Lediga jobb som Organisationsjurist i Uppsala

Se lediga jobb som Organisationsjurist i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Enhetschef för allmänjuridiska enheten

Svenska kyrkan finns där människors finns. Nära där du bor och på andra sidan jorden. Överallt är vi där för dig som vill och behöver – i ensamhet, kris, glädje och sorg, i viktiga skeenden och i vardagen. Oavsett vem du är och vilken tro du har. På kyrkokansliet jobbar ca 500 personer inom en stor spännvidd av yrken, i framkant av våra kunskapsområden. Tillsammans jobbar vi med frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. På så sätt stärker vi kyr... Visa mer
Svenska kyrkan finns där människors finns.

Nära där du bor och på andra sidan jorden. Överallt är vi där för dig som vill och behöver – i ensamhet, kris, glädje och sorg, i viktiga skeenden och i vardagen. Oavsett vem du är och vilken tro du har. På kyrkokansliet jobbar ca 500 personer inom en stor spännvidd av yrken, i framkant av våra kunskapsområden. Tillsammans jobbar vi med frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. På så sätt stärker vi kyrkans möjligheter att möta samtidens utmaningar och bidra till fred, rättvisa och ett hållbart samhälle.

Till rättsavdelningen på det nationella kyrkokansliet i Uppsala söker vi nu en chef till Enheten för rättslig utredning och förvaltning. Som medarbetare i Svenska kyrkan får du möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta.

Om avdelningen
På Rättsavdelningen arbetar ca 30 personer. Avdelningen stödjer kyrkostyrelsen och övriga avdelningar inom kyrkokansliet samt kyrkans stift och församlingar i juridiska frågor i form av utredningar, rådgivning och kvalitetssäkring genom rättsliga ställningstaganden. Avdelningen ansvarar också för administrationen runt Svenska kyrkans högsta beslutande organ, kyrkomötet, och den nationella nivåns styrelse, kyrkostyrelsen. Avdelningen består av tre enheter; Allmänjuridiska enheten, Enheten för rättslig utredning och förvaltning samt Enheten för kyrkomöte, kyrkostyrelse och kyrkoval. Rättsavdelningen leds av rättschefen, med stöd av en biträdande rättschef.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Du leder arbetet inom den allmänjuridiska enheten. I din uppgift att leda arbetet ingår såväl personalansvar som budgetansvar men också ett ansvar för att en god kvalitet upprätthålls i det arbete som enheten gör. Du arbetar kontinuerligt för att utveckla såväl verksamhet som medarbetare genom att ge dem möjlighet att växa.

På den allmänjuridiska enheten arbetar åtta jurister bland annat med att ge juridisk rådgivning till kyrkokansliets olika avdelningar men även till stift och församlingar. Det juridiska fältet är brett och omfattar allt från avtalsrätt och immaterialrätt till dataskyddsjuridik, testamentsrätt, fastighetsrätt och frågor om offentlighet- och sekretess. Vidare ansvarar enheten för att utarbeta och granska verksamhetens styrande dokument, för viss internkontroll samt för den nyinrättade visselblåsarfunktionen. Enheten ansvarar också för att företräda Trossamfundet Svenska kyrkan vid processer i domstol och skiljeförfaranden samt i samråd och kontakter med, inklusive yttranden till, tillsynsmyndigheter. Då Svenska kyrkan har en omfattande internationell verksamhet hanterar vi också frågor som rör internationella rättsförhållanden.

Enheten har ett utpräglat konsultativt arbetssätt och samarbetar i hög utsträckning med kyrkokansliets övriga verksamheter och avdelningar samt med stiften. En särskilt nära samverkan och samarbete sker med den andra av de två juridiska enheterna på avdelningen.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har avlagt jur kand eller juristexamen och som har flera års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Vi ser gärna att du har dokumenterad chefserfarenhet. Har du erfarenhet från arbete inom Svenska kyrkan eller annan politiskt styrd organisation är det meriterande. Som ledare är du trygg i din roll, har god pedagogisk förmåga och skapar förtroende. Du är initiativtagande och lösningsorienterad med ett positivt och prestigelöst förhållningssätt. För att lyckas i rollen behöver du ha helhetssyn och integritet, med den juridiska kvaliteten i fokus.

I Svenska kyrkan får du möjlighet att arbeta tillsammans med mycket kvalificerade medarbetare i en mångfacetterad verksamhet som spänner över flera olika rättsområden.

Välkommen med din ansökan!
Du visar ditt intresse via signerarekrytering.se där du bifogar CV och ett motivationsbrev om varför du är vår nya enhetschef för allmänjuridik. Eftersom urval sker löpande tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 7 juni. Eventuella frågor besvaras av Signeras konsulter Marina Sjölin, tel. 070-744 70 60 eller Sofia Jansson, tel. 073-539 64 51. https://www.signerarekrytering.se/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=244&rmlang=SE

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Policyrådgivare till enheten för policydialog

Svenska kyrkan finns där människor finns. Nära där du bor och på andra sidan jorden. Överallt är vi där för dig som vill och behöver – i ensamhet, kris, glädje och sorg, i viktiga skeenden och i vardagen. Oavsett vem du är och vilken tro du har. På kyrkokansliet jobbar ca 500 personer inom en stor spännvidd av yrken, i framkant av våra kunskapsområden. Tillsammans jobbar vi med frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. På så sätt stärker vi kyrk... Visa mer
Svenska kyrkan finns där människor finns.

Nära där du bor och på andra sidan jorden. Överallt är vi där för dig som vill och behöver – i ensamhet, kris, glädje och sorg, i viktiga skeenden och i vardagen. Oavsett vem du är och vilken tro du har. På kyrkokansliet jobbar ca 500 personer inom en stor spännvidd av yrken, i framkant av våra kunskapsområden. Tillsammans jobbar vi med frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. På så sätt stärker vi kyrkans möjligheter att möta samtidens utmaningar och bidra till fred, rättvisa och ett hållbart samhälle.

Enheten förpolicydialog söker en policyrådgivare

Vår verksamhet
Tjänsten är placerad på enheten för policydialog på avdelningen för kyrkoliv på Svenska kyrkans kyrkokansli. Enheten har som uppdrag stärka och stödja nationell nivås företrädarskap och kapacitet i policy- och påverkansarbetet. Enheten ansvarar också för utveckling av kyrkokansliets arbete med samhällskontakter och påverkansinsatser på nationellt och EU-nivå.

Läs gärna mer på http://www.svenskakyrkan.se

Dina arbetsuppgifter
Policyrådgivaren kommer att bidra till Svenska kyrkan arbete med omvärldsbevakning, strategiskt analys- och utredningsarbete och beredning av ärenden utifrån det aktuella samhällsläget och pågående lagstiftningsprocesser. Arbetet innebär även nära samverkan med ekumeniska och civilsamhällesaktörer.

Dina kvalifikationer
Du har en relevant akademisk examen, såsom exempelvis statsvetare eller jurist. Ett krav för denna tjänst är att du är väl förtrogen med Svenska kyrkans organisation och verksamhet och har vana av att ta fram beslutsunderlag och bereda ärenden. Det är meriterande om du har annan vana av att arbeta med samhällspolitiska och lagstiftande processer.
Erfarenhet av påverkansarbete och samverkan inom civilsamhället är meriterande, så även sakkunskap och nätverk inom områden där Svenska kyrkans har verksamhet.

I den här rollen krävs att du är van att arbeta under tidspress och har mycket god skriftlig framställan på svenska och engelska. Du behöver snabbt kunna sätta dig in i nya frågeställningar, arbeta självständigt och leverera vid givna deadlines. Vi ser vidare att du har god administrativ, organisatorisk förmåga och datorvana.

Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan och delar våra värderingar som kännetecknas av varje människas lika värde, arbete för fred, försoning, rättvisa och hållbarhet. https://www.svenskakyrkan.se/svenskakyrkansvardegrund

Vi erbjuder
Tjänsten är ett vikariat på 100 % med tillträde enligt överenskommelse, till och med 2023-08-18.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Ariane Rodert, chef vid enheten för policydialog,
[email protected], 018-16 99 74 

Fackliga företrädare, mailto:[email protected] (Vision), mailto:[email protected] (Akavia) och mailto:[email protected] (KyrkA).

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

En eller flera jurister till Svenska kyrkans nationella nivå, kyrkokansliet

Svenska kyrkan finns där människor finns. Nära där du bor och på andra sidan jorden. Överallt är vi där för dig som vill och behöver – i ensamhet, kris, glädje och sorg, i viktiga skeenden och i vardag­en. Oavsett vem du är och vilken tro du har. På kyrkokansliet jobbar ca 500 personer inom en stor spänn­vidd av yrken, i framkant av våra kunskapsområden. Tillsammans jobbar vi med frågor som är gemen­samma för hela Svenska kyrkan. På så sätt stärker vi k... Visa mer
Svenska kyrkan finns där människor finns.

Nära där du bor och på andra sidan jorden. Överallt är vi där för dig som vill och behöver – i ensamhet, kris, glädje och sorg, i viktiga skeenden och i vardag­en. Oavsett vem du är och vilken tro du har. På kyrkokansliet jobbar ca 500 personer inom en stor spänn­vidd av yrken, i framkant av våra kunskapsområden. Tillsammans jobbar vi med frågor som är gemen­samma för hela Svenska kyrkan. På så sätt stärker vi kyrkans möjligheter att möta samtidens utmaningar och bidra till fred, rättvisa och ett hållbart samhälle.

Är du en av våra nya jurister?
Är en juristroll hos en av Sveriges största organisationer med placering i centrala Uppsala och ärkebiskopsgårdens historiska miljöer intressant för dig? Söker du en stimulerande arbetsmiljö med högt tempo och trevliga kollegor?

Då kan det här vara en roll för dig! Vi söker nu en eller flera jurister med erfarenhet från kvalificerad juridisk rådgivning som vill ta sig an en bred och omväxlande roll med särskilt fokus på våra avtals- och dataskyddsfrågor.

Rättsavdelningens uppdrag 
På rättsavdelningen arbetar ca 26 personer. Avdelningen stödjer kyrkostyrelsen, som är styrelse för Svenska kyrkan på nationell nivå, och de övriga avdelningarna inom kyrkokansliet, som är kyrkostyrelsens kansli. Rättsavdelningen leds av rättschefen, med stöd av en biträdande rättschef. Avdelningen består av tre enheter, varav två är juridiska.

På den allmänjuridiska enheten arbetar tio medarbetare, samtliga jurister. Enheten ansvarar bland annat för juridisk rådgivning gentemot kansliets övriga tio avdelningar och verksamheter, inklusive viss verksamhet i andra länder samt i viss omfattning råd och stöd till andra juridiska personer inom Svenska kyrkan. Verksamheten i kansliet är bred. Uppgifterna inkluderar rådgivning inom bland annat områdena avtalsrätt, inklusive it-rätt och avtal inom Svenska kyrkans biståndsverksamhet, dataskydd och personuppgiftshantering, successionsrätt, fastighetsrätt, entreprenadjuridik, upphovsrätt och interna styrande dokument.

Enheten svarar även för viss internkontroll. Också frågor om offentlighet och sekretess förekommer, då Svenska kyrkan omfattas av en lagreglerad offentlighetsprincip. Vidare förekommer det att enheten ansvarar för att företräda trossamfundet Svenska kyrkan vid processer i domstol samt i samråd och kontakter med, inklusive yttranden till, tillsynsmyndigheter. Vid enheten finns också kansliets dataskyddsombud och ansvaret för kyrkokansliets visselblåsar­funktion. Enheten är nu i behov av förstärkning.

Dina arbetsuppgifter och kvalifikationer
Vi söker dig som har en jur. kand eller en juristexamen och flera års erfarenhet av juridiskt arbete med fördjupad kompetens inom avtalsrätt, särskilt it-rätt, och som har arbetat med dataskyddsrättsliga frågor i denna kontext. Ditt fokusområde kommer att vara inom nämnda områden med fokus på granskning och rådgivning i samband med upprättande av olika avtal. Du kommer också att vara ett stöd i enhetens andra uppgifter. Det är meriterande om du har arbetat med exempelvis molntjänstavtal och outsourcing av it-tjänster. Du får gärna också ha kunskap inom fastighets- stiftelse-, successions- och/eller immaterialrätt.

Som jurist har du lätt för att sätta dig in i och hantera komplexa frågor. Du är vidare flexibel, prestigelös och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift såväl på svenska som på engelska. Hos oss blir du en del av ett lag där det är självklart att stötta varandra och att dela med sig av sin kompetens och erfarenhet. Du är duktig på att skapa och upprätthålla goda samarbeten med såväl dina närmsta kollegor som med kollegor i andra professioner. Du delar med dig av dina kunskaper och hittar lösningar i dialog med andra för att uppnå det bästa resultatet i och för verksamheten. Du tar initiativ, är pragmatisk och kan prioritera. Du arbetar självständigt, strukturerat och är resultatorienterad. Du bör därför ha en hög grad av planerings- och prioriteringsförmåga så att du kan organisera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Vi erbjuder
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid som föregås av sex månaders provanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse. Intervjuer kommer att hållas löpande.

Vi tillämpar årsarbetstid och andra förmånliga villkor, bland annat gällande semester, friskvårdsbidrag samt möjlighet till friskvård på arbetstid. Möjlighet finns också att arbeta delvis på distans efter överenskommelse med chef.

Vill du veta mer?
För mer information, kontakta 

- https://svenskakyrkan.varbi.com/center/tool/position/569478/edit/tab:1/[email protected], chef för allmänjuridiska enheten, tel: 018-16 96 33. 
- https://svenskakyrkan.varbi.com/center/tool/position/569478/edit/tab:1/[email protected], rättschef, tel: 018-18 24 96.

Fackliga företrädare är  

- mailto:[email protected] (Vision),  
- mailto:[email protected] (Akavia)
- mailto:[email protected] (KyrkA).

Samtliga nås med fördel via mejl.

Vill du jobba med oss?
Om du tycker att tjänsten låter spännande är du välkommen med din ansökan senast 31 januari 2023. 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Senior policyrådgivare

Svenska kyrkan finns där människors finns. Nära där du bor och på andra sidan jorden. Överallt är vi där för dig som vill och behöver – i ensamhet, kris, glädje och sorg, i viktiga skeenden och i vardagen. Oavsett vem du är och vilken tro du har. På kyrkokansliet jobbar 500 personer inom en stor spännvidd av yrken, i framkant av våra kunskapsområden. Tillsammans jobbar vi med frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. På så sätt stärker vi kyrka... Visa mer
Svenska kyrkan finns där människors finns.

Nära där du bor och på andra sidan jorden. Överallt är vi där för dig som vill och behöver – i ensamhet, kris, glädje och sorg, i viktiga skeenden och i vardagen. Oavsett vem du är och vilken tro du har.

På kyrkokansliet jobbar 500 personer inom en stor spännvidd av yrken, i framkant av våra kunskapsområden. Tillsammans jobbar vi med frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. På så sätt stärker vi kyrkans möjligheter att möta samtidens utmaningar och bidra till fred, rättvisa och ett hållbart samhälle.

Enheten för policydialog ingår i avdelningen för kyrkoliv på Svenska kyrkans kyrkokansli. Enheten har som uppdrag stärka och stödja nationell nivås företrädarskap och kapacitet i policy- och påverkansarbetet. Enheten ansvarar också för utveckling av kyrkokansliets arbete med samhällskontakter och påverkansinsatser på nationellt och EU-nivå.
Läs gärna mer på http://www.svenskakyrkan.se

Till enheten för policydialog söker vi nu en senior policyrådgivare. Har du erfarenhet av analys- och utredningsarbete samt beredning av ärenden som främst berör lagstiftande processer kan det vara dig vi söker!

Arbetsuppgifter
Som policyrådgivare bidrar du till Svenska kyrkans arbete med samhällsfrågor, både nationellt och på EU-nivå, med fokus på juridiska bedömningar. Arbetet omfattar omvärldsbevakning, strategiskt analys- och utredningsarbete och beredning av ärenden utifrån det aktuella samhällsläget och pågående lagstiftningsprocesser. Arbetet innebär även nära samverkan med ekumeniska och civilsamhällesaktörer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant akademisk examen, gärna med juridisk inriktning, eller mångårig erfarenhet att arbeta med juridiska processer och texter.

Du har en lång yrkeserfarenhet av analys- och utredningsarbete och är van att ta fram beslutsunderlag och bereda ärenden. Du är väl förtrogen med lagstiftningsprocessen, statlig budgetprocess och styrning av det offentliga. Vi ser gärna att du arbetat på Regeringskansliet eller myndighet, har erfarenhet av EU-frågor och frågor som rör civilsamhällets förutsättningar. Erfarenhet av påverkansarbete och samverkan inom civilsamhället är meriterande, så även sakkunskap och nätverk inom exempelvis regionala frågor, barn och unga, äldre, mänskliga fri- och rättigheter, miljö, klimat eller andra områden där Svenska kyrkans har verksamhet.

Du trivs att arbeta i ett omväxlande tempo och levererar en mycket god skriftlig framställan på svenska och engelska. Du sätter dig snabbt in i nya frågeställningar, arbetar gärna självständigt och levererar vid givna deadlines. Du har god administrativ och organisatorisk förmåga och är datorvan.

Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar och är intresserad av Svenska kyrkans roll i samhället.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde så snarast.

Tillträde
Tillträde efter överenskommelse.

Vill du veta mer
Välkommen att kontakta mailto:[email protected], enhetschef på telefon 0730-55 01 82.

Fackliga företrädare
mailto:[email protected](Vision), mailto:[email protected] (Akavia) och mailto:[email protected] (KyrkA). Visa mindre

Jurist

SLU:s ledningskansli  tillhandahåller stöd till SLU:s ledning och övrig verksamhet. Stödet innbär allt ifrån administrativt stöd till styrelsen och rektor till att hjälpa forskare att söka EU-bidrag. Vi är organiserade i fyra enheter; sekretariatet, juridik och dokumentation, Grants Office samt SLU Global. Juristenheten består idag av fyra jurister med bred kompetens. För att frigöra tid för utvecklingsarbete söker vi nu en jurist som är intresserad av att... Visa mer
SLU:s ledningskansli  tillhandahåller stöd till SLU:s ledning och övrig verksamhet. Stödet innbär allt ifrån administrativt stöd till styrelsen och rektor till att hjälpa forskare att söka EU-bidrag. Vi är organiserade i fyra enheter; sekretariatet, juridik och dokumentation, Grants Office samt SLU Global.
Juristenheten består idag av fyra jurister med bred kompetens. För att frigöra tid för utvecklingsarbete söker vi nu en jurist som är intresserad av att arbeta på ett universitet.
Arbetsuppgifter:
Du kommer att tillsammans med de övriga juristerna ge stöd och råd till ledningen, universitetsadministrationen och fakulteterna. En viktig del av arbetet kommer att vara att granska avtal.

Som person är du öppen, orädd och kommunikativ. Du är pedagogisk och har förmåga att på ett lättfattligt sätt förklara olika regelverk. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer:
För anställningen krävs juristexamen och relevant yrkeserfarenhet. Eftersom SLU är ett parallellspråkigt universitet krävs goda kunskaper i engelska i skrift och tal. Har du erfarenhet från att arbeta på en myndighet är det meriterande.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning året ut med ev. möjlighet till förlängning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2019-07-20.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya hyresjurist?

Ansök    Jan 21    Uppsalahem AB    Organisationsjurist
Ditt uppdrag hos oss Som hyresjurist på Uppsalahem är du en expert inom hyresjuridik och fastighetsrättsliga frågor. Du arbetar som rådgivare och stöd för bolagets samtliga enheter. I din roll arbetar du bland annat med uppsägningar, bedömningar och hantering av andrahandsansökningar samt byten och överlåtelser. I rollen som hyresjurist företräder du Uppsalahem i domstolar och hos myndigheter, framförallt i tingsrätten, i hyresnämnden och hos Kronofogdemy... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som hyresjurist på Uppsalahem är du en expert inom hyresjuridik och fastighetsrättsliga frågor. Du arbetar som rådgivare och stöd för bolagets samtliga enheter. I din roll arbetar du bland annat med uppsägningar, bedömningar och hantering av andrahandsansökningar samt byten och överlåtelser.

I rollen som hyresjurist företräder du Uppsalahem i domstolar och hos myndigheter, framförallt i tingsrätten, i hyresnämnden och hos Kronofogdemyndigheten. Förutom hyresjuridiska frågor innebär ditt arbete även administrativa arbetsuppgifter och ställer höga krav på din förmåga att strukturera och planera ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom juridik och företrädesvis inom hyresjuridik. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande.

På Uppsalahem arbetar du långsiktigt med att stärka bolagets juridiska kompetens inom områden som hyresjuridik, fastighetsrätt och avtalsrätt. Du är ansvarsfull, handlingskraftig och känner dig trygg i din kompetens. Som hyresjurist har du ett nära samarbete med flera andra funktioner inom företaget vilket förutsätter en god samarbetsförmåga. Du ska också erbjuda en bra service till våra kunder.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Övrigt
Heltid
Visstidsanställning med start i mars och som pågår i minst ett år, med chans till förlängning.

Krav
Universitets- eller högskoleutbildning inom juridik och företrädesvis inom hyresjuridik. B-körkort
Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Chef Förvaltningsutveckling Carl-Johan Lindörn, 018 727 35 56 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021- 02-08. Visa mindre