Lediga jobb som Skadereglerare i Uppsala

Se lediga jobb som Skadereglerare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker en skadereglerare med prylkoll

Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar. Vill du... Visa mer
Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.

Vill du göra skillnad för människor, där du är? Brinner du för riktigt bra och effektiv kundservice? Just nu söker vi skadereglerare till egendomsskador privat (lösöre) i Uppsala. Ta chansen och bli en del av något större tillsammans med oss på Länsförsäkringar Uppsala.


Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen hjälper du våra kunder när de till exempel haft inbrott i sitt förråd, tappat sin mobiltelefon i golvet eller har en luftvärmepump som slutat fungera. Du pratar främst med kunderna i digitala kanaler, men även via telefon. Varje dag får du förtroendet att fatta beslut som påverkar våra kunders vardag.

Rollen innebär också
Tjänsten är på heltid och placerad på vårt nybyggda kontor på Muningatan 1 i Uppsala. Din närmsta arbetsgrupp består av fyra personer – tillsammans hjälps ni åt och stöttar varandra i arbetet med att skapa trygghet för våra kunder.

Vem är du?
För att passa som hand i handske för den här rollen är du serviceinriktad, effektiv och vinner kundernas förtroende. Du har lätt för att skriva, kan formulera komplexa saker på ett enkelt sätt och håller ordning och reda i dina ärenden. I gruppen är du en energispridande lagspelare som bidrar till ett bra samarbete med dina kollegor. Tempot är periodvis högt varför det är viktigt att du trivs med fart och fläkt i arbetet.

Vår skadereglering är på en resa mot att bli alltmer digitaliserad och vi söker dig som gärna är med och tar initiativ för att utveckla våra arbetssätt, roller och kundkontakter mot framtiden. Viktigt är också att du har ett intresse för att utveckla såväl dig själv som bolaget i stort – allt för en ännu bättre kundupplevelse.

Länsförsäkringar Uppsalas värdeord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. Allt vi gör präglas av detta, och det är också egenskaper vi söker hos dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av skadereglering och kundservice och/eller ärendehantering.

Vill du veta mer?
Hör gärna av dig till Petra Lööv, gruppchef för egendomsskador, telefon 018-68 57 65. Facklig kontaktperson för Forena är Josefine Mattsson, 018-68 55 69.


Välkommen med din ansökan senast söndagen den 17 september. Visa mindre

LF Uppsala söker en erfaren och engagerad skadereglerare till motorskador!

LF Uppsala är inget utan dig Att jobba i ett företag med 148 000 ägare är annorlunda. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Därför utvecklar vi ständigt nya trygghetsprodukter och tjänster och bidrar till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Vi backar och investerar i initiativ, infall och projekt, stöttar föreningar och organisationer. Resultatet ser vi omkring oss... Visa mer
LF Uppsala är inget utan dig
Att jobba i ett företag med 148 000 ägare är annorlunda. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Därför utvecklar vi ständigt nya trygghetsprodukter och tjänster och bidrar till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Vi backar och investerar i initiativ, infall och projekt, stöttar föreningar och organisationer. Resultatet ser vi omkring oss: Mer gemenskap, som ger långsiktiga samhällsvinster så det räcker och blir över – till våra kunder och alla omkring. Alla som gör vårt län till vad det är. På så vis bidrar du till närområdets samhällsutveckling, både som kund och medarbetare. Uppsala län är inget utan dig.

Har du koll på det här med skadereglering? Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av ett lokalt, kundägt bolag? Vill du dessutom bli kollega med några av Sveriges vassaste motorskadereglerare och tillsammans med dem skapa trygghet för våra kunder? Då ska du fortsätta läsa. 
Som motorskadereglerare hos oss hanterar du inkomna skadeanmälningar via i första hand digitala kanaler, men även via telefon. Du gör ansvarsbedömningar vid trafikolyckor och reglerar ersättningen till våra kunder utifrån försäkringsvillkor, lagar och förordningar. Varje ärende är unikt vilket ger jobbet gott om variation.
Mer om jobbet
Hos oss finns goda förutsättningar för dig att växa. Utöver den dagliga skaderegleringen finns möjlighet att arbeta med olika sidouppdrag för att bidra till både bolagets utveckling och din egen. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med starkt engagemang, stor kompetens och gott om erfarenhet som vi gärna delar med oss av för att göra varandra ännu bättre. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Du jobbar i våra nya och fina lokaler på Muningatan 1 i Uppsala.

Satsar du på oss, satsar vi på dig. Vi vet att medarbetare som får utvecklas och växa mår bra och därför har vi en aktiv dialog om din fortsatta utveckling på kort och lång sikt. I dagsläget befinner vi oss på en förändringsresa där vi inte vet exakt hur framtiden kommer att se ut, men vi jobbar mot en gemensam framtidsvision. För att vi ska nå den behöver vi alla bidra utifrån vår egen unika kompetens.
Vi vet också att hälsa är en förutsättning för bra prestation och hållbarhet över tid. Det kommer du att märka som medarbetare hos oss.
Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med skadereglering – gärna inom motor. Du är alltså en van ärendehanterare som älskar både kundservice, villkorstolkning och ordning och reda. B-körkort och god kännedom om trafikregler behövs för rollen.

Som person är du måldriven, beslutför och trivs i ett högt tempo. Du är en hjälpsam kollega som gärna bollar ärenden och delar med dig av din kunskap samtidigt som du sprider positiv energi. Du är lyhörd gentemot kund och har förmågan att förklara dina beslut på ett lättförståeligt sätt.

Då arbetet hela tiden utvecklas och det ständigt kommer nya digitala hjälpmedel, är det viktigt att du är öppen för, och intresserad av, att ta till dig av ny teknik och nya arbetssätt.

Länsförsäkringar Uppsalas värdeord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. Allt vi gör präglas av detta, och det är också egenskaper vi söker hos dig.

Vi värdesätter de kvaliteter som en mångfald av människor tillför vår verksamhet. För att försöka vara så fördomsfria som möjligt i vår rekrytering använder vi tester i samband med ansökan.


Intresserad och vill veta mer?
Vill du veta mer om rollen och Länsförsäkringar Uppsal-a kontaktar du gruppchef Mikael Waldenvik på 018-68 57 68. Facklig kontaktperson för Forena är Josefine Mattsson 018-68 55 69.
Välkommen med din ansökan senast söndagen den 3 december. Vi ser fram emot att höra från dig!

. Visa mindre

Motorskadereglerare

Länsförsäkringar Uppsala Länsförsäkringar Uppsala söker en erfaren och engagerad skadereglerare till motorskador! Har du koll på det här med skadereglering inom försäkringsbranschen? Gillar du genuin kundservice och är intresserad av att bli en del av ett kundägt bolag med stort engagemang för vårt lokala samhälle? Vill du dessutom bli kollega med några av Sveriges vassaste motorskadereglerare och tillsammans med dem skapa trygghet för våra kunder? Då s... Visa mer
Länsförsäkringar Uppsala

Länsförsäkringar Uppsala söker en erfaren och engagerad skadereglerare till motorskador!
Har du koll på det här med skadereglering inom försäkringsbranschen? Gillar du genuin kundservice och är intresserad av att bli en del av ett kundägt bolag med stort engagemang för vårt lokala samhälle? Vill du dessutom bli kollega med några av Sveriges vassaste motorskadereglerare och tillsammans med dem skapa trygghet för våra kunder? Då ska du fortsätta läsa.
Som motorskadereglerare hos oss hanterar du inkomna skadeanmälningar via i första hand digitala kanaler, men även via telefon. Du gör ansvarsbedömningar vid trafikolyckor och reglerar ersättningen till våra kunder utifrån försäkringsvillkor, lagar och förordningar. Varje ärende är unikt vilket ger jobbet gott om variation.


Mer om jobbet
Hos oss finns goda förutsättningar för dig att växa. Utöver den dagliga skaderegleringen finns möjlighet att arbeta med olika sidouppdrag för att bidra till både bolagets utveckling och din egen. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med starkt engagemang, stor kompetens och gott om erfarenhet som vi gärna delar med oss av för att göra varandra ännu bättre.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Du jobbar i våra nya och fina kontorslokaler på Muningatan 1 i Uppsala. När du blivit varm i kläderna finns viss möjlighet till distansarbete.

Satsar du på oss, satsar vi på dig. Vi vet att medarbetare som får utvecklas och växa mår bra och därför har vi en aktiv dialog om din fortsatta utveckling på kort och lång sikt. I dagsläget befinner vi oss på en förändringsresa där vi inte vet exakt hur framtiden kommer att se ut, men vi jobbar mot en gemensam framtidsvision. För att vi ska nå den behöver vi alla bidra utifrån vår egen unika kompetens.
Vi vet också att hälsa är en förutsättning för bra prestation och hållbarhet över tid. Det kommer du att märka som medarbetare hos oss.
Vem är du?
I första hand söker dig som har erfarenhet av att arbeta med motorskadereglering inom försäkringsbranschen. Annan relevant försäkringsskaderegleringserfarenhet kan också vara meriterande. Du är alltså en van ärendehanterare som älskar både kundservice, försäkringsvillkorstolkning och ordning och reda. B-körkort och god kännedom om trafikregler behövs för rollen.

Som person är du måldriven, beslutför och trivs i ett högt tempo. Du är en hjälpsam kollega som gärna bollar ärenden och delar med dig av din kunskap samtidigt som du sprider positiv energi. Du är lyhörd gentemot kund och har förmågan att förklara dina beslut på ett lättförståeligt sätt.

