Lediga jobb som Konferensvärd/Konferensvärdinna i Uppsala

Se lediga jobb som Konferensvärd/Konferensvärdinna i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Vikarie - Projektkoordinator

Vikarie - Projektkoordinator Akademikonferens är SLU:s, Uppsala universitets och Karolinska Institutets organisation för strategiskt och operativt stöd vid möten och evenemang. Vår uppgift är att stärka universitetens varumärke och sätta fokus på forskningen genom professionellt genomförda och framgångsrika möten. Vi söker aktivt upp möjligheter till värdskap för nya kongresser och konferenser och stödjer den som vill ta egna initiativ. Vi är idag 16 meda... Visa mer
Vikarie - Projektkoordinator

Akademikonferens är SLU:s, Uppsala universitets och Karolinska Institutets organisation för strategiskt och operativt stöd vid möten och evenemang. Vår uppgift är att stärka universitetens varumärke och sätta fokus på forskningen genom professionellt genomförda och framgångsrika möten. Vi söker aktivt upp möjligheter till värdskap för nya kongresser och konferenser och stödjer den som vill ta egna initiativ. Vi är idag 16 medarbetare och våra projektteam genomför ca 100 evenemang per år.

Vi söker en projektkoordinator på vikariat t.o.m. juli 2022 med möjlighet till förlängning på heltid med anställning vid SLU på avdelningen för kommunikation med placering vid Akademikonferens.

Du ansvarar för deltagaradministrationen i vårt webbaserade system. Du kommunicerar med deltagare och sammanställer bokningar och beställningar till våra leverantörer och förbereder konferensmaterial. Under konferenserna arbetar du i sekretariatet och svarar för service till deltagare och medverkande. Du samarbetar med våra projektledare och är med i många projekt parallellt. Vidare sammanställer du rapporter och deltar i möten och vår utveckling tillsammans med övriga medarbetare. Vi arbetar i kvalitetssäkrande processer.

Konferenserna genomförs i olika lokaler och på olika orter i Sverige, med tyngdpunkt i Uppsala och Stockholm. Det dagliga arbetet sker på vårt kontor i Uppsala.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av administrativt arbete med större konferenser/evenemang. Erfarenhet från genomförande av vetenskapliga kongresser är meriterande.

Du är en god administratör med utbildning inom konferens, turism, hotell, besöksnäring eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För att lyckas i rollen som projektkoordinator är det viktigt att du är väl insatt och trivs med arbetet i de senaste tekniska lösningarna för möteskommunikation. Dokumenterat goda kunskaper i Office-paketet och erfarenhet av ett komplext webbaserat deltagaradministrativt system är en förutsättning för att kunna utföra arbetsuppgifterna.

Som person är du handlingskraftig och noggrann. Du arbetar effektivt och målmedvetet och har genuin känsla för service och kundrelationer. Du trivs att arbeta i team, med varierande uppgifter i ett högt tempo. Du talar och skriver såväl svenska som engelska flytande, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Arbetet kan innebära möten och evenemang under kvällstid eller helger.

B körkort är ett krav.

Anställningsform: Vikariat

Omfattning: 100%

Tillträde: snarast enligt ö.k.

Upplysningar om anställningen lämnas av enhetschef  Tia Eriksson, tel. 018-67 10 66 e-post; [email protected]  

Välkommen med din ansökan senast den 12 december 2021.Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) är ett universitet i internationell toppklass med forskning, utbildning och miljöanalys inom vetenskaper för hållbart liv. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet. Hos oss samlas människor med olika perspektiv men med det gemensamma målet att skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar, levande och bättre värld.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden.

www.slu.se Visa mindre

Husmor/konferensvärd 60 %

Stiftelsen Fjellstedtska skolan söker Husmor/konferensvärd 60 % med tillträde 17 januari 2022 Vissa perioder finns möjlighet till utökad tjänstgöring. I arbetet ingår bl.a.: · planering och servering av frukostar och kaffe och andra och därav betingade inköp, · iordningställande och tillsyn av konferenslokaler och övriga gästutrymmen, · bäddning och lokalvård. Arbetstiderna är oregelbundna. Kvalifikationer Vi söker dig som ... Visa mer
Stiftelsen Fjellstedtska skolan
söker
Husmor/konferensvärd 60 %
med tillträde 17 januari 2022
Vissa perioder finns möjlighet till utökad tjänstgöring.

I arbetet ingår bl.a.:
· planering och servering av frukostar och kaffe och andra och därav betingade inköp,
· iordningställande och tillsyn av konferenslokaler och övriga gästutrymmen,
· bäddning och lokalvård.
Arbetstiderna är oregelbundna.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en god förmåga att bemöta människor och som ibland kan arbeta i ett högt tempo. Du är van att ta ansvar och att arbeta självständigt.
En lämplig utbildning är gymnasieskolans Restaurang- och livsmedels- eller Hotell- och turismprogram. Lojalitet med Svenska kyrkan är en förutsättning. Kunskaper i ekonomi och administration är en merit men inte ett krav.
Känner du att detta är något för dig vill vi ha din ansökan senast 2 december 2021. Provanställning tillämpas.
Stiftelsen Fjellstedtska skolan är ett teologiskt fortbildningsinstitut som framför allt ordnar kurser för präster.
Information: Jane Tegnér, 018-161100; Leif Nordenstorm, 018-161102.
Ansökan skickas till: Stiftelsen Fjellstedtska skolan, Linnégatan 1D,
753 32 Uppsala eller till [email protected] Visa mindre

Shift Leader Conference, vikariat

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Clarion Hotel Gillet Vi som arbetar på Clarion Hotel Gillet brinner för det vi g... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Clarion Hotel Gillet
Vi som arbetar på Clarion Hotel Gillet brinner för det vi gör och har ett passionerat förhållningssätt till möten med människor. För oss är det viktigt med medarbetare som känner sig uppskattade, önskade och älskade. Vi känner lust och glädje inför att skapa resultat och driva försäljning. Vi är alltid hungriga på nya kreativa lösningar som skapar extraordinära gästupplevelser.

Inom Clarion Hotels arbetar vi efter ledorden passionerad, personlig och resultatsugen.

Med passionerad menar vi att vara nyfiken och intresserad, ha mod att våga tänka annorlunda och alltid uppvisa en JA-attityd och därmed vara lösningsorienterad och innovativ. Brinna för det vi gör. Att vara personlig för oss är att bjuda på sig själv, vara äkta och ärlig och våga visa känslor och därigenom bli förtroendeingivande. Att vara resultatsugen är för oss att vi känner ständig lust och glädje inför att skapa resultat och driva försäljning. Alltid hungrig på nya kreativa lösningar som skapar extraordinära gästupplevelser.

Vi som arbetar på Clarion Hotel Gillet har en genuin passion för service och vi är personliga i vårt möte med gäster och medarbetare.

Som Shift Leader Conference (nedan kallad SLC) på Clarion Hotel Gillet rapporterar du till hotellets Hotel Manager. Du är Hotel Managers högra hand på konferensavdelningen och ska vara en förebild för de anställda både på avdelningen och på övriga hotellet. Du ansvarar också för att genom dig själv och övriga som arbetar på avdelningen skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.

Vi söker nu vikarie till vår Linn som går på föräldraledighet.

I tjänsten ingår bland annat:

• Ansvara för planering av kommande grupper och arrangemang så snart Inhouse Sales lämnat över bokningar.
• Ansvara för den dagliga driften på vår konferensavdelning med 23 möteslokaler. Avdelningen består av SLC, Conference Host samt möblerare.
• Säkerställa att gästservicen alltid håller högsta nivå samt ansvara för att följa upp kundnöjdhet för våra konferensgäster.
• Ansvara för merförsäljning för avdelningen samt målsättning och uppföljning av denna.
• SLC är ytterst ansvarig för kunskap och utlärning av den teknik som våra lokaler tillhandahåller.
• Delaktighet för ständigt utvecklings- och förbättringsarbete inom kvalitet och service på avdelningen.
• Ansvar för att utrustning, möbler, städning, teknik och skyltning i lokaler håller högsta standard.
• Att servering av fika till konferensgäster håller högsta nivå.
• Tillsammans med Hotel Manager ansvara för att avdelningan är rätt bemannad.
• Beställning av driftsmaterial till avdelningen

Vem är du?

• Du är en person med positiv attityd och engagemang i arbetet.
• Du har en genuin känsla för service och förstår vikten av att alltid prestera på topp.
• Du är stresstålig, initiativrik och flexibel
• Du har erfarenhet av konferensdrift
• Du är en teamplayer med god samarbetsförmåga och ansvarskänsla.
• Du har goda datakunskaper
• Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

We Care! Vi är också ett företag med människor som bryr oss om andra människor och den planet vi lever på. Tillsammans med dig ska vi minska vår miljöpåverkan och skapa en bättre värld.

Lön: Enligt kollektivavtal

Tjänstgöringsgrad: 100%, vikariat

Arbetstider: mestadels dagtid vardagar men arbete på kvällar och helger förekommer också löpande.

Är detta en perfect match? Vad väntar du på? Skicka in ansökan idag innehållande CV, personligt brev & foto.

Ansökningar behandlas löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag 1 mars 2020.

Vid frågor? Mejla: [email protected] OBS - Alla ansökningar sker via denna länk, ej via mejl. Visa mindre

Receptions - och mötesvärd

Regionens hus Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av de fem enheterna Wiks slott, Wiks folkhögskola med filialen Uppsala folkhögskola, Regionbibliotek Uppsala, Kulturenheten samt Verksamhetsstöd. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en hög kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö. Vår verksamhet Serviceteamet arbetar me... Visa mer
Regionens hus

Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av de fem enheterna Wiks slott, Wiks folkhögskola med filialen Uppsala folkhögskola, Regionbibliotek Uppsala, Kulturenheten samt Verksamhetsstöd. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en hög kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö.

Vår verksamhet
Serviceteamet arbetar med mötesverksamhet i Regionens hus samt bemannar receptionen och vaktmästeriet i huset. Serviceteamet är en arbetsgrupp som består av 5 medarbetare och har en mycket viktig roll i Regionens hus. Vi arbetar med service mot medarbetare i huset, externa besökare och allmänhet. Vi är ansiktet utåt för besökare och är en nyckelfunktion för att människor ska känna sig välkomna till oss.

I Regionens hus sitter bland andra Kultur och bildning, Trafik och samhälle (UL), Regionkontoret samt Region Uppsalas politiska ledning. Vi är cirka 380 personer som arbetar i Regionens hus.

Ditt uppdrag
I rollen som receptions- och mötesvärd är arbetsuppgifterna varierade och innefattar bl.a. iordningställande av våra 27 möteslokaler, ansvar för våra interna mötesbokningar, uppdukning av kaffevagnar, avbytare i receptionen, göra beställningar, ta emot varuleveranser samt vara behjälplig med post- och paketleveranser.

Dina kvalifikationer
Du som söker tjänsten har gymnasiekompetens.
Du har bred kompetens och erfarenhet inom reception- och mötesservice.
Du har erfarenhet av Officepaketet samt gärna ett bokningssystem.

För att lyckas i uppdraget ska kan du uttrycka dig väl i tal och skrift och har lätt för att formulera dig korrekt och tydligt.

Kunskap och erfarenhet från ett serviceyrke samt erfarenhet av konferensteknik är meriterande. God engelska i tal och skrift är meriterande.

Din kompetens
Flexibel - Du har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheterna i förändringar.
Strukturerad - Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Relationsskapande - Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du skapar kontakter och underhåller relationer.
Serviceinriktad - Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde den 12 augusti eller enligt överenskommelse.

Fast arbetstid måndag-fredag. Helg och kvällsarbete kan förekomma i sällsynta fall.
Arbetsplatsen är Regionens hus som finns i nybyggda lokaler på Storgatan 27 i Uppsala,
nära Uppsala Resecentrum.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
För ytterligare upplysningar kontakta Lena Canholm Utterström, chef för serviceteamet i Regionens hus, telefon 018-617 10 46.
Fackliga företrädare nås via växeln på telefon 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev via länken nedan! Vi vill ha din ansökan senast den 31 maj. Ansök dock gärna så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Företagsvärd/värdinna För läkemedelsbolag

Serviceinriktad företagsvärd/värdinna sökes för vår service till Galderma.Du som söker ska vara redo att lösa det mesta som bolaget kan önska, och behöver därför vara flexibel och lösningsorienterad till sättet.Vi på Heat har hand om deras lunchrestaurang och catering inom företaget, och tillhandahåller även en person som sköter om deras konferensverksamhet med allt vad det innebär.I tjänsten ingår bland annat påfyllning av fruktstationer, leveranser av sm... Visa mer
Serviceinriktad företagsvärd/värdinna sökes för vår service till Galderma.Du som söker ska vara redo att lösa det mesta som bolaget kan önska, och behöver därför vara flexibel och lösningsorienterad till sättet.Vi på Heat har hand om deras lunchrestaurang och catering inom företaget, och tillhandahåller även en person som sköter om deras konferensverksamhet med allt vad det innebär.I tjänsten ingår bland annat påfyllning av fruktstationer, leveranser av smörgåsar, sallader och annat för förtäring, påfyllnad av konferensmaterial, skötsel av ett par kaffemaskiner, och diverse andra kringservice-uppgifter, samt nästan främst av allt kontakt med assistenterna som bokar allt de behöver för sina möten. Viss bokning samt beställning av varor och utrustning sköts även av den här tjänsten.Tjänsten behöver tillsättas snarast och att du som söker har möjlighet att börja snart är fördelaktigt. Visa mindre

Husföreståndare till Uppsala slott med fokus på stilfull service

Detta arbete erbjuder en unik möjlighet att vårda och verka i ett av Sveriges stora kulturarv - Uppsala slott. Slottet fungerar både som landshövdingens representationsvåning och privata bostad. Landshövdingen nyttjar representationsvåningen till middagar, konferenser, möten av olika slag och mingel. Länsstyrelsen är regeringens representant i länet och arbetar för att främja och lyfta Uppsala län. Vi verkar som en samlande kraft för länet och har verksam... Visa mer
Detta arbete erbjuder en unik möjlighet att vårda och verka i ett av Sveriges stora kulturarv - Uppsala slott. Slottet fungerar både som landshövdingens representationsvåning och privata bostad. Landshövdingen nyttjar representationsvåningen till middagar, konferenser, möten av olika slag och mingel.

Länsstyrelsen är regeringens representant i länet och arbetar för att främja och lyfta Uppsala län. Vi verkar som en samlande kraft för länet och har verksamhet inom samhällsplanering, lantbruk, krisberedskap, djur och natur, sociala frågor, kulturmiljö, klimat och energi, näringslivsutveckling och allmän förvaltning.

ARBETSUPPGIFTER
Som husföreståndare för landshövdingens representationsvåning på Uppsala slott ansvarar du för våningens drift i nära samverkan med landshövdingen och dennes stab. Det innebär ett helhetsansvar i hela kedjan från planering, genomförande och uppföljning av evenemang i representationsvåningen liksom skötseln av lokalerna. I det dagliga arbete har du en utförande roll där du själv tillreder mat, serverar, städar och tar emot gäster. Du sköter även administration, planering, inköp, bemanning av tillfällig personal vid större arrangemang och ser till att lagar samt föreskrifter inom säkerhet och livsmedelsområdet följs. Husföreståndaren säkerställer att de evenemang som genomförs präglas av hög kvalitet och god service.

Du tillser att våningens lokaler är representativa och välkomnande. Målet med din verksamhet är att gäster till representationsvåningen, såväl internationella som nationella, får ett professionellt bemötande och en högkvalitativ upplevelse.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med erfarenhet från residens, restaurang, hotell och/eller konferensverksamhet eller liknande i kombination med relevant gymnasieutbildning. Du har erfarenhet av planering och samordning av evenemang och har en förmåga att tänka både miljövänligt, lösningsfokuserat och kostnadseffektivt. Du har kunskap och dokumenterad erfarenhet av matlagning. Befattningen kräver förståelse för etikettsregler och korrekt bemötande liksom en god känsla för estetik och detaljer. Arbetet i representationsvåningen kräver diskretion och integritet. Goda kunskaper i engelska är ett krav.

Som person är du strukturerad, noggrann och kreativ samtidigt som du har goda administrativa kunskaper. Du har en utpräglad servicekänsla och du tar ansvar för helheten. Du bör vara bekväm med ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter då förutsättningarna ibland förändras med kort varsel.. Du har en god känsla för teamarbete och är lätt att samarbeta med.

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetet innebär tjänstgöring på oregelbundna tider, inklusive kvällar och helger och arbetet kan till viss del vara fysiskt krävande.

B-körkort samt goda kunskaper inom Officepaketet krävs.

Säkerhetsprövning med registerkontroll genomförs enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap.

ÖVRIGT
Som anställd i staten förväntas du dela den statliga värdegrunden och bidra till att utveckla en god förvaltningskultur, präglad av demokrati, mänskliga rättigheter och rättssäkerhet, effektivitet och tillgänglighet.

Länsstyrelsen arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering och tar tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. Läs mer på https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre