Lediga jobb som Fritidsassistent i Uppsala

Se lediga jobb som Fritidsassistent i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Fritidshemsassistent till Årstaskolan

Ansök    Sep 8    Uppsala kommun    Fritidsassistent
Årstaskolan Är du driven och väl insatt i fritidshemmets styrdokument och hur man arbetar systematiskt utifrån dem på fritidshemmet? Vill du arbeta med att stötta elever i behov av särskilt stöd under hela skoldagen, både i undervisningssituation och på raster? Just nu söker Årstaskolan dig som vill arbeta som fritidshemsassistent. Låter detta lockande? Välkommen med din ansökan redan idag! Årstaskolan är en kommunal grundskola för årskurs F-5, i stad... Visa mer
Årstaskolan

Är du driven och väl insatt i fritidshemmets styrdokument och hur man arbetar systematiskt utifrån dem på fritidshemmet? Vill du arbeta med att stötta elever i behov av särskilt stöd under hela skoldagen, både i undervisningssituation och på raster? Just nu söker Årstaskolan dig som vill arbeta som fritidshemsassistent.

Låter detta lockande? Välkommen med din ansökan redan idag!

Årstaskolan är en kommunal grundskola för årskurs F-5, i stadsdelen Årsta, nordöstra Uppsala. Skolan har cirka 440 elever i två till fyra paralleller och här arbetar 60 personal.
I anslutning till skolan ligger parker och grönområden och skolan har en skolgård som är utformad för att inbjuda till rörelse, kreativitet och lek.

På Årstaskolan har vi välutbildad och engagerad personal som prioriterar att våra elever får kvalitetsmässiga kunskaper och att de får utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.
Vår verksamhet är uppdelad i tre olika arbetslag: fritidshemmet, F-3 och 4-5. Under skoldagen arbetar fritidspersonalen i klasserna eller i ett flexibelt stöd, för att sedan finnas i fritidshemmets verksamhet under eftermiddagarna. På detta sätt följer de elevernas hela dag, vilket gynnar elevernas känsla av trygghet.

Vi arbetar hälsofrämjande under hela skoldagen och strävar efter att ha minst ett rörelsepass under dagen, bland annat genom att ha en organiserad rastverksamhet. Vi har hälsoråd och elevråd där eleverna har möjlighet att påverka och vara delaktiga för att skapa en lustfylld, trygg och trivsam skolgång.

Vi är stolta över vår verksamhet och känner glädje av att få arbeta tillsammans, barn och vuxna.

Ditt uppdrag
Under skoltid arbetar du med ett flexibelt stöd i klassrum samt i avskild miljö med elever i behöv av särskilt stöd. Under eftermiddagen arbetar du på fritidshemmet. I uppdraget ingår att stötta elever i behov av särskilt stöd under hela skoldagen, både i undervisningssituation och på raster.

Du arbetar med det flexibla stödet fram till 13.00. Sedan efter 13.00 kommer ditt andra uppdrag: Att enligt styrdokumenten ge våra elever en meningsfull fritidstid: Att ta tillvara elevernas intressen men även att utmana dem till att göra nya upptäckter. Undervisningen ska främja elevernas fantasi och förmåga att lära tillsammans med andra genom lek, rörelse och skapande.

Öppningar från 06:00 och stängningar senast 18:15 ligger i schema för fritidshemmet.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Du är väl insatt i fritidshemmets styrdokument och hur man arbetar systematiskt utifrån dem på fritidshemmet. Du är driven, ser möjligheter och brinner för fritidshemsuppdraget. Du har tidigare arbetat som fritidshemsassistent eller med liknande uppdrag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med elever med NPF och erfarenhet av att stötta elever med behov av stöd i ADL- situationer, såsom vid toalettbesök, matsituationen mm samt stöttar eleverna i deras kommunikation med andra på skolan. Har du fortbildning inom NPF, inkludering (IBIS) eller liknande, arbetat med elever med språkstörning samt har erfarenhet av elever med diabetes ser vi det som en fördel.

Som person är du empatisk och du kan kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du flexibel och du ser möjligheter i förändringar samt tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vi ser även att du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Sist men inte minst söker dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Martin Jansson, rektor, 070-856 33 99
Charlotta Eriksson, biträdande rektor, 072-220 48 10

Facklig företrädare:
Kommunal, Tina Svensson, 018-727 69 89

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Fritidshemsassistent till Ångelstaskolan

Ansök    Sep 5    Uppsala kommun    Fritidsassistent
Ångelstaskolan Är du på jakt efter ett roligt och givande jobb och har erfarenhet av arbete som barnskötare/ fritidshemsassistent och arbete med barn i behov av särskilt stöd? Tycker du dessutom att det låter intressant att få hjälpa elever att utvecklas utifrån deras egna förutsättningar? Ångelstaskolan i Uppsala söker nu dig som vill arbeta som Fritidshemsassistent. Är det här jobbet du har letat efter? Välkommen med din ansökan redan idag! Ångelsta... Visa mer
Ångelstaskolan

Är du på jakt efter ett roligt och givande jobb och har erfarenhet av arbete som barnskötare/ fritidshemsassistent och arbete med barn i behov av särskilt stöd? Tycker du dessutom att det låter intressant att få hjälpa elever att utvecklas utifrån deras egna förutsättningar? Ångelstaskolan i Uppsala söker nu dig som vill arbeta som Fritidshemsassistent.

Är det här jobbet du har letat efter? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ångelstaskolan är en kommunal skola, med elever i förskoleklass till årskurs 5. Skolan har cirka 340 elever och 40 medarbetare. Skolan finns i norra Årsta med närhet till parker, natur och 4H-gård. Ångelstaskolan har elever i 12 klasser, från förskoleklass till årskurs 5, två paralleller. Fritidshemmet är fördelat på fyra avdelningar: röd, blå, grön och gul. Ångelstaskolans vision är att alla elever ska stärkas i sin tro på att kunna lyckas. Att lyckas innebär att eleven får förutsättningar för att utvecklas kunskapsmässigt och socialt i en kreativ och trygg miljö. Och att var och en kan stärka tilltron på sina egna förmågor och nå så långt som möjligt i kunskaper. Det gör vi genom att vi har höga förväntningar på varandra i både arbetet med kunskaper som i det sociala.

Trivsel och trygghet
Vi är en Ibis-skola vilket innebär att vi arbetar aktivt med värdegrunden. Ibis står för inkluderande beteendestöd i skolan. Metoden går ut på att personalen arbetar relationsstärkande på olika sätt, ledda av ett Ibis-team som finns på skolan. En annan bärande del i Ibis är att eleverna får tillfälle att träna på rätt beteende. Det sker genom att eleverna tillsammans med personal, på schemalagd tid tränar rätt beteende på skolans olika arenor, för att veta vad som förväntas av dem där.

Kunskaper
På Ångelstaskolan arbetar vi ständigt för att förbättra elevernas kunskapsresultat. Det mesta av det arbetet sker inom klassens ram under ledning av kompetenta legitimerade lärare. Vi ser att skolans huvuduppdrag är att ge alla våra elever rätt förutsättningar för att möta framtidens utmaningar på bästa sätt. Som ett stöd till klassläraren har vi speciallärare som stöttar med analys, handledning och aktivt arbete med eleverna. Speciallärarna ingår i skolans elevhälsoteam, EHT.

Läs mer om Ångelstaskolan här (https://angelstaskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Utöver arbetet på fritidshemmet ingår det att genomföra anpassade skoldagar i avskild miljö för elever med stort behov av alternativa och kompletterande medel samt hjälpa, stödja och stimulera elever i behov av särskilt stöd till lärande, utveckling och självständighet. Det ingår även att stötta elever under hela skoldagen såväl i klassrummet som på raster i måltids- och hygiensituationer samt vid övriga aktiviteter, ge stöd till elever vid enskilda skoluppgifter, sträva efter att hitta individuella lösningar så att varje elev kan tillgodogöra sig ny kunskap samt ge socialt stöd.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Vidare ser vi även att du har erfarenhet av arbete som barnskötare/ fritidshemsassistent, av arbete med barn i behov av särskilt stöd, av arbete med barn med autism och/eller NPF, av arbete med barn med utåtagerande beteende, av arbete utifrån lågaffektivt bemötande samt av arbete med elev med diabetes. Därtill har du goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Vi ser det som meriterande om du har specialpedagogisk utbildning, utbildning i lågaffektivt bemötande, kompletterande pedagogisk utbildning och utbildning i diabetes.

Som person är du empatisk och du kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Vi ser även att du är pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap samt är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.
Sist men inte minst söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Pia Westerlund, biträdande rektor 018-727 70 74

Facklig företrädare:
Kommunal, Malin Jönsson, 010-442 82 09

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Fritidshemsassistent till Lindbackens skola

Ansök    Sep 5    Uppsala kommun    Fritidsassistent
Lindbackens skola Har du erfarenhet av arbete med barn? Vill du arbeta med stöd i klass och på fritids? Då kan det här vara jobbet för dig! Lindbackens skola växer och våra ambitioner är höga. Vi finns i Lindbacken strax utanför Uppsala och har fina och ändamålsenliga lokaler och en vacker naturskön omgivning. Vi har elever från förskoleklass upp till och med årskurs 5. Vi växer för varje år och har nu 620 elever. Vi har en flexibel organisation och vi... Visa mer
Lindbackens skola

Har du erfarenhet av arbete med barn? Vill du arbeta med stöd i klass och på fritids? Då kan det här vara jobbet för dig!

Lindbackens skola växer och våra ambitioner är höga. Vi finns i Lindbacken strax utanför Uppsala och har fina och ändamålsenliga lokaler och en vacker naturskön omgivning. Vi har elever från förskoleklass upp till och med årskurs 5. Vi växer för varje år och har nu 620 elever. Vi har en flexibel organisation och vi arbetar i team för att hitta samordningsvinster samt planerar samarbetstider för att främja kollegialt lärande och öka elevernas förutsättningar att lyckas. Vår vision är att tillsammans växer vi och målet är att alla elever ska lyckas.

Ditt uppdrag
Som fritidshemsassistent kommer du att arbeta som stöd i klass tillsammans med en pedagog. Dina uppgifter kan då vara att stötta elever med stödbehov och arbete med elever i mindre grupper eller vara behjälplig till alla elever i klassen.

När skoldagen är slut arbetar du på fritids. Du är en del i arbetslaget och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för fritidsverksamheten. Du är delaktig med barnen och tar initiativ till verksamhetens innehåll.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn. Vi ser gärna att du har utbildning som elevassistent eller fritidsledare.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Sist men inte minst samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Sakarias Åkerman, biträdande rektor, 018-727 72 07.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 09.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 241.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Fritidshemsassistent

Ansök    Aug 30    Uppsala kommun    Fritidsassistent
Lindbackens skola Lindbackens skola går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en fritidshemsassistent som har en god empatisk förmåga och som snabbt kan sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med barn och vill arbeta med stöd i klass och fritids? Då kan det här vara jobbet för dig! Lindbackens skola växer och våra ambitioner är höga. Vi finns... Visa mer
Lindbackens skola

Lindbackens skola går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en fritidshemsassistent som har en god empatisk förmåga och som snabbt kan sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation.

Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med barn och vill arbeta med stöd i klass och fritids?
Då kan det här vara jobbet för dig!

Lindbackens skola växer och våra ambitioner är höga. Vi finns i Lindbacken strax utanför Uppsala och har fina och ändamålsenliga lokaler och en vacker naturskön omgivning. Höstterminen 2022 kommer vi att ha ca 570 elever på skolan.

Vi har en flexibel organisation för att kunna tillmötesgå ändrade förutsättningar och vi arbetar i team för att hitta samordningsvinster samt planerar samarbetstider för att främja kollegialt lärande och öka elevernas förutsättningar att lyckas. Vår vision är att alla elever ska lyckas.

Mer information hittar du på Lindbackens skola (https://lindbackensskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I den här rollen kommer du först och främst att arbeta som stöd i klass tillsammans med en pedagog. Dina uppgifter kan då vara att stötta elever med stödbehov och arbete med elever i mindre grupper eller vara behjälplig till alla elever i klassen.

När skoldagen är slut arbetar du på fritids. Du är en del i arbetslaget och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för fritids verksamhet. Du är delaktig med barnen och tar initiativ till verksamhetens innehåll. Du kommer att rapportera till biträdande rektor.

Din bakgrund
Till den här tjänsten söker vi dig som har erfarenhet av att ha arbetat med barn.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du en person som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Sist men inte minst söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Sakarias Åkerman, biträdande rektor, 018 727 72 07.

Facklig företrädare: Kommunal, Daniel Eklöf, 018 727 78 12.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 30

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Fritidshemsassistent till Funbo skola

Ansök    Aug 31    Uppsala kommun    Fritidsassistent
Funbo skola Har du erfarenhet av arbete i fritidshem och att stötta elever i sin utveckling och lärande? Funbo skola i Uppsala söker nu dig som vill arbeta som fritidshemsassistent. Låter det här som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag! Funbo är den lilla skolan med stora hjärtat. Vår skola präglas av hög trivsel vilket signaleras dagligen av våra elever och deras vårdnadshavare samt vår personal. Vi har elever i årskurserna F-3 och... Visa mer
Funbo skola

Har du erfarenhet av arbete i fritidshem och att stötta elever i sin utveckling och lärande? Funbo skola i Uppsala söker nu dig som vill arbeta som fritidshemsassistent.

Låter det här som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Funbo är den lilla skolan med stora hjärtat. Vår skola präglas av hög trivsel vilket signaleras dagligen av våra elever och deras vårdnadshavare samt vår personal. Vi har elever i årskurserna F-3 och målet är att skapa de rätta förutsättningar för dem att lyckas genom att ha högsta möjliga kvalité på vår verksamhet under hela skoldagen. Det sker genom en gemensam värdegrund och personal som ger verktygen för den sociala samvaron.

Undervisningen anpassas så att alla elever når så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Vår vision är att med eleven i centrum lägger vi grunden för det livslånga lärandet. Skolan har 158 elever, ca 25 st anställda och ligger ca 1 mil från Uppsalas stadskärna.

Det finns bra bussförbindelser, vi har historiska men ändamålsenliga lokaler och en vacker, naturskön omgivning. Vi som redan arbetar här vill fortsätta att utvecklas med nya kollegor och vi söker dig som vill vara med och skapa framtidens skola.

Läs mer om Funbo skola här (https://funboskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att stötta elever i klass dagtid för att underlätta lärandet och skapa en trygg och omsorgsfull miljö. Arbetet kan innebära att man riktas mot en särskild elev som har behov av särskilt stöd, i det här fallet diabetes. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du tycker att det är intressant att träffa olika typer av individer och att du trivs med en flexibel arbetssituation.

Under fritidstid så planerar du, tillsammans dina kollegor, aktiviteter och anpassar undervisningen till eleverna i gruppen, genomför välstrukturerade aktiviteter, ser till att alla elever med behov av stöd får det samt utvärderar undervisningen. Samverkan med kollegor och vårdnadshavare sker kontinuerligt för att skapa bästa förutsättningar för lärande och för att kvalitetssäkra undervisningen i fritidshemmet.

Mycket samarbete sker med övrig personal kring eleverna dvs med både undervisning och omsorg, för att säkerställa bästa möjliga lärande under elevens hela skoldag. Att vara rastvärd och skapa bästa förutsättningar för socialt samspel är också en del av uppdraget.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieexamen, gärna från barn- och fritidsprogrammet. Vi ser gärna att du har annan utbildning som handlar om att leda barn och ungdomsgrupper och som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten samt diabetsutbildning. Vidare har du erfarenhet av arbete med barn och ungdomar, god IT-vana som t ex Office365 samt goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt.

Som person är du empatisk och du kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor samt pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser även att du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Sist men inte minst söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Anna Carlén, rektor, 018-727 65 65

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 82 09

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Fritidshemsassistent till Pluggparadiset

Ansök    Aug 14    Uppsala kommun    Fritidsassistent
Pluggparadiset Har du erfarenhet av arbete på grundskola och fritidshem? Har du även erfarenhet av skolutveckling i fritidshemmet och god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan? Då vill vi att du ska söka tjänsten hos oss! Pluggparadiset är en kommunal F-6 skola. Skolan ligger i en naturskön miljö med närhet till Fyrisån och bad, elljusspår och bibliotek. Skolan har ett fritidshem, uppdelat i två avdelningar, som är väl integrerad... Visa mer
Pluggparadiset

Har du erfarenhet av arbete på grundskola och fritidshem? Har du även erfarenhet av skolutveckling i fritidshemmet och god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan? Då vill vi att du ska söka tjänsten hos oss!

Pluggparadiset är en kommunal F-6 skola. Skolan ligger i en naturskön miljö med närhet till Fyrisån och bad, elljusspår och bibliotek. Skolan har ett fritidshem, uppdelat i två avdelningar, som är väl integrerad med övrig skola. Skolan har cirka 45 medarbetare med god utbildning och erfarenhet för sitt arbetsområde. Pluggparadiset är en skola där elever och medarbetare trivs och mår bra. Skolan har ett högt söktryck vilket gör att vi har maximalt antal elever i de flesta klasserna, det vill säga 28 elever/klass. 75% av elevernas vårdnadshavare har eftergymnasial utbildning och det socioekonomiska förhållanden i området gör att skolan har ett lågt strukturstöd. Det finns ett väl utvecklat samarbete med övriga skolor i området både bland skolledare och lärare.

Skolan leds av en rektor och biträdande rektor och är organiserad i en arbetsorganisation och i en utvecklingsorganisation. Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam med representation från samtliga kategorier utifrån skollagens krav. Skolan har goda resultat och ett väl utvecklat samarbete med vårdnadshavare. Elevernas trygghet, lärande och kunskapsutveckling står i fokus. Skolan har ett eget tillagningskök.

Här kan du läsa mer om Pluggparadiset (https://pluggparadiset.uppsala.se/).

