Lediga jobb som Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd i Uppsala

Se lediga jobb som Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Bocoach söks till Uppsala

Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på det är att vi under 2022 både vann Kundkristallen och utsågs till Great place to work! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 39 000 familjers he... Visa mer
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på det är att vi under 2022 både vann Kundkristallen och utsågs till Great place to work! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 39 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Det övergripande syftet med rollen som bocoach är att öka kunskapen hos Victoriahems hyresgäster i vardagliga frågor kring boendet. Det innefattar exempelvis att informera om rättigheter och skyldigheter som hyresgäst, samt hur området fungerar vad gäller sopsortering, tvättstugor, ventilation, utrustning i lägenheten och allmän skötsel.

I rollen kommer du framför allt arbeta med att samordna och utveckla det bosociala arbetet, samt följa upp avtalen med de föreningar vi sponsrar på orten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ansvara för kundtjänst i bobutiken och telefon

- Stödja förvaltare i dialogen med hyresgästen

- Coacha och stötta i ansvaret det innebär som hyresgäst genom hembesök

- Informera hyresgäster om förestående reparationer och renoveringar genom uppsökande verksamhet

- Sammankallande och deltagande i gårdsråd eller likande

- Tillsammans med övriga i teamet bidra till att utveckla bostadsområdet på flera nivåer

- Representera Victoriahem lokalt och Victoriahem-modellen där vårt arbete med rullande ROT och social hållbarhet är en viktig komponent i arbetet

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från yrken där kommunikation och att förmedla information varit en stor del. Det kan exempelvis vara arbete med utbildning, samhällsinformation, kundarbete eller projektarbete. Du ska ha gedigen livserfarenhet och vana att lösa olika situationer på ett konstruktivt sätt med dialog som verktyg.

Som person är du ansvarstagande, bra på att skapa relationer och lösa problem. Du har en vilja att utvecklas och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är en stark kommunikatör som har lätt att skapa förtroende. Goda kunskaper i Officepaketet och lätt för att lära dig system är en fördel.

Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Andra språkkunskaper värderas högt i denna roll då du kommer träffa många kunder som har annat modersmål än svenska. Du har minst gymnasiekompetens, men vi ser gärna att du har en högskoleutbildning.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Särskild visstidsanställning 6 månader

- Placering: Uppsala

- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så sök gärna så snart som möjligt. Du söker via vår karriärsida.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Uppsalahem söker installatörer till brandvarnarprojekt

Ditt uppdrag hos oss Nu söker vi ett gäng praktiskt lagda medarbetare som vill vara med och säkra tryggheten för våra hyresgäster. Under hösten 2022 kommer vi dra igång ett viktigt projekt för att byta ut befintliga brandvarnare i näst intill alla våra fastigheter - och vi behöver din hjälp. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att demontera och montera brandvarnare. Du kommer att ingå i en projektgrupp bestående av totalt fyra medarbetare som arbetar i... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu söker vi ett gäng praktiskt lagda medarbetare som vill vara med och säkra tryggheten för våra hyresgäster. Under hösten 2022 kommer vi dra igång ett viktigt projekt för att byta ut befintliga brandvarnare i näst intill alla våra fastigheter - och vi behöver din hjälp.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att demontera och montera brandvarnare. Du kommer att ingå i en projektgrupp bestående av totalt fyra medarbetare som arbetar i grupper om två i det dagliga arbetet. I projektgruppen möts ni varje morgon och eftermiddag för avstämningar, annars är arbetet självständigt och ställer krav på din egen förmåga att leda arbetet.

Vem är du?
Vi söker vi dig som har:

- en avslutad gymnasial utbildning
- B-körkort
- goda kunskaper i svenska.


Inga förkunskaper är nödvändiga, men det är meriterande om du har förkunskaper inom service, fastighetsskötsel eller teknik.

Då du kommer att ha nära kontakt med våra hyresgäster i deras hem vill vi att du är bra på att kommunicera och visa engagemang och empati. Du är noggrann och ansvarstagande och kan självständigt leda ditt arbete.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare och gamers. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Som det ledande bostadsbolaget i Uppsala är vår vision att bli Sveriges bästa bostadsbolag. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på (http://www.uppsalahem.se/)

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre 07.00 - 16.00
Anställningsform: Visstidsanställning 8 månader
Start: 15 augusti - 1 september
Placering: Bostadsservice

Nyfiken?
Observera att rekryteringen kan dra ut på tiden på grund av semestertider.

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta projektledare Malin, [email protected] eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] Vi gör löpande urval och intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Miljövärd till Uppsala

Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på detta är att vi vunnit Kundkristallen och utsetts till GREAT PLACE TO WORK! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 39 000 familjers hem och vi fo... Visa mer
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på detta är att vi vunnit Kundkristallen och utsetts till GREAT PLACE TO WORK! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 39 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Miljövärd är en del av vårt Victoriahem-program och är en tidsbegränsad anställning på 12-18 månader för dig som stått långt ifrån arbetsmarknaden under en tid.

I rollen som miljövärd kommer du vara en del i ett team som arbetar med framförallt yttre skötsel av vårt bostadsområde. Det innebär att du och ditt team ansvarar för att det är snyggt och rent på de gemensamma ytorna. Rollen kräver att du är social och serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

- Yttre skötsel - uppgifter så som gräsklippning, häckklippning, beskärning av träd och buskar, ogräsrensning, skötsel av planteringar och växter

- Ta hand om fastighetens övriga allmänna ytor så som sophantering, trapphus, källare och tvättstugor

- Tillsyn och enklare reparationer av lekplatser och garage- och parkeringsplatser

Din profil

Vi söker dig som är boende hos Victoriahem. Som person är du ansvarstagande, flexibel och självgående i det dagliga arbetet. Du är bra på att skapa goda relationer, gillar att vara utomhus och tycker om att arbeta med kroppen. Erfarenhet och/eller utbildning inom området är meriterande, men inte ett krav. Personlighet, motivation och drivkraft är viktigast för oss på Victoriahem.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner och vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Allmän visstidsanställning

- Placering: Uppsala

- Bakgrundkontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Välkommen med din ansökan här via vår karriärsida. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hej trädgårdsmedarbetare!

Hos oss tycker vi om att arbeta mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande. Jag söker en superkollega som vill jobba med trädgårdsunderhåll och gräsklippning i ett företag med stort framtidsfokus! Du erbjuds en omväxlande vardag och jag... Visa mer
Hos oss tycker vi om att arbeta mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande.

Jag söker en superkollega som vill jobba med trädgårdsunderhåll och gräsklippning i ett företag med stort framtidsfokus! Du erbjuds en omväxlande vardag och jag söker dig som vill vara med och stötta oss inom trädgårdsområdet från maj till augusti.

Om rollen
Som trädgårdsmedarbetare hos oss har du ett fritt arbete där du ansvarar för underhåll av gräsmattor. Du utför framförallt gräsklippning, men även gårdsstädning och ogräsrensning ute hos våra kunder. På Fastighetsägarna Service är tempo vår motor - vi jobbar alltid för att hitta den smartaste och enklaste lösningen i det dagliga arbetet.

Rollen är av fysisk och praktisk karaktär där du spenderar mestadels av din tid utomhus.

Vem är du?
Jag vill komma i kontakt med dig som har ett öga för detaljer och som trivs med att arbeta såväl självständigt som i team, vi jobbar tillsammans - utan gränser. Hos oss arbetar du i en företagskultur med medarbetare som vill och kan ännu mer och jag vill därför att du brinner för att leverera god service till våra kunder. Jag ser även att du har ett flexibelt förhållningssätt och har lätt för att ingå i nya sammanhang. Vi är och ska vara kollegor som tar initiativ och ligger steget före och för att trivas här så är det viktigt att du är självgående.

Att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra är väldigt viktigt, det vill vi att du också tycker är viktigt när du väljer oss. På Fastighetsägarna Service är vi vår styrka.

Jag tror att du antingen studerar till trädgårdsmästare eller annan relevant utbildning alternativt har arbetslivserfarenhet av trädgårdsarbete. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Jobba hos oss!
Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Fastighetsägarna Service Uppsala ägs av Fastighetsägarna Service Stockholm och Fastighetsägarna Mittnord. Det värde vi skapar för våra kunder handlar i dagsläget till stor del om skötsel och service, såväl inomhus som utomhus, men lika mycket om att utveckla våra kunders fastigheter genom olika projekt och underhållsåtgärder. I dagsläget är vi tio drivna medarbetare som sitter på Lefflersgatan i Uppsala. Vill du lära känna oss ännu bättre? Följ oss på Linkedin. (https://se.linkedin.com/company/fastighetsagarna-service)

Sök!
På Fastighetsägarna Service (https://www.fastighetsagarna.se/om-oss/arbeta-hos-oss/) är tempo vår motor - så avvakta inte till sista ansökningsdagen. Får vi in en ansökan från en intressant kandidat så drar vi igång med rekryteringsprocessen direkt!

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid från och med maj till och med augusti. Har du några frågor eller funderingar så kan du självklart nå mig via kontaktuppgifterna till höger.

Bästa hälsningar,

Marita Larsson
Trådgårdsmästare Fastighetsägarna Service Uppsala Visa mindre

Vicevärd/Bovärd

Vi söker nu en vicevärd/bovärd för arbete tillsammans med våra brf kunder. Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård, mark och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, företag, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad ku... Visa mer
Vi söker nu en vicevärd/bovärd för arbete tillsammans med våra brf kunder.
Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård, mark och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, företag, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om företaget se vår hemsida http://www.uppsalafastighetstjanst.se eller besök oss på facebook, http://www.facebook.com/uppsalafastighetstjanst.


Vi söker nu en vicevärd/bovärd med start i under våren.
Vi vill helst att du har dokumenterad utbildning eller motsvarande kompetens och har några års arbetslivserfarenhet inom området. Du kommer att ingå i en grupp som servar våra bostadsrättsföreningskunder med både förvaltande arbete så väl som yttre och inre skötsel. Du kommer också vara med där vi nyanlägger. Exempel på arbetsuppgifter är hjälpa boenden i en vicevärdroll, hjälpa styrelser med projektledning, bevaka garantier och myndighetskrav åt våra kunder m m.
Då företaget expanderar och vi har många olika typer av fastighetsarbeten söker vi dig som är flexibel och inte rädd för förändring och nya uppgifter.


Personliga egenskaper:
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte mot kunden varför en av dina viktigaste egenskaper måste vara att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Varje person du möter under arbetsdagen kan vara en tänkbar kund eller uppdragsgivare.
Vi lägger även extremt stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet.
Du bör ha god erfarenhet inom vicevärdsarbete och förvaltande arbete gentemot bostadsrättsföreningar.
Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande.
Uppsalafastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Körkort
B körkort fordras.


Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare anställning, heltid.


Kontaktpersoner
Rasmus Jansson.
[email protected]


Ansökan
Vid rätt sökande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected]


Arbetsgivare
UPPSALA FASTIGHETSTJÄNST AB
Skebogatan 2
75228
UPPSALA
E-post: [email protected]
Mer information på http://www.uppsalafastighetstjanst.se


Besöksadress
Skebogatan 2
752 28 UPPSALA Visa mindre

Husvärd

Beskrivning Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokans... Visa mer
Beskrivning
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor.

Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt.

Svenska kyrkans utbildningsinstitut i Uppsala och Lund har till uppdrag att utbilda kyrkomedarbetare som medverkar till att människor får livsmod och känner igen Guds kärlek i världen. Vi vill rusta medarbetare för tjänst i Svenska kyrkans församlingar som diakoner, församlingspedagoger, kyrkomusiker och präster genom att förankra de teoretiska och praktiska kunskaperna i den kyrkliga kontexten, skapa positiva lärmiljöer och ge verktyg för den kommande uppgiften. Våra arbetsplatser präglas av kunnighet, engagemang och pålitlighet. Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se/utbildningsinstitutet.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för utbildningsinstitutets lokalvård vilket innebär städning, textilvård och möblering av
lokaler. I tjänsten ingår att göra vissa beställningar, ta emot besökare, ordna kaffe och ibland
cateringmåltider. Du har ett miljöansvar i vid mening. En viktig del i tjänsten är skötsel av vårt kapell och att skapa en god och välkomnande atmosfär. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasiekompetens, gärna inom hotell & restaurang, och erfarenhet av städteknik, lokalvård och livsmedelshygien. Du trivs i samarbete med andra och gör det där lilla extra för att skapa ett positiv klimat vid institutet. Du är ordningsam, tar egna initiativ och är samtidigt lyhörd för utbildningsinstitutets behov. 

Meriterande är om du har B-körkort, erfarenhet av arbete som vaktmästare eller husmor/husfar i församling och är församlingsaktiv.Villkor
Tjänsten är en föräldravikariat på 75 % från och med 10 januari 2022 till och med 31 december 2022.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
Programchef Ella-Britt Eriksson som med fördel nås via mail, [email protected]

Fackliga företrädare

Katarina Ottosson, Vision, [email protected]

Henrik Fröjmark, Akavia, [email protected]

Andreas Sandberg, KyrkA, [email protected]

Välkommen med din ansökan

Ansökan ska ha inkommit senast den 13 oktober 2021.
Bifoga CV, personligt brev samt eventuella intyg. Visa mindre

Fastighetsförvaltare HSB

STOR BOSTADSRÄTTSFÖRENING I UPPSALA SÖKER EN FASTIGHETSFÖRVALTARE/VICEVÄRD MED STORT DRIV. ÄR DU VÅR NYA FÖRVALTARE? Som fastighetsförvaltare på HSB 47 BLIXTEN är du vår företrädare gentemot våra samarbetspartner. Ditt uppdrag är att utveckla och underhålla våra fastigheter på ett långsiktigt och hållbart sätt inom föreningen. Vår förhoppning är att du vill stanna kvar på lång sikt och skapa god kontakt med våra ca 450 boende medlemmar. Du kommer jobba när... Visa mer
STOR BOSTADSRÄTTSFÖRENING I UPPSALA SÖKER EN FASTIGHETSFÖRVALTARE/VICEVÄRD MED STORT DRIV. ÄR DU VÅR NYA FÖRVALTARE?
Som fastighetsförvaltare på HSB 47 BLIXTEN är du vår företrädare gentemot våra samarbetspartner. Ditt uppdrag är att utveckla och underhålla våra fastigheter på ett långsiktigt och hållbart sätt inom föreningen. Vår förhoppning är att du vill stanna kvar på lång sikt och skapa god kontakt med våra ca 450 boende medlemmar. Du kommer jobba nära bostadsrättsföreningens styrelse och påverka beslut om prioriteringar samt ge rekommendationer gällande underhållsplanen.
Arbetsuppgifter
Samordna och driva den löpande fastighetsförvaltningen, som kräver både praktiskt och administrativt arbete.
Rådgivning till styrelsen.
Leda löpande- och periodiskt underhåll samt måluppföljning och rapportering.
Upphandling och uppföljning av externa leverantörer.
Skadehantering och försäkringsärenden.


Tjänsten utgår från föreningens vice-värdsexpedition och den kommer att kräva flexibla arbetstider. Detta för att kunna delta på styrelse- och entreprenörs möten som sker mestadels på dagtid men även kvällstid.
Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning eller liknande.
Minst 3 års erfarenhet av arbete som fastighetsförvaltare.
Tidigare erfarenheter att arkivera och dela information digitalt på ett strukturerat sätt till exempelvis Office 365, Google drive, Google meet, Teams och liknande.
God vana att identifiera kunders behov och erfarenhet av att framgångsrikt utveckla affärsrelationer.
Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.
B-Körkort


Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av projektledning, exempelvis inom planerat underhåll.
Erfarenhet av arbete som fastighetsförvaltare för bostadsrättsföreningar.
Erfarenhet av förvaltning av kommersiella lokaler.
Erfarenhet från yrkesroll med inslag av affärer/försäljning/uthyrning/hantverk.
Erfarenhet från yrkesroll som inneburit självständig rapportering av utfört arbete.
Erfarenhet av styrelsearbete.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är kommunikativ och har ett stort eget driv. Du har ett strukturerat arbetssätt och både bemästrar och trivs i en flexibel roll där du inte drar dig för stora så som små uppgifter. Det skall kännas som en naturlig del i ditt arbete att aktivt utveckla relationer med våra medlemmar, styrelsen, entreprenörer och myndigheter.
Vi erbjuder
Tjänsten är en 75% tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.
Goda möjligheter till ytterligare timmar finns när arbetssituationen kräver och potentiellt en 100% tjänst på lång sikt
Startdatum från och med 1:a oktober eller enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
Tjänst kommer att utgå från vår vice värdsexpedition i föreningen.

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Vi gör urval löpande varför du gärna får skicka din ansökan redan idag till vår Vice Ordförande Claes-Henrik Ahlberg, [email protected]
Besök gärna vår hemsida för mera information om föreningen https://www.hsb.se/uppsala/brf/blixten/


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Facility manager

Avdelningen för service, säkerhet och miljö Avdelningen för service, säkerhet och miljö (SSM) är en av tretton avdelningar inom universitets­administrationen vid Sveriges lantbruksuniversitet. SSM bedriver verksamhet på universitetets huvudorter Umeå, Uppsala och Alnarp. Avdelningen har ca 120 medarbetare och omsätter ca 100 Mkr. Verksamhetens tjänsteområden omfattar allt från basservice till myndighetsuppgifter och vänder sig till hela universitetet. Till... Visa mer
Avdelningen för service, säkerhet och miljö
Avdelningen för service, säkerhet och miljö (SSM) är en av tretton avdelningar inom universitets­administrationen vid Sveriges lantbruksuniversitet. SSM bedriver verksamhet på universitetets huvudorter Umeå, Uppsala och Alnarp. Avdelningen har ca 120 medarbetare och omsätter ca 100 Mkr. Verksamhetens tjänsteområden omfattar allt från basservice till myndighetsuppgifter och vänder sig till hela universitetet.
Till serviceenheten söker vi nu en Facility manager till serviceområde Veterinär- och husdjursvetenskapligt centrum (VHC)/Universitetsdjursjukhuset (UDS) som återfinns på Campus Ultuna i Uppsala.

Arbetsuppgifter:
Som Facility manager (FM) är du länken mellan mottagare, vår interna serviceorganisation, hyresvärden Akademiska hus samt övriga interna och externa serviceleverantörer/entreprenörer. Du ska på plats företräda SSM och där ansvara för överenskomna serviceleveranser. Till din hjälp har du en servicegrupp som i dagsläget består av 8 medarbetare. Servicegruppen arbetar flexibelt med olika serviceuppgifter såsom närservice, godshantering och interntransport, avfalls-, gas-, gödsel- och ridhushantering m.m. Du har personal- och budgetansvar. Som FM rapporterar du till SSM:s servicechef och ingår i dennes ledning i en grupp av FM:are från övriga serviceområden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Tillsammans med servicechef, SSM:s ledningsfunktioner och övriga FM leda och utveckla processer, rutiner och arbetssätt kring våra servicetjänster.
• Personal- och ledningsansvar för medarbetarna inom serviceområdet.
• Tillsammans med servicechef medverka i planerings- och budgetarbetet samt stödja vid inköp- och upphandlingar.
• Ekonomisk uppföljning.
• Administrera och följa upp inkomna serviceärenden i vårt ärendehanteringssystem.
• I samverkan med SLU:s lokal- och projektorganisation leda mindre byggtekniska hyresgästanpassningar inom serviceområdet.
• En stor del av arbetet kommer att bestå av kontakter av olika slag, allt från interna kunder och mottagare till externa leverantörer.

Kvalifikationer:
Som person är du prestigelös och engagerad. Du trivs i en roll där du träffar människor och har möjlighet att driva utveckling. Du är kommunikativ och handlingskraftig och förstår vikten av att skapa bra relationer med din omgivning. Genom din positiva attityd bidrar du till ett gott arbetsklimat med såväl nöjda medarbetare som mottagare. Vi lägger särskilt stor vikt vid personlig lämplighet.


• Du har minst gymnasiekompetens.
• Du har arbetsledarerfarenhet, med personal- och ekonomiansvar.
• Du har kunskap och erfarenhet av serviceorienterad verksamhet.
• Du har mycket god datorvana och behärskar MS Office.
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
• Erfarenhet av projektledning gärna inom bygg- och anläggning är meriterande.
• Erfarenhet av arbete inom offentlig sektor är meriterande.
• Du förstår vikten av lagspel och hjälper till där det behövs.
• Du har förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare.
• B-körkort är ett krav.

Eftersom arbetet kan ske i olika områden där djur och lantbruk bedrivs så kan du inte ha allergier som förhindrar dig att arbeta i sådana miljöer.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2021-09-30.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Bovärd till Uppsala kommuns fastighetsstab

Fastighetsstaben Vill du ha spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsmiljö som kännetecknas av gott samarbete mellan olika enheter och en tillåtande kultur med högt i tak? Då ska du söka tjänsten som bovärd! Ditt uppdrag Du kommer att arbeta förebyggande så att fler hyresgäster klarar att sköta sitt boende och kan bli godkända för egna hyreskontrakt. I tjänsten ingår att följa hyresgäster med kommunala kontrakt från inflyttning till utflyttning. ... Visa mer
Fastighetsstaben

Vill du ha spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsmiljö som kännetecknas av gott samarbete mellan olika enheter och en tillåtande kultur med högt i tak? Då ska du söka tjänsten som bovärd!

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta förebyggande så att fler hyresgäster klarar att sköta sitt boende och kan bli godkända för egna hyreskontrakt. I tjänsten ingår att följa hyresgäster med kommunala kontrakt från inflyttning till utflyttning. Du medverkar därför i samband med in- och utflyttning för alla hyresgäster samt fortsätter att ha en tät kontakt, i huvudsak genom hembesök. Det förebyggande arbetet omfattar boendeintroduktion och kontinuerlig uppföljning av introduktionen för att säkra att boendet fungerar och att bostaden är välskött. I arbetet ingår bland annat att hantera eventuella hyresskulder, störningar, otillåten andrahandsuthyrning.

Du förväntas informera om gällande lagar och regler och ha kontinuerlig kontakt med klienter. Det ingår även att ta fram beslutsunderlag, arbeta med handläggning och utredning av varierande omfattning och komplexitet samt göra kvalitetskontroller och följa upp dessa. I uppdraget ingår även att planera in möten med klienter och dokumentera ärenden.

Din bakgrund
Vi söker dig som med fördel har erfarenhet av arbete med lägenhetsbesiktning och ärendehantering. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom offentlig sektor till exempel inom kommunal verksamhet. Du behöver ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt engelska. Arbetet kräver att du har B-körkort. Utöver detta behöver du ha goda kunskaper i Office-paketet, speciellt i Excel. Vi ser gärna att du har kunskaper i Agresso. Har du språkkunskaper utöver svenska och engelska ses det som meriterande.

Som person är du lugn och samlad i pressade situationer. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du en person som är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Sist men inte minst söker vi dig som är serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Dessutom är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Robert Tillaeus, enhetschef, 018-727 42 09
Daniel Altersberg, enhetschef, 018-727 44 68.

Fackliga företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16
SACO, Sampo Hinnemo, 018-727 40 58
Vision, Andreas Morström, 018-727 24 33.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Bovärd

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Som bovärd hos Riksbyggen är du en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt och du spelar en viktig roll när det gäller att utveckla och bibehålla goda kundrelationer. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du kommer tillhöra gruppen fastighetsskötseln inom fastighetsservice MO Uppland.

Vad ska du göra?
Som bovärd hos oss kommer du att ingå i ett team med andra fastighetsskötare. Du kommer arbeta mot hyresrättslägenheter och vid behov bostadsrättsföreningar. Du har ett antal uppdrag som du är ansvarig för leveransen inom fastighetsskötsel men ska även finnas tillgänglig när de andra fastighetsskötarna i teamet behöver det.

Arbetsuppgifterna som bovärd innefattar fastighetsreparationer, arbetsorderhantering digitalt, kontakt med hyresgäster och boende, avflyttningsbesiktning, tillsyn/avläsningar i undercentraler, rondering, trädgårdsskötsel, inköp av materiel och kontakt med underentreprenörer. Du lägger själv upp ditt arbete och levererar professionellt enligt kundens förvaltningsavtal.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov. Du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om kundservice och lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel, drift, förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande om du har erfarenhet från bovärdsuppdrag eller arbetat mot hyresrättslägenheter tidigare.

Du kommer att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Körkort B ett krav.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med placering i Uppsala. Provanställning kan förekomma.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med: Leveranschef Martin Axelsson, 018-18 97 59.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär. Sista ansökningsdag  2019-10-25.


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Uppsalahem söker utvecklingsinriktad och driven boendekonsulent!

Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?   Bli vår nya boendekonsulent! För oss är trygghetsfrågor viktigt, därför stärker vi nu upp vårt team som arbetar med bostadssociala frågor. På Uppsalahem får du möjlighet att vara med och utveck... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

 

Bli vår nya boendekonsulent!
För oss är trygghetsfrågor viktigt, därför stärker vi nu upp vårt team som arbetar med bostadssociala frågor. På Uppsalahem får du möjlighet att vara med och utveckla vårt trygghetsarbete och testa dina erfarenheter, beprövade idéer samt utmana oss med nya tillvägagångssätt för att skapa en tryggare tillvaro för våra hyresgäster.

I rollen som boendekonsulent arbetar du med bostadssociala frågor inom förvaltningen. Du är med och utvecklar arbetet med störningsfrågor samt hanterar svårare störningsärenden. Du har ett nära samarbete med vår strateg för social hållbarhet och våra boendesamordnare samt är rådgivande till förvaltare, assistenter och fastighetschefer i störningsärenden och frågor kring social oro.

 

I rollen ingår även bland annat följande arbetsuppgifter:


• Medverka i såväl lokala som centrala hyresgästmöten
• Arbeta med hantering av obetalda hyror och avhysningsärenden
• Arbeta med att upptäcka, hantera och motverka otillåtna andrahandsupplåtelser
• Delta i arbetet med etablering/utformning av kommunala gruppbostäder
• Arbeta med kommunala bostadskontrakt
• Utveckla och inleda samarbete med andra hyresvärdar
• Delta i att utveckla det interna störningsrådet

 

Är du den vi letar efter?
Vi letar efter dig som har en akademisk utbildning, gärna med inriktning socionom/beteendevetare. Du har arbetslivserfarenhet av och känner dig trygg i att prata med människor på ett respektfullt och tydligt sätt, även i obekväma situationer. 

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har god kännedom om gällande lagstiftning tex hyreslagen eller socialtjänstlagen, för de mer komplicerade ärendena får du stöd av våra jurister. Det är även meriterande om du har god kännedom om Uppsala kommun och erfarenhet från att ha jobbat i offentlig sektor.

Du har lätt för att se helheten och är snabb på att hitta lösningar och identifiera förbättringspotential i verksamheten och trivs med att ständigt utveckla och driva trygghetsfrågor framåt. Vi tror att du är en positiv, driven och lösningsorienterad person med både envishet och tålmodighet. Du har lätt för att samverka och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, övriga språk är meriterande. B-körkort är ett krav.

 

Vad erbjuder vi?
För oss på Uppsalahem är det viktigt att alla ska kunna må bra på jobbet. Därför satsar vi på friskvård, riktigt bra chefer, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det också viktigt med balans i tillvaron. Därför får du som jobbar hos oss frihet att själv styra ditt arbete för att lättare att få ihop livspusslet.

 

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl-Johan Lindörn, Förvaltningsutvecklingschef, tfn: 018-727 35 56 eller Yasmine Hollsten, HR Generalist, tfn: 018-727 36 07.  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast 2020-06-07. Visa mindre

Bonumvärd

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!Som Bonumvärd hos Riksbyggen är du en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt och du spelar en viktig roll när det gäller att utveckla och bibehålla goda kundrelationer. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vad ska du göra?
Som Bonumvärd hos oss kommer du i huvudsak att arbeta mot vårt kundsegment Bonum, vilket är vårt koncept för 55 +, seniorer.

Bonumvärden ser till så att de boende har en trivsam miljö samt är en viktig del av det sociala livet i bostadsrättsföreningen. Bonumvärden hjälper till att ordna gemensamma aktiviteter och träffar, som boule- och grillkvällar, eller annat som medlemmarna i föreningen önskar. Bonumvärden erbjuder också individuell hjälp och service till alla som bor i huset, såsom att hjälpa till att vattna blommor, hänga upp tavlor, flytta möbler. 

Bonumvärden hanterar även felanmälningar, beställningar och digital arbetsorderhantering.

Vem är du?
Då arbetet innehåller mycket kundkontakter söker vi dig som sätter kunden i centrum och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. I din roll som Bonumvärd ska du ha förmåga att agera professionellt och kundorienterat, har lätt för att skapa en öppen och förtroendefull dialog och för att erbjuda Riksbyggens tjänster.

Du ska vara med och skapa en god boendemiljö för Riksbyggens kunder. Vidare är du självgående och drivande och intresserad av de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av ditt arbete till fullo. 

Vi tror att du har arbetat med serviceyrken tidigare där kundkontakt och relation är i fokus. Du har ett intresse för människor, trädgård och fastigheter. Du är prestigelös och tillmötesgående mot kundens behov.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har datorkunskap och kan hantera dator i ditt arbete. Du kommer att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Uppsala.

Körkort B ett krav. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Din ansökan skickar du till oss via?www.riksbyggen.se?under Jobb & Karriär senast 2020-11-06. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta gruppchef Madelene Högling [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Fastighetsvärd (Inre samt yttre skötsel i Uppsala)

Om tjänsten Uppdraget gäller Uppsala Ansvara för att förebyggande och felavhjälpande underhåll görs efter rondering eller felanmälan från hyresgäst. Upprätthålla god kontakt med hyresgästerna i sitt område. • Utföra fastlagd schema för rondering • Hantera inkommande felanmälningar av hyresgäster • Se till att hyresgästerna är nöjda • Funktionskontroll i samband med inflyttning • Lyssna och informera hyresgästerna kring lagar samt regler • 6 månader... Visa mer
Om tjänsten

Uppdraget gäller Uppsala

Ansvara för att förebyggande och felavhjälpande underhåll görs efter rondering eller felanmälan från hyresgäst. Upprätthålla god kontakt med hyresgästerna i sitt område.

• Utföra fastlagd schema för rondering
• Hantera inkommande felanmälningar av hyresgäster
• Se till att hyresgästerna är nöjda
• Funktionskontroll i samband med inflyttning
• Lyssna och informera hyresgästerna kring lagar samt regler
• 6 månaders provanställning

Arbetslivserfarenhet

• Gymnasium eller motsvarande kunskap
• Körkort B
• Erfarenhet av fastighetsskötsel eller dylikt
• Kompetens att utföra enklare arbeten inom fastighetsunderhåll
• Självgående, kvalitetsmedveten, stabil, serviceinriktad, samarbetsförmåga

Anställningsvillkor

Sommarvikariat som kan leda vidare till längre anställning,

Om verksamheten

Fiks Group AB erbjuder bemanning och rekrytering till våra kunder och samarbetspartners. Fiks skall upplevas som en naturlig medarbetare när behov av personal uppstår. Genom en nära relation mellan företag och personal arbetar vi tillsammans för att nå alla uppsatta mål. Vi vill skapa nöjda kunder och nöjd personal.

Vi rekryterar kompetent personal, utvecklar och bemannar kundens verksamhet. Vår snabbhet och kompetens är vår styrka och er möjlighet.

Fiks Group är ett auktoriserat bemanningsföretag i ALMEGA.

Vi har funnits sedan 1997 i Eskilstuna men bemannar och rekryterar vart än behovet i Sverige uppstår. Vi bemannar lager-, industri- samt tillverkningsbranschen, till detta utför vi även rekrytering åt handel- och restaurangbranschen. Visa mindre