Lediga jobb Hyresgästföreningen i Uppsala

Se alla lediga jobb från Hyresgästföreningen i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Region Aros-Gävle söker Förhandlingsledare med placering i Uppsala

Ansök    Jun 15    Hyresgästföreningen    Fastighetsekonom
Hyresgästföreningen är en folkrörelse som i snart 100 år har verkat för hyresgästers intressen och rättigheter. Organisationen har idag över 500 000 medlemmar i landet och vill verka för ett boende där människor och samhälle utvecklas. Hyresgästföreningen i region Aros-Gävle omfattar länen Gävleborg, Västmanland, Uppsala samt Norrtälje kommun och har ca 40 000 medlemmar och ett 60-tal anställda i regionen.   Vi söker dig som har engagemang och framåtand... Visa mer
Hyresgästföreningen är en folkrörelse som i snart 100 år har verkat för hyresgästers intressen och rättigheter. Organisationen har idag över 500 000 medlemmar i landet och vill verka för ett boende där människor och samhälle utvecklas. Hyresgästföreningen i region Aros-Gävle omfattar länen Gävleborg, Västmanland, Uppsala samt Norrtälje kommun och har ca 40 000 medlemmar och ett 60-tal anställda i regionen.

 

Vi söker dig som har engagemang och framåtanda. Du ska vilja arbeta i en aktiv folkrörelse som tillvaratar medlemmarnas intressen i boendefrågor.

 

Din huvudsakliga uppgift som förhandlare är att förhandla mot kommunala och privata fastighetsbolag om hyror och övriga hyresvillkor. Ekonomiska analyser, omvärldsbevakning och kommunikativt arbete kommer att vara naturliga inslag i din vardag. Du kommer även att fungera som ledare i förhandlingsdelegationer. I tjänsten ingår att ge medlemmar råd, handlägga enskilda och kollektiva ärenden och utföra besiktningar. Arbetet sker i nära samarbete med övriga förhandlare, andra enheter och förtroendevalda. En viktig del är att ha kontakter med medlemmar, fastighetsägare, förvaltare och olika myndigheter.

 

Med krav på att arbeta med ständiga förbättringar och för ökad hållbarhet har vi påbörjat en digitaliseringsresa. Tillsammans utvecklar vi arbetssätt och mötesformer.  Det är därför en självklarhet att du är bekväm med att arbeta med verktyg som Teams/Zoom för distansmöten med kollegor, förtroendevalda i Hyresgästföreningen och de fastighetsägare du ska förhandla med.

 

Vi ser att du har högskoleutbildning i ekonomi eller juridik och några års förhandlingsvana eller har skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Som förhandlare krävs det även att du har en analytisk fallenhet med förmåga att hitta hållbara lösningar. Du bör även ha god PC-vana och goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av arbete i idéburen verksamhet och ledarerfarenheter är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

 

Du ska dela Hyresgästföreningens bostadspolitiska värderingar och kunna bidra med att utveckla organisationen.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med visst kvällsarbete och arbetstiden är oreglerad. Tillträdesdag enligt överenskommelse, vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen på Storgatan 32 i Uppsala. I tjänsten ingår en del resor, varför körkort och tillgång till bil är önskvärt.

 

Vi strävar efter mångfald och välkomnar sökande oberoende av kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsvariation, sexuell läggning och ålder.

 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta förhandlingsstrateg Mårten Gulin, 070-688 12 49.

Fackliga kontaktpersoner, Handels Gits Stigsdotter-Nyström, 070-695 32 88, SACO Titti Persson, 010-459 13 64.

 

Ansökan
Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 14 augusti 2022. Visa mindre

Servicecenter söker hyresjuridiska rådgivare med placering i Uppsala

Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse. Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens Serv... Visa mer
Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse.


Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens Servicecenter på medlemsrådgivningen i Uppsala? Här jobbar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfylla medlemmarnas förväntningar.

Vi söker dig som har erfarenhet av servicearbete i rådgivning eller liknande. Då hyresjuridiken är en stor del av det dagliga arbetet är det av vikt att du har intresse för frågor som rör hyresgästens boende. Du kommer vid anställningens start att få en gedigen grundutbildning inom hyresjuridik.

Arbetet kräver att du är serviceinriktad och att du har en god människokännedom. Du ska kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Arbetsuppgifter

Som rådgivare på Servicecenter kommer du att:


• Ansvara för första kontakten in i föreningen per telefon och e-post där du bistår medlemmarna med hyresjuridisk rådgivning som rör det enskilda boendet. Det kan bland annat gälla frågor om byte av lägenheter, andrahandsuthyrning, ombyggnad, hyror och reparationer.
• Leverera god rådgivning till föreningens medlemmar samt blivande medlemmar utifrån medlemmens behov.
• Ge råd till medlemmar i hyresjuridiska ärenden, svara på frågor kopplade till förhandling samt övriga medlemsfrågor via föreningens olika medlemsingångar inom Servicecenter.
• Vara delaktig i utvecklingsarbete i samtliga processer, rutiner och arbetsflöden för Servicecenter.
• Dokumentera rådgivningen i berörda datasystem.Kvalifikationer


• Du har en mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt.
• Du har god vana att arbeta med komplexa frågor och problemlösning.
• Du kan förmedla komplicerade frågor på ett enkelt och förståeligt sätt.
• Du trivs med att arbeta i grupp där alla tar gemensamt ansvar och tycker det är roligt och stimulerande att hjälpa våra medlemmar.
• Du är positiv till förändring, du kan ta dig an ny teknik och snabbt förstå och genomföra nya processer.
• Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer.
• Du är kvalitetsmedveten och noggrann.
• Du har mycket god datorvana.
• Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skriftMeriterande


• Du har läst juridisk översiktskurs eller motsvarande.
• Du har arbetat med telefon som ditt främsta arbetsverktyg.
• Du har erfarenhet från föreningsarbete och kännedom om bostadssektorn.Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Arbetsplatsen är belägen i centrala Uppsala, med närhet till tåg och bussförbindelser.

Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats!Upplysningar
Mer information om tjänsten lämnas av gruppchef Karin Ek, telefon 010-459 27 43, eller mail [email protected]

Fackliga kontaktpersoner: för SACO Josefin Moback, telefon 010-459 11 43, för Handels Pernilla Palmqvist, telefon 010-459 27 16.Ansökan

Senaste ansökningsdag är den 26 juni 2022, men intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före detta datum. Hyresgästföreningen finns över hela Sverige, uppdelat på nio regioner och ett förbundskontor i Stockholm. Vi är cirka 9 000 förtroendevalda och 850 anställda som tillsammans arbetar för att du och dina grannar ska ha ett bra boende. Med en stark lokal närvaro i bostadsområdet är vi den naturliga mötesplatsen för boendefrågor. Tillsammans gör vi skillnad för dagens och morgondagens hyresgäster Visa mindre

Region Aros-Gävle söker Verksamhetschef med placering i Uppsala

Hyresgästföreningen är en folkrörelse som i snart 100 år har verkat för hyresgästers intressen och rättigheter. Organisationen har idag över 500 000 medlemmar i landet och vill verka för ett boende där människor och samhälle utvecklas. Hyresgästföreningen i region Aros-Gävle omfattar länen Gävleborg, Västmanland, Uppsala samt Norrtälje kommun och har ca 40 000 medlemmar och ett 60-tal anställda i regionen.   Vi söker dig som har engagemang och framåtand... Visa mer
Hyresgästföreningen är en folkrörelse som i snart 100 år har verkat för hyresgästers intressen och rättigheter. Organisationen har idag över 500 000 medlemmar i landet och vill verka för ett boende där människor och samhälle utvecklas. Hyresgästföreningen i region Aros-Gävle omfattar länen Gävleborg, Västmanland, Uppsala samt Norrtälje kommun och har ca 40 000 medlemmar och ett 60-tal anställda i regionen.

 

Vi söker dig som har engagemang och framåtanda. Du ska vilja arbeta i en aktiv folkrörelse som tillvaratar medlemmarnas och hyresgästers intressen i boendefrågor.

 

Ditt uppdrag

Verksamhetschefen i Uppsala är en av tre verksamhetschefer i regionen som omfattar kontoren i Västerås, Gävle/Hudiksvall och Uppsala med sammanlagt 60 anställda. I rollen ingår ett direkt arbetsledaransvar för boendeutvecklare, förhandlare, projektarbetare och administratörer och därutöver ett samordningsansvar för ärendehandläggare, kommunikatörer och medlemsrekryterare placerade på kontoret i Uppsala. Du har personalansvar och verksamhets-/budgetansvar. I rollen ingår också ett operativt opinions- och kommunikationsuppdrag för att synliggöra Hyresgästföreningens verksamhet.  

 

Du ingår i regionens ledningsgrupp och rapporterar till regionchefen. Du leder verksamheten mot organisationens mål att öka antal medlemmar och förtroendevalda vilket ställer höga krav på dig som ledare att kunna motivera och tillsammans med medarbetarna våga testa nya vägar framåt. Du ansvarar för att utöka nätverk och samarbeten med andra organisationer och du har ansvar för att verka för ökad mångfald inom organisationen. En viktig del av verksamhetschefens arbete är att visa intresse för och verka för utökad samverkan med de förtroendevalda och föreningsstyrelser. Du ansvarar för ledning, planering, uppföljning och den dagliga driften av verksamheten. Till stöd finns resurser i organisationen t ex strateger, HR, juridik och ekonomi. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

 

Din profil


• Du är en ledare med utvecklingsdriv.
• Du är en god organisatör, strukturerad, har förmåga att prioritera, sätta mål, följa upp och ge återkoppling.
• Du har erfarenhet från ideell sektor och/eller ideellt engagemang och besitter ett genuint samhällsintresse.
• En god kommunikatör både internt och externt och besitter en mycket god samarbetsförmåga.
• Tydlig med förmåga att lyssna in och känna av människor. 
• Du delar värderingar med oss.
• Du har chefserfarenhet.
• Högskoleexamen inom relevant område eller erfarenhet som bedöms likvärdig.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med visst kvällsarbete och arbetstiden är oreglerad. Tillträdesdag enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är belägen på Storgatan 32 i Uppsala. I tjänsten ingår en del resor i regionen.

 

Vi strävar efter mångfald och välkomnar sökande oberoende av kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsvariation, sexuell läggning och ålder.

 

Upplysningar

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta regionchef Johan Pelling, 070-975 90 19.
Facklig kontaktperson, SACO Titti Persson, 010-459 13 64 och Handels, Gits Stigsdotter-Nyström, 070-695 32 88.

 

Ansökan

Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 29 maj 2022. Visa mindre

Servicecenter söker hyresjuridiska rådgivare med placering i Uppsala

Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse. Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens Serv... Visa mer
Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse.

Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens Servicecenter på medlemsrådgivningen i Uppsala? Här jobbar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfylla medlemmarnas förväntningar.

Vi söker dig som har erfarenhet av servicearbete i rådgivning eller liknande. Då hyresjuridiken är en stor del av det dagliga arbetet är det av vikt att du har intresse för frågor som rör hyresgästens boende. Du kommer vid anställningens start att få en gedigen grundutbildning inom hyresjuridik.

Arbetet kräver att du är serviceinriktad och att du har en god människokännedom. Du ska kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

 

Arbetsuppgifter

Som rådgivare på Servicecenter kommer du att:


• Ansvara för första kontakten in i föreningen per telefon och e-post där du bistår medlemmarna med hyresjuridisk rådgivning som rör det enskilda boendet. Det kan bland annat gälla frågor om byte av lägenheter, andrahandsuthyrning, ombyggnad, hyror och reparationer.
• Leverera god rådgivning till föreningens medlemmar samt blivande medlemmar utifrån medlemmens behov.
• Ge råd till medlemmar i hyresjuridiska ärenden, svara på frågor kopplade till förhandling samt övriga medlemsfrågor via föreningens olika medlemsingångar inom Servicecenter.
• Vara delaktig i utvecklingsarbete i samtliga processer, rutiner och arbetsflöden för Servicecenter.
• Dokumentera rådgivningen i berörda datasystem.Kvalifikationer


• Du har en mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt.
• Du har god vana att arbeta med komplexa frågor och problemlösning.
• Du kan förmedla komplicerade frågor på ett enkelt och förståeligt sätt.
• Du trivs med att arbeta i grupp där alla tar gemensamt ansvar och tycker det är roligt och stimulerande att hjälpa våra medlemmar.
• Du är positiv till förändring, du kan ta dig an ny teknik och snabbt förstå och genomföra nya processer.
• Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer.
• Du är kvalitetsmedveten och noggrann.
• Du har mycket god datorvana.
• Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skriftMeriterande


• Du har läst juridisk översiktskurs eller motsvarande.
• Du har arbetat med telefon som ditt främsta arbetsverktyg.
• Du har erfarenhet från föreningsarbete och kännedom om bostadssektorn.Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Arbetsplatsen är belägen i centrala Uppsala, med närhet till tåg och bussförbindelser.

Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats!Upplysningar
Mer information om tjänsten lämnas av gruppchef Maria Moutran, telefon 010-459 11 58, eller mail [email protected]

Fackliga kontaktpersoner: för SACO Josefin Moback, telefon 010-459 11 43, för Handels Pernilla Palmqvist, telefon 010-459 27 16.Ansökan

Senaste ansökningsdag är den 6 maj 2022. Hyresgästföreningen finns över hela Sverige, uppdelat på nio regioner och ett förbundskontor i Stockholm. Vi är cirka 9 000 förtroendevalda och 850 anställda som tillsammans arbetar för att du och dina grannar ska ha ett bra boende. Med en stark lokal närvaro i bostadsområdet är vi den naturliga mötesplatsen för boendefrågor. Tillsammans gör vi skillnad för dagens och morgondagens hyresgäster Visa mindre

Medlemsrekrytering - ett viktigt uppdrag i en organisation i förändring

Ansök    Feb 7    Hyresgästföreningen    Utesäljare
Hyresgästföreningen är en folkrörelse som i snart 100 år har verkat för hyresgästers intressen och rättigheter. Organisationen har idag över 500 000 medlemmar i landet och vill verka för ett boende där människor och samhälle utvecklas. Hyresgästföreningen i region Aros-Gävle omfattar länen Gävleborg, Västmanland, Uppsala samt Norrtälje kommun och har drygt 40 000 medlemmar och ett 60-tal anställda i regionen.   Är du lyhörd, utåtriktad och gillar att möt... Visa mer
Hyresgästföreningen är en folkrörelse som i snart 100 år har verkat för hyresgästers intressen och rättigheter. Organisationen har idag över 500 000 medlemmar i landet och vill verka för ett boende där människor och samhälle utvecklas. Hyresgästföreningen i region Aros-Gävle omfattar länen Gävleborg, Västmanland, Uppsala samt Norrtälje kommun och har drygt 40 000 medlemmar och ett 60-tal anställda i regionen.

 

Är du lyhörd, utåtriktad och gillar att möta människor? Vill du ha ett varierande arbete med stor personlig frihet? Nu har du möjlighet att arbeta i Sveriges viktigaste folkrörelse och påverka hundratusentals människors vardag.

 

Hyresgästföreningen region Aros-Gävle söker nya medarbetare som vill ta sig an utmaningen som medlemsrekryterare, den viktigaste arbetsuppgiften i en organisation i förändring. Vårt fokus är hyresgästerna, medlemmarna och bostadsområdena.

 

Vi erbjuder dig ett utmanande och roligt jobb som ställer höga krav på din sociala kompetens och din förmåga att lösa problem. Om du dessutom vill ha ett jobb som erbjuder stor personlig frihet och utveckling så är medlemsrekrytering perfekt för dig!

 

Arbetet sker i bostadsområden först och främst i Uppsala län och ditt huvudsakliga mål är att få kontakt med så många hyresgäster som möjligt och erbjuda dem medlemskap i Hyresgästföreningen. Du är Hyresgästföreningens ambassadör utåt med örat mot marken. Du, tillsammans med dina kollegor, spelar en avgörande roll för att vi ska nå våra högt uppsatta mål som organisation. Vi ser gärna att du har lång arbetslivserfarenhet och har du säljerfarenhet är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

 

Vi har självklart kollektivavtal, lönen är provisionsbaserad med en fast grundlön. Tjänsten är på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. I tjänsten ingår resor, varför körkort och tillgång till bil är ett måste. Tillträde enligt överenskommelse.  

 

Hyresgästföreningen strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsgivare. Vi arbetar för ökad mångfald och ser gärna en spridning i ålder, kön och bakgrund hos våra medarbetare.

 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta enhetschef Jimmy Rödlund, telefon 010-459 13 68.
Fackliga kontaktpersoner är för Handels Gits Stigsdotter-Nyström, telefon 070-695 32 88 och för SACO Titti Persson, telefon 010-459 13 64.

 

Ansökan

Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se. Sista ansökningsdag är den 27 februari 2022. Visa mindre

Servicecenter söker hyresjuridiska rådgivare med placering i Uppsala

Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse. Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens Serv... Visa mer
Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse.

Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens Servicecenter på medlemsrådgivningen i Uppsala? Här jobbar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfylla medlemmarnas förväntningar.

Vi söker dig som har erfarenhet av servicearbete i rådgivning eller liknande. Då hyresjuridiken är en stor del av det dagliga arbetet är det av vikt att du har intresse för frågor som rör hyresgästens boende. Du kommer vid anställningens start att få en gedigen grundutbildning inom hyresjuridik.

Arbetet kräver att du är serviceinriktad och att du har en god människokännedom. Du ska kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

 

Arbetsuppgifter

Som rådgivare på Servicecenter kommer du att:


• Ansvara för första kontakten in i föreningen per telefon och e-post där du bistår medlemmarna med hyresjuridisk rådgivning som rör det enskilda boendet. Det kan bland annat gälla frågor om byte av lägenheter, andrahandsuthyrning, ombyggnad, hyror och reparationer.
• Leverera god rådgivning till föreningens medlemmar samt blivande medlemmar utifrån medlemmens behov.
• Ge råd till medlemmar i hyresjuridiska ärenden, svara på frågor kopplade till förhandling samt övriga medlemsfrågor via föreningens olika medlemsingångar inom Servicecenter.
• Vara delaktig i utvecklingsarbete i samtliga processer, rutiner och arbetsflöden för Servicecenter.
• Dokumentera rådgivningen i berörda datasystem.Kvalifikationer


• Du har en mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt.
• Du har god vana att arbeta med komplexa frågor och problemlösning.
• Du kan förmedla komplicerade frågor på ett enkelt och förståeligt sätt.
• Du trivs med att arbeta i grupp där alla tar gemensamt ansvar och tycker det är roligt och stimulerande att hjälpa våra medlemmar.
• Du är positiv till förändring, du kan ta dig an ny teknik och snabbt förstå och genomföra nya processer.
• Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer.
• Du är kvalitetsmedveten och noggrann.
• Du har mycket god datorvana.
• Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skriftMeriterande


• Du har läst juridisk översiktskurs eller motsvarande.
• Du har arbetat med telefon som ditt främsta arbetsverktyg.
• Du har erfarenhet från föreningsarbete och kännedom om bostadssektorn.Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Arbetsplatsen är belägen i centrala Uppsala, med närhet till tåg och bussförbindelser.

Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats!Upplysningar
Mer information om tjänsten lämnas av gruppchef Maria Moutran, telefon 010-459 11 58, eller mail [email protected]

Fackliga kontaktpersoner: för SACO Josefin Moback, telefon 010-459 11 43, för Handels Pernilla Palmqvist, telefon 010-459 27 16.Ansökan

Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 6 maj 2022. Hyresgästföreningen finns över hela Sverige, uppdelat på nio regioner och ett förbundskontor i Stockholm. Vi är cirka 9 000 förtroendevalda och 850 anställda som tillsammans arbetar för att du och dina grannar ska ha ett bra boende. Med en stark lokal närvaro i bostadsområdet är vi den naturliga mötesplatsen för boendefrågor. Tillsammans gör vi skillnad för dagens och morgondagens hyresgäster Visa mindre

Hyresgästföreningen Riksförbundet söker rådgivare med placering i Uppsala

Hyresgästföreningen är en modern och stark folkrörelse med över en halv miljon medlemmar. Vi driver bostadsfrågor i både stort och smått - allt från omfattande lagförändringar till den lilla lekplatsen på gården som behöver rustas upp. Vi arbetar för ett samhälle där alla ska ha rätt att bo, råd att bo och ha inflytande över siitt boende. På det sättet deltar vi i samällsutvecklingen, driver på och tar ansvar för den. Hyresgästföreningen har satt ett h... Visa mer
Hyresgästföreningen är en modern och stark folkrörelse med över en halv miljon medlemmar. Vi driver bostadsfrågor i både stort och smått - allt från omfattande lagförändringar till den lilla lekplatsen på gården som behöver rustas upp. Vi arbetar för ett samhälle där alla ska ha rätt att bo, råd att bo och ha inflytande över siitt boende. På det sättet deltar vi i samällsutvecklingen, driver på och tar ansvar för den.Hyresgästföreningen har satt ett högt mål i att bli fler medlemmar och förtroendevalda. Inom Servicecenter arbetar vi ständigt med att ta fram nya sätt för rekrytering av nya medlemmar, behålla medlemmar och få fler medlemmar i föreningen att engageras sig. Du kommer in i en tid av nytänkande där Servicecenter är inne i en förändringsprocess för att lyckas med målen. Det är viktigt att du är öppen för förändringar, nytänkande och att testa nya saker.


På Servicecenter i Uppsala arbetar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfyllamedlemmarnas förväntningar. Vi söker dig som har erfarenhet av servicearbete i form av rådgivning eller liknande. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och att du har en god människokännedom. Du ska kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.Arbetsuppgifter

• Du ansvarar för första kontakten in i föreningen per telefon och e-post
• Du levererar service till föreningens medlemmar samt blivande medlemmar utifrån medlemmens behov
• Du handhar frågor som rör det enskilda boendet. Det kan bl.a. gälla frågor om byte av lägenheter, andrahandsuthyrning, ombyggnad, hyror och reparationer.Kvalifikationer

• Du är flexibel och har god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt
• Du trivs med att arbeta i grupp där alla tar gemensamt ansvar och tycker det är roligt och stimulerande att hjälpa våra medlemmar Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer
• Du arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem
• Du är kvalitetsmedveten och noggrann
• Du har god datorvana och kunskaper i OfficepaketetMeriterande om du även har

• Arbetat med telefon som ditt främsta arbetsverktyg Språkkunskaper utöver svenska och engelska.
• Erfarenhet från föreningsarbete och kännedom om bostadssektorn Juridisk översiktskurs eller motsvarandeTjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Arbetsplatsen är belägen centralt i Uppsala, med närhet till tåg och bussförbindelser.

Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats!Att arbeta hos oss
Mångfald och en humanistisk grundsyn är viktiga värden i vår organisation och en självklarhet för oss alla som arbetar här. Hos oss möts du av engagerade och trevliga kollegor och kommer till en arbetsplats med goda anställningsvillkor.Upplysningar
Mer information om tjänsten lämnas av gruppchef Maria Moutran, telefon 010-459 11 58..

Fackliga kontaktpersoner, för Handels Pernilla Palmqvist, telefon 010-459 27 16, för SACO Josefin Moback, telefon 010-459 11 43.Ansökan
Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 14 januari 2022.Hyresgästföreningen finns över hela Sverige, uppdelat på nio regioner och ett förbundskontor i Stockholm. Vi är cirka 10 000 förtroendevalda och 850 anställda som tillsammans arbetar för att du och dina grannar ska ha ett bra boende. Med en stark lokal närvaro i bostadsområdet är vi den naturliga mötesplatsen för boendefrågor. Tillsammans gör vi skillnad för dagens och morgondagens hyresgäster. Visa mindre

Administratör med placering i Uppsala

Hyresgästföreningen är en folkrörelse som i snart 100 år har verkat för hyresgästers intressen och rättigheter. Organisationen har idag över 500 000 medlemmar i landet och vill verka för ett boende där människor och samhälle utvecklas. Hyresgästföreningen i region Aros-Gävle omfattar länen Gävleborg, Västmanland, Uppsala samt Norrtälje kommun och har ca 40 000 medlemmar och ett 60-tal anställda i regionen.   Vi söker dig som har stor känsla för service ... Visa mer
Hyresgästföreningen är en folkrörelse som i snart 100 år har verkat för hyresgästers intressen och rättigheter. Organisationen har idag över 500 000 medlemmar i landet och vill verka för ett boende där människor och samhälle utvecklas. Hyresgästföreningen i region Aros-Gävle omfattar länen Gävleborg, Västmanland, Uppsala samt Norrtälje kommun och har ca 40 000 medlemmar och ett 60-tal anställda i regionen.

 

Vi söker dig som har stor känsla för service och ett stort engagemang!

I rollen som administratör kommer du att arbeta självständigt med administrativt stöd till våra lokala hyresgästföreningar, förtroendevalda och boendeutvecklare. Administration i våra datasystem, utveckla rutiner och effektivisera handläggning inom verksamhetsområdet, samt kvalitetsuppföljning.

Du kommer att ha mycket kontakter med aktiva medlemmar via personliga besök, telefon och e-post.

 

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att möta nya människor, träffa nya människor, erfarenhet av servicearbete och administrativt arbete och kunskaper i ekonomi. Du arbetar självständigt men också tillsammans i grupp för att få det administrativa arbetet att fungera. Service är en stor del i ditt vardagliga arbete, både internt och externt.

Vi ser också att du är noggrann och ordningsam, flexibel och stresstålig. För alla som arbetar på Hyresgästföreningen gäller att du delar våra värderingar och har ett engagemang för de frågor vi driver. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

 

Kvalifikationer


• Utbildning på lägst gymnasienivå
• Erfarenhet från idéburen verksamhet
• Mycket goda kunskaper i Officepaketet

 

Dina egenskaper


• Du är öppen för förnyelse
• Du har lätt för att samarbeta och har ett öppet förhållningsätt gentemot din omgivning
• Du har förståelse för komplexiteten i en medlems- och idéstyrd organisation och är lyhörd och diplomatisk som person

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen på Storgatan 32 i Uppsala.

 

Vi strävar efter mångfald och välkomnar sökande oberoende av kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta verksamhetschef Vera Mraz, telefon 010-459 13 38. Facklig kontaktperson, för SACO Titti Persson, telefon 010-459 13 64, för Handels Gits Stigsdotter-Nyström, telefon 070-695 32 88.

 

Ansökan

Ansökan görs i via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se. Sista ansökningsdag är 18 februari 2022. Visa mindre

Rådgivare med placering i Uppsala

Hyresgästföreningen Riksförbundet söker rådgivare med placering i Uppsala Hyresgästföreningen är en modern och stark folkrörelse med över en halv miljon medlemmar. Vi driver bostadsfrågor i både stort och smått - allt från omfattande lagförändringar till den lilla lekplatsen på gården som behöver rustas upp. Vi arbetar för ett samhälle där alla ska ha rätt att bo, råd att bo och ha inflytande över siitt boende. På det sättet deltar vi i samällsutvecklingen... Visa mer
Hyresgästföreningen Riksförbundet söker rådgivare med placering i Uppsala
Hyresgästföreningen är en modern och stark folkrörelse med över en halv miljon medlemmar. Vi driver bostadsfrågor i både stort och smått - allt från omfattande lagförändringar till den lilla lekplatsen på gården som behöver rustas upp. Vi arbetar för ett samhälle där alla ska ha rätt att bo, råd att bo och ha inflytande över siitt boende. På det sättet deltar vi i samällsutvecklingen, driver på och tar ansvar för den. 


På Servicecenter i Uppsala arbetar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfylla medlemmarnas förväntningar. Vi söker dig som har erfarenhet av servicearbete i form av rådgivning eller liknande. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och att du har en god människokännedom. Du skall kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Arbetsuppgifter


• Du ansvarar för första kontakten in i föreningen per telefon och e-post
• Levererar service till föreningens medlemmar samt blivande medlemmar utifrån medlemmens behov
• Handhar frågor som rör det enskilda boendet. Det kan bl.a. gälla frågor om byte av lägenheter, andrahandsuthyrning, ombyggnad, hyror och reparationer.

Kvalifikationer


• Du är flexibel och har god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt
• Du trivs med att arbeta i grupp där alla tar gemensamt ansvar och tycker det är roligt och stimulerande att hjälpa våra medlemmar
• Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer
• Arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem
• Du är kvalitetsmedveten och noggrann
• God datorvana och kunskaper i Officepaketet

 Meriterande om du även har


• Arbetat med telefon som ditt främsta arbetsverktyg
• Språkkunskaper utöver svenska och engelska.
• Erfarenhet från föreningsarbete och kännedom om bostadssektorn 
• Juridisk översiktskurs eller motsvarande

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Arbetsplatsen är belägen centralt i Uppsala, med närhet till tåg och bussförbindelser.

Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats!

Upplysningar
Mer information om tjänsten lämnas av gruppchef Karin Ek, telefon 010-459 27 43.

Fackliga kontaktpersoner, för Handels Pernilla Palmqvist, telefon 010-459 27 16, för SACO Titti Persson, telefon 010-459 13 64.

Ansökan

Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 7 februari 2019.


Hyresgästföreningen finns över hela Sverige, uppdelat på nio regioner och ett förbundskontor i Stockholm. Vi är cirka 10 000 förtroendevalda och 850 anställda som tillsammans arbetar för att du och dina grannar ska ha ett bra boende. Med en stark lokal närvaro i bostadsområdet är vi den naturliga mötesplatsen för boendefrågor. Tillsammans gör vi skillnad för dagens och morgondagens hyresgäster. Visa mindre

Rådgivare till vikariepool i Uppsala

Hyresgästföreningen Riksförbundet söker rådgivare till vikariepool med placering i Uppsala Hyresgästföreningen är en modern och stark folkrörelse med över en halv miljon medlemmar. Vi driver bostadsfrågor i både stort och smått - allt från omfattande lagförändringar till den lilla lekplatsen på gården som behöver rustas upp. Vi arbetar för ett samhälle där alla ska ha rätt att bo, råd att bo och ha inflytande över sitt boende.  På det sättet deltar vi i s... Visa mer
Hyresgästföreningen Riksförbundet söker rådgivare till vikariepool med placering i Uppsala

Hyresgästföreningen är en modern och stark folkrörelse med över en halv miljon medlemmar. Vi driver bostadsfrågor i både stort och smått - allt från omfattande lagförändringar till den lilla lekplatsen på gården som behöver rustas upp. Vi arbetar för ett samhälle där alla ska ha rätt att bo, råd att bo och ha inflytande över sitt boende.  På det sättet deltar vi i samhällsutvecklingen, driver på och tar ansvar för den.  

På Servicecenter i Uppsala arbetar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfylla medlemmarnas förväntningar. Nu behöver vi stärka upp med personal vid arbetstoppar och frånvaro och söker därför dig som vill arbeta deltid eller ha ett extrajobb. Du har en juridisk bakgrund alternativt har läst juridisk översiktskurs eller motsvarande samt har erfarenhet av servicearbete i form av rådgivning eller liknande. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och att du har en god människokännedom. Du skall kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Arbetsuppgifter


• Du ansvarar för första kontakten in i föreningen per telefon och e-post.
• Levererar service till föreningens medlemmar samt blivande medlemmar utifrån medlemmens behov.
• Handhar frågor som rör det enskilda boendet. Det kan bl.a. gälla frågor om byte av lägenheter, andrahandsuthyrning, ombyggnad, hyror och reparationer.

 Kvalifikationer


• Du är flexibel och har god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt.
• Du trivs med att arbeta i grupp där alla tar gemensamt ansvar och tycker det är roligt och stimulerande att hjälpa våra medlemmar.
• Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer.
• Arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem.
• Du är kvalitetsmedveten och noggrann.
• God datorvana och kunskaper i Officepaketet.

 Meriterande om du även har


• Arbetat med telefon som ditt främsta arbetsverktyg.
• Språkkunskaper utöver svenska och engelska.
• Erfarenhet från föreningsarbete och kännedom om bostadssektorn.
• Om du har läst juridisk översiktskurs eller motsvarande.

Arbetsplatsen är belägen centralt i Uppsala, med närhet till tåg och bussförbindelser.Ansökan

Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 10 januari 2020.


Mer information om tjänsten lämnas av gruppchef Karin Ek, telefon 010-459 27 43. Fackliga kontaktpersoner, för Handels Pernilla Palmqvist, telefon 010-459 27 16, för SACO Titti Persson, telefon 010-459 13 64. Med anledning av jul- och nyårshelger är det säkrast att nå någon av kontaktpersonerna efter den 7 januari.


Hyresgästföreningen finns över hela Sverige, uppdelat på nio regioner och ett förbundskontor i Stockholm. Vi är cirka 10 000 förtroendevalda och 850 anställda som tillsammans arbetar för att du och dina grannar ska ha ett bra boende. Med en stark lokal närvaro i bostadsområdet är vi den naturliga mötesplatsen för boendefrågor. Tillsammans gör vi skillnad för dagens och morgondagens hyresgäster. Visa mindre

Gruppchef till Rådgivningsenheten med placering i Uppsala

Ansök    Sep 19    Hyresgästföreningen    Teamledare
Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens nationella medlemsrådgivning, som har samordnats till en enhet i Uppsala. Här jobbar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfylla medlemmarnas förväntningar och där vi ger korrekt information och råd till våra medlemmar. Du kommer att leda ditt team med nuvarande 13 medarbetare och stöttar dem i kontakten med medlemmarna.   Vi söker dig som har erfarenhet av ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens nationella medlemsrådgivning, som har samordnats till en enhet i Uppsala. Här jobbar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfylla medlemmarnas förväntningar och där vi ger korrekt information och råd till våra medlemmar. Du kommer att leda ditt team med nuvarande 13 medarbetare och stöttar dem i kontakten med medlemmarna.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av att coacha/leda medarbetare som arbetar med servicearbete i rådgivning eller liknande. Du är van att arbeta med att entusiasmera och engagera medarbetare.    

Arbetet kräver att du har en god människokännedom och är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du skall kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

 

Arbetsuppgifter


• Leda och samordna gruppen/teamet och vikarier, samt ansvara för uppföljning av satta mål
• Personalansvar samt arbetsledningsansvar
• Arbeta fram nya processer och rutiner för rådgivningen
• Följa upp medarbetares personliga produktionsmål/utvecklingsmål
• Utbilda och stödja medarbetarna i medlemsbemötande
• Ingå i ledningsgruppen och gemensamt ta fram beslut och direktiv för de nationella enheterna


• Samverka med regioner och förbundet i frågor som rör de nationella enheterna
• Representera de nationella enheterna i möten och utbildningar

    

Kvalifikationer


• Du har erfarenhet från en ledande eller coachande roll
• Juridisk översiktskurs alternativt grundläggande juridiska kunskaper inom arbetsområdet

 

Meriterande


• Erfarenhet av personalansvar
• Arbetat som rådgivare inom Hyresgästföreningen


• Erfarenhet från föreningsarbete eller god kännedom om bostadssektorn

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen på Storgatan 32, Uppsala.

 

Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats!

 

Upplysningar
Mer information om tjänsten lämnas av enhetschef Mika Nuutilainen, tel 010-459 27 06.

Fackliga kontaktpersoner är för Handels Gits Stigsdotter-Nyström, tel 070-695 32 88 och för SACO Titti Persson, tel 010-459 13 64.

 

Ansökan

Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 6 oktober 2019. Visa mindre

Region Aros-Gävle söker rådgivare med placering i Uppsala

Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse. Vi har idag nio regioner i hela landet och förbundskontor... Visa mer
Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse. Vi har idag nio regioner i hela landet och förbundskontor i Stockholm.

Hyresgästföreningen har idag över 530 000 medlemmar, varav cirka 12 000 är aktiva som förtroendevalda och ca 800 anställda.

 

Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens nationella medlemsrådgivning, som är samordnad till en enhet i Uppsala. Här jobbar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfylla medlemmarnas förväntningar.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av servicearbete i rådgivning eller liknande. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och att du har en god människokännedom. Du skall kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

 

Arbetsuppgifter


• Du ansvarar för första kontakten in i föreningen per telefon och e-post
• Levererar service till föreningens medlemmar samt blivande medlemmar utifrån medlemmens behov
• Handhar frågor som rör det enskilda boendet. Det kan bl.a. gälla frågor om byte av lägenheter, andrahandsuthyrning, ombyggnad, hyror och reparationer.

 

Kvalifikationer


• Du är flexibel och har god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt
• Du trivs med att arbeta i grupp där alla tar gemensamt ansvar och tycker det är roligt och stimulerande att hjälpa våra medlemmar
• Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer
• Arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem
• Du är kvalitetsmedveten och noggrann
• God datorvana och kunskaper i Officepaketet

 

Meriterande om du även har


• Arbetat med telefon som ditt främsta arbetsverktyg
• Språkkunskaper utöver svenska och engelska.
• Erfarenhet från föreningsarbete och kännedom om bostadssektorn
• Om du har läst juridisk översiktskurs eller motsvarande

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

 

Arbetsplatsen är belägen centralt i Uppsala, med närhet till tåg och bussförbindelser.

 

Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats!

 

Upplysningar
Mer information om tjänsten lämnas av gruppchef Karin Ek, telefon 010-459 27 43.

Fackliga kontaktpersoner, för Handels Gits Stigsdotter-Nyström, telefon 070-695 32 88, för SACO Titti Persson, telefon 010-459 13 64.

 

Ansökan

Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 18 oktober 2019. Visa mindre

Region Aros - Gävle söker rådgivare med placering i Uppsala

Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse. Vi har idag nio regioner i hela landet och förbundskontor... Visa mer
Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse. Vi har idag nio regioner i hela landet och förbundskontor i Stockholm.

Hyresgästföreningen har idag över 530 000 medlemmar, varav cirka 12 000 är aktiva som förtroendevalda och ca 800 anställda.

 

Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens nationella medlemsrådgivning, som är samordnad till en enhet i Uppsala. Här jobbar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfylla medlemmarnas förväntningar.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av servicearbete i rådgivning eller liknande. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och att du har en god människokännedom. Du skall kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

 

Arbetsuppgifter


• Du ansvarar för första kontakten in i föreningen per telefon och e-post.
• Levererar service till föreningens medlemmar samt blivande medlemmar utifrån medlemmens behov.
• Handhar frågor som rör det enskilda boendet. Det kan bl.a. gälla frågor om byte av lägenheter, andrahandsuthyrning, ombyggnad, hyror och reparationer.

 

Kvalifikationer


• Du är flexibel och har god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt.
• Du trivs med att arbeta i grupp där alla tar gemensamt ansvar och tycker det är roligt och stimulerande att hjälpa våra medlemmar.
• Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer.
• Arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem.
• Du är kvalitetsmedveten och noggrann.
• God datorvana och kunskaper i Officepaketet.

 

Meriterande om du även har


• Arbetat med telefon som ditt främsta arbetsverktyg.
• Språkkunskaper utöver svenska och engelska.
• Erfarenhet från föreningsarbete och kännedom om bostadssektorn.
• Om du har läst juridisk översiktskurs eller motsvarande.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

 

Arbetsplatsen är belägen centralt i Uppsala, med närhet till tåg och bussförbindelser.

 

Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats!

 

Upplysningar
Mer information om tjänsten lämnas av gruppchef Karin Ek, telefon 010-459 27 43.

Fackliga kontaktpersoner, för Handels Gits Stigsdotter-Nyström, telefon 070-695 32 88, för SACO Titti Persson, telefon 010-459 13 64.

 

Ansökan

Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 4 augusti 2019. Visa mindre

Region Aros - Gävle söker Gruppchef till Rådgivningsenheten

Ansök    Jun 10    Hyresgästföreningen    Teamledare
Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens nationella medlemsrådgivning, som har samordnats till en enhet i Uppsala. Här jobbar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfylla medlemmarnas förväntningar och där vi ger korrekt information och råd till våra medlemmar. Du kommer att leda ditt team med nuvarande 13 medarbetare och stöttar dem i kontakten med medlemmarna. Vi söker dig som har erfarenhet av att... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Hyresgästföreningens nationella medlemsrådgivning, som har samordnats till en enhet i Uppsala. Här jobbar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfylla medlemmarnas förväntningar och där vi ger korrekt information och råd till våra medlemmar. Du kommer att leda ditt team med nuvarande 13 medarbetare och stöttar dem i kontakten med medlemmarna.

Vi söker dig som har erfarenhet av att coacha/leda medarbetare som arbetar med servicearbete i rådgivning eller liknande. Du är van att arbeta med att entusiasmera och engagera medarbetare.    

Arbetet kräver att du har en god människokännedom och är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du skall kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

 

Arbetsuppgifter


• Leda och samordna gruppen/teamet och vikarier, samt ansvara för uppföljning av satta mål
• Personalansvar samt arbetsledningsansvar
• Arbeta fram nya processer och rutiner för rådgivningen
• Följa upp medarbetares personliga produktionsmål/utvecklingsmål
• Utbilda och stödja medarbetarna i medlemsbemötande
• Ingå i ledningsgruppen och gemensamt ta fram beslut och direktiv för de nationella enheterna


• Samverka med regioner och förbundet i frågor som rör de nationella enheterna
• Representera de nationella enheterna i möten och utbildningar

    

Kvalifikationer


• Du har erfarenhet från en ledande eller coachande roll
• Juridisk översiktskurs alternativt grundläggande juridiska kunskaper inom arbetsområdet

 

Meriterande


• Erfarenhet av personalansvar
• Arbetat som rådgivare inom Hyresgästföreningen


• Erfarenhet från föreningsarbete eller god kännedom om bostadssektorn

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen på Storgatan 32, Uppsala.

 

Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats!

 

Upplysningar
Mer information om tjänsten lämnas av enhetschef Mika Nuutilainen, tel 010-459 27 06.

Fackliga kontaktpersoner är för Handels Gits Stigsdotter-Nyström, tel 070-695 32 88 och för SACO Titti Persson, tel 010-459 13 64.

 

Ansökan

Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 23 juni 2019. Visa mindre

Region Aros - Gävle söker en Jurist med placering i Uppsala

Varje dag bidrar Hyresgästföreningen, dess förtroendevalda, anställda och medlemmar till att förbättra boendet för människor. Det har vi gjort under många år, och vi vill fortsätta verka för hyresgästers intressen, rättigheter och möjligheter att påverka sitt boende också i framtiden. Hyresgästföreningarna i Sverige är indelade i regioner. Uppsala ingår i Region Aros-Gävle som omfattar länen Västmanland, Gävleborg och Uppsala samt Norrtälje kommun och har... Visa mer
Varje dag bidrar Hyresgästföreningen, dess förtroendevalda, anställda och medlemmar till att förbättra boendet för människor. Det har vi gjort under många år, och vi vill fortsätta verka för hyresgästers intressen, rättigheter och möjligheter att påverka sitt boende också i framtiden.

Hyresgästföreningarna i Sverige är indelade i regioner. Uppsala ingår i Region Aros-Gävle som omfattar länen Västmanland, Gävleborg och Uppsala samt Norrtälje kommun och har 42 000 medlemmar och ett 90-tal anställda.

 

Arbetsuppgifter

• Handlägga och processa kvalificerade juridiska ärenden i olika rättsinstanser
• Biträda våra medlemmar vid förlikningsdiskussioner och förlikningar
• Ge juridisk rådgivning till våra medlemmar
• Bistå med juridiskt stöd till andra enheter i regionen
• Medverka i utbildning och information inom hyresjuridik
• Utveckla dokument, verktyg och rutiner i handläggningsarbete

 
Kvalifikationer

• Jur kand / juristexamen
• God förmåga att kommunicera såväl muntligt och skriftligt
• Förmåga att arbeta självständigt och kunna ta egna initiativ
• Lätt för att skapa förtroende, ett serviceinriktat arbetssätt och hög integritet
• Mediavana och kunskap om sociala medier
• Erfarenhet av arbete i idéburen verksamhet
• Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande
• Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen på Storgatan 32, Uppsala.

Vi strävar efter mångfald och välkomnar sökande oberoende av kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

 

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta verksamhetschef Vera Mraz, telefon 010-459 13 38.
Facklig kontaktperson, för SACO Titti Persson, telefon 010-459 13 64 och för Handels Gits Stigsdotter-Nyström, telefon 070-695 32 88.

 

Ansökan
Ansökan görs i via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se. Sista ansökningsdag är 22 april 2019. Visa mindre