Lediga jobb Aimo Park Sweden AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Aimo Park Sweden AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Kundservicemedarbetare Uppsala

Aimo Park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking. Om rollen Hos oss är ingen dag den andra lik och du har det aldrig långtråkigt hos oss! Vi expanderar och behöver rekrytera fler kundservicestjärnor som är vana vid att arbeta med telefonen som främsta verktyg. På Servicecentret, som är... Visa mer
Aimo Park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen

Hos oss är ingen dag den andra lik och du har det aldrig långtråkigt hos oss!

Vi expanderar och behöver rekrytera fler kundservicestjärnor som är vana vid att arbeta med telefonen som främsta verktyg. På Servicecentret, som är indelat i tre team, hjälper vi kunder i hela Sverige med det mesta som rör parkering på våra parkeringsplatser. Allt ifrån frågor som uppstår i ett bomgarage till frågor om både korttid- och långtidsparkering.

Vi finns här alla dagar i veckan och arbetstiderna varierar utifrån ett rullande schema mellan 06.15 och 21.00 samt var tredje helg.

Om dig

Vi söker dig som brinner för service och har några års erfarenhet av att arbeta med telefon. Ett plus är om du har teknikvana då vi får många frågor om vår nya parkeringsapp, dessutom är simultankapacitet en riktigt bra egenskap att ha.

Som kundservicemedarbetare har du en viktig roll, du är ansiktet utåt, och det ställer krav på både fingertoppskänsla, tålamod och trevligt bemötande när du vägleder våra kunder.

Du har avslutad gymnasial utbildning och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om anställningen

Heltid, tillsvidare, med 6 månaders provanställning.

Inför anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, men senast 12 april.

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.seVarmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Vi är en sammansvetsat team som tycker att det är viktigt att ha roligt tillsammans och att hjälpas åt för att skapa trivsel och en bra stämning.

Vi sitter centralt i Uppsala, ett stenkast från Stora Torget i mysiga lokaler. Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Head of Customer Service

Ansök    Jun 14    Aimo Park Sweden AB    Kundtjänstchef
Vill du vara med på vår resa? Som den ledande mobilitetspartnern i Norden arbetar vi kontinuerligt med att utveckla nya mobilitetslösningar som underlättar din vardag. Genom att kombinera erfarenhet av parkeringstjänster med vår banbrytande kunskap om bildelning – utvecklar vi omfattande laddningsverk för elbilar, effektiva mobilitetshubbar, nya digitala tjänster och fortsätter utöka vår flotta av elfordon. Om jobbet Vi söker nu en engagerad och passionera... Visa mer
Vill du vara med på vår resa? Som den ledande mobilitetspartnern i Norden arbetar vi kontinuerligt med att utveckla nya mobilitetslösningar som underlättar din vardag. Genom att kombinera erfarenhet av parkeringstjänster med vår banbrytande kunskap om bildelning – utvecklar vi omfattande laddningsverk för elbilar, effektiva mobilitetshubbar, nya digitala tjänster och fortsätter utöka vår flotta av elfordon.
Om jobbet
Vi söker nu en engagerad och passionerad ledare för vår kundservice som ska vara med och utveckla våra kunders upplevelse till en nästa nivå. I vår vision om att förenkla vardagen för våra kunder kommer kundservice vara en avgörande del. Du kommer att vara central i arbetet med att effektivisera, kvalitetsutveckla och digitalisera vår kundsupport i nära samverkan med övriga verksamheten, främst den operativa verksamheten och vår Commercial funktion.
Som Head of Customer Service ansvar du både för servicen till våra använder och till våra uppdragsgivare samt den operativa verksamheten. Till din hjälp kommer du att ha Customer Support, Business Support och Appeal avdelningar med ett 70 tal medarbetare. Du ingår i ledningsgruppen för Operations och rapporterar direkt till vår Operations Director.
Arbetet kommer vara utvecklings- och förändrings orienterat de närmaste åren med fokus från den strategiska ambitionen till att säkerställa implementering med arbetssätt, kompetenser och verktyg till att följa upp och analysera effektivitet och kvalitet.
Du utgår från vårt kontor i centrala Uppsala med en del resor främst till vårt HQ i Stockholm.
Om dig
Är du en ambitiös, lösnings orienterad ”doer” som har förmågan att lyfta blicken och se helheten? Brinner du Då är det här ett jobb för dig.
Vi ser gärna att du har genomfört en transformations resa tidigare, gärna inom Kundservice, samt har erfarenheter av AI och digitala verktyg.
Vi vill att du har minst högskoleexamen inom relevant område samt 8–10 års erfarenhet av att leda en kundserviceavdelning. Då ett stort fokus kommer vara på att utveckla och effektivisera så behöver du ha goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med KPI:er, ekonomiska kalkyler.
Om oss
Vi vill forma hur människor och produkter förflyttar sig. Genom att jobba med miljövänliga innovationer kan vi påskynda övergången till hållbara mobilitetslösningar med fokus på våra huvudkoncept: Aimo Park, Aimo Share och Aimo Charge. Vi använder den snabba tekniska utvecklingen för att fortsätta vara en central del i att skapa smartare städer och blomstrande landsbygdsområden, samtidigt som vi erbjuder tillgängliga mobilitetslösningar som sömlöst kan integreras i våra dagliga liv. Vi finns i Sverige, Norge och Finland med huvudkontor i Stockholm. Visa mindre

Parkeringsvakt

Ansök    Apr 12    Aimo Park Sweden AB    Parkeringsvakt
Aimo Park vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter. Genom att fortsätta tänka nytt och fokusera på människan och hennes behov tror vi att vi kan göra skillnad. Vi tror på en framtid där parkering inte bara är en slutdestination utan även en del av resan. Vill du ha ett omväxlande, fritt och ansvarsfullt arbete? Vi söker nu Parkeringsvakter till vårt kontor i Uppsala. Om rollenSom parkeringsvakt hos oss ha... Visa mer
Aimo Park vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter. Genom att fortsätta tänka nytt och fokusera på människan och hennes behov tror vi att vi kan göra skillnad. Vi tror på en framtid där parkering inte bara är en slutdestination utan även en del av resan.
Vill du ha ett omväxlande, fritt och ansvarsfullt arbete?
Vi söker nu Parkeringsvakter till vårt kontor i Uppsala.
Om rollenSom parkeringsvakt hos oss har du en viktig funktion och erbjuds ett omväxlande och roligt arbete med stor frihet under eget ansvar. Arbetet innebär parkeringsövervakning inom tilldelat område (tomtmark). Genom din närvaro ute på fältet med bevakningsbil och till fots ger du den service och hjälp som behövs för att parkeringsreglerna ska följas och tillsammans hjälps vi åt att säkerställa hög trivsel och god framkomlighet. Arbetet erbjuder mycket variation, stor frihet och ett viktigt ansvar.
Du kommer till exempel att:
Bevaka ditt arbetsområde med bil och till fots.
Kontrollera att parkeringsregler följs.
Säkerställa att korrekt och tydlig skyltning finns inom området.
Utfärda kontrollavgifter vid behov.
Hjälpa våra kunder på plats med parkeringsrelaterade frågor.
Hjälpa våra kunder på plats med frågor gällande våra digitala tjänster

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tiderna varierar efter schema och natt- och helgarbete förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och våra parkeringsvakter utgår från vårt kontor i Uppsala.Vi erbjuderHos oss kommer du att tillhöra ett starkt och sammansvetsat team som arbetar mot samma mål, att alltid ligga steget före och bidra till samhället. Arbetsplatsen präglas av personligt engagemang, gemenskap och vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet, vi har även väldigt roligt tillsammans.
Vi erbjuder en trygg anställning genom kollektivavtal ”Bevaknings och säkerhetsavtalet” som reglerar och säkerställer anställningsvillkor som lön, pension, försäkringar, semester med övrigt. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och lunch/rikskort.
Utbildning
Alla våra parkeringsvakter genomgår både grund- och vidareutbildningar inom de lagar och regler som gäller för parkering och skyltning (inom tomtmark). Utbildningarna säkerställer auktoriserad kompetens för tjänsten.
Om digFör att passa för tjänsten har du en positiv attityd, social förmåga och agerar omdömesfullt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer, att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Krav för tjänsten:
Innehar B-körkort
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
Gymnasiekompetens
Tidigare erfarenhet från ett serviceyrke

Meriterande:
Tidigare erfarenhet som parkeringsvakt
Tidigare erfarenhet inom bevakning

Vid utvärdering av sökande till tjänsten ser vi alltid över personlig lämplighet sett till krav, personliga egenskaper, meriter och referenser. Innan anställning begärs ett utdrag från Polisens belastningsregister.
AnsökanVi ser fram emot att få in din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-04-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!
För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.seVarmt välkommen med din ansökan!
Om ossAimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Aimo Park kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.
Vi är Nordens ledande parkeringsbolag och har idag cirka 800 anställda. Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen. Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Vi vill berika våra kunders vardag genom smart parkering och mobilitetslösningar där vi är övertygade om att allt ska ledas av innovation. Hur kommer framtidens smarta städer att se ut med självkörande bilar, en anpassning efter fler elbilar i städerna är några av de frågor som väntar. Vi vill vara med och svara på dessa frågor och bidra till ett samhälle där människan alltid kommer först. Det genom att bevisa att saker som trafiksäkerhet och "sharing economy" kommer att gynna inte bara dagens människor utan även kommande generationer. Visa mindre

Parkeringsvakt

Ansök    Jan 15    Aimo Park Sweden AB    Parkeringsvakt
Aimo Park vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter. Genom att fortsätta tänka nytt och fokusera på människan och hennes behov tror vi att vi kan göra skillnad. Vi tror på en framtid där parkering inte bara är en slutdestination utan även en del av resan. Vill du ha ett omväxlande, fritt och ansvarsfullt arbete? Vi söker nu Parkeringsvakter till vårt kontor i Uppsala. Om rollen Som parkeringsvakt hos os... Visa mer
Aimo Park vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter. Genom att fortsätta tänka nytt och fokusera på människan och hennes behov tror vi att vi kan göra skillnad. Vi tror på en framtid där parkering inte bara är en slutdestination utan även en del av resan.

Vill du ha ett omväxlande, fritt och ansvarsfullt arbete?

Vi söker nu Parkeringsvakter till vårt kontor i Uppsala.

Om rollen
Som parkeringsvakt hos oss har du en viktig funktion och erbjuds ett omväxlande och roligt arbete med stor frihet under eget ansvar. Arbetet innebär parkeringsövervakning inom tilldelat område (tomtmark). Genom din närvaro ute på fältet med bevakningsbil och till fots ger du den service och hjälp som behövs för att parkeringsreglerna ska följas och tillsammans hjälps vi åt att säkerställa hög trivsel och god framkomlighet. Arbetet erbjuder mycket variation, stor frihet och ett viktigt ansvar.

Du kommer till exempel att:

- Bevaka ditt arbetsområde med bil och till fots.
- Kontrollera att parkeringsregler följs.
- Säkerställa att korrekt och tydlig skyltning finns inom området.
- Utfärda kontrollavgifter vid behov.
- Hjälpa våra kunder på plats med parkeringsrelaterade frågor.
- Hjälpa våra kunder på plats med frågor gällande våra digitala tjänster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tiderna varierar efter schema och kvälls- och helgarbete förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och våra parkeringsvakter utgår från vårt kontor i Librobäck.

Vi erbjuder
Hos oss kommer du att tillhöra ett starkt och sammansvetsat team som arbetar mot samma mål, att alltid ligga steget före och bidra till samhället. Arbetsplatsen präglas av personligt engagemang, gemenskap och vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet, vi har även väldigt roligt tillsammans.

Vi erbjuder en trygg anställning genom kollektivavtal ”Bevaknings och säkerhetsavtalet” som reglerar och säkerställer anställningsvillkor som lön, pension, försäkringar, semester med övrigt. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och lunch/rikskort.

Utbildning

Alla våra parkeringsvakter genomgår både grund- och vidareutbildningar inom de lagar och regler som gäller för parkering och skyltning (inom tomtmark). Utbildningarna säkerställer auktoriserad kompetens för tjänsten.

Om dig
För att passa för tjänsten har du en positiv attityd, social förmåga och agerar omdömesfullt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer, att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Krav för tjänsten:

- Innehar B-körkort
- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
- Gymnasiekompetens
- Tidigare erfarenhet från ett serviceyrke


Meriterande:

- Tidigare erfarenhet som parkeringsvakt
- Tidigare erfarenhet inom bevakning


Vid utvärdering av sökande till tjänsten ser vi alltid över personlig lämplighet sett till krav, personliga egenskaper, meriter och referenser. Innan anställning begärs ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan
Vi ser fram emot att få in din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-02-29. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se (http://www.aimopark.se/)

Har du frågor om tjänsten kontakta Områdesansvarig, Sam Abdallah på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Aimo Park kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Vi är Nordens ledande parkeringsbolag och har idag cirka 800 anställda. Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Vi vill berika våra kunders vardag genom smart parkering och mobilitetslösningar där vi är övertygade om att allt ska ledas av innovation. Hur kommer framtidens smarta städer att se ut med självkörande bilar, en anpassning efter fler elbilar i städerna är några av de frågor som väntar. Vi vill vara med och svara på dessa frågor och bidra till ett samhälle där människan alltid kommer först. Det genom att bevisa att saker som trafiksäkerhet och "sharing economy" kommer att gynna inte bara dagens människor utan även kommande generationer. Visa mindre

Handläggare Överklagningsenheten

Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking. Om rollen Överklagningsenheten består av ett team på 12 handläggare. Kontoret är beläget i centrala Uppsala där vi totalt är ett 50-tal medarbetare. Avdelningen hanterar samtal och överklagningar gällande kontrollavgifter (parkeringsböt... Visa mer
Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen

Överklagningsenheten består av ett team på 12 handläggare. Kontoret är
beläget i centrala Uppsala där vi totalt är ett 50-tal medarbetare.

Avdelningen hanterar samtal och överklagningar gällande kontrollavgifter (parkeringsböter)
och även frågor om parkeringsregler. De främsta arbetsverktygen är telefon och
e-post. För att trivas med jobbet måste du tycka om att arbeta i ett snabbt
tempo och kunna hantera flera saker samtidigt. Under samtalen växlar du mellan
flera olika program och måste därför ha en mycket god datorvana.

På Överklagningsenheten ställs du inför en rad olika frågeställningar
vilka du löser självständigt alternativt tar hjälp av en kollega. Den ena
frågan är aldrig den andra lik.

Om dig

Du är en person som trivs med att arbeta i team som tillsammans jobbar för
att möta våra kunder på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt.

Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo mot gemensamma mål och kan
hantera flera parallella uppgifter med god simultanförmåga. Du har förmåga att
ta både lätta och svåra beslut och är ansvarsfull för det egna arbetet likväl
för att hjälpa kollegor i deras arbete.

Som handläggare hos oss har du en viktig roll. Du är ansiktet utåt, och
det ställer krav på både fingertoppskänsla, tålamod och trevligt bemötande mot
våra kunder.

För den här rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet inom
administrativt arbete som innebär beslutstagande samt att du har stor
erfarenhet av kundbemötande via telefon sedan tidigare. Du har avslutad
gymnasial utbildning och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om oss

Vi är ett sammansvetsat team som tycker att det är viktigt att ha roligt
tillsammans och att hjälpas åt för att skapa trivsel och en bra stämning.

Om anställningen

Denna tjänst är en heltidstjänst och anställningsformen
är tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Inför anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens
belastningsregister.

Intervjuer sker löpande, så
skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se (http://www.aimopark.se/)

Varmt välkommen med din ansökan!

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Telefonoperatör till Uppsala

Aimo Park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking. Om rollen Hos oss är ingen dag den andra lik och du har det aldrig långtråkigt hos oss! Vi expanderar och behöver rekrytera fler kundservicestjärnor som är vana vid att arbeta med telefonen som främsta verktyg. På Servicecentret hjälper... Visa mer
Aimo Park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen

Hos oss är ingen dag den andra lik och du har det aldrig långtråkigt hos oss!

Vi expanderar och behöver rekrytera fler kundservicestjärnor som är vana vid att arbeta med telefonen som främsta verktyg. På Servicecentret hjälper vi kunder i hela Sverige med det mesta som rör parkering på våra parkeringsplatser.

Vi finns här alla dagar i veckan och arbetstiderna varierar utifrån ett rullande schema mellan 06.15 och 21.00 samt var tredje helg.

Om digVi söker dig som brinner för service och har några års erfarenhet av att arbeta med telefon. Ett plus är om du har teknikvana då vi får många frågor om vår nya parkeringsapp, dessutom är simultankapacitet en riktigt bra egenskap att ha.

Som telefonoperatör har du en viktig roll, du är ansiktet utåt, och det ställer krav på både fingertoppskänsla, tålamod och trevligt bemötande när du vägleder våra kunder.

Du har avslutad gymnasial utbildning och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om anställningen

Heltid, tillsvidare, med 6 månaders provanställning.

Inför anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, men senast den 22 december.

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se (http://www.aimopark.se/)

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Vi är en sammansvetsat team som tycker att det är viktigt att ha roligt tillsammans och att hjälpas åt för att skapa trivsel och en bra stämning.

Vi sitter centralt i Uppsala, ett stenkast från Stora Torget i mysiga lokaler.

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Handläggare

Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking. Om rollen På Överklagningsenheten i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring kontrollavgifter och parkeringsregler. Överklagningsenheten består av ett team på 12 handläggare. Kontoret är beläget i centrala Uppsala där vi... Visa mer
Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen

På Överklagningsenheten i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring kontrollavgifter och parkeringsregler. Överklagningsenheten består av ett team på 12 handläggare. Kontoret är beläget i centrala Uppsala där vi totalt är ca ett 50-tal medarbetare.

Avdelningen hanterar samtal och skrivelser gällande kontrollavgifter och parkeringsregler och de främsta arbetsverktygen är telefon och e-post. För att trivas med jobbet måste du tycka om att arbeta i ett snabbt tempo och kunna hantera flera saker samtidigt. Under samtalen växlar du mellan flera olika program och måste därför ha en mycket god datorvana.

På Överklagningsenheten ställs du inför en rad olika frågeställningar vilka du löser självständigt alternativt tar hjälp av en kollega. Den ena frågan är aldrig den andra lik.

Om digDu är en person som trivs med att arbeta i team som tillsammans jobbar för att möta våra kunder på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt.

Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo mot gemensamma mål och kan hantera flera parallella uppgifter med god simultanförmåga. Du är ansvarsfull för det egna arbetet likväl för att hjälpa kollegor i deras arbete.

För den här rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet inom administrativt arbete som innebär kundkontakt samt att du har jobbat med servicebemötande via telefon sedan tidigare. Du har avslutad gymnasial utbildning och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om anställningen

Denna tjänst är en heltidstjänst och anställningsformen är tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Inför anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan

Vi ser fram emot att få in din ansökan. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se (http://www.aimopark.se/)

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Hos oss kommer du att tillhöra ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi strävar alltid efter att vår arbetsplats präglas av personligt engagemang, gemenskap och att vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet. Vi tror det är viktigt att ha roligt tillsammans och vi alla hjälps åt för att skapa god trivsel.

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Telefonoperatör

Aimo Park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking. Om rollen På servicecentret i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring korttidsparkering. Servicecentret är indelat i två grupper, telefoni och intercom. Denna tjänst är till Telefoniteamet som består utav 15 operatörer ... Visa mer
Aimo Park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen

På servicecentret i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring korttidsparkering. Servicecentret är indelat i två grupper, telefoni och intercom. Denna tjänst är till Telefoniteamet som består utav 15 operatörer och en gruppledare. Kontoret är belagt i centrala Uppsala där vi totalt är ca ett 50-tal medarbetare.

I telefoniteamet hanterar man bland annat felanmälan, felparkerad bil och vår egen app. Främsta arbetsverktygen är telefon och e-post. Vi jobbar i ett flertal olika system så bra ha en god simultanförmåga.

På vårt servicecenter ställs du inför en rad olika frågeställningar vilka du löser självständigt alternativt tar hjälp av en kollega. Den ena frågan är aldrig den andra lik. Vi har många kunder och hoppas på att få ännu fler.

Om digDu är en person som trivs med att arbeta i team som tillsammans jobbar för att möta våra kunder på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt.

Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo mot gemensamma mål och kan hantera flera parallella uppgifter med god simultanförmåga. Du är ansvarsfull för det egna arbetet likväl för att hjälpa kollegor i deras arbete.

För den här rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från kundservice. Du har avslutad gymnasial utbildning och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om anställningen

Vi söker en ordinarie tjänst samt ett vikariat (heltid). Arbetstiderna är förlagda på både kvällar och helger på ett rullande schema. Inför anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Servicecenter är öppet vardagar mellan 6.15-21 / Lördagar 7.15-20 / Söndagar 9.45-20

Sista ansökningsdatum 5 oktober

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se (http://www.aimopark.se/)

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Hos oss kommer du att tillhöra ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi strävar alltid efter att vår arbetsplats präglas av personligt engagemang, gemenskap och att vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet. Vi tror det är viktigt att ha roligt tillsammans och vi alla hjälps åt för att skapa god trivsel.

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Telefonoperatör

Aimo Park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking. Om rollen Vi söker kundservicemedarbetare/operatörer som vill arbeta hos oss på Aimo Parks Servicecenter. Kontoret är belagt i centrala Uppsala där vi totalt är ett 50-tal medarbetare. På Servicecentret hjälper vi kunder i hela Sverige ... Visa mer
Aimo Park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen

Vi söker kundservicemedarbetare/operatörer som vill arbeta hos oss på Aimo Parks Servicecenter.

Kontoret är belagt i centrala Uppsala där vi totalt är ett 50-tal medarbetare. På Servicecentret hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring felparkerade bilar, felanmälan, vår egen app samt hanterar bomgarage.

Som operatör besvarar du inkommande samtal, du är ansiktet utåt för företaget och genom ett trevligt bemötande vägleder du våra kunder.

Om digDu är en person som trivs med att arbeta i team som tillsammans jobbar för att möta våra kunder på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt.

Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo mot gemensamma mål och kan hantera flera parallella uppgifter med god simultanförmåga. Du är ansvarsfull för det egna arbetet likväl för att hjälpa kollegor i deras arbete.

För den här rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från kundservice. Du har avslutad gymnasial utbildning och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om anställningen

Vi söker ordinarie personal och arbetstiderna är förlagda även på kvällar och helger på ett rullande schema. Inför anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Servicecenter är öppet vardagar mellan 6.15-21 / Lördagar 7.15-20 / Söndagar 9.45-20

Sista ansökningsdatum 31 oktober

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Hos oss kommer du att tillhöra ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi strävar alltid efter att vår arbetsplats präglas av personligt engagemang, gemenskap och att vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet. Vi tror det är viktigt att ha roligt tillsammans och vi alla hjälps åt för att skapa god trivsel.

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Parkeringsvakt

Ansök    Jun 9    Aimo Park Sweden AB    Parkeringsvakt
Aimo Park vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter. Genom att fortsätta tänka nytt och fokusera på människan och hennes behov tror vi att vi kan göra skillnad. Vi tror på en framtid där parkering inte bara är en slutdestination utan även en del av resan. Vill du ha ett omväxlande, fritt och ansvarsfullt arbete? Vi söker nu Parkeringsvakter till vårt kontor i Uppsala. Om rollen Som parkeringsvakt hos os... Visa mer
Aimo Park vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter. Genom att fortsätta tänka nytt och fokusera på människan och hennes behov tror vi att vi kan göra skillnad. Vi tror på en framtid där parkering inte bara är en slutdestination utan även en del av resan.

Vill du ha ett omväxlande, fritt och ansvarsfullt arbete?

Vi söker nu Parkeringsvakter till vårt kontor i Uppsala.

Om rollen
Som parkeringsvakt hos oss har du en viktig funktion och erbjuds ett omväxlande och roligt arbete med stor frihet under eget ansvar. Arbetet innebär parkeringsövervakning inom tilldelat område (tomtmark). Genom din närvaro ute på fältet med bevakningsbil och till fots ger du den service och hjälp som behövs för att parkeringsreglerna ska följas och tillsammans hjälps vi åt att säkerställa hög trivsel och god framkomlighet. Arbetet erbjuder mycket variation, stor frihet och ett viktigt ansvar.

Du kommer till exempel att:

- Bevaka ditt arbetsområde med bil och till fots.
- Kontrollera att parkeringsregler följs.
- Säkerställa att korrekt och tydlig skyltning finns inom området.
- Utfärda kontrollavgifter vid behov.
- Hjälpa våra kunder på plats med parkeringsrelaterade frågor.
- Hjälpa våra kunder på plats med frågor gällande våra digitala tjänster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tiderna varierar efter schema och natt- och helgarbete förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och våra parkeringsvakter utgår från vårt kontor i Uppsala.

Vi erbjuder
Hos oss kommer du att tillhöra ett starkt och sammansvetsat team som arbetar mot samma mål, att alltid ligga steget före och bidra till samhället. Arbetsplatsen präglas av personligt engagemang, gemenskap och vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet, vi har även väldigt roligt tillsammans.

Vi erbjuder en trygg anställning genom kollektivavtal ”Bevaknings och säkerhetsavtalet” som reglerar och säkerställer anställningsvillkor som lön, pension, försäkringar, semester med övrigt. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och lunch/rikskort.

Utbildning

Alla våra parkeringsvakter genomgår både grund- och vidareutbildningar inom de lagar och regler som gäller för parkering och skyltning (inom tomtmark). Utbildningarna säkerställer auktoriserad kompetens för tjänsten.

Om dig
För att passa för tjänsten har du en positiv attityd, social förmåga och agerar omdömesfullt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer, att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Krav för tjänsten:

- Innehar B-körkort
- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
- Gymnasiekompetens
- Tidigare erfarenhet från ett serviceyrke


Meriterande:

- Tidigare erfarenhet som parkeringsvakt
- Tidigare erfarenhet inom bevakning


Vid utvärdering av sökande till tjänsten ser vi alltid över personlig lämplighet sett till krav, personliga egenskaper, meriter och referenter. Innan anställning begärs ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan
Vi ser fram emot att få in din ansökan, sista ansökningsdag är 2023-07-10. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se (http://www.aimopark.se/)

Har du frågor om tjänsten kontakta Områdesansvarig, Sam Abdallah på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Aimo Park kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Vi är Nordens ledande parkeringsbolag och har idag cirka 800 anställda. Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Vi vill berika våra kunders vardag genom smart parkering och mobilitetslösningar där vi är övertygade om att allt ska ledas av innovation. Hur kommer framtidens smarta städer att se ut med självkörande bilar, en anpassning efter fler elbilar i städerna är några av de frågor som väntar. Vi vill vara med och svara på dessa frågor och bidra till ett samhälle där människan alltid kommer först. Det genom att bevisa att saker som trafiksäkerhet och "sharing economy" kommer att gynna inte bara dagens människor utan även kommande generationer. Visa mindre

Kundservicemedarbetare/Operatör

Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking. Om rollen Vi söker kundservicemedarbetare/operatörer som vill arbeta hos oss på Aimo Park. På servicecentret i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring korttidsparkering. Servicecentret är indelat i två grupper, telefon... Visa mer
Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen

Vi söker kundservicemedarbetare/operatörer som vill arbeta hos oss på Aimo Park.

På servicecentret i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring korttidsparkering. Servicecentret är indelat i två grupper, telefoni och intercom, och vi söker medarbetare till båda avdelningarna.

Kontoret är belagt i centrala Uppsala där vi totalt är ett 50-tal medarbetare. På servicecentret hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring felparkerade bilar, felanmälan, vår egen app samt hanterar bomgarage.

Som operatör besvarar du inkommande samtal, du är ansiktet utåt för företaget och genom ett trevligt bemötande vägleder du våra kunder.Om digDu är en person som trivs med att arbeta i team som tillsammans jobbar för att möta våra kunder på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt.

Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo mot gemensamma mål och kan hantera flera parallella uppgifter med god simultanförmåga. Du är ansvarsfull för det egna arbetet likväl för att hjälpa kollegor i deras arbete.

För den här rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från kundservice. Du har avslutad gymnasial utbildning och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.Om anställningen

Vi söker både behovsanställda (på timme) samt heltidspersonal, med startdatum efter sommaren.

Servicecenter är öppet vardagar mellan 6.15-21 / Lördagar 7.15-20 / Söndagar 9.45-20

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se (http://www.aimopark.se/)

Varmt välkommen med din ansökan!Om oss

Hos oss kommer du att tillhöra ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi strävar alltid efter att vår arbetsplats präglas av personligt engagemang, gemenskap och att vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet. Vi tror det är viktigt att ha roligt tillsammans och vi alla hjälps åt för att skapa god trivsel.

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Behovsanställd kundservicemedarbetare

Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking. Om rollen Vi söker kundservicemedarbetare/operatörer som vid behov, på timmar, vill arbeta hos oss på Aimo Park. På servicecentret hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring korttidsparkering och hanterar bland annat felanmälan, f... Visa mer
Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen

Vi söker kundservicemedarbetare/operatörer som vid behov, på timmar, vill arbeta hos oss på Aimo Park. På servicecentret hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring korttidsparkering och hanterar bland annat felanmälan, felparkerad bil och vår egen app.

Som operatör besvarar du inkommande samtal, du är ansiktet utåt för företaget och genom ett trevligt bemötande vägleder du våra kunder.

Kontoret är belagt i centrala Uppsala där vi totalt är ett 50-tal medarbetare. Vi jobbar i ett flertal olika system så det är bra ha en god simultanförmåga.

Om digSom operatör på timmar har du en annan huvudsaklig sysselsättning ex. studier eller annat arbete.

För den här rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från kundservice. Du har avslutad gymnasial utbildning och talar obehindrat på svenska och engelska.

Du är ansvarsfull och har möjlighet att ta uppdrag med kort varsel och vi ser gärna att du kan arbeta minst ett par tillfällen i månaden.

Om anställningen

Timanställning, vid behov

Startdatum augusti månad.

Servicecenter är öppet vardagar 6.15-21 / Lördagar 7.15-20 / Söndagar 9.45-20

Inför anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan
Vi ser fram emot att få in din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas snabbt, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se (http://www.aimopark.se/)

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Hos oss kommer du att tillhöra ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi strävar alltid efter att vår arbetsplats präglas av personligt engagemang, gemenskap och att vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet. Vi tror det är viktigt att ha roligt tillsammans och vi alla hjälps åt för att skapa god trivsel.

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Handläggare

Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking. Om rollen På Överklagningsenheten i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring kontrollavgifter och parkeringsregler. Överklagningsenheten består av ett team på 12 handläggare. Kontoret är beläget i centrala Uppsala där vi... Visa mer
Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen

På Överklagningsenheten i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring kontrollavgifter och parkeringsregler. Överklagningsenheten består av ett team på 12 handläggare. Kontoret är beläget i centrala Uppsala där vi totalt är ca ett 50-tal medarbetare.

Avdelningen hanterar samtal och skrivelser gällande kontrollavgifter och parkeringsregler och de främsta arbetsverktygen är telefon och e-post. För att trivas med jobbet måste du tycka om att arbeta i ett snabbt tempo och kunna hantera flera saker samtidigt. Under samtalen växlar du mellan flera olika program och måste därför ha en mycket god datorvana.

På Överklagningsenheten ställs du inför en rad olika frågeställningar vilka du löser självständigt alternativt tar hjälp av en kollega. Den ena frågan är aldrig den andra lik.

Om digDu är en person som trivs med att arbeta i team som tillsammans jobbar för att möta våra kunder på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt.

Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo mot gemensamma mål och kan hantera flera parallella uppgifter med god simultanförmåga. Du är ansvarsfull för det egna arbetet likväl för att hjälpa kollegor i deras arbete.

För den här rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet inom administrativt arbete som innebär kundkontakt samt att du har jobbat med servicebemötande via telefon sedan tidigare. Du har avslutad gymnasial utbildning och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om anställningen

Denna tjänst är en heltidstjänst och anställningsformen är tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Inför anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan
Vi ser fram emot att få in din ansökan. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se (http://www.aimopark.se/)

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Hos oss kommer du att tillhöra ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi strävar alltid efter att vår arbetsplats präglas av personligt engagemang, gemenskap och att vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet. Vi tror det är viktigt att ha roligt tillsammans och vi alla hjälps åt för att skapa god trivsel.

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Operatör

Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking. Om rollen På servicecentret i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring korttidsparkering. Servicecentret är indelat i två grupper, telefoni och intercom. Denna tjänst är till intercomteamet som består utav 6 operatörer o... Visa mer
Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen

På servicecentret i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring korttidsparkering. Servicecentret är indelat i två grupper, telefoni och intercom. Denna tjänst är till intercomteamet som består utav 6 operatörer och en gruppledare. Kontoret är belagt i centrala Uppsala där vi totalt är ca ett 50-tal medarbetare.

I intercomteamet jobbar vi med direktkommunikation över ett intercomsystem med kunder i bland annat garage med bom. Man behöver vara van vid högt tempo och att kunna ta snabba beslut.

På vårt servicecenter ställs du inför en rad olika frågeställningar vilka du löser självständigt alternativt tar hjälp av en kollega. Den ena frågan är aldrig den andra lik. Vi har många kunder och hoppas på att få ännu fler.

Om digDu är en person som trivs med att arbeta i team som tillsammans jobbar för att möta våra kunder på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt.

Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo mot gemensamma mål och kan hantera flera parallella uppgifter med god simultanförmåga. Du är ansvarsfull för det egna arbetet likväl för att hjälpa kollegor i deras arbete.

För den här rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från kundservice. Du har avslutad gymnasial utbildning och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om anställningen

Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Inför anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Arbetspassen är schemalagda måndag-fredag mellan kl 06.15-21.00 och var tredje helg, arbetspassen är 8 timmar åt gången med 4-6 pass i veckan.Om oss

Hos oss kommer du att tillhöra ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi strävar alltid efter att vår arbetsplats präglas av personligt engagemang, gemenskap och att vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet. Vi tror det är viktigt att ha roligt tillsammans och vi alla hjälps åt för att skapa god trivsel.

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Kundservicemedarbetare

Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking. Om rollen På servicecentret i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring korttidsparkering. Servicecentret är indelat i två grupper, telefoni och intercom. Denna tjänst är till telefoniteamet som består utav 15 kundservice... Visa mer
Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen

På servicecentret i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring korttidsparkering. Servicecentret är indelat i två grupper, telefoni och intercom. Denna tjänst är till telefoniteamet som består utav 15 kundservicemedarbetare och en gruppledare. Kontoret är belagt i centrala Uppsala där vi totalt är ca ett 50-tal medarbetare.

I telefoniteamet hanterar man bland annat felanmälan, felparkerad bil och vår egen app. Främsta arbetsverktygen är telefon och e-post. Vi jobbar i ett flertal olika system så bra ha en god simultanförmåga.

På vårt servicecenter ställs du inför en rad olika frågeställningar vilka du löser självständigt alternativt tar hjälp av en kollega. Den ena frågan är aldrig den andra lik. Vi har många kunder och hoppas på att få ännu fler.

Om digDu är en person som trivs med att arbeta i team som tillsammans jobbar för att möta våra kunder på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt.

Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo mot gemensamma mål och kan hantera flera parallella uppgifter med god simultanförmåga. Du är ansvarsfull för det egna arbetet likväl för att hjälpa kollegor i deras arbete.

För den här rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från kundservice. Du har avslutad gymnasial utbildning och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om anställningen

Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Inför anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan
Vi ser fram emot att få in din ansökan.
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se (http://www.aimopark.se/)

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Hos oss kommer du att tillhöra ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi strävar alltid efter att vår arbetsplats präglas av personligt engagemang, gemenskap och att vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet. Vi tror det är viktigt att ha roligt tillsammans och vi alla hjälps åt för att skapa god trivsel.

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Kundservicemedarbetare

Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking. Om rollen På servicecentret i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring korttidsparkering. Servicecentret är indelat i två grupper, telefoni och intercom. Denna tjänst är till telefoniteamet som består utav 15 kundservice... Visa mer
Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen

På servicecentret i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring korttidsparkering. Servicecentret är indelat i två grupper, telefoni och intercom. Denna tjänst är till telefoniteamet som består utav 15 kundservicemedarbetare och en gruppledare. Kontoret är belagt i centrala Uppsala där vi totalt är ca ett 50-tal medarbetare.

I telefoniteamet hanterar man bland annat felanmälan, felparkerad bil och vår egen app. Främsta arbetsverktygen är telefon och e-post. Vi jobbar i ett flertal olika system så bra ha en god simultanförmåga.

På vårt servicecenter ställs du inför en rad olika frågeställningar vilka du löser självständigt alternativt tar hjälp av en kollega. Den ena frågan är aldrig den andra lik. Vi har många kunder och hoppas på att få ännu fler.

Om digDu är en person som trivs med att arbeta i team som tillsammans jobbar för att möta våra kunder på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt.

Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo mot gemensamma mål och kan hantera flera parallella uppgifter med god simultanförmåga. Du är ansvarsfull för det egna arbetet likväl för att hjälpa kollegor i deras arbete.

För den här rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från kundservice. Du har avslutad gymnasial utbildning och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om anställningen

Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Inför anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan
Vi ser fram emot att få in din ansökan.
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se (http://www.aimopark.se/)

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Hos oss kommer du att tillhöra ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi strävar alltid efter att vår arbetsplats präglas av personligt engagemang, gemenskap och att vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet. Vi tror det är viktigt att ha roligt tillsammans och vi alla hjälps åt för att skapa god trivsel.

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Operatör

Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking. Om rollen På servicecentret i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring korttidsparkering. Servicecentret är indelat i två grupper, telefoni och intercom. Denna tjänst är till intercomteamet som består utav 6 operatörer o... Visa mer
Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen

På servicecentret i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring korttidsparkering. Servicecentret är indelat i två grupper, telefoni och intercom. Denna tjänst är till intercomteamet som består utav 6 operatörer och en gruppledare. Kontoret är belagt i centrala Uppsala där vi totalt är ca ett 50-tal medarbetare.

I intercomteamet jobbar vi med direktkommunikation över ett intercomsystem med kunder i bland annat garage med bom. Man behöver vara van vid högt tempo och att kunna ta snabba beslut.

På vårt servicecenter ställs du inför en rad olika frågeställningar vilka du löser självständigt alternativt tar hjälp av en kollega. Den ena frågan är aldrig den andra lik. Vi har många kunder och hoppas på att få ännu fler.

Om digDu är en person som trivs med att arbeta i team som tillsammans jobbar för att möta våra kunder på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt.

Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo mot gemensamma mål och kan hantera flera parallella uppgifter med god simultanförmåga. Du är ansvarsfull för det egna arbetet likväl för att hjälpa kollegor i deras arbete.

För den här rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från kundservice. Du har avslutad gymnasial utbildning och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om anställningen

Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Inför anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.Om oss

Hos oss kommer du att tillhöra ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi strävar alltid efter att vår arbetsplats präglas av personligt engagemang, gemenskap och att vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet. Vi tror det är viktigt att ha roligt tillsammans och vi alla hjälps åt för att skapa god trivsel.

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Handläggare - Vikariat

Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking. Om rollen På Överklagningsenheten i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring kontrollavgifter och parkeringsregler. Överklagningsenheten består av ett team på 12 handläggare. Kontoret är beläget i centrala Uppsala där vi... Visa mer
Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen

På Överklagningsenheten i Uppsala hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring kontrollavgifter och parkeringsregler. Överklagningsenheten består av ett team på 12 handläggare. Kontoret är beläget i centrala Uppsala där vi totalt är ca ett 50-tal medarbetare.

Avdelningen hanterar samtal och skrivelser gällande kontrollavgifter och parkeringsregler och de främsta arbetsverktygen är telefon och e-post. För att trivas med jobbet måste du tycka om att arbeta i ett snabbt tempo och kunna hantera flera saker samtidigt. Under samtalen växlar du mellan flera olika program och måste därför ha en mycket god datorvana.

På Överklagningsenheten ställs du inför en rad olika frågeställningar vilka du löser självständigt alternativt tar hjälp av en kollega. Den ena frågan är aldrig den andra lik.

Om digDu är en person som trivs med att arbeta i team som tillsammans jobbar för att möta våra kunder på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt.

Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo mot gemensamma mål och kan hantera flera parallella uppgifter med god simultanförmåga. Du är ansvarsfull för det egna arbetet likväl för att hjälpa kollegor i deras arbete.

För den här rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet inom administrativt arbete som innebär kundkontakt samt att du har jobbat med servicebemötande via telefon sedan tidigare. Du har avslutad gymnasial utbildning och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om anställningen

Denna tjänst är ett vikariat med star omgående. Vikariatet är 12 månader med chans till förläggning. Inför anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan
Vi ser fram emot att få in din ansökan. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se (http://www.aimopark.se/)

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Hos oss kommer du att tillhöra ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi strävar alltid efter att vår arbetsplats präglas av personligt engagemang, gemenskap och att vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet. Vi tror det är viktigt att ha roligt tillsammans och vi alla hjälps åt för att skapa god trivsel.

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Visa mindre

Parkeringsvakt vid behov Uppsala

Ansök    Feb 8    Aimo Park Sweden AB    Parkeringsvakt
Aimo Park vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter. Genom att fortsätta tänka nytt och fokusera på människan och hennes behov tror vi att vi kan göra skillnad. Vi tror på en framtid där parkering inte bara är en slutdestination utan även en del av resan. Vill du ha ett omväxlande, fritt och ansvarsfullt arbete? Vi söker nu Parkeringsvakter till våra kontor i Uppsala. Om rollen Som parkeringsvakt hos os... Visa mer
Aimo Park vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter. Genom att fortsätta tänka nytt och fokusera på människan och hennes behov tror vi att vi kan göra skillnad. Vi tror på en framtid där parkering inte bara är en slutdestination utan även en del av resan.

Vill du ha ett omväxlande, fritt och ansvarsfullt arbete?

Vi söker nu Parkeringsvakter till våra kontor i Uppsala.

Om rollen
Som parkeringsvakt hos oss har du en viktig funktion och erbjuds ett omväxlande och roligt arbete med stor frihet under eget ansvar. Arbetet innebär parkeringsövervakning inom tilldelat område (tomtmark). Genom din närvaro ute på fältet med bevakningsbil och till fots ger du den service och hjälp som behövs för att parkeringsreglerna ska följas och tillsammans hjälps vi åt att säkerställa hög trivsel och god framkomlighet. Arbetet erbjuder mycket variation, stor frihet och ett viktigt ansvar.

Du kommer till exempel att:

- Bevaka ditt arbetsområde med bil och till fots.
- Kontrollera att parkeringsregler följs.
- Säkerställa att korrekt och tydlig skyltning finns inom området.
- Utfärda kontrollavgifter vid behov.
- Hjälpa våra kunder på plats med parkeringsrelaterade frågor.
- Hjälpa våra kunder på plats med frågor gällande våra digitala tjänster.


Tjänsten är en behovsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tiderna varierar efter schema och helgarbete förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och våra parkeringsvakter utgår från vårt kontor i Uppsala.

Vi erbjuder
Hos oss kommer du att tillhöra ett starkt och sammansvetsat team som arbetar mot samma mål, att alltid ligga steget före och bidra till samhället. Arbetsplatsen präglas av personligt engagemang, gemenskap och vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet, vi har även väldigt roligt tillsammans.

Vi erbjuder en trygg anställning genom kollektivavtal ”Bevaknings och säkerhetsavtalet” som reglerar och säkerställer anställningsvillkor som lön, pension, försäkringar, semester med övrigt. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och lunch/rikskort.

Utbildning

Alla våra parkeringsvakter genomgår både grund- och vidareutbildningar inom de lagar och regler som gäller för parkering och skyltning (inom tomtmark). Utbildningarna säkerställer auktoriserad kompetens för tjänsten.

Om dig
För att passa för tjänsten har du en positiv attityd, social förmåga och agerar omdömesfullt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer, att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Krav för tjänsten:

- Innehar B-körkort
- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
- Gymnasiekompetens
- Tidigare erfarenhet från ett serviceyrke


Meriterande:

- Tidigare erfarenhet som parkeringsvakt
- Tidigare erfarenhet inom bevakning


Vid utvärdering av sökande till tjänsten ser vi alltid över personlig lämplighet sett till krav, personliga egenskaper, meriter och referenter. Innan anställning begärs ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan
Vi ser fram emot att få in din ansökan, sista ansökningsdag är 2023-02-28. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se (http://www.aimopark.se/)

Har du frågor om tjänsten kontakta Områdesansvarig, Sam Abdallah på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!Om oss
Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Aimo Park kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Vi är Nordens ledande parkeringsbolag och har idag cirka 800 anställda. Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Vi vill berika våra kunders vardag genom smart parkering och mobilitetslösningar där vi är övertygade om att allt ska ledas av innovation. Hur kommer framtidens smarta städer att se ut med självkörande bilar, en anpassning efter fler elbilar i städerna är några av de frågor som väntar. Vi vill vara med och svara på dessa frågor och bidra till ett samhälle där människan alltid kommer först. Det genom att bevisa att saker som trafiksäkerhet och "sharing economy" kommer att gynna inte bara dagens människor utan även kommande generationer. Visa mindre

Servicetekniker

Ansök    Feb 22    Aimo Park Sweden AB    Automatskötare
Aimo Park vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter. Genom att fortsätta tänka nytt och fokusera på människan och hennes behov tror vi att vi kan göra skillnad. Vi tror på en framtid där parkering inte bara är en slutdestination utan även en del av resan. Är du tekniskt kunnig och vill ha ett omväxlande och fritt arbete? Vi söker nu en Servicetekniker till vårt kontor i Om rollen Som tekniker hos oss ut... Visa mer
Aimo Park vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter. Genom att fortsätta tänka nytt och fokusera på människan och hennes behov tror vi att vi kan göra skillnad. Vi tror på en framtid där parkering inte bara är en slutdestination utan även en del av resan.

Är du tekniskt kunnig och vill ha ett omväxlande och fritt arbete?

Vi söker nu en Servicetekniker till vårt kontor i

Om rollen
Som tekniker hos oss utgör du en viktig del i den dagliga driften och erbjuds ett självständigt arbete med bred variation. Genom din tekniska kompetens säkerställer du att vår utrustning finns korrekt uppsatt, fungerar och uppfyller sitt syfte inom ditt ansvarsområde. Tillsammans hjälps vi åt att underlätta och möjliggöra god framkomlighet och hög trivsel - en enklare och tryggare vardag för alla.

Du kommer till exempel att arbeta med:

- Installation av parkeringsutrustning

- Felsökning och reparation

- Förebyggande underhållsarbete

- Skyltmontering

- Statusövervakning

- Tillhörande administration

Arbetet innefattar den tekniska utrustningen som används i vår parkeringsverksamhet, betalautomater, garageportar samt betalstationer - att utrustningen är i gott skick och att utförandet är i enlighet med gällande riktlinjer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tiderna varierar efter schema och helgarbete förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi erbjuder
Hos oss kommer du att tillhöra ett starkt och sammansvetsat team som arbetar mot samma mål, att alltid ligga steget före och bidra till samhället. Arbetsplatsen präglas av personligt engagemang, gemenskap och vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet, vi har även väldigt roligt tillsammans.

Vi erbjuder en trygg anställning genom kollektivavtal ”Bevaknings och säkerhetsavtalet” som reglerar och säkerställer anställningsvillkor som lön, pension, försäkringar, semester med övrigt. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och lunch/rikskort.

Om dig
För att passa för tjänsten har du en positiv attityd, är praktiskt lagd med såväl intresse som förståelse för teknik. Du är lösningsfokuserad med kompetens i felsökning och reparation av elektromekaniska produkter. Mycket god datorvana och förmåga att söka information och tillgodogöra dig teknisk dokumentation samt hantering av programvara och filer är en självklarhet. Vidare har du en social kompetens och god kommunikativ förmåga som bidrar till ett gott samarbete med såväl leverantörer som kollegor.

Då du kommer ingå i ett litet arbetslag vill vi att samarbete är en självklarhet för dig. Vid rekryteringen är dina personliga egenskaper och värderingar av stor vikt, och eftersom företaget strävar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten, då vi arbetar mot mångfald ser vi gärna sökande med olika etniska bakgrunder.


Krav för tjänsten:

- Innehar B-körkort
- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
- Gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller likvärdig
- Minst 3 års erfarenhet av tekniskt arbete
- God datorvana

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet med elektromekaniska produkter och programvara, där felsökning har ingått som ett arbetsmoment
- El behörighet

- Körkort med BE-behörighet

Vid utvärdering av sökande till tjänsten ser vi alltid över personlig lämplighet sett till krav, personliga egenskaper, meriter och referenter. Innan anställning begärs ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan
Vi ser fram emot att få in din ansökan, sista ansökningsdag är 2023-03-22. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se (http://www.aimopark.se)

Har du frågor om tjänsten kontakta Anders Gustafsson, Chef Teknisk Service, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Aimo Park kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Vi är Nordens ledande parkeringsbolag och har idag cirka 800 anställda. Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Vi vill berika våra kunders vardag genom smart parkering och mobilitetslösningar där vi är övertygade om att allt ska ledas av innovation. Hur kommer framtidens smarta städer att se ut med självkörande bilar, en anpassning efter fler elbilar i städerna är några av de frågor som väntar. Vi vill vara med och svara på dessa frågor och bidra till ett samhälle där människan alltid kommer först. Det genom att bevisa att saker som trafiksäkerhet och "sharing economy" kommer att gynna inte bara dagens människor utan även kommande generationer. Visa mindre

Area Sales Manager

Ansök    Nov 22    Aimo Park Sweden AB    Account manager
We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people’s everyday lives - we have embarked upon a journey. We want to become a vital part of the transition toward smarter cities and more environmentally friendly transports, where parking is no longer a final destination, but part of the journey. Om tjänsten Som Area Sales Manager kommer du in i ett m... Visa mer
We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people’s everyday lives - we have embarked upon a journey. We want to become a vital part of the transition toward smarter cities and more environmentally friendly transports, where parking is no longer a final destination, but part of the journey.

Om tjänsten
Som Area Sales Manager kommer du in i ett mycket spännande skede av vår tillväxt och får en central roll med operativt försäljningsansvar inom Affärsområde Mitt. Tjänsten är heltäckande där du självständigt driver processen från första kontakt till avslut med fokus på större fastighetsägare, prospektering och bearbetning av nya och befintliga kunder. Ditt uppdrag är att utifrån varje kunds unika behov ta fram ett affärsförslag med våra olika lösningar. Du får tilldelade försäljningsmål, ett omväxlande, roligt arbete med många kontaktytor såväl fysiska som digitala och du styr din egen vardag efter behovet.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Librobäck, Uppsala, men omfattar hela Affärsområde Mitt som består av Uppsala/Knivsta, Mälardalen, Dalarna, Närke/Värmland och Gävleborg. Arbetet kommer att innebära en hel del resor samt övernattningar.

Till din hjälp har du engagerade och professionella kollegor. Innovativa och hållbara affärslösningar och tjänster i en marknad där behovet redan finns. Du ingår även i affärsområdets ledningsgrupp samt i företagets säljteam tillsammans med Area Sales Managers från våra övriga affärsområden. Du rapporterar till Affärsområdeschef i Mitt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Ett fritt och självständigt arbete i ett internationellt företag. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, i det vi erbjuder men även i det vi söker hos nya medarbetare - det utgör grunden för vår framgång:

- Mod - vi uppmuntrar varandra att tänka nytt och ha ett öppet sinne
- Passion - vi tror på en prestigelös arbetsplats där vi ser, hjälper och uppmuntrar varandra
- Ansvar - är vi inte nöjda med saker och ting som de är, gör vi vårt bästa för att ändra på dem. Vi vårdar det förtroende som vi har byggt upp.
- Samverkan - hela vår verksamhet bygger på synergierna mellan kunder, våra partners, samhället och oss som driver verksamheten, det gör att vi fortsätter utvecklas och hela tiden hittar nya sätt att röra oss framåt.


Hos oss kommer du till ett härligt gäng, du får en trygg anställning och erbjuds utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om ”arbetslivsbalansen” och hos oss har du flexibiliteten att kunna påverka din vardag. Förutom detta är vi ett gäng som tycker om att umgås och har väldigt roligt tillsammans.About you
- Minst fem års erfarenhet av framgångsrik försäljning (B2B), fastighetsbranschen är starkt meriterande
- Relevant kompetens (IT systemlösningar, CRM, teknisk förståelse)
- Förmåga att på egen hand driva en försäljningssäljprocess
- B-körkortÖvrig kompetens:

- Eftergymnasial utbildning inom sälj, fastighetsförvaltning eller motsvarande erfarenhet
- Språkkunskaper: Svenska och engelska i tal och skrift


Personliga egenskaper:

- Lyhörd - stor kundförståelse
- Stort intresse för människor - nyfiken och engagerad
- Driven med positiv energi - ett genuint intresse för försäljning
- Handlingskraftig och resultatorienterad
- Självgående - förmåga att identifiera nya affärsmöjligheter och se kundens behov, det krävs ett stort eget ansvar för att nå resultat.
- Analytisk - ta väl avvägda beslut
Vid utvärdering av sökande till tjänsten ser vi alltid över personlig lämplighet sett till krav, personliga egenskaper, meriter och referenser.About us
Our company build on over 60 years of experience in the parking industry, but the current Aimo Park was formed in 2019 when Sumitomo Corporation, a Japanese trading company ranked Fortune Global 500 for 25 consecutive years, acquired the operations in Sweden, Norway and Finland from the Dutch group Q-Park in order to invest in and position future mobility services. Aimo Park also has a daughter company for car sharing, Aimo Solutions.

Aimo Park is the leading parking company in the Nordics with around 370.000 parking spots on over 6000 locations, 800 employees, solid financial performance with millions of users and a turnover of 228M Euro. Visa mindre

Parkeringsvakt med gruppledaransvar

Ansök    Nov 14    Aimo Park Sweden AB    Parkeringsvakt
Om Aimo Park We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us? Vill du ha ett omväxlande, fritt och ansvarsfullt arbete? Vi söker nu en Parkeringsv... Visa mer
Om Aimo Park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Vill du ha ett omväxlande, fritt och ansvarsfullt arbete?

Vi söker nu en Parkeringsvakt med gruppledaransvar till vårt kontor i Uppsala

Om tjänsten

Som parkeringsvakt med gruppledaransvar erbjuds du ett omväxlande och roligt arbete där en stor del av arbetet innebär parkeringsövervakning inom tilldelat område (tomtmark). Utöver det är ditt ansvar att leda och coacha parkeringsvakterna i det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med Områdeschef. Arbetet erbjuder mycket variation, stor frihet och ett viktigt ansvar.

Inom parkeringsövervakning kommer du till exempel att:

• Bevaka ditt arbetsområde med bil och till fots
• Kontrollera att parkeringsregler följs
• Säkerställa att korrekt och tydlig skyltning finns inom området
• Utfärda kontrollavgifter vid behov
• Hjälpa våra kunder på plats med parkeringsrelaterade frågor samt gällande våra digitala tjänster.

Utöver parkeringsövervakning innebär dina arbetsuppgifter bland annat att:

• Arbetsleda gruppen i det dagliga arbetet
• Säkerställa att gruppen har rätt förutsättningar för att kunna utföra det dagliga arbetet
• Ex. bemanning, arbetskläder, utrustning med övrigt
• Hantering av enklare administration
• Ex. enklare kundärenden, tillståndsbeställningar, registerkort, arbetsbilar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tiderna varierar efter schema och helgarbete förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och utgår från vårt kontor i Librobäck, Uppsala.

Vi erbjuder

Ett utvecklande arbete på ett företag i ständig förändring där du som anställd hos oss har goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Vi tror på att vi alla är en del i den stora helheten och vi kan alla bidra för en sund och hållbar värld. Vår verksamhet har en viktig roll i samhället. Vårt arbete bidrar till samhället på många olika sätt.

Vi erbjuder en trygg anställning genom kollektivavtal ”Bevaknings och säkerhetsavtalet” som reglerar och säkerställer anställningsvillkor som lön, pension, försäkringar, semester med övrigt. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och lunch/rikskort.

Utbildning

Alla våra parkeringsvakter genomgår både grund- och vidareutbildningar inom de lagar och regler som gäller för parkering och skyltning (inom tomtmark). Utbildningarna säkerställer auktoriserad kompetens för tjänsten.

Vi söker dig som:

För att passa för tjänsten har du en positiv attityd, social förmåga och agerar omdömesfullt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer, att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Krav för tjänsten:

• Arbetserfarenhet inom gruppledning/arbetsledning, parkeringsövervakning eller väktare under de senaste 5 åren
• Gymnasiekompetens
• Innehar B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Datavana (Officepaketet)
• Administrativ förmåga

Vid utvärdering av sökande till tjänsten ser vi alltid över personlig lämplighet sett till krav, personliga egenskaper, meriter och referenter. Innan anställning begärs ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan

Vi ser fram emot att få din ansökan, sista ansökningsdag är 2022-12-11. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan gör du via www.aimopark.se

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf. områdesansvarig, Johan Mattsson på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Gruppledande parkeringsvakt till Aimo Park i Uppsala

Ansök    Aug 19    Aimo Park Sweden AB    Parkeringsvakt
Om Aimo Park We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us? Vi söker nu en gruppledare som tillsammans med Områdeschef för Uppsala vill arbeta fö... Visa mer
Om Aimo Park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Vi söker nu en gruppledare som tillsammans med Områdeschef för Uppsala vill arbeta för att utveckla vårt kontor att uppnå våra mål! Människor som trivs, utvecklas, känner sig trygga och har roligt på jobbet – det utgör grunden för vår framgång.

Om jobbet

En stor del av jobbet arbetar du själv med parkeringsövervakning. Utöver det är ditt ansvar att självständigt hantera arbetsuppgifter och frågor som uppkommer samt leda och coacha parkeringsvakterna, i syfte att utveckla Aimo Parks verksamhet i Uppsala. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med Områdeschef.

Bland annat innebär dina arbetsuppgifter utöver parkeringsövervakning att:

• Hjälpa Områdeschef med ledning av personal och se till att det finns bemanning för att täcka bevakningen på alla våra områden.
• Bistå Områdeschef med uppföljning och hantering av ärenden rörande driften
• Ge ökad tillgänglighet på kontoret genom att bland annat svara på samtal i telefon och på plats.
• Hantera enklare kundärenden
• Sköta vissa administrativa uppgifter så som bokning av däckbyten och service, kontrollera miltal och hantera skadeärenden.
• Svara på ärenden från Överklagan.
• Beställning av kläder till personal och kontroll så att personalen har rätt utrustning.
• Vid behov stötta affärsområdets administratör med t.ex. tillståndsbeställningar, registerkort m.m.

Du kommer att utgå från kontoret på Libro ringväg 3, Uppsala. Ditt schema skiftar och du arbetar minst 1 helg/månad. Arbetstiderna är dagtid och varierar mellan ca 07.00 - 19:00. Vid behov kan andra arbetstider förekomma.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Vi erbjuder

Ett utvecklande arbete på ett företag i ständig förändring där du som anställd hos oss har goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Vi tror på att vi alla är en del i den stora helheten och vi kan alla bidra för en sund och hållbar värld. Vår verksamhet har en viktig roll i samhället. Vårt arbete bidrar till samhället på många olika sätt.

Vi tillämpar kollektivavtal och har friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som:

För att trivas i rollen tror vi att du är lyhörd, initiativtagande och drivande. Du trivs med att engagera och leda människor i det dagliga. I övrigt ska du ha:

• Gymnasieutbildning
• Minst 2 års erfarenhet av arbetsledning
• God administrativ förmåga
• B-körkort
• God datavana och självständigt kunna använda förekommande program
• Goda kunskaper i det svenska språket gällande tal och skrift samt engelska i tal och läsförståelse.
• Utbildning i Parkeringsövervakning enligt LKOP (lagen om kontrollavgift vid olovlig parkering) är meriterande


Ansökan

Vi ser fram mot din ansökan som behöver vara oss till handa senast 2022-09-19. Urvalsarbetet kommer att starta omgående vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister innan anställning. Visa mindre

Parkeringsvakt med gruppledaransvar

Ansök    Nov 14    Aimo Park Sweden AB    Parkeringsvakt
Om Aimo Park We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us? Vill du ha ett omväxlande, fritt och ansvarsfullt arbete? Vi söker nu en Parkeringsv... Visa mer
Om Aimo Park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Vill du ha ett omväxlande, fritt och ansvarsfullt arbete?

Vi söker nu en Parkeringsvakt med gruppledaransvar till vårt kontor i Librobäck, Uppsala

Om tjänsten

Som parkeringsvakt med gruppledaransvar erbjuds du ett omväxlande och roligt arbete där en stor del av arbetet innebär parkeringsövervakning inom tilldelat område (tomtmark). Utöver det är ditt ansvar att leda och coacha parkeringsvakterna i det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med Områdeschef. Arbetet erbjuder mycket variation, stor frihet och ett viktigt ansvar.

Inom parkeringsövervakning kommer du till exempel att:

• Bevaka ditt arbetsområde med bil och till fots
• Kontrollera att parkeringsregler följs
• Säkerställa att korrekt och tydlig skyltning finns inom området
• Utfärda kontrollavgifter vid behov
• Hjälpa våra kunder på plats med parkeringsrelaterade frågor samt gällande våra digitala tjänster.

Utöver parkeringsövervakning innebär dina arbetsuppgifter bland annat att:

• Arbetsleda gruppen i det dagliga arbetet
• Säkerställa att gruppen har rätt förutsättningar för att kunna utföra det dagliga arbetet
• Ex. bemanning, arbetskläder, utrustning med övrigt
• Hantering av enklare administration
• Ex. enklare kundärenden, tillståndsbeställningar, registerkort, arbetsbilar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tiderna varierar efter schema och helgarbete förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och utgår från vårt kontor i Librobäck, Libro ringväg 3, Uppsala.

Vi erbjuder

Ett utvecklande arbete på ett företag i ständig förändring där du som anställd hos oss har goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Vi tror på att vi alla är en del i den stora helheten och vi kan alla bidra för en sund och hållbar värld. Vår verksamhet har en viktig roll i samhället. Vårt arbete bidrar till samhället på många olika sätt.

Vi erbjuder en trygg anställning genom kollektivavtal ”Bevaknings och säkerhetsavtalet” som reglerar och säkerställer anställningsvillkor som lön, pension, försäkringar, semester med övrigt. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och lunch/rikskort.

Utbildning

Alla våra parkeringsvakter genomgår både grund- och vidareutbildningar inom de lagar och regler som gäller för parkering och skyltning (inom tomtmark). Utbildningarna säkerställer auktoriserad kompetens för tjänsten.

Vi söker dig som:

För att passa för tjänsten har du en positiv attityd, social förmåga och agerar omdömesfullt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer, att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Krav för tjänsten:

• Arbetserfarenhet inom gruppledning/arbetsledning, parkeringsövervakning eller väktare under de senaste 5 åren
• Gymnasiekompetens
• Innehar B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Datavana (Officepaketet)
• Administrativ förmåga

Vid utvärdering av sökande till tjänsten ser vi alltid över personlig lämplighet sett till krav, personliga egenskaper, meriter och referenter. Innan anställning begärs ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan

Vi ser fram emot att få din ansökan, sista ansökningsdag är 2022-12-11. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan gör du via www.aimopark.se

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se Visa mindre

Servicecenter Uppsala, vid behov

Vi vill bli fler! Vi söker dig som vill arbeta extra hos oss på vårat Servicecenter Om Aimo Park We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion, we are wondering - are you ready to join us... Visa mer
Vi vill bli fler!

Vi söker dig som vill arbeta extra hos oss på vårat Servicecenter

Om Aimo Park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion, we are wondering - are you ready to join us?

Kontoret är beläget centralt i Uppsala och arbetstiderna varierar under våra öppettider som är mellan kl. 06:15-21:15 på vardagar, 07:15-20:15 på lördagar och 09:45-20:15 på söndagar.

Vi söker dig som:

• är van vid, och trivs med att ha telefon som ett arbetsredskap, tycker om att tala i telefon.
• har en problemlösande inställning.
• har hög samarbetsförmåga, tillsammans med dina kollegor tar du tag i de frågeställningar du ställs inför.
• är en van datoranvändare och kan under samtalet växla mellan flera olika program.
• är stresstålig och kan mellan varven arbeta i ett högt tempo.
• har en serviceinriktad inställning och förmåga att bibehålla ett professionellt bemötande.
• har mycket goda kunskaper i svenska samt bra kunskaper i engelska, såväl muntligen som skriftligen.

Om tjänsten

Tjänsten är en timanställning och innebär att du jobbar främst kvällar och helger, men även vid arbetstoppar såsom under semestrar och vid sjukdom. Vi vill att du kan jobba mycket under sommarmånaderna.

Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef på Servicecenter, Lena Foster på telefonnummer: 08-722 15 00.

Ansökan

Ansökan gör du via www.aimopark.se

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Vi ser fram mot din ansökan som behöver vara oss till handa senast den 17 april. Urvalsarbetet kommer att starta omgående vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet. Visa mindre

Behovsanställda parkeringsvakter till Aimo Park i Uppsala

Ansök    Aug 19    Aimo Park Sweden AB    Parkeringsvakt
Om Aimo park We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us? Vill du ha ett fritt extraarbete där du samtidigt får röra mycket på dig. Vi söker n... Visa mer
Om Aimo park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Vill du ha ett fritt extraarbete där du samtidigt får röra mycket på dig.

Vi söker nu två nya medarbetare som vill arbeta vid behov i Uppsala. Arbetstiderna är varierande och både kvällsjobb och helgarbete kommer att förekomma. Vi vill att du ska kunna jobba minst 2 dagar i veckan och gärna mer vid behov.

Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis kommer att vara en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap.

Om tjänsten

I tjänsten som Parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning och ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Du har ett fritt arbete men med ett viktigt ansvar. Bland annat är du med och självständigt planerar ditt körschema för tilldelat bevakningsområde.

En annan del av jobbet är att proaktivt hjälpa till när våra kunder har frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster.

Tjänsten är en behovsanställning och passar perfekt för dig som vill kombinera arbete och studier. Du kommer att tillhöra affärsområde Uppsala och utgå från Libro ringväg 3.

Vi erbjuder

Som medarbetare på Aimo Park kommer du få jobba tillsammans med kunniga kollegor i ett sammansvetsat team. Det är ett fritt och omväxlande arbete för dig som gillar att ta ansvar. Vidare är det ett aktivt jobb som passar för den som gillar att röra på sig. Aimo Park tillämpar kollektivavtal.

Vem är du vi söker?

För att passa in i vårt team har du en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt är duktig på att kommunicera med andra människor.

För att trivas hos oss tror vi att du är:

• Serviceinriktad
• Bra på att förklara och lyssna
• Noggrann
• Van att möta människor i olika situationer
• Klarar av att vara bestämd och saklig
• En god representant för Aimo Park
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke. Har du arbetat som parkeringsvakt innan och kan regelverket är det mycket meriterande.

Innan anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Då bilkörning är en stor del av tjänsten är även fortkörningsböter och andra trafikförseelser av vikt att det inte förekommer.

Ansökan

Vi ser fram emot att få din ansökan senast 2022-09-19 men vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan gör du via www.aimopark.se

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Har du eventuella frågor om tjänsten? Kontakta områdesansvarig Johan Matsson på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi dig som vill arbeta varannan helg på vårt Servicecenter beläget

Nu söker vi dig som vill arbeta varannan helg på vårt Servicecenter beläget i centrala Uppsala Om Aimo Park We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion, we are wondering - are you ready t... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta varannan helg på vårt Servicecenter beläget i centrala Uppsala

Om Aimo Park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion, we are wondering - are you ready to join us?

Vi söker nu två personer som vill arbeta varannan helg på vår avdelning Servicecentralen. Avdelningen fungerar likt en larmcentral för våra bomgarage i hela landet. Här besvarar vi samtal via en intercom-telefon från våra parkeringsanläggningar med bomsystem. I arbetet ingår även övervakning av system, kameraövervakning och felrapportering till tekniker.

Vi söker dig som:

• tycker det är kul med en snabb miljö där det ena stunden inte händer något och i nästa stund är full rulle
• är en problemlösare
• har stor teknikförståelse
• har stor datorvana
• mycket goda kunskaper i svenska och bra kunskaper i engelska
• är serviceinriktad

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast schema varannan helg, har du möjlighet att jobba extra under semestrar och vid sjukdom är det ett plus. Vi ser gärna att du kan jobba mycket under sommarmånaderna.

Kontoret är beläget centralt i Uppsala och arbetstiderna varierar under våra öppettider som på helgerna är 07:15-20:00 på lördagar och 09:45-20:00 på söndagar.

Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan

Ansökan gör du via www.aimopark.se

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Vi ser fram mot din ansökan som behöver vara oss tillhanda senast den 17 april. Urvalsarbetet kommer att starta omgående, vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef på Servicecenter, Lena Foster på telefonnummer: 08-722 15 00. Visa mindre

Timanställning vid behov till Servicecenter i Uppsala Aimo Park

Timanställning vid behov till Servicecenter i Uppsala Aimo Park. Om Aimo park We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us? Aimo Park Sweden AB... Visa mer
Timanställning vid behov till Servicecenter i Uppsala Aimo Park.

Om Aimo park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Aimo Park Sweden AB söker medarbetare till vår kundtjänstavdelning, Servicecenter i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter innebär att du i huvudsak tar emot inkommande samtal från privatpersoner och besvarar mail. Du är behjälplig genom att besvara kundernas frågor samt ge råd ang. t.ex. biljettautomater, mobilbetalningslösningar och annan teknisk utrustning. De flesta frågorna löser du på egen hand, vid behov skickar du ärendet vidare till annan avdelning inom organisationen.

Kontoret är beläget centralt i Uppsala och arbetstiderna varierar med ett rullande schema mellan tiderna 06:30-20:00 på vardagar, 07:30-19:00 på lördagar och 11:00-19:00 på söndagar. Tim anställning vid behov.

Vi söker dig som:

• är van vid, och trivs med att ha telefon som ett arbetsredskap, tycker om att tala i telefon
• en problemlösande inställning.
• har hög samarbetsförmåga, tillsammans med dina kollegor tar du tag i de frågeställningar du ställs inför.
• är en van datoranvändare och kan under samtalet växla mellan flera olika program.
• är stresstålig och kan mellan varven arbeta i ett högt tempo.
• innehar en serviceinriktad inställning och har förmåga att bibehålla ett professionellt bemötande.
• har mycket goda kunskaper i svenska samt bra kunskaper i engelska, såväl muntligen som skriftligen.

Om tjänsten

Tjänsten är en timanställning och innebär att du jobbar främst kvällar och helger, men även vid arbetstoppar såsom under semestrar och vid sjukdom. Vi vill att du kan jobba mycket under sommarmånaderna

Ansökan

Ansökan gör du via www.aimopark.se

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Vi ser fram mot din ansökan som behöver vara oss till handa senast den 2021-05-16. Urvalsarbetet kommer att starta omgående vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie Lundberg på telefonnummer: 08-722 15 00

Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister

Vi sköter denna rekrytering själva och vill inte ha erbjudande från rekryteringsbolag med flera. Visa mindre

Operatör till Aimo Parks Servicecenter i Uppsala

Nu söker vi på Aimo Park medarbetare till vår kundtjänstavdelning i Uppsala. Dina arbetsuppgifter innebär att du i huvudsak tar emot inkommande samtal från privatpersoner och besvarar mail. Du är behjälplig genom att besvara kundernas frågor samt ge råd ang. t.ex. biljettautomater, mobilbetalningslösningar och annan teknisk utrustning. De flesta frågorna löser du på egen hand, vid behov skickar du ärendet vidare till annan avdelning inom organisationen. ... Visa mer
Nu söker vi på Aimo Park medarbetare till vår kundtjänstavdelning i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter innebär att du i huvudsak tar emot inkommande samtal från privatpersoner och besvarar mail. Du är behjälplig genom att besvara kundernas frågor samt ge råd ang. t.ex. biljettautomater, mobilbetalningslösningar och annan teknisk utrustning. De flesta frågorna löser du på egen hand, vid behov skickar du ärendet vidare till annan avdelning inom organisationen.

Kontoret är beläget centralt i Uppsala och arbetstiderna varierar med ett rullande schema mellan tiderna 06:30-20:00 på vardagar, 07:30-19:00 på lördagar och 11:00-19:00 på söndagar. Det här är en anställning på timmar vid behov.

Vi söker dig som:

• är van vid, och trivs med att ha telefon som ett arbetsredskap, tycker om att tala i telefon
• har en problemlösande inställning.
• har hög samarbetsförmåga, tillsammans med dina kollegor tar du tag i de frågeställningar du ställs inför.
• är en van datoranvändare och kan under samtalet växla mellan flera olika program.
• är stresstålig och kan mellan varven arbeta i ett högt tempo.
• innehar en serviceinriktad inställning och har förmåga att bibehålla ett professionellt bemötande.
• har mycket goda kunskaper i svenska samt bra kunskaper i engelska, såväl muntligen som skriftligen.

Om tjänsten

Tjänsten är en timanställning och innebär att du jobbar främst kvällar och helger, men även vid arbetstoppar såsom under semestrar och vid sjukdom.

Ansökan

Du är Välkommen att ansöka via www.aimopark.se

Din ansökan som behöver vara oss till handa senast den 2021-09-09. Urvalsarbetet kommer att starta omgående vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie Lundberg på telefonnummer: 08-722 15 00. Mer information om företaget Aimo Park hittar du på vår hemsida www.aimopark.se

Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister

Vi sköter denna rekrytering själva och vill inte ha erbjudande från rekryteringsbolag med flera. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Aimo Park i Uppsala

Kundtjänstmedarbetare till Aimo Park i Uppsala Om Aimo park We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us? Aimo Park Sweden AB söker medarbetare... Visa mer
Kundtjänstmedarbetare till Aimo Park i Uppsala

Om Aimo park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Aimo Park Sweden AB söker medarbetare till vår kundtjänstavdelning, Servicecenter i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter innebär att du i huvudsak tar emot inkommande samtal från privatpersoner och besvarar mail. Du är behjälplig genom att besvara kundernas frågor samt ge råd ang. t.ex. biljettautomater, mobilbetalningslösningar och annan teknisk utrustning. De flesta frågorna löser du på egen hand, vid behov skickar du ärendet vidare till annan avdelning inom organisationen.

Kontoret är beläget centralt i Uppsala och arbetstiderna varierar med ett rullande schema mellan tiderna 06:30-20:00 på vardagar, 07:30-19:00 på lördagar och 11:00-19:00 på söndagar

Vi söker dig som:

• är van vid, och trivs med att ha telefon som ett arbetsredskap. tycker om att tala i telefon och innehar en problemlösande inställning.
• har inställning av att problem är till för att lösas.
• har hög samarbetsförmåga, tillsammans med dina kollegor tar du tag i de frågeställningar du ställs inför.
• är en van datoranvändare och kan under samtalet växla mellan flera olika program.
• är stresstålig och kan mellan varven arbeta i ett högt tempo.
• Innehar ett serviceinriktad inställning och har förmåga att bibehålla ett professionellt bemötande.
• har mycket goda kunskaper i svenska samt bra kunskaper i engelska, såväl muntligen som skriftligen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där 6 månaders provanställning tillämpas. Start enligt överenskommelse.

Vi ser fram mot din ansökan som behöver vara oss till handa senast den 2021-03-28. Urvalsarbetet kommer att starta omgående vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie Lundberg på telefonnummer: 08-722 15 00

Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Vi sköter denna rekrytering själva och vill inte ha erbjudande från rekryteringsbolag med flera. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Felanmälan

Vi söker medarbetare till vår kundtjänstavdelning Felanmälan i Uppsala. Anställningen är en behovsanställning på timmar På Felanmälan inkommer det dagligen olika former av ärenden vilka bl.a. kan röra sig om fel på teknisk utrustning i våra anläggningar samt andra uppkomna problem. Det kan även inkomma frågor kring taxor, öppettider, debiteringar mm. Tjänsten innebär att du arbetar med att i huvudsak ta emot inkommande samtal och en del mail från våra ku... Visa mer
Vi söker medarbetare till vår kundtjänstavdelning Felanmälan i Uppsala. Anställningen är en behovsanställning på timmar

På Felanmälan inkommer det dagligen olika former av ärenden vilka bl.a. kan röra sig om fel på teknisk utrustning i våra anläggningar samt andra uppkomna problem. Det kan även inkomma frågor kring taxor, öppettider, debiteringar mm.

Tjänsten innebär att du arbetar med att i huvudsak ta emot inkommande samtal och en del mail från våra kunder. Du kommer att vara dem behjälplig genom att besvara frågor samt ge råd när det t ex. är fel på en biljettautomat. De flesta frågorna löser du på egen hand och vid behov skickar du vidare ärenden till andra avdelningar.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som tycker om att tala i telefon och innehar en problemlösande inställning. Du är en god datoranvändare och kan under samtalet växla mellan flera olika program. Då det ofta inkommer många samtal behöver du därför vara stresstålig och kunna arbeta i ett snabbat tempo. Du bibehåller alltid din trevliga inställning och ett professionella bemötande. Du har mycket goda kunskaper i svenska och bra kunskaper i engelska såväl muntligen som skriftligen.

Arbetstider
Vi har öppet dygnet runt men arbetstiderna varierar mellan klockan 06:30-22:00.

Det här är en behovsanställning på timmar och innebär att du jobbar främst kvällar och helger men även vid arbetstoppar som semestrar och sjukdom. Vi önskar att du kan jobba mycket under sommarmånaderna.

Ansökan
Vi ser fram mot din ansökan som behöver vara oss till handa senast den 18 mars 2020. Urvalsarbetet kommer att starta omgående vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet.

Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie Lundberg 08-722 15 00.

Vi sköter denna rekrytering själva och vill inte ha erbjudande från rekryteringsbolag med flera. Visa mindre

Handläggare till Överklagningsenheten

Vi söker en medarbetare till vår avdelning Överklagningsenheten vilken är belägen centralt i Uppsala. Avdelningen hanterar samtal och ärenden gällande kontrollavgifter och parkeringsregler. Som handläggare till överklagningsenheten har du ett eget geografiskt område för vilket du ansvarar. Inom området hanterar du inkomna kundärenden gällande överklagade kontrollavgifter, där du tolkar och analyserar underlag och utifrån dessa gör en bedömning. Därefter ... Visa mer
Vi söker en medarbetare till vår avdelning Överklagningsenheten vilken är belägen centralt i Uppsala.

Avdelningen hanterar samtal och ärenden gällande kontrollavgifter och parkeringsregler.

Som handläggare till överklagningsenheten har du ett eget geografiskt område för vilket du ansvarar. Inom området hanterar du inkomna kundärenden gällande överklagade kontrollavgifter, där du tolkar och analyserar underlag och utifrån dessa gör en bedömning. Därefter besvarar du överklagandet efter uppsatt rutin. Du besvarar telefonsamtal från hela landet gällande kontrollavgifter och i övrigt förekommande frågor gällande parkering. Du utgör även kontaktperson till den operativa verksamheten vilket innebär kontinuerlig uppföljning med chef inom ditt geografiska ansvarsområde. Du deltar aktivt i arbetet med att utveckla avdelningens rutiner och processer.

Överklagningsenheten har ett tätt samarbete med övriga avdelningar i företaget, och vi utvecklas tillsammans genom workshops och kreativa möten.

För att trivas med jobbet måste du tycka om att arbeta i ett snabbt tempo och kunna hantera flera saker samtidigt. Under samtalen växlar du mellan flera olika program och måste därför ha en mycket god datorvana.

Dina kvalifikationer:

• Stresstålig och har god simultankapacitet
• Tidigare erfarenhet från serviceyrken
• Problemlösningsfokuserad
• Mycket god datorvana
• God kommunikativ förmåga även i krävande situationer.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt
• Ett trevligt och professionellt bemötande

Tjänsten är en heltidstjänst med sedvanliga kontorstider.

Ansökan:

Via vår hemsida www.aimopark.se

Vi ser fram mot din ansökan som behöver vara oss till handa senast den 31 juli 2020. Urvalsarbetet kommer att starta omgående vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet.

Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Inga-Lill Nilsson, telefon 08-722 15 00.

Vi sköter denna rekrytering själva och vill inte ha erbjudande från rekryteringsbolag med flera. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare till Aimo Park i Uppsala At Aimo Park we are on a mission to rethink parking We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. We want to become a vital part of the transition toward smarter cities and more environmentally friendly transports, where parking is no longer a ... Visa mer
Kundtjänstmedarbetare till Aimo Park i Uppsala

At Aimo Park we are on a mission to rethink parking
We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. We want to become a vital part of the transition toward smarter cities and more environmentally friendly transports, where parking is no longer a final destination, but part of the journey. We are now looking for a Business Controller at our office in Stockholm.

Aimo Park Sweden AB söker medarbetare som vid behov vill arbeta på vår kundtjänstavdelning, Felanmälan i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter innebär att du i huvudsak tar emot inkommande samtal från privatpersoner och besvarar mail. Du är behjälplig genom att besvara kundernas frågor samt ge råd t.ex. vid fel på en biljettautomat. De flesta frågorna löser du på egen hand men vid behov skickar du ärendet vidare till andra avdelningar inom organisationen.

Kontoret är beläget centralt i Uppsala och arbetstiderna varierar mellan klockan 06:30-22:00.

Detta är en behovsanställning där du erbjuds arbete på timmar och innebär att du jobbar främst kvällar och helger men även när vi har arbetstoppar vid semestrar och sjukdom.

Vi söker dig som:

• tycker om att tala i telefon och innehar en problemlösande inställning.
• har hög samarbetsförmåga och du tar ansvar i de frågeställningar du ställs inför.
• är en god datoranvändare och kan under samtalet växla mellan flera olika program.
• är stresstålig och kan arbeta i ett högt tempo.
• har förmåga att bibehålla ett professionellt bemötande.
• har mycket goda kunskaper i svenska samt bra kunskaper i engelska, såväl muntligen som skriftligen.

Vi ser fram mot din ansökan som behöver vara oss till handa snast den 15 september 2020. Urvalsarbetet kommer att starta omgående vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie Lundberg på telefonnummer: 0771-96 90 00

Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Vi sköter denna rekrytering själva och vill inte ha erbjudande från rekryteringsbolag med flera. Visa mindre

Handläggare till överklagningsenheten

Vi söker en medarbetare till vår avdelning Överklagningsenheten vilken är belägen centralt i Uppsala. Avdelningen hanterar samtal och ärenden gällande kontrollavgifter och parkeringsregler. Som handläggare till överklagningsenheten har du ett eget geografiskt område för vilket du ansvarar. Inom området hanterar du inkomna kundärenden gällande överklagade kontrollavgifter, där du tolkar och analyserar underlag och utifrån dessa gör en bedömning. Därefter ... Visa mer
Vi söker en medarbetare till vår avdelning Överklagningsenheten vilken är belägen centralt i Uppsala.

Avdelningen hanterar samtal och ärenden gällande kontrollavgifter och parkeringsregler.

Som handläggare till överklagningsenheten har du ett eget geografiskt område för vilket du ansvarar. Inom området hanterar du inkomna kundärenden gällande överklagade kontrollavgifter, där du tolkar och analyserar underlag och utifrån dessa gör en bedömning. Därefter besvarar du överklagandet efter uppsatt rutin. Du besvarar telefonsamtal från hela landet gällande kontrollavgifter och i övrigt förekommande frågor gällande parkering. Du utgör även kontaktperson till den operativa verksamheten vilket innebär kontinuerlig uppföljning med chef inom ditt geografiska ansvarsområde. Du deltar aktivt i arbetet med att utveckla avdelningens rutiner och processer.

Överklagningsenheten har ett tätt samarbete med övriga avdelningar i företaget, och vi utvecklas tillsammans genom workshops och kreativa möten.

För att trivas med jobbet måste du tycka om att arbeta i ett snabbt tempo och kunna hantera flera saker samtidigt. Under samtalen växlar du mellan flera olika program och måste därför ha en mycket god datorvana.

Dina kvalifikationer:

• Stresstålig och har god simultankapacitet
• Tidigare erfarenhet från serviceyrken
• Problemlösningsfokuserad
• Mycket god datorvana
• God kommunikativ förmåga även i krävande situationer.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt
• Ett trevligt och professionellt bemötande

Tjänsten är en heltidstjänst med sedvanliga kontorstider.

Ansökan:

Via vår hemsida www.aimopark.se

Vi ser fram mot din ansökan som behöver vara oss till handa senast den 8 mars 2020. Urvalsarbetet kommer att starta omgående vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet.

Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Inga-Lill Nilsson, telefon 08-722 15 00.

Vi sköter denna rekrytering själva och vill inte ha erbjudande från rekryteringsbolag med flera. Visa mindre

Parkeringsvakt Uppsala

Ansök    Feb 11    Aimo Park Sweden AB    Parkeringsvakt
Aimo Park söker dig som älskar att köra bil och söker ett ansvarsfullt arbete. Just nu letar vi efter förstärkning till bevakningsgruppen i Uppsala. Vilka är vi? I Sverige är vi marknadsledande och har cirka 300 000 parkeringsplatser över hela landet. Vi är 500 anställda i Sverige och strävar efter att bli det mest innovativa parkeringsbolaget. Vad innebär tjänsten? Vi söker nu ytterligare en medarbetare som vill arbeta hos oss som parkeringsvakt. Arb... Visa mer
Aimo Park söker dig som älskar att köra bil och söker ett ansvarsfullt arbete. Just nu letar vi efter förstärkning till bevakningsgruppen i Uppsala.

Vilka är vi?

I Sverige är vi marknadsledande och har cirka 300 000 parkeringsplatser över hela landet. Vi är 500 anställda i Sverige och strävar efter att bli det mest innovativa parkeringsbolaget.

Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu ytterligare en medarbetare som vill arbeta hos oss som parkeringsvakt. Arbetstiderna är på ett rullande schema mellan klockan 0600-2200 alla veckans sju dagar. Tjänsten är på heltid.

Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. I tjänsten som Parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning och du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Du har ett fritt arbete under ansvar men det ställer också krav på en ödmjukhet inför uppdraget

Vem är du?

För att passa in hos oss och i detta arbete, vill vi att du har följande egenskaper:

• Vara serviceinriktad
• Kunna förklara och lyssna
• Vara noggrann
• Van att möta människor i olika situationer
• Vara bestämd och saklig
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Vara en god representant för Aimo Park

Körkort B är ett krav.

Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Är du intresserad av tjänsten?

För ansökan och mer information hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Felanmälan Kundservice - heltid

Q-Park har blivit Aimo Park. Aimo Park ingår i den japanska koncernen Sumitomo Corporation. Sumitomo grundades på 1600-talet och har cirka 73 000 medarbetare runt om i världen.Aimo Park är Sveriges ledande parkeringsbolag, med omkring 300 000 parkeringsplatser. Vi erbjuder allt från enskilda parkeringstjänster, som uthyrning av parkeringsplatser och parkeringsövervakning, till totalansvar för hela parkeringsanläggningen. Aimo Park är ett fullserviceföretag... Visa mer
Q-Park har blivit Aimo Park. Aimo Park ingår i den japanska koncernen Sumitomo Corporation. Sumitomo grundades på 1600-talet och har cirka 73 000 medarbetare runt om i världen.Aimo Park är Sveriges ledande parkeringsbolag, med omkring 300 000 parkeringsplatser. Vi erbjuder allt från enskilda parkeringstjänster, som uthyrning av parkeringsplatser och parkeringsövervakning, till totalansvar för hela parkeringsanläggningen. Aimo Park är ett fullserviceföretag inom parkering. Läs gärna mer på www.aimopark.se.

Kundtjänstmedarbetare

Vi söker nu fler medarbetare till vår avdelning Felanmälan i Uppsala.

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot inkommande telefonsamtal från kunder och besvara mejl.

De ärenden som kommer in kan bl.a. röra sig om tekniska fel på exempelvis betalautomater eller fel på utrustningen i våra garage. En del ärenden måste du själv administrera och lösa.

För att klara av arbetet gäller det att du är van att arbeta under stress och kan hantera kunderna på ett professionellt sätt och hålla en hög servicenivå. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, lugn och har stort tålamod.

Vi tror att du tidigare har haft ett liknande arbete och att du har en mognad som person. Du är noggrann, självständig, har lätt för att samarbeta med andra och är flexibel med arbetstider. Vidare är det viktigt att du har god datorvana, en bra och tydlig telefonröst samt har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Det är även viktigt att du talar och förstår engelska. Talar du även fler språk så är det en merit.

Våra lokaler ligger centralt i Uppsala.

Arbetstider Vi har öppet mellan klockan 0630-2200, så det är viktigt att du kan arbeta mellan dessa tider.

Ansökan Via vår hemsida www.aimopark.se Visa mindre

Felanmälan Kundservice -deltid

Q-Park har blivit Aimo Park. Aimo Park ingår i den japanska koncernen Sumitomo Corporation. Sumitomo grundades på 1600-talet och har cirka 73 000 medarbetare runt om i världen.Aimo Park är Sveriges ledande parkeringsbolag, med omkring 300 000 parkeringsplatser. Vi erbjuder allt från enskilda parkeringstjänster, som uthyrning av parkeringsplatser och parkeringsövervakning, till totalansvar för hela parkeringsanläggningen. Aimo Park är ett fullserviceföretag... Visa mer
Q-Park har blivit Aimo Park. Aimo Park ingår i den japanska koncernen Sumitomo Corporation. Sumitomo grundades på 1600-talet och har cirka 73 000 medarbetare runt om i världen.Aimo Park är Sveriges ledande parkeringsbolag, med omkring 300 000 parkeringsplatser. Vi erbjuder allt från enskilda parkeringstjänster, som uthyrning av parkeringsplatser och parkeringsövervakning, till totalansvar för hela parkeringsanläggningen. Aimo Park är ett fullserviceföretag inom parkering. Läs gärna mer på www.aimopark.se.

Kundtjänstmedarbetare

Vi söker nu fler medarbetare till vår avdelning Felanmälan i Uppsala för timanställning

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot inkommande telefonsamtal från kunder och besvara mejl. De ärenden som kommer in kan bl.a. röra sig om tekniska fel på exempelvis betalautomater eller fel på utrustningen i våra garage. En del ärenden måste du själv administrera och lösa.

För att klara av arbetet gäller det att du är van att arbeta under stress och kan hantera kunderna på ett professionellt sätt och hålla en hög servicenivå. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, lugn och har stort tålamod.

Vi tror att du tidigare har haft ett liknande arbete och att du har en mognad som person. Du är noggrann, självständig, har lätt för att samarbeta med andra och är flexibel med arbetstider. Vidare är det viktigt att du har god datorvana, en bra och tydlig telefonröst samt har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Det är även viktigt att du talar och förstår engelska. Talar du även fler språk så är det en merit.

Arbetstider Vi har öppet mellan klockan 0630-2200, så det är viktigt att du kan arbeta mellan dessa tider.

Detta är en behovs/timanställning och innebär att du jobbar främst kvällar och helger, men även när vi har arbetstoppar vid semestrar och sjukdom. Vi vill att du kan jobba mycket under sommarmånaderna.

Denna anställning passar bäst för dig som idag studerar eller har ett annat deltidsarbete som du kan kombinera med.

Ansökan Via vår hemsida www.aimopark.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre