Lediga jobb som Lärare i prakt./estet och annat ämne i Uppsala

Se lediga jobb som Lärare i prakt./estet och annat ämne i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Lärare i bild

Almunge skola Är du redo att ta dig an en ny utmaning som lärare på almungeskolan? Här får du möjligheten att göra stor skillnad för många människor och samtidigt ställas inför nya och spännande utmaningar. Skicka din ansökan till oss! Almunge skola är en trivsam skola på landet nära staden. Skolan präglas av en professionell och vänlig atmosfär med 495 elever i åk F-9 och ca 60 medarbetare. Vi har tillgång till ändamålsenliga lokaler, ett välsorterat ... Visa mer
Almunge skola

Är du redo att ta dig an en ny utmaning som lärare på almungeskolan? Här får du möjligheten att göra stor skillnad för många människor och samtidigt ställas inför nya och spännande utmaningar. Skicka din ansökan till oss!

Almunge skola är en trivsam skola på landet nära staden. Skolan präglas av en professionell och vänlig atmosfär med 495 elever i åk F-9 och ca 60 medarbetare. Vi har tillgång till ändamålsenliga lokaler, ett välsorterat skolbibliotek och en stor sporthall med undervisningsbassäng samt en närmiljö som möjliggör många olika aktiviteter under alla årstider. Ett internationellt perspektiv har länge varit en del av vår verksamhet genom de olika utbytesprojekt vi deltar i inom Erasmus+ programmet. Vi utgår också från kooperativt lärande som grund för att skapa en samarbetande lärmiljö. För oss på Almunge skola är elevernas trygghet och trivsel lika viktig som utvecklingen mot kunskapskraven. Som medarbetare på Almunge skola är du delaktig i en skola som skapar goda förutsättningar för lärande.

Mer information om almunge skola hittar du här (https://almungeskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i bild i år 4-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag och det ingår mentorskap i ditt uppdrag. Du kommer ha goda möjligheter att samarbeta med andra lärare i olika ämnen då ämnesövergripande teman är ett återkommande inslag i vår undervisning. I bildsalen finns bland annat tillgång till drejskivor och keramikugn samt stillbilds- och filmkameror.

Din bakgrund
Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i bild i år 4-9. Tjänsten kräver god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan och erfarenhet av undervisning i grundskola. Vidare är det meriterande med goda muntliga och skriftliga kunskaper svenska språket samt IT-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete. Erfarenhet att arbeta med kooperativt lärande som språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt är meriterande.

Som person är du pedagogisk med förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor samtidigt som du är initiativtagande och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du flexibel, ser möjligheter i förändringar och förstår vikten av ett gott samarbete. Du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Sist men inte minst har du förmågan att se helhetssyn och frågor i ett större perspektiv.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Bodil Eriksson, rektor 017-427 00 24
Anders Westin, biträdande rektor 017-427 00 23.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Victoria Nyrén, 017-427 00 26.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 09 18.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Lärare i slöjd - textilslöjd

Pluggparadiset Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Växthusets skola söker just nu dig som har svensk lärarlegitimation och som gärna vill utvecklas tillsammans med oss. Har vi väckt ditt intresse? Välkommen med din ansökan! Pluggparadiset är en kommunal grundskola för årskurserna F-6 i Storvreta. Skolan har ca 380 elever och 45 medarbetare som samarbetar för att alla elever ska lyckas. Skolans elever har hög måluppfyllelse ... Visa mer
Pluggparadiset

Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Växthusets skola söker just nu dig som har svensk lärarlegitimation och som gärna vill utvecklas tillsammans med oss. Har vi väckt ditt intresse? Välkommen med din ansökan!

Pluggparadiset är en kommunal grundskola för årskurserna F-6 i Storvreta. Skolan har ca 380 elever och 45 medarbetare som samarbetar för att alla elever ska lyckas. Skolans elever har hög måluppfyllelse och personalomsättningen är låg. Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam med skolsköterska, skolpsykolog, skolkurator och skollogoped och speciallärare samt med representation från fritidshemmet. Skolan har ett gott samarbetsklimat i kollegiet. Det finns goda kommunikationer med både buss och tåg till och från Uppsala. Upptåget tar 8 minuter från Uppsala centralstation till Storvreta.

Mer information om pluggparadiset hittar du här (https://pluggparadiset.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och aktivt delta i skolans utvecklingsarbete. Det ingår även att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar, utveckla samt förfina skolans arbete med att göra undervisningen tillgänglig för alla elever, uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande.

Din bakgrund
Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation och gärna behörighet att undervisa i ytterligare ämnen eller har utbildning gällande neuropsykologiska funktionshinder, men det är inget krav. Tjänsten kräver erfarenhet av undervisning och arbete på grundskola. Det är en fördel om du tidigare har arbetat med elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) och inom kommunal skolverksamhet. Det är en fördel om du har kunskaper inom specialpedagogik, goda lärmiljöer, extra anpassningar och särskilt stöd samt goda datorkunskaper. Tjänsten kräver att du har god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Du är en flexibel person med förmågan att se möjligheter i förändringar och helheten och frågor i ett större perspektiv. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du förstår vikten av att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samtidigt som du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Sist men inte minst är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Annelie Hindstam, tf rektor, 076-7211 69 61.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Mathias Sjöberg, 018-727 77 08
Lärarnas riksförbund, Magdalena Hanell, 018-727 77 08.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 09 18

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Lärare i hem- och konsumentkunskap och annat ämne till Ärentunaskolan

Ärentunaskolan Är du en lärare som brinner för elevers lärandeprocess? Har du en stark tilltro till individen och vill utveckla elevers förmågor inom hem- och konsumentkunskap i en trygg och utvecklande miljö? Välkommen till Ärentunaskolan en skola som gör skillnad! Ärentunaskolan är en grundskola för årskurs 7-9 belägen i Storvreta och en dryg mil norr om Uppsala. Skolan har cirka 530 elever och cirka 60 personal. Skolan ligger nära Storvreta centrum ... Visa mer
Ärentunaskolan

Är du en lärare som brinner för elevers lärandeprocess? Har du en stark tilltro till individen och vill utveckla elevers förmågor inom hem- och konsumentkunskap i en trygg och utvecklande miljö? Välkommen till Ärentunaskolan en skola som gör skillnad!

Ärentunaskolan är en grundskola för årskurs 7-9 belägen i Storvreta och en dryg mil norr om Uppsala. Skolan har cirka 530 elever och cirka 60 personal. Skolan ligger nära Storvreta centrum och naturnära och med utsikt över Fyrisån. I anslutning till skolan ligger två sporthallar samt en fin konstgräsplan.

Ärentunaskolan har en stabil och kompetent personalgrupp med god sammanhållning och andelen behöriga lärare är mycket hög. Skolan har ett välfungerande elevhälsoteam och en bra beredskap att möta elever med särskilda behov.

Här kan du läsa mer om Ärentunaskolan (https://arentunaskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som lärare kommer du att planera och genomföra undervisning enligt styrdokumenten. Mentorskap ingår i tjänsten

Din bakgrund
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i hem- och konsumentkunskap. Har du specialpedagogisk kompetens ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har erfarenhet av att arbeta med elever med olika förutsättningar. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper inom ämnet och ett öppet och varmt förhållningssätt till elever och kollegor.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Jobbet passar dig som är en flexibel person och kan se möjligheter i förändringar. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lotta Ponterius Bergman, biträdande rektor, 018-727 77 75.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Elisa Erikson eller Louise Plobeck, 018-727 77 66
Lärarnas Riksförbund, Anna Wembelius Hallgren, 018-727 77 66.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Musiklärare med del av tjänst i förskoleklass till Gamla Uppsala skola

Gamla Uppsala skola Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som musiklärare med del av tjänst i förskoleklass på Gamla Uppsala skola. Vi ser fram emot din ansökan! Gamla Uppsala skola är en skola som ligger på gränsen mellan stad och landsbygd och i närheten av Gamla Uppsala fornminnesområde. Skolan tillhör skolområde C i kommunen och är ... Visa mer
Gamla Uppsala skola

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som musiklärare med del av tjänst i förskoleklass på Gamla Uppsala skola. Vi ser fram emot din ansökan!

Gamla Uppsala skola är en skola som ligger på gränsen mellan stad och landsbygd och i närheten av Gamla Uppsala fornminnesområde.
Skolan tillhör skolområde C i kommunen och är belägen i stadsdelen Gamla Uppsala med tillgång till grönområden som inbjuder till många uteaktiviteter. Skolan är en F-5 skola med cirka 320 elever fördelat i förskoleklass och årskurs 1-5.

Här kan du läsa mer om Gamla Uppsala skola (https://gamlauppsalaskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att undervisa elever i årskurs 2-5 i musik. Du kommer även att arbeta i förskoleklass med förekommande arbetsuppgifter i barngruppen.

I uppdraget ingår även att:

• planera
• genomföra
• följa upp undervisning i musik.


Din bakgrund
Vi söker dig som har musiklärarutbildning eller motsvarande med inriktning mot grundskolans år 1-6. Arbetet kräver att du har erfarenhet av att arbeta med barn. Har du erfarenhet av undervisning i grundskolan, gärna i ämnet musik ses det som meriterande. Utöver detta behöver du ha kunskaper inom musikämnet.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Helena Wolrath, rektor tel. 018-727 59 90.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Martina Eriksson, 018-727 58 87.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Lärare i trä- och metallslöjd / textilslöjd

Vi är en idéburen verksamhet med över 200 elever fördelade på F-6. Våra anställda strävar efter kontinuitet i varje barns lärande genom att samverka över verksamhetsgränserna och tänka långsiktigt. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i skolans utveckling och vi värdesätter medarbetares förslag och engagemang. Vi erbjuder dig friskvård, pedagogisk lunch och fin arbetsmiljö. Verksamheten finns nu i stora och fina lokaler på Palmbladsgatan 12. V... Visa mer
Vi är en idéburen verksamhet med över 200 elever fördelade på F-6. Våra anställda strävar efter kontinuitet i varje barns lärande genom att samverka över verksamhetsgränserna och tänka långsiktigt. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i skolans utveckling och vi värdesätter medarbetares förslag och engagemang. Vi erbjuder dig friskvård, pedagogisk lunch och fin arbetsmiljö. Verksamheten finns nu i stora och fina lokaler på Palmbladsgatan 12.
Vi söker dig som är utbildad lärare med legitimation i trä- och metallslöjd och/eller textilslöjd. Du ska ha behörighet att undervisa i klasserna 3-6.
Annan ämnesbehörighet är meriterande. Tjänsten kan ev. utökas i kombination med annat ämne, gärna NO/musik/SVA. Du ska undervisa våra elever i klass 3-6 i ämnet trä- och metallslöjd och/eller textilslöjd.
Du är väl förtrogen med styrdokumenten och du är trygg i din roll som lärare och i de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta elever, att du har god samarbetsförmåga och god insikt i undervisning utifrån elevernas individuella förutsättningar. Vi värdesätter att du är en tydlig pedagogisk ledare som arbetar strukturerat och med en vilja att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.
Ditt uppdrag innebär att med en positiv elevsyn ansvara för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i ditt/dina ämnen.
Du kommer att arbeta med ett inkluderande förhållningssätt och utifrån din kompetens och behörighet planeras vilka ämnen du kommer att undervisa i.
Intervjuer kommer att göras kontinuerligt och tjänsten tillsätts när vi hittat lämplig sökande. Visa mindre

Lärare idrott och hälsa med annat ämne till Stavby skola

Stavby skola Har du erfarenhet av att planera, genomföra och följa upp undervisning och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som lärare idrott och hälsa med annat ämne. Vi på Stavby skola erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till utveckling! Stavby skola är en liten F-9-skola med cirka 130 som ligger cirka 3 mil från Uppsala, det är bra bussförbindelser till skolan. Vi har en skola med små... Visa mer
Stavby skola

Har du erfarenhet av att planera, genomföra och följa upp undervisning och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som lärare idrott och hälsa med annat ämne. Vi på Stavby skola erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till utveckling!

Stavby skola är en liten F-9-skola med cirka 130 som ligger cirka 3 mil från Uppsala, det är bra bussförbindelser till skolan. Vi har en skola med små klasser, trygga elever och hög måluppfyllelse. Hos oss på Stavby skola ingår du i en flexibel och professionell lärargrupp som har eleven i fokus.

Här kan du läsa mer om Stavby skola (https://stavby-skola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du ansvarar för idrottsundervisningen på skolan och är en viktig del i ett väl fungerande lärarkollegium. Du ansvarar för planering och genomförande av undervisningen och friluftsdagar på skolan. Vi är ofta ute och sätter stort värde på om du är friluftsintresserad och har ett positivt driv. Du arbetar i arbetslag med andra lärare och samarbetet i arbetslaget är en avgörande faktor för att skapa en undervisning och en lärmiljö som kan passa alla elever oavsett bakgrund.

Din bakgrund
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i idrott och hälsa i årskurs 1-9 samt ytterligare minst ett ämne, gärna svenska eller engelska. Du behöver även ha erfarenhet av arbete med digitala lärverktyg. Har du erfarenhet av undervisning i åldersblandade grupper ses det som meriterande.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Sist men inte minst är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Sandra Grip Viklund, rektor, 018-727 01 10.

Facklig företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Lärare i trä- och metallslöjd

Vi är en idéburen verksamhet med ca 210 elever fördelade på F-6. Våra 34 anställda strävar efter kontinuitet i varje barns lärande genom att samverka över verksamhetsgränserna och tänka långsiktigt. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i skolans utveckling och vi värdesätter medarbetares förslag och engagemang. Vi erbjuder dig friskvård, pedagogisk lunch och fin arbetsmiljö. Verksamheten finns nu i nya och större lokaler på Palmbladsgatan 12. ... Visa mer
Vi är en idéburen verksamhet med ca 210 elever fördelade på F-6. Våra 34 anställda strävar efter kontinuitet i varje barns lärande genom att samverka över verksamhetsgränserna och tänka långsiktigt. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i skolans utveckling och vi värdesätter medarbetares förslag och engagemang. Vi erbjuder dig friskvård, pedagogisk lunch och fin arbetsmiljö. Verksamheten finns nu i nya och större lokaler på Palmbladsgatan 12.
Vi söker dig som är utbildad lärare med legitimation i trä- och metallslöjd. Du ska ha behörighet att undervisa i klasserna 3-6.
Annnan ämnesbehörighet är meriterande. Tjänsten kan ev. utökas i kombination med annat ämne. Du ska undervisa våra elever i klass 3-6 i ämnet trä- och metallslöjd. Visa mindre

Lärare åk 6-9 i bild och matematik eller NO till Tunabergsskolan

Tunabergsskolan Vill du arbeta på en skola som kännetecknas av bra laganda, väl utarbetade arbetsrutiner och öppen och tydlig kommunikation mellan medarbetare? Då bör du söka tjänsten som lärare hos oss på Tunabergsskolan! Tunabergsskolan har 540 elever i årskurs 6-9 och har funnits i Uppsala i över 50 år. Skolan har mycket goda resultat och arbetar målmedvetet för att utveckla vår verksamhet. Här kan du läsa mer om Tunabergsskolan (https://tunabergss... Visa mer
Tunabergsskolan

Vill du arbeta på en skola som kännetecknas av bra laganda, väl utarbetade arbetsrutiner och öppen och tydlig kommunikation mellan medarbetare? Då bör du söka tjänsten som lärare hos oss på Tunabergsskolan!

Tunabergsskolan har 540 elever i årskurs 6-9 och har funnits i Uppsala i över 50 år. Skolan har mycket goda resultat och arbetar målmedvetet för att utveckla vår verksamhet.

Här kan du läsa mer om Tunabergsskolan (https://tunabergsskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att undervisning i bild och antingen matematik eller no-ämnen. Mentorsuppdrag ingår i tjänsten.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 6-9 i bild och matematik eller NO-ämnen. Arbetet kräver att du har erfarenhet av att arbeta som lärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet att undervisa i tjänstens ämnen. Har du erfarenhet av digitala plattformar i skolan ses det som meriterande.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samtidigt som du samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Lisa Landerhjelm, rektor, 018-727 66 01.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, 018-727 24 50
Lärarnas Riksförbund, 018-727 24 23.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Lärare inom teknik samt trä- och metallslöjd till Ärentunaskolan

Ärentunaskolan Brinner du för ämnet teknik och vill utveckla teknikämnet på högstadiet? Vill du med eleven i centrum hjälpa dem att nå sina mål? Välkommen till Ärentunaskolan! Hos oss kommer du arbeta med professionella kollegor som tillsammans med dig skapar det bästa förutsättningar för att eleverna ska nå sina mål och känna sig trygga i skolan. Ärentunaskolan är en grundskola för årskurs 6-9 belägen i Storvreta, en dryg mil norr om Uppsala. Skol... Visa mer
Ärentunaskolan

Brinner du för ämnet teknik och vill utveckla teknikämnet på högstadiet? Vill du med eleven i centrum hjälpa dem att nå sina mål?
Välkommen till Ärentunaskolan!

Hos oss kommer du arbeta med professionella kollegor som tillsammans med dig skapar det bästa förutsättningar för att eleverna ska nå sina mål och känna sig trygga i skolan.

Ärentunaskolan är en grundskola för årskurs 6-9 belägen i Storvreta, en dryg mil norr om Uppsala. Skolan har för närvarande cirka 650 elever i årskurs 6-9, inklusive en förberedelseklass, och 70 personal. Från och med höstterminen 2021 blir vi en 7-9 skola. Skolan ligger nära Storvreta centrum, naturnära och med utsikt över Fyrisån. Det är lätt att pendla hit med såväl buss som tåg - Upptåget tar 7 minuter från Uppsala.

Här kan du läsa mer om Ärentunaskolan (https://arentunaskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Skolan har en organisation där vi arbetar i arbetslag. Inom detta uppdrag har du chans att utveckla ämnet teknik på skolan och även trä- och metallslöjd. Vi har en fantastisk fin och luftig tekniksal, som är välutrustad. Det finns flera fina slöjdsalar på skolan. På Ärentunasklan har du alltid minst en kollega i ditt ämne.

Du ansvarar för undervisning i år 6-9, trä- och metallslöjd samt för undervisning inom ämnet teknik. Tillsammans med dina kollegor planerar, bedömer och utvecklar du slöjdundervisningen samt ämnet teknik på skolan. I ditt uppdrag är du också mentor för en klass tillsammans med en kollega. Varje vecka träffas ni i arbetslaget, då ni arbetar med eleven i centrum. Du och dina ämneskollegor träffas regelbundet och då sätter ni ämnet i centrum och hur ni differentierar undervisningen utifrån era elever.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet inom ämnet teknik samt trä- och metallslöjd. Vi ser att du har erfarenhet av undervisning i teknik samt trä- och metallslöjd. Har du erfarenhet av undervisning på högstadiet ses det som meriterande. Då dokumentation sker digitalt är det en fördel om du har god datavana.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Vidare samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt samtidigt som du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Camilla Svanqvist, rektor, 079-062 21 77
Maria Norelius, biträdande rektor, 072-593 63 51

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Louise Plobeck eller Elisa Eriksson, 018-727 77 75/018-727 77 66
LR, Anna Wembelius Hallgren, 018-727 77 75/018-727 77 66

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Hem- och konsumentkunskapslärare i kombination med annat ämne

Kvarngärdesskolan Är du en erfaren hemkunskapslärare? Vill du arbeta på en skola med stor mångfald? Välkommen till Kvarngärdesskolan! Kvarngärdesskolan, Uppsala International School, är en skola centralt belägen i Uppsala. Vi är en skola som välkomnar elever från hela världen och har i nuläget cirka 620 elever och 75 medarbetare. Vi har en bred kompetens genom våra olika verksamheter, grundskola F-5 och tvåspråkiga klasser F-9 samt internationell klass... Visa mer
Kvarngärdesskolan

Är du en erfaren hemkunskapslärare? Vill du arbeta på en skola med stor mångfald?
Välkommen till Kvarngärdesskolan!

Kvarngärdesskolan, Uppsala International School, är en skola centralt belägen i Uppsala. Vi är en skola som välkomnar elever från hela världen och har i nuläget cirka 620 elever och 75 medarbetare. Vi har en bred kompetens genom våra olika verksamheter, grundskola F-5 och tvåspråkiga klasser F-9 samt internationell klass F-4.

Här kan du läsa mer om Kvarngärdesskolan (http://www.kvarngardesskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta som lärare i hemkunskap och gärna kunna undervisa i ett annat ämne. Du ingår högstadiets arbetslag. Du kommer att undervisa årskurs 6-9.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i hem- och konsumentkunskap. Vi ser gärna att du är behörig att undervisa i ytterligare ämnen. Arbetet kräver att du har erfarenhet av undervisning i hem- och konsumentkunskap. Har du goda kunskaper i engelska ses det som meriterande.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har en god ledarskapsförmåga. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Gunilla Söderström, rektor, 018-727 59 01

Fackliga företrädare:
Lärarnas riksförbund: Helena Johansson, 018-727 59 00
Kommunal: Pär Henningsson, 018-727 59 00

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Förstelärare i textilslöjd i kombination med annat ämne.

Pluggparadiset Är du legitimerad lärare med behörighet i slöjd? Har du ett starkt intresse av att utveckla undervisningen? Välkommen till Pluggparadiset! Pluggparadiset är en tvåparallellig kommunal grundskola för årskurserna F-5. Skolan har till hösten cirka 340 elever och 45 medarbetare som samarbetar för att alla elever ska lyckas. Skolans elever har hög måluppfyllelse och personalomsättningen är låg. Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam med ... Visa mer
Pluggparadiset

Är du legitimerad lärare med behörighet i slöjd? Har du ett starkt intresse av att utveckla undervisningen?
Välkommen till Pluggparadiset!

Pluggparadiset är en tvåparallellig kommunal grundskola för årskurserna F-5. Skolan har till hösten cirka 340 elever och 45 medarbetare som samarbetar för att alla elever ska lyckas. Skolans elever har hög måluppfyllelse och personalomsättningen är låg. Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam med skolsköterska, skolpsykolog, skolkurator, skollogoped och speciallärare samt med representation från fritidshemmet. Skolan har ett gott samarbetsklimat i kollegiet.


Här kan du läsa mer om Pluggparadiset (https://pluggparadiset.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som förstelärare får du möjlighet att göra skillnad genom att med din kompetens, ditt kunnande och ditt engagemang utveckla verksamheten. Du arbetar i huvudsak med undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. Utöver detta förväntas du ge kollegialt stöd, utveckla och främja kollegialt lärande genom att leda arbetet med utvecklingen av undervisningsmetoder som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Du kommer som förstelärare att medverka i lärarutbildningen som VFU-handledare.

Uppdraget som Förstelärare på Pluggparadiset innebär att du undervisar klasser i årskurs 3-5 i textilslöjd och i ett eller fler andra ämnen samt att du arbetar för att öka alla elevers måluppfyllelse genom att:

• Utveckla samarbeten som främjar elevers lärande.
• Utveckla det kollegiala lärandet kring måltolkning och planering, klassrumspraktik, tillgängliga lärmiljöer, utvärderingar och bedömning samt digitala lärresurser.
• Leda arbetet med att säkra undervisningsmetoder som vilar på vetenskaplig grund.
• Driva utveckling inom skolans prioriterade områden.
• Leda och utveckla arbetet i lärarlaget.


Försteläraren ingår även i skolans utvecklingsgrupp. Utvecklingsgruppens syfte och uppdrag är att:

• Arbeta med skolutveckling för hela skolan utifrån gällande styrdokument.
• Arbeta och följa upp det systematiska kvalitetsarbetet utifrån gällande styrdokument.
• Arbeta och följa upp skolans verksamhetsplan.
• Arbeta för att levandegöra skolans vision och mål i ett långsiktigt perspektiv.
• Samordna och initiera kompetensutvecklingsarbete.


Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd. Vi ser gärna att du har behörighet att undervisa i ytterligare ämnen. Arbetet kräver att du har minst 4 års dokumenterad erfarenhet av en eller flera anställningar inom skolväsendet. Vi ser att du har erfarenhet av att ha visat en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat samt av att ha bedömts som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. Du behöver även ha goda IT-kunskaper.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ulrika Nissemark, rektor, 072-519 65 03

Facklig företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Magdalena Hanéll, 073-965 47 00

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Lärare i idrott- och hälsa i kombination med annat ämne

Tuna skola Vill du arbeta på en skola där "litenheten är storheten"? Välkommen till Tuna skola! Tuna skolar ligger cirka 3 mil från Uppsala i en naturskön miljö. Det går cirka 130 elever i en F-9 organisation. VI har små klasser och trygga elever med hög måluppfyllese. Du kommer att jobba med en flexibel och professionell lärargrupp med eleven i fokus. Tuna skola samarbetar med Stavby skola i flera ämnen. Tjänsten kan kombineras med undervisning i ann... Visa mer
Tuna skola

Vill du arbeta på en skola där "litenheten är storheten"?
Välkommen till Tuna skola!

Tuna skolar ligger cirka 3 mil från Uppsala i en naturskön miljö. Det går cirka 130 elever i en F-9 organisation. VI har små klasser och trygga elever med hög måluppfyllese. Du kommer att jobba med en flexibel och professionell lärargrupp med eleven i fokus. Tuna skola samarbetar med Stavby skola i flera ämnen.

Tjänsten kan kombineras med undervisning i annat ämne.

Här kan du läsa mer om Tuna skola (https://tunaskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du ansvarar för idrottsundervisningen på skolan och är en viktigt del i ett väl fungerande lärarkollegium. Du ansvarar för planering och genomförande av idrottsundervisningen och friluftsdagar på skolan. Vi är ofta ute och sätter stort värde om du är friluftsintresserad och har ett positivt driv. Du arbetar i arbetslag med andra lärare och samarbetet i arbetslaget är en avgörande faktor för att skapa en undervisning och en lärmiljö som kan passa alla elever oavsett bakgrund.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i idrott- och hälsa gärna i kombination med annat ämne. Har du erfarenhet av arbete på liten skola där undervisning även sker på annan enhet ses det som meriterande för tjänsten.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sandra Grip Viklund, rektor 0174-27 01 10

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Tess Einarsson, 0174-27 01 09

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Lärare idrott i kombination med annat ämne

Gränbyskolan Är du intresserad av utvecklingsarbete? Vill du arbeta på en skola som värdesätter medskapande och delaktighet? Välkommen till Gränbyskolan! Vår trivsamma skola har cirka 500 elever fördelade på årskurserna 6-9. Hos oss har eleverna många attraktiva val att välja mellan som till exempel fotboll, basket och friidrott. Vi har ett aktivt elevråd och arbetar för att ha elever som trivs, lär sig och är trygga i sin skola. Skolans elevhälsoteam ... Visa mer
Gränbyskolan

Är du intresserad av utvecklingsarbete? Vill du arbeta på en skola som värdesätter medskapande och delaktighet?
Välkommen till Gränbyskolan!

Vår trivsamma skola har cirka 500 elever fördelade på årskurserna 6-9. Hos oss har eleverna många attraktiva val att välja mellan som till exempel fotboll, basket och friidrott. Vi har ett aktivt elevråd och arbetar för att ha elever som trivs, lär sig och är trygga i sin skola. Skolans elevhälsoteam är kompetenta och erfarna samt jobbar i nära samarbete med lärare och elever.

Här kan du läsa mer om Gränbyskolan (https://granbyskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen utifrån gällande styrdokument. Du anpassar och lägger upp din undervisning så att den passar såväl gruppens som elevens individuella förutsättningar.
Du arbetar för att hjälpa elever både kunskapsmässigt och i sin egen utveckling. Du är intresserad av utvecklingsarbete och är delaktig i det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet som pågår på skolan. Du samarbetar i arbetslag. I uppdraget kan mentorskap ingå. Respekt för individuella olikheter och lyhördhet är viktigt i vår organisation och vi värdesätter medskapande, delaktighet och initiativtagande hos all personal.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i idrott och hälsa samt ytterligare ämne. Vi ser att du har erfarenhet av arbete som lärare. Har du dessutom erfarenhet av arbete med nyanlända elever, språkutvecklande arbetssätt, inkluderande och tillgängligt arbete samt digitalisering i undervisningen ses det som meriterande för tjänsten. Du använder data och ipad obehindrat i dokumentation och kommunikation. Vi ser gärna att du har kunskaper i Unikum.

Som person är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor samt är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt är flexibel och kan se möjligheter i förändringar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Stina Hultén, rektor, 018-727 59 12
Marina Janserius, biträdande rektor, 018-727 59 10

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Ulrika Kristenson, 018-727 24 50
Lärarnas Riksförbund, Eva Agius-Östberg, 018-727 58 20

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Lärare i textilslöjd och annat ämne till Ärentunaskolan

Ärentunaskolan Ärentunaskolan söker nu 2 lärare i textilslöjd och annat ämne, som tillsammans med kunniga och engagerade kollegor, vill arbeta för att göra skillnad för våra elever genom att ge dem bästa tänkbara undervisning i en miljö präglad av trygghet och arbetsglädje. Välkommen med din ansökan! Ärentunaskolan är en grundskola för årskurs 6-9 belägen i Storvreta, en dryg mil norr om Uppsala. Den bärande pedagogiska idén på skolan är att eleverna s... Visa mer
Ärentunaskolan

Ärentunaskolan söker nu 2 lärare i textilslöjd och annat ämne, som tillsammans med kunniga och engagerade kollegor, vill arbeta för att göra skillnad för våra elever genom att ge dem bästa tänkbara undervisning i en miljö präglad av trygghet och arbetsglädje.
Välkommen med din ansökan!

Ärentunaskolan är en grundskola för årskurs 6-9 belägen i Storvreta, en dryg mil norr om Uppsala. Den bärande pedagogiska idén på skolan är att eleverna ska utmanas i sitt lärande. Eleverna sätter upp personliga mål i alla ämnen och lärarna återkopplar kontinuerligt hur eleverna ligger till i förhållande till sina mål. Alla klasser har en värdegrundslektion varje vecka där man på olika sätt arbetar med trivsel, trygghet och hur man fungerar tillsammans – i skolan och i samhället utanför.
Skolan har cirka 570 elever inklusive en förberedelseklass, och 60 personal. Skolan har ett nära samarbete med områdets F-5 skolor vars elever i stor utsträckning väljer Ärentunaskolan när de går vidare till högstadiet. Skolan ligger nära Storvreta centrum, naturnära och med utsikt över Fyrisån. I anslutning till skolan ligger två sporthallar varav den ena invigdes i februari 2018.
Ärentunaskolan har en stabil personalgrupp med god sammanhållning och andelen behöriga lärare är hög. Skolan har ett välfungerande elevhälsoteam och en bra beredskap att möta elever med särskilda behov. Datortillgången är hög och varje klassrum är utrustat med en Active Board.
Det är lätt att pendla hit med såväl buss som tåg – Upptåget tar 7 minuter från Uppsala.

Här kan du läsa mer om Ärentunaskolan (http://www.arentunaskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Undervisning i textilslöjd, och gärna ytterligare något ämne. Klassföreståndareskap ingår i tjänsten. Du kommer att vara delaktig i att utveckla dina ämnen och skolan. Du ska ha goda ledaregenskaper för att skapa bra lärmiljöer och förmåga att bygga upp goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Den ena tjänsten är en tillsvidareanställning och den andra är ett vikariat under läsåret 2019/2020.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i slöjd och annat ämne. Vi ser att du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Att du har IT-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete är en förutsättning. Det är även meriterande om du har kunskaper om jämställdhet och mångfald i skola.

Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jonas Olsson, rektor, 018-727 77 66
Maria Norelius, biträdande rektor, 018-727 77 66

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 50
Lärarnas Riksförbund, Jan Täcktor, 018-727 77 66

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Lärare i HKK och SVA till Tiundaskolan

Tiundaskolan Är du legitimerad lärare i hem och konsumetkunskap och svenska som andraspråk? Vill du vara med i utvecklandet av den nya Tiundaskolan? Vi ser fram emot din ansökan! Tiundaskolan är en kommunal skola placerad i Luthagen. Inför skolstarten hösten 2018 flyttade skolan tillbaka till Tiundagatan, in i en helt nybyggd skola och är nu en F-9 skola. Vi har ett högt söktryck, delvis tack vare ett stort antal profiler som möter eleverna i deras in... Visa mer
Tiundaskolan

Är du legitimerad lärare i hem och konsumetkunskap och svenska som andraspråk? Vill du vara med i utvecklandet av den nya Tiundaskolan?
Vi ser fram emot din ansökan!

Tiundaskolan är en kommunal skola placerad i Luthagen. Inför skolstarten hösten 2018 flyttade skolan tillbaka till Tiundagatan, in i en helt nybyggd skola och är nu en F-9 skola. Vi har ett högt söktryck, delvis tack vare ett stort antal profiler som möter eleverna i deras intressen och engagemang. Tiundaskolan är en HBTQ-certifierad skola och vi vill att du delar vår grundsyn om alla människors lika värde och lika rättigheter i samhället. Vi deltar i partnerskolaprojektet tillsammans med lärarutbildningen vid Uppsala universitet. I detta projekt utvecklas nya former för VFU och verksamhetsnära skolforskning.

Här kan du läsa mer om Tiundaskolan (http://www.tiundaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du kommer att undervisa i hem- och konsumentkunskap i åk 6 samt svenska som andraspråk (SVA) i åk 4-6. I arbetet ingår undervisning och tillhörande uppgifter samt mentorskap. Skolan kommer under kommande läsår arbeta för att utveckla digitaliseringen på skolan. Vi kommer även satsa extra på att utveckla och förfina undervisningsmetoder genom kooperativt lärande. Som medarbetare på Tiundaskolan ska du sätta eleven i centrum, verka för en samarbetskultur, sätta kunskap i ett sammanhang för att uppnå skolans kärnvärden, lustfyllt, livslångt och tillsammans

Din bakgrund
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet i hem- och konsumentkunskap samt svenska som andraspråk. Goda IT-kunskaper samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

Som person är du tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt samt tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Annika Elenström, biträdande rektor, 018-727 54 06

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Tatjana Trivic, 018-727 81 97
Lärarnas Riksförbund,Emil Niklasson, 018-727 81 98

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Lärare i idrott och hälsa samt svenska till Ärentunaskolan

Ärentunaskolan Ärentunaskolan söker dig, som tillsammans med kunniga och engagerade kollegor, vill arbeta för att göra skillnad för våra elever genom att ge dem bästa tänkbara undervisning i en miljö präglad av trygghet och arbetsglädje. Välkommen med din ansökan! Ärentunaskolan är en grundskola för årskurs 6-9 belägen i Storvreta, en dryg mil norr om Uppsala. Den bärande pedagogiska idén på skolan är att eleverna ska utmanas i sitt lärande. Eleverna s... Visa mer
Ärentunaskolan

Ärentunaskolan söker dig, som tillsammans med kunniga och engagerade kollegor, vill arbeta för att göra skillnad för våra elever genom att ge dem bästa tänkbara undervisning i en miljö präglad av trygghet och arbetsglädje.
Välkommen med din ansökan!

Ärentunaskolan är en grundskola för årskurs 6-9 belägen i Storvreta, en dryg mil norr om Uppsala. Den bärande pedagogiska idén på skolan är att eleverna ska utmanas i sitt lärande. Eleverna sätter upp personliga mål i alla ämnen och lärarna återkopplar kontinuerligt hur eleverna ligger till i förhållande till sina mål. Alla klasser har en värdegrundslektion varje vecka där man på olika sätt arbetar med trivsel, trygghet och hur man fungerar tillsammans – i skolan och i samhället utanför.
Skolan har cirka 570 elever, inklusive en förberedelseklass, och 60 personal. Skolan har ett nära samarbete med områdets F-5 skolor vars elever i stor utsträckning väljer Ärentunaskolan när de går vidare till högstadiet. Skolan ligger nära Storvreta centrum, naturnära och med utsikt över Fyrisån. I anslutning till skolan ligger två sporthallar varav den ena invigdes i februari 2018. Ärentunaskolan har en stabil personalgrupp med god sammanhållning och andelen behöriga lärare är hög. Skolan har ett välfungerande elevhälsoteam och en bra beredskap att möta elever med särskilda behov. Datortillgången är hög och varje klassrum är utrustat med en Active Board.
Det är lätt att pendla hit med såväl buss som tåg – Upptåget tar 7 minuter från Uppsala.

Här kan du läsa mer om Ärentunaskolan (http://www.arentunaskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Undervisning i idrott och hälsa samt svenska (eller annat ämne). Klassföreståndareskap ingår i tjänsten. Du kommer att vara delaktig i att utveckla dina ämnen och skolan. Du ska ha goda ledaregenskaper för att skapa bra lärmiljöer och förmåga att bygga upp goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i idrott och hälsa samt svenska eller annat ämne. Vi ser att du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Att du har IT-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete är en förutsättning. Det är även meriterande om du har kunskaper om jämställdhet och mångfald i skola.

Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jonas Olsson, rektor, 018-727 77 66
Maria Norelius, biträdande rektor, 018-727 77 66

Fackliga företrädare:
lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 50
Lärarnas Riksförbund, Jan Täcktor, 018-727 77 66

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre