Lediga jobb som Säljledare i Uppsala

Se lediga jobb som Säljledare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Säljare/Kundansvarig

Nytt
Jobba som Självständig Säljare för Våra Solkraftslösningar Vill du ha friheten att sätta dina egna arbetstider och upplägg? Bli en självständig säljare för våra solkraftslösningar och arbeta med både privatpersoner och företag. Här är några av fördelarna: Den avgörande faktorn till varför ni kommer lyckas: Med våran unika prisgaranti till privatpersoner och delvis företag ger vi dig en stor fördel mot konkurrenterna. Då kunder väljer den bästa och mest lö... Visa mer
Jobba som Självständig Säljare för Våra Solkraftslösningar
Vill du ha friheten att sätta dina egna arbetstider och upplägg? Bli en självständig säljare för våra solkraftslösningar och arbeta med både privatpersoner och företag. Här är några av fördelarna:
Den avgörande faktorn till varför ni kommer lyckas:
Med våran unika prisgaranti till privatpersoner och delvis företag ger vi dig en stor fördel mot konkurrenterna. Då kunder väljer den bästa och mest lönsamma investeringen i 9 fall av 10.


Flexibilitet:
Sätt dina egna arbetstider och skapa ett upplägg som passar din livsstil.
Arbeta när och var du vill – hemma, på fältet eller från ett kafé.

Generös Provisionsmodell:
Tjäna en generös provision på 15% för varje försäljning du genomför.
Utnyttja vår bonustrappa för att öka din intäkt ytterligare när du uppnår högre försäljningsnivåer.

Stöd och Utbildning:
Få tillgång till marknadens bästa verktyg och utbildningar för att lyckas.
Stöd från vårt erfarna team för att hjälpa dig nå dina mål.

Hållbar Framtid:
Arbeta med produkter som bidrar till en hållbar framtid och gör skillnad för miljön.
Erbjud innovativa och högkvalitativa solkraftslösningar som hjälper kunder att spara pengar och energi.

Lönsamhet:
Höga intäktsmöjligheter genom att sälja eftertraktade och effektiva solcellssystem.
Enkelt att öka din kundbas genom rekommendationer och nöjda kunder.
Med våran prisgaranti till privatpersoner och delvis företag ger vi dig en stor fördel mot konkurrenterna. Då kunder väljer den bästa och mest lönsamma investeringen 9 fall av 10.Bli en del av vår framgångsrika säljteam och hjälp oss sprida fördelarna med solkraft. Kontakta oss idag för att komma igång! Visa mindre

Säljchef TAK till Vesivek i Uppsala

Ansök    Apr 29    Rubino Rekrytering AB    Säljledare
Brinner du för andras framgångar och blir glad när någon annan lyckas? Är du en prestigelös ledare med driv och tydlighet som leder genom att själv vara ett föredöme? Hos oss kan du nu bli vår nya säljchef inom TAK med stort fokus på både ansvar och möjligheter! Som anställd hos oss blir du en del av ett företag med en stark ägare och mycket hög personal- och kundnöjdhet. Låter detta kanske som du? Läs vidare! Om oss Vesivek är Nordens största takrenoverin... Visa mer
Brinner du för andras framgångar och blir glad när någon annan lyckas? Är du en prestigelös ledare med driv och tydlighet som leder genom att själv vara ett föredöme? Hos oss kan du nu bli vår nya säljchef inom TAK med stort fokus på både ansvar och möjligheter! Som anställd hos oss blir du en del av ett företag med en stark ägare och mycket hög personal- och kundnöjdhet. Låter detta kanske som du? Läs vidare!
Om oss
Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag. Vi renoverar över 5 000 villatak per år och har sedan starten för 25 år sedan utfört mer än 36 000 takrenoveringar i Sverige och Finland. Utöver takrenoveringar erbjuds även installation av solcellspaneler. Koncernen omsätter ca 1,3 miljarder kronor och har ca 600 anställda. Vesivek växer kraftigt i Sverige, vilket innebär att du är med och utvecklar både företaget och vår kultur. Du erbjuds en tjänst i en organisation som andas framtidstro och vinnarinstinkt. Här får du möjlighet att utvecklas i takt med organisationen och dina idéer tas alltid tillvara. Läs mer om vårt unika koncept på www.vesivek.se
Om tjänsten
Som Säljchef för TAK kommer du att ansvara för ledning och utveckling av vårt säljteam som tillhör vår depå i Uppsala. Du får en central roll där du driver försäljningen framåt och säkerställer att våra kunder får en förstklassig serviceupplevelse. Du leder genom att själv vara ett föredöme. Vi arbetar direkt mot privatkunder och husägare så det är mycket viktigt att kunden känner sig trygg med oss som samarbetspartner. Hög service och stort engagemang är avgörande för kundupplevelsen. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga avdelningar inom Vesivek för att säkerställa att försäljningsprocessen går smidigt och att kundernas förväntningar överträffas.
Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter inkluderar:
Ledning och coachning av säljteamet för att uppnå försäljningsmål
Ansvar för hela försäljningsprocessen från prospektering till avslut
Att etablera och upprätthålla starka kundrelationer
Att delta i säljaktiviteter och marknadsföringsinitiativ för att öka försäljningen och synligheten av vårt varumärke

För att lyckas i rollen
För att lyckas i rollen tror vi att du har en stark drivkraft, en härlig inställning och är bekväm med att ta egna initiativ. Du är en tydlig kravställare och du brinner för att se andra lyckas. Du har en gedigen erfarenhet av försäljning, gärna av direktförsäljning mot privatkundsmarknaden, och du har dokumenterad erfarenhet av att leda andra säljare till framgång. Lämplig bostadsort är inom området Uppsala med omnejd.
Kvalifikationer för rollen är att du:
Erfarenhet av framgångsrik försäljningsledning, det är meriterande om du har erfarenhet från byggnation eller takrenoveringar.
Erfarenhet av försäljning mot privat- och/eller företagskunder (B2C/B2B)
Starkt ledarskap och förmåga att inspirera och motivera ditt team
Driven, engagerad och resultatorienterad
God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
Körkort B (personbil)

Vi erbjuder
En konkurrenskraftig fast lön med möjlighet till provision
Tjänstebil
Möjlighet att vara en del av en framgångsrik och växande organisation
Kontinuerlig utbildning och utveckling

I denna rekrytering samarbetar Vesivek med Rubino Rekrytering. Urval samt intervjuer sker löpande så vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

BUTIKSCHEF TILL NYTT SPÄNNANDE BUTIKSKONCEPT!

Vi på WorkShop söker nu efter en Butikschef för ett nytt spännande butikskoncept! Varumärket du kommer jobba med är en stor aktör på marknaden som vill öka sitt fokus på husdjur. Är du en driven ledare som brinner för att skapa kundupplevelser i världsklass? Är du dessutom intresserad av retail och älskar husdjur? Då kan det här vara tjänsten för dig! Om rollen: Som Butikschef kommer du att arbeta tillsammans med och genom ett starkt team, för att uppnå go... Visa mer
Vi på WorkShop söker nu efter en Butikschef för ett nytt spännande butikskoncept! Varumärket du kommer jobba med är en stor aktör på marknaden som vill öka sitt fokus på husdjur. Är du en driven ledare som brinner för att skapa kundupplevelser i världsklass? Är du dessutom intresserad av retail och älskar husdjur? Då kan det här vara tjänsten för dig!
Om rollen:
Som Butikschef kommer du att arbeta tillsammans med och genom ett starkt team, för att uppnå goda resultat. Till din hjälp jobbar du med ett ledande varumärke inom sitt segment. Din huvuduppgift kommer att vara att leda och driva butiken och därigenom säkerställa hög kundupplevelse och stark försäljning. Du kommer att ha ansvar över butikssäljarna samt enklare administrativa uppgifter så som schemaläggning och säljrapportering. För att ge dig bästa möjliga förutsättning för att lyckas erbjuder vi utbildningar inom försäljning, service och presentationsteknik. Tjänsten innebär även:
Personal- och resultatansvar för butiken
Ansvar för att butiken är attraktiv och säljande
Ansvar för att våra kunder är nöjda
Utveckling av medarbetarna i deras roller
Butiksskötsel, underhåll, uppackning, påfyllning och försäljning

Om dig:
Som person är du ansvarstagande, proaktiv och tar gärna egna initiativ. Du är en inspirerande ledare som brinner för att utvecklas ihop med ditt team. Du är detaljorienterad, strukturerad och gillar ordning och reda. Som person är du även utåtriktad, positiv och älskar att träffa nya människor. Du trivs både med att arbeta i grupp och att arbeta ensam, och uppfattas som ett socialt geni i de flesta sammanhang. Utöver detta ser vi gärna att du har ett stort intresse för husdjur och retail. Vi ser även att du:
Har goda ledarskapserfarenheter inom arbetet som butikschef
Har erfarenhet av service och försäljning
Är flexibel och lösningsorienterad
Är driven och resultatinriktad
Är tydlig och kan på ett inspirerande sätt förmedla mål & vision
Har goda språkkunskaper i svenska och engelska
Har grundläggande IT-kunskaper
Har tidigare erfarenhet av försäljning av husdjursprodukter

Arbetsplats: Uppsala
Start: Augusti
Anställningsform: Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning
Anställningstid:Heltid
Vi håller intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail.Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-06-18.
Vi är WorkShop: the Consumer Experience Agency – Nordens ledande retailbyrå, dedikerad till att skapa och leverera innovativa kundupplevelser för några av världens största varumärken. Det gör vi genom att erbjuda en komplett portfölj av tjänster inklusive data & insights, concept, field marketing och mycket mer – så vi kan hjälpa våra kunder i varje steg. Gå med i ett av våra team runt om i världen och utforska din potential genom unika projekt, pop-ups, butikskoncept eller våra ambassadörsprogram!
Lär dig mer om vårt företag påWorkShopoch följ oss gärna påFacebook,LinkedInochInstagram! Visa mindre

Säljchef SOL till Vesivek

Ansök    Apr 29    Rubino Rekrytering AB    Säljledare
Brinner du för andras framgångar och blir glad när någon annan lyckas? Är du en prestigelös ledare med driv och tydlighet som leder genom att själv vara ett föredöme? Hos oss kan du nu bli vår nya säljchef inom solceller med stort fokus på både ansvar och möjligheter! Som anställd hos oss blir du en del av ett företag med en stark ägare och mycket hög personal- och kundnöjdhet. Låter detta kanske som du? Läs vidare! Om oss Vesivek är Nordens största takren... Visa mer
Brinner du för andras framgångar och blir glad när någon annan lyckas? Är du en prestigelös ledare med driv och tydlighet som leder genom att själv vara ett föredöme? Hos oss kan du nu bli vår nya säljchef inom solceller med stort fokus på både ansvar och möjligheter! Som anställd hos oss blir du en del av ett företag med en stark ägare och mycket hög personal- och kundnöjdhet. Låter detta kanske som du? Läs vidare!
Om oss
Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag. Vi renoverar över 5 000 villatak per år och har sedan starten för 25 år sedan utfört mer än 36 000 takrenoveringar i Sverige och Finland. Utöver takrenoveringar erbjuds även installation av solcellspaneler. Koncernen omsätter ca 1,3 miljarder kronor och har ca 600 anställda. Vesivek växer kraftigt i Sverige, vilket innebär att du är med och utvecklar både företaget och vår kultur. Du erbjuds en tjänst i en organisation som andas framtidstro och vinnarinstinkt. Här får du möjlighet att utvecklas i takt med organisationen och dina idéer tas alltid tillvara. Läs mer om vårt unika koncept på www.vesivek.se
Om tjänsten
Som Säljchef SOL kommer du att ansvara för ledning och utveckling av vårt säljteam inom solceller. Du får en central roll där du driver försäljningen framåt och säkerställer att våra kunder får en förstklassig serviceupplevelse. Du leder genom att själv vara ett föredöme. Vi arbetar direkt mot privatkunder och husägare så det är mycket viktigt att kunden känner sig trygg med oss som samarbetspartner. Hög service och stort engagemang är avgörande för kundupplevelsen. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga avdelningar inom Vesivek för att säkerställa att försäljningsprocessen går smidigt och att kundernas förväntningar överträffas.
Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter inkluderar:
Ledning och coachning av säljteamet för att uppnå försäljningsmål
Ansvar för hela försäljningsprocessen från prospektering till avslut
Att etablera och upprätthålla starka kundrelationer
Att delta i säljaktiviteter och marknadsföringsinitiativ för att öka försäljningen och synligheten av vårt varumärke

För att lyckas i rollen tror vi att du har en stark drivkraft, en härlig inställning och är bekväm med att ta egna initiativ. Du är en tydlig kravställare och du brinner för att se andra lyckas. Du har en gedigen erfarenhet av försäljning, gärna av direktförsäljning mot privatkundsmarknaden, och du har dokumenterad erfarenhet av att leda andra säljare till framgång. Lämplig bostadsort är inom området Uppsala med omnejd.
Kvalifikationer för rollen är att du har:
Erfarenhet av framgångsrik försäljningsledning, det är meriterande om du har erfarenhet inom solcellsteknik eller relaterat område
Erfarenhet av försäljning mot privat- och/eller företagskunder (B2C/B2B)
Starkt ledarskap och förmåga att inspirera och motivera ditt team
Driven, engagerad och resultatorienterad
God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
Körkort B (personbil)

Vi erbjuder
En konkurrenskraftig fast lön med möjlighet till provision
Tjänstebil
Möjlighet att vara en del av en framgångsrik och växande organisation
Kontinuerlig utbildning och utveckling

I denna rekrytering samarbetar Vesivek med Rubino Rekrytering. Urval samt intervjuer sker löpande så vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamchef

Ansök    Feb 2    Solceller 365 AB    Säljledare
Vi söker nu en Teamchef till vår försäljningsavdelning. Är du driven, passionerad samt brinner för hållbarhet och förnybar energi? Har du erfarenhet av försälj och att leda ett team? Då kan det vara dig vi söker! Om Rollen som Teamchef hos Solceller365: Som Teamchef hos oss spelar du en central roll i att leda och utveckla våra säljare. Du kommer tillsammans med säljarna driva hela försäljningsprocessen, med allt från att aktivt söka upp potentiella kunde... Visa mer
Vi söker nu en Teamchef till vår försäljningsavdelning.
Är du driven, passionerad samt brinner för hållbarhet och förnybar energi? Har du erfarenhet av försälj och att leda ett team? Då kan det vara dig vi söker!
Om Rollen som Teamchef hos Solceller365:
Som Teamchef hos oss spelar du en central roll i att leda och utveckla våra säljare. Du kommer tillsammans med säljarna driva hela försäljningsprocessen, med allt från att aktivt söka upp potentiella kunder genom uppsökande försäljning till offertskrivning och avtalsskrivning. Som teamchef kommer du att ansvara för budget, individuell utveckling samt uppföljning av detta.


Vi kommer att förse dig med:
Kalkylerings- och offertverktyg
Designprogram för solceller
CRM-system
Bärbar dator / Surfplatta / Telefon
Utbildning
Möjlighet till förmånsbilAnsvarsområden:
Budgetansvar för teamets försäljning av solcellsanläggningar till privatmarknaden.
Utveckla och utbilda säljarna.
Bygga samarbete inom teamet samt till andra avdelningar.
Rapportering: Kontinuerligt rapportera försäljningsresultat till försäljningschefen och ledningen.Ersättning:
Vi erbjuder konkurrenskraftig lön med både en fast och rörlig del.
Gör en verklig skillnad i energibranschen och bli en del av vårt växande team. På Solceller365 är din passion för förnybar energi nyckeln till framgång. Ansök idag och arbeta med oss för en grönare och mer hållbar framtid!
B-Körkort krävs.
Ansök redan idag, skicka din ansökan till [email protected]
Löpande rekrytering kommer att ske! Visa mindre

Vi söker en Field Sales Manager

Ansök    Feb 29    Fresenius Kabi AB    Säljledare
Fresenius Kabi är ett världsledande hälso- och sjukvårdsföretag inom klinisk nutrition, infusionsterapi, biologiska läkemedel och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för forskning och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster. Syftet är att tillhandahålla produkter för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor och att möta patienters olika behov både på sjukhus och i hemmet. Produkterna vi tillverkar säljs över hela värld... Visa mer
Fresenius Kabi är ett världsledande hälso- och sjukvårdsföretag inom klinisk nutrition, infusionsterapi, biologiska läkemedel och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för forskning och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster. Syftet är att tillhandahålla produkter för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor och att möta patienters olika behov både på sjukhus och i hemmet. Produkterna vi tillverkar säljs över hela världen och räddar liv varje dag.

Under mottot "Caring for life" sätter Fresenius Kabi människan i centrum: som patient, kund och medarbetare.

Vi söker en Field Sales Manager som tillsammans med våra Produktspecialister ska driva försäljningen av våra produkter inom Enteral och Parenteral Nutrition samt Vätsketerapi med kända varumärken som Fresubin och SmofKabiven.

Som Field Sales Manager kommer du att ansvara för vårt säljteam med Produktspecialister inom Klinisk Nutrition och rapportera till vår National Key Account Manager. Du har en central roll i att coacha och utbilda våra Produktspecialister för att optimera företagets försäljning.

Som Field Sales Manager är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Ansvara för att försäljning inom de olika produktgrupperna görs i linje med marknadsplaner
Samåka med och coacha våra Produktspecialister i vår försäljningsprocess
Ansvarig för utveckling och utbildning i vårt CRM-system
Ansvarig för att följa upp uppsatta mål för Produktspecialisterna i respektive distrikt
Sammanställa försäljning och KPIer i månatliga rapporter
Planering av och aktiv medverkan i konferenser och på kongresser
Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av läkemedelsbranschen i en roll som Sales Manager, eller likvärdigt. Vi ser gärna att du är dietist, sjuksköterska eller har en annan medicinsk utbildning. Du kommer att informera om läkemedel vilket kräver att du har en medicinsk grundutbildning, LIF. Har du det sedan tidigare är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av CRM-system från tidigare tjänst.

Som person och ledare är du lyhörd och har lätt för att engagera och motivera dina medarbetare. Med driv och energi ser du till att få saker att hända. Du ska trivas med att vara ute på fältet samt att bygga goda relationer. Du har lätt för att kommunicera och har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare. Din personlighet präglas av en positiv inställning och en god struktur. 
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav samt att du har körkort (B).

Om tjänsten

Som Field Sales Manager kommer du att utgå från ditt hemmakontor. Teamet av Produktspecialister är utspritt runtom i Sverige och du förväntas vara ute på fältet tillsammans med dem. Vi erbjuder förmånsbil i tjänsten.
Ungefär 2-3 gånger per år kommer du att delta på konferenser och interna möten där vi samlar alla på Marknadsbolaget.
Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.

Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1000 anställda i Sverige och över 40 000 anställda världen över. Vår stolthet för våra produkter genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Hur den utvecklingen ser ut har du stora möjligheter att påverka själv.
Fresenius Kabi har blivit utsedda till Karriärföretag 2024  och därmed en attraktiv arbetsgivare i Sverige tack vare våra unika karriärmöjligheter.
Vår globala organisation medför att det finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Kontakt


Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jörgen Hermansson via mobil 070-695 53 46 eller e-post:  [email protected] .
För fackliga kontaktpersoner kan du mejla till  [email protected]  för kontakt med Unionen och till  [email protected]  för kontakt med Akademikerföreningen.

Varmt välkommen med din ansökan via länken. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-mail eller post.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Visa mindre

Operativ försäljningsansvarig till Arento i Uppsala

Ansök    Maj 10    Experis AB    Säljledare
Drivs du av att ständigt identifiera nya affärsmöjligheter och bredda kontaktytor hos nya kunder? Har du en affärsmässig höjd och vill vara med och bidra till Arentos fortsatta framgång? Då kan det vara dig vi söker! Om Arento Arento är på väg uppåt och framåt och söker dig som vill vara med på resan. Har du erfarenhet av att utveckla affärer och vinnande team? Då är du kanske Arentos nya operativa försäljningsanansvarig som vill anta utmaningen att utvec... Visa mer
Drivs du av att ständigt identifiera nya affärsmöjligheter och bredda kontaktytor hos nya kunder? Har du en affärsmässig höjd och vill vara med och bidra till Arentos fortsatta framgång? Då kan det vara dig vi söker!

Om Arento
Arento är på väg uppåt och framåt och söker dig som vill vara med på resan. Har du erfarenhet av att utveckla affärer och vinnande team? Då är du kanske Arentos nya operativa försäljningsanansvarig som vill anta utmaningen att utveckla och stärka företagets bilaffärer med kunden i fokus.

Arento vill vara branschens mest omtyckta arbetsgivare. Inte den största - men bäst när det gäller. Därför investerar företaget i sina medarbetare och satsar hållbart för framtiden. Hos Arento får du korta beslutsvägar och ett team som är väl bekanta med de höga krav som företag har på en fungerande fordonsflotta. Arento är ett helsvenskt bolag som ingår i Sveviakoncernen. Företaget hyr ut tjänstebilar, förmånsbilar och personalbilar från marknadens alla bilmärken. Arento engagerar sig i sina kunders behov och har som mål att förenkla vardagen för sina kunder.

Om tjänsten
I rollen har du ansvaret att göra Arento till kundens självklara förstahandsval när det gäller tjänstebilar, förmånsbilar och bilpoolsbilar. Med kundens behov i fokus och en enastående service, samt ett aktivt arbete med att bevaka och bearbeta marknaden är din uppgift att skapa nya affärer och utveckla verksamheten. Du kommer att ha stort fokus på nykundsbearbetning. Som operativt försäljningsansvarig har du också det övergripande personal-, budget- och resultatansvaret för kundcentret. Arbetsplatsen är ett nybyggt kontor i Uppsala där du kommer sitta med ditt team som består av fyra medarbetare som har lång erfarenhet och goda kunskaper inom affärsområdet.

Vem är du?

Vi söker dig som:

* Har erfarenhet av och brinner för försäljning och nykundsbearbetning
* Har erfarenhet av bilbranschen/leasing av fordon
* Har god datorvana och gärna erfarenhet av att jobba i CRM-system
* Behärskar svenska i tal och skrift
* Har B-körkort

Meriterande är också om du uppfyller nedan:

* Du har ett stort intresse för affärsutveckling och förändringsledning
* Erfarenhet av förhandling av avtal, LOU/LUF

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi söker dig som vill fortsätta bidra till vår lagkänsla och trivsamma arbetsmiljö. Som person är du lösningsfokuserad, självgående och duktig på att identifiera möjligheter och behov. Vidare är du engagerad och har ett coachande förhållningssätt. Du får med dig andra genom tillit och tydlighet vilket kommer naturligt för dig.

Kanske har du arbetat framgångsrikt som säljare och söker utökat ansvar eller personalansvar i din nästa utmaning?
Eller kanske har du varit chef i några år och trivs och vill fortsätta bidra i den rollen samtidigt som du brinner för sälj?

Om rekryteringsprocessen


Rekryteringen hanteras av Jefferson Wells. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ellinor Hök på 0722035534 eller [email protected].

Fackliga företrädare nås via vår växel, tel. 08-404 10 00.

Vi använder oss av färdighetstester, personlighetstest och bakgrundskontroll i den här rekryteringsprocessen. Arento arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamchef

Ansök    Aug 31    Solceller 365 AB    Säljledare
Vi söker nu en Teamchef till våran försäljningsavdelning. Är du driven, passionerad samt brinner för hållbarhet och förnybar energi? Har du erfarenhet av försälj och att leda ett team? Då kan det vara dig vi söker! Om Rollen som Teamchef hos Solceller365: Som Teamchef hos oss spelar du en central roll i att leda och utveckla våra säljare. Du kommer tillsammans med säljarna driva hela försäljningsprocessen, med allt från att aktivt söka upp potentiella kun... Visa mer
Vi söker nu en Teamchef till våran försäljningsavdelning.
Är du driven, passionerad samt brinner för hållbarhet och förnybar energi? Har du erfarenhet av försälj och att leda ett team? Då kan det vara dig vi söker!
Om Rollen som Teamchef hos Solceller365:
Som Teamchef hos oss spelar du en central roll i att leda och utveckla våra säljare. Du kommer tillsammans med säljarna driva hela försäljningsprocessen, med allt från att aktivt söka upp potentiella kunder genom uppsökande försäljning till offertskrivning och avtalsskrivning. Som teamchef kommer du att ansvara för budget, individuell utveckling samt uppföljning av detta.


Vi kommer att förse dig med:
Kalkylerings- och offertverktyg
Designprogram för solceller
CRM-system
Bärbar dator / Surfplatta / Telefon
UtbildningAnsvarsområden:
Budgetansvar för teamets försäljning av solcellsanläggningar till privatmarknaden.
Utveckla och utbilda säljarna.
Bygga samarbete inom teamet samt till andra avdelningar.
Rapportering: Kontinuerligt rapportera försäljningsresultat till försäljningschefen och ledningen.Ersättning:
Vi erbjuder konkurrenskraftig lön med både en fast och rörlig del. Med våra digitala verktyg, rikstäckande installatörer, tekniska support, projektörer och mötesbokare som stöd ger vi dig verktygen för att lyckas.
Gör en verklig skillnad i energibranschen och bli en del av vårt växande team. På Solceller365 är din passion för förnybar energi nyckeln till framgång. Ansök idag och arbeta med oss för en grönare och mer hållbar framtid!
B-Körkort krävs.
Ansök redan idag, skicka din ansökan till [email protected]
Löpande rekrytering kommer att ske! Visa mindre

Duktig säljare sökes för att bli filialchef!

Ansök    Jun 16    Garda Alarm AB    Säljledare
Nu söker vi på Garda Alarm, ett av Sveriges största och mest familjära larmföretag en ny, viktig kugge i vårt stora hjul som rullar vidare mot framgång! Nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Kolla in länken: https://www.sebroschyr.se/gardaalarm/WebView/ Detta får den som vi rekryterar: - Goda utvecklingsmöjligheter - Chansen att utveckla ett eget säljteam - Fast lön, hög provision och bonusstegar, Inget lönetak - Regelbundna tävlingar om såväl ... Visa mer
Nu söker vi på Garda Alarm, ett av Sveriges största och mest familjära larmföretag en ny, viktig kugge i vårt stora hjul som rullar vidare mot framgång! Nyfiken på hur det är att arbeta hos oss?

Kolla in länken: https://www.sebroschyr.se/gardaalarm/WebView/

Detta får den som vi rekryterar:


- Goda utvecklingsmöjligheter

- Chansen att utveckla ett eget säljteam

- Fast lön, hög provision och bonusstegar, Inget lönetak


- Regelbundna tävlingar om såväl smått som stort.

- Teamevents


- Vidareutbildning i försäljning och ledarskap


Arbetstider är perfekt för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig på helgerna.

Vem tror vi att du är?

- En driven person som drivs av framgång och som älskar att nå resultat.

- En person som har dokumenterad erfarenhet av försäljning, gärna F2F, med goda resultat.

- En person som tycker om att utveckla andra lika väl som sig själv.

- En glädjespridare som älskar det sociala mötet, med såväl kunder som kollegor.

- En vinnarskalle som vill vara med och bidra till Gardas fortsatta framgångsresa. Som gillar att allt inte är färdigutvecklat och satt i sten, utan istället finner det motiverande att man blir hörd med förslag och nya idéer.

- En person med B-körkort och ett rent belastningsregister, som även kan svenska flytande i såväl tal som skrift. Är krav för att kunna söka tjänsten.

Du är en person som gör goda säljresultat på egen hand och samtidigt visat goda ledaregenskaper. Den som stöttar, utvecklar och puschar sina säljare, sitt team till att nå och gärna slå målen!Vilka är vi?

Garda Alarm grundades 2012 med ambitionen att kunna erbjuda alla ett tryggt hem till en låg kostnad i kombination med fokus på kundnöjdheten. Detta har gjort att vi såväl vunnit pris för att vi växer så fort i kombination med att vi bl.a. rekommenderas av PC För Alla & Reco då vi har ett riktigt bra larm och erbjudande.

En av de många anledningarna till att vi är stolta av att jobba på Garda är att vi verkligen hjälper familjer till en trygg vardag. Vi hjälper dem att spara pengar att kunna lägga på annat och att vi hjälper dem att få den hjälp de behöver när något uppstår. Hos oss står kunden i fokus.Möjligheterna i vårt företag:

Då vi är ett ungt men redan väl etablerat bolag så finns det just nu inga gränser för hur långt man kan gå! Så känner du att du står och stampar på din arbetsplats, trots att du ständigt gör goda resultat? Sök hit istället. Vi ser en stjärna när den uppenbarar sig framför oss och vi är snabba på att visa uppskattning.

Så skicka in din ansökan så fort som möjligt och lycka till i processen! Visa mindre

Säljchef till Bravura

Ansök    Jan 5    Bravura Sverige AB    Säljledare
Söker du nästa steg i din karriär inom försäljning och vill bygga ditt egna säljteam på sikt? Vill du vara med och ta nya kliv och skapa tillväxt med Bravura i Uppsala? Har du rätt inställning och driv för att lyckas? Varmt välkommen med din ansökan! Om rollen som Sales Group Manager Du förväntas bygga upp en stark säljorganisation med utgångspunkt i Uppsala och kommer vara den som etablerar Bravura i Uppsala på nytt för att stärka närvaron på marknaden. ... Visa mer
Söker du nästa steg i din karriär inom försäljning och vill bygga ditt egna säljteam på sikt? Vill du vara med och ta nya kliv och skapa tillväxt med Bravura i Uppsala? Har du rätt inställning och driv för att lyckas? Varmt välkommen med din ansökan!

Om rollen som Sales Group Manager
Du förväntas bygga upp en stark säljorganisation med utgångspunkt i Uppsala och kommer vara den som etablerar Bravura i Uppsala på nytt för att stärka närvaron på marknaden. Teamet i Uppsala består idag av dig som Säljchef / Sales Group Manager, en Recruiting Group Manager och en rekryterare.

Du kommer inledningsvis att starta upp affären, sätta upp målsättningar för kontoret samt arbeta parallellt med din egen försäljning. Idag finns ett upparbetat nätverk och en del varma kontakter att fortsätta bygga vidare på, men en stor del av rollen innebär nykundsbearbetning där du bl.a. prospekterar och kontaktar potentiella kunder på egen hand. Du mäts på både din egen och avdelningens omsättning, lönsamhet, utförda möten samt NKI och NMI.

På sikt är du delaktig i rekryteringarna för ditt team och coachande arbetsuppgifter kommer successivt att ta mer av din tid. Det är en coachande ledarroll där du utvecklar medarbetare samt har personalansvar. Du rapporterar till säljansvarig i Region Stockholm.

Våra tjänster är rekryterings- och bemanningslösningar och dina kundkontakter är beslutsfattare inom kompetensförsörjning i tjänstemannasektorn. Vi vill vara en fysiskt närvarande leverantör och ställer höga krav på att arbeta aktivt mot kunderna.

Om oss
Bravura Sverige är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades 2008 med en vision om att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Idag är vi en väletablerad aktör och en av de snabbast växande inom vår bransch.

Affärsidén är enkel - vi hjälper företag att rekrytera eller hyra rätt kompetens och vi erbjuder jobb till talanger i början av karriären. När vi är framgångsrika får människor jobb och företag stärks genom rätt kompetens.

Vi särskiljer oss genom ett högre engagemang. Det innebär att vi bryr oss lika mycket om kundens affär som de själva gör. Våra långsiktiga mål är att ha nöjdast kunder, kandidater och medarbetare i hela branschen.

Om dig vi söker
Vi tror att du är tålmodig i din bearbetning av kunder och kan förbli motiverad trots bakslag eller motgångar. Du motiveras av att ta egna initiativ där du kommer sätta ramarna för säljavdelningen i Uppsala och förväntas lösa utmaningar som uppstår. Samtidigt tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och kan strukturera upp ditt angreppssätt. Utöver detta har du ett intresse av att göra karriär och bli bäst på det du gör. Att sätta upp mål och arbeta hårt för att nå dem ser du som en självklarhet i ditt arbete. Tidigare erfarenheter har hjälpt dig att bygga ett intresse och förståelse för affärsmässiga principer, företagande och företagsekonomi.

Utbildning och erfarenheter

- Vi ser att du har 1-2 års erfarenhet från försäljning sedan tidigare med goda resultat

- Har du dessutom arbetat inom rekrytering- och bemanningsbranschen så är det starkt meriterande

- Eftergymnasial utbildning är starkt meriterande

- Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

- B-körkort är ett krav

Det viktigaste är din inställning och ditt engagemang. Om du jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig erfarenhet. Du uppvisar också ett professionellt agerande, är intresserad av kunskap och utveckling samt har ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning.

Att jobba hos oss
Värdegrunden på Bravura handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Därtill strävar vi alltid efter att vara bäst på det vi gör!

Hos oss blir du del av en stark gemenskap och en kultur som präglas lika mycket av glädje som resultat. ”Det handlar om att skapa minnen” är ett uttryck som vår koncern-VD Martin Sander ofta använder för att berätta om hur det är själva resan som är målet. Hos oss får du träna på arbetstid och vi gör årliga resor samt ordnar massa annat kul.

Om rekryteringsprocessen

Rekryteringsprocessen hos oss bygger på en kompetensbaserad urvalsmetodik, en vetenskapligt förankrad metod för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar. Från det att du söker jobbet sker processen i tre steg:

Urval

Vi går igenom alla kandidater som sökt jobbet och genomför en strukturerad analys av personliga egenskaper, färdigheter tillsammans med arbetslivserfarenheter och utbildning för att skapa bästa möjliga matchning.

Intervjuer

Efter en inledande telefonavstämning är det dags för en intervju hos oss där du får den som ansvarar för rekryteringen. Om du går vidare till nästa steg får du träffa din blivande chef. Intervjuerna tar cirka 1 timme.

Återkoppling

Under hela rekryteringsprocessen får du återkoppling från din kontaktperson på Bravura. Du är också välkommen att höra av dig om du har några frågor. Oavsett om du går hela vägen i mål eller inte så lovar vi att hålla dig uppdaterad om status i rekryteringen.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Uppsala
Lön: Fast lön + rörlig lön

Välkommen med din ansökan och lycka till!

Sökord: Account Manager, Försäljning, försäljningschef, AM, säljare, försäljningsansvarig Visa mindre

Teamleader som är redo för ny utmaning? STL söker Säljchef i Uppsala!

Svenska Trygghetslösningar AB söker efter en person som har vässat sina försäljningskunskaper och är redo lära upp andra till att bli nya stjärnsäljare. Är det så att du söker efter något nytt och vill hamna på en fantastisk arbetsplats med drivna kollegor så har du hittat rätt! Nu är det dags för ditt nästa steg i karriären! Är du vår nästa Säljchef? Som Säljchef kommer du att coacha, stötta och följa upp Teamets fältsäljare. Det kommer att vara din u... Visa mer
Svenska Trygghetslösningar AB söker efter en person som har vässat sina försäljningskunskaper och är redo lära upp andra till att bli nya stjärnsäljare. Är det så att du söker efter något nytt och vill hamna på en fantastisk arbetsplats med drivna kollegor så har du hittat rätt!


Nu är det dags för ditt nästa steg i karriären! Är du vår nästa Säljchef?


Som Säljchef kommer du att coacha, stötta och följa upp Teamets fältsäljare. Det kommer att vara din uppgift att teamet, såväl som individerna, utvecklas och presterar på topp utefter förmåga. I tjänsten ingår även planering, rapportering, budgetansvar. Detta är en operativ tjänst där du förväntas vara med och sälja och föregå med gott exempel.


Det vi erbjuder är:


Tjänstebil
Ett omväxlande och roligt arbete
Fast lön + hög provision utan tak
Möjlighet till utveckling inom ett spännande företag
Vara en del i en bransch under ständig utveckling
Fast lön 20 000 kr / mån. plus attraktiv provisionsstege.Vi söker dig som har:


Tidigare arbetslivserfarenhet från fältförsäljning till privatpersoner och känner att det är dags för nästa steg i karriären.
Tidigare erfarenheter av fältförsäljning med resultat.
B-körkort
Dokumenterad erfarenhet av ledarskap, men viktigast är förstås att du besitter rätt ledaregenskaper.
Du som person drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo.Du har förmågan att inspirera dina medarbetare och coacha dem till att utvecklas och förbättras. Vi erbjuder dig ett företag där fokus ligger på kvalité, tillväxt, kreativitet och motivation. Vi ger dig möjligheten att ingå i en företagskultur präglad av stark entreprenörsanda, dynamisk atmosfär och fantastiska utvecklingsmöjligheter. Genom ett kreativt förhållningssätt till ledarskap har du möjlighet att föra verksamheten till nästa nivå!


Du är välkommen att kontakta oss via [email protected] om du har några frågor om tjänsten.


Urval sker löpande! så skicka in din ansökan redan idag så blir du kontaktad inom kort.


Välkommen att bli en del av en fantastisk arbetsplats med många möjligheter! Visa mindre

Säljledare Uppsala Gottsunda

Ansök    Jan 23    Lidl Sverige KB    Säljledare
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Sammanfattning av tjänsten Vill du arbeta för dagli... Visa mer
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Sammanfattning av tjänsten

Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer 2022? Vill du utveckla människor och ge våra kunder en upplevelse som överträffar deras förväntningar? Välkommen till rollen som säljledare/ställföreträdande butikschef på Lidl

Din roll

Som säljledare/ställföreträdande butikschef på Lidl är du butikschefens högra hand och har en given plats i butiksledningen. Du motiverar och inspirerar butiksteamet till att uppnå sin fulla potential varje dag och säkerställer att uppgifter utförs effektivt, korrekt och i tid. Du deltar självklart i det dagliga butiksarbetet och arbetar tillsammans med teamet för att ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen.
Rollen innefattar uppgifter som:
•    Säkerställa och leverera utmärkt kundservice i butiken
•    Stötta butikschefen i det dagliga arbetet i butiken och se till att ni når resultat genom att leda, motivera och utveckla butikspersonalen samt delta i det dagliga arbetet på ett föredömligt sätt
•    Säkerställa att butiken lever upp till våra grundpelare inom kundvänlighet, varutillgänglighet, färskhet, renlighet och lönsamhet
•    Arbeta målinriktat med butikens nyckeltal
•    Samordna och organisera introduktion och vidareutbildning av alla butiksmedarbetare
•    Du har även totalansvaret för butiksdriften när butikschefen inte är på plats

Din profil

* Du har erfarenhet av att leda, engagera, inspirera och utveckla team i en snabbrörlig och resultatorienterad miljö 
* Du har god problemlösningsförmåga och är duktig på att planera och delegera arbetsuppgifter 
* Du har starkt kundfokus och mycket god kommunikationsförmåga där du kan ge feedback som utvecklar teamet och butiken
* Du har viljestyrkan att slutföra saker i tid och motiveras av att överträffa satta mål och maximera produktiviteten
* Du har möjligtvis tidigare erfarenhet av att arbeta som ställföreträdande butikschef, butikschef eller som avdelningsansvarig inom dagligvaruhandeln
* Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel
* Om du har erfarenhet av att arbeta inom dagligvaruhandeln eller liknande bransch är det meriterande
* Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift


Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsmiljö där du får mycket ansvar och möjlighet att påverka Lidls framgång i Sverige. Vårt dagliga arbete är, förutom att leda, inspirera och leverera utifrån tydligt satta mål även karaktäriserade av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Och eftersom vi växer, kan du fortsätta utvecklas. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt för att fortsatt kunna utmana branschen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.
Vill du vara med på vår Lidl resa?
Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
o    Klicka på “Sök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju, personlig intervju och digital referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: [email protected].
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Teamleader för Innesälj till NTM Media

Ansök    Okt 4    Bravura Sverige AB    Säljledare
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos NTM Media.

Om företaget:

NTM Media är en arbetsplats som satsar långsiktigt på deras personal och erbjuder möjlighet till fortsatt karriärutveckling. NTM eftersträvar jämställdhet och mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter. Företaget samlas under en gemensam värdegrund: De är lyhörda, målinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. De har en positiv anda och de är förlåtande, toleranta och inkluderande.

NTM Media är ett gemensamt säljbolag för mediehusen i NTM-koncernen med medarbetare på lokal marknad, från Småland till Norrbotten. NTM hjälper företag med medierådgivning, innehåll och strategi. Tillsammans med deras egen Content Studio, reklambyrå Fluid, tryckeri, distribution och e-handel är NTM en helhetspartner med oändliga möjligheter. Kärnan i dess verksamhet är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. De vill ge läsaren de bästa förutsättningarna att göra medvetna val och vidga sina vyer. Lokala nyheter varje dag, året runt. NTM är en stiftelseägd koncern med hjärtat i den lokala journalistiken. Det är med stolthet de erbjuder deras kunder nyhetsmedia som en trovärdig kanal och viktig del i en komplett mediemix.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Team Leader har du ett jämnt fördelat ansvar mellan att vägleda och utveckla dina medarbetare, kombinerat med ett operativt försäljningsansvar. Du arbetar aktivt för att uppnå säljteamets tillväxtmål och säkerställa att teamet jobbar enligt bolagets gemensamma säljstrategi och säljprocess, och bär det yttersta ansvaret för teamets operationella mål. Du har vidare ett personalansvar för gruppens 6 medarbetare, och kommer delta i rekryteringsprocesser när teamet behöver förstärkas.

I kombination med ledningen av gruppen arbetar du till viss del med operativ försäljning och har en fördelning mellan att underhålla och utveckla befintliga kunder, men även visst fokus på nykundsbearbetning. Majoriteten av din sälj- och kundkontakt ligger inom ramen för befintliga kunder. Ditt bidrag till den operativa försäljningen avgörs utifrån tid och kapacitet.

• Personalledning med fokus på coachning och uppföljning
• Delaktighet i framtagande av budget, prognoser och KPI:er med ledningsgrupper
• Viss operativ delaktighet i den dagliga försäljningen

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare erfarenhet av att leda högpresterande säljteam
• Företagsekonomiska kunskaper inom försäljning och marknadsföring
• Eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande, men ej obligatoriskt
• Obehindrad i svenska, tal och skrift

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har ett strukturerat och systematiskt förhållningssätt till ditt arbete, med hänvisning till ansvarsfördelningen av försäljning samt personalansvar. Vi ser att du har en god social kompetens och en vilja att samarbeta, mot bakgrund av att skapa en god gruppsammanhållning och öka motivation samt prestation hos dina medarbetare. Vi ser även att du är en driven och resultatorienterad lagspelare, som trivs som bäst med att arbeta mot gemensamt uppsatta mål för den kollektiva framgången. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teamleader, gruppchef, säljchef, innesäljare, innesälj, gruppledning, media, mediebranschen, Uppsala, heltid Visa mindre

Säljchef till Bravura

Ansök    Dec 6    Bravura Sverige AB    Säljledare
Söker du nästa steg i din karriär inom försäljning och vill bygga ditt egna säljteam på sikt? Vill du vara med och ta nya kliv och skapa tillväxt med Bravura i Uppsala? Har du rätt inställning och driv för att lyckas? Varmt välkommen med din ansökan! Om rollen som Sales Group Manager Du förväntas bygga upp en stark säljorganisation med utgångspunkt i Uppsala och kommer vara den som etablerar Bravura i Uppsala på nytt för att stärka närvaron på marknaden. ... Visa mer
Söker du nästa steg i din karriär inom försäljning och vill bygga ditt egna säljteam på sikt? Vill du vara med och ta nya kliv och skapa tillväxt med Bravura i Uppsala? Har du rätt inställning och driv för att lyckas? Varmt välkommen med din ansökan!

Om rollen som Sales Group Manager
Du förväntas bygga upp en stark säljorganisation med utgångspunkt i Uppsala och kommer vara den som etablerar Bravura i Uppsala på nytt för att stärka närvaron på marknaden. Teamet i Uppsala består idag av dig som Säljchef / Sales Group Manager, en Recruiting Group Manager och en rekryterare.

Du kommer inledningsvis att starta upp affären, sätta upp målsättningar för kontoret samt arbeta parallellt med din egen försäljning. Idag finns ett upparbetat nätverk och en del varma kontakter att fortsätta bygga vidare på, men en stor del av rollen innebär nykundsbearbetning där du bl.a. prospekterar och kontaktar potentiella kunder på egen hand. Du mäts på både din egen och avdelningens omsättning, lönsamhet, utförda möten samt NKI och NMI.

På sikt är du delaktig i rekryteringarna för ditt team och coachande arbetsuppgifter kommer successivt att ta mer av din tid. Det är en coachande ledarroll där du utvecklar medarbetare samt har personalansvar. Du rapporterar till säljansvarig i Region Stockholm.

Våra tjänster är rekryterings- och bemanningslösningar och dina kundkontakter är beslutsfattare inom kompetensförsörjning i tjänstemannasektorn. Vi vill vara en fysiskt närvarande leverantör och ställer höga krav på att arbeta aktivt mot kunderna.

Om oss
Bravura Sverige är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades 2008 med en vision om att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Idag är vi en väletablerad aktör och en av de snabbast växande inom vår bransch.

Affärsidén är enkel - vi hjälper företag att rekrytera eller hyra rätt kompetens och vi erbjuder jobb till talanger i början av karriären. När vi är framgångsrika får människor jobb och företag stärks genom rätt kompetens.

Vi särskiljer oss genom ett högre engagemang. Det innebär att vi bryr oss lika mycket om kundens affär som de själva gör. Våra långsiktiga mål är att ha nöjdast kunder, kandidater och medarbetare i hela branschen.

Om dig vi söker
Vi tror att du är tålmodig i din bearbetning av kunder och kan förbli motiverad trots bakslag eller motgångar. Du motiveras av att ta egna initiativ där du kommer sätta ramarna för säljavdelningen i Uppsala och förväntas lösa utmaningar som uppstår. Samtidigt tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och kan strukturera upp ditt angreppssätt. Utöver detta har du ett intresse av att göra karriär och bli bäst på det du gör. Att sätta upp mål och arbeta hårt för att nå dem ser du som en självklarhet i ditt arbete. Tidigare erfarenheter har hjälpt dig att bygga ett intresse och förståelse för affärsmässiga principer, företagande och företagsekonomi.

Utbildning och erfarenheter

- Vi ser att du har 1-2 års erfarenhet från försäljning sedan tidigare med goda resultat
- Har du dessutom arbetat inom rekrytering- och bemanningsbranschen så är det starkt meriterande
- Eftergymnasial utbildning är starkt meriterande
- Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
- B-körkort är ett krav


Det viktigaste är din inställning och ditt engagemang. Om du jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig erfarenhet. Du uppvisar också ett professionellt agerande, är intresserad av kunskap och utveckling samt har ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning.

Att jobba hos oss
Värdegrunden på Bravura handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Därtill strävar vi alltid efter att vara bäst på det vi gör!

Hos oss blir du del av en stark gemenskap och en kultur som präglas lika mycket av glädje som resultat. ”Det handlar om att skapa minnen” är ett uttryck som vår koncern-VD Martin Sander ofta använder för att berätta om hur det är själva resan som är målet. Hos oss får du träna på arbetstid och vi gör årliga resor samt ordnar massa annat kul.

Om rekryteringsprocessen

Rekryteringsprocessen hos oss bygger på en kompetensbaserad urvalsmetodik, en vetenskapligt förankrad metod för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar. Från det att du söker jobbet sker processen i tre steg:

Urval

Vi går igenom alla kandidater som sökt jobbet och genomför en strukturerad analys av personliga egenskaper, färdigheter tillsammans med arbetslivserfarenheter och utbildning för att skapa bästa möjliga matchning.

Intervjuer

Efter en inledande telefonavstämning är det dags för en intervju hos oss där du får den som ansvarar för rekryteringen. Om du går vidare till nästa steg får du träffa din blivande chef. Intervjuerna tar cirka 1 timme.

Återkoppling

Under hela rekryteringsprocessen får du återkoppling från din kontaktperson på Bravura. Du är också välkommen att höra av dig om du har några frågor. Oavsett om du går hela vägen i mål eller inte så lovar vi att hålla dig uppdaterad om status i rekryteringen.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Uppsala
Lön: Fast lön + rörlig lön

Välkommen med din ansökan och lycka till!

Sökord: Account Manager, Försäljning, försäljningschef, AM, säljare Visa mindre

Head of Sales

Ansök    Okt 18    Wehype Global AB    Säljledare
Gaming Influencer Marketing. Made Simple. At Wehype, we are on a mission to bridge the gap between brands and gamers. Powered by the Wehype platform we provide an automated, end-to-end solution for scalable gaming Influencer Marketing campaigns. How do we do it? Driven by our passion for gaming, we help clients to promote their games ranging from indie products to blockbusters and support content creators all around the world with exciting new sponsorshi... Visa mer
Gaming Influencer Marketing. Made Simple.

At Wehype, we are on a mission to bridge the gap between brands and gamers.

Powered by the Wehype platform we provide an automated, end-to-end solution for scalable gaming Influencer Marketing campaigns. How do we do it? Driven by our passion for gaming, we help clients to promote their games ranging from indie products to blockbusters and support content creators all around the world with exciting new sponsorships.

With a clear vision ahead, we continue our focus to automate, streamline, and simplify Influencer Marketing within the gaming universe. We are always staying hyped!

For more information, please visit (http://www.wehype.it/)

Wehype in short:

- ???? 40+ employees in a passionate continuously growing team
- ?World-class technology built and enhanced in-house
- ???? A global company with the opportunity to build an international career


Our Values: Think Ahead, Be Ahead. Business Minded. One Team. Achieve more with less.

About the role:

Join our team and help shape the future of Influencer Marketing. We're looking for a Senior Account Manager who thrives in a multicultural, high-energy environment and is as passionate about video games and Influencer Marketing as we are. You will be working closely with your colleagues in the Sales Team and have Björn Karlsson as your manager. Regardless of the team, we are looking for candidates that are well-organized, detail-oriented, clear communicators, and quick learners.

What you will do

- Coach, develop, motivate, and support the sales team to drive high-performance sales culture, sales transformation and agreed results.
- Active contributor to the Global sales team driving sales culture, process harmonization, pipeline management/follow up
- Together with the commercial team drive global marketing activities to support sales growth across the market and targeted vertical markets.
- Drive the global commercial/go-to-market strategy together with other functions in the business.


Who you are

- 5+ years of leadership experience
- Experience in driving change and developing your team (inclusive leadership skills)
- Fluent in Swedish and English, both writing and verbally
- Bachelor's degree in business administration or equivalent
- Understands how to work and thrive in an entrepreneurial startup environment with a balance of doing the work and guiding the work


Perks & benefits

- Employee Stock Options
- Wellness grant to cover your gym/yoga/massage costs
- Premium work gear to get the job done
- Breakfast every day at the Office
- Learn as part of a collaborative team and grow in a fast-expanding company Visa mindre

Teamledare/Säljledare

Ansök    Sep 12    Capto Hr AB    Säljledare
Biltrean i Uppsala AB är ett etablerat familjeföretag som arbetat med service som ledord och under 2023 fyller 50 år. Biltrean i Uppsala AB säljer och marknadsför Toyota, Lexus, reservdelar, tillbehör tillsammans med service och bilrelaterade tjänster. Biltrean är idag drygt 70 personer, omsätter cirka 750 Mkr. I sann japansk anda, genom en ständig strävan efter att bli bättre har i år Biltrean i Uppsala vunnit Ichiban, ett ärofyllt pris som tilldelas den ... Visa mer
Biltrean i Uppsala AB är ett etablerat familjeföretag som arbetat med service som ledord och under 2023 fyller 50 år. Biltrean i Uppsala AB säljer och marknadsför Toyota, Lexus, reservdelar, tillbehör tillsammans med service och bilrelaterade tjänster. Biltrean är idag drygt 70 personer, omsätter cirka 750 Mkr. I sann japansk anda, genom en ständig strävan efter att bli bättre har i år Biltrean i Uppsala vunnit Ichiban, ett ärofyllt pris som tilldelas den bästa Toyota återförsäljaren i Sverige utifrån ett stort antal kriterier.
Toyota i Uppsala söker en Teamledare/ Säljledare för nybilsförsäljning
Dags för nästa steg i karriären? Toyota Uppsala växer och förstärker ledarskapet med en Teamledare till nybilsförsäljningen av Toyota. Är du nästa stjärna och pusselbit i vårt kompetenta team och brinner för försäljning? Då är detta tjänsten du skall söka.
Om Rollen
I tjänsten som Teamledare för Toyotas nybilsförsäljning har du en viktig roll där du är säljarnas närmaste kontakt. Du ingår i försäljningsteamet som företagsrepresentant och rapporterar till samt har tät kontakt med försäljningschefen.
Att coacha och engagera teamet till att prestera på hög nivå samt att alltid säkerställa gästfrihet i högsta standard mot våra kunder kommer i arbetsuppgifterna vara framträdande.
Det kommer krävas att du alltid håller dig uppdaterad utifrån de kanaler Toyota kommunicerar igenom så att du alltid kan vara behjälplig emot säljarna. Detta kan gälla information så som kampanjer, prisförändringar, modellförändringar och annan viktig information.
Du kommer att vara närmast ansvarig för att upprättade standard följs på avdelningen. I arbets-uppgifterna ingår en hel del administration av affärer samt att till viss del aktivt jobba med egen försäljning.
Vem är du som söker?
Som person är du som söker redo för nästa steg efter att ett antal år ha arbetat med försäljning.
Du har god förståelse och erfarenhet från både företagsförsäljning och konsumentförsäljning då du kommer att arbeta mycket nära säljare från vardera av dessa två områden.
Du innehar god förmåga att samarbeta, leda, motivera/coacha och sätta strategiskt framtagna planer i verket. Med god affärsförståelse och en stark ambition att alltid prestera mot höga mål har du ett driv att tillsammans med teamet alltid hitta möjligheter till nya affärer.
Du bör ha stark förståelse för värdet utav långa kundrelationer och brinna för att detta är viktigt.
Kvalifikationer
Flerårig erfarenhet av konsument och företagsförsäljning där du kan visa på goda resultat
Erfarenhet av någon form av ledarskap är meriterande
God kunskap i svenska och engelska gällande tal och skrift. (Fler språk ses som meriterande)
God kompetens i att hantera digitala verktyg samt Microsoft Office
B-körkort

Vi kommer i rekryteringen att lägga stort fokus på din personlighet och vi ser fram emot att få ta del av din ansökan. Visa mindre

Teamleader för Innesälj till NTM Media

Ansök    Sep 9    Bravura Sverige AB    Säljledare
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos NTM Media.

Om företaget:

NTM Media är en arbetsplats som satsar långsiktigt på deras personal och erbjuder möjlighet till fortsatt karriärutveckling. NTM eftersträvar jämställdhet och mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter. Företaget samlas under en gemensam värdegrund: De är lyhörda, målinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. De har en positiv anda och de är förlåtande, toleranta och inkluderande.

NTM Media är ett gemensamt säljbolag för mediehusen i NTM-koncernen med medarbetare på lokal marknad, från Småland till Norrbotten. NTM hjälper företag med medierådgivning, innehåll och strategi. Tillsammans med deras egen Content Studio, reklambyrå Fluid, tryckeri, distribution och e-handel är NTM en helhetspartner med oändliga möjligheter. Kärnan i dess verksamhet är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. De vill ge läsaren de bästa förutsättningarna att göra medvetna val och vidga sina vyer. Lokala nyheter varje dag, året runt. NTM är en stiftelseägd koncern med hjärtat i den lokala journalistiken. Det är med stolthet de erbjuder deras kunder nyhetsmedia som en trovärdig kanal och viktig del i en komplett mediemix.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Team Leader har du ett jämnt fördelat ansvar mellan att vägleda och utveckla dina medarbetare, kombinerat med ett operativt försäljningsansvar. Du arbetar aktivt för att uppnå säljteamets tillväxtmål och säkerställa att teamet jobbar enligt bolagets gemensamma säljstrategi och säljprocess, och bär det yttersta ansvaret för teamets operationella mål. Du har vidare ett personalansvar för gruppens 6 medarbetare, och kommer delta i rekryteringsprocesser när teamet behöver förstärkas.

I kombination med ledningen av gruppen arbetar du till viss del med operativ försäljning och har en fördelning mellan att underhålla och utveckla befintliga kunder, men även visst fokus på nykundsbearbetning. Majoriteten av din sälj- och kundkontakt ligger inom ramen för befintliga kunder. Ditt bidrag till den operativa försäljningen avgörs utifrån tid och kapacitet.

• Personalledning med fokus på coachning och uppföljning
• Delaktighet i framtagande av budget, prognoser och KPI:er med ledningsgrupper
• Viss operativ delaktighet i den dagliga försäljningen

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare erfarenhet av att leda högpresterande säljteam
• Företagsekonomiska kunskaper inom försäljning och marknadsföring
• Eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande, men ej obligatoriskt
• Obehindrad i svenska, tal och skrift

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har ett strukturerat och systematiskt förhållningssätt till ditt arbete, med hänvisning till ansvarsfördelningen av försäljning samt personalansvar. Vi ser att du har en god social kompetens och en vilja att samarbeta, mot bakgrund av att skapa en god gruppsammanhållning och öka motivation samt prestation hos dina medarbetare. Vi ser även att du är en driven och resultatorienterad lagspelare, som trivs som bäst med att arbeta mot gemensamt uppsatta mål för den kollektiva framgången. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teamleader, gruppchef, säljchef, innesäljare, innesälj, gruppledning, media, mediebranschen, Uppsala, heltid Visa mindre

Teamleader till Uppsala sökes!

Ansök    Sep 30    Garda Alarm AB    Säljledare
Häng med på en fantastisk tillväxtresa och var med och bidra till tryggare tillvaro. Garda Alarm är inne i en stor expansionsfas. Nu växlar vi upp och utökar vår säljorganisation ytterligare. Du kommer representera några av marknadens bästa produkter. Nu söker vi därför dig som är en social stjärna, har ett starkt driv, en vilja av stål och en önskan att vara med och bidra till en tryggare framtid. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av engagemang, gl... Visa mer
Häng med på en fantastisk tillväxtresa och var med och bidra till tryggare tillvaro.

Garda Alarm är inne i en stor expansionsfas. Nu växlar vi upp och utökar vår säljorganisation ytterligare. Du kommer representera några av marknadens bästa produkter.

Nu söker vi därför dig som är en social stjärna, har ett starkt driv, en vilja av stål och en önskan att vara med och bidra till en tryggare framtid. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av engagemang, glädje, utveckling och viljan att skapa Sveriges bästa affärer.

Kolla gärna in våran brochyr: https://www.sebroschyr.se/gardaalarm/WebView/

Vi erbjuder dig:

- Utbildning som säkerhetskonsult
- Vidareutbildningar i ledarskap, försäljning osv.
- Generös lönemodell med grundlön, provision och bonusar utan tak
- Säljutbildningar med certifiering i Garda Alarm Business Academy
- Arbetsveckor- en chans att träffa kollegor och dela erfarenheter och tips
- Karriärmöjligheter till att klättra inom bolaget
- Säljtävlingar
Vad innebär tjänsten

En Teamleader hos oss är den person som gör goda säljresultat på egen hand och samtidigt visat goda ledaregenskaper. Den som stöttar, utvecklar och pushar sina säljare, sitt team till att nå och gärna slå målen! Den person som visat att den inte tror att någonting kommer lättvindigt utan som tror på hårt och strategiskt arbete och tycker om att bli både berömd såväl som belönad efter det! En Teamleader är navet i teamet, den som både coachar och utbildar men även visar vägen med goda resultat. Utgår från kontoret tillsammans med kollegorna i våra firmabilar.Vi söker dig som:

- Talar flytande svenska och rent belastningsregister
- Har dokumenterad erfarenhet av försäljning
- B-Körkort
- Är social
- Har ett stort driv
- Är målmedveten
- Har en hög arbetsmoral
- Kan arbeta eftermiddagar och kvällar


Skicka in din ansökan redan idag!

Vilka är vi?

Garda Alarm grundades 2012 med ambitionen att kunna erbjuda alla ett tryggt hem till en låg kostnad i kombination med fokus på kundnöjdheten. Detta har gjort att vi såväl vunnit pris för att vi växer så fort i kombination med att vi bl.a. rekommenderas av PC För alla då vi har ett riktigt bra larm och erbjudande.

En av de många anledningarna till att vi är stolta av att jobba på Garda är att vi verkligen hjälper familjer till en trygg vardag. Vi hjälper dem att spara pengar att kunna lägga på annat och att vi hjälper dem att få den hjälp de behöver när något uppstår. Hos oss står kunden i fokus.

Välkommen till Garda Alarms familjen du också! Visa mindre

Proposals & Contracts Coordinator to Antaros Medical

Ansök    Jul 11    Antaros Medical AB    Säljledare
Would you like to work as a Proposals & Contracts Coordinator in a growing company devoted to making real difference in drug development through ground-breaking imaging? Do you have an analytical mindset where a high level of numeracy comes natural in your character? How about reaching goals together in a fast-paced environment within sales and business development? If this ticks your boxes, you should continue reading. At Antaros Medical, we are pioneeri... Visa mer
Would you like to work as a Proposals & Contracts Coordinator in a growing company devoted to making real difference in drug development through ground-breaking imaging? Do you have an analytical mindset where a high level of numeracy comes natural in your character? How about reaching goals together in a fast-paced environment within sales and business development? If this ticks your boxes, you should continue reading.

At Antaros Medical, we are pioneering imaging methodologies, such as Magnetic Resonance Imaging (MRI) and Positron Emission Tomography (PET), to design and deliver clinical studies for decision making and differentiation in drug development.

We value competence and development as well as ideas and solutions. Relations and trust are keys to success, and it is equally important for us to have fun while doing a meaningful job. We have currently around 120 employees working at our offices in Sweden in Gothenburg, Uppsala, and Malmö, as well as a newly established subsidiary in the US, and we are continuously growing and developing.

As a part of our growth journey and to deliver on our commitments, we are looking for a Proposals & Contracts Coordinator to our Business Development department. The position will be placed ideally in our Uppsala office.

As a Proposals & Contracts Coordinator, you will have the back-end responsibility to coordinate and trace the different stages of sales- and business development activities, by connecting collaboration, tasks, and actions, and to weave these activities together. You will further support incoming customer requests for information (RFIs) and proposals (RFPs). You will have the responsibility to oversee customer contracts and support Business Development with other tasks, such as change orders.

For the right candidate, this role has the potential to, and may progress into a more senior position within sales and business development.Your main responsibilities will be:

- A main support in the coordination of sales- and business development activities, by tracking actions in different stages and the flow of the back-end process
- Work together with the departments of Business Development, Imaging Science, and Imaging Services, by creating project budgets and proposals according to defined pricing and proposal templates
- Coordinate and support all efforts required to respond to customer requests for information (RFI) in a timely manner to meet customer deadlines
- Coordinate and support the request for proposal (RFP) end-to-end process, including capturing essential project information, organizing internal review meetings to evaluate RFP, creating as well as delivering proposals and budgets
- Support the Contract and Legal department to review, execute, and maintain contractual documents
- Organize and maintain templates for proposals and budgets


Additional responsibilities could include:

- Support the Imaging Services team to execute change orders
- Support the Business Development team with other tasks, e.g., related to sales
Who are we looking for?

To succeed in the role as Proposals & Contracts Coordinator, it is essential to have strong analytical and numerical skills, be able to distill relevant information, and have exceptional eye for detail. We believe that you have a natural ability to organize and prioritize your work, which is considered especially important when adapting to different scenarios and meeting strict deadlines. You enjoy collaboration with various departments and functions to effectively manage the proposal process from start to end.

As a person, we further believe that you are proactive, personable, and take ownership to deliver with high quality. We value your character and potential to perform in this role higher than explicit work experience.

Requirements:

- Bachelor’s- or Master’s degree, preferably in science, technology, engineering or mathematics (i.e. STEM disciplines), or in economics-related discipline
- High level of proficiency in Microsoft Word, Excel, and PowerPoint
- Strong written and verbal communication skills in English


Meritorious:

Experience of working with budgets, proposals, and contracts is a merit for this role, but not required. It is more important with motivation and strive to learn quickly in a fast-paced, changeable, and dynamic environment.

It is further beneficial with experience of working within a pharmaceutical service-oriented business, e.g., in a CRO, however also not a requirement.

For a more senior candidate, the responsibilities could be adapted to fit the individual experience, level of seniority and career aspirations.Are you interested?

Great to hear! Please submit your application via this link with a short personal letter and your CV included, no later than 14th August 2022.

For more information about the position, please contact Junior HR Business Partner, Emilia Larsson, on +46 (0) 73-728 93 43 or [email protected].

Planned summer vacation w. 29-30, but you are still welcome to send an e-mail in the meantime or call upon return from 1st August.

About Antaros Medical

At Antaros Medical, we combine ground-breaking imaging with profound experience in drug development and deep knowledge of disease mechanisms. We are specialized in cardiorenal & metabolic diseases and oncology. We have a global network of collaboration partners and customers, including both Big Pharma and Biotechs, and several European collaboration initiatives such as Innovative Medicine Initiative (IMI) and COST.

Antaros Medical has delivered small complex, mechanistic studies as well as multi-center clinical trials worldwide utilizing our innovative imaging methods. Our global headquarter and imaging Corelab are based in Sweden, and we have recently opened a subsidiary in the US. If you want to find out more about our company, go to our website: www.antarosmedical.com (http://www.antarosmedical.com/) Visa mindre

Säljcoach till Uppsala/Gävle

Ansök    Jun 15    Energihem i Sverige AB    Säljledare
Om jobbet Energihem är inne i en stor expansionsfas med målsättningen att passera 1 miljard i omsättning år 2023. Nu söker vi därför säljare på heltid som vill leverera service i världsklass och vara med på vår häftiga utvecklingsresa! Du kommer representera en bred produktportfölj av energibesparande produkter som hjälper kunder på den privata marknaden att investera i sina fastigheter, minska sina energikostnader och samtidigt bidra till en ökad hållbar... Visa mer
Om jobbet

Energihem är inne i en stor expansionsfas med målsättningen att passera 1 miljard i omsättning år 2023. Nu söker vi därför säljare på heltid som vill leverera service i världsklass och vara med på vår häftiga utvecklingsresa! Du kommer representera en bred produktportfölj av energibesparande produkter som hjälper kunder på den privata marknaden att investera i sina fastigheter, minska sina energikostnader och samtidigt bidra till en ökad hållbarhet. Fönsterbyten och solceller är våra storsäljare och vi erbjuder en unik servicegrad med totalentreprenad där vi tar ansvar för hela processen.Detta är vårt erbjudande till dig!Du får en gedigen grundutbildning och produktutbildningar

Du får en egen bil att använda i tjänst med tillhörande drivmedelskort.Du slipper tidiga morgnar.

Du får ett fritt arbete med mycket eget ansvar och med stor möjlighet att på sikt själv styra dina arbetstider.

Du kommer utvecklas både som människa och i din roll som säljcoach.

Du har möjlighet att växa inom företaget och axla andra roller med tiden. Kanske blir du vår nästa Teamchef?

Du får tävla om fantastiska priser som utlandsresor, datorer, elcyklar, m.m.Och sist men inte minst så får du förmånen att genomgå en av de absolut bästa säljskolorna i Sverige, Energihem Business Academy, vår digitala säljskola där du med tiden kan uppnå certifiering i Brons, Silver eller Guldnivå.Vad innebär tjänsten

Du kommer bli en viktig del av ett härligt och stöttande team bestående av engagerade kollegor och teamchef. Du ansvarar för att vidareutbilda och coacha nya och befintliga säljare genom sambesök hos kund. I din företagsbil besöker ni privatkunder i deras hem för att presentera och sälja energibesparande produkter som har en otroligt stor efterfrågan. Att söka upp kunder i deras hem, är för oss ett första steg i vår fantastiska service och som ofta innebär affärer direkt på plats på ofta sexsiffriga belopp. Vi anpassar oss förstås till våra kunder varför du bör vara bekväm med att vi arbetar en del eftermiddagar och kvällar. Du har eget säljansvar men som säljcoach är du en stödfunktion till din Teamchef vilket innebär medansvar för onboarding, veckomöten och att leda övningar och utbildning för säljare i grundläggande säljträning, säljmetod, arbetsmetod och säljteknik.

Du utgår hemifrån och jobbar i din region.

Vi söker dig som:

- Har B-körkort
- Talar flytande svenska
- Är social
- Har ett driv
- Är målmedveten och strukturerad
- Energirik
- Har goda ledaregenskaper


Vidare så värdesätter du kvalitet i allt du gör och har lätt för att samarbeta med såväl chefer som kollegor!Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.

Välkommen till Energihemsfamiljen du också! Visa mindre

Habia Teknofluor rekryterar Sales Manager

Ansök    Jul 8    Poolia Sverige AB    Säljledare
Drivs du av möjligheten att bygga och utveckla affärer? Har du erfarenhet av industriell försäljning? Då är detta tjänsten för dig. Som Sales Manager hos Habia Teknofluor erbjuds du en central roll med mycket ansvar och överblick över hela verksamheten. Här får du möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Habia är ett internationellt bolag i liten förpackning med en unik produkt, en platt organisation med korta beslutsvägar och pr... Visa mer
Drivs du av möjligheten att bygga och utveckla affärer? Har du erfarenhet av industriell försäljning? Då är detta tjänsten för dig.

Som Sales Manager hos Habia Teknofluor erbjuds du en central roll med mycket ansvar och överblick över hela verksamheten. Här får du möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Habia är ett internationellt bolag i liten förpackning med en unik produkt, en platt organisation med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär.

Denna tjänst är en direktrekrytering till Habia Teknofluor med placering i Knivsta.
Vi ser fram emot din ansökan.


Om tjänsten
I rollen som Sales Manager kommer du ansvara för den globala affärsprocessen med den Europeiska marknaden som huvudmarknad. Du kommer utveckla affärer med befintliga kunder samt skapa nya affärsmöjligheter för Habia. Som Sales Manager blir du verksamhetens ansikte utåt då du kommer göra kundbesök samt hålla i kundmöten. Det vardagliga arbetet sker i nära samarbete med interna kollegor inom customer service, produktion, planering och kvalitet. Du kommer även samarbeta med säljare och säljchefer på Habias systerföretag inom Smiths divisionen Flex-Tek.

Vem är du?
För att trivas och bli framgångsrik i denna roll så söker vi dig som har tidigare erfarenhet från industriell försäljning och export samt van att ta ansvar för hela affärsprocessen. Vi tror att du tidigare haft en liknande roll med dokumenterad framgång. Har du tidigare arbetat med Europa som marknad ser vi det som meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och den vi söker är driven, målfokuserad och initiativtagande. Då kontakten med kunderna är av största vikt behöver du ha god analytisk och problemlösningsförmåga samt vara duktig på att se helhetsbilden och ta strategiska beslut.
Arbetet innebär många olika kontaktytor både nationellt och internationellt vilket kräver goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Om du även har goda kunskaper i tyska är det ett stort plus. Vidare har du god datorvana och grundkunskaper i Excel och Monitor.

I denna roll kommer det krävas resor i tjänsten så du behöver ha möjlighet att kunna resa ungefär varannan vecka men då kanske det gäller 2-3 dagar och du styr själv hur och när.
Du behöver även ha B-körkort i denna tjänst.


Om verksamheten
Habia Teknofluor AB är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt bearbetade detaljer av PTFE. Kundkretsen består av stora internationella företag som ABB, Tetra Pak, Parker samt ContiTech. Vi levererar produkter till kunder i hela världen och omsätter årligen mer än 12 miljoner euro. Verksamheten startades 1954 i Knivsta och ingår numer i Smiths divisionen Flex-Tek. Visa mindre

Säljchef/teamleader till Uppsala sökes!

Ansök    Apr 14    Garda Alarm AB    Säljledare
Nu söker vi på Garda Alarm, ett av Sveriges största och mest familjära larmföretag en ny, viktig kugge i vårt stora hjul som rullar vidare mot framgång! Någon som vill driva och utveckla teamet i Uppland! Vi gasar på och har redan startat flera nya team under början av 2022 och ska starta ännu fler, vill du med på framgångsresan? Du är en person som gör goda säljresultat på egen hand och samtidigt visat goda ledaregenskaper. Den som stöttar, utvecklar och... Visa mer
Nu söker vi på Garda Alarm, ett av Sveriges största och mest familjära larmföretag en ny, viktig kugge i vårt stora hjul som rullar vidare mot framgång! Någon som vill driva och utveckla teamet i Uppland! Vi gasar på och har redan startat flera nya team under början av 2022 och ska starta ännu fler, vill du med på framgångsresan?

Du är en person som gör goda säljresultat på egen hand och samtidigt visat goda ledaregenskaper. Den som stöttar, utvecklar och puschar sina säljare, sitt team till att nå och gärna slå målen! Den person som visat att den inte tror att någonting kommer lättvindigt utan som tror på hårt och strategiskt arbete och tycker om att bli både berömd såväl som belönad efter det! En filialchef är navet i teamet, den som både coachar och utbildar men även visar vägen med goda resultat.


Vet du med Dig att det är Dig som vi kommer behöva ha med för att fortsätta vårt byggande och vår expandering? Hör av Dig direkt till oss så kanske Du är en av dem vi kallar in till en personlig intervju!Detta får den som vi rekryterar:


- Goda utvecklingsmöjligheter
- Chansen att utveckla ett eget dreamteam
- Fast lön, hög provision och bonusstegar, Inget lönetak

- Regelbundna tävlingar om såväl smått som stort. Vår resetävling som vi hoppas kunna njuta av 2022 igen tex.
- Teamevents varje månad

- Intern vidareutbildning i försäljning och ledarskapArbetstider är perfekt för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig på helgerna.Vem tror vi att du är?

- En driven person som drivs av framgång och som älskar att nå resultat.
- En person som har dokumenterad erfarenhet av försäljning, gärna F2F, med goda resultat.
- En person som tycker om att utveckla andra lika väl som sig själv.
- En glädjespridare som älskar det sociala mötet, med såväl kunder som kollegor.
- En vinnarskalle som vill vara med och bidra till Gardas fortsatta framgångsresa. Som gillar att allt inte är färdigutvecklat och satt i sten, utan istället finner det motiverande att man blir hörd med förslag och nya idéer.
- En person med B-körkort och ett rent belastningsregister, som även kan svenska flytande i såväl tal som skrift. Är krav för att kunna söka tjänsten.
Vilka är vi?

Garda Alarm grundades 2012 med ambitionen att kunna erbjuda alla ett tryggt hem till en låg kostnad i kombination med fokus på kundnöjdheten. Detta har gjort att vi såväl vunnit pris för att vi växer så fort i kombination med att vi bl.a. rekommenderas av PC För alla då vi har ett riktigt bra larm och erbjudande.

En av de många anledningarna till att vi är stolta av att jobba på Garda är att vi verkligen hjälper familjer till en trygg vardag. Vi hjälper dem att spara pengar att kunna lägga på annat och att vi hjälper dem att få den hjälp de behöver när något uppstår. Hos oss står kunden i fokus.

Möjligheterna i vårt företag:

Då vi är ett ungt men redan väl etablerat bolag så finns det just nu inga gränser för hur långt man kan gå! Så känner du att du står och stampar på din arbetsplats, trots att du ständigt gör goda resultat? Sök hit istället. Vi ser en stjärna när den uppenbarar sig framför oss och vi är snabba på att visa uppskattning.

Så skicka in din ansökan så fort som möjligt och lycka till i processen! Visa mindre

Habia Teknofluor rekryterar Sales Manager

Ansök    Jun 2    Poolia Sverige AB    Säljledare
HABIA TEKNOFLUOR REKRYTERAR SALES MANAGER Drivs du av möjligheten att bygga och utveckla affärer? Har du erfarenhet av industriell försäljning? Då är detta tjänsten för dig. Som Sales Manager hos Habia Teknofluor erbjuds du en central roll med mycket ansvar och överblick över hela verksamheten. Här får du möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Habia är ett internationellt bolag i liten förpackning med en unik produkt, en platt... Visa mer
HABIA TEKNOFLUOR REKRYTERAR SALES MANAGER

Drivs du av möjligheten att bygga och utveckla affärer? Har du erfarenhet av industriell försäljning? Då är detta tjänsten för dig.

Som Sales Manager hos Habia Teknofluor erbjuds du en central roll med mycket ansvar och överblick över hela verksamheten. Här får du möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Habia är ett internationellt bolag i liten förpackning med en unik produkt, en platt organisation med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär.

Denna tjänst är en direktrekrytering till Habia Teknofluor med placering i Knivsta.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag.

OM TJÄNSTEN
I rollen som Sales Manager kommer du ansvara för den globala affärsprocessen med den Europeiska marknaden som huvudmarknad. Du kommer utveckla affärer med befintliga kunder samt skapa nya affärsmöjligheter för Habia. Som Sales Manager blir du verksamhetens ansikte utåt då du kommer göra kundbesök samt hålla i kundmöten. Det vardagliga arbetet sker i nära samarbete med interna kollegor inom customer service, produktion, planering och kvalitet. Du kommer även samarbeta med säljare och säljchefer på Habias systerföretag inom Smiths divisionen Flex-Tek.

VEM ÄR DU?
För att trivas och bli framgångsrik i denna roll så söker vi dig som har tidigare erfarenhet från industriell försäljning och export samt van att ta ansvar för hela affärsprocessen. Vi tror att du tidigare haft en liknande roll med dokumenterad framgång. Har du tidigare arbetat med Europa som marknad ser vi det som meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och den vi söker är driven, målfokuserad och initiativtagande. Då kontakten med kunderna är av största vikt behöver du ha god analytisk och problemlösningsförmåga samt vara duktig på att se helhetsbilden och ta strategiska beslut.
Arbetet innebär många olika kontaktytor både nationellt och internationellt vilket kräver goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Om du även har goda kunskaper i tyska är det ett stort plus. Vidare har du god datorvana och grundkunskaper i Excel och Monitor.

I denna roll kommer det krävas resor i tjänsten så du behöver ha möjlighet att kunna resa 1-2 veckor per månad.
Du behöver även ha B-körkort i denna tjänst.

OM VERKSAMHETEN
Habia Teknofluor AB är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt bearbetade detaljer av PTFE. Kundkretsen består av stora internationella företag som ABB, Tetra Pak, Parker samt ContiTech. Vi levererar produkter till kunder i hela världen och omsätter årligen mer än 12 miljoner euro. Verksamheten startades 1954 i Knivsta och ingår numer i Smiths divisionen Flex-Tek.

ANSÖK
För att söka rollen är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 20/6 2022. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringen samarbetar Habia med Poolia. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Peter Frost på [email protected]

Anställning hos: Habia Teknofluor

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse Visa mindre

Sales Operations Specialist

Ansök    Mar 23    Antaros Medical AB    Säljledare
Would you like to work as a Sales Operations Specialist in a growing company devoted to making a real difference in drug development through ground-breaking imaging? A place that is constantly moving forward, with great science, great people, and an informal atmosphere? Do you enjoy reaching goals in a fast-paced environment through teamwork and collaboration? If this ticks your boxes, you should continue reading. At Antaros Medical, we are pioneering ima... Visa mer
Would you like to work as a Sales Operations Specialist in a growing company devoted to making a real difference in drug development through ground-breaking imaging? A place that is constantly moving forward, with great science, great people, and an informal atmosphere? Do you enjoy reaching goals in a fast-paced environment through teamwork and collaboration? If this ticks your boxes, you should continue reading.

At Antaros Medical, we are pioneering imaging methodologies, such as Magnetic Resonance Imaging (MRI) and Positron Emission Tomography (PET), to design and deliver clinical studies for decision making and differentiation in drug development.

We value competence and development as well as ideas and solutions. Relations and trust are keys to success, and it is equally important for us to have fun while doing a meaningful job. We have currently around 110 employees working at our offices in Sweden in Gothenburg, Uppsala and Malmö, as well as a newly established subsidiary in the US, and we are continuously growing and developing.

As a part of our growth journey and to deliver on our commitments, we are looking for a Sales Operations Specialist. The position will be placed ideally in our Uppsala office.

As a Sales Operations Specialist, you will be a part of the Business Development team to win new business to achieve annual global sales targets. You will work with Business Development, Imaging Science and Imaging Services to create project budgets and proposals according to defined pricing and proposal templates. You will focus on and manage incoming customer requests for information (RFIs), proposals (RFPs) and support Imaging Services with change orders to existing contracts.

Your main responsibilities will be:

- Manage all efforts required to respond to customer requests for information (RFI) in a timely manner to meet customer deadlines
- Manage the request for proposal (RFP) end-to-end process, including capturing essential project information, organize internal review meetings to communicate and evaluate specific requirements from the RFP, creating, and delivering proposals and budgets - including quality control edits of outgoing documents
- Support the development of internal processes related to Proposals and Budgeting, working cross-functionally to improve efficiencies
- Organize and maintain templates for proposals and budgets
- Work closely with Imaging Services to develop costings for ongoing and new services as required as well as supporting the change order process
- Support the Contract and Legal department to review, execute and maintain contractual documents
- Support the business development team with other tasks as required


Who are we looking for?

We believe that you have the ability to organize and with that enjoy collaboration to effectively manage the proposal process. You have good attention to detail and a high degree of numeracy in order to thrive in this role.

We further see that you are able to prioritize as necessary in your work, to adapt to different scenarios, manage time and handle stress effectively. You are proactive and personable in your character, and take ownership to deliver with high quality and according to strict timelines.

Requirements:

- Bachelor’s degree required, preferably in a numerate or business-related discipline

- At least 5 years’ experience in a sales management- or operations role, including experience of working with proposal development and management
- Experience of creating budgets and proposals
- Strong written and verbal communication skills in English
- High level of proficiency in Microsoft Word, Excel and PowerPoint


Experience of working within a pharmaceutical service-oriented business, e.g. in a CRO, is perceived as beneficial for the role, where knowledge of drug development process as a further advantage.

Are you interested?

Great to hear! Please submit your application via this link with a short personal letter and your CV included, no later than 24th April 2022.

For more information about the position, please contact Caleb Roberts, +46 (0)70 235 57 02, or [email protected].

About Antaros Medical

At Antaros Medical, we combine ground-breaking imaging with profound experience in drug development and deep knowledge of disease mechanisms. We are specialized in cardiorenal & metabolic diseases and oncology. We have a global network of collaboration partners and customers, including both Big Pharma and Biotechs, and several European collaboration initiatives such as Innovative Medicines Initiative (IMI) and COST.

Antaros Medical has delivered small complex, mechanistic studies as well as multi-center clinical trials worldwide utilizing our innovative imaging methods. Our global headquarter and imaging Corelab are based in Sweden, and we have recently opened a subsidiary in the US. If you want to find out more about our company, go to our website: www.antarosmedical.com (https://antarosmedical.com/) Visa mindre

Säljcoach

Ansök    Feb 21    Ls Jobbet AB    Säljledare
För oss på Smartab är vår säljkår hjärtat i verksamheten och för att ge den de bästa möjliga förutsättningarna förstärker vi nu vår försäljningsorganisation med en Säljcoach! Är du en person som drivs av att se andra lyckas, har du en gedigen bakgrund som fältsäljare och trivs du med ett resande jobb? Då kan du vara den vi söker! Om rollen I din roll som Säljcoach är ditt främsta uppdrag att supporta, stötta och organisera vår 29 man starka säljkår i deras... Visa mer
För oss på Smartab är vår säljkår hjärtat i verksamheten och för att ge den de bästa möjliga förutsättningarna förstärker vi nu vår försäljningsorganisation med en Säljcoach! Är du en person som drivs av att se andra lyckas, har du en gedigen bakgrund som fältsäljare och trivs du med ett resande jobb? Då kan du vara den vi söker!
Om rollen
I din roll som Säljcoach är ditt främsta uppdrag att supporta, stötta och organisera vår 29 man starka säljkår i deras dagliga och långsiktiga arbete. Den personliga kontakten är väldigt viktig och resor är därför en stor del av vardagen. Vi har distrikt från norr till söder och vår förväntan är att du som säljcoach ser till att säljarna på de olika orterna lyckas i sina roller. Du utbildar i säljteknik och planerar övergripande aktiviteter i samråd med försäljningschef och tillsammans med säljarna runt om i landet för att kunna stötta upp där det behövs. Du representerar Smartab på mässor och även vid kundbesök tillsammans med säljarna. Du deltar även vid rekrytering av säljare och är ansvarig för att lära upp och onboarda nya kollegor. Du blir säljarnas närmaste kollega och jobbar nära försäljningschef, KAM och marknadsansvarig.
Om dig
Vi söker dig med minst fem års erfarenhet från en säljorganisation där du jobbat med uppsökande försäljning ute på fältet. Vi tror även att du har erfarenhet av ledarskap inom sälj, formellt eller informellt. Har du erfarenhet från teknisk försäljning ser vi det som meriterande. Du har stor vana av att hålla presentationer och att ta fram material i tex Powerpoint. Du är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift och du har mycket goda dator- och systemkunskaper. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har ADR och YKB.
Du har en mycket god kommunikativ förmåga och kan inspirera och peppa säljarna mot deras mål. Du behöver kunna skapa förtroende och vara ödmjuk i din framtoning, samtidigt som du har pondus nog att komma med konstruktiva förslag för att nå aktivitets- och försäljningsmål. Du är även välorganiserad och har en god analytisk förmåga. Självklart är du affärsorienterad med ett kundperspektiv.
Vi erbjuder
Du får en omväxlande roll som passar dig som brinner för att jobba med människor. Du blir den person som säljarna vänder sig till för att bolla stort och smått, en nära kollega i ett annars ganska självständigt jobb. Rollen ger dig också överblick över Smartabs verksamhet i hela landet och passar förstås dig som trivs med att resa.
Annat viktigt att veta
Anställningen är på heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.
Arbetet innebär mycket resor och du utgår från hemmet.
Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Nord, Jobbet.se, 018-4707112 eller Andrea Hartwig, Jobbet.se, 018-4707103.
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 mars 2022.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Minst fem års erfarenhet från en säljorganisation där du jobbat med uppsökande försäljning ute på fältet
Erfarenhet av ledarskap inom sälj, formellt eller informellt
B-körkort
Obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
Mycket goda dator- och systemkunskaper
Vana av att hålla presentationer och att ta fram material i tex Powerpoint

Meriterande
Erfarenhet från teknisk försäljning
ADR och YKBOm arbetsgivaren - Smartab
SMARTAB grundades i Sverige 1993. Verksamheten består i att marknadsföra, sälja och distribuera bilvårdsprodukter och industrikemikalier för yrkesmässigt bruk. Vi fungerar som generalagent för det brittiska företaget Autosmart Ltd, som även utvecklar och tillverkar våra produkter. Autosmart är ett av världens ledande företag inom industrikemikalier för fordonsnäringen. SMARTAB har sedan starten 1993 stadigt ökat sina marknadsandelar och är numera marknadsledande inom vår näring i Sverige. Visa mindre

Teamledare till Expo Avenue

Ansök    Nov 15    MidSale Consulting AB    Säljledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Säljledare

Ansök    Nov 10    Säljkraft Sverige AB    Säljledare
INFORMATION OM TJÄNSTEN… Nu söker vi till Säljkraft Sverige AB en Säljledare som kan utveckla och växa vår verksamhet inom DVH, SVH men även Horeca. Vi är ett nystartat dotterbolag till ett etablerat företag i livsmedelsbranschen. I denna roll påbörjar du vår resa med att, från en redan stabil grund, utveckla och bygga organisationen och affären för Säljkraft, i ett nära samarbete med diverse roller och stödfunktioner inom koncernen. Rollen som Säljledare ... Visa mer
INFORMATION OM TJÄNSTEN…
Nu söker vi till Säljkraft Sverige AB en Säljledare som kan utveckla och växa vår verksamhet inom DVH, SVH men även Horeca. Vi är ett nystartat dotterbolag till ett etablerat företag i livsmedelsbranschen. I denna roll påbörjar du vår resa med att, från en redan stabil grund, utveckla och bygga organisationen och affären för Säljkraft, i ett nära samarbete med diverse roller och stödfunktioner inom koncernen.
Rollen som Säljledare utgår från lämplig ort i Mellansverige (Gävle, Uppsala, Stor-Stockholm, Västerås). En del resor och vissa övernattningar ingår i rollen.
Vi söker dig som har erfarenhet från livsmedelsbranschen, av att utveckla kunder samt av att leda ett team med personal- och resultatansvar.


VI SER ATT...
Du är affärsdriven och kan ta Säljkraft in i framtiden genom att framför allt bidra till vår säljorganisations resa samt utöka och bygga vidare på vår befintliga affär.
Du drivs av utveckling och av att få ditt team med dig mot gemensamma mål.
Du har ett coachande ledarskap med förmåga att bygga relationer internt såväl som externt och du bidrar med energi och driv.
Du har en stark vilja att utveckla affären liksom dina medarbetare.
Du är trygg i dig själv, skapar tillit och förtroende i dina relationer och tar dig an dina uppgifter med stort engagemang.
Du tar ansvar och satsar helhjärtat på ditt uppdrag som Säljledare.

För oss är det viktigt att du identifierar dig med våra värdeord; Professionell, Effektiv, Ansvarsfull & Kvalité.


DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER…
Personalansvar för ett team av direktrapporterande utesäljare, samt resultatansvar för samma team
Identifiera och bearbeta nya kunder
Utveckla samarbetet med befintliga kunder
Strategiskt utveckla vårt erbjudande samt bygga en organisationARBETSLIVSERFARENHET...
Gedigen erfarenhet om DVH
Gedigen erfarenhet av försäljning inom livsmedelsbranschen
Meriterande med erfarenhet av SVH
Meriterande med erfarenhet av Horeca
Meriterande med erfarenhet av personalansvar
Meriterande med erfarenhet av dryckeskategorinEGENSKAPER...
Högt affärsfokus
Att ha ett coachande ledarskap
Nyskapande & visionär
Starkt eget drivUTBILDNING/MERITER...
Van användare av Office-paketet
Relevant eftergymnasial utbildning eller annan för tjänsten likvärdig utbildning eller erfarenhet
Goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Meriterande med erfarenhet av CRMFÖRUTSÄTTNINGAR...
Fast månadslön
Arbetstelefon & dator
Tjänstebil
Friskvård
Kollektivavtal UnionenTjänsten är en tillsvidare anställning och på heltid med tillträde enligt överenskommelse.


ANSÖKAN...
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på [email protected] där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din "Säljledare". Sista ansökningsdag: 30/11 (skicka in din ansökan så fort som möjligt då urval sker löpande) Visa mindre

Försäljningschef till solcellsföretag i Uppsala

Ansök    Okt 14    Sesol AB    Säljledare
Vill du vara en del av oss på Sesol? Vi erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samtidigt som vi varje dag arbetar hårt för att nå vårt mål, att vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare. Skicka in din ansökan redan idag! Om Sesol AB Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier. Idag är vi ca 270 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi finns också i Kalmar, Helsingbor... Visa mer
Vill du vara en del av oss på Sesol? Vi erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samtidigt som vi varje dag arbetar hårt för att nå vårt mål, att vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Skicka in din ansökan redan idag!

Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Idag är vi ca 270 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi finns också i Kalmar, Helsingborg, Södertälje, Örebro och Göteborg.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Gemenskap, Kunskap, Professionella, Familjära och Säljdrivna!

Det är ledorden vår säljorganisation säger identifierar oss på Sesol enligt vår senaste medarbetarundersökning.Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Försäljningschef som vill vara med och bygga upp vår nya region i Uppsala. Vi ser dig som en person som är expert på att motivera andra och skapa bra stämning omkring dig. Vi tillämpar fast lön och attraktiva provisioner samt bonussystem och arbetar måndag-fredag. Här kommer du rapportera till vår Försäljningschef Sverige och ingå i en styrgrupp med våra fyra försäljningschefer ute i Regionerna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer omfatta bland annat personal och budgetansvar men även att vara ute på fältet och bidra till att din personal tar sin budget via coachning och uppföljning.

Vem är du?
- Du har erfarenhet inom fältförsäljning, uppsökande försäljning eller event
- Du har gärna erfarenhet av korta säljcykler som till exempel telekom, larm eller liknande
- Du har erfarenhet av att bygga kundrelationer
- Du har jobbat med försäljning i minst 3 år.
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap eller coaching inom försäljning ihop med personalansvar


Profil
Vi söker dig som är ansvarsfull och känner dig trygg med att leverera goda resultat och har tidigare erfarenhet inom både ledarskap och försäljning. Du trivs i samspel med andra men jobbar även bra självständigt. Du har en hög social kompetens och gillar att bygga relationer med dina kunder. Vi ser att du är en person med ett drivet affärssinne och har en vana vid korta säljcykler. Du kommer vara den drivande punkten gällande försäljningen för Uppsala och vi ser att du är resultatdriven och har en god vana kring daglig coaching av dina säljare.

Vad innebär det att arbeta som försäljningschef på Sesol?
- Mycket frihet under ansvar där du kommer få vara med och bygga upp Regionen
- Personalansvar
- Budgetuppföljning samt rapportering
- Goda möjligheter till utveckling
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner som bland annat förmånsbil
- Golden League - en tävling med huvudfokus på de mjuka värdena.
- Attraktiva provisioner och bonusar


- Regelbundna träffar med övriga försäljningschefer för utbyte av erfarenheter och kompetenserOm anställningen
Lön: Fast och rörlig

Placering: Uppsala

Tillträde: Omgående

Anställningsvillkor: HeltidHar du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Säljchef

Ansök    Okt 1    Kraftsam Personal AB    Säljledare
Säljchef till Elite Hotels i Uppsala Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med över 40 kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i Norr. Varje Hotell har sin unika historia, så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Att bo hos oss på Elite Hotels skall alltid vara något utöver att bara ta in på ett hotell. Vi vill sprida glädje och l... Visa mer
Säljchef till Elite Hotels i Uppsala

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med över 40 kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i Norr. Varje Hotell har sin unika historia, så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Att bo hos oss på Elite Hotels skall alltid vara något utöver att bara ta in på ett hotell. Vi vill sprida glädje och leverera en totalupplevelse, där känslan av tradition, kvalitet och flärd genomsyrar allt vi gör.

Elite Hotels är ett entreprenöriellt företag där vi värdesätter initiativförmåga, flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. Hos oss behöver du både kunna ta initiativ och genomföra. 

För rätt kandidat väntar ett stimulerande och utmanande jobb i ett av Sveriges mest framgångsrika och expansiva hotellföretag.

Välkommen att utforska din nästa utmaning på Elite Hotels!

Att jobba som säljchef

 

Som säljchef kommer du att ansvara för att prospektera, boka möten, skicka offerter och skriva avtal. Därefter kommer man att förvalta nya, samt gamla kunder hos Elite Hotels. Fokuset kommer ligga hos dig som kandidat att ?vara kreativ i ditt sätt att jobba. Samhället börjat sakta men säkert öppna upp igen, vilket gör att fler bolag kommer börja jobba på resande fot. Din marknad kommer vara inom bygg och event-branschen. Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från att hitta och utveckla affärer hos befintliga och helt nya kunder, utveckla partnersamarbeten, driva in direkta affärer, göra nykundsbearbetning samt större avtalsförhandlingar och upphandlingar. I denna roll har man inget personal ansvar, däremot sitter man med i Ledningsgruppen.

 

Vem är du? 

Du som söker denna roll passar in på följande:

·       Du drivs av försäljning och tycker det är givande att jobba mot tydliga mål

·       Gedigen erfarenhet inom b2b-försäljning

·       Du trivs att arbeta med både telefon, fysiska möten och mot långsiktiga relationer

·       Strukturerad och förstår vikten av det administrativa arbetet

·       Ansvarstagande, långsiktig och en vilja att utvecklas inom nya områden

Körkort är ett krav för denna tjänst

Praktikaliteter:

·       Omfattning: 100% tillsvidare

·       Start: Omgående

·       Ort: Uppsala

·       Lön: Enligt överenskommelse

·    Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Rekryteringsprocessen hanteras av Kraftsam Rekrytering & Bemanning och Elite hotels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Kraftsam.

Du söker med CV och personligt brev där du beskriver varför just du passar för tjänsten. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Säljchef

Ansök    Sep 17    Kraftsam Personal AB    Säljledare
Säljchef till Elite Hotels i Uppsala Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med över 40 kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i Norr. Varje Hotell har sin unika historia, så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Att bo hos oss på Elite Hotels skall alltid vara något utöver att bara ta in på ett hotell. Vi vill sprida glädje och l... Visa mer
Säljchef till Elite Hotels i Uppsala

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med över 40 kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i Norr. Varje Hotell har sin unika historia, så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Att bo hos oss på Elite Hotels skall alltid vara något utöver att bara ta in på ett hotell. Vi vill sprida glädje och leverera en totalupplevelse, där känslan av tradition, kvalitet och flärd genomsyrar allt vi gör.

Elite Hotels är ett entreprenöriellt företag där vi värdesätter initiativförmåga, flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. Hos oss behöver du både kunna ta initiativ och genomföra. 

För rätt kandidat väntar ett stimulerande och utmanande jobb i ett av Sveriges mest framgångsrika och expansiva hotellföretag.

Välkommen att utforska din nästa utmaning på Elite Hotels!

Att jobba som säljchef

 

Som säljchef kommer du att ansvara för att prospektera, boka möten, skicka offerter och skriva avtal. Därefter kommer man att förvalta nya, samt gamla kunder hos Elite Hotels. Fokuset kommer ligga hos dig som kandidat att ?vara kreativ i ditt sätt att jobba. Samhället börjat sakta men säkert öppna upp igen, vilket gör att fler bolag kommer börja jobba på resande fot. Din marknad kommer vara inom bygg och event-branschen. Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från att hitta och utveckla affärer hos befintliga och helt nya kunder, utveckla partnersamarbeten, driva in direkta affärer, göra nykundsbearbetning samt större avtalsförhandlingar och upphandlingar. I denna roll har man inget personal ansvar, däremot sitter man med i Ledningsgruppen.

 

Vem är du? 

Du som söker denna roll passar in på följande:

·       Du drivs av försäljning och tycker det är givande att jobba mot tydliga mål

·       Gedigen erfarenhet inom b2b-försäljning

·       Du trivs att arbeta med både telefon, fysiska möten och mot långsiktiga relationer

·       Strukturerad och förstår vikten av det administrativa arbetet

·       Ansvarstagande, långsiktig och en vilja att utvecklas inom nya områden

Körkort är ett krav för denna tjänst

Praktikaliteter:

·       Omfattning: 100% tillsvidare

·       Start: Omgående

·       Ort: Uppsala

·       Lön: Enligt överenskommelse

·    Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Rekryteringsprocessen hanteras av Kraftsam Rekrytering & Bemanning och Elite hotels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Kraftsam.

Du söker med CV och personligt brev där du beskriver varför just du passar för tjänsten. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Säljchef

Ansök    Sep 8    Kraftsam Personal AB    Säljledare
Säljchef till Elite Hotels i Uppsala Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med över 40 kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i Norr. Varje Hotell har sin unika historia, så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Att bo hos oss på Elite Hotels skall alltid vara något utöver att bara ta in på ett hotell. Vi vill sprida glädje och l... Visa mer
Säljchef till Elite Hotels i Uppsala

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med över 40 kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i Norr. Varje Hotell har sin unika historia, så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Att bo hos oss på Elite Hotels skall alltid vara något utöver att bara ta in på ett hotell. Vi vill sprida glädje och leverera en totalupplevelse, där känslan av tradition, kvalitet och flärd genomsyrar allt vi gör.

Elite Hotels är ett entreprenöriellt företag där vi värdesätter initiativförmåga, flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. Hos oss behöver du både kunna ta initiativ och genomföra. 

För rätt kandidat väntar ett stimulerande och utmanande jobb i ett av Sveriges mest framgångsrika och expansiva hotellföretag.

Välkommen att utforska din nästa utmaning på Elite Hotels!

Att jobba som säljchef

 

Som säljchef kommer du att ansvara för att prospektera, boka möten, skicka offerter och skriva avtal. Därefter kommer man att förvalta nya, samt gamla kunder hos Elite Hotels. Fokuset kommer ligga hos dig som kandidat att ?vara kreativ i ditt sätt att jobba. Samhället börjat sakta men säkert öppna upp igen, vilket gör att fler bolag kommer börja jobba på resande fot. Din marknad kommer vara inom bygg och event-branschen. Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från att hitta och utveckla affärer hos befintliga och helt nya kunder, utveckla partnersamarbeten, driva in direkta affärer, göra nykundsbearbetning samt större avtalsförhandlingar och upphandlingar. I denna roll har man inget personal ansvar, däremot sitter man med i Ledningsgruppen.

 

Vem är du? 

Du som söker denna roll passar in på följande:

·       Du drivs av försäljning och tycker det är givande att jobba mot tydliga mål

·       Gedigen erfarenhet inom b2b-försäljning

·       Du trivs att arbeta med både telefon, fysiska möten och mot långsiktiga relationer

·       Strukturerad och förstår vikten av det administrativa arbetet

·       Ansvarstagande, långsiktig och en vilja att utvecklas inom nya områden

Körkort är ett krav för denna tjänst

Praktikaliteter:

·       Omfattning: 100% tillsvidare

·       Start: Omgående

·       Ort: Uppsala

·       Lön: Enligt överenskommelse

·    Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Rekryteringsprocessen hanteras av Kraftsam Rekrytering & Bemanning och Elite hotels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Kraftsam.

Du söker med CV och personligt brev där du beskriver varför just du passar för tjänsten. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Teamledare till Uppsala

Ansök    Jul 2    MidSale Consulting AB    Säljledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Uppsala. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsalas län. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Teamledare till MidSale – En rolig och utvecklande arbetsplats

Ansök    Jul 30    MidSale Consulting AB    Säljledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Uppsala. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsalas län. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Försäljningsansvarig

Ansök    Jun 15    Asian Collective wok AB    Säljledare
Försäljningsansvarig till bolag med verksamhet inom livsmedelshandel, resebranschen och snabbmatsrestaurang. Visa mer
Försäljningsansvarig till bolag med verksamhet inom livsmedelshandel, resebranschen och snabbmatsrestaurang. Visa mindre

Teamledare till Uppsala

Ansök    Maj 4    MidSale Consulting AB    Säljledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Säljare som vill vara med och driva på vår tillväxtresa

Ansök    Jul 1    Ls Jobbet AB    Säljledare
Recover befinner sig i en mycket positiv utveckling och vi har en stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har nu ett behov av fler kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår tillväxtresa och utveckla oss vidare som bolag. I och med detta söker vi nu en Säljare. Tjänsten passar dig som stimuleras av att arbeta i en entreprenörsdriven miljö med ett högt tempo. I rollen som Säljare ansvarar du bland annat för offerter, anbud, kalkyl och priser på tjänste... Visa mer
Recover befinner sig i en mycket positiv utveckling och vi har en stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har nu ett behov av fler kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår tillväxtresa och utveckla oss vidare som bolag. I och med detta söker vi nu en Säljare. Tjänsten passar dig som stimuleras av att arbeta i en entreprenörsdriven miljö med ett högt tempo.
I rollen som Säljare ansvarar du bland annat för offerter, anbud, kalkyl och priser på tjänster för alla Recover Industriservice tjänsteområden. Du samordnar och ansvarar för kundträffar och liknande evenemang samt försäljningen på nya och befintliga kunder på de områden som tilldelas. Placeringsort i Mälardalen men försäljning kan ske i alla regioner.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Att sälja och marknadsföra samtliga Recover Industriservice tjänsteområden inklusive jour
Skapa kontakter med nya kunder samt upprätthålla kontakten med befintliga kunder och bidra till ökad volym hos dessa på samtliga orter där vi är representerade
Dokumentera samtal, anbud och offerter i CRM-systemet eller det system som företaget vid varje given tidpunkt utser
Göra varumärket Recover och vår affärsidé känt där vi är representerade
Medverka vid mässor och delta i nätverk
Initiera kundträffar, evenemang samt hålla presentationer vid genomförandet av dessa
Genomföra kampanjer tillsammans med marknadsavdelningen samt vara delaktig i framtagande av marknadsplan och marknadsbudget
Vara ett stöd till andra befattningshavare och arbetsledare vid de säljsituationer de kan hamna i
Aktivt vara med och vidareutveckla försäljningsorganisationen
Genomföra avtalsgenomgång och avtalsöverlämnade till produktion och eventuell kundansvarig samt övriga berörda inom företaget

Du har flerårig erfarenhet inom försäljning där du kunnat påvisa höga resultat. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom försäljning, ekonomi, marknad eller liknande. Du har B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Som person är du nätverkande, kommunikativ och drivande samt har ett stort intresse för människor och affärer. Det är främst din potential och dina personliga egenskaper som avgör om du kommer lyckas och trivas i rollen.
Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga medarbetare. Befattningen rapporterar VD.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utgången ansökningstid.
Vid frågor kontaktas:
Mikael Royson [email protected], 0771–103 500
Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Flerårig erfarenhet inom försäljning där du kunnat påvisa höga resultat
B-körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Eftergymnasial utbildning, gärna inom försäljning, ekonomi, marknad eller liknandeOm arbetsgivaren - Recover
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 23 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på över 100 kontor över hela Norden. Visa mindre

Utvecklas tillsammans med Expo Avenue! Teamledare sökes.

Ansök    Mar 31    MidSale Consulting AB    Säljledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Som Teamledare hos oss ansvarar du inte bara över att ditt eget försäljningsmål, utan du coachar, utbildar och ansvarar över resultatet för dina medarbetare, för att hjälpa ... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Som Teamledare hos oss ansvarar du inte bara över att ditt eget försäljningsmål, utan du coachar, utbildar och ansvarar över resultatet för dina medarbetare, för att hjälpa dem till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Säljchef/Teamleader till Uppsala med omnejd sökes!

Ansök    Jan 15    Garda Alarm AB    Säljledare
Nu söker vi på Garda Alarm, ett av Sveriges största och snabbast växande larmföretag en ny, viktig kugge i vårt stora hjul som rullar vidare mot framgång! Någon som vill driva och utveckla ett starkt team i och kring Uppsala! Vi har haft stora framgångar här när vi varit tillfälligt på besök, men inte haft ett lokalt team på plats förrän nu. Därför söker vi den rätte att bygga teamet med! En säljchef/teamleader hos oss är den person som gör goda säljresul... Visa mer
Nu söker vi på Garda Alarm, ett av Sveriges största och snabbast växande larmföretag en ny, viktig kugge i vårt stora hjul som rullar vidare mot framgång! Någon som vill driva och utveckla ett starkt team i och kring Uppsala! Vi har haft stora framgångar här när vi varit tillfälligt på besök, men inte haft ett lokalt team på plats förrän nu. Därför söker vi den rätte att bygga teamet med!

En säljchef/teamleader hos oss är den person som gör goda säljresultat på egen hand och samtidigt visat goda ledaregenskaper. Den som stöttar, utvecklar och puschar sina säljare, sitt team till att nå och gärna slå målen! Den person som visat att den inte tror att någonting kommer lättvindigt utan som tror på hårt och strategiskt arbete och tycker om att bli både berömd såväl som belönad efter det! En säljchef/teamleader är navet i teamet, den som både coachar och utbildar men även visar vägen med goda resultat.


Vet du med Dig att det är Dig som vi kommer behöva ha med för att fortsätta vårt byggande och vår expandering? Hör av Dig direkt till oss så kanske Du är en av dem vi kallar in till en personlig intervju!

Vi är i en tid där spara pengar och ha en hög trygghet är en viktig fråga hos alla familjer, och då vårt motto är "Hög trygghet - låg kostnad" så vet vi att vi har en mycket eftertraktad produkt!Detta får den som vi rekryterar:


- Goda utvecklingsmöjligheter
- Chansen att utveckla ett eget dreamteam
- Fast lön, hög provision och bonusstegar, Inget lönetak

- Regelbundna tävlingar om såväl smått som stort.
- Teamevents varje månad

- Intern vidareutbildning i försäljning och ledarskapArbetstider är perfekt för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig på helgerna.Vem tror vi att du är?

- En driven person som drivs av framgång och som älskar att nå resultat.
- En person som har dokumenterad erfarenhet av försäljning, gärna F2F, med goda resultat.
- En person som tycker om att utveckla andra lika väl som sig själv.
- En glädjespridare som älskar det sociala mötet, med såväl kunder som kollegor.
- En vinnarskalle som vill vara med och bidra till Gardas fortsatta framgångsresa. Som gillar att allt inte är färdigutvecklat och satt i sten, utan istället finner det motiverande att man blir hörd med förslag och nya idéer.
- En person med B-körkort och ett rent belastningsregister, som även kan svenska flytande i såväl tal som skrift. Är krav för att kunna söka tjänsten.
Vilka är vi?

Garda Alarm grundades 2012 med ambitionen att kunna erbjuda alla ett tryggt hem till en låg kostnad i kombination med fokus på kundnöjdheten. Detta har gjort att vi såväl vunnit pris för att vi växer så fort i kombination med att vi bl.a. rekommenderas av Reco då vi har så nöjda kunder.

En av de många anledningarna till att vi är stolta av att jobba på Garda är att vi verkligen hjälper familjer till en trygg vardag. Vi hjälper dem att spara pengar att kunna lägga på annat och att vi hjälper dem att få den hjälp de behöver när något uppstår. Hos oss står kunden i fokus.

Möjligheterna i vårt företag:

Då vi är ett ungt men väl etablerat bolag så finns det just nu inga gränser för hur långt man kan gå! Så känner du att du står och stampar på din arbetsplats, trots att du ständigt gör goda resultat? Sök hit istället. Vi ser en stjärna när den uppenbarar sig framför oss och vi är snabba på att visa uppskattning.

Vi intervjuar löpande så vänta inte för länge med att skicka in Din ansökan.

Vid frågor kontakta Robin Mårtensson på [email protected]Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Heltidstjänst som teamledare

Ansök    Apr 15    MidSale Consulting AB    Säljledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Heltidstjänst som teamledare

Ansök    Dec 29    MidSale Consulting AB    Säljledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Försäljningsansvarig till Staffare AB i Uppsala

Om företaget Staffare AB grundades 1982 och idag är vi 116 anställda. Vi finns på åtta orter med fullserviceanläggningar i Luleå, Skellefteå, Timrå, Hudiksvall, Bollnäs samt Uppsala. I Stockholm och Västerås har vi försäljningskontor. Hos oss finner ni några av de största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl. Staffare AB´s affärsidé är att tillhandahålla prod... Visa mer
Om företaget
Staffare AB grundades 1982 och idag är vi 116 anställda. Vi finns på åtta orter med fullserviceanläggningar i Luleå, Skellefteå, Timrå, Hudiksvall, Bollnäs samt Uppsala. I Stockholm och Västerås har vi försäljningskontor.

Hos oss finner ni några av de största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl.

Staffare AB´s affärsidé är att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot förbättringar. Med kunden i fokus vill vi vara en stark samarbetspartner och en attraktiv arbetsgivare.Dina arbetsuppgifter
Staffare AB söker en erfaren lantbrukssäljare med försäljningsansvar till Uppsala.
Vill du representera Staffare AB med marknadens bredaste utbud av lantbruksmaskiner och är rätt person som kan ta säljteamet till de uppsatta målen?

Som lantbrukssäljare ansvarar du för ett antal små och medelstora kunder. Arbetet innefattar att du självständigt uppsöker, driver och utvecklar affärer i området. Du kommer arbeta med befintliga kunder men mest fokus kommer ligga på nykundsbearbetning.
Har du ett genuint intresse av försäljning med långsiktiga kundrelationer erbjuder vi ett spännande jobb i ett väletablerat företag som är i en expansiv fas.

Som lantbrukssäljare och teamledare för Staffare AB kommer du med din erfarenhet coacha säljteamet. Vi erbjuder ett stimulerande och självständigt arbete med tydliga mål och krav där du upprättar planer på lång och kort sikt för att nå framgång.


Din profil
För att lyckas och bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har en stark egen drivkraft som visas i en hög aktivitetsnivå, är målmedveten och kundfokuserad. Du har även en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Eftersom du har eget budgetansvar kräver det att du har en hög förståelse för ekonomiska samband och kalkyler både ur kundens och Staffares perspektiv.

Vidare är du kreativ, lyhörd och prestigelös. Du är även noggrann och strukturerad. Du är ambitiös och hungrig på nya utmaningar och ser det som en unik chans att få vara med och bygga vidare på Staffare AB:s framgångsrika koncept. Då detta är en kombinerad roll ligger fokus även på dina ledaregenskaper och din förmåga att samtidigt arbeta aktivt med en säljande roll.
Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift samt har en mycket god datavana.
Erfarenhet av tidigare säljande roll inom lantbruksmaskiner är meriterande.
Eftersom detta är en resande tjänst kräver tjänsten B-körkort. Ditt kontor är baserat i Uppsala och tjänstebil ingår i tjänsten.
Du rapporterar direkt till Staffares försäljningschef.

Är du en person med driv och vinnarinstinkt utan dess like? Sök denna tjänst hos oss så kan vi tillsammans sikta mot nya mål!

Staffare AB samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg via mail: [email protected] eller tfn: 0733-51 27 65. Ansök via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt, dock senast den 30 november. Visa mindre

Försäljningsansvarig till Staffare AB i Uppsala

Om företaget Staffare AB grundades 1982 och idag är vi 116 anställda. Vi finns på åtta orter med fullserviceanläggningar i Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå, Luleå samt Uppsala. I Stockholm, Västerås & Uppsala har vi försäljningskontor. Hos oss finner ni några av de största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl. Staffare AB´s affärsidé är att tillhandahål... Visa mer
Om företaget
Staffare AB grundades 1982 och idag är vi 116 anställda. Vi finns på åtta orter med fullserviceanläggningar i Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå, Luleå samt Uppsala. I Stockholm, Västerås & Uppsala har vi försäljningskontor.

Hos oss finner ni några av de största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl.

Staffare AB´s affärsidé är att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot förbättringar. Med kunden i fokus vill vi vara en stark samarbetspartner och en attraktiv arbetsgivare.Dina arbetsuppgifter
Staffare AB söker en erfaren lantbrukssäljare med försäljningsansvar till Uppsala.
Vill du representera Staffare AB med marknadens bredaste utbud av lantbruksmaskiner och är rätt person som kan ta säljteamet till de uppsatta målen?

Som lantbrukssäljare ansvarar du för ett antal små och medelstora kunder. Arbetet innefattar att du självständigt uppsöker, driver och utvecklar affärer i området. Du kommer arbeta med befintliga kunder men mest fokus kommer ligga på nykundsbearbetning.
Har du ett genuint intresse av försäljning med långsiktiga kundrelationer erbjuder vi ett spännande jobb i ett väletablerat företag som är i en expansiv fas.

Som lantbrukssäljare och teamledare för Staffare AB kommer du med din erfarenhet coacha säljteamet. Vi erbjuder ett stimulerande och självständigt arbete med tydliga mål och krav där du upprättar planer på lång och kort sikt för att nå framgång.


Din profil
För att lyckas och bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har en stark egen drivkraft som visas i en hög aktivitetsnivå, är målmedveten och kundfokuserad. Du har även en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Eftersom du har eget budgetansvar kräver det att du har en hög förståelse för ekonomiska samband och kalkyler både ur kundens och Staffares perspektiv.

Vidare är du kreativ, lyhörd och prestigelös. Du är även noggrann och strukturerad. Du är ambitiös och hungrig på nya utmaningar och ser det som en unik chans att få vara med och bygga vidare på Staffare AB:s framgångsrika koncept. Då detta är en kombinerad roll ligger fokus även på dina ledaregenskaper och din förmåga att samtidigt arbeta aktivt med en säljande roll.
Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift samt har en mycket god datavana.
Erfarenhet av tidigare säljande roll inom lantbruksmaskiner är meriterande.
Eftersom detta är en resande tjänst kräver tjänsten B-körkort. Ditt kontor är baserat i Uppsala och tjänstebil ingår i tjänsten.
Du rapporterar direkt till Staffares försäljningschef.

Är du en person med driv och vinnarinstinkt utan dess like? Sök denna tjänst hos oss så kan vi tillsammans sikta mot nya mål!

Staffare AB samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg via mail: [email protected] eller tfn: 0733-51 27 65. Ansök via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt, dock senast den 30 november. Visa mindre

Försäljningsansvarig till Staffare AB i Uppsala

Om företaget Staffare AB grundades 1982 och idag är vi 116 anställda. Vi finns på åtta orter med fullserviceanläggningar i Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå, Luleå samt Uppsala. I Stockholm, Västerås & Uppsala har vi försäljningskontor. Hos oss finner ni några av de största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl. Staffare AB´s affärsidé är att tillhandahål... Visa mer
Om företaget
Staffare AB grundades 1982 och idag är vi 116 anställda. Vi finns på åtta orter med fullserviceanläggningar i Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå, Luleå samt Uppsala. I Stockholm, Västerås & Uppsala har vi försäljningskontor.

Hos oss finner ni några av de största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl.

Staffare AB´s affärsidé är att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot förbättringar. Med kunden i fokus vill vi vara en stark samarbetspartner och en attraktiv arbetsgivare.Dina arbetsuppgifter
Staffare AB utökar teamet med ytterligare en erfaren lantbrukssäljare med försäljningsansvar till Uppsala.
Vill du representera Staffare AB med marknadens bredaste utbud av lantbruksmaskiner och är rätt person som kan ta säljteamet till de uppsatta målen?

Som lantbrukssäljare ansvarar du för ett antal små och medelstora kunder. Arbetet innefattar att du självständigt uppsöker, driver och utvecklar affärer i området. Du kommer arbeta med befintliga kunder men mest fokus kommer ligga på nykundsbearbetning.
Har du ett genuint intresse av försäljning med långsiktiga kundrelationer erbjuder vi ett spännande jobb i ett väletablerat företag som är i en expansiv fas.

Som lantbrukssäljare och teamledare för Staffare AB kommer du med din erfarenhet coacha säljteamet. Vi erbjuder ett stimulerande och självständigt arbete med tydliga mål och krav där du upprättar planer på lång och kort sikt för att nå framgång.


Din profil
För att lyckas och bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har en stark egen drivkraft som visas i en hög aktivitetsnivå, är målmedveten och kundfokuserad. Du har även en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Eftersom du har eget budgetansvar kräver det att du har en hög förståelse för ekonomiska samband och kalkyler både ur kundens och Staffares perspektiv.

Vidare är du kreativ, lyhörd och prestigelös. Du är även noggrann och strukturerad. Du är ambitiös och hungrig på nya utmaningar och ser det som en unik chans att få vara med och bygga vidare på Staffare AB:s framgångsrika koncept. Då detta är en kombinerad roll ligger fokus även på dina ledaregenskaper och din förmåga att samtidigt arbeta aktivt med en säljande roll.
Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift samt har en mycket god datavana.
Erfarenhet av tidigare säljande roll inom lantbruksmaskiner är meriterande.
Eftersom detta är en resande tjänst kräver tjänsten B-körkort. Ditt kontor är baserat i Uppsala och tjänstebil ingår i tjänsten.
Du rapporterar direkt till Staffares försäljningschef.

Är du en person med driv och vinnarinstinkt utan dess like? Sök denna tjänst hos oss så kan vi tillsammans sikta mot nya mål!

Staffare AB samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg via mail: [email protected] eller tfn: 0733-51 27 65. Ansök via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt, dock senast den 30 november. Visa mindre

VESIVEK söker SÄLJLEDARE i Uppsala

Ansök    Okt 23    Rubino Rekrytering AB    Säljledare
Vesivek expanderar och söker en säljledare i Uppsala. Brinner du för försäljning och samtidigt kunna driva ett framgångsrikt team mot nya mål? Är du idag en ledare eller kanske en säljare som vill ta nästa kliv och coacha och stötta dina kollegor i eget säljteam? Sök då tjänsten som Säljledare hos Vesivek! Tjänstebeskrivning Din roll som Säljledare innebär att du arbetar ute på fältet i en ledande och coachande roll. Det är en omväxlande och utvecklande... Visa mer
Vesivek expanderar och söker en säljledare i Uppsala.

Brinner du för försäljning och samtidigt kunna driva ett framgångsrikt team mot nya mål? Är du idag en ledare eller kanske en säljare som vill ta nästa kliv och coacha och stötta dina kollegor i eget säljteam?
Sök då tjänsten som Säljledare hos Vesivek!

Tjänstebeskrivning

Din roll som Säljledare innebär att du arbetar ute på fältet i en ledande
och coachande roll. Det är en omväxlande och utvecklande roll med väldigt stor frihet under ansvar. Du kommer att stötta dina kollegor i deras försäljningsroll och arbeta med coaching, uppföljning av sälj i alla delar från kundanskaffning, kundbesök, kontraktsskrivning samt uppföljning av kunder. Du får stora möjligheter till inflytande i ditt arbete och ansvarar för att du och ditt team når uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål.

Kundanskaffningen sker genom olika säljaktiviteter som du själv är med och påverkar. En stor del av försäljningsarbetet är uppsökande men vi jobbar även med förfrågningar och andra fältaktiviteter. Själva kundbesöket sker genom hembesök hos kunden. Som teamledare kommer du att bli en viktig del för ett av företagets säljteam. Du kommer bland annat att hålla i regelbundna träffar för säljteamet.
Träffarna består bland annat av uppföljning, kunskapsutbyte och andra teamaktiviteter. Din uppgift blir att motivera, coacha och stötta dina medarbetare i teamet och föregå med gott exempel genom att framgångsrikt utveckla dina medarbetare. Ditt arbete kommer att utgå hemifrån och arbetet kräver att du har möjlighet att arbeta kvällstid och helger till viss del. Du kommer att mätas mot tydliga budgetmål och lönen för tjänsten består av en bra grundlön kombinerat med en resultatbaserad del där du får mycket goda förtjänstmöjligheter. Du kommer att rapportera till försäljningschefen för bolaget.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare framgångsrik erfarenhet av försäljning. Vidare ser vi att du har viss erfarenhet av ledarskap, kanske från en teamledarroll eller motsvarande. Tjänsten kräver att du talar och skriver svenska flytande och har B-körkort. Tillträde så snart som möjligt.

Egenskaper

Vi söker dig som motiveras av att arbeta för en seriös och framgångsrik säljorganisation, som trivs med frihet under ansvar och som förstår vikten av att arbeta strukturerat och resultatinriktat för att nå framgång. Du ska ha förmåga att få ditt team att fungera och må bra samtidigt som du leder teamet mot nya framgångar.
För tjänsten kommer det läggas stor vikt vid dina personliga ledaregenskaper.

Övrigt:
Start enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt
Omfattning: Heltid
Lön: Resultatbaserad - Grundlön och Rörlig del med mycket goda förtjänstmöjligheter
Arbetstider: Flexibla, delvis kväll och helg.
Plats: Uppsala (Vattholma)
Vesivek Sverige AB har kollektivavtal
Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028

Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag.
Vi renoverar över 5 000 villatak per år och har sedan starten för 27 år
sedan utfört mer än 37 000 takrenoveringar i Sverige och Finland.
Koncernen omsätter ca 1,1 miljarder kronor och har ca 600 anställda. Visa mindre

Heltidstjänst som teamledare

Ansök    Sep 11    MidSale Consulting AB    Säljledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 90 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Är du en säljare som är redo att ta mer ansvar?

Ansök    Aug 31    MidSale Consulting AB    Säljledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Säljledare ICA Maxi Gnista

Ansök    Sep 4    Stormarknaden i Gnista AB    Säljledare
Din roll I rollen som säljledare har du ett eget ansvarsområde där du ansvarar för försäljning, lönsamhet och att din avdelning bidrar till kundupplevelsen ”allt under ett tak”. Tillsammans med försäljningschefen och kollegorna på avdelningen får du den dagliga driften att fungera under alla butikens öppettider - alla dagar i veckan - året om. Detta innebär att du får planera, sätta och förankra rutiner, säljstyra och att hålla säljtryck. Du arbetar löpand... Visa mer
Din roll
I rollen som säljledare har du ett eget ansvarsområde där du ansvarar för försäljning, lönsamhet och att din avdelning bidrar till kundupplevelsen ”allt under ett tak”. Tillsammans med försäljningschefen och kollegorna på avdelningen får du den dagliga driften att fungera under alla butikens öppettider - alla dagar i veckan - året om. Detta innebär att du får planera, sätta och förankra rutiner, säljstyra och att hålla säljtryck. Du arbetar löpande med kontroll av varusaldo och beställningar samt ser till att avdelningen innefattar välfyllda, fräscha och inspirerande exponeringar av avdelningens standardsortiment såväl som nyheter, säsongsartiklar och kampanjer. Som säljledare rapporterar du till avdelningens försäljningschef och ställföreträdande försäljningschef.
Som säljledare är du en del i butikens framtid och långsiktighet är av stor vikt. I rollen kommer du dessutom få möjligheten att växa både som ledare och person genom de generösa utbildningar och utvecklingsmöjligheter som vår verksamhet bidrar med.

Om dig
Vi söker dig som har en entreprenörsådra, öga för utvecklingsmöjligheter och ett starkt driv att följa upp mål och leverera goda resultat. Vidare har du förmågan att styra och göra noggranna prioriteringar i det dagliga arbetet. Du är ordningsam och initiativtagande med ambitionen att göra allt lite enklare. Du är inte rädd för att dra på dig arbetshandskarna, sprider positiv energi och vill vara ett föredöme i engagemang och kundservice.
Meriterande:
Erfarenhet från liknande befattning samt kunskaper inom ICA:s butikssystem AOB, IDE, SO och ledande butiksdrift.
Dokumenterade ekonomiska kunskaper kopplat till verksamheten och förmåga att sätta in rätt åtgärder för att nå uppsatta mål.


Lön enligt avtal med ansvarstillägg.
Butiken är öppen 06.00-23.00 samtliga dagar i veckan, året om. Schemaläggning på varierade tider och varannan helg.
Just nu söker vi säljledare till flera av våra avdelningar då vi utökar organisationen med fler tjänster. Beroende på avdelning kan tjänsterna variera i tid och omfattning, ca 20-30h/v. Visa mindre

Teamledare till Expo Avenue

Ansök    Aug 10    MidSale Consulting AB    Säljledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]


#jobbjustnu Visa mindre

Är du vår nya medarbetare?

Om oss Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig fabriken med 1 anställd och idag är vi över 100 anställda. Vi finns på åtta orter med fullservice anläggningar i Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm, Västerås & Uppsala har vi försäljningskontor. Hos oss finner ni några av dem största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kver... Visa mer
Om oss
Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig fabriken med 1 anställd och idag är vi över 100 anställda. Vi finns på åtta orter med fullservice anläggningar i Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm, Västerås & Uppsala har vi försäljningskontor.

Hos oss finner ni några av dem största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl.

Genom att tillhanda hålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation med en långsiktighet i varje agerande & kunden i fokus kan vi vara en Stark Partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker två kundansvariga säljare till våra försäljningskontor i Västerås och Uppsala.

I rollen som kundansvarig säljare blir din huvuduppgift att självständigt hämta, driva och utveckla affärer.
En viktig del i dina arbetsuppgifter är att behålla och arbeta med befintliga kunder samt att arbeta med nykundsbearbetning. Du förväntas själv kunna skapa ingångar till nya spännande kunder, både stora och små. Uppdragen varierar från att utveckla egna idéer till stora affärsavslut.
Tjänsterna innebär eget ansvar för din kundstock, budget och egna kundrelationer.

Kundansvarig säljare i Västerås kommer vara ansvarig för försäljningen av Huddigmaskiner och placeringsort är Västerås.
Kundansvarig säljare i Uppsala är ansvarig för försäljning av lantbruksmaskiner och placeringsort är Uppsala.

Din profil
Det är viktigt att du har en hög aktivitetsnivå, är målmedveten och kundfokuserad. För att lyckas i arbetet har du även god förmåga att skapa relationer och att alltid sätta kunden i fokus. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning i liknande branscher. Detta innebär att du vet vad en maskinförsäljning är och vad det innebär för positioneringen bland övriga aktörer på marknaden.

Som person är du driven, kreativ, lyhörd och har goda sociala ledaregenskaper. Du är duktig på att koordinera, är noggrann och strukturerad. I rollen är det viktigt att du är en lagspelare som är van att ta eget ansvar och har vana att se affärerna. Du är ambitiös och hungrig på nya utmaningar och ser det som en unik chans att få vara med och bygga vidare på Staffare AB:s framgångsrika koncept. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö!

Låter det spännande och passande, tveka inte att skicka in din ansökan.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering.
Läs mer och ansök om tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 31 augusti. Intervjuer och urval kan ske löpande och svarstiden kan variera då det är semestrtider.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg, 073-3512765 [email protected] Visa mindre

Heltidstjänst som teamledare

Ansök    Jun 23    MidSale Consulting AB    Säljledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]


#jobbjustnu Visa mindre

Heltidstjänst som teamledare

Ansök    Jul 17    MidSale Consulting AB    Säljledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Är du en säljare som är redo att ta mer ansvar?

Ansök    Jun 1    MidSale Consulting AB    Säljledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Uppsala omnejd. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Säljledare ICA Maxi Gnista

Ansök    Maj 29    Stormarknaden i Gnista AB    Säljledare
Din roll I rollen som säljledare har du ett eget ansvarsområde där du ansvarar för försäljning, lönsamhet och att din avdelning bidrar till kundupplevelsen ”allt under ett tak”. Tillsammans med försäljningschefen och kollegorna på avdelningen får du den dagliga driften att fungera under alla butikens öppettider - alla dagar i veckan - året om. Detta innebär att du får planera, sätta och förankra rutiner, säljstyra och att hålla säljtryck. Du arbetar löpand... Visa mer
Din roll
I rollen som säljledare har du ett eget ansvarsområde där du ansvarar för försäljning, lönsamhet och att din avdelning bidrar till kundupplevelsen ”allt under ett tak”. Tillsammans med försäljningschefen och kollegorna på avdelningen får du den dagliga driften att fungera under alla butikens öppettider - alla dagar i veckan - året om. Detta innebär att du får planera, sätta och förankra rutiner, säljstyra och att hålla säljtryck. Du arbetar löpande med kontroll av varusaldo och beställningar samt ser till att avdelningen innefattar välfyllda, fräscha och inspirerande exponeringar av avdelningens standardsortiment såväl som nyheter, säsongsartiklar och kampanjer. Som säljledare rapporterar du till avdelningens försäljningschef och ställföreträdande försäljningschef.
Som säljledare är du en del i butikens framtid och långsiktighet är av stor vikt. I rollen kommer du dessutom få möjligheten att växa både som ledare och person genom de generösa utbildningar och utvecklingsmöjligheter som vår verksamhet bidrar med.

Om dig
Vi söker dig som har en entreprenörsådra, öga för utvecklingsmöjligheter och ett starkt driv att följa upp mål och leverera goda resultat. Vidare har du förmågan att styra och göra noggranna prioriteringar i det dagliga arbetet. Du är ordningsam och initiativtagande med ambitionen att göra allt lite enklare. Du är inte rädd för att dra på dig arbetshandskarna, sprider positiv energi och vill vara ett föredöme i engagemang och kundservice.
Meriterande:
Erfarenhet från liknande befattning samt kunskaper inom ICA:s butikssystem AOB, IDE, SO och ledande butiksdrift.
Dokumenterade ekonomiska kunskaper kopplat till verksamheten och förmåga att sätta in rätt åtgärder för att nå uppsatta mål.


Lön enligt avtal med ansvarstillägg.
Butiken är öppen 06.00-23.00 samtliga dagar i veckan, året om. Schemaläggning på varierade tider och varannan helg.
Just nu söker vi säljledare till flera av våra avdelningar då vi utökar organisationen med fler tjänster. Beroende på avdelning kan tjänsterna variera i tid och omfattning, ca 20-30h/v. Visa mindre

Säljledare dricka och djupfryst

Ansök    Apr 3    Stormarknaden i Gnista AB    Säljledare
Om jobbet som säljledare: Som säljledare har du resultatansvar för ditt område vilket innebär ansvar för försäljningen, lönsamheten, se till att rutiner följs och att din avdelning bidrar till kundupplevelsen ”allt under ett tak”. Tillsammans med försäljningschef och kollegorna på avdelningen säkerställer du goda rutiner och att den dagliga driften fungerar, alla dagar i veckan-hela öppettiden- året om. Ditt ansvar innefattar avdelningens sortiment, nyhete... Visa mer
Om jobbet som säljledare: Som säljledare har du resultatansvar för ditt område vilket innebär ansvar för försäljningen, lönsamheten, se till att rutiner följs och att din avdelning bidrar till kundupplevelsen ”allt under ett tak”. Tillsammans med försäljningschef och kollegorna på avdelningen säkerställer du goda rutiner och att den dagliga driften fungerar, alla dagar i veckan-hela öppettiden- året om. Ditt ansvar innefattar avdelningens sortiment, nyheter och säsonger. Det innebär planering, sätta och förankra rutiner, säljstyra, säljplanering och hålla säljtryck. Avdelningen ska innefatta välfyllda, fräscha och inspirerande exponeringar. Du arbetar med löpande beställningar och kampanjer. Som säljledare är du en del i butikens framtid och långsiktighet är av stor vikt. Du kommer få möjlighet att växa som ledare och person genom de generösa utbildningar och utvecklingsmöjligheter som verkasamheten bidrar med.
Om dig:
Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse för att driva ett sortimentområde. Du har en entreprenörsådra och drivs av att se resultat av dina åtgärder. Du ser potentialer och längtar efter befogenheterna att få utveckla och se resultat. Vidare har du förmåga att styra och göra rätt prioriteringar i det dagliga arbetet. Du är ordningssam och initiativtagande med ambitionen att göra allt lite enklare. Du är ett föredöme som skapar positiv energi och engagemang.
Som säljledare rapporterar du till försäljningschef och ställföreträdande försäljningschef.
Lön enligt avtal med ansvarstillägg.
Butiken är öppen 06.00-23.00 veckans alla dagar, året om. Schemaläggning på varierade tider och varannan helg. Omfattning ca 30h/v. Visa mindre

Är du vår nya sälj- och marknadsansvarig?

Ansök    Dec 17    Huvudkontor    Säljledare
Har du alltid kunden i fokus? Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi behöver dig som kan hjälpa oss utveckla vårt sälj- och marknadsarbete. Sök tjänsten som sälj- och marknadsansvarig hos oss! Center för Vård och Omsorg (CVO) startades 2003 och har sedan dess bedrivit verksamheter inom ramen för LSS. Vi har idag boenden inom egen regi för barn- och ungdomar, vuxna samt Daglig verksamhet inom personkrets 1. Vi växer stadigt med nya verksamheter och är und... Visa mer
Har du alltid kunden i fokus? Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi behöver dig som kan hjälpa oss utveckla vårt sälj- och marknadsarbete. Sök tjänsten som sälj- och marknadsansvarig hos oss!
Center för Vård och Omsorg (CVO) startades 2003 och har sedan dess bedrivit verksamheter inom ramen för LSS. Vi har idag boenden inom egen regi för barn- och ungdomar, vuxna samt Daglig verksamhet inom personkrets 1. Vi växer stadigt med nya verksamheter och är under en intensiv expansions- och utvecklingsresa.
CVO är en del av Team Olivia. För mer information se vår hemsida www.cvo.se samt www.teamolivia.se
Ditt uppdrag:
Som sälj- och marknadsansvarig blir du en del i affärsområde Omsorgs säljteam inom Team Olivia, men ditt uppdrag kommer att vara för Center för Vård och Omsorg (CVO) och vårt systerbolag Olivia Omsorg. Tjänsten innefattar ny- och merförsäljning av boende- och Daglig verksamhetsplatser, både egen regi och entreprenad för bolagen. Tillsammans med dina säljkollegor (verksamhetschefer och områdeschefer) planerar och genomför du marknads- och säljaktiviteter för att skapa en stabil beläggning på våra 30 verksamheter i Stockholm/Uppsala/Gävle. Ditt uppdrag är att underlätta arbetet för våra kunder (kommuner) genom att förenkla placeringsprocessen. Du kommer också att arbeta med att utveckla vår varumärkesplattform.
Som anställd hos oss är du ständigt engagerad genom våra fyra ledarbeteenden: Teamorienterad, Samarbetsorienterad, Affärsorienterad och Förändringsorienterad.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utmanande position inom ett område med hög marknadstillväxt och en arbetsplats med ett kreativt och positivt arbetsklimat. Ett spännande jobb i ett företag som är under snabb utveckling där du har stora möjligheter att vara delaktig och påverka uppdraget och bolaget. Du arbetar tillsammans med kompetenta kollegor som alla strävar efter att uppnå bästa resultat och skapa ett mervärde för våra kunder.
Vi är ett litet bolag där alla har en stor roll och ansvar för den gemensamma utvecklingen av bolaget och verksamheterna. 
Vi erbjuder en flexibel planering av arbetstid då vi eftersträvar att våra medarbetare ska kunna uppnå balans mellan arbetsliv och privatliv. Självklart har vi friskvårdsbidrag då vi värnar om våra medarbetares hälsa.
Kvalifikationer: 
Du har relevant akademisk utbildning såsom socionom, beteendevetare, ekonom, affärsjurist, jurist eller annan lämplig utbildning. Dokumenterad arbetslivserfarenhet från LSS och säljarbete inom omsorgsbranschen är ett krav. 
Du ska trivas i säljrollen och ha ett stort intresse av att hjälpa våra kunder att hitta rätt placeringar för brukarna. Du ska vara drivande i utvecklingen av bolagens säljorganisation. Det krävs att du är självgående, lyhörd och har lätt för att samarbeta och agera övertygande mot kunder. 
Du är mål- och resultatinriktad samt har ett sinne för sälj- och affärsutveckling. Du har förmåga att organisera flera olika affärsprojekt samtidigt. Du vill kunna påverka, men är även öppen för andras lösningar och erfarenheter. Din initiativförmåga blir betydelsefull och kan ge dig tillfälle att vidareutvecklas i din roll. Du är strukturerad, organiserad och planerar ditt arbete väl. Du arbetar med ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska språket väl i tal och skrift. Vi välkomnar flerspråkiga sökanden. 
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
I din roll som sälj- och marknadsansvarig har du förtroendearbetstid.
Schemalagd beredskap utanför kontorstid kan förekomma.
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
B körkort är ett krav.
På grund av jul- och nyårsledighet har vi begränsade möjligheter att svara på frågor genom telefon.
Följ oss gärna på Instagram: @cvo_uppsala Visa mindre

Säljcoach Kväll/Helg sökes! Gränby Centrum

Ansök    Okt 3    Fonia AB    Säljledare
. Vi letar efter en Säljcoach/ Teamleader och erbjuder möjligheten att vara en del av ett fantastiskt företag. Du kommer att spela en avgörande roll och bidra till att ta verksamheten till nästa nivå ! Vi letar efter någon som vill vara en del av ett företag där fokus ligger på tillväxt, kreativitet och motivation. Varje person är unik, och så är deras karriär. Här uppmuntras du som ledare att hitta din egen väg genom kreativt ledarskap.   Detta söke... Visa mer
.

Vi letar efter en Säljcoach/ Teamleader och erbjuder möjligheten att vara en del av ett fantastiskt företag. Du kommer att spela en avgörande roll och bidra till att ta verksamheten till nästa nivå !
Vi letar efter någon som vill vara en del av ett företag där fokus ligger på tillväxt, kreativitet och motivation. Varje person är unik, och så är deras karriär.
Här uppmuntras du som ledare att hitta din egen väg genom kreativt ledarskap.
 
Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och som nu vill utvecklas inom branschen och ta dig an en mer ledande position. Det är meriterande om du är utbildad inom försäljning, pedagogik och/eller ledarskap. Som person är du är duktig på att vägleda och förmedla kunskap till andra. Du är duktig på relationsbyggande och skicklig på att sprida glädje på din arbetsplats. Du är bra på att inspirera dina kollegor, vare sig de är nya i yrkesrollen eller om de har erfarenhet sedan tidigare. Du är kreativ, idérik och duktig på att ta fram säljmotiverande aktiviteter. Det är meriterande om din erfarenhet kommer från telekom branschen alternativt genom annan typ av försäljning via telefon. Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte- sök redan idag!

Om Fonia 

Vi är Fonia. Den flexibla mobiloperatören för konsumenter och entreprenörer.
Vi på Fonia drivs av att förenkla komplexitet. För oss betyder det att tänka nytt och att göra saker annorlunda. Fonias tjänster är speciellt utvecklade för att förenkla vardagen för våra kunder. Vårt  mål är att skapa transparenta och problemfria lösningar för företagare och konsumenter - enkelt, smidigt och prisvärt

Roll och ansvar

Din roll:
* Leda kvällsteamet ca 10 -15 personer att sälja mobilabonnemang till befientliga och nya kunder
* Arbetstid: 13:00-20:45 Vardagar. ( kvällsteamet börjar kl 16:45-20:45) 
* Inspirera laget och hitta nya sätt att utveckla säljarna på individnivå
* Planera och genomföra strategiska och taktiska aktiviteter / processer för att optimera säljet, i linje med strategin för företaget


Erfarenhetskrav:
* Beprövad framgång inom försäljning
* Stark bakgrund inom ledarskap, + 1 år
* Proaktiv, oberoende, kreativ och en motiverande tänkare
* Exceptionell kommunikationsförmåga, både skriftlig och verbal


Rollen kräver erfarenhet av försäljning och ledarskap.
Tveka inte att skicka in en ansökan idag! Visa mindre

Försäljningschef till Svensk Fastighetsförmedling AB i Uppsala

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala/Knivsta växer så det knakar! Vi är idag 21 mäklare och kommer innan årsskiftet 20/21 vara ca 26 st. Vår målsättning är att vara runt 40–45 mäklare fördelade på fyra fokusområden i Uppsala och ett i Knivsta med specialister på nyproduktion och lantbruk. Vi har redan idag en ledande position lokalt och ett antal unika samarbeten. Vill du driva försäljning, coacha kollegor att utvecklas och ta marknadsandelar på en ... Visa mer
Vi på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala/Knivsta växer så det knakar! Vi är idag 21 mäklare och kommer innan årsskiftet 20/21 vara ca 26 st. Vår målsättning är att vara runt 40–45 mäklare fördelade på fyra fokusområden i Uppsala och ett i Knivsta med specialister på nyproduktion och lantbruk. Vi har redan idag en ledande position lokalt och ett antal unika samarbeten.


Vill du driva försäljning, coacha kollegor att utvecklas och ta marknadsandelar på en tuff men växande marknad? 
Vi söker nu en försäljningschef med starkt engagemang, affärsdriv och strategiskt tänk i kombination med ledarskap och försäljning för att hjälpa organisationen ta nästa steg i utvecklingen. I rollen som försäljningschef kommer du ha ett övergripande ansvar för försäljningsorganisationen. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.


Uppgifter
Bygga, coacha och stärka teamet av mäklare. Några av de viktigaste arbetsuppgifterna är att handleda mäklare, planera budget och följa upp denna månadsvis med varje mäklare, göra sambesök hos kunder, bedöma prestationer samt ge konstruktiv feedback. Du motiverar, inspirerar och är en del av att bygga en vinnarkultur och en teamkänsla där alla bidrar och drar åt samma håll. Som försäljningschef medverkar du till att mäklarna får en systematik och struktur i sitt arbete. Du är med och utvecklar kundmötet, kundresan och totalupplevelsen där vi strävar efter att skapa en kontinuitet med hög kvalité. Dessutom är en viktig del av tjänsten att vara aktiv i det strategiska arbetet, särskilt beträffande marknadsaktiviteter i såväl traditionella som digitala kanaler. Förutom ovan nämnda coachning och medarbetarsamtal med befintliga mäklare så jobbar du även med rekrytering av såväl nya mäklare som kandidater vi kan sätta i vår egen mäklarskola.


Vem är du?
Du har dokumenterad erfarenhet och framgång av att leda och coacha säljare. Du har god kännedom om Uppsalamarknaden och förmodligen ett bra nätverk. Du har såväl metodik som verktyg för att kunna utveckla försäljning hos andra. Du triggas av utmaningar och har en hög energinivå och positivitet som du gärna delar med dig av. Du får energi av möten med människor. Är trygg i dig själv och stabil som person. Drivs av att nå mål, tar initiativ för att få saker att hända och ansvar för resultatet.


Vi erbjuder!
En utmanade ledarroll i ett ledande mäklarföretag på en växande marknad. En möjlighet att kunna vara med och utforma såväl din egen roll och arbetssätt som att påverka företagets utveckling, tillväxt och position på den lokala marknaden.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar rekryteringsföretaget Capto HR med Svensk Fastighetsförmedling AB. Urvalet sker löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Din Mobil söker en säljcoach för nytt projekt kväll / helg.

Ansök    Jun 25    Din Mobil Uppland AB    Säljledare
Din Mobil är ett marknads- och försäljningsföretag som har fått i uppdrag av välkända mobiloperatörer att marknadsföra och sälja produkter och tjänster till små och medelstora företag via Telefon. Företaget befinner sig i ett mycket expansivt skede vilket innebär att vi söker flera nya medarbetare för omgående anställning. . Uppgiften som säljcoach kväll/helg går ut på att motivera, utbilda och leda ett team på ca 8-10 innesäljare. Vi är idag 35 an... Visa mer
Din Mobil är ett marknads- och försäljningsföretag som har fått i uppdrag av välkända mobiloperatörer att marknadsföra och sälja produkter och tjänster till små och medelstora företag via Telefon. Företaget befinner sig i ett mycket expansivt skede vilket innebär att vi söker flera nya medarbetare för omgående anställning.

.

Uppgiften som säljcoach kväll/helg går ut på att motivera, utbilda och leda ett team på ca 8-10 innesäljare.

Vi är idag 35 anställda i koncernen och flyttar till nya lokaler i Gränby centrum 1:a Oktober

Vi söker dig som ska starta igång ett helt nytt team som säljer våra tjänster kvällar/helger

Idag är Din Mobil återförsäljare av telekom vi säljer mobilabonnemang och alla kända varumärken av mobiltelefoner & tillbehör

Du har förmodligen tidigare arbetat som coach eller haft en tjänst där du motiverat och utvecklat dina medarbetare med överträffande goda resultat.

Som person är du resultatinriktad, pålitlig och målmedveten. Du kommer även att rekrytera ny personal och utbilda dessa för att bli framgångsrika innesäljare.

Du som anställs kommer inledningsvis att introduceras och utbildas inom sälj- och argumentationsteknik samt kännedom kring våra tjänster, med syfte att snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter och optimera möjligheten att bli en framgångsrik säljcoach.

Du kommer att arbeta tillsammans med ledningsgruppen på vårt i huvudkontor i Gränby Centrum.

Vi söker dig som har ett starkt engagemang. Det är viktigt att du brinner för att coacha samt motivera och leda ditt team för att nå bästa resultat. Du har även en positiv inställning och är duktig på att hantera motgångar med ett leende.
Kvalifikationer
För att passa in i vår företagskultur bör du uppfylla följande kriterier:

- Du ska vara tävlingsinriktad och beredd att jobba hårt för att uppnå uppsatta mål.
- Du är professionell i din roll gentemot våra medarbetare.
- Du bör inneha en hög social kompetens och har lätt för att uttrycka dig.
- Du talar svenska språket flytande (obehindrat i tal och skrift).
- Du är även pedagogisk, motiverande och ansvarsfull.
- Du har stort tålamod och en positiv personlighet som passar in i vår företagskultur.
- Du har lätt för att ta emot konstruktiv kritik och hantera konflikthantering.
- Du vill jobba i ett företag där du kan påverka din egen lön genom goda prestationer.

Vi kommer tillsätta tjänsten i mitten av Augsuti  så ta chansen att skicka in din ansökan redan idag.
Meriterande är om du tidigare har erfarenhet av telemarketing.

Plats:  Huvudkontoret Gränby centrum ( vi flyttar in i helt nytt kontor from 1:a Oktober
Arbetstid: Mån-Fre ( 13:00-20:45) (Lör-Sön 11-17)
Lön: Enligt öv.  fastlön + provision på det gruppen säljer

Läs mer på www.din-mobil.se/jobb Visa mindre

Din Mobil söker en säljcoach för nytt projekt kväll/helg.

Ansök    Sep 30    Din Mobil Uppland AB    Säljledare
Din Mobil är ett marknads- och försäljningsföretag som har fått i uppdrag av välkända mobiloperatörer att marknadsföra och sälja produkter och tjänster till små och medelstora företag via Telefon. Företaget befinner sig i ett mycket expansivt skede vilket innebär att vi söker flera nya medarbetare för omgående anställning. . Uppgiften som säljcoach kväll/helg går ut på att motivera, utbilda och leda ett team på ca 8-10 innesäljare. Vi är idag 35 an... Visa mer
Din Mobil är ett marknads- och försäljningsföretag som har fått i uppdrag av välkända mobiloperatörer att marknadsföra och sälja produkter och tjänster till små och medelstora företag via Telefon. Företaget befinner sig i ett mycket expansivt skede vilket innebär att vi söker flera nya medarbetare för omgående anställning.

.

Uppgiften som säljcoach kväll/helg går ut på att motivera, utbilda och leda ett team på ca 8-10 innesäljare.

Vi är idag 35 anställda i koncernen och befinner oss i nya lokaler i Gränby centrum 

Vi söker dig som ska starta igång ett helt nytt team som säljer våra tjänster kvällar/helger

Idag är Din Mobil återförsäljare av telekom vi säljer mobilabonnemang och alla kända varumärken av mobiltelefoner & tillbehör

Du har förmodligen tidigare arbetat som coach eller haft en tjänst där du motiverat och utvecklat dina medarbetare med överträffande goda resultat.

Som person är du resultatinriktad, pålitlig och målmedveten. Du kommer även att rekrytera ny personal och utbilda dessa för att bli framgångsrika innesäljare.

Du som anställs kommer inledningsvis att introduceras och utbildas inom sälj- och argumentationsteknik samt kännedom kring våra tjänster, med syfte att snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter och optimera möjligheten att bli en framgångsrik säljcoach.

Du kommer att arbeta tillsammans med ledningsgruppen på vårt i huvudkontor i Gränby Centrum.

Vi söker dig som har ett starkt engagemang. Det är viktigt att du brinner för att coacha samt motivera och leda ditt team för att nå bästa resultat. Du har även en positiv inställning och är duktig på att hantera motgångar med ett leende.
Kvalifikationer
För att passa in i vår företagskultur bör du uppfylla följande kriterier:

- Du ska vara tävlingsinriktad och beredd att jobba hårt för att uppnå uppsatta mål.
- Du är professionell i din roll gentemot våra medarbetare.
- Du bör inneha en hög social kompetens och har lätt för att uttrycka dig.
- Du talar svenska språket flytande (obehindrat i tal och skrift).
- Du är även pedagogisk, motiverande och ansvarsfull.
- Du har stort tålamod och en positiv personlighet som passar in i vår företagskultur.
- Du har lätt för att ta emot konstruktiv kritik och hantera konflikthantering.
- Du vill jobba i ett företag där du kan påverka din egen lön genom goda prestationer.

Vi kommer tillsätta tjänsten i mitten av Augsuti  så ta chansen att skicka in din ansökan redan idag.
Meriterande är om du tidigare har erfarenhet av telemarketing.

Plats:  Huvudkontoret Gränby centrum 
Arbetstid: Mån-Fre ( 13:00-20:45) (Lör-Sön 11-17)
Lön: Enligt öv.  fastlön + provision på det gruppen säljer

Läs mer på www.din-mobil.se/jobb Visa mindre

Säljledare Uppsala Gottsunda

Ansök    Maj 23    Lidl Sverige KB    Säljledare
Som säljledare på Lidl har du en given plats i butiksledningen, då du ansvarar för den operativa driften i butiken. Din huvuduppgift är att, tillsammans med hela butiksteamet, ge våra kunder en köpupplevelse som överträffar deras förväntningar. Detta innebär att du ansvarar för processer inom t ex renlighet, färskhetskontroll, inventering, varubeställning, avskrivningshantering och varuplacering. Du arbetar proaktivt för ständig förbättring och du skapar... Visa mer
Som säljledare på Lidl har du en given plats i butiksledningen, då du ansvarar för den operativa driften i butiken. Din huvuduppgift är att, tillsammans med hela butiksteamet, ge våra kunder en köpupplevelse som överträffar deras förväntningar. Detta innebär att du ansvarar för processer inom t ex renlighet, färskhetskontroll, inventering, varubeställning, avskrivningshantering och varuplacering.

Du arbetar proaktivt för ständig förbättring och du skapar förutsättningar för att alla i butiksteamet känner delaktighet. I din roll ingår även att stötta butikschefen när det gäller vidareutveckling av medarbetarna genom att ge kontinuerlig feedback samt genom att skapa ett engagerande arbetsklimat. Som säljledare är du en viktig förebild i butiken!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vidare har du tidigare erfarenhet av att leda människor, med fördel från detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete. Du känner dig trygg i rollen som arbetsledare och har lätt för att inspirera och engagera andra.

Som person är du initiativrik, ansvarstagande, resultatinriktad och du trivs i en arbetsmiljö där det händer mycket. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för försäljning och service. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har B-körkort.


Om Lidl

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Visa mindre