Då arbetet hela tiden utvecklas och det ständigt kommer nya digitala hjälpmedel, är det viktigt att du är öppen för, och intresserad av, att ta till dig av ny teknik och nya arbetssätt.

Länsförsäkringar Uppsalas värdeord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. Allt vi gör präglas av detta, och det är också egenskaper vi söker hos dig.

Vi värdesätter de kvaliteter som en mångfald av människor tillför vår verksamhet. För att försöka vara så fördomsfria som möjligt i vår rekrytering använder vi tester i samband med ansökan.
Intresserad och vill veta mer?
Vill du veta mer om rollen och Länsförsäkringar Uppsala kontaktar du gruppchef Mikael Waldenvik på 018-68 57 68. Facklig kontaktperson för Forena är Beniam Hesselbäck, 018-68 57 42. 
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast tisdagen den 27 februari. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Byggskadereglerare att hålla i när det blåser

Att jobba i ett företag med närmare 148 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar. ... Visa mer
Att jobba i ett företag med närmare 148 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.

Vatten, eld och vind kan ha förödande effekt på människors hem. Vi söker nu dig som vill vara den som på ett effektivt och tryggt sätt skapar ordning i kaoset när saker och ting ska ställas tillrätta igen.
Som skadereglerare för byggskador är du den som tar emot ärendet när skadan inträffat och avgör vad som blir nästa steg med utgångspunkt i försäkringsvillkoren. Du koordinerar rätt entreprenörer, kalkylerar reparationskostnader, följer upp, dokumenterar och håller löpande kontakt med både kunden och entreprenören så länge skadan åtgärdas. Det här arbetet sker inne på kontoret.
Mer om jobbet
Arbetet är en tillsvidare tjänst på heltid, som inleds med provanställning och du är placerad på vårt kontor på Muningatan 1.
Du blir en del av en stor avdelning med både skadereglerare och besiktningsmän som samarbetar och delar med sig av sin kompetens för att tillsammans skapa trygghet för våra kunder. Du kommer att arbeta med dina egna pågående ärenden, ta emot nya ärenden på gruppens telefonslinga och diskutera komplicerade ärenden på gruppmöten med kollegor.
Satsar du på oss så satsar vi på dig. Vi vet att medarbetare som får utvecklas och växa mår bra och därför har vi en aktiv dialog om din fortsatta utveckling på kort och lång sikt.  Vi vet också att hälsa är en förutsättning för bra prestation och hållbarhet över tid. Det kommer du att märka som medarbetare hos oss.

Vem är du?
Länsförsäkringar Uppsalas värdegrund utgår från orden affärsmässig, handlingskraftig och engagerad och det är egenskaper vi söker hos dig.  Som kundägt, lokalt bolag så är vår lokalproducerade skadereglering en skillnad som gör skillnad för våra kunder. Det handlar om att på ett närvarande sätt leva upp till och överträffa kundens förväntan.
I det här jobbet gör du det genom att ha förståelse för och vara bra på att bemöta människor i pressade situationer. Du håller taktpinnen genom att ta initiativ och skapa förtroendeingivande samarbeten med både kunder, leverantörer och kollegor och driver och handlägger effektivt och strukturerat dina ärenden. Du är lyhörd och öppen men tydlig och strukturerad i din kommunikation. Ärendena kan ibland vara komplexa och ta lång tid att handlägga och du behöver ha ett affärsmässigt och lösningsorienterat synsätt för att lyckas bra.
I perioder är belastningen hög och det är viktigt att du kan behålla lugn och entusiasm även vid dessa tillfällen.
Vi ser gärna att du har viss erfarenhet och/eller kunskap som härrör från bygg- eller försäkringsbranschen. Det kommer underlätta för dig i arbetet och kontakten med kunder och entreprenörer.
Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten så berättar Åsa Stafberg, gruppchef bygg- och egendomsskador, gärna mer. Hon nås på 018-68 56 32 och finns på plats från vecka 31.
Facklig kontaktperson är Josefine Mattsson , 018-68 55 69. Visa mindre

Byggskadereglerare att hålla i när det blåser

Att jobba i ett företag med närmare 148 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar. ... Visa mer
Att jobba i ett företag med närmare 148 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.

Vatten, eld och vind kan ha förödande effekt på människors hem. Vi söker nu dig som vill vara den som på ett effektivt och tryggt sätt skapar ordning i kaoset när saker och ting ska ställas tillrätta igen.
Som skadereglerare för byggskador är du den som tar emot ärendet när skadan inträffat och avgör vad som blir nästa steg med utgångspunkt i försäkringsvillkoren. Du koordinerar rätt entreprenörer, kalkylerar reparationskostnader, följer upp, dokumenterar och håller löpande kontakt med både kunden och entreprenören så länge skadan åtgärdas. Det här arbetet sker inne på kontoret.
Mer om jobbet
Arbetet är en tillsvidare tjänst på heltid, som inleds med provanställning och du är placerad på vårt kontor på Muningatan 1.


Du blir en del av en stor avdelning med både skadereglerare och besiktningsmän som samarbetar och delar med sig av sin kompetens för att tillsammans skapa trygghet för våra kunder. Du kommer att arbeta med dina egna pågående ärenden, ta emot nya ärenden på gruppens telefonslinga och diskutera komplicerade ärenden på gruppmöten med kollegor.


Satsar du på oss så satsar vi på dig. Vi vet att medarbetare som får utvecklas och växa mår bra och därför har vi en aktiv dialog om din fortsatta utveckling på kort och lång sikt.  Vi vet också att hälsa är en förutsättning för bra prestation och hållbarhet över tid. Det kommer du att märka som medarbetare hos oss.

Vem är du?
Länsförsäkringar Uppsalas värdegrund utgår från orden affärsmässig, handlingskraftig och engagerad och det är egenskaper vi söker hos dig.  Som kundägt, lokalt bolag så är vår lokalproducerade skadereglering en skillnad som gör skillnad för våra kunder. Det handlar om att på ett närvarande sätt leva upp till och överträffa kundens förväntan.


I det här jobbet gör du det genom att ha förståelse för och vara bra på att bemöta människor i pressade situationer. Du håller taktpinnen genom att ta initiativ och skapa förtroendeingivande samarbeten med både kunder, leverantörer och kollegor och driver och handlägger effektivt och strukturerat dina ärenden. Du är lyhörd och öppen men tydlig och strukturerad i din kommunikation. Ärendena kan ibland vara komplexa och ta lång tid att handlägga och du behöver ha ett affärsmässigt och lösningsorienterat synsätt för att lyckas bra.


I perioder är belastningen hög och det är viktigt att du kan behålla lugn och entusiasm även vid dessa tillfällen.


Vi ser gärna att du har viss erfarenhet och/eller kunskap som härrör från bygg- eller försäkringsbranschen. Det kommer underlätta för dig i arbetet och kontakten med kunder och entreprenörer.Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten så berättar Åsa Stafberg, gruppchef bygg- och egendomsskador, gärna mer. Hon nås på 018-68 56 32 och finns på plats från vecka 31.
Facklig kontaktperson är Josefine Mattsson , 018-68 55 69. Visa mindre

Skadesamordnare till Uppsalahem AB

Ansök    Jul 31    Uppsalahem AB    Skadereglerare
Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag och har ca 300 engagerade medarbetare som förvaltar vårt bestånd av ca 18 000 lägenheter. Hos oss får du arbeta med något av det som är mest betydelsefullt för människor, deras hem. Ditt uppdrag hos oss Som skadesamordnare ansvarar du för att begränsa och återställa uppkomna skador i våra fastigheter. Det kan vara inne i våra hyresgästers hem eller i övriga delar av fastigheten. Vid upptäckt eller befarad skada... Visa mer
Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag och har ca 300 engagerade medarbetare som förvaltar vårt bestånd av ca 18 000 lägenheter. Hos oss får du arbeta med något av det som är mest betydelsefullt för människor, deras hem.

Ditt uppdrag hos oss

Som skadesamordnare ansvarar du för att begränsa och återställa uppkomna skador i våra fastigheter. Det kan vara inne i våra hyresgästers hem eller i övriga delar av fastigheten. Vid upptäckt eller befarad skada besiktar, utreder och dokumenterar du skadans omfattning och orsak. Du driver hela skadeärendet från start till mål.

Du samarbetar med våra hyresgäster och olika specialistkompetenser inom Uppsalahem men framför allt har du externa kontakter med entreprenörer, underentreprenörer och försäkringsbolag. Med fokus är att säkra fortsatt hög kvalitet och nöjda kunder.

Uppdraget i rollen varierar mellan genomförande av skadebesiktningar i våra fastigheter och administrativ samordning av skadeärenden. Du projektleder och utreder händelser och föreslår insatser för återställandet av lägenheter och lokaler eller andra byggdelar. Skadedokumentationen registrerar du i Xpand.

Du kommer bland annat att arbeta med:

Genomföra besiktning inför återställning av lägenheter
Planera, svara för tidplan och genomföra återställning av lägenheter vid uppkomna skador därtill hörande administration samt ekonomiskredovisning
Genomföra slutbesiktning och uppföljning på genomfört arbete
Stödja förvaltare i frågor rörande arbetet med återställningen av lägenheten och underlag
till budget och prognoser.
Ansvar när det gäller kontakt, regresser och uppföljning med vårt försäkringsbolag samt hyresgästen och dess eventuella försäkringsbolag.Vem är du?


För att vara framgångsrik i rollen som skadesamordnare är du van vid projektledning och har god förhandlingsvana. Som person är du drivande, resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt. Du är ansvarstagande och har lätt för att skapa förtroende genom ditt engagemang. Vidare är du lösningsorienterad och har lätt att prioritera och organisera ditt arbete. Du trivs i mötet med hyresgästen och har förmågan att balansera krav och förväntningar samt har en gedigen känsla för bra service och bemötande.

Du är intresserad och har troligen erfarenhet av bygg- och fastighetsteknik och försäkringsjuridik är något du känner dig trygg med.

Du är en skicklig administratör och har goda kunskaper inom Officepaketet och är van att arbeta i olika system och program. I rollen krävs att du är en van kommunikatör som med lätthet uttrycker dig tydligt både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska.

Avslutad Gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot snickeri, el eller VVS, alternativt eftergymnasial utbildning exempelvis YH utbildning inom förvaltning.

Flerårig erfarenhet inom bygg- och fastighetsteknikbranschen

B-körkort är ett krav.Vi på Uppsalahem

Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare och gamers. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Som det ledande bostadsbolaget i Uppsala är vår vision att bli Sveriges bästa bostadsbolag. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på www.uppsalahem.se (http://www.uppsalahem.se/).

Här kan du även läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder. (https://app.teamtailor.com/companies/poC8lvnIKxM/jobs/2258702/edit/Att jobba på Uppsalahem - Uppsalahem)

Om anställningen
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Anställningsform: Tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Uppsalahems Västra distrikt, centrala Uppsala

Nyfiken?

Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta Fastighetschef Björn Eriksson, 018-727 34 04 eller HR chef Carina Elofsson Mumford, 018-7273143. Då det är semestertider så kan det vara svårt att nå oss via telefon. Varmt välkommen med din ansökan senast 2023-08-31.

För oss är din kompetens viktigast vilket gör att vi tillämpar en kompetensbaserad rekrytering. För att försöka vara så fördomsfria som möjligt i vår rekrytering så använder vi tester i samband med ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Vi söker en skadereglerare med prylkoll

Länsförsäkringar Uppsala Vill du göra skillnad för människor, där du är? Brinner du för riktigt bra och effektiv kundservice? Just nu söker vi skadereglerare till egendomsskador privat i Uppsala. Ta chansen och bli en del av något större tillsammans med oss på Länsförsäkringar Uppsala. Dina framtida arbetsuppgifter I rollen hjälper du våra kunder när de till exempel haft inbrott i sitt förråd, tappat sin mobiltelefon i golvet eller har en luftvärmepump... Visa mer
Länsförsäkringar Uppsala

Vill du göra skillnad för människor, där du är? Brinner du för riktigt bra och effektiv kundservice? Just nu söker vi skadereglerare till egendomsskador privat i Uppsala. Ta chansen och bli en del av något större tillsammans med oss på Länsförsäkringar Uppsala.

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen hjälper du våra kunder när de till exempel haft inbrott i sitt förråd, tappat sin mobiltelefon i golvet eller har en luftvärmepump som slutat fungera. Du pratar främst med kunderna i digitala kanaler. Varje dag får du förtroendet att fatta beslut som påverkar våra kunders vardag.

Rollen innebär också
Tjänsten är på heltid och placerad på vårt helt nybyggda kontor på Muningatan 1 i Uppsala. Din närmsta grupp består av fyra personer – tillsammans hjälps ni åt och stöttar varandra i arbetet med att skapa trygghet för våra kunder.

Vem är du?
För att passa som hand i handske för den här rollen är du serviceinriktad, effektiv och vinner kundernas förtroende. Du har lätt för att skriva, kan formulera komplexa saker på ett enkelt sätt och håller ordning och reda i dina ärenden. Du vill ständigt lära dig nytt och tar initiativ för att utveckla arbetssätt och kundkontakter – allt för att ge kunden en ännu bättre upplevelse.  I perioder är tempot högt och det är viktigt att du kan behålla lugn och entusiasm även vid dessa tillfällen. För att arbetet i gruppen ska fungera är det viktigt att du är bra på att samarbeta och har en god dialog med dina kollegor.

Då vår skadereglering blir alltmer digitaliserad är det viktigt att du är intresserad av att både använda och utveckla våra digitala arbetssätt.

Länsförsäkringar Uppsalas värdeord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. Allt vi gör präglas av detta, och det är också egenskaper vi söker hos dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice. Självklart är det en fördel om du också jobbat med skadereglering eller ärendehantering tidigare, men det är inget krav. 

Som anställd på Länsförsäkringar Uppsala bidrar du både till att utveckla dig själv och din roll såväl som bolaget i stort. 


Vill du veta mer?
Hör gärna av dig till Petra Lööv, gruppchef för egendomsskador, telefon 018-68 57 65. Facklig kontaktperson för Forena är Josefine Mattsson, 018-68 55 69.

Välkommen med din ansökan senast söndagen den 28 maj. Visa mindre

Erfaren företags- och lantbruksskadereglerare

Länsförsäkringar Uppsala Vi söker nu dig som har erfarenhet av och kompetens för att agera första hjälpen till våra företags- och lantbrukskunder. Små som stora. Nej, du behöver inte utföra hjärt-lungräddning, men däremot vara den där spindeln i nätet med god överblick som kan koordinera och driva dina ärenden samtidigt som du bemöter och skapar förtroende hos våra de företagare som drabbats av en kris. Du är den som skapar ordning i situationer där til... Visa mer
Länsförsäkringar Uppsala

Vi söker nu dig som har erfarenhet av och kompetens för att agera första hjälpen till våra företags- och lantbrukskunder. Små som stora. Nej, du behöver inte utföra hjärt-lungräddning, men däremot vara den där spindeln i nätet med god överblick som kan koordinera och driva dina ärenden samtidigt som du bemöter och skapar förtroende hos våra de företagare som drabbats av en kris.
Du är den som skapar ordning i situationer där tillvaron i en verksamhet vänts upp och ner på grund av exempelvis en vattenskada, brand eller inbrott. Ibland kan du ganska snabbt göra en bedömning av ärendet och i andra fall är omfattningen betydligt större och mer komplext. Du jobbar för att så effektivt som möjligt hitta en affärsmässig lösning för att verksamheten ska kunna återgå.
Ärendena kan omfatta allt från entreprenadskador till skador på mjölkrobot, skog och annan egendom. Ofta har skadan inneburit ett avbrott i verksamheten. Du säkerställer att vår kund får rätt ersättning och att våra samarbetspartners gör vad de kan för att återställa tillvaron till det normala igen.
Mer om jobbet
Det här arbetet sker i vissa fall ute på plats där skadan inträffat – men till största delen inne på kontoret. Din vardag innebär skadeutredning och reglering utifrån en mängd olika villkor. Du behöver sätta dig in olika branschvillkor och du har ett tätt samarbete med kollegor på våra bygg- och egendomsskadeavdelningar, försäkringssäljare, riskrådgivare och skadejurister.
Satsar du på oss så satsar vi på dig. Vi vet att medarbetare som får utvecklas och växa mår bra och därför har vi en aktiv dialog om din fortsatta utveckling på kort och lång sikt.  Vi vet också att hälsa är en förutsättning för bra prestation och hållbarhet över tid. Det kommer du att märka som medarbetare hos oss. Vi är oerhört stolta över att igen stå på prispallen för utmärkelsen Årets arbetsgivare i Brilliant Awards - en utmärkelse som helt baseras på svaren våra medarbetare givit i våra medarbetarenkäter.

Vem är du?
Länsförsäkringar Uppsalas värdegrund utgår från orden affärsmässig, handlingskraftig och engagerad och det är egenskaper vi söker hos dig.  
I det här jobbet innebär det att vara kapten och livboj på samma gång. Du har förståelse för och är bra på att bemöta människor i pressade situationer. Du tar initiativ och skapar förtroendeingivande och affärsmässiga samarbeten med både kunder, leverantörer och kollegor och driver och handlägger effektivt och strukturerat dina ärenden. Du är lyhörd och öppen men tydlig och strukturerad i din kommunikation.
I perioder är belastningen hög och det är viktigt att du kan behålla lugn och entusiasm även vid dessa tillfällen. Du behöver också ha förmågan att kunna lämna jobbet på jobbet.
För det här jobbet söker vi dig som är väl insatt i företagsförsäkring och villkorstolkning. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med entreprenadskador och avbrottsskadereglering. Visa mindre

Byggskadereglerare med koll på läget i kaos

Att jobba i ett företag med närmare 148 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar. ... Visa mer
Att jobba i ett företag med närmare 148 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.

Vatten, eld och vind kan ha förödande effekt på människors hem. Vi söker nu dig som vill vara den som på ett effektivt och tryggt sätt skapar ordning när saker och ting ska ställas till rätta igen.
Som skadereglerare för byggskador är du den som tar emot ärendet när skadan inträffat och avgör vad som blir nästa steg med utgångspunkt i försäkringsvillkoren. Du koordinerar rätt entreprenörer, kalkylerar reparationskostnader, följer upp, dokumenterar och håller löpande kontakt med både kunden och entreprenören så länge skadan åtgärdas. Det här arbetet sker till stor del inne på kontoret, men vid större och mer komplicerade skador gör du den bästa bedömningen på plats där skadan inträffat.


Mer om jobbet
Arbetet är en tillsvidaretjänst på heltid med placering på vårt kontor på Muningatan 1.
Du blir en del av en stor avdelning med skadereglerare och besiktningsmän som samarbetar och delar med sig av sin kompetens för att tillsammans skapa trygghet för våra kunder. Du kommer att arbeta med dina egna pågående ärenden, ta emot nya ärenden när kunder hör av sig om inträffade skador och diskutera komplicerade ärenden på gruppmöten med kollegor.
Satsar du på oss så satsar vi på dig. Vi vet att medarbetare som får utvecklas och växa mår bra och därför har vi en aktiv dialog om din fortsatta utveckling på kort och lång sikt.  Vi vet också att hälsa är en förutsättning för bra prestation och hållbarhet över tid. Det kommer du att märka som medarbetare hos oss.

Vem är du?
Länsförsäkringar Uppsalas värdegrund utgår från orden affärsmässig, handlingskraftig och engagerad och det är egenskaper vi söker hos dig.  Som kundägt, lokalt bolag så är vår lokalproducerade skadereglering en skillnad som gör skillnad för våra kunder. Det handlar om att på ett närvarande sätt leva upp till och överträffa kundens förväntan.
I det här jobbet gör du det genom att ha förståelse för och vara bra på att bemöta människor i pressade situationer. Du håller taktpinnen genom att ta initiativ och skapa förtroendeingivande samarbeten med både kunder, leverantörer och kollegor och driver och handlägger effektivt och strukturerat dina ärenden. Du är lyhörd och öppen men tydlig och strukturerad i din kommunikation. Ärendena kan ibland vara komplexa och ta lång tid att handlägga och du behöver ha ett affärsmässigt och lösningsorienterat synsätt för att lyckas bra.
I perioder är belastningen hög och det är viktigt att du kan behålla lugn och entusiasm även vid dessa tillfällen.
Vi vill att du har erfarenhet och/eller kunskap som härrör från bygg- eller försäkringsbranschen. Det kommer underlätta för dig i arbetet och kontakten med kunder och entreprenörer. Visa mindre

Skadereglerare till Swedavia

Ansök    Jun 13    Manpower AB    Skadereglerare
Har du god administrativ förmåga och erfarenhet inom utredning och skadereglering? Då passar det här jobbet dig! Manpower söker en skadereglerare till vår kund Swedavia. Du kommer att anlitas som konsult på Manpower men arbeta hos vår kund. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Om uppdraget Swedavia Claims hanterar ersättningsanspråk som riktas till någon av Swedavias 10 flygplatser med anledning av en inträffad skada inom bolagets verks... Visa mer
Har du god administrativ förmåga och erfarenhet inom utredning och skadereglering? Då passar det här jobbet dig! Manpower söker en skadereglerare till vår kund Swedavia. Du kommer att anlitas som konsult på Manpower men arbeta hos vår kund. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Om uppdraget Swedavia Claims hanterar ersättningsanspråk som riktas till någon av Swedavias 10 flygplatser med anledning av en inträffad skada inom bolagets verksamhet. Typen av skador varierar och kan innefatta person-, ansvars-, fordons- eller egendomsskada.

Som skadereglerare inom Claims jobbar du nära verksamheten och ingår i enheten Governance & Compliance som, utöver Claims, inkluderar bolagets legala enhet samt internrevision. I rollen ingår att utreda skador, förhandla och fastställa ersättning inom givna mandat. Personen ifråga ska avlasta befintlig resurs inom Claims genom att, efter inlärningsperiod, självständigt hantera skadeärenden samt driva skadefrågor där Swedavias ansvar utreds samt reglera fastställda skadeanspråk.

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående där uppdraget pågår till 2022-12-31. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår kund Swedavia.Vem söker vi? Personen i fråga ska ha erfarenhet inom utredning och skadereglering från exempelvis försäkringsbolag. Personen ska ha mycket god administrativ och kommunikativ förmåga samt hög förmåga att komma till avslut. Ha lätt att lära och efter introduktion snabbt kunna arbeta självständigt med de ärenden som kommer in. God svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande med möjlighet till start så snart som möjligt.Erbjudande Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag! Visa mindre

Skadereglerare med prylkoll

Länsförsäkringar Uppsala Vill du göra skillnad för människor, där du är? Brinner du för riktigt bra och effektiv kundservice? Just nu söker vi skadereglerare till egendomsskador privat i Uppsala. Ta chansen och bli en del av något större tillsammans med oss på Länsförsäkringar Uppsala. Dina framtida arbetsuppgifter I rollen hjälper du våra kunder när de till exempel fått sin cykel stulen, haft inbrott i sitt förråd, tappat sin mobiltelefon i golvet elle... Visa mer
Länsförsäkringar Uppsala

Vill du göra skillnad för människor, där du är? Brinner du för riktigt bra och effektiv kundservice? Just nu söker vi skadereglerare till egendomsskador privat i Uppsala. Ta chansen och bli en del av något större tillsammans med oss på Länsförsäkringar Uppsala.
Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen hjälper du våra kunder när de till exempel fått sin cykel stulen, haft inbrott i sitt förråd, tappat sin mobiltelefon i golvet eller har en luftvärmepump som slutat fungera. Du pratar främst med kunderna i digitala kanaler och via telefon. Varje dag får du förtroendet att fatta beslut som påverkar våra kunders vardag.
Rollen innebär också
Tjänsten är på heltid och placerad på vårt helt nybyggda kontor på Muningatan 1 i Uppsala. Din närmsta grupp består av fyra personer – tillsammans hjälps ni åt och stöttar varandra i arbetet med att skapa trygghet för våra kunder. 
Vem är du?
För att passa som hand i handske för den här rollen är du serviceinriktad, effektiv och vinner kundernas förtroende. Du har lätt för att skriva, kan formulera komplexa saker på ett enkelt sätt och håller ordning och reda i dina ärenden. Du vill ständigt lära dig nytt och tar initiativ för att utveckla arbetssätt och kundkontakter – allt för att ge kunden en ännu bättre upplevelse.  I perioder är tempot högt och det är viktigt att du kan behålla lugn och entusiasm även vid dessa tillfällen. För att arbetet i gruppen ska fungera är det viktigt att du är bra på att samarbeta och har en god dialog med dina kollegor.
Länsförsäkringar Uppsalas värdeord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. Allt vi gör präglas av detta, och det är också egenskaper vi söker hos dig. Vi vill att du är mycket bekväm med ett digitalt arbetssätt och ser gärna att du har erfarenhet av kundservice. Självklart är det en fördel om du jobbat med skadereglering eller ärendehantering tidigare, men det är inget krav. 

Vill du veta mer?
Hör gärna av dig till Petra Lööv, gruppchef för egendomsskador, telefon 018-68 57 65. Facklig kontaktperson för Forena är Josefine Mattsson, 018-68 55 69.
Välkommen med din ansökan senast torsdagen den 4 augusti. På grund av semestertider kommer vi att börja kalla till intervjuer först efter att sista ansökningsdag passerat.

Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.

Sista ansökningsdag: 2022-08-04 Visa mindre

Extrajobb inom skadereglering för studenter

Länsförsäkringar Uppsala Vill du göra skillnad för människor, där du är? Bli den som räddar dagen åt våra privatkunder som blivit bestulna eller råkat ha sönder någon av sina prylar där hemma? Vi söker nu två extrajobbare/vardagshjältar som vill hjälpa våra privatkunder som råkat ut för skador på sin egendom. Är du en av dem? Ta chansen och bli en del av något större tillsammans med oss på Länsförsäkringar Uppsala!    Vårt erbjudande till dig Som timans... Visa mer
Länsförsäkringar Uppsala

Vill du göra skillnad för människor, där du är? Bli den som räddar dagen åt våra privatkunder som blivit bestulna eller råkat ha sönder någon av sina prylar där hemma? Vi söker nu två extrajobbare/vardagshjältar som vill hjälpa våra privatkunder som råkat ut för skador på sin egendom. Är du en av dem? Ta chansen och bli en del av något större tillsammans med oss på Länsförsäkringar Uppsala!   
Vårt erbjudande till dig
Som timanställd hos oss på Länsförsäkringar Uppsala ger vi dig möjligheten att ha en fot i arbetslivet samtidigt som du pluggar. Förutom att du får praktisk erfarenhet, kompetens, nya härliga  arbetskompisar och gott om kundkontakt, bygger du också upp ditt nätverk och får referenser inför framtiden.
Dina framtida arbetsuppgifter
I det här jobbet hjälper du våra kunder när de till exempel fått sin cykel stulen, haft inbrott i sitt förråd eller tappat sin mobiltelefon i golvet.
* Du lyssnar på kunden och registrerar ärendet.
* I enklare fall avgör du om skadan är ersättningsbar eller inte samt reglerar skadan.
* I mer komplicerade ärenden skickar du vidare till en av våra ordinarie skadereglerare.
* Kunderna möter du i digitala kanaler och via telefon.
* Du ingår i en grupp erfarna kollegor som hjälps åt och stöttar varandra i arbetet med att skapa trygghet för våra kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som studerar på högskola/universitet. Du är en öppen, serviceinriktad och effektiv person som vinner kundernas förtroende. Du har lätt för att skriva, kan formulera komplexa saker på ett enkelt sätt och håller ordning och reda i dina ärenden.
Vi vill att du ska ha möjlighet att arbeta ca 1-2 dagar i veckan under terminerna. Vi har också behov av din hjälp under sommaren och andra semesterperioder. Arbetet sker på dagtid under vardagar.
Kommer du till oss med rätt inställning ordnar vi med all utbildning du behöver för att på sikt bli en riktigt duktig skadereglerare. Vi ser gärna att det blir en långsiktig relation och önskar att du har minst 1,5 år kvar på dina studier eftersom vi då har större möjlighet att hinna ge dig den utveckling och erfarenhet som krävs.
I urvalet lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi värdesätter mångfald i vår verksamhet. För att uppnå en så fördomsfri rekrytering som möjligt använder vi oss av tester i processen.
Vill du veta mer?
Hör gärna av dig till Petra Lööv, gruppchef för egendomsskador, telefon 018-68 57 65. Facklig kontaktperson för Forena är Josefine Mattsson, 018-68 55 69.

Välkommen med din ansökan senast söndagen den 30 oktober. Vi kallar till intervjuer löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag.
Sista ansökningsdag: 2022-10-30 Visa mindre

Skaderådgivare

Ansök    Apr 26    BILIA AB    Skadereglerare
Är du på jakt efter nya utmaningar? Har du dessutom fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och vill jobba med oss för att vara branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som vår nya Skaderådgivare till Bilia i Uppsala.  Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra ... Visa mer
Är du på jakt efter nya utmaningar? Har du dessutom fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och vill jobba med oss för att vara branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som vår nya Skaderådgivare till Bilia i Uppsala. 
Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi tillsammans. 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta efter företagets skadeprocess som innebär mottagning av kund, tidsbokning, boka hyrbil till kund, fakturering, skadebesiktning, räkna på kalkyler till försäkringsbolag och utlämning av bil. Du ansvarar även för att arbete planeras ut i Cabplan på respektive Skadetekniker. 
Vad vi önskar av dig 
Vi tror att du har kunskaper inom fordonsteknik samt bra på att hantera kunder. Tidigare arbete med skadeberäkning är ett krav och kunskap i Cabas ses som meriterande. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort. Du har en god datavana och digital förståelse.  
Personliga egenskaper 

Du värdesätter ett väl fungerande samarbete och ser betydelsen av att ha en god sammanhållning och teamkänsla. 

Du har ett stort intresse för service och därmed förmågan att skapa och vårda goda relationer med såväl kunder som kollegor. 

Du har en administrativ förmåga och kan känna dig trygg med att du vet hur dagarna bör planeras och vilka uppgifter som ska prioriteras för att verksamheten ska flyta på så bra som möjligt. 
Det här erbjuder Bilia 
Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och?biluthyrning. 
Anställningsform, omfattning, placeringsort 
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, på heltid hos Bilia Uppsala. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef.  
Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Byggskadereglerare att hålla i när det blåser

Länsförsäkringar Uppsala Vatten, eld och vind kan ha förödande effekt på människors hem. Vi söker nu dig som vill vara den som på ett effektivt och tryggt sätt skapar ordning i kaoset när saker och ting ska ställas tillrätta igen.  Som skadereglerare för byggskador är du den som tar emot ärendet när skadan inträffat och avgör vad som blir nästa steg med utgångspunkt i försäkringsvillkoren. Du koordinerar rätt entreprenörer, kalkylerar reparationskostnad... Visa mer
Länsförsäkringar Uppsala

Vatten, eld och vind kan ha förödande effekt på människors hem. Vi söker nu dig som vill vara den som på ett effektivt och tryggt sätt skapar ordning i kaoset när saker och ting ska ställas tillrätta igen. 
Som skadereglerare för byggskador är du den som tar emot ärendet när skadan inträffat och avgör vad som blir nästa steg med utgångspunkt i försäkringsvillkoren. Du koordinerar rätt entreprenörer, kalkylerar reparationskostnader, följer upp, dokumenterar och håller löpande kontakt med både kunden och entreprenören så länge skadan åtgärdas. Det här arbetet sker till största delen inne på kontoret, men i enstaka fall även ute på plats där skadan inträffat. 

Mer om jobbet
Arbetet är en tillsvidaretjänst på heltid med placering på vårt kontor på Fyrisborgsgatan 4. Till hösten flyttar vi till nya fina lokaler på Muningatan 1. 

Du blir en del av en stor avdelning med både skadereglerare, koordinatorer och besiktningsmän som samarbetar och delar med sig av sin kompetens för att tillsammans skapa trygghet för våra kunder. Du kommer att arbeta med dina egna pågående ärenden, ta emot nya ärenden på gruppens telefonslinga och diskutera komplicerade ärenden på gruppmöten med kollegor.

Satsar du på oss så satsar vi på dig. Vi vet att medarbetare som får utvecklas och växa mår bra och därför har vi en aktiv dialog om din fortsatta utveckling på kort och lång sikt.  Vi vet också att hälsa är en förutsättning för bra prestation och hållbarhet över tid. Det kommer du att märka som medarbetare hos oss. Vi är oerhört stolta över att ha blivit tilldelade utmärkelsen Årets arbetsgivare i Brilliant Awards 2021 - en utmärkelse som helt baseras på svaren våra medarbetare givit i våra medarbetarenkäter. 

Vem är du?
Länsförsäkringar Uppsalas värdegrund utgår från orden affärsmässig, handlingskraftig och engagerad och det är egenskaper vi söker hos dig.  Som kundägt, lokalt bolag så är vår lokalproducerade skadereglering en skillnad som gör skillnad för våra kunder. Det handlar om att på ett närvarande sätt leva upp till och överträffa kundens förväntan.

I det här jobbet gör du det genom att ha förståelse för och vara bra på att bemöta människor i pressade situationer. Du håller taktpinnen genom att ta initiativ och skapa förtroendeingivande samarbeten med både kunder, leverantörer och kollegor och driver och handlägger effektivt och strukturerat dina ärenden. Du är lyhörd och öppen men tydlig och strukturerad i din kommunikation. Ärendena kan ibland vara komplexa och ta lång tid att handlägga och du behöver ha ett affärsmässigt och lösningsorienterat synsätt för att lyckas bra.

I perioder är belastningen hög och det är viktigt att du kan behålla lugn och entusiasm även vid dessa tillfällen. 

Vi ser gärna att du har viss erfarenhet och/eller kunskap som härrör från bygg- eller försäkringsbranschen. Det kommer underlätta för dig i arbetet och kontakten med kunder och entreprenörer. 

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten så berättar Åsa Stafberg, gruppchef bygg- och egendomsskador, gärna mer. Hon nås på 018-68 56 32
Facklig kontaktperson för Forena är Josefine Mattsson, 018-68 55 69.

Om oss
Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.


Sista ansökningsdag: 2022-02-28 Visa mindre

Skadereglerare till Swedavia på Arlanda

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vi på Clockwork söker nu en Skadereglerare till vår kund Swedavia på Arlanda. Tjänsten startar omgående och beräknas pågå till årsskiftet med möjlighet till förlängning.


Swedavia Claims hanterar ersättningsanspråk som riktas till någon av Swedavias 10 flygplatser med anledning av en inträffad skada inom bolagets verksamhet. Typen av skador varierar och kan innefatta person-, ansvars-, fordons- eller egendomsskada.
Som skadereglerare inom Claims jobbar du nära verksamheten och ingår i enheten Governance & Compliance som, utöver Claims, inkluderar bolagets legala enhet samt internrevision.


I rollen ingår att utreda skador, förhandla och fastställa ersättning inom givna mandat.
Du kommer självständigt att hantera och driva skadefrågor där Swedavias ansvar utreds samt reglera fastställda skadeanspråk.
Som Skadereglerare kommer du att avlasta befintlig resurs inom Claims genom att, efter inlärningsperiod, självständigt hantera skadeärenden enligt ovan.


Din profil
Vi söker dig med erfarenhet inom utredning och skadereglering från exempelvis försäkringsbolag. Vi ser att du har mycket god administrativ och kommunikativ förmåga samt hög förmåga att komma till avslut. För denna roll är det ett krav med god svenska och engelska i tal och skrift.

Som person tror vi att du har lätt att lära, och snabbt kunna arbeta självständigt med de ärenden som kommer in. Du är serviceinrikad och kan kommunicera på ett tydligt sätt.

Är du rätt person för tjänsten? Välkommen med din ansökan!


Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Bita Kaplan, via mejl: [email protected] eller telefon 0708 - 21 53 13. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Visa mindre

Vill du jobba extra som skadereglerare hos Sveriges bästa arbetsgivare*?

Länsförsäkringar Uppsala Just nu söker vi "poolare" till avdelningarna för bygg- och egendomsskador. Vi erbjuder dig som student ett jobb som timanställd hos oss vilket ger dig en fot i arbetslivet samtidigt som du pluggar. Förutom att du får praktisk erfarenhet och kompetens, bygger du ditt nätverk och får referenser inför framtiden. Vår ambition är inte bara att fylla på ditt CV med arbetslivserfarenhet utan helst också att du ska få omsätta dina stud... Visa mer
Länsförsäkringar Uppsala

Just nu söker vi "poolare" till avdelningarna för bygg- och egendomsskador.
Vi erbjuder dig som student ett jobb som timanställd hos oss vilket ger dig en fot i arbetslivet samtidigt som du pluggar. Förutom att du får praktisk erfarenhet och kompetens, bygger du ditt nätverk och får referenser inför framtiden. Vår ambition är inte bara att fylla på ditt CV med arbetslivserfarenhet utan helst också att du ska få omsätta dina studier till praktik. Därför ser vi gärna att du som söker studerar till jurist, eller kanske till byggnadsingenjör. Du kommer i jobbet att få läsa in dig på villkor som du sedan handlägger och reglerar skadeärenden utifrån. På byggskadeavdelningen är det en fördel om du har kompetens inom byggnation.

Mer om jobbet
Arbetet innebär att du är den första våra kunder kommer i kontakt med när de drabbats av en skada. Beroende på vilken avdelning du jobbar inom så handlar det till exempel om en stulen cykel eller kanske en vattenskada i köket. Du lyssnar på kunden och registrerar ärendet. I enklare fall avgör du om skadan är ersättningsbar eller inte samt reglerar skadan. I mer komplicerade ärenden skickar du vidare till en av våra ordinarie skadereglerare. Du ingår i en grupp erfarna kollegor som hjälps åt och stöttar varandra i arbetet med att skapa trygghet för våra kunder.

Vårt största behov av din hjälp är under sommaren och andra semesterperioder. Men eftersom det är mycket att lära sig och hålla sig uppdaterad inom så vill vi att du jobbar regelbundet några dagar varje månad även under terminerna, med utgångspunkt i hur det fungerar med dina studier. Introduktionen kommer att innebär arbete 2-3 dagar i veckan och ske under våren. Arbetet sker på dagtid under vardagar.

Vem är du?
Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.

I det här jobbet så innebär det att du är serviceinriktad, effektiv och vinner kundernas förtroende. Du har lätt för att skriva och kan formulera komplexa saker på ett enkelt sätt och håller ordning och reda i dina ärenden.
Kommer du till oss med rätt inställning ordnar vi med all utbildning du behöver för att på sikt bli en riktigt duktig skadereglerare. Vi ser gärna att det blir en långsiktig relation och önskar att du har minst 1,5 år kvar på dina studier eftersom vi då har större möjlighet att hinna ge dig den utveckling och erfarenhet som krävs.

Vår ambition är att spegla våra kunder för att möta dem på bästa sätt. Därför läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi värdesätter de kvaliteter som en mångfald av människor tillför vår verksamhet. För att försöka vara så fördomsfria som möjligt i vår rekrytering så använder vi tester i samband med ansökan.

*Länsförsäkringar Uppsala vann titeln ”Årets arbetsgivare 2021 - tjänsteorganisation” i Brilliant Awards

Mer information
Vill du veta mer om rollen som poolare hos byggskador kontaktar du Åsa Stafberg, gruppchef, 018-68 56 32
Vill du ha mer information om rollen hos egendomsskador kontaktar du Petra Lööv, gruppchef, 018-68 57 65
Facklig kontaktperson från Forena är Josefine Mattsson, telefon 018-68 55 69

Sista ansökningsdag: 2022-02-13 Visa mindre

Skadereglerare med åtta armar, stort hjärta och kallt huvud

Länsförsäkringar Uppsala Nej, du kanske inte behöver ha åtta armar för det här jobbet, men du behöver vara den där spindeln i nätet med god överblick som kan koordinera och driva dina ärenden samtidigt som du bemöter och skapar förtroende hos våra kunder som drabbats av en kris. Du är den som skapar trygghet, lugn och ordning i situationer där tillvaron vänts upp och ner på grund av en vattenskada, brand eller inbrott. Du gör en bedömning av läget, säk... Visa mer
Länsförsäkringar Uppsala

Nej, du kanske inte behöver ha åtta armar för det här jobbet, men du behöver vara den där spindeln i nätet med god överblick som kan koordinera och driva dina ärenden samtidigt som du bemöter och skapar förtroende hos våra kunder som drabbats av en kris.

Du är den som skapar trygghet, lugn och ordning i situationer där tillvaron vänts upp och ner på grund av en vattenskada, brand eller inbrott. Du gör en bedömning av läget, säkerställer att man har någonstans att bo, får rätt ersättning för sina saker och att våra samarbetspartners gör vad de kan för att återställa tillvaron till det normala igen.

Mer om jobbet
Det här arbetet sker i vissa fall ute på plats där skadan inträffat – men till största delen inne på kontoret. Du samarbetar med kollegor på våra bygg- och egendomsskadeavdelningar samt med saneringsföretag och värderingsmän.

Satsar du på oss så satsar vi på dig. Vi vet att medarbetare som får utvecklas och växa mår bra och därför har vi en aktiv dialog om din fortsatta utveckling på kort och lång sikt.  Vi vet också att hälsa är en förutsättning för bra prestation och hållbarhet över tid. Det kommer du att märka som medarbetare hos oss. Vi är oerhört stolta över att ha blivit tilldelade utmärkelsen Årets arbetsgivare i Brilliant Awards 2021 - en utmärkelse som helt baseras på svaren våra medarbetare givit i våra medarbetarenkäter. 

Vem är du?
Länsförsäkringar Uppsalas värdegrund utgår från orden affärsmässig, handlingskraftig och engagerad och det är egenskaper vi söker hos dig.  

I det här jobbet innebär det att vara kapten och livboj på samma gång. Du har förståelse för och är bra på att bemöta människor i pressade situationer. Du tar initiativ och skapar förtroendeingivande samarbeten med både kunder, leverantörer och kollegor och driver och handlägger effektivt och strukturerat dina ärenden. Du är lyhörd och öppen men tydlig och strukturerad i din kommunikation.
I perioder är belastningen hög och det är viktigt att du kan behålla lugn och entusiasm även vid dessa tillfällen. Du behöver också ha förmågan att kunna lämna jobbet på jobbet.
Har du förutom tidigare erfarenhet av det vi efterfrågat ovan även kompetens inom försäkring och villkorstolkning så är det förstås bra – men det kan vi också lära dig.

Om oss
Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.

Mer information
Arbetet är en tillsvidare tjänst på heltid med placering på vårt kontor på Fyrisborgsgatan 4.

Har du frågor om tjänsten så berättar Åsa Stafberg, gruppchef bygg- och egendomsskador, gärna mer. Hon nås på 018-68 56 32
Facklig kontaktperson för Forena är Josefine Mattsson, 018-68 55 69

Sista ansökningsdag: 2022-02-13 Visa mindre

Är du Uppsalahems nya skadesamordnare?

Ansök    Nov 17    Uppsalahem AB    Skadereglerare
Ditt uppdrag hos oss Som skadesamordnare ansvarar du för att begränsa och återställa uppkomna skador i våra fastigheter. Det kan vara inne i våra hyresgästers hem eller i övriga delar av fastigheten. Vid upptäckt eller befarad skada besiktar, utreder och dokumenterar du skadans omfattning och orsak. Du driver hela skadeärendet från start till mål. Du samarbetar med våra hyresgäster och olika specialistkompetenser inom vår egen organisation men framförallt... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som skadesamordnare ansvarar du för att begränsa och återställa uppkomna skador i våra fastigheter. Det kan vara inne i våra hyresgästers hem eller i övriga delar av fastigheten. Vid upptäckt eller befarad skada besiktar, utreder och dokumenterar du skadans omfattning och orsak. Du driver hela skadeärendet från start till mål.

Du samarbetar med våra hyresgäster och olika specialistkompetenser inom vår egen organisation men framförallt har du externa kontakter med våra entreprenörer, underentreprenörer och försäkringsbolag.

Ditt fokus varierar mellan genomförande av skadebesiktningar i våra fastigheter och administrativ samordning av skadeärenden. Du projektleder och utreder händelser och föreslår insatser för återställandet av lägenheter och lokaler eller andra byggdelar. Skadedokumentationen registrerar du i Xpand Workspace.

Vem är du?
Vi letar efter dig med en gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot snickeri, el eller VVS. Du har flera års erfarenhet inom bygg- och fastighetsteknikbranschen och det är meriterande om du har varit arbetsledare inom området. Du har goda kunskaper i byggfysik, installationsteknik och utredningsmetodik. Entreprenad-, hyres- och försäkringsjuridik är även något du känner dig trygg med. Rollen kräver att du är en skicklig administratör som med lätthet kan sätta dig in i nya system, hantera, dokumentera, och handlägga ärenden av administrativ karaktär.

För att vara framgångsrik i rollen som skadesamordnare är du van vid projektledning och har god förhandlingsvana. Som person är du drivande, resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt. Du är ansvarstagande och har lätt för att skapa förtroende genom ditt engagemang. Vidare är du lösningsorienterad och har lätt att prioritera och organisera ditt arbete. Du trivs i mötet med hyresgästen och har förmågan att balansera krav och förväntningar samt har en gedigen känsla för bra service och bemötande. Vi ser gärna att du har intresse för bygg- och fastighetsteknik samt försäkringsfrågor.

Du har goda kunskaper inom Officepaketet och är van att arbeta med administration. I rollen krävs att du är en skicklig kommunikatör som med lätthet uttrycker dig tydligt både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska. B-körkort är ett krav.

Vi är Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Heltid
Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse

Krav
Gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot snickeri, el eller VVS
Flera års erfarenhet inom bygg- och fastighetsteknikbranschen
B-körkort
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
Goda administrativa kunskaper

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta Fastighetschef Björn Eriksson, 018-727 34 04 eller HR Generalist Yasmine Hollsten, 018-727 36 07. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-12- 05. Visa mindre

Serviceorienterad och administrativ stjärna till byggskador

Brinner du för riktigt bra kundservice? Vill du kunna rabbla försäkringsvillkor om någon väcker dig mitt i natten? Då kanske du är det perfekta tillskottet i vår byggskadegrupp? Just nu söker vi en skadekoordinator. Om tjänsten I rollen tar du emot våra kunder när de råkat ut för någon form av byggrelaterad skada. Kanske har de fått en vattenskada under diskbänken eller så har det brunnit i garaget. Din uppgift blir att registrera alla skador och sedan sty... Visa mer
Brinner du för riktigt bra kundservice? Vill du kunna rabbla försäkringsvillkor om någon väcker dig mitt i natten? Då kanske du är det perfekta tillskottet i vår byggskadegrupp? Just nu söker vi en skadekoordinator.
Om tjänsten
I rollen tar du emot våra kunder när de råkat ut för någon form av byggrelaterad skada. Kanske har de fått en vattenskada under diskbänken eller så har det brunnit i garaget. Din uppgift blir att registrera alla skador och sedan styra dem till rätt byggskadereglerare. Vilken handläggare det blir beror på skadans storlek och om det finns behov av besiktning. Du kommer vara den som avgör om skadan omfattas av försäkringen och kommer därför vara en viktig resurs när det kommer till att tolka försäkringsvillkoren. I första hand pratar du med kunderna i telefon och digitala kanaler. Varje dag får du förtroendet att fatta beslut som påverkar våra kunders vardag.
Vem är du?
För att passa som hand i handske för den här rollen är du serviceinriktad, en fena på administration och har ett sätt som vinner kundernas förtroende. Du är en strukturerad och kontaktskapande person som håller ordning och reda i arbetet. Du har lätt för att skriva och kan formulera komplexa saker på ett enkelt sätt så kunderna förstår. Som person är initiativrik och har lätt för att anpassa dig efter olika personer och förutsättningar. Du är öppen för att lära dig nytt och har ett intresse för att utveckla arbetssätt och kundkontakter – allt för att ge kunden en ännu bättre upplevelse.
I perioder är tempot högt och det är viktigt att du kan behålla lugn och entusiasm även vid dessa tillfällen.
Du ingår i en grupp kollegor som fokuserar på byggskadereglering och som hjälps åt och stöttar varandra i arbetet med att skapa trygghet för våra kunder.
Vi söker dig som älskar att jobba med människor, har erfarenhet av någon form av kundservice och med lätthet använder digitala verktyg. Har du jobbat med skadereglering och ärendehantering och/eller har insyn in byggbranschen är det meriterande.
Länsförsäkringar Uppsalas värdeord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. Allt vi gör präglas av detta, och de är också egenskaper vi söker hos dig.
Som lokalt kundägt bolag vill vi möta Uppsalaborna på bästa sätt. Vi behöver idag bli fler som kan andra språk utöver svenska och engelska och vi ser gärna att du är en av dem.

Mer information
Tjänsterna är placerade på vårt huvudkontor på Fyrisborgsgatan 4 i Uppsala. I urvalet lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi värdesätter de kvaliteter som en mångfald av människor tillför vår verksamhet. För att försöka vara så fördomsfria som möjligt i vår rekrytering använder vi tester i samband med ansökan.
Vill du veta mer?
Hör gärna av dig till Maria Malmberg, gruppchef för bygg-, egendomsskador och inköp, telefon 018-68 55 37. Facklig kontaktperson för Forena är Håkan Fredriksson, telefon 018-68 57 78. För allmän information om oss som arbetsgivare, ring Emma Nordkvist, HR, 018–68 56 42.

Välkommen med din ansökan senast söndagen den 13 december. Vi kallar till intervju löpande och hittar vi rätt person kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar. Visa mindre

Byggskadereglerare

Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar. Vi söker e... Visa mer
Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.
Vi söker en byggskadereglerare att hålla i när det blåser
Går du igång på byggtekniska frågor, är en fena på kundservice och har ett affärsmässigt tänk? Då kanske du är vår nästa byggskadereglerare? I rollen hjälper du våra kunder när de råkat ut för en skada på sitt hus. Du har många kontakter med både kunder och byggentreprenörer, främst via telefon och digitala kanaler.

Vad kan vi erbjuda dig?
I rollen som byggskadereglerare har du ett ansvarsfullt och kommunikativt jobb där du varje dag får förtroendet att fatta beslut som påverkar våra kunders vardag. Du blir en del av ett kundorienterat och engagerat bolag med hållbarhet och trygghet i fokus. 
På Länsförsäkringar Uppsala jobbar vi efter värdeorden affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. Vi tror på kraften i att ha kul på jobbet och på att medarbetare som utmanas, tillåts växa och mår bra ger både nöjda kunder och en framgångsrik och framtidsrustad organisation.
Dina framtida arbetsuppgifter
Byggskadegruppen hjälper våra företags-, lantbruks - och privatkunder som råkat ut för i första hand vatten- och brandskador. När du får ett skadeärende blir din uppgift att granska skadan och ta kontakt med kunden för att berätta om hur försäkringen gäller. Du kontaktar och samordnar rätt entreprenörer, samt använder vårt kalkylprogram för att bedöma reparationsåtgärder och kostnader. För att hålla ordning i våra ärenden krävs dokumentation i vårt kundsystem.
En viktig del i rollen är att du ger kunden tydlig information i rätt tid och hittar affärsmässiga lösningar som passar det unika ärendet. Du finns med som ett stöd och en trygghet för kunden under skaderegleringsprocessen.
Rollen innebär också
Tjänsten är på heltid och placerad på Fyrisborgsgatan 4 i Uppsala. Din närmsta grupp består av sju personer, varav totalt tre har den här rollen. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.
Vem är du?
Eftersom vi ägs av våra kunder handlar en stor del av arbetet om att ge en riktigt bra kundupplevelse. Därför att det viktigt att du drivs av att överträffa kundernas förväntningar och är tydlig och enkel i din kommunikation – både i tal och i skrift. Du är en förtroendeingivande relationsbyggare som får andra att känna sig bekväma.
I perioder är tempot högt och det är viktigt att du kan behålla lugn och entusiasm även vid dessa tillfällen. Rätt person för rollen behöver också vara duktig på att samordna och bevaka flera olika ärenden samtidigt. För att underlätta detta vill vi att du är bra på att strukturera ditt arbete och gillar administration.
För att både du och gruppen ska växa och utvecklas är det viktigt att du är öppen för att lära nytt, drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen och gärna delar med dig av din kunskap till andra
Vi vill att du har vana vid kundkontakt och – service och känner dig mycket bekväm med ett digitalt arbetssätt. Du får gärna ha erfarenhet från byggbranschen.
I urvalet lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi värdesät­ter mångfald i vår verksamhet. Kommer du till oss med rätt inställning ordnar vi med den utbildning du behöver för att bli en riktigt duktig byggskadereglerare. För att uppnå en så fördomsfri rekrytering som möjligt använder vi oss av tester i processen.
Vill du veta mer?
Hör gärna av dig till Petra Lööv, tf gruppchef för bygg- och egendomsskador, telefon 018-68 57 65. Facklig kontaktperson för Forena är Johan Freij, telefon 018-68 55 14.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt – dock senast torsdagen den 13 februari. Visa mindre

Vill du jobba extra som skadereglerare eller inom affärsstöd hos Sveri ...

Just nu söker vi poolare till avdelningarna bygg-/ motorskador samt affärsstöd Vi erbjuder dig som student ett jobb som timanställd hos oss vilket ger dig en fot i arbetslivet samtidigt som du pluggar. Förutom att du får praktisk erfarenhet och kompetens, bygger du ditt nätverk och får referenser inför framtiden. Vår ambition är inte bara att fylla på ditt CV med arbetslivserfarenhet utan helst också att du ska få omsätta dina studier till praktik. Därför ... Visa mer
Just nu söker vi poolare till avdelningarna bygg-/ motorskador samt affärsstöd
Vi erbjuder dig som student ett jobb som timanställd hos oss vilket ger dig en fot i arbetslivet samtidigt som du pluggar. Förutom att du får praktisk erfarenhet och kompetens, bygger du ditt nätverk och får referenser inför framtiden. Vår ambition är inte bara att fylla på ditt CV med arbetslivserfarenhet utan helst också att du ska få omsätta dina studier till praktik. Därför ser vi gärna att du som söker studerar. Du kommer i jobbet att få läsa in dig på villkor som du sedan handlägger och reglerar skadeärenden utifrån. På byggskadeavdelningen är det en fördel om du har kompetens inom byggnation. På motorskador önskar vi att du har B-körkort.
Mer om jobben
Arbetet på skador innebär att du är den första våra kunder kommer i kontakt med när de drabbats av en skada. Beroende på vilken avdelning inom skadereglering du arbetar på så handlar det till exempel om en krockad bil eller kanske en vattenskada i köket. Du lyssnar på kunden och registrerar ärendet. I enklare fall avgör du om skadan är ersättningsbar eller inte samt reglerar skadan. I mer komplicerade ärenden skickar du vidare till en av våra ordinarie skadereglerare. Du ingår i en grupp erfarna kollegor som hjälps åt och stöttar varandra i arbetet med att skapa trygghet för våra kunder. 
Arbetet på affärsstöd handlar främst om admin-stöd till försäkringsaffären, detta kan vara exempelvis genom uppdatering av information i system och på intranät.
Vårt största behov av din hjälp är under sommaren och andra semesterperioder. Men eftersom det är mycket att lära sig och hålla sig uppdaterad inom så vill vi att du jobbar regelbundet någon dag varje vecka även under terminerna, med utgångspunkt i hur det fungerar med dina studier. Arbetet sker på dagtid under vardagar.
Här är kunderna lite viktigare
Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.
I det här jobbet så innebär det att du är serviceinriktad, effektiv, och vinner kundernas förtroende. Du har lätt för att skriva och kan formulera komplexa saker på ett enkelt sätt och håller ordning och reda i dina ärenden.
Kommer du till oss med rätt inställning ordnar vi med all utbildning du behöver för att på sikt bli en riktigt duktig skadereglerare. Vi önskar att du har minst 1,5 år kvar på dina studier eftersom vi då har större möjlighet att hinna ge dig den utveckling och erfarenhet som krävs.
Vår ambition är att spegla våra kunder för att möta dem på bästa sätt. Därför läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi värdesätter de kvaliteter som en mångfald av människor tillför vår verksamhet. För att försöka vara så fördomsfria som möjligt i vår rekrytering så använder vi tester i samband med ansökan.
Mer information
Vill du veta mer om rollen hos byggskador kontaktar du Maria Malmberg, gruppchef, 018–685537
Vill du ha mer information om rollen hos motorskador kontaktar du Mikael Waldenvik, gruppchef, 018–685768
Vill du veta mer om rollen inom affärsstöd kontaktar du Rebecka Knutsson, gruppchef 018–685719

Facklig kontaktperson från Forena är Gunnar Rydvall telefon 018-685558
*Länsförsäkringar Uppsala vann titeln ”Årets arbetsgivare 2021 - tjänsteorganisation” i Brilliant Awards Visa mindre

Byggskadereglerare

Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar. Tycker du... Visa mer
Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.
Tycker du det är kul att driva projekt, träffa människor och hjälpa kunder att lösa problem? Vill du använda dina kunskaper på ett lokalt, kundägt bolag och bli en del av en härlig arbetsgrupp med kunden i fokus? Kom och jobba med oss!
Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och kommunikativt jobb där du varje dag får förtroendet att fatta beslut som påverkar våra kunders vardag. Din roll blir att hjälpa företagare och privatpersoner som råkat ut för omfattande vatten- och brandskador. Arbetet innebär att du projektleder varje skadeärende från start till mål – du utför besiktningar av brand- och vattenskador, skriver besiktningsprotokoll, bedömer reparationsåtgärder och kostnader, ser till att rätt entreprenörer kontaktas och samordnas, ger kunden tydlig information i rätt tid och hittar lösningar som passar det unika ärendet. Du finns med som ett stöd och en trygghet för kunden under hela skaderegleringsprocessen.
Hos oss är kunderna lite viktigare
Eftersom vi ägs av våra kunder handlar en stor del av arbetet om att ge en riktigt bra kundupplevelse. Därför att det viktigt att du drivs av att överträffa kundernas förväntningar och är tydligt och enkel i din kommunikation. Börjar du hos oss kommer du ingå i en grupp med erfarna skadereglerare där samarbete, utveckling och positiv inställning är en naturlig del i vardagen. Tillsammans arbetar ni enligt våra värdeord affärsmässighet, handlingskraft och engagemang.
För att trivas i rollen som byggskadereglerare är du en drivande och initiativrik person som tycker om att träffa människor och bygga relationer. Du älskar att lösa problem och är genuint engagerad i jobbet. Du trivs i ett högt tempo, kan formulera komplexa saker på ett enkelt sätt och håller ordning och reda. Jobbet kräver också struktur och att du är bra på att administrera.
Vi vill att du har någon form av erfarenhet från byggbranschen, vana vid kundkontakt och att du känner dig mycket bekväm med ett digitalt arbetssätt. Körkort för personbil krävs.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet. För att uppnå en så fördomsfri rekrytering som möjligt använder vi oss av tester i processen.
Vårt erbjudande 
Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande arbete i en roll där du kommer kunna göra skillnad och får möjlighet att utvecklas. Att våra medarbetare mår bra är viktigt för oss och vi har därför stort fokus på hälsa. Vi tror att du kommer trivas hos oss som bolag om du är prestigelös, initiativrik och gillar att bidra med nya idéer.
 
Mer information
Tjänsten är placerad på Fyrisborgsgatan i Uppsala.
 
Vill du veta mer om tjänsten och Länsförsäkringar Uppsala är du välkommen att kontakta gruppchef Mari Lundén på 018-68 57 45. Facklig kontaktperson för Forena är Petra Lööv, 018-68 57 65.
 
Välkommen med din ansökan senast onsdagen den 9 oktober. Visa mindre

Jurist för reglering av skadeståndskrav

Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar. Är du en ... Visa mer
Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.
Är du en driven jurist som brinner för skadeståndsfrågor? Vill du jobba i ett lokalt, kundägt bolag där hållbarhet står högt på agendan? Då kanske vi är rätt för varandra?
Som skadejurist hos oss ligger tonvikten på att hjälper du våra kunder med reglering av ansvarsskador inom privat- och företagsförsäkring. Du ansvarar för hela skadeprocessen – allt ifrån skaderegistrering, utredning av försäkringsomfattning och skadeståndsskyldighet till kontakter med kunder, kravställare och ombud. Rollen är bred och innehåller både komplicerade juridiska utmaningar och enklare administration. Tonvikten ligger på skadeståndsrätt och du arbetar utifrån gällande lagstiftning och försäkringsvillkor.
En mindre del av arbetet handlar om rättsskydd vilket innebär att reglera försäkringsersättning för advokatkostnader vid rättsliga tvister. Juristgruppen fyller även funktionen som internrådgivare till skadereglerare och säljare på Länsförsäkringar Uppsala. Kundkontakten sker via telefon och mejl samt till viss del personliga möten.
Vem är du?
Länsförsäkringar Uppsalas värdeord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. Allt vi gör genomsyras av detta, och det är egenskaper vi söker hos dig.
För att lyckas som skadejurist hos oss är du driven, lösningsorienterad och ansvarstagande med gott omdöme och högt engagemang för arbetet. Du trivs med att ge råd och service till våra kunder och kollegor samt är bekväm med att fatta beslut och kan motivera dem sakligt och kundvänligt.
Vi vill att du är med och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Utveckling av både dig själv, gruppen och arbetet är en drivkraft hos dig. Du ser din del i arbetet med att nå bolagets mål och är öppen för förändring – allt för att ge våra kunder den bästa möjliga kundresan.
Vi söker dig som har juristexamen och bakgrund inom någon form av juridiskt utredningsarbete. Exempelvis kan du ha arbetat på advokatbyrå eller myndighet. Erfarenhet av ansvarsskadereglering och/eller försäkringsrättsligt arbete är meriterande.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.
Vårt erbjudande 
Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande arbete i en roll där du kommer kunna göra skillnad och får möjlighet att utvecklas. Att våra medarbetare mår bra är viktigt för oss och vi har därför stort fokus på hälsa. Vi tror att du kommer trivas hos oss som bolag om du är prestigelös, initiativrik och gillar att bidra med nya idéer.
Mer information
Tjänsten är placerad på Fyrisborgsgatan 4 i Uppsala.
Vill du veta mer om tjänsten och Länsförsäkringar Uppsala är du välkommen att kontakta skadegruppchef Michael Ahlfont på 018-68 57 86. Facklig kontaktperson för FTF är Petra Lööv, 018-68 57 65.
Välkommen med din ansökan senast onsdagen den 12 juni. Sök gärna redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Hittar vi rätt person kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Nya stjärnor till byggskador

Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.    Kan d... Visa mer
Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar. 
 
Kan du rabbla villkoren om någon väcker dig mitt i natten? Brinner du för riktigt bra och effektiv kundservice? Då kanske du är det perfekta tillskottet i vår byggskadegrupp? Just nu söker vi två nya medarbetare. 
 
I rollen tar du emot våra kunder när de råkat ut för någon form av byggrelaterad skada. Kanske har de fått en vattenskada under diskbänken eller så har det brunnit i garaget. Din uppgift blir att registrera alla skador och sedan styra dem till rätt byggskadereglerare. Vilken handläggare det blir beror på skadans storlek och om det finns behov av besiktning. Du kommer vara den som avgör om skadan omfattas av försäkringen och kommer därför vara en viktig resurs när det kommer till att tolka försäkringsvillkoren. I första hand pratar du med kunderna i telefon och digitala kanaler. Varje dag får du förtroendet att fatta beslut som påverkar våra kunders vardag. 
 
För att passa som hand i handske för den här rollen är du serviceinriktad, effektiv och vinner kundernas förtroende. Du är en strukturerad och kontaktskapande person som håller ordning och reda i arbetet. Du har lätt för att skriva och kan formulera komplexa saker på ett enkelt sätt så kunderna förstår. Som person är du driven och initiativrik. Du vill ständigt lära dig nytt och har ett intresse för att utveckla arbetssätt och kundkontakter – allt för att ge kunden en ännu bättre upplevelse. Rollen är helt ny varför du har stora möjligheter att bygga upp och forma den.  
 
Du ingår i en grupp erfarna kollegor som fokuserar på byggskadereglering och som hjälps åt och stöttar varandra i arbetet med att skapa trygghet för våra kunder.  
 
Vi söker dig som är van vid att läsa och tolka villkor, med lätthet använder digitala verktyg och har erfarenhet av kundservice. Har du jobbat med skadereglering och ärendehantering är det meriterande. Vi ser också gärna att du har någon form av byggrelaterad erfarenhet. Du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet. Talar du fler språk utöver svenska och engelska ser vi det som mycket positivt.  
 
Länsförsäkringar Uppsalas värdeord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. Allt vi gör präglas av detta, och de är också egenskaper vi söker hos dig.  
 
I urvalet lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi värdesät¬ter mångfald i vår verksamhet.  
 
Vårt erbjudande  
Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande arbete i en roll där du kommer kunna göra skillnad och får möjlighet att utvecklas. Att våra medarbetare mår bra är viktigt för oss och vi har därför stort fokus på hälsa. Vi tror att du kommer trivas hos oss som bolag om du är prestigelös, initiativrik och gillar att bidra med nya idéer.  
 
Mer information 
Tjänsterna är placerade på vårt huvudkontor på Fyrisborgsgatan 4 i Uppsala. 
 
Vill du veta mer? Hör gärna av dig till Mari Lundén, gruppchef för egendomsskador, telefon 018-68 57 45. Facklig kontaktperson för Forena är Petra Lööv, telefon 018-68 57 65. För allmän information om oss som arbetsgivare, ring Emma Nordkvist, HR, 018–68 56 42. 
 
Välkommen med din ansökan senast söndagen den 2 juni. Vi kallar till intervju löpande och hittar vi rätt personer kan tjänsterna tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre