Lediga jobb som Juridisk ombudsman i Uppsala

Se lediga jobb som Juridisk ombudsman i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Erfaren jurist till myndighet.

Kort om tjänsten Erfaren jurist till myndighet i Uppsala. Uppdraget startar 16 augusti och är c.a 4-5 månader, ev förlängning. Om verksamheten Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos vår kund. Mer om tjänsten Tyngdpunkten i tjänsten ligger inom det förvaltningsrättsliga området med ett brett spektrum av frågor. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är till exempel avtalsrätt och tillämpning av OSL. Andra förekommande arbetsuppgifter kan röra im... Visa mer
Kort om tjänsten
Erfaren jurist till myndighet i Uppsala.
Uppdraget startar 16 augusti och är c.a 4-5 månader, ev förlängning.

Om verksamheten
Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos vår kund.

Mer om tjänsten
Tyngdpunkten i tjänsten ligger inom det förvaltningsrättsliga området med ett brett spektrum av frågor. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är till exempel avtalsrätt och tillämpning av OSL. Andra förekommande arbetsuppgifter kan röra immaterialrätt (bland annat upphovsrätt), EU-rätt och direktivstolkning, upphandlingsrätt samt utredningsuppdrag.
Myndighetens arbete sker i mötet mellan geologi, samhällsplanering och juridik. Som en del av juridikfunktionen arbetar du både självständigt och tillsammans med andra jurister och professioner.Din profil
Vi söker dig som är en erfaren jurist med en jur.kand. eller juristexamen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som jurist inom offentlig sektor. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

I rollen som jurist samarbetar du såväl med dina kollegor inom enheten som hela myndigheten och det är därför viktigt att du har lätt för att bygga relationer samt kommunicera och förmedla information på ett förtroendeingivande och pedagogiskt sätt. Du har förmåga till och motiveras av att växla mellan att arbeta med olika typer av juridiska frågor. För att lyckas och trivas i rollen krävs att du är noggrann och servicemedveten, har ett prestigelöst sätt och kan driva, planera och strukturera ditt arbete självständigt. Därutöver har du en mycket god analytisk förmåga och lätt för att se såväl helheten som detaljer.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Visa mindre

Regional ombudsman till Unionen Uppland

Ansök    Mar 31    Unionen    Juridisk ombudsman
Vill du få kraft att göra skillnad? Om du gillar utveckling och förändring, om du vill bidra i vår strävan att vara en professionell organisation i alla delar och om du drivs av de frågor som Unionen jobbar för kommer du att trivas hos oss! Unionen Uppland, med kontor i Uppsala, ger service och stöd till cirka 19 000 medlemmar i regionen. Vi är 14 medarbetare och söker nu en ombudsman för en tillsvidareanställning.   Arbetsbeskrivning Som ombudsman gör ... Visa mer
Vill du få kraft att göra skillnad?
Om du gillar utveckling och förändring, om du vill bidra i vår strävan att vara en professionell organisation i alla delar och om du drivs av de frågor som Unionen jobbar för kommer du att trivas hos oss!

Unionen Uppland, med kontor i Uppsala, ger service och stöd till cirka 19 000 medlemmar i regionen. Vi är 14 medarbetare och söker nu en ombudsman för en tillsvidareanställning.

 

Arbetsbeskrivning
Som ombudsman gör du skillnad genom att:
• Företräda medlemmar i förhandling med arbetsgivare och arbetsgivarorganisationer.
• Öka den lokala fackliga närvaron på Unionens arbetsplatser samt utveckla de förtroendevaldas arbete.
• Värva nya medlemmar.
• Ge kvalificerad rådgivning och stöd till medlemmar och förtroendevalda i arbetsrättsliga frågor.
• Genomföra arbetsplatsbesök tex som regionalt arbetsmiljöombud
• Informera om och teckna kollektivavtal.
• Genomföra utbildningar för förtroendevalda och medlemmar.

Arbetsuppgifterna genomförs både digitalt och fysiskt.

Unionen erbjuder dig ett professionellt, meningsfullt, och utvecklande arbete som förbättrar för samhället, medlemmen och vår organisation.

 

Kvalifikationer
I rollen som ombudsman behöver du vara van att ta eget initiativ och ha beslutsförmåga.  Arbetet är omväxlande, stimulerande och ställer höga krav på ett gott självledarskap med förmåga att planera, slutföra och följa upp ditt arbete. Du behöver ha förmåga att arbeta både självständigt och i grupp mot egna och gemensamma mål.

I arbetet möter du människor i olika situationer, därför är det viktigt att du är pedagogisk och kommunikativ, har god problemlösningsförmåga och ett konsultativt arbetssätt.

Du har lätt för att ta in omfattande teoretisk kunskap och omsätta den i praktiken. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift då du i din roll som företrädare ska kunna upprätta juridiska avtal. Du kan ta till dig nya arbetssätt och digitala verktyg.


• Du har högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område t ex personal- och arbetslivsfrågor, samhällskunskap, juridik eller ekonomi, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
• Du har förhandlingsvana tex som förtroendevald, som chef, från HR-området eller andra typer av partsförhandlingar.

Körkort och tillgång till bil behövs för tjänsten. Det är önskvärt att du har goda kunskaper i Engelska.

Du delar Unionens värderingar. Unionen värdesätter olikheter i arbetsgrupper och eftersträvar mångfald i alla avseenden.

 Välkommen att söka!

 

Omfattning
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Månadslön och i övrigt goda villkor enligt kollektivavtal.

 

Ansökan
Ansök med CV och personligt brev. Sista dag för ansökan är 20 april 2022.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen att söka redan idag!

 

Kontakt
Markus Wiberg, Regionchef, tel. 018-183925, [email protected]

Lars Persson, facklig kontakt, 018-183909, [email protected]

 

Unionen är Sveriges största fackförbund och vi finns för tjänstemän på den privata arbetsmarknaden. Vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Vi har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara oss själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper vi flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen. Därför har vi erfarenhet och bredd som ingen annan har, och vi behöver dig som vill göra oss ännu bättre. Visa mindre

Region Aros-Gävle söker Förhandlingsledare med placering i Uppsala

Ansök    Nov 10    Hyresgästfören    Juridisk ombudsman
Hyresgästföreningen är en folkrörelse som i snart 100 år har verkat för hyresgästers intressen och rättigheter. Organisationen har idag över 500 000 medlemmar i landet och vill verka för ett boende där människor och samhälle utvecklas. Hyresgästföreningen i region Aros-Gävle omfattar länen Gävleborg, Västmanland, Uppsala samt Norrtälje kommun och har ca 40 000 medlemmar och ett 60-tal anställda i regionen.   Vi söker dig som har engagemang och framåtand... Visa mer
Hyresgästföreningen är en folkrörelse som i snart 100 år har verkat för hyresgästers intressen och rättigheter. Organisationen har idag över 500 000 medlemmar i landet och vill verka för ett boende där människor och samhälle utvecklas. Hyresgästföreningen i region Aros-Gävle omfattar länen Gävleborg, Västmanland, Uppsala samt Norrtälje kommun och har ca 40 000 medlemmar och ett 60-tal anställda i regionen.

 

Vi söker dig som har engagemang och framåtanda. Du ska vilja arbeta i en aktiv folkrörelse som tillvaratar medlemmarnas och hyresgästers intressen i boendefrågor.

 

Din huvudsakliga uppgift som förhandlare är att förhandla mot kommunala och privata fastighetsbolag om hyror och övriga hyresvillkor. Ekonomiska analyser, omvärldsbevakning och kommunikativt arbete kommer att vara naturliga inslag i din vardag. Du kommer även att fungera som ledare i förhandlingsdelegationer. I tjänsten ingår att ge medlemmar råd, handlägga enskilda och kollektiva ärenden och utföra besiktningar. Arbetet sker i nära samarbete med övriga förhandlare, andra enheter och förtroendevalda. En viktig del är att ha kontakter med medlemmar, fastighetsägare, förvaltare och olika myndigheter.

 

Med krav på att arbeta med ständiga förbättringar och för ökad hållbarhet har vi påbörjat en digitaliseringsresa. Tillsammans utvecklar vi arbetssätt och mötesformer.  Det är därför en självklarhet att du är bekväm med att arbeta med verktyg som teams/zoom för distansmöten med kollegor, förtroendevalda i Hyresgästföreningen och de fastighetsägare du ska förhandla med.

 

Vi ser att du har högskoleutbildning i ekonomi eller juridik och några års förhandlingsvana eller har skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Som förhandlare krävs det även att du har en analytisk fallenhet med förmåga att hitta hållbara lösningar. Du bör även ha god datorvana och goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av arbete i idéburen verksamhet och ledarerfarenheter är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Du ska dela Hyresgästföreningens bostadspolitiska värderingar och kunna bidra med att utveckla organisationen.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med visst kvällsarbete och arbetstiden är oreglerad. Tillträdesdag enligt överenskommelse, vi tillämpar sex månaders provanställning.

Arbetsplatsen är belägen på Storgatan 32 i Uppsala. I tjänsten ingår en del resor i regionen.

 

Vi strävar efter mångfald och välkomnar sökande oberoende av kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsvariation, sexuell läggning och ålder.

 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta verksamhetschef Vera Mraz, telefon

010-459 13 38.

Facklig kontaktperson, Handels Gits Stigsdotter-Nyström, telefon 070-695 32 88, SACO Titti Persson, telefon 010-459 13 64.

 

Ansökan
Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 28 november 2021. Visa mindre

Erfaren jurist till myndighet i Uppsala

Kort om tjänsten Erfaren jurist till myndighet i Uppsala. Du blir anställd som konsult via Dreamwork. Uppdraget startar 16 augusti och är c.a 4-5 månader. Om verksamheten Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos vår kund. Mer om tjänsten Tyngdpunkten i tjänsten ligger inom det förvaltningsrättsliga området med ett brett spektrum av frågor. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är till exempel avtalsrätt och tillämpning av OSL. Andra förekommande ... Visa mer
Kort om tjänsten
Erfaren jurist till myndighet i Uppsala. Du blir anställd som konsult via Dreamwork. Uppdraget startar 16 augusti och är c.a 4-5 månader.

Om verksamheten
Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos vår kund.

Mer om tjänsten
Tyngdpunkten i tjänsten ligger inom det förvaltningsrättsliga området med ett brett spektrum av frågor. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är till exempel avtalsrätt och tillämpning av OSL. Andra förekommande arbetsuppgifter kan röra immaterialrätt (bland annat upphovsrätt), EU-rätt och direktivstolkning, upphandlingsrätt samt utredningsuppdrag.
Myndighetens arbete sker i mötet mellan geologi, samhällsplanering och juridik. Som en del av juridikfunktionen arbetar du både självständigt och tillsammans med andra jurister och professioner.Din profil
Vi söker dig som är en erfaren jurist med en jur.kand. eller juristexamen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som jurist inom offentlig sektor. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

I rollen som jurist samarbetar du såväl med dina kollegor inom enheten som hela myndigheten och det är därför viktigt att du har lätt för att bygga relationer samt kommunicera och förmedla information på ett förtroendeingivande och pedagogiskt sätt. Du har förmåga till och motiveras av att växla mellan att arbeta med olika typer av juridiska frågor. För att lyckas och trivas i rollen krävs att du är noggrann och servicemedveten, har ett prestigelöst sätt och kan driva, planera och strukturera ditt arbete självständigt. Därutöver har du en mycket god analytisk förmåga och lätt för att se såväl helheten som detaljer.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Visa mindre

Global R&D - Senior Regulatory Affairs Manager

Ansök    Jul 12    Q-Med AB    Juridisk ombudsman
About Galderma Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically defined and medically prove... Visa mer
About Galderma

Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically defined and medically proven innovative solutions for the skin. For more information, please visit www.galderma.com.Om Galderma

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se

Job description / Arbetsbeskrivning

The Regulatory Affairs Department at Galderma Uppsala is responsible for all Regulatory aspects of Galderma's aesthetic business at Global level. This includes new product registrations, line extensions and Life Cycle Management of the portfolio of products for both Pharmaceuticals and Medical Device. We manage a broad portfolio of products across almost 90 markets and are expanding our scope with several new innovation projects in our pipeline

We are now expanding our Medical Device Regulatory Team in Uppsala and looking for a Senior Regulatory Affairs Manager to take on a roll within the team.

Job responsibilities / Ditt uppdrag

About the role
As Senior Regulatory Affairs Manager you will represent Regulatory Affairs as Regulatory Lead in key development and life cycle management projects. You will be responsible for co-ordination and dossier compilation. The role also includes managing Life Cycle Management activities including variations, renewals, labelling changes etc .

Your responsibilities would include:

* Act as Global Regulatory lead within multi-functional project teams, provide support and influence decision-making in order to enable project delivery within defined targets.

* Analyze regulatory requirements and develop regulatory strategies world-wide, including active communication with local Regulatory Authorities and Galderma affiliates.

* Deliver high quality regulatory documentation for all activities either Development projects or Life Cycle Management Projects.

* Represent Regulatory Affairs in internal and external audits.
* Geographical Expansion of the portfolio

* License maintenance
* Surveillance of regulatory requirements - at Global level

Minimum requirements/ Är du den vi söker?

About you

* You hold a university degree in a life science area such as Pharmaceutical Science or similar.
* You also have several years' experience of Regulatory Affairs within the Pharmaceutical or Medical Device industry, or from an Authority (Health authority, Notified Body or similar) perspective.
* You have experience of compiling and reviewing documents/reports according to Global regulatory guidelines.
* You are open-minded and willing to adapt to changes and enjoy working with others in a collaborative way, also across several cultures
* You are self-driven, flexible, methodical, with the ability to structure work and manage multiple requests while maintaining timelines
* You possess good communication skills and fluency in Swedish and English, both verbal and written. Strong writing, reading and reviewing skills are necessary.Other important information/ Frågor och ansökan

What we offer in return
As Galderma's Global Center of Excellence for Aesthetics we have in Uppsala a unique edge as we have on our site the whole product chain from research and development to production and marketing. Here our nearly 550 employees work on our world leading brands such as Restylane, Azzalure and Sculptra.

We are offering you the opportunity to work in an exciting, international environment where both professional and personal development is encouraged. We are based in modern offices and located just by the river (Fyrisån) in Uppsala only a 10 minute bike ride from Uppsala Central Station.Your application

We collaborate for this recruitment with PeakSearch. Please apply for the position at www.peaksearch.se.
If you have questions please contact Jarl Molin [email protected] 070-560 20 56

Apply as soon as possible though no later than August 16. The selection process is ongoing. Welcome! Visa mindre

Senior Pharmacovigilance Associate Analytics & Reporting

Ansök    Jul 12    Q-Med AB    Juridisk ombudsman
About Galderma Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically defined and medically prove... Visa mer
About Galderma

Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically defined and medically proven innovative solutions for the skin. For more information, please visit www.galderma.com.Om Galderma

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se

Job description / Arbetsbeskrivning

As the Senior PV Associate Analytics & Reporting, within the Corporate PV Department, you will manage regular safety monitoring activities and compilation of periodic aggregate safety reports as part of our post-market surveillance activities. You will also be responsible for maintaining product Risk Management documentation and preparing different safety-related reports for regulatory submissions. You will be part of cross-functional teams within the company to provide PV support as assigned.

Job responsibilities / Ditt uppdrag

Your main tasks:

* Ensures regular and ad hoc safety data trending, signal detection and validation activities
* Contributes to the regular post-market surveillance review meetings. Coordinates and compiles the post-market surveillance plans and periodic safety update reports (PSURs) and other aggregate safety reports
* Contributes to relevant documentation for regulatory submissions for product registration, design changes and renewals, etc.
* Maintains and coordinates compilation of product Risk Management documentation
* Contributes to safety sections in the product Clinical Evaluation reports and Post-Market Clinical Follow-up reports
* Prepares responses to Competent Authorities or Notified Body for questions related to product safety
* Updates safety sections of product labelling, including the Instructions for Use or other reference safety information and patient brochures
* Supports study design discussions and compilation of safety sections of protocols, study reports, investigator brochures, development safety update reports (DSURs) and other applicable documentation for studies
* Participates in the writing/review of the department quality documents and the training of internal and external functions

Minimum requirements/ Är du den vi söker?

Your profile:

* University Degree in Pharmacy or Life Sciences, ideally PhD
* Fluency in English, Swedish preferable
* Minimum 5 years of experience within pharmacovigilance/medical devices vigilance in the pharmaceutical/medical devices industry
* Solid knowledge of risk management and signal detection standards and methodology
* Expertise in the medical device/pharmaceutical regulations in Europe and US
* Analytical skills with a capacity to interpret and compile large amounts of data and to read and understand regulations
* Excellent organization skills and the ability to plan work so that it is efficient and effective
* Independency and ability to take decisions to deliver results
* Experience in collaborating with cross-functional teams in an international setting
* Flexibility and ability to adapt in a fast-changing business environment
* Positive and open-minded attitude

Other important information/ Frågor och ansökan

What we offer in return

As Galderma's Global Center of Excellence for Aesthetics we have in Uppsala a unique edge as we have on our site the whole chain from product development to production. Here our 550 employees work on our world leading brands such as Restylane®, Azzalure® and Sculptra®.

We are offering you the opportunity to work in an exciting, international environment where both professional and personal development is encouraged. We are based in modern offices and located just by the river (Fyrisån) in Uppsala, only a 10-minute bike ride from Uppsala central station.

Your application

We welcome your application (CV and letter) via this career site or alternatively, via the link "Ansök / Apply Now". Apply as soon as possible though no later than August 16. The selection process is ongoing. Visa mindre

Region Aros-Gävle söker en Jurist med placering i Uppsala

Ansök    Maj 28    Hyresgästfören    Juridisk ombudsman
Hyresgästföreningarna i Sverige är indelade i regioner. Uppsala ingår i Region Aros-Gävle som omfattar länen Västmanland, Gävleborg och Uppsala samt Norrtälje kommun och har ca 40 000 medlemmar och ett 60-tal anställda.   Varje dag bidrar Hyresgästföreningen, dess anställda, förtroendevalda och medlemmar till att förbättra och trygga boendet för människor, vilket är en mänsklig rättighet. Det har vi gjort under många år och vi vill fortsätta verka för hy... Visa mer
Hyresgästföreningarna i Sverige är indelade i regioner. Uppsala ingår i Region Aros-Gävle som omfattar länen Västmanland, Gävleborg och Uppsala samt Norrtälje kommun och har ca 40 000 medlemmar och ett 60-tal anställda.

 

Varje dag bidrar Hyresgästföreningen, dess anställda, förtroendevalda och medlemmar till att förbättra och trygga boendet för människor, vilket är en mänsklig rättighet. Det har vi gjort under många år och vi vill fortsätta verka för hyresgästers intressen, rättigheter och möjligheter att påverka sitt boende också i framtiden.

 

Arbetsuppgifter

• Handlägga och processa kvalificerade juridiska ärenden i olika rättsinstanser
• Biträda våra medlemmar vid förlikningsdiskussioner och förlikningar
• Ge juridisk rådgivning till våra medlemmar
• Bistå med juridiskt stöd till andra enheter i regionen
• Medverka i utbildning och information inom hyresjuridik
• Utveckla dokument, verktyg och rutiner i handläggningsarbete
• Stötta hyresnämndsledamöter i deras roll
• Möta medlemmar och förtroendevalda både fysiskt och via telefon i samband med olika kampanjer

 

Kvalifikationer

• Jur kand / juristexamen
• God förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt
• Förmåga att arbeta självständigt och kunna ta egna initiativ
• Lätt för att skapa förtroende, ett serviceinriktat arbetssätt och hög integritet
• Mediavana och kunskap om sociala medier
• Erfarenhet av arbete i idéburen verksamhet
• Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande
• Du trivs med att möta människor i olika sammanhang och att använda dina juridiska kunskaper till att vägleda medlemmar till en lösning.

 

Det är meriterande om du har processvana. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen på Storgatan 32, Uppsala.

 

Vi strävar efter mångfald och välkomnar sökande oberoende av kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta verksamhetschef Vera Mraz, telefon 010-459 13 38.

Facklig kontaktperson, för SACO Titti Persson, telefon 010-459 13 64 och för Handels Gits Stigsdotter-Nyström, telefon 070-695 32 88

 

Ansökan
Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se. Sista ansökningsdag är 15 juni 2021. Visa mindre

Region Aros - Gävle söker en Jurist med placering i Uppsala

Varje dag bidrar Hyresgästföreningen, dess förtroendevalda, anställda och medlemmar till att förbättra boendet för människor. Det har vi gjort under många år, och vi vill fortsätta verka för hyresgästers intressen, rättigheter och möjligheter att påverka sitt boende också i framtiden. Hyresgästföreningarna i Sverige är indelade i regioner. Uppsala ingår i Region Aros-Gävle som omfattar länen Västmanland, Gävleborg och Uppsala samt Norrtälje kommun och har... Visa mer
Varje dag bidrar Hyresgästföreningen, dess förtroendevalda, anställda och medlemmar till att förbättra boendet för människor. Det har vi gjort under många år, och vi vill fortsätta verka för hyresgästers intressen, rättigheter och möjligheter att påverka sitt boende också i framtiden.

Hyresgästföreningarna i Sverige är indelade i regioner. Uppsala ingår i Region Aros-Gävle som omfattar länen Västmanland, Gävleborg och Uppsala samt Norrtälje kommun och har 42 000 medlemmar och ett 90-tal anställda.

 

Arbetsuppgifter

• Handlägga och processa kvalificerade juridiska ärenden i olika rättsinstanser
• Biträda våra medlemmar vid förlikningsdiskussioner och förlikningar
• Ge juridisk rådgivning till våra medlemmar
• Bistå med juridiskt stöd till andra enheter i regionen
• Medverka i utbildning och information inom hyresjuridik
• Utveckla dokument, verktyg och rutiner i handläggningsarbete

 
Kvalifikationer

• Jur kand / juristexamen
• God förmåga att kommunicera såväl muntligt och skriftligt
• Förmåga att arbeta självständigt och kunna ta egna initiativ
• Lätt för att skapa förtroende, ett serviceinriktat arbetssätt och hög integritet
• Mediavana och kunskap om sociala medier
• Erfarenhet av arbete i idéburen verksamhet
• Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande
• Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen på Storgatan 32, Uppsala.

Vi strävar efter mångfald och välkomnar sökande oberoende av kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta verksamhetschef Vera Mraz, telefon 010-459 13 38.
Facklig kontaktperson, för SACO Titti Persson, telefon 010-459 13 64 och för Handels Gits Stigsdotter-Nyström, telefon 070-695 32 88.

 

Ansökan
Ansökan görs i via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se. Sista ansökningsdag är 22 april 2019. Visa mindre