Lediga jobb som Konstruktör, tillverkningsindustri i Uppsala

Se lediga jobb som Konstruktör, tillverkningsindustri i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Hjullastarförare

Nu söker vi duktiga hjullastarförare till vår kund i Uppsala! Om tjänsten Tjänsten ska tillsättas omgående.Du kommer att arbeta som hjullastarförare på anläggningen i Uppsala. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av lastning och lossning av lastbilar samt lagerhantering och vara behjälplig på gården. Om dig Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du ska vara en lagspelare och tycka om att arbeta med andra och att bidra till e... Visa mer
Nu söker vi duktiga hjullastarförare till vår kund i Uppsala!

Om tjänsten
Tjänsten ska tillsättas omgående.Du kommer att arbeta som hjullastarförare på anläggningen i Uppsala. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av lastning och lossning av lastbilar samt lagerhantering och vara behjälplig på gården.

Om dig
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du ska vara en lagspelare och tycka om att arbeta med andra och att bidra till ett bra resultat. Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du driven och van att arbeta självständigt. Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité. Du behöver vara stresstålig då det förekommer ett högt arbetstempo. Tidigare erfarenhet av att köra hjullastare är ett krav.

- Förarbevis hjullastare godshantering (C2 behörighet)
- Erfarenhet av arbete som hjullastarförare
- Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010- 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, hjullastare, industri, betong Visa mindre

Konstruktör, mekanik

SPD har flera framgångsrika år bakom sig och fortsätter med full fart framåt! Vill du bli vår nya kollega? Om oss Vi på SPD utvecklar, tillverkar och säljer borriggar, pålningsmaskiner, borrmaster och pålningsmaster till grundläggningsföretag - våra produkter är unika! Eftersom de monteras direkt på grävmaskinerna ökar flexibiliteten och vi kan underlätta arbetet för våra kunder. Nu söker vi två mekaniska konstruktörer som vill vara med på vår utvecklingsr... Visa mer
SPD har flera framgångsrika år bakom sig och fortsätter med full fart framåt! Vill du bli vår nya kollega?
Om oss
Vi på SPD utvecklar, tillverkar och säljer borriggar, pålningsmaskiner, borrmaster och pålningsmaster till grundläggningsföretag - våra produkter är unika! Eftersom de monteras direkt på grävmaskinerna ökar flexibiliteten och vi kan underlätta arbetet för våra kunder. Nu söker vi två mekaniska konstruktörer som vill vara med på vår utvecklingsresa!
Om rollen
Du kommer både att arbeta med våra standardprodukter och med utvecklingsprojekt. I projekten jobbar du dedikerat med ett uppdrag i taget och alltid i nära samarbete med teknikgruppen i sin helhet. Vi brinner för mekanisk konstruktion med fokus på bra funktion och driftsäkerhet. Vi vet att det svåraste faktiskt kan vara att bygga så enkelt som möjligt. Som konstruktör hos oss jobbar du nära många delar av verksamheten och du har bara några steg till produktionen där du kan se det du konstruerat produceras. Våra montörer uppskattar också närheten till dig som konstruktör och att svara på deras frågor är naturligtvis en viktig del i ditt arbete.
Om dig
Vi tror att du är utbildad högskoleingenjör alternativt att du har förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet som konstruktör. Yrkeserfarenhet är naturligtvis ett plus men inget krav. Du har tidigare erfarenhet från att ha jobbat med något typ av CAD-program, har du erfarenhet av Solidworks ser vi det som meriterande. Meriterande är även om du har arbetat i någon form av affärssystem. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat, kan du även tyska är det ett plus.
Som person är du ansvarstagande och självgående i ditt sätt att arbeta. För att trivas hos oss tror vi att du är flexibel och uppskattar ett dynamiskt arbetsklimat. Du har även en förmåga att förstå vår affärsidé och framförallt hur ditt arbete påverkar affären för SPD i sin helhet. Du har lätt för att planera och strukturera ditt arbete. Som person är du också en god kollega. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrigt
Du erbjuds ett utvecklande arbete i ett expansivt företag. Vi arbetar inom ett brett arbetsområde där du har möjlighet att vara med och bygga processer i företaget.
Hos oss på SPD är alla medarbetare lika viktiga spelare, det tror vi är en del av vår framgång.
Placeringsort: vår nya produktionsanläggning i Sala.
Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Anna Nord, jobbet.se 018-4707112.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Högskoleutbildning som ingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av att ha arbetat i något CAD-program
Obehindrad i svenska och engelska

Meriterande
Erfarenhet av Solidworks
Erfarenhet av affärssystem
TyskaOm arbetsgivaren - Scandinavian Pile Driving
Scandinavian Pile Driving har formats utifrån en tro på att allt alltid kan göras bättre. Allt vi gör bygger på starka idéer, tydliga värderingar och målet att göra arbetet enklare för de som använder våra maskiner. Vi finns med hela vägen från idé till färdig maskin. För oss är borrmaster och borrning mer än ett jobb. Det är ett intresse och en passion som vi på SPD brinner för. Visa mindre

Maskinoperatörer till Betongindustri

Vi söker dig som är van att arbeta i maskinella tillverkningsprocesser och är praktiskt lagd. Om tjänsten Tjänsten ska tillsättas omgående. Som maskinoperatör kommer du att övervaka produktion, hantera maskiner och utrustning samt utföra enklare underhållsarbeten. I tjänsten ingår tekniska och mekaniska justeringar och formatinställningar samt en del operatörsunderhåll. Detta är ett skiftjobb. Om dig Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, ansvarstagande ... Visa mer
Vi söker dig som är van att arbeta i maskinella tillverkningsprocesser och är praktiskt lagd.

Om tjänsten
Tjänsten ska tillsättas omgående. Som maskinoperatör kommer du att övervaka produktion, hantera maskiner och utrustning samt utföra enklare underhållsarbeten. I tjänsten ingår tekniska och mekaniska justeringar och formatinställningar samt en del operatörsunderhåll. Detta är ett skiftjobb.

Om dig
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du ska vara en lagspelare och tycka om att arbeta med andra och att bidra till ett bra resultat. Har du tidigare arbetat som betongarbetare är det positivt, men även byggkunskaper och erfarenhet från snickeriarbeten är en fördel både från arbetslivet och privat. Det här yrket kräver god fysik. Meriterande är om du har truckkort.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010- 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, maskinoperatör, industri, betong Visa mindre

Senior Design Engineer to Marine Jet Power

As a Senior Design Engineer at Marine Jet Power, you will be part of the future of an expansive company that is unique in their market. Marine Jet Power deliver water jets around the world and as a Senior Design Engineer, you will be instrumental to maintain that market position. Marine Jet Power offers you a dynamic environment with exciting products. You will become part of the Mechanical Engineering team and work in a creative environment. You will have... Visa mer
As a Senior Design Engineer at Marine Jet Power, you will be part of the future of an expansive company that is unique in their market. Marine Jet Power deliver water jets around the world and as a Senior Design Engineer, you will be instrumental to maintain that market position.
Marine Jet Power offers you a dynamic environment with exciting products. You will become part of the Mechanical Engineering team and work in a creative environment. You will have the opportunity to progress in the role as a Senior Design Engineer and participate in the entire chain from idea to product.


ABOUT THE POSITION:

At Marine Jet Power you will get the chance to work in a global and growing company where your design experience and curiosity is leveraged to improve Marine Jet Power's product portfolio. The office in Uppsala has about 70 employees and you will report to Manager Mechanical Engineering. Marine Jet Power designs and builds water jet units and control systems for the global market. As a Senior Design Engineer, you will be included in a worldwide network of customers, suppliers and employees. You will work in the Mechanical Engineering team with close collaborations and with short decision paths.


TASK ASSIGNMENT:

As part of the Mechanical Engineering team, you will play an important role in the development of water jet units that are delivered worldwide. The Mechanical Engineering team has an active role in the development process, parallel with the ongoing work to constantly improve existing products and provide customer-specific solutions. The development projects involve the entire process from idea to finished water jet units in production. As a Senior Design Engineer, you will work to improve and solve different types of design-related aspects regarding water jet units, their varying subsystems and different material choices.


YOUR PROFILE:

You have a Master of Science in Mechanical Engineering/Naval Architecture or other equivalent area. Marine Jet Power is looking for a Senior Design Engineer with several years of experience within mechanical design. You have good knowledge in CAD and PDM-systems. Marine Jet Power uses Solidworks, Inventor and EPDM. Furthermore you master the designer tools, have experience of working with tolerance analysis and possesses good knowledge of different characteristics of materials.

We believe that you have experience in at least one of the following areas:
- Worked with welded structures and has experience in design of casted parts in aluminium and steel.
- Experience of working in the marine segment and preferably with product knowledge of water jet units and hydrodynamics.
- Experience of working with hydraulics.
- Experience of FEA and calculations.


The ideal candidate feels confident in the role as a Senior Design Engineer, have the ability to act as a technical lead and is willing to teach and help develop junior colleagues. As a person, you are orderly and structured with the ability to create routines, but are also flexible and adaptable in the event of unexpected changes. Furthermore, you are driven, committed and self-motivated. We are looking for someone who is communicative, curious and solution-oriented and have the ability to make independent decisions. You like to work both independently and in groups to creatively find different design solutions. This is important as you will collaborate internally and also externally with our customers and suppliers around the world. As Marine Jet Power operates in an international market, it is important that you have good knowledge of English in both speech and writing.


ABOUT MARINE JET POWER:

Marine Jet Power is a Uppsala-based company with offices in the United States, Great Britain and South Korea. The company develops, assembles and distributes world-class water jets and control systems for boats in sizes between 7 and 100 meters and the power range 300 kW to 15MW.
Marine Jet Power's products include applications for everything from patrol boats, larger passenger boats and luxury yachts to workboats. The unique products are sold on the global market and the company plans for strong growth in the coming years. For more information, go to www.marinejetpower.com Visa mindre

Maskinoperatörer till Betongindustri

Vi söker dig som är van att arbeta i maskinella tillverkningsprocesser och är praktiskt lagd. Om tjänsten Tjänsten ska tillsättas omgående. Som maskinoperatör kommer du att övervaka produktion, hantera maskiner och utrustning samt utföra enklare underhållsarbeten. I tjänsten ingår tekniska och mekaniska justeringar och formatinställningar samt en del operatörsunderhåll. Detta är ett skiftjobb. Om dig Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, ansvarstagande ... Visa mer
Vi söker dig som är van att arbeta i maskinella tillverkningsprocesser och är praktiskt lagd.

Om tjänsten
Tjänsten ska tillsättas omgående. Som maskinoperatör kommer du att övervaka produktion, hantera maskiner och utrustning samt utföra enklare underhållsarbeten. I tjänsten ingår tekniska och mekaniska justeringar och formatinställningar samt en del operatörsunderhåll. Detta är ett skiftjobb.

Om dig
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du ska vara en lagspelare och tycka om att arbeta med andra och att bidra till ett bra resultat. Har du tidigare arbetat som betongarbetare är det positivt, men även byggkunskaper och erfarenhet från snickeriarbeten är en fördel både från arbetslivet och privat. Det här yrket kräver god fysik. Meriterande är om du har truckkort och hjullastarkort.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010- 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, maskinoperatör, industri, betong Visa mindre

Junior Konstruktör till Marine Jet Power

Det har nu öppnats upp en möjlighet för dig som vill kicka igång din karriär hos ett ledande vattenjet-företag. Du kommer vara en viktig del hos Marine Jet Power och arbeta med världsledande produkter. Är du nyutexaminerad maskiningenjör och vill jobba som konstruktör? Då är det den här tjänsten du ska söka. OM TJÄNSTEN Som anställd hos Marine Jet Power (MJP) får du möjlighet att delta i och påverka framtiden för ett expansivt företag. MJP designar och b... Visa mer
Det har nu öppnats upp en möjlighet för dig som vill kicka igång din karriär hos ett ledande vattenjet-företag. Du kommer vara en viktig del hos Marine Jet Power och arbeta med världsledande produkter. Är du nyutexaminerad maskiningenjör och vill jobba som konstruktör? Då är det den här tjänsten du ska söka.

OM TJÄNSTEN
Som anställd hos Marine Jet Power (MJP) får du möjlighet att delta i och påverka framtiden för ett expansivt företag. MJP designar och bygger vattenjetar och styrsystem för den globala marknaden. MJP har cirka 50 anställda på huvudkontoret i Uppsala, vilket innebär att du kommer att arbeta i en miljö med nära samarbete och korta beslutsprocesser.

Academic Work söker för Marine Jet Powers räkning en junior Konstruktör. Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MJP. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Det finns mycket goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till MJP, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som Konstruktör kommer du främst att arbeta med kundanpassningar mot sålda projekt. Du kommer även stötta kollegor i olika utvecklingsprojekt samt produktvårdsfrågor. Konstruktionsarbetet sker i CAD och behandlar vattenaggregat, dess olika system och material så som till exempel aluminium och stål. Du kommer att vara delaktig i hela utvecklingskedjan vilket ger dig en god inblick i företaget, deras produkter och verksamhet.

I rollen kommer du samarbeta mycket med kollegor internt samt ibland ha en del kontakt med kunder och externa parter. På den fronten kommer du att få ta mer och mer ansvar i takt med din utveckling.

Tjänsten passar dig som är junior, vill jobba inom konstruktion och vill få möjligheten att utvecklas inom ett mycket spännande, kreativt, internationellt och växande företag.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en ingenjörsutbildning inom Maskinteknik eller Naval Architecture


* Besitter goda kunskaper i Solidworks och Inventor
* Talar och skriver både svenska och engelska flytande


Det är meriterande om du:


* Tidigare har arbetat som konstruktör förslagsvis vid sidan av studier, under sommarlov eller under något år efter examen.
* Har kommit i kontakt med PDM-system, företrädesvis EPDM
* Har viss förkunskap av hydraulik eller vattenjetaggregat


Som person är du genuint kreativ och driven. Du har förmågan att själv driva ditt arbete framåt och arbeta självständigt. Samtidigt är det viktigt att du är en person som gillar att jobba i team och har en god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen krävs också att du har en problemlösande analytisk förmåga samt förmågan att fatta beslut.


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Marine Jet Powers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Marine Jet Power is an Uppsala based company active in the international marine market with offices in the United States, UK, Australia and South Korea. The company develops, manufactures and distributes world-class waterjets and control systems with a range from 110 kW to 15 MW. Marine Jet Power products are used in patrol boats, workboats, passenger vessels and luxury yachts. The unique products are in high demand in the global market and the company sees strong growth in the coming years. Marine Jet Power have the ambition to continue to be a world leader and are now looking for another committed employee in the role of a Mechanical Design Engineer. Visa mindre

Maskinoperatörer till Betongindustri

Vi söker dig som är van att arbeta i maskinella tillverkningsprocesser och är praktiskt lagd. Om tjänsten Tjänsten ska tillsättas omgående. Som maskinoperatör kommer du att övervaka produktion, hantera maskiner och utrustning samt utföra enklare underhållsarbeten. I tjänsten ingår tekniska och mekaniska justeringar och formatinställningar samt en del operatörsunderhåll. Detta är ett skiftjobb. Om dig Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, ansvarstagande ... Visa mer
Vi söker dig som är van att arbeta i maskinella tillverkningsprocesser och är praktiskt lagd.

Om tjänsten
Tjänsten ska tillsättas omgående. Som maskinoperatör kommer du att övervaka produktion, hantera maskiner och utrustning samt utföra enklare underhållsarbeten. I tjänsten ingår tekniska och mekaniska justeringar och formatinställningar samt en del operatörsunderhåll. Detta är ett skiftjobb.

Om dig
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du ska vara en lagspelare och tycka om att arbeta med andra och att bidra till ett bra resultat. Har du tidigare arbetat som betongarbetare är det positivt, men även byggkunskaper och erfarenhet från snickeriarbeten är en fördel både från arbetslivet och privat. Det här yrket kräver god fysik. Meriterande är om du har truckkort och hjullastarkort.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010- 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, maskinoperatör, industri, betong Visa mindre

Senior Design Engineer to Marine Jet Power

As a Senior Design Engineer at Marine Jet Power, you will be part of the future of an expansive company that is unique in their market. Marine Jet Power deliver water jets around the world and as a Senior Design Engineer, you will be instrumental to maintain that market position. Marine Jet Power offers you a dynamic environment with exciting products. You will become part of the Mechanical Engineering team and work in a creative environment. You will have... Visa mer
As a Senior Design Engineer at Marine Jet Power, you will be part of the future of an expansive company that is unique in their market. Marine Jet Power deliver water jets around the world and as a Senior Design Engineer, you will be instrumental to maintain that market position.
Marine Jet Power offers you a dynamic environment with exciting products. You will become part of the Mechanical Engineering team and work in a creative environment. You will have the opportunity to progress in the role as a Senior Design Engineer and participate in the entire chain from idea to product.


ABOUT THE POSITION:

At Marine Jet Power you will get the chance to work in a global and growing company where your design experience and curiosity is leveraged to improve Marine Jet Power's product portfolio. The office in Uppsala has about 70 employees and you will report to Manager Mechanical Engineering. Marine Jet Power designs and builds water jet units and control systems for the global market. As a Senior Design Engineer, you will be included in a worldwide network of customers, suppliers and employees. You will work in the Mechanical Engineering team with close collaborations and with short decision paths.


TASK ASSIGNMENT:

As part of the Mechanical Engineering team, you will play an important role in the development of water jet units that are delivered worldwide. The Mechanical Engineering team has an active role in the development process, parallel with the ongoing work to constantly improve existing products and provide customer-specific solutions. The development projects involve the entire process from idea to finished water jet units in production. As a Senior Design Engineer, you will work to improve and solve different types of design-related aspects regarding water jet units, their varying subsystems and different material choices.


YOUR PROFILE:

You have a Master of Science in Mechanical Engineering/Naval Architecture or other equivalent area. Marine Jet Power is looking for a Senior Design Engineer with several years of experience within mechanical design. You have good knowledge in CAD and PDM-systems. Marine Jet Power uses Solidworks, Inventor and EPDM. Furthermore you master the designer tools, have experience of working with tolerance analysis and possesses good knowledge of different characteristics of materials.

We believe that you have experience in at least one of the following areas:
- Worked with welded structures and has experience in design of casted parts in aluminium and steel.
- Experience of working in the marine segment and preferably with product knowledge of water jet units and hydrodynamics.
- Experience of working with hydraulics.
- Experience of FEA and calculations.


The ideal candidate feels confident in the role as a Senior Design Engineer, have the ability to act as a technical lead and is willing to teach and help develop junior colleagues. As a person, you are orderly and structured with the ability to create routines, but are also flexible and adaptable in the event of unexpected changes. Furthermore, you are driven, committed and self-motivated. We are looking for someone who is communicative, curious and solution-oriented and have the ability to make independent decisions. You like to work both independently and in groups to creatively find different design solutions. This is important as you will collaborate internally and also externally with our customers and suppliers around the world. As Marine Jet Power operates in an international market, it is important that you have good knowledge of English in both speech and writing.


ABOUT MARINE JET POWER:

Marine Jet Power is a Uppsala-based company with offices in the United States, Great Britain and South Korea. The company develops, assembles and distributes world-class water jets and control systems for boats in sizes between 7 and 100 meters and the power range 300 kW to 15MW.
Marine Jet Power's products include applications for everything from patrol boats, larger passenger boats and luxury yachts to workboats. The unique products are sold on the global market and the company plans for strong growth in the coming years. For more information, go to www.marinejetpower.com Visa mindre

Junior industrimedarbetare

Adecco i Uppsala söker juniora industrimedarbetare. Inga krav på tidigare arbetslivserfarenhet krävs av dig som söker jobbet. Du kommer att arbeta med företagets produkter i en industriell miljö med diverse arbetsuppgifter inom montering. Om tjänsten Som industrimedarbetare kommer du arbeta inom tillverkningsindustrin med olika monteringsuppgifter, mm. Arbetet utförs på olika stationer med rotation. I monteringsuppgifterna förkommer enklare montering. Arb... Visa mer
Adecco i Uppsala söker juniora industrimedarbetare. Inga krav på tidigare arbetslivserfarenhet krävs av dig som söker jobbet.
Du kommer att arbeta med företagets produkter i en industriell miljö med diverse arbetsuppgifter inom montering.

Om tjänsten
Som industrimedarbetare kommer du arbeta inom tillverkningsindustrin med olika monteringsuppgifter, mm. Arbetet utförs på olika stationer med rotation.
I monteringsuppgifterna förkommer enklare montering. Arbetet kommer vara förlagt under dagtid måndag-fredag (07:00-16:00).
Tjänsten som industrimedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående. Det är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd via Adecco men arbete ute hos kund.

I din roll som industrimedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Manuell montering
- Elektronikmontage av små komponenter

Om dig
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom teknik eller liknande. Vi värderar att du som person är driven, lättlärd, social och praktiskt lagd.
Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en positiv framtoning och trivs med att arbeta självständigt men även i grupp.

Viktigt för tjänsten är:
- Tekniskt intresse
- Driven och snabblärd
- Nyfiken och har en vilja att lära sig nya saker
- Svenska flytande i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010- 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Uppsala, Adecco, Industri Visa mindre

Mekanikkonstruktör till Munters fabrik i Tobo

Arbetsbeskrivning Vill du arbeta med konstruktion i en kundnära roll på ett företag som värdesätter välmående och trivsel? Munters söker just nu en mekanikkonstruktör till fabriken i Tobo, varmt välkommen med din ansökan redan idag.  Munters har en stor produktionsanläggning i Tobo som idag präglas av ett intensivt och mångsidigt förbättringsarbete för att säkra företagets fortsatta utveckling. Kvalitet, service och effektivitet är några av våra viktigast... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta med konstruktion i en kundnära roll på ett företag som värdesätter välmående och trivsel? Munters söker just nu en mekanikkonstruktör till fabriken i Tobo, varmt välkommen med din ansökan redan idag. 

Munters har en stor produktionsanläggning i Tobo som idag präglas av ett intensivt och mångsidigt förbättringsarbete för att säkra företagets fortsatta utveckling. Kvalitet, service och effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer, något som också behöver vara av största vikt för dig.
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett sammansvetsat team med god laganda där du även har nära samarbete med övriga avdelningar i produktionsanläggningen. För att du ska lyckas i din roll erbjuder vi dig flexibilitet och frihet under ansvar där du får utrymme för din kreativitet.

Vi på Munters värdesätter välmående och trivseln hos alla våra medarbetare. Genom att tillhandahålla varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö, där vi kombinerar glädje, professionalitet och laganda skapar vi goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare.

Ansvarsområden
Avdelningen består av sju medarbetare som ansvarar för att hantera specialorder. I din roll kommer du att göra mekanikkonstruktioner för special- aggregat/system samt manualer för dessa. Detta innebär regelbunden kommunikation med interna samt externa kunder på både engelska och svenska.

Vidare arbetar du i nära samarbete med elkonstruktörer och orderberedare i egna gruppen och produktionspersonalen i fabriken. Övriga funktioner såsom R&D, inköp, och sälj är också viktiga kontaktytor. Arbetet i gruppen präglas av frihet, samarbete och en chef som vill ge stort eget ansvar till medlemmarna i gruppen. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort kundorienterat och serviceinriktat sinne. För att lyckas som mekanikkonstruktör är du van vid att arbeta strukturerat, har en god kommunikationsförmåga och trivs med att flera både interna och externa kommunikationsytor. I din roll kommer du att behöva vara ansvarstagande och noggrann samt ha ett stort intresse och gott öga för detaljer och resultat.

Din kompetens är viktig för oss. Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet från tillverkande industri och gärna med liknande arbetsuppgifter. Du har en 3-årig gymnasieutbildning men har du en eftergymnasial utbildning inom konstruktion/teknik eller likvärdigt ser vi det som väldigt meriterande. Arbetet kräver god konstruktions-/CAD-förmåga samt goda kunskaper i Solidworks. Då den huvudsakliga kundkontakten sker på engelska, har vi som krav att du behärskar engelska flytande i tal och skrift. Erfarenhet av IFS eller något annat ERP system är också meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista dag för ansökan är 2020-10-16. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

I denna rekrytering samarbetar Munters med Randstad. För mer information kontakta rekryteringskonsult Jonna Wenngren, 072 988 90 42, jonna.we[email protected]Om företaget
Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 100 medarbetare. Munters Group AB (MTRS) är börsnoterade på Nasdaq

Stockholm och omsätter drygt 7,1 miljarder SEK. Visa mindre

Konstruktör till Atlas Copco i Tierp

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Atlas Copco utvecklar produkter med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873 i Stockholm, där huvudkontoret finns än idag, och har kunder i fler än 180 länder. Atlas Copco Tierpverken tillhör affärsområdet Industriteknik och erbjuder industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och service genom ett globalt nätverk. Affärsområdet Industriteknik bedriver utveckling av hållbar produktivitet för kunder inom fordons- och verkstadsindustrierna, underhåll och fordonsservice. Atlas Copco Tierpverken är en av världens mest effektiva produktionsenheter av industriella elverktyg och arbetar kontinuerligt med lean och ständiga förbättringar. Är du fortsatt nyfiken på vilka Atlas Copco är? Mer information finns på www.atlascopcogroup.com.

Dina arbetsuppgifter
Är du en nyexaminerad maskiningenjör eller har jobbat under några år och vill göra en karriär inom ett av Sveriges teknikledande företag? Är du en person som gillar eget ansvar och samtidigt vill vara med och utveckla en relativt ung del av företaget? Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Atlas Copco i Tierp söker nu en konstruktör till deras enhet som arbetar med försäljning och tillverkning av specialtillverkade hylsor som används främst inom bilindustrin. I den här rollen kommer du främst arbeta med att göra konstruktionsunderlag för maskinbearbetade detaljer i CAD-systemet CREO. Arbetet innefattar direktkontakt med Atlas Copcos säljorganisation där din uppgift är att översätta kundens specifika krav till en fungerande produkt. Dina produktionsritningar levereras direkt till våra tekniker och därefter ut i produktionen, där de arbetar med korta ledtider – det är inte ovanligt att du samma dag som du släppt din produkt kan se den tillverkas ute i produktionen.

Du har eget ansvar för ditt arbete men kommer att arbeta i team tillsammans med erfarna konstruktörer som stöttar dig i att utvecklas inom din roll. Tillsammans med dina kollegor utvecklar och förbättrar du verksamheten. Konstruktions- och produktionsteamen jobbar i nära samarbete och vi ser därför att du har goda sociala och kommunikativa förmågor. På Atlas Copco uppmuntras det till utveckling och ser du förbättringspotential ges du friheten att arbeta med det.

Din profil
Du som söker denna tjänst har antingen några års erfarenhet inom yrket och söker nya möjligheter att utvecklas, eller så är du en nyexaminerad maskiningenjör som längtar efter att ta första steget i din karriär inom konstruktion. Vi ser att du har erfarenhet inom ritningslära, toleranssättning och CAD, är du dessutom van att arbeta i CREO är det som meriterande. Det är även ett plus om du har tidigare erfarenhet av arbete inom maskinbearbetande industri. Atlas Copco är inne i en spännande digitaliseringsresa och arbetar bland annat med designautomation, vilket innebär att automatisera vissa delar av design. Därför ser vi att erfarenhet eller intresse av programmering är meriterande för denna tjänst.

För att trivas i rollen och utvecklas hos oss tror vi att du har ett stort intresse för design och drivs av att se dina konstruktioner gå från ritning till färdig produkt. Du har goda kommunikativa förmågor samt talar och skriver flytande på såväl svenska som engelska. Som person är du nyfiken, social och en riktig lagspelare. Du är engagerad och ansvarstagande i ditt arbete samt trivs i en avslappnad och familjär arbetsmiljö.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Atlas Copco i Tierp. Uppdraget startar i slutet av augusti och sträcker sig över sex månader. Därefter finns det goda chanser till förlängning eller anställning hos Atlas Copco.

Känner du igen dig i beskrivningen? Sök då tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2021-07-18. För vidare frågor kontakta gärna Linus Forslund på 073-351 27 37 eller [email protected] Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konstruktör sökes till attraktivt bolag i Uppsala

Har du erfarenhet av konstruktionsarbete och ute efter en ny berikande möjlighet på ett expansivt bolag? Till vår kund i Uppsala söker vi nu en projektadministratör för ett konsultuppdrag på heltid. Du kommer för detta uppdrag bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande. Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten För denna roll får du möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett expansiv... Visa mer
Har du erfarenhet av konstruktionsarbete och ute efter en ny berikande möjlighet på ett expansivt bolag? Till vår kund i Uppsala söker vi nu en projektadministratör för ett konsultuppdrag på heltid. Du kommer för detta uppdrag bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande. Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
För denna roll får du möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett expansivt företag som är unikt på marknaden. Bolagets kunder bygger fartyg runt hela världen och i tjänsten som konstruktör kommer du ha en del internationella kontaktytor. I Uppsala har bolaget idag ett 50-tal medarbetare vilket gör samarbetet nära och beslutsvägarna korta.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som en del av teamet får du en viktig roll vad gäller utvecklingen av konstruktionerna av våra vattenjetaggregat som levereras över hela världen. Du kommer att ha en aktiv roll i nyutvecklingsprocessen parallellt med det löpande arbetet att ständigt förbättra befintligt produktsortiment samt kundspecifika lösningar. De nyutvecklingsprojekt du arbetar med omfattar hela kedjan från idé till färdigt vattenjetaggregat i produktion. Som konstruktör kommer du i kontakt med många olika typer av konstruktionsrelaterade frågeställningar kring vattenaggregatet, dess olika delsystem samt olika materialval.

Vem är du?
I rollen som konstruktör ser vi att du är civil- eller högskoleingenjör inom Maskinteknik/Naval Architecture eller annan likvärdig inriktning och har minst några års yrkeserfarenhet från konstruktionsarbete. Du har goda kunskaper inom CAD och PDM-system. Du har tidigare arbetat med svetsade konstruktioner och har erfarenhet av design av gjutna detaljer i aluminium och stål. Produktkunskap och kännedom om vattenjetaggregat och hydraulik är mycket meriterande. Vidare behärskar du konstruktörsverktygen, har vana av att arbeta med toleransanalys och besitter god kunskap om olika materials egenskaper. Då företaget verkar på en internationell marknad är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig som är driven, engagerad och självgående. Du är en lösningsorienterad person med en god beslutsamhetsförmåga som i ditt arbete stimuleras av att både självständigt och i grupp kreativt arbeta med problemlösningar. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga och jobbar bra i team då du kommer att samarbeta internt och även externt med våra kunder och leverantörer.

Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Hjullastarförare till betongfabrik

Om tjänsten Som hjullastarförare på denna betongfabrik kommer du i huvudsak att leverera betong till maskinerna. Du kommer att jobba 3-skift. Tjänsten ska tillsättas omgående och beräknas pågå i 6 månader med chans till förlängning. Om dig Vi söker dig som har körkort för hjullastare. För att trivas i denna roll krävs också att du har hög arbetsmoral och att du har lätt att samarbeta med andra. Vidare är du tekniskt lagd och är van vid att arbeta med dato... Visa mer
Om tjänsten
Som hjullastarförare på denna betongfabrik kommer du i huvudsak att leverera betong till maskinerna. Du kommer att jobba 3-skift. Tjänsten ska tillsättas omgående och beräknas pågå i 6 månader med chans till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som har körkort för hjullastare. För att trivas i denna roll krävs också att du har hög arbetsmoral och att du har lätt att samarbeta med andra. Vidare är du tekniskt lagd och är van vid att arbeta med datorer.

Om anställningen
Tjänsten som hjullastarförare är ett konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Tjänsten skall tillsättas omgående och beräknas pågå i 6 månader.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling, [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konstruktör till framgångsrika B-mec!

Vill du arbeta som konstruktör där du får arbeta med olika typer av projekt? I denna roll kommer du att få vara med och konstruera flera av Uppsalas modernaste byggnader där du kommer arbeta i ett engagerat och erfaret team. Om du dessutom är nyfiken på ett bolag som har en härlig tillväxtresa framför sig bör du söka tjänsten redan idag! OM TJÄNSTEN Här kommer du arbeta i ett mindre team tillsammans med andra erfarna konstruktörer. Till en början kommer ... Visa mer
Vill du arbeta som konstruktör där du får arbeta med olika typer av projekt? I denna roll kommer du att få vara med och konstruera flera av Uppsalas modernaste byggnader där du kommer arbeta i ett engagerat och erfaret team. Om du dessutom är nyfiken på ett bolag som har en härlig tillväxtresa framför sig bör du söka tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Här kommer du arbeta i ett mindre team tillsammans med andra erfarna konstruktörer. Till en början kommer mycket av arbetet ske parallellt där du kommer lära dig mycket av dina kollegor. I denna roll kommer du på sikt vara med och arbeta med flera av de största projekten i Uppsala.

Har du intresse och driv finns verkligen möjligheten för dig som vill bli riktigt bra på konstruktion. På Byggkonsult B:MEC AB vill man se sina medarbetare växa inom företaget, här finns många möjligheter för dig som har intresset. Detta är en rekrytering där du kommer anställas direkt hos B-MEC.

ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör kommer du främst arbeta med att ta fram konstruktionsritningar i AutoCad och Revit. Rollen erbjuder en stor bredd vad gäller typ av byggnadsverk där du till en början kommer arbeta med mindre projekt för att på sikt hantera större projekt.

Du kommer till exempel att:


* Ta fram konstruktionsritningar i AutoCAD och Revit då du skapar bland annat bygglovsritningar och förfrågningsunderlag och bygghandlingar
* Säkerställa att processen sköts i enlighet med planering
* Ha kontinuerlig kontakt och uppföljning med bl.a. beställare, arkitekter och installatörer mfl.


Tjänsten passar dig som är hungrig på att lära och vill utvecklas i en ansvarsfull roll som konstruktör. Du får möjlighet att arbeta på en arbetsplats med god sammanhållning och härlig arbetsmiljö med kompetenta kollegor.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en byggteknisk utbildning som ingenjör/civilingenjör eller liknade med inriktning Byggnadskonstruktion eller Väg och Vatten


* Har goda kunskaper i AutoCAD och Revit
* Har goda kunskaper i Officepaketet
* Kan uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på engelska som på svenska
* Har ett stort intresse för bygg- och anläggningsbranschen


Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare.

Som person är du:


* Strukuterad
* Noggrann
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: 100 %
* Placering: Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och B-Mec:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Byggkonsult B:MEC AB är ett konsultföretag inom byggkonstruktion som startade år 2014. Företagsgrundarna Suvad Muratovic och Fredrik Welin-Berger har tillsammans 40 år erfarenhet av konsultverksamhet som konstruktörer. Idag är det tre anställda på företaget som är beläget i Uppsala. Deras kunder är bland annat flera av Uppsalas största bygg- och fastighetsbolag som Skanska, JM, PEAB, SH-Bygg, Vasakronan, Castellum. Visa mindre

Junior konstruktör till Atlas Copco i Tierp

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Atlas Copco utvecklar produkter med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873 i Stockholm, där huvudkontoret finns än idag, och har kunder i fler än 180 länder. Atlas Copco Tierpverken tillhör affärsområdet Industriteknik och erbjuder industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och service genom ett globalt nätverk. Affärsområdet Industriteknik bedriver utveckling av hållbar produktivitet för kunder inom fordons- och verkstadsindustrierna, underhåll och fordonsservice. Atlas Copco Tierpverken är en av världens mest effektiva produktionsenheter av industriella elverktyg och arbetar kontinuerligt med lean och ständiga förbättringar. Är du fortsatt nyfiken på vilka Atlas Copco är? Mer information finns på www.atlascopcogroup.com.

Dina arbetsuppgifter
Är du en nyexaminerad maskiningenjör och vill starta din karriär inom ett av Sveriges teknikledande företag? Är du en person som gillar eget ansvar och samtidigt vill vara med och utveckla en nystartad enhet inom företaget? Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Atlas Copco i Tierp söker nu en junior konstruktör till deras nya enhet som arbetar med försäljning och tillverkning av specialtillverkade hylsor som används främst inom bilindustrin. I den här rollen kommer du främst arbeta med att göra konstruktionsunderlag för maskinbearbetade detaljer i CAD-systemet CREO. Arbetet innefattar direktkontakt med Atlas Copcos säljorganisation där din uppgift är att översätta kundens specifika krav till en fungerande produkt. Dina produktionsritningar levereras direkt till våra tekniker och därefter ut i produktionen, där vi arbetar med korta ledtider – det är inte ovanligt att du samma dag som du släppt din produkt kan se den tillverkas ute i produktionen.

Du har eget ansvar för ditt arbete men kommer att arbeta i team tillsammans med erfarna konstruktörer som stöttar dig i att utvecklas inom din roll. Tillsammans med dina kollegor utvecklar och förbättrar du vår verksamhet. Konstruktions- och produktionsteamen jobbar i nära samarbete och vi ser därför att du har goda sociala och kommunikativa förmågor.


Din profil
Vi ser att du som söker tjänsten är nyexaminerad civil- eller högskoleingenjör med inriktning maskinteknik. Du har erfarenhet inom ritningslära, toleranssättning och CAD, är du dessutom van att arbeta i CREO ser vi det som meriterande. Vi ser det även som ett plus om du har tidigare erfarenhet av arbete inom maskinbearbetande industri. För att trivas i rollen och utvecklas hos oss tror vi att du har ett stort intresse för design och drivs av att se dina konstruktioner gå från ritning till färdig produkt. Du har goda kommunikativa förmågor samt talar och skriver flytande på såväl svenska som engelska. Som person är du nyfiken, social och trivs med att arbeta i ett team. Du är engagerad och ansvarstagande i ditt arbete samt trivs i en avslappnad och familjär arbetsmiljö.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Atlas Copco i Tierp. Uppdraget startar enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt, och sträcker sig på sex månader. Därefter är ambitionen att du anställs direkt hos Atlas Copco.

Känner du igen dig i beskrivningen? Sök då tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2020-01-19. För vidare frågor kontakta gärna Josefine Hjelte på 073-351 27 50 eller [email protected] Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konstruktör till Vattenfall

Klimatförändring är en av vår tids största utmaningar och världen är i akut behov av att hitta alternativa sätt att producera el och värme. Vattenfall jobbar för att vi ska kunna bli fossilfria inom en generation. Vill du vara med på vägen dit? Vi söker dig med goda kunskaper inom 3D-konstruktion och intresse för teknik. OM TJÄNSTEN Vattenfalls forskningsavdelning arbetar med alla energislag och anläggningar inom elproduktion. Vid forskningslaboratoriet ... Visa mer
Klimatförändring är en av vår tids största utmaningar och världen är i akut behov av att hitta alternativa sätt att producera el och värme. Vattenfall jobbar för att vi ska kunna bli fossilfria inom en generation. Vill du vara med på vägen dit? Vi söker dig med goda kunskaper inom 3D-konstruktion och intresse för teknik.

OM TJÄNSTEN
Vattenfalls forskningsavdelning arbetar med alla energislag och anläggningar inom elproduktion. Vid forskningslaboratoriet i Älvkarleby finns testanläggningar för vattenkraftturbiner, vattendammodeller, och mekaniska tester. Arbetet sker i ett team som fokuserar på försök med roterande delar för vattenkraften såsom turbiner och axlar. Arbetet består därför av att konstruera försöksmodeller för turbintester och vattenvägar, men också att testa nya tillverkningsmetoder och att utföra tillverkningsritningar.Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer till exempel att:


* Konstruera modellturbiner och kontrollera befintliga ritningar i SolidWorks
* Sköta utskick av förfrågningsunderlag, anbudutvärdering, kostnadskalkyler, upphandlingsstöd, geometriska kontroller och leveransuppföljning
* Sköta montageledning med ansvar för genomförande av kontroller och dokumentation före idrifttagning
* Ansvara för att utveckla och underhålla filhanteringssystem för digitala ritningar
* Ansvara för underhåll av turbinlaboratoriets utrustning


Tjänsten passar dig som trivs i en dynamisk miljö som erbjuder varierande arbetsuppgifter i projektform.

VI SÖKER DIG SOM
* Är utbildad högskole-/civilingenjör inom maskinteknik eller motsvarande
* Har erfarenhet av att konstruera i CAD-program
* Har B-körkort, då det förekommer resor i tjänsten
* Behärskar både svenska och engelska då det förekommer kontakt med kunder och kollegor på dessa språk

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med roterande maskiner eller inom tillverkningsindustrin.

Som person är du:


* Problemlösande
* Samarbetsvillig
* Självgående


Övrig information


* Start: Behovet är omgående, start enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, konsultuppdrag
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Älvkarleby, med goda pendlingsmöjligheter från exempelvis Uppsala eller Gävle
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vattenfall arbetar på många olika sätt för att öka effektiviteten i deras vattenkraftstillgångar och minska miljöpåverkan. Bland annat skapar den pågående digitaliseringen nya möjligheter inom dessa områden. För att utveckla den bästa möjliga miljön för ekosystemen som omger deras anläggningar har de byggt ett nytt laboratorium i Älvkarleby. Visa mindre

Materialmottagare till Skrotcentralen

Vi söker en materialmottagare till Skrotcentralen i Uppsala med tillsättning omgående. Det finns flera hundra skrotföretag i Sverige varav Skrotcentralen är ett av de tio största. Vår moderna anläggning för metallåtervinning är resultatet av kontinuerlig tillväxt, effektiva rutiner, samordnade transporter och inte minst lyhördhet för omvärldens ökade krav på miljömedvetande. Om tjänsten Som metallmottagare kommer du att hjälpa kunder som kommer för att l... Visa mer
Vi söker en materialmottagare till Skrotcentralen i Uppsala med tillsättning omgående.

Det finns flera hundra skrotföretag i Sverige varav Skrotcentralen är ett av de tio största. Vår moderna anläggning för metallåtervinning är resultatet av kontinuerlig tillväxt, effektiva rutiner, samordnade transporter och inte minst lyhördhet för omvärldens ökade krav på miljömedvetande.

Om tjänsten
Som metallmottagare kommer du att hjälpa kunder som kommer för att lämna in järn- och metallskrot. Du kommer vara en del av processen då metallen klassas, vägs, sorteras och bearbetas. Du ansvarar för lagring och viss utlastning.
Du kommer att arbeta tillsammans med cirka 20 medarbetare på ett företag som hela tiden arbetar med ständiga förbättringar.

Om dig
Vi söker dig som är självgående och ordningsam. Van vid kundmöten och prestigelös. Du har en öppen attityd och är en person sombidrar till arbetsglädje i det dagliga arbetet.
Krav för tjänsten är B-körkort. Meriterande är om du har truckkort.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som materialmottagare är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Skrotcentralen.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling, [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Skrotcentralen, materialmottagare, Adecco, Uppsala Visa mindre

Scienta Omicron söker en Mekanikkonstruktör till Uppsala

Scienta Omicron är teknologiledande inom materialforsknings-utrustning. Vi arbetar med ledande forskare runt om i världen och våra produkter är kända för sin enastående prestanda.Scienta Omicron AB är en del av Scienta Scientific. Gruppen har forskning och utvecklings- samt produktionsanläggningar i Sverige och Tyskland samt försäljning och servicenärvaro på alla större marknader. Uppsalaenheten har 30 anställda och en omsättning på 14 miljoner Euro. Konto... Visa mer
Scienta Omicron är teknologiledande inom materialforsknings-utrustning. Vi arbetar med ledande forskare runt om i världen och våra produkter är kända för sin enastående prestanda.Scienta Omicron AB är en del av Scienta Scientific. Gruppen har forskning och utvecklings- samt produktionsanläggningar i Sverige och Tyskland samt försäljning och servicenärvaro på alla större marknader. Uppsalaenheten har 30 anställda och en omsättning på 14 miljoner Euro. Kontoret med utveckling och produktion ligger på Danmarksgatan 22 i Uppsala. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med maskininriktning eller liknande, med 3-5 års erfarenhet av mekanisk konstruktion. Du är van att ta fram tillverkningsunderlag i 2D och 3D, har du dessutom tidigare erfarenhet av Creo eller Inventor som CAD-verktyg är det meriterande.Du är prestigelös och gillar att lösa problem genom samarbete, samtidigt som du tycker om att ta ansvar och få jobbet gjort. Du tycker det är intressant med varierande arbetsuppgifter och trivs i en föränderlig miljö där du har stora möjligheter att påverka. Vi ser gärna att du är villig att utveckla en ledarroll som t.ex. projektledare.Du har goda kunskaper i svenska och affärsengelska, både i tal och skrift. Som mekanikkonstruktör hos Scienta Omicron kommer du att vara med och skapa framtida produkter inom materialforsknings-utrustning, och vara en del av det team som tar fram nästa stora nyhet på marknaden.Du kommer att arbeta i forsknings- och utvecklingsgruppen i Uppsala och ansvara för mekanisk konstruktion och konstruktionsgranskning, bygga prototyper, samt delta i diskussioner med underleverantörer. Vidare kommer du att stödja produktionen med produktunderhåll och ta fram utredningar av kundanpassningar till produktionsledningen. Visa mindre

Scienta Omicron söker en Mekanikkonstruktör till Uppsala

Som mekanikkonstruktör hos Scienta Omicron kommer du att vara med och skapa framtida produkter inom materialforsknings-utrustning, och vara en del av det team som tar fram nästa stora nyhet på marknaden. Du kommer att arbeta i forsknings- och utvecklingsgruppen i Uppsala och ansvara för mekanisk konstruktion och konstruktionsgranskning, bygga prototyper, samt delta i diskussioner med underleverantörer. Vidare kommer du att stödja produktionen med produktu... Visa mer
Som mekanikkonstruktör hos Scienta Omicron kommer du att vara med och skapa framtida produkter inom materialforsknings-utrustning, och vara en del av det team som tar fram nästa stora nyhet på marknaden.

Du kommer att arbeta i forsknings- och utvecklingsgruppen i Uppsala och ansvara för mekanisk konstruktion och konstruktionsgranskning, bygga prototyper, samt delta i diskussioner med underleverantörer. Vidare kommer du att stödja produktionen med produktunderhåll och ta fram utredningar av kundanpassningar till produktionsledningen.Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med maskininriktning eller liknande, med 3-5 års erfarenhet av mekanisk konstruktion. Du är van att ta fram tillverkningsunderlag i 2D och 3D, har du dessutom tidigare erfarenhet av Creo eller Inventor som CAD-verktyg är det meriterande.

Du är prestigelös och gillar att lösa problem genom samarbete, samtidigt som du tycker om att ta ansvar och få jobbet gjort. Du tycker det är intressant med varierande arbetsuppgifter och trivs i en föränderlig miljö där du har stora möjligheter att påverka. Vi ser gärna att du är villig att utveckla en ledarroll som t.ex. projektledare.

Du har goda kunskaper i svenska och affärsengelska, både i tal och skrift.

Scienta Omicron är teknologiledande inom materialforsknings-utrustning. Vi arbetar med ledande forskare runt om i världen och våra produkter är kända för sin enastående prestanda.

Scienta Omicron AB är en del av Scienta Scientific. Gruppen har forskning och utvecklings- samt produktionsanläggningar i Sverige och Tyskland samt försäljning och servicenärvaro på alla större marknader. Uppsalaenheten har 30 anställda och en omsättning på 14 miljoner Euro. Kontoret med utveckling och produktion ligger på Danmarksgatan 22 i Uppsala. Visa mindre