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att vara delaktig i att utveckla arbetssätt och pedagogik på fritidshemmet, genomföra pedagogiska aktiviteter ute och inne samt leda grupper i tematiskt arbete med tydlig utgångspunkt i läroplan och skollag. Det ingår även att arbeta i klass tillsammans med en mentor under skoltid och bidra med dina pedagogiska kunskaper utifrån fritidshemmets kompensatoriska uppdrag, driva pedagogisk utveckling och säkerställa meningsfullt innehåll på fritids, ha några ansvarselever med innebörd att du deltar på möten som berör dessa elevers utveckling samt ansvara för en till två årskurser tillsammans med kollegor.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete på grundskola och på fritidshem. Du ska ha erfarenhet av undervisning i fritidshem samt skolutveckling inom fritidshemmet. Det är också viktigt att du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd samt med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Vi ser gärna att du har socialpedagogutbildning, kompletterande pedagogisk utbildning och erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt.

Arbetet kräver att du har god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper svenska språket, god kännedom om fritidshemmets styrdokument samt kunskaper inom tillgängliga lärmiljöer. Har du kunskaper i konflikthantering och kunskaper inom AKK (alternativ och kompletterande kommunikation) är det meriterande.

Som person är du flexibel med förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv och du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Annelie Hindstam, rektor, 018-727 82 71.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 09.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Uppsalahem söker trygghetsvärd på 50%

Ansök    Maj 25    Uppsalahem AB    Fritidsassistent
Ditt uppdrag hos oss Som trygghetsvärd är du glädjen i vardagen för hyresgäster i våra trygghetsboenden, det vill säga tillgängliga, trevliga och trygga hyresrätter för hyresgäster över 65 år som inte är i behov av ett vårdboende. I din roll fokuserar du på våra hyresgästers trivsel genom närvaro och engagemang där du med fantasi och kreativitet erbjuder uppskattade aktiviteter. Du förstår och uppmuntrar till delaktighet och gemenskap mellan våra seniora h... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som trygghetsvärd är du glädjen i vardagen för hyresgäster i våra trygghetsboenden, det vill säga tillgängliga, trevliga och trygga hyresrätter för hyresgäster över 65 år som inte är i behov av ett vårdboende. I din roll fokuserar du på våra hyresgästers trivsel genom närvaro och engagemang där du med fantasi och kreativitet erbjuder uppskattade aktiviteter. Du förstår och uppmuntrar till delaktighet och gemenskap mellan våra seniora hyresgäster.

Detta är en tidsbegränsad anställning som löper fram till sista september.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Anordnar aktiviteter och utflykter.

- Håller i pass med lättare fysik träning.

- Hjälper hyresgäster med felanmälan och i vissa fall utföra mindre reparationer i lägenheten.

- Ser till att det är städat och ombonat i lokalen.

- Ordnar lunch och fika exempelvis i samband med högtider.

- Är behjälplig till övriga organisationen inom distriktet.

- Har kontakt med anhöriga vid behov.

- Delta i boendemöten.

Vem är du?
Som person du en social och glad som tycker om att göra det lilla extra för att din omgivning ska trivas. Rollen kräver att du tar egna initiativ till aktiviteter, har tålamod och är lyhörd för de boendes behov. För att trivas i rollen bör du ha ett glatt humör, genuint intresse att umgås med människor och hjälpa till. Tycker du om att baka är det ett stort plus.

Tjänsten som trygghetsvärd passar dig som har:

- en gymnasieutbildning, gärna med inriktning inom omvårdnad.

- tidigare erfarenhet från äldrevården.

- goda kunskaper i svenska språket.

- B-körkort.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Omfattning: 50%, 20 timmar/vecka
Anställningsform: tidsbegränsad anställning fram till sista september.
Start: omgående

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Fastighetschef Björn Eriksson tel. 018-727 34 04. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 8e juni. Visa mindre

Fritidsassistent och köksbiträde/servering

Ansök    Dec 7    Stift Liten Lär    Fritidsassistent
Uppsala Enskilda Skola ingår i Stiftelsen Liten Lär som en av två enheter. Vi är en fristående grundskola F-5 med ca 250 elever. Vi är organiserade i två klasser per årskurs i förskoleklass till och med åk 3. Vi har ett fritidshem som arbetar för en attraktiv och stimulerande fritidsverksamhet för våra elever. Personalen är indelade i två arbetslag; lärare och fritidsassistenter/övrig personal. Dock sker ett aktivt samarbete mellan arbetslagen som generera... Visa mer
Uppsala Enskilda Skola ingår i Stiftelsen Liten Lär som en av två enheter. Vi är en fristående grundskola F-5 med ca 250 elever. Vi är organiserade i två klasser per årskurs i förskoleklass till och med åk 3. Vi har ett fritidshem som arbetar för en attraktiv och stimulerande fritidsverksamhet för våra elever.
Personalen är indelade i två arbetslag; lärare och fritidsassistenter/övrig personal. Dock sker ett aktivt samarbete mellan arbetslagen som genererar i t ex gemensamma tema-arbeten. Det finns ett stort engagemang hos personalen att alltid se till att våra elever mår bra, får rätt anpassningar eller utmaningar och på annat sätt stimuleras i sitt lärande. Vi arbetar också aktivt med vårt eget lärande för att hela tiden utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre för våra elever. Tjänsten är en delad tjänst med arbete i vårt mottagningskök tillsammans med köksansvarig personal samt arbete som klass- och fritidsassistent.
I arbetet som fritidsassistent arbetar du viss del av tiden i klass och en större del av tiden i vår fritidsverksamhet.
Vi arbetar efter ett strukturerat arbetssätt vilket kräver din hela uppmärksamhet och lyhördhet.
Arbetsuppgifter som fritidsassistent
- delta i planering av verksamhet i fritidsgrupp
- leda barngrupp på vår fritidsverksamhet tillsammans med kollegor
- delta i arbetslagsmöten
- vara rastvärd på skolgården
- delta i klass som klass- eller elevassistent
Arbetsuppgifter som köksbiträde
- Ansvara för förberedelser samt servering av lunch och mellanmål
- Bistå med diskning och städning av matsal och kök
OBS! Viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Tillträde
Från 2023-01-09 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar en skyndsam rekryteringsprocess och rekryterar löpande.
Vi tillämpar också en provanställning om 6 månader. Visa mindre

Fritidshemsassistent till Kvarngärdesskolan

Ansök    Nov 21    Uppsala kommun    Fritidsassistent
Kvarngärdesskolan Kvarngärdesskolan i Uppsala söker nu en flexibel, pedagogisk och samarbetsinriktad person till uppdraget som fritidshemsassistent. Vill du arbeta på fritids och vara vikarie på skolan? Då kan det här vara uppdraget för dig! Kvarngärdesskolan är en skola med cirka 620 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi är en internationell skola med elever och personal från hela världen. Skolan har goda resultat och engagerad personal. Just n... Visa mer
Kvarngärdesskolan

Kvarngärdesskolan i Uppsala söker nu en flexibel, pedagogisk och samarbetsinriktad person till uppdraget som fritidshemsassistent. Vill du arbeta på fritids och vara vikarie på skolan? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Kvarngärdesskolan är en skola med cirka 620 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi är en internationell skola med elever och personal från hela världen. Skolan har goda resultat och engagerad personal. Just nu finns vi i våra nybyggda moduler vid IFU arena. Planen är att flytta tillbaka till Kvarngärdet inför höstterminen 2025.

Ditt uppdrag
Som fritidshemsassistent kommer du att vara fritidsresurs under skoltid och arbeta på fritids efter skoldagens slut. Du kommer även att arbeta som vikarie på vår skola.

Din bakgrund
Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har pedagogisk utbildning. Har du erfarenhet av arbete med barn och/eller av arbete i skola ses det som meriterande.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Susanna Ajdert, biträdande rektor, 018-727 59 04.

Facklig företrädare: Kommunal, Pär Henningsson, 018-727 59 00.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Fritidshemsassistent till Lindbackens skola

Ansök    Okt 14    Uppsala kommun    Fritidsassistent
Lindbackens skola Har du utbildning inom och/eller erfarenhet av arbete med barn? Vill du arbeta med stöd i klass och på fritids? Då kan det här vara jobbet för dig! Lindbackens skola växer och våra ambitioner är höga. Vi finns i Lindbacken strax utanför Uppsala och har fina och ändamålsenliga lokaler och en vacker naturskön omgivning. Höstterminen 2022 kommer vi att ha cirka 570 elever på skolan. Vi har en flexibel organisation för att kunna tillmöte... Visa mer
Lindbackens skola

Har du utbildning inom och/eller erfarenhet av arbete med barn? Vill du arbeta med stöd i klass och på fritids? Då kan det här vara jobbet för dig!

Lindbackens skola växer och våra ambitioner är höga. Vi finns i Lindbacken strax utanför Uppsala och har fina och ändamålsenliga lokaler och en vacker naturskön omgivning. Höstterminen 2022 kommer vi att ha cirka 570 elever på skolan.

Vi har en flexibel organisation för att kunna tillmötesgå ändrade förutsättningar och vi arbetar i team för att hitta samordningsvinster samt planerar samarbetstider för att främja kollegialt lärande och öka elevernas förutsättningar att lyckas. Vår vision är att alla elever ska lyckas.

Här kan du läsa mer om Lindbackens skola (https://lindbackensskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som fritidshemsassistent kommer du att arbeta som stöd i klass tillsammans med pedagog. Dina uppgifter kan då vara att stötta elever med stödbehov och arbete med elever i mindre grupper eller vara behjälplig till alla elever i klassen. När skoldagen är slut arbetar du på fritids. Du är en del i arbetslaget och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för fritids verksamhet. Du förväntas vara delaktig med barnen och tar initiativ till verksamhetens innehåll.

Din bakgrund
Vi söker dig som har utbildning inom och/eller erfarenhet av arbete med barn.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Sist men inte minst samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Sakarias Åkerman, biträdande rektor, 018-727 72 07.

Facklig företrädare: Kommunal, Daniel Eklöf, 018-727 78 12.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Fritidshemsassistent till Almtunaskolan

Ansök    Okt 17    Uppsala kommun    Fritidsassistent
Almtunaskolan Almtunaskolan i Uppsala söker nu dig mederfarenhet av ledarskap inom idrottsverksamhet. Vill du vara med och stödja elever och elevgrupper under rasttid särskilt i och kring fotbollsplanen? Då kan det här vara uppdraget för dig! Almtunaskolan är en grundskola årskurs F-6 med cirka 530 elever och 60 personal. Skolan är centralt belägen i Fålhagen med närhet till Vaksalatorg och tågstationen. Verksamheten leds idag av en rektor och en bit... Visa mer
Almtunaskolan

Almtunaskolan i Uppsala söker nu dig mederfarenhet av ledarskap inom idrottsverksamhet. Vill du vara med och stödja elever och elevgrupper under rasttid särskilt i och kring fotbollsplanen? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Almtunaskolan är en grundskola årskurs F-6 med cirka 530 elever och 60 personal. Skolan är centralt belägen i Fålhagen med närhet till Vaksalatorg och tågstationen. Verksamheten leds idag av en rektor och en biträdande rektor som tillsammans med skolans arbetslagsledare bildar skolans ledningsgrupp. På skolan finns också en utvecklingsgrupp bestående avförstelärare och utvecklingsledare. Skolans vision är "Genom trygghet, glädje och delaktighet når vi målen!". Skolan har väl utvecklade processer och ett väl utvecklat systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på elever och medarbetare. För att öka trygghet, arbetsro och inkludering samt för att förbättra elevernas måluppfyllelse arbetar skolan bland annat aktivt med IBIS (Inkluderande Beteendestöd I Skolan).

Här kan du läsa mer om Almtunaskolan (http://almtunaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som fritidshemsassistent kommer du att arbeta i skolans flexverksamhet samt aktivt stödja elever och elevgrupper under rasttid särskilt i och kring fotbollsplanen. Du kommer att arbeta i olika klasser under varierande tid utefter behov och arbeta på fritids. Det ingår även att arbeta med elever med utmanade beteende.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Har du kurser inom idrottsverksamhet ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av ledarskap inom idrottsverksamhet.

Som person är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Jobbet passar dig som har en god ledarskapsförmåga. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Maria Sveidqvist, biträdande rektor, 018-727 51 12.

Facklig företrädare: Kommunal, Gzim Breznica, 018-727 50 79.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Fritidshemsassistent till Västra Stenhagenskolan (vikariat)

Ansök    Nov 11    Uppsala kommun    Fritidsassistent
Västra Stenhagenskolan Vill du ha ett jobb där du får arbeta med barn och unga och där arbetet gör stor skillnad för den unga generationen? Vi söker dig med erfarenhet av arbete med barn och ungdomar och som har arbetat på grundskola. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag! Västra Stenhagenskolan är en grundskola F-9 och med cirka 440 elever. På låg och mellanstadiet finns det en klass per årskurs och på högstadiet tre. Skolan inrymmer även en ... Visa mer
Västra Stenhagenskolan

Vill du ha ett jobb där du får arbeta med barn och unga och där arbetet gör stor skillnad för den unga generationen? Vi söker dig med erfarenhet av arbete med barn och ungdomar och som har arbetat på grundskola. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Västra Stenhagenskolan är en grundskola F-9 och med cirka 440 elever. På låg och mellanstadiet finns det en klass per årskurs och på högstadiet tre. Skolan inrymmer även en förberedelseklass med 14 elever samt en liten undervisningsgrupp Kompassen. Bland personalen är engagemanget och kompetensen stor. På skolan finns ett stort driv för utveckling och intresse för aktuell skolforskning. Vi jobbar hela tiden för att skapa tillgängliga lärmiljöer för alla elever. Skolans elevhälsoteam har en central plats på skolan med målet att ge lärare och elever förutsättningar att lyckas på alla sätt. Enheten har fem förstelärartjänster som tillsammans med skolledning arbetar med skolutveckling. Västra Stenhagens fritidshem tar vid när skoldagen tar slut för eleverna på lågstadiet. Personalen på fritids är sammansvetsade och jobbar utvecklande.

Västra Stenhagenskolan är en skola med ett mångsidigt arbete för att ge varje elev möjligheter att nå sin potential. Skolan ligger centralt beläget i Stenhagen och några kilometer från de centrala delarna av Uppsala. Det finns goda bussförbindelser och en cykelväg till skolan. Stadsbiblioteket har filial i lokalerna och en fin idrottshall finns att tillgå. Skolans närhet med naturen runt knuten ger stora möjligheter till uteaktiviteter.

Här kan du läsa mer om Västra Stenhagenskolan (https://vastrastenhagenskolan.uppsala.se/).

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att på vårt fritidshem tillsammans med vår nuvarande lärare och under skoldagen fungera som pedagogisk resurs där du kommer att arbeta i ett nära samarbete med klasslärare i årskurs 3 eller förskoleklass.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete på grundskola och med barn och ungdomar. Vi ser gärna att du har barnskötarutbildning, elevassistentsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Vi ser det också som en fördel om du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd.

Arbetet kräver att du har god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper svenska språket, god kännedom om fritidshemmets styrdokument samt kunskaper inom tillgängliga lärmiljöer. Har du även kunskaper i konflikthantering, inom AKK (alternativ och kompletterande kommunikation) och goda IT-kunskaper är det meriterande.

Som person är du bra på att skapa nya kontakter samt att underhålla och utveckla relationer. Du är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar och är en person som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Markus Holgersson, rektor, 018-727 81 18
Carina Hallbert, tillförordnad biträdande rektor, 018-727 39 05.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Annabel Griot, 018-727 88 21 eller Elena Fariña, 072-254 34 22
Lärarnas Riksförbund, Maria Jadinge Trygg, 018-726 03 70.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Fritidshemsassistent till Uppsävjaskolan

Ansök    Jun 23    Uppsala kommun    Fritidsassistent
Uppsävjaskolan Brinner du för att arbeta med barn och unga? Vill du arbeta på en skola där visionen är att alla elever ska lyckas och få förutsättning att lyckas? Välkommen med din ansökan! Uppsävjaskolan är en F-5 skola med cirka 360 elever. Skolan ligger i Sävja/Bergsbrunna området i de södra delarna av Uppsala. Vi har en stor och varierad skolgård och satsar på att via våra rastpedagoger skapa trygga och roliga raster. Skolbiblioteket är ett nav fö... Visa mer
Uppsävjaskolan

Brinner du för att arbeta med barn och unga? Vill du arbeta på en skola där visionen är att alla elever ska lyckas och få förutsättning att lyckas? Välkommen med din ansökan!

Uppsävjaskolan är en F-5 skola med cirka 360 elever. Skolan ligger i Sävja/Bergsbrunna området i de södra delarna av Uppsala. Vi har en stor och varierad skolgård och satsar på att via våra rastpedagoger skapa trygga och roliga raster. Skolbiblioteket är ett nav för undervisning och skolgemensamma teman och vi arbetar inom IBIS-projektet för att utveckla vår gemensamma arbetsmiljö på skolan. Pedagogisk personal ingår i arbetslag för respektive årskurs där man samverkar så att vår vision kan uppnås. Alla elever ska lyckas.

Här kan du läsa mer om Uppsävjaskolan (https://uppsavjaskolan.uppsala.se/).

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att arbete i fritidshemmet. Det innebär också delaktighet i undervisningen under dagen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med elevgrupper. Vi ser det som en fördel om du är barnskötare eller har gått elevassistentsutbildning men det är inget krav. Har du dessutom erfarenhet av arbete med elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) är även det en fördel. Vidare är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Dessutom är det positivt om du har kunskaper om handhavande i den digitala plattformen för skola24.

Som person är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar och frågor i ett större perspektiv. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla relationer och vi ser att du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Zandra Boivie, biträdande rektor, 018-727 74 00
Katarina Lehrberg, rektor, 018-727 73 90.

Fackliga företrädare: Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Fritidshemsassistent

Ansök    Jun 27    Uppsala kommun    Fritidsassistent
Lindbackens skola Lindbackens skola går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en fritidshemsassistent som har en god empatisk förmåga och som snabbt kan sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med barn och vill arbeta med stöd i klass och fritids? Då kan det här vara jobbet för dig! Lindbackens skola växer och våra ambitioner är höga. Vi finns... Visa mer
Lindbackens skola

Lindbackens skola går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en fritidshemsassistent som har en god empatisk förmåga och som snabbt kan sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation.

Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med barn och vill arbeta med stöd i klass och fritids?
Då kan det här vara jobbet för dig!

Lindbackens skola växer och våra ambitioner är höga. Vi finns i Lindbacken strax utanför Uppsala och har fina och ändamålsenliga lokaler och en vacker naturskön omgivning. Höstterminen 2022 kommer vi att ha ca 570 elever på skolan.

Vi har en flexibel organisation för att kunna tillmötesgå ändrade förutsättningar och vi arbetar i team för att hitta samordningsvinster samt planerar samarbetstider för att främja kollegialt lärande och öka elevernas förutsättningar att lyckas. Vår vision är att alla elever ska lyckas.

Mer information hittar du på Lindbackens skola (https://lindbackensskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I den här rollen kommer du först och främst att arbeta som stöd i klass tillsammans med en pedagog. Dina uppgifter kan då vara att stötta elever med stödbehov och arbete med elever i mindre grupper eller vara behjälplig till alla elever i klassen.

När skoldagen är slut arbetar du på fritids. Du är en del i arbetslaget och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för fritids verksamhet. Du är delaktig med barnen och tar initiativ till verksamhetens innehåll. Du kommer att rapportera till biträdande rektor.

Din bakgrund
Till den här tjänsten söker vi dig som har erfarenhet av att ha arbetat med barn.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du en person som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Sist men inte minst söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Sakarias Åkerman, biträdande rektor, 018 727 72 07.

Facklig företrädare: Kommunal, Daniel Eklöf, 018 727 78 12.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 30

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Fritidsassistent (timvikarie, behovsanställning)

Ansök    Sep 16    Uppsala kommun    Fritidsassistent
Fritid Uppsala Har du erfarenhet av arbete med barn och ungdomar? Kan du hoppa in och arbeta med kort varsel när behov uppstår? Då kan du vara en av de timvikarierande fritidsassistenter vi söker! Vårt uppdrag är att utifrån hälsa, lärande, kultur, jämställdhet, delaktighet, allas lika värde och samverkan och entreprenörskap/utveckla sitt intresse att bedriva: • fritidsklubbsverksamhet för barn i åldern 10-12 år i direkt anslutning till skolans slut o... Visa mer
Fritid Uppsala

Har du erfarenhet av arbete med barn och ungdomar? Kan du hoppa in och arbeta med kort varsel när behov uppstår? Då kan du vara en av de timvikarierande fritidsassistenter vi söker!

Vårt uppdrag är att utifrån hälsa, lärande, kultur, jämställdhet, delaktighet, allas lika värde och samverkan och entreprenörskap/utveckla sitt intresse att bedriva:

• fritidsklubbsverksamhet för barn i åldern 10-12 år i direkt anslutning till skolans slut och på skollov
• tonårsverksamhet för ungdomar i åldern 13-18 år på deras fria tid
• tillsammans med Fritid Uppsalas fritidsklubbar/fritidsgårdar erbjuda gemensamma evenemang för barn och ungdomar.


Här kan du läsa mer om Uppsalas fritidsklubbar (http://www.fritidsklubbar.uppsala.se)
Här kan du läsa mer om Uppsalas fritidsgårdar (http://www.fritidsgardar.uppsala.se)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att planera, leda, utvärdera och utveckla fritidsklubbsverksamheten (10-12 år) och tonårsverksamheten (13-18 år) tillsammans med dina kollegor. Du ska vara inspiratör och samtidigt se barnens och ungdomarnas delaktighet och kreativitet som en tillgång i verksamheten.

I uppdraget ingår även att:

• hålla kontakt med vårdnadshavare
• hantera konflikter
• anordna kreativa aktiviteter.


Din bakgrund
Vi söker dig som har fritidsledarutbildning, ledarskapsutbildning eller annan pedagogisk utbildning. Har du utbildning i normkritiskt arbete ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av arbete med barn och ungdomar, inom öppen fritidsverksamhet och av att arbeta som fritidsledare. Vi ser att du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med emotionella och/eller sociala svårigheter. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med funktionsvariationer och/eller psykisk ohälsa. Arbetet kräver att du har kunskaper inom samtalsmetodik, konflikthantering och HLR (hjärt- och lungräddning). Vi ser gärna att du har spetskompetens inom idrott, konst, foto eller film. Det är även meriterande om du har kunskaper i andra språk än svenska och engelska.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Jobbet passar dig som är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Behzad Dariusson, enhetschef, 018-727 62 81.

Fackliga företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16
Vision, 018-727 17 44.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kulturförvaltningen. Förvaltningen ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens ansvarsområde och merparten av kommunens kulturverksamhet samt verksamhet för barn och unga. Förvaltningen handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund och föreningslivet i Uppsala kommun. Förvaltningen består av fem avdelningar: Kulturförvaltningens stab, Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om hur det är att arbete i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Fritidshemsassistent till Eriksskolan (vikariat LÅ 2022/2023)

Ansök    Maj 20    Uppsala kommun    Fritidsassistent
Eriksskolan Har du erfarenhet av arbete i fritidshem? Vill du arbeta med att skapa goda relationer till eleverna med målet att alla elever ska lyckas och vara trygga? Vi ser fram emot din ansökan! Eriksskolan ligger i en fantastisk miljö vid kanten av Stabbyskogen i Luthagen. Det är en trivsam treparallellig F-3-skola med cirka 300 elever och med integrerad fritidsverksamhet. Skolan har funnits sedan 1926 och består av tre byggnader, varav två har reno... Visa mer
Eriksskolan

Har du erfarenhet av arbete i fritidshem? Vill du arbeta med att skapa goda relationer till eleverna med målet att alla elever ska lyckas och vara trygga? Vi ser fram emot din ansökan!

Eriksskolan ligger i en fantastisk miljö vid kanten av Stabbyskogen i Luthagen. Det är en trivsam treparallellig F-3-skola med cirka 300 elever och med integrerad fritidsverksamhet. Skolan har funnits sedan 1926 och består av tre byggnader, varav två har renoverats under de senaste åren. Skolgården inbjuder till lek och rörelse. Eriksskolan är en trygg plats där elever trivs och lyckas. Skolan har cirka 40 medarbetare som samarbetar i årskursvisa arbetslag och fritidsavdelningar. Personalen är engagerade och utifrån höga förväntningar ger de eleverna förutsättningar att nå sina mål och känna glädje i att utvecklas.

Här kan du läsa mer om Eriksskolan (http://www.eriksskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta i fritidshemmet och som stöd till elever under skoldagen. Gemensam planering sker både med den egna avdelningen och tillsammans med övriga som arbetar på fritidshemmet. Du förväntas kunna vara med och skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet och miljö med eleven i centrum. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med mycket samarbete och kreativitet där du får vara med och utveckla verksamheten. Du bör ha intresse av uteverksamhet, eftersom vi gärna nyttjar vår fina närmiljö. I arbetet ingår att kommunicera med övrig fritidspersonal, övriga medarbetare och elever och vårdnadshavare.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i fritidshem. Har du pedagogisk utbildning ses det som meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av att planera och genomföra undervisning i fritidshemmet eller av arbete med elever med särskilda behov. Arbetet kräver att du har flytande svenska i både tal och skrift. Det är även meriterande om du har kunskap om läroplan för fritidshemmet samt goda IT-kunskaper.

Som person är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Dessutom samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Camilla Larsson, rektor 018-727 07 35.

Facklig företrädare: Kommunal, Mats Orlowski 018-727 63 90.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Vikarierande fritidspedagog, resurs

Läser du på fritidshemslärarprogrammet eller lärarprogrammet och vill arbeta extra för att få arbetslivserfarenhet? Har du erfarenhet av att arbeta med barn/elever? Vi söker en medarbetare som vi kan ringa in vid behov. Du har ledarförmåga och trivs med att arbeta med barn/elever. Du har med fördel redan erfarenhet som elevassistent eller fritidspedagog. Du har goda kunskaper i svenska och kan ta ansvar. Ett krav är ett belastningsutdrag från Polismyndighe... Visa mer
Läser du på fritidshemslärarprogrammet eller lärarprogrammet och vill arbeta extra för att få arbetslivserfarenhet? Har du erfarenhet av att arbeta med barn/elever?
Vi söker en medarbetare som vi kan ringa in vid behov. Du har ledarförmåga och trivs med att arbeta med barn/elever. Du har med fördel redan erfarenhet som elevassistent eller fritidspedagog. Du har goda kunskaper i svenska och kan ta ansvar. Ett krav är ett belastningsutdrag från Polismyndigheten för skola och barnomsorg. Visa mindre

Fritidshemsassistent

Ansök    Maj 17    Uppsala kommun    Fritidsassistent
Sunnerstaskolan Vill du arbeta med att skapa en meningsfull fritid för barn och unga? Vi arbetar för att elever ska få stark självkänsla, ämneskunskaper och en tro på framtiden och sina egna möjligheter. Vill du vara med? Skicka din ansökan till oss! Sunnerstaskolan, fint belägen i Uppsalas södra del, är en F-5-skola som präglas av trygghet och goda resultat. Med våra 570 elever, fördelade på 22 klasser, varav fyra förskoleklasser, och närmare 70 anstä... Visa mer
Sunnerstaskolan

Vill du arbeta med att skapa en meningsfull fritid för barn och unga? Vi arbetar för att elever ska få stark självkänsla, ämneskunskaper och en tro på framtiden och sina egna möjligheter. Vill du vara med? Skicka din ansökan till oss!

Sunnerstaskolan, fint belägen i Uppsalas södra del, är en F-5-skola som präglas av trygghet och goda resultat. Med våra 570 elever, fördelade på 22 klasser, varav fyra förskoleklasser, och närmare 70 anställda är vi en av kommunens största grundskolor.

Vi arbetar för att eleverna ska lämna Sunnerstaskolan med utmärkta ämneskunskaper, stark självkänsla, positiva sociala färdigheter, demokratiska värderingar och en stark tro på sin egen framtid och på sina egna möjligheter. Sunnerstaskolans fritidshem är indelat i två avdelningar. Lärmiljöerna på de två åldersintegrerade avdelningarna består av tre rum där varje rum har ett specifikt användningsområde. På vårt fritidshem arbetar vi med leken i centrum utifrån våra styrdokument för fritidshemmet. Vi erbjuder eleverna lek, spel och rörelse både inomhus och utomhus och vi har också gångavstånd till naturområden.

Mer information om sunnerstaskolan hittar du på (http://www.sunnerstaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du arbetar i vår fritidshemsverksamhet och som fritidsresurs i skolan. Där arbetar du aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande miljö. Skolans och fritidshemmets uppdrag är att arbeta med en lärmiljö som ska vara tillgänglig för alla elever. Arbetsuppgifter kan variera då vi kan behöva justera uppdraget utifrån elevernas behov.

Din bakgrund
Till den här tjänsten söker vi dig som har erfarenhet av arbete med barn i skol- och fritidsverksamhet. Du har god erfarenhet av att planera och genomföra undervisning i halvklass eller mindre grupper och har goda IT kunskaper. Du är väl förtrogen med skolans och fritidshemmets styrdokument och det är en fördel om du har erfarenhet och intresse av att arbeta med digitala verktyg i undervisningen.

Vi söker dig som har en god pedagogik förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är flexibel, ser möjligheter i förändringar och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat.
Vidare ser du helheten och frågor i ett större perspektiv samtidigt som du är lugn och samlad i olika situationer, med förmågan att fokusera på rätt saker. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Sist men inte minst är du tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt samtidigt som du förstår vikten av ett gott samarbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ewa Hjelm, Bitr. rektor, 073- 093 89 71
Abir Karim, Arbetslagsledare för fritidshemmet, 018-727 61 87.

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 09 18.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre