Lediga jobb Uppsalahem AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Uppsalahem AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Säsongsarbetare till Uppsalahem

Ditt uppdrag hos oss Uppsalahem behöver förstärkas med säsongsarbetare! Vi är ett härligt gäng som sköter om bostadsområdena runt om i Uppsala. Nu söker vi dig som under 1 april till 30 september vill bli en del av oss och skapa trivsamma och välvårdade boendemiljöer för våra hyresgäster. Du får stor frihet att på egen hand planera ditt arbete. Du arbetar oftast självständigt men ibland hjälps vi åt med varandras områden. Som säsongsarbetare arbetar du fr... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Uppsalahem behöver förstärkas med säsongsarbetare! Vi är ett härligt gäng som sköter om bostadsområdena runt om i Uppsala. Nu söker vi dig som under 1 april till 30 september vill bli en del av oss och skapa trivsamma och välvårdade boendemiljöer för våra hyresgäster. Du får stor frihet att på egen hand planera ditt arbete. Du arbetar oftast självständigt men ibland hjälps vi åt med varandras områden.

Som säsongsarbetare arbetar du främst med uteskötsel där några av dina arbetsuppgifter är:

- gräsklippning
- trimning
- underhållsbeskäring av buskar och växter
- ogräsbekämpning
- sopsortering


Till din hjälp använder du dig ofta av trädgårdsmaskiner. Även inre skötsel av trapphus, soprum och allmänna ytor ingår i arbetet. Arbetet är fysiskt krävande och vi är ute i alla väder.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som säsongsarbetare ser vi att du har:

- en avslutad gymnasial utbildning inom park/trädgård eller fastighetsskötsel.
- B-körkort
- goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift


Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vana av att använda dig av trädgårdsmaskiner.

Du kommer vara Uppsalahems ansikte utåt, därför är det viktigt att du har en hög servicenivå med en förmåga att se och möta våra hyresgästers behov. Som person tar du egna initiativ och trivs med ett aktivt arbete. För dig är det naturligt att samarbeta samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Vardagar 07.00 -16.00
Anställningsform: Säsongsanställning med start 1 april och som pågår fram till 30 september.

Nyfiken?

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Arbetsledare Johan Hedblom, [email protected] (https://kvarteret.uppsalahem.se/my/[email protected]) eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] (https://kvarteret.uppsalahem.se/my/[email protected])e. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-02-28. Visa mindre

Uppsalahem söker chef Nyproduktion

Nyproduktionsenheten ansvarar för Uppsalahems nyproduktion och är en del av avdelningen Fastighetsutveckling som utöver ansvaret för nyproduktion ansvarar för planering och genomförande av underhåll, renoveringar och energifrågor. Ditt uppdrag hos oss Nu söker vi dig som vill vara chef för nyproduktion och som vill vara med och utveckla Uppsala, genom att bygga nya attraktiva boenden och hållbara livsmiljöer. Som Nyproduktionschef kommer du kliva in i en ... Visa mer
Nyproduktionsenheten ansvarar för Uppsalahems nyproduktion och är en del av avdelningen Fastighetsutveckling som utöver ansvaret för nyproduktion ansvarar för planering och genomförande av underhåll, renoveringar och energifrågor.

Ditt uppdrag hos oss
Nu söker vi dig som vill vara chef för nyproduktion och som vill vara med och utveckla Uppsala, genom att bygga nya attraktiva boenden och hållbara livsmiljöer. Som Nyproduktionschef kommer du kliva in i en nyckelroll hos oss med det övergripande ansvaret för att leda och utveckla arbetet med bolagets nyproduktion samt avdelningens eftermarknadsfunktion. Du leder en avdelning med medarbetare som med stor kompetens arbetar med processen från tidiga skeden till en färdig bostad för Uppsalahems hyresgäster att flytta in i. Enheten ansvarar även för den efterföljande garantitiden.

Du rapporterar direkt till Fastighetsutvecklingschefen och du har budget- och resultatansvar för bolagets nyproduktion.

Du kommer ansvara för att:
- verkställa bolagets affärsplan och avdelningens verksamhetsplan, mål och budget.
- leda och utveckla nyproduktionsgruppen i linje med bolagets målsättning.
- utveckla arbetet så att klimat- och andra hållbarhetaspekter än mer integreras i samtliga faser i projektverksamheten
- konceptutveckling och omvärldsbevakning
- samverka med externa och interna aktörer, myndigheter och organisationer.


- säkerställa att arbetsmiljöansvar, etiska riktlinjer och kärnvärden följs.


- delta i framtagande av styrelse- och ledningsgruppsunderlag, samt att vara föredragande vid behov.
- agera ombud i pågående projekt


Vem är du?
Vi tror att du är en driven och handlingskraftig ledare som drivs av att skapa förutsättningar för andra att prestera. Du organiserar och planerar ditt arbete på ett bra sätt och uppskattar digitala arbetssätt och att bidra till att utveckla dessa. Du är utvecklingsorienterad med en förmåga att identifiera nya behov och tekniska lösningar och kan anpassa dessa till avdelningens uppdrag. Du ser till helheten, har hyresgästen i fokus och är bra på att bygga team och få människor att jobba mot gemensamma mål. Vi söker dig som utstrålar entusiasm och engagemang i ditt arbete, med förmåga att locka fram det bästa hos dina medarbetare. Du sporras av att arbeta mot budget och deadline. Du gillar att samarbeta med andra, kommunicerar på ett tydligt sätt och skapar goda relationer såväl internt som externt. Om du dessutom har nära till skratt och tror på att vi genom samarbete gör varandra bättre, då kommer du att trivas hos oss!

Vi söker dig som har:

- en Civil/högskoleingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, bygg och anläggning eller motsvarande utbildning som vi bedömer som likvärdig.
- minst 7 års erfarenhet inom husbyggnadsområdet omfattande projektering och produktion eller inom fastighetsutveckling, gärna från entreprenörssidan.
- erfarenhet av att leda team
- mycket goda kunskaper i svenska och engelska med förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
- god erfarenhet av och intresse för digitala arbetssätt
- B-körkort


Övrigt

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

Om Uppsalahem
- Uppsalahem är en stor och viktig aktör i Uppsalas utveckling. Kommunen växer varav Uppsalahem har en viktig roll för att möjliggöra detta.
- Uppsalahem är ledande gällande hållbarhetsarbetet och har bland annat vunnit priser för sitt jämställdhetsarbete.
- Uppsalahem tar stort socialt ansvar med att driva projekt som exempelvis ”Mötesplats Gottsunda” samt andra integrationsprojekt och ligger även i framkant inom miljöområdet.


Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag med cirka 17 000 bostäder, inklusive Studentstaden. Totalt har nästan 30 000 Uppsalabor sin bostad hos oss i områden runt om i hela Uppsala. Med vår långsiktiga och målinriktade förvaltning skapar vi trygga och härliga miljöer där många vill bo. Vi är en av Uppsalas största byggherrar och har sedan 1946 byggt fler än 20 000 bostäder.

För att läsa mer om oss besök gärna: (https://www.uppsalahem.se/)

Vi ser fram emot din ansökan!
Välkommen med din ansökan senast den 13 januari. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen när ansökningstiden gått ut. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Westberg chef Fastighetsutveckling, 0730 -79 86 43, eller Carina Elofsson Mumford HR-chef, 0725-97 47 43. Då vi går mot julhelger kan vi ha begränsad möjlighet att svara på frågor. Visa mindre

Säkerhetsansvarig till Uppsalahem

Ansök    Dec 22    Uppsalahem AB    Säkerhetschef
Ditt uppdrag hos oss Vi söker en kunnig och engagerad säkerhetsansvarig som vill leda Uppsalahems utveckling av det viktiga säkerhetsarbetet i bolaget. I din roll tar du ett strategiskt och operativt helhetsgrepp om Uppsalahems säkerhets- och trygghetsarbete. Du har en övergripande förståelse för hur utvecklingen av dessa frågor bidrar till både vår affär, ökad kundnöjdhet och ökat medarbetarengagemang. Du ansvarar för planering, prioritering och genomföra... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Vi söker en kunnig och engagerad säkerhetsansvarig som vill leda Uppsalahems utveckling av det viktiga säkerhetsarbetet i bolaget. I din roll tar du ett strategiskt och operativt helhetsgrepp om Uppsalahems säkerhets- och trygghetsarbete. Du har en övergripande förståelse för hur utvecklingen av dessa frågor bidrar till både vår affär, ökad kundnöjdhet och ökat medarbetarengagemang. Du ansvarar för planering, prioritering och genomförande av både reaktivt och proaktivt arbete. Det handlar både om den upplevda tryggheten och den fysiska säkerheten i våra bostadsområden. Arbetet omfattar även personalsäkerhetsfrågor och att vara ett stöd till hela organisationen.

En del av uppdraget är att stödja Uppsalahem i det systematiska säkerhetsarbetet samt samverka med andra myndigheter, kommunen och samhället i stort.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- ta ett övergripande ansvar för Uppsalahems EST - arbete. (Effektiv Samordning för Trygghet). Samverka med övriga parter inom samarbetet, utveckla och implementera arbetet inom Uppsalahem, analysera underlag och ha en helhetsbild av Uppsalahems samlade trygghetsskapande insatser.
- ansvara för och utveckla trygghetsskapande verktyg som exempelvis kamerabevakning, sensorer med mera.
- vara ett stöd ute på distrikten vid hot, våld och brand. Stötta berörda chefer med information, handlingsplaner etc.
- ansvara för processer/rutiner avseende SBA, säkerställa utbildning för medarbetare med mera.
- utveckla processer/rutiner avseende säkerhet, brand, hot och våld.
- ansvara för Uppsalahems avtal med externa leverantörer i frågor som rör jour, brand, larm och liknande.
- upprätthålla kontakten med Uppsala kommun i säkerhetsfrågor.
- i händelse av kris stötta berörd avdelning och ansvara för dokumentation av händelseförloppet.
- säkerställa att relevant lagstiftning efterlevs.
- ansvara för risk- och sårbarhetsanalyser samt åtgärdsplaner.


Vem är du?
Vi söker dig som har:

- en högskole-/universitetsutbildning inom relevant område såsom fastighet, teknik, ekonomi eller liknande. Alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
- minst tre års erfarenhet av arbete med säkerhetsfrågor såsom krishantering, kameraövervakning, skalskydd, risk- och sårbarhetsanalyser eller liknade.
- goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort


Önskvärt

Vi ser gärna att du har en bakgrund som polis eller militär och att du har erfarenhet av krishantering, risk- och sårbarhetsanalyser samt kunskap om säkerhetsjuridik. Har du dessutom erfarenhet av att jobba processutvecklande med samordningsansvar är det meriterande. Erfarenhet av att ha jobbat inom fastighetsbranschen är även det ett plus.

Personliga egenskaper

Vi sätter stor vikt vid din personliga mognad, integritet och omdöme. Du är självgående, strukturerad och drivande och du gillar att arbeta mål- och resultatinriktat. Du har en god förmåga att se verksamhetens helhet och du kan identifiera utvecklingsmöjligheter i organisationen. Som person tänker du affärsmässigt och strategiskt. Du har en god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt på ett tydligt sätt och du är bra på att inspirera medarbetare i organisationen till engagemang i trygghetsfrågor

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor. Uppsalahem står inför flera spännande utmaningar. Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete och ett modernt ledarskap. Att livet i sin helhet ska gå ihop är en självklarhet och för oss är det viktigt att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid. Dessutom erbjuder vi attraktiva personalförmåner.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 08.00 -17.00
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start Omgående

Nyfiken?
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Hållbarhetschef Anna Freiholtz, [email protected] eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Då vi går mot julhelger kan vi ha längre svarstider än normalt. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är 2022-01-18. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya kundtjänstassistent?

Ansök    Nov 29    Uppsalahem AB    Kundtjänstmedarbetare
Ditt uppdrag hos oss Nu har du chansen att söka tjänsten som kundstjänstassistent på Uppsalahem där dina främsta arbetsuppgifter är att bemanna vår reception och ta hand om telefon, webb och mail. Arbetet är omväxlande och du samarbetar med hela organisationen. Trivs du med att vara en del av ett tight team tror vi att du kommer uppskatta den här rollen. Med ett välkomnande och genuint bemötande tar du emot våra hyresgästers, medarbetares och externa besö... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu har du chansen att söka tjänsten som kundstjänstassistent på Uppsalahem där dina främsta arbetsuppgifter är att bemanna vår reception och ta hand om telefon, webb och mail. Arbetet är omväxlande och du samarbetar med hela organisationen. Trivs du med att vara en del av ett tight team tror vi att du kommer uppskatta den här rollen.

Med ett välkomnande och genuint bemötande tar du emot våra hyresgästers, medarbetares och externa besökares ärenden och frågor. Du vägleder våra kunder i allmänna boendefrågor, hanterar ärenden och ser till att kunden får kontakt med rätt avdelning/person. Genom att ge kunden rätt service, vid rätt tillfälle blir arbetet roligt och utvecklande för dig samtidigt som kunden känner sig hemma, inte bara i sitt boende, utan även i kontakten med oss på Uppsalahem.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken på människor och som tycker att det är roligt att ge kunderna en upplevelse utöver det vanliga. Du utstrålar glädje, engagemang och empati i kundmötet. För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasial utbildning, gärna högskoleförberedande. Du har god kunskap och erfarenhet av kundtjänstarbete och att jobba i en organisation som sätter kunden i fokus. Har du även erfarenhet av att arbeta i fastighetsbranschen är det ett plus.

Då du arbetar en hel del administrativt uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. Dessutom har du god datavana och grundläggande kunskaper i Office 365.

Då inflödet av nya ärenden är kontinuerligt trivs du med att jobba både effektivt och strukturerat. Vi jobbar i en föränderlig och lärande verksamhet med målet att hela tiden bli lite bättre. Som person känner du därför ett engagemang för utveckling och förbättring.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Övrigt

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre 08.00 - 17.00
Anställningsform: Visstidsanställning på 1 år med möjlighet till förlängning.
Start: Omgående

Nyfiken?

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Kundcenterchef Sofie Gimeson, 0187273670 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-12-14. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya VVS-tekniker?

Ansök    Dec 6    Uppsalahem AB    VVS-montör
Ditt uppdrag hos oss Uppsalahem söker en VVS-tekniker med hög initiativförmåga och med ett extra öga för kundservice. I rollen arbetar du självständigt i hyresgästernas hem och i våra lokaler med goda möjligheter att själv utforma din arbetsdag efter identifierade behov. Du arbetar utifrån digitala arbetsordrar som du får via din telefon. Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter. I din roll som VVS-tekniker arbetar du med felsökni... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Uppsalahem söker en VVS-tekniker med hög initiativförmåga och med ett extra öga för kundservice. I rollen arbetar du självständigt i hyresgästernas hem och i våra lokaler med goda möjligheter att själv utforma din arbetsdag efter identifierade behov. Du arbetar utifrån digitala arbetsordrar som du får via din telefon.

Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter. I din roll som VVS-tekniker arbetar du med felsökningar, löpande service och underhåll, installationer och reparationer. Din arbetsdag kan omfatta allt ifrån att täta vattenläckor och jobba med undercentraler till att byta blandare, badkar och element.

Vem är du?
Vi söker dig som:

- är utbildad VVS-montör
- har några års erfarenhet av praktiskt VVS-arbete
- har god datavana och grundläggande kunskaper i Office 365.
- behärskar svenska flytande i tal och skrift
- har B-körkort


Har du dessutom certifikat för säkert vatten och erfarenhet av arbete med kulvert, stråk och stammar, är det meriterande.

Som VVS-tekniker utstrålar du engagemang och empati i kundmötet och förstår värdet av att sätta våra hyresgäster i fokus. Du trivs med att samarbeta nära dina kollegor men du kan även arbeta självständigt.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående
Arbetstider: Vardagar 07.00 - 16.00.

Nyfiken?
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna arbetsledare Stefan Henriksson, [email protected], eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är 2021-12-31. Visa mindre

Fastighetstekniker till Uppsalahem

Ditt uppdrag hos oss Som fastighetstekniker på Uppsalahem trivs du med varierande arbetsuppgifter. Våra hyresgäster är våra kunder och du förstår värdet av att alltid jobba för deras bästa. Med hög kundnöjdhet bistår du våra hyresgäster med felavhjälpande underhåll. Som fastighetstekniker har du ett stort eget ansvar och du planerar din dag utifrån de arbetsordrar du får direkt i din telefon. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: - ansvara för att f... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss

Som fastighetstekniker på Uppsalahem trivs du med varierande arbetsuppgifter. Våra hyresgäster är våra kunder och du förstår värdet av att alltid jobba för deras bästa. Med hög kundnöjdhet bistår du våra hyresgäster med felavhjälpande underhåll. Som fastighetstekniker har du ett stort eget ansvar och du planerar din dag utifrån de arbetsordrar du får direkt i din telefon.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- ansvara för att felsöka och reparera inom värme och ventilation
- utför enklare arbeten och reparationer inom bland annat el, vatten och avlopp samt byten av vitvaror.
- genomföra ronderingar och bedriva tillsyn i förebyggande syfte.
- installera och åtgärda lås och dörrar.
- bedöma den tekniska utrustningen och standarden samt beställa teknikexpertis vid behov.


Du kan även behöva vara behjälplig vid in- och utflyttningsprocessen, särskilt i början och slutet av varje månad. Under vinterhalvåret kan det även förekomma snöröjning.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

- en eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsteknik
- erfarenhet av att arbeta med fastighetsunderhåll
- B-körkort
- goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
- en god vana av att arbeta med IT-stöd


Då din arbetsplats är i våra hyresgästers hem är det viktigt att du gillar möten med människor, är förtroendegivande och duktig på att anpassa dig i olika situationer. Det är av stor vikt att du sätter våra hyresgäster i fokus och att du arbetar aktivt för att hålla en hög servicenivå. Även om du är självgående trivs du med att samarbeta med andra fastighetstekniker och specialister.

Vi på Uppsalahem

Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Övrigt

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstider: Vardagar 07.00 -16.00
Start Omgående

Nyfiken?

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Bostadsservicechef Robert Granström, [email protected] eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Då vi går mot julhelger kan vi ha längre svarstider än normalt. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är 2022-01-18. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya skadesamordnare?

Ansök    Nov 17    Uppsalahem AB    Skadereglerare
Ditt uppdrag hos oss Som skadesamordnare ansvarar du för att begränsa och återställa uppkomna skador i våra fastigheter. Det kan vara inne i våra hyresgästers hem eller i övriga delar av fastigheten. Vid upptäckt eller befarad skada besiktar, utreder och dokumenterar du skadans omfattning och orsak. Du driver hela skadeärendet från start till mål. Du samarbetar med våra hyresgäster och olika specialistkompetenser inom vår egen organisation men framförallt... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som skadesamordnare ansvarar du för att begränsa och återställa uppkomna skador i våra fastigheter. Det kan vara inne i våra hyresgästers hem eller i övriga delar av fastigheten. Vid upptäckt eller befarad skada besiktar, utreder och dokumenterar du skadans omfattning och orsak. Du driver hela skadeärendet från start till mål.

Du samarbetar med våra hyresgäster och olika specialistkompetenser inom vår egen organisation men framförallt har du externa kontakter med våra entreprenörer, underentreprenörer och försäkringsbolag.

Ditt fokus varierar mellan genomförande av skadebesiktningar i våra fastigheter och administrativ samordning av skadeärenden. Du projektleder och utreder händelser och föreslår insatser för återställandet av lägenheter och lokaler eller andra byggdelar. Skadedokumentationen registrerar du i Xpand Workspace.

Vem är du?
Vi letar efter dig med en gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot snickeri, el eller VVS. Du har flera års erfarenhet inom bygg- och fastighetsteknikbranschen och det är meriterande om du har varit arbetsledare inom området. Du har goda kunskaper i byggfysik, installationsteknik och utredningsmetodik. Entreprenad-, hyres- och försäkringsjuridik är även något du känner dig trygg med. Rollen kräver att du är en skicklig administratör som med lätthet kan sätta dig in i nya system, hantera, dokumentera, och handlägga ärenden av administrativ karaktär.

För att vara framgångsrik i rollen som skadesamordnare är du van vid projektledning och har god förhandlingsvana. Som person är du drivande, resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt. Du är ansvarstagande och har lätt för att skapa förtroende genom ditt engagemang. Vidare är du lösningsorienterad och har lätt att prioritera och organisera ditt arbete. Du trivs i mötet med hyresgästen och har förmågan att balansera krav och förväntningar samt har en gedigen känsla för bra service och bemötande. Vi ser gärna att du har intresse för bygg- och fastighetsteknik samt försäkringsfrågor.

Du har goda kunskaper inom Officepaketet och är van att arbeta med administration. I rollen krävs att du är en skicklig kommunikatör som med lätthet uttrycker dig tydligt både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska. B-körkort är ett krav.

Vi är Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Heltid
Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse

Krav
Gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot snickeri, el eller VVS
Flera års erfarenhet inom bygg- och fastighetsteknikbranschen
B-körkort
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
Goda administrativa kunskaper

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta Fastighetschef Björn Eriksson, 018-727 34 04 eller HR Generalist Yasmine Hollsten, 018-727 36 07. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-12- 05. Visa mindre

Uppsalahem söker fyra nya chefer

Ansök    Nov 2    Uppsalahem AB    Avdelningschef, kommun
Uppsalahem har 300 engagerade medarbetare som förvaltar vårt bestånd av ca 17 000 lägenheter. Hos oss får du arbeta med något av det som är mest betydelsefullt för människor, deras hem. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Vi har stort fokus på innovation och ny teknik med ambitionen att ställa om för framtiden. Vi behöver nu förstärka Uppsalahem med fyra motiverade chefer som vill vara med på vår resa! Ditt uppdrag hos oss Som chef hos Uppsalahem ... Visa mer
Uppsalahem har 300 engagerade medarbetare som förvaltar vårt bestånd av ca 17 000 lägenheter. Hos oss får du arbeta med något av det som är mest betydelsefullt för människor, deras hem. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Vi har stort fokus på innovation och ny teknik med ambitionen att ställa om för framtiden. Vi behöver nu förstärka Uppsalahem med fyra motiverade chefer som vill vara med på vår resa!

Ditt uppdrag hos oss
Som chef hos Uppsalahem arbetar du stödjande, vägledande och du vill bidra till andras framsteg. Vi erbjuder roller där du får arbeta lösningsfokuserat i en praktisk miljö som ger dina medarbetare nya erfarenheter och en plats att utvecklas på.

I rollen som chef har du en självklar plats i distriktets ledningsgrupp med ansvar för distriktets utveckling med hög kundnöjdhet och hållbar ekonomi som främsta mål. Tillsammans med övriga chefer driver du utvecklingsprojekt inom din avdelning så att vi på Uppsalahem alltid ligger i framkant när det gäller att skapa trivsamma boendemiljöer för våra hyresgäster.

Som chef på Uppsalahem ingår även:

- Arbetsmiljöansvar
- Personalansvar
- Budget och resultat
- Måluppfyllnad inom ekonomi-, kund- och medarbetarnöjdhet


Vi söker chefer till följande tjänster:

Chef fastighetsskötsel
Som chef för fastighetsskötsel leder du ett team på drygt 10 personer som ansvarar för all inre och yttre skötsel av våra fastigheter inom ett distrikt. Du planerar, leder och fördelar arbetet inom ditt team.

Chef elektriker
I din roll som chef för elektrikergruppen har du en nyckelroll i att driva och leda ditt team på 14 medarbetare framåt. Du ansvarar för planering och fördelning av det dagliga arbetet.

Chef fastighetstekniker
Vi söker chefer till två team med fastighetstekniker. Rollen är ny vilket innebär goda möjligheter att själv utforma innehållet. Du leder en grupp tekniker som jobbar i våra hyresgästers hem med felsökning, underhåll och reparationer. Varje team består av cirka 14 medarbetare.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollen, tror vi att du har erfarenhet av att leda och att du har ett passionerat ledarskap som får andra att utvecklas och växa. Vi söker dig med ett agilt förhållningssätt och som har förmåga att fatta beslut. När du arbetsleder kommunicerar du tydligt och säkerställer att budskap når fram.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är målfokuserad, kommunikativ och tycker om att bygga relationer. Du har ett utpräglat affärstänk, gillar ordning och reda, har stort eget driv samt besitter följsamhet och flexibilitet. För att lyckas trivs du med att samarbeta och samtidigt vara självständig i din roll som ledare.

Vi söker dig som har:

- En gymnasieexamen. Har du läst på högskola eller universitet är det meriterande.
- Flera års tidigare arbetslivserfarenhet varav några år som arbetsledare
- Bred administrativ kompetens med god datorvana
- Förmåga att uttrycka dig väl såväl tal som skrift.
- B-körkort


Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor. Uppsalahem står inför flera spännande utmaningar. Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete och ett modernt ledarskap. Att livet i sin helhet ska gå ihop är en självklarhet och för oss är det viktigt att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid. Dessutom erbjuder vi attraktiva personalförmåner.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre 07.00-16.00
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

Nyfiken?
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Bostadsservicechef Robert Granström tel. 0187273606 eller HR Generalist Hanna Sjöberg tel. 0187273778. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är 2021-11-22. Visa mindre

Uppsalahem söker flera lokalvårdare

Ansök    Nov 2    Uppsalahem AB    Städare/Lokalvårdare
Ditt uppdrag hos oss Nu har du möjlighet att jobba som lokalvårdare på en av Uppsalas bästa arbetsplatser! Som lokalvårdare på Uppsalahem är du en av dem som arbetar närmast kunden. Du gillar att möta människor och utstrålar glädje i kundmötet. Du bidrar till våra hyresgästers trivsel genom att hålla våra fastigheters gemensamhetsutrymmen rena och välskötta. Arbetsuppgifterna innebär städning av exempelvis trapphus, tvättstugor och källargångar. I din roll... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu har du möjlighet att jobba som lokalvårdare på en av Uppsalas bästa arbetsplatser! Som lokalvårdare på Uppsalahem är du en av dem som arbetar närmast kunden. Du gillar att möta människor och utstrålar glädje i kundmötet. Du bidrar till våra hyresgästers trivsel genom att hålla våra fastigheters gemensamhetsutrymmen rena och välskötta. Arbetsuppgifterna innebär städning av exempelvis trapphus, tvättstugor och källargångar. I din roll ansvarar du för ett eller flera bostadsområden och det ger dig stor frihet att på egen hand planera ditt arbete. Du arbetar oftast självständigt men du är en del av ett tight team och ibland hjälps vi åt med varandras områden.

Vem är du?
Vi söker vi dig som har en avslutad gymnasial utbildning och som har tidigare erfarenhet av lokalvårdsarbete. Har du dessutom genomfört utbildningar inom området är det meriterande. B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.

Då du kommer att ha kontakt med våra hyresgäster vill vi att du är bra på att kommunicera och visa engagemang och empati. Du är noggrann och ansvarstagande och kan självständigt se vilket arbete som bör utföras.

Vi är Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre 07.00 - 16.00
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta arbetsledare Eva Hådell Hedengren, 018-7273508 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-11-23. Visa mindre

Uppsalahem söker flera studentmedarbetare till vår fastighetsförvaltning!

Ansök    Okt 20    Uppsalahem AB    Registrator
Vi på Uppsalahem är stolta över vår värdegrund; Tillsammans jobbar vi alltid för våra hyresgäster. Hos våra medarbetare finns det ett stort samhällsengagemang och det är mycket skratt på kontoret. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter vilket gör att många medarbetare återvänder till oss. Hos oss får du möjlighet att vara med och göra skillnad och bidra till ett bättre Uppsala. Om tjänsten Tycker du att fastighetsbranschen låter spännande? Nu har du möjl... Visa mer
Vi på Uppsalahem är stolta över vår värdegrund; Tillsammans jobbar vi alltid för våra hyresgäster. Hos våra medarbetare finns det ett stort samhällsengagemang och det är mycket skratt på kontoret. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter vilket gör att många medarbetare återvänder till oss. Hos oss får du möjlighet att vara med och göra skillnad och bidra till ett bättre Uppsala.

Om tjänsten
Tycker du att fastighetsbranschen låter spännande? Nu har du möjlighet att lära dig mer om fastighetsförvaltning på ett av våra distrikt, samtidigt som du är med och bidrar till vår utveckling. Nu söker vi flera riktigt vassa studentmedarbetare som vill bli en del av ett förvaltningsteam, vilka ansvarar för att på affärsmässig grund och med hög kompetens förvalta en del av våra fastigheter.

Tillsammans med kollegorna i teamet och på distriktet hanterar du administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter, samt allt som berör hyresgästen från besiktning och uthyrning till övriga löpande ärenden under hyrescykeln. Du arbetar även förebyggande med trygghetsfrågor och har en bra kommunikation med våra hyresgäster.

Vem är du?
För att jobba som studentmedarbetare krävs det att du studerar en universitetsutbildning inom tex. ekonomi, bygg, fastighetsutveckling eller liknande. Vi ser gärna att du har nations- eller föreningserfarenhet inom ekonomi, bostäder eller administration. Arbetet passar dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo och vill ha ett kvalificerat extrajobb vid sidan av dina studier.

Vi söker dig som är positiv och engagerad samt trivs med att ha många interna och externa kontakter. Tjänsten kräver att du är kundfokuserad samt att ditt arbetssätt präglas av struktur och noggrannhet. För att lyckas i rollen bör du ha god datavana, kunna använda Office-paketet samt kommunicera obehindrat både på svenska och engelska.

Vi är Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Omfattning: studentmedarbetaranställning (terminsvis) med upp till 15 timmar i veckan.
Start: omgående.
Eventuell möjlighet till förlängning av studentmedarbetaravtalet finns under vårterminen 2022.

Krav
Pågående Universitetsstudier under 2021 - 2022
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Fastighetschef Jenny Wikström 018-727 36 69 eller HR Generalist Yasmine Hollsten, 018-727 36 07. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsterna före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-10-31. Visa mindre

Uppsalahem söker flera studentmedarbetare till kundtjänst

Ansök    Okt 18    Uppsalahem AB    Kundtjänstmedarbetare
Ditt uppdrag hos oss Nu söker vi dig som vill jobba extra vid sidan av studierna och som är nyfiken på att jobba i en kundtjänst inom fastighetsbranschen. Dina främsta arbetsuppgifter är att bemanna vår telefon, webb och mail. Därutöver kan du ibland få förtroendet att ansvara för vår reception. Du välkomnar och tar hand om såväl våra hyresgäster som våra medarbetare. Du hittar vägar för att lösa deras ärenden, antingen genom din egen kunskap eller genom ... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu söker vi dig som vill jobba extra vid sidan av studierna och som är nyfiken på att jobba i en kundtjänst inom fastighetsbranschen. Dina främsta arbetsuppgifter är att bemanna vår telefon, webb och mail. Därutöver kan du ibland få förtroendet att ansvara för vår reception.

Du välkomnar och tar hand om såväl våra hyresgäster som våra medarbetare. Du hittar vägar för att lösa deras ärenden, antingen genom din egen kunskap eller genom att leda dem vidare till rätt avdelning. Då du är bra på service blir arbetet roligt och utvecklande för dig samtidigt som kunden känner sig välkommen och hemma i kontakten med oss på Uppsalahem. Arbetet är omväxlande och du samarbetar med hela organisationen. Trivs du med att vara en del av ett tight team tror vi att du kommer uppskatta den här rollen.

Som studentmedarbetare får du värdefulla erfarenheter och en bra inblick i hur det är att arbeta i ett stort bostadsbolag, samtidigt som du får lära känna oss och utvidga ditt nätverk.

Vem är du?
För att lyckas i den här rollen har du ett stort personligt engagemang och du är nyfiken på människor. Du trivs med förändring och utveckling och du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i när det behövs.

Vi söker dig som:

- är studerande på universitet, högskola eller yrkeshögskola.
- uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.
- har god datavana och grundläggande kunskaper i Office 365.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundtjänstarbete och av att jobba i en organisation som sätter kunden i fokus. Har du även erfarenhet av att arbeta i fastighetsbranschen är det ett plus.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Omfattning: Arbetstiden kommer variera men du bör kunna arbeta upp till 15 timmar i veckan under terminerna. Dessutom ser vi gärna att du kan arbeta under lov.
Anställningsform: Visstidsanställning
Start: Omgående

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] eller Kundtjänstchef Sofie Gimeson, [email protected] Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-11-05 Visa mindre

Uppsalahem söker en serviceelektriker

Ditt uppdrag hos oss Uppsalahem söker en händig serviceelektriker med hög initiativförmåga med ett extra öga för kundservice. I rollen arbetar du självständigt i hyresgästernas hem och i våra lokaler med goda möjligheter att själv utforma din arbetsdag efter identifierade behov. Du arbetar utifrån digitala arbetsordrar som du har tillgång till i din telefon. Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bland annat service, underhåll, reparationer, oc... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Uppsalahem söker en händig serviceelektriker med hög initiativförmåga med ett extra öga för kundservice. I rollen arbetar du självständigt i hyresgästernas hem och i våra lokaler med goda möjligheter att själv utforma din arbetsdag efter identifierade behov. Du arbetar utifrån digitala arbetsordrar som du har tillgång till i din telefon.

Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bland annat service, underhåll, reparationer, och installationer i våra fastigheter. Din tjänst är inom avdelningen Bostadsservice, Uppsalahems interna specialistavdelning, som servar hyresgästerna när det uppstår något fel samt hanterar driftsfrågor och underhåll.

Vem är du?
Vi söker dig som:

- har minst en avslutad gymnasial utbildning inom el.
- har ett ECY-certifikat.
- har några års erfarenhet av arbete som elektriker.
- behärskar svenska flytande i tal och skrift.
- har B-körkort.


Som elektriker har du en hög kunskap om elteknik och som person värderar du säkerhetsrutiner högt. Du utstrålar glädje, engagemang och empati i kundmötet och förstår värdet av att sätta våra hyresgäster i fokus. Du trivs med att samarbeta nära dina kollegor men du kan även arbeta självständigt.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående
Arbetstider: Vardagar 07.00 - 16.00.

Nyfiken?
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna arbetsledare Darren Annett, [email protected], eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är 2021-11-17. Visa mindre

Uppsalahem söker en trygghetsvärd på 50%

Ditt uppdrag hos oss Som trygghetsvärd är du glädjen i vardagen för hyresgäster i våra trygghetsboenden, det vill säga tillgängliga, trevliga och trygga hyresrätter för hyresgäster över 70 år som inte är i behov av ett vårdboende. I din roll fokuserar du på våra hyresgästers trivsel genom närvaro och engagemang där du med fantasi och kreativitet erbjuder uppskattade aktiviteter. Du förstår och uppmuntrar till delaktighet och gemenskap mellan våra seniora h... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som trygghetsvärd är du glädjen i vardagen för hyresgäster i våra trygghetsboenden, det vill säga tillgängliga, trevliga och trygga hyresrätter för hyresgäster över 70 år som inte är i behov av ett vårdboende. I din roll fokuserar du på våra hyresgästers trivsel genom närvaro och engagemang där du med fantasi och kreativitet erbjuder uppskattade aktiviteter. Du förstår och uppmuntrar till delaktighet och gemenskap mellan våra seniora hyresgäster.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Anordnar aktiviteter och utflykter.
- Håller i pass med lättare fysik träning.
- Hjälper hyresgäster med felanmälan och i vissa fall utföra mindre reparationer i lägenheten.
- Ser till att det är städat och ombonat i lokalen
- Ordnar lunch och fika exempelvis i samband med högtider.
- Är behjälplig till övriga organisationen inom distriktet
- Har kontakt med anhöriga vid behov.
- Delta i boendemöten.


Vem är du?
Som person du en social och glad som tycker om att göra det lilla extra för att din omgivning ska trivas. Rollen kräver att du tar egna initiativ till aktiviteter, har tålamod och är lyhörd för de boendes behov. För att trivas i rollen bör du ha ett glatt humör, genuint intresse att umgås med människor och hjälpa till. Tycker du om att baka är det ett stort plus.

Tjänsten som trygghetsvärd passar dig som har:

- en gymnasieutbildning, gärna med inriktning inom omvårdnad. Är du utbildad undersköterska är det meriterande.
- tidigare erfarenhet från äldrevården.
- goda kunskaper i svenska språket.
- B-körkort.


Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Omfattning: 50%, 20 timmar/vecka
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Fastighetschef Björn Eriksson tel. 018-727 34 04 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-10-15. Visa mindre

Uppsalahem söker Verksamhetsutvecklare IT & digitalisering

Ansök    Sep 27    Uppsalahem AB    IT-strateg
På Uppsalahem har vi som mål att bli Sveriges bästa bostadsbolag! För att lyckas krävs ett aktivt arbete med verksamhetsutveckling och det är här du kommer kunna göra skillnad och på riktigt bidra till bolagets utveckling och framgång. Om jobbet Som digital verksamhetsutvecklare kommer du vara en del av IT- och digitaliseringsavdelningen men arbetar nära övriga verksamhetsutvecklare i bolaget. Du ingår i bolagets utvecklingsgrupp som har till uppgift att ... Visa mer
På Uppsalahem har vi som mål att bli Sveriges bästa bostadsbolag! För att lyckas krävs ett aktivt arbete med verksamhetsutveckling och det är här du kommer kunna göra skillnad och på riktigt bidra till bolagets utveckling och framgång.

Om jobbet
Som digital verksamhetsutvecklare kommer du vara en del av IT- och digitaliseringsavdelningen men arbetar nära övriga verksamhetsutvecklare i bolaget. Du ingår i bolagets utvecklingsgrupp som har till uppgift att bereda vår utvecklingsportfölj och som leds av vår utvecklings- och innovationschef.

I dina arbetsuppgifter ingår b.la.

- Leda och samordna små och stora projekt
- Analysera krav och behov samt stöttar både verksamhet och IT-avdelningen i val av digitala tjänster
- Självständigt driva förstudier och analyser och tillsammans med andra bereda underlag för nya projekt och utvecklingsinitiativ inom flertalet områden
- Leverera verksamhetsnytta genom digitala lösningar, vara bryggan mellan verksamheten och IT/leverantören


Många av de förändringar vi har framför oss innebär att våra medarbetare behöver ställa om till nya eller förändrade arbetssätt. Din roll kräver därför en förmåga att förklara det tekniskt svåra på ett begripligt sätt för övriga inom bolaget.

Vem är du?
Vi söker dig med en relevant universitetsutbildning inom systemvetenskap, applikationsdesign eller motsvarande. Du har minst tre, gärna fem års erfarenhet av en liknande roll, t ex produktägare, systemförvaltare eller verksamhetsutvecklare

Du har erfarenhet av blandade arkitekturer bestående av både egen drift och molnlösningar. Du ser till helheten och hittar lösningar i linje med verksamhetens behov och långsiktiga plan och kan djupdyka i detaljer vid behov.

Vidare har du:

- Bred erfarenhet av processorienterade arbetssätt, strategiskt IT-arbete och digitalisering.
- Erfarenhet av att jobba med agila arbetssätt
- Projektledarerfarenhet och vana av förändringsledning
- God kommunikationsförmåga, är en lagspelare som trivs både med att jobba både i team och självständigt
- Förmåga att tänka nytt och fokusera på det som skapar värde, är flexibel och resultatorienterad samt leveranssäker


Det är meriterande om du jobbat i projekt som infört lösningar inom IoT, RPA/ automatisering, AI eller datadrivet/beslutsstöd.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Heltid
Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse

Krav
Relevant akademisk universitetsutbildning inom systemvetenskap, applikationsdesign eller motsvarande
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Nyfiken??
Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta IT- och digitaliseringschef Åsa Engström, 018-727 34 05, eller HR Generalist Yasmine Hollsten, 018-727 36 07. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-10-17. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya förvaltare?

Ansök    Sep 27    Uppsalahem AB    Fastighetsförvaltare
Ditt uppdrag hos oss Nu har du möjlighet att jobba i ett av Uppsala mest spännande och utvecklingsrika område, nämligen Uppsalahems södra distrikt. Som fastighetsförvaltare hos oss ansvarar du för ca 1500 lägenheter och har det totala fastighetsägaransvaret för allt som sker i ditt fastighetsbestånd. Det är en omväxlande roll med stort ansvar där din arbetsdag innehåller både kundkontakter, strategiskt samt operativt arbete. Du kommer att bli en del av et... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu har du möjlighet att jobba i ett av Uppsala mest spännande och utvecklingsrika område, nämligen Uppsalahems södra distrikt.

Som fastighetsförvaltare hos oss ansvarar du för ca 1500 lägenheter och har det totala fastighetsägaransvaret för allt som sker i ditt fastighetsbestånd. Det är en omväxlande roll med stort ansvar där din arbetsdag innehåller både kundkontakter, strategiskt samt operativt arbete. Du kommer att bli en del av ett team med starkt engagemang, stort driv och en vilja att göra det bästa för våra hyresgäster.

Ditt team består av förvaltningsassistenter och fastighetstekniker och i ditt uppdrag ingår att fördela och leda det dagliga arbetet samt ha regelbundna avstämningar/uppföljningar både enskilt och i grupp. Tillsammans i teamet följer ni hyresgästerna under hela hyrescykeln. Nöjda hyresgäster är viktigt för oss och vi strävar alltid efter att göra det lilla extra.

Du ansvarar för den ekonomiska, hållbara och tekniska utvecklingen och ser till att ditt förvaltningsområde uppfyller de krav som är ställda, både på kort och lång sikt. En stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera och bygga relationer till våra hyresgäster, entreprenörer, kollegor och övriga externa intressenter.

Vem är du?
Vi söker dig som har:

- Universitetsutbildning inom tex. inom bygg och fastighet, fastighetsekonomi/förvaltning eller samhällsbyggnad
- Några års arbetslivserfarenhet inom området
- Stort intresse för tekniska, ekonomiska och kundrelaterade frågor och brinner för service


Har du kunskaper inom fastighetsjuridik och entreprenadjuridik och-/eller om du har arbetet i fastighetssystem såsom t ex Insikt eller Xpand är det meriterande. Talar du dessutom flera olika språk är det ett plus.

Då du arbetar med flera pågående ärenden samtidigt, ser vi att du har ett sinne för ordning och detaljer, är strukturerad, självständig och snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter. Problemlösning är en naturlig del av din arbetsdag och genom kreativitet och målmedvetenhet hittar du bra lösningar.

Du är kommunikativ, duktig på att samarbeta och bra på att möta människor såväl kunder som kollegor och andra samarbetspartners. För att trivas i rollen som förvaltare hos oss bör du även ha ett stort intresse och engagemang för sociala frågor då vi arbetar aktivt för att ge våra hyresgäster ett tryggt och säkert boende

Vi är Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Heltid
Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse

Krav
Akademisk relevant examen, tex. inom bygg och fastighet, fastighetsekonomi/förvaltning, samhällsbyggnad eller likvärdigt
B-körkort
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta Fastighetschef Therese Berg, 018-726 03 40 eller HR Generalist Yasmine Hollsten, 018-727 36 07. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-10-10. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya trainee inom IT- och digitalisering eller förvaltn...

Ansök    Sep 17    Uppsalahem AB    Fastighetsförvaltare
Är du nyutexaminerad och vill rivstarta din karriär genom ett traineeår på Uppsalahem? Vi är Uppsalas ledande bostadsbolag, totalt har nästan 30 000 Uppsalabor sin bostad hos oss i områden runt om i Uppsala. Sedan 1946 har vi byggt fler än 25 000 bostäder och är en av Uppsalas största byggherrar. Vi har hem för olika, hem för stora och små, dagdrömmare, tv-tittare, nagelbitare, blöjbärare och för dig med gröna fingrar. Som bostadsföretag är Uppsalahem en ... Visa mer
Är du nyutexaminerad och vill rivstarta din karriär genom ett traineeår på Uppsalahem? Vi är Uppsalas ledande bostadsbolag, totalt har nästan 30 000 Uppsalabor sin bostad hos oss i områden runt om i Uppsala. Sedan 1946 har vi byggt fler än 25 000 bostäder och är en av Uppsalas största byggherrar. Vi har hem för olika, hem för stora och små, dagdrömmare, tv-tittare, nagelbitare, blöjbärare och för dig med gröna fingrar.

Som bostadsföretag är Uppsalahem en viktig del i Uppsalas expansiva och spännande utveckling där det händer mycket. Tillsammans med oss får du möjlighet att påverka Uppsalas stadsbild nu och för framtiden. Våra ambitioner är höga och siktet är inställt på att bli Sveriges bästa bostadsbolag!

Om traineeåret
Som trainee skolas du in i en kvalificerad roll där du får arbeta nära engagerade kollegor på det som blir din hemmaavdelning. Du deltar i Sveriges Allmännyttas traineeprogram som består av fem moduler. Parallellt med detta deltar du i vårt eget interna program, där du får en god förståelse för hela bolaget och vårt uppdrag.

Du får en engagerad handledare som coachar, agerar bollplank och delar med sig av sin kunskap. Kort sagt, det är en riktigt rolig chans för dig som tycker om att ta ansvar och vill nå en framtida nyckelroll. Traineetjänsterna startar i februari 2022 och löper på under ett år. Genom traineeprogrammet lägger du även grunden till ett fantastiskt kontaktnät runt om på flera andra allmännyttiga bostadsbolag.

IT och digitalisering:
IT- och digitalisering har självklart en ledande roll i bolagets digitala utveckling. Där får du vara med och påverka bolagets framtida arbetssätt och digitala verktyg. Du kommer att få arbeta nära vår it-och digitaliseringschef med att implementera ett datadrivet arbetssätt för att bättre kunna följa upp och fatta verksamhetsbeslut.

Exempel på övriga tänkbara arbetsuppgifter kan vara:

- Leda utvecklingsprojekt inom datadrivet beslutsfattande och inspirera våra medarbetare
- Jobba nära vårt utvecklingsteam som skapar nya e-tjänster och agilt utvecklar vår app
- Analysera/observera för att komma med förslag på hur vi kan utveckla vårt It- och digitaliseringsarbete
- Öka den digitala kompetensen i bolaget


Förvaltartrainee med fokus på bosociala frågor:
Som fastighetsförvaltare har du det totala fastighetsägaransvaret för allt som sker i dina områden. Det är en omväxlande roll med stort ansvar där en arbetsdag innehåller både kundkontakter, strategiskt samt operativt arbete. Förvaltaren ansvarar för den ekonomiska, hållbara och tekniska utvecklingen och ser till att förvaltningsområdet uppfyller både kundernas och bolagets krav.

På Uppsalahems Södra distrikt får du fördjupa dig i förvaltarrollen och utveckla vårt arbete inom social hållbarhet. Du arbetar nära vår fastighetschef och distriktets förvaltare. Du kommer att få utveckla och utvärdera arbetsmetoder som handlar om trivsel, trygghet och hyresgästengagemang.

Exempel på övriga tänkbara arbetsuppgifter kan vara:


- Projekt inom beteendeförändring i exempelvis tvättstugor och miljöhus.
- Utveckla metoder för en ökad hyresgästdialog
- Starta upp stadsodling och andra trivselprojekt


Vem är du?
Vi söker dig som är nyutexaminerad och är i början på din karriär. Du har en relevant akademisk utbildning inom området och längtar efter att starta din karriär inom en spännande bransch. Vi tror att du även har ett stort intresse för samhällsfrågor och vill lära dig mer om bostadsbranschen! Att vara trainee på Uppsalahem innebär att du dagligen får arbeta med utvecklande och utmanande arbetsuppgifter.

Tjänsten passar dig som är driven, lösningsorienterad, nyfiken och har förmågan att se till helheten. Vi värdesätter innovation, engagemang och det är vi tillsammans som gör skillnad.

Vi erbjuder en arbetsplats med flexibilitet, bra förmåner och med hållbarhet, trivsel och innovation i fokus. B-körkort är ett krav då du kommer röra dig runt i våra områden.

Övrig info
Tjänsten är en ettårig projektanställning med start i januari 2022. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Åsa Engström, It- och digitaliseringschef, tel. 018-727 34 05, Therese Berg, Fastighetschef, tel. 018-727 03 40 eller Yasmine Hollsten, HR Generalist, tel. 018-727 36 07.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast 2021-10-18.

Ansökan
Vill du förstå mer om vilka vi är och ansöka så gör du det via Uppsalahems karriärsida https://xn--karrir-fua.uppsalahem.se/.

Läs mer om traineeprogrammet på: https://www.sverigesallmannytta.se/allmannyttan/karriar/allmannyttans-traineeprogram/ Visa mindre

Är du Uppsalahems nya Servicesnickare?

Ansök    Sep 18    Uppsalahem AB    Träarbetare/Snickare
Ditt uppdrag hos oss Som servicesnickare får du ett fritt och kreativt yrke där du jobbar med service och reparation av våra fastigheter för att skapa trygga och trivsamma boenden för Uppsalahems hyresgäster. Arbetsuppgifterna är varierande och du arbetar till exempel med felavhjälpande och förebyggande underhåll, mindre anpassningar och reparationer i våra lägenheter, allmänna utrymmen och utvändiga byggnadsdelar. Du har ett nära samarbete med övriga koll... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som servicesnickare får du ett fritt och kreativt yrke där du jobbar med service och reparation av våra fastigheter för att skapa trygga och trivsamma boenden för Uppsalahems hyresgäster. Arbetsuppgifterna är varierande och du arbetar till exempel med felavhjälpande och förebyggande underhåll, mindre anpassningar och reparationer i våra lägenheter, allmänna utrymmen och utvändiga byggnadsdelar. Du har ett nära samarbete med övriga kollegor (fastighetstekniker, förvaltningsassistenter, förvaltare och fastighetsarbetare).

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- utföra snickeriarbeten inom underhållsprojekt och felanmälningar via arbetsorder
- mängdberäkna och beställa material
- felsöka och rondera i fastigheter i förebyggande syfte.


Vår gemensamma uppgift är att skapa en god relation till våra kunder och se till att vi levererar service i toppklass. Det innebär att du vid behov även hjälper till med snöskottning och uppgifter vid in- och utflyttningar vid månadsskiften.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och yrkesbevis med inriktning mot snickeri, bygg och/eller fastighetsteknik samt flera års erfarenhet av snickeriarbete.

Du är lösningsorienterad, effektiv och strukturerad i ditt arbetssätt. Då du utför dina arbetsuppgifter i våra hyresgästers hem är det av största vikt att du har respekt för människors integritet, är förtroendeingivande och kan anpassa dig till olika situationer. Du trivs med att samarbeta nära dina kollegor men kan även arbeta självständigt. För dig är det viktigt att våra hyresgäster är i fokus och du arbetar aktivt för att hålla en hög servicenivå. B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Du har även vana av att arbeta med IT-stöd i ditt arbete.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

ÖVRIGT
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

NYFIKEN?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta arbetsledare Tarmo haapala, 018-727 35 09 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-08-07. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya elektriker?

Ditt uppdrag hos oss Som serviceelektriker har du goda möjligheter att själv utforma din arbetsdag. I rollen arbetar du självständigt i hyresgästernas hem och i våra lokaler. Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bland annat service, underhåll, reparationer, och installationer i våra fastigheter. Rollen omfattar daglig kundkontakt därför ser vi att du är kommunikativ och duktig på att bygga goda relationer. Dina arbetsorder får du genom vårt är... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som serviceelektriker har du goda möjligheter att själv utforma din arbetsdag. I rollen arbetar du självständigt i hyresgästernas hem och i våra lokaler. Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bland annat service, underhåll, reparationer, och installationer i våra fastigheter. Rollen omfattar daglig kundkontakt därför ser vi att du är kommunikativ och duktig på att bygga goda relationer. Dina arbetsorder får du genom vårt ärendesystem direkt in i din telefon/surfplatta. Din tjänst är inom avdelningen Bostadsservice, Uppsalahems interna specialistavdelning, som servar hyresgästerna när det uppstår något fel samt hanterar driftsfrågor och underhåll.

Vem är du?
Vi söker dig som:

- har minst en avslutad gymnasial utbildning inom el.
- har ett ECY-certifikat.
- har några års erfarenhet av arbete som elektriker.
- behärskar svenska flytande i tal och skrift.
- har B-körkort.


Som elektriker har du en hög kunskap om elteknik och som person värderar du säkerhetsrutiner högt. Du utstrålar glädje, engagemang och empati i kundmötet och förstår värdet av att sätta våra hyresgäster i fokus. Du trivs med att samarbeta nära dina kollegor men du kan även arbeta självständigt.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående
Arbetstider: Vardagar 07.00 - 16.00.

Nyfiken?
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna arbetsledare Darren Annett tel. 0187273430 eller HR Generalist Hanna Sjöberg tel. 0187273778. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är 2021-10-11 Visa mindre

Uppsalahem söker nya fastighetsarbetare för yttre skötsel!

Ditt uppdrag hos oss Ta chansen och sök tjänsten som fastighetsarbetare på Uppsalahem där du får möjlighet att bidra till våra hyresgästers trivsel! Vi söker två nya kollegor, en tillsvidareanställning och ett vikariat. Som fastighetsarbetare arbetar du med förvaltning och underhåll av utemiljöer som exempelvis skötsel av grönytor, beskäring av buskar och växter, snöröjning samt sophantering. Det innebär att du dagligen använder trädgårdsmaskiner i ditt ar... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Ta chansen och sök tjänsten som fastighetsarbetare på Uppsalahem där du får möjlighet att bidra till våra hyresgästers trivsel! Vi söker två nya kollegor, en tillsvidareanställning och ett vikariat. Som fastighetsarbetare arbetar du med förvaltning och underhåll av utemiljöer som exempelvis skötsel av grönytor, beskäring av buskar och växter, snöröjning samt sophantering. Det innebär att du dagligen använder trädgårdsmaskiner i ditt arbete.

I din roll ansvarar du för ett eller flera bostadsområden och det ger dig stor frihet att på egen hand planera ditt arbete. Du arbetar oftast självständigt men du är en del av ett arbetslag och ibland hjälps vi åt med varandras områden. Även inre skötsel av trapphus, soprum och allmänna ytor kan förkomma i arbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning, gärna inom park/trädgård eller fastighetsskötsel. Du har tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter och är van att köra och använda maskiner.

Som fastighetsarbetare kommer du vara Uppsalahems ansikte utåt. Det är därför viktigt att du har en hög servicenivå och förmågan att se och möta våra hyresgästers behov. Vi ser att du är plikttrogen och tar ditt uppdrag på allvar.

Vi är Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Krav
Avslutad gymnasial utbildning
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre 07.00 - 16.00
Anställningsform: En tillsvidareanställning och ett vikariat fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning.
Start: Omgående

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta arbetsledare Johan Hedblom, [email protected] (https://kvarteret.uppsalahem.se/my/[email protected]) eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] (mailto:[email protected]). Vi gör löpande urval och intervjuer och om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-09-09. Visa mindre

Uppsalahem söker drifttekniker!

Ansök    Aug 21    Uppsalahem AB    Styr- och reglertekniker
Ditt uppdrag hos oss Uppsalahem står inför en spännande utvecklingsfas där driftavdelningens arbete är ett av våra fokusområden. Vi utökar nu vår avdelning med en drifttekniker för att kunna möta framtidens krav på både miljö och energibesparingar samt nå vårt mål att bli Sveriges bästa bostadsbolag. Vi söker även en drifttekniker för visstidsanställning under ca sex månader. Som drifttekniker har du expertkunskap om företagets anläggningar och jobbar för... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Uppsalahem står inför en spännande utvecklingsfas där driftavdelningens arbete är ett av våra fokusområden. Vi utökar nu vår avdelning med en drifttekniker för att kunna möta framtidens krav på både miljö och energibesparingar samt nå vårt mål att bli Sveriges bästa bostadsbolag. Vi söker även en drifttekniker för visstidsanställning under ca sex månader.

Som drifttekniker har du expertkunskap om företagets anläggningar och jobbar förebyggande med underhåll av värme och ventilation. Hållbarhet är en angelägen fråga på Uppsalahem och vi satsar mycket på ny miljö- och energiteknik, vi har t.ex. en av nordens största solcellsfasader för flerbostadshus.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Utreda avvikelser i energi och vattenförbrukningar
- Ansvara för felsökning och reparation vid larm
- Underhåll och optimering av värme och ventilationsinstallationer
- Ansvara för ett av Uppsalahems områden med att identifiera energi- och vattenbesparande åtgärder
- Utföra service samt övervaka driften av våra installationer
- Vara delaktig i och även kunna driva mindre projekt
- Ansvara för kontroll och det tekniska arbetet i våra fastigheter
Vem är du?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för energifrågor och som har en eftergymnasial utbildning inom driftteknik från yrkeshögskola eller universitet. Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet av driftteknik och fastighetstekniska system.

Rollen passar dig som är strukturerad, ansvarstagande och har ett problemlösningsorienterat arbetssätt. Du trivs med att arbeta självständigt och samarbetar gärna när det behövs. Då tjänsten även innebär kontakt med våra hyresgäster har du en god förmåga att kommunicera samt leverera service gentemot våra hyresgäster. Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Heltid
1 st. Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse
1 st. visstidsanställning under ca sex månader med start omgående

Krav
Eftergymnasial utbildning inom driftteknik från yrkeshögskola eller universitet
Några års arbetslivserfarenhet av driftteknik och fastighetstekniska system
B-körkort
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta då gärna driftchef Björne Gustafsson, [email protected], tfn: 018-727 37 93 eller HR Hanna Sjöberg, han[email protected], tfn: 018-727 37 78. Vi gör löpande urval och intervjuer och om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-09-12. Visa mindre

Uppsalahem söker Arkivarie som brinner för digital informationshantering

Ansök    Sep 17    Uppsalahem AB    Arkivassistent
Ditt uppdrag hos oss Uppsalahem är inne i en spännande digitaliseringsfas där du som arkivarie har en viktig roll såväl strategiskt som operativt. Du tillhör IT- och digitaliseringsavdelningen men är hela organisationens rådgivare i arkivfrågor samtidigt som du är den naturliga kontakten mellan oss och Uppsalas stadsarkiv, du representerar även Uppsalahem i relevanta kommunövergripande forum. Arkivarie inom informationshantering är en ny roll på Uppsalahe... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Uppsalahem är inne i en spännande digitaliseringsfas där du som arkivarie har en viktig roll såväl strategiskt som operativt. Du tillhör IT- och digitaliseringsavdelningen men är hela organisationens rådgivare i arkivfrågor samtidigt som du är den naturliga kontakten mellan oss och Uppsalas stadsarkiv, du representerar även Uppsalahem i relevanta kommunövergripande forum.

Arkivarie inom informationshantering är en ny roll på Uppsalahem och här får du chansen att vara med och bygga upp funktionen från grunden. Du kommer att arbeta som produktägare för vårt nya ärendehanteringssystem och säkerställa att systemet lever upp till våra krav, på kort och lång sikt. Utöver att ansvara för våra arkiv kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

- leda arbetet i vår informationsförvaltningsgrupp.
- utarbeta strategier för en långsiktig digital informationshantering.
- bidra med expertkunskaper i bolagets digitala utveckling.
- vidareutveckla och digitalisera våra processer inom arkivredovisning.
- ta fram styrdokument för respektive process avseende informationshantering och dokumentera de förändringar som görs.
- göra bevarande- och gallringsutredningar.
- genomföra sekretessbedömningar och hantera utlämnanden av allmänna handlingar.
- ge råd, upplysningar och hålla intern utbildning inom området arkiv och offentlighet- och sekretess.


Vem är du?
Du har bred erfarenhet av processorienterade arbetssätt och digitalisering. I din roll trivs du som bäst när du jobba med många intressenter, både interna och externa, där din förmåga att samarbeta och kommunicera kommer till sin rätt. Du jobbar gärna självständigt men är också bra på att jobba i team där du är drivande i arbetet och bidrar till en god gemenskap med positiv stämning. Självklart har du ett intresse för förändrings- och utvecklingsarbete.

För att lyckas i rollen krävs att du ser möjligheter med digitala lösningar. Många av de förändringar vi har framför oss innebär att våra medarbetare behöver ställa om till nya eller förändrade arbetssätt, vilket kräver att du är pedagogisk och har förmågan att få med dig medarbetare i förändringen.

Vi söker dig som har:

- en akademisk examen i arkivvetenskap, informationsvetenskap eller annan liknande utbildning
- minst tre år erfarenhet av att ha arbetat med digital informationshantering i någon likande roll, gärna inom offentlig verksamhet
- kunskaper om de lagar och förordningar som styr informationshantering inom offentlig förvaltning.


Har du dessutom erfarenhet av projektledning eller BIM-arbete är det starkt meriterande.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen:
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Enligt överenskommelse

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta IT- och digitaliseringschef Åsa Engström, 018?727 34 05 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018 727 3778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-10-15. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya produktägare för vårt fastighetssystem?

Ansök    Jul 13    Uppsalahem AB    Systemförvaltare
Uppsalahem är inne i en spännande utvecklingsresa med målet att bli Sveriges bästa bostadsbolag. Nu förstärker vi organisationen och söker en utvecklingsinriktad produktägare för vårt fastighetssystem tillika vårt digitala nav som spelar en central roll i vår digitala utveckling. Om tjänsten I rollen som produktägare arbetar du med att utveckla och förvalta vårt fastighetssystem som rymmer all information om våra fastigheter, lägenheter och hyresgäster. I... Visa mer
Uppsalahem är inne i en spännande utvecklingsresa med målet att bli Sveriges bästa bostadsbolag. Nu förstärker vi organisationen och söker en utvecklingsinriktad produktägare för vårt fastighetssystem tillika vårt digitala nav som spelar en central roll i vår digitala utveckling.

Om tjänsten
I rollen som produktägare arbetar du med att utveckla och förvalta vårt fastighetssystem som rymmer all information om våra fastigheter, lägenheter och hyresgäster. I systemet hanteras allt från fel- och ärendehantering till ekonomiflöden. Du ansvarar för övergripande planering, backlogg och uppföljning för att säkerställa att systemet mår bra och ger bolaget bästa möjliga nytta.

Fastighetssystemet ligger också till grund för vår grymma boende-app som möjliggör för våra hyresgäster att utföra flera av sina boendeärenden direkt i mobilen. Deras trivsel är vår högsta prioritet och det är därför viktigt att du även ser hyresgästerna som en målgrupp i ditt arbete.

Rollen tillhör IT- och digitaliseringsavdelningen, men du kommer att arbeta nära hela bolaget för att kunna fånga upp förbättringsmöjligheter, ge support och vid behov genomföra utbildningar.

I arbetsuppgifterna ingår även:

- Planera och leda utvecklingsinitiativ, stora som små
- Ha den löpande dialogen med leverantörer kring daglig drift samt pågående och kommande utvecklingsinitiativ
- Säkerställa att systemet uppfyller legala krav
- Utbilda medarbetare inom systemet, både genom direkta användarutbildningar men också genom att ta fram lathundar och instruktionsfilmer.


Vem är du?
Vi söker en positiv lagspelare som besitter god kommunikativ förmåga och har ett öga för utvecklingsmöjligheter och problemlösning. Du gillar att vara bryggan mellan verksamheten och IT/leverantören och har förmågan att förklara det tekniskt avancerade på ett begripligt sätt. Då du arbetar med flera pågående projekt samtidigt ser vi att du har ett sinne för struktur, är ordningsam och effektivt kan växla mellan arbetsuppgifter. Du trivs både med att jobba i team och självständigt, är flexibel och resultatorienterad samt leveranssäker.

Vi söker dig som har:

- Relevant akademisk utbildning, tex inom systemvetenskap, applikationsdesign eller annan motsvarande utbildning inom IT

- Minst tre års erfarenhet av en liknande roll som produktägare, Business analyst eller likvärdig roll
- Erfarenhet av arbete i fastighetssystem
- Erfarenhet av agila arbetssätt
- Projektledarerfarenhet och vana att driva förändringsprocesser
- God förmåga att kommunicera på svenska och engelska
- B-körkort


Har du tidigare erfarenhet av att jobba som exempelvis kravanalytiker, processägare, processpecialist, produktutvecklare eller affärsutvecklare är det meriterande.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter.

Om anställningen
Heltid
Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse

Nyfiken??
Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta IT- och digitaliseringschef Åsa Engström, (mailto:[email protected]) eller HR Generalist Yasmine Hollsten, (mailto:[email protected]) Vi gör löpande urval och intervjuer, om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Vi ber om överseende för något längre svarstider pga. semestertider. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-08-15. Visa mindre

Är du Uppsalahems nästa lokalvårdare?

Ansök    Aug 19    Uppsalahem AB    Städare/Lokalvårdare
Ditt uppdrag hos oss Nu har du möjlighet att jobba som lokalvårdare på en av Uppsalas bästa arbetsplatser! Som lokalvårdare på Uppsalahem är du en av dem som arbetar närmast kunden. Du gillar att möta människor och utstrålar glädje i kundmötet. Du bidrar till våra hyresgästers trivsel genom att hålla våra fastigheters gemensamhetsutrymmen rena och välskötta. Arbetsuppgifterna innebär städning av exempelvis trapphus, tvättstugor och källargångar. I din roll... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu har du möjlighet att jobba som lokalvårdare på en av Uppsalas bästa arbetsplatser! Som lokalvårdare på Uppsalahem är du en av dem som arbetar närmast kunden. Du gillar att möta människor och utstrålar glädje i kundmötet. Du bidrar till våra hyresgästers trivsel genom att hålla våra fastigheters gemensamhetsutrymmen rena och välskötta. Arbetsuppgifterna innebär städning av exempelvis trapphus, tvättstugor och källargångar. I din roll ansvarar du för ett eller flera bostadsområden och det ger dig stor frihet att på egen hand planera ditt arbete. Du arbetar oftast självständigt men du är en del av ett tight team och ibland hjälps vi åt med varandras områden.

Vem är du?
Vi söker vi dig som har en avslutad gymnasial utbildning och som har tidigare erfarenhet av lokalvårdsarbete. Har du dessutom genomfört utbildningar inom området är det meriterande.

Då du kommer ha kontakt med våra hyresgäster vill vi att du är bra på att kommunicera och visa engagemang och empati. Du är noggrann och ansvarstagande och kan självständigt se vilket arbete som bör utföras.

Vi är Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Krav
Avslutad gymnasial utbildning
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre 07.00 - 16.00
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta arbetsledare Stefan Henningsson, [email protected] (https://kvarteret.uppsalahem.se/my/[email protected]) eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] (mailto:[email protected]). Vi gör löpande urval och intervjuer och om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-09-09. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya arbetsledare?

Ansök    Jul 6    Uppsalahem AB    Parkchef
Ditt uppdrag hos oss Som chef för fastighetsskötsel ansvarar du för att utveckla, planera och följa upp det dagliga arbetet för ditt team som arbetar med att hålla snyggt i gårdsmiljöer och trapphus. Du visualiserar förvaltningens övergripande mål så att varje enskild medarbetare känner delaktighet och kan se vikten av sina insatser. Det är du som ger dina 12 medarbetare förutsättningar att växa och känna stolthet och arbetsglädje. Tillsammans möjliggör ni... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som chef för fastighetsskötsel ansvarar du för att utveckla, planera och följa upp det dagliga arbetet för ditt team som arbetar med att hålla snyggt i gårdsmiljöer och trapphus. Du visualiserar förvaltningens övergripande mål så att varje enskild medarbetare känner delaktighet och kan se vikten av sina insatser. Det är du som ger dina 12 medarbetare förutsättningar att växa och känna stolthet och arbetsglädje. Tillsammans möjliggör ni att varje hyresgäst ska känna sig trygg och ha en utemiljö de vill vistas i.

Du ingår i distriktets ledningsgrupp tillsammans med fastighetschef samt förvaltare och förväntas ta ett gemensamt ansvar för distriktets utveckling med hög kundnöjdhet och hållbar ekonomi som främsta mål. Tillsammans med övriga chefer inom förvaltningen driver du utvecklingsprojekt inom skötseln så att vi på Uppsalahem alltid ligger i framkant när det gäller att skapa trivsamma boendemiljöer för våra hyresgäster.

I arbetsuppgifterna ingår även:

- Arbetsmiljöansvar
- Personalansvar
- Budget och resultat
- Måluppfyllnad inom ekonomi-, kund- och medarbetarnöjdhet
- Nätverka och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt


Vem är du?
Som lägst har du en avslutad gymnasieutbildning men vi ser gärna att du studerat vidare inom lämpligt område. Ledarskap är viktigt för oss och som chef är du en förebild och trygg i din roll. Du är social och kommunikativ med förmågan att skapa en öppen och förtroendefull dialog. Samtidigt är du en nyfiken, modig och driven ledare som arbetar på ett inkluderande sätt. Du är en solklar bärare av bolagets värderingar som du lever och arbetar efter.

Du är servicemedveten och har lätt för att planera och organisera ditt arbete och har alltid blicken framåt. För oss är utveckling viktigt, därför är vi på jakt efter just dig som ständigt eftersträvar att våra bostadsområden ska ha ”det lilla extra” och som gärna har intresse och känsla för växtlighet. Har du även en utbildning inom trädgård eller lokalvård är det meriterande.

Du har bred administrativ kompetens med god datorvana och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för sociala frågor då vi arbetar aktivt för att ge våra hyresgäster ett tryggt och säkert boende.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Heltid
Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse

Krav
Lägst gymnasial utbildning
Några års arbetslivserfarenhet i rollen som ledare
B-körkort
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta då gärna Fastighetschef Björn Eriksson, [email protected] eller HR Generalist Yasmine Hollsten, [email protected] Vi gör löpande urval och intervjuer och om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Vi ber om överseende med att återkoppling kan dröja pga. semestertider. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-07-31. Visa mindre

VVS-ingenjör till Uppsalahem

Ansök    Jun 18    Uppsalahem AB    VVS-ingenjör
Ditt uppdrag hos oss Nu har du chansen att söka tjänsten som installationssakkunnig VVS-ingenjör på Uppsalahem där du erbjuds en varierad vardag med kunder och myndigheter som viktiga kontaktytor. Du arbetar i flera projekt samtidigt och tillsammans med projektledarna ser du till att varje projekt mynnar ut i hållbara och lönsamma lösningar för Uppsalahem. Du har ett övergripande ansvar för att bevaka företagets krav och strategier gällande energi-, VVS oc... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu har du chansen att söka tjänsten som installationssakkunnig VVS-ingenjör på Uppsalahem där du erbjuds en varierad vardag med kunder och myndigheter som viktiga kontaktytor. Du arbetar i flera projekt samtidigt och tillsammans med projektledarna ser du till att varje projekt mynnar ut i hållbara och lönsamma lösningar för Uppsalahem. Du har ett övergripande ansvar för att bevaka företagets krav och strategier gällande energi-, VVS och andra teknikfrågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- ansvara för att Uppsalahems nyproduktion uppfyller gällande energikrav och har ett energiprogram i enlighet med SVEBY.
- hålla dig uppdaterad i frågor som avser ny teknik och nya material inom dina ansvarsområden samt kontinuerligt verka för att uppdatera materialval och metoder.
- ansvara för att samordna, uppdatera och kommunicera rambeskrivningar.
- utföra konstruktionsberäkningar, upprätta kalkyler, skaffa nödvändiga tillstånd och samordna de interna och externa delar som behövs vid kommande projekteringar.
- utföra tekniska utredningar, formulera rapporter och utarbeta analyser.
- ansvara för att under garantitiden bevaka och följa upp att genomförda projekt uppfyller nödvändiga energistandards.
- i alla projekt utreda förutsättningar och affärsmässighet för komplettering med lokalt förnybar energiproduktion och energilagring.


Vem är du?
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom VVS, installation, teknik eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet från installationsbranschen där du både har arbetat operativt samt med frågor av strategisk karaktär. Du är den person som övriga kollegor vänder sig till i VVS- och elfrågor. Vidare ser vi att du har erfarenhet av projekt där regler och lagar är en del av vardagen. B-körkort är ett krav.

Som person har du har lätt för att utrycka dig i tal och skrift i såväl svenska som engelska och räds inte att arbeta med digitala verktyg. Du är analytiskt lagd och har förmågan att se samband av orsak och verkan. Du visar intresse och engagemang inför dina åtaganden och tar egna initiativ.

Vi är Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta tf Chef Underhåll Lars Gustafsson, 0187273178 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-07-14. Visa mindre

Uppsalahem söker ny förvaltningsassistent!

Ansök    Jun 2    Uppsalahem AB    Förvaltningsassistent
Ditt uppdrag hos oss Vi är Uppsalas ledade bostadsbolag! Med vår målinriktade förvaltning skapar vi trygga miljöer där många vill bo. Till vårt Västra distrikt söker vi en engagerad förvaltningsassistent med framåtanda. Du blir en del av ett av Uppsalahems förvaltningsteam vilka ansvarar för att på affärsmässig grund och med hög kompetens förvalta en del av våra fastigheter. Tillsammans med kollegorna i förvaltningsteamet och på distriktet hanterar du admi... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Vi är Uppsalas ledade bostadsbolag! Med vår målinriktade förvaltning skapar vi trygga miljöer där många vill bo. Till vårt Västra distrikt söker vi en engagerad förvaltningsassistent med framåtanda. Du blir en del av ett av Uppsalahems förvaltningsteam vilka ansvarar för att på affärsmässig grund och med hög kompetens förvalta en del av våra fastigheter. Tillsammans med kollegorna i förvaltningsteamet och på distriktet hanterar du administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter, samt allt som berör hyresgästen från besiktning och uthyrning till övriga löpande ärenden under hyrescykeln. Du arbetar även förebyggande med trygghetsfrågor och har en bra kommunikation med våra hyresgäster.

Vem är du?
Vi söker dig som har en avslutad högskoleförberedande gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, ekonomi, juridik eller kommunikation är det meriterande.

En stor del av arbetet handlar om att kommunicera och bygga relationer till våra hyresgäster, entreprenörer och övriga medarbetare på Uppsalahem. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad, kommunikativ och duktig på att samarbeta. Då du arbetar med flera pågående ärenden samtidigt, ser vi att du har ett sinne för ordning, är strukturerad och snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Om anställningen
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

Krav
Gymnasial högskoleförberedande utbildning
B-körkort
Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta Fastighetschef Björn Eriksson, 018-727 34 04 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-06-23. Visa mindre

Är du Uppsalahems nästa projektledare?

Ditt uppdrag hos oss Nu söker vi dig som vill vara med och lägga grunden till ett bättre liv för våra hyresgäster genom att skapa attraktiva boenden och hållbara livsmiljöer i Uppsala. Som projektledare på Uppsalahem arbetar du med att leda och driva renoverings- och underhållsprojekt. Du ansvarar för att hålla ihop hela processen från planeringsstadiet till fullt färdigt projekt och leder projektgruppen i dess arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: ... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu söker vi dig som vill vara med och lägga grunden till ett bättre liv för våra hyresgäster genom att skapa attraktiva boenden och hållbara livsmiljöer i Uppsala. Som projektledare på Uppsalahem arbetar du med att leda och driva renoverings- och underhållsprojekt. Du ansvarar för att hålla ihop hela processen från planeringsstadiet till fullt färdigt projekt och leder projektgruppen i dess arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Planera och leda flera projekt samtidigt
- Samordna personal, såväl interna som externa resurser
- Ansvara för projektstyrning mot fastställda kvalitets-, ekonomi och tidsramar
- Samverka med externa och interna aktörer, myndigheter och organisationer
- Arbeta i enlighet med Uppsalahems framtagna projektprocess och samtidigt vara med och bidra med utveckling av processer och tillvägagångssätt
- Delta i upphandlingar inför renoverings- och underhållsprojekt i samarbete med Uppsalahems inköpsenhet och projektchefer


Vem är du?
Vi söker dig som utstrålar entusiasm och engagemang i ditt arbete. Du gillar idén att få vara med från start till mål och som med ett analytiskt öga utvärderar och förbättringar ditt arbete. Som person har du förmåga att locka fram det bästa hos dina medarbetare och med fokus på såväl teori som praktik skapar du framgångsrika team. Då du arbetar med flera pågående projekt samtidigt ser vi att du har ett sinne för ordning, är strukturerad och har lätt för att snabbt växla mellan arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har

- en relevant akademisk examen inom bygg-eller fastighetsbranschen eller motsvarande
- minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom projektledning
- B-körkort
- mycket god kunskap i svenska med förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift


Har du dessutom erfarenhet av att arbeta för allmännyttan är det ett plus.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Om anställningen
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta tf Chef Underhåll Lars Gustafsson, 0187273178 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-07-08. Visa mindre

Uppsalahem söker ny servicesnickare!

Ansök    Jun 1    Uppsalahem AB    Träarbetare/Snickare
Ditt uppdrag hos oss Som servicesnickare på Uppsalahem arbetar du med service och reparation av fastigheter för att skapa trygga och trivsamma boenden för våra hyresgäster. Arbetsuppgifterna är varierande och du arbetar till exempel med felavhjälpande och förebyggande underhåll, mindre anpassningar och reparationer i våra lägenheter, allmänna utrymmen och utvändiga byggnadsdelar. Du har ett nära samarbete med övriga kollegor (fastighetstekniker, förvaltnin... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som servicesnickare på Uppsalahem arbetar du med service och reparation av fastigheter för att skapa trygga och trivsamma boenden för våra hyresgäster. Arbetsuppgifterna är varierande och du arbetar till exempel med felavhjälpande och förebyggande underhåll, mindre anpassningar och reparationer i våra lägenheter, allmänna utrymmen och utvändiga byggnadsdelar. Du har ett nära samarbete med övriga kollegor (fastighetstekniker, förvaltningsassistenter, förvaltare och fastighetsarbetare).

I rollen ingår bland annat:

- utföra snickeriarbeten inom underhållsprojekt och felanmälningar via arbetsorder
- mängdberäkna och beställa material
- felsökning och rondering i fastigheter i förebyggande syfte.


Vår gemensamma uppgift är att skapa en god relation till våra kunder och se till att vi levererar service i toppklass. Det innebär att du vid behov även hjälper till med snöskottning och uppgifter vid in- och utflyttningar vid månadsskiften.

Vem är du?

Vi söker dig med en gymnasial utbildning och har yrkesbevis med inriktning mot snickeri, bygg och/eller fastighetsteknik samt flera års erfarenhet av snickeriarbete.

Du är lösningsorienterad, effektiv och strukturerad i ditt arbetssätt. Då du utför dina arbetsuppgifter i våra hyresgästers hem är det av största vikt att du har respekt för människors integritet, är förtroendeingivande och kan anpassa dig till olika situationer. Du trivs med att samarbeta nära dina kollegor men kan även arbeta självständigt. För dig är det viktigt att våra hyresgäster är i fokus och du arbetar aktivt för att hålla en hög servicenivå. B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Du har även vana av att arbeta med IT-stöd i ditt arbete.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi är Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

ÖVRIGT

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

NYFIKEN?

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Fastighetschef Fredrik Martinsson, 018-727 37 79 eller HR Generalist Gustav Åsbrink, [email protected] Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-06-22. Visa mindre

Uppsalahem söker en utvecklingsinriktad och driven boendekonsulent!

Ansök    Maj 14    Uppsalahem AB    Servicehandläggare
Ditt uppdrag hos oss För oss är trygghetsfrågor viktigt, därför stärker vi nu upp vårt team som arbetar med bostadssociala frågor. På Uppsalahem får du möjlighet att vara med och utveckla vårt trygghetsarbete och testa dina erfarenheter, beprövade idéer samt utmana oss med nya tillvägagångssätt för att skapa en tryggare tillvaro för våra hyresgäster. I rollen som boendekonsulent arbetar du med bostadssociala frågor inom förvaltningen. Du är med och utveck... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
För oss är trygghetsfrågor viktigt, därför stärker vi nu upp vårt team som arbetar med bostadssociala frågor. På Uppsalahem får du möjlighet att vara med och utveckla vårt trygghetsarbete och testa dina erfarenheter, beprövade idéer samt utmana oss med nya tillvägagångssätt för att skapa en tryggare tillvaro för våra hyresgäster.

I rollen som boendekonsulent arbetar du med bostadssociala frågor inom förvaltningen. Du är med och utvecklar arbetet med störningsfrågor samt hanterar svårare störningsärenden. Du har ett nära samarbete med vår strateg för social hållbarhet och våra förvaltningsteam i störningsärenden och frågor kring social oro.

I rollen ingår även bland annat följande arbetsuppgifter:

- Medverka i såväl lokala som centrala hyresgästmöten
- Arbeta med hantering av obetalda hyror och avhysningsärenden
- Arbeta med att upptäcka, hantera och motverka otillåtna andrahandsupplåtelser
- Delta i arbetet med etablering/utformning av kommunala gruppbostäder
- Arbeta med kommunala bostadskontrakt
- Utveckla och inleda samarbete med andra hyresvärdar
- Delta i att utveckla det interna störningsrådet
- Verka för ett trivsamt och tryggt boende för våra hyresgäster
- Hyresgästkontakter i samband med utredningar.
- Aktivt söka samarbete med andra aktörer såsom stadsdelsförvaltning, socialförvaltningen, polis, andra fastighetsägare, störningsjouren.


Vem är du?
Vi letar efter dig som har en akademisk utbildning, gärna med inriktning socionom/beteendevetare och som har några års arbetslivserfarenhet av trygghets- och bostadssociala frågor. Du känner dig trygg i att prata med människor på ett respektfullt och tydligt sätt, även i obekväma och svåra situationer.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har har god kännedom om gällande lagstiftning (hyreslagen och socialtjänstlagen). För de mer komplicerade ärendena får du stöd av våra jurister. Det är även meriterande om du har god kännedom om Uppsala kommun och erfarenhet från att ha jobbat i offentlig sektor.

Du har lätt för att se helheten och är snabb på att hitta lösningar och identifiera förbättringspotential i verksamheten. Med ett genuint intresse för bostadssociala frågor, driver och utvecklar du trygghetsfrågor framåt. Vi tror att du är en positiv och lösningsorienterad person med både envishet och tålmodighet. Du har lätt för att samverka och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, övriga språk är meriterande.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem är stolta över vår värdegrund; Tillsammans jobbar vi alltid för våra hyresgäster. Hos våra medarbetare finns det ett stort samhällsengagemang och det är mycket skratt på kontoret. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter vilket gör att många medarbetare återvänder till oss.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Om anställningen
Heltid
Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse

Krav
Akademisk utbildning, gärna med inriktning socionom/beteendevetare
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
B-körkort

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta tf. chef Förvaltningsutveckling Malin Gunnarsson Stugbäck, 018-727 34 41 eller HR Generalist Yasmine Hollsten, 018-727 36 07. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-06-06. Visa mindre

Fordonstekniker till Uppsalahem

Ditt uppdrag hos oss På Uppsalahem är fordon centrala verktyg för vår dagliga verksamhet. Som fordonstekniker utgör du därför en viktigt del i vår organisation! Du kommer arbeta med att löpande underhålla och service av våra 150-tal fordon bestående av bl.a. personbilar, elbilar, lastbilar samt större och mindre traktorer. I rollen som fordonstekniker innefattar arbetsuppgifterna även reparation av arbetsredskap som gräsklippare, grästrimmers, motorsåg, rö... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
På Uppsalahem är fordon centrala verktyg för vår dagliga verksamhet. Som fordonstekniker utgör du därför en viktigt del i vår organisation! Du kommer arbeta med att löpande underhålla och service av våra 150-tal fordon bestående av bl.a. personbilar, elbilar, lastbilar samt större och mindre traktorer. I rollen som fordonstekniker innefattar arbetsuppgifterna även reparation av arbetsredskap som gräsklippare, grästrimmers, motorsåg, röjsåg, och lövblåsar.

Vi ser även att du har kompetensen att laga hydraulik, broms- och styrsystem samt kan svetsa, felsöka och reparera elektroniksystem då det kommer vara en del av arbetsuppgifterna. För att trivas i denna roll tar du ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och besitter god förmåga att arbeta med dator/telefon.

Vem är du?
Vi söker dig som har avslutad treårig teknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning och har några års erfarenhet av arbete som fordonstekniker. Det är meriterande om du tidigare arbetat med traktorer och andra markvårdsmaskiner samt om du har kunskap om diagnosutrustning eller liknande fordonsdataprogram.

Som person ser vi att du är positiv, lösningsorienterad, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett stort fordonstekniskt intresse och håller dig uppdaterad om den senaste utvecklingen inom området. Som en del av fordonsenheten bidrar du med en god arbetsmoral och positiv inställning i utförandet av arbetsuppgifterna. Goda kunskaper i svenska, B-körkort och allmän datorvana är ett krav.

Vi är Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem är stolta över vår värdegrund; Tillsammans jobbar vi alltid för våra hyresgäster. Hos våra medarbetare finns det ett stort samhällsengagemang och det är mycket skratt på kontoret. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter vilket gör att många medarbetare återvänder till oss.

ÖVRIGT
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre 07.00 - 16.00
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

NYFIKEN?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-06-08. Visa mindre

Chef Innovation och utveckling till Uppsalahem

Ansök    Apr 27    Uppsalahem AB    Affärsutvecklare
Uppsalahem har höga ambitioner och mål med sitt arbete för kontinuerlig utveckling och innovation. ”Vi vill erbjuda det bästa boendealternativet för Uppsalaborna och fortsätta att vara en viktig del i Uppsalas snabba tillväxt. Vår ambition är att framöver arbeta mer strukturerat med utveckling och innovation och tydligare aktivt bidra till branschens utveckling, med fokus på hyresrätten”, berättar Mattias Tegefjord, VD för Uppsalahem. Vi bygger och förval... Visa mer
Uppsalahem har höga ambitioner och mål med sitt arbete för kontinuerlig utveckling och innovation. ”Vi vill erbjuda det bästa boendealternativet för Uppsalaborna och fortsätta att vara en viktig del i Uppsalas snabba tillväxt. Vår ambition är att framöver arbeta mer strukturerat med utveckling och innovation och tydligare aktivt bidra till branschens utveckling, med fokus på hyresrätten”, berättar Mattias Tegefjord, VD för Uppsalahem.

Vi bygger och förvaltar bostäder vilket innebär att vi arbetar med bland det mest betydelsefulla för människor, deras hem. I vår kärnverksamhet arbetar vi med att skapa något som är beständigt men där utveckling, automation och innovation är centralt för oss för att vara konkurrenskraftiga på bostadsmarknaden över tid.

Innovation är inte bara en god idé. Det är att få idén och sedan genomföra den. Vi har många goda idéer och initiativ och tillsätter nu därför denna nya roll. Är det du som vill ha denna nyckelroll i att driva och accelerera arbetet?


Ditt uppdrag hos oss

Som Chef Innovation och utveckling har du det övergripande ansvaret för att samordna och leda bolagets utvecklings- och innovationsarbete. Du säkrar framdrift i innovationsarbetet och utvecklingsprojekten samt tillser att vi har en god förändringsledning. Du ansvarar för att utforma en innovationsstrategi och företagets roadmap gällande strategisk utveckling i samstämmighet med bolagets affärsplan, mål och prioriteringar och i dialog med ledningsgruppen. Du känner dig trygg i att leda arbetet med att skapa förutsättningar för och inspirera till en innovationskultur som genomsyrar hela bolaget. Rollen tillhör VD-staben och rapporterar direkt till VD. Befattningen har idag inte något personalansvar.

På de olika avdelningarna i verksamheten finns verksamhetsutvecklare och andra som aktivt arbetar med utvecklingsfrågor kontinuerligt och nära den verksamhet de verkar i. En struktur för hur deras arbete ska samordnas bättre för att skapa synergier och ge varandra näring och stöd är under framtagande. Arbetssättet portföljstyrning implementeras nu på företaget och det blir din uppgift att ta arbetet vidare. Det kommer att finnas en hel del strukturella förutsättningar på plats, men då detta är en ny roll och delvis ett nytt arbetssätt finns även stora möjligheter att påverka utformningen av både rollen och arbetssättet.

I rollen ingår att:

- Vidareutveckla, implementera och förvalta portföljstyrning som arbetssätt på Uppsalahem.
- Ansvara för den samlade budgeten för utvecklingsportföljens innovationsprojekt och strategiska utvecklingsinitiativ.
- Vidareutveckla, implementera och förvalta innovations- och utvecklingsprocesser med tillhörande rutiner och stödverktyg.
- Starta och leda en innovationsstudio där utvecklingsidéer gror och konkretiseras utifrån samlad omvärldsbevakning och verksamheternas egna idéer.
- Nätverka inom kommunen, med andra företag inom både allmännyttan och det privata näringslivet och relevanta branschforum för att inhämta goda exempel, idéer och inspiration samt förmedla dessa internt.
- Utföra kostnads- och nyttoanalyser för olika möjliga satsningar på innovation och strategisk utveckling och upprätta beslutsunderlag.
- Löpande rapportera utvecklingsportföljens framskridande och effekthemtagning till ledningsgruppen.
- Sälja in Uppsalahems innovationsagenda för att i samarbete med verksamhetens chefer framgångsrikt kunna nå resultat.
- Vara kunskapsstöd internt vid projektledning av innovations- och utvecklingsarbete.
Vem är du?

För att vara rätt för rollen så har du en universitets- eller högskoleutbildning och flerårig erfarenhet av att driva strategiskt utvecklingsarbete med betydande IT-inslag i alla faser. Du har god erfarenhet av att arbeta med portföljstyrning. Kanske är en ledande roll inom området ditt nästa steg?

Vi tror att du har erfarenhet från arbete som verksamhetsutvecklare, förvaltningsledare, programledare eller som förändringsledare i komplex verksamhetsutveckling med IT-innehåll. En roll som konsult där du arbetat med dessa frågor är förmodligen också en lämplig bakgrund.

Vi fäster ett stort värde vid din personliga lämplighet och dina egenskaper. Vi ser att du är en trygg, förtroendeingivande och prestigelös person som sätter ett stort värde vid att bygga goda relationer och samarbeten. Du har en pedagogisk förmåga som gör det komplexa och komplicerade begripligt.

Vi tror även att du är nyfiken, kunskapsdriven och triggas av problemlösning. Du har en god analytisk förmåga och rör dig enkelt mellan det operativa och det strategiska. Att jobba strukturerat mot tydliga mål och resultat är naturligt för dig.

Vi vill att du ska trivas på jobbet

Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Vi har precis flyttat till ett nytt fint och aktivitetsbaserat kontor i centrala Uppsala och väntar nu på att kunna börja vara där. Vi erbjuder självklart frihet under ansvar som kan bidra till att ge balans i din vardag.

Vi på Uppsalahem

Vill du vara en del av att utveckla Uppsala? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Om rekryteringen

Vi på HOME of Recruitment har förmånen att få hjälpa Uppsalahem med rekryteringen av den här tjänsten. Vi arbetar kompetensbaserat genom processen, och du söker den enkelt genom att svara på några frågor och bifoga din LinkedIn-profil alternativt CV. Vi önskar inte ta del av personligt brev. Sök gärna så snart som möjligt, men allra senast 16 maj. Hela processen beräknas vara klar senast i mitten av juni. Har du några frågor? Kontakta i så fall gärna mig, Anki Stafwerfeldt, på [email protected] eller 0733-887 007. Visa mindre

Uppsalahem söker två nya lokalvårdare

Ansök    Maj 4    Uppsalahem AB    Städare/Lokalvårdare
Ditt uppdrag hos oss Nu har du möjlighet att jobba som lokalvårdare på en av Uppsalas bästa arbetsplatser! Som lokalvårdare på Uppsalahem är du en av dem som arbetar närmast kunden. Du gillar att möta människor och utstrålar glädje i kundmötet. Du bidrar till våra hyresgästers trivsel genom att hålla våra fastigheters gemensamhetsutrymmen rena och välskötta. Arbetsuppgifterna innebär städning av exempelvis trapphus, tvättstugor och källargångar. I din roll... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu har du möjlighet att jobba som lokalvårdare på en av Uppsalas bästa arbetsplatser! Som lokalvårdare på Uppsalahem är du en av dem som arbetar närmast kunden. Du gillar att möta människor och utstrålar glädje i kundmötet. Du bidrar till våra hyresgästers trivsel genom att hålla våra fastigheters gemensamhetsutrymmen rena och välskötta. Arbetsuppgifterna innebär städning av exempelvis trapphus, tvättstugor och källargångar. I din roll ansvarar du för ett eller flera bostadsområden och det ger dig stor frihet att på egen hand planera ditt arbete. Du arbetar oftast självständigt men du är en del av ett tight team och ibland hjälps vi åt med varandras områden.

Vem är du?
Vi söker vi dig som har en avslutad gymnasial utbildning och som har tidigare erfarenhet av lokalvårdsarbete. Har du dessutom genomfört utbildningar inom området är det meriterande. B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.

Då du kommer att ha kontakt med våra hyresgäster vill vi att du är bra på att kommunicera och visa engagemang och empati. Du är noggrann och ansvarstagande och kan självständigt se vilket arbete som bör utföras.

Vi är Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre 07.00 - 16.00
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-05-25. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya elektriker?

Ditt uppdrag hos oss Som serviceelektriker med ECY-certifikat och auktorisation AL, arbetar du självständigt i våra hyresgästers hem och i våra lokaler. Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bland annat service, underhåll, reparationer, och installationer i våra fastigheter. I uppdraget ingår även att stötta dina kollegor med frågor kring efterlevnad för elsäkerhet. Du ansvarar för att uppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säk... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som serviceelektriker med ECY-certifikat och auktorisation AL, arbetar du självständigt i våra hyresgästers hem och i våra lokaler. Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bland annat service, underhåll, reparationer, och installationer i våra fastigheter. I uppdraget ingår även att stötta dina kollegor med frågor kring efterlevnad för elsäkerhet.

Du ansvarar för att uppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder. Dina arbetsorder får du genom vårt ärendesystem direkt in i din telefon/surfplatta.

Tjänsten är inom avdelningen Bostadsservice, Uppsalahems interna specialistavdelning som servar hyresgästerna när det uppstår något fel samt hanterar driftsfrågor och underhåll.

Vem är du?
Vi söker dig med ECY-certifikat och auktorisation AL (tidigare allmänbehörighet ABL) och som har flera års erfarenhet av yrket.

Du är en prestigelös problemlösare som motiveras av att lösa el-tekniska problem och har intresse för elteknik. Då rollen omfattar daglig kundkontakt ser vi att du är kommunikativ och duktig på att bygga goda relationer och har ett professionellt sätt att arbeta med kundservice såväl internt som externt.

För att trivas hos oss bör du vara målfokuserad och ha stark initiativförmåga med stort fokus på säkerhet och energieffektivisering. Du gillar att arbeta i team, med andra yrkesgrupper och har en förmåga att se helheten.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. På Uppsalahem vill vi att alla ska må bra på jobbet, därför satsar vi på friskvård, bra ledarskap och ständiga förbättringar!

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Om anställningen
Heltid
Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse
Arbetstid: 07.00 - 16.00

Krav
ECY-certifikat
Auktorisation AL (tidigare allmän behörighet ABL)
Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Goda kunskaper i engelska
B-körkort

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta arbetsledare Darren Annett tel. 018-727 34 30 eller HR Generalist Yasmine Hollsten, 018-727 36 07. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-04-09. Visa mindre

Uppsalahems HR-avdelning söker studentmedarbetare!

Ditt uppdrag hos oss Ta chansen att arbeta som studentmedarbetare på Uppsalahems HR-avdelning! Som studentmedarbetare samarbetar du med hela HR-avdelningen som idag består av 5 personer. Du kommer främst arbeta med rekrytering där du får möjlighet att vara med och anställa våra kommande kollegor. Dina arbetsuppgifter innefattar även andra roliga uppdrag inom HR-administration. Vem är du? Vi söker dig som är nyfiken på människor och som utstrålar glädje oc... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Ta chansen att arbeta som studentmedarbetare på Uppsalahems HR-avdelning! Som studentmedarbetare samarbetar du med hela HR-avdelningen som idag består av 5 personer. Du kommer främst arbeta med rekrytering där du får möjlighet att vara med och anställa våra kommande kollegor. Dina arbetsuppgifter innefattar även andra roliga uppdrag inom HR-administration.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken på människor och som utstrålar glädje och engagemang i ditt arbete. Vi ser att du läser en universitetsutbildning inom HR eller liknande. Har du även erfarenhet av att arbeta i fastighetsbranschen eller tidigare erfarenhet av HR-arbete är det ett plus. Då du arbetar en hel del administrativt uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. Dessutom har du god datavana och grundläggande kunskaper i Office 365. Som person trivs du med att jobba i ett tight team samtidigt som du kan agera på eget initiativ.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Övrigt
Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående och som pågår fram till midsommar. Detta är en tjänst på högst 15 arbetstimmar i veckan som delvis kan fördelas enligt dina egna önskemål.

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-03-22. Visa mindre

Är du vår nya samordnare till Mötesplats Gottsunda?

Ansök    Mar 14    Uppsalahem AB    Fritidsledare
Ditt uppdrag hos oss Är du intresserad av sociala frågor och trygghetsskapande arbete riktat mot barn och unga? Vill du få chans att bidra till att fler unga får ett roligt sommarlov med meningsfulla aktiviteter och en plats att träffas och umgås på? Med Mötesplats Gottsunda vill Uppsalahem möjliggöra enkla möten och öka tryggheten i Gottsunda. Som största fastighetsägare i området tar Uppsalahem ett stort ansvar och engagemang genom att skapa Mötesplats ... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Är du intresserad av sociala frågor och trygghetsskapande arbete riktat mot barn och unga? Vill du få chans att bidra till att fler unga får ett roligt sommarlov med meningsfulla aktiviteter och en plats att träffas och umgås på?

Med Mötesplats Gottsunda vill Uppsalahem möjliggöra enkla möten och öka tryggheten i Gottsunda. Som största fastighetsägare i området tar Uppsalahem ett stort ansvar och engagemang genom att skapa Mötesplats Gottsunda. Stenhammarsparken är basen för Mötesplats Gottsunda med en utomhusscen, ljusinstallationer och aktiviteter efter årstiderna och riktar sig till barn och unga boendes i området. Mötesplats Gottsunda är ett roligt sätt att på lång sikt skapa trygghet och samhörighet, både för stora som små.

Om tjänsten
Vi söker en samordnare som ska utbilda och handleda mötesvärdarna, organisera aktiviteter och ta emot samarbetspartners. Även rapportering av tid-och löneunderlag och ansvar för skötsel av lokal och material ingår i rollen. Anställningsperioden är 1 juni till 31 augusti 2021.

Mötesplatsen öppnar lördagen 12 juni och är sedan öppen till och med den 15:e augusti 2021 samt de två sista helgerna i augusti. Som samordnare arbetar du operativt på plats under våra öppettider (ca 30h/vecka) samt resterande tid administrativt. Arbetstiderna är onsdag - söndag varje vecka.

Se filmen om Mötesplats Gottsunda! (https://www.youtube.com/watch?v=TbQt4hVHnkM)

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen eller studerar på universitet, med inriktning lärare, beteendevetenskap, sociologi eller idrott och som gärna har arbetslivserfarenhet av att möta och arbeta med människor från olika bakgrunder. Du talar och skriver flytande svenska, och vi ser gärna att du talar andra språk. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning, samt arbete inom kommun eller kommunala bolag.

God organisations - och administrativ förmåga är A och O i tjänsten som samordnare för Mötesplats Gottsunda. Vi tror att du är självständig, innovativ och trivs i mötet med andra människor. Rollen kräver även god kommunikationsförmåga, då det dagligen sker samtal med barnen och deras föräldrar, men även med våra externa samarbetspartners. Vi tror att du är en fena på sociala medier och van att använda dessa kanaler då vi gärna vill visa upp våra aktiviteter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Om anställningen
Visstidsanställning på heltid med start 1/6 2021 till och med 31/8 2021
Arbetstid: onsdag - söndag varje vecka

Krav
Akademisk examen eller pågående universitetsstudier med inriktning lärare, beteendevetenskap, sociologi eller idrott eller likvärdigt
Flytande svenska i tal och skrift
B-körkort

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta Angelique Prinz Blix, projektledare, telefon 018-727 36 08. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-04-10. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya lokalvårdare?

Ditt uppdrag hos oss Nu har du möjlighet att jobba som lokalvårdare på en av Uppsalas bästa arbetsplatser! Som lokalvårdare på Uppsalahem är du en av dem som arbetar närmast kunden. Du gillar att möta människor och utstrålar glädje i kundmötet. Du bidrar till våra hyresgästers trivsel genom att hålla våra fastigheters gemensamhetsutrymmen rena och välskötta. Arbetsuppgifterna innebär städning av exempelvis trapphus, tvättstugor och källargångar. I din roll... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu har du möjlighet att jobba som lokalvårdare på en av Uppsalas bästa arbetsplatser! Som lokalvårdare på Uppsalahem är du en av dem som arbetar närmast kunden. Du gillar att möta människor och utstrålar glädje i kundmötet. Du bidrar till våra hyresgästers trivsel genom att hålla våra fastigheters gemensamhetsutrymmen rena och välskötta. Arbetsuppgifterna innebär städning av exempelvis trapphus, tvättstugor och källargångar. I din roll ansvarar du för ett eller flera bostadsområden och det ger dig stor frihet att på egen hand planera ditt arbete. Du arbetar oftast självständigt men du är en del av ett tight team och ibland hjälps vi åt med varandras områden.

Vem är du?
Vi söker vi dig som har en avslutad gymnasial utbildning och som har tidigare erfarenhet av lokalvårdsarbete. Har du dessutom genomfört utbildningar inom området är det meriterande. B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.

Då du kommer att ha kontakt med våra hyresgäster vill vi att du är bra på att kommunicera och visa engagemang och empati. Du är noggrann och ansvarstagande och kan självständigt se vilket arbete som bör utföras.

Vi är Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Övrigt
Omfattning: heltid
Arbetstider: mån-fre 07.00 - 16.00
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: omgående

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta arbetsledare Eva Hådell Hedengren, 018-7273508 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-03-17. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya assistent eftermarknad?

Ansök    Feb 22    Uppsalahem AB    Administrativ assistent
Ditt uppdrag hos oss Som assistent på avdelningen för eftermarknad ansvarar du för administrativa ärenden som uppstår i anslutning till Uppsalahems nyproduktions- och förnyelseprojekt. Du hanterar löpande garantiärenden från hyresgäster och förvaltning. Du samverkar och har en kontinuerlig dialog med medarbetare från samtliga berörda avdelningar på Uppsalahem. Som assistent eftermarknad har du kontakt med entreprenören under garantitiden och du är den som... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som assistent på avdelningen för eftermarknad ansvarar du för administrativa ärenden som uppstår i anslutning till Uppsalahems nyproduktions- och förnyelseprojekt. Du hanterar löpande garantiärenden från hyresgäster och förvaltning. Du samverkar och har en kontinuerlig dialog med medarbetare från samtliga berörda avdelningar på Uppsalahem.

Som assistent eftermarknad har du kontakt med entreprenören under garantitiden och du är den som följer upp deras arbete. Du medverkar i planering av förbesiktningar, slut- och efterbesiktningar samt vid tillträdessyn. Du ansvarar även för budgetering av kostnader som uppstår i samband med eftermarknadsarbetet.

I din roll ansvarar du för att bevaka åtgärdstider på felanmälningar. Baserat på gällande avtal och bygglagar är du delaktig i beslut rörande interna eftermarknadsärenden. Därutöver ansvarar du för information och uppdatering på den interna webben. I rollen ingår även administrativa arbetsuppgifter för att stödja Fastighetsutvecklingsavdelningen.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du utbildad byggnadsingenjör eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av bygg- eller fastighetsbranschen. Har du erfarenhet av projektledning eller arbetsledning är det meriterande.

I din roll har du mycket kontakt med interna och externa parter och det är därför viktigt att du är kommunikativ och förtroendegivande. Då du kommer jobba tätt ihop med din närmaste kollega har du en förmåga att skapa ett nära och bra samarbetsklimat. Att ni tillsammans löser uppgiften är viktigare än att hålla på sina arbetsuppgifter. För att skapa goda resultat i jobbet är du administrativ med ett extra sinne för ordning och struktur.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Du kommer att få en god inblick i de stödprocesser som utförs av Fastighetsutvecklingsavdelningen. Vi bygger nya hus, vi renoverar de hus vi redan har, vi underhåller de delar i husen som inte fungera ordentligt och vi stöttar med vår expertkunskap inom energi, projekt och tidiga skeden.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Övrigt

Heltid
Visstidsanställning med start omgående och som pågår i minst ett år.

Krav

Utbildad byggnadsingenjör eller liknande
B-körkort
Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Nyfiken?

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Chef underhåll Johan Andersson, 018-7273142 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-03-10. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya fastighetstekniker?

Ditt uppdrag hos oss Som fastighetstekniker på Uppsalahem trivs du med varierande arbetsuppgifter och gillar att möta nya människor. Med hög kundnöjdhet förvalta du våra lägenheter och bistår våra hyresgäster med felavhjälpande underhåll. Vidare utför du enklare arbeten och reparationer inom bland annat el, vatten och avlopp samt byten av vitvaror. Under vinterhalvåret kan det även förekomma snöröjning. Du ansvarar för att felsöka och reparera inom värme ... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som fastighetstekniker på Uppsalahem trivs du med varierande arbetsuppgifter och gillar att möta nya människor. Med hög kundnöjdhet förvalta du våra lägenheter och bistår våra hyresgäster med felavhjälpande underhåll. Vidare utför du enklare arbeten och reparationer inom bland annat el, vatten och avlopp samt byten av vitvaror. Under vinterhalvåret kan det även förekomma snöröjning.

Du ansvarar för att felsöka och reparera inom värme och ventilation samt genomföra ronderingar och bedriva tillsyn i förebyggande syfte. Vidare bedömer du den tekniska utrustningen och standarden samt beställer teknikexpertis vid behov. I tjänsten ingår även att installera och åtgärda lås och dörrar. Du kommer även att vara behjälplig vid in- och utflyttningsprocessen, särskilt i början och slutet av varje månad.

Då du har ett helhetsansvar för ditt bostadsområde utför du ronderingar avseende bland annat SBA, lampor, tvättstugor samt eventuell skadegörelse. Som fastighetstekniker har du ett stort eget ansvar och du planerar din dag utifrån de arbetsordrar du får direkt i din telefon.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker har du en eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsteknik och erfarenhet av att arbeta med fastighetsunderhåll.

Då din arbetsplats är i våra hyresgästers hem är det viktigt att du gillar möten med människor, är förtroendegivande och duktig på att anpassa dig i olika situationer. Det är av stor vikt att du sätter våra hyresgäster i fokus och att du arbetar aktivt för att hålla en hög servicenivå. Även om du är självgående trivs du med att samarbeta med andra fastighetstekniker och specialister.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Om anställningen
Heltid
Tillsvidareanställning med start omgående.

Krav
Eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsteknik
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift
God vana att arbeta med IT-stöd

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Fastighetschef Björn Eriksson, 018-7273404 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-02-26. Visa mindre

Uppsalahem söker två nya kundtjänstassistenter

Ansök    Feb 24    Uppsalahem AB    Kundtjänstmedarbetare
Ditt uppdrag hos oss Nu har du chansen att söka tjänsten som kundstjänstassistent på Uppsalahem där dina främsta arbetsuppgifter är att bemanna vår reception och ta hand om telefon, webb och mail. Arbetet är omväxlande och du samarbetar med hela organisationen. Trivs du med att vara en del av ett tight team tror vi att du kommer uppskatta den här rollen. Med ett välkomnande och genuint bemötande tar du emot våra hyresgästers, medarbetares och externa besö... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu har du chansen att söka tjänsten som kundstjänstassistent på Uppsalahem där dina främsta arbetsuppgifter är att bemanna vår reception och ta hand om telefon, webb och mail. Arbetet är omväxlande och du samarbetar med hela organisationen. Trivs du med att vara en del av ett tight team tror vi att du kommer uppskatta den här rollen.

Med ett välkomnande och genuint bemötande tar du emot våra hyresgästers, medarbetares och externa besökares ärenden och frågor. Du vägleder våra kunder i allmänna boendefrågor, hanterar ärenden och ser till att kunden får kontakt med rätt avdelning/person. Genom att ge kunden rätt service, vid rätt tillfälle blir arbetet roligt och utvecklande för dig samtidigt som kunden känner sig hemma, inte bara i sitt boende, utan även i kontakten med oss på Uppsalahem.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken på människor och som tycker att det är roligt att ge kunderna en upplevelse utöver det vanliga. Du utstrålar glädje, engagemang och empati i kundmötet. För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasial utbildning, gärna högskoleförberedande. Du har god kunskap och erfarenhet av kundtjänstarbete och att jobba i en organisation som sätter kunden i fokus. Har du även erfarenhet av att arbeta i fastighetsbranschen är det ett plus.

Då du arbetar en hel del administrativt uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. Dessutom har du god datavana och grundläggande kunskaper i Office 365.

Då inflödet av nya ärenden är kontinuerligt trivs du med att jobba både effektivt och strukturerat. Vi jobbar i en föränderlig och lärande verksamhet med målet att hela tiden bli lite bättre. Som person känner du därför ett engagemang för utveckling och förbättring.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Övrigt

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre 08.00 - 17.00
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

Nyfiken?

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Kundcenterchef Sofie Gimeson, 0187273670 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-03-17. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya lokaluthyrare?

Ansök    Jan 27    Uppsalahem AB    Uthyrare
Ditt uppdrag hos oss Som lokaluthyrare ansvarar du för uthyrning och marknadsföring av Uppsalahems verksamhetslokaler. Jobbet som lokaluthyrare är självständigt och du kommer vara med och utveckla närservicen i våra bostadsområden. Dina arbetsuppgifter är att hyra ut verksamhetslokaler, hantera överlåtelser av lokaler samt se över och omförhandla avtalsvillkor. Arbetet består även av att söka upp potentiella kunder, hålla i visningar av lokaler och erbjud... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som lokaluthyrare ansvarar du för uthyrning och marknadsföring av Uppsalahems verksamhetslokaler. Jobbet som lokaluthyrare är självständigt och du kommer vara med och utveckla närservicen i våra bostadsområden. Dina arbetsuppgifter är att hyra ut verksamhetslokaler, hantera överlåtelser av lokaler samt se över och omförhandla avtalsvillkor.

Arbetet består även av att söka upp potentiella kunder, hålla i visningar av lokaler och erbjuda anpassningar till kunder. Vidare ingår avtalsadministration, formulering av hyresavtal, förhandling och kontraktsskrivning i dina arbetsuppgifter. Som lokaluthyrare har du ett nära samarbete med externa parter samt med andra avdelningar inom Uppsalahem, främst förvaltare.

Vem är du?
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom fastighetsområdet. Du har juridisk kompetens kring hyreslagstiftning och några års erfarenhet av arbete med uthyrning av kommersiella lokaler.

Som lokaluthyrare ser vi att du har ett kundorienterat arbetssätt och trivs med att ha många externa och interna kontakter. För att skapa goda resultat i jobbet är du administrativ och har ett extra sinne för ordning och struktur.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Övrigt

Heltid
Visstidsanställning med start 1:a april och som pågår i minst ett år.

Krav

Universitets- eller högskoleutbildning inom fastighetsområdet.
B-körkort
Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Nyfiken?

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Chef Förvaltningsutveckling Carl-Johan Lindörn, 018 727 35 56 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021- 02-10. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya hyresjurist?

Ansök    Jan 21    Uppsalahem AB    Organisationsjurist
Ditt uppdrag hos oss Som hyresjurist på Uppsalahem är du en expert inom hyresjuridik och fastighetsrättsliga frågor. Du arbetar som rådgivare och stöd för bolagets samtliga enheter. I din roll arbetar du bland annat med uppsägningar, bedömningar och hantering av andrahandsansökningar samt byten och överlåtelser. I rollen som hyresjurist företräder du Uppsalahem i domstolar och hos myndigheter, framförallt i tingsrätten, i hyresnämnden och hos Kronofogdemy... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som hyresjurist på Uppsalahem är du en expert inom hyresjuridik och fastighetsrättsliga frågor. Du arbetar som rådgivare och stöd för bolagets samtliga enheter. I din roll arbetar du bland annat med uppsägningar, bedömningar och hantering av andrahandsansökningar samt byten och överlåtelser.

I rollen som hyresjurist företräder du Uppsalahem i domstolar och hos myndigheter, framförallt i tingsrätten, i hyresnämnden och hos Kronofogdemyndigheten. Förutom hyresjuridiska frågor innebär ditt arbete även administrativa arbetsuppgifter och ställer höga krav på din förmåga att strukturera och planera ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom juridik och företrädesvis inom hyresjuridik. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande.

På Uppsalahem arbetar du långsiktigt med att stärka bolagets juridiska kompetens inom områden som hyresjuridik, fastighetsrätt och avtalsrätt. Du är ansvarsfull, handlingskraftig och känner dig trygg i din kompetens. Som hyresjurist har du ett nära samarbete med flera andra funktioner inom företaget vilket förutsätter en god samarbetsförmåga. Du ska också erbjuda en bra service till våra kunder.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Övrigt
Heltid
Visstidsanställning med start i mars och som pågår i minst ett år, med chans till förlängning.

Krav
Universitets- eller högskoleutbildning inom juridik och företrädesvis inom hyresjuridik. B-körkort
Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Chef Förvaltningsutveckling Carl-Johan Lindörn, 018 727 35 56 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021- 02-08. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya IT-supporttekniker?

Ditt uppdrag hos oss Som It-supporttekniker på Uppsalahem stödjer du bolagets medarbetare i all IT-hantering på ett professionellt och pedagogiskt sätt. Med stark servicekänsla erbjuder du support till kollegor i alla olika befattningar. Du ansvarar för Uppsalahems IT-frågor och bidrar till att den digitala arbetsplatsen fungerar smidigt. Dina uppdrag förmedlas normalt genom vårt ärendehanteringssystem men ibland dyker akuta ärenden upp via telefon eller ... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som It-supporttekniker på Uppsalahem stödjer du bolagets medarbetare i all IT-hantering på ett professionellt och pedagogiskt sätt. Med stark servicekänsla erbjuder du support till kollegor i alla olika befattningar. Du ansvarar för Uppsalahems IT-frågor och bidrar till att den digitala arbetsplatsen fungerar smidigt.

Dina uppdrag förmedlas normalt genom vårt ärendehanteringssystem men ibland dyker akuta ärenden upp via telefon eller e-post. Du prioriterar och åtgärdar självständigt dina ärenden.

Som It-supporttekniker presenterar du förbättringsförslag och bidrar till att våra IT- arbetsplatslösningar fungerar smidigt för verksamhetens användare. Löpande dokumentation och återkoppling till användaren är en självklarhet i vår vardag och sker genom våra rapporteringsrutiner. I rollen deltar du även i olika projekt för företagets digitala utveckling.

Du förväntas även ta fram utbildningsmaterial samt hålla utbildningar inom de verktyg och system som erbjuds i bolaget. Vidare har du en dialog med våra IT-leverantörer om exempelvis nätverk, skrivare och den digitala arbetsplatsen.

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med IT- inriktning och några års arbetslivserfarenhet av supportarbete och/eller servicearbete inom IT.

Du har tekniska kunskaper om diverse allmänna applikationer och system och dokumenterade kunskaper i Microsoft Windows, Microsoft Office, Microsoft Outlook, Active Directory, TCP/IP. Det är meriterande om du har certifieringar och god kännedom om molntjänster, samt kunskap inom Microsoft SharePoint och Intune.

Som person trivs du i en konsultativ roll och motiveras av direktkontakt med användaren. Vi ser att du är pedagogisk och har en förmåga att hjälpa kollegor oavsett IT-kompetensnivå när du guidar användare genom sina tekniska problem. Dessutom är du lösningsorienterad, nyfiken och drivs av att själv utvecklas inom IT-området.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

KRAV
Eftergymnasial utbildning med IT- inriktning
Office/Microsoft 365
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

ÖVRIGT
Heltid
Vikariat under perioden mars - december 2021.

NYFIKEN?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta vår tf. IT- och digitaliseringschef Jonas Timsjö, 018 727 35 68 eller HR Generalist Yasmine Hollsten, 018-727 36 07. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021- 02-17. Visa mindre

Sommarjobba tillsammans med oss på Uppsalahem!

Ditt uppdrag hos oss Nu söker vi på Uppsalahem dig som under sommaren 2021 vill vara med och skapa trygga och trivsamma boendemiljöer och leverera förstklassig service till våra hyresgäster! När allt börjar grönska och värmen stiger behöver vi lite stöttning av engagerade och drivna sommarjobbare. Läs vidare i annonsen för att veta mer om tjänsterna vi söker! Våra olika tjänster Fastighetstekniker Rollen som fastighetstekniker innebär arbete med felavhjä... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu söker vi på Uppsalahem dig som under sommaren 2021 vill vara med och skapa trygga och trivsamma boendemiljöer och leverera förstklassig service till våra hyresgäster! När allt börjar grönska och värmen stiger behöver vi lite stöttning av engagerade och drivna sommarjobbare. Läs vidare i annonsen för att veta mer om tjänsterna vi söker!

Våra olika tjänster

Fastighetstekniker
Rollen som fastighetstekniker innebär arbete med felavhjälpande underhåll hemma hos våra hyresgäster. Det kan vara alltifrån byte av packning i droppande kranar till att åtgärda lås och dörrar.

Fastighetsarbetare
Som fastighetsarbetare arbetar du främst med uteskötsel av våra bostadsområden med bland annat gräsklippning, trimning, underhållsbeskäring av buskar och växter, ogräsbekämpning och sophantering.

Lokalvårdare
I din roll som lokalvårdare arbetar du med städning av gemensamma utrymmen såsom trapphus, källargångar och tvättstugor.

Kundtjänstassistent
Via telefon, mail och digitala kanaler möter du som kundtjänstassistent våra hyresgäster för att informera, hjälpa och vägleda dem i frågor som rör deras boende.

Förvaltningsassistent
Som förvaltningsassistent stöttar du förvaltningsteamet med en mångfald av administrativa arbetsuppgifter. Självklart har du även mycket kontakt med våra hyresgäster!

Ekonomiassistent
I din roll som ekonomiassistent arbetar du med fakturahantering och diverse ekonomiadministrativa arbetsuppgifter. Du har även kontakt med leverantörer.

Registeradministratör
Som registeradministratör får du en administrativ roll inriktad på dokumenthantering. Du arbetar med strukturering och samordning av befintlig dokumentation samt registrering av ny information i vårt fastighetssystem.

Administratör till underhållsenheten
Du jobbar administrativt med registrering av uppgifter i vårt projektuppföljningssystem, sammanställning av upphandlingsprotokoll och andra arbetsuppgifter för att stötta projektledningen. För denna tjänst behöver du en pågående utbildning som byggingenjör. Du får en god inblick i projektverksamheten i ett större fastighetsbolag.

Vem är du?
Vi söker dig som är positiv, självständig och som är nyfiken på fastighetsbranschen. Du kommer vara Uppsalahems ansikte utåt, därför är det viktigt att du trivs i mötet med andra människor samt att du är välkommande med förmåga att skapa förtroende.

Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller har du en relevant utbildning till någon utav tjänsterna är det ett plus.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Krav
Påbörjad gymnasieutbildning
B-körkort
Förmåga att uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift.

Önskvärt
Förmåga att uttrycka dig väl i engelska i tal och skrift.
God vana att arbeta med IT-stöd i ditt arbete.

Nyfiken?
Är du intresserad av att sommarjobba hos oss och vill du veta mer om någon tjänst? Då är du välkommen att kontakta HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. I din ansökan vill vi att du fyller i vilka tjänster du är intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Eftersom vi annonserar i god tid innan sommaren kan det dröja innan du får svar från oss. Vi ber om tålamod och du kan räkna med att få återkoppling senast i april. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-03-19. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya säsongsarbetare?

Ditt uppdrag hos oss Nu söker vi dig som under 1 april till 30 september vill vara med och skapa trygga och trivsamma boendemiljöer till våra hyresgäster. Som fastighetsarbetare arbetar du främst med uteskötsel i våra bostadsområden där dina arbetsuppgifter omfattar gräsklippning, trimning, underhållsbeskäring av buskar och växter, ogräsbekämpning och sopsortering. Till din hjälp använder du dig dagligen av trädgårdsmaskiner. Även inre skötsel av trapphus,... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu söker vi dig som under 1 april till 30 september vill vara med och skapa trygga och trivsamma boendemiljöer till våra hyresgäster. Som fastighetsarbetare arbetar du främst med uteskötsel i våra bostadsområden där dina arbetsuppgifter omfattar gräsklippning, trimning, underhållsbeskäring av buskar och växter, ogräsbekämpning och sopsortering. Till din hjälp använder du dig dagligen av trädgårdsmaskiner. Även inre skötsel av trapphus, soprum och allmänna ytor ingår i arbetet.

I din roll ansvarar du för ett eller flera bostadsområden och det ger dig stor frihet att på egen hand planera ditt arbete. Du arbetar oftast självständigt men du är en del av ett arbetslag och ibland hjälps vi åt med varandras områden.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som fastighetsarbetare ser vi att du har en avslutad gymnasial utbildning inom park/trädgård eller fastighetsskötsel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vana av att använda dig av trädgårdsmaskiner.

Du kommer vara Uppsalahems ansikte utåt, därför är det viktigt att du har en hög servicenivå med en förmåga att se och möta våra hyresgästers behov. Som person tar du egna initiativ och trivs med ett aktivt arbete. För dig är det naturligt att samarbeta samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Om anställningen
Heltid
Säsongsanställning med start 1 april och som pågår fram till 30 september.

Krav
Avslutad gymnasial utbildning inom park/trädgård eller fastighetsskötsel
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift

Nyfiken? Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Arbetsledare Johan Hedblom, 018-7273510 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-02-26 Visa mindre

Är du Uppsalahems nya Förvaltningsutvecklingschef?

Ansök    Dec 21    Uppsalahem AB    Fastighetschef
För dig som utmanas av att utveckla och påverka Vi brinner för våra fastigheter och söker dig som tycker att det bästa man kan arbeta med är människor och deras hem. Om du drivs av lust att utveckla och påverka samtidigt som du vill leda ett team av kompetenta, duktiga medarbetare i olika specialistroller, är detta en tjänst för dig. Är du dessutom vetgirig och prestigelös samtidigt som du är kreativ och ser lösningar där andra kanske ser problem, vet du a... Visa mer
För dig som utmanas av att utveckla och påverka
Vi brinner för våra fastigheter och söker dig som tycker att det bästa man kan arbeta med är människor och deras hem. Om du drivs av lust att utveckla och påverka samtidigt som du vill leda ett team av kompetenta, duktiga medarbetare i olika specialistroller, är detta en tjänst för dig. Är du dessutom vetgirig och prestigelös samtidigt som du är kreativ och ser lösningar där andra kanske ser problem, vet du att du hittat rätt hos oss. I ditt ledarskap har du förmågan att skapa engagemang och väcka motivation.

Förvaltningsutveckling är en stabsenhet inom vår förvaltning och har i uppdrag att bidra till att utveckla Uppsalahems fastigheter och arbetsprocesser samt skapa förutsättningar för förvaltningen att på affärsmässiga grunder och med hög kompetens ta hand om Uppsalahems fastighetsbestånd. Du har en självklar nyfikenhet att söka innovation och förändring samt förmågan att på ett klokt sätt ta Uppsalahem och förvaltningen från en redan hög nivå till att bli ännu vassare. I en ständigt föränderlig värld ska vi försvara vår position att fortsätta vara ett av Sveriges ledande bostadsbolag.

Som chef för Förvaltningsutveckling ingår du i förvaltningsledningsgruppen och är ett strategiskt och operativt stöd till förvaltningschefen. I ditt uppdrag driver, koordinerar, konkretiserar och följer du upp affärsområdesplanen för förvaltningsorganisationen. Specialisterna i ditt team har olika uppdrag som till exempel att planera och koordinera arbetet kring styrning och stöd, processutveckling, hyresförhandlingar, social hållbarhet, uthyrning av kommersiella lokaler.

Vem är du?
Självklart har du en akademisk examen inom till exempel fastighetsekonomi, samhällsbyggnad eller kanske är du ingenjör? Du har flerårig erfarenhet från affärsdrivande verksamhet inom fastighet eller byggsektorn och erfarenhet av att leda projekt.

Du har god erfarenhet av utvecklingsorienterat ledarskap och förmåga att coacha och engagera dina medarbetare. Vi har spetskompetens i gruppen inom olika områden, men vi behöver dig som med ett holistiskt perspektiv kan överblicka helheten och driva utveckling.

Ditt ledarskap är kommunikativt, aktivt och synligt. Du kommunicerar på ett sätt som innebär både delaktighet och tydlighet samt att du är skicklig på att skapa och behålla goda relationer. Du delar vår värdering om tillsammans som en framgångsfaktor för högre kvalitet gentemot dem vi är till för och i vårt interna utvecklingsarbete.

Du har erfarenhet av att företräda en verksamhet och skapa goda och långsiktigt hållbara samarbeten internt och externt. Du trivs med att bedriva förbättringsarbete och sträva efter effektiva processer och hög kvalitet.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Efter nyår ser vi fram emot att arbeta på vårt nya aktivitetsbaserade kontor i centrala Uppsala som vi kombinerar med distansarbete.

Vi på Uppsalahem Vill du utveckla Uppsala och gillar att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Om anställningen
Heltid
Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse

Krav
Akademisk examen inom tex. fastighetsekonomi, samhällsbyggnad eller som ingenjör
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta Förvaltningschef Benny Enholm, 018-727 91 01 eller HR Generalist Yasmine Hollsten, 018-727 36 07. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-01-24. Visa mindre

Anläggningsarbetare till Uppsalahem

Ditt uppdrag hos oss Som anläggningsarbetare på Uppsalahem har du varierande arbetsuppgifter som du utför självständigt eller tillsammans med dina kollegor. Du blir en del av ett härligt team som bland annat ansvarar för att underhålla våra park- och lekplatser, beskära bukar och träd samt vid behov snöröja/sanda. Utomhusmiljön är viktig för våra hyresgäster och ditt uppdrag är betydelsefullt för deras trivsel och därmed för Uppsalahem. Vem är du? Vi söke... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som anläggningsarbetare på Uppsalahem har du varierande arbetsuppgifter som du utför självständigt eller tillsammans med dina kollegor. Du blir en del av ett härligt team som bland annat ansvarar för att underhålla våra park- och lekplatser, beskära bukar och träd samt vid behov snöröja/sanda. Utomhusmiljön är viktig för våra hyresgäster och ditt uppdrag är betydelsefullt för deras trivsel och därmed för Uppsalahem.

Vem är du?
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna med inriktning inom mark och anläggning eller transport. Du har gärna viss erfarenhet av anläggningsarbete, exempelvis plattsättning, trädgårdsanläggning samt mindre snickeri- och smidesarbeten. Du har körkort för bil och lastbil och gärna vana av att hantera entreprenadmaskiner och andra motordrivna arbetsredskap. Är du dessutom behörig att köra lastbilskran är det ett plus.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar. Självklart satsar vi också på friskvård. Vi vill att alla våra medarbetare ska kunna må bra på jobbet.

Vi är Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och är bra på att tänka nytt? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Nyfiken?
Hos oss arbetar du vardagar 07.00 - 16.00. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start omgående.

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta vår HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778 eller Arbetsledare Tarmo Haapala, 018- 727 35 09. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-11-04. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya Studentmedarbetare på deltid?

Ansök    Okt 15    Uppsalahem AB    Administrativ assistent
Ditt uppdrag hos oss Som studentmedarbetare på Uppsalahem får du en administrativ roll inriktad på dokumenthantering. Ditt arbete består av såväl rutinbaserade uppgifter som mer omfattande uppdrag. Arbetsuppgifterna kommer innefatta bland annat strukturering och samordning av befintlig dokumentation samt registrering av ny information i vårt fastighetssystem. I din roll ansvarar du även för att inventera ritningar och uppdatera i vårt ritningsarkiv. Du ko... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som studentmedarbetare på Uppsalahem får du en administrativ roll inriktad på dokumenthantering. Ditt arbete består av såväl rutinbaserade uppgifter som mer omfattande uppdrag. Arbetsuppgifterna kommer innefatta bland annat strukturering och samordning av befintlig dokumentation samt registrering av ny information i vårt fastighetssystem.

I din roll ansvarar du även för att inventera ritningar och uppdatera i vårt ritningsarkiv. Du kommer samla in och arkivera olika typer av ritningar kopplade till vårt fastighetsbestånd. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Vem är du?
Till denna administrativa roll söker vi dig som har en avslutad gymnasial utbildning. Vi ser att du studerar en universitetsutbildning, gärna byggnadsingenjör, arkitekt eller likande. Du har tidigare erfarenhet av administration och det är meriterande om du har vana av att arbeta med ritningar. Vi ser att du har goda kunskaper i Officepaket samt att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Som person agerar du på eget initiativ och du får saker att hända samtidigt som du tar ansvar för resultatet. Eftersom rollen innebär ett visst detektivarbete ser vi att du är lösningsorienterad samt jobbar på ett metodiskt och strukturerat sätt.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Nyfiken?
Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående och som pågår i minst ett år, med stor chans till förlängning. Detta är en deltidstjänst på 15 arbetstimmar i veckan som delvis kan fördelas enligt dina egna önskemål.

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta vår Chef för Stöd Fastighetsutveckling Malin Roslund, 018-7273423 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-11-02. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya renoveringsvärd?

Ditt uppdrag hos oss Som renoveringsvärd är du ansvarig för kommunikationen i renoveringsprojekt. Du är spindeln i nätet vad gäller kommunikation mellan hyresgäster, entreprenörer och Uppsalahem. Du ansvarar för att kundens upplevelse av ett renoveringsprojekt blir så bra som möjligt samtidigt som du bidrar till att arbetet löper friktionsfritt. Genom en bra kommunikation bidrar du till att åtgärda och lösa uppkomna akuta problem i projektet som hindrar en... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som renoveringsvärd är du ansvarig för kommunikationen i renoveringsprojekt. Du är spindeln i nätet vad gäller kommunikation mellan hyresgäster, entreprenörer och Uppsalahem. Du ansvarar för att kundens upplevelse av ett renoveringsprojekt blir så bra som möjligt samtidigt som du bidrar till att arbetet löper friktionsfritt. Genom en bra kommunikation bidrar du till att åtgärda och lösa uppkomna akuta problem i projektet som hindrar entreprenaden. Som renoveringsvärd är du hyresgästernas kontaktperson under renoveringsprojektets genomförande och ditt uppdrag styrs i hög grad av projektledarens behov av kommunikativt stöd. Dessutom genomför du diverse undersökningar med våra hyresgäster för att fånga upp åsikter, skapa delaktighet och ge hyresgästerna ett inflytande. Vidare deltar du på projektmöten.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som renoveringsvärd ser vi att du har en avslutad gymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi eller administration. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom service samt erfarenhet av att arbeta i projektform. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta inom fastighetsbranschen är det ett plus.

Som person gillar du möten med människor, är förtroendegivande och kommunikativ. Det är av stor vikt att du sätter våra hyresgäster i fokus och att du arbetar aktivt för att hålla en hög servicenivå. Vi ser dessutom att du är en lagspelare som gillar att arbeta i team men som även kan jobba självständigt.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Om anställningen
Heltid
Visstidsanställning med start omgående och som pågår i ett år.

Krav
Avslutad gymnasial utbildning inriktning ekonomi eller administration
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Chef underhåll Johan Andersson, 018-7273142 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-01-17. Visa mindre

VVS-montör som vill utveckla Uppsala & möta nya människor varje dag

Ansök    Okt 15    Uppsalahem AB    VVS-montör
Nu söker vi dig som är utbildad VVS-montör med några års erfarenhet av praktiskt VVS-arbete som vill jobba med oss, våra hyresgäster och deras hem. Har du dessutom certifikat för säkert vatten och erfarenhet av arbete med kulvert, stråk och stammar, är det ett stort plus i kanten. Vi vill att du gillar ditt jobb lika mycket som du tycker om att möta nya människor från morgon till kväll. Förutom att du är hjälpsam, social och trivs tillsammans med olika hy... Visa mer
Nu söker vi dig som är utbildad VVS-montör med några års erfarenhet av praktiskt VVS-arbete som vill jobba med oss, våra hyresgäster och deras hem. Har du dessutom certifikat för säkert vatten och erfarenhet av arbete med kulvert, stråk och stammar, är det ett stort plus i kanten. Vi vill att du gillar ditt jobb lika mycket som du tycker om att möta nya människor från morgon till kväll.

Förutom att du är hjälpsam, social och trivs tillsammans med olika hyresgäster och kollegor, så kräver jobbet att du tar ett stort eget ansvar. Du kommer att arbeta självständigt och planerar din dag utifrån de arbetsordrar du får direkt i din telefon.

Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter, till exempel med felsökningar, löpande service och underhåll, installationer och reparationer. Du får bra och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans för laget och får möjligheten att jobba med kanske det viktigaste som människor har - ett hem. Sist men inte minst vill vi att alla ska må bra på jobbet, därför satsar vi på friskvård, riktigt bra chefer och ständiga förbättringar!

Övrigt
Hos oss jobbar du vardagar 07.00-16.00 och utgår från Nymansgatan 8. Du har B-körkort och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift samt att du är van att använda dig utav dator och telefon i ditt arbete.

Vilka är vi?
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Låter det spännande?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Björne Gustafsson, Arbetsledare 018-727 37 93 eller Victoria Branteström, HR Generalist, 018-727 34 34. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2020-11-04. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya tvättstugetekniker?

Ansök    Okt 15    Uppsalahem AB    Diversearbetare
Ditt uppdrag hos oss Som tvättstugetekniker ansvara du för tvättstugor och torkrum i våra fastigheter. Rollen omfattar förebyggande underhåll och reparation av tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och manglar. Du ansvarar själv för beställningar av utrustning och material du behöver. Vem är du? Vi söker dig som tidigare har arbetat som tekniker med fokus på tvätt-utrustning eller som har vana av att reparera och felsöka liknande maskiner. Du har en avslut... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som tvättstugetekniker ansvara du för tvättstugor och torkrum i våra fastigheter. Rollen omfattar förebyggande underhåll och reparation av tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och manglar. Du ansvarar själv för beställningar av utrustning och material du behöver.

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat som tekniker med fokus på tvätt-utrustning eller som har vana av att reparera och felsöka liknande maskiner. Du har en avslutad teknisk gymnasial utbildning och B-körkort. Har du en B-auktorisation ses det som meriterande för tjänsten. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Som tvättstugetekniker är du kommunikativ och duktig på att bygga goda relationer.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar med bra och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans för laget. Hos oss får du möjlighet att jobba med kanske det viktigaste människor har - ett hem. På Uppsalahem vill vi att alla ska må bra på jobbet, därför satsar vi på friskvård, bra ledarskap och ständiga förbättringar

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Nyfiken?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start omgående. Hos oss arbetar du vardagar 07.00 - 16.00.

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta vår HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778 eller Arbetsledare Darren Annett, 018-727 3430. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-11-02. Visa mindre

Handläggare som vill utveckla Uppsala & arbeta med bostadssociala frågor!

Ansök    Okt 15    Uppsalahem AB    Servicehandläggare
Ditt uppdrag hos oss För oss är trygghetsfrågor viktigt, därför stärker vi nu upp teamet som arbetar med bostadssociala frågor. I rollen som handläggare samarbetar du med våra hyresjurister och boendekonsulenter. Du kommer bland annat administrera och hantera bostadsbyten, överlåtelser och andrahandsansökningar. Exempel på andra arbetsuppgifter är att förebygga olovlig andrahandsuthyrning och att systematiskt följa upp de ärenden som handläggs. Förutom ad... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
För oss är trygghetsfrågor viktigt, därför stärker vi nu upp teamet som arbetar med bostadssociala frågor. I rollen som handläggare samarbetar du med våra hyresjurister och boendekonsulenter. Du kommer bland annat administrera och hantera bostadsbyten, överlåtelser och andrahandsansökningar. Exempel på andra arbetsuppgifter är att förebygga olovlig andrahandsuthyrning och att systematiskt följa upp de ärenden som handläggs.

Förutom administrativa arbetsuppgifter innebär ditt arbete även att besvara enklare hyresjuridiska frågor. Rollen ställer höga krav på din förmåga att strukturera och planera ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har en avslutad högskoleförberedande gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet inom service. Har du dessutom en högskoleexamen med inriktning på juridik eller som socionom är det meriterande. Som Handläggare har du ett nära samarbete med flera andra avdelningar inom företaget vilket förutsätter en god samarbetsförmåga.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar med bra och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans för laget. Hos oss får du möjlighet att jobba med kanske det viktigaste människor har - ett hem. På Uppsalahem vill vi att alla ska må bra på jobbet, därför satsar vi på friskvård, bra ledarskap och ständiga förbättringar!

Vi är Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Nyfiken?
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med start omgående till och med 31/8 2021.

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta vår HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778 eller Arbetsledare Carl-Johan Lindörn, 018-727 35 56. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-11-02. Visa mindre

Handläggare som vill utveckla Uppsala & arbeta med bostadssociala frågor!

Ansök    Aug 21    Uppsalahem AB    Servicehandläggare
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?   Om tjänsten För oss är trygghetsfrågor viktigt, därför stärker vi nu upp teamet som arbetar med bostadssociala frågor. I rollen som handläggare arbetar du nära bolagets hyresjurister och boende... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

 

Om tjänsten
För oss är trygghetsfrågor viktigt, därför stärker vi nu upp teamet som arbetar med bostadssociala frågor. I rollen som handläggare arbetar du nära bolagets hyresjurister och boendekonsulenter med fokus på administration och hantering av byten, överlåtelser och andahandsansökningar. Dina arbetsuppgifter kommer även bestå av att proaktivt jobba för att förebygga olovlig andrahandsuthyrning och systematisk följa upp de ärenden som handläggs. Förutom administrativa arbetsuppgifter innebär ditt arbete även att besvara enklare hyresjuridiska frågor och ställer höga krav på din förmåga att strukturera och planera ditt arbete.

 

Din kompetensprofil
Vi söker dig som har en avslutad högskoleförberedande gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet inom service. Har du dessutom en högskoleexamen med inriktning juridik eller socionom är det meriterande. Du är ansvarsfull, handlingskraftig och känner dig trygg i din kompetens. Som Handläggare har du ett nära samarbete med flera andra funktioner inom företaget vilket förutsätter en god samarbetsförmåga. Du ska också erbjuda en bra service till våra kunder.

 

Vad erbjuder vi?
För oss på Uppsalahem är det viktigt att alla ska kunna må bra på jobbet. Därför satsar vi på friskvård, bra ledarskap, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det också viktigt med balans i tillvaron. Därför får du som jobbar hos oss frihet att själv styra ditt arbete för att lättare få ihop livspusslet.

 

Mer information
Tjänsten är ett vikariat på heltid med start omgående till och med 30/4 2021. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl-Johan Lindörn, Förvaltningsutvecklingschef, tfn: 018-727 35 56 eller Yasmine Hollsten, HR Generalist, tfn: 018-727 36 07.  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast 2020-09-11. Visa mindre

Elektriker till Uppsalahem

Har du ett genuint intresse för elteknik och gillar du att arbeta med kundservice? Tycker du om att ta ansvar och arbeta tillsammans med kollegor? Vi på Uppsalahem söker nu en Serviceelektriker!   Vi söker dig med ECY-certifikat och som har några års erfarenhet av yrket. I rollen som serviceelektriker arbetar du självständigt i hyresgästernas hem och i våra lokaler. Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bland annat service, underhåll, reparat... Visa mer
Har du ett genuint intresse för elteknik och gillar du att arbeta med kundservice? Tycker du om att ta ansvar och arbeta tillsammans med kollegor? Vi på Uppsalahem söker nu en Serviceelektriker!

 

Vi söker dig med ECY-certifikat och som har några års erfarenhet av yrket. I rollen som serviceelektriker arbetar du självständigt i hyresgästernas hem och i våra lokaler. Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bland annat service, underhåll, reparationer, och installationer i våra fastigheter. Rollen omfattar daglig kundkontakt därför ser vi att du är kommunikativ och duktig på att bygga goda relationer. Dina arbetsorder får du genom vårt ärendesystem direkt in i din telefon/surfplatta.

 

Vi vill att du ska trivas på jobbet

Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar med bra och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans för laget. Hos oss får du möjlighet att jobba med kanske det viktigaste människor har - ett hem. På Uppsalahem vill vi att alla ska må bra på jobbet, därför satsar vi på friskvård, bra ledarskap och ständiga förbättringar!

 

Vi på Uppsalahem

Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

 

Övrigt

Din tjänst är inom avdelningen Bostadsservice, Uppsalahems interna specialistavdelning som servar hyresgästerna när det uppstår något fel samt hanterar driftsfrågor och underhåll.

 

Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning och som har B-körkort. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start omgående. Hos oss arbetar du vardagar 07.00 – 16.00.

 

Låter det spännande?

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Darren Annett, arbetsledare tel. 018-727 3430 eller HR Generalist Hanna Sjöberg tel. 018-727 3778. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är 30-09-2020 Visa mindre

Anläggningsarbetare som vill utveckla Uppsala & jobba utomhus

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som anläggare och som har körkort för bil och lastbil. Har du dessutom behörighet att köra lastbilskran eller erfarenhet av mindre markanläggningsarbeten såsom plattsättning, trädgårdsanläggning eller mindre snickeri och smidesarbeten är det ett plus.   Som anläggningsarbetare på Uppsalahem har du varierande arbetsuppgifter som du ibland utför själv och ibland tillsammans med dina kollegor. Hos oss kommer du ... Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som anläggare och som har körkort för bil och lastbil. Har du dessutom behörighet att köra lastbilskran eller erfarenhet av mindre markanläggningsarbeten såsom plattsättning, trädgårdsanläggning eller mindre snickeri och smidesarbeten är det ett plus.

 

Som anläggningsarbetare på Uppsalahem har du varierande arbetsuppgifter som du ibland utför själv och ibland tillsammans med dina kollegor. Hos oss kommer du vara en del av ett härligt gäng som jobbar ute på våra gårdar med allt från snöröjning, buskbeskärning och trädvård till att underhålla och reparera park- och lekplatser. Du kommer vara en viktig del i vårt uppdrag att få våra hyresgäster att trivas i sitt bostadsområde.

 

Vi vill att du ska trivas på jobbet

Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter. Du får arbeta med bra och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans för laget. Du får dessutom möjligheten att jobba med kanske det viktigaste vi människor har - ett hem. På Uppsalahem vill vi att alla ska må bra på jobbet, därför satsar vi på friskvård, bra chefer och ständiga förbättringar!

 

Vi är Uppsalahem

Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

 

Övrigt

Du har en gymnasial utbildning, gärna med inriktning inom mark och anläggning eller transport. Du har B och C-körkort och gärna vana av att köra lastbil, entreprenadmaskiner och andra motordrivna arbetsredskap. Är du dessutom behörig att köra lastbilskran är det ett plus.

Hos oss arbetar du vardagar 07.00 – 16.00 och utgår från Nymansgatan 8.

 

Låter det spännande?

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start omgående. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Tarmo Haapala, arbetsledare tel. 018- 727 35 09 eller HR Generalist tel. 018- 7273778. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är 2020-09-18. Visa mindre

VVS-montör som vill utveckla Uppsala & skratta på arbetstid

Ansök    Aug 17    Uppsalahem AB    VVS-montör
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Nu söker vi dig som är utbildad VVS-montör med några års erfarenhet av praktiskt VVS-arbete som vill jobba med oss, våra hyresgäster och deras hem. Har du dessutom certifikat för säkert vatten ... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?
Nu söker vi dig som är utbildad VVS-montör med några års erfarenhet av praktiskt VVS-arbete som vill jobba med oss, våra hyresgäster och deras hem. Har du dessutom certifikat för säkert vatten och erfarenhet av arbete med kulvert, stråk och stammar, är det ett stort plus i kanten. Vi vill att du gillar ditt jobb lika mycket som du tycker om att möta nya människor från morgon till kväll.

Förutom att du är hjälpsam, social och trivs tillsammans med olika hyresgäster och kollegor, så kräver jobbet att du tar ett stort eget ansvar. Du kommer att arbeta självständigt och planerar din dag utifrån de arbetsordrar du får direkt i din telefon.

Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter, till exempel med felsökningar, löpande service och underhåll, installationer och reparationer. Du får bra och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans för laget och får möjligheten att jobba med kanske det viktigaste som människor har - ett hem. Sist men inte minst vill vi att alla ska må bra på jobbet, därför satsar vi på friskvård, riktigt bra chefer och ständiga förbättringar!

 

Övrigt
Hos oss jobbar du vardagar 07.00-16.00 och utgår från Nymansgatan 8. Du har B-körkort och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift samt att du är van att använda dig utav dator och telefon i ditt arbete.


Låter det spännande?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Björne Gustafsson, Arbetsledare 018-727 37 93 eller Victoria Branteström, HR Generalist, 018-727 34 34. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2020-09-07. Visa mindre

Chef som vill utveckla Uppsala & öka trivseln för våra hyresäster!

Ansök    Aug 11    Uppsalahem AB    Fastighetschef
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Vi söker dig som vill leda och driva vår avdelning Bostadsservice som är en otroligt viktig del i vår verksamhet. Där jobbar vi med felavhjälpande service, driftfrågor och underhållsarbeten, och a... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Vi söker dig som vill leda och driva vår avdelning Bostadsservice som är en otroligt viktig del i vår verksamhet. Där jobbar vi med felavhjälpande service, driftfrågor och underhållsarbeten, och avdelningen har en betydelsefull roll i vårt servicearbete gentemot våra hyresgäster.

Som chef för avdelningen Bostadsservice ansvarar du för att utveckla avdelningen som består av fyra chefer som rapporterar till dig och som i sin tur leder ett 40-tal skickliga och engagerade hantverkare.

Den här omväxlande rollen passar dig som vill jobba både strategiskt och operativt, ofta i ett högt tempo. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar till Förvaltningschefen. Du medverkar i och driver företagsgemensamma utvecklingsprojekt samt är en självklar resurs vid komplexa frågeställningar.

Vem är du?
Tjänsten passar dig som har ett utvecklingsinriktat arbetssätt, flerårig erfarenhet från affärsdrivande verksamhet inom fastighets- eller byggbranschen och har en akademisk examen inom ex. bygg, fastighet eller ekonomi. Du har vana av att leda och inspirera andra chefer och en större grupp medarbetare samt förmåga för att skapa engagemang kring gemensamma mål.


Vad erbjuder vi?
För oss på Uppsalahem är det viktigt att alla ska kunna må bra på jobbet. Därför satsar vi på friskvård, bra ledarskap, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det också viktigt med balans i tillvaron. Därför får du som jobbar hos oss stor frihet att själv styra ditt arbete för att lättare att få ihop livspusslet.

Mer information!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta gärna Förvaltningschef Benny Enholm, [email protected] eller HR- chef Carina Elofsson Mumford, [email protected] tfn: 018-727 31 43.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-08-30 via vår hemsida. Visa mindre

Fastighetschef som vill utveckla Uppsala och tänka nytt!

Ansök    Aug 4    Uppsalahem AB    Fastighetschef
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?   Fastighetschef Distrikt Södra Vill du vara med och leda och utveckla Uppsalahems Södra distrikt? Drivs du av affärsansvar i en miljö som präglas av nära samarbeten och en vilja att göra det bäs... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

 

Fastighetschef Distrikt Södra
Vill du vara med och leda och utveckla Uppsalahems Södra distrikt? Drivs du av affärsansvar i en miljö som präglas av nära samarbeten och en vilja att göra det bästa för våra kunder? Som fastighetschef äger du ansvaret för Uppsalahems fastigheter inom distriktet, där ditt team förvaltar och utvecklar området med fokus på kund, trivsel och trygghet.

Du har en självklar roll i förvaltningsledningsgruppen och medverkar i företagsgemensamma utvecklingsprojekt samt håller dig uppdaterad med vad som händer inom branschen. I din roll växlar du med lätthet mellan strategiskt och operativt arbete i en vardag som innebär högt tempo. Utöver detta ser du till att det blir en långsiktig värdeutveckling av de 4 500 lägenheter som hör till ditt område.

 

Vem är du?
Du har självklart en relevant akademisk examen, gärna inom bygg- eller fastighetsekonomi och erfarenhet från bostadsbyggande, förvaltning eller stadsutveckling.

För att trivas i rollen som fastighetschef hos oss bör du ha ett stort intresse och engagemang för sociala frågor då vi arbetar aktivt för att ge våra hyresgäster ett tryggt och säkert boende. Du är en relationsbyggare, nätverkar och samarbetar med tex Uppsala kommun samt närings- och föreningslivet i Uppsala.

Du är en modig, nytänkande ledare som bjuder på dig själv och har ett genomtänkt och reflekterande ledarskap som inspirerar och skapar engagemang. Ditt kommunikativa förhållningssätt gör att det är naturligt för dig att samverka såväl i den egna gruppen som i övriga organisationen eller med externa aktörer. Du har vana att leda andra chefer och en större grupp medarbetare

 

Vad erbjuder vi?
För oss på Uppsalahem är det viktigt att alla ska må bra på jobbet. Därför satsar vi på bra ledarskap, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det också viktigt med balans i tillvaron. Därför har du frihet att själv styra ditt arbete för att lättare få ihop livspusslet.

 

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten, hör av dig till Benny Enholm, Förvaltningschef, tel. 018- 727 91 01 eller Yasmine Hollsten, HR Generalist, tel. 018-727 36 07. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast den 30:e augusti 2020. Visa mindre

Är du vår nya fastighetstekniker till Studentstaden?

Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?   Nu har vi jobbet för dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och älskar att möta nya människor från morgon till kväll. Vill du jobba med bland det viktigaste som finns i människors liv – de... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

 

Nu har vi jobbet för dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och älskar att möta nya människor från morgon till kväll. Vill du jobba med bland det viktigaste som finns i människors liv – deras hem? Då har vi jobbet för dig! Som fastighetstekniker arbetar du hemma hos våra hyresgäster med felavhjälpande underhåll och utför enklare arbeten inom bland annat el, vatten och avlopp. Då du har ett helhetsansvar för ditt bostadsområde utför du ronderingar avseende bland annat SBA, lampor och tvättstugor. Ute i våra områden är du våra ”ögon och öron” och ser till att uppdatera övriga medarbetare i teamet om eventuella åtgärder.

Förutom att du är en problemlösare som älskar att skapa goda relationer och leverera service i toppklass, är det viktigt att du är självgående. Jobbet innebär ett stort eget ansvar och du planerar din dag utifrån de arbetsordrar du får direkt i din telefon. Som fastighetstekniker på Studentstaden utför du även besiktningar, vilket gör att det är viktigt att du känner dig bekväm med administrativt arbete.

 

Vem letar vi efter?
Vi letar efter dig som är utbildad fastighetstekniker eller har motsvarande erfarenhet med praktiskt fastighetsunderhåll. Du har B-körkort och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.


Låter det spännande?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Wikström, Fastighetschef, 018-727 36 69 eller Victoria Branteström, HR Generalist, 018-727 34 34. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2020-06-28.
Vad erbjuder vi?
För oss på Uppsalahem är det viktigt att alla ska kunna må bra på jobbet. Därför satsar vi på friskvård, riktigt bra chefer, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det också viktigt med balans i tillvaron. Därför får du som jobbar hos oss frihet att själv styra ditt arbete för att lättare att få ihop livspusslet. Visa mindre

Uppsalahem söker vikarierande fastighetsskötar

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.   Om tjänsten Vi söker nu engagerad... Visa mer
På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.

 

Om tjänsten
Vi söker nu engagerade och självständiga medarbetare som med naturlig arbetsglädje vill vara med och arbeta för att vi ska få ännu nöjdare hyresgäster. Som fastighetsskötare hos Uppsalahem arbetar du med skötsel och underhåll av våra utemiljöer som t.ex. grönytesskötsel, beskärning av buskar och växter, snöröjning, sandning och sophantering. Det innebär att du använder trädgårdsmaskiner dagligen i ditt arbete. Du planerar, utvecklar och prioriterar efter situation och anpassar ständigt din arbetsinsats efter områdesbehovet.

Du utför dina arbetsuppgifter till större del självständigt men tillhör ett arbetslag. Det innebär att du ibland jobbar tillsammans med dina kollegor och att ni hjälps åt över era områdesgränser. Inre skötsel av trappuppgångar, soprum och allmänna utrymmen kan förekomma i arbetet. Du är på plats ute på ditt område och är därför en naturlig företrädare för Uppsalahem för våra hyresgäster. Det innebär att det ställs stora krav på att du kommunicerar på ett tydligt och lösningsinriktat sätt med våra hyresgäster.

 

Kompetensprofil
Vi ser att du har en treårig gymnasieutbildning gärna inom park/trädgård eller inom fastighetsskötsel. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har vana att köra och använda maskiner. Då du arbetar nära våra hyresgäster är respektfullhet, noggrannhet och ansvarskänsla viktiga egenskaper hos dig. För att lyckas i rollen som fastighetsskötare hos oss krävs därför att du gillar människor och gillar att samarbeta med andra. Du är van att jobba självständigt med dina arbetsuppgifter och hugger i där det behövs. B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.

 

Mer information
Tjänsten är ett vikariat på heltid med start enligt överenskommelse och som längst ett år. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare för distrikt södra Stefan Henningsson, 018- 727 34 10 eller HR Chef Carina Elofsson Mumford, 018- 727 34 31 43. Pågrund av semestertider kan det vara svårt att nå oss på telefon. Välkommen med din ansökan senast 2020-08-16. 

 

Vad erbjuder vi
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare. I vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på miljö- och energifrågor och modern teknik. Vårt arbetsgivarvarumärke präglas av att kompetens och talanger utvecklas. Visa mindre

Bostadsservicechef som vill utveckla Uppsala & tänka nytt

Ansök    Jul 6    Uppsalahem AB    Fastighetschef
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Vi söker dig som vill leda och driva vår avdelning Bostadsservice som är en otroligt viktig del i vår verksamhet. Där jobbar vi med felavhjälpande service, driftfrågor och underhållsarbeten, och a... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Vi söker dig som vill leda och driva vår avdelning Bostadsservice som är en otroligt viktig del i vår verksamhet. Där jobbar vi med felavhjälpande service, driftfrågor och underhållsarbeten, och avdelningen har en betydelsefull roll i vårt servicearbete gentemot våra hyresgäster.

Som chef för avdelningen Bostadsservice ansvarar du för att utveckla avdelningen som består av fyra chefer som rapporterar till dig och som i sin tur leder ett 40-tal skickliga och engagerade hantverkare.

Den här omväxlande rollen passar dig som vill jobba både strategiskt och operativt, ofta i ett högt tempo. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar till Förvaltningschefen. Du medverkar i och driver företagsgemensamma utvecklingsprojekt samt är en självklar resurs vid komplexa frågeställningar.

Vem är du?
Tjänsten passar dig som har ett utvecklingsinriktat arbetssätt, flerårig erfarenhet från affärsdrivande verksamhet inom fastighets- eller byggbranschen och har en akademisk examen inom ex. bygg, fastighet eller ekonomi. Du har vana av att leda och inspirera andra chefer och en större grupp medarbetare samt förmåga för att skapa engagemang kring gemensamma mål.


Vad erbjuder vi?
För oss på Uppsalahem är det viktigt att alla ska kunna må bra på jobbet. Därför satsar vi på friskvård, bra ledarskap, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det också viktigt med balans i tillvaron. Därför får du som jobbar hos oss stor frihet att själv styra ditt arbete för att lättare att få ihop livspusslet.

Mer information!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta gärna Förvaltningschef Benny Enholm, [email protected] eller HR- chef Carina Elofsson Mumford, [email protected] tfn: 018-727 31 43. Pga. semestertider kan det dröja lite längre än vanligt med återkoppling och vi ber om överseende med detta.
Vi kommer göra urval och intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-08-09 via vår hemsida. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya vitvarutekniker?

Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?   Om tjänsten Avdelningen Bostadsservice är Uppsalahems interna specialistavdelning inom felavhjälpande service, driftsfrågor och underhållsarbeten. Avdelningen består av ett fyrtiotal specialist... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

 

Om tjänsten
Avdelningen Bostadsservice är Uppsalahems interna specialistavdelning inom felavhjälpande service, driftsfrågor och underhållsarbeten. Avdelningen består av ett fyrtiotal specialister fördelat på olika områden
Som vitvarutekniker på Uppsalahem ansvarar du för felsökning och reparation av spis, diskmaskin, kyl och frys hemma hos våra hyresgäster.  Ditt arbete är självständigt och du har mycket kontakt med våra hyresgäster och leverantörer. Du använder telefonen/ipad som arbetsredskap där du tar emot beställningar och registrerar utförda arbeten. Du planerar själv ditt arbete efter verksamhetens behov enligt prioriteringsordning.

 

Kompetensprofil
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och gärna några års erfarenhet av arbete som vitvarutekniker eller med reparationer och felsökning i fastigheter. För att lyckas i rollen som vitvarutekniker krävs det att du har goda elkunskaper och trivs med att jobba självständigt. Det är meriterande om du har el- behörighet B-auktorisation (tidigare BB2).

Som vitvarutekniker på Uppsalahem arbetar du nära våra hyresgäster, i deras hem och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta med människor samt har stor respekt för människors integritet. Som person har du en positiv inställning och brinner för att lösa problem. Du är förtroendeingivande och trygg i din kompetens och för dig är det viktigt att ge bra service åt våra kunder. Det krävs att du har ett bra ordningssinne då du själv kommer att hantera beställningar och bokningar. B-körkort samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav. Goda kunskaper i engelska är också meriterande.

 

Mer information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Darren Annett, arbetsledare på tel.  018- 727 34 30 eller Yasmine Hollsten, HR Generalist tel. 018- 727 36 07. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tilsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-06-16.

 

Mer information
Uppsalahem är en öppen och inkluderande arbetsplats som främjar mångfald och tar tillvara på olikheter. Vi eftersträvar en sammansättning av medarbetare som är representativa för de som bor i Uppsala kommun och därmed har en bred förståelse för våra kunders behov. På så sätt skapas förutsättningar att med full kompetens möta dagens och morgondagens kunder på ett inkluderande och professionellt sätt. Visa mindre

Nu letar vi efter en fastighetsarbetare inre skötsel!

Ansök    Maj 28    Uppsalahem AB    Städare/Lokalvårdare
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Nu har vi jobbet för dig som inte gillar att sitta still utan vill ut och röra dig på dagarna. Trivs du med att möta människor, sprida glädje och är en engagerad och ansvarsfull person som vill j... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?


Nu har vi jobbet för dig som inte gillar att sitta still utan vill ut och röra dig på dagarna. Trivs du med att möta människor, sprida glädje och är en engagerad och ansvarsfull person som vill jobba för våra kunders bästa? Då är det här jobbet för dig! Som fastighetsarbetare hos Uppsalahem bidrar du till våra hyresgästers trivsel genom städning av gemensamma utrymmen som till exempel trapphus, källargångar och tvättstugor. Du tillhör vårt södra distrikt och jobbar vardagar 07.00-16.00.

Jobbet innebär eget ansvar för ett eller flera områden och ger stor frihet att på egen hand planera ditt arbete. Du tillhör ett arbetslag och ibland hjälps vi åt med varandras områden, men större delen av dina arbetsuppgifter genomför du självständigt. Under vintern ingår även viss snöskottning om behov uppstår.

Vem letar vi efter?
Vi letar efter dig som har en avslutad gymnasieutbildning och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lokalvårdsarbete. Du har B-körkort och uttrycker dig väl på svenska.

Låter det spännande?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Henningsson, Arbetsledare 018-727 34 10 eller Victoria Branteström, HR Generalist, 018-727 34 34. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2020-06-14.

Vad erbjuder vi?
För oss på Uppsalahem är det viktigt att alla ska kunna må bra på jobbet. Därför satsar vi på friskvård, riktigt bra chefer, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det också viktigt med balans i tillvaron. Därför får du som jobbar hos oss frihet att själv styra ditt arbete för att lättare att få ihop livspusslet. Visa mindre

Uppsalahem söker en driven och engagerad HR Generalist!

Ansök    Maj 28    Uppsalahem AB    HR-konsult/PA-konsult
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?   Om tjänsten Vill du arbeta i variationsrik HR-roll i en spännande miljö där du blir en viktig del i att driva HR-frågorna framåt för att skapa det bästa värdet för våra medarbetare och chefer sa... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

 

Om tjänsten
Vill du arbeta i variationsrik HR-roll i en spännande miljö där du blir en viktig del i att driva HR-frågorna framåt för att skapa det bästa värdet för våra medarbetare och chefer samt göra Uppsalahem ännu mer attraktivt?

Rollen som HR Generalist är främst operativ men naturligtvis alltid med siktet inställt på det strategiska. Som generalist kommer du att arbeta brett och det är viktigt att du har ett holistiskt perspektiv, är strukturerad och har en vilja att arbeta nära verksamheten. Vi vill att du ska bidra till att utveckla företagskulturen och vara en del i att attrahera nya duktiga medarbetare till företaget.

Då vi kör all rekrytering i egen regi, ser vi att du är en engagerad och driven relationsbyggare som trivs i mötet med människor samt har öga för att hitta nya talanger.

Vi är ett litet HR-team så för oss är samarbete viktigt för att på bästa sätt vara det HR-stöd som verksamheten behöver. Vi står även inför en spännande förändring då vi ska flytta till nya fina lokaler vilket även kommer medföra ett nytt arbetssätt.

 

Din bakgrund
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom Personal- och arbetsliv och antingen är nyexad eller har några års erfarenhet inom HR. Du är en nyfiken och prestigelös person som vågar driva igenom och slutföra saker. Du är serviceminded och bjuder in till samarbete och ser nya möjligheter. Du är en duktig kommunikatör och relationsskapande person som gillar att lära känna nya människor och komma in nya miljöer.  

 

Sök rollen
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna HR-chef Carina Elofsson Mumford, tfn: 018-727 31 43. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför tar vi gärna emot din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-06-14.

 

Vad erbjuder vi?
För oss på Uppsalahem är det viktigt att alla ska kunna må bra på jobbet. Därför satsar vi på friskvård, riktigt bra chefer, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det också viktigt med balans i tillvaron. Därför får du som jobbar hos oss frihet att själv styra ditt arbete för att lättare att få ihop livspusslet. Visa mindre

Nu letar vi en driven och engagerad förvaltare till Uppsalahem!

Ansök    Maj 25    Uppsalahem AB    Fastighetsförvaltare
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?   Vad gör en förvaltare på Uppsalahem? Vill du vara med och förvalta och utveckla Uppsalahems Västra distrikt? Drivs du av affärsansvar i en miljö som präglas av nära samarbeten och en vilja att... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?


 

Vad gör en förvaltare på Uppsalahem?
Vill du vara med och förvalta och utveckla Uppsalahems Västra distrikt? Drivs du av affärsansvar i en miljö som präglas av nära samarbeten och en vilja att göra det bästa för våra kunder? Som förvaltare ansvarar du för ca 1500 lägenheter och har det totala fastighetsägaransvaret för allt som sker i ditt fastighetsbestånd. Det är en omväxlande roll med stort ansvar där din arbetsdag innehåller både kundkontakt och strategiskt arbete. 

I rollen som förvaltare ansvarar du för den ekonomiska och tekniska utvecklingen och ser till att ditt förvaltningsområde klarar de krav som är ställda på både kort och lång sikt. Nöjda hyresgäster är viktigt för oss och vi strävar alltid efter att göra det lilla extra.

Problemlösning är en naturlig del av din arbetsdag och genom kreativitet och målmedvetenhet hittar du smarta lösningar. Frågeställningar som är högt på agendan för dig som förvaltare är bland annat: Hur kan vi samverka med kommunen och andra föreningar/företag för att utveckla morgondagens Uppsala? Hur kan vi som hyresvärd arbeta för att både studenten, den stora familjen och det gamla paret ska trivas hos oss?

Som förvaltare förväntas du också agera beställare för interna och externa leverantörer och ha kontinuerlig dialog med dina hyresgäster och övriga medarbetare på företaget. Till din hjälp har du ditt förvaltarteam bestående av fastighetstekniker och förvaltningsassistenter som du leder. Det är ditt ansvar som förvaltare att fördela arbetet i teamet och att ha regelbundna avstämningar/uppföljningar både enskilt och i grupp. 

 

Är du den vi letar efter?
Vi söker dig med universitetsutbildning inom bygg, förvaltning eller ekonomi och som har ett stort intresse för tekniska, ekonomiska och kundrelaterade frågor. Du har även några års arbetslivserfarenhet inom området. Då du har daglig kontakt med hyresgäster och beställare är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera. För att lyckas i rollen som fastighetsförvaltare tror vi att du brinner för service och har ett öga för detaljer.

Rollen som förvaltare passar dig som är serviceinriktad samtidigt som du alltid agerar affärsmässigt och har lätt för att prioritera och planera ditt arbete. Kunskaper inom fastighetsjuridik och entreprenadjuridik är meriterande samt kunskaper i annat språk än svenska. Det är också meriterande om du har jobbat i fastighetssystem som till exempel Insikt eller Xpand. B- körkort är ett krav.

För att trivas i rollen som förvaltare hos oss bör du även ha ett stort intresse och engagemang för sociala frågor då vi arbetar aktivt för att ge våra hyresgäster ett tryggt och säkert boende. 

 

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Björn Eriksson, Fastighetschef, tfn: 018-727 34 04 eller Yasmine Hollsten, HR- Generalist, tfn: 018-727 36 07.  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast 2020-06-15.

 

Vad erbjuder vi?
För oss på Uppsalahem är det viktigt att alla ska kunna må bra på jobbet. Därför satsar vi på friskvård, riktigt bra chefer, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det också viktigt med balans i tillvaron. Därför får du som jobbar hos oss frihet att själv styra ditt arbete för att lättare att få ihop livspusslet. Visa mindre

Är du vår nya VVS-montör?

Ansök    Maj 13    Uppsalahem AB    VVS-tekniker
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Nu söker vi dig som är utbildad VVS-montör med några års erfarenhet av praktiskt VVS-arbete som vill jobba med oss, våra hyresgäster och deras hem. Har du dessutom certifikat för säkert vatten oc... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?


Nu söker vi dig som är utbildad VVS-montör med några års erfarenhet av praktiskt VVS-arbete som vill jobba med oss, våra hyresgäster och deras hem. Har du dessutom certifikat för säkert vatten och erfarenhet av arbete med kulvert, stråk och stammar, är det ett stort plus i kanten. Vi vill att du gillar ditt jobb lika mycket som du tycker om att möta nya människor från morgon till kväll.

Förutom att du är hjälpsam, social och trivs tillsammans med olika hyresgäster och kollegor, så kräver jobbet att du tar ett stort eget ansvar. Du kommer att arbeta självständigt och planerar din dag utifrån de arbetsordrar du får direkt i din telefon.

Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter, till exempel med felsökningar, löpande service och underhåll, installationer och reparationer. Du får bra och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans för laget och får möjligheten att jobba med kanske det viktigaste som människor har - ett hem. Sist men inte minst vill vi att alla ska må bra på jobbet, därför satsar vi på friskvård, riktigt bra chefer och ständiga förbättringar!

 

Övrigt
Hos oss jobbar du vardagar 07.00-16.00 och utgår från Nymansgatan 8. Du har B-körkort och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift samt att du är van att använda dig utav dator och telefon i ditt arbete.


Låter det spännande?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Björne Gustafsson, Arbetsledare 018-727 37 93 eller Victoria Branteström, HR Generalist, 018-727 34 34. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2020-06-25. Visa mindre

Uppsalahem söker utvecklingsinriktad och driven boendekonsulent!

Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?   Bli vår nya boendekonsulent! För oss är trygghetsfrågor viktigt, därför stärker vi nu upp vårt team som arbetar med bostadssociala frågor. På Uppsalahem får du möjlighet att vara med och utveck... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

 

Bli vår nya boendekonsulent!
För oss är trygghetsfrågor viktigt, därför stärker vi nu upp vårt team som arbetar med bostadssociala frågor. På Uppsalahem får du möjlighet att vara med och utveckla vårt trygghetsarbete och testa dina erfarenheter, beprövade idéer samt utmana oss med nya tillvägagångssätt för att skapa en tryggare tillvaro för våra hyresgäster.

I rollen som boendekonsulent arbetar du med bostadssociala frågor inom förvaltningen. Du är med och utvecklar arbetet med störningsfrågor samt hanterar svårare störningsärenden. Du har ett nära samarbete med vår strateg för social hållbarhet och våra boendesamordnare samt är rådgivande till förvaltare, assistenter och fastighetschefer i störningsärenden och frågor kring social oro.

 

I rollen ingår även bland annat följande arbetsuppgifter:


• Medverka i såväl lokala som centrala hyresgästmöten
• Arbeta med hantering av obetalda hyror och avhysningsärenden
• Arbeta med att upptäcka, hantera och motverka otillåtna andrahandsupplåtelser
• Delta i arbetet med etablering/utformning av kommunala gruppbostäder
• Arbeta med kommunala bostadskontrakt
• Utveckla och inleda samarbete med andra hyresvärdar
• Delta i att utveckla det interna störningsrådet

 

Är du den vi letar efter?
Vi letar efter dig som har en akademisk utbildning, gärna med inriktning socionom/beteendevetare. Du har arbetslivserfarenhet av och känner dig trygg i att prata med människor på ett respektfullt och tydligt sätt, även i obekväma situationer. 

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har god kännedom om gällande lagstiftning tex hyreslagen eller socialtjänstlagen, för de mer komplicerade ärendena får du stöd av våra jurister. Det är även meriterande om du har god kännedom om Uppsala kommun och erfarenhet från att ha jobbat i offentlig sektor.

Du har lätt för att se helheten och är snabb på att hitta lösningar och identifiera förbättringspotential i verksamheten och trivs med att ständigt utveckla och driva trygghetsfrågor framåt. Vi tror att du är en positiv, driven och lösningsorienterad person med både envishet och tålmodighet. Du har lätt för att samverka och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, övriga språk är meriterande. B-körkort är ett krav.

 

Vad erbjuder vi?
För oss på Uppsalahem är det viktigt att alla ska kunna må bra på jobbet. Därför satsar vi på friskvård, riktigt bra chefer, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det också viktigt med balans i tillvaron. Därför får du som jobbar hos oss frihet att själv styra ditt arbete för att lättare att få ihop livspusslet.

 

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl-Johan Lindörn, Förvaltningsutvecklingschef, tfn: 018-727 35 56 eller Yasmine Hollsten, HR Generalist, tfn: 018-727 36 07.  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast 2020-06-07. Visa mindre

Uppsalahem söker en utvecklingsinriktad och driven Kundcenterchef!

Ansök    Apr 6    Uppsalahem AB    Kundtjänstchef
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?   Bli vår nya kundcenterchef! Är nöjda kunder och kundservice något du älskar, samtidigt som du vet att det krävs ihärdighet, struktur och arbetsglädje för att se till att allt funkar både internt... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

 

Bli vår nya kundcenterchef!
Är nöjda kunder och kundservice något du älskar, samtidigt som du vet att det krävs ihärdighet, struktur och arbetsglädje för att se till att allt funkar både internt och ut mot kund? På Uppsalahem får du möjligheten utveckla vårt nystartade kundcenter och testa dina erfarenheter och beprövade idéer.

 

Om tjänsten
Uppsalahem befinner sig i en spännande utvecklingsfas och har under det senaste året skapat ett centraliserat kundcenter. I rollen som Kundcenterchef kommer du att ansvara för att vårt kundcenter utvecklas och drivs på ett modernt sätt. Du kommer också att vara ansvarig för Uppsalahems nya aktivitetsbaserade kontor i centrala stan och se till att alla våra besökare får bästa möjliga service.

I rollen som Kundcenterchef ingår att:


• Leda, coacha och utveckla teamet med cirka 10 medarbetare inom kundtjänst, kontorsservice och reception
• Utveckla, uppdatera och ta fram nya rutiner och processer både inom system och kundupplevelse med ett digitalt fokus
• Utreda och sjösätta verksamhetsnära aktiviteter för att hela tiden optimera arbetssätt och bemötande.

Du kommer att rapportera till Kommunikationschef och vara en del i kommunikationsstaben. Du har också en naturlig fot i och nära samarbete med förvaltningsorganisationen.

Är du den vi letar efter?
För att lyckas i rollen ser vi att du har en relevant teoretisk gymnasieutbildning och flerårig erfarenhet från att utveckla och leda arbete med fokus på kundtjänst/service. Du har erfarenhet av och känner dig fullt trygg i rollen som ledare med personalansvar och har arbetat i en liknande roll inom kundservice i minst 3-5 år.

Du gillar helheten av system, människor och serviceupplevelser och är snabb på att hitta lösningar i system, processer och rutiner i nära samverkan med andra. Du har förmåga att identifiera förbättringspotential i verksamheten och trivs med att utveckla och höja andras insatser, både på grupp och individnivå. Vi tror att du är en positiv, driven och lösningsorienterad person med både envishet och tålmodighet. Du har lätt för att samverka och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt.

Vidare ser vi att du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem. Du talar och skriver svenska obehindrat. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad erbjuder vi?
För oss på Uppsalahem är det viktigt att alla ska kunna må bra på jobbet. Därför satsar vi på friskvård, riktigt bra chefer, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det också viktigt med balans i tillvaron. Därför får du som jobbar hos oss frihet att själv styra ditt arbete för att lättare att få ihop livspusslet.

 

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Ryttlefors, Kommunikationschef, tfn: 018-727 34 22 eller Yasmine Hollsten, HR- Generalist, tfn: 018-727 36 07.  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast 2020-04-26. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya tvätt- och vitvarutekniker?

Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?   Om tjänsten Avdelningen Bostadsservice är Uppsalahems interna specialistavdelning inom felavhjälpande service, driftsfrågor och underhållsarbeten. Avdelningen består av ett fyrtiotal specialis... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

 

Om tjänsten
Avdelningen Bostadsservice är Uppsalahems interna specialistavdelning inom felavhjälpande service, driftsfrågor och underhållsarbeten. Avdelningen består av ett fyrtiotal specialister fördelat på olika områden.

Som tvätt- och vitvarutekniker på Uppsalahem ansvarar du för felsökning och reparation av spis, diskmaskin, kyl och frys hemma hos våra hyresgäster och även förebyggande underhåll av maskinerna i våra tvättstugor. Ditt arbete är självständigt och du har mycket kontakt med våra hyresgäster och leverantörer. Du använder telefonen/ipad som arbetsredskap där du tar emot beställningar och registrerar utförda arbeten. Du planerar själv ditt arbete efter verksamhetens behov enligt prioriteringsordning.

 

Kompetensprofil
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och några års erfarenhet av arbete som tvätt eller vitvarutekniker med reparationer och felsökning. För att lyckas i rollen krävs det att du har goda kunskaper inom el och trivs med att jobba självständigt. Det är meriterande om du har elbehörighet B-auktorisation (tidigare BB2).

Som tvätt- och vitvarutekniker på Uppsalahem arbetar du nära våra hyresgäster, i deras hem och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta med människor samt har stor respekt för människors integritet. Som person har du en positiv inställning och brinner för att lösa problem. Du är förtroendeingivande och trygg i din kompetens och för dig är det viktigt att ge bra service åt våra kunder. Det krävs att du har ett bra ordningssinne då du själv kommer att hantera beställningar och bokningar. B-körkort samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav. Goda kunskaper i övriga språk är också meriterande.

 

Mer information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Darren Annett, arbetsledare på tel. 018-727 34 30 eller Yasmine Hollsten, HR Generalist tel. 018- 727 36 07. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, därför tar vi gärna emot din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-04-26.

 

Vad erbjuder vi
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare. I vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på miljö- och energifrågor och modern teknik. Vårt arbetsgivarvarumärke präglas av att kompetens och talanger utvecklas. Visa mindre

Är du vår nya förvaltare?

Ansök    Apr 3    Uppsalahem AB    Fastighetsförvaltare
På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.   Vad gör en förvaltare på Uppsalah... Visa mer
På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.

 

Vad gör en förvaltare på Uppsalahem?
Vill du vara med och förvalta och utveckla Uppsalahems Västra distrikt? Drivs du av affärsansvar i en miljö som präglas av nära samarbeten och en vilja att göra det bästa för våra kunder? Som förvaltare ansvarar du för ca 1500 lägenheter och har det totala fastighetsägaransvaret för allt som sker i ditt fastighetsbestånd. Det är en omväxlande roll med stort ansvar där din arbetsdag innehåller både kundkontakt och strategiskt arbete. 

I rollen som förvaltare ansvarar du för den ekonomiska och tekniska utvecklingen och ser till att ditt förvaltningsområde klarar de krav som är ställda på både kort och lång sikt. Nöjda hyresgäster är viktigt för oss och vi strävar alltid efter att göra det lilla extra.

Problemlösning är en naturlig del av din arbetsdag och genom kreativitet och målmedvetenhet hittar du smarta lösningar. Frågeställningar som är högt på agendan för dig som förvaltare är bland annat: Hur kan vi samverka med kommunen och andra föreningar/företag för att utveckla morgondagens Uppsala? Hur kan vi som hyresvärd arbeta för att både studenten, den stora familjen och det gamla paret ska trivas hos oss?

Som förvaltare förväntas du också agera beställare för interna och externa leverantörer och ha kontinuerlig dialog med dina hyresgäster och övriga medarbetare på företaget. Till din hjälp har du ditt förvaltarteam bestående av fastighetstekniker och förvaltningsassistenter som du leder. Det är ditt ansvar som förvaltare att fördela arbetet i teamet och att ha regelbundna avstämningar/uppföljningar både enskilt och i grupp. 

 

Är du den vi letar efter?
Vi söker dig med universitetsutbildning inom bygg, förvaltning eller ekonomi och som har ett stort intresse för tekniska, ekonomiska och kundrelaterade frågor. Du har även några års arbetslivserfarenhet inom området. Då du har daglig kontakt med hyresgäster och beställare är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera. För att lyckas i rollen som fastighetsförvaltare tror vi att du brinner för service och har ett öga för detaljer.

Rollen som förvaltare passar dig som är serviceinriktad samtidigt som du alltid agerar affärsmässigt och har lätt för att prioritera och planera ditt arbete. Kunskaper inom fastighetsjuridik och entreprenadjuridik är meriterande samt kunskaper i annat språk än svenska. Det är också meriterande om du har jobbat i fastighetssystem som till exempel Insikt eller Xpand. B- körkort är ett krav.

För att trivas i rollen som förvaltare hos oss bör du även ha ett stort intresse och engagemang för sociala frågor då vi arbetar aktivt för att ge våra hyresgäster ett tryggt och säkert boende. 

 

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Björn Eriksson, Fastighetschef, tfn: 018-727 34 04 eller Yasmine Hollsten, HR- Generalist, tfn: 018-727 36 07.  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast 2020-04-24. Visa mindre

Är du vår nya controller?

Ansök    Apr 1    Uppsalahem AB    Financial controller
Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag – nästan var sjätte Uppsalabo bor i någon av våra 17 000 bostäder. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med vår ägare Uppsala kommun, för en bättre och mer hållbar framtid. Hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.    Vad gör en controller på Uppsalahem? Tillsammans med ekonomichefen ansvarar du för bolagets affärsplaneprocess, samt budget- o... Visa mer
Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag – nästan var sjätte Uppsalabo bor i någon av våra 17 000 bostäder. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med vår ägare Uppsala kommun, för en bättre och mer hållbar framtid. Hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna. 

 

Vad gör en controller på Uppsalahem?
Tillsammans med ekonomichefen ansvarar du för bolagets affärsplaneprocess, samt budget- och prognosprocess. Du analyserar löpande bolagets ekonomi och kommer med förslag till förbättringar. Vidare är uppföljning av investeringsprojekt en viktig uppgift. I frågor gällande fastighetsvärderingar, taxering, benchmarking och systemförvaltning av budget- och prognossystem agerar du backup åt fastighetsekonomisk strateg och fastighetsekonom och du rapporterar till ekonomichef.

 

Exempel på övriga arbetsuppgifter:


• Genomföra analys och avvikelserapportering vad gäller fastigheternas intäkter, drifts- och underhållskostnader samt avkastning
• Ta fram ekonomiska beslutsunderlag, exempelvis inför ledningsgrupp och styrelse
• Samordna och leda ekonomiavdelningens arbete med uppföljning av bolagets investeringsprojekt, i nära samarbete med förvaltning och fastighetsutveckling
• Ta fram underlag för budget och prognos avseende central administration, samt stötta administrationens chefer i uppföljning.
• Ansvara för att vidarutveckla och hålla bolagets långtidsplan uppdaterad
• Utbilda och coacha verksamheten i ekonomiska frågor
• Agera projektledare för utvecklingsprojekt inom ekonomiavdelningen

 

Är du den vi letar efter?
Vi letar efter dig med en akademisk utbildning från universitet/högskola med inriktning civilekonom och några års arbetslivserfarenhet inom området.

Som controller ska du vara driven, självständig och analytisk. Du arbetar mål- och resultatinriktat och trivs med att leverera kvalitet mot deadline. Du bör även vara affärsmässig utan att tappa fokus på helheten. I ditt arbetssätt är du lyhörd och strukturerad och har ett väl utvecklat kommunikativt arbetssätt, utifrån vilket du både kan involvera kollegor och sprida engagemang såväl som att utmana och påverka. Viktigt är att du har förståelse och intresse för behovet av att balansera ekonomiska frågor med det samhällsnyttiga uppdraget. Du talar och skriver svenska obehindrat.

 

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten, hör av dig till Martin Halldén, Ekonomichef, tel. 018-727 34 99 eller Yasmine Hollsten, HR Generalist, tel. 018-727 36 07. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast den 22: a april 2020.

Vad erbjuder vi?
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare och i vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på hållbarhetsfrågor. På Uppsalahem är vi stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som främjar mångfald och tar tillvara på olikheter. Visa mindre