Lediga jobb Experis AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Experis AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Produktionsadministratör till BMI Group, Vittinge

Våra starka kundinriktade varumärken är en viktig drivkraft för våra affärsframgångar i mer än 35 länder runt om i världen. I Sverige representeras BMI av Icopal AB och Monier Roofing AB med dotterbolag som båda har starka lokala varumärken och lokal egen produktion i Malmö, Jönåker, Vittinge, Grythyttan, Viskafors och Bjästa. För mer information, besök www.bmi-group.com eller www.monier.se. Med mer än 165 års erfarenhet, är BMI-koncernen ledande inom t... Visa mer
Våra starka kundinriktade varumärken är en viktig drivkraft för våra affärsframgångar i mer än 35 länder runt om i världen. I Sverige representeras BMI av Icopal AB och Monier Roofing AB med dotterbolag som båda har starka lokala varumärken och lokal egen produktion i Malmö, Jönåker, Vittinge, Grythyttan, Viskafors och Bjästa. För mer information, besök www.bmi-group.com eller www.monier.se.

Med mer än 165 års erfarenhet, är BMI-koncernen ledande inom taktäckning och vattenlösningar samt energieffektiva skorstenssystem över hela Europa.

Är du en serviceinriktad person som är uppmärksam och har en positiv inställning? Då är detta arbete något för dig.

Denna tjänst är en projektrekrytering med start i januari-22. En del av din vardag ska du stötta organisationen i arbetet med att mata in data i vårt nya SAP-system. Vidare kommer du att stötta vår produktionsledare med administrativa uppgifter såsom göra rapporter i Excel från vårt affärssystem och sammanställa data. Du genomför kontinuerligt analyser, kontroller och avstämningar.

Vem är du?

Du har en kandidatexamen och något års arbetslivserfarenhet, gärna inom en producerande organisation. Du har sinne för siffror, ett logiskt tänkande i kombination med att du har god prioriteringsförmåga.

Som person har du ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en bra kommunikationsförmåga och trivs att samarbeta med andra människor. Strukturerar och planera din tid på ett effektivt sätt och behåller lugnet i pressade situationer. Du har god datorvana och behärskar Excel och Powerpoint. Har du tidigare arbetet i något affärssystem så är det en fördel. Du måste kunna uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar BMI Group med Jefferson Wells, ManpowerGroup. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt [email protected]

Vi ser fram emot att se din ansökan! Visa mindre

Office Manager till Akademiska Hus i Uppsala!

Ansök    Jan 7    Experis AB    Kontorsreceptionist
Är du serviceinriktad och gillar att ha många olika kontaktytor? Trivs du i en roll där du får vara ansiktet utåt och ha varierande arbetsuppgifter? Då kan den viktiga tjänsten som Office Manager på Akademiska Hus vara något för dig! Ditt uppdrag I rollen som Office Manager är du ansiktet utåt och du kommer att få ha en stor variation i dina arbetsuppgifter. Du arbetar med allt från posthantering, mötesbokning till värdskap. Bland dina uppgifter ingår a... Visa mer
Är du serviceinriktad och gillar att ha många olika kontaktytor? Trivs du i en roll där du får vara ansiktet utåt och ha varierande arbetsuppgifter? Då kan den viktiga tjänsten som Office Manager på Akademiska Hus vara något för dig!

Ditt uppdrag
I rollen som Office Manager är du ansiktet utåt och du kommer att få ha en stor variation i dina arbetsuppgifter. Du arbetar med allt från posthantering, mötesbokning till värdskap.

Bland dina uppgifter ingår att:

* Finnas till i receptionen/entrén för att möta upp våra medarbetare och externa besökare
* Samordna våra regelbundna kontorsinformationsmöten
* Se till att kontoret som helhet är en väl fungerande arbetsplats med en god arbetsmiljö och trivsel
* Säkerställa och genomföra arbetsmiljö ronder och brandutrymningsövningar
* Hjälpa cheferna med det praktiska när nya medarbetare börjar hos oss
* Ha ansvar för kontorets budget och uppföljning
* Medverka till att utveckla vårt arbetsplatskoncept

Ditt bidrag
För att trivas hos oss behöver du vara en serviceinriktad och positiv person som är trygg i dig själv och bra på att navigera bland olika arbetsuppgifter. Du gillar att ha dialog med många olika intressenter som t ex kunder, leverantörer, kollegor och övriga kontaktpersoner och att du gillar en snabbrörlig miljö. Vi arbetar mycket med digital kommunikation och att du är bekväm med att arbeta med digitala verktyg. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från en liknande roll. T ex inom Office Management, reception, hotell, bokning eller koordinering. Du behärskar svenska och engelska språken väl.

Vårt erbjudande
Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom mentorskap, coachning, samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. För chefer och projektledare finns särskilda ledarskapsutbildningar. Med bra ledare som ger oss förutsättningar, förtroende och mandat att leverera, utvecklas vi både som människor och bolag.

För oss är det strategiskt viktigt att ligga i framkant och driva utvecklingen inom fastighets- och byggbranschen. Vi är därför aktiva i branschforum och arbetar kontinuerligt med innovations- och utvecklingsprojekt i samverkan med forskare, expertis och näringsliv. Hållbarhet är en ledstjärna i allt vi gör och hållbara blir vi tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför många olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa.

Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation.

Kontakt
Sista ansökningsdag är den 24 januari 2022 men vi behandlar ansökningar löpande och kan tillsätta tjänsten tidigare. I den här rekryteringen samarbetar vi med Jeffersson Wells. Om du har frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Wegar på [email protected]Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Ansök    Dec 31    Experis AB    Fastighetsförvaltare
Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation. Ä... Visa mer
Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.

Är du driven och har ett stort kundfokus och som vill jobba med fastighetsförvaltning i ett av landets mest spännande fastighetsbolag? Nu söker vi en fastighetsförvaltare som attraheras av dynamiska samarbeten och moderna forsknings- och undervisningsmiljöer till ett av våra förvaltningsområden i Uppsala.

Ditt bidrag:

I din roll bidrar du till Akademiska Hus uppdrag genom att tillsammans med ditt team medverka proaktivt i utvecklingen av våra campusområden. Som fastighetsförvaltare har du ett helhetsansvar för ditt förvaltningsområde och du leder ditt förvaltningsteam i det dagliga arbetet med stort fokus på kundens upplevelse av våra lokaler och leveranser.

Du har ett övergripande ansvar för våra kundkontakter och du arbetar löpande med att omförhandla hyreskontrakt, skriva avtal samt hålla ihop affären runt anpassningar i lokalerna i nära dialog med våra kunder. Du har affärs- och resultatansvar för ditt område och bidrar aktivt till effektivisering av vår verksamhet samtidigt som du sammanställer investeringsbeslut och bidrar som kravställare i eventuella projekt. Fastighetsförvaltaren har personal- och arbetsmiljöansvar för en grupp drifttekniker och en driftingenjör och du har ett nära samarbete med våra tekniska förvaltare som stöttar verksamheten i tekniska frågor. Teamet arbetar även i nära samverkan med våra projekt- och campusutvecklingsorganisationer inom det geografiska området och du rapporterar till fastighetschefen.

Vi erbjuder:

Hos oss blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med en vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål - att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtidens utveckling av campus och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation.

Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom mentorskap, coachning, samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. Vi har ett stort nationellt utbyte och du får tillgång till ett stort kontaktnät med både kollegor och kunskaper från Luleå i norr till Malmö i söder. Hållbarhet är ledstjärna i allt vi gör. Och hållbara blir vi tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför alla olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa.

Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Vi arbetar gärna i tvärfunktionella team. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation.

Har du läst så här långt, så inser du nog rollens tjusning och utmaningar. För att bli framgångsrik i ditt uppdrag så tror vi att du har ett genuint intresse för ledarskap och erfarenhet av att leda andra. Utöver relevant eftergymnasial utbildning har du minst ett par års erfarenhet av förvaltning av kommersiella- eller liknande lokaler och att du därmed har erfarenhet av kundkontakter, hyresförhandling, avtalsskrivning, budgetering samt beredning av beslutsunderlag för investeringsprojekt. Tjänsten kräver vidare att du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift samt att du behärskar engelska då vi verkar i en internationell miljö på våra campusområden. B-körkort är också nödvändigt.

Genom ditt sätt att vara bidrar du med nya initiativ, samverkan och stort engagemang. Du trivs i ett uppdrag där du tillsammans med andra strävar aktivt mot gemensamma mål och där det finns förväntningar på affärsmässighet i allt vi gör. Du bidrar till goda relationer med kund och inom teamen genom god kommunikation med fokus på upplevelse, service och samarbete. I en nyckelroll som denna får du möjlighet att bidra med utveckling samtidigt som du sitter nära det praktiska genomförandet.

Du är drivande och engagerad, har ett strukturerat arbetssätt och är van vid att arbeta självständigt. Eftersom rollen innebär många kontakter är det avgörande att du är lyhörd, relationsskapande och kommunikativ - att du har servicekänsla och kundfokus men samtidigt är affärsmässig. Vi värdesätter goda ledaregenskaper, prestigelöshet och samarbetsförmåga och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök här:

https://www.akademiskahus.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=p86 Visa mindre

Fastighetsförvaltare till Akademiska Hus i Uppsala

Ansök    Dec 16    Experis AB    Fastighetsförvaltare
Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation. Ä... Visa mer
Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.

Är du en drivande och engagerad person med stort kundfokus som vill jobba med fastighetsförvaltning i ett av landets mest spännande fastighetsbolag? Vi söker nu en erfaren fastighetsförvaltare som attraheras av dynamiska samarbeten och moderna forsknings- och undervisningsmiljöer till ett av våra förvaltningsområden i Uppsala, inom Fastighetsområde 2.

Ditt uppdrag

I din roll bidrar du till Akademiska Hus uppdrag genom att tillsammans med ditt team medverka proaktivt i utvecklingen av våra campusområden. Som fastighetsförvaltare har du ett helhetsansvar för ditt förvaltningsområde och du leder ditt förvaltningsteam i det dagliga arbetet med stort fokus på kundens upplevelse av våra lokaler och leveranser.

Du har ett övergripande ansvar för våra kundkontakter och du arbetar löpande med att omförhandla hyreskontrakt, skriva avtal samt hålla ihop affären runt anpassningar i lokalerna i nära dialog med våra kunder. Du har affärs- och resultatansvar för ditt område och bidrar aktivt till effektivisering av vår verksamhet samtidigt som du sammanställer investeringsbeslut och bidrar som kravställare i eventuella projekt. Fastighetsförvaltaren har personal- och arbetsmiljöansvar för en grupp drifttekniker och en driftingenjör och du har ett nära samarbete med våra tekniska förvaltare som stöttar verksamheten i tekniska frågor. Teamet arbetar även i nära samverkan med våra projekt- och campusutvecklingsorganisationer inom det geografiska området och du rapporterar till fastighetschefen.

Vi erbjuder

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med en vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål - att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtidens utveckling av campus och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation.

Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom mentorskap, coachning, samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. Vi har ett stort nationellt utbyte och du får tillgång till ett stort kontaktnät med både kollegor och kunskaper från Luleå i norr till Malmö i söder. Hållbarhet är ledstjärna i allt vi gör. Och hållbara blir vi tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför alla olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa.

Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Vi arbetar gärna i tvärfunktionella team. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation.Ditt bidrag

Har du läst så här långt, så inser du nog rollens tjusning och utmaningar. För att bli framgångsrik i ditt uppdrag så tror vi att du har ett genuint intresse för ledarskap och erfarenhet av att leda andra. Utöver relevant eftergymnasial utbildning har du minst ett par års erfarenhet av förvaltning av kommersiella- eller liknande lokaler och att du därmed har erfarenhet av kundkontakter, hyresförhandling, avtalsskrivning, budgetering samt beredning av beslutsunderlag för investeringsprojekt. Tjänsten kräver vidare att du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift samt att du behärskar engelska då vi verkar i en internationell miljö på våra campusområden. B-körkort är också nödvändigt.

Genom ditt sätt att vara bidrar du med nya initiativ, samverkan och stort engagemang. Du trivs i ett uppdrag där du tillsammans med andra strävar aktivt mot gemensamma mål och där det finns förväntningar på affärsmässighet i allt vi gör. Du bidrar till goda relationer med kund och inom teamen genom god kommunikation med fokus på upplevelse, service och samarbete. I en nyckelroll som denna får du möjlighet att bidra med utveckling samtidigt som du sitter nära det praktiska genomförandet.

Som person är du drivande och engagerad, har ett strukturerat arbetssätt och är van vid att arbeta självständigt. Eftersom rollen innebär många kontakter är det avgörande att du är lyhörd, relationsskapande och kommunikativ - att du har servicekänsla och kundfokus men samtidigt är affärsmässig. Vi värdesätter goda ledaregenskaper, prestigelöshet och samarbetsförmåga och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Marknadschef till Biometria

Ansök    Dec 13    Experis AB    Marknadschef
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med fors... Visa mer
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Biometria befinner sig i en spännande och utvecklande fas där vi är i behov av att förstärka vår organisation med en Marknadschef.

Söker du ett självständigt arbete i en framåtsträvande organisation med förnyelse, förändringsledning och värderingsarbete i fokus? Då kan det här vara något för dig!

Om du har lerfarenhet från skogssektorn och är intresserad av marknadsutveckling, kundrelationer och försäljning så kan du vara rätt person för det här jobbet.

Arbetsbeskrivning

Skogsnäringen genomgår just nu stora förändringar. Virkesmätningen är vår grund för att kvalitetssäkra virkesmarknaden samtidigt som digitaliseringen sker på bred front med Biometria som informationsnav. Klimatfrågan sätter skogen i ett nytt fokus där vi kan komma att spela en ny roll med nya erbjudanden byggda på fakta kring skogsbrukets produktion.

Vi söker nu en marknadschef som vill ta ansvar för att bygga upp, leda och utveckla vår marknadsavdelning. Avdelningen innefattar kundservice, tjänsteansvar och försäljning.

Ditt arbete kommer främst att bestå av att långsiktigt driva och utveckla Biometrias marknadsarbete tillsammans med våra kunder (skogsägareföreningar, sågverk, skogsindustriföretag, åkerier, skogsentreprenörer och energiproducenter), samt att utveckla våra tjänster, försäljning, marknadsföring och kundrelationer i nära samverkan övriga Biometria. Vidare kommer du, både strategiskt och operativt verka för att förbättra vår interna kommunikation kring kundfrågor samt arbeta för en samsyn utifrån våra kunders behov. Rollen innebär ett intäktsansvar för våra tjänster där VIOL har en central roll.

Som medlem i ledningsgruppen förväntas du utifrån ett strategiskt perspektiv aktivt driva frågor som rör hela organisationen. Du samverkar nära med dina kollegor i ledningsgruppen samt övriga i företaget samt deltar aktivt i utvecklingen som medlemsägd organisation.

Tjänsten innebär ett helhetsansvar för budget, personal- och verksamhet. Du leder andra chefer och rapporterar direkt till VD.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vårt huvudkontor är beläget i Uppsala och vi har även kontor bland annat i Sundsvall och Falun. För den aktuella rollen är det av större vikt att vi finner rätt person och därför är din bostadsort sekundär.

Tjänsten innebär en del resor.Vem är du

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom relevant område, exempelvis ekonomi, teknik eller högre skoglig utbildning. Du har flerårig erfarenhet av skogsnäringen och är väl insatt i virkesmarknaden och förståelse för våra kunders behov. Vi värdesätter ditt upparbetade nätverk inom branschen.

Vidare har du flera års erfarenhet av ledarskap inom en marknadsavdelning med budget, personal och verksamhetsansvar. Erfarenhet av att leda andra chefer efterfrågas i rollen. Vi lägger även stor vikt vid din erfarenhet av arbete med marknadsstrategier, kundrelationer och kommunikation.

Du har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer, och bygger ett förtroendefullt klimat för samarbete och samverkan internt och externt. Du har en stark kommunikativ förmåga och ett inkluderande och tydligt ledarskap, som främjar samarbeten för att hitta nya arbetsformer för att nå målen kring kundnöjdhet. Som person är du prestigelös, lyhörd och tydlig.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, i synnerhet vad gäller din förmåga att leda på ett inkluderande och tillitsbaserat sätt. Du har en god kommunikativ förmåga med goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Kontakt

Vi samarbetar med Jefferson Wells i denna rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Karin Frisendahl tel 070-3774546, [email protected] Din ansökan vill vi ha via länken senast den 23 januari.

Fackliga representanter: Lennart Andersson Ledarna, 010-2285324, [email protected], Jens Nordenberg, Akademikerföreningen, 010-228 51 16, [email protected], Marie Söder, Unionen, 010-228 51 39, [email protected] Visa mindre

Redovisningsekonom till John Deere i Arlandastad

Ansök    Dec 21    Experis AB    Redovisningsekonom
Vi på Jefferson Wells söker idag en Redovisningsekonom till vår kund John Deere i Arlandastad! Är du van att arbeta självständigt med redovisnings- och bokslutsarbete? Har du tidigare erfarenhet av momsrapportering och arbete med fakturor? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ort: Arlandastad Start: Omgående Omfattning: 100% Uppdrag: Konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till övertag hos John Deere efter avslutat uppdrag. Om rollen som R... Visa mer
Vi på Jefferson Wells söker idag en Redovisningsekonom till vår kund John Deere i Arlandastad! Är du van att arbeta självständigt med redovisnings- och bokslutsarbete? Har du tidigare erfarenhet av momsrapportering och arbete med fakturor? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ort: Arlandastad
Start: Omgående
Omfattning: 100%
Uppdrag: Konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till övertag hos John Deere efter avslutat uppdrag.Om rollen som Redovisningsekonom till John Deere

I denna roll som Redovisningsekonom till John Deere kommer du självständigt arbeta mycket med ekonomiska redovisningar och momsrapportering. Du kommer att hantera skatter och fakturor i samband med redovisningar och arbete med olika balanskonton hos John Deere. I arbetet så kommer du också komma i kontakt med att beräkna och utvärdera olika investeringar.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

* Självständigt arbete med månadsbokslut
* Momsrapportering
* Avstämningar av balanskonton
* Hantering av fakturor
* Juridisk och lagstadgad rapportering
* Verksamhets- och internkontroller
* AD-HOC projektDen vi söker

Vi söker efter dig som har kunskap gällande ekonomiskt och finansiellt arbete. Du är van att arbeta med redovisningar och juridiska frågor i takt med det ekonomiska och finansiella arbetet. Att arbeta självständigt i en bred ekonomisk roll är inget ovant för din del och du trivs i en sådan ansvarstagande roll.

Kvalifikationer:

* Akademisk utbildning inom ekonomi/finans
* God förståelse av finansiella koncept, ex. budget, ROI, OROA & SVA
* Mycket god arbetserfarenhet i SAP
* Mycket god arbetserfarenhet i Excel
* Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift

* Meriterande med kunskaper i tyskaAnsökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Eric Carlsson på [email protected]Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål. Visa mindre

Projektledare Cleanroom till Caverion Uppsala/Stockholm

Cleanroom är en expertorganisation inom Caverion som är specialister på byggnation och testning av känsliga renrumsmiljöer. Teamet består idag av en grupp om 13 personer och är uppdelat mellan Stockholm och Uppsala, och har i mer än 20 år utfört entreprenader nationellt och internationellt åt kunder med höga krav på renhet. I totalåtaganden bygger Caverion Cleanroom kompletta renrum, operationssalar och andra känsliga miljöer med största möjliga krav på r... Visa mer
Cleanroom är en expertorganisation inom Caverion som är specialister på byggnation och testning av känsliga renrumsmiljöer. Teamet består idag av en grupp om 13 personer och är uppdelat mellan Stockholm och Uppsala, och har i mer än 20 år utfört entreprenader nationellt och internationellt åt kunder med höga krav på renhet.

I totalåtaganden bygger Caverion Cleanroom kompletta renrum, operationssalar och andra känsliga miljöer med största möjliga krav på renhet. Projekten är både nybyggnation och ombyggnation av Renrum för bland annat läkemedelsindustrin, elektronikindustrin, sjukhus och laboratorium.

Caverion har kompetens för behovsanalys, förprojek­tering och projektering. Vi hanterar projektgenomförande, mätning/valide­ring samt kan ta ansvar för drift och underhåll. Alla dessa komplexa och installationstäta renrumsentreprenader har lärt oss hur man på ett korrekt sätt uppnår ett fullgott resultat. Nu söker vi en Projektledare med huvudansvar att leda komplexa projekt/entreprenader.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du ha ett nära samarbete med både kunder och medarbetare, vilket kräver att din kommunikativa förmåga är hög. I din roll ingår planering, ekonomisk uppföljning, inköp och att framförallt se till att projekten håller sina ledtider gentemot kunden. Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för långsiktiga relationer.

Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt.

I rollen ingår:

* Kommunicera, engagera och motivera personal och kund
* Planera och organisera projekt
* Driva anläggningsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. Ibland med samordningsansvar.
* Driva projekt från specifikation till införande och drifttagning
* Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med entreprenörer och leverantörer
* Utföra ekonomisk planering och uppföljning
* Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning
* Arbetsmiljöansvar

Du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget. Du utgår ifrån Caverions kontor i Uppsala eller Stockholm men du förväntas ha möjlighet att resa inom Sverige och även i övriga Norden i denna roll.

Kompetens

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har minst tre års erfarenhet som Projektledare inom läkemedels- och/eller byggbranschen, eller annan relevant erfarenhet. Har du erfarenhet av renrumsprojekt, GMP, ISO 14644 ses det som meriterande. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

För rollen vill vi att du är högskoleutbildad alternativt gymnasieingenjör med relevant arbetslivserfarenhet.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker efter en ledare som är självgående och affärsmässig. Du kan delegera arbetsuppgifter och har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är även flexibel i ditt sätt att arbeta och är inte rädd för att fatta egna beslut i det dagliga arbetet. Du är bekväm i rollen som projektledare och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet samtidigt som du sprider glädje och motivation. Framförallt är du målfokuserad, serviceorienterad och trivs av att stötta både medarbetare och kunder.

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2020 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15 000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

Här kan du se mer om hur det är att jobba på Caverion - https://youtu.be/WlsNejNXk4Q

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

Innovation, Samarbete, Ansvar, Professionalitet

Kontakt & Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall, [email protected] Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker

Ansök    Nov 19    Experis AB    Drifttekniker, värmeverk
Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation. Vil... Visa mer
Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.

Vill du, i samverkan med kollegor och våra kunder, arbeta som drifttekniker i en varierande och teknikintensiv miljö, som inbegriper både moderna undervisnings- och kontorslokaler samt äldre hus som behöver vårdas ömt? Vi söker en drifttekniker till förvaltningsområdet Ultuna/Green Innovations Park som innefattar bland annat SLU:s kontor, bibliotek och lärosalar men också dom flesta av våra kommersiella hyresgäster på Campus som driver spännande innovativa verksamheter.

Ditt uppdrag:

Som drifttekniker har du en teknisk generalistroll med ansvar för tilldelade byggnader, det inbebriper allt från föreläsningssalar till moderna laboratorier. Du är kundens första kontakt i driftfrågor med ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen. Du har tekniskt ansvar för en eller flera fastigheter med kunden i fokus. Du ansvarar för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och hantering av felanmälningar samt är delaktig i planering och uppföljning av underhåll. Driftteknikern är en del av förvaltningsteamet.

Som drifttekniker bidrar du till Akademiska Hus uppdrag genom ditt fokus på driftoptimering, energibesparingsarbete samt tillsyn och skötsel som säkerställer vår viktigaste basleverans. Du bistår vid upprättande av och genomförande av underhållsplan. Du hanterar felanmälan, tjänst hos hyresgäst och rondering av byggnad och mark. Du träffar kund och hyresgäst i vardagen och deltar i kunddialogen.

Vi erbjuder:

Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom mentorskap, coachning, samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. Hållbarhet är vår ledstjärna i allt vi gör. Och hållbara blir vi tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa.

Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Vi arbetar gärna i tvärfunktionella team. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation.

Ditt bidrag:

Har du läst så här långt så inser du nog rollens utmaningar och tjusning. För att bli framgångsrik i ditt uppdrag så tror vi att du har flerårig erfarenhet av fastighetsdrift och ett stort intresse för fastighter och teknik. Du har kunskap inom tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler samt energi- och klimatfrågor. Du är en god kommunikatör i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen har du som grund teknisk eller fastighetsinriktad utbildning inom gymnasium och med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Utökade kunskaper inom styr- och reglerteknik är meriterande. Du uttrycker dig väl på svenska och har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Genom ditt sätt att vara bidrar du med stort engagemang och samverkan med de som delar ditt uppdrag både internt och hos kund. Du agerar affärsmässigt och vårdar goda relationer. Du planerar ditt arbete självständigt och gillar att hitta lösningar genom dels analysen du gör men också genom att dela erfarenheter med dina kollegor och med kund.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Är du intresserad?

För mer information eller frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta;

Rekryterande chef:

Pia Möllerström, Fastighetsförvaltare, [email protected]

Driftingenjör för Ultuna/GIP:

Joel Ingolf, Driftingenjör, [email protected]

Rekryteringskonsult:

Anne Wegar tfn 0709-535880 alt [email protected]

Du ansöker via:

https://www.akademiskahus.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montageledare till Caverion Cleanroom Uppsala/Stockholm

Ansök    Nov 18    Experis AB    Arbetsledare, husbyggnad
Cleanroom är en expertorganisation inom Caverion som är specialister på byggnation och testning av känsliga renrumsmiljöer. Teamet består idag av en grupp om 13 personer och är uppdelat mellan Stockholm och Uppsala, och har i mer än 20 år utfört entreprenader nationellt och internationellt åt kunder med höga krav på renhet. I totalåtaganden bygger Caverion Cleanroom kompletta renrum, operationssalar och andra känsliga miljöer med största möjliga krav på r... Visa mer
Cleanroom är en expertorganisation inom Caverion som är specialister på byggnation och testning av känsliga renrumsmiljöer. Teamet består idag av en grupp om 13 personer och är uppdelat mellan Stockholm och Uppsala, och har i mer än 20 år utfört entreprenader nationellt och internationellt åt kunder med höga krav på renhet.

I totalåtaganden bygger Caverion Cleanroom kompletta renrum, operationssalar och andra känsliga miljöer med största möjliga krav på renhet.

Vi söker en montör med ambition att så småningom ta ansvaret som montageledare alternativt en montageledare med erfarenhet som ledande montör eller arbetsledare som vill växa med oss på Caverion. Projekten är både nybyggnation och ombyggnation av Renrum för bland annat läkemedelsindustrin, elektronikindustrin, sjukhus och laboratorium. Caverion har ett egenutvecklat renrumssystem som används för installationen.

Arbetsuppgifter

Montageledarens huvudansvar är att operativt delta i det dagliga arbetet som montör och vara vägledande i sitt arbetssätt. Du ska utöver det vara med och driva, planera och arbetsleda arbetet för övriga montörer på arbetsplatsen. Du koordinerar och samordnar genomförandet av installationer samt leder gruppen framåt med fokus på goda resultat, effektivitet och kundnytta. Ett omväxlande arbete i såväl arbetsuppgifter som miljöer!

I rollen ingår:

* Montering av renrum
* Arbetsledning i form av att planera och styra det dagliga arbetet, med tillgängliga resurser.
* Utföra arbetet utifrån de förutsättningar som finns på entreprenaden och i enlighet med projektledarens övergripande planering.
* Delta i samordningsmöten och arbetsledarmöten.

Du utgår ifrån Caverions kontor i Uppsala eller Stockholm men du förväntas ha möjlighet att resa inom Sverige och vid en del tillfällen även i övriga Norden i denna roll.

Kompetens

* Snickare eller annan erfarenhet av byggnationer, där t ex installationer av sandwichsystem, dörrar- och fönsterpartier samt montage av Hiltisystem är meriterande.
* Har du erfarenhet av att montera kylrum eller arbetat som snickare med specialisering inom plåt/stål är det meriterande.
* Har du erfarenhet som ledande montör, arbetsledare för större entreprenader ser vi det som meriterande.
* Vi ser att du kan uttrycka dig väl på svenska både muntligt och skriftligt.
* Engelska är meriterande men inget krav.
* B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för oss är det avgörande att våra montageledare har en naturlig fallenhet för att samarbeta och kommunicera med såväl kunder som medarbetare och projektledare. Du har god förmåga att planera, organisera och genomföra, kan se saker ur ett helhetsperspektiv.

Du är flexibel och löser problem när de uppstår, vågar fatta beslut och är tydligt mål- och resultatfokuserad. Framförallt ser vi att du är en social person som är serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2020 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15 000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

Här kan du se mer om hur det är att jobba på Caverion - https://youtu.be/WlsNejNXk4Q

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

Innovation, Samarbete, Ansvar, Professionalitet

Kontakt & Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall, [email protected] Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

VVS konstruktör Renrum till Caverion Uppsala/Stockholm

Ansök    Nov 18    Experis AB    Byggnadskonstruktör
Cleanroom är en expertorganisation inom Caverion som är specialister på byggnation och testning av känsliga renrumsmiljöer. Teamet består idag av en grupp om 13 personer och är uppdelat mellan Stockholm och Uppsala, och har i mer än 20 år utfört entreprenader nationellt och internationellt åt kunder med höga krav på renhet. I totalåtaganden bygger Caverion Cleanroom kompletta renrum, operationssalar och andra känsliga miljöer med största möjliga krav på r... Visa mer
Cleanroom är en expertorganisation inom Caverion som är specialister på byggnation och testning av känsliga renrumsmiljöer. Teamet består idag av en grupp om 13 personer och är uppdelat mellan Stockholm och Uppsala, och har i mer än 20 år utfört entreprenader nationellt och internationellt åt kunder med höga krav på renhet.

I totalåtaganden bygger Caverion Cleanroom kompletta renrum, operationssalar och andra känsliga miljöer med största möjliga krav på renhet.

Till Caverion Cleanroom söker vi nu en VVS Konstruktör för Renrum till framtida, spännande installationsprojekt. Projekten är både nybyggnation och ombyggnation av Renrum för bland annat läkemedelsindustrin, elektronikindustrin, sjukhus och laboratorium.

Arbetsuppgifter

Som VVS-konstruktör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att beräkna, designa och rita upp ventilation och rörinstallationer för Renrumsbyggnationer i våra renrumsprojekt. Du medverkar i projekten för att ta fram konkreta och effektiva lösningarna som medverkar till goda resultat, effektivitet och kundnytta.

I dina arbetsuppgifter ingår:

* VVS-konstruktion i t ex AutoCAD/MagiCAD
* Dimensionering av aggregat, kanalsystem, rörsystem
* Tryckfall-, temperatur-, fukt- och ljudberäkningar
* Medverka i projekt som VVS-konstruktör
* Delta i projekteringsmöten
* Bistå andra avdelningar inom Caverion med expertkunskap inom VVSKompetens

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet som VVS konstruktör och har erfarenhet av att designa, beräkna och rita upp ventilation och rörinstallationer. Vi ser att du har kunskap om och är van att dimensionera aggregat samt har relevant kunskap inom CAD. Har du erfarenhet av att arbetat som VVS konstruktör för Renrum och är certifierad Bas-P är det meriterande, men inget krav. Kan du även tänka dig att anta rollen som projekteringsledare för flera discipliner så är det ett plus. Vi ser att du har god datorvana och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för oss är det avgörande att våra VVS konstruktörer är flexibla, noggranna, analytiska och lösningsfokuserade och har en naturlig fallenhet för att samarbeta och kommunicera med såväl kunder, medarbetare och projektledare. Vi ser också att Du har god förmåga att planera, organisera och genomföra ditt arbete och kan se saker ur ett helhetsperspektiv.

Vi ser gärna att du är utåtriktad och social och drivs av att utveckla och effektivisera ditt arbete. Du är flexibel och löser problem när de uppstår, vågar fatta beslut och är tydligt mål- och resultatfokuserad. Framförallt ser vi att du är serviceorienterad och trivs med att kommunicera både med medarbetare och kunder.

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2020 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15 000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

Här kan du se mer om hur det är att jobba på Caverion - https://youtu.be/WlsNejNXk4Q

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

Innovation, Samarbete, Ansvar, Professionalitet

Kontakt & Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta Rekryteringskonsult Lars Buvall, [email protected] Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Area Manager Camozzi Göteborgsregionen!

Ansök    Okt 18    Experis AB    Key account manager
Camozzi expanderar och söker en driven Area Manager med erfarenhet av försäljning inom automation till den svenska industrin. Om rollen I linje med Camozzis satsning kommer du att få en viktig roll när det gäller att bygga upp försäljningen till såväl nya som existerande kunder inom regionen. Du har en teknisk bakgrund gärna inom elektronik eller mekatronik och brinner för att bygga relationer, driva projekt och göra affärer. Har du tidigare arbetat mot ... Visa mer
Camozzi expanderar och söker en driven Area Manager med erfarenhet av försäljning inom automation till den svenska industrin.

Om rollen
I linje med Camozzis satsning kommer du att få en viktig roll när det gäller att bygga upp försäljningen till såväl nya som existerande kunder inom regionen. Du har en teknisk bakgrund gärna inom elektronik eller mekatronik och brinner för att bygga relationer, driva projekt och göra affärer. Har du tidigare arbetat mot fordonsindustrin eller Life Science ser vi detta som en stor merit. I rollen kommer du att fokusera på Stockholmsregionen men rätt person kan utgå från närliggande distrikt.

Utöver ovan kommer du även att arbeta med

* Ansvara för att bygga upp relationer samt vidareutveckla försäljningen på redan köpande kunder.
* Uppsökande av nya potentiella OEM kund.
* Driva projekt stora och intressanta projekt med våra produktspecialister.
* Identifiera, förhandla och stänga försäljningsmöjligheter.


Om dig som söker
Du som söker denna spännande och utvecklande roll bör ha ett antal års erfarenhet av försäljning mot OEM kunder inom industriell automation. Du kan ha en utbildning som ingenjör inom relevant område, alternativt har du förvärvat den erfarenheten genom arbete.

Som person har du ett starkt driv och brinner för att göra affärer, du har även en god förmåga att bygga upp och förvalta relationer.

Har du dessutom erfarenhet av försäljning mot Life Science eller fordonsindustrin ser vi detta som väldigt meriterande.
Du har goda kunskaper i Excel och är flytande i både svenska och engelska.


Om Camozzi
Camozzi Automation AB ingår som helägt dotterbolag i Camozzi Group i Italien, med totalt cirka 4000 anställda. Den svenska verksamheten har sitt säte i Malmö och omsätter knappt 100 miljoner. Camozzi Automation erbjuder ett omfattande program bestående av produkter, kundanpassade lösningar och utbildning inom industriell automation med målsättningen att öka kundernas effektivitet.

Hur söker jag denna tjänst?
I denna rekrytering samarbetar Camozzi med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup.
Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Patrik Nordberg på [email protected] eller rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup [email protected]

Sista ansökningsdag för rollen är söndag 31 oktober.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Gunnar Karlsen söker servicekoordinator i Uppsala

Ansök    Okt 23    Experis AB    Administrativ assistent
Vill du liksom vi vara en klimatförebild? Då ska du söka jobbet som servicekoordinator hos oss på Gunnar Karlsen i Uppsala. Här kan vi erbjuda dig med starkt affärsfokus och grym energi en unik möjlighet att bli en del av vårt team där vi utvecklas tillsammans och samtidigt också arbetar för en bättre miljö. Som servicekoordinator stöttar du vår lokala serviceavdelning med uppgifter inom service, administration och ekonomistyrning. Är du redo att ta första... Visa mer
Vill du liksom vi vara en klimatförebild? Då ska du söka jobbet som servicekoordinator hos oss på Gunnar Karlsen i Uppsala. Här kan vi erbjuda dig med starkt affärsfokus och grym energi en unik möjlighet att bli en del av vårt team där vi utvecklas tillsammans och samtidigt också arbetar för en bättre miljö. Som servicekoordinator stöttar du vår lokala serviceavdelning med uppgifter inom service, administration och ekonomistyrning. Är du redo att ta första steget till en spännande resa med oss på Gunnar Karlsen? Varmt välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som servicekoordinator hos Gunnar Karlsen i Uppsala?

Serviceavdelningen i Uppsala arbetar främst med ventilationsservice och energioptimering. Du kommer vara en del av ett team som består av servicetekniker, serviceledare och projektledare och du har avdelningschefen som närmsta chef. Som servicekoordinator jobbar du nära övriga teamet men du sköter också självständigt dina egna arbetsuppgifter. Jobbet i stort förutsätter en hög grad av eget engagemang och driv men är således också fritt och det finns gott om utrymme för att själv strukturera och planera. Jobbet är händelserikt och omväxlande i och med många olika kontaktvägar.

En betydande del av arbetet går ut också på att driva och äga de ekonomiska delarna i servicearbeten, avtal och projekt. Som servicekoordinator ansvarar för avdelningens löpande ekonomistyrning. Tillsammans med Serviceledaren följer du upp serviceuppdragens framdrift och ekonomiska utveckling och du stöttar avdelningschefen med ekonomisk analys, uppföljning och rapportering. Till din hjälp har du flera olika företagsspecifika affärssystem. En typisk arbetsdag startar du upp arbetsordrar för teknikerna, stämmer av tider och arbeten samt fakturerar kund. Du är också den som mottar fakturafrågor från kund och hanterar leverantörsfakturor. Utifrån dina intressen och engagemang finns god möjlighet att också fördjupa dig inom avdelningens arbete.

Är du rätt för rollen som servicekoordinator?

Till rollen som servicekoordinator söker vi en lagspelare som drivs av att ge riktigt god service. Du uppskattar personliga kontakter, har en förståelse och intresse för gott för affärsmannaskap och trivs bra med varierande arbetsuppgifter. Du är strukturerad och självgående i ditt sätt att jobba men har också lätt för att ställa om och möta förändrade förutsättningar. Karaktärsdrag som initiativrik, strukturerad, engagerad och målfokuserad passar väl in på dig. Din personlighet vägar tungt men för att vara framgångsrik i jobbet krävs relevant erfarenhet av liknande arbete och specifik förståelse för ekonomiska flöden. Branscherfarenhet är meriterande men också erfarenhet från liknande verksamhet med service- eller entreprenadfokus. Utbildning är inget krav men även det kan vara meriterande.

Vi söker dig som:

* har relevant erfarenhet av liknande arbete.
* har förståelse för ekonomiska flöden och vana att jobba mot prognos.
* har god systemvana.
* har B-körkort och också gärna egen bil.
* är flytande i svenska i såväl tal som skrift.

Vad kan GK erbjuda mig?

Vi kan erbjuda ett roligt och utvecklande arbete där du kommer att vara en av nyckelspelarna i vår fortsatta framgångssaga. Du kommer att ingå i ett mindre team med en närvarande chef och en arbetsmiljö som präglas av god kommunikation, engagemang och teamkänsla. På GK delar vi en gemensam värdegrund; INA (inkluderande, nyfiken och ansvarstagande). Värderingarna styr våra handlingar och vår inställning. Vi söker och välkomnar kollegor som delar samma värdegrund som oss.

Kontakt

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells och alla eventuella frågor går direkt till rekryterare Anna Edén på telefonnummer: 021-151214 eller via [email protected] Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!Om oss

GK är Skandinaviens ledande leverantör av totaltekniska lösningar. Vi får fastigheter, anläggningar och industrier att fungera med hållbara och smarta lösningar inom ventilation, kyla, byggnadsautomation och rör. Gunnar Karlsen Sverige AB är helägt av GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har drygt 3 000 medarbetare och en omsättning på cirka 6,1 miljarder NOK. GK finns representerat över hela Sverige - från Kiruna i norr till Trelleborg i söder - med cirka 730 medarbetare och en omsättning på 1,3 miljarder SEK (2020). Mer information om oss hittar du här Visa mindre

Montageledare till Caverion Cleanroom Uppsala/Stockholm

Ansök    Okt 5    Experis AB    Arbetsledare, husbyggnad
Cleanroom är en expertorganisation inom Caverion som är specialister på byggnation och testning av känsliga renrumsmiljöer. Teamet består idag av en grupp om 13 personer och är uppdelat mellan Stockholm och Uppsala, och har i mer än 20 år utfört entreprenader nationellt och internationellt åt kunder med höga krav på renhet. I totalåtaganden bygger Caverion Cleanroom kompletta renrum, operationssalar och andra känsliga miljöer med största möjliga krav på r... Visa mer
Cleanroom är en expertorganisation inom Caverion som är specialister på byggnation och testning av känsliga renrumsmiljöer. Teamet består idag av en grupp om 13 personer och är uppdelat mellan Stockholm och Uppsala, och har i mer än 20 år utfört entreprenader nationellt och internationellt åt kunder med höga krav på renhet.

I totalåtaganden bygger Caverion Cleanroom kompletta renrum, operationssalar och andra känsliga miljöer med största möjliga krav på renhet.

Vi söker en montör med ambition att så småningom ta ansvaret som montageledare alternativt en montageledare med erfarenhet som ledande montör eller arbetsledare som vill växa med oss på Caverion. Projekten är både nybyggnation och ombyggnation av Renrum för bland annat läkemedelsindustrin, elektronikindustrin, sjukhus och laboratorium. Caverion har ett egenutvecklat renrumssystem som används för installationen.

Arbetsuppgifter

Montageledarens huvudansvar är att operativt delta i det dagliga arbetet som montör och vara vägledande i sitt arbetssätt. Du ska utöver det vara med och driva, planera och arbetsleda arbetet för övriga montörer på arbetsplatsen. Du koordinerar och samordnar genomförandet av installationer samt leder gruppen framåt med fokus på goda resultat, effektivitet och kundnytta. Ett omväxlande arbete i såväl arbetsuppgifter som miljöer!

I rollen ingår:

* Montering av renrum
* Arbetsledning i form av att planera och styra det dagliga arbetet, med tillgängliga resurser.
* Utföra arbetet utifrån de förutsättningar som finns på entreprenaden och i enlighet med projektledarens övergripande planering.
* Delta i samordningsmöten och arbetsledarmöten.

Du utgår ifrån Caverions kontor i Uppsala eller Stockholm men du förväntas ha möjlighet att resa inom Sverige och vid en del tillfällen även i övriga Norden i denna roll.

Kompetens

* Snickare eller annan erfarenhet av byggnationer, där t ex installationer av sandwichsystem, dörrar- och fönsterpartier samt montage av Hiltisystem är meriterande.
* Har du erfarenhet av att montera kylrum eller arbetat som snickare med specialisering inom plåt/stål är det meriterande.
* Har du erfarenhet som ledande montör, arbetsledare för större entreprenader ser vi det som meriterande.
* Vi ser att du kan uttrycka dig väl på svenska både muntligt och skriftligt.
* Engelska är meriterande men inget krav.
* B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för oss är det avgörande att våra montageledare har en naturlig fallenhet för att samarbeta och kommunicera med såväl kunder som medarbetare och projektledare. Du har god förmåga att planera, organisera och genomföra, kan se saker ur ett helhetsperspektiv.

Du är flexibel och löser problem när de uppstår, vågar fatta beslut och är tydligt mål- och resultatfokuserad. Framförallt ser vi att du är en social person som är serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2020 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15 000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

Här kan du se mer om hur det är att jobba på Caverion - https://youtu.be/WlsNejNXk4Q

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

Innovation, Samarbete, Ansvar, Professionalitet

Kontakt & Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall, [email protected] Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Projektledare Cleanroom till Caverion Uppsala/Stockholm

Cleanroom är en expertorganisation inom Caverion som är specialister på byggnation och testning av känsliga renrumsmiljöer. Teamet består idag av en grupp om 13 personer och är uppdelat mellan Stockholm och Uppsala, och har i mer än 20 år utfört entreprenader nationellt och internationellt åt kunder med höga krav på renhet. I totalåtaganden bygger Caverion Cleanroom kompletta renrum, operationssalar och andra känsliga miljöer med största möjliga krav på r... Visa mer
Cleanroom är en expertorganisation inom Caverion som är specialister på byggnation och testning av känsliga renrumsmiljöer. Teamet består idag av en grupp om 13 personer och är uppdelat mellan Stockholm och Uppsala, och har i mer än 20 år utfört entreprenader nationellt och internationellt åt kunder med höga krav på renhet.

I totalåtaganden bygger Caverion Cleanroom kompletta renrum, operationssalar och andra känsliga miljöer med största möjliga krav på renhet. Projekten är både nybyggnation och ombyggnation av Renrum för bland annat läkemedelsindustrin, elektronikindustrin, sjukhus och laboratorium.

Caverion har kompetens för behovsanalys, förprojek­tering och projektering. Vi hanterar projektgenomförande, mätning/valide­ring samt kan ta ansvar för drift och underhåll. Alla dessa komplexa och installationstäta renrumsentreprenader har lärt oss hur man på ett korrekt sätt uppnår ett fullgott resultat. Nu söker vi en Projektledare med huvudansvar att leda komplexa projekt/entreprenader.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du ha ett nära samarbete med både kunder och medarbetare, vilket kräver att din kommunikativa förmåga är hög. I din roll ingår planering, ekonomisk uppföljning, inköp och att framförallt se till att projekten håller sina ledtider gentemot kunden. Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för långsiktiga relationer.

Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt.

I rollen ingår:

* Kommunicera, engagera och motivera personal och kund
* Planera och organisera projekt
* Driva anläggningsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. Ibland med samordningsansvar.
* Driva projekt från specifikation till införande och drifttagning
* Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med entreprenörer och leverantörer
* Utföra ekonomisk planering och uppföljning
* Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning
* Arbetsmiljöansvar

Du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget. Du utgår ifrån Caverions kontor i Uppsala eller Stockholm men du förväntas ha möjlighet att resa inom Sverige och även i övriga Norden i denna roll.

Kompetens

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har minst tre års erfarenhet som Projektledare inom läkemedels- och/eller byggbranschen, eller annan relevant erfarenhet. Har du erfarenhet av renrumsprojekt, GMP, ISO 14644 ses det som meriterande. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

För rollen vill vi att du är högskoleutbildad alternativt gymnasieingenjör med relevant arbetslivserfarenhet.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker efter en ledare som är självgående och affärsmässig. Du kan delegera arbetsuppgifter och har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är även flexibel i ditt sätt att arbeta och är inte rädd för att fatta egna beslut i det dagliga arbetet. Du är bekväm i rollen som projektledare och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet samtidigt som du sprider glädje och motivation. Framförallt är du målfokuserad, serviceorienterad och trivs av att stötta både medarbetare och kunder.

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2020 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15 000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

Här kan du se mer om hur det är att jobba på Caverion - https://youtu.be/WlsNejNXk4Q

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

Innovation, Samarbete, Ansvar, Professionalitet

Kontakt & Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall, [email protected] Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

VVS konstruktör Renrum till Caverion Uppsala/Stockholm

Ansök    Okt 5    Experis AB    Byggnadskonstruktör
Cleanroom är en expertorganisation inom Caverion som är specialister på byggnation och testning av känsliga renrumsmiljöer. Teamet består idag av en grupp om 13 personer och är uppdelat mellan Stockholm och Uppsala, och har i mer än 20 år utfört entreprenader nationellt och internationellt åt kunder med höga krav på renhet. I totalåtaganden bygger Caverion Cleanroom kompletta renrum, operationssalar och andra känsliga miljöer med största möjliga krav på r... Visa mer
Cleanroom är en expertorganisation inom Caverion som är specialister på byggnation och testning av känsliga renrumsmiljöer. Teamet består idag av en grupp om 13 personer och är uppdelat mellan Stockholm och Uppsala, och har i mer än 20 år utfört entreprenader nationellt och internationellt åt kunder med höga krav på renhet.

I totalåtaganden bygger Caverion Cleanroom kompletta renrum, operationssalar och andra känsliga miljöer med största möjliga krav på renhet.

Till Caverion Cleanroom söker vi nu en VVS Konstruktör för Renrum till framtida, spännande installationsprojekt. Projekten är både nybyggnation och ombyggnation av Renrum för bland annat läkemedelsindustrin, elektronikindustrin, sjukhus och laboratorium.

Arbetsuppgifter

Som VVS-konstruktör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att beräkna, designa och rita upp ventilation och rörinstallationer för Renrumsbyggnationer i våra renrumsprojekt. Du medverkar i projekten för att ta fram konkreta och effektiva lösningarna som medverkar till goda resultat, effektivitet och kundnytta.

I dina arbetsuppgifter ingår:

* VVS-konstruktion i t ex AutoCAD/MagiCAD
* Dimensionering av aggregat, kanalsystem, rörsystem
* Tryckfall-, temperatur-, fukt- och ljudberäkningar
* Medverka i projekt som VVS-konstruktör
* Delta i projekteringsmöten
* Bistå andra avdelningar inom Caverion med expertkunskap inom VVSKompetens

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet som VVS konstruktör och har erfarenhet av att designa, beräkna och rita upp ventilation och rörinstallationer. Vi ser att du har kunskap om och är van att dimensionera aggregat samt har relevant kunskap inom CAD. Har du erfarenhet av att arbetat som VVS konstruktör för Renrum och är certifierad Bas-P är det meriterande, men inget krav. Kan du även tänka dig att anta rollen som projekteringsledare för flera discipliner så är det ett plus. Vi ser att du har god datorvana och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för oss är det avgörande att våra VVS konstruktörer är flexibla, noggranna, analytiska och lösningsfokuserade och har en naturlig fallenhet för att samarbeta och kommunicera med såväl kunder, medarbetare och projektledare. Vi ser också att Du har god förmåga att planera, organisera och genomföra ditt arbete och kan se saker ur ett helhetsperspektiv.

Vi ser gärna att du är utåtriktad och social och drivs av att utveckla och effektivisera ditt arbete. Du är flexibel och löser problem när de uppstår, vågar fatta beslut och är tydligt mål- och resultatfokuserad. Framförallt ser vi att du är serviceorienterad och trivs med att kommunicera både med medarbetare och kunder.

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2020 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15 000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

Här kan du se mer om hur det är att jobba på Caverion - https://youtu.be/WlsNejNXk4Q

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

Innovation, Samarbete, Ansvar, Professionalitet

Kontakt & Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta Rekryteringskonsult Lars Buvall, [email protected] Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Automation Engineer, Johnson & Johnson, Uppsala

We know that the success of our business depends on having the best talent in a workforce that reflects the diverse markets we serve around the world and an inclusive culture that values different perspectives and life experiences That is why we in Sweden are working to create an inclusive environment where diverse backgrounds, perspectives and experiences are valued and each and every one of our people feels that they belong and can reach their potential... Visa mer
We know that the success of our business depends on having the best talent in a workforce that reflects the diverse markets we serve around the world and an inclusive culture that values different perspectives and life experiences

That is why we in Sweden are working to create an inclusive environment where diverse backgrounds, perspectives and experiences are valued and each and every one of our people feels that they belong and can reach their potential. No matter who they are.

Diversity, Equity & Inclusion at Johnson & Johnson means "You Belong"!

Johnson&Johnson; Vision in Uppsala produce the ophthalmic viscoelastic device Healon. Improvements to the product and the process are made continuously to lift the organization to a more efficient level and to position ourselves in front of our competitors. At our site in Uppsala, there are many different tasks and employees with different experiences and skills. We are about 120 employees located in Uppsala and 8 400 employees worldwide within Johnson&Johnson; Vision.

For more than 130 years, diversity, equity & inclusion (DEI) have been part of our cultural fabric at Johnson & Johnson and woven into how we do business every day. Our commitment to respect the dignity and diversity of all is embedded in our Credo.

Automation engineer

We are looking for an automation engineer to the production engineering department. In this role you will be part of the production engineering team. You will lead, execute and/or support the activities with continues improvements, new automation systems, management of existing systems and complex problem solving. You will also be involved in projects regarding new equipment and systems. We comply with GMP requirements, which means a great focus on documentation.

Objectives of the Position

* Lead/participate in automation projects (e.g., SCADA).
* Define automation requirements and review automation design specifications
* Participate in validation of automation systems.
* Participate in defining the automation strategy.
* Management of existing automation systems and support system owners in case of automation problems.
* Work with developments regarding automation systems.
* Participate in regulatory inspections as subject matter expert (SME) for automation systems.
* Coordinate for overall site health and application environment.
* Interacts with MLL (Manufacture Lab Logistics) personnel to problem-solve future-state requirements.
* Serves as source of functional understanding of processes, tools, and integration of plant equipment with application platforms (e.g., Wonderware, WinCC Siemens), as well as MLL business knowledge.
* Service request coordination related to Global Service Desk services.

Qualifications - External

* Master of Science degree or Bachelor´s degree in Automation Engineering/IT (required).
* Minimum of 3 years' experience within life science industry (preferred).
* Experience of production engineering, process development, technical trials, and knowledge in process automation systems is an advantage.
* Have expert knowledge of Microsoft Office 365 (required).
* Professional level in English (required). Professional level in Swedish (merit).
* Good skills in technical documentation (e.g manuals and instructions) (required).
* Good knowledge of Microsoft based platform, (e.g., ADFS, ADDS, Folder security structure) (preferred).

What you will need to succeed

We believe our candidate has good technical understanding as well as a solution-oriented attitude. It is essential that you have good communicative ability and understand the importance of building effective collaborations with various functions internally and externally. To be successful you should be able to independently plan, lead, and take responsibility for your work and have the ability to lead assignments and projects.

Are you ready to impact the world?

Johnson & Johnson offers an unusual experience to professionals looking for an opportunity to work with hardworking people who share your real passion for caring in an environment that empowers you to drive your own career.

Application

In this recruitment Johnson & Johnson is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Marie Gutke at 070-377 54 27, [email protected] Visa mindre

Area Manager Camozzi Stockholmsregionen

Ansök    Sep 20    Experis AB    Key account manager
Camozzi expanderar och söker en driven Area Manager med erfarenhet av försäljning inom automation till den svenska industrin. Om rollen I linje med Camozzis satsning kommer du att få en viktig roll när det gäller att bygga upp försäljningen till såväl nya som existerande kunder inom regionen. Du har en teknisk bakgrund gärna inom elektronik eller mekatronik och brinner för att bygga relationer, driva projekt och göra affärer. Har du tidigare arbetat mot ... Visa mer
Camozzi expanderar och söker en driven Area Manager med erfarenhet av försäljning inom automation till den svenska industrin.

Om rollen
I linje med Camozzis satsning kommer du att få en viktig roll när det gäller att bygga upp försäljningen till såväl nya som existerande kunder inom regionen. Du har en teknisk bakgrund gärna inom elektronik eller mekatronik och brinner för att bygga relationer, driva projekt och göra affärer. Har du tidigare arbetat mot fordonsindustrin eller Life Science ser vi detta som en stor merit. I rollen kommer du att fokusera på Stockholmsregionen men rätt person kan utgå från närliggande distrikt.

Utöver ovan kommer du även att arbeta med

* Ansvara för att bygga upp relationer samt vidareutveckla försäljningen på redan köpande kunder.
* Uppsökande av nya potentiella OEM kund.
* Driva projekt stora och intressanta projekt med våra produktspecialister.
* Identifiera, förhandla och stänga försäljningsmöjligheter.


Om dig som söker
Du som söker denna spännande och utvecklande roll bör ha ett antal års erfarenhet av försäljning mot OEM kunder inom industriell automation. Du kan ha en utbildning som ingenjör inom relevant område, alternativt har du förvärvat den erfarenheten genom arbete.

Som person har du ett starkt driv och brinner för att göra affärer, du har även en god förmåga att bygga upp och förvalta relationer.

Har du dessutom erfarenhet av försäljning mot Life Science eller fordonsindustrin ser vi detta som väldigt meriterande.
Du har goda kunskaper i Excel och är flytande i både svenska och engelska.


Om Camozzi
Camozzi Automation AB ingår som helägt dotterbolag i Camozzi Group i Italien, med totalt cirka 4000 anställda. Den svenska verksamheten har sitt säte i Malmö och omsätter knappt 100 miljoner. Camozzi Automation erbjuder ett omfattande program bestående av produkter, kundanpassade lösningar och utbildning inom industriell automation med målsättningen att öka kundernas effektivitet.


Hur söker jag denna tjänst?
I denna rekrytering samarbetar Camozzi med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup.
Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Patrik Nordberg på [email protected] eller rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup [email protected]

Sista ansökningsdag för rollen är söndag 17e oktober.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Automationstekniker till Uppsala

Vårt åtagande att värna om respekt och mångfald hos de personer och verksamheter som vi arbetar med är starkt integrerat i vårt Credo som är vårt löfte riktat till patienter, medarbetare, samhälle och ägare. Johnson & Johnson i Sverige värdesätter våra medarbetare som vår främsta tillgång. Varje medarbetare bidrar med en unik mix av erfarenheter, bakgrunder, perspektiv och upplevelser och tillsammans möjliggör det att vi bättre kan hjälpa den breda mångfa... Visa mer
Vårt åtagande att värna om respekt och mångfald hos de personer och verksamheter som vi arbetar med är starkt integrerat i vårt Credo som är vårt löfte riktat till patienter, medarbetare, samhälle och ägare.

Johnson & Johnson i Sverige värdesätter våra medarbetare som vår främsta tillgång. Varje medarbetare bidrar med en unik mix av erfarenheter, bakgrunder, perspektiv och upplevelser och tillsammans möjliggör det att vi bättre kan hjälpa den breda mångfalden bland konsumenter runt om i världen och i vår region.

Vi arbetar aktivt för att skapa en inkluderande miljö där våra olikheter värdesätts / uppskattas och där alla anställda känner att de tillhör och kan nå sin fulla potential. Oavsett vem de är.

Mångfald, rättvisa och inkludering på Johnson & Johnson betyder "Du tillhör"!

I mer än 130 år har Johnson & Johnson värnat om mångfald, rättvisa och inkludering. Detta är en stor del av vår företagskultur och inbyggt i hur vi varje dag gör affärer och för dialoger.

Om Johnson & Johnson Surgical Vision

Johnson&Johnson; Surgical Vision i Uppsala utvecklar, tillverkar och säljer produkten Healon som används vid ögonkirurgi och ögonvård. I Uppsala är vi ca 120 anställda och 8 400 medarbetare globalt inom Johnson & Johnson Vision.

Automationstekniker

Vi söker en automationstekniker till vår produktionstekniska avdelning. I den här rollen kommer du att ingå i anläggningens produktionstekniska team. Du kommer att utföra och/eller stödja produktionsenhetens verksamhet med ständiga förbättringar, nya automationssystem, hantering av befintliga produktionssystem och problemlösning. Du kommer också att vara involverad i projekt kring ny utrustning och nya system. Vi arbetar efter GMP-krav, vilket innebär ett stort fokus på dokumentation

Arbetsuppgifter

* Underhåll och service av våra automatiserade produktionslinjer
* Förebyggande och korrigerande underhåll
* Problemlösning gällande automationssystem
* Arbeta med ständiga förbättringar
* Utveckling av förebyggande underhåll och uppdatering av teknisk dokumentation
* Delta i validering av automationssystem.
* Delta i automationsrelaterade projekt.

Kvalifikationer

* Relevant teknisk utbildning inom automationsområdet
* Minst 3 års erfarenhet inom life science-industrin (meriterande)
* Erfarenhet och kunskap inom processautomatiseringssystem (PLC, PC och visionssystem)
* Utmärkta analytiska färdigheter
* Professionell nivå i både svenska och engelska (tal och skrift)
* Goda kunskaper gällande teknisk dokumentation (t.ex. skapa manualer och instruktioner)
* Kvalificerad elektriker (meriterande)
* Förmåga att planera, leda och ta ansvar för ditt arbete

Kontaktperson

I denna tjänst samarbetar Johnson & Johnson med Jefferson Wells, ManpowerGroup. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jurist offentlig sektor sökes till Uppsala

Ledigt jobb som Jurist i Uppsala Har du erfarenhet av att arbeta som jurist, kvalificerat juridiskt arbete primärt inom offentlig förvaltning och vill vidare i karriären? Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill ta dig an ett uppdrag som Jurist hos en förvaltningsmyndighet i Uppsala. Välkommen att skicka in din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Jefferson Wells men arbetar som uthyrd konsult hos... Visa mer
Ledigt jobb som Jurist i Uppsala

Har du erfarenhet av att arbeta som jurist, kvalificerat juridiskt arbete primärt inom offentlig förvaltning och vill vidare i karriären? Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill ta dig an ett uppdrag som Jurist hos en förvaltningsmyndighet i Uppsala. Välkommen att skicka in din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Jefferson Wells men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! Uppdraget startar 16 augusti och kommer pågå fram till jul.Vad går arbetet som konsult ut på?

Detta uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos vår kund; en myndighet i Uppsala där du kommer att arbeta främst inom det förvaltningsrättsliga området med ett brett spektrum av frågor. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är avtalsrätt och tillämpning av OSL. Andra arbetsuppgifter är t.ex. immaterialrätt, upphovsrätt, EU-rätt och direktivstolkning, upphandlingsrätt och utredningsuppdrag.

Är du rätt person för jobbet?

Du har erfarenhet av att arbeta som jurist inom offentlig verksamhet och en juristexamen eller en jur.kand. Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med avtalsrätt. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Du ska också ha mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.
I rollen som jurist samarbetar du såväl med dina kollegor inom enheten som hela myndigheten och det är därför viktigt att du har lätt för att bygga relationer samt kommunicera och förmedla information på ett förtroendeingivande och pedagogiskt sätt. Du har förmåga till och motiveras av att växla mellan att arbeta med olika typer av juridiska frågor. För att lyckas och trivas i rollen krävs att du är noggrann och servicemedveten, har ett prestigelöst sätt och kan driva, planera och strukturera ditt arbete självständigt. Därutöver har du en mycket god analytisk förmåga och lätt för att se såväl helheten som detaljer.

Ansök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta uppdragsbaserat hos vår kund inom offentlig förvaltning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agneta Yngwe på telefonnummer: 08-736 28 86 eller via e-post: [email protected] Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Underhållsmekaniker till Monier Roofing AB Vittinge

Monier Roofing AB är en del av BMI Group, som är världsledande leverantör av material för tak. Vi har ett brett sortiment med såväl taktegel som betongpannor och andra kompletterande produkter för taket. I Sverige har Monier ca 100 anställda och två fabriker samt huvudkontor i Malmö. Fabriken i Jönåker producerar betongtak och fabriken i Vittinge tegeltak. besök www.bmi-group.com eller www.monier.se Denna rekryteringen är ett samarbete mellan Monier Roofi... Visa mer
Monier Roofing AB är en del av BMI Group, som är världsledande leverantör av material för tak. Vi har ett brett sortiment med såväl taktegel som betongpannor och andra kompletterande produkter för taket. I Sverige har Monier ca 100 anställda och två fabriker samt huvudkontor i Malmö. Fabriken i Jönåker producerar betongtak och fabriken i Vittinge tegeltak. besök www.bmi-group.com eller www.monier.se

Denna rekryteringen är ett samarbete mellan Monier Roofing AB och Jefferson Wells. Du kommer att bli anställd hos Monier Roofing AB.

Är du en hängiven mekaniker med naturlig känsla för produktion? Är du en säkerhetsmedveten lagspelare som kan anpassa sig efter produktions behov? Har du arbetat med reparation och underhåll tidigare eller är det ett brinnande intresse?

Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta stort eget ansvar? Som Underhållsmekaniker på Monier Roofing AB kommer du främst att arbeta med underhåll, service och felsökningar.

Dina arbetsuppgifter:

Som underhållstekniker inom mekanik har du ett tätt samarbete med kollegorna i underhållsteamet och du kommer att arbeta mycket nära produktionsteamet och behöver därför vara både serviceinriktad och flexibel. I arbetet ingår felsökning, avhjälpande och förebyggande åtgärder samt mekaniska reparationer och ombyggnationer. Helgarbete ingår i tjänsten och enstaka resor kan förekomma.

Att arbeta på Monier Roofing AB innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur byggbranschen fungerar.

Tjänsten är på heltid på fabriken i Vittinge.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som har erfarenhet av drift och underhåll inom tillverkningsindustrin. Du har en verkstadsteknisk bakgrund med kunskaper inom skärande bearbetning, svetsning, pneumatik och hydraulik. Arbetet förutsätter att du kan arbeta självständigt lika väl som du kan arbeta prestigelöst i grupp.

Då BMI Group har en starkt fokus gällande hälsa och säkerhet är det meriterande om du har god vana av arbete inom en sådan företagskultur. Utöver detta har du en god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av att arbeta med underhållssystem är meriterande då vi under året kommer att börja implementera SAP PM.

I den här rekryteringen samarbetar Monier Roofing AB med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Monier Roofing AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Charlotte Åvall på telefonnummer: 08-4523374 eller via e-post: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Logistikutvecklare till Adlibris i Morgongåva

Ansök    Aug 9    Experis AB    Logistiker
Vill du bidra inom Supply Chain i en snabbrörlig och affärsmässig miljö där din förmåga att påverka och utveckla kommer vara i fokus? Då kan det här vara tjänsten för dig! Om tjänsten Du kommer att ingå i ett team som svarar för utveckling av Supply Chain för Adlibrisgruppen i Sverige och övriga nordiska länder. Du driver arbetet att utveckla Adlibris Supply Chain nätverk och logistikverksamheten i Morgongåva för att uppnå effektivt e-handelsflöde... Visa mer
Vill du bidra inom Supply Chain i en snabbrörlig och affärsmässig miljö där din förmåga att påverka och utveckla kommer vara i fokus?Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänstenDu kommer att ingå i ett team som svarar för utveckling av Supply Chain för Adlibrisgruppen i Sverige och övriga nordiska länder. Du driver arbetet att utveckla Adlibris Supply Chain nätverk och logistikverksamheten i Morgongåva för att uppnå effektivt e-handelsflöde, optimerad produktivitet och excellent leverans och kundupplevelse.Arbetsuppgifter:

* Definiera och projektleda logistikutvecklingsprojektet för Outbound-flödet (Tull, drop, shipment, mina paket).
* Definiera och driva kravställning på teknisk utveckling/verktyg/plattform och därigenom agera processägare för outboundflödet.
* Föreslå, initiera och driva aktiviteter och förändring utifrån kundupplevelsen, kundinsikter och analys.
* Bidra till bästa möjliga kostnadseffektivitet samt följa upp logistikkostnader relaterade till ansvarsområdet.
* Följa upp och hantera frågeställningar för den dagliga transportverksamheten och ärenden som etiketter, avgångar, returer, upphämtningstider och schemaändringar.
* Delprojektleda "peakplanering/jul".
* Initiera förbättringsförslag i dialog med transportörer och interna intressenter.Kvalifikationer & utbildningskrav

Akademisk utbildning och/eller flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Minst 3 års erfarenhet av arbetsuppgifter inom logistikutveckling och projektledning inom ledande e-handel.

God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som tar ansvar och initiativ samt är van att leverera kvalitet i tid.

Du får gärna utmana oss och i traditionella tillvägagångssätt och presentera alternativa lösningar.

Du trivs i en snabbrörlig miljö och trivs att arbeta självständigt såväl som i grupp.

Självklart vill du bidra till ett gott samarbete med kollegor såväl som samarbetspartners.

Avdelningstillhörighet och rapporteringsvägar

Avdelning: Logistikledning med placering i Morgongåva
Närmaste chef: Logistikchef

Anställningsform och startdatum

* Tillsvidare
* Förväntat startdatum snarast möjligt
* Intervjuer kommer att hållas löpande

I den här rekrytering samarbetar Adlibris med Jefferson Wells och ansvarig rekryteringskonsult Anne Wegar svarar gärna på eventuella frågor och nås på mobil 0709 - 535 880 alternativt [email protected] Visa mindre

Utvecklingsansvarig inom kallskänk, färdigmat och catering

Ansök    Jun 29    Experis AB    Kock, à la carte
Till ICA Maxi Stenhagen Uppsala söker vi nu en Utvecklingsansvarig inom kallskänk, färdigmat och catering. ICA Maxi Stenhagen bygger om och utvecklar stora delar av verksamheten. I samband med detta införs en helt ny tjänst, och vi söker nu dig som vill vara med att utveckla framtidens färskvaruavdelning. Rollen kommer innebära ansvar och utveckling för vårt nya varumärke inom området, och vi ser fram emot att få med dig på denna spännande och roliga ut... Visa mer
Till ICA Maxi Stenhagen Uppsala söker vi nu en Utvecklingsansvarig inom kallskänk, färdigmat och catering.

ICA Maxi Stenhagen bygger om och utvecklar stora delar av verksamheten. I samband med detta införs en helt ny tjänst, och vi söker nu dig som vill vara med att utveckla framtidens färskvaruavdelning.

Rollen kommer innebära ansvar och utveckling för vårt nya varumärke inom området, och vi ser fram emot att få med dig på denna spännande och roliga utvecklingsresa i ett tidigt skede. Ansvarsområdet handlar om såväl produktion som försäljning.

Vi söker dig som har en gedigen kompetens och brinner för matlagning. Du är troligen utbildad kock eller köksmästare alternativt har införskaffat dig motsvarande kunskaper genom andra utbildningar och/eller erfarenheter. Huvudsaken är att du levererar matlagning av högsta kvalitet.

Vidare är du väl bevandrad i ekonomi, då tjänsten handlar mycket om att kunna kalkylera, göra tidsstudier och se samband mellan produktion och försäljning. Du behöver ha förståelse för hur olika faktorer (väder, säsong mm) påverkar försäljningen. Vi ser det som merit om du har erfarenhet av butiksarbete.

Rollen kommer initialt handla om att vara med och planera och utveckla våra nya koncept. På sikt kan rollen innebära medarbetaransvar, varför vi gärna ser att du har ledarerfarenhet. Du är en person som drivs av att inspirera och engagera medarbetarna samt vet hur man skapar ett positivt och trivsamt arbetsklimat. Du har förmåga att med tydlighet och entusiasm få med sig övriga i gänget och skapa förutsättningar för framgångsrika team där medarbetarna vet vad som förväntas av dem.

Som person är du utvecklingsfokuserad, kreativ, entusiasmerande och handlingskraftig. Självklart har du ett stort kundfokus, hög social kompetens och är en mästare på att planera och strukturera. En lagspelare med stor drivkraft i att se andra utvecklas.

Tjänsten är på heltid och i huvudsak dagtid. Placering är Stenhagen Uppsala. Helgtjänstgöring och tidiga morgnar kan förekomma.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en butik som har stora framtidsplaner och starka värderingar. Att värna om vår personal är viktigt för oss. Vi erbjuder en trivsam och trygg arbetsplats med högt i tak och med en stark gemenskap som präglas av glädje och samarbete. Vi på ICA Maxi Stenhagen sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att alltid överträffa förväntningar och ge kunden matinspiration, en förenklad vardag och handelns bästa kundmöte!

I denna rekrytering samarbetar ICA Maxi med Jeffersson Wells som är en del av ManpowerGroup i Uppsala.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells, och ICA Maxi Stenhagens önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Jefferson Wells rekryteringskonsulter Anne Wegar 070-953 58 80 eller Caroline Odd 072-204 38 61 alternativt via e-post: [email protected], [email protected] Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Caféansvarig hos ICA Maxi Stenhagen

Ansök    Jun 29    Experis AB    
Ledigt jobb som Caféansvarig hos ICA Maxi Stenhagen i Uppsala I samband med utveckling och ombyggnation av förbutiken på ICA Maxi Stenhagen kommer ett helt nytt café att öppnas. Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som Caféansvarig för detta. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet kombinationen av att få jobba både strategiskt och kreativt och att arbetet är väldigt mångsidigt. Låt... Visa mer
Ledigt jobb som Caféansvarig hos ICA Maxi Stenhagen i Uppsala

I samband med utveckling och ombyggnation av förbutiken på ICA Maxi Stenhagen kommer ett helt nytt café att öppnas. Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som Caféansvarig för detta.

Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet kombinationen av att få jobba både strategiskt och kreativt och att arbetet är väldigt mångsidigt. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan ICA Maxi Stenhagen och Jefferson Wells.

Du kommer att bli anställd hos ICA Maxi Stenhagen Uppsala.

Om tjänsten

I rollen som caféansvarig kommer du att ha varierande dagliga uppgifter. Bland annat kommer du att skapa en förstklassig upplevelse för gästerna och samtidigt se till att teamet utvecklas och har roligt. Du kommer att ha det yttersta ansvaret över att caféets dagliga drift löper effektivt och följer de krav och målsättningar som ställs inom företaget. Du kommer även att se till att budget följs, ansvara för servicekvaliteten och vara delaktig i schemaläggningen.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med caféverksamhet, säljplanering och service. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva café. Övrig personal som kommer att arbeta i caféet kommer att gå på så kallade cirkulationstjänster, vilket innebär att de även arbetar inom andra avdelningar i butiken. Därför har du inte till fullo medarbetarsansvar, men det är av stor vikt att du kan axla en positiv ledarroll och att du är duktig på att vägleda och entusiasmera dina kollegor i caféet.

Vad kan ICA Maxi Stenhagen erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en butik som har stora framtidsplaner och starka värderingar. Att värna om vår personal är viktigt för oss. Vi erbjuder en trivsam och trygg arbetsplats med högt i tak och med en stark gemenskap som präglas av glädje och samarbete. Vi på ICA Maxi Stenhagen sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att alltid överträffa förväntningar och ge kunden matinspiration, en förenklad vardag och handelns bästa kundmöte! Ansök idag!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och i huvudsak dagtid, 1 kväll/vecka och tjänstgöring var tredje helg. Placering är Stenhagen Uppsala.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells, och ICA Maxi Stenhagens önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Jefferson Wells rekryteringskonsulter Anne Wegar 070-953 58 80 eller Caroline Odd 072-204 38 61 alternativt via e-post: [email protected], [email protected] Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Områdeschef virke/energi mellan till Biometria

Ansök    Jun 29    Experis AB    Planeringschef
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med fors... Visa mer
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Biometria befinner sig i en spännande utvecklingsfas där vi är i behov av att förstärka vår organisation med områdeschefer.

Söker du ett självständigt arbete i en framåtsträvande organisation med förnyelse, förändringsledning och värderingsarbete i fokus. Då kan det här vara något för dig!

Arbetsbeskrivning

Område virke och energi har som uppdrag är att mäta skogsråvara hos våra kunder runt om i Sverige. Detta gör vi på cirka 200 platser som vi bemannar med egen personal. Varje område leds av en distriktschef i 21 st olika distrikt i Sverige. Vi är mitt i en förändringsprocess vilket innebär stort fokus på att utveckla verktyg för ledning och styrning samt att tillsammans planera, driva och genomföra förändringar vilket stödjer vår affärsidé.

Vår miljö präglas av samarbete, omväxling och variation.

Tjänsten som områdeschef innebär ett strategiskt och övergripande ansvar för verksamheten med budget-, resultat och personalansvar. Uppdraget är att nå gemensamma mål med största möjliga effektivitet. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar direkt till verksamhetschefen.

Tillsammans med ledningsgruppen inom virke och energi samordnar du och driver verksamheten och dess utvecklingsinsatser. Du skapar engagemang för att möta dagens och framtidens behov och verkar för en arbetsmiljö som stimulerar till samarbete, kreativitet och utvecklingsfokus. Du månar om en nära dialog med våra kunder samt med andra verksamhetsområden.

Vidare kommer arbetat att bestå av:

* Arbetsmiljöarbete inom området
* Budgetarbete
* Administration av tidrapporter och reseräkningar
* Rekrytering av medarbetare
* Analysera mätresultat och skapa handlingsplaner
* Koordinera internutbildning som erbjuds alla anställda
* Rapportering/uppföljningPlaceringsort för tjänsten mitt är lämpligtvis vid något av våra kontor i Uppsala eller Falun

Resor i tjänsten förekommer. B-körkort är ett krav.Vem är du

Vi ser att du har relevant eftergymnasial utbildning samt någon form av skoglig bakgrund. Du har flerårig aktuell erfarenhet av ledarskap och det är meriterande om du har erfarenhet av att leda andra chefer. Det är naturligt för dig att leda på distans. Du lever våra värderingar och agerar professionellt, rationellt och opartiskt. Du har god erfarenhet av verksamhetsanpassade system och är en god kommunikatör i svenska i tal och skrift.

Som person är du är drivande med ett helhetsperspektiv som kan bidra till Biometrias strategiska utveckling. Du förstår vikten av ett gott ledarskap och månar om ett nära samarbete med andra verksamhetsområden. Du är smidig i dina relationer, har lätt för samarbete och att skapa ett förtroendefullt klimat. Som ledare har du en god självkännedom och förmågan att inspirera och motivera andra mot gemensamma mål. Din kommunikationsstil kännetecknas av tydlighet och öppenhet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en roll i en dynamisk organisation med skiftande karaktär, vilket ställer krav på din flexibilitet och prestigelöshet.Kontakt

Vi samarbetar med Jefferson Wells i denna rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Karin Frisendahl tel 070-3774546, [email protected] Du kan också ringa verksamhetschef virke och energi Krister Pettersson,
010-228 50 06 [email protected]

Fackliga kontakter: Lennart Andersson Ledarna, 010-2285324, [email protected]
Jens Nordenberg, Akademikerföreningen, 010-228 51 16, [email protected]
Marie Söder, Unionen, 010-228 51 39, [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 22 augusti då urval påbörjas. Visa mindre

Logistikutvecklare till Adlibris i Morgongåva

Ansök    Jun 22    Experis AB    Logistiker
Vill du bidra inom Supply Chain i en snabbrörlig och affärsmässig miljö där din förmåga att påverka och utveckla kommer vara i fokus? Då kan det här vara tjänsten för dig! Om tjänsten Du kommer att ingå i ett team som svarar för utveckling av Supply Chain för Adlibrisgruppen i Sverige och övriga nordiska länder. Du driver arbetet att utveckla Adlibris Supply Chain nätverk och logistikverksamheten i Morgongåva för att uppnå effektivt e-handelsflöde... Visa mer
Vill du bidra inom Supply Chain i en snabbrörlig och affärsmässig miljö där din förmåga att påverka och utveckla kommer vara i fokus?Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänstenDu kommer att ingå i ett team som svarar för utveckling av Supply Chain för Adlibrisgruppen i Sverige och övriga nordiska länder. Du driver arbetet att utveckla Adlibris Supply Chain nätverk och logistikverksamheten i Morgongåva för att uppnå effektivt e-handelsflöde, optimerad produktivitet och excellent leverans och kundupplevelse.Arbetsuppgifter:

* Definiera och projektleda logistikutvecklingsprojektet för Outbound-flödet (Tull, drop, shipment, mina paket).
* Definiera och driva kravställning på teknisk utveckling/verktyg/plattform och därigenom agera processägare för outboundflödet.
* Föreslå, initiera och driva aktiviteter och förändring utifrån kundupplevelsen, kundinsikter och analys.
* Bidra till bästa möjliga kostnadseffektivitet samt följa upp logistikkostnader relaterade till ansvarsområdet.
* Följa upp och hantera frågeställningar för den dagliga transportverksamheten och ärenden som etiketter, avgångar, returer, upphämtningstider och schemaändringar.
* Delprojektleda "peakplanering/jul".
* Initiera förbättringsförslag i dialog med transportörer och interna intressenter.Kvalifikationer & utbildningskrav

Akademisk utbildning och/eller flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Minst 3 års erfarenhet av arbetsuppgifter inom logistikutveckling och projektledning inom ledande e-handel.

God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som tar ansvar och initiativ samt är van att leverera kvalitet i tid.

Du får gärna utmana oss och i traditionella tillvägagångssätt och presentera alternativa lösningar.

Du trivs i en snabbrörlig miljö och trivs att arbeta självständigt såväl som i grupp.

Självklart vill du bidra till ett gott samarbete med kollegor såväl som samarbetspartners.

Avdelningstillhörighet och rapporteringsvägar

Avdelning: Logistikledning med placering i Morgongåva
Närmaste chef: Logistikchef

Anställningsform och startdatum

* Tillsvidare
* Förväntat startdatum snarast möjligt
* Intervjuer kommer att hållas löpande

I den här rekrytering samarbetar Adlibris med Jefferson Wells och ansvarig rekryteringskonsult Anne Wegar svarar gärna på eventuella frågor och nås på mobil 0709 - 535 880 alternativt [email protected] Visa mindre

Supply Chain Planning Manager, Uppsala

Ansök    Jun 22    Experis AB    Lagerchef
Jefferson Wells are now looking for a Supply chain manager to our client, a company within the pharmaceutical field with placement in Uppsala. Do you have previous experience in Supply Chain management and perhaps even technical, scientific, or pharmaceutical/medical background? Then you might be who we are looking for. Welcome with your application. Start: ASAP Where: Uppsala Assignment: consultant assignment with initial duration of 15 months Job Desc... Visa mer
Jefferson Wells are now looking for a Supply chain manager to our client, a company within the pharmaceutical field with placement in Uppsala. Do you have previous experience in Supply Chain management and perhaps even technical, scientific, or pharmaceutical/medical background? Then you might be who we are looking for. Welcome with your application.

Start: ASAP
Where: Uppsala
Assignment: consultant assignment with initial duration of 15 months

Job Description

The Supply Chain Planning Manager is leading the PLAN department within the company's Surgical Vision in the site of Uppsala including Supply Network Planning, Production Planning, Raw Material planning/buying and Distribution coordination for outbound shipments, import and export.
The Supply Chain Manager is a member of the Uppsala Leadership Team.

Job description for Supply Chain Planning team and associated planning activities such as:

* Lead and manage the Uppsala PLAN department.
* Lead OVD End-to-End supply network planning within the company.
* Facilitate local and global Supply sales & operations planning processes for Uppsala site, provide direction to demand, supply, capacity, NPI (new product introduction) and inventory.
* Manage short term escalation management process for the Uppsala site, identify issues for escalation within reliability process.
* Identify and manage continuous improvement opportunities for planning & scheduling business processes, End-to-End supply chain optimization, inventory optimization and site/network cost reduction.
* Manage End-to-End planning of new product launches and product transfers to/from other manufacturing sites
* Maintain relationships, and benchmark with sister sites to continually look for planning improvement opportunities
* Lead effort and provide directions on achieving continuous product availability End-to-End while optimizing supply chain inventory levels.
* Establish and manage yearly goals and metrics for PLAN department
* Lead efforts with End-to-End supply chain to ensure 99% to-market delivery performance
* Lead setting inventory target and optimizing inventory levels at site and at distribution centers, while minimizing inventory cost such as excess and obsolete.
* Lead effort in achieving site-wide planning/manufacturing goals for adherence to supply plans, production schedules, and manufacturing turn-around time.
* Lead process to monitor and prioritize materials and lots throughout the supply chain, coordinating efforts to prioritize production and supply chain activities
* Manage raw material, WIP and finished goods inventory
* Create and manage cost center budget
* Adhere to local and global standard operating procedures.

Qualifications

* Minimum Bachelor's degree in Supply Chain Management, Engineering or Industrial
* Engineering University degree with technical, scientific, pharmaceutical/medical device background, or equivalent.
* Fluent in English and Swedish (written and spoken).
* At least 3 years' experience in Supply Chain management, related to production activities.

Personal skills desired

* Organised, analytical approach to problem solving with a track record of optimizing flow "pull of the customer", cost management, process optimisation and project delivery
* High accuracy and strong attention to detail
* Excellent teamwork skills
* Initiative and Innovation to generate and implement improvements
* A self-starting, self-motivated, leader with highly developed interpersonal skills
* Excellent organizational skills, problem solving and conflict resolution, and the ability to develop win/win relationships with other teams and organizations
* Strong analytical skills and familiarity with statistical, time study & observational analysis.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Anna Bjellheim på [email protected] Visa mindre

Jobba som Automationsingenjör hos Johnson & Johnson, Uppsala

Vi på Jefferson Wells söker just en automationsingenjör till vår kund Johnson & Johnson i Uppsala. I rollen ingår ansvar för förbättringar avseende automatiseringssystem och att granska specifikationer för automatiseringsdesign. Vi söker efter dig som är målinriktad och har en god ledarskapsförmåga. Är det ett uppdrag som skulle passa dig? Läs mer om jobbet nedan och sök tjänsten redan idag! Ort: Uppsala Start: 12 juli 2021 Uppdrag: Konsultuppdrag på in... Visa mer
Vi på Jefferson Wells söker just en automationsingenjör till vår kund Johnson & Johnson i Uppsala. I rollen ingår ansvar för förbättringar avseende automatiseringssystem och att granska specifikationer för automatiseringsdesign. Vi söker efter dig som är målinriktad och har en god ledarskapsförmåga. Är det ett uppdrag som skulle passa dig? Läs mer om jobbet nedan och sök tjänsten redan idag!

Ort: Uppsala
Start: 12 juli 2021
Uppdrag: Konsultuppdrag på initialt 10 månader med chans till förlängningJohnson & Johnson

Johnson & Johnson is a company committed to doing good for the world. We blend Heart, Science and Ingenuity to profoundly change the trajectory of health for humanity. Johnson & Johnson Vision is a leading global optical company that develops life changing techniques for all ages. We provide eye surgeons and their patients with a complete solution that includes a range of advanced products and services developed to help people of all ages with sight defects.

We offer market leading technique for laser surgery, equipment for cataract operations and intraocular lenses. We also offer a program for education and support that help eye surgeons to master the full range of the technology. At our site in Uppsala, there are many different tasks and employees with different experiences and skills. We are about 120 employees located in Uppsala and 8 400 employees worldwide within Johnson & Johnson.Arbetsbeskrivning

Du kommer att bli anställd hos oss på Jefferson Wells och jobba ute hos vår kund Johnson & Johnson i Uppsala. Detta är ett konsultuppdrag på initialt 10 månader med start i juli. För rätt person finns chans till förlängning.

I den här rollen kommer du att ansvara för arbetet med fortsatta förbättringar avseende automatiseringssystem. Du kommer att delta i automatiseringsprojekt och definiera automatiseringskrav.

Vidare kommer du att:

* Granska specifikationer för automatiseringsdesign
* Delta i validering av automatiseringssystem
* Delta i att definiera automatiseringsstrategin
* Stödja systemägare vid automatiseringsproblemDen vi söker

Vi söker efter dig som har en god ledarskapsförmåga och som kan tänka och agera strategiskt. Som person är du målinriktad, hjälpsam och innovativ. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du är bra på att samarbeta med andra.

Du har:

* Master- eller kandidatexamen inom relevant ämne
* Professionella kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
* Kunskap kring att skriva/skapa teknisk dokumentation och validering
* Du har eller kan utveckla bra felsökningsförmågaOm Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på sidan. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail, men om du har några frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på [email protected] Visa mindre

Production/Reliability Engineer

Ansök    Jun 3    Experis AB    Logistikingenjör
Production/Production Engineering is responsible for safe, quality compliant, and efficient production of Healon PRO product family. The Production Engineer/Reliability Engineer provides Manufacturing with technical expertise related to associated processes, equipment, systems, and documentation, within the area of responsibility. The Engineer is accountable of leading activities to maintain and/or exceed established performance objectives. At Jefferson... Visa mer
Production/Production Engineering is responsible for safe, quality compliant, and efficient production of Healon PRO product family. The Production Engineer/Reliability Engineer provides Manufacturing with technical expertise related to associated processes, equipment, systems, and documentation, within the area of responsibility. The Engineer is accountable of leading activities to maintain and/or exceed established performance objectives.

At Jefferson Wells, we are now looking for a Production Engineer for a consulting assignment with our customer in Uppsala. A perfect opportunity for you that have a few years of work experience in Production or Engineering. Read more about the job below. We look forward to your application!

Please note that the candidate for this position needs to be fluent in both Swedish and English.

Profile:

Education:
Bachelor's degree or equivalent.

Experience:
2-5 years of work experience in Production or Engineering preferably in GMP/Medical/ Pharmaceutical Industry* Strong collaboration and communication skills
* Structured, accurate, self-driven, service oriented, team-player, can work independently
* Ability to multi-task, prioritize, and must have sense of urgency
* End-to-End Production / Engineering background - Preferably from within GMP - type of industry
* Proficiency with Microsoft Office Tools
* Fluently in Swedish and English in both speaking and writing.Key responsibilities:

* Lead and/or participate in continuous improvement projects/activities of process methods, equipment and systems
* Monitor the productivity targets/trends of Yield, OEE and other process related KPI:s
* Participate in daily performance review meetings
* Lead Change Control activities or actions
* Manage periodic review of SOPs, work instructions and associated documentation
* Update/Issue, review, and approve of manufacturing methods, temp methods, instructions
* Issue, review and approve technical and quality management documents
* Lead, coordinate and/or participate NC / CAPA investigations
* Manage training with respect to process methods, SOPs, equipment
* Adhere to local and global SOPs
* Lead and/or work closely with project leads to have full understanding of the project timelines and priorities
* Collaborate and with other functions such as Supply Chain, R&D | Engineering, Quality and Finance

Location: Uppsala
Start: June 21st
Assignment: Consulting assignment initially 6 months Visa mindre

Logistikutvecklare till Adlibris i Morgongåva

Ansök    Maj 31    Experis AB    Logistiker
Vill du bidra inom Supply Chain i en snabbrörlig och affärsmässig miljö där din förmåga att påverka och utveckla kommer vara i fokus? Då kan det här vara tjänsten för dig! Om tjänsten Du kommer att ingå i ett team som svarar för utveckling av Supply Chain för Adlibrisgruppen i Sverige och övriga nordiska länder. Du driver arbetet att utveckla Adlibris Supply Chain nätverk och logistikverksamheten i Morgongåva för att uppnå effektivt e-handelsflöde... Visa mer
Vill du bidra inom Supply Chain i en snabbrörlig och affärsmässig miljö där din förmåga att påverka och utveckla kommer vara i fokus?Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänstenDu kommer att ingå i ett team som svarar för utveckling av Supply Chain för Adlibrisgruppen i Sverige och övriga nordiska länder. Du driver arbetet att utveckla Adlibris Supply Chain nätverk och logistikverksamheten i Morgongåva för att uppnå effektivt e-handelsflöde, optimerad produktivitet och excellent leverans och kundupplevelse.Arbetsuppgifter:

* Definiera och projektleda logistikutvecklingsprojektet för Outbound-flödet (Tull, drop, shipment, mina paket).
* Definiera och driva kravställning på teknisk utveckling/verktyg/plattform och därigenom agera processägare för outboundflödet.
* Föreslå, initiera och driva aktiviteter och förändring utifrån kundupplevelsen, kundinsikter och analys.
* Bidra till bästa möjliga kostnadseffektivitet samt följa upp logistikkostnader relaterade till ansvarsområdet.
* Följa upp och hantera frågeställningar för den dagliga transportverksamheten och ärenden som etiketter, avgångar, returer, upphämtningstider och schemaändringar.
* Delprojektleda "peakplanering/jul".
* Initiera förbättringsförslag i dialog med transportörer och interna intressenter.Kvalifikationer & utbildningskrav

Akademisk utbildning och/eller flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Minst 3 års erfarenhet av arbetsuppgifter inom logistikutveckling och projektledning inom ledande e-handel.

God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som tar ansvar och initiativ samt är van att leverera kvalitet i tid.

Du får gärna utmana oss och i traditionella tillvägagångssätt och presentera alternativa lösningar.

Du trivs i en snabbrörlig miljö och trivs att arbeta självständigt såväl som i grupp.

Självklart vill du bidra till ett gott samarbete med kollegor såväl som samarbetspartners.

Avdelningstillhörighet och rapporteringsvägar

Avdelning: Logistikledning med placering i Morgongåva
Närmaste chef: Logistikchef

Anställningsform och startdatum

* Tillsvidare
* Förväntat startdatum snarast möjligt
* Intervjuer kommer att hållas löpande

I den här rekrytering samarbetar Adlibris med Jefferson Wells och ansvarig rekryteringskonsult Anne Wegar svarar gärna på eventuella frågor och nås på mobil 0709 - 535 880 alternativt [email protected] Visa mindre

Platschef till Logistic Contractor

Ansök    Jun 14    Experis AB    Platschef, bygg
Logistic Contractor är inne i en expansiv fas och söker nu dig som vill vara med och påverka och göra skillnad i projekten. Här ges du möjlighet att få vara med och bygga de största logistik- och industrifastigheter i Sverige. Vill du ha en varierad och händelserik vardag med många intressanta möten är det dig vi söker för tjänsten som platschef. Om företaget Logistic Contractor är ett bygg och fastighetsutvecklingsbolag som är specialiserade på att bygg... Visa mer
Logistic Contractor är inne i en expansiv fas och söker nu dig som vill vara med och påverka och göra skillnad i projekten. Här ges du möjlighet att få vara med och bygga de största logistik- och industrifastigheter i Sverige. Vill du ha en varierad och händelserik vardag med många intressanta möten är det dig vi söker för tjänsten som platschef.

Om företaget
Logistic Contractor är ett bygg och fastighetsutvecklingsbolag som är specialiserade på att bygga och utveckla nyckelfärdiga logistik och industrianläggningar. Hos oss finns därför den spetskunskap som krävs för att möta varje enskild kunds unika behov. Vi vet vad som krävs för att en anläggning ska fungera, från det geografiska läget ner till detaljer kring utformningen av såväl den invändiga som den utvändiga miljön.

Logistic Contractor är verksamt över hela Sverige och har dessutom dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. Vi ingår i Wästbygg Gruppen AB. Vi bygger ca 150 000 m2 per år och årsomsättningen är ca 1,5 miljard. Läs mer om oss på: www.lc.se

Rollbeskrivning
Som platschef har du det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen. Din främsta uppgift är att se till att kunden får det den beställt på rätt sätt & i rätt tid. Rollen innebär personalledning, arbetsmiljöansvar och ansvar för budget. Här ansvarar du för planering av det dagliga arbetet, löpande kontroll av kostnader, dokumentation av utförda arbeten samt daglig kontakt med leverantörer och beställare.

Detta är en tjänst där du verkligen har möjlighet att kunna vara med och påverka & göra skillnad i projekten. Vi erbjuder dig en varierad vardag där du kommer att få arbeta med spännande projekt på olika platser i landet. Logistic Contractor är ett litet företag i stor förändring och detta är en möjlighet att komma in och få en betydelsefull och viktig ledarroll hos oss. Då du kommer att arbeta med projekt runt om i landet söker vi dig som trivs i en omväxlande arbetsmiljö och har möjlighet att befinna dig på resande fot flera dagar per vecka.

Din profil
För tjänsten som platschef söker vi dig som:

* Har erfarenhet av att arbeta som platschef eller projektledare inom nyproduktion
* Har ingenjörsutbildning och har arbetat några år inom branschen alternativ har börjat som hantverkare och har jobbat dig uppåt
* Har goda kunskaper i entreprenadjuridik
* Har körkort och egen bil

För rollen söker vi dig som tycker om att arbeta strukturerat och metodiskt i dina projekt. Du är en tydlig kommunikatör som trivs i en vardag med många kontaktytor. Som ledare är du ödmjuk, lyhörd och motiveras av att få alla att sträva efter ett gemensamt mål.

Vad vi kan erbjuda dig
Om du tilltalas av att arbeta i en utvecklande miljö mot högt ställda mål kommer vi att ge dig möjligheten att växa och utvecklas. Du blir del av en grupp där vi värderar teamkänsla och prestigelöshet högt. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor, en bra arbetsmiljö och trevliga kollegor som delar våra värderingar: Klok, Kreativ och Hjärta.

Wästbygg Gruppen omfattas utav kollektivavtal mellan Byggföretagen och Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen (Tjänstemannaavtalet) samt med Byggnads (Byggavtalet).

Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar Logistic Contractor med Jefferson Wells, f.d Experis. För frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Palm Bogren på [email protected] eller Jenny Lilja på [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Logistikutvecklare till Adlibris i Morgongåva

Ansök    Maj 30    Experis AB    Logistiker
Vill du bidra inom Supply Chain i en snabbrörlig och affärsmässig miljö där din förmåga att påverka och utveckla kommer vara i fokus? Då kan det här vara tjänsten för dig! Om tjänsten Du kommer att ingå i ett team som svarar för utveckling av Supply Chain för Adlibrisgruppen i Sverige och övriga nordiska länder. Du driver arbetet att utveckla Adlibris Supply Chain nätverk och logistikverksamheten i Morgongåva för att uppnå effektivt e-handelsflöde... Visa mer
Vill du bidra inom Supply Chain i en snabbrörlig och affärsmässig miljö där din förmåga att påverka och utveckla kommer vara i fokus?Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänstenDu kommer att ingå i ett team som svarar för utveckling av Supply Chain för Adlibrisgruppen i Sverige och övriga nordiska länder. Du driver arbetet att utveckla Adlibris Supply Chain nätverk och logistikverksamheten i Morgongåva för att uppnå effektivt e-handelsflöde, optimerad produktivitet och excellent leverans och kundupplevelse.Arbetsuppgifter

* Kartlägga och definiera varuflöden samt kunders behov, krav och önskemål.
* Starta, leda, driva och avsluta projekt på ett effektivt och kvalitativt sätt med kundnyttan och Adlibris mål i fokus.
* Identifiera utvecklings- och förbättringsområden och agera processägare för logistikprocesser.
* Stödja organisationen med logistikkompetens och tillsammans med interna och externa intressenter samt arbeta för ökad effektivitet och kvalitativ e-handelslogistik.
* Nätverka, samla in kunskaper och identifiera förbättringsområden.
* Bidra till att öka automatisering av processer, flöden och verksamhet.
* Samverka med IT och agera beställare av IT system.
* Arbeta med förbättringar av flödes och produktionslogistik för att uppnå maximal produktivitet och sänka driftkostnader.

Kvalifikationer & utbildningskrav

Akademisk utbildning och/eller flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Minst 3 års erfarenhet av arbetsuppgifter inom logistikutveckling och projektledning inom ledande e-handel.

God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som tar ansvar och initiativ samt är van att leverera kvalitet i tid.

Du får gärna utmana oss och i traditionella tillvägagångssätt och presentera alternativa lösningar.

Du trivs i en snabbrörlig miljö och trivs att arbeta självständigt såväl som i grupp.

Självklart vill du bidra till ett gott samarbete med kollegor såväl som samarbetspartners.

Avdelningstillhörighet och rapporteringsvägar

Avdelning: Logistikledning med placering i Morgongåva
Närmaste chef: Logistikchef

Anställningsform och startdatum

* Tillsvidare
* Förväntat startdatum snarast möjligt
* Intervjuer kommer att hållas löpande

I den här rekrytering samarbetar Adlibris med Jefferson Wells och ansvarig rekryteringskonsult Anne Wegar svarar gärna på eventuella frågor och nås på mobil 0709 - 535 880 alternativt [email protected] Visa mindre

Talent Acquisition Manager

Ansök    Maj 30    Experis AB    Researcher, rekrytering
Join the Animech family! Animech is growing and we need you to grow even more! We are seeing an increased demand for our digital sales tools and are now expanding our team with a Talent Acquisition Manager. Animech has twice been mentioned by Gartner in their yearly report on visual configuration and been identified as an integral part in shaping the future of AR and VR solutions. Our shared success is built on solid teamwork in order to both acquire the... Visa mer
Join the Animech family!

Animech is growing and we need you to grow even more! We are seeing an increased demand for our digital sales tools and are now expanding our team with a Talent Acquisition Manager.

Animech has twice been mentioned by Gartner in their yearly report on visual configuration and been identified as an integral part in shaping the future of AR and VR solutions. Our shared success is built on solid teamwork in order to both acquire the latest techniques and the ability to find solutions that match our customers business needs and high expectations on quality and usability.

About the role

We are looking for you who loves recruiting, employer branding and to also drive our company culture. Your primary focus is within search and recruitment, but you also drive Animech's Employer branding and contribute to building a strong company culture.

To our successful applicant, we offer you mentorship with a senior HR-consultant (VP People) engaged with Animech.

Are you the one we are looking for?

We want you to be creative, take initiative, like the challenge of being part of a strong growing company with high ambitions. You have extensive experience from recruitment and search, you see the value in creating structure and developing processes. You have a passion for building a strong company culture including arranging 'after works' and make sure our office is inspiring and attractive. You're fluent in written and spoken Swedish and English.

What you'll bring

* Professional experience of recruitment
* Passion for building Animech culture and drive employee engagement
* Creativity is in your genes: find candidates in unexpected ways, experience of working with little or no budget
* Genuine interest in creating an inspiring and attractive office space
* Interest in developing people-processes

What we would love to see

* Background from fast growing tech business
* Experience from an international working environment
* 4-5 years of relevant work experience
* Academic education in the field of HR

Our offering

Animech offers you to work with passionate people with high ambitions. Our company encourages cooperation and knowledge sharing between coworkers and you will be surrounded by motivated and driven colleagues who strive to deliver that little extra. Lastly you will become a part of our warm, fuzzy and friendly Animech family.

* Full time position with monthly salary
* Opportunity for co-ownership
* Paid weekly workout hour
* Flexible working hours
* Generous medical insurance
* Collective labour agreement
* Holiday wind down (half day leave before major holidays)
* Social gatherings (game nights, beer tastings, group workouts etc)
* The Breakfast Club (big social breakfast every other week)
* Fresh fruit and delicious coffee
* Access to our 3D/VR/AR playground (headsets you might have tried and some not yet available)

Looking forward to hearing from you. Selection and interviews are held continuously so please apply now! Last day to apply 7th of June.For questions regarding the role or Animech in general contact:

Anne Wegar - Responsible for the recruitment - 0709 535 880, [email protected]

Magnus Falk - CEO - 0708 747 024, [email protected] Visa mindre

Logistikutvecklare

Ansök    Maj 31    Experis AB    Logistiker
Nu söker Adlibris två Logistikutvecklare med lite olika profiler. Vill du bidra inom Supply Chain i en snabbrörlig och affärsmässig miljö där din förmåga att påverka och utveckla kommer vara i fokus? Då kan någon av de här tjänsterna vara något för dig! Om tjänsterna Du kommer att ingå i ett team som svarar för utveckling av Supply Chain för Adlibrisgruppen i Sverige och övriga nordiska länder. Du driver arbetet att utveckla Adlibris Supply Chain nätver... Visa mer
Nu söker Adlibris två Logistikutvecklare med lite olika profiler.

Vill du bidra inom Supply Chain i en snabbrörlig och affärsmässig miljö där din förmåga att påverka och utveckla kommer vara i fokus? Då kan någon av de här tjänsterna vara något för dig!

Om tjänsterna

Du kommer att ingå i ett team som svarar för utveckling av Supply Chain för Adlibrisgruppen i Sverige och övriga nordiska länder. Du driver arbetet att utveckla Adlibris Supply Chain nätverk och logistikverksamheten i Morgongåva för att uppnå effektivt e-handelsflöde, optimerad produktivitet och excellent leverans och kundupplevelse.

Klicka på respektive länk för att läsa mer om och ansöka till de olika rollerna.https://www.jeffersonwells.se/sv/jobb/349b2267-2e3c-47fb-9878-2044e08d6381/logistikutvecklare-till-adlibris-i-morgongvahttps://www.jeffersonwells.se/sv/jobb/2510a41c-bf46-4e79-adde-995b67381cdb/logistikutvecklare-till-adlibris-i-morgongva Visa mindre

Servicetekniker inom IT till Eurofins i Uppsala

Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Har du en bakgrund inom IT-service samt är lösningsorienterad, självgående och serviceinriktad? Då kanske du är rätt person för tjänsten som Servicetekniker inom IT på Eurofins i Uppsala! Vad innebär tjänsten? Som Servicetekniker inom IT på Eurofins i Uppsala kommer du arbeta med fokus på service i en bred teknisk roll som innebär att du tillhandahåller support, lösningar och tj... Visa mer
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Har du en bakgrund inom IT-service samt är lösningsorienterad, självgående och serviceinriktad? Då kanske du är rätt person för tjänsten som Servicetekniker inom IT på Eurofins i Uppsala!

Vad innebär tjänsten?

Som Servicetekniker inom IT på Eurofins i Uppsala kommer du arbeta med fokus på service i en bred teknisk roll som innebär att du tillhandahåller support, lösningar och tjänster inom IT till Eurofins interna slutanvändare. Du blir en del av det regionala IT-serviceteamet som arbetar med leverans av IT-tjänster inom den aktuella regionen.

Du ansvarar för felsökning, uppföljning, installation, serviceunderhåll och reparation av företagets IT-utrustning. Administrativt arbete så som att hantera kundserviceärenden, förfrågningar, registrering av incidenter och tidsrapportering samt att kategorisera och prioritera dessa ingår också i dina arbetsuppgifter.

Du arbetar verksamhetsnära och informerar kontinuerligt användarna om status på aktuella ärenden. I dina arbetsuppgifter ingår också att identifiera och eskalera servicerisker och upprepade problem till ledningen samt identifiera möjligheter att förbättra och effektivisera leveransen av IT-tjänster. Du kommer att bli anställd hos Eurofins där tjänsten är på heltid med placering i Uppsala.

Är du rätt person för jobbet?
För att lyckas i rollen som Servicetekniker på Eurofins har du ett stort intresse och en bred teknisk kunskap inom IT. Du har en fullgod gymnasieutbildning samt minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter som beskrivs ovan. Du har mycket goda kunskaper inom MS Windows (alla varianter), MS Office (2010, 2016 och O365) och MS-team. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt innehar B-körkort. Din goda samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga gör att du på ett pedagogiskt sätt kan förklara och lösa användarnas IT-relaterade problem. Eftersom du är trygg i din kompetens kan du arbeta självständigt samt effektivt identifiera fel och problem som uppstår hos användarna. Noggrann, flexibel och pålitlig är tre egenskaper som beskriver dig i ditt arbete. Din förmåga att anpassa dig till förändrade omständigheter gör att du med lätthet kan hantera flera uppgifter på en gång där prioriteringar snabbt kan skifta. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en GMP-miljö eller har erfarenhet av arbete med -databaser, C# eller .NET-applikationer.

Kontaktuppgifter och ansökan
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Eurofins med Experis, ManpowerGroup. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Wegar på 0709535880 eller [email protected] Vi ser fram emot din ansökan!

Om Eurofins
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med fler än 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.

Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Visa mindre

Development Engineer in Medical Devices

Ansök    Maj 26    Experis AB    Biomedicinare
We offer market leading technique for laser surgery, equipment for cataract operations and intraocular lenses. We also offer a program for education and support that help eye surgeons to master the full range of the technology. Johnson&Johnson; Vision in Uppsala produce the ophthalmic viscoelastic device Healon. We manufacture our products from scratch. A substance is produced from raw materials and is through different steps in production processed to fin... Visa mer
We offer market leading technique for laser surgery, equipment for cataract operations and intraocular lenses. We also offer a program for education and support that help eye surgeons to master the full range of the technology. Johnson&Johnson; Vision in Uppsala produce the ophthalmic viscoelastic device Healon. We manufacture our products from scratch. A substance is produced from raw materials and is through different steps in production processed to finished products. The whole process takes several days and monitored closely. A variety of quality assurance measures are made continuously. It is important that the product is free from particles, fibers and odor. Improvements to the product and the process are made continuously to lift the organization to a more efficient level and to position ourselves in front of our competitors. At our site in Uppsala, there are many different tasks and employees with different experiences and skills. We are about 120 employees located in Uppsala and 8 400 employees worldwide within Johnson&Johnson; Vision.

Johnson & Johnson is a company committed to doing good for the world. We blend Heart, Science and Ingenuity to profoundly change the trajectory of health for humanity.
Johnson&Johnson; Vision is a leading global optical company that develops life changing techniques for all ages. We provide eye surgeons and their patients with a complete solution that includes a range of advanced products and services developed to help people of all ages with sight defects.

Overall purpose of job:

This position is responsible for the design, development, verification, and validation of new products from concept through design transfer/production using the process and tools identified in the J&J AMO AB Quality System related to design controls Essential duties and responsibilities:

* Act as the technical contributor on a new product development project team.

* Primary responsibilities include; concept development, prototyping, product design, verification/validation testing including authorship of protocols and reports, and support through production scale up.

* Create and maintain design control related documentation such as risk and usability assessments, user needs, design Inputs, etc. Comply with requirements of design controls and other regulatory bodies.

* Design products in conjunction with the manufacturing engineering/external supplier groups in order to deliver a design that is manufacturable.

* Develops and validates Chemical and Mechanical test methodologies to evaluate devices both in development and currently on the market.

* Will support Marketing/Sales with competitive product analysis and performance testing

Start:Preferebly June 14th or as agreed.

Length: Initial duration of 5 months

Occupancy: 100% Visa mindre

Automationstekniker, Johnson & Johnson, Uppsala

Johnson&Johnson; Surgical Vision i Uppsala utvecklar, tillverkar och säljer produkten Healon som används vid ögonkirurgi och ögonvård. I Uppsala är vi ca 120 anställda och 8 400 medarbetare globalt inom Johnson & Johnson Vision. I över 130 år har uttrycket "caring for the world, one person at a time" inspirerat och förenat alla som arbetar inom Johnson & Johnson. Med stöd av forskning och vetenskap arbetar vi fram innovativa ideér, produkter och tjänste... Visa mer
Johnson&Johnson; Surgical Vision i Uppsala utvecklar, tillverkar och säljer produkten Healon som används vid ögonkirurgi och ögonvård. I Uppsala är vi ca 120 anställda och 8 400 medarbetare globalt inom Johnson & Johnson Vision.

I över 130 år har uttrycket "caring for the world, one person at a time" inspirerat och förenat alla som arbetar inom Johnson & Johnson. Med stöd av forskning och vetenskap arbetar vi fram innovativa ideér, produkter och tjänster som varje dag främjar hälsa och välbefinnande för över en miljard människor världen över.

Vi söker en automationstekniker till vår produktionstekniska avdelning. I den här rollen kommer du att ingå i anläggningens produktionstekniska team. Du kommer att utföra och/eller stödja produktionsenhetens verksamhet med ständiga förbättringar, nya automationssystem, hantering av befintliga produktionssystem och problemlösning.
Du kommer också att vara involverad i projekt kring ny utrustning och nya system.
Vi arbetar efter GMP-krav, vilket innebär ett stort fokus på dokumentation

Arbetsuppgifter

* Underhåll och service av våra automatiserade produktionslinjer
* Förebyggande och korrigerande underhåll
* Problemlösning gällande automationssystem
* Arbeta med ständiga förbättringar
* Utveckling av förebyggande underhåll och uppdatering av teknisk dokumentation
* Delta i validering av automationssystem.
* Delta i automationsrelaterade projekt.

Kvalifikationer

* Relevant teknisk utbildning inom automationsområdet
* Minst 3 års erfarenhet inom life science-industrin (meriterande)
* Erfarenhet och kunskap inom processautomatiseringssystem (PLC, PC och visionssystem)
* Utmärkta analytiska färdigheter
* Professionell nivå i både svenska och engelska (tal och skrift)
* Goda kunskaper gällande teknisk dokumentation (t.ex. skapa manualer och instruktioner)
* Kvalificerad elektriker (meriterande)

På Johnson & Johnson värdesätter vi våra anställda som vår största tillgång. Varje medarbetare bidrar med en unik mix av erfarenhet, kulturell bakgrund och tankesätt och tillsammans möjliggör det att vi bättre kan hjälpa den breda mångfalden bland konsumenter runt om i världen.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Johnson & Johnson med Jefferson Wells, ManpowerGroup. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt [email protected] .

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Systemutvecklare/IT-resurs/Systemadministratör till Eurofins

Ansök    Maj 14    Experis AB    Systemadministratör
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Uppsala är något för dig! Systemutvecklare till Eurofins i Uppsala Vad innebär tjänsten som systemutvecklare? På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna... Visa mer
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Uppsala är något för dig!

Systemutvecklare till Eurofins i Uppsala

Vad innebär tjänsten som systemutvecklare?
På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utvecklingen av Eurofins system och du kommer att få mycket frihet under ansvar.

Du kommer att arbeta nära verksamheten i utvecklingen av nya system men också förvalta befintliga. I projekten kommer du att vara involverad från kravspecifikation till leverans. Exempel på projekt är vidareutveckling och konfiguration av Eurofins labbdatasystem, webblösningar och integrationslösningar. Det innebär att vi söker en person som drivs av att arbeta med helheten såväl som med detaljer.

Du kommer att ingå i ett positivt och kompetent team på ca 10 personer där ni arbetar enligt metodiken Kanban. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i Lidköping och Uppsala men också ha kontakt med medarbetare på andra laboratorier i Sverige och utomlands.

Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala.

Är du rätt person för jobbet?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring. För att lyckas i rollen tror vi att du har en universitets- eller högskoleexamen inom området samt ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du självgående och gillar att arbeta under eget ansvar. Vi söker någon som är lösningsorienterad, vill ta ansvar och visar engagemang. Du kommer arbeta nära dina kollegor i en liten grupp vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och sätter kvalitet i fokus. Då du kommer arbeta med alla olika delar av företaget är det viktigt att du kan kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med människor utan speciella IT-kunskaper samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare söker vi dig som har goda kunskaper inom:

* C# .NET
* MS server och stored procedures
* Web services
* JavaScript
* Automation av etikettutskrifter

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för Eurofins räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Eurofins. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Anne Wegar på telefonnummer: 0709-535880 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Eurofins
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med fler än 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.

Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Visa mindre

Area Sales till Baumer Group!

Ansök    Maj 19    Experis AB    Key account manager
Har du ett brinnande intresse för försäljning och kundanpassade lösningar inom sensorer? Nu har du chansen att söka en utvecklande tjänst på Baumer Group som Area Sales. Är du en person som älskar att utmana dig själv, träffa nya kunder och arbeta med försäljning? Då är denna roll för dig! Om Baumer Group Baumer Group är en världsledande tillverkare av sensorer, givare, mätinstrument och komponenter för automatiserad bildbehandling. Baumer kombinerar nysk... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för försäljning och kundanpassade lösningar inom sensorer? Nu har du chansen att söka en utvecklande tjänst på Baumer Group som Area Sales. Är du en person som älskar att utmana dig själv, träffa nya kunder och arbeta med försäljning? Då är denna roll för dig!

Om Baumer Group
Baumer Group är en världsledande tillverkare av sensorer, givare, mätinstrument och komponenter för automatiserad bildbehandling. Baumer kombinerar nyskapande teknik och smarta kundanpassade lösningar för tillverknings- och processautomation, med ett brett utbud av teknologier och produkter. Med sina 2 700 medarbetare och 38 verksamheter i 19 länder har den familjeägda schweiziska koncernen en ambition att alltid arbeta nära sina kunder. Man har idag kunder i många olika branscher och skapar ett avgörande mervärde genom en hög kvalitetsnivå och stark förmåga att skapa nya innovationer inom sensorområdet.

Om rollen
Du blir sälj- och budgetansvarig för ett distrikt som sträcker sig från norr om Stockholm. Tjänsten innebär att du har en hög närvaro ute hos dina kunder där du träffar beslutspåverkare och beslutsfattare. Du erbjuder kvalificerad rådgivning inom Baumers expertområden med målet att öka Baumers marknadsandelar på en tillväxtmarknad.

Du planerar och genomför besök hos befintliga kunder samtidigt som du identifierar och uppsöker nya. Till din hjälp får du teknisk och kommersiell support från erfarna kollegor i Sverige och internationell produktsupport från Danmark, Schweiz och Tyskland.
Du rapporterar till den svenska försäljningschefen.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ett tekniskt område och gärna ett antal års arbete inom industriförsäljning.
I din personlighet är du en entreprenör och du brinner för goda, långsiktiga kundrelationer.
Som person är du affärsmässig, driven och ansvarstagande.
Du trivs med att arbeta på ett internationellt bolag med kontakter från olika länder.

Du är öppen, ärlig och förtroendeingivande, har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift samt har B-körkort.

Lön och villkor
För denna tjänst söker vi dig som är prestigelös, affärsdriven och har hög förmåga att ta eget ansvar. Du bor troligtvis i Uppland, Västmanland, Gästrikland eller Hälsingland och utgår från hemmakontor. Har du någon form av teknisk utbildning i grunden är det ett stort plus, men det är inget krav. Även kunskaper i danska och tyska anses meriterande. Baumer Group erbjuder ett spännande jobb i en internationell och innovationsdriven miljö. Självklart inleder du din anställning med en behovsanpassad utbildning i företagets produkter och tjänster.

Du erbjuds en marknadsanpassad fast lön + möjlighet till bonus, tjänstebil samt övriga förmåner enligt kollektivavtal.

Hur söker jag denna roll?
I denna rekrytering samarbetar Baumer Group med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup.
Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup [email protected] eller Patrik Nordberg på mail: [email protected]

Sista ansökningsdag är söndag 13e juni!

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ekonom till SLU i Ultuna

Ansök    Maj 14    Experis AB    Controller
Tycker du om att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter i en dynamisk miljö? Är du nyfiken på att arbeta i en projektintensiv och kunskapsorienterad organisation med tydligt miljöfokus? Då är det här rollen för dig. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare får du möjlighet att göra skillnad. I rollen som ekonom stöttar du Institutionen för akvatiska resurser samt Institutionen för mark och miljö. Institutionerna bedriver forskn... Visa mer
Tycker du om att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter i en dynamisk miljö? Är du nyfiken på att arbeta i en projektintensiv och kunskapsorienterad organisation med tydligt miljöfokus? Då är det här rollen för dig. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare får du möjlighet att göra skillnad.

I rollen som ekonom stöttar du Institutionen för akvatiska resurser samt Institutionen för mark och miljö.

Institutionerna bedriver forskning, utbildning och miljöanalys inom området vatten- och mark. Institutionen för akvatiska resurser forskar på fisk och skaldjur i hav, sjöar och vattendrag, håller koll på den akvatiska miljön och utvecklar kunskap, utbildning och biologisk rådgivning för att främja hållbart nyttjande av dessa resurser. Institutionen för mark och miljös forskning söker kunskap om samspelet mellan människan, marken, växten och den omgivande miljön i skogs- och jordbrukslandskap samt urbana miljöer. I miljöövervakning och miljöanalys och i långliggande fältförsök följs tillstånd och förändringar upp.

Verksamheten finansieras dels via statsanslag, dels via bidrag från externa forskningsfinansiärer. För dig som ekonom innebär det att ekonomin planeras, följs upp och redovisas utifrån finansieringskälla på projektnivå.

Arbetsuppgifter:

Fokus i rollen ligger på att stötta projektledare med ekonomin från start till slut i olika projekt. I arbetet ingår projektkalkylering, budget? och prognosarbete, uppföljning, redovisning och rapportering av projekt samt bokslutsarbete. Du stöttar i budget inför ansökningar och redovisning till olika externa finansiärer såsom exempelvis statliga forskningsfinansiärer och EU. I arbetet ingår även att delta i att granska/tolka avtalsförslag från bidragsgivare och finansiärer.

Projekten har många typer av bidragsgivare och finansiärer med olika regelverk och du behöver därför kunna sätta dig in i komplexa anvisningar. Du deltar i institutionens budgetarbete, samt med avstämningar och analyser inför bokslut (kvartal, delår och helår).

Vem är du?

Vi söker en driven ekonom som har aktuell erfarenhet av brett ekonomiarbete på kvalificerad nivå och vi ser gärna att du har en relevant utbildning, på universitets?/högskolenivå. För rollen är det viktigt att du har en nyfikenhet och intresse av att arbeta med projektredovisning och uppföljning och har du tidigare erfarenhet av projektekonomi kan det vara en fördel men är inget krav. Då SLU och institutionerna har både svenska och internationella medarbetare och studenter behöver du behärska såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Då du stöttar flera projektledare och jobbar för flera institutioner är det av yttersta vikt att du är flexibel, samarbetsinriktad och kommunikativ. Du har ett prestigelöst, öppet och positivt förhållningssätt samt har förmågan att vara självgående och hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ditt arbetssätt präglas av att du är noggrann och initiativrik. Vi ser gärna att du motiveras av att arbeta med utveckling och förbättring av de administrativa processerna.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vad kan vi erbjuda dig?

I rollen som ekonom får du en bred och varierande roll där du gör skillnad för verksamheten. Du kommer att ha många kontaktytor och få en mycket god inblick i verksamheten. På SLU blir du del av en spännande verksamhet med tydligt miljöfokus. Du får möjlighet att stötta olika institutioner vilket ger möjlighet till både lärande och utveckling. Du blir placerad på SLU i Ultuna på Institutionen för mark och miljö och kommer att ingå en administrativ grupp med bland annat tre andra ekonomer. Du kommer också att ha nära samarbete med ekonomerna vid akvatiska resurser digitalt och via telefon. Vissa resor kan förekomma i rollen.

Placering:

Uppsala

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:

100%

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan direkt via SLUs hemsida HÄR senast den 2021-05-27.

I den här rekryteringen samarbetar SLU med Jefferson Wells. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Rocafort Svensson på 0705-787277 eller [email protected] Visa mindre

Investigation Leader Microbiology

Ansök    Maj 7    Experis AB    Biomedicinsk analytiker
We offer market leading technique for laser surgery, equipment for cataract operations and intraocular lenses. We also offer a program for education and support that help eye surgeons to master the full range of the technology. Johnson&Johnson; Vision in Uppsala produce the ophthalmic viscoelastic device Healon. We manufacture our products from scratch. A substance is produced from raw materials and is through different steps in production processed to fin... Visa mer
We offer market leading technique for laser surgery, equipment for cataract operations and intraocular lenses. We also offer a program for education and support that help eye surgeons to master the full range of the technology. Johnson&Johnson; Vision in Uppsala produce the ophthalmic viscoelastic device Healon. We manufacture our products from scratch. A substance is produced from raw materials and is through different steps in production processed to finished products. The whole process takes several days and monitored closely. A variety of quality assurance measures are made continuously. It is important that the product is free from particles, fibers and odor. Improvements to the product and the process are made continuously to lift the organization to a more efficient level and to position ourselves in front of our competitors. At our site in Uppsala, there are many different tasks and employees with different experiences and skills. We are about 120 employees located in Uppsala and 8 400 employees worldwide within Johnson&Johnson; Vision.

Johnson & Johnson is a company committed to doing good for the world. We blend Heart, Science and Ingenuity to profoundly change the trajectory of health for humanity.
Johnson&Johnson; Vision is a leading global optical company that develops life changing techniques for all ages. We provide eye surgeons and their patients with a complete solution that includes a range of advanced products and services developed to help people of all ages with sight defects.

Investigation leader within Quality Microbiology.

Job description:

Drive and lead an investigation

Compile data and summarize possible root cause

Coordinate activities within the investigation

Analyze environmental data and microbiology results of the investigation and assess the impact on the quality of the product.

Skills:

University degree in Microbiology (Ph.D if posssible)

Experience in leading investigations and coordinate projects activities.

Experience in Pharmaceutical and/or Medical Devices industry

This is a 4 month long assignment starting ASAP. Visa mindre

Platschef till Logistic Contractor

Ansök    Maj 11    Experis AB    Platschef, bygg
Logistic Contractor är inne i en expansiv fas och söker nu dig som vill vara med och påverka och göra skillnad i projekten. Här ges du möjlighet att få vara med och bygga de största logistik- och industrifastigheter i Sverige. Vill du ha en varierad och händelserik vardag med många intressanta möten är det dig vi söker för tjänsten som platschef. Om företaget Logistic Contractor är ett bygg och fastighetsutvecklingsbolag som är specialiserade på att bygg... Visa mer
Logistic Contractor är inne i en expansiv fas och söker nu dig som vill vara med och påverka och göra skillnad i projekten. Här ges du möjlighet att få vara med och bygga de största logistik- och industrifastigheter i Sverige. Vill du ha en varierad och händelserik vardag med många intressanta möten är det dig vi söker för tjänsten som platschef.

Om företaget
Logistic Contractor är ett bygg och fastighetsutvecklingsbolag som är specialiserade på att bygga och utveckla nyckelfärdiga logistik och industrianläggningar. Hos oss finns därför den spetskunskap som krävs för att möta varje enskild kunds unika behov. Vi vet vad som krävs för att en anläggning ska fungera, från det geografiska läget ner till detaljer kring utformningen av såväl den invändiga som den utvändiga miljön.

Logistic Contractor är verksamt över hela Sverige och har dessutom dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. Vi ingår i Wästbygg Gruppen AB. Vi bygger ca 150 000 m2 per år och årsomsättningen är ca 1,5 miljard. Läs mer om oss på: www.lc.se

Rollbeskrivning
Som platschef har du det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen. Din främsta uppgift är att se till att kunden får det den beställt på rätt sätt & i rätt tid. Rollen innebär personalledning, arbetsmiljöansvar och ansvar för budget. Här ansvarar du för planering av det dagliga arbetet, löpande kontroll av kostnader, dokumentation av utförda arbeten samt daglig kontakt med leverantörer och beställare.

Detta är en tjänst där du verkligen har möjlighet att kunna vara med och påverka & göra skillnad i projekten. Vi erbjuder dig en varierad vardag där du kommer att få arbeta med spännande projekt på olika platser i landet. Logistic Contractor är ett litet företag i stor förändring och detta är en möjlighet att komma in och få en betydelsefull och viktig ledarroll hos oss. Då du kommer att arbeta med projekt runt om i landet söker vi dig som trivs i en omväxlande arbetsmiljö och har möjlighet att befinna dig på resande fot flera dagar per vecka.

Din profil
För tjänsten som platschef söker vi dig som:

* Har erfarenhet av att arbeta som platschef eller projektledare inom nyproduktion
* Har ingenjörsutbildning och har arbetat några år inom branschen alternativ har börjat som hantverkare och har jobbat dig uppåt
* Har goda kunskaper i entreprenadjuridik
* Har körkort och egen bil

För rollen söker vi dig som tycker om att arbeta strukturerat och metodiskt i dina projekt. Du är en tydlig kommunikatör som trivs i en vardag med många kontaktytor. Som ledare är du ödmjuk, lyhörd och motiveras av att få alla att sträva efter ett gemensamt mål.

Vad vi kan erbjuda dig
Om du tilltalas av att arbeta i en utvecklande miljö mot högt ställda mål kommer vi att ge dig möjligheten att växa och utvecklas. Du blir del av en grupp där vi värderar teamkänsla och prestigelöshet högt. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor, en bra arbetsmiljö och trevliga kollegor som delar våra värderingar: Klok, Kreativ och Hjärta.

Wästbygg Gruppen omfattas utav kollektivavtal mellan Byggföretagen och Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen (Tjänstemannaavtalet) samt med Byggnads (Byggavtalet).

Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar Logistic Contractor med Jefferson Wells, f.d Experis. För frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Palm Bogren på [email protected] eller Jenny Lilja på [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

HR Generalist till Biometria

Ansök    Maj 7    Experis AB    HR-specialist/HR-adviser
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med fors... Visa mer
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Biometria befinner sig i en spännande och utvecklande fas där vi är i behov av att förstärka vår HR avdelning med en HR generalist.

Söker du ett självständigt arbete i en framåtsträvande organisation med förnyelse, förändringsledning och värderingsarbete i fokus. Då kan det här vara något för dig!

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att arbeta brett med strategiska, operativa och administrativa HR-frågor inom Biometria, med huvudfokus på verksamhetsområdet Virke & Energi där du även ingår i ledningsgruppen. Vår miljö präglas av samarbete, omväxling och variation.

Du kommer att vara en expert i frågor som rör arbetsrätt och kollektivavtal. Du arbetar självständigt tillsammans med cheferna i att planera, driva och genomföra förhandlingar i olika frågor, till exempel omorganisationer, varsel, uppsägningar och omplaceringar. Avtalsfrågor är vanligt förekommande. Du initierar och driver utvecklingsfrågor, utbildningstillfällen och workshops inom ditt område.

Vidare ingår att ge råd och stöd i hela spannet av HR-frågor såsom rekrytering, arbetsmiljö, lönerevision, onboarding, omställning, kompetensförsörjning, ledarskaps- och medarbetarutveckling. I rollen ingår också att arbeta med utvecklingsprojekt för att ta fram och implementera nya processer och verktyg inom HR-området.

Du hanterar även administrativa frågor som exempelvis uppdatering av Biometrias personal- och chefshandbok samt underhåll och utveckling av våra HR/IT system.

Du ingår i ett team inom HR och rapporterar till HR-chefen

Placeringsort är på något av våra kontor i Falun eller Uppsala. Resor i tjänsten förekommer.Vem är du

Vi ser att du har relevant akademisk examen, gärna med fördjupning inom arbetsrätt samt några års erfarenhet av kvalificerat HR arbete. Du har god praktisk erfarenhet inom arbetsrätt och förhandling samt kollektivavtalsfrågor. För att lyckas i rollen har du vana av att leda, samordna och utveckla HR-processer kopplade till organisationens övergripande mål.

Som person är du trygg och kan driva dina arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt och självständigt sätt. Då rollen innebär många kontaktytor betyder det att du är kommunikativ och relationsskapande. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en roll i en dynamisk organisation med skiftande karaktär, vilket ställer krav på din flexibilitet och prestigelöshet.Kontakt

Vi samarbetar med Jefferson Wells i denna rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Karin Frisendahl tel 070-3774546, [email protected] Du kan också ringa HR-chef Biometria, Maria Darke tel 010-228 50 03 [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och vill därför be dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Din ansökan vill vi ha via länken senast den 30 maj. Visa mindre

Automation Engineer, Johnson & Johnson, Uppsala

Johnson&Johnson; Vision is a leading global optical company that develops life changing techniques for all ages. We provide eye surgeons and their patients with a complete solution that includes a range of advanced products and services developed to help people of all ages with sight defects. We offer market leading technique for laser surgery, equipment for cataract operations and intraocular lenses. We also offer a program for education and support that ... Visa mer
Johnson&Johnson; Vision is a leading global optical company that develops life changing techniques for all ages. We provide eye surgeons and their patients with a complete solution that includes a range of advanced products and services developed to help people of all ages with sight defects. We offer market leading technique for laser surgery, equipment for cataract operations and intraocular lenses. We also offer a program for education and support that help eye surgeons to master the full range of the technology.

Johnson & Johnson is a company committed to doing good for the world. We blend Heart, Science and Ingenuity to profoundly change the trajectory of health for humanity.

Johnson&Johnson; Vision in Uppsala produces the ophthalmic viscoelastic device Healon. We manufacture our products from scratch. A substance is produced from raw materials and is through different steps in the production process to finished products. The whole process takes several days and monitored closely. A variety of quality assurance measures are made continuously. It is important that the product is free from particles, fibers, and odor. Improvements to the product and the process are made continuously to lift the organization to a more efficient level and to position ourselves in front of our competitors. At our site in Uppsala, there are many different tasks and employees with different experiences and skills. We are about 120 employees located in Uppsala and 8 400 employees worldwide within Johnson&Johnson; Vision.

Automation engineer

We are looking for an automation engineer in the production engineering department. In this role, you will be part of the production engineering team. You will lead, execute and/or support the activities with continuous improvements, new automation systems, management of existing systems, and complex problem-solving. You will also be involved in projects regarding new equipment and systems. We comply with GMP requirements, which means a great focus on documentation.

Objectives of the Position

* Lead/participate in automation projects (e.g., SCADA).
* Define automation requirements and review automation design specifications
* Participate in the validation of automation systems.
* Participate in defining the automation strategy.
* Management of existing automation systems and support system owners in case of automation problems.
* Work with developments regarding automation systems.
* Participate in regulatory inspections as subject matter expert (SME) for automation systems.
* Coordinate for overall site health and application environment.
* Interacts with MLL (Manufacture Lab Logistics) personnel to problem-solve future-state requirements.
* Serves as a source of functional understanding of processes, tools, and integration of plant equipment with application platforms (e.g., Wonderware, WinCC Siemens), as well as MLL business knowledge.
* Interacts with multiple MLL stakeholders - Execution systems, plant engineers and technicians, and MLL IT.
* Service request coordination related to Global Service Desk services.

Qualifications - External

* Master of Science degree or Bachelor´s degree in Automation Engineering/IT (required).
* Minimum of 3 years' experience within the life science industry (preferred).
* Experience in production engineering, process development, technical trials, and knowledge in process automation systems is an advantage.
* Have expert knowledge of Microsoft Office 365 (required).
* Professional level in both Swedish and English (required).
* Good skills in technical documentation (e.g manuals and instructions) (required).
* Good knowledge of Microsoft-based platform, (e.g., ADFS, ADDS, Folder security structure) (preferred).

What you will need to succeed

We believe our candidate has a good technical understanding as well as a solution-oriented attitude. It is essential that you have a good communicative ability and understand the importance of building effective collaborations with various functions internally and externally. To be successful you should be able to independently plan, lead, and take responsibility for your work and have the ability to lead assignments and projects.

Are you ready to impact the world?

Johnson & Johnson offers an unusual experience to professionals looking for an opportunity to work with hardworking people who share your real passion for caring in an environment that empowers you to drive your own career.

We are an equal opportunity employer and value diversity at our company. We do not discriminate on the basis of race, religion, color, national origin, gender, sexual orientation, age, marital status, veteran status, or disability status.

Contact person

In this recruitment process, Johnson & Johnson is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Marie Gutke at 070-377 54 27, [email protected]

Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Application is done through the advertisement on www.jeffersonwells.se. Visa mindre

Automationstekniker, Johnson & Johnson, Uppsala

Johnson&Johnson; Surgical Vision i Uppsala utvecklar, tillverkar och säljer produkten Healon som används vid ögonkirurgi och ögonvård. I Uppsala är vi ca 120 anställda och 8 400 medarbetare globalt inom Johnson & Johnson Vision. I över 130 år har uttrycket "caring for the world, one person at a time" inspirerat och förenat alla som arbetar inom Johnson & Johnson. Med stöd av forskning och vetenskap arbetar vi fram innovativa ideér, produkter och tjänste... Visa mer
Johnson&Johnson; Surgical Vision i Uppsala utvecklar, tillverkar och säljer produkten Healon som används vid ögonkirurgi och ögonvård. I Uppsala är vi ca 120 anställda och 8 400 medarbetare globalt inom Johnson & Johnson Vision.

I över 130 år har uttrycket "caring for the world, one person at a time" inspirerat och förenat alla som arbetar inom Johnson & Johnson. Med stöd av forskning och vetenskap arbetar vi fram innovativa ideér, produkter och tjänster som varje dag främjar hälsa och välbefinnande för över en miljard människor världen över.

Vi söker en automationstekniker till vår produktionstekniska avdelning. I den här rollen kommer du att ingå i anläggningens produktionstekniska team. Du kommer att utföra och/eller stödja produktionsenhetens verksamhet med ständiga förbättringar, nya automationssystem, hantering av befintliga produktionssystem och problemlösning.
Du kommer också att vara involverad i projekt kring ny utrustning och nya system.
Vi arbetar efter GMP-krav, vilket innebär ett stort fokus på dokumentation

Arbetsuppgifter

* Underhåll och service av våra automatiserade produktionslinjer
* Förebyggande och korrigerande underhåll
* Problemlösning gällande automationssystem
* Arbeta med ständiga förbättringar
* Utveckling av förebyggande underhåll och uppdatering av teknisk dokumentation
* Delta i validering av automationssystem.
* Delta i automationsrelaterade projekt.

Kvalifikationer

* Relevant teknisk utbildning inom automationsområdet
* Minst 3 års erfarenhet inom life science-industrin (meriterande)
* Erfarenhet och kunskap inom processautomatiseringssystem (PLC, PC och visionssystem)
* Utmärkta analytiska färdigheter
* Professionell nivå i både svenska och engelska (tal och skrift)
* Goda kunskaper gällande teknisk dokumentation (t.ex. skapa manualer och instruktioner)
* Kvalificerad elektriker (meriterande)

På Johnson & Johnson värdesätter vi våra anställda som vår största tillgång. Varje medarbetare bidrar med en unik mix av erfarenhet, kulturell bakgrund och tankesätt och tillsammans möjliggör det att vi bättre kan hjälpa den breda mångfalden bland konsumenter runt om i världen.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Johnson & Johnson med Jefferson Wells, ManpowerGroup. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt [email protected] .

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba som IT tekniker hos Experis, Uppsala

Ansök    Apr 22    Experis AB    IT-tekniker/Datatekniker
På Experis söker vi nu efter en engagerad IT tekniker för ett konsultuppdrag hos vår kund, en myndighet, i Uppsala. En spännande roll för dig som är utbildad inom dataområdet och har erfarenhet av att jobba med IT. Vi söker efter dig som är nyfiken, har ett stort IT intresse, är bra på att ta egna initiativ och som vill ta dig an en ny utmaning inom IT. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan! Ort: Uppsala Start: Omgående Uppdrag: Kon... Visa mer
På Experis söker vi nu efter en engagerad IT tekniker för ett konsultuppdrag hos vår kund, en myndighet, i Uppsala. En spännande roll för dig som är utbildad inom dataområdet och har erfarenhet av att jobba med IT. Vi söker efter dig som är nyfiken, har ett stort IT intresse, är bra på att ta egna initiativ och som vill ta dig an en ny utmaning inom IT. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Uppsala
Start: Omgående
Uppdrag: Konsultuppdrag fram till årsskiftet

Arbetsbeskrivning

Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och arbeta ute hos vår kund i Uppsala. I den här rollen kommer du att arbeta med generella serverdriftsuppgifter och du kommer arbeta i en grupp på ett 10-tal IT-drifttekniker som hanterar vår kunds interna server-, lagrings- och nätverksmiljöer samt en stor flora av applikationer. Arbetet innefattar daglig drift som incidenthantering, patchning och övervakning av servrar och lagring i IT-miljön men också att delta i installation, uppgradering och avveckling av IT-lösningar med syfte att ha en optimerad IT-miljö anpassad efter vår kunds behov. I din roll kan du också få delta i vår kunds långsiktiga förvaltnings- och utvecklingsarbete inom infrastruktur och säkerhetsområdet.Den vi söker

Vi söker efter dig som har en god samarbetsförmåga och kan arbeta tillsammans med dina kollegor i teamet men du kan också arbeta självgående och ta egna initiativ. Du är prestigelös och bidrar gärna till att utveckla arbetssätt. Som person är du nyfiken, engagerad och ödmjuk och har ett flexibelt förhållningssätt till dina kollegor och arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten och gillar bra struktur och kan dokumentera. För den här rollen söker vi dig som har högskoleutbildning inom dataområdet och minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete, alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.

Vidare har du:

* Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet.
* Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt.
* Kunskaper om ärendehanteringssystem
* Goda kunskaper och minst 3 års erfarenhet av drift av Microsoft Windows Server under de senaste 6 åren (Windows Server 2012 och senare)
* Erfarenhet om Active Directory (styrning genom grupper och GPO:er)
* Erfarenhet av serverdrift i en virtualiserad miljö (gärna VMware)
* Grundläggande kunskaper i Powershell och metoder för automatisering
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

* Exchange i lokal drift
* SCOM och SCCM
* Microsoft 365, ADFS och Azure AD Connector
* Att arbeta strukturerat med ärendehantering och i ärendesystem
* Arbeta i en större verksamhet (gärna offentlig)

Tjänsten kan komma att bli föremål för säkerhetsprövning varför svenskt medborgarskap är en förutsättning.Om Experis

Experis är ett ledande konsult- och rekryteringsbolag inom IT. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT som matchar dina unika talanger. Professionell utveckling bland våra medarbetare är något vi tar på allvar och alla våra konsulter har en dedikerad och engagerad konsultchef eftersom glada konsulter är en hjärtefråga för oss. Hos oss har du möjlighet att arbeta som tillsvidareanställd konsult. Som anställd kan du se fram emot både spännande arbetsuppgifter och många trevliga och skickliga kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till vår e-learningplattform som har över 4 500 digitala utbildningar. Samtliga kurser är kostnadsfria och det finns en enorm möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden exempelvis cloud och cyber security.Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor om uppdraget eller om konsultrollen är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på [email protected] Visa mindre

Projektledare Maskinsäkerhet till J&J

AMO Uppsala AB är en del av Johnson & Johnson Vision. I anläggningen produceras viskoelastiska produkter som tillhör Healon familjen. Produkterna är medicintekniskt hjälpmedel som används i samband med ögonoperationer. Anläggningen är från mitten av 1980-talet och har en blandning av nya och gamla produktionsutrustningar. Vid interna maskinsäkerhetsinspektioner har det identifierats ett antal förbättringspunkter gällande maskinsäkerhet som vi nu vill åtgär... Visa mer
AMO Uppsala AB är en del av Johnson & Johnson Vision. I anläggningen produceras viskoelastiska produkter som tillhör Healon familjen. Produkterna är medicintekniskt hjälpmedel som används i samband med ögonoperationer. Anläggningen är från mitten av 1980-talet och har en blandning av nya och gamla produktionsutrustningar. Vid interna maskinsäkerhetsinspektioner har det identifierats ett antal förbättringspunkter gällande maskinsäkerhet som vi nu vill åtgärda.

På Jefferson Wells söker vi nu efter en projektledare inom maskinsäkerhet för ett konsultuppdrag hos vår kund Johnson & Johnson/AMO i Uppsala. En perfekt möjlighet för dig som har erfarenhet av att ha jobbat med maskinsäkerhetsfrågor. Detta är ett konsultuppdrag på 8 månader till att börja med. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker en ingenjör som kan agera som en projektledare, d.v.s. planera, genomföra, dokumentera och rapportera arbetet med att förbättra våra produktionsutrustningar.

Krav & önskemål

- Högskoleingenjör gärna inom området maskin/mekanik

- Erfarenhet från att ha jobbat med maskinsäkerhetsfrågor

- Erfarenhet från läkemedel eller "medical device" branchen (önskemål)

- Goda ledaregenskaper

- Initiativrik

- Bra på att samarbeta, en lagspelare

- Bra svenska och engelska i tal och skrift Visa mindre

Experis söker lösningsarkitekt till myndighet i Uppsala

Just nu söker Experis en erfaren lösningsarkitekt för uppdrag hos vår kund. Vi söker dig som har kunskap om Azure, Onprem miljöer och Sparx. Uppdraget är hos en myndighet i Uppsala. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan! Arbetsbeskrivning I rollen som lösningsarkitekt ansvarar du för att leda arbetet med arkitekturhemtagningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att se till så att arbetet följer förvaltningens utvecklingsplan och att rapporte... Visa mer
Just nu söker Experis en erfaren lösningsarkitekt för uppdrag hos vår kund. Vi söker dig som har kunskap om Azure, Onprem miljöer och Sparx. Uppdraget är hos en myndighet i Uppsala. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
I rollen som lösningsarkitekt ansvarar du för att leda arbetet med arkitekturhemtagningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att se till så att arbetet följer förvaltningens utvecklingsplan och att rapportering sker löpande till förvaltningens Utvecklingsledare och Förvaltningsledare IT.
Uppdraget sker primärt på distans men du ska kunna närvara i Uppsala vid behov.

Din profil
Vi söker dig som har 4-8 års erfarenhet av rollen som lösningsarkitekt. Du har kunskap om Azure Azure och Onprem miljöer samt Sparx. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utvecklingsuppdrag för egenutvecklade produkter. Vi tror att du är lyhörd för olika rollers behov och förutsättningar samt lösningsorienterad. Du är ödmjuk och har en positiv framtoning. Vidare har du:

* God generell kommunikativ förmåga
* Förmåga att ge tydliga tekniska rekommendationer som underlättar beslut
* Förmåga att förmedla teknisk information på ett överskådligt/begripligt sätt till intressenter utan specifik teknisk kompetens
* Förmåga till abstrakt tänkande/analytisk
* Förmåga att vara en förändringsledare

För att vara aktuell för detta uppdrag krävs två referensuppdrag som styrker efterfrågad erfarenhet, dessa ska vara utförda under de tre senaste åren.

Vad kan vi erbjuda dig?
Experis är specialister inom IT-konsultlösningar och vårt mål är att göra våra kunder till vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Experis erbjuder kompetensförsörjning av specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Vi är i dagsläget ca 700 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder som återfinns inom både offentlig och privat sektor samt över hela landet. Vi har dessutom flera av Sveriges absolut attraktivaste arbetsgivare som kunder. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.
Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Jennifer Bergström Ahlinder på [email protected] Visa mindre

Experis söker IT tekniker till vår kund i Uppsala!

Har du en eftergymnasial utbildning inom IT? Är du nyfiken, prestigelös och har god samarbetsförmåga? Vill du arbeta med daglig drift som incidenthantering, patchning och övervakning av IT miljö? På Experis söker vi nu efter IT tekniker till vår kund, en myndighet, i Uppsala. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan! Ort: Uppsala Start: 19 april 2021 Uppdrag: Konsultuppdrag fram till årsskiftet med chans till förlängning Arbetsbeskri... Visa mer
Har du en eftergymnasial utbildning inom IT? Är du nyfiken, prestigelös och har god samarbetsförmåga? Vill du arbeta med daglig drift som incidenthantering, patchning och övervakning av IT miljö? På Experis söker vi nu efter IT tekniker till vår kund, en myndighet, i Uppsala. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Uppsala
Start: 19 april 2021
Uppdrag: Konsultuppdrag fram till årsskiftet med chans till förlängning

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta i en grupp på ett 10-tal IT tekniker som hanterar vår kunds interna server-, klient-, lagrings och nätverksmiljöer samt en stor flora av applikationer. Arbetet innefattar daglig drift som incidenthantering, patchning och övervakning av IT miljön men också att delta i installation, uppgradering och avveckling av IT-lösningar med syfte att ha en optimerad IT-miljö anpassad efter vår kunds behov. I din roll kan du också få delta i det långsiktiga förvaltnings och utvecklingsarbetet inom infrastruktur och säkerhetsområdet.

Den vi söker

Vi söker efter dig som är nyfiken, engagerad och ödmjuk med stor samarbetsförmåga samt ett flexibelt förhållningssätt till dina kollegor och arbetsuppgifter. Du är prestigelös och bidrar gärna till att utveckla arbetssätt. Vidare är du kvalitetsmedveten, gillar bra struktur och kan dokumentera samt har en förmåga att arbeta på egen hand och tillsammans med dina kollegor i teamet.

Du har:

* Eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande förvärvad erfarenhet
* Minst 3 års erfarenhet av drift av Microsoft Windows Server
* Kunskap och erfarenhet av administration av Active Directory
* Erfarenhet av att arbeta strukturerat med ärendehantering och i ärendesystem
* Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

* AD och Exchange i lokal drift
* Erfarenhet av Microsoft 365, ADFS och Azure AD Connector
* Erfarenhet av drift i en VMware plattform
* Kunskaper i Powershell och metoder för automatisering
* Arbetat i en större verksamhet (gärna offentlig)Vad vi på Experis kan erbjuda dig

Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan dessutom erbjuda dig:

* Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö.
* Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag.
* Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.
* Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.

Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har koll på för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor om uppdraget eller om konsultrollen är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på [email protected] Visa mindre

Vi söker nu en driven Rekryteringskonsult till Jefferson Wells

Om Jefferson Wells Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder vä... Visa mer
Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.


Vi satsar stort på vår rekryteringsverksamhet och utökar nu vårt framgångsrika team i Region Mellan med ännu en Rekryteringskonsult! Om du är affärsdriven, relationsskapande och tidigare har arbetat med rekryteringsprocesser kommer du passa perfekt i rollen som Rekryteringskonsult på Jefferson Wells!

Arbetsuppgifter
Som Rekryteringskonsult hos oss på Jefferson Wells i Region Mellan (Östergötland/Södermanland/Örebro län/ Värmland/Västmanland/Uppsala län) kommer du välkomnas in i en arbetsgrupp som består av 13 Rekryteringskonsulter som är utspridda över regionen, en Searchspecialist som är placerad i Norrköping och en Rekryteringschef som sitter i Uppsala.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att genomföra rekryteringsuppdrag åt våra kunder och samarbetspartners. Du agerar rådgivande i dialogen med kunder och kandidater samt arbetar på självständigt sätt med ett helhetsansvar för dina affärer och rekryteringsprocesser. Att bearbeta marknaden, etablera kundrelationer, genomföra förhandlingar samt identifiera och tillsätta "top-of-the-line"-kandidater ingår i din vardag på Jefferson Wells.

I ditt rekryteringsarbete kommer du hantera allt i från kravprofilsanalys till annonsering, search, urval, intervjuer, tester, tillsättning, fakturering och uppföljning. I dina processer kommer du få tillgång till många olika digitala rekryteringsverktyg som ligger i branschens framkant. Du äger själv dina arbets- och rekryteringsprocesser som enligt ManpowerGroups värderingar och metodiker följer etiska riktlinjer så som mångfald, jämställdhet och integration samt miljömässig och social hållbarhet.

Vem är du?
För att kunna vara framgångsrik i rollen som Rekryteringskonsult på Jefferson Wells har du med fördel en akademisk examen och tidigare arbetslivserfarenhet av helhetsansvar för rekryteringsprocesser, där du har tillsatt chefer och specialister av olika slag. Du har erfarenhet av att driva affärer, bearbeta kunder samt arbeta i en konsultativ roll. Du har med fördel ett redan etablerat kundnätverk i det aktuella geografiska området.

För att lyckas på Jefferson Wells ser vi att du använder ditt förtroendeingivande och professionella sätt för att konsultera dina kunder samt presentera dina kunders värdeerbjudande för kandidater. Din mycket goda kommunikationsförmåga och din ödmjukhet gör det möjligt för dig att med lätthet skapa och bibehålla omfattande affärs- och kandidatnätverk. Försäljning är en naturlig del i din vardag och du drivs av ett affärsfokuserat arbetssätt.

Vi ser gärna att du utgår från Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Örebro, Karlstad, Norrköping eller Linköping. Jefferson Wells är intresserade även av dig som är underkonsult.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är stolta över vårt bolag som leder utvecklingen inom rekrytering! Som Rekryteringskonsult hos oss får du tillgång till den senaste tekniken samt våra ISO-certifierade processer där vi sätter kund och kandidat i fokus. Vår styrka är vår nationella storlek i kombination med vår lokala närvaro vilket ger oss starka upparbetade kund- och kandidatnätverk både lokalt, nationellt och globalt!

Vi har som ambition att alltid vara branschens bästa arbetsgivare och tyngdpunkten i vårt hållbarhetsarbete ligger på att bidra till mångfald, jämställdhet och integration. Vårt mål är att bidra till ett hållbart arbetsliv i Sverige och i de över 80 länder där vi är verksamma. Vårt hållbarhetsarbete stöttar FN:s globala mål för hållbar utveckling.

Kontakt
Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten kontakta Rekryteringschef Daniel Pettersson på 018-18 59 75 eller på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Experis söker systemutvecklare till myndighet i Uppsala

Har du minst 15 års erfarenhet i rollen som systemutvecklare? Är du certifierad i Lotus Notes/Domino? Då är du förmodligen helt rätt profil! Experis söker just nu en senior systemutvecklare till vår kund i Uppsala. Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsbeskrivning Uppdraget omfattar underhåll löpande och vidmakthållande av befintlig Notesplattform hos kunden. Uppdraget innefattar även arkivering och gallring i samband med avveckling. Då plattformen ska ... Visa mer
Har du minst 15 års erfarenhet i rollen som systemutvecklare? Är du certifierad i Lotus Notes/Domino? Då är du förmodligen helt rätt profil! Experis söker just nu en senior systemutvecklare till vår kund i Uppsala. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Uppdraget omfattar underhåll löpande och vidmakthållande av befintlig Notesplattform hos kunden. Uppdraget innefattar även arkivering och gallring i samband med avveckling. Då plattformen ska avvecklas behövs kompetens för att säkerställa att funktionalitet som finns i plattformen hinner ersättas i andra system. Omfattningen för uppdraget är estimerat till 2 dagar/vecka.

Din profil

Vi söker dig som är certifierad Lotus Notes /Domino Systemutvecklare/systemadministratör med minst 15-års erfarenhet. Du är även certifierad I Binary Tree för Active Directory Pro, Binary Tree Power365.

Vidare har du:

* Mycket goda kunskaper i Teamstudio och Quest, minst 10-års erfarenhet.
* Mycket goda kunskaper i Lotus Script, JavaScript, XPages, Java, Capi, Visual Basic, VB-Script, PHP, , HTML. Minst 10-års erfarenhet.
* Mycket goda kunskaper i Office365, IBM Connections, IBM Notes/Domino, IBM Sametime, WebSphere Application Server, Lotus Traveler. Minst 10-års erfarenhet.
* Mycket goda kunskaper I MySql, DB2, MS Access, MS -Server. Minst 10-års erfarenhet.
* Erfarenhet av framtagning av systemadministrativa hjälpfunktioner för Domino

Du ska ha bedrivit verksamhet motsvarande den som efterfrågas i minst tre år. Du ska kunna uppge två referensuppdrag där ett av uppdragen krävt erfarenhet av att exportera, migrera och arkivera ifrån Notes Dominoplattformen till Office365.

Vad kan vi erbjuda dig?
Experis är specialister inom IT-konsultlösningar och vårt mål är att göra våra kunder till vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Experis erbjuder kompetensförsörjning av specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Vi är i dagsläget ca 700 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder som återfinns inom både offentlig och privat sektor samt över hela landet. Vi har dessutom flera av Sveriges absolut attraktivaste arbetsgivare som kunder.

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Jennifer Bergström Ahlinder på [email protected] Visa mindre

Experis söker Scrum Master till myndighet i Uppsala

Ansök    Mar 16    Experis AB    Systemansvarig
Just nu söker vi på Experis en erfaren Scrum Master för uppdrag hos vår kund. Vi söker dig som har kunskap om Azure och erfarenhet av både försäljningssystem och beslutsstödsystem. Uppdraget är hos en myndighet i Uppsala. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan! Arbetsbeskrivning Som Scrum Master ansvarar du för att leda det dagliga operativa arbetet rörande kundens digitala utveckling. Du kommer därför planera det arbetet tillsammans med förvalt... Visa mer
Just nu söker vi på Experis en erfaren Scrum Master för uppdrag hos vår kund. Vi söker dig som har kunskap om Azure och erfarenhet av både försäljningssystem och beslutsstödsystem. Uppdraget är hos en myndighet i Uppsala. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Som Scrum Master ansvarar du för att leda det dagliga operativa arbetet rörande kundens digitala utveckling. Du kommer därför planera det arbetet tillsammans med förvaltningens Produktägare enligt Scrum-metodiken. Vidare kommer de mer taktiska delarna av uppdraget (framförallt utbildning, förståelsearbetet och "hemtagningen" av den digitala utvecklingen) rapporteras till och följas upp av förvaltningsfunktionerna Utvecklingsledare och Förvaltningsledare IT med stöd av lösningsarkitekt.
Uppdraget sker primärt på distans men du ska kunna närvara i Uppsala vid behov.

Din profil
Vi söker dig som har 4-8 års erfarenhet av rollen som Scrum Master. Du har kunskap om Azure och erfarenhet av försäljningssystem och beslutsstödsystem. Vi tror att du är lyhörd för olika rollers behov och förutsättningar samt lösningsorienterad. Du är ödmjuk och har en positiv framtoning. Vidare har du:

* God generell kommunikativ förmåga
* Förmåga att ge tydliga tekniska rekommendationer som underlättar beslut
* Förmåga att förmedla teknisk information på ett överskådligt/begripligt sätt till intressenter utan specifik teknisk kompetens
* Förmåga till abstrakt tänkande/analytisk
* Förmåga att vara en förändringsledare

För att vara aktuell för detta uppdrag krävs två referensuppdrag som styrker efterfrågad erfarenhet, dessa ska vara utförda under de tre senaste åren.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Jennifer Bergström Ahlinder på [email protected] Visa mindre

Experis söker IT tekniker till vår kund i Uppsala!

Har du en eftergymnasial utbildning inom IT? Är du nyfiken, prestigelös och har god samarbetsförmåga? Vill du arbeta med daglig drift som incidenthantering, patchning och övervakning av IT miljö? På Experis söker vi nu efter IT tekniker till vår kund, en myndighet, i Uppsala. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan! Ort: Uppsala Start: 19 april 2021 Uppdrag: Konsultuppdrag fram till årsskiftet med chans till förlängning Arbetsbeskri... Visa mer
Har du en eftergymnasial utbildning inom IT? Är du nyfiken, prestigelös och har god samarbetsförmåga? Vill du arbeta med daglig drift som incidenthantering, patchning och övervakning av IT miljö? På Experis söker vi nu efter IT tekniker till vår kund, en myndighet, i Uppsala. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Uppsala
Start: 19 april 2021
Uppdrag: Konsultuppdrag fram till årsskiftet med chans till förlängning

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta i en grupp på ett 10-tal IT tekniker som hanterar vår kunds interna server-, klient-, lagrings och nätverksmiljöer samt en stor flora av applikationer. Arbetet innefattar daglig drift som incidenthantering, patchning och övervakning av IT miljön men också att delta i installation, uppgradering och avveckling av IT-lösningar med syfte att ha en optimerad IT-miljö anpassad efter vår kunds behov. I din roll kan du också få delta i det långsiktiga förvaltnings och utvecklingsarbetet inom infrastruktur och säkerhetsområdet.


Den vi söker

Vi söker efter dig som är nyfiken, engagerad och ödmjuk med stor samarbetsförmåga samt ett flexibelt förhållningssätt till dina kollegor och arbetsuppgifter. Du är prestigelös och bidrar gärna till att utveckla arbetssätt. Vidare är du kvalitetsmedveten, gillar bra struktur och kan dokumentera samt har en förmåga att arbeta på egen hand och tillsammans med dina kollegor i teamet.

Du har:

* Eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande förvärvad erfarenhet
* Minst 3 års erfarenhet av drift av Microsoft Windows Server
* Kunskap och erfarenhet av administration av Active Directory
* Erfarenhet av att arbeta strukturerat med ärendehantering och i ärendesystem
* Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

* AD och Exchange i lokal drift
* Erfarenhet av Microsoft 365, ADFS och Azure AD Connector
* Erfarenhet av drift i en VMware plattform
* Kunskaper i Powershell och metoder för automatisering
* Arbetat i en större verksamhet (gärna offentlig)Vad vi på Experis kan erbjuda dig

Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan dessutom erbjuda dig:

* Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö.
* Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag.
* Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.
* Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.

Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har koll på för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor om uppdraget eller om konsultrollen är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på [email protected] Visa mindre

Biträdande Fastighetsförvaltare

Ansök    Feb 17    Experis AB    Fastighetsförvaltare
I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation. Läs mer på: www.akademiskahus.se Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra... Visa mer
I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation. Läs mer på: www.akademiskahus.se

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är.

Vi söker en affärsmässig och drivande biträdande fastighetsförvaltare till Uppsala med ett genuint intresse av att utveckla och underhålla relationer och fastigheter. Den lediga tjänsten som biträdande fastighetsförvaltare är en viktig roll inom Akademiska Hus med mycket goda utvecklingsmöjligheter.Ditt uppdrag

Biträdande Fastighetsförvaltaren har uppdrag inom ett eller flera förvaltningsområden i syfte att stödja Fastighetsförvaltaren och Fastighetschefen i deras helhetsansvar som bland annat omfattar perspektiven Kund, Ekonomi, Förvaltning, Ledarskap. Syftet med biträdande rollen är att skaffa sig kunskap och erfarenhet för att på sikt axla ett större ansvar.Du får möjlighet att jobba i uppdrag tillsammans med kollegor i kundupplevelse och kundrelationer, ledarskap och vardagsinnovation och även uthyrning och förhandlingsfrågor samt teknisk förvaltning och utveckling. Det finns en stor bredd i Fastighetsförvaltningsuppdraget och möjlighet att påverka vissa delar utifrån ditt intresse och passion. Inom dessa områden är du också ett stöd för ordinarie Fastighetsförvaltare och Fastighetschef. Du har ett fantastiskt team av drifttekniker, driftingenjörer, tekniska förvaltare och fastighetsförvaltare runt dig och samarbetsformerna är många.

Vem är du?

Du får energi av att driva utveckling och samarbeta med kollegor och andra intressenter. För tjänsten som biträdande fastighetsförvaltare vill vi att du har ett intresse för fastighetsbranschen. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom ekonomi, juridik, energi och driftteknik eller relevant yrkeserfarenhet med påbyggnadskurser inom dessa områden. Du är examinerad från relevant utbildning på universitet/högskola.

Rollen innebär många kontaktytor och kräver att du är lyhörd och samarbetar bra med människor samt att du är bra på att kommunicera. Du kommer att få jobba med hög grad av variation i uppgifterna, därför är det viktigt att du är strukturerad, självgående, lösningsorienterad och affärsmässig. Drivkraft, noggrannhet och kvalitet är faktorer som vi ser är viktiga för att lyckas i rollen.Nyfiken?
Är du intresserad av tjänsten? I denna tjänsten samarbetar Akademiska Hus med Jefferson Wells. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anne Wegar på 0709-535880 eller [email protected] Visa mindre

Seniora kommunikatörer till Svenska kyrkan, Uppsala

Ansök    Jan 25    Experis AB    Informatör/Kommunikatör
Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån - kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt. Arbetet leds av generalsekreteraren. På ky... Visa mer
Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån - kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt. Arbetet leds av generalsekreteraren. På kyrkokansliet har också ärkebiskopen sitt kansli.

Kyrkokansliets kommunikationsavdelning ansvarar för att ge kommunikationsstöd till Svenska kyrkan utifrån ett helhetsperspektiv, ge kommunikationsstöd till kyrkokansliets avdelningar, generalsekreteraren, ledningsgruppen och kyrkostyrelsen samt genomföra kommunikationsinsatser kopplade till kyrkomötet. Kommunikationsavdelningen har ett 40-tal medarbetare i tre enheter, vilka leds av enhetschefer. Kommunikationschefen är ytterst ansvarig för avdelningen.

Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt.

Tjänstebeskrivning
I rollen som kommunikatör kommer du, på den aktuella enheten, arbeta tillsammans med ett tiotal kollegor. Alla kommunikatörer på enheten har ett projektledaransvar för kommunikationsavdelningens samlade leverans till uppdragsgivarna i verksamheten. Det ställer höga krav på förmåga att identifiera behov av och samordna olika kompetenser och resurser, god samarbetsförmåga samt förståelse för hur de olika enheterna arbetar med webb, intranät, produktion, sociala medier och traditionella medier.

Rollen som kommunikatör på kyrkokansliet är en bred och omväxlande generalistroll som innefattar både snabb operativ hantering och mer långsiktigt strategiskt arbete. I ett nära och regelbundet samarbete med handläggare, projektledare och kyrkokansliets avdelningschefer bidrar du aktivt med att tillföra ett kommunikationsperspektiv på ett sätt som ökar både verksamhetens förmåga till måluppfyllelse och kommunikationsmognaden.

Arbetsuppgifter
I rollen som kommunikatör på Svenska kyrkan kommer du upprätta kommunikationsplaner, samordna och genomföra kommunikationsinsatser samt utföra uppföljningar utifrån uppsatta mål. Att skapa och publicera innehåll på intranät, externwebb och i sociala kanaler ingår också i tjänsten. Vid framtagande av övrigt digitalt och tryckt material, pressmeddelanden, etcetera har du hjälp av kollegor på övriga enheter på kommunikationsavdelningen. Du rapporterar till chefen för enheten för kommunikationsstöd till kyrkokansliet.

Du har spetskompetens antingen inom förändringskommunikation eller marknadskommunikation och har mycket god vana av arbete med digitala kanaler, digitala verktyg och publiceringsverktyg. Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift och att anpassa innehåll och tonalitet efter olika målgrupper och kanaler är avgörande för tjänsten. Båda tjänsterna förutsätter kunskap om och erfarenhet av projektledning inom kommunikation.

Meriterande är om du, utöver ovanstående krav, har erfarenhet av arbete inom Svenska kyrkans församlingsverksamhet, utbildning inom teologi/religionsvetenskap eller har kunskaper i ett av de officiella svenska minoritetsspråken.

Du är drivande och strukturerad och trivs med att använda din breda kompetens till omväxlande arbetsuppgifter. Ditt goda omdöme och flexibla förhållningssätt gör att du lätt kan ställa om och hjälpa till där det behövs. Som den lagspelare du är har du lätt för att samarbeta och skapa relationer, samtidigt som du har förmåga att självständigt driva arbetet framåt. Du är intresserad av och engagerad i den digitala utvecklingen. Din analytiska förmåga använder du både för att skapa de bästa och mest relevanta kommunikationslösningarna och för att läsa av samtiden och utifrån det bidra till insikter om och utveckling av kommunikationsarbetet.

Du har integritet, kunskap och erfarenhet som i kombination med ditt coachande förhållningssätt gör att du självständigt och framgångsrikt kan företräda kommunikationsperspektivet i dialogen med uppdragsgivarna och därmed aktivt bidra till att kyrkokansliet når sina mål.

För att du ska lyckas i ditt arbete är det en förutsättning att du delar Svenska kyrkans värderingar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
Tf. enhetschef Helga Baagøe mobil 0702-32 90 03 alternativt [email protected]

Kontaktperson hos Jeffersson Wells en del av ManpowerGroup vid frågor om processen är rekryteringskonsult Anne Wegar mobil 0709-535880 alternativt [email protected]

Fackliga företrädare
Katarina Ottosson (Vision), Henrik Fröjmark(Akavia) och Andreas Sandberg (KyrkA). Samtliga nås med fördel via e-post.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chef för enheten kommunikationsstöd

Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån - kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag ... Visa mer
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor.

Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån - kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt.

Kyrkokansliets kommunikationsavdelning ansvarar för att ge ett effektivt kommunikationsstöd till Svenska kyrkan utifrån ett helhetsperspektiv, ge kommunikationsstöd till kyrkokansliets avdelningar och företräda Svenska kyrkan i vissa gemensamma kommunikationsfrågor.

Kommunikationsavdelningen har ett 40-tal medarbetare i tre enheter.

Vi söker nu en chef till enheten för kommunikationsstöd till kyrkokanslietEnhetens uppdrag

Enheten för kommunikationsstöd till kyrkokansliet har i uppdrag att ge kommunikativt stöd till kyrkokansliets elva avdelningar, generalsekreteraren, ledningsgruppen, kyrkostyrelsen och kommunikation kopplat till kyrkomötet. I din roll kommer du att ha kontakt och samarbete med bland annat alla dessa intressenter. Stödet är både kopplat till löpande verksamhet och till specifika frågor. I uppdraget ligger också att bidra till att kyrkokansliet är en sammanhållande kraft inom Svenska kyrkan.

På enheten finns ett drygt tiotal kommunikatörer. Dessa har ofta ett "projektledaransvar" för kommunikationsavdelningens samlade leverans till uppdragsgivarna i verksamheten, vilket ställer krav på effektiva rutiner och processer samt koordinering med och förståelse för hur de övriga enheterna på avdelningen arbetar med webb, intranät, produktion, sociala medier och press.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef kommer du att leda enhetens arbete, vilket handlar om att resurssätta kommunikationsbehoven och säkerställa att rätt kommunikationsstöd ges. Du fördelar arbetet och ansvarar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljöfrågor på enheten utifrån budget och verksamhetsplan. Du representerar avdelningen som helhet och ingår i avdelningsledningen.

Kvalifikationer

Du behöver ha relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenheter från liknande arbete samt minst fem års erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete. Erfarenhet av verksamhetsledning, budget- och personalansvar är även det viktigt samt god erfarenhet av löpande förändringsarbete och om hur kommunikationslandskapet förändras mot allt mer digitala lösningar. Vidare vill vi att du har erfarenhet av att utveckla såväl leveransen från avdelningen som verksamhetens syn på operativ och strategisk kommunikation, samt det interna beställningsförfarandet.

Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av att leda andra i en komplex verksamhet på en större kommunikationsavdelning eller motsvarande erfarenhet från inhousebyrå, produktionsbyrå eller konsultverksamhet.

Viktigt för rollen är att ha med sig erfarenhet av tidigare arbete med löpande förändringsarbete och - ledning och hur kommunikationslandskapet rört sig mot allt mer digitala lösningar. Vi vill även att du har erfarenhet av att utveckla såväl leveransen från avdelningen som verksamhetens syn på operativ och strategisk kommunikation, samt det interna beställningsförfarandet.

Meriterande är att ha erfarenhet av och förståelse för Svenska kyrkans verksamhet eller från intressepolitisk eller kommunal verksamhet med liknande struktur.

Egenskaper

Du har god förmåga att stödja medarbetarna till ökat ansvarstagande, självledarskap och resultatfokus. Som person är du tydlig, trygg, strukturerad, lyhörd och lösningsorienterad. Du är bra på att samarbeta och bygga relationer och självklart besitter du en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Vidare möter du väl kyrkokansliets ledarkvaliteter genom att vara en Förebild, Resultatorienterad, Kommunikativ, Utvecklande och Tillitsskapande.

För att du ska lyckas i ditt arbete är det en förutsättning att du delar Svenska kyrkans värderingar.Övrigt

Tjänsten är heltid och placerad i Uppsala. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Slutkandidaten kommer att få genomgå bakgrundskontroll och tester.

Tillträde

Tillträde snarast under våren.Närmare upplysningar om tjänsten

Rekryteringen sker i samarbete med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av rekryteringskonsult Anne Wegar, 070-953 58 80.Fackliga företrädare

Katarina Ottosson (Vision), Henrik Fröjmark(Akavia) och Andreas Sandberg (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail.

Ansökan ska ha inkommit senast den 26 januari 2021 men urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Chef för enheten kommunikationsstöd

Ansök    Dec 23    Experis AB    Kyrkoherde
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån - kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag ... Visa mer
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor.

Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån - kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt.

Kyrkokansliets kommunikationsavdelning ansvarar för att ge ett effektivt kommunikationsstöd till Svenska kyrkan utifrån ett helhetsperspektiv, ge kommunikationsstöd till kyrkokansliets avdelningar och företräda Svenska kyrkan i vissa gemensamma kommunikationsfrågor.

Kommunikationsavdelningen har ett 40-tal medarbetare i tre enheter. Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se

Vi söker nu en chef till enheten för kommunikationsstöd till kyrkokanslietEnhetens uppdrag

Enheten för kommunikationsstöd till kyrkokansliet har i uppdrag att ge kommunikativt stöd till kyrkokansliets elva avdelningar, generalsekreteraren, ledningsgruppen, kyrkostyrelsen och kommunikation kopplat till kyrkomötet. I din roll kommer du att ha kontakt och samarbete med bland annat alla dessa intressenter. Stödet är både kopplat till löpande verksamhet och till specifika frågor. I uppdraget ligger också att bidra till att kyrkokansliet är en sammanhållande kraft inom Svenska kyrkan.

På enheten finns ett drygt tiotal kommunikatörer. Dessa har ofta ett "projektledaransvar" för kommunikationsavdelningens samlade leverans till uppdragsgivarna i verksamheten, vilket ställer krav på effektiva rutiner och processer samt koordinering med och förståelse för hur de övriga enheterna på avdelningen arbetar med webb, intranät, produktion, sociala medier och press.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef kommer du att leda enhetens arbete, vilket handlar om att resurssätta kommunikationsbehoven och säkerställa att rätt kommunikationsstöd ges. Du fördelar arbetet och ansvarar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljöfrågor på enheten utifrån budget och verksamhetsplan. Du representerar avdelningen som helhet och ingår i avdelningsledningen.

Kvalifikationer

Du behöver ha relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenheter från liknande arbete samt minst fem års erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete. Erfarenhet av verksamhetsledning, budget- och personalansvar är även det viktigt samt god erfarenhet av löpande förändringsarbete och om hur kommunikationslandskapet förändras mot allt mer digitala lösningar. Vidare vill vi att du har erfarenhet av att utveckla såväl leveransen från avdelningen som verksamhetens syn på operativ och strategisk kommunikation, samt det interna beställningsförfarandet.

Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av att leda andra i en komplex verksamhet på en större kommunikationsavdelning eller motsvarande erfarenhet från inhousebyrå, produktionsbyrå eller konsultverksamhet.

Viktigt för rollen är att ha med sig erfarenhet av tidigare arbete med löpande förändringsarbete och - ledning och hur kommunikationslandskapet rört sig mot allt mer digitala lösningar. Vi vill även att du har erfarenhet av att utveckla såväl leveransen från avdelningen som verksamhetens syn på operativ och strategisk kommunikation, samt det interna beställningsförfarandet.Meriterande är att ha erfarenhet av och förståelse för Svenska kyrkans verksamhet eller från intressepolitisk eller kommunal verksamhet med liknande struktur.

Egenskaper

Du har god förmåga att stödja medarbetarna till ökat ansvarstagande, självledarskap och resultatfokus. Som person är du tydlig, trygg, strukturerad, lyhörd och lösningsorienterad. Du är bra på att samarbeta och bygga relationer och självklart besitter du en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Vidare möter du väl kyrkokansliets ledarkvaliteter genom att vara en Förebild, Resultatorienterad, Kommunikativ, Utvecklande och Tillitsskapande.

För att du ska lyckas i ditt arbete är det en förutsättning att du delar Svenska kyrkans värderingar.Övrigt

Tjänsten är heltid och placerad i Uppsala. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Slutkandidaten kommer att få genomgå bakgrundskontroll och tester.

Tillträde

Tillträde snarast under våren.Närmare upplysningar om tjänsten

Rekryteringen sker i samarbete med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av rekryteringskonsult Anne Wegar, 070-953 58 80.Fackliga företrädare

Katarina Ottosson (Vision), Henrik Fröjmark(Akavia) och Andreas Sandberg (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail.

Välkommen med din ansökan via www.manpower.se. Ansökan ska ha inkommit senast den 26 januari 2021 men urval och intervjuer sker löpande.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Experis söker Streamingoperatör, Uppsala

Just nu söker Experis IT en Streamingoperatör för ett längre uppdrag hos vår kund i Uppsala. Vi söker dig som har ett tekniskt intresse samt tidigare erfarenhet av live streaming. Har du dessutom programmeringskunskaper? Då kan det vara just dig vi söker! Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Uppdragslängd: 2020-12-01 - 2021-12-31 Plats: Uppsala Om uppdraget: Avdelningen består av ca 120 medarbetare och arbetar globalt med desi... Visa mer
Just nu söker Experis IT en Streamingoperatör för ett längre uppdrag hos vår kund i Uppsala.
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse samt tidigare erfarenhet av live streaming. Har du dessutom programmeringskunskaper? Då kan det vara just dig vi söker! Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Uppdragslängd: 2020-12-01 - 2021-12-31
Plats: UppsalaOm uppdraget:

Avdelningen består av ca 120 medarbetare och arbetar globalt med design, test och leverans av kundanpassad utrustning till läkemedelsbolag. I rollen som streamingoperatör kommer du en del av ett team om 10 medarebetare och vara involverad i slutet av ett projekt där kunden genomför live streaming av sluttester, Factory Acceptance Test, för globala kunder. I rollen arbetar du med att supportera kundprojekt, säljorganisationen och marknadssidan.

Dina arbetsuppgifter som streamingoperatör kommer bland annat innefatta:
- Ansvara för att live-sända events så som Factory Acceptance Tests, demos samt utbildningar. Det innebär att du hantera datorer kameror, mikrofoner, mixeranläggning samt mjukvara.
- Planera och genomföra live-sändningar tillsammans med testare, tekniska projektledare och produktchefer
- På engelska informera åhörare samt hantera eventuella problem som kan uppstå
- Utbilda personal i hantering av live-sändningsutrustningen
- Underhålla och utveckla den tekniska lösningen för streaming
- Arbete i lab och testlokaler, där krav på skyddsutrustning finns
- Dokumentation av streamings instruktioner samt planering och strukturering av demonstrationerFör att passa i rollen ser vi att du har:
Gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
Mycket god datorvana
Mycket goda kunskaper i Office och MS Teams
Erfarenhet av att streama/sända live

Eftersom kommunikationen sker på både engelska och svenska har du flytande kunskaper i svenska och engelska. Vi tror att du har ett tekniskt intresse och är kundorienterad med intresse av att skapa en upplevelse för kunden. Du är självständig och är bra på att planera ditt arbete. Då du arbetar i team tycker du om att samarbeta och lära dig nya saker.

Om du vill arbeta inom en organisation som kännetecknas av en stark entreprenörsanda, lösningsorienterat förhållningssätt med målet att överträffa våra kunders förväntningar, då är detta rollen för dig!Vad kan vi erbjuda dig?

Låt Experis IT öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges mest populära företag och kan dessutom erbjuda dig:

* Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö
* Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag
* Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.
* Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.

Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, där både du och din konsultchef har koll på just dina mål och vilka kompetenser du vill utveckla.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi har tyvärr inte möjlighet att emot ansökningar via mail, men har du frågor om uppdraget om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Konsultchef Sophia Fredriksson på [email protected] Visa mindre

Ledigt jobb som Supply Specialist i Uppsala

Ansök    Nov 9    Experis AB    Inköpare
Just nu söker vi dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i läkemedelsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar ett år. Du kommer att vara anställd av oss men arbeta hos vår uppdragsgivare, Johnson & Johnson. Att arbeta som konsult Supply Chain-avdelningen ansvarar för pl... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i läkemedelsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar ett år. Du kommer att vara anställd av oss men arbeta hos vår uppdragsgivare, Johnson & Johnson.

Att arbeta som konsult

Supply Chain-avdelningen ansvarar för planering, inköp och distribution av aktiviteter för leveransnätverk, produktionsplanering. I den här rollen kommer du att stödja Supply Chain-avdelningen med ledningen av pågående och kommande projekt som inkluderar nya produktlanseringar, ändringar av produktdesign och förändringar i produktionsprocessen.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

*

Hantera materialkoder (SKU) för råvaror, mellanprodukter och slutprodukter.
*

Spåra utvecklingen av projektlanseringsaktiviteter för planeringsavdelningen.
*

Hanterar avvecklingsprocessen för utfasade material.
*

Arbeta nära projektledare och produktions-/materialplanerare för att ha full förståelse för projektets tidslinjer och prioriteringar.
*

Samarbeta med andra funktioner som inköp, produktion, teknik och kvalitet för att säkerställa projektaktivitetens framsteg.

Du kommer att arbeta på ett stort, välkänt och framgångsrikt företag i Uppsala som är verksamt inom läkemedelsbranschen och uppdraget kommer att vara ett år.

Är du rätt person för jobbet?

Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du:

* Är strukturerad och har goda kommunikativa färdigheter
* Har god prioriteringsförmåga
* Har goda kunskaper i Officepaketet och ERP-system som SAP, SNP eller APO
* Har 2-5 års erfarenhet av materialplanering
* Har erfarenhet från läkemedelsindustrin
* Har en akademisk examen

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om oss

Vi är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Job as Scientific Librarian to Cytiva in Uppsala

Ansök    Nov 13    Experis AB    Forskare, farmakologi
The Scientific Librarian will manage, organize and execute platform level support for literature and scientific searches. You will maximize tools to build an organizational information framework thus enabling the search results to be efficiently and readily accessed by internal associates. If you thrive in a multi-functional role and want to work to build a world-class R&D organization-read on. You will be hired by Experis but work at Cytiva in Uppsala. ... Visa mer
The Scientific Librarian will manage, organize and execute platform level support for literature and scientific searches. You will maximize tools to build an organizational information framework thus enabling the search results to be efficiently and readily accessed by internal associates.

If you thrive in a multi-functional role and want to work to build a world-class R&D organization-read on.

You will be hired by Experis but work at Cytiva in Uppsala. This is an assignement starting in december 1st or january 1st lasting for 12 months initially. Due to the current situation, the role would be remote for at least the first 4-6 months, as we minimize the physical presence in on site.

As a member of the Cytiva Innovations team, this role reports to the VP, Innovation responsible for providing scientific input into Cytiva research, product development and strategy

In this role, there will be opportunities to:

* Perform literature searches in collaboration with requestor, who reviews search results and assigns literature synthesis tasks to be completed
* Ensures the efficient, effective, customer-oriented delivery of information services to Cytiva associates. Maintains a current knowledge of Library operations, standard methodologies and guidelines. Demonstrates and models excellent internal and external customer service.
* Promotes information services within the organization and establishes effective communication with groups, organizations, and individuals.
* Actively manages the subscriptions with publishers and other information services providers ensuring the most effective and efficient solutions for the company.
* Design and create a framework for the archiving of results and synthesis.
* Develop training documents and "How To" videos

About you

You have specialized search skills including command line search techniques, big data trend analysis and patent search capabilities. It is important to have knowledge of professional library principles, theories, concepts, policies, and procedures. The ability to manage access to databases and other e-resources. We are looking for you who have experience using Innography, Scopus, PubMed, Resolute.AI or other tool. The enjoy this role you need to be skillful in project coordination, time management and problem solving. Finally you have a BS or MS degree in medical, physical or biological sciences. With a Bachelor's degree you also need 5+ years' experience in this field. With a Master's degree you also need 3+ years' experience performing scientific literature searches.

About us

We are Sweden's leading recruitment and staffing company with tens of thousands of attractive employers across the country as your customers. With our extensive network, locally as well as globally, we can offer lots of exciting vacancies that will help you build your career, both in the short and long term. With us, you can apply for a full-time job or extra work in addition to your studies. Visa mindre

Akademiska Hus söker Teknisk Förvaltare till Uppsala

Ansök    Nov 13    Experis AB    Fastighetsförvaltare
Vill du jobba med teknisk fastighetsförvaltning i ett av landets mest spännande fastighetsbolag? Vi behöver nu en teknisk förvaltare till våra förvaltningsområden i Uppsala och söker dig som attraheras av teknikintensiva miljöer och dynamiska samarbeten. Ditt uppdrag Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I utvecklingen av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenkla... Visa mer
Vill du jobba med teknisk fastighetsförvaltning i ett av landets mest spännande fastighetsbolag? Vi behöver nu en teknisk förvaltare till våra förvaltningsområden i Uppsala och söker dig som attraheras av teknikintensiva miljöer och dynamiska samarbeten.

Ditt uppdrag

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I utvecklingen av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället.

I din roll bidrar du till Akademiska Hus uppdrag genom att medverka proaktivt i utvecklingen av vår drift och våra campusområden. Du ansvarar för att säkerställa att vi har en effektiv drift i allt från våra arbetssätt till våra fastighetssystem och lägger stort fokus på analys och åtgärdsplanering avseende vårt arbete med tillsyn och skötsel och felavhjälpande. Du ansvarar även för hanteringen av våra markytor och för samordning och kontroll av att myndighetskrav uppfylls i alla lägen.

Du fungerar som kravställare på tekniska system i nybyggnads-, ombyggnads- och installationsprojekt och du är ett dagligt stöd till fastighetsförvaltare och driftpersonal i alla typer av teknikfrågor samt vid mindre hyresgästanpassningar och teknikprojekt.

I din vardag arbetar du i nära samverkan med kollegor inom förvaltning och drift, men även med projektledare, fastighetsutvecklare och energispecialister på olika sätt och i olika team. Du har inte personalansvar, men har ändå i många sammanhang en arbetsledande roll för våra drifttekniker och driftingenjörer. Du har ett nära samarbete med våra fastighetsförvaltare och rapporterar till fastighetschefen.

Vi erbjuder

Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom mentorskap, coachning, samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. Vi har ett stort nationellt utbyte och du får tillgång till ett stort kontaktnät med både kollegor och kunskaper från Luleå i norr till Malmö i söder. Hållbarhet är ledstjärna i allt vi gör. Och hållbara blir vi tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför alla olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa.

Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Vi arbetar gärna i tvärfunktionella team. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation.

Ditt bidrag

Har du läst så här långt, så inser du nog rollens tjusning och utmaningar. För att bli framgångsrik i ditt uppdrag så tror vi att du har flerårig erfarenhet av arbete med motsvarande arbetsuppgifter med fokus på utveckling och säkerställande av fastighetsdrift i avancerade miljöer. Du har bred kunskap inom el, VVS, kyla, ventilation samt styr och övervakning av tekniska installationer - och insikt om hur olika tekniska system samverkar och påverkar såväl ett bra inomhusklimat som energioptimering.

Tjänsten kräver att du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift samt att du behärskar engelska då vi verkar i en internationell miljö på våra campusområden. B-körkort är också nödvändigt.

Genom ditt sätt att vara bidrar du med nya initiativ, samverkan och stort engagemang. Du trivs i ett uppdrag där du tillsammans med andra strävar aktivt mot gemensamma mål och där det finns förväntningar på affärsmässighet. Du bidrar till goda relationer med kund och inom teamen genom god kommunikation med fokus på upplevelse, service och samarbete. I en nyckelroll som denna får du möjlighet att bidra med utveckling samtidigt som du sitter nära det praktiska genomförandet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan och ladda gärna upp ditt CV och ditt personliga brev redan idag!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 7/12-20.

För mer information, välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anne Wegar hos Experis på telefon 0709-535880 eller mail [email protected] Visa mindre

Process Engineer

For our client, Johnson & Johnson AMO AB, we are offering a contractor position for an internal project within their Engineering department in Uppsala The contracting period is for at least 6 months. Caring for the world, one person at a time has inspired and united the people of Johnson & Johnson for over 130 years. We embrace research and science -- bringing innovative ideas, products and services to advance the health and well-being of people. Employe... Visa mer
For our client, Johnson & Johnson AMO AB, we are offering a contractor position for an internal project within their Engineering department in Uppsala

The contracting period is for at least 6 months.

Caring for the world, one person at a time has inspired and united the people of Johnson & Johnson for over 130 years. We embrace research and science -- bringing innovative ideas, products and services to advance the health and well-being of people. Employees of the Johnson & Johnson Family of Companies work with partners in health care to touch the lives of over a billion people every day, throughout the world.

Johnson & Johnson is one of the world's most comprehensive and broadly-based manufacturer of health care products, as well as a provider of related services, for the consumer, pharmaceutical, and medical devices and diagnostics markets. There are more than 250 Johnson & Johnson operating companies employing approximately 125,000 people in 60 countries throughout the world.

Overall purpose of job:
Support activities related to commissioning, process characterization and qualification of one dedicated vision inspection machine and an assembly/blister line including vision inspection.

Essential duties and responsibilities:

* Write process verification/validation test protocols

* Run machine test protocols (commissioning, process characterization and qualification) including record management

* Manage deviations including root cause analysis, change management and implementation

Requirements:

Minimum 5 years' experience with process validation within the Medical Device or Pharma industry.

* Education Level: M.Sc Engineer or equivalent
* Language requirement: Excellent in English and Swedish (write, read and speak)
* Good communication skills
* Experience with technical advanced equipment
* Experience of working in teams and building teamwork
* Experience of Working in virtual teams are beneficial Visa mindre

Ledigt jobb som Teknisk inköpare i Uppsala

Ansök    Nov 9    Experis AB    Inköpare
Just nu söker vi dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i läkemedelsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! Att jobba som Tekn... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i läkemedelsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Att jobba som Teknisk inköpare

Den här tjänsten innebär att du delvis kommer att arbeta ute hos vår kund som är verksam inom läkemedelsbranschen och delvis hos oss på Experis. I rollen kommer dina ansvarsområden vara att hantera, utveckla och genomföra kostnadsstrategier samt att leda kontinuerliga förbättringsarbeten för att förbättra anläggningens drift och minska driftskostnader.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta att:

* Ge support för kontrakthantering vid behov i händelse av en tvist.
* Upprättande och genomförande av ramavtal, projektspecifika kontrakt och avtalsförfaranden.
* Förhandla

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med förbättringsarbete, upphandling och inköp. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med upphandling och avtal. Du är van att fatta beslut, lösa problem och utmaningar självständigt och du är en utmärkt kommunikatör.

Du har en kandidatexamen inom ekonomi och 5 års erfarenhet av Supply Chain.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om oss

Vi är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som Development Engineer i Uppsala

Just nu söker vi på Experis en talangfull person till ett uppdrag hos Johnson & Johnson. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare. Johnson & Johnson distribuerar produkter till sjukhus i cirka 80 länder runt om i världen. För närvaran... Visa mer
Just nu söker vi på Experis en talangfull person till ett uppdrag hos Johnson & Johnson. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare. Johnson & Johnson distribuerar produkter till sjukhus i cirka 80 länder runt om i världen. För närvarande pågår flera olika typer av projekt och vi letar därför efter nya medlemmar till teamet.

Att arbeta som konsult

I denna roll kommer du att:

* Ansvara för konceptutveckling, prototyper, produktdesign, verifiering/valideringstest inklusive författarskap för protokoll och rapporter.
* Skapa och underhålla konstruktionsrelaterad dokumentation såsom risk- och användbarhetsbedömningar, användarbehov, designingångar.
* Följa kraven på designkontroller och andra tillsynsorgan.
* Designa produkter i samarbete med tillverkningsteknik / externa leverantörsgrupper för att leverera en design som är tillverkbar.
* Utveckla och validera kemiska och mekaniska testmetoder för att utvärdera enheter både under utveckling och de på marknaden.
* Stödja marknadsföring/försäljning med konkurrenskraftig produktanalys och prestandatestning.

Är du rätt person för jobbet?

Du som söker har 5 års erfarenhet av liknande arbete och är expert i Excel. I rollen kommer det vara viktigt att bygga partnerskap internt och externt, vara uppmärksam på detaljer och ha förmåga att arbeta i högt tempo. Vi söker en problemlösare som är lättlärd, analytisk, självmotiverad, energisk och självdisciplinerad.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Experis anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men arbeta uppdragsbaserat hos Johnson & Johnson. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Viktor Nordkvist på telefonnummer: 072-202 17 95 eller via e-post: [email protected] Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt. Visa mindre

Ledigt jobb som Regulatory Expert i Uppsala

Ansök    Okt 26    Experis AB    Kontrollingenjör
Just nu söker vi på Experis en talangfull person till ett uppdrag hos Johnson & Johnson. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i åtta månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare. Johnson & Johnson distribuerar produkter inom ögonkirurgi till sjukhus i cirka 80 länder run... Visa mer
Just nu söker vi på Experis en talangfull person till ett uppdrag hos Johnson & Johnson. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i åtta månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare. Johnson & Johnson distribuerar produkter inom ögonkirurgi till sjukhus i cirka 80 länder runt om i världen. För närvarande pågår flera olika typer av projekt och vi letar därför efter nya medlemmar till teamet.

Att arbeta som konsult

I denna roll kommer du att utbilda det nuvarande FoU-teamet inom lagstiftning i olika regioner. Mer specifikt innefattar rollen också:

* Lokalt stöd till projektledare och kommunikation mot alla intressenter.
* Stödja regelefterlevnad av medicinsk utrustning för alla marknader.
* Identifiera regleringsfrågor och strategier som rör MD, inom ramen för projektet, undersök och föreslå lösningar för att lösa dem.
* Ge regelstöd för att säkerställa konsekvent samarbete med franchiseavtal och EMEA / regleringsfrågor, och agera som huvudkontaktperson för alla frågor som rör projektets påverkan.

Är du rätt person för jobbet?

För att trivas som Regulatory Expert är du:

* Utmärkt på engelska när det gäller att skriva, läsa och tala.
* Kunnig i Excel på avancerad nivå.
* Analytisk, självmotiverad, energisk och en självdisciplinerad person.
* Problemlösare, lättlärd och har god kommunikationsförmåga.
* Detaljfokuserad med förmåga att arbeta i högt tempo.

Du som söker har minst 5 års erfarenhet av att arbeta på AMO Uppsala samt minst 5 års erfarenhet av arbete inom regulatory. Avslutningsvis är du utbildad ingenjör.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Experis anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men arbeta uppdragsbaserat hos Johnson & Johnson. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Viktor Nordkvist på telefonnummer: 072-202 17 95 eller via e-post: [email protected] Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt. Visa mindre

Jobb som Processingenjör hos Johnson & Johnson i Uppsala

Just nu söker vi på Experis en talangfull person till ett uppdrag hos Johnson & Johnson. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare. Om du har önskan att beröra världen har Johnson & Johnson karriärmöjligheterna för att få det att hända... Visa mer
Just nu söker vi på Experis en talangfull person till ett uppdrag hos Johnson & Johnson. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare. Om du har önskan att beröra världen har Johnson & Johnson karriärmöjligheterna för att få det att hända.

Att arbeta som konsult

Övergripande kommer du arbeta med stödaktiviteter relaterade till driftsättning och processkarakterisering

Mer specifikt innebär det att:

* Skriva protokoll för processverifiering/validering
* Köra maskintestprotokoll (driftsättning, processkarakterisering och kvalificering) inklusive posthantering
* Hantera avvikelser inklusive grundorsaksanalys, förändringshantering och implementering

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig med erfarenhet av processvalidering inom medicintekniska produkter eller läkemedelsindustrin. Du fungerar bra i en lagmiljö, använder befintliga procedurer för att slutföra uppgifter eller lösa problem och känner till allmänna tillverkningstekniker. Det är meriterande att ha arbetat med AGILE eller motsvarande PDM-system.

Vidare söker vi dig som:

* Är ingenjör på masternivå
* Har god kommunikationsförmåga
* Har erfarenhet av teknisk avancerad utrustning
* Har erfarenhet av att arbeta i team och bygga teamwork
* Har känsla för detaljer

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men arbeta uppdragsbaserat hos Johnson & Johnson. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Viktor Nordkvist på telefonnummer: 072-202 17 95 eller via e-post: [email protected] Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt. Visa mindre

Teknisk Säljare till Ceratizit inom skärande Bearbetning!

Ansök    Okt 9    Experis AB    Utesäljare
Har du ett brinnande intresse för försäljning och kundanpassade lösningar inom skärande bearbetning? Nu har du chansen att söka en utvecklande tjänst på Ceratizit som Area Sales. Är du en person som älskar att utmana dig själv, träffa nya kunder och arbeta med försäljning? Då är denna roll för dig! Vad innebär rollen? CERATIZIT Group är en global aktör inom hårdmetallbranschen med över 9000 medarbetare på 34 produktionsanläggningar världen över och ett fö... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för försäljning och kundanpassade lösningar inom skärande bearbetning? Nu har du chansen att söka en utvecklande tjänst på Ceratizit som Area Sales. Är du en person som älskar att utmana dig själv, träffa nya kunder och arbeta med försäljning? Då är denna roll för dig!

Vad innebär rollen?
CERATIZIT Group är en global aktör inom hårdmetallbranschen med över 9000 medarbetare på 34 produktionsanläggningar världen över och ett försäljningsnätverk med över 70 kontor. Som teknologiledare erbjuder vi det mest omfattande produktutbudet och kunskap inom alla områden av metallbearbetningsindustrin. Våra kompetensvarumärken; CUTTING SOLUTIONS BY CERATIZIT, KOMET, WNT och KLENK kombinerar ett omfattande servicekoncept med en hypermodern logistik.
Som Area Sales inom Ceratizit får du möjligheten att arbeta med försäljningsrådgivning och support till våra kunder.
Rollen innebär i huvudsak att bygga långsiktiga relationer genom att erbjuda kunderna de bästa tekniska lösningarna inom skärande verktyg.

Du kommer bland annat att arbeta med:
* Utveckla och upprätthålla långsiktiga relationer med kunder i ditt område.
* Rapportera trender inom kunder, marknad, ekonomi och konkurrens i området.
* Bistå med teknisk kunskap och support till nyckelkunder
* Identifiera, förhandla och stänga försäljningsmöjligheter.

I rollen som Teknisk Säljare kommer ditt geografiska område vara kring Stockholmsregionen.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ett tekniskt område och gärna ett antal års arbete inom skärande verktyg.
Du är antingen en erfaren säljare inom skärande verktyg eller en person som är redo att ta nästa steg mot en ny spännande roll.
Har du erfarenhet av att knyta avtal och förhandling så är det meriterande.
Framförallt vill vi även att du ska ha erfarenhet av att upprätthålla långsiktiga relationer med kunder.
Du har goda kunskaper i Excel och är flytande i både svenska och engelska.
Som person är du affärsmässig, driven och ansvarstagande.
Du är ärlig, har mycket energi och är resultatdriven i ditt arbete.

Hur söker jag denna tjänst?
I denna rekrytering samarbetar Ceratizit med Experis, en del av ManpowerGroup.
Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Patrik Nordberg på mail: [email protected] eller rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup [email protected]

Sista ansökningsdag är söndag 1e november.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om du vill läsa mer om Ceratizit och deras företagshistoria så gör det via länken:
https://www.ceratizit.com/en/company/the-ceratizit-group/history/ Visa mindre

Ledigt jobb som HR-Specialist i Uppsala och Stockholm

Ansök    Sep 15    Experis AB    HR-specialist/HR-adviser
Är du en god kommunikatör som älskar att arbeta med människor? Drivs du av att hjälpa företag att utvecklas inom HR-området? Då kan vi erbjuda dig en spännande tjänst som HR-Specialist hos vår kund i Uppsala och Stockholm. Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! I denna roll kommer du att stödja grupper ... Visa mer
Är du en god kommunikatör som älskar att arbeta med människor? Drivs du av att hjälpa företag att utvecklas inom HR-området? Då kan vi erbjuda dig en spännande tjänst som HR-Specialist hos vår kund i Uppsala och Stockholm.

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! I denna roll kommer du att stödja grupper är baserade i Stockholm och Uppsala. Kombinerat är det cirka 250 anställda på båda siterna. Du kommer att rapportera till HR Business Partner baserad i Storbritannien.

Arbetsuppgifter

Som HR-Specialist kommer du att arbeta på ett internationellt och expansivt företag i Uppsala som är verksamt inom läkemedelsbranschen. I rollen kommer du framför allt att vara ett konsultativt stöd i personalfrågor till cheferna, driva utvecklingsprojekt inom organisationens gemensamma HR-områden och medverka aktivt till fortsatt god samverkan med de fackliga organisationerna. Utöver det kommer du att vara behjälplig till chefer och anställda vid HR-frågor, stötta ledningen i frågor rörande organisationsutveckling, employee engagement och organisationskultur, sätta upp och genomföra övergripande personalplaneringsstrategier, sköta rekrytering och kompetensplanering och talent management. Att arbeta som konsult via Manpower innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Som HR-Specialist kommer du även att
* stödja regionens chefer i olika frågeställningar inom arbetsmiljö/hälsa, arbetsrätt och kompetensförsörjning
* hantera personalrelaterade ärenden, exempelvis rehabiliteringar, avtalsförändringar eller liknande
* ansvara för personaladministration
* implementera övergripande arbetsstrategier
* administrera rapporter, statistik och anställningsdokumentation
* vara delaktig i att effektivisera administrativa processer inom HR
* sköta kontakten med fackföreningar.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med personalfrågor, arbetsrättsliga frågor och samordning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med HR, löneadministration och rekrytering.

Vi söker dig som
* är strukturerad och har en god prioriteringsförmåga
* är analytisk, lösningsorienterad och har en god simultankapacitet
* har god datorvana
* har universitets- eller högskoleutbildning inom personalvetenskap, beteendevetenskap eller motsvarande
* har mycket god vana av att tolka och tillämpa lagar och avtal.

Det är även meriterande om du
* har gedigen erfarenhet av rekrytering
* har arbetat inom en internationell organisation tidigare
* har erfarenhet av HR-arbete i större organisationer
* har erfarenhet av arbete på både operativ och strategisk nivå
* har erfarenhet av personaladministration.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Experis, UX/Web-utvecklare för konsultuppdrag, Uppsala

Ansök    Okt 6    Experis AB    Mjukvaruutvecklare
Just nu söker Experis IT en UX/Web-utvecklare till ett konsultuppdrag i Uppsala! Har du erfarenhet av Boostrap 3/4 Tillgänglighetsdirektivet / WCAG 2.1, HTML och CSS? Då är det dig vi söker till detta uppdrag! Välkommen med din ansökan snarast (senast 7/10-2020) då kunden önskar att tillsätta en konsult omgående. Vår kund i Uppsala har behov av en konsult som kan hjälpa till med att migrering och förbättring av en befintlig design baserad på Boostrap 3 ti... Visa mer
Just nu söker Experis IT en UX/Web-utvecklare till ett konsultuppdrag i Uppsala! Har du erfarenhet av Boostrap 3/4
Tillgänglighetsdirektivet / WCAG 2.1, HTML och CSS? Då är det dig vi söker till detta uppdrag! Välkommen med din ansökan snarast (senast 7/10-2020) då kunden önskar att tillsätta en konsult omgående.

Vår kund i Uppsala har behov av en konsult som kan hjälpa till med att migrering och förbättring av en befintlig design baserad på Boostrap 3 till Boostrap 4. Resurser behöver fram vilka anpassningar som måste göras på befintliga tjänster för att följa WCAG 2.1 och senare.

Rollen innebär bland annat att ta fram vilka anpassningar som krävs för att kundens tjänster ska kunna användas med intakt funktionalitet och interaktionsdesign men av företag med olika grafiska profiler.

För detta uppdrag ser vi att du har erfarenhet av:

* Boostrap 3/4
* Tillgänglighetsdirektivet / WCAG 2.1
* HTML
* CSSVad kan Experis erbjuda dig?

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på sidan. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail, men om du har några frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Sophia Fredriksson [email protected] Visa mindre

Experis söker IT Helpdesk konsult till myndighet i Uppsala

Har du högskoleutbildning inom dataområdet och erfarenhet av att arbeta med IT support? Är du självgående och bra på att ta egna initiativ? Är du intresserad av att ta dig an en ny utmaning inom IT? Då har vi tjänsten för dig! På Experis IT söker vi nu en Helpdesk konsult till vår kund som är en myndighet i Uppsala. Läs mer nedan och ansök redan idag! Ort: Uppsala Start: Omgående Uppdrag: Konsultuppdrag på cirka 3 månader Om tjänsten I den här rolle... Visa mer
Har du högskoleutbildning inom dataområdet och erfarenhet av att arbeta med IT support? Är du självgående och bra på att ta egna initiativ? Är du intresserad av att ta dig an en ny utmaning inom IT? Då har vi tjänsten för dig! På Experis IT söker vi nu en Helpdesk konsult till vår kund som är en myndighet i Uppsala. Läs mer nedan och ansök redan idag!

Ort: Uppsala
Start: Omgående
Uppdrag: Konsultuppdrag på cirka 3 månaderOm tjänsten

I den här rollen kommer du att bistå den interna helpdesk och supportpersonal med att ta emot felanmälningar via telefon och ärendehanteringssystem, felsökning av dator och IT-miljö på plats eller via telefon och fjärradministration, ärendehantering, installation av datorer enligt instruktion, utlämnande av dator och kringutrustning till användarna. Vår kund har en uteslutande Windows 10 baserad klientmiljö.

Exempel på arbetsuppgifter är att

* se till att IT-utrustningen fungerar
* tillhandahålla servicestöd mot användare avseende hård- och mjukvara
* administrerar IT-miljöer (exempelvis användarkonton, behörigheter och utskriftsköer)
* instruera användare i hur de ska arbeta med olika program
* ge telefonrådgivningDen vi söker

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga men som samtidigt kan arbeta självgående och ta egna initiativ. Du har goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet.

Vidare har du:

* Högskoleutbildning inom dataområdet (exempelvis högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig datautbildning
* Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete
* Alternativt gymnasieutbildning och 5 års erfarenhet från liknande arbete
* Grundkunskaper i Office 365
* Kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)
* Flytande svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av arbete med Microsoft Windows operativsystem.Vad kan Experis erbjuda dig?

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på sidan. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail, men om du har några frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på [email protected] Visa mindre

Ledigt jobb som HRIS-konsult, Uppsala

Ansök    Jun 22    Experis AB    Systemadministratör
Vill du jobba i en stor global organisation och i ett dynamiskt team? Till vår kund, ett globalt företag inom läkemedelsbranschen, söker Experis dig som vill arbeta med processen av att byta företagets interna HR-system. Om uppdraget: Du kommer arbeta tillsammans med företagets HR- och IT-avdelning och jobba med att implementera Workday, deras nya HR-Informationssystem. I din roll kommer du designa och kartlägga flöden, tolka data och information från ol... Visa mer
Vill du jobba i en stor global organisation och i ett dynamiskt team? Till vår kund, ett globalt företag inom läkemedelsbranschen, söker Experis dig som vill arbeta med processen av att byta företagets interna HR-system.

Om uppdraget:

Du kommer arbeta tillsammans med företagets HR- och IT-avdelning och jobba med att implementera Workday, deras nya HR-Informationssystem. I din roll kommer du designa och kartlägga flöden, tolka data och information från olika system samt utbilda intern personal som kommer ta över processen. Du kommer ha ett nära samarbete med HR Operations och HR IT teamet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har

* Eftergymnasial utbildning, helst inom HR, datavetenskap/Systemvetenskap
* Erfarenhet av HR arbete
* Svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.
* God vana att arbeta med HR-system
* Arbetat med och har erfarenhet av Workday.

Meriterande kompetens:

* Mycket goda kunskaper i systemet Workday och bekant med Workday HR Modules
* Mycket goda kunskaper i Excel
* God vana av systemet OracleAnställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag
Omgående/Enligt överenskommelse. Uppdraget pågår till och med december 2020 kan leda till förlängning.

Om Experis
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila [email protected] Visa mindre