Lediga jobb EKFB Sverige AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från EKFB Sverige AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Familjehemskonsulent

Ansök    Apr 13    EKFB Sverige AB    Familjehemssekreterare
Om oss EKFB driver konsulentstödd jour- och familjehemsvård och öppenvård. Vi arbetar med barn och unga i åldern 0–21 år. Vi växer och våra ambitioner är höga, därför söker vi dig som vill vara med i utvecklingen och ta bolaget till nästa steg. Kom och bli en del av EKFB-familjen! Arbetsuppgifter: Som familjehemskonsulent ansvarar du för rekrytering, utredning, utbildning och handledning av våra jour- och familjehem. Vi arbetar på uppdrag av socialtjänsten... Visa mer
Om oss
EKFB driver konsulentstödd jour- och familjehemsvård och öppenvård. Vi arbetar med barn och unga i åldern 0–21 år. Vi växer och våra ambitioner är höga, därför söker vi dig som vill vara med i utvecklingen och ta bolaget till nästa steg. Kom och bli en del av EKFB-familjen!
Arbetsuppgifter:
Som familjehemskonsulent ansvarar du för rekrytering, utredning, utbildning och handledning av våra jour- och familjehem. Vi arbetar på uppdrag av socialtjänsten med vilka vi har ett nära samarbete. Våra familjehemskonsulenter tar emot förfrågningar från socialtjänsten och matchar dessa med lämpligt familjehem. Dokumentation och att skriva periodrapporter för varje enskilt familjehem ingår i tjänsten. Resor ingår i tjänsten.
Om dig:
Du ska vara socionom eller beteendevetare. Erfarenhet av familjehemsvård är meriterande.
Ingående kännedom om socialtjänstlagen och god dokumentationsförmåga är ett krav. Då arbetet kräver daglig dokumentation och planering krävs god datorvana, samt att du behärskar svenska språket väl i både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är driven, engagerad och som är en lagspelare samtidigt som du kan ta ett stort eget ansvar. Körkort och egen bil är ett krav.
Info om tjänsten:
Tjänsten är en provanställning på 6 månader som övergår till en tillsvidareanställning.
Arbetstiden är i huvudsak kontorstid men kräver möjlighet till stor flexibilitet.
Innan anställning kommer utdrag ur misstanke- och belastningsregistret att genomföras.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag är 2022-05-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vid eventuella frågor går det bra att mejla [email protected]
Sökord: socionom, beteendevetare, HVB, barn, ungdomar, ungdom, socialtjänsten, socialsekreterare, familjehem, jourhem, familjehemskonsulent, omsorg, vård, behandling, öppenvård, LVU, stödboende Visa mindre

Familjehemskonsulent

Ansök    Mar 29    EKFB Sverige AB    Socionom
Om oss EKFB växer och våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med i utvecklingen och ta bolaget till nästa steg. EKFB driver konsulentstödd jour- och familjehemsvård och öppenvård. Vi arbetar med barn och unga i åldern 0–21 år. Vi söker nästa person som vill ansluta sig till EKFB-familjen! Arbetsuppgifter Som familjehemskonsulent ansvarar du för rekrytering, utredning, utbildning och handledning av EKFB:s familjehem. Du arbetar tillsamman... Visa mer
Om oss
EKFB växer och våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med i utvecklingen och ta bolaget till nästa steg. EKFB driver konsulentstödd jour- och familjehemsvård och öppenvård. Vi arbetar med barn och unga i åldern 0–21 år. Vi söker nästa person som vill ansluta sig till EKFB-familjen!


Arbetsuppgifter
Som familjehemskonsulent ansvarar du för rekrytering, utredning, utbildning och handledning av EKFB:s familjehem. Du arbetar tillsammans med verksamhetsansvarig på uppdrag av socialtjänsten med vilka du har ett nära samarbete. Du tar emot förfrågningar från socialtjänsten och matchar dessa med lämpligt familjehem. Dokumentation, upprättande av genomförandeplaner och månadsrapporter för varje enskilt familjehem ingår i tjänsten. Du reser mycket inom Uppland då du ofta besöker familjehemmen. Resor till möten, handledning av familjehemmen etc ingår i tjänsten. I tjänsten ingår även beredskap på schema ca en gång varannan månad.


Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn och unga i utsatta situationer. Du är lösningsorienterad, duktig på att prioritera arbetsuppgifter samt vara proaktiv. Du är anpassningsbar i ditt arbete och du har en god förmåga att kunna arbeta självständigt.
För att lyckas i rollen ser vi att du har:
Eftergymnasial utbildning med social, beteendevetenskaplig, pedagogisk inriktning eller annan för yrket relevant utbildning
Minst två års arbetslivserfarenhet
Ingående kännedom om socialtjänstlagen och god dokumentationsförmåga
God datorvana
Flytande svenska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande:
Erfarenhet av familjehemsvård

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror att du är driven, tar ett stort ansvar och har kämparanda! Du är en stabil person som brinner för att bidra till god och kvalitativ familjehemsvård.


Omfattning:
Tjänsten är en visstidsanställning på 12 mån med möjlighet till tillsvidareanställning.
Arbetstiden är i huvudsak kontorstid men kräver möjlighet till stor flexibilitet.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Vid eventuella frågor går det bra att mejla [email protected] eller kontakta ansvarig rekryteare Amir, +4673649749
Sökord:
Socionom, Beteendevetare, HVB, Barn, Ungdomar, Ungdom, Socialtjänsten, Socialsekreterare, Familjehem, Jourhem, Familjehemskonsulent, Omsorg, Vård, Behandling, Öppenvård, LVU Visa mindre

Familjehemskonsulent

Ansök    Jan 1    Ekfb Sverige AB    Socionom
Om oss EKFB växer och våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med i utvecklingen och ta bolaget till nästa steg.  EKFB driver konsulentstödd jour- och familjehemsvård, öppenvård, tolvstegsbehandling enligt Minnesotamodellen och programmen ”Kriminalitet som livsstil”. Vi arbetar med barn och unga i åldern 0–21 år. Om dig Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn och unga i utsatta situationer. Du är lösningsorienterad, självgående... Visa mer
Om oss
EKFB växer och våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med i utvecklingen och ta bolaget till nästa steg. 
EKFB driver konsulentstödd jour- och familjehemsvård, öppenvård, tolvstegsbehandling enligt Minnesotamodellen och programmen ”Kriminalitet som livsstil”. Vi arbetar med barn och unga i åldern 0–21 år.


Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn och unga i utsatta situationer. Du är lösningsorienterad, självgående och gillar utmaningar. Att kunna prioritera arbetsuppgifterna samt att arbeta förebyggande är en självklarhet i ditt arbete. 
Du är kreativ, flexibel och anpassningsbar i ditt arbete. Då arbetsdagarna kan se olika ut för oss behöver du ha en god förmåga att kunna arbeta självständigt.


Arbetsuppgifter
Som familjehemskonsulent ansvarar du för rekrytering, utredning, utbildning och handledning av EKFB:s familjehem. Du arbetar tillsammans med verksamhetsansvarig på uppdrag av socialtjänsten med vilka du har ett nära samarbete. Du tar emot förfrågningar från socialtjänsten och matchar dessa med lämpligt familjehem. Dokumentation, upprättande av genomförandeplaner och månadsrapporter för varje enskilt familjehem ingår i tjänsten. Du reser mycket inom Uppland då du ofta besöker familjehemmen. Resor till möten, handledning av familjehemmen etc ingår i tjänsten. I tjänsten ingår även beredskap på schema ca en gång varannan månad.


Kvalifikationer
Adekvat högskoleutbildning med social, beteendevetenskaplig, pedagogisk inriktning eller annan för yrket relevant utbildning med minst två års arbetslivserfarenhet är ett krav. Erfarenhet av familjehemsvård är meriterande liksom utbildning i Nya BBIC, handledarutbildning och socialstyrelsens grundutbildning för jour- och familjehem – Ett hem att växa i.
Ingående kännedom om socialtjänstlagen och god dokumentationsförmåga är ett krav. Då arbetet kräver daglig dokumentation och planering krävs god datorvana samt att du behärskar svenska språket väl i både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror att du är driven, tar ett stort eget ansvar och har kämparanda! Du är en stabil person med god analytisk förmåga och du brinner för att bidra till god och kvalitativ familjehemsvård.
Körkort och egen bil är ett krav.
Tjänsten är en visstidsanställning/vikariat på 12 mån med möjlighet till förlängning.
Arbetstiden är i huvudsak kontorstid men kräver möjlighet till stor flexibilitet.
Tillträde: Enligt överenskommelse Visa mindre

Projektledare / Handledare / Rekryterare

Om oss EKFB växer och våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med i utvecklingen och ta bolaget till nästa steg. Vi vill ge människor möjlighet att känna delaktighet och öppna nya dörrar att komma in på arbetsmarknaden. Om digVi söker dig som har erfarenhet av rekryteringsarbete och administration samt är lösningsorienterad, självgående och gillar utmaningar. Att kunna prioritera arbetsuppgifterna samt att arbeta proaktivt är en självklarhet... Visa mer
Om oss EKFB växer och våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med i utvecklingen och ta bolaget till nästa steg. Vi vill ge människor möjlighet att känna delaktighet och öppna nya dörrar att komma in på arbetsmarknaden. Om digVi söker dig som har erfarenhet av rekryteringsarbete och administration samt är lösningsorienterad, självgående och gillar utmaningar. Att kunna prioritera arbetsuppgifterna samt att arbeta proaktivt är en självklarhet i ditt arbete. Vi söker en driven och målinriktad person som har en stark vilja att coacha individer och matcha dem rätt till arbete, praktik eller utbildning. Då arbetsdagarna kan se olika ut behöver du ha god förmåga att arbeta självständigt och planera ditt arbete.ArbetsuppgifterArbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat coachning och yrkesvägledning på individ- och gruppnivå. En viktig del i arbetet är att kunna skapa företagskontakter och att leda workshops. Att arbeta utåtriktat för att skapa hållbara relationer på arbetsmarknaden blir en stor del av din vardag så det är en fördel om du har god kännedom om den lokala arbetsmarknaden.Som projektledare/ handledare/ rekryterare genomför du olika insatser både på individ och gruppnivå, exempelvis: kartlägga resurser, föreläsa, anordna praktikplatser, ha coachande samtal, skriva och publicera annonser, intervjua, introducera nyanställda, uppföljning och kvalitetsarbete, hantera administration kring förändring i anställningar, skriva kontrakt m.m.Du är kreativ, flexibel och anpassar ditt arbete efter individen. Kvalifikationer- Eftergymnasial utbildning på minst två år inom områdena: Arbetsliv, organisation och personalarbete, HR, beteendevetenskap, yrkesvägledning, projektledning eller annan likvärdig utbildning.- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift- Telefon och datorvana- Erfarenhet av rekryteringsarbete/ personalansvar eller projektledning- B-körkort och tillgång till egen bil. Visa mindre

EKFB söker familjehemskonsulenter!

Ansök    Feb 5    Ekfb Sverige AB    Socionom
Vi växer och söker därför dig som vill arbeta som familjehemskonsulent i Uppsala. EKFB driver konsulentstödd jour- och familjehemsvård, öppenvård, tolvstegsbehandling enligt Minnesotamodellen och programmen ”Kriminalitet som livsstil”. Vi arbetar med barn och unga i åldern 0–21 år. Arbetsuppgifter: Som familjehemskonsulent ansvarar du för rekrytering, utredning, utbildning och handledning av EKFB:s familjehem. Du arbetar tillsammans med verksamhetsans... Visa mer
Vi växer och söker därför dig som vill arbeta som familjehemskonsulent i Uppsala.

EKFB driver konsulentstödd jour- och familjehemsvård, öppenvård, tolvstegsbehandling enligt Minnesotamodellen och programmen ”Kriminalitet som livsstil”. Vi arbetar med barn och unga i åldern 0–21 år.

Arbetsuppgifter:
Som familjehemskonsulent ansvarar du för rekrytering, utredning, utbildning och handledning av EKFB:s familjehem. Du arbetar tillsammans med verksamhetsansvarig på uppdrag av socialtjänsten med vilka du har ett nära samarbete. Du tar emot förfrågningar från socialtjänsten och matchar dessa med lämpligt familjehem. Dokumentation, upprättande av genomförandeplaner och månadsrapporter för varje enskilt familjehem ingår i tjänsten. Du reser mycket inom Uppland då du ofta besöker dina familjehem. Resor till möten, handledning etc ingår i tjänsten. I tjänsten ingår även beredskap på schema ca en gång varannan månad.

Kvalifikationer:
Adekvat högskoleutbildning med social, beteendevetenskaplig, pedagogisk inriktning eller annan för yrket relevant utbildning med minst tre års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av familjehemsvård är meriterande liksom utbildning i Nya BBIC, handledarutbildning och socialstyrelsens grundutbildning för jour- och familjehem – Ett hem att växa i.

Ingående kännedom om socialtjänstlagen och god dokumentationsförmåga är ett krav. Då arbetet kräver daglig dokumentation och planering krävs god datorvana samt att du behärskar svenska språket väl i både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror att du är driven, tar ett stort eget ansvar och har kämparanda! Du är en stabil person med god analytisk förmåga och du brinner för att bidra till god och kvalitativ familjehemsvård.
Körkort och egen bil är ett krav.

Tjänsten är en provanställning på 6 månader som övergår till en tillsvidareanställning. Arbetstiden är i huvudsak kontorstid men kräver möjlighet till stor flexibilitet. Innan anställning kommer utdrag ur misstanke- och belastningsregistret att genomföras.

Sista ansökningsdag: 2019-04-01. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre