Lediga jobb Fastighetsägarna Mittnord AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Fastighetsägarna Mittnord AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Businesscontroller Fastighetsägarna

Businesscontroller till Fastighetsägarna MittNord Fastighetsägarna MittNord söker nu en businesscontroller. Vi söker dig som vill arbeta för en väl fungerande fastighetsmarknad och som har några års erfarenhet som controller och bra grund inom redovisning. Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lok... Visa mer
Businesscontroller till Fastighetsägarna MittNord
Fastighetsägarna MittNord söker nu en businesscontroller. Vi söker dig som vill arbeta för en väl fungerande fastighetsmarknad och som har några års erfarenhet som controller och bra grund inom redovisning.
Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling och utbildning. Tillsammans med våra medlemmar skapar vi förutsättningar för tillväxt och rum för framtiden. Vårt uppdrag är att skapa goda näringspolitiska förutsättningar för fastighetsägarnas medlemmar. Fastighetsägarna MittNord är ett Great Place to Work företag som de två senaste åren tagit sig in på Top25 listan bland medelstora företag.
Om tjänsten
Som businesscontroller ingår du i ledningsgruppen. Du utför arbete kring ekonomisk analys, ekonomiska prognoser och använder dina analytiska och ekonomiska kunskaper för att stimulera verksamheten i positiv riktning. Du är delaktig i utvecklandet och uppföljningen av tjänsteutbud, intjäning och lönsamhet och du svarar direkt till VD.
Vi ser också att du tillsammans med övriga ledningsgruppen utformar övergripande strategier för verksamheten i stort och är rådgivare inför tjänsteutveckling, planerade investeringar eller andra relevanta områden som berör verksamhetens ekonomi. Vi kommer under 2024 att byta affärssystem och du kommer att vara en del i det arbetet.
På samtliga våra 13 kontor delar medarbetarna på flera arbetsuppgifter, vilket innebär att du behöver vara prestigelös, hjälpsam och ha en god samarbetsförmåga. Att arbeta hos oss är omväxlande, utmanande och ställer höga krav på självständighet, problemlösningsförmåga samt förmåga att planera, slutföra och följa upp sitt eget arbete. Utifrån vårt upptagningsområde finns det för den här tjänsten möjlighet till placering på något av våra kontor i Norrköping, Örebro, Västerås, Eskilstuna eller Uppsala. Då resande ingår i tjänsten är körkort ett krav.
Din profil
Vi söker dig som har ett par års dokumenterad erfarenhet som controller. Du är analytisk och i ditt arbete har du drivkraft, engagemang och trivs med ett aktivt nätverkande både externt och internt. Du har ett starkt intresse av att utveckla och driva affären till förmån för våra medlemmar. Du kan se till gruppen som helhet genom att ta tillvara på och utveckla kompetensen i organisationen. Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera på ett professionellt och lättsamt sätt. Du trivs med att ta stort eget ansvar och egna initiativ samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla.


Vi söker dig med lämplig akademisk utbildning inom ekonomi. Vi tror att du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.
Välkommen med din ansökan!


Din ansökan ska vara oss tillhanda senast den 21 januari 2024. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Susanna Roback, VD på telefon 070-316 95 44 eller Petra Skoglund, HR- och administrativ chef på telefon 070-186 6 308.


Varaktighet: 100% tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Fast lön Visa mindre

Hej trädgårdsmedarbetare!

Hos oss tycker vi om att arbeta mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande. Jag söker en superkollega som vill jobba med trädgårdsunderhåll och gräsklippning i ett företag med stort framtidsfokus! Du erbjuds en omväxlande vardag och jag... Visa mer
Hos oss tycker vi om att arbeta mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande.

Jag söker en superkollega som vill jobba med trädgårdsunderhåll och gräsklippning i ett företag med stort framtidsfokus! Du erbjuds en omväxlande vardag och jag söker dig som vill vara med och stötta oss inom trädgårdsområdet från maj till augusti.

Om rollen
Som trädgårdsmedarbetare hos oss har du ett fritt arbete där du ansvarar för underhåll av gräsmattor. Du utför framförallt gräsklippning, men även gårdsstädning och ogräsrensning ute hos våra kunder. På Fastighetsägarna Service är tempo vår motor - vi jobbar alltid för att hitta den smartaste och enklaste lösningen i det dagliga arbetet.

Rollen är av fysisk och praktisk karaktär där du spenderar mestadels av din tid utomhus.

Vem är du?
Jag vill komma i kontakt med dig som har ett öga för detaljer och som trivs med att arbeta såväl självständigt som i team, vi jobbar tillsammans - utan gränser. Hos oss arbetar du i en företagskultur med medarbetare som vill och kan ännu mer och jag vill därför att du brinner för att leverera god service till våra kunder. Jag ser även att du har ett flexibelt förhållningssätt och har lätt för att ingå i nya sammanhang. Vi är och ska vara kollegor som tar initiativ och ligger steget före och för att trivas här så är det viktigt att du är självgående.

Att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra är väldigt viktigt, det vill vi att du också tycker är viktigt när du väljer oss. På Fastighetsägarna Service är vi vår styrka.

Jag tror att du antingen studerar till trädgårdsmästare eller annan relevant utbildning alternativt har arbetslivserfarenhet av trädgårdsarbete. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Jobba hos oss!
Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Fastighetsägarna Service Uppsala ägs av Fastighetsägarna Service Stockholm och Fastighetsägarna Mittnord. Det värde vi skapar för våra kunder handlar i dagsläget till stor del om skötsel och service, såväl inomhus som utomhus, men lika mycket om att utveckla våra kunders fastigheter genom olika projekt och underhållsåtgärder. I dagsläget är vi tio drivna medarbetare som sitter på Lefflersgatan i Uppsala. Vill du lära känna oss ännu bättre? Följ oss på Linkedin. (https://se.linkedin.com/company/fastighetsagarna-service)

Sök!
På Fastighetsägarna Service (https://www.fastighetsagarna.se/om-oss/arbeta-hos-oss/) är tempo vår motor - så avvakta inte till sista ansökningsdagen. Får vi in en ansökan från en intressant kandidat så drar vi igång med rekryteringsprocessen direkt!

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid från och med maj till och med augusti. Har du några frågor eller funderingar så kan du självklart nå mig via kontaktuppgifterna till höger.

Bästa hälsningar,

Marita Larsson
Trådgårdsmästare Fastighetsägarna Service Uppsala Visa mindre

Hej kundansvarig förvaltare!

Hos oss tycker vi om att arbeta mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande. Nu söker jag en superkollega som bor i Uppsala och som vill jobba som kundansvarig fastighetsförvaltare hos oss. Vill du jobba i ett challengerföretag med stort... Visa mer
Hos oss tycker vi om att arbeta mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande.

Nu söker jag en superkollega som bor i Uppsala och som vill jobba som kundansvarig fastighetsförvaltare hos oss. Vill du jobba i ett challengerföretag med stort framtidsfokus och medarbetare som älskar att göra det enklare och smartare för kunden? Då har du hittat helt rätt! Vi är på en spännande tillväxtresa och som vår nya kollega är du en viktig del i att vi lyckas och når dit vi vill!

Om rollen
Även om vi agerar i en traditionell bransch med lång historik befinner vi oss i en period av stor förändring. Husen står där de står och människor bor där de bor - men behoven förändras. Det värde vi skapar för våra kunder handlar såklart om förvaltning, men lika mycket om att utveckla våra kunders fastigheter och att utveckla hållbara hem där människor trivs och känner trygghet.

Vi älskar att göra affärer och tillsammans förvaltar vi bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter och som kundansvarig förvaltare hos oss så har du ett helhetsansvar för att säkerställa att vi håller en hög nivå på leverans och service gentemot våra kunder. Du tar ett ägarskap och har en ledande roll i att koordinera och sammanföra rätt kompetens, utifrån vad uppdraget innefattar, till olika kundteam. Till din hjälp har du dina kollegor inom kundservice, juridik, ekonomi, hyres- och avgiftsavisering, projektledning, fastighetsskötsel, driftteknik, lokalvård och trädgård. Du är kundens första och främsta kontakt och den som planerar, utvecklar samt driver arbetet inom de olika kundteamen framåt. Rollen innebär breda kontaktytor där du bygger långsiktiga relationer.

I rollen som fastighetsförvaltare ingår följande arbetsuppgifter:

- Affärsmässigt helhetsansvar för dina kunder

- Utveckla våra kunders fastigheter enligt mål och planer

- Identifiera och initiera förbättringar av våra kunders värden och driftnetto samt säkerhetsställa att lagar och regler efterlevs

- Hantera underhållsfrågor, omförhandlingar samt driva mindre projekt och upphandlingar

Vem är du?
Jag söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och som tar ansvar för och brinner för att utveckla våra kunder. Här lever vi enligt ett mindset som innebär att vi vill och kan ännu mer och för att trivas i rollen så tror jag därför att du vill vara med och utmanas tillsammans med oss och göra skillnad för dina kunder. Du har självklart också en god kommunikativ förmåga då vi verkar i en företagskultur där samarbete över gränser är värdefull för att nå framgång och jag ser att det är en av dina främsta styrkor. Du har ett strukturerat och effektivt arbetssätt där du ligger steget före och agerar samt tar initiativ för att skapa de bästa förutsättningarna för såväl dina kunder som dina kollegor. Din förmåga för att se helheten men också förståelse för hur detaljer kan vara avgörande för att nå dit vi vill hjälper dig att nå dina mål.

Det är även viktigt att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra längs vägen, det vill jag att du också tycker är viktigt när du väljer oss. På Fastighetsägarna Service lär vi oss tillsammans av våra framgångar och misstag - här är vi vår styrka.

För att axla rollen tror jag att du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning eller liknande och minst två års erfarenhet som fastighetsförvaltare. Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift.

Jobba hos oss!
Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Fastighetsägarna Service Uppsala ägs av Fastighetsägarna Service Stockholm och Fastighetsägarna Mittnord. Det värde vi skapar för våra kunder handlar i dagsläget till stor del om skötsel och service, såväl inomhus som utomhus, men lika mycket om att utveckla våra kunders fastigheter genom olika projekt och underhållsåtgärder. I dagsläget är vi tio drivna medarbetare som sitter på Lefflersgatan i Uppsala.

Vill du lära känna oss ännu bättre? Följ oss på Linkedin. (https://se.linkedin.com/company/fastighetsagarna-service)

Sök!
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 februari. Har du några frågor eller funderingar så kan du självklart nå mig via kontaktuppgifterna till höger.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Stefan Younes,
VD Fastighetsägarna Service Stockholm & Uppsala Visa mindre

Chef Medlem & Marknad till Fastighetsägarna MittNord

Chef Medlem & Marknad till Fastighetsägarna MittNord Fastighetsägarna MittNord söker ny chef till verksamhetsområde Medlem & Marknad. Vi söker dig som vill arbeta för en väl fungerande fastighetsmarknad och som har några års ledarerfarenhet, samt erfarenhet av affärsutveckling och medlemsservice, gärna i demokratiskt driven organisation. Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är ... Visa mer
Chef Medlem & Marknad till Fastighetsägarna MittNord
Fastighetsägarna MittNord söker ny chef till verksamhetsområde Medlem & Marknad. Vi söker dig som vill arbeta för en väl fungerande fastighetsmarknad och som har några års ledarerfarenhet, samt erfarenhet av affärsutveckling och medlemsservice, gärna i demokratiskt driven organisation.

Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling, utbildning och egenkontroll. Tillsammans med våra medlemmar skapar vi förutsättningar för tillväxt och rum för framtiden. Vi är en rikstäckande organisation med en stark lokal förankring. Vårt uppdrag är att skapa så goda näringspolitiska förutsättningar som möjligt för fastighetsägarnas medlemmar. Fastighetsägarna MittNord är ett Great Place to Work företag som i år även tog sig in på Top25 listan bland medelstora företag.

Om tjänsten
I rollen ingår såväl arbetsledning av ett team på fyra medarbetare, som utveckling av vår affärsverksamhet med fokus på medlemsrekrytering och förmånsavtal. Rollen omfattar stora inslag av medlemskontakter samt nätverkande i både nationella sammanhang som interna. Du kommer att ansvara för vissa lokala processer i samverkan med medarbetare och medlemmar. Som Chef Medlem & Marknad ingår du i ledningsgruppen och bistår VD i utvecklandet och uppföljningen av affärsområdets verksamhet, tjänsteutbud, intjäning och lönsamhet. Du svarar direkt till VD.

Den övergripande uppgiften som Chef Medlem & Marknad innebär bland annat:

- Arbetsledning av företagets medarbetare inom verksamhetsområde medlem & marknad genom att prioritera, fördela och leda arbetet bland desamma
- Skapa strategier för medlemsrekrytering, kommunicera dessa till berörda medarbetare och återkommande följa upp detta arbete.
- Ansvara för medlemsrekrytering, förmånsavtal, affärsstöd samt branding/KAM.
- Representant för Fastighetsägarna MittNord gällande medlemsaktiviteter i nationella sammanhang.
- Kvalitetssäkra processer inom affärsområdet i syfte att utveckla företagets varumärke.
- Samordna allehanda utvecklingsprojekt såsom digitalisering, medlem, affär, sälj, uppföljning mm.
- Vara tillgänglig för lokalt styrelsearbete
- Bevaka och initiera insatser inom kompetensutveckling för medarbetare inom affärsområdet.
- Aktivt delta i företagets ledningsgruppsmöten.


På samtliga våra kontor delar medarbetarna på flera arbetsuppgifter, vilket innebär att du behöver vara prestigelös, hjälpsam och ha en god samarbetsförmåga. Att arbeta hos oss är omväxlande, utmanande och ställer höga krav på självständighet, problemlösningsförmåga samt förmåga att planera, slutföra och följa upp sitt eget arbete. Vi värdesätter din förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt. Utifrån vårt upptagningsområde finns det för den här tjänsten möjlighet till placering på något av våra kontor i Mellansverige. Då resande ingår i tjänsten är körkort ett krav.

Din profil
Vi söker dig som har ett par års dokumenterad erfarenhet som ledare. Du är analytisk och förstår fastighetsägarperspektivet och fastighetsägarnas vardag. I ditt arbete har du drivkraft, engagemang och trivs med ett aktivt nätverkande både externt och internt. För att lyckas i rollen är du en duktig säljare med förståelse för affärsnyttan i en branschorganisation. Du är duktig på att etablera nya relationer och bredda ditt kontaktnät men även att nyttja ditt befintliga nätverk. Du har ett starkt intresse av att utveckla och driva affären till förmån för våra medlemmar. Du kan se till gruppen som helhet genom att ta tillvara på och utveckla kompetensen i organisationen. Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med kunder och motparter på ett professionellt och lättsamt sätt. Du trivs med att ta stort eget ansvar och egna initiativ samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla.

Vi söker dig med lämplig akademisk utbildning vilken kan vara ekonomi, juridik, kommunikation eller liknande relevant utbildning. Vi tror att du har minst tio års arbetslivserfarenhet varav en del av denna i arbetsledande position. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen din ansökan senast den 2021-12-12. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Anna Granö, HR-chef på telefon 076-209 47 32 eller Susanna Roback, VD på telefon 070-316 95 44. Visa mindre

Fastighetsjurist till Fastighetsägarna MittNord, Uppsala

Är du en affärsmässig jurist, har en rådgivande approach och vill vara med att arbeta för en väl fungerande bostads- och fastighetsmarknad? Då kan du vara den vi söker! Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhand... Visa mer
Är du en affärsmässig jurist, har en rådgivande approach och vill vara med att arbeta för en väl fungerande bostads- och fastighetsmarknad? Då kan du vara den vi söker!

Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling, utbildning och egenkontroll. Tillsammans med våra medlemmar skapar vi förutsättningar för tillväxt och rum för framtiden. Vi är en rikstäckande organisation med en stark lokal förankring.

Om tjänsten

Som fastighetsjurist hos oss kommer du att arbeta i en bred roll med juridisk rådgivning till våra befintliga medlemmar men också ansvara för att skapa ett engagemang gentemot marknaden för att attrahera nya medlemmar. Du har ett nära samarbete med våra medlemmar och biträder dem efter behov vid kontakter med hyresgäster, domstolar och andra myndigheter. Det är en roll med både affärs- och utvecklingsfokus, där du har möjlighet att vara med att utveckla och leverera andra tjänster kopplade till vår affärsverksamhet. Du är en aktiv och viktig del av vår medlemsservice.

Den övergripande uppgiften som fastighetsjurist innebär bland annat:

• Att vara rådgivare till våra medlemmar i frågor som rör fastighetsrätt generellt och hyres- och bostadsrättsjuridik specifikt. Även andra rättsområden berörs.
• På uppdrag av medlemmen företräda denne i tvister i hyresnämnd och domstol.
• Att i nära samarbete bistå kontorets fastighetskonsult med juridisk kompetens i delar av hyresförhandlingsarbetet.
• På sikt medverka och leda utbildningar för medlemmar och medarbetare.

På samtliga våra kontor delar medarbetarna på flera arbetsuppgifter, vilket innebär att du behöver vara prestigelös, hjälpsam och ha en god samarbetsförmåga. Arbetet som fastighetsjurist hos oss är omväxlande, utmanande och ställer höga krav på självständighet, problemlösningsförmåga samt förmåga att planera, slutföra och följa upp sitt eget arbete. Vi värdesätter din förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt. Visst resande ingår i tjänsten varpå körkort är ett krav.

Din profil

Vi söker dig som trivs i en förhandlingssituation och som både har ett affärsorienterat och samarbetsinriktat arbetssätt. Du bör drivas av att förstå och sätta dig in i medlemmarnas affärsidé och applicera juridiken på ett sätt som ger bästa resultat. Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med kunder och motparter på ett professionellt och lättsamt sätt. Du trivs med att ta stort eget ansvar och egna initiativ samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla.

Vi söker dig som har en juristexamen och några års arbetslivserfarenhet samt att du har erfarenhet av att handlägga juridiska ärenden, gärna hyresjuridik. Tingstjänstgöring är meriterande men inget krav. Ett visst intresse för politik och samhällsfrågor är till nytta i tjänsten. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast den 2021-08-08. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Anna Granö, HR-chef på telefon 076-209 47 32 eller Johanna Moberg, Chefsjurist på telefon 070-569 66 26 Visa mindre

Hej affärsområdeschef för Fastighetsägarna Service Uppsala!

Vår nästa affärsområdeschef för Fastighetsägarna Service Uppsala är inte en affärsområdeschef i mängden. Vi på Fastighetsägarna Service är inte som alla andra. Vi är challengers som drivs av att hitta nya vägar för att nå nya höjder. Tillsammans förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande, och nu söker jag en ny kollega som vill vara med på vår tillväxtresa och utveckla Fastighetsägarna Service Uppsala. Om rollen Det värde vi skapar för våra kunde... Visa mer
Vår nästa affärsområdeschef för Fastighetsägarna Service Uppsala är inte en affärsområdeschef i mängden. Vi på Fastighetsägarna Service är inte som alla andra. Vi är challengers som drivs av att hitta nya vägar för att nå nya höjder. Tillsammans förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande, och nu söker jag en ny kollega som vill vara med på vår tillväxtresa och utveckla Fastighetsägarna Service Uppsala.

Om rollen
Det värde vi skapar för våra kunder handlar till stor del att utveckla våra kunders fastigheter genom förvaltning, projekt och underhållsåtgärder samt skötsel och service, såväl inomhus som utomhus. Bland kunderna finns både privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Som affärsområdeschef arbetar du strategiskt och operativt i en affärsdriven roll med fokus på att bygga ett fortsatt framgångsrikt bolag. Ditt uppdrag är att skapa en hållbar tillväxt och bredda tjänsteutbudet, där fokus för vår tillväxt ligger på förvaltning och projektledning. I rollen har du personalansvar för nio medarbetare som arbetar med fastighetsskötsel, förvaltning och projektledning.

Vår företagskultur präglas av att vi vill och kan ännu mer. Jag söker dig som tror på ett inkluderande ledarskap som skapar förutsättningar för självdrivande medarbetare att ta kloka beslut i vardagen.

Fokus i rollen är att:

- Arbeta strategiskt och driva verksamheten genom våra fyra hörnstenar och mål som är kundupplevelse, medarbetarengagemang, lönsamhet och tillväxt.
- Leda genom att skapa förutsättningar för självdrivande medarbetare.
- Arbeta med strategi, mål, personal, budget och prognoser.
- Arbeta operativt när rollen kräver det, i exempelvis mer komplexa projekt.
- Aktivt använda omvärlds- och konkurrentbevakning för att utveckla företaget.
- Fortsätta utveckla ett framgångsrikt samarbete med Fastighetsägarna Service Stockholm - där 230 kollegor finns och även stöd av affärsutveckling/sälj, ekonomi, digital utveckling/IT, marknad och HR.Vem är du?
Jag söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och som trivs i en affärsdriven roll där du får ett helhetsansvar. Du har ett brinnande intresse för affärer och att skapa långsiktiga kundrelationer med såväl stora som små kunder.

Du har ett stort intresse för fastigheter och du kan snabbt bilda dig en affärsmässig förståelse för verksamheten och dess utmaningar. Du har en strategisk och analytisk förmåga där du kan fokusera på helheten men har förståelse för hur detaljer kan vara avgörande för att nå dit vi vill.

Du arbetar strukturerat och ligger steget före och agerar. Du trivs och mår som bäst i en roll där det händer mycket och där initiativkraften flödar. Genom din person och ditt arbetssätt säkerställer du att Fastighetsägarna Service Uppsala representeras professionellt och upplevs som den ledande aktören i branschen.

Jag tror att du har:

- Operativ och strategisk arbetslivserfarenhet från branschen gärna från fastighetsförvaltning, projektledning inom ROT och fastighetsservice.
- Erfarenhet från uppdragsförvaltning.
- Erfarenhet av att vara ledare med personal- och budgetansvar.


- Förståelse för en fastighets konstruktion, livscykel och tekniska förutsättningar och tycker om att driva projekt där du förväntas ta ett stort ansvar för att kvalitetssäkra leverans gentemot kund i varje enskilt projekt.

- God lokalkännedom om Uppsala och marknaden.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.Jobba hos oss!
Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridiska konsultationer, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget 270 miljoner kronor per år och är 230 medarbetare.

Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra - varje vecka finns ledarledda träningspass i samarbete med SATS i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Du har dessutom tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar. Vill du lära känna oss ännu bättre? Följ oss på Linkedin. (https://se.linkedin.com/company/fastighetsagarna-service)

Sök!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 21 januari. Har du några frågor eller funderingar så kan du självklart nå mig via kontaktuppgifterna till höger.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Stefan Younes,
VD Fastighetsägarna Service Stockholm & Uppsala Visa mindre

Fastighetsjurist till Fastighetsägarna MittNord, Uppsala

Är du en affärsmässig jurist, har en rådgivande approach och vill vara med att arbeta för en väl fungerande bostads- och fastighetsmarknad? Då kan du vara den vi söker! Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhand... Visa mer
Är du en affärsmässig jurist, har en rådgivande approach och vill vara med att arbeta för en väl fungerande bostads- och fastighetsmarknad? Då kan du vara den vi söker!

Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling, utbildning och egenkontroll. Tillsammans med våra medlemmar skapar vi förutsättningar för tillväxt och rum för framtiden. Vi är en rikstäckande organisation med en stark lokal förankring.

Om tjänsten

Som fastighetsjurist hos oss kommer du att arbeta i en bred roll med juridisk rådgivning till våra befintliga medlemmar men också ansvara för att skapa ett engagemang gentemot marknaden för att attrahera nya medlemmar. Du har ett nära samarbete med våra medlemmar och biträder dem efter behov vid kontakter med hyresgäster, domstolar och andra myndigheter. Det är en roll med både affärs- och utvecklingsfokus, där du har möjlighet att vara med att utveckla och leverera andra tjänster kopplade till vår affärsverksamhet. Du är en aktiv och viktig del av vår medlemsservice.

Den övergripande uppgiften som fastighetsjurist innebär bland annat:

• Att vara rådgivare till våra medlemmar i frågor som rör fastighetsrätt generellt och hyres- och bostadsrättsjuridik specifikt. Även andra rättsområden berörs.
• På uppdrag av medlemmen företräda denne i tvister i hyresnämnd och domstol.
• Att i nära samarbete bistå kontorets fastighetskonsult med juridisk kompetens i delar av hyresförhandlingsarbetet.
• På sikt medverka och leda utbildningar för medlemmar och medarbetare.

På samtliga våra kontor delar medarbetarna på flera arbetsuppgifter, vilket innebär att du behöver vara prestigelös, hjälpsam och ha en god samarbetsförmåga. Arbetet som fastighetsjurist hos oss är omväxlande, utmanande och ställer höga krav på självständighet, problemlösningsförmåga samt förmåga att planera, slutföra och följa upp sitt eget arbete. Vi värdesätter din förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt. Visst resande ingår i tjänsten varpå körkort är ett krav.

Din profil

Vi söker dig som trivs i en förhandlingssituation och som både har ett affärsorienterat och samarbetsinriktat arbetssätt. Du bör drivas av att förstå och sätta dig in i medlemmarnas affärsidé och applicera juridiken på ett sätt som ger bästa resultat. Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med kunder och motparter på ett professionellt och lättsamt sätt. Du trivs med att ta stort eget ansvar och egna initiativ samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla.

Vi söker dig som har en juristexamen och några års arbetslivserfarenhet samt att du har erfarenhet av att handlägga juridiska ärenden, gärna hyresjuridik. Tingstjänstgöring är meriterande men inget krav. Ett visst intresse för politik och samhällsfrågor är till nytta i tjänsten. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast den 2021-08-08. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Anna Granö, HR-chef på telefon 076-209 47 32 eller Johanna Moberg, Chefsjurist på telefon 070-569 66 26 Visa mindre