Lediga jobb som Föreståndare, äldreboende i Uppsala

Se lediga jobb som Föreståndare, äldreboende i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Biträdande verksamhetschef till Svartbäcksgården Uppsala kommun

Vård- och omsorgsförvaltningen, äldreomsorg ordinärt boende Delar du vårt engagemang för människor och vill göra skillnad? Har du ett genuint intresse för nyskapande och är intresserad av att skapa en bra arbetsmiljö för medarbetarna och att arbeta tillsammans? Detta kan du förverkliga som biträdande verksamhetschef för Uppsala kommuns största enhet för korttidsvård. Svartbäcksgården har två avdelningar med en biträdande verksamhetschef på respektive av... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen, äldreomsorg ordinärt boende

Delar du vårt engagemang för människor och vill göra skillnad? Har du ett genuint intresse för nyskapande och är intresserad av att skapa en bra arbetsmiljö för medarbetarna och att arbeta tillsammans? Detta kan du förverkliga som biträdande verksamhetschef för Uppsala kommuns största enhet för korttidsvård. Svartbäcksgården har två avdelningar med en biträdande verksamhetschef på respektive avdelning.

Ditt uppdrag
Som biträdande verksamhetschef ansvarar du för den dagliga driften och har arbetsledningsansvar och personalansvar för ett antal medarbetare.

Uppdraget ger dig stora möjligheter att utvecklas i din roll som chef och ledare. Du ingår tillsammans med verksamhetschef och ytterligare en biträdande verksamhetschef i den lokala ledningsgruppen.

Som chef i Uppsala kommun har du också stöd från kommunledningskontorets stab när det gäller bland annat ekonomi, HR, kommunikation, arbetsmiljö/rehabilitering, IT och fastigheter. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling för att utveckla ett långsiktigt, hållbart och kvalitetssäkrat ledarskap.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut eller sjukgymnast/fysioterapeut och även har erfarenhet i något av dessa yrken. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift är ett krav.

Det är meriterande om du har:

• erfarenhet som chef inom relevant område med personalansvar och/eller annat ledningsarbete (utan formellt personalansvar)
• erfarenhet av arbete inom korttidsvård
• erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet
• kunskaper inom relevant lagstiftning
• Kunskaper om systematiskt arbetsmiljöarbete


Du är en närvarande chef som har ett tydligt, lyhört och engagerat ledarskap. Du ser till verksamhetens behov och arbetar för att vi tillsammans ska nå uppsatta mål. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Uppdraget kräver att du är en god kommunikatör med förmåga att lyssna, planera, organisera och följa upp ditt och dina medarbetares arbete. Du jobbar för att bibehålla och utveckla en god arbetsmiljö som präglas av samarbete och respekt för varandra.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marie Olsson, verksamhetschef Svartbäcksgården 018-727 66 60, Göran Tinnerberg biträdande verksamhetschef Svartbäcksgården 018-727 66 62, eller Hans Röllgårdh, HR-specialist, 018-727 22 83.

Fackliga företrädare: SACO, Maria Persson, 018-018-727 24 24
Vision, Lena Wiksten Andersson, 018-727 24 30
Vårdförbundet, Kristian Hjertén, 072-210 72 95
Fysioterapeuterna, Ewa Larsson, 018-727 72 01
Sveriges arbetsterapeuter, Therese Samuelsson, 018-727 66 49
Kommunal Sektion Uppsala, 010-442 88 16
Ledarna, Alexandra Södervall, 018-727 77 22

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetchef till Uppsala

Nu söker vi i Uppsala en Verksamhetschef. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära Förmånsportal med rabatter och förmåner Coachande och... Visa mer
Nu söker vi i Uppsala en Verksamhetschef. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
I rollen som verksamhetschef så leder och utvecklar du verksamhetens kvalitet på ett pedagogiskt och affärsmässigt sätt. För oss är det viktigt att du vill vara aktiv och närvarande i verksamheten. Detta för att du ska kunna följa upp att företagets värderingar, aktuella avtal och att gällande lagstiftning efterlevs.

Det är också i verksamheten som du vårdar och utvecklar relationerna med medarbetare, boende och närstående. Du har även goda relationer med relevanta myndigheter. Du rapporterar till regionchef och ingår i hens ledningsgrupp samt har budget och resultatansvar för verksamheten.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Det är självklart att du som Verksamhetschef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.


Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/).
Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/ung-omsorg-pa-vara-boenden/). Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.

Din erfarenhet och kunskap
Vi önskar att du:

- är coachande och vill att dina medarbetare växer, utvecklas och tar ansvar.
- tycker om att ge och ta emot feedback samt bryta ned och arbeta mot uppsatta mål.
- är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.
- är prestigelös, självständig och samarbetsvillig
- är affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar.


Du har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex vis socionom, sjuksköterska, social omsorg) och erfarenhet av äldreomsorg. Du har även några års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord gällande ledarskap.

Alla Verksamhetschefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2021-09-05
Har du frågor? Kontakta gärna: Lisa Grönlund, [email protected] Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, [email protected]

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Biträdande verksamhetschef sökes till Gutasund äldreboende

Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg? Nu söker vi en engagerad och trygg biträdande verksamhetschef till vårt fina äldreboende Gutasund i Uppsala. Gutasund är ett modernt och nybyggt vård- och omsorgsboende som drivs i egen regi, endast 7 km från centrala Uppsala och med närhet till restauranger, butiker och annan service. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är på både somatik och demens fördelat på åtta olika avdelningar Här v... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg? Nu söker vi en engagerad och trygg biträdande verksamhetschef till vårt fina äldreboende Gutasund i Uppsala.

Gutasund är ett modernt och nybyggt vård- och omsorgsboende som drivs i egen regi, endast 7 km från centrala Uppsala och med närhet till restauranger, butiker och annan service. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är på både somatik och demens fördelat på åtta olika avdelningar

Här vistas våra kunder i en trivsam och lugn miljö med tillgång till bl a en sinnenas trädgård, orangeri, SPA-rum och frisörsalong. Tillsammans arbetar här verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut för att ge våra kunder den bästa tänkbara omsorgen till våra kunder.

Beskrivning av tjänsten

I din roll som biträdande verksamhetschef arbetar du tillsammans med verksamhetschefen med att driva, leda och utveckla verksamheten. Du ingår i en kompetent ledningsgrupp där du får stöd och vägledning för att nå framgång i din roll. Vi har en decentraliserad organisation där du får utrymme att utveckla dina idéer och ledarstil med din verksamhetschef som mentor.

Arbetsuppgifter

Som biträdande verksamhetschef är du verksamhetschefens högra hand. Du arbetar i huvudsak med administrativa arbetsuppgifter men går vid behov även in i din profession som sjuksköterska. I tjänsten ingår att du handleder/utbildar personalen samt kvalitetssäkrar vården. I dina arbetsuppgifter ingår att i samverkan och under ledning av med verksamhetschefen, organisera och utveckla verksamheten utifrån företagets mål. Du har ett personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Likaså ansvarar du för kvalitetsutveckling, utvärdering och uppföljning.

Tillsammans med verksamhetschefen arbetar du bl.a. med:
HSL- och SOL ansvar, kontakt med kund, närstående samt uppdragsgivare.

Våra biträdande verksamhetschefer är våra framtida verksamhetschefer inom Frösunda Äldreomsorg.

Vi erbjuder dig

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Svensk legitimation som sjuksköterska med erfarenhet inom äldreomsorgen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbetsledande uppdrag.

Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har kundernas bästa i fokus. Du har ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för Frösunda Äldreomsorg. Det är viktigt att du har ett flexibelt tankesätt och har lätt för att ställa om snabbt inför nya situationer. Du har god förmåga att motivera och coacha medarbetarna samt arbeta strukturerat mot uppsatta mål. Du ska kunna arbeta självständigt och ha en god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som socialt kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Erfarenhet från liknande befattning.

Krav
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

Om Frösunda Omsorg

Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders inledande provanställning.

- Omfattning: Heltid

- Arbetstid: Dagtid 40h/vecka.

- Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-02-28

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Regionchef Antonio Cabot tel: 010 130 33 37 Visa mindre

Verksamhetschef sökes till Villa Salabacke i Uppsala

Nu söker vi på Villa Salabacke en Verksamhetschef. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2021-03-19. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära Förmånsportal... Visa mer
Nu söker vi på Villa Salabacke en Verksamhetschef. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2021-03-19.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
I rollen som verksamhetschef så leder och utvecklar du verksamhetens kvalitet på ett pedagogiskt och affärsmässigt sätt. För oss är det viktigt att du vill vara aktiv och närvarande i verksamheten. Detta för att du ska kunna följa upp att företagets värderingar, aktuella avtal och att gällande lagstiftning efterlevs.

Det är också i verksamheten som du vårdar och utvecklar relationerna med medarbetare, boende och närstående. Du har även goda relationer med relevanta myndigheter. Du rapporterar till regionchef och ingår i hens ledningsgrupp samt har budget och resultatansvar för verksamheten.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare.
Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Det är självklart att du som Verksamhetschef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Om Villa Salabacke

Hösten 2017 öppnades det nya äldre- och demensboendet Villa Salabacke (tidigare Salabacke Plaza) i Uppsala med 72 lägenheter.

På Villa Salabacke finns ett större gemensamhetsutrymme där vi träffas för att umgås. Det kan handla om aktiviteter såsom träning eller målning, eller så firar vi högtider eller dricker eftermiddagskaffe samtidigt som vi spelar bingo. På Villa Salabacke finns även två takterrasser som vi använder för att stimulera alla sinnen hos de boende.

Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/).
Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/ung-omsorg-pa-vara-boenden/). Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.

Din erfarenhet och kunskap
Vi önskar att du är:

- coachande och vill att dina medarbetare växer, utvecklas och tar ansvar.
tycker om att ge och ta emot feedback samt bryta ned och arbeta mot uppsatta mål.
- lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.
- prestigelös, självständig och samarbetsvillig
- affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar.

Du har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex vis socionom, sjuksköterska, social omsorg) och erfarenhet av äldreomsorg. Du har även några års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord gällande ledarskap.

Alla Verksamhetschefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2021-03-19
Har du frågor? Kontakta gärna: Lisa Grönlund, [email protected] Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt:
Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721
Mail: [email protected]

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Verksamhetschef till äldreboende i Uppsala

Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg? Nu söker vi en engagerad och trygg verksamhetschef till vårt fina äldreboende Gutasund i Uppsala. Att arbeta som verksamhetschef hos oss Hos Frösunda Omsorg arbetar du i en organisation vars drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss erbjuds du en fri, utvecklande och ansvarsfull roll med goda utvecklings- och karriärmöjligheter samtidigt... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg? Nu söker vi en engagerad och trygg verksamhetschef till vårt fina äldreboende Gutasund i Uppsala.Att arbeta som verksamhetschef hos oss
Hos Frösunda Omsorg arbetar du i en organisation vars drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss erbjuds du en fri, utvecklande och ansvarsfull roll med goda utvecklings- och karriärmöjligheter samtidigt som du varje dag gör skillnad i människors liv.

För att du ska känna dig trygg i ditt uppdrag får du en individuellt anpassad introduktion, kontinuerlig stöttning av din regionchef, tillgång till specialistkompetens från bolagets olika stödfunktioner, löpande utbildning och kompetensutveckling.

Om tjänsten
Vi söker nu en verksamhetschef till vårt fina äldreboende Gutasund i Uppsala. Gutasund är ett modernt och nybyggt vård- och omsorgsboende som drivs i egen regi, endast 7 km från centrala Uppsala och med närhet till restauranger, butiker och annan service. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är på både somatik och demens fördelat på åtta olika avdelningar.

Här vistas våra kunder i en trivsam och lugn miljö med tillgång till bland annat en sinnenas trädgård, orangeri, SPA-rum och frisörsalong.

Tillsammans arbetar här sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut för att ge våra kunder den bästa tänkbara omsorgen till våra kunder.


Rollen som verksamhetschef
Hos oss på Frösunda Omsorg har verksamhetschefen företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat.

Som verksamhetschef har du resultatansvar för verksamhetens ekonomi, kvalitet och personal. Du säkerställer en kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar samt deltar i budget och uppföljningsarbete.

Du rapporterar direkt till regionchef och ingår i en erfaren och kompetent ledningsgrupp. Till ditt stöd har du en biträdande verksamhetschef, regionala resurser samt kvalitets- ekonomi-, it-, marknad- och HR-avdelning.

Marknadsaktiviteter är en viktig del av arbetet och det är därför viktigt att du har ett affärsmässigt arbetssätt och förmågan att bygga goda relationer och nätverk. Som verksamhetschef utövar du ett synligt, närvarande och coachande ledarskap, med förmågan att skapa god anda i medarbetargruppen och lägga grunden för engagemang och samverkan hos medarbetarna.

Vem vi söker
För att lyckas i rollen tror du precis som vi, på ett nära och kommunikativt ledarskap, där du har ett coachande förhållningssätt. Du har en naturlig förmåga att driva verksamheten utifrån Frösunda Omsorgs värderingar respekt, engagemang och nyfikenhet. Du är en duktig kommunikatör som trivs med många kontaktytor och har en förmåga att få med dig dina medarbetare.

Du känner dig bekväm med att fatta självständiga beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i situationer med högre arbetsbelastning. Vi tror dessutom att du har en god förmåga att bygga relationer och nätverk och har ett välkomnande och serviceinriktat förhållningssätt.Kvalifikationer och erfarenhet
Relevant akademisk utbildning, t.ex. sjuksköterska, socionom eller motsvarande
Tidigare dokumenterad erfarenhet som chef inom vård/omsorg.
Erfarenhet inom äldreomsorgen.
Erfarenhet av demensvård (meriterande).
God systemvana.
Mycket goda kunskaper i svenska språket (i så väl tal som skrift).

Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Äldreomsorg, Personlig assistans, Funktionsnedsättning och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare med sex månaders inledande provanställning.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning, har kollektivavtal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-05-23

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:
Antonio Cabot, Regionchef, telefon: 010-130 33 37
[email protected]

Frågor om rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta:
Vendela Zetterkvist, HR-specialist telefon: 010-130 39 07, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef sökes till Villa Salabacke i Uppsala

Nu söker vi på Villa Salabacke en Verksamhetschef. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2021-03-19. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära Förmånsportal... Visa mer
Nu söker vi på Villa Salabacke en Verksamhetschef. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2021-03-19.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
I rollen som verksamhetschef så leder och utvecklar du verksamhetens kvalitet på ett pedagogiskt och affärsmässigt sätt. För oss är det viktigt att du vill vara aktiv och närvarande i verksamheten. Detta för att du ska kunna följa upp att företagets värderingar, aktuella avtal och att gällande lagstiftning efterlevs.

Det är också i verksamheten som du vårdar och utvecklar relationerna med medarbetare, boende och närstående. Du har även goda relationer med relevanta myndigheter. Du rapporterar till regionchef och ingår i hens ledningsgrupp samt har budget och resultatansvar för verksamheten.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare.
Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Det är självklart att du som Verksamhetschef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Om Villa Salabacke

Hösten 2017 öppnades det nya äldre- och demensboendet Villa Salabacke (tidigare Salabacke Plaza) i Uppsala med 72 lägenheter.

På Villa Salabacke finns ett större gemensamhetsutrymme där vi träffas för att umgås. Det kan handla om aktiviteter såsom träning eller målning, eller så firar vi högtider eller dricker eftermiddagskaffe samtidigt som vi spelar bingo. På Villa Salabacke finns även två takterrasser som vi använder för att stimulera alla sinnen hos de boende.

Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/).
Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/ung-omsorg-pa-vara-boenden/). Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.

Din erfarenhet och kunskap
Vi önskar att du är:

- coachande och vill att dina medarbetare växer, utvecklas och tar ansvar.
tycker om att ge och ta emot feedback samt bryta ned och arbeta mot uppsatta mål.
- lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.
- prestigelös, självständig och samarbetsvillig
- affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar.

Du har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex vis socionom, sjuksköterska, social omsorg) och erfarenhet av äldreomsorg. Du har även några års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord gällande ledarskap.

Alla Verksamhetschefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2021-03-19
Har du frågor? Kontakta gärna: Lisa Grönlund, [email protected] Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt:
Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721
Mail: [email protected]

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Verksamhetschefer med delat ledarskap

Avdelningen för boenden Nu finns en unik möjlighet till ett kraftfullt och inspirerande ledarskap tillsammans med chefskollega! Vi söker nu två engagerade och trygga chefer till boendet Bernadotte. Är du den vi letar efter? Välkommen med din ansökan! Bernadotte ligger i området Valsätra. Här finns 80 lägenheter fördelade på fyra plan, med 20 lägenheter på varje plan. Lägenheterna är jämnt fördelade för omvårdnad respektive demensboende. Läs mer om Be... Visa mer
Avdelningen för boenden

Nu finns en unik möjlighet till ett kraftfullt och inspirerande ledarskap tillsammans med chefskollega!
Vi söker nu två engagerade och trygga chefer till boendet Bernadotte.
Är du den vi letar efter? Välkommen med din ansökan!

Bernadotte ligger i området Valsätra. Här finns 80 lägenheter fördelade på fyra plan, med 20 lägenheter på varje plan. Lägenheterna är jämnt fördelade för omvårdnad respektive demensboende. Läs mer om Bernadotte här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/bernadotte/).

Ditt uppdrag
På Bernadotte delar du ledarskapet med annan kollega/verksamhetschef och i samråd med din chefskollega har ni ett gemensamt ansvar för helheten. Tillsammans stöttar ni varandra och ansvarar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du leder och styr din del av verksamheten resurseffektivt och med hög kvalitet mot uppsatta mål. Ni säkerställer den dagliga driften och ansvarar gemensamt bland annat för rekrytering, bemanning, utvecklingsarbeten, innovationer och införandet av olika digitala verktyg.

Ni ingår i en ledningsgrupp och rapporterar direkt till er områdeschef. Ni har stöd av både administrativ personal på boendet och äldreförvaltningens avdelning för kvalitet och utveckling samt av kommunledningskontorets stab när det gäller exempelvis ekonomi, HR, kommunikation och IT.

Din bakgrund
Vi söker dig som har universitets-/högskoleexamen som exempelvis socionom, personalvetare, sjuksköterska eller annan liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Har du även utbildning inom ledarskap och organisationsutveckling är det meriterande. Du har flerårig erfarenhet av ledarskap med personalansvar, gärna legitimerad sådan och gärna inom äldreomsorgen. Du har erfarenhet av arbete med budget, prognos och analys samt har god kunskap i digitala system. Erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete är meriterande.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du har en god ledarskapsförmåga och är duktig på att engagera och motivera. Du har förmåga till helhetssyn och kan lätt fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. För att lyckas i det delade ledarskapet krävs en god samarbetsförmåga, prestigelöshet och en tydlig kommunikation.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta: Monica Södergård, tf områdeschef, 018-727 43 52. Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta: Britt Pedersen, HR-specialist, 018-727 67 12. Vi planerar att genomföra intervjuer d. 10-11 samt d. 14-15 december.

Fackliga företrädare:
Akademikerförbundet SRR/SACO, Maria Persson, 018-727 24 24
Vision, Jennie Eriksson, 018-727 24 39
Ledarna, 0200–871111
Fysioterapeuterna, Ewa Larsson, 018-727 72 01
Sveriges Arbetsterapeuter, Therese Samuelsson, 018-727 66 49
Vårdförbundet, Kristian Hjertén, 018-67 70 47

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetschef till Lundgårdens vård-och omsorgsboende

Lundgården Trivs du med att leda, engagera och skapa delaktighet? Vill du arbeta som ledare i en verksamhet som gör verklig skillnad för äldre? Vi söker nu en verksamhetschef till Lundgården, välkommen med din ansökan! Lundgården ligger i Bälinge, cirka 15 kilometer från Uppsala. Miljön är trivsam med tre innergårdar, grönska och fina promenadvägar. Lundgården är ett vård- och omsorgsboende för äldre med stort omvårdnadsbehov eller vård med inriktning... Visa mer
Lundgården

Trivs du med att leda, engagera och skapa delaktighet? Vill du arbeta som ledare i en verksamhet som gör verklig skillnad för äldre?
Vi söker nu en verksamhetschef till Lundgården, välkommen med din ansökan!

Lundgården ligger i Bälinge, cirka 15 kilometer från Uppsala. Miljön är trivsam med tre innergårdar, grönska och fina promenadvägar. Lundgården är ett vård- och omsorgsboende för äldre med stort omvårdnadsbehov eller vård med inriktning mot demens. Här finns totalt 31 lägenheter, varav tjugo är för omvårdnad och tio för personer med demenssjukdom. En lägenhet används för korttidsboende.

Läs mer om Lundgården här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/lundgarden/)

Ditt uppdrag
Som verksamhetschef har du fullt ledningsansvar för din verksamhet, medarbetare och ekonomi inklusive arbetsmiljö- och rehabiliteringsansvar. Lundgården har 25 månadsanställda medarbetare och ca 20 vikarier. Din roll är att se till att verksamheten drivs framåt med fokus på kvalitet för boende och medarbetare. Du ansvarar för säkerställande av den dagliga driften med rekrytering och bemanning som delar av arbetsuppgifterna. Det finns en administratör samt teamombud på båda avdelningarna.
Du rapporterar till din områdeschef och ingår i dennes ledningsgrupp. Tillsammans med övriga verksamhetschefer inom avdelningen ingår du även i olika arbetsgrupper samt har gemensamma möten.

Du leder och styr verksamheten resurseffektivt med hög kvalitet mot uppsatta mål. Du arbetar med budget, prognos och ekonomisk uppföljning och du ser den självklara kopplingen mellan dessa frågor och den egna verksamhetens utveckling, mål och uppdrag.

Som chef i Uppsala kommun har du stöd från kommunledningskontorets staber när det gäller bland annat ekonomi, HR, kommunikation, IT och fastigheter. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling för att utveckla ett långsiktigt, hållbart och kvalitetssäkrat ledarskap.


Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat minst ett par år som ledare med personalansvar. Är din ledarerfarenhet från äldreomsorgen så är det meriterande. Du har erfarenhet av arbete med budget, prognos och ekonomisk uppföljning. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom ledarskap och organisationsutveckling samt utbildning och erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete. Du har högskoleexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten, exempelvis sociala omsorgsprogrammet/socionomprogrammet, personalvetarprogrammet, fysioterapeututbildning eller sjuksköterskeutbildning.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Office-paketet och vana vid att lära dig nya program och system.

Som ledare skapar du goda förutsättningar för delaktighet för medarbetare, närstående och våra äldre i ditt arbete med utveckling av verksamheten. Du har förmåga att se frågor i ett större perspektiv och förstår både ekonomiska samband och vilka övriga faktorer som leder till en välmående verksamhet där både personal, brukare och anhöriga trivs. För att lyckas och trivas i tjänsten, ser vi att du är en engagerad, tydlig och trygg ledare. Du brinner för ledarskap och att göra skillnad. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi värdesätter att du är lyhörd, resultatinriktad och coachande och vi ser fram emot att du bidrar till vår utveckling med glädje och kunskap.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Ann-Sofie Sundman, områdeschef, 018-727 68 27

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta:
Iréne Lavesson, HR-specialist, 018-727 12 91

Fackliga företrädare:
SACO: Maria Persson, 018-727 24 24
Fysioterapeuterna: Ewa Larsson, 018-727 72 01
Sveriges Arbetsterapeuter: Therese Samuelsson, 018-727 66 49
Vision: Jennie Eriksson, 018-727 24 39
Kommunal Sektion Uppsala: 010-442 88 16
Vårdförbundet: Kristian Hjertén, 072-210 72 95
Ledarna - Sveriges chefsorganisation: 0200–871111


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Biträdande Verksamhetschef till Ferlin vård- och omsorgsboende

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Ferlin på uppdrag av Uppsala kommun. Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg. Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder inter... Visa mer
Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Ferlin på uppdrag av Uppsala kommun.

Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg.

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.

Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. I teamet ingår verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, sjuksköterskor, gruppledare, fysioterapeut, arbetsterapeut, Leva Livet Inspiratör, Vårdhundsteam, omvårdnadspersonal samt lokalvårdare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (OHSAS 18001:2007) med certifikat för Segevångsgården, Victoria, Liljefors torg 4 och huvudkontor.

Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss: www.forenadecare.com (http://www.forenadecare.com)

Arbetsuppgifter
Som biträdande verksamhetschef arbetar du tillsammans med verksamhetschefen med den dagliga driften och verksamhetsplaneringen för att ge medarbetarna de bästa förutsättningarna för att ge god omsorg med kvalitet. I din roll kommer ansvar för planeringar kring utbildning och kompetenshöjningar för omvårdnadspersonal och legitimerad personal att ingå. Du får internutbildning inom Förenade Care i bl.a. ekonomi, arbetsrätt, digitala system, ledningssystem, avtal mm. Biträdande verksamhetschef ersätter verksamhetschef vid dennes frånvaro.

Som biträdande verksamhetschef är du verksamhetschefens högra hand. Du arbetar med ett strategiskt tänk i ett skiftande tempo. Tillsammans med verksamhetschefen arbetar du bl.a. med:
- kontakten med kund, närstående och uppdragsgivare
- kvalitets och utvecklingsarbete i samarbete med verksamhetschef
- personalplanering/bemanning tillsammans med gruppledare
- lönerapportering
- ersätta verksamhetschefen vid dennes frånvaro

Vidare innebär tjänsten:
- personalansvar: rekrytering, medarbetarsamtal m.m.
- leda och utveckla tjänster och koncept tillsammans med verksamhetschef
- kvalitetsutveckling
- arbetsmiljöfrågor
- miljöarbete

I tjänsten ingår att du deltar i omvårdnadsarbetet i handledande och kvalitetssäkrande syfte både för sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Du ersätter sjuksköterskor vid frånvaro. Du har en arbetsledande funktion för HSL- och SOL-personal samt visst personalansvar. Du ska ha god kännedom om lagar och förordningar som styrs av HSL samt god kunskap i dokumentation. Meriterande är kunskap inom SOL.

Kvalifikationer
Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Erfarenhet av ledarskap och/eller personalansvar är meriterande.
För dokumentation måste du behärska svenska språket väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, vågar ta stort ansvar och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från ett professionellt förhållningssätt och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning. Du känner dig trygg i din ledarroll och som person är du självständig och har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som socialt hög kompetens och att du verkar för en god stämning i teamet samt har förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Du har ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för Förenade Care.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, dagtid.
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön. Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Lena Gustavsson, verksamhetschef
Tel: 0739-015 636
E-post: [email protected]

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV.

Sista ansökningsdag
2020-09-30. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss rekryteringshjälp. Visa mindre

Biträdande Verksamhetschef till Ferlin vård- och omsorgsboende

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Ferlin på uppdrag av Uppsala kommun. Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg. Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder inter... Visa mer
Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Ferlin på uppdrag av Uppsala kommun.

Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg.

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.

Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. I teamet ingår verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, sjuksköterskor, gruppledare, fysioterapeut, arbetsterapeut, Leva Livet Inspiratör, Vårdhundsteam, omvårdnadspersonal samt lokalvårdare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (OHSAS 18001:2007) med certifikat för Segevångsgården, Victoria, Liljefors torg 4 och huvudkontor.

Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss: www.forenadecare.com (http://www.forenadecare.com)

Arbetsuppgifter
Som biträdande verksamhetschef arbetar du tillsammans med verksamhetschefen med den dagliga driften och verksamhetsplaneringen för att ge medarbetarna de bästa förutsättningarna för att ge god omsorg med kvalitet. I din roll kommer ansvar för planeringar kring utbildning och kompetenshöjningar för omvårdnadspersonal och legitimerad personal att ingå. Du får internutbildning inom Förenade Care i bl.a. ekonomi, arbetsrätt, digitala system, ledningssystem, avtal mm. Biträdande verksamhetschef ersätter verksamhetschef vid dennes frånvaro.

Som biträdande verksamhetschef är du verksamhetschefens högra hand. Du arbetar med ett strategiskt tänk i ett skiftande tempo. Tillsammans med verksamhetschefen arbetar du bl.a. med:
- kontakten med kund, närstående och uppdragsgivare
- kvalitets och utvecklingsarbete i samarbete med verksamhetschef
- personalplanering/bemanning tillsammans med gruppledare
- lönerapportering
- ersätta verksamhetschefen vid dennes frånvaro

Vidare innebär tjänsten:
- personalansvar: rekrytering, medarbetarsamtal m.m.
- leda och utveckla tjänster och koncept tillsammans med verksamhetschef
- kvalitetsutveckling
- arbetsmiljöfrågor
- miljöarbete

I tjänsten ingår att du deltar i omvårdnadsarbetet i handledande och kvalitetssäkrande syfte både för sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Du ersätter sjuksköterskor vid frånvaro. Du har en arbetsledande funktion för HSL- och SOL-personal samt visst personalansvar. Du ska ha god kännedom om lagar och förordningar som styrs av HSL samt god kunskap i dokumentation. Meriterande är kunskap inom SOL.

Kvalifikationer
Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Erfarenhet av ledarskap och/eller personalansvar är meriterande.
För dokumentation måste du behärska svenska språket väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, vågar ta stort ansvar och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från ett professionellt förhållningssätt och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning. Du känner dig trygg i din ledarroll och som person är du självständig och har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som socialt hög kompetens och att du verkar för en god stämning i teamet samt har förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Du har ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för Förenade Care.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, dagtid.
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön. Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Lena Gustavsson, verksamhetschef
Tel: 0739-015 636
E-post: [email protected]

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV.

Sista ansökningsdag
2020-09-30. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss rekryteringshjälp. Visa mindre

Gruppchef till Villa Salabacke - Uppsala

Nu söker vi på Villa Salabacke, Uppsala en gruppchef på 100 % Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast den 18/8 2020 Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära Fö... Visa mer
Nu söker vi på Villa Salabacke, Uppsala en gruppchef på 100 % Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast den 18/8 2020

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Som gruppchef jobbar du både i verksamheten och administrativt. Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang, skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen. Du ger förutsättningar för din arbetsgrupp att bibehålla goda relationer med verksamhetens kunder och anhöriga. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept. Som Gruppchef rapporterar du till verksamhetschef.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Det är självklart att du som gruppchef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Om Villa Salabacke

I September 2017 öppnades Villa Salabacke (tidigare Aleris Salabacke Plaza) Vår kunskap har påverkat allt ifrån arkitektur och inredning till aktiviteter och vilken personal vi rekryterar. Genomgående är den höga ambitionsnivån och viljan att se varje individ.

På Villa Salabacke har vi 72 boendeplatser fördelat på åtta enheter. Två stora takterrasser, på dessa och i våra stora gemensamhetsutrymme sker det dagligen aktiviteter där alla boende och deras anhöriga alltid ska känna sig välkomna

På fem av våra enheter bor personer med demenssjukdom och på tre av enheterna personer med stort omvårdnadsbehov

Demenscertifiering: Inom kort är vi ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/).

Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter (https://www.vardaga.se/jorden-runt-pa-40-minuter/).

Din erfarenhet och kunskap

Vi vill att du:
är tydlig och skapar delaktighet
är coachande och tycker om att se dina medarbetare att växa och utvecklas
är duktig på att ge och ta emot feedback
är prestigelös
är självständig och samarbetsvillig
är affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar.

Du är utbildad undersköterska och har jobbat några år i äldreomsorgen. Arbetsledande erfarenheter är meriterande för denna roll. Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2020-08-18
Har du frågor? Kontakta gärna: Anna Jakobsson / verksamhetschef 018-472 24 10 Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt:
Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721
Mail: [email protected]

Ansök här
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Biträdande Verksamhetschef till Ferlin vård- och omsorgsboende

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Ferlin på uppdrag av Uppsala kommun. Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg. Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder intern... Visa mer
Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Ferlin på uppdrag av Uppsala kommun.

Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg.
Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.
Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. I teamet ingår verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, sjuksköterskor, gruppledare, fysioterapeut, arbetsterapeut, Leva Livet Inspiratör, Vårdhundsteam, omvårdnadspersonal samt lokalvårdare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (OHSAS 18001:2007) med certifikat för Segevångsgården, Victoria, Liljefors torg 4 och huvudkontor.
Läs mer om oss: www.forenadecare.com (http://www.forenadecare.com)

Arbetsuppgifter
Som biträdande verksamhetschef arbetar du tillsammans med verksamhetschefen med den dagliga driften och verksamhetsplaneringen för att ge medarbetarna de bästa förutsättningarna för att ge god
omsorg med kvalitet. I din roll kommer ansvar för planeringar kring utbildning och kompetenshöjningar för omvårdnadspersonal och legitimerad personal att ingå. Du får internutbildning inom Förenade Care i bl.a. ekonomi, arbetsrätt, digitala system, ledningssystem, avtal mm. Biträdande verksamhetschef ersätter verksamhetschef vid dennes frånvaro.

Som biträdande verksamhetschef är du verksamhetschefens högra hand. Du arbetar med ett strategiskt tänk i ett skiftande tempo. Tillsammans med verksamhetschefen arbetar du bl.a. med:
- kontakten med kund, närstående och uppdragsgivare
- kvalitets och utvecklingsarbete i samarbete med verksamhetschef
- personalplanering/bemanning tillsammans med gruppledare
- lönerapportering
- ersätta verksamhetschefen vid dennes frånvaro
Vidare innebär tjänsten:
- personalansvar: rekrytering, medarbetarsamtal m.m.
- leda och utveckla tjänster och koncept tillsammans med verksamhetschef
- kvalitetsutveckling
- arbetsmiljöfrågor
- miljöarbete
I tjänsten ingår att du deltar i omvårdnadsarbetet i handledande och kvalitetssäkrande syfte både för sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Du ersätter sjuksköterskor vid frånvaro. Du har en arbetsledande funktion för HSL- och SOL-personal samt visst personalansvar. Du ska ha god kännedom om lagar och förordningar som styrs av HSL samt god kunskap i dokumentation. Meriterande är kunskap inom SOL.

Kvalifikationer
Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Erfarenhet av ledarskap och/eller personalansvar är meriterande.
För dokumentation måste du behärska svenska språket väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, vågar ta stort ansvar och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från ett professionellt förhållningssätt och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning. Du känner dig trygg i din ledarroll och som person är du självständig och har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som socialt hög kompetens och att du verkar för en god stämning i teamet samt har förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.
Du har ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för Förenade Care.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, dagtid.
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön. Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Lena Gustavsson, verksamhetschef,
Tel: 0739-015 636
E-post: [email protected]

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV.

Sista ansökningsdag
2020-05-28 Visa mindre

Verksamhetschef Vård - och omsorgsboendet Linné

Linné Trivs du med att leda, engagera och skapa delaktighet? Är du en erfaren chef som vill utvecklas med oss? Vi erbjuder nu en stimulerande och utmanande ledarroll inom vår Äldreförvaltning, välkommen att söka! Linné är ett av våra 22 kommunala vård- och omsorgsboenden inom äldreförvaltningen som ligger i stadsdelen Sävja, 8 kilometer söder om centrala Uppsala. Linné är ett modernt äldreboende i lugn, vacker miljö med skogen som nära granne, en triv... Visa mer
Linné

Trivs du med att leda, engagera och skapa delaktighet?
Är du en erfaren chef som vill utvecklas med oss?

Vi erbjuder nu en stimulerande och utmanande ledarroll inom vår Äldreförvaltning, välkommen att söka!

Linné är ett av våra 22 kommunala vård- och omsorgsboenden inom äldreförvaltningen som ligger i stadsdelen Sävja, 8 kilometer söder om centrala Uppsala. Linné är ett modernt äldreboende i lugn, vacker miljö med skogen som nära granne, en trivsam trädgård och med bra bussförbindelser till centrum. Här finns 40 lägenheter fördelade på 20 demensplatser och 20 omvårdnadsplatser som inryms på två separata plan. I huset finns också en korttidsenhet, Nora. Verksamheten består av 40 lägenheter med inriktning omvårdnad och demens. Nora har en egen verksamhetschef och vi söker nu en verksamhetschef till Linné! Läs mer om Linné här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/linne/).

Ditt uppdrag
Som verksamhetschef har du fullt ledningsansvar för din verksamhet, medarbetare och ekonomi inklusive arbetsmiljö- och rehabiliteringsansvar. Du ansvarar för säkerställande av den dagliga driften med rekrytering och bemanning som delar av arbetsuppgifterna. Du rapporterar direkt till din områdeschef och ingår i dennes ledningsgrupp. Tillsammans med övriga verksamhetschefer inom avdelningen ingår du även i olika arbetsgrupper samt har gemensamma möten.

Du leder och styr verksamheten resurseffektivt med hög kvalitet mot uppsatta mål. Du arbetar med budget, prognos och ekonomisk uppföljning och du ser den självklara kopplingen mellan dessa frågor och den egna verksamhetens utveckling, mål och uppdrag.

Som ledare skapar du goda förutsättningar för delaktighet för medarbetare, närstående och våra äldre i ditt arbete med utveckling av verksamheten. För att lyckas och trivas i tjänsten, ser vi att du är en engagerad, tydlig och trygg ledare. Du brinner för ledarskap och att göra skillnad. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Det är viktigt att du har en hög medvetenhet om ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans.
Vi värdesätter att du är lyhörd och coachande och vi ser fram emot att du bidrar till vår utveckling med glädje och kunskap.

Din bakgrund
Vi söker dig som har högskoleexamen från socionomprogrammet, sociala omsorgsprogrammet, är legitimerad sjuksköterska eller har annan högskoleexamen inom vård- och omsorgssektorn. Om du har utbildning i systematiskt arbetsmiljöarbete och ledarskapsutbildning är det meriterande. Även utbildning inom demensvård och utbildning med inriktning psykiatri är meriterande. Du har flerårig erfarenhet av ledarskap och personalansvar inom vård- och omsorgssektorn, inklusive ansvar för systematiskt arbetsmiljöarbete samt arbete med budget, prognos och uppföljning. Arbetet kräver att du talar och skriver svenska på god nivå och har du kunskap om för verksamheten relevanta IT-system, t ex Siebel, Heroma, Hypergene, Flexite är det en fördel.

Som verksamhetschef har du god ledarskapförmåga och är skicklig på att skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Du ser frågor i ett större perspektiv och förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Som person är du resultatorienterad, du arbetar strukturerat och har lätt att prioritera och fatta beslut utifrån tillgänglig information.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta områdeschef Ann-Sofie Sundman, 018-727 68 27. Har du frågor kring rekryteringsprocessen välkommen att kontakta HR-specialist Jessica Ededal from v. 34, 018-727 12 92.

Fackliga företrädare: SACO, Maria Persson, 018-018-727 24 24 Ledarna, Niclas Möller, 076-119 79 21 Vision, Tommy Törnberg, 018-727 17 44 Kommunal Sektion Uppsala, 010-442 88 16 Vårdförbundet, Kristina Lundmark, 018-67 70 47.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetschef till Stenhagen vård- och omsorgsboende

Äldreförvaltningen Trivs du med att leda, engagera och skapa delaktighet? Är du en erfaren chef som vill utvecklas med oss? Vi erbjuder nu en stimulerande och utmanande ledarroll inom vår Äldreförvaltning, välkommen att söka! Stenhagens vård- och omsorgsboende ligger cirka fem kilometer från Uppsala centrum. Boendet har totalt 80 lägenheter, fördelade på fyra plan. Av lägenheterna är hälften för omvårdnadsboende och hälften för demensboende. Läs mer om... Visa mer
Äldreförvaltningen

Trivs du med att leda, engagera och skapa delaktighet? Är du en erfaren chef som vill utvecklas med oss? Vi erbjuder nu en stimulerande och utmanande ledarroll inom vår Äldreförvaltning, välkommen att söka!

Stenhagens vård- och omsorgsboende ligger cirka fem kilometer från Uppsala centrum. Boendet har totalt 80 lägenheter, fördelade på fyra plan. Av lägenheterna är hälften för omvårdnadsboende och hälften för demensboende. Läs mer om boendet här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/stenhagens-vard--och-omsorgsboende/)

Ditt uppdrag
Som verksamhetschef har du fullt ledningsansvar för din verksamhet, medarbetare och ekonomi inklusive arbetsmiljö- och rehabiliteringsansvar. Du ansvarar för säkerställande av den dagliga driften med rekrytering och bemanning som delar av arbetsuppgifterna. Du rapporterar direkt till din områdeschef och ingår i dennes ledningsgrupp. Tillsammans med övriga verksamhetschefer inom avdelningen ingår du även i olika arbetsgrupper samt har gemensamma möten.

Du leder och styr verksamheten resurseffektivt med hög kvalitet mot uppsatta mål. Du arbetar med budget, prognos och ekonomisk uppföljning och du ser den självklara kopplingen mellan dessa frågor och den egna verksamhetens utveckling, mål och uppdrag.

Som ledare skapar du goda förutsättningar för delaktighet för medarbetare, närstående och våra äldre i ditt arbete med utveckling av verksamheten. För att lyckas och trivas i tjänsten, ser vi att du är en engagerad, tydlig och trygg ledare. Du brinner för ledarskap och att göra skillnad. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Det är viktigt att du har en hög medvetenhet om ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans.Vi värdesätter att du är lyhörd och coachande och vi ser fram emot att du bidrar till vår utveckling med glädje och kunskap.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat minst ett par år som ledare med personalansvar. Är din ledarerfarenhet från äldreomsorgen så är det meriterande. Du har erfarenhet av arbete med budget, prognos och ekonomisk uppföljning. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom ledarskap och organisationsutveckling samt utbildning och erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete.

Du har högskoleexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten, exempelvis sociala omsorgsprogrammet/socionomprogrammet, personalvetarprogrammet, fysioterapeututbildning eller sjuksköterskeutbildning.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och är van att arbeta i Officepaketet. Kunskap om för verksamheten relevanta IT-system, t ex Siebel, Heroma, Hypergene, Flexite är meriterande.

Som ledare tar du ansvar, driver ditt arbete framåt och når resultat genom att skapa de bästa förutsättningar för din personal att bidra, växa och utvecklas. Du har förmåga att se frågor i ett större perspektiv och förstår både ekonomiska samband och vilka övriga faktorer som leder till en välmående verksamhet där både personal, brukare och anhöriga trivs. Som person är du flexibel, lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att både se möjligheter i förändringar och fokusera på rätt saker

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta områdeschef Ann-Sofie Sundman, 018-727 68 27

Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-specialist Jessica Ededal, 018-727 12 92

Fackliga företrädare:
SACO, Maria Persson, 018-018-727 24 24
Fysioterapeuterna, Ellen Pernler 018- 727 69 56
Sveriges Arbetsterapeuter, Katarina Rydberg, 0738-66 58 49
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 17 44
Kommunal Sektion Uppsala, 010-442 88 16
Vårdförbundet, Kristina Lundmark, 018-67 70 47

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Biträdande verksamhetschefer till tre vård - och omsorgsboenden

Karl-Johansgården, Björkgården och Stenhagen Vi söker nu biträdande verksamhetschefer till tre av våra vård-och omsorgsboenden för längre vikariat med möjlighet till förlängning. Hos oss finns flera olika vägar till utveckling och du bestämmer själv i vilken riktning du vill att yrket tar dig. Varje medarbetares bakgrund och tidigare erfarenhet är betydelsefull för oss. I rollen som biträdande verksamhetschef är du en nyckelperson i verksamheten och d... Visa mer
Karl-Johansgården, Björkgården och Stenhagen

Vi söker nu biträdande verksamhetschefer till tre av våra vård-och omsorgsboenden för längre vikariat med möjlighet till förlängning. Hos oss finns flera olika vägar till utveckling och du bestämmer själv i vilken riktning du vill att yrket tar dig. Varje medarbetares bakgrund och tidigare erfarenhet är betydelsefull för oss.

I rollen som biträdande verksamhetschef är du en nyckelperson i verksamheten och du driver den mot uppsatta mål. Tjänsten ger dig stora möjligheter att utvecklas i din roll som ledare och du förväntas ha ett intresse för att så småningom vilja gå vidare och söka arbete som verksamhetschef.

Inom äldreförvaltningen, avdelning boende, finns 22 kommunala vård- och omsorgsboenden för äldre och till tre av dessa söker vi nu biträdande verksamhetschef.

Det första boendet är Karl-Johansgården som är belägen i stadsdelen Svartbäcken norr om Uppsala centrum. Karl-Johansgården består av 92 lägenheter fördelade på 10 avdelningar. 62 av platserna har inriktning omvårdnad, 28 platser har inriktning demensomvårdnad och 2 är direktplatser.

Det andra boendet är Björkgården som är en liten enhet med 22 lägenheter med inriktning omvårdnad, av dessa platser är 16 permanenta och 6 för korttidsvård. Björkgården ligger i Knutby ca 4 mil utanför Uppsala. Som biträdande verksamhetschef på Björkgården samarbetar du med din verksamhetschef som har sin placering på ett annat boende beläget i Almunge ca 2 mil från Björkgården.

Den tredje enheten som vi nu söker biträdande verksamhetschef till är Stenhagen som är belägen i stadsdelen Stenhagen 5 km från Uppsala centrum. Boendet har totalt 80 lägenheter varav 40 lägenheter är omvårdnadsplatser och 40 lägenheter har inriktning demensvård.

Ditt uppdrag
Biträdande verksamhetschef har en arbetsledande roll i verksamheten och är underställd verksamhetschef. Du arbetar i samråd med verksamhetschef för verksamheten, dess planering och prioritering. Du förväntas vara väl insatt i våra politiska mål, styrdokument, rådande lagrum, rutiner och arbetar för att dessa är implementerade och uppfylls i verksamheten.

Som biträdande verksamhetschef arbetar du också självständigt, med stöd av verksamhetschef, och leder det dagliga arbetet på enheten.

Exempel på arbetsuppgifter är:

• Kontakt med brukare och anhöriga
• Schemaläggning, bemanning och rekrytering
• Personalansvar, medarbetarsamtal
• Ansvar för enhetens kvalitetsarbete och uppföljningen av detta

Du förväntas ha ett resultatinriktat förhållningssätt och bistå verksamhetschefen i frågor som rör budget, prognos och uppföljning av verksamhetens ekonomi. Som ledare skapar du goda förutsättningar för delaktighet för medarbetare, närstående och våra äldre i ditt arbete med utveckling av verksamheten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har högskoleexamen från socionomprogrammet, sociala omsorgsprogrammet, är legitimerad sjuksköterska eller har annan högskoleexamen inom vård- och omsorgssektorn.

Du har flerårig erfarenhet av arbete inom vård- och omsorgssektorn och äldreomsorgen. Erfarenhet av ledarskap är meriterade likaså utbildning i systematiskt arbetsmiljöarbete och ledarskapsutbildning. Det är även en fördel om du har kunskap om för verksamheten relevanta IT-system, t ex Siebel, Heroma, Hypergene och Flexite.

God svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

För att lyckas och trivas i tjänsten, ser vi att du är en engagerad, tydlig och trygg person med stort intresse för ledarskap och att göra skillnad. Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Dessutom är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har förmågan att ta initiativ och sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vi ser även att du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Vi värdesätter att du är inlyssnande och coachande och vi ser fram emot att du bidrar till vår utveckling med glädje och kunskap.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Birgitta Hansson, verksamhetschef Stenhagen 018-727 87 02
Hanna Sandlund, verksamhetschef Karl-Johansgården 018-727 70 60
Eva Eriksson, verksamhetschef Björkgården 018-727 67 77
Ann-Sofie Sundman, områdeschef avdelning boende 018-727 68 27

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta:
Jessica Ededal HR-specialist 018-727 12 92

Facklig företrädare:
SACO, Maria Persson, 018-018-727 24 24
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 17 44
Kommunal Sektion Uppsala, 010-442 88 16
Vårdförbundet, Kristina Lundmark, 018-67 70 47

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Gruppchef till Villa Salabacke Uppsala

Ansök    Maj 9    Vardaga    Föreståndare, äldreboende
Nu söker vi påVilla Salabcke Uppsalaen gruppchef på 100%. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2019-05-31 Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära Förmånspo... Visa mer
Nu söker vi påVilla Salabcke Uppsalaen gruppchef på 100%. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2019-05-31

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Som gruppchef jobbar du både i verksamheten och administrativt. Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang, skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen. Du ger förutsättningar för din arbetsgrupp att bibehålla goda relationer med verksamhetens kunder och anhöriga. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept. Som Gruppchef rapporterar du till verksamhetschef.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare.Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Det är självklart att du som gruppchef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Om Villa Salabacke

Iseptember 2017 öppnade Vardaga Villa Salabacke (tidigare Aleris Salabacke Plaza)
Vår kunskap har påverkat allt ifrån arkitektur och inredning till aktiviteter och vilken personal vi rekryterar. Genomgående är den höga ambitionsnivån och viljan att se varje individ.

På Villa Salabacke har vi 72 boendeplatser fördelat på åtta enheter. Två stora takterrasser,
på dessa och i vårt stora gemensamhetsutrymme ska det dagligen ske aktiviteter
där alla boende och deras anhöriga alltid ska känna sig välkomna

På enheter bor personer med demenssjukdom och tre enheter är för personer med stórt omvårdnadsbehov.

Demenscertifiering: Vihoppas att vi snart är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/).

Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.
Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.
VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter (https://www.vardaga.se/jorden-runt-pa-40-minuter/).

Din erfarenhet och kunskap

Vi vill att du:
är tydlig och skapar delaktighet
är coachande och tycker om att se dina medarbetare att växa och utvecklas
är duktig på att ge och ta emot feedback
är prestigelös
är självständig och samarbetsvillig
är affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar.

Du är utbildad undersköterska och har jobbat några år i äldreomsorgen. Arbetsledande erfarenheter är meriterande för denna roll. Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: efter överenkommelse
Sista ansökningsdag: 2019-05-31
Har du frågor? Kontakta gärna: [Fyll i] Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt:
Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721
Mail: [email protected]

Ansök här
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Gruppchef till Villa Salabacke

Ansök    Maj 10    Vardaga    Föreståndare, äldreboende
Nu söker vi påVilla Salabacke Uppsala fyra gruppchef på 100%. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast den 31/5 Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära Förmåns... Visa mer
Nu söker vi påVilla Salabacke Uppsala fyra gruppchef på 100%. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast den 31/5

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Som gruppchef jobbar du både i verksamheten och administrativt. Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang, skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen. Du ger förutsättningar för din arbetsgrupp att bibehålla goda relationer med verksamhetens kunder och anhöriga. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept. Som Gruppchef rapporterar du till verksamhetschef.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare.Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Det är självklart att du som gruppchef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

OmVilla Salabacke

September
2017 öppnade Villa Salabacke (tidigare Aleris Salabacke Plaza) Vår kunskap har
påverkat allt ifrån arkitektur och inredning till aktiviteter och vilken
personal vi rekryterar. Genomgående är den höga ambitionsnivån och viljan att
se varje individ.

På Villa Salabacke Plaza har vi 72 boendeplatser fördelat på åtta enheter. Två stora takterrasser, på dessa och i våra stora gemensamhetsutrymme ska det dagligen ske aktiviteter där alla boende och deras anhöriga alltid ska känna sig välkomna

På fem av våra enheter bor personer med demenssjukdom och på tre av enheterna personer
med stort omvårdnadsbehov

Demenscertifiering: Vi hoppas att vi snart är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/).

Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.
Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.
VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter (https://www.vardaga.se/jorden-runt-pa-40-minuter/).

Din erfarenhet och kunskap

Vi vill att du:
är tydlig och skapar delaktighet
är coachande och tycker om att se dina medarbetare att växa och utvecklas
är duktig på att ge och ta emot feedback
är prestigelös
är självständig och samarbetsvillig
är affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar.

Du är utbildad undersköterska och har jobbat några år i äldreomsorgen. Arbetsledande erfarenheter är meriterande för denna roll. Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: [Fyll i]
Sista ansökningsdag: [Fyll i]
Har du frågor? Kontakta gärna: [Fyll i] Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt:
Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721
Mail: [email protected]

Ansök här
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre