklas i en ledarroll? Då ska du läsa vidare här!

Vi söker nu en biträdande verksamhetschef till ett längre vikariat vid Ekeby hemvård med stora möjligheter till förlängning. Hos oss finns flera olika vägar till utveckling och du bestämmer själv i vilken riktning du vill att yrket tar dig. Varje medarbetares bakgrund och tidigare erfarenhet är betydelsefull för oss.

Hemvården ger service och omvårdnad i hemmet årets alla dagar, utifrån beslutet från biståndshandläggare. Ekeby hemvård är en del av Äldreförvaltningens egen regi och arbetar på uppdrag av äldrenämnden som deltar i samhällsplaneringen utifrån ett seniorperspektiv. De ansvarar för att det finns service, vård och omsorg till personer över 65 år med nedsatt fysisk funktionsförmåga. Äldreförvaltningens mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård och omsorg de behöver.

Ditt uppdrag
I rollen som biträdande verksamhetschef är du en nyckelperson i verksamheten och du driver den mot uppsatta mål. Tjänsten ger dig stora möjligheter att utvecklas i din roll som ledare och du förväntas ha ett intresse för att så småningom ta en tjänst som verksamhetschef.

Som biträdande verkamhetschef arbetar du självständigt, med stöd av verksamhetschef, och leder det dagliga arbetet på enheten.
Exempel på arbetsuppgifter:
Kontakt med brukare och anhöriga
Schemaläggning, bemanning och rekrytering
Personalansvar, medarbetarsamtal
Ansvar för enhetens kvalitetsarbete och uppföljningen av detta
Bistå verksamhetschefen i frågor som rör budget, prognos och uppföljning av verksamhetens ekonomi

Din bakgrund
Vi söker dig som har socionomutbildning, sociala omsorgsprogrammet eller annan relevant högskoleutbildning. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Erfarenhet från arbete inom hemvården eller av ledarskap är meriterande och likaså kunskaper inom relevant lagstiftning, systematiskt arbetsmiljöarbete eller vana i systemen Heroma, Hypergene, Siebel, Phoniro eller Agresso.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat.
Du har en god ledarskapsförmåga och förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Elin Sandberg, verksamhetschef Ekeby hemvård, 018 727 55 50
Eva Högberg, verksamhetschef Luthagen hemvård, 018 727 64 38
Paulina Karlsson, områdeschef hemvården, 018 727 43 39

Fackliga företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 04.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Gruppchef till Villa Hovstallet , Uppsala

Ansök    Maj 24    Vardaga    Äldreomsorgschef
Nu söker vi på Villa Hovstallet, Uppsala, en gruppchef för en heltidsanställning. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast17juni 2019. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Utbildning via vår egen utbildningsorga... Visa mer
Nu söker vi på Villa Hovstallet, Uppsala, en gruppchef för en heltidsanställning. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast17juni 2019.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.
Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Som gruppchef jobbar du både i verksamheten och administrativt. Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang, skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen. Du ger förutsättningar för din arbetsgrupp att bibehålla goda relationer med verksamhetens kunder och anhöriga. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept. Som Gruppchef rapporterar du till verksamhetschef.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare.Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Det är självklart att du som gruppchef lever våra värderingar:
Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Om Villa Hovstallet
Villa Hovstallet, erbjuder 54 platser för demenssjukdom och 18 omvårdnadsplatser,ligger centralt i nya kvarter i Uppsala och har gångavstånd till stadskärnan, resecentrum, stadsparken och Fyrisån. En härlig detalj i huset är den översta våningen som med stora glaspartier och ett trädgårdsrum fungerar som en samlingsplats för dem som vill umgås med sina grannar, delta i fysisk träning eller bara njuta av platsen i sig. Där finns också separata lounger med tillhörande terrasser som är bokningsbara för de boende och deras närstående. I fastigheten som är miljöcertifierad finns en övernattningslägenhet för närstående.

Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/).

Din erfarenhet och kunskap

Vi vill att du:
är tydlig och skapar delaktighet
är coachande och tycker om att se dina medarbetare att växa och utvecklas
är duktig på att ge och ta emot feedback
är prestigelös
är självständig och samarbetsvillig
är affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar.

Du är utbildad undersköterska och har jobbat några år i äldreomsorgen. Arbetsledande erfarenheter är meriterande för denna roll. Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:17juni 2019
Har du frågor? Kontakta gärna:Verksamhetschef Jonas Anshelm, tel 0728881986.Observera att det inte går att ansöka via E-post. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt:
Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721
Mail: [email protected]

Ansök här
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre