Lediga jobb Academic Resource AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Academic Resource AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Logistik / Lager administratör till Cytiva

Academic Resource söker nu en Logistik/Lager administratör till Cytiva i Uppsala för ett uppdrag med start i januari fram till sista maj 2022 med goda möjligheter till en förlängning. Har du erfarenhet från lagerarbete gärna administrativt. Gillar att lösa uppgifter tillsammans i ett team. Vill du arbeta i en spännande Life Science bransch, sök denna roll! Exempel på arbetsuppgifter • Ansvar för alla bokningsleveranser från Sverige till övriga världen • ... Visa mer
Academic Resource söker nu en Logistik/Lager administratör till Cytiva i Uppsala för ett uppdrag med start i januari fram till sista maj 2022 med goda möjligheter till en förlängning. Har du erfarenhet från lagerarbete gärna administrativt. Gillar att lösa uppgifter tillsammans i ett team. Vill du arbeta i en spännande Life Science bransch, sök denna roll!


Exempel på arbetsuppgifter
• Ansvar för alla bokningsleveranser från Sverige till övriga världen
• Dokumenthantering
• Bokning och uppföljning av sändningar mot speditörer
• Vara behjälplig till kollegor inom teamet


Kvalifikationer & meriterande
Vi söker dig som har gymnasieexamen och erfarenhet inom logistik och/eller administration. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Det är meriterande om du har en speditörbakgrund alternativt logistikrelaterade arbetsuppgifter. Är du den vi söker?


Som konsult hos Academic Resource erbjuds du
• Förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldralön.
• Ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär en mycket större trygghet, då du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
• En engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats!
• Möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV och personligt brev i PDF/Word format. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Clog1121


Observera att vi tar ej emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]


Sökord: lager administration uppsala konsult lediga jobb tillverkning Cytiva administratör dokumenthantering teknik speditör logistik
we take you further Visa mindre

Academic Resource söker nu en Inköps-orderadministratör på 40%

Academic Resource söker nu en Administratör till FoU hos vår kund i Uppsala inom Life Science. Detta är en timanställning och du förväntas arbeta minst 2 dagar i veckan med flexibla tider, med start i januari 2022 för ett uppdrag tom dec 2022. Arbetet kan utföras på distans vid behov. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Om rollen • Ta ansvar för att lägga beställningar, mestadels katalogbeställningar i vår punch-ou... Visa mer
Academic Resource söker nu en Administratör till FoU hos vår kund i Uppsala inom Life Science. Detta är en timanställning och du förväntas arbeta minst 2 dagar i veckan med flexibla tider, med start i januari 2022 för ett uppdrag tom dec 2022. Arbetet kan utföras på distans vid behov. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt.


Om rollen
• Ta ansvar för att lägga beställningar, mestadels katalogbeställningar i vår punch-out och andra icke-komplexa beställningar
• Bekräfta för köparen att PO har skapats
• Kommunicera orderstatus till varumottagare efter bekräftelse från leverantör med planerat leveransdatum
• Svara på frågor från organisationen angående PO du skapat
Din profil
Du bör ha goda kunskaper i hela MS Office och någon erfarenhet av orderläggning, kundservice, fakturahantering eller liknande. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet från Life Science är det meriterande.


Om oss
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Uppsala/Mälardalen.
Ansökan


Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV och personligt brev i PDF/Word format. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: CRDD1121 Visa mindre

Administratör inom inköp till FoU

Academic Resource söker nu en Administratör till FoU-avdelningen hos vår kund i Uppsala inom Life Science. Du kommer bland annat att arbeta med upplägg av ordrar på inköp och med fakturahantering. Detta är en flexibel roll och du jobbar i ett team om fem personer. Är du en serviceinriktad och en noggrann positiv lagspelare och vill jobba i en spännande miljö ska du söka denna tjänst. Det är på heltid med flextid och med möjlighet till en del distansarbete.... Visa mer
Academic Resource söker nu en Administratör till FoU-avdelningen hos vår kund i Uppsala inom Life Science. Du kommer bland annat att arbeta med upplägg av ordrar på inköp och med fakturahantering. Detta är en flexibel roll och du jobbar i ett team om fem personer. Är du en serviceinriktad och en noggrann positiv lagspelare och vill jobba i en spännande miljö ska du söka denna tjänst. Det är på heltid med flextid och med möjlighet till en del distansarbete.


Detta är ett konsultuppdrag tillsvidare hos Academic Resource, med start i januari 2022 för ett uppdrag tom dec 2022. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt.


Huvudsakliga ansvarsområden
Som administratör inom FoU kommer du vara ansvarig för ordrarna inom inköp för material via leverantörerna och följa processerna i sin helhet. Bevaka leveranserna så projekten får sina leveranser i tid och även uppdatera till projektledarna om pågående beställningar. Du är kontaktperson gentemot leverantörer för FoU. Du har även kontroll på fakturahanteringen gällande ordrarna inom projekten.
Kvalifikationer och meriterande
Du behöver ha goda kunskaper i hela MS Office och någon erfarenhet av orderläggning, kundservice, fakturahantering eller liknande. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet från Life Science är det meriterande.


Som konsult hos Academic Resource erbjuds du


• Förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldralön.
• Ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär en mycket större trygghet, då du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
• En engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats!
• Möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.
Ansökan


Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV och personligt brev i PDF/Word format. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: CRDH1121
[email protected]


Observera att vi tar ej tar emot ansökningar via mail/e-post. Visa mindre

Utvecklingsingenjör inom Produktionssupport till Mercodia

Vi på Academic Resource söker en Utvecklingsingenjör till Mercodia i Uppsala. Har du erfarenhet av att arbeta med proaktivt förbättringsarbete, avvikelser och CAPA? Mercodia söker nu en ny kollega till gruppen som arbetar med produktionssupport. Det här är en chans för dig som vill ha en spännande och varierad tjänst på ett företag som strävar efter att ge alla anställda utmanade och stimulerande uppgifter samt en delad entusiasm i arbetet mot gemensamma m... Visa mer
Vi på Academic Resource söker en Utvecklingsingenjör till Mercodia i Uppsala. Har du erfarenhet av att arbeta med proaktivt förbättringsarbete, avvikelser och CAPA? Mercodia söker nu en ny kollega till gruppen som arbetar med produktionssupport. Det här är en chans för dig som vill ha en spännande och varierad tjänst på ett företag som strävar efter att ge alla anställda utmanade och stimulerande uppgifter samt en delad entusiasm i arbetet mot gemensamma mål. Tjänsten är en rekrytering dvs. du blir anställd av Mercodia i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.


Om Mercodia
Mercodia AB grundades i Uppsala 1991 och är ett biotech-företag i forskningens framkant som idag är en internationellt ledande utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativa immunoassays. Företaget är specialiserat på produkter för grund- och klinisk forskning inom områdena diabetes, fetma och hjärt-kärlsjukdom. Mercodia utför även tjänster inom bioanalys, uppdragsutveckling samt uppdragsproduktion. Från sitt huvudkontor i Uppsala, samt dotterbolag i USA och Frankrike, förser Mercodia den inhemska och internationella marknaden med sina produkter och tjänster, där 90 % går på export till ca 100 länder.
Mercodia arbetar kontinuerligt med öppenhet, självreflektion och har ett prestationsorienterat synsätt för att nå engagemang och delaktighet i organisationen.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som på Mercodia har titeln Utvecklingsingenjör är placerad i gruppen som arbetar med Produktionssupport (PS). Gruppen består idag av 5 personer och har som uppgift att stötta Mercodias produktion med produktionsrelaterade frågeställningar. Detta genom att bland annat inneha utredningsansvar för produktionsavvikelser, att driva korrigerande och förebyggande åtgärder samt dokumentera tillfälliga ändringar. En viktig del av arbetet är proaktivt förbättringsarbete inom avdelning produktion, metoduppdateringar och dokumentation av tillfälliga ändringar. Du kommer även att arbeta med den egna kompetensutvecklingen och egna individuella mål, och bidrar till att avdelningens mål uppnås.


Kvalifikationer
Vi söker dig med en naturvetenskaplig högskole- eller universitetsexamen, gärna inom kemi, bioteknik eller BMA alternativt längre arbetslivserfarenhet inom lämpligt område. Du har erfarenhet av avvikelseutredningar, CAPA-utredningar och förändringsarbete och du är en god administratör. Du bör ha god erfarenhet av tillverkning i en kvalitetsstyrd verksamhet inom medicinteknik eller läkemedel (QSR/ISO 13485/GMP). Vi förväntar oss att du har goda kunskaper i skriftlig och muntlig kommunikation på svenska och engelska.

Vem är du?
Du som söker är noggrann och har förmågan att arbeta strukturerat. Du är lösningsorienterad och har god förmåga att kritiskt granska och dra slutsatser utifrån insamlad kunskap. Då du arbetar nära dina kollegor och har kontakt med andra funktioner inom företaget, så kräver tjänsten en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är prestigelös och villig att arbeta med personliga mål och personlig utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är utvecklingsbenägen och trivs med att jobba på ett företag med stark värdegrund.

Om oss
Academic Resource är ett väletablerat rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet som funnits sedan 2005. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Ekonomi & Finans samt Life Science och HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen och Uppsala.

Ansökan

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval och rekrytering sker löpande. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ladda upp ett uppdaterat CV samt personligt brev och ange referensnamn: MEUI1121
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på:
[email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Dokumentationsspecialist / Administratör till Cytiva i Uppsala

Ansök    Nov 18    Academic Resource AB    Dokumentalist
Academic Resource söker nu två Dokumentationsspecialister till Cytiva i Uppsala för konsultuppdrag på 1 år med goda möjligheter till förlängning. Du har erfarenhet från dokumentationshantering och administrativt arbete. Du är kommunikativ och kundfokuserad, van att arbeta med tekniska dokument. Du kommer att driva dina egna projekt och kommer till ett sammansvetsat positivt team på fyra personer där alla arbetar med sitt eget projekt men finns till hands f... Visa mer
Academic Resource söker nu två Dokumentationsspecialister till Cytiva i Uppsala för konsultuppdrag på 1 år med goda möjligheter till förlängning. Du har erfarenhet från dokumentationshantering och administrativt arbete. Du är kommunikativ och kundfokuserad, van att arbeta med tekniska dokument. Du kommer att driva dina egna projekt och kommer till ett sammansvetsat positivt team på fyra personer där alla arbetar med sitt eget projekt men finns till hands för varandra vid behov. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna 8 – 16.30 med möjlighet till flex.


Arbetsuppgifter
• Förberedelse av tekniska dokument som ska användas under tillverkning för att säkerställa produktens kvalitet.
• Granska och godkänna tekniska dokument som t.ex. materialcertifikat från tillverkaren
• Säkerställa med leverantörer att rätt dokumentation levereras
• Överföring av dokumentation till kund genom hela processen
• Presentera produktdokumentation för kunder
• Slutföra kunddokumentation


Kvalifikationer
• Erfarenhet från dokumentationshantering och administrativt arbete.
• Talar och skriver svenska, engelska obehindrat


Meriterande
• Erfarenhet från GE/Cytiva Bioprocess
• Maskiningenjör eller annan teknisk utbildning.


Om dig
Du behöver vara serviceinriktad och van att kommunicera då du har många kontaktvägar igång samtidigt. Van att arbeta både själv och i grupp. Kundfokuserad och noggrann.
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV och personligt brev i PDF/Word format. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cds1121


Observera att vi tar ej emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]


we take you further Visa mindre

Produktionsplanerare till Cytiva för långsiktigt uppdrag

Produktionsplaneringsavdelningen på Cytiva planerar produktionen av Uppsalas tillverkningsanläggning både på kort och lång sikt. Deras uppgift är att följa upp leveranser från tillverkning i relation till plan. Nu har du chansen att arbeta som Produktionsplanerare tillsammans med ett välkomnande och kompetent team på 10 personer som verkligen trivs i sina roller inom planering och logistik. Arbetslivserfarenheten i gruppen sträcker sig från 2 år till över ... Visa mer
Produktionsplaneringsavdelningen på Cytiva planerar produktionen av Uppsalas tillverkningsanläggning både på kort och lång sikt. Deras uppgift är att följa upp leveranser från tillverkning i relation till plan. Nu har du chansen att arbeta som Produktionsplanerare tillsammans med ett välkomnande och kompetent team på 10 personer som verkligen trivs i sina roller inom planering och logistik. Arbetslivserfarenheten i gruppen sträcker sig från 2 år till över 30 år. Uppdraget är på ca ett år och beräknas starta i december 2021. Arbetstiderna är förlagda dagtid vardagar 08:00-16.25.

Om rollen
Som produktionsplanerare får du en klar överblick över många aspekter av tillverkningsanläggningen och de olika stödfunktionerna och du har möjligheten att arbeta tvärfunktionellt och samverka med många olika funktioner inom företaget och i och med det skapa många nya spännande kontakter.
Teamet arbetar med processer där processerna ger en transparent överblick för dig och andra i rollen som planerare, för att ni i sin tur tillsammans med er goda planering ska skapa rätt förutsättningar och förväntningar på produktionen. Detta ger dig en trygghet i rollen som planerare där du kan fatta nödvändiga beslut och säkerställa att berörda parter är närvarande när besluten ska fattas.
Ert gemensamma tema i gruppen är att ni tillsammans tar de strategiska besluten när ni skapar produktionsplanen tillsammans med berörda parter men även genomför det praktiska arbete som krävs för att skapa batcher och säkerställa att produktionen startar i tid.

Dina arbetsuppgifter
Dina primära arbetsuppgifter är att skapa produktionsplaner för ett produktsortiment och leda planeringsmöten. Du arbetar kontinuerligt med lageroptimering och är ansvarig för bokning av material. Vidare följer du upp leveranser mot produktionsplanen.

Kvalifikationer
Du som söker har någon form av utbildning inom relevant område gärna med inriktning logistik och distribution. Kanske har du likvärdig arbetslivserfarenhet som produktionsplanerare eller logistiker. Meriterande om du har master i logistik eller planeringserfarenhet som material-, produktions-, distribution- eller transportplanering och viss tidigare erfarenhet av ett ERP-system som ex. Oracle eller SAP. Du är en van att arbeta med datorn som verktyg och har goda kunskaper i Officepaketet. Du är kommunikativ och har mycket goda språkkunskaper i svenska såväl som i engelska.

Personliga egenskaper
För att lyckas i din roll är det viktigt att du förstår och kan sätta dig in i olika perspektiv, eftersom att skapa en produktionsplan handlar om att migrera olika parters visioner och ambitioner till en realistisk plan med mål som är tillämpliga för er produktionsanläggning.
Du ska kunna skifta från den strategiska delen av arbetet med att planera i sin helhet för att kunna gå in på detaljnivå för att säkra de faktiska leveranserna.


Om Academic Resource
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.
Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Är du den vi söker?
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cls1121
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
We take you further Visa mindre

QA Validation Manager till Fresenius Kabi i Uppsala

Vi på Academic Resource söker nu en QA Validation Manager till vår kund Fresenius Kabi i Uppsala. Tjänsten är en rekrytering och vi söker dig som har flerårig erfarenhet från läkemedelsindustrin inom kvalitetsarbete och dess helhet. Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och leda och prioritera arbetet inom din sektion. Vill du jobba för en global marknadsledare med en komplett produktportfölj för kritiskt sjuka patienter? Nu har du chansen i och ... Visa mer
Vi på Academic Resource söker nu en QA Validation Manager till vår kund Fresenius Kabi i Uppsala. Tjänsten är en rekrytering och vi söker dig som har flerårig erfarenhet från läkemedelsindustrin inom kvalitetsarbete och dess helhet. Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och leda och prioritera arbetet inom din sektion. Vill du jobba för en global marknadsledare med en komplett produktportfölj för kritiskt sjuka patienter? Nu har du chansen i och med denna spännande och utmanade roll på ett världsledande företag som tillverkar produkter för att rädda liv.


Om företaget


Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.


Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.


Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.
I din roll som QA Validation Manager ansvarar du för


Att leda valideringsprocessen på Fresenius Kabi och vara ägare av Valideringsmasterplan genom att:


• Ge Fresenius Kabi Operations Sweden valideringsexpertisstöd för samtliga delar av verksamheten. Gruppen består av kvalificeringsingenjörer, valideringsspecalister/experter med senior kompetens, bred erfarenhet inom validering och djup teknisk expertis inom steril tillverkning.
• Kontroll av Uppsala- och Brunna- fabrikens valideringsstatus inklusive valideringsplaner och sammanfattande valideringsrapporter
• Samordning och genomförande av termisk kvalificering
• Uppdatera och hålla Validation Master Plan i Uppsala och Brunna aktuell samt att skriva eller medverka vid framtagande av valideringsplaner, kvalificeringsprotokoll och rapporter inom ansvarsområdet
• Ge stöd till organisationen med validering- och projektledarkompetens samt agera stöd vid riskanalyser
• Medverka vid utveckling, implementering och vidareutveckling av interna kvalitetssystem
• Utbilda intern personal i kvalificering, validering, riskanalys, processteknik, kravspecifikationer och process utvärderingar.
• Stödja kalibreringsingenjörer, process utvecklare, projektledare, processingenjörer, kvalitetssäkrare och konstruktionsansvariga i deras arbete.
• Delta i leverensbesiktningar och att medverka vid interna och externa audits.
• Tolka myndighetens krav för hur valideringar och kvalificeringar skall genomföras och svara på myndighetsfrågor.
• Leda teknik och produktprojekt.


Erfarenhet och kvalifikationer


Du som söker har:


• Akademisk utbildning inom kemi, bioteknik, biologi, mikrobiologi eller annan motsvarande utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
• Dokumenterad mångårig erfarenhet av att arbeta som ledare med god ledarskapsförmåga.
• Goda kunskaper i GMP med erfarenhet av arbete från en GMP-styrd verksamhet.
• Mer än 5 års erfarenhet av QA-arbete inom läkemedelsindustrin eller medical device, från validering och gärna rengöringskvalificering.
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
• Körkort och tillgång till bil då resor mellan anläggningarna i Brunna och Uppsala kommer att förekomma mer eller mindre frekvent.


Som person


För att lyckas i denna roll har du en personlig drivkraft och sprider entusiasm och engagemang till din grupp för att ni tillsammans ska implementera förändringar som utvecklar verksamheten framåt. Du är trygg i din roll som erfaren ledare och med dina goda ledaregenskaper skapar du rätt förutsättningar och ger rätt verktyg till dina medarbetare.


Du håller ihop din grupp men då du även ingår i ledningsgruppen, har du även viljan, kompetensen och kapaciteten att kliva upp och ta strategiska beslut som du dokumenterar och står bakom trots eventuella hinder för att främja förbättring.


Som person är du ödmjuk, lyhörd men också driven, tänker strategiskt och har en långsiktig vy. Du ser möjligheter där andra ser hinder och är duktig på att inspirera andra att se helhetsbilden vilket gör att du får din grupp att tillsammans arbeta gentemot gemensamt satta mål. Du kommer att ingå i en stark, mogen och sammansvetsad ledningsgrupp med mycket kompetens och därför ställer det höga krav på din egen kompetens och vilja att driva förbättringar och ta strategiska beslut. Du är kommunikativ och har en hög social förmåga och trivs att arbeta tvärfunktionellt över stora kontaktytor såväl internt inom företaget som externt. Vi sätter stor vikt på dina personliga egenskaper.
Om oss


Academic Resource är ett väletablerat rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet som funnits sedan 2005. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Ekonomi & Finans samt Life Science och HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen och Uppsala.


Ansökan


Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval och rekrytering sker löpande. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: FQVM1021
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Ghazaleh Köse, 072 071 55 07 [email protected]


Fackliga kontaktpersoner är
Frank Glackin, Unionen, 018 644 773 och Linda Holm, Akademikerföreningen, 018 644 195
We take you further
Säkord: QA validation Manager validering riskanalys chef ledningsgrupp kvalitet kvalitetssystem projektledning processteknik audits kemi bioteknik biologi mikrobiologi läkemedelsindustri life science Fresenius Kabi Uppsala Brunna Visa mindre

Ledigt jobb som Produktionsplanerare till Cytiva i Uppsala

Produktionsplaneringsavdelningen på Cytiva planerar produktionen av Uppsalas tillverkningsanläggning både på kort och lång sikt. Deras uppgift är att följa upp leveranser från tillverkning i relation till plan. Nu har du chansen att arbeta som Produktionsplanerare tillsammans med ett välkomnande och kompetent team på 10 personer som verkligen trivs i sina roller inom planering och logistik. Arbetslivserfarenheten i gruppen sträcker sig från 2 år till över ... Visa mer
Produktionsplaneringsavdelningen på Cytiva planerar produktionen av Uppsalas tillverkningsanläggning både på kort och lång sikt. Deras uppgift är att följa upp leveranser från tillverkning i relation till plan. Nu har du chansen att arbeta som Produktionsplanerare tillsammans med ett välkomnande och kompetent team på 10 personer som verkligen trivs i sina roller inom planering och logistik. Arbetslivserfarenheten i gruppen sträcker sig från 2 år till över 30 år. Uppdraget är till en början på 6 månader med goda chanser till förlängning alt. direktanställning och beräknas starta i januari 2022. Arbetstiderna är förlagda dagtid vardagar 08:00-16.25.

Om rollen
Som produktionsplanerare får du en klar överblick över många aspekter av tillverkningsanläggningen och de olika stödfunktionerna och du har möjligheten att arbeta tvärfunktionellt och samverka med många olika funktioner inom företaget och i och med det skapa många nya spännande kontakter.
Teamet arbetar med processer där processerna ger en transparent överblick för dig och andra i rollen som planerare, för att ni i sin tur tillsammans med er goda planering ska skapa rätt förutsättningar och förväntningar på produktionen. Detta ger dig en trygghet i rollen som planerare där du kan fatta nödvändiga beslut och säkerställa att berörda parter är närvarande när besluten ska fattas.
Ert gemensamma tema i gruppen är att ni tillsammans tar de strategiska besluten när ni skapar produktionsplanen tillsammans med berörda parter men även genomför det praktiska arbete som krävs för att skapa batcher och säkerställa att produktionen startar i tid.

Dina arbetsuppgifter
Dina primära arbetsuppgifter är att skapa produktionsplaner för ett produktsortiment och leda planeringsmöten. Du arbetar kontinuerligt med lageroptimering och är ansvarig för bokning av material. Vidare följer du upp leveranser mot produktionsplanen.

Kvalifikationer
Du som söker har någon form av utbildning inom relevant område gärna med inriktning logistik och distribution. Kanske har du likvärdig arbetslivserfarenhet som produktionsplanerare eller logistiker. Meriterande om du har master i logistik eller planeringserfarenhet som material-, produktions-, distribution- eller transportplanering och viss tidigare erfarenhet av ett ERP-system som ex. Oracle eller SAP. Du är en van att arbeta med datorn som verktyg och har goda kunskaper i Officepaketet. Du är kommunikativ och har mycket goda språkkunskaper i svenska såväl som i engelska.

Personliga egenskaper
För att lyckas i din roll är det viktigt att du förstår och kan sätta dig in i olika perspektiv, eftersom att skapa en produktionsplan handlar om att migrera olika parters visioner och ambitioner till en realistisk plan med mål som är tillämpliga för er produktionsanläggning.
Du ska kunna skifta från den strategiska delen av arbetet med att planera i sin helhet för att kunna gå in på detaljnivå för att säkra de faktiska leveranserna.

Om Academic Resource
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.
Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.

Är du den vi söker?
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: CP21121
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
We take you further Visa mindre

QA Release Manager till Fresenius Kabi i Uppsala

Ansök    Nov 15    Academic Resource AB    Kvalitetschef
Vi på Academic Resource söker en QA Release Manager till vår kund Fresenius Kabi i Uppsala. Tjänsten är en rekrytering och vi söker dig som har senior kompetens av QA arbete med inriktning release, frisläppningar och ändringsärenden inom läkemedelsindustrin. Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och leda och prioritera arbetet inom din sektion. Vill du jobba för en global marknadsledare med en komplett produktportfölj för kritiskt sjuka patienter... Visa mer
Vi på Academic Resource söker en QA Release Manager till vår kund Fresenius Kabi i Uppsala. Tjänsten är en rekrytering och vi söker dig som har senior kompetens av QA arbete med inriktning release, frisläppningar och ändringsärenden inom läkemedelsindustrin.
Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och leda och prioritera arbetet inom din sektion. Vill du jobba för en global marknadsledare med en komplett produktportfölj för kritiskt sjuka patienter? Nu har du chansen i och med denna spännande och utmanade roll på ett världsledande företag som tillverkar produkter som räddar liv.


Om företaget
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.
Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.
Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.


Rollen som QA Release Manager
Sektionen QA Release har ansvaret att utvärdera batchprotokoll och fatta beslut med avseende på färdig produkt inklusive ingående komponenter. Sektionen säkerställer att tillverkningen hos Fresenius Kabi följer GXP-krav gällande dokumentation, provtagning, frisläppning, utbildning, validering och kalibrering. Sektionen ansvarar även för frisläppning av WFI och färdig produkt tillverkad hos Fresenius Kabi eller av tredje part.
QA release ansvara bla för:
• Frisläppning av färdigvara, inklusive certifikat. Att frisläppa inköpta och egentillverkade råvaror, inkl. halvfabrik.
• Frisläppning av produkt som är tillverkad av tredje part.
• Frisläppning av Uppvägningsordrar
• Avvikelsebedömning och uppföljning.
• Att agera som stöd för fabriken vid riskanalyser och grundorsaksanalyser
• Att representera QA i trendbevakningsgruppen
• Kvalitetsgodkänna styrande dokument
• Att bevaka kvalitet och se till att relevanta regelverk åtföljs i interna projekt och vid industrialisering.
• Att till viss del utbilda produktionspersonal, ex. vid batchavslut.
• Att bedöma ändringsärenden.
• Att vara QA-representant i projekt.


Erfarenhet och kvalifikationer
Du som söker har:
• Akademisk utbildning inom kemi, bioteknik, biologi, mikrobiologi eller annan motsvarande utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Senior kompetens av QA arbete gärna med inriktning, frisläppningar, avvikelsehantering och ändringsärenden
• Erfarenhet av flöden och processtillverkning av sterila produkter
• Erfarenhet av att arbeta riskbaserat, granskning och värdering av batcher, avvikelsehantering och riskanalyser
• Dokumenterad erfarenhet av att arbeta som ledare med erfarenhet av personalansvar och god ledarskapsförmåga
• Goda kunskaper och erfarenheter inom GXP med erfarenhet av arbete från en GMP-styrd verksamhet
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift


Körkort och tillgång till bil då resor mellan anläggningarna i Brunna och Uppsala kommer att förekomma mellan 1–3 gånger/vecka.


Som person
För att lyckas i den här rollen har du en personlig drivkraft och sprider entusiasm och engagemang till din grupp för att ni tillsammans ska implementera förändringar som utvecklar verksamheten framåt. Gruppen består idag av 16 personer med olika bakgrunder och erfarenheter vilket kan ställa stora krav på dig som ledare, därför är det extra viktigt att du med god ledarskapsförmåga skapar rätt förutsättningar och ger rätt verktyg till dina medarbetare för att ni tillsammans ska lyckas driva verksamheten framåt mot ständiga förbättringar.
Du håller ihop din grupp men då du även ingår i ledningsgruppen, har du även viljan, kompetensen och kapaciteten att kliva upp och ta strategiska beslut som du dokumenterar och står bakom trots eventuella hinder för att främja förbättring.
Som person är du ödmjuk, lyhörd men också bestämd och driven. Du är tänker strategiskt och har en långsiktig vy. Du arbetar ständigt proaktivt och ser problem innan de hinner uppstå. Du ser möjligheter där andra ser hinder och är duktig på att inspirera andra att se helhetsbilden vilket gör att du får din grupp att tillsammans arbeta gentemot gemensamt satta mål. Du kommer att ingå i en stark, mogen och sammansvetsad ledningsgrupp med mycket kompetens och därför ställer det höga krav på din egen kompetens och vilja att driva förbättringar och ta strategiska beslut. Du är kommunikativ och har en hög social förmåga och trivs att arbeta tvärfunktionellt över stora kontaktytor såväl internt inom företaget som externt. Vi sätter stor vikt på dina personliga egenskaper.


Om oss
Academic Resource är ett väletablerat rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet som funnits sedan 2005. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Ekonomi & Finans samt Life Science och HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen och Uppsala.


Ansökan
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval och rekrytering sker löpande. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: FQRM1021
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Ghazaleh Köse, 072 071 55 07 [email protected]


Fackliga kontaktpersoner är
Frank Glackin, Unionen, 018 644 773 och Linda Holm, Akademikerföreningen, 018 644 195
We take you further


sökord: QA release manager chef frisläppningar ändringsärenden ledningsgrupp avvikelsehantering riskanalys kvalitet kemi bioteknik biologi mikrobiologi ledarskap GXP GMP läkemedelsindustri Fresenius Kabi Uppsala Brunna Visa mindre

Nyexaminerade studenter / ingenjörer i biomedicin, BMA, kemi, biologi, etc

Academic Resource söker nu dig som vill utveckla dina erfarenheter hos våra kunder i Life Science branschen. Vill du arbeta med något som är relevant för din utbildning och samtidigt få erfarenhet från läkemedelsindustrin eller inom bioteknik/medicinteknik? Då kanske vi har något för dig! Vi söker dig som vill arbeta som såväl Laboratorieingenjör, Laboratorietekniker, Laboratorieassistent, Processoperatör eller liknande. Vi erbjuder dig möjligheten att utv... Visa mer
Academic Resource söker nu dig som vill utveckla dina erfarenheter hos våra kunder i Life Science branschen. Vill du arbeta med något som är relevant för din utbildning och samtidigt få erfarenhet från läkemedelsindustrin eller inom bioteknik/medicinteknik? Då kanske vi har något för dig! Vi söker dig som vill arbeta som såväl Laboratorieingenjör, Laboratorietekniker, Laboratorieassistent, Processoperatör eller liknande. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas inom olika områden så som produktion, QC eller QA. Du får chansen att utveckla dina laborativa och administrativa kunskaper hos välkända aktörer inom Life Science. Är du den vi söker?


Exempel på arbetsuppgifter
• Analysarbete inom sektionens ansvarsområde
• Leverera provsvar med kort ledtid
• Kontrollera att instrument och analysmetoder är fungerande och uppdaterade
• Rening och kvalitetskontroller


Exempel på analysmetoder som kan förekomma
• PCR
• HPLC, GC, Karl Fischer, BCA, Atomabsorption
• ELISA, koagulationsanalyser med STA-R, Access immunoassays
• GC, NIR, FTIR, titrering och våtkemiska analyser


Kvalifikationer & erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av laborativt arbete, antingen från utbildning eller genom tidigare anställningar. Din utbildning får gärna vara med kemisk/ biokemisk/molekylärbiologisk/BMA/biomedicinsk inriktning. Har du erfarenhet av någon av analysmetoderna ovan är det meriterande. Du har även mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då dokumentation, metoder och instruktioner förekommer på båda språken. Är du den vi söker?
Ansökan
Ansök med ditt CV och personliga brev och ange referensnummer: NY1121


Kontakt
[email protected]


Sökord: laboratorieingenjör qc quality control analyser gmp kvalitet kontroll produktion laboratorie administration biokemi kemi molekylärbiologi hplc gc elisa bma gc nir ftir titrering våtkemi instrument pippettering kemi läkemedel industri produktion process deltid sommarjobb lediga jobb stockholm teknik assistent stockholm konsult rekrytering


we take you further Visa mindre

Laboratoriespecialist för QC sökes till Cytiva i Uppsala

Vi på Academic Resource söker nu en Laboratoriespecialist för ett uppdrag på ca ett år med start i december med god chans till förlängning. Uppdraget går ut på att arbeta med analyser och kvalitetskontroller på QC Mikrobiologi avdelningen till detta globala Life Science bolag i Uppsala. Är du en kemist med mikrobiologisk inriktning eller har du annan relevant högskoleutbildning? Vill du ingå i ett sammansvetsat gäng som gillar arbeta tillsammans, är positi... Visa mer
Vi på Academic Resource söker nu en Laboratoriespecialist för ett uppdrag på ca ett år med start i december med god chans till förlängning. Uppdraget går ut på att arbeta med analyser och kvalitetskontroller på QC Mikrobiologi avdelningen till detta globala Life Science bolag i Uppsala. Är du en kemist med mikrobiologisk inriktning eller har du annan relevant högskoleutbildning? Vill du ingå i ett sammansvetsat gäng som gillar arbeta tillsammans, är positiv och noggrann så sök denna tjänst!


Om rollen
I rollen som laboratoriespecialist arbetar du främst med att kvalitetskontrollera produkter enligt gällande instruktioner och rutiner samt bedöma analysstatus, detta innefattar:
• Utföra analyser enligt gällande instruktioner (filtrering och ingjutning av prover, samt endotoxinanalyser)
• Avrapportera, kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument


Det dagliga arbetet är att utföra analyser enligt fastställda metoder med både lättare och mer avancerad teknik. Alla är ansvariga för sin egen analys från start till slut. Oavsett vilken roll du har i gruppen bör du drivas av att göra världen till en bättre plats genom vetskap och medicin.


Kvalifikationer
• högskoleingenjör inom kemi/analytisk kemi/biokemi, eller liknande
• Svenska och engelska i både tal och skrift
• Datorvana MS office


Meriterande är tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet, gärna inom kromatografi. Erfarenhet från ISO 9001, alternativt GMP. Har du arbetat med Lean är det ett stort plus.


Om Academic Resource
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.


Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Är du den vi söker?


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange tjänstens id-kod: Cls1121


Frågor besvaras via mail av:
[email protected]


Sökord: gmp labb laboratorieingenjör bma biomedicinsk analytiker life science uppsala läkemedel industri kemi mikrobiologi analyser molekylärbiologi universitetsutbildning högskola jobb tjänst instrument gmp qc quality control kvalitetsarbete avvikelse biologi


we take you further Visa mindre

Biomedicinsk analytiker inom QC i Uppsala

Vi söker nu för framtida uppdrag dig som har en kandidatexamen som BMA, biotekniker, biomedicinare eller liknande och trivs i en laboratoriemiljö. Erfarenhet av användning och skötsel av olika instrument på labb är också meriterande. Du har god datorvana och förmåga att snabbt sätta dig in i nya system och program. Vidare har du flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. I den här rollen ser vi en person som verkligen trivs med och br... Visa mer
Vi söker nu för framtida uppdrag dig som har en kandidatexamen som BMA, biotekniker, biomedicinare eller liknande och trivs i en laboratoriemiljö. Erfarenhet av användning och skötsel av olika instrument på labb är också meriterande. Du har god datorvana och förmåga att snabbt sätta dig in i nya system och program. Vidare har du flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
I den här rollen ser vi en person som verkligen trivs med och brinner för det laborativa arbetet. Du är strukturerad och har god förmåga att arbeta noggrant och effektivt. Som kollega är du hjälpsam och prestigelös, och trivs som en del i ett team som arbetar mot samma mål.
Är du den vi söker?
Arbetsuppgifter
I rollen som BMA arbetar du för att säkerställa en hög och jämn kvalitet av företagets produkter där du kommer att få utföra analyser och vara med att ta fram nya metoder. Du kan även komma att arbeta med kontinuerliga förbättringar av metoder och processer. Genomföra kvalitetsanalyser av produktionsbatcher och på renvattnet. Aktivt delta i arbetet med förbättring och vidareutveckling av processer för kvalitetskontroller.
Erfarenhet och kvalifikationer
Vi söker dig som har en Högskole-/Universitetsexamen inom Biomedicin eller BMA. Du har erfarenhet av laborativt arbete antingen från arbete eller utbildning, Meriterande om du tidigare arbetat med GMP. Vidare har du flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Du är en prestigelös person som är van att arbeta i team. Du är ansvarfull och har god förmåga att arbeta noggrant och effektivt.
Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: SUBM1121


Observera att vi tar ej emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]


Sökord: gmp labb laboratorieingenjör bma biomedicinsk analytiker life science uppsala bioteknik läkemedel mikrobiologi analyser molekylärbiologi högskola jobb tjänst instrument qc quality control kvalitetsarbete


we take you further Visa mindre

Utvecklingsingenjör inom Produktionssupport till Mercodia

Vi på Academic Resource söker en Utvecklingsingenjör till Mercodia i Uppsala. Har du erfarenhet av att arbeta med proaktivt förbättringsarbete, avvikelser och CAPA? Mercodia söker nu en ny kollega till gruppen som arbetar med produktionssupport. Det här är en chans för dig som vill ha en spännande och varierad tjänst på ett företag som strävar efter att ge alla anställda utmanade och stimulerande uppgifter samt en delad entusiasm i arbetet mot gemensamma m... Visa mer
Vi på Academic Resource söker en Utvecklingsingenjör till Mercodia i Uppsala. Har du erfarenhet av att arbeta med proaktivt förbättringsarbete, avvikelser och CAPA? Mercodia söker nu en ny kollega till gruppen som arbetar med produktionssupport. Det här är en chans för dig som vill ha en spännande och varierad tjänst på ett företag som strävar efter att ge alla anställda utmanade och stimulerande uppgifter samt en delad entusiasm i arbetet mot gemensamma mål. Tjänsten är en rekrytering dvs. du blir anställd av Mercodia i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.
Om Mercodia
Mercodia AB grundades i Uppsala 1991 och är ett biotech-företag i forskningens framkant som idag är en internationellt ledande utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativa immunoassays. Företaget är specialiserat på produkter för grund- och klinisk forskning inom områdena diabetes, fetma och hjärt-kärlsjukdom. Mercodia utför även tjänster inom bioanalys, uppdragsutveckling samt uppdragsproduktion. Från sitt huvudkontor i Uppsala, samt dotterbolag i USA och Frankrike, förser Mercodia den inhemska och internationella marknaden med sina produkter och tjänster, där 90 % går på export till ca 100 länder.
Mercodia arbetar kontinuerligt med öppenhet, självreflektion och har ett prestationsorienterat synsätt för att nå engagemang och delaktighet i organisationen.
Dina arbetsuppgifter
Rollen som på Mercodia har titeln Utvecklingsingenjör är placerad i gruppen som arbetar med Produktionssupport (PS). Gruppen består idag av 5 personer och har som uppgift att stötta Mercodias produktion med produktionsrelaterade frågeställningar. Detta genom att bland annat inneha utredningsansvar för produktionsavvikelser, att driva korrigerande och förebyggande åtgärder samt dokumentera tillfälliga ändringar. En viktig del av arbetet är proaktivt förbättringsarbete inom avdelning produktion, metoduppdateringar och dokumentation av tillfälliga ändringar. Du kommer även att arbeta med den egna kompetensutvecklingen och egna individuella mål, och bidrar till att avdelningens mål uppnås.
Kvalifikationer
Vi söker dig med en naturvetenskaplig högskole- eller universitetsexamen, gärna inom kemi, bioteknik eller BMA alternativt längre arbetslivserfarenhet inom lämpligt område. Du har erfarenhet av avvikelseutredningar, CAPA-utredningar och förändringsarbete och du är en god administratör. Du bör ha god erfarenhet av tillverkning i en kvalitetsstyrd verksamhet inom medicinteknik eller läkemedel (QSR/ISO 13485/GMP). Vi förväntar oss att du har goda kunskaper i skriftlig och muntlig kommunikation på svenska och engelska.
Vem är du?
Du som söker är noggrann och har förmågan att arbeta strukturerat. Du är lösningsorienterad och har god förmåga att kritiskt granska och dra slutsatser utifrån insamlad kunskap. Då du arbetar nära dina kollegor och har kontakt med andra funktioner inom företaget, så kräver tjänsten en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är prestigelös och villig att arbeta med personliga mål och personlig utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är utvecklingsbenägen och trivs med att jobba på ett företag med stark värdegrund.
Om oss
Academic Resource är ett väletablerat rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet som funnits sedan 2005. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Ekonomi & Finans samt Life Science och HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen och Uppsala.
Ansökan
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval och rekrytering sker löpande. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ladda upp ett uppdaterat CV samt personligt brev och ange referensnamn: MEUI1021
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på:
[email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

QA Validation Manager till Fresenius Kabi i Uppsala

Ansök    Okt 7    Academic Resource AB    Manager
Vi på Academic Resource söker nu en QA Validation Manager till vår kund Fresenius Kabi i Uppsala. Tjänsten är en rekrytering och vi söker dig som har flerårig erfarenhet från läkemedelsindustrin inom kvalitetsarbete och dess helhet. Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och leda och prioritera arbetet inom din sektion. Vill du jobba för en global marknadsledare med en komplett produktportfölj för kritiskt sjuka patienter? Nu har du chansen i och ... Visa mer
Vi på Academic Resource söker nu en QA Validation Manager till vår kund Fresenius Kabi i Uppsala. Tjänsten är en rekrytering och vi söker dig som har flerårig erfarenhet från läkemedelsindustrin inom kvalitetsarbete och dess helhet. Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och leda och prioritera arbetet inom din sektion. Vill du jobba för en global marknadsledare med en komplett produktportfölj för kritiskt sjuka patienter? Nu har du chansen i och med denna spännande och utmanade roll på ett världsledande företag som tillverkar produkter för att rädda liv.


Om företaget


Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.


Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.


Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.
I din roll som QA Validation Manager ansvarar du för


Att leda valideringsprocessen på Fresenius Kabi och vara ägare av Valideringsmasterplan genom att:


• Ge Fresenius Kabi Operations Sweden valideringsexpertisstöd för samtliga delar av verksamheten. Gruppen består av kvalificeringsingenjörer, valideringsspecalister/experter med senior kompetens, bred erfarenhet inom validering och djup teknisk expertis inom steril tillverkning.
• Kontroll av Uppsala- och Brunna- fabrikens valideringsstatus inklusive valideringsplaner och sammanfattande valideringsrapporter
• Samordning och genomförande av termisk kvalificering
• Uppdatera och hålla Validation Master Plan i Uppsala och Brunna aktuell samt att skriva eller medverka vid framtagande av valideringsplaner, kvalificeringsprotokoll och rapporter inom ansvarsområdet
• Ge stöd till organisationen med validering- och projektledarkompetens samt agera stöd vid riskanalyser
• Medverka vid utveckling, implementering och vidareutveckling av interna kvalitetssystem
• Utbilda intern personal i kvalificering, validering, riskanalys, processteknik, kravspecifikationer och process utvärderingar.
• Stödja kalibreringsingenjörer, process utvecklare, projektledare, processingenjörer, kvalitetssäkrare och konstruktionsansvariga i deras arbete.
• Delta i leverensbesiktningar och att medverka vid interna och externa audits.
• Tolka myndighetens krav för hur valideringar och kvalificeringar skall genomföras och svara på myndighetsfrågor.
• Leda teknik och produktprojekt.


Erfarenhet och kvalifikationer


Du som söker har:


• Akademisk utbildning inom kemi, bioteknik, biologi, mikrobiologi eller annan motsvarande utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
• Dokumenterad mångårig erfarenhet av att arbeta som ledare med god ledarskapsförmåga.
• Goda kunskaper i GMP med erfarenhet av arbete från en GMP-styrd verksamhet.
• Mer än 5 års erfarenhet av QA-arbete inom läkemedelsindustrin eller medical device, från validering och gärna rengöringskvalificering.
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
• Körkort och tillgång till bil då resor mellan anläggningarna i Brunna och Uppsala kommer att förekomma mer eller mindre frekvent.


Som person


För att lyckas i denna roll har du en personlig drivkraft och sprider entusiasm och engagemang till din grupp för att ni tillsammans ska implementera förändringar som utvecklar verksamheten framåt. Du är trygg i din roll som erfaren ledare och med dina goda ledaregenskaper skapar du rätt förutsättningar och ger rätt verktyg till dina medarbetare.


Du håller ihop din grupp men då du även ingår i ledningsgruppen, har du även viljan, kompetensen och kapaciteten att kliva upp och ta strategiska beslut som du dokumenterar och står bakom trots eventuella hinder för att främja förbättring.


Som person är du ödmjuk, lyhörd men också driven, tänker strategiskt och har en långsiktig vy. Du ser möjligheter där andra ser hinder och är duktig på att inspirera andra att se helhetsbilden vilket gör att du får din grupp att tillsammans arbeta gentemot gemensamt satta mål. Du kommer att ingå i en stark, mogen och sammansvetsad ledningsgrupp med mycket kompetens och därför ställer det höga krav på din egen kompetens och vilja att driva förbättringar och ta strategiska beslut. Du är kommunikativ och har en hög social förmåga och trivs att arbeta tvärfunktionellt över stora kontaktytor såväl internt inom företaget som externt. Vi sätter stor vikt på dina personliga egenskaper.
Om oss


Academic Resource är ett väletablerat rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet som funnits sedan 2005. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Ekonomi & Finans samt Life Science och HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen och Uppsala.


Ansökan


Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval och rekrytering sker löpande. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: FQVM1021
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Ghazaleh Köse, 072 071 55 07 [email protected]


Fackliga kontaktpersoner är
Frank Glackin, Unionen, 018 644 773 och Linda Holm, Akademikerföreningen, 018 644 195
We take you further
Säkord: QA validation Manager validering riskanalys chef ledningsgrupp kvalitet kvalitetssystem projektledning processteknik audits kemi bioteknik biologi mikrobiologi läkemedelsindustri life science Fresenius Kabi Uppsala Brunna Visa mindre

QA Release Manager till Fresenius Kabi i Uppsala

Ansök    Okt 7    Academic Resource AB    Kvalitetschef
Vi på Academic Resource söker en QA Release Manager till vår kund Fresenius Kabi i Uppsala. Tjänsten är en rekrytering och vi söker dig som har senior kompetens av QA arbete med inriktning release, frisläppningar och ändringsärenden inom läkemedelsindustrin. Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och leda och prioritera arbetet inom din sektion. Vill du jobba för en global marknadsledare med en komplett produktportfölj för kritiskt sjuka patienter... Visa mer
Vi på Academic Resource söker en QA Release Manager till vår kund Fresenius Kabi i Uppsala. Tjänsten är en rekrytering och vi söker dig som har senior kompetens av QA arbete med inriktning release, frisläppningar och ändringsärenden inom läkemedelsindustrin.
Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och leda och prioritera arbetet inom din sektion. Vill du jobba för en global marknadsledare med en komplett produktportfölj för kritiskt sjuka patienter? Nu har du chansen i och med denna spännande och utmanade roll på ett världsledande företag som tillverkar produkter som räddar liv.


Om företaget
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.
Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.
Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.


Rollen som QA Release Manager
Sektionen QA Release har ansvaret att utvärdera batchprotokoll och fatta beslut med avseende på färdig produkt inklusive ingående komponenter. Sektionen säkerställer att tillverkningen hos Fresenius Kabi följer GXP-krav gällande dokumentation, provtagning, frisläppning, utbildning, validering och kalibrering. Sektionen ansvarar även för frisläppning av WFI och färdig produkt tillverkad hos Fresenius Kabi eller av tredje part.
QA release ansvara bla för:
• Frisläppning av färdigvara, inklusive certifikat. Att frisläppa inköpta och egentillverkade råvaror, inkl. halvfabrik.
• Frisläppning av produkt som är tillverkad av tredje part.
• Frisläppning av Uppvägningsordrar
• Avvikelsebedömning och uppföljning.
• Att agera som stöd för fabriken vid riskanalyser och grundorsaksanalyser
• Att representera QA i trendbevakningsgruppen
• Kvalitetsgodkänna styrande dokument
• Att bevaka kvalitet och se till att relevanta regelverk åtföljs i interna projekt och vid industrialisering.
• Att till viss del utbilda produktionspersonal, ex. vid batchavslut.
• Att bedöma ändringsärenden.
• Att vara QA-representant i projekt.


Erfarenhet och kvalifikationer
Du som söker har:
• Akademisk utbildning inom kemi, bioteknik, biologi, mikrobiologi eller annan motsvarande utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Senior kompetens av QA arbete gärna med inriktning, frisläppningar, avvikelsehantering och ändringsärenden
• Erfarenhet av flöden och processtillverkning av sterila produkter
• Erfarenhet av att arbeta riskbaserat, granskning och värdering av batcher, avvikelsehantering och riskanalyser
• Dokumenterad erfarenhet av att arbeta som ledare med erfarenhet av personalansvar och god ledarskapsförmåga
• Goda kunskaper och erfarenheter inom GXP med erfarenhet av arbete från en GMP-styrd verksamhet
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift


Körkort och tillgång till bil då resor mellan anläggningarna i Brunna och Uppsala kommer att förekomma mellan 1–3 gånger/vecka.


Som person
För att lyckas i den här rollen har du en personlig drivkraft och sprider entusiasm och engagemang till din grupp för att ni tillsammans ska implementera förändringar som utvecklar verksamheten framåt. Gruppen består idag av 16 personer med olika bakgrunder och erfarenheter vilket kan ställa stora krav på dig som ledare, därför är det extra viktigt att du med god ledarskapsförmåga skapar rätt förutsättningar och ger rätt verktyg till dina medarbetare för att ni tillsammans ska lyckas driva verksamheten framåt mot ständiga förbättringar.
Du håller ihop din grupp men då du även ingår i ledningsgruppen, har du även viljan, kompetensen och kapaciteten att kliva upp och ta strategiska beslut som du dokumenterar och står bakom trots eventuella hinder för att främja förbättring.
Som person är du ödmjuk, lyhörd men också bestämd och driven. Du är tänker strategiskt och har en långsiktig vy. Du arbetar ständigt proaktivt och ser problem innan de hinner uppstå. Du ser möjligheter där andra ser hinder och är duktig på att inspirera andra att se helhetsbilden vilket gör att du får din grupp att tillsammans arbeta gentemot gemensamt satta mål. Du kommer att ingå i en stark, mogen och sammansvetsad ledningsgrupp med mycket kompetens och därför ställer det höga krav på din egen kompetens och vilja att driva förbättringar och ta strategiska beslut. Du är kommunikativ och har en hög social förmåga och trivs att arbeta tvärfunktionellt över stora kontaktytor såväl internt inom företaget som externt. Vi sätter stor vikt på dina personliga egenskaper.


Om oss
Academic Resource är ett väletablerat rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet som funnits sedan 2005. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Ekonomi & Finans samt Life Science och HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen och Uppsala.


Ansökan
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval och rekrytering sker löpande. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: FQRM1021
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Ghazaleh Köse, 072 071 55 07 [email protected]


Fackliga kontaktpersoner är
Frank Glackin, Unionen, 018 644 773 och Linda Holm, Akademikerföreningen, 018 644 195
We take you further


sökord: QA release manager chef frisläppningar ändringsärenden ledningsgrupp avvikelsehantering riskanalys kvalitet kemi bioteknik biologi mikrobiologi ledarskap GXP GMP läkemedelsindustri Fresenius Kabi Uppsala Brunna Visa mindre

Vi söker nu en Strategisk Inköpare till GEMS PET Systems AB i Uppsala

Ansök    Okt 1    Academic Resource AB    Inköpsingenjör
Academic Resource söker nu en Strategisk Inköpare för ett långsiktigt uppdrag med start nu under hösten till slutet på 2022 med mycket goda chanser till en förlängning. Har du erfarenhet inom komponentförsörjning från en teknisk bransch? Har du kanske arbetat inom Supply chain eller är du en högskoleingenjör inom elektronik? Tjänsten är på heltid, du är placerad på Gems PET Systems i Uppsala med möjlighet att jobba från distans ett par dagar i veckan) Vill... Visa mer
Academic Resource söker nu en Strategisk Inköpare för ett långsiktigt uppdrag med start nu under hösten till slutet på 2022 med mycket goda chanser till en förlängning. Har du erfarenhet inom komponentförsörjning från en teknisk bransch? Har du kanske arbetat inom Supply chain eller är du en högskoleingenjör inom elektronik? Tjänsten är på heltid, du är placerad på Gems PET Systems i Uppsala med möjlighet att jobba från distans ett par dagar i veckan)
Vill du arbeta i en verksamhet som har en positiv inverkan på människors liv? GEMS PET designar, bygger och levererar produkter till sjukhus runt om i hela världen
Deras Cyklotronsystem har mycket långa ledtider av dess komponenter, där många av komponenterna håller på att gå ur tiden och behöver därför en proaktiv planering och utveckling. Ny utveckling av systemen tar många år att designa och introducera. En del av utmaningen är att förutse den framtida förbrukningen under en mycket lång tid. De ska gå från den nuvarande modellen för hantering av föråldring av komponenter mot en proaktiv strukturmodell. Detta har alltid funnits med men kommer nu att fokuseras mera på för att driva denna förbättring framåt!


Om rollen
Du kommer att ingå i ett team på åtta personer som arbetar med att identifiera och välja leverantörer, förhandla om kontrakt och prissättning samt anskaffa material till verksamheten.
Som Strategisk Inköpare ansvarar du över
• Fortsatt stöd för nuvarande hantering av föråldring och senaste köp
• Möjliggöra prioritering baserat på den associerade föråldringsrisken för proaktiv hantering av föråldring
• Integrera delar som kan ha komplex funktionalitet men som till viss del är standardiserande och med flera källor.
• Ta fram standardkomponenter från flertalet leverantörer
• Planering av teknikuppdateringsmetoder


Kravprofil
Tidigare erfarenhet från att arbeta med föråldring av komponenter inom relevant bransch.
Erfarenhet av att arbeta med BOM eller produktstruktur.
Vara väl bekant med Excel, Word och MPS/ERP system.
Svenska och engelska flytande i tal och skrift.


Meriterande
Högskoleutbildning/Universitet inom t ex elektronik, fysik eller annan relevant arbetslivserfarenhet
ERP/MPS Pyramid
Erfarenhet av dokumenthantering
Som person behöver du vara ansvarsfull, driven och självgående. Ha ett projektledartänk i ditt arbete och planering för dig är något som är självklart ur ett långsiktigt perspektiv. Du är driven och resultatorienterad och med din problemlösningsförmåga kan du snabbt identifiera och hitta lösningar på problem.


Som konsult hos Academic Resource erbjuds du
• Förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldralön.
• Ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär en mycket större trygghet, då du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
• En engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats!
• Möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Är du den vi söker?
Ansökan
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval och rekrytering sker löpande. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: CGSI1021
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Jenny Thonberg 070 712 94 65 [email protected]
Sökord: strategisk inköpare avrop BOM elektronik fysik dokumenthantering ERP MPS Pyramid GMP excel word projektledare Supply chain inköp GEMS PET Uppsala life science


we take you further Visa mindre

Laboratorieingenjör med inriktning Mikrobiologi till Eurofins i Uppsala

Ansök    Sep 7    Academic Resource AB    Mikrobiolog
Laboratorieingenjör med inriktning Mikrobiologi till Eurofins i Uppsala Academic Resource söker nu för Eurofins räkning en Laboratorieingenjör med inriktning Mikrobiologi med erfarenhet inom bakteriologi. Du blir anställd av oss med uppdrag på Eurofins med start så snart som möjligt och placering i Uppsala. Arbetstiderna är förlagda dagtid, helgfria vardagar. För rätt person finns mycket goda chanser till anställning direkt hos kund. Eurofins är en globa... Visa mer
Laboratorieingenjör med inriktning Mikrobiologi till Eurofins i Uppsala

Academic Resource söker nu för Eurofins räkning en Laboratorieingenjör med inriktning Mikrobiologi med erfarenhet inom bakteriologi. Du blir anställd av oss med uppdrag på Eurofins med start så snart som möjligt och placering i Uppsala. Arbetstiderna är förlagda dagtid, helgfria vardagar. För rätt person finns mycket goda chanser till anställning direkt hos kund.
Eurofins är en global ledare inom området “Testing for Life” med mer än 55 000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Eurofins verksamhet bygger på fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Läs mer på www.eurofins.se.
Erfarenhet och kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskole-/universitetsutbildning med mikrobiologisk inriktning, gärna BMA/biomedicinsk analytiker med minst 5 års arbetslivserfarenhet inom mikrobiologi. Du har god erfarenhet av GMP, gärna från läkemedelsindustrin och du förstår vikten av att leverera kvalitativa resultat innan deadline. Du har mycket god erfarenhet av mikrobiologiska analyser, främst inom bakteriologi. Du har arbetat med agarplattor och med fenotypisk identifiering av bakterier och vi ser gärna att du har erfarenhet av typning med Maldi-TOF. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Personliga egenskaper som värdesätts särskilt är noggrannhet, god samarbetsförmåga och flexibilitet. För att du ska lyckas i din nya roll ser vi gärna att du är tålmodig, prestigelös och hjälpsam. Du kommer att arbeta i en familjär grupp med tidvis mycket att göra och är därför inte rädd för att kavla upp armarna där det behövs och erbjuda en hjälpande hand till dina kollegor för att ni i team ska uppnå gemensamt uppsatta mål. Vidare är du öppen för att utvecklas och kommer gärna med förbättringsförslag och tar egna initiativ för att utveckla processer.
Arbetsuppgifter
Som laboratorieingenjör på Eurofins inom Mikrobiologi ansvarar du för utförandet av analyser på omgivningshygien, vatten, råvaror, process- och produktprover enligt GMP och gällande myndighetskrav. Arbetstempot är tidvis högt och det är viktigt att du kan planera ditt arbete men ändå vara flexibel för omprioriteringar.
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av:
· Utföra analys för identifiering bakterier, bl.a. med hjälp av Maldi-TOF.
· Självständigt planera analysarbetet med Bioburden-, Endotoxin- samt processvatten från läkemedelsindustrin enligt givna analysmetoder och instruktioner samt att utvärdera och bedöma resultaten
· Självständigt planera analysarbetet inom omgivningshygien enligt givna analysmetoder och instruktioner samt att utvärdera och bedöma resultaten
· Utföra, på laboratoriet förekommande, materialhantering och beredning
· Utredning av Avvikelser
· Dokument uppdatering
· Granska och godkänna analysresultat
Som konsult hos Academic Resource erbjuds du
• Förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldralön.
• Ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär en mycket större trygghet, då du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
• En engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats!
• Möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.
Är du den vi söker?
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök gärna därför så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter. Ange referensnamn: EUQC0921
Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected] Visa mindre

Vi rekryterar QC Specialister inom Mikrobiologi till Fresenius Kabi

Ansök    Okt 1    Academic Resource AB    Mikrobiolog
Har du letat efter en tjänst där du genom din expertis inom mikrobiologi får lösa problem och aktivt delta i arbetet med att förbättra och utveckla verksamheten. Nu har du chansen att jobba i en varierande och utvecklande roll som QC Specialist inom mikrobiologi på ett världsledande företag som tillverkar produkter som räddar liv. Fresenius Kabi är marknadsledande i Europa inom klinisk nutrition och infusionsterapi. Bolaget ingår i den tyska Freseniuskon... Visa mer
Har du letat efter en tjänst där du genom din expertis inom mikrobiologi får lösa problem och aktivt delta i arbetet med att förbättra och utveckla verksamheten. Nu har du chansen att jobba i en varierande och utvecklande roll som QC Specialist inom mikrobiologi på ett världsledande företag som tillverkar produkter som räddar liv.


Fresenius Kabi är marknadsledande i Europa inom klinisk nutrition och infusionsterapi. Bolaget ingår i den tyska Freseniuskoncernen med över 200 000 anställda runt om i världen. I Sverige har Fresenius Kabi ca 1100 anställda. Mikrobiologilaboratoriet i Uppsala ingår i kvalitetsavdelningen, QC, som har 100 anställda fördelade på åtta sektioner – två mikrobiologiska sektioner samt sex kemisektioner. Sektionerna för mikrobiologi har 25 medarbetare fördelade i en större operativ sektion som ansvarar för frisläppningsgrundande mikrobiologiska analyser och miljökontroll i renhetsklassade produktionslokaler, samt en mindre specialistsektion med sju personer. Specialistgruppen ansvarar för att bistå med mikrobiologisk expertis inom områdena analys av råvaror och färdigt läkemedel, validering av analysmetoder, kvalificering av steriliseringsprocesser, miljökontroll i renrum, mikrobiologiska aspekter i tillverkningsprocessen, identifiering av mikroorganismer samt regulatoriska frågor gällande regelverk och inlämnade produktregistreringar. Arbetet i specialistgruppen är både utmanande och varierande, kan innefatta snabba omprioriteringar och krav på ett flexibelt arbetssätt – men ger också möjligheter till lärande, utveckling och att ha roligt på jobbet.


Ansvarsområden


Som QC specialist är dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
• Att driva och ansvara för studier, utredningar, valideringar, riskanalyser, större förbättringar, ändringsärenden, utvecklingsarbete och problemlösning inom området.
• Att vara avdelningens representant i större avvikelseutredningar/projekt/riskanalyser.
• Att stödja de operativa grupperna inom QC-M (miljökontroll, renrum, process, analyser).
• Att samarbeta och supportera andra avdelningar (tex produktionen) med mikrobiologisk expertis gällande tex mikrobiologisk miljökontroll, renrum, processer, valideringar mm.
• Att följa den vetenskapliga/regulatoriska utvecklingen inom ditt område.
• Att ta fram svar/lösningar på regulatoriska frågor och svar till myndigheter.
• Att delta och ansvara för ditt specialistområde vid myndighetsinspektioner.
Arbetstider
Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.
Erfarenhet och kvalifikationer


Du som söker har akademisk utbildning inom bioteknik, biologi, mikrobiologi eller annan motsvarande utbildning. Du har minst 5 års erfarenhet från något av de ovanstående områden som gruppen ansvarar för, erfarenhet av arbete i GMP-styrd verksamhet och är van att självständigt initiera och driva större arbetsuppgifter. Du har också mycket god förmåga att utrycka dig på engelska och svenska i tal och skrift, samt goda kunskaper i Officepaketet med tyngd inom MS Word och MS Excel. Som specialist är det viktigt att du trivs med att självständigt planera, driva och ansvara för ditt eget arbete. Du kommer även att leda och supportera andra samt ha täta kontakter med olika funktioner inom kvalitetskontroll och produktion. Många möten sker i grupp i nära samarbete med dina kollegor, vilket ställer krav på god samarbets - och kommunikationsförmåga.


För att lyckas i den här rollen behöver du vara nyfiken, målmedveten och strukturerad. Du kommer att arbeta i en ständigt utvecklande och föränderlig miljö vilket ställer stora krav på din flexibilitet och förmåga att se möjligheter och hitta nya vägar. Du besitter god problemlösnings- och slutledningsförmåga och har lätt för att se övergripande sammanhang där du gör korrekta avstämningar och prioriteringar i parallella arbetsuppgifter och projekt. Det är även viktigt att du är självgående i ditt arbete, tar egna initiativ och påvisar gott omdöme. Erfarenhet av att självständigt driva egna större arbetsuppgifter/projekt, myndighetsinspektioner och erfarenhet från av ett eller flera av områdena som gruppen ansvarar för är meriterande. Har du erfarenhet av arbete med miljökontroll och renrumsfrågor, mikrobiologiska frågeställningar kopplat till tillverkningsprocesser, mikrobiologisk kvalificering av steriliseringsprocesser eller regulatoriska frågor inom mikrobiologi inom läkemedelsbranschen är det särskilt meriterande. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Om oss


Academic Resource är ett väletablerat rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet som funnits sedan 2005. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Ekonomi & Finans samt Life Science och HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen och Uppsala.


Ansökan


Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval och rekrytering sker löpande. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: QCFK1021


Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Ghazaleh Köse, 072 071 55 07 [email protected]


Fackliga kontaktpersoner är
Frank Glackin, Unionen, 018 644 773 och Linda Holm, Akademikerföreningen, 018 644 195
Sökord: gmp laboratoriespecialist bma biomedicinsk analytiker bioteknik biologi mikrobiologi molekylärbiologi life science uppsala läkemedel högskola jobb tjänst instrument miljökontroll omgivningsanalys inspektion renrum, process, analys, avvikelsehantering regulatory validering senior labbingenjör laboratorieingenjör civilingenjör biolog


We take you further Visa mindre

Laboratorietekniker/ Laboratoriespecialist för QC till vår kund i Uppsala

Du blir anställd av Academic Resource och uthyrd som konsult till vår kund som är ett välkänt Life Science bolag. Uppdraget beräknas starta i oktober 2021 och förväntas pågå i 6 månader. Arbetstiden är förlagt vardagar, dagtid mellan 08:00 och 16:25. Uppdraget går ut på att arbeta på QC avdelningen med rutinmässiga analyser och kvalitetskontroller av produktionen. Vill du arbeta med rutinuppgifter i en mindre grupp på en stor avdelning tillsammans med välk... Visa mer
Du blir anställd av Academic Resource och uthyrd som konsult till vår kund som är ett välkänt Life Science bolag. Uppdraget beräknas starta i oktober 2021 och förväntas pågå i 6 månader. Arbetstiden är förlagt vardagar, dagtid mellan 08:00 och 16:25. Uppdraget går ut på att arbeta på QC avdelningen med rutinmässiga analyser och kvalitetskontroller av produktionen. Vill du arbeta med rutinuppgifter i en mindre grupp på en stor avdelning tillsammans med välkomnande, sammansvetsade kollegor som trivs att jobba tillsammans? Är du självgående och van att ta ansvar för din dagsplanering? Då kan det här vara helt rätt för dig!


Om rollen
I rollen som laboratoriespecialist arbetar du främst med att kvalitetskontrollering av produkter enligt gällande instruktioner och rutiner samt bedöma analysstatus med både lättare och mer avancerad teknik. Du ansvarar för din egen analys från start till slut.
Detta innefattar:
• Utföra analyser enligt fastställda metoder samt gällande instruktioner
• Avrapportera, kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument
Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen inom kemi eller annan relevant arbetslivserfarenhet från kemi. Vidare har du god erfarenhet av arbete i Windows och med Officepaketet, främst Excel och Word. Du förstår och gör dig förstådd på svenska i tal och skrift. Meriterande om du har erfarenhet av arbete i labb och från ISO 9001 alternativt GMP.


Vem är du?
Du som söker är noggrann och strukturerad. Du är flexibel då du arbetar i en ständig föränderlig miljö. Du är bra på att samarbeta, positiv och uppmuntrar och inspirerar andra. Vi ser även gärna att du är stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter samtidigt.


Om oss
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.


Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Clte0921


Observera att vi tar ej emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]


Sökord: gmp labb laboratorieingenjör bma biomedicinsk analytiker life science uppsala läkemedel industri mikrobiologi analyser molekylärbiologi universitetsutbildning högskola jobb tjänst instrument qc quality control kvalitetsarbete excel word


we take you further Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till QC inom bioteknik i Uppsala

Vi söker dig med BMA / Biomedicinsk bakgrund alternativt annan högskoleutbildning inom kemi/biologi. Har du även erfarenhet inom bioteknik och god kännedom inom biokemiska analyser sedan tidigare? Tjänsten är en rekrytering med start omgående eller enligt överenskommelse och du arbetar dagtid. Arbetsuppgifter I rollen som BMA arbetar du för att säkerställa en hög och jämn kvalitet av företagets produkter där du kommer att få utföra analyser och vara med ... Visa mer
Vi söker dig med BMA / Biomedicinsk bakgrund alternativt annan högskoleutbildning inom kemi/biologi. Har du även erfarenhet inom bioteknik och god kännedom inom biokemiska analyser sedan tidigare?
Tjänsten är en rekrytering med start omgående eller enligt överenskommelse och du arbetar dagtid.


Arbetsuppgifter
I rollen som BMA arbetar du för att säkerställa en hög och jämn kvalitet av företagets produkter där du kommer att få utföra analyser och vara med att ta fram nya metoder. Du kommer även arbeta med kontinuerliga förbättringar av metoder och processer. Genomföra kvalitetsanalyser av produktionsbatcher och på renvattnet. Utföra miljökontroller i renrummet. Aktivt delta i arbetet med förbättring och vidareutveckling av processer för kvalitetskontroller.


Erfarenhet och kvalifikationer
Vi söker dig som har en Högskole-/Universitetsexamen inom Biomedicin eller BMA. Du har erfarenhet av laborativt arbete antingen från arbete eller utbildning, Meriterande om du tidigare arbetat med GMP. Vidare har du flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.


I den här rollen ser vi en prestigelös person som är van att arbeta i team. Du är ansvarfull och har god förmåga att arbeta noggrant och effektivt.


Teamet består i dagsläget av sex personer och du kommer att rapportera till gruppchefen för QA-QC-gruppen.
Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: MBM0921


Observera att vi tar ej emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]


Sökord: gmp labb laboratorieingenjör bma biomedicinsk analytiker life science uppsala bioteknik läkemedel mikrobiologi analyser molekylärbiologi högskola jobb tjänst instrument qc quality control kvalitetsarbete


we take you further Visa mindre

Konsultuppdrag som Laboratorieassistent på Cytiva i Uppsala

Du blir anställd av Academic Resource och uthyrd som konsult till vår kund som är ett välkänt Life Science bolag. Uppdraget beräknas starta omgående och förväntas pågå i 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Arbetstiden är förlagd vardagar på dagtid. Avdelningen ansvarar för att bereda lösningar för andra avdelningar på QC. Ansvarar även för inskrivning av prover, provpreparering samt beställning av kemikalier. Vill du arbeta med rutinuppgifter ... Visa mer
Du blir anställd av Academic Resource och uthyrd som konsult till vår kund som är ett välkänt Life Science bolag. Uppdraget beräknas starta omgående och förväntas pågå i 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Arbetstiden är förlagd vardagar på dagtid. Avdelningen ansvarar för att bereda lösningar för andra avdelningar på QC. Ansvarar även för inskrivning av prover, provpreparering samt beställning av kemikalier. Vill du arbeta med rutinuppgifter i en mindre grupp på en stor avdelning tillsammans med välkomnande, sammansvetsade kollegor som trivs att jobba tillsammans? Är du självgående och van att ta ansvar för din dagsplanering? Då kan det här vara helt rätt för dig!


Om rollen
I rollen som Laboratorieassistent arbetar du främst med att bereda lösningar enligt standardmetoder, innebär bland annat vägning av kemikalier, pipettering och pH-justering. Ta emot och skriva in prover som ska analyseras. Preparera prover genom att hälla upp dom i nya behållare och sedan placera ut dessa på labbet. Beställning av kemikalier.


Kvalifikationer
Krav
• Gymnasieutbildning
• Grundläggande kunskap i word och excel
• B-körkort
• Svenska flytande i tal och skrift
• Engelska grundläggande


Meriterande
• Högskoleutbildning alt. Gymnasieingenjörsutb.
• Arbetat på QC tidigare
• Erfarenhet av beredning av lösningar
• Magic, Oracle och Smartsheet


Vem är du?
Du som söker är noggrann och strukturerad. Du är flexibel då du arbetar i en ständig föränderlig miljö. Du är bra på att samarbeta och vi ser även gärna att du är stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter samtidigt.
Om oss
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.


Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Clas0821


Observera att vi tar ej emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]


Sökord: gmp labb laboratorieingenjör laboratorietekniker laboratorieassistent bma biomedicinsk analytiker life science uppsala läkemedel industry industri mikrobiologi analyser molekylärbiologi universitetsutbildning högskola jobb tjänst instrument qc quality control kvalitetsarbete excel word


we take you further Visa mindre

Tillverkningstekniker med truck- och traverslicens till Uppsala

Ansök    Aug 19    Academic Resource AB    Traversförare
Vi söker en Manufacturing Technician med fokus på orderhantering, packning och plockning av material till ett varierande arbete på ett trivsamt företag i Uppsala med mycket god arbetsmiljö. Nu har du chansen till ett mångsidigt jobb där du kan jobba tillsammans med ett glatt gäng, duktiga mekaniker, testare och logistiker med hög kompetens. Dessutom med produkter som verkligen gör skillnad ex. inom cancerdiagnostik. Du blir anställd av Academic Resource oc... Visa mer
Vi söker en Manufacturing Technician med fokus på orderhantering, packning och plockning av material till ett varierande arbete på ett trivsamt företag i Uppsala med mycket god arbetsmiljö.
Nu har du chansen till ett mångsidigt jobb där du kan jobba tillsammans med ett glatt gäng, duktiga mekaniker, testare och logistiker med hög kompetens. Dessutom med produkter som verkligen gör skillnad ex. inom cancerdiagnostik.
Du blir anställd av Academic Resource och uthyrd som konsult hos vår kund. Ditt uppdrag startar omgående och beräknas pågå tom 2021-12-31. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, dagtid. För dig som trivs i rollen och på din nya arbetsplats finns mycket goda chanser till anställning direkt hos kund.


Om rollen
Tjänsten Manufacturing Technician finns inom produktion med fokus på att packa Cyklotroner för leverans till slutkund där leverans av en Cyklotron innebär att flera containrar skall fyllas med material vilket innebär flera veckors arbete och förberedelser. I rollen krävs att du hanterar tungt gods där en leverans kan väga allt mellan 25 och 70 ton. Du kommer att ha ett mångsidigt arbete med varierande uppgifter, allt från mekaniskt arbete till att lasta tungt gods och allt som krävs däremellan för skeppning av leveransen.
Arbetsuppgifterna består av:
• Plocka och packa material för leverans
• Order administration
• Initiera skeppning av material
• Lossa och lasta med truck och travers
• Hantering av tungt gods
• Fylla container med gods och lastsäkra
• Snickeri (lastsäkring)
• Mekaniskt arbete


Kvalifikationer
Tjänsten riktar sig främst till dig som är självgående, har ett tekniskt intresse och erfarenhet från en logistikavdelning. Truck- och travers-licens är ett krav. Du har goda kunskaper i Excel, Word och MPS.


Vem är du?
Du som söker har ett tekniskt intresse, är självgående och tar gärna egna initiativ och eget ansvar för ditt arbete efter en inledande upplärning. Du är noggrann och förstår vikten av god kvalité. Vidare är du glad, positiv och har en lättsam framtoning och är bra på att arbeta tillsammans i ett team.


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cmt0421
Observera att vi tar ej emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
Sökord: order hantering tillverkning läkemedel packning plock truck travers office word excel lager logistik kvalitet uppsala konsult rekrytering jobb tjänst lediga skeppning produktion administration tillverkning godsmottagning reservdelar cyklotroner


we take you further Visa mindre

Lageradministratör till Cytiva i Uppsala

Ansök    Aug 10    Academic Resource AB    Lagerarbetare
Academic Resource söker nu en serviceinriktad Lageradministratör till Cytiva i Uppsala. Du kommer att vara en del i ett team på tre personer där ni tillsammans kommer ansvara för administrationen av lagerhanteringen och gods. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid med möjlighet till flex. Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca ett år med goda möjligheter till förlängning och beräknas tillsättas omgående. Arbetsuppgifter • Lageradministration • G... Visa mer
Academic Resource söker nu en serviceinriktad Lageradministratör till Cytiva i Uppsala. Du kommer att vara en del i ett team på tre personer där ni tillsammans kommer ansvara för administrationen av lagerhanteringen och gods. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid med möjlighet till flex. Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca ett år med goda möjligheter till förlängning och beräknas tillsättas omgående.


Arbetsuppgifter
• Lageradministration
• Godshantering
• Frakthantering av CBS produkter
• Kvalitetsinspektioner
• Orderhantering
• Mekaniska inspektioner


Din profil
Krav
• Erfarenhet av lagerarbete i GMP reglerad industri/miljö
• A & B truckkort
• Flytande i svenska i tal och skrift
• Lätt att lära sig nya system
• Du behöver vara händig inom enklare verktygshantering och ha en god fysik då arbetet har en del fysiska moment.
Meriterande
• Erfarenhet från GE/Cytiva
• Arbetat med Oracle och Magic


Som person
I den här rollen ser vi en kommunikativ och serviceinriktad person som trivs med att ta eget ansvar och självständigt utföra sitt arbete. Du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt men samtidigt flexibel för omprioriteringar och resultatinriktad. Det är bra om du gillar utmaningar och att du kan arbeta flexibelt då dagarna inte ser likadana ut. Egenskaper som värderas högt är god samarbetsförmåga och en positiv attityd som bidrar till ett bra arbetsklimat. Är du den vi söker?


Om oss
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Uppsala/Mälardalen.


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cl0821


Frågor besvaras via mail av:
[email protected]


Sökord: lager administration warehouse gmp kvalitet kontroll produktion dokumentation l industri process cytiva uppsala lediga jobb frakt export import supply chain truckkort godshantering


we take you further Visa mindre

Training Developer / Producer to Cytiva in Uppsala

Ansök    Aug 12    Academic Resource AB    Kursutvecklare
Academic Resource is now looking for one Training Developer / Producer to Cytiva in Uppsala. We are looking for someone with experience from adult education principles, training design and delivery techniques. You will work with existing Design plan to develop highly technical, detailed engaging. You will help them to improve access to life-changing therapies that can transform human health. It is a consulting role of about 12 months and with good opportun... Visa mer
Academic Resource is now looking for one Training Developer / Producer to Cytiva in Uppsala. We are looking for someone with experience from adult education principles, training design and delivery techniques.
You will work with existing Design plan to develop highly technical, detailed engaging. You will help them to improve access to life-changing therapies that can transform human health. It is a consulting role of about 12 months and with good opportunities for a permanent position after that.


They are Cytiva, a global provider of technologies and services that advance and accelerate the development and manufacture of therapeutics. Formerly part of GE Healthcare, they have a rich heritage tracing back hundreds of years, and a fresh beginning since 2020. Their customers undertake life-saving activities. These range from fundamental biological research to developing innovative vaccines, biologic drugs, and novel cell and gene therapies. Their job is to supply the tools and services they need to work better, faster and safer, leading to better patient outcomes.


Key Duties
• Work with existing Design Plan to develop highly technical, detailed, engaging, task-based content.
• Meet and communicate effectively with subject matter experts (SMEs) and stakeholders locally and also globally to develop and transform content collaboratively, with precision, speed and transparency.
• Record videos of technical training content & engage with Instructional Design team to help with development/review of training material.
• Assist instructors with delivering VILTs by acting as the Producer (running the software, helping solve technical difficulties, queueing polls & interactions, etc)
• Participate as part of a team and maintain good relationships with team members and stakeholders.
• Lead discussions on revising content style standards and collaboratively create and revise them.
• Demonstrate strong organizational and time management skills with the ability to follow through on multiple tasks and projects in parallel.
• Work independently to identify and locate resources such as lead engineers, product owners, product managers, etc. as necessary to obtain SME input, feedback, and validation.


The successful candidate will be expected to act and follow Cytiva’s Quality management System and drive for high standards in EHS.
Qualifications


• Mastery of standard content development tools including Storyline, Microsoft Office, Camtasia, Captivate, and at least one online presentation tool (for example: WebEx, Zoom, Adobe Connect, etc.).
• Flexible schedule to accommodate global meetings.
• Demonstrated experience working remotely and being self-driven
• Expertise/aptitude for recording technical video content for instructional purposes.
• Experience with adult education principles, training design and delivery techniques.
• Outstanding communication skills and ability to work with teams in a fast-paced environment. Ability to travel up to 30% of the time.
• Impeccable written and spoken English skills
• Ability to adapt quickly to change and work successfully in an evolving and culturally diverse environment.
• Creative problem solver.
• Strong desire to learn new technologies and methodologies.
• Highly self-motivated and self-managed and be able to work independently and/or as part of a team with minimal supervision.
Application
Selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application therefore we recommend that you apply as soon as possible. Mark your application with reference number: Ctd0821


If you have questions feel free to contact
[email protected]


Please note that we do not accept applications via email / e-mail.


we take you further


Keywords
Training developer training design Visa mindre

Vi söker en Valideringstekniker/Verifieringsingenjör till Cytiva i Uppsala

Är du noggrann, kvalitetsmedveten och tekniskt intresserad? Vill du göra skillnad och utföra ett viktigt arbete som förbättrar människors hälsa? Vi har jobbet för dig! Nu har du chansen att arbeta som Valideringstekniker/Verifieringsingenjör med att kvalitetssäkra Cytivas produkter, där du har möjlighet att bygga erfarenhet och utvecklas i din roll tillsammans med ett grymt roligt gäng med stark teamkänsla. Du kan bli en viktig pusselbit i ett mångsidigt t... Visa mer
Är du noggrann, kvalitetsmedveten och tekniskt intresserad? Vill du göra skillnad och utföra ett viktigt arbete som förbättrar människors hälsa? Vi har jobbet för dig!
Nu har du chansen att arbeta som Valideringstekniker/Verifieringsingenjör med att kvalitetssäkra Cytivas produkter, där du har möjlighet att bygga erfarenhet och utvecklas i din roll tillsammans med ett grymt roligt gäng med stark teamkänsla. Du kan bli en viktig pusselbit i ett mångsidigt team med blandade arbetsuppgifter och olika erfarenheter såsom elektriker, servicetekniker och ingenjörer från maskinteknikprogrammet. Du arbetar tillsammans med en engagerad och inkluderande chef som ser dina styrkor och tror att nyckeln till din framgång är att just du trivs i en utvecklande arbetsmiljö.


Du blir anställd av Academic Resource och uthyrd som konsult på Cytiva. Ditt uppdrag startar i augusti 2021 och beräknas pågå tom januari 2022 med mycket goda chanser till förlängning eller anställning direkt hos kund. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, dagtid.


Om rollen
Du arbetar med att ta fram testplaner och verifiera kundanpassade Bioprocess system som inkluderar både hårdvara och mjukvara. Målsättningen är att genom verifiering kvalitetssäkra Cytivas produkter innan de levereras till kunden. Du dokumenterar ditt arbete kontinuerligt och är kvalitetsmedveten, noggrann och har god dokumentationspraxis. Du kommer att ingå i en projektgrupp som är ansvarig för att leverera verifieringen enligt tidplan och har kvalitetsansvar för sitt arbete. Du har även viss kundkontakt både internt och externt.


Krav
Du som söker har en avslutat gymnasial utbildning med 5 års arbetslivserfarenhet inom relevant bransch, gärna inom industriell tillverkning och produktion eller inom Life Science.
Du har god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Du har goda språkkunskaper och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Kan du ytterligare språk är det meriterande.
Det är även meriterande om du har en ingenjörsutbildning, gärna inom maskinteknikprogrammet, erfarenhet av arbete inom Life Science branschen eller erfarenhet av att arbeta i Magic.


Vem är du?
Som person är du praktisk, tekniskt intresserad och gillar att kavla upp ärmarna och arbeta ”Hands on” då större delen av din vardag kommer att spenderas ute vid systemen i testhallen.
Du är en problemlösare och drivs av att hitta effektiva lösningar som förbättrar kvalitet.
Då du arbetar med fler projektteam är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga och har lätt för att kommunicera med andra kollegor. Vidare är du strukturerad och har en god planeringsförmåga då det är viktigt att du levererar din testning med tillhörande dokumentation i tid.
Om oss
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.


Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cvi0621


Observera att vi tar ej tar emot ansökningar via mail/e-post


Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
Sökord: ingenjör validering verifiering life science uppsala ms office tekniker cytiva


we take you further Visa mindre

Löneadministratör till ett Life Science bolag i Uppsala

Vi söker nu en löneadministratör med start nu i sommar för ett uppdrag i ca tre månader och med en god möjlighet till en förlängning. I den här rollen kommer du att vara en del av People Operations lönegrupp som levererar det månatliga genomförandet av lönen till cirka 650 anställda i samarbete med deras outsourcade löneleverantörer och rapportera till ansvarig för Sverige och Finland. Du kommer att fungera som förstahandsstöd för löne- och förmåner relate... Visa mer
Vi söker nu en löneadministratör med start nu i sommar för ett uppdrag i ca tre månader och med en god möjlighet till en förlängning.
I den här rollen kommer du att vara en del av People Operations lönegrupp som levererar det månatliga genomförandet av lönen till cirka 650 anställda i samarbete med deras outsourcade löneleverantörer och rapportera till ansvarig för Sverige och Finland. Du kommer att fungera som förstahandsstöd för löne- och förmåner relaterade frågor och förfrågningar från anställda, chefer och HRM.


Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter
- Ansvarig för ett framgångsrikt genomförande av löneprocesser på ett korrekt sätt och i rätt tid.
- Hanterar förmåner / lönefrågor från anställda, chefer och HRM på ett snabbt och professionellt sätt.
- Stöd med interna och externa revisioner.
- Hanterar mätvärden för leverans av tjänster i förhållande till outsourcade förmåner / löner.


Kvalifikationer
• Kandidatexamen (eller en gymnasieexamen med relevant erfarenhet).
• Erfarenhet av Löneadministration
• Svenska, engelska
• Microsoft Office, särskilt Excel


Meriterande
• Finska, norska


Vi söker en organiserad, samarbetsvillig person med starka muntliga och skriftliga kommunikationsförmågor. Du är stolt över att se till att löneprocesserna går smidigt och lägger stor vikt vid detaljerna. Du har även förmågan att vara proaktiv och arbeta på eget initiativ för att kunna uppfylla kraven på arbetsbelastning och deadline.
Om Academic Resource
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Administration, Ekonomi & Finans, samt Life Science. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen.


Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag. Vi arbetar med båda rekryteringar och uppdrag.
Ansökan
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cla0721


Frågor besvaras endast via mail av [email protected]


Sökord: ekonomi lön löneadministratör administration ekonomijobb


We take you further Visa mindre

Kommunikativ administratör på 50% till Cytiva

Är du en van administratör och trivs med en koordinerade administrativ roll? Vill du vara med att skapa den bästa interna företagshälsan för Cytivas personal? Just nu söker vi på Academic Resource AB en administratör för ett långsiktigt uppdrag på ett år med beräknad start i höst hos vår kund i Uppsala. Uppdraget är på deltid 50 %. Om tjänsten Du kommer att tillhöra avdelningen för den interna företagshälsan som ansvarar för: • Arbetsrelaterad hälsa • Me... Visa mer
Är du en van administratör och trivs med en koordinerade administrativ roll? Vill du vara med att skapa den bästa interna företagshälsan för Cytivas personal? Just nu söker vi på Academic Resource AB en administratör för ett långsiktigt uppdrag på ett år med beräknad start i höst hos vår kund i Uppsala. Uppdraget är på deltid 50 %.


Om tjänsten
Du kommer att tillhöra avdelningen för den interna företagshälsan som ansvarar för:
• Arbetsrelaterad hälsa
• Medicinska kontroller
• Vaccination och resemedicin
• Hälsofrämjande
• Ergonomi
• Första hjälpen
• Organisatorisk och social arbetsmiljö
• Ledarskap


Arbetsuppgifter
Dina uppgifter är att arbeta administrativt med avdelningens ansvarsområden inom
• Inköp
• Fakturahantering
• Leverantörshantering
• Administrativ hantering i journalsystemet
• Ärenden med Försäkringskassan
• Statistisk och protokoll
• Underhåll och uppdateringar av struktur i Box, dokument, hemsida och bokningssystem
• Underhåll och ordning av Träningsanläggningen
• Kontakt med träningsleverantörer, träningsledare gällande företagets träningsanläggning
• Koordinering av event
Kvalifikationer
Du är en erfaren administratör som kan arbeta i olika IT baserade system. Har en god förmåga att koordinera, organisera och ha ett öga för vad som behöver prioriteras. Officepaketet är du van att arbeta i, du talar och skriver flytande i svenska och engelska.
Din personlighet kräver att du vågar ta kontakt i en internationell organisation gällande administrativa utmaningar som måste lösas.
Om oss
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.
Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.
Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: C50a0621
Observera att vi tar ej tar emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]


Sökord: administration life science officepaket ms office administrering administratör administrativ assistent inköp fakturahantering svenska engelska koordinering
we take you further Visa mindre

Erfaren Processoperatör till Uppsala sökes!

Jobbar du som Processoperatör i en GMP-miljö och känner att du är redo att ta nästa steg i karriären? Du kanske trivs som Processoperatör och fortsätter gärna med samma roll, men är redo för ett miljöombyte och för nya utmaningar. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt roll för just dig efter din kompetens, dina förväntningar och önskemål. Vi på Academic Resource arbetar hela tiden proaktivt och ser att behovet av kompetens inom Life Science industrin växer. Me... Visa mer
Jobbar du som Processoperatör i en GMP-miljö och känner att du är redo att ta nästa steg i karriären? Du kanske trivs som Processoperatör och fortsätter gärna med samma roll, men är redo för ett miljöombyte och för nya utmaningar. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt roll för just dig efter din kompetens, dina förväntningar och önskemål.
Vi på Academic Resource arbetar hela tiden proaktivt och ser att behovet av kompetens inom Life Science industrin växer. Med vårt stora kontaktnätverk inom området och vår ambition att hjälpa dig framåt i karriären, har vi de allra bästa förutsättningarna för att matcha dig till det perfekta uppdraget!


Om dig
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av operatörsarbete från läkemedelsindustri och GMP-relaterat arbete och som är redo för nya karriärmöjligheter inom samma bransch. Vi söker även dig som trivs med operatörsrollen och som vill ha ett miljöombyte.
Viktigt för tjänsten
Du som erfaren Processoperatör vet vad som är viktigt med att arbeta i en produktion. Du är experten och vi är de nyfikna! Vi tänker att du får berätta för oss hur din vardag och dina arbetsuppgifter ser ut.


Om Academic Resource
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Uppsala
Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön.
Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ladda upp ett CV och Personligt brev där du berättar om dina erfarenheter som processoperatör och dina ambitioner för framtiden.
ange referensnamn: Spo0621
Observera att vi tar ej emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
Sökord: processoperatör gmp läkemedel uppsala dokumentation industri konsult operatör life science
we take you further Visa mindre

Laboratorietekniker för framtida uppdrag i Uppsala

Academic Resource söker nu Laboratorietekniker till produktion. I rollen som Laboratorietekniker kommer du att utföra rutinarbete på labb. Vidare kommer du att arbeta med förberedning och avslutning av produktion, producera buffertar och lösningar samt se till att förbrukningsvaror på lagret inte tar slut. Arbetsuppgifter •Genomföra produktionsrelaterade arbetsuppgifter och analyser enligt gällande instruktioner •Dokumentera resultat enligt gällande inst... Visa mer
Academic Resource söker nu Laboratorietekniker till produktion. I rollen som Laboratorietekniker kommer du att utföra rutinarbete på labb. Vidare kommer du att arbeta med förberedning och avslutning av produktion, producera buffertar och lösningar samt se till att förbrukningsvaror på lagret inte tar slut.


Arbetsuppgifter
•Genomföra produktionsrelaterade arbetsuppgifter och analyser enligt gällande instruktioner
•Dokumentera resultat enligt gällande instruktioner
•Tillverkning av buffertar, agar-plattor och medium
•Hantera intermediat och råvaror
•Disk
•Autoklavering
•Utföra enklare underhåll och drift av laboratorieutrustning
•Aktivt delta i arbetet med förbättring och vidareutveckling av processer och metoder
•Fånga och rapportera avvikelser i enlighet med aktuella rutiner för hantering av avvikelser
•Kontinuerlig utveckling av egen kompetens
•Tillsammans med Produktionsgruppen verka för en god kultur


Erfarenhet och kvalifikationer
Vi söker dig som har en avklarad yrkes- eller kandidatutbildning inom relevant område såsom BMA, Molekylärbiologi, Bioteknik eller Biomedicin. Du har praktisk labbvana inom bioteknik från utbildning eller tidigare erfarenhet.
Vidare har du god datorvana och god förmåga att sätta dig in i nya system och program. Du har flytande kunskaper i engelska i både tal och skrift, och kunskaper i svenska är meriterande. Det är meriterande med erfarenhet från kliniskt lab och/eller Life Science samt erfarenhet av laborativt arbete enligt ISO. Det är även meriterande om du har arbetat med analystekniker som ELISA, MS, ÄKTA och proteinodling.
I den här rollen ser vi en person som verkligen trivs med och brinner för det laborativa arbetet. Du är noggrann och strukturerad med en god samarbetsförmåga. Som kollega är du hjälpsam och prestigelös och trivs som en del i ett team som arbetar mot samma mål. Vidare ser vi gärna en flexibel person som gillar att arbeta i en dynamisk miljö.


Om Academic Resource
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Uppsala/Mälardalen.


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Sult0621


Frågor besvaras via mail av:
[email protected]


Sökord: life Science laboratorietekniker BMA kandidatexamen biomedicin bioteknologi targeted proteomics proteinproduktion antikroppar kemi lediga jobb uppsala produktion intermediat autoklavering elisa ms masspektrometri äkta odling


we take you further Visa mindre

QA för kommande uppdrag inom Life Science i Uppsala

Academic Resource söker QA medarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder inom Life Science i Uppsala. Exempel på arbetsuppgifter • Kvalitetssäkring och frisläppning av råvara • Dokumentationsgranskning • Registrering i datasystem Annat förekommande arbete kan också förekomma, såsom hantering av avvikelser, CC-ärenden och CAPA. Kvalifikationer och erfarenhet Vi söker dig som har Högskole-/Universitetsutbildning inom exempelvis Bioteknik/Biomedicin/... Visa mer
Academic Resource söker QA medarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder inom Life Science i Uppsala.


Exempel på arbetsuppgifter
• Kvalitetssäkring och frisläppning av råvara
• Dokumentationsgranskning
• Registrering i datasystem
Annat förekommande arbete kan också förekomma, såsom hantering av avvikelser, CC-ärenden och CAPA.


Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har Högskole-/Universitetsutbildning inom exempelvis Bioteknik/Biomedicin/Kemi eller annan relevant bakgrund. Du har erfarenhet av GMP och läkemedelsbranschen samt har erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Vidare har du god datorvana och erfarenhet av arbete i datasystem (exempelvis LIMS). I den här rollen ser vi även att du har god förståelse för föreskrivande texter, definitioner samt dokumentation. Flytande kunskaper i svenska och engelska muntligt såväl som skriftligt är ett krav.
I den här rollen ser vi en noggrann person med god förmåga att strukturera och driva sitt eget arbete framåt. Du har även god samarbetsförmåga och trivs i en reglerad arbetsmiljö med tydliga riktlinjer.


Som konsult hos Academic Resource erbjuds du
• Förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldralön.
• Ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär en mycket större trygghet, då du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
• En engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats!
• Möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Är du den vi söker?


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: SQAU0621
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]


Sökord: quality assurance qa gmp läkemedel uppsala industri kvalitet säkring frisläppning granskning system lims avvikelse cc capa life science lediga jobb administrativt


we take you further Visa mindre

Tekniskt intresserad Dokumentationsspecialist till Cytiva i Uppsala

Academic Resource söker nu en Dokumentationsspecialist till Cytiva i Uppsala för ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till förlängning. Du har en teknisk bakgrund och är van arbeta i IT-system. Är du kommunikativ och kundfokuserad, van att arbeta med tekniska dokument? Du driver ditt egna projekt och jobbar i en grupp med tre personer där alla arbetar med sitt egna projekt men finns till hands för varandra vid behov. Då kan detta vara någ... Visa mer
Academic Resource söker nu en Dokumentationsspecialist till Cytiva i Uppsala för ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till förlängning. Du har en teknisk bakgrund och är van arbeta i IT-system. Är du kommunikativ och kundfokuserad, van att arbeta med tekniska dokument? Du driver ditt egna projekt och jobbar i en grupp med tre personer där alla arbetar med sitt egna projekt men finns till hands för varandra vid behov. Då kan detta vara något för dig. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna 8 – 16.30


Arbetsuppgifter
• Förberedelse av tekniska dokument som ska användas under tillverkning för att säkerställa produktens kvalitet.
• Granska och godkänna tekniska dokument som t.ex. materialcertifikat från tillverkaren
• Säkerställa med leverantörer att rätt dokumentation levereras
• Överföring av dokumentation till kund genom hela processen
• Presentera produktdokumentation för kunder
• Slutföra kunddokumentation


Kvalifikationer
• Maskiningenjör eller annan teknisk utbildning.
• Van att hantera tekniska dokument.
• Talar och skriver svenska, engelska obehindrat


Meriterande
• Språkkunskaper i tyska, indiska och kinesiska


Om dig
Du behöver vara serviceinriktad och van att kommunicera då du har många kontaktvägar igång samtidigt. Van att arbeta både själv och i grupp. Kundfokuserad och noggrann.
Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cds0521


Observera att vi tar ej emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]academicresource.se


Sökord: dokumentationsspecialist tekniska dokument produkt materialcertifikat maskiningenjör teknisk uppsala konsult IT system Oracle lediga jobb produktion tillverkning life science


we take you further Visa mindre

Tillverkningsingenjör/Produktionsingenjör inom medicinteknik till Uppsala

För kunds räkning söker vi nu en tillverkningsingenjör/produktionsingenjör för support till produktionen samt även vara med att möjliggöra en produktion av nya produkter. Avdelningen är ansvarig att från design till leverans säkerställa att de kan producera produkterna till rätt kostnad och kvalite. Är du tekniskt utbildad och tidigare erfarenhet från en produktion och dessutom van att arbeta självgående? Då kan detta vara något för dig. Tjänsten är på dag... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en tillverkningsingenjör/produktionsingenjör för support till produktionen samt även vara med att möjliggöra en produktion av nya produkter. Avdelningen är ansvarig att från design till leverans säkerställa att de kan producera produkterna till rätt kostnad och kvalite. Är du tekniskt utbildad och tidigare erfarenhet från en produktion och dessutom van att arbeta självgående? Då kan detta vara något för dig. Tjänsten är på dagtid och heltid i deras anläggning i Librobäck Uppsala. Du blir anställd av oss på Academic Resource för uppdrag tom dec 2021 med goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du bl a arbeta med designgranskning, mekanisk och el prototypmontering, kalibrering av all utrustning, produktionsflödesoptimering och avvikelsehantering på artiklar och dokument. I denna roll är du även delaktig i att möjliggöra en produktion av nya produkter.
Erfarenhet och kvalifikationer
Du har en teknisk utbildning eller relevant arbetserfarenhet gärna från en producerande verksamhet inom mekanisk montering, elmontering eller liknande. Erfarenhet av LEAN/5S och Excel, Word och MPS är ett krav. Du behöver vara tekniskt lagd och självgående. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Personlighet
I den här rollen ser vi en person som har ett bra ordningssinne och är driven. Du är strukturerad och har god förmåga att arbeta noggrant och effektivt. Du är glad, positiv och trivs att vara en del i ett team som arbetar mot samma mål.


Om Academic Resource
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Uppsala


Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.
Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cti0521


Observera att vi tar ej emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]
Sökord: tillverkning office word excel kvalitet uppsala konsult tjänst lediga jobb produktion tillverkning ingenjör civilingenjör cyklotroner tekniker el mekanik flöde elektriker teknisk
we take you further Visa mindre

Redovisningsekonom på 50 % till GEMS PET Systems AB i Uppsala

För ett långsiktigt uppdrag på ett år med goda chanser till förlängning söker vi nu en redovisningsekonom på 50 % till GEMS PET i Uppsala. Har du arbetat med liknande arbete tidigare i minst ett år eller mer och är van med bokföring, leverantör, kundreskontra och liknande, dessutom har ett systemintresse och kanske erfarenhet av supportarbete till olika avdelningar på företag inom tillverkning, forskning och utveckling. Du kommer att ingå i en trivsam ekon... Visa mer
För ett långsiktigt uppdrag på ett år med goda chanser till förlängning söker vi nu en redovisningsekonom på 50 % till GEMS PET i Uppsala. Har du arbetat med liknande arbete tidigare i minst ett år eller mer och är van med bokföring, leverantör, kundreskontra och liknande, dessutom har ett systemintresse och kanske erfarenhet av supportarbete till olika avdelningar på företag inom tillverkning, forskning och utveckling.
Du kommer att ingå i en trivsam ekonomigrupp på 3-4 personer. Är du dessutom intresserad av redovisning inom en amerikansk, global koncern och vill arbeta i ett härligt team i Uppsala så är detta en möjlighet för dig!


Om företaget
GEMS PET Systems AB utvecklar och tillverkar acceleratorer (maskiner) med tillhörande kringutrustning för PET, Positron Emissions Tomografi. De används för att märka biomarkörer som kan injiceras till patienter för att övervaka cancertumörer och celler via en PET-scanner. Företaget utför även installations- och underhållsarbeten på levererade system. Företaget ligger i fina lokaler i Uppsala, Husbyborg och har ca 120 anställda.


Arbetsuppgifter
• Leverantörsreskontra
• Kundreskontra
• Löpande bokföring
• Betalningar
• Kontoavstämningar framförallt kassa och bank
• Åldersanalys och bevakning av obetalda fakturor
• Backup till övriga på avdelningen
• Legal redovisning


Din profil
Du har minst 1-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, en högskoleutbildning inom området eller motsvarande.
Du har kunskaper i Office-paketet, framförallt mycket goda kunskaper i Excel. Du bör också ha erfarenhet från ett ekonomisystem exempel Pyramid


Meriterande
Då de bl a har både tillverkning och forskning & utveckling och är supportfunktion till flera olika avdelningar ser vi gärna att du är van att arbeta mot olika delar av ett företag.


Som person
Som person är du driven, ambitiös, strukturerad och trivs med förändrings- och förbättringsarbeten. Du är ansvarstagande, tar initiativ och målinriktad. Då rollen innebär att du har omfattande internationell kontakt krävs det att du är kommunikativ och flexibel och komfortabel med det engelska språket. Vidare är du social och arbetar väl i grupp såväl som självständigt.


Om Academic Resource
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Administration, Ekonomi & Finans, samt Life Science. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Uppsala/Mälardalen.
Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cre0521
Observera att vi tar ej emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]
Sökord: redovisningsekonom ekonomi bokföring redovisning rapportering excel uppsala konsult tjänst lediga jobb tillverkning
we take you further Visa mindre

Tillverkningstekniker med truck- och traverslicens till Uppsala

Ansök    Apr 23    Academic Resource AB    Traversförare
Vi söker en Manufacturing Technician med fokus på orderhantering, packning och plockning av material till ett varierande arbete på ett trivsamt företag i Uppsala med mycket god arbetsmiljö. Nu har du chansen till ett mångsidigt jobb där du kan jobba tillsammans med ett glatt gäng, duktiga mekaniker, testare och logistiker med hög kompetens. Dessutom med produkter som verkligen gör skillnad ex. inom cancerdiagnostik. Du blir anställd av Academic Resource oc... Visa mer
Vi söker en Manufacturing Technician med fokus på orderhantering, packning och plockning av material till ett varierande arbete på ett trivsamt företag i Uppsala med mycket god arbetsmiljö.
Nu har du chansen till ett mångsidigt jobb där du kan jobba tillsammans med ett glatt gäng, duktiga mekaniker, testare och logistiker med hög kompetens. Dessutom med produkter som verkligen gör skillnad ex. inom cancerdiagnostik.
Du blir anställd av Academic Resource och uthyrd som konsult hos vår kund. Ditt uppdrag startar 2021-05-01 och beräknas pågå tom 2021-12-31. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, dagtid. För dig som trivs i rollen och på din nya arbetsplats finns mycket goda chanser till anställning direkt hos kund.


Om rollen
Tjänsten Manufacturing Technician finns inom produktion med fokus på att packa Cyklotroner för leverans till slutkund där leverans av en Cyklotron innebär att flera containrar skall fyllas med material vilket innebär flera veckors arbete och förberedelser. I rollen krävs att du hanterar tungt gods där en leverans kan väga allt mellan 25 och 70 ton. Du kommer att ha ett mångsidigt arbete med varierande uppgifter, allt från mekaniskt arbete till att lasta tungt gods och allt som krävs däremellan för skeppning av leveransen.
Arbetsuppgifterna består av:
• Plocka och packa material för leverans
• Order administration
• Initiera skeppning av material
• Lossa och lasta med truck och travers
• Hantering av tungt gods
• Fylla container med gods och lastsäkra
• Snickeri (lastsäkring)
• Mekaniskt arbete


Kvalifikationer
Tjänsten riktar sig främst till dig som är självgående, har ett tekniskt intresse och erfarenhet från en logistikavdelning. Truck- och travers-licens är ett krav. Du har goda kunskaper i Excel, Word och MPS.


Vem är du?
Du som söker har ett tekniskt intresse, är självgående och tar gärna egna initiativ och eget ansvar för ditt arbete efter en inledande upplärning. Du är noggrann och förstår vikten av god kvalité. Vidare är du glad, positiv och har en lättsam framtoning och är bra på att arbeta tillsammans i ett team.


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cmt0421
Observera att vi tar ej emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]
Sökord: order hantering tillverkning läkemedel packning plock truck travers office word excel lager logistik kvalitet uppsala konsult rekrytering jobb tjänst lediga skeppning produktion administration tillverkning godsmottagning reservdelar cyklotroner


we take you further Visa mindre

Tillverkningstekniker till Logistik teamet för Läkemedelsföretag i Uppsala

Ansök    Apr 23    Academic Resource AB    Ordermottagare
Academic Resource söker två tillverkningstekniker med fokus på packning och orderhantering av reservdelar. Den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer vara att plocka och packa reservdelar och uppgraderingar till cyklotroner. Volymerna är konstant ökande i takt med att fler Cyklotroner levereras ut. Logistik Teamet består av Godsmottagning, Lagerhantering, Reservdelshantering, Uppgraderingar och hantering av skeppningar. Teamet består i dag av 6 medarbetare oc... Visa mer
Academic Resource söker två tillverkningstekniker med fokus på packning och orderhantering av reservdelar. Den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer vara att plocka och packa reservdelar och uppgraderingar till cyklotroner. Volymerna är konstant ökande i takt med att fler Cyklotroner levereras ut. Logistik Teamet består av Godsmottagning, Lagerhantering, Reservdelshantering, Uppgraderingar och hantering av skeppningar. Teamet består i dag av 6 medarbetare och nu söker de förstärkning! Teamet är självgående och tar många egna initiativ i vardagen. Tjänsterna är konsultuppdrag med start 1 maj och kommer att pågå till december 2021 med god möjlighet till förlängning.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
• Plocka material mot tillverkningsorder
• Packa material enligt instruktion
• Order administration
• Initiera skeppning av material
• Inleverans av material till lager
Kompetenser och erfarenhet:
• Arbetat inom producerande verksamhet i minst 3 år
• Tekniskt och praktiskt lagd
• Erfarenhet av skeppning och logistik
• Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Truck licens
• Goda kunskaper i Officepaketet (Word och Excel)
• Kunskaper i MPS (Pyramid)
Som person
Vi söker dig som är van att ta egna initiativ och eget ansvar. Du är glad, positiv och lättsam. Som person är du självgående, har ett driv att lösa problem längst vägen samt har ett ordningssinne och är noggrann för att kunna leverera med rätt kvalitet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för denna roll krävs det någon som är noggrann då kvalitét och leverans i tid är av stor vikt.
Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Ctt0421
Observera att vi tar ej emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]
Sökord: order hantering tillverkning läkemedel packning plock truck office word excel lager logistik kvalitet uppsala konsult rekrytering jobb tjänst lediga skeppning produktion administration tillverkning godsmottagning reservdelar cyklotroner tekniker
we take you further Visa mindre

Elektromekaniker till Life Science bolag i Uppsala

Ansök    Apr 26    Academic Resource AB    Elektromekaniker
Har du erfarenhet av praktisk mekanisk montering från en industri, van att läsa elektriska och mekaniska scheman? Har du ett tekniskt intresse och vill jobba med en intressant produkt inom life science branschen och är en lagspelare som vill ha ett meningsfullt arbete på ett trivsamt företag. Dessutom arbeta med produkter som verkligen gör skillnad ex. inom cancerdiagnostik. Då kan denna roll var något för dig. Du anställs av Academic Resource med start 1 ... Visa mer
Har du erfarenhet av praktisk mekanisk montering från en industri, van att läsa elektriska och mekaniska scheman? Har du ett tekniskt intresse och vill jobba med en intressant produkt inom life science branschen och är en lagspelare som vill ha ett meningsfullt arbete på ett trivsamt företag. Dessutom arbeta med produkter som verkligen gör skillnad ex. inom cancerdiagnostik. Då kan denna roll var något för dig. Du anställs av Academic Resource med start 1 juli tom årsskiftet med goda möjligheter till en ev förlängning. Tjänsten är heltid och är på dagtid.


Arbetsuppgifter
• Montering och test av undersystemen till Cyclotroner
• Test av produkterna
• Felsökning
• Stödja andra avdelningar inom din kompetens
• Se till att produkterna följer produktionsplanen och uppfyller rätt kvalite


Krav
• Teknisk utbildning, alternativt erfarenhet inom liknande
• Erfarenhet av praktiskt mekanisk montering med hög precision
• Läsa elektriska och mekaniska scheman.
• Arbetat med felsökning
• Excel och word
• MPS system
• Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande
Grundläggande kunskap om kvalitetssystem och avvikelserapportering. Kunskap om produktförbättring.


Vem är du?
Du som söker har ett tekniskt intresse, är initiativtagande, noggrann och förstår vikten av god kvalité. Vidare är du glad, positiv och har en lättsam framtoning och är bra på att arbeta tillsammans i ett team.


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cem0521


Observera att vi tar ej emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]


Sökord: elektromekanik elektrisk mekaniker tekniker tillverkning läkemedel packning office word excel lager logistik kvalitet uppsala konsult jobb tjänst lediga produktion tillverkning godsmottagning reservdelar cyklotroner


we take you further Visa mindre

Ledigt jobb som Administratör till vår kund inom Life Science

Här är rollen för dig som vill arbeta med administration i en stor organisation. Är du dessutom serviceminded, trivs att jobba i en miljö med högt tempo och samtidigt vill öka ditt kontaktnätverk? Då kommer du att trivas i din nya roll som Administratör. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå i minst 1 år med mycket goda chanser till anställning. Verksamheten hos vår kund som är ett globalt Life Science bolag i Uppsala och deras Chemical Production (C... Visa mer
Här är rollen för dig som vill arbeta med administration i en stor organisation. Är du dessutom serviceminded, trivs att jobba i en miljö med högt tempo och samtidigt vill öka ditt kontaktnätverk? Då kommer du att trivas i din nya roll som Administratör. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå i minst 1 år med mycket goda chanser till anställning.
Verksamheten hos vår kund som är ett globalt Life Science bolag i Uppsala och deras Chemical Production (CPU) är i en expansiv fas och därför ökar även behovet av kompetens. Ett sätt att tillgodose kompetensbehoven är att anlita externa konsulter och nu kan du vara en av dem.
Antalet konsulter Inom CPU växer stadigt och den befintliga organisationen ser nu ett behov av en ytterligare resurs för att administrera konsulterna och för att effektivisera den interna processen för konsulthantering. Att analysera, medverka och genomföra processeffektivisering av konsulthanteringen är en mycket viktig del i uppdraget.
Du kommer att komma i kontakt med ett stort team som spänner över hela avdelningen och du ingår i ett team med fyra administratörer som är placerade som administrativt stöd till olika funktioner. Ditt fokus är att administrera de konsulter som arbetar inom CPU:s avdelningar samt agera stöd till chefer inom CPU som har behov av konsultstöd. Du rapporterar till chef för avdelningen Technical support.

Arbetsuppgifter
Din tid under uppdraget kommer till större del, ca 70% vara uppdelat på konsultadministration där du:
- I samarbete med beställande chef upprättar VMO eller beskrivning av uppdrag som underlag till leverantör av konsulttjänster
- Orderläggning och godsmottagning i iProcurement
- Fakturahantering i Basware
- Beställa behövd IT-utrustning och systemaccesser
- Beställa arbetskläder och skor


Du kommer till 20 % att arbeta med förbättringsarbete där du utvärderar, medverkar och driver i förbättringar av den befintliga konsulthanteringsprocessen. Övrig tid ger du administrativt stöd till teamet.


Kvalifikationer
Du som söker har lägst gymnasiekompetens. Du har god datorvana och kan snabbt sätta dig in och obehindrat arbeta i olika IT-system med goda förkunskaper i Officepaketet. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska och behärskar det flytande i tal och skrift.
Du är serviceminded och har lätt för att samarbeta med andra människor. Då stor vikt kommer att sättas på förbättringsarbete ska du även tycka om att utmana och ifrågasätta befintliga arbetssätt och vara med och genomföra förbättringar av dessa. Vi ser gärna att du trivs och tycker om att arbeta i en miljö där det är högt tempo.


Om oss
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.
Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cua0421
Observera att vi tar ej tar emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]


Sökord: administration life science mötesprotokoll officepaket ms office administrering administratör administrativ assistent svenska engelska order godsmottagning faktura Visa mindre

Business Analyst till R&D avdelning hos vår kund i Uppsala

Ansök    Mar 26    Academic Resource AB    Finansanalytiker
Brinner du för att analysera siffror och data? Vill du utvecklas i en ny roll på en avdelning med mångårig och bred erfarenhet? R&D PMO (Project Management Office) ansvarar för att driva den övergripande portföljen av projekt inom R&D som är ett globalt team med drygt 30 anställda. Förutom att driva projekten ansvarar PMO för ett antal processer och verktyg. Inom avdelningen finns Projektledare, Portföljägare samt ett team som jobbar med projektadministra... Visa mer
Brinner du för att analysera siffror och data? Vill du utvecklas i en ny roll på en avdelning med mångårig och bred erfarenhet?
R&D PMO (Project Management Office) ansvarar för att driva den övergripande portföljen av projekt inom R&D som är ett globalt team med drygt 30 anställda. Förutom att driva projekten ansvarar PMO för ett antal processer och verktyg. Inom avdelningen finns Projektledare, Portföljägare samt ett team som jobbar med projektadministration, där samtliga parter jobbar i nära synergi med avdelningens finanspartners.
Teamet består av många olika roller och är ett erfaret team där många personer har arbetat inom sina roller i många år och med en bred erfarenhet. Du kommer att arbeta nära en operativ chef som arbetar nära sitt team men som ger dig som konsult fria tyglar att styra ditt arbete. Då det finns många olika roller och frågeställningar inom teamet är det viktigt att du som konsult tar eget ansvar utan att din chef aktivt behöver driva på. I den här rollen läggs stor vikt vid din noggrannhet och att du levererar rätt underlag till diskussioner och beslut som ska fattas för avdelningens bästa.
Du blir anställd av oss på Academic Resource och arbetar som konsult hos vår kund som är ett av de större Life Science bolagen i Uppsala. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå minst tom 2020-12-31. För rätt profil finns mycket goda chanser till direktanställning hos vår kund.


Arbetsuppgifter och dina ansvarsområden:
Du ansvarar för att spåra och analysera utfall från Forskning och utveckling – FoU portföljer och avdelningar samt jämföra utfallet gentemot ställda prognoser och forecasts.
Du följer även kontinuerligt upp avdelningens uppskattningar och budget med avdelningsdirektörer.
Du stödjer projektledare och Project Management Office genom djupgående analys av projekten. Vidare spårar du, analyserar och gör justeringar vid behov av timpriser.
Du genomför inledande granskningar av data och föreslår slutsatser och åtgärder för förbättring och en fortsatt stabil och stärkt ekonomisk verksamhet.
Du arbetar kontinuerligt med förbättringar kring Capex processen och spårar och analyserar utfall av verkliga värden gentemot ställda prognoser. Du utvecklar även tydlighet genom kontinuerligt förbättringsarbete av Capex processen.
Du initierar och driver processer för sammanställning av data och presentationer. Beräkning och analys av KPI: er. Analys av intäkter och kostnader med hjälp av NPI instrumentpaneler. Granskar konsekvenser av data i PPM.
Du använder och utvecklar standardrapporter ex. LTR, Open PO- rapporter.


Kvalifikationer
Du som söker har en grundläggande finansiell utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet kring att sammanställa och analysera data. Vidare har du tidigare erfarenhet av sammanställning och analys av finansiella siffor och är en mycket god administratör. I den här rollen krävs mycket god kompetens från Officepaketet med vikt på Excel inklusive att arbeta med pivot tabeller.
Du är van att jobba med IT system och har erfarenhet av hantering av finansiella data. Du är kommunikativ och har mycket goda språkkunskaper där du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Vem är du?
Du är driven, självgående och har tack vare din analytiska förmåga lätt att visualisera och snabbt sätta dig in i olika frågeställningar, finansiella siffror och processer. Du är ansvarstagande och noggrann i dina sammanställningar och analyser. Du är inte främmande för att sätta upp nya processer som genererar förbättringar.


Om Academic Resource
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.
Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Crd0421
Observera att vi tar ej tar emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]
Sökord: business analyst r d life science data analyst uppsala finansiella projekt administratör Capex Kpi Ms office excel word
we take you further Visa mindre

Are you our next Financial brightening star?

Ansök    Apr 16    Academic Resource AB    Redovisningschef
We are looking for a Senior Accounting Manager with the title Financial Operations Leader for our next financial assignment starting in March 2021. This is a long-term full-time assignment with flexibility regarding working hours during quarter and year end. Our clients headquarters are based in Sweden, but you will be working from home with a young and energetic global team in a very nice and cooperative atmosphere with colleagues based in UK, Sweden and ... Visa mer
We are looking for a Senior Accounting Manager with the title Financial Operations Leader for our next financial assignment starting in March 2021. This is a long-term full-time assignment with flexibility regarding working hours during quarter and year end. Our clients headquarters are based in Sweden, but you will be working from home with a young and energetic global team in a very nice and cooperative atmosphere with colleagues based in UK, Sweden and in Spain. Direct manager will be a new person in the team, starting in March but in general your new team is very open, flexible, and friendly. The Team delivers financial forecasts of quarter end results for the whole Europe. This position is responsible for that information for Services Contracts in Sweden.


Role summary
Ensure Europe FOL Team delivers on time and accurate consolidated financial and operational reports, performance overviews (not limited to responsibilities’ list), with strong focus on excellent forecasting and pacing. Make sure operational plan for wind contracts and projects in the organization’s installed base meets the financial goals of Renewables Digital Services by acting as the primary interface between Finance, Commercial and Services Operations teams. Manage successful and highly effective FOL team for Europe.


Challenges in your new role
The role and its success depend on information captured from Service managers and Customer service leaders. It requires a lot of data analysis and review of incoming invoices and issued purchase orders as well as reported hours and materials used.
The goal is to deliver the most reliable and realistic estimate of the results for Sweden, make sure Service Director knows the details of financials and the team is well informed.


Your responsibilities
As the Financial Operations Leader, you will:
• Develop & manage the financial plan for each contract or project in your service area or stream, for the entire commercial lifecycle, that complies with our clients controllership policy.
• Identify financial risks and opportunities to manage operational uncertainty that achieves the financial plan.
• Own CMR analysis - Track portfolio performance against the Operations and as sold contracts.
• Train and coordinate with the Site Leaders to drive common processes and practices globally.
• Understand and translate contract or project terms & conditions related to variable revenue (liquidated damages and bonuses) into financial parameters that impact the financial plan. Develop action plans to optimize variable revenue performance.
• Build and execute cost plans that maximize margin generation for Digital Services. Deploy the financial elements of productivity programs as they are released by the Productivity Team, and ensure the financial benefit is measurable in the financial plan.
• Establish an operating rhythm with your service area or stream that aligns to the regional operating rhythm and financial reporting schedule. Ensure regional KPIs flow down consistently to the contract or project level.
• Estimate contract or project financial performance with a high level of accuracy.
• Manage and control the contract or project financial template to ensure best practices and continuous improvements are deployed consistently across the region.
• Drive compliance and accountability for the execution of all financial transactions, including the ERP lifecycle, to ensure financial accuracy and transparency.
• Act as the financial partner and subject matter expert to your Services and Commercial counterparts to deliver on business goals and collect bottoms-up feedback for continuous improvement.


Requirements
You have a master’s degree in Finance, Accounting or equivalent with proven experience in finance management, people management and sound knowledge of accounting fundamentals and auditing experience. You have excellent language skills in English both spoken and written, and it is a plus if you know Swedish. You have proficiency in finance data presentation, and you are compliance oriented


Personal skills
To succeed in your role, you must be an open, energetic person with Financial/Accounting background, strong analytical and interpersonal skills and have strong communication skills. Furthermore, you are confident in your role as a leader and have strong leadership skills.
Application
Selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application therefore we recommend that you apply as soon as possible. Click below and fill in your contact details, mark your application with reference number Cfl0421


Contact
[email protected]
[email protected]


Sökord: Accounting Manager financial forecast finance management people economy Leader Visa mindre

Ledigt jobb som Laboratoriespecialist till attraktivt bolag i Uppsala

Just nu söker vi en Laboratoriespecialist till avdelningen Quality Control hos vår kund som är ett attraktivt och välkänt Life Science bolag i Uppsala. Detta är ett konsultuppdrag med start 2021-04-05 som förväntas pågå tom. 2022-01-15 med goda chanser till förlängning alt. anställning direkt hos vår kund. Arbetstiden är förlagt vardagar, dagtid mellan 08:00 till 16:25. Vill du arbeta på en stor produktions site i en stimulerande arbetsmiljö, är du självgå... Visa mer
Just nu söker vi en Laboratoriespecialist till avdelningen Quality Control hos vår kund som är ett attraktivt och välkänt Life Science bolag i Uppsala. Detta är ett konsultuppdrag med start 2021-04-05 som förväntas pågå tom. 2022-01-15 med goda chanser till förlängning alt. anställning direkt hos vår kund. Arbetstiden är förlagt vardagar, dagtid mellan 08:00 till 16:25.
Vill du arbeta på en stor produktions site i en stimulerande arbetsmiljö, är du självgående och van att ta ansvar för din dagsplanering? Trivs du dessutom med att arbeta i förändring och driva förändringsarbete? Då är det här rätt jobb för dig!
Om rollen
Avdelningen Quality Control arbetar med att analysera och kvalitetskontrollera produktionen inom Chemical Production. I rollen som laboratoriespecialist arbetar du främst med att kvalitetskontrollera produkter enligt gällande instruktioner och rutiner samt bedöma om analysstatus.


Dina arbetsuppgifter
• Avrapportera, kontrollgranska och utföra analysacceptans på produkter och uppdragsanalyser.
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser.
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument.
• Uppdatera och godkänna arbetsinstruktioner (kontrollmetoder, standardmetoder och kalibreringsmetoder).


Krav på kvalifikationer
Vi söker dig som har minst en avslutat gymnasial utbildning inom kemi/naturvetenskap och har praktisk erfarenhet av att arbeta i kemilabb. Vidare har du god erfarenhet av arbete i Windows och med Officepaketet. Du förstår och gör dig förstådd på svenska i tal och skrift.
Meriterande kvalifikationer
• Examinerad från universitet inom kemi, analytisk kemi eller biokemi och har praktisk erfarenhet av laborativt arbete på ett QC-kemilabb
• Praktisk och teoretisk erfarenhet av kromatografi & titrering.
• Erfarenhet av CAPA processen och arbeta enligt GMP
• Har arbetat med program som Veeva, Oracle, Magic, Infor EAM, Unicorn och/eller LabX
• Flytande svenska och engelska


Vem är du?
Du som söker är noggrann och strukturerad. Du är flexibel då du arbetar i en ständig föränderlig miljö och du är van att arbeta i förändring och driva förändringsarbete. Du är bra på att samarbeta, positiv och uppmuntrar och inspirerar andra. Vi ser även gärna att du är stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter samtidigt.


Om oss
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.
Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Clsp0321


Observera att vi tar ej tar emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]
Sökord: gmp labb laboratorieingenjör bma biomedicinsk analytiker life science stockholm läkemedel industry industri mikrobiologi analyser molekylärbiologi universitetsutbildning högskola jobb tjänst instrument gmp qc quality control kvalitetsarbete avvikelse biologi


we take you further Visa mindre

Ledigt jobb som Administrativ assistent till Life Science bolag i Uppsala

Vi söker för kunds räkning som är ett attraktivt och välrenommerad Life Science bolag i Uppsala en Administrativ assistent då nuvarande assistent går i pension till sommaren. Du blir anställd på Academic Resource som konsult med uppdrag hos vår kund. Uppdraget startar 2021-04-01 och beräknas pågå i minst 1 år. För rätt person finns mycket goda chanser till anställning direkt hos vår kund. Ta nu chansen att arbeta i en spännande och dynamisk avdelning med a... Visa mer
Vi söker för kunds räkning som är ett attraktivt och välrenommerad Life Science bolag i Uppsala en Administrativ assistent då nuvarande assistent går i pension till sommaren. Du blir anställd på Academic Resource som konsult med uppdrag hos vår kund. Uppdraget startar 2021-04-01 och beräknas pågå i minst 1 år. För rätt person finns mycket goda chanser till anställning direkt hos vår kund. Ta nu chansen att arbeta i en spännande och dynamisk avdelning med ambitiösa kollegor från olika bakgrunder som tillsammans skapar en trevlig arbetsmiljö, samverkar i synergi för en god atmosfär och brinner för det de gör.


Om rollen
Avdelningen består idag av ca 100 medarbetare som jobbar med forskning och utveckling. Vår kunds medarbetare är kemister som ansvarar för att ta fram nya produkter som används av läkemedelsindustrin för att tillverka bioläkemedel, tex vacciner och antikroppar.
Avdelningens personal är uppdelade på 6 sektioner där varje grupp leds av en sektionschef och majoriteten av personalen arbetar på labb. Produkter tas fram i projekt som drivs av en projektledare och med personal från olika sektioner och funktioner. Alla är lokaliserade på siten i Uppsala men arbetar globalt med kunder och andra samarbetsparter runt om i världen.
Rollen går ut på att stötta både avdelningens medarbetare, sektionschefer och avdelningschef med administrativa uppgifter. Du rapporterar till avdelningschefen och sitter med i ledningsgruppen.


Exempel på administrativa uppgifter
• Skriva inköpsordrar för konsultintag samt godsmotta på månadsbasis. Förlänga konsultuppdrag enligt önskemål
• Hantera avdelningens Capex-inköp (större investeringar), hålla Capex filen uppdaterad, göra beställningar, godsmotta. Vara kontaktperson mot finans
• Stötta sektionscheferna med lokalfrågor, introduktion av ny personal
• Ansvara för mailutskick av information till avdelningen och R&D
• Vara super-user på olika datasystem och workflows
• Vara med att testa och ge feedback på nya workflows/IT-system
• Boka resor och hjälpa till med reseräkningar
• Fakturahantering


Kvalifikationer
Du som söker har minst en 3 årig gymnasial utbildning. Du har erfarenhet av administrativt arbete från större och komplexa organisationer och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel och har lätt att ta till dig nya IT system. Meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning gärna inom ekonomi.


Vem är du?
Som person är du noggrann och strukturerad. Du är serviceminded och kvalitetsinriktad samtidigt som du arbetar effektivt samt klarar av att hantera många uppgifter parallellt. Du arbetar lika bra självgående för egen motor som tillsammans med andra.


Om oss
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.
Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Caa0321
Observera att vi tar ej tar emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]


Sökord: administration life science inköp godsmota Capex fakturahantering officepaket excel assistent ms office administrering administratör administrativ assistent svenska engelska


we take you further Visa mindre

Laboratorietekniker/Laboratoriespecialist till QC hos vår kund i Uppsala

Du blir anställd av Academic Resource och uthyrd som konsult till vår kund som är ett välkänt Life Science bolag. Uppdraget beräknas starta april 2021 och förväntas pågå i 6 månader. Arbetstiden är förlagt vardagar, dagtid mellan 08:00 och 16:25. Uppdraget går ut på att arbeta på QC avdelningen med rutinmässiga analyser och kvalitetskontroller av produktionen. Vill du arbeta med rutinuppgifter i en mindre grupp på en stor avdelning tillsammans med välkomna... Visa mer
Du blir anställd av Academic Resource och uthyrd som konsult till vår kund som är ett välkänt Life Science bolag. Uppdraget beräknas starta april 2021 och förväntas pågå i 6 månader. Arbetstiden är förlagt vardagar, dagtid mellan 08:00 och 16:25. Uppdraget går ut på att arbeta på QC avdelningen med rutinmässiga analyser och kvalitetskontroller av produktionen. Vill du arbeta med rutinuppgifter i en mindre grupp på en stor avdelning tillsammans med välkomnande, sammansvetsade kollegor som trivs att jobba tillsammans? Är du självgående och van att ta ansvar för din dagsplanering? Då kan det här vara helt rätt för dig!
Om rollen
I rollen som laboratoriespecialist arbetar du främst med att kvalitetskontrollera produkter enligt gällande instruktioner och rutiner samt bedöma analysstatus med både lättare och mer avancerad teknik. Du ansvarar för din egen analys från start till slut.
Detta innefattar:
• Utföra analyser enligt fastställda metoder samt gällande instruktioner
• Avrapportera, kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument
Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen inom kemi eller annan relevant arbetslivserfarenhet från kemi. Vidare har du god erfarenhet av arbete i Windows och med Officepaketet, främst Excel och Word. Du förstår och gör dig förstådd på svenska i tal och skrift. Meriterande om du har erfarenhet av arbete i labb och från ISO 9001 alternativt GMP.


Vem är du?
Du som söker är noggrann och strukturerad. Du är flexibel då du arbetar i en ständig föränderlig miljö. Du är bra på att samarbeta, positiv och uppmuntrar och inspirerar andra. Vi ser även gärna att du är stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter samtidigt.


Om oss
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.


Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.
Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Clt0321


Observera att vi tar ej emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]


Sökord: gmp labb laboratorieingenjör bma biomedicinsk analytiker life science uppsala läkemedel industry industri mikrobiologi analyser molekylärbiologi universitetsutbildning högskola jobb tjänst instrument qc quality control kvalitetsarbete excel word


we take you further Visa mindre

Laboratoriespecialist för QC sökes till Life Science bolag i Uppsala

Vi på Academic Resource söker nu en Laboratoriespecialist för ett uppdrag på ca sex månader med start i april med chans till förlängning. Uppdraget går ut på att arbeta med analyser och kvalitetskontroller på QC Mikrobiologi avdelningen till detta globala Life Science bolag i Uppsala. Är du en biomedicinsk analytiker med mikrobiologisk inriktning eller har du annan relevant högskoleutbildning? Vill du ingå i ett sammansvetsat gäng som gillar arbeta tillsam... Visa mer
Vi på Academic Resource söker nu en Laboratoriespecialist för ett uppdrag på ca sex månader med start i april med chans till förlängning. Uppdraget går ut på att arbeta med analyser och kvalitetskontroller på QC Mikrobiologi avdelningen till detta globala Life Science bolag i Uppsala. Är du en biomedicinsk analytiker med mikrobiologisk inriktning eller har du annan relevant högskoleutbildning? Vill du ingå i ett sammansvetsat gäng som gillar arbeta tillsammans, är positiv och noggrann så sök denna tjänst!
Om rollen
I rollen som laboratoriespecialist arbetar du främst med att kvalitetskontrollera produkter enligt gällande instruktioner och rutiner samt bedöma analysstatus, detta innefattar:
• Utföra analyser enligt gällande instruktioner (filtrering och ingjutning av prover, samt endotoxinanalyser)
• Avrapportera, kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument
Det dagliga arbetet är att utföra analyser enligt fastställda metoder med både lättare och mer avancerad teknik. Alla är ansvariga för sin egen analys från start till slut. Oavsett vilken roll du har i gruppen bör du drivas av att göra världen till en bättre plats genom vetskap och medicin.
Kvalifikationer
• högskoleingenjör eller biomedicinsk analytiker, med mikrobiologisk inriktning eller liknande
• Svenska och engelska i både tal och skrift
• Datorvana MS office
Meriterande är tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet, gärna inom mikrobiologi. Har du arbetat med Lean är det ett stort plus.
Om Academic Resource
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.
Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.
Är du den vi söker?
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cls0321


Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]
Sökord: gmp labb laboratorieingenjör bma biomedicinsk analytiker life science stockholm läkemedel industry industri mikrobiologi analyser molekylärbiologi universitetsutbildning högskola jobb tjänst instrument gmp qc quality control kvalitetsarbete avvikelse biologi
we take you further Visa mindre

Ledigt uppdrag som Administratör till läkemedelsbolag i Uppsala

Är du en van administratör och trivs med administrativt arbete? Just nu söker vi på Academic Resource AB en administratör för uppdrag med beräknad start omgående hos vår globala Life Science kund i Uppsala tom 2021-06-30. Du kommer att arbeta med ett härligt gäng kollegor som arbetar i högt tempo med uppgifter som gör stor skillnad för världen. Ex. pågående projekt med anledning av att säkerställa att läkemedelsbolag ska kunna ta fram Covid vaccin. Avdelni... Visa mer
Är du en van administratör och trivs med administrativt arbete? Just nu söker vi på Academic Resource AB en administratör för uppdrag med beräknad start omgående hos vår globala Life Science kund i Uppsala tom 2021-06-30.
Du kommer att arbeta med ett härligt gäng kollegor som arbetar i högt tempo med uppgifter som gör stor skillnad för världen. Ex. pågående projekt med anledning av att säkerställa att läkemedelsbolag ska kunna ta fram Covid vaccin.
Avdelningen driver även en mängd investeringsprojekt på site Uppsala och är också ansvarig för projektledningshandboken och metodiken för investeringsprojekt. Just nu finns ett behov att stötta projektledarna administrativt och där är din kompetens och erfarenhet efterlängtad!


Arbetsuppgifter
Dina uppgifter är att stötta projektledarna med administrativ hjälp tex:
• Begära passerkort till konsulter/entreprenörer etc.
• Kalla till möten, följa upp från möten och skriva mötesprotokoll
• Beställa datorer etc. åt konsulter
Kvalifikationer
Du är en van administratör och har vana att arbeta i IT-system. Du har goda kunskaper i Officepaketet
Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift. Som person är du serviceminded och driftig. Du tycker om att ha varierande arbetsuppgifter och arbeta under högt tempo.


Om oss
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.
Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Ca0321
Observera att vi tar ej tar emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]
Sökord: administration life science mötesprotokoll officepaket ms office administrering administratör administrativ assistent svenska engelska Visa mindre

Tekniska skribenter sökes för uppdrag till ett globalt Life Science bolag

Vi söker flera tekniska skribenter för ett långsiktigt uppdrag till ett globalt Life Science bolag i Uppsala. I detta re-brandingprojekt som är i slutfas behövs flera som kan vara med att utföra dokumentationen som nu kvarstår. Du anställs omgående och uppdraget beräknas fortgå till årsskiftet. Du kommer jobba i ett team och utbildning får du på plats. Om rollen Som teknisk skribent kommer du att skriva in deras manualer och instruktioner innan de går över... Visa mer
Vi söker flera tekniska skribenter för ett långsiktigt uppdrag till ett globalt Life Science bolag i Uppsala. I detta re-brandingprojekt som är i slutfas behövs flera som kan vara med att utföra dokumentationen som nu kvarstår. Du anställs omgående och uppdraget beräknas fortgå till årsskiftet. Du kommer jobba i ett team och utbildning får du på plats.
Om rollen
Som teknisk skribent kommer du att skriva in deras manualer och instruktioner innan de går över till en ny programvara som används för att skapa kvalifikationsdokumentation, Även uppdatering av frågor som används i den nya programvaran. Alla uppgifter är administrativa och de arbetar i Ms Word.


Vem är du?
Du är erfaren MS Office och framför allt i MS Word och mycket goda kunskaper i engelska. Har en fullbordad gymnasial utbildning. Är strukturerad, positiv och redo att få mera erfarenhet av teknisk dokumentation. Meriterande är om du har någon högskoleutbildning eller erfarenhet från biopharmaindustri.


Om Academic Resource
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.
Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cts0321
Observera att vi tar ej tar emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]
Sökord: Life Science teknik teknisk skribent writer databas administratör produktionsingenjör bioteknik medicinsk tekniker medicintekniker operatör kemiteknik reningsverk bioteknologi produktion gymnasieutbildning ingenjör civilingenjör lediga jobb uppsala produktion word Visa mindre

Laboratorieingenjörer sökes till kund inom läkemedelsbranschen i Uppsala

Laboratorieingenjörer sökes till kund inom läkemedelsbranschen i Uppsala Academic Resource söker Laboratorieingenjörer för kunds räkning inom läkemedelsbranschen i Uppsala! Vi söker dig som vill arbeta som Laboratorieingenjör och arbeta med biokemiska analyser, främst HPLC och GC, i laboratoriemiljö. Som Laboratorieingenjör utför du självständigt analyser med hjälp av olika analystekniker, främst HPLC och GC, samt ansvarar för att analysen uppfyller GMP- o... Visa mer
Laboratorieingenjörer sökes till kund inom läkemedelsbranschen i Uppsala
Academic Resource söker Laboratorieingenjörer för kunds räkning inom läkemedelsbranschen i Uppsala! Vi söker dig som vill arbeta som Laboratorieingenjör och arbeta med biokemiska analyser, främst HPLC och GC, i laboratoriemiljö. Som Laboratorieingenjör utför du självständigt analyser med hjälp av olika analystekniker, främst HPLC och GC, samt ansvarar för att analysen uppfyller GMP- och myndighetskrav.


Arbetsuppgifter
• Utföra kemiska och biokemiska analyser, samt utfärda tillhörande dokumentation
• Kontrollera produktionsprocessens kvalitet och leverera provsvar med kort ledtid
• Kontrollera att färdiga läkemedel uppfyller de kvalitets- och aktivitetskrav som krävs för frisläppning till marknad
• Granska analyser
• Kontrollera att instrument och analysmetoder är fungerande och uppdaterade


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av laborativt arbete, antingen från utbildning eller genom tidigare anställningar. Din utbildning får gärna vara med kemisk eller biokemisk inriktning. Vi söker dig som har god pippetteringsvana. Har du erfarenhet av analysmetoderna HPLC och GC är det meriterande, liksom erfarenhet av arbete enligt GMP. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.


Som person är du driven och självständig, du vågar ta egna beslut och trivs med att själv planera och utföra ditt arbete. Arbetet kräver också att du är noggrann, flexibel samt serviceinriktad och kan arbeta efter utsatta tidsmål.


Om Academic Resource
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen.


Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Är du den vi söker?


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Suli0121


Frågor besvaras via mail av:
Jenny Thonberg
[email protected]
Sökord: laboratorieingenjör labb lab qc quality control analyser gmp kvalitet kontroll produktion laboratorie biokemi kemi hplc gc pippettering kemi läkemedel industri produktion process bca elisa sepktrofotometri frisläppning lediga jobb Uppsala


we take you further Visa mindre

Miljöintresserad Produktionsingenjör till Life Science bolag i Uppsala

Academic Resource söker nu en Produktionsingenjör till sektionen för miljö och reningsverk på ett Life Science bolag i Uppsala. Vi söker dig som är utbildad mot tex bioteknik, miljöteknik eller kemiteknik. Är du strukturerad och en problemlösare som vill jobba med miljöfrågor alternativt har erfarenhet från reningsverk så kan detta var något för dig. Det är ett konsultuppdrag som sträcker sig till årets slut men med stor chans till förlängning. Om rollen D... Visa mer
Academic Resource söker nu en Produktionsingenjör till sektionen för miljö och reningsverk på ett Life Science bolag i Uppsala. Vi söker dig som är utbildad mot tex bioteknik, miljöteknik eller kemiteknik. Är du strukturerad och en problemlösare som vill jobba med miljöfrågor alternativt har erfarenhet från reningsverk så kan detta var något för dig. Det är ett konsultuppdrag som sträcker sig till årets slut men med stor chans till förlängning.
Om rollen
Du ingår i ett team av ingenjörer och drifttekniker på åtta personer. Sektionen ansvarar för sitens luftemissioner, fabriksavloppsvattnet och frågor gällande renvattnet i produktionen. De utför mätningar av luft och vattenemissioner, säkerställer efterlevnad av krav på utsläppen, samt kartlägger vattenströmmar för att minska miljöpåverkan från renvattnet. Fabriksavloppsvattnet renas med olika förbehandlingar och en biologisk rening. Luftemissioner från siten mäts kontinuerligt och renas med kolfilter, skrubbar och kondensorer. I o m ett nytt verksamhetstillstånd och ny miljödom kommer nya projekt att starta och flera reningsanläggningar projekteras och tas i bruk under kommande år.
Arbetsuppgifter
• Leda och dokumentera riskanalyser
• Samarbeta tätt med sektionens övriga ingenjörer och drifttekniker.
• Kartlägga, identifiera, och vidta interna åtgärder för att minska luftutsläppen från site, minska utsläppen från reningsverket och minska vattenförbrukningen.
• Understödja operativ personal med drift, felsökning och metodförbättringar
• Sammanställa resultat, följa upp och utvärdera driften, samt utreda avvikande analysresultat.
• Initiera och driva åtgärder för ständiga förbättringar.
• Delta i och driva olika projekt.
• Utfärda och revidera dokumentation.
• Arbeta i olika webbaserade verktyg för underhåll, dokumenthantering och processuppföljning.
• Samarbeta med övriga produktionen, forskningen och miljöavdelningen i utsläpps- och miljöfrågor.


Erfarenhet och kvalifikationer
Du har relevant högskole-/universitetsutbildning med inriktning bioteknik, miljöteknik, kemiteknik eller motsvarande. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat med miljöfrågor tidigare och även erfarenhet från reningsverk är en merit. Är du dessutom en initiativrik och en beslutsfattare som samtidigt arbetar strukturerat i både grupp och enskilt är du som gjord för denna roll!


Om Academic Resource
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.
Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Är du den vi söker?
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cpi0321
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
Sökord: Life Science produktionsingenjör miljöteknik miljö teknisk vattenemissioner luftemissioner bioteknik kemiteknik reningsverk bioteknologi produktion ingenjör civilingenjör riskanalys lediga jobb uppsala produktion
we take you further Visa mindre

Laboratorietekniker för kunds räkning i Uppsala

Academic Resource söker nu Laboratorietekniker till produktion. I rollen som Laboratorietekniker kommer du att utföra rutinarbete på labb. Vidare kommer du att arbeta med förberedning och avslutning av produktion, producera buffertar och lösningar samt se till att förbrukningsvaror på lagret inte tar slut. Arbetsuppgifter •Genomföra produktionsrelaterade arbetsuppgifter och analyser enligt gällande instruktioner •Dokumentera resultat enligt gällande inst... Visa mer
Academic Resource söker nu Laboratorietekniker till produktion. I rollen som Laboratorietekniker kommer du att utföra rutinarbete på labb. Vidare kommer du att arbeta med förberedning och avslutning av produktion, producera buffertar och lösningar samt se till att förbrukningsvaror på lagret inte tar slut.


Arbetsuppgifter
•Genomföra produktionsrelaterade arbetsuppgifter och analyser enligt gällande instruktioner
•Dokumentera resultat enligt gällande instruktioner
•Tillverkning av buffertar, agar-plattor och medium
•Hantera intermediat och råvaror
•Disk
•Autoklavering
•Utföra enklare underhåll och drift av laboratorieutrustning
•Aktivt delta i arbetet med förbättring och vidareutveckling av processer och metoder
•Fånga och rapportera avvikelser i enlighet med aktuella rutiner för hantering av avvikelser
•Kontinuerlig utveckling av egen kompetens
•Tillsammans med Produktionsgruppen verka för en god kultur


Erfarenhet och kvalifikationer
Vi söker dig som har en avklarad yrkes- eller kandidatutbildning inom relevant område såsom BMA, Molekylärbiologi, Bioteknik eller Biomedicin. Du har praktisk labbvana inom bioteknik från utbildning eller tidigare erfarenhet.
Vidare har du god datorvana och god förmåga att sätta dig in i nya system och program. Du har flytande kunskaper i engelska i både tal och skrift, och kunskaper i svenska är meriterande. Det är meriterande med erfarenhet från kliniskt lab och/eller Life Science samt erfarenhet av laborativt arbete enligt ISO. Det är även meriterande om du har arbetat med analystekniker som ELISA, MS, ÄKTA och proteinodling.
I den här rollen ser vi en person som verkligen trivs med och brinner för det laborativa arbetet. Du är noggrann och strukturerad med en god samarbetsförmåga. Som kollega är du hjälpsam och prestigelös och trivs som en del i ett team som arbetar mot samma mål. Vidare ser vi gärna en flexibel person som gillar att arbeta i en dynamisk miljö.


Är du den vi söker?
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Sult0120


Frågor besvaras via mail av:
[email protected]


Sökord: life Science laboratorie tekniker BMA kandidatexamen biomedicin bioteknologi targeted proteomics proteinproduktion antikroppar kemi lediga jobb uppsala rekrytering produktion intermediat autoklavering elisa ms masspektrometri äkta odling


we take you further Visa mindre

Processoperatörer för framtida uppdrag inom Life Science i Uppsala

Är du en strukturerad och ansvarstagande person som vill vara en del utav verksamheter som bidrar till människors hälsa och välmående? Din profil Academic Resource söker dig som har tidigare erfarenhet av GMP-styrd verksamhet. Du har en avslutad gymnasieutbildning och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare kan du enkelt ta till dig instruktioner och följa satta regler och riktlinjer. Van med högt tempo och att vara fle... Visa mer
Är du en strukturerad och ansvarstagande person som vill vara en del utav verksamheter som bidrar till människors hälsa och välmående?


Din profil
Academic Resource söker dig som har tidigare erfarenhet av GMP-styrd verksamhet. Du har en avslutad gymnasieutbildning och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Vidare kan du enkelt ta till dig instruktioner och följa satta regler och riktlinjer.
Van med högt tempo och att vara flexibel, kunna snabbt prioritera om ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Skiftarbete kan förekomma.


Personliga egenskaper som värdesätts är noggrannhet, förmåga att arbeta självständigt och i grupp, stresstålighet och god samarbetsförmåga.


Meriterande är tidigare erfarenhet inom produktionsarbete och en operatörsutbildning.


Om Academic Resource


Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: SOU1020


Frågor besvaras via mail av:
Jenny Thonberg
[email protected]


Sökord: process operatör läkemedel gmp läkemedel industri produktion process lediga jobb uppsala pharma life science operatörsutbildning operatörs utbildning Visa mindre

Quality Assurance/QA för kommande uppdrag till läkemedelsindustrin Uppsala

Ansök    Nov 6    Academic Resource AB    Kemist
Academic Resource söker QA medarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder inom läkemedelsindustrin i Uppsala. Exempel på arbetsuppgifter • Kvalitetssäkring och frisläppning av råvara • Dokumentationsgranskning • Registrering i datasystem Annat förekommande arbete kan också förekomma, såsom hantering av avvikelser, CC-ärenden och CAPA. Kvalifikationer och erfarenhet Vi söker dig som har Högskole-/Universitetsutbildning inom exempelvis Bioteknik/Biome... Visa mer
Academic Resource söker QA medarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder inom läkemedelsindustrin i Uppsala.


Exempel på arbetsuppgifter
• Kvalitetssäkring och frisläppning av råvara
• Dokumentationsgranskning
• Registrering i datasystem
Annat förekommande arbete kan också förekomma, såsom hantering av avvikelser, CC-ärenden och CAPA.


Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har Högskole-/Universitetsutbildning inom exempelvis Bioteknik/Biomedicin/Kemi eller annan relevant bakgrund. Du har erfarenhet av GMP och läkemedelsbranschen samt har erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Vidare har du god datorvana och erfarenhet av arbete i datasystem (exempelvis LIMS). I den här rollen ser vi även att du har god förståelse för föreskrivande texter, definitioner samt dokumentation. Flytande kunskaper i svenska och engelska muntligt såväl som skriftligt är ett krav.
I den här rollen ser vi en noggrann person med god förmåga att strukturera och driva sitt eget arbete framåt. Du har även god samarbetsförmåga och trivs i en reglerad arbetsmiljö med tydliga riktlinjer.


Som konsult hos Academic Resource erbjuds du
• Förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldralön.
• Ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär en mycket större trygghet, då du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
• En engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats!
• Möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Är du den vi söker?


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: SQAU1120
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]


Sökord: quality assurance qa gmp läkemedel uppsala industri kvalitet säkring frisläppning granskning system lims avvikelse cc capa life science lediga jobb administrativt


we take you further Visa mindre

Laboratorieingenjör inom Mikrobiologi och Molekylärbiologi

Ansök    Okt 21    Academic Resource AB    Molekylärbiolog
Älskar du att arbeta laborativt och har flerårig erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin? Academic Resource söker laboratorieingenjörer inom Mikrobiologi och Molekylärbiologi med minst 3 års erfarenhet till framtida uppdrag inom läkemedelsindustrin. Huvudsakliga arbetsuppgifter •Självständigt planera analysarbetet enligt givna analysmetoder och instruktioner •Granska och godkänna analysresultat •Utföra, på laboratoriet förekommande, materialhanter... Visa mer
Älskar du att arbeta laborativt och har flerårig erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin?
Academic Resource söker laboratorieingenjörer inom Mikrobiologi och Molekylärbiologi med minst 3 års erfarenhet till framtida uppdrag inom läkemedelsindustrin.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
•Självständigt planera analysarbetet enligt givna analysmetoder och instruktioner
•Granska och godkänna analysresultat
•Utföra, på laboratoriet förekommande, materialhantering och beredning
•Arbete i enlighet med GMP


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen och vara relevant för tjänsten ser vi att du har minst tre års erfarenhet inom:
•Molekylär biologi (tex restriktionsenzym-klyvning, ligering, sekvensering, DNA-analys)
•Analysmetoderna qPCR, PCR , Flödescytometri
•Goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal och skrift.


Din profil
Vi söker dig som har relevant högskole-/universitetsutbildning med mikrobiologisk inriktning eller liknande. Vidare har du flerårig (minst tre år) erfarenhet inom tillverkande läkemedelsindustri.
Som person är du positiv, resultatinriktad och flexibel. Du har en bra initiativförmåga, är prestigelös och har lätt att samarbeta med kollegor. Arbetet kan ibland präglas av ett högt tempo och det är därför viktigt att kunna hantera flera arbetsuppgifter åt gången samt att utföra dessa på ett enkelt och strukturerat sätt.


Som konsult hos Academic Resource erbjuds du
•Förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldralön.
•Ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär en mycket större trygghet, då du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
•En engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats!
•Möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: ULMM1020


Frågor besvarar via mail av:
[email protected]


Sökord: gmp labb laboratorieingenjör bma biomedicinsk analytiker life science uppsala läkemedel industry industri mikrobiologi molekylärbiologi universitetsutbildning högskola jobb tjänst beredning kvalitetsarbete pcr dna mammalie cellodling biologi organism genetik ekologi fysiologi


we take you further Visa mindre

Medical Writer till CTC Clinical Trial Consultants AB i Uppsala

Medical Writer till CTC Clinical Trial Consultants AB i Uppsala Vill du vara med i processen att bygga upp ett växande företag som siktar högt? Där ett av målen är att stärka den svenska infrastrukturen för Life Science? CTC Clinical Trial Consultants AB är ett snabbt växande Clinical Research Organisation (CRO) företag med huvudkontor och forskningskliniker belägna i Uppsala. Vi utför kliniska studier på uppdrag av industrin och akademin och erbjuder ett... Visa mer
Medical Writer till CTC Clinical Trial Consultants AB i Uppsala
Vill du vara med i processen att bygga upp ett växande företag som siktar högt? Där ett av målen är att stärka den svenska infrastrukturen för Life Science?
CTC Clinical Trial Consultants AB är ett snabbt växande Clinical Research Organisation (CRO) företag med huvudkontor och forskningskliniker belägna i Uppsala. Vi utför kliniska studier på uppdrag av industrin och akademin och erbjuder ett komplett servicepaket. Våra kliniska studier genomförs främst på egna forskningskliniker men även i samarbete med externa kliniker. Studier i tidiga faser (0-IIa) är vår främsta specialisering men vi inriktar oss också på studier i senare faser.
Hos oss jobbar drygt 70 medarbetare varav ca 25 arbetar kliniskt på våra två kliniker belägna på Akademiska Sjukhuset och Science Park i Uppsala. Som Medical Writer kommer du att ingå i projektteam bestående av bland andra projektledare, medicinska rådgivare, monitorer, forskningssköterskor, läkare, farmakokinetiker, farmakovigilansexperter, eCRF designers, statistiker och programmerare. Du ingår tillsammans med 2 andra Medical Writers i en grupp som leds av Manager Medical Writing. Gruppen ingår i verksamhetsområdet Clinical Operations.
Academic Resource söker för kunds räkning en Medical Writer som kommer att skriva och kvalitetsgranska regulatoriska dokument inom kliniska prövningar så som kliniska studieprotokoll och studierapporter. Vidare kommer du att medverka till vidareutveckling av processer och dokumentmallar. Start enligt överenskommelse med placering i Uppsala.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Skriva, och ansvara för, kliniska studieprotokoll och kliniska studierapporter i enlighet med ICH E6, ICH E3 och/eller ISO 14155 samt koordinera processen kring utvecklingen av dessa dokument, internt och mot kund
• Skriva andra regulatoriska dokument som Investigator’s brochure, DSUR, briefing documents, substantiella amendments, svar till myndigheter etc.
• Skriva abstracts och vetenskapliga artiklar
• Kvalitetsgranska ovanstående dokument
• Medverka till vidareutvecklingen av templat för protokoll, rapport och andra regulatoriska dokument samt SOP:ar i enlighet med ICH-GCP och/eller ISO 14155 och andra applicerbara regelverk och riktlinjer
• Koordinera och leda möten, internt och externt
• Övriga skrivuppdrag relaterade till SUSAR-rapportering, inskick till myndigheter, marknadsföring kan förekomma etc.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en PhD eller MSc inom Life Science-området. Du har minst 3 års erfarenhet erfarenhet av medical writning, av att leda möten samt av att koordinera komplexa leveranser inom överenskomna tidsramar. Du har även några års erfarenhet av läkemedelsutveckling och kliniska prövningar. Du är en van användare av Microsoft Office-paketet, särskilt Microsoft Word och har en utmärkt förmåga att uttrycka dig grammatiskt korrekt och tydligt och med hög kvalitet på engelska, både i tal och i skrift.
Meriterande
Erfarenhet av projektledning är meriterande liksom erfarenhet av medicintekniska produkter.
Personlighet
Vem är du? Vi söker dig som är flexibel, driven, kommunikativ och har förmåga att etablera goda samarbeten med kollegor och kunder. För att lyckas i rollen som Medical Writer är det viktigt att du är en skicklig skribent, främst på engelska, samt har en förmåga att snabbt och effektivt tolka information och vetenskapliga data. Du är högpresterande och levererar med hög kvalitet inom deadline och trivs lika bra med att arbeta i team som självständigt. Vidare kan du ta dig an flera parallella projekt, du är engagerad i ditt arbete och du har ett professionellt förhållningssätt till våra kunder.
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cmw0720
Kontaktpersoner för tjänsten
Jenny Thonberg
[email protected]
Carin Helander Elmblad
[email protected]
Sökord
medical writer skribent ICH CRO DSUR studierapport studieprotokoll GCP medicinsk vetenskap kliniska studier regulatoriska dokument medicinteknik läkemedel Uppsala Visa mindre

Laboratorietekniker Laboratorieingenjör ELISA till Uppsala

Academic Resource söker en Laboratorietekniker för produktion och tillverkning av ELISA-Kit till ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget är ett konsultuppdrag på 2-4 månader med start omgående. Arbetstiderna som gäller är vardagar 08.00-16.30 med flexibilitet. Huvudsakliga arbetsuppgifter Självständigt arbeta med tillverkning av ELISA kit där även provtagning, provhantering och analysverksamhet enligt GMP ingår och angivna instruktioner på svenska och... Visa mer
Academic Resource söker en Laboratorietekniker för produktion och tillverkning av ELISA-Kit till ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget är ett konsultuppdrag på 2-4 månader med start omgående. Arbetstiderna som gäller är vardagar 08.00-16.30 med flexibilitet.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Självständigt arbeta med tillverkning av ELISA kit där även provtagning, provhantering och analysverksamhet enligt GMP ingår och angivna instruktioner på svenska och engelska.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av laborativt arbete, antingen från utbildning eller genom tidigare anställningar. Du har relevant utbildning, exempelvis BMA, molekylärbiolog, biokemist eller liknande. Det är ett krav att du har arbetat med tillverkning av ELISA kit och meriterande att du har erfarenhet av analysmetoden ELISA liksom erfarenhet av arbete enligt GMP. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.


Som person är du positiv, driven och flexibel. Du har en bra initiativförmåga, är prestigelös och har lätt att samarbeta med kollegor. Arbetet kan ibland präglas av ett högt tempo och det är därför viktigt att kunna hantera flera arbetsuppgifter åt gången samt att utföra dessa på ett enkelt och strukturerat sätt.


Som konsult hos Academic Resource erbjuds du
•Förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldralön.
•Ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär en mycket större trygghet, då du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
•En engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats!
•Möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: MUl0920


Kontaktpersoner
[email protected]


[email protected]
Sökord: gmp labb laboratorieingenjör laboratorietekniker ELISA tillverkning produktion bma biomedicinsk analytiker life science stockholm uppsala läkemedel industry industri kvalitet konsult rekrytering jobb


we take you further Visa mindre

Biomedicinsk analytiker BMA till framtida uppdrag Uppsala

Älskar du att arbeta laborativt och har flerårig erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin? Academic Resource söker en biomedicinsk analytiker med minst 3 års arbetslivserfarenhet inom läkemedelsindustrin. Huvudsakliga arbetsuppgifter Självständigt arbeta med provtagning, provhantering och analysverksamhet enligt GMP. Din profil Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt har relevant högskole-/universitetsutbildning med ... Visa mer
Älskar du att arbeta laborativt och har flerårig erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin? Academic Resource söker en biomedicinsk analytiker med minst 3 års arbetslivserfarenhet inom läkemedelsindustrin.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Självständigt arbeta med provtagning, provhantering och analysverksamhet enligt GMP.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt har relevant högskole-/universitetsutbildning med mikrobiologisk inriktning. Vidare har du flerårig (minst tre år) erfarenhet inom tillverkande läkemedelsindustri.

Som person är du positiv, resultatinriktad och flexibel. Du har en bra initiativförmåga, är prestigelös och har lätt att samarbeta med kollegor. Arbetet kan ibland präglas av ett högt tempo och det är därför viktigt att kunna hantera flera arbetsuppgifter åt gången samt att utföra dessa på ett enkelt och strukturerat sätt.

Som konsult hos Academic Resource erbjuds du
•Förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldralön.
•Ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär en mycket större trygghet, då du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
•En engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats!
•Möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: SBMU0520

Sökord: gmp labb laboratorieingenjör bma biomedicinsk analytiker life science stocholm uppsala läkemedel industry industri mikrobiologi molekylärbiologi universitetsutbildning högskola jobb tjänst beredning kvalitetsarbete pcr dna mammalie cellodling biologi organism genetik ekologi fysiologi

we take you further Visa mindre

Processoperatörer för framtida uppdrag inom Life Science företag i Uppsala

Är du en strukturerad och ansvarstagande person som vill vara en del utav verksamheter som bidrar till människors hälsa och välmående? Din profil Academic Resource söker dig som har tidigare erfarenhet av GMP-styrd verksamhet. Du har en avslutad gymnasieutbildning och mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Vidare kan du enkelt ta till dig instruktioner och följa satta regler och riktlinjer. Van med högt tempo och att vara flexibel,ku... Visa mer
Är du en strukturerad och ansvarstagande person som vill vara en del utav verksamheter som bidrar till människors hälsa och välmående?


Din profil
Academic Resource söker dig som har tidigare erfarenhet av GMP-styrd verksamhet. Du har en avslutad gymnasieutbildning och mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Vidare kan du enkelt ta till dig instruktioner och följa satta regler och riktlinjer.
Van med högt tempo och att vara flexibel,kunna snabbt prioritera om ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Skiftarbete kan förekomma.


Personliga egenskaper som värdesätts är noggrannhet, förmåga att arbeta självständigt och i grupp, stresstålighet och god samarbetsförmåga.


Meriterande är tidigare erfarenhet inom produktionsarbete.


Om Academic Resource


Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: SOUP420


Frågor besvaras via mail av:
Fanny Sylwander
[email protected]


Julia Engström
[email protected]


Sökord: grupp chef sektions chef ledare labb laboratorie qc läkemedel gmp läkemedel industri produktion process lediga jobb uppsala life science pharma life science Visa mindre