Lediga jobb som Fastighetsassistent i Uppsala

Se lediga jobb som Fastighetsassistent i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetsadministratör till Uppsala kommun Arenor och Fastigheter AB

Ansök    Nov 9    Uppsala kommun    Fastighetsassistent
Administration och affärsstöd Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och söker efter ett spännande uppdrag? Uppsala kommun Arenor och Fastigheter AB är ett nystartat bolag där du får stora möjligheter att utveckla arbetssätt och interna rutiner och processer. Vi letar efter dig som vill vara med i arbetet att driva vår affärsmässiga förvaltning av bolagets tillgångar framåt genom att stödja våra tillgångsförvaltare och fortsätta arbetet med att effe... Visa mer
Administration och affärsstöd

Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och söker efter ett spännande uppdrag? Uppsala kommun Arenor och Fastigheter AB är ett nystartat bolag där du får stora möjligheter att utveckla arbetssätt och interna rutiner och processer. Vi letar efter dig som vill vara med i arbetet att driva vår affärsmässiga förvaltning av bolagets tillgångar framåt genom att stödja våra tillgångsförvaltare och fortsätta arbetet med att effektivisera administrationen.

Uppsala arenor och fastigheter söker nu en fastighetsadministratör som kommer att arbeta nära tillsammans med administrativa funktioner och tillgångsförvaltare. Tjänsten är placerad på den administrativa bolagsövergripande enheten administration och affärsstöd men du kommer att arbeta inriktat med affärsområde fastighetsutveckling.

Enheten administration & affärsstöd befinner sig i en expansiv fas där vi tillsammans förfinar och arbetar fram nya arbetssätt för att utveckla och stödja våra affärsområden på bästa sätt.

Här kan du läsa mer om Uppsala kommun Arenor och Fastigheter AB (https://arenorochfastigheter.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Arbetet som fastighetsadministratör hos oss innebär, utöver att arbeta med relevanta förekommande uppgifter inom ramen för fastighetsadministration, att utveckla interna rutiner och processer. Du kommer att arbeta i våra fastighetssystem genom att stödja tillgångsförvaltarna men även projektledare.

I tjänsten förekommer hantering av hyresavtal, administrera förvaltningspärmar och övriga avtal som exempelvis elavtal, vatten/avlopp och värme. Det ingår även IT-administration för användare, behörigheter, introducera ny personal, hantera felanmälan med mera.

Du kommer i tjänsten även att ta fram intern- och externkommunikation tillsammans med enhet marknad och kommunikation.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och gärna utbildning inom fastighetsförvaltning. Arbetet kräver att du har minst 2 års erfarenhet från fastighetsbranschen och är van att arbeta i och administrera fastighetssystem, företrädesvis Vitec och Xpand. Vi ser också att du har mycket goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt samt goda kunskaper i Excel och övriga Office-program.

Som person är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt är serviceinriktad och lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Dessutom är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Fanny Rosling, avdelningschef, 0735-98 53 98.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till Uppsala kommun arenor och fastigheter AB. Vi är ett kommunägt bolag som bildades 1 september 2021 genom sammanslagning av flera bolag och förvaltningsenheter, och vi är verksamma inom fastighetsbranschen och besöksnäringen i Uppsala. Bolaget äger, förvaltar, bygger och utvecklar arenor och fastigheter i Uppsala stad och landsbygd. Vi skapar levande mötesplatser i en växande kommun och bidrar till att stärka bilden av Uppsala som en attraktiv kommun att besöka, leva och verka i. Vi bidrar aktivt i arbetet för ökad folkhälsa och utvecklar Uppsala som evenemangsplats. Några av våra välkända och välbesökta arenor och byggnader är exempelvis Fyrishov, Studenternas och Gränby sportfält samt Uppsala konsert och kongress och Stadshuset.

Hos oss finns kollegor i många olika yrkesgrupper med stor samlad kompetens. Tillsammans vill vi skapa en kreativ och stimulerande arbetsplats där vi gör skillnad för Uppsala kommuns invånare, våra idrottsföreningar och deras supportrar, våra hyresgäster och besökare till staden.

Mer information om vårt bolag hittar du på Uppsala arenor och fastigheter (https://https//arenorochfastigheter.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

VAKTMÄSTARE I UPPSALA

Ansök    Nov 21    Klingbrogården AB    Fastighetsassistent
ASBRO AB söker en händig person som trivs med fastighetsskötsel och vill jobba hel- eller deltid. Om tjänsten Asbro AB är ett fastighetsbolag med hyreslägenheter inom Uppsala. Dina arbetsuppgifter är att ta emot felanmälningar och kunna göra mindre reparationer. Arbetstiden är förlagd inom kontorstid på vardagar. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull, initiativtagande och har ett öga för vad som behöver göras. Du drivs av att få saker och ting ... Visa mer
ASBRO AB söker en händig person som trivs med fastighetsskötsel och vill jobba hel- eller deltid.
Om tjänsten
Asbro AB är ett fastighetsbolag med hyreslägenheter inom Uppsala. Dina arbetsuppgifter är att ta emot felanmälningar och kunna göra mindre reparationer.
Arbetstiden är förlagd inom kontorstid på vardagar. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull, initiativtagande och har ett öga för vad som behöver göras. Du drivs av att få saker och ting gjorda och är van vid att ta eget ansvar. Du skall kunna svenska i tal och skrift. Körkort och datorvana samt tidigare vana från liknande arbete. Sex månaders provanställning. Månadslön.
Skicka in din ansökan per email redan idag till: [email protected]
Eller skicka brev per post till:
Asbro AB
Vattholmavägen 88A
75440 Uppsala Visa mindre

Uppsalahem söker studentmedarbetare till förvaltningen

Ansök    Dec 8    Uppsalahem AB    Fastighetsassistent
Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag och har ca 300 engagerade medarbetare som förvaltar vårt bestånd av ca 18 000 lägenheter. Hos oss får du arbeta med något av det som är mest betydelsefullt för människor, deras hem. Nu söker vi en studentmedarbetare till förvaltningen! Om tjänsten Som studentmedarbetare blir du en del av ett förvaltningsteam. Tillsammans med kollegorna i teamet och på distriktet hanterar du administrativa och ekonomiska arbetsu... Visa mer
Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag och har ca 300 engagerade medarbetare som förvaltar vårt bestånd av ca 18 000 lägenheter. Hos oss får du arbeta med något av det som är mest betydelsefullt för människor, deras hem. Nu söker vi en studentmedarbetare till förvaltningen!

Om tjänsten

Som studentmedarbetare blir du en del av ett förvaltningsteam. Tillsammans med kollegorna i teamet och på distriktet hanterar du administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter, samt allt som berör hyresgästen från besiktning och uthyrning till övriga löpande ärenden under hyrescykeln. Du arbetar även förebyggande med trygghetsfrågor och har en bra kommunikation med våra hyresgäster.

Vad är en studentmedarbetare?

Som studentmedarbetare studerar du på universitet eller högskola samtidigt som du utför ett kvalificerat arbete hos oss.

Du erbjuds en flexibel tjänst med upp till 15h arbete per vecka. Anställningen är anpassad för att du ska kunna kombinera heltidsstudier med ditt arbete på Uppsalahem. Du arbetar med samma uppgifter som vår ordinarie personal men med en viss anpassning till den begränsade arbetstiden.

Vem är du?

Vi söker vi dig som:

- studerar på universitetet eller högskola
- har B-körkort
- har goda kunskaper i svenska och engelska


Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet.

Mer om anställningen
Anställningsform: Du kommer kontrakteras för en termin i taget med möjlighet att även få jobba under sommaren.
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Huvudkontoret (https://xn--karrir-fua.uppsalahem.se/locations/huvudkontoret)

Nyfiken?

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Hanna Sjöberg, [email protected] eller Jenny Wikström, [email protected] Vi går igenom ansökningarna löpande så rollerna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-01-06.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Hyresadministratör

Om tjänstenI rollen som hyresadministratör kommer du tillhöra teamet Avgifter & Hyror om fyra personer som samarbetar tätt med huvudsakliga arbetsuppgifter relaterade till överlåtelseavtal och hyresreskontra. Teamet arbetar med arbetsuppgifter såsom bl a överlåtelseavtal, pantsättningar, mäklarbilder, parkeringsavtal, kvartalsavisering samt med inbetalningar och kundreskontra, där man i rollen kommer att ansvara för vissa arbetsuppgifter självstän... Visa mer
Om tjänstenI rollen som hyresadministratör kommer du tillhöra teamet Avgifter & Hyror om fyra personer som samarbetar tätt med huvudsakliga arbetsuppgifter relaterade till överlåtelseavtal och hyresreskontra. Teamet arbetar med arbetsuppgifter såsom bl a överlåtelseavtal, pantsättningar, mäklarbilder, parkeringsavtal, kvartalsavisering samt med inbetalningar och kundreskontra, där man i rollen kommer att ansvara för vissa arbetsuppgifter självständigt. Vi söker dig somTidigare har erfarenhet av hyresadministration, gärna inom fastighetsbranschen eller som har arbetat exempelvis som ekonomi- eller mäklarassistent. Har systemvana och goda kunskaper i OfficepaketetTalar och skriver svenska obehindratVi tror att du som söker har en god social förmåga och trivs i kontakten med nya människor där du har en professionell framtoning. Du känner dig trygg med att ta kontakt både internt och externt för att få tag i rätt information, framförallt per telefon. För att trivas i denna roll tror vi även att du trivs med att arbeta självständigt, är noggrann i ditt arbetssätt och arbetar strukturerat.Trivs du i en roll med högt tempo, med självständigt arbete samtidigt som du har stöttning från dina kollegor och ser det som en självklarhet att hjälpa andra, då är detta rätt tjänst för dig!Övrig informationTillsvidareanställning, heltid.Månadslön enligt överenskommelse.Sista ansökningsdag 14 oktober 2019. Vi behandlar ansökningar löpande.Om företaget ?Mediator AB är ett fastighetsförvaltningsbolag som erbjuder ekonomisk förvaltning till främst bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar. Företaget har varit verksamt sedan 1979 och har idag 17 anställda. Kontoret ligger i trevliga lokaler i centrala Uppsala. Visa mindre

Kundvårdande assistent fastighetsförvaltning

Miab Förvaltning AB söker vikarie under föräldraledighet till tjänst som assistent inom vår fastighetsförvaltning. Vi äger och förvaltar i första hand äldre kulturfastigheter i Uppsala och Knivsta. Vi är sju anställda med kontor i centrala Uppsala. Du har en kundvårdande roll med affärsmässig dialog och är den som fångar nya hyresgäster. I arbetsuppgifterna ingår bl a visningar, kontakter med hyresgäster i samband med lokaluthyrning samt återkommande hyre... Visa mer
Miab Förvaltning AB söker vikarie under föräldraledighet till tjänst som assistent inom vår fastighetsförvaltning. Vi äger och förvaltar i första hand äldre kulturfastigheter i Uppsala och Knivsta. Vi är sju anställda med kontor i centrala Uppsala.

Du har en kundvårdande roll med affärsmässig dialog och är den som fångar nya hyresgäster. I arbetsuppgifterna ingår bl a visningar, kontakter med hyresgäster i samband med lokaluthyrning samt återkommande hyresgästsmöten med befintliga hyresgäster. Du kommer även vara kontaktperson gentemot fastighetsskötare, entreprenörer och myndigheter. Även en del teknisk förvaltning gällande nycklar och lås ingår.

Du som söker ska ha utbildning på minst gymnasienivå och vi tror att du antingen har några års erfarenhet av fastighetsförvaltning eller liknande alternativt att du har arbetat med kundvård mot företag. En bra bakgrund kan även vara examen från YH-utbildning inom fastighetsförvaltning.

Du behöver behärska svenska väl i både tal och skrift och ha god datorvana. Körkort är ett krav.

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ser därför gärna att du har en positiv och prestigelös grundinställning med förmåga att skapa bra relationer med våra kunder och leverantörer. Du är praktisk, är en problemlösare och van vid att arbeta självständigt. För att trivas i rollen tror vi att du är serviceinriktad och flexibel.

Tjänsten avser ett vikariat under föräldraledighet med tillträde 1 juni. Anställningen avser heltid under ett år, eventuellt möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 april 2019.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Stina Gulliksson på Miab Förvaltning , 018-656786 eller [email protected]

Ansökan görs via "Sök detta jobb-knappen."

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.

Om oss
Miab Förvaltning är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i och kring Uppsala och Knivsta. Vårt fokus ligger på centralt belägna klassiska byggnader med historia och värden som skapar karaktär och atmosfär. Nyckeln är att bevara och samtidigt modernisera utifrån dagens företagares behov. På så sätt uppfyller vi vår målsättning om långsiktigt renommé och hög kundnöjdhet. Visa mindre

Tillsynsman Norredatorp - sommarvikariat

Om Uppsala studentkår Uppsala studentkår är en organisation som grundades 1849 och arbetar med studentinflytande i utbildningsfrågor vid Uppsala universitet. Vi arbetar även med påverkan i andra studentpolitiska sammanhang där det påverkar studenters förutsättningar för studier. Uppsala studentkår företräder ungefär 15 000 helårsstudenter över sex olika fakulteter på Uppsala universitet. Uppsala studentkår är en politiskt styrd och demokratiskt uppbyggd or... Visa mer
Om Uppsala studentkår
Uppsala studentkår är en organisation som grundades 1849 och arbetar med studentinflytande i utbildningsfrågor vid Uppsala universitet. Vi arbetar även med påverkan i andra studentpolitiska sammanhang där det påverkar studenters förutsättningar för studier. Uppsala studentkår företräder ungefär 15 000 helårsstudenter över sex olika fakulteter på Uppsala universitet. Uppsala studentkår är en politiskt styrd och demokratiskt uppbyggd organisation. Studentkåren har ett kansli med ett tiotal medarbetare.


Om jobbet
Uppsala studentkår söker en sommarvikarierande tillsynsman för Norredatorp. Arbetsstället är Norredatorp som ligger idylliskt ett par mil utanför Uppsala. Norredatorp är en vandrarhemsverksamhet/uthyrningsverksamhet som Uppsala studentkår förvaltar. Sommarvikariatet sträcker sig mellan 25 juli - 21 augusti. 25 % i sysselsättningsgrad av heltid.
Tillsynsmannen ansvarar för skötsel och underhåll av Uppsala studentkårs förvaltade ägor Norreda torp. Tillsynsmannen ska utföra insatser som krävs för att upprätthålla en god skötsel och underhåll av Norreda torp.
Följande arbetsuppgifter ingår i skötseln och underhållet av Norreda torp:
Regelbundet kontrollera uthyrningar. Särskild kontroll görs av städning, husgeråd, textilier, inredning, kylskåp, spisar, värme, vatten och avlopp.
Sköta tillhörande omgivningar, tillse att sophantering och snöskottning fungerar, klippa gräs, ansa buskar etc.
Ansvara för underhåll av brygga och båt, vattenpump, bastu, toaletter etc.
Tillse att proppar, husgeråd, toalettpapper, rengöringsmedel m.m finnes.
Genomföra inköp kopplat till skötsel och underhåll av Norreda torp.
Utvärdera och delta i underhållsplanering av vilka insatser som behövs för att bibehålla en god skötsel och underhåll av Norreda.


Vi söker dig som har:
Erfarenhet av underhåll och skötsel av fastighet och/eller vandrarhemsverksamhet.
Erfarenhet av lokalvård, skötsel av trädgård, fastighet m.m.
Förmåga att arbeta självständigt likväl som förmåga att kunna samarbeta med andra.


Personlig lämplighet är avgörande för tjänsten. Skicka ditt CV till [email protected] Märk ditt mejl med "Vikarierande tillsynsman" i ämnesraden.
Sista ansökningsdag 2022-04-30. Intervju, tillsättning och tillträde sker löpande.
Arbetsplatsen har kollektivavtal.
Lön enligt överenskommelse.


Frågor om tjänsten kan ställas till:
Jonathan Brinkeback
Kanslichef Uppsala studentkår
[email protected]
018 - 480 31 22
Jacob Färnert
Ordförande Uppsala studentkår
[email protected]
018 - 480 31 01 Visa mindre