Lediga jobb som Fastighetschef i Uppsala

Se lediga jobb som Fastighetschef i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetsansvarig - grundskolan

Ansök    Dec 22    Uppsala kommun    Fastighetschef
Fastighetsstaben Vill du vara med och påverka fastighetsutvecklingen inom grundskoleområdet i en starkt växande kommun? Då kan rollen som fastighetsansvarig vara nästa steg för dig! Fastighetsstaben är redo för att ta nästa utvecklingssteg vilket innebär att en ny befattning som fastighetsansvarig för grundskolan ska etableras. I tjänsten har du stora möjligheter att påverka utvecklingen av grundskolans lokaler, ett område med miljardinvesteringar de ... Visa mer
Fastighetsstaben

Vill du vara med och påverka fastighetsutvecklingen inom grundskoleområdet i en starkt växande kommun? Då kan rollen som fastighetsansvarig vara nästa steg för dig!

Fastighetsstaben är redo för att ta nästa utvecklingssteg vilket innebär att en ny befattning som fastighetsansvarig för grundskolan ska etableras. I tjänsten har du stora möjligheter att påverka utvecklingen av grundskolans lokaler, ett område med miljardinvesteringar de kommande 10 åren. Som fastighetsansvarig ansvarar du för att driva grundskolans fastighetsfrågor, avseende både befintligt och framtida bestånd. I denna ledande befattning sitter du i grundskolans ledningsgrupp. Du är anställd på fastighetsstaben med fastighetschefen för pedagogiska lokaler som närmaste chef. Där till rapporterar du också direkt till grundskolechefen.

Fastighetsstaben på Uppsala kommun är en del av kommunledningskontoret med kommunstyrelsen som politisk nämnd. Staben består av ca 70 medarbetare och omsätter ca 1,7 miljarder kronor. Verksamhetens ansvarsområden är dels lokalförsörjning för alla kommunala förvaltningar, dels fastighetsförvaltning av kommunstyrelsens fastighetsbestånd. Merparten av kommunkoncernens fastighetsbestånd finns i helägda kommunala fastighetsbolag med vilka fastighetsstaben har väl utvecklade samarbeten. En betydande andel av kommunens boenden hyrs in av fastighetsägare utanför kommunkoncernen. I rollen som fastighetsansvarig ingår du i en nybildad grupp inom fastighetsstaben bestående av fastighetschefer och fastighetsansvariga som alla arbetar direkt med specifika förvaltningar.

Ditt uppdrag
Som fastighetsansvarig för grundskolan är du huvudansvarig för grundskolans fastighetsfrågor. Tjänsten rymmer så väl ett strategiskt som ett operativt ansvar. Som fastighetsansvarig arbetar du med strateger, lokalbeställare, projektledare, förvaltare, avtalsansvariga och fastighetsekonom i en matrisstruktur där du har en ledande roll. För att hantera uppdraget sitter du i grundskolans ledningsgrupp där du driver fastighetsfrågorna. Du står för sakkunskaperna inom fastighetsområdet och har en ledande roll i arbetet med så väl lång- som kortsiktiga lösningar. Du kan också sätta fastighetsfrågor i kommunkoncernsammanhanget för att hitta lösningar som strävar mot optimering av de kommunala resurserna, exempelvis samnyttjandelösningar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning, gärna på högskolenivå. Du behöver ha erfarenhet av fastighetsfrågor på både strategisk och operativ nivå. Fastighetskunskaper är en förutsättning för att kunna sortera och prioritera mellan olika alternativ och på så vis stötta grundskolans ledningsgrupp i en effektiv hantering av fastighetsfrågorna. Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetsverksamhet och/eller utbildningsverksamhet samt politiskt styrd verksamhet. Erfarenhet av att ha arbetat i en matrisorganisation är också meriterande. Det är en fördel om du är van att arbeta i fastighetssystem och har goda kunskaper i fastighetsekonomi och Excel.

För att lyckas i uppdraget behöver du ha god pedagogisk och kommunikativ förmåga, med stor vana att utrycka dig i så väl tal som skrift. Du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en god ledarskapsförmåga och förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Du är strategisk, tänker övergripande och kan se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut. Vi ser också att du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Carl Ljunggren, chef för fastighetsstaben, 018-727 10 85

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Helena Persson Brage, HR-specialist, 018-727 67 05

Fackliga företrädare:
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49
Saco, Maria Persson, 018-727 24 24

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Real Estate Manager

Ansök    Dec 23    Poolia Sverige AB    Fastighetschef
Vill du vara med och utveckla Vattenfall RE&FM; Nordic och hjälpa dem uppnå målet om en fossilfri framtid? Här får du vara med på en mycket spännande resa i en expanderande region där fokus ligger på den strategiska lokalförsörjningen främst i Forsmark, Uppsala och Älvkarleby. Med spännande fastigheter som innefattar kulturminnesskydd och skog. Vill du göra skillnad på jobbet och tycker det här låter intressant? Tveka inte att ansöka redan idag! Det här ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Vattenfall RE&FM; Nordic och hjälpa dem uppnå målet om en fossilfri framtid?

Här får du vara med på en mycket spännande resa i en expanderande region där fokus ligger på den strategiska lokalförsörjningen främst i Forsmark, Uppsala och Älvkarleby.
Med spännande fastigheter som innefattar kulturminnesskydd och skog.

Vill du göra skillnad på jobbet och tycker det här låter intressant? Tveka inte att ansöka redan idag!
Det här är en direktrekrytering till Vattenfall där vi på Poolia har fått möjlighet att hjälpa till i denna rekryteringsprocess.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Om tjänsten
Real Estate-enheten är en grupp med 12 personer inom Real Estate & Facility Management Nordic (RE&FM; Nordic) som ansvarar för lokalförsörjning, strategier och investeringar i första hand för kommersiella fastigheter i Norden.

Du kommer att ansvara för avtal, förvaltningsplaner samt fastigheter där många byggnader är kulturminnesskyddade. Kontakt med myndigheter, hyresgäster och andra verksamheter i regionen är en viktig del i arbetet.

Befattningen som Real-Estate Manager är en strategisk roll där nyckelorden är effektivitet, optimering, hållbarhet och samverkan.
Arbetet är mycket flexibelt vilket ger möjlighet till hemmaarbete eller på någon av Vattenfalls fastigheter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Hyresavtal
• Uthyrning av lokaler och projektledning
• Kontaktperson gentemot hyresgäster, fastighetsägare samt myndigheter
• Ansvara för förvaltningsplaner, skogsbruksplaner och hållbarhetsfrågor
• Säkerställa lag- och myndighetskrav
• Budgetansvar och uppföljning


Vem är du?
Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom relevant område och/eller förvärvat motsvarande arbetslivserfarenhet samt har god kunskap inom lantmäteri, juridik och projektledning.
Erfarenhet från samarbete med myndigheter samt kunskap om skogsbruk och kulturminnesskydd är meriterande.

Du är en ledare som brinner för att utveckla verksamheten och att hantera projekt och förändring. Du har god analytisk förmåga samt erfarenhet av förhandlingar.
Vi ser även att du har god självinsikt, är lyhörd, kommunikativ, har bra förmåga att bygga och upprätthålla god och konstruktiv relation med interna och externa parter.

Egenskaper och styrkor
• Uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska
• Förstå vikten av att skapa tydliga och för verksamheten lättförståeliga beslutsunderlag
• Mycket god samarbetsförmåga och analytisk förmåga
• God kunskap om Office verktygen, och gärna erfarenhet av CAD
• God förmåga att leverera i tid och med efterfrågad kvalitet
• Ha en naturlig fallenhet av att driva och arbeta självständigt
• B-körkort


Om verksamheten
RE&FM; Nordic är en intern leverantör av RE&FM;-tjänster i Vattenfall. Vårt uppdrag är att leverera kostnadseffektiva och värdeskapande tjänster utifrån Business Units och stabers gemensamma behov. Vi har medarbetare i Sverige, Finland, Danmark.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och innebär resor till Vattenfalls samtliga tjänsteställen. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Placeringsort: Forsmark, Uppsala, Älvkarleby (annan placering kan eventuellt diskuteras)

Fackliga representanter: Michelle von Gyllenpalm & (Akademikerna), Anders Bohlin (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Juha Siipilehto (SEKO). Du når dem via Vattenfalls växel: 08 739 50 00.

Vattenfall är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Fastighetschef - pedagogiska lokaler

Ansök    Dec 22    Uppsala kommun    Fastighetschef
Fastighetsstaben Vill du vara med och påverka utvecklingen av pedagogiska lokaler i en starkt växande kommun? Då kan rollen som fastighetschef vara nästa steg för dig! Fastighetsstaben är redo för att ta nästa utvecklingssteg vilket innebär att en ny ledande befattning som fastighetschef för utbildningsförvaltningen ska etableras. I tjänsten har du stora möjligheter att påverka utvecklingen för de pedagogiska lokalerna i kommunen, ett område med en be... Visa mer
Fastighetsstaben

Vill du vara med och påverka utvecklingen av pedagogiska lokaler i en starkt växande kommun? Då kan rollen som fastighetschef vara nästa steg för dig!

Fastighetsstaben är redo för att ta nästa utvecklingssteg vilket innebär att en ny ledande befattning som fastighetschef för utbildningsförvaltningen ska etableras. I tjänsten har du stora möjligheter att påverka utvecklingen för de pedagogiska lokalerna i kommunen, ett område med en beräknad investeringsvolym på 6,2 miljarder kronor de kommande 10 åren. Som fastighetschef ansvarar du för att driva förvaltningens fastighetsfrågor, avseende både befintligt och framtida bestånd. I denna ledande befattning tar du plats i så väl fastighetsstabens som utbildningsförvaltningens ledningsgrupp. Du är anställd på fastighetsstaben och rapporterar direkt till stabschefen. Du rapporterar också direkt till direktören på utbildningsförvaltningen. I rollen ingår även personalsvar för två medarbetare.

Fastighetsstaben på Uppsala kommun är en del av kommunledningskontoret med kommunstyrelsen som politisk nämnd. Staben består av ca 70 medarbetare och omsätter ca 1,7 miljarder kronor. Verksamhetens ansvarsområden är dels lokalförsörjning för alla kommunala förvaltningar, dels fastighetsförvaltning av kommunstyrelsens fastighetsbestånd. Merparten av kommunkoncernens fastighetsbestånd finns i helägda kommunala fastighetsbolag med vilka fastighetsstaben har väl utvecklade samarbeten. En betydande andel av kommunens boenden hyrs in av fastighetsägare utanför kommunkoncernen. I rollen som fastighetschef ingår du i en nybildad grupp inom fastighetsstaben bestående av fastighetschefer och fastighetsansvariga som alla arbetar direkt med specifika förvaltningar.

Ditt uppdrag
Som fastighetschef för pedagogiska lokaler är du huvudansvarig för utbildningsförvaltningens fastighetsfrågor. Tjänsten rymmer så väl ett strategiskt som ett operativt ansvar. Som fastighetschef arbetar du med strateger, lokalbeställare, projektledare, förvaltare, avtalsansvariga och fastighetsekonom i en matrisstruktur där du har en ledande roll. För att hantera uppdraget sitter du både i fastighetsstabens och utbildningsförvaltningens ledningsgrupp. Som fastighetschef driver du fastighetsfrågorna i utbildningsförvaltningens ledningsgrupp. Du står för sakkunskaperna inom fastighetsområdet och har en ledande roll i arbetet med så väl lång- som kortsiktiga lösningar. Du kan också sätta fastighetsfrågor i kommunkoncernsammanhanget för att hitta lösningar som strävar mot optimering av de kommunala resurserna, exempelvis samnyttjandelösningar. I rollen ingår också personalansvar för två medarbetare; fastighetsansvariga för grundskolan respektive gymnasieskolan/förskolan.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning, gärna på högskolenivå. Du behöver ha erfarenhet av fastighetsfrågor på både strategisk och operativ nivå samt erfarenhet av fastighetsutveckling. Goda fastighetskunskaper och kunskaper i fastighetsekonomi är en förutsättning för att kunna sortera och prioritera mellan olika alternativ och på så vis stötta utbildningsförvaltningens ledningsgrupp i en effektiv hantering av fastighetsfrågorna. Det är meriterande om du har erfarenhet av en ledande roll inom fastighetsverksamhet och/eller utbildningsverksamhet samt har arbetat i en matrisorganisation. Erfarenhet från fastighetsbolag och/eller politiskt styrd verksamhet är också meriterande. Det är en fördel om du är van att arbeta i fastighetssystem och ha goda kunskaper i Excel.

För att lyckas i uppdraget behöver du ha god pedagogisk och kommunikativ förmåga, med stor vana att utrycka dig i så väl tal som skrift. Du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en god ledarskapsförmåga och förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Du är strategisk, tänker övergripande och kan se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut. Vi ser också att du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Carl Ljunggren, chef för fastighetsstaben, 018-727 10 85

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Helena Persson Brage, HR-specialist, 018-727 67 05

Fackliga företrädare:
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49
Saco, Maria Persson, 018-727 24 24

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Fastighetskoordinator

Ansök    Jun 28    Cytiva Sweden AB    Fastighetschef
Bli en del av något helt livsavgörande Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier. På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbe... Visa mer
Bli en del av något helt livsavgörande
Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier.
På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbeta med utmaningar som verkligen spelar roll tillsammans med människor som bryr sig om varandra, våra kunder och deras patienter. Med medarbetare i 40 länder är Cytiva en plats där varje dag är en möjlighet att lära så att du kan få fart på din karriär och förbättra dina färdigheter på lång sikt.
Vi på Cytiva är stolta över att arbeta tillsammans med en grupp av nio andra Danaher Life Sciences-företag. Tillsammans är vi pionjärer inom vetenskap och medicin och utvecklar produkter som hjälper forskare i kampen att rädda liv.
Nu söker vi en Fastighetskoordinator som ska vara en del av vårt Facility Management team i Uppsala. Har du en passion för fastighetsförvaltning och underhållsplanering? Då vill vi gärna höra ifrån dig.
Vad du ska göra
Koordinera fastighetsteamets arbetsuppgifter
Planering av fastgihetsunderhåll
Planering och uppföljning av underhållsbudget
Verksamhetsplanering
Ansvara och utveckla system för felavhjälpande ärenden och beställningar

Vem du är
Kommunikativ och lösningsorienterad
Gärna tidigare erfarenhet från läkemedels / medicinteknisk industri
Bedriva ett organiserat och strukturerat utvecklingsarbete
Vana av att beställa och koordinera flera arbeten samtidigt
Gärna utbildning inom fastgihetsförvaltning / projektledning
Erfarenhet av att leda och fördela arbete
Säkerhetsmedveten och van att arbeta i en digital värld

Urval och intervjuer sker löpande och sista ansökningsdag är 8 Augusti.
När du börjar hos oss blir du en del i Danahers globala organisation, där 68 000 människor varje dag går till jobbet fast beslutna om att hjälpa våra kunder vinna. Som medarbetare kommer du att få prova nya saker, arbeta hårt och utveckla dina färdigheter. Erfarna chefer och kollegor ger vägledning med stöd av kraftfulla Danaher Business System (https://www.danaher.com/how-we-work/danaher-business-system) och en etablerad organisation.
Danaher arbetar målmedvetet med en mångsidig och inkluderande kultur där alla känner att de hör hemma och alla röster hörs. Vi tror på våra medarbetare och de unika perspektiv som de bidrar med till varje utmaning, därför ger vi dig möjligheten att flytta fram gränserna för vad som är möjligt.
Om du någon gång har undrat över vad som finns inom dig så kan du nu få svaret.
Danaher Corporation och alla Danaher-företag är arbetsgivare med lika möjligheter som utvärderar kvalificerade sökande utan hänsyn till ras, färg, nationellt ursprung, religion, kön, ålder, civilstånd, funktionshinder, sexuell läggning, könsidentitet eller andra egenskaper som skyddas av lagen.
When you join us, you’ll also be joining Danaher’s global organization, where 69,000 people wake up every day determined to help our customers win. As an associate, you’ll try new things, work hard, and advance your skills with guidance from dedicated leaders, all with the support of powerful Danaher Business System (https://www.danaher.com/how-we-work/danaher-business-system) tools and the stability of a tested organization.At Danaher, we value diversity and the existence of similarities and differences, both visible and not, found in our workforce, workplace and throughout the markets we serve. Our associates, customers and shareholders contribute unique and different perspectives as a result of these diverse attributes.If you’ve ever wondered what’s within you, there’s no better time to find out. Visa mindre

Hej affärsområdeschef för Fastighetsägarna Service Uppsala!

Vår nästa affärsområdeschef för Fastighetsägarna Service Uppsala är inte en affärsområdeschef i mängden. Vi på Fastighetsägarna Service är inte som alla andra. Vi är challengers som drivs av att hitta nya vägar för att nå nya höjder. Tillsammans förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande, och nu söker jag en ny kollega som vill vara med på vår tillväxtresa och utveckla Fastighetsägarna Service Uppsala. Om rollen Det värde vi skapar för våra kunde... Visa mer
Vår nästa affärsområdeschef för Fastighetsägarna Service Uppsala är inte en affärsområdeschef i mängden. Vi på Fastighetsägarna Service är inte som alla andra. Vi är challengers som drivs av att hitta nya vägar för att nå nya höjder. Tillsammans förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande, och nu söker jag en ny kollega som vill vara med på vår tillväxtresa och utveckla Fastighetsägarna Service Uppsala.

Om rollen
Det värde vi skapar för våra kunder handlar till stor del att utveckla våra kunders fastigheter genom förvaltning, projekt och underhållsåtgärder samt skötsel och service, såväl inomhus som utomhus. Bland kunderna finns både privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Som affärsområdeschef arbetar du strategiskt och operativt i en affärsdriven roll med fokus på att bygga ett fortsatt framgångsrikt bolag. Ditt uppdrag är att skapa en hållbar tillväxt och bredda tjänsteutbudet, där fokus för vår tillväxt ligger på förvaltning och projektledning. I rollen har du personalansvar för nio medarbetare som arbetar med fastighetsskötsel, förvaltning och projektledning.

Vår företagskultur präglas av att vi vill och kan ännu mer. Jag söker dig som tror på ett inkluderande ledarskap som skapar förutsättningar för självdrivande medarbetare att ta kloka beslut i vardagen.

Fokus i rollen är att:

- Arbeta strategiskt och driva verksamheten genom våra fyra hörnstenar och mål som är kundupplevelse, medarbetarengagemang, lönsamhet och tillväxt.
- Leda genom att skapa förutsättningar för självdrivande medarbetare.
- Arbeta med strategi, mål, personal, budget och prognoser.
- Arbeta operativt när rollen kräver det, i exempelvis mer komplexa projekt.
- Aktivt använda omvärlds- och konkurrentbevakning för att utveckla företaget.
- Fortsätta utveckla ett framgångsrikt samarbete med Fastighetsägarna Service Stockholm - där 230 kollegor finns och även stöd av affärsutveckling/sälj, ekonomi, digital utveckling/IT, marknad och HR.Vem är du?
Jag söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och som trivs i en affärsdriven roll där du får ett helhetsansvar. Du har ett brinnande intresse för affärer och att skapa långsiktiga kundrelationer med såväl stora som små kunder.

Du har ett stort intresse för fastigheter och du kan snabbt bilda dig en affärsmässig förståelse för verksamheten och dess utmaningar. Du har en strategisk och analytisk förmåga där du kan fokusera på helheten men har förståelse för hur detaljer kan vara avgörande för att nå dit vi vill.

Du arbetar strukturerat och ligger steget före och agerar. Du trivs och mår som bäst i en roll där det händer mycket och där initiativkraften flödar. Genom din person och ditt arbetssätt säkerställer du att Fastighetsägarna Service Uppsala representeras professionellt och upplevs som den ledande aktören i branschen.

Jag tror att du har:

- Operativ och strategisk arbetslivserfarenhet från branschen gärna från fastighetsförvaltning, projektledning inom ROT och fastighetsservice.
- Erfarenhet från uppdragsförvaltning.
- Erfarenhet av att vara ledare med personal- och budgetansvar.


- Förståelse för en fastighets konstruktion, livscykel och tekniska förutsättningar och tycker om att driva projekt där du förväntas ta ett stort ansvar för att kvalitetssäkra leverans gentemot kund i varje enskilt projekt.

- God lokalkännedom om Uppsala och marknaden.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.Jobba hos oss!
Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridiska konsultationer, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget 270 miljoner kronor per år och är 230 medarbetare.

Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra - varje vecka finns ledarledda träningspass i samarbete med SATS i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Du har dessutom tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar. Vill du lära känna oss ännu bättre? Följ oss på Linkedin. (https://se.linkedin.com/company/fastighetsagarna-service)

Sök!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 21 januari. Har du några frågor eller funderingar så kan du självklart nå mig via kontaktuppgifterna till höger.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Stefan Younes,
VD Fastighetsägarna Service Stockholm & Uppsala Visa mindre

Teamleader och servicesäljare i Uppsala!

Ansök    Nov 18    Siemens AB    Fastighetschef
Teamleader och servicesäljare i Uppsala! Visste du att en genomsnittlig svensk spenderar 90 % av sin tid inomhus - på arbetet, i skolan, bilen, hemmet? Visste du att fastigheter konsumerar 40% av energin i samhället? Med dessa två viktiga aspekter i åtanke behöver vi agera; både för vårt välmåendes skull, men framför allt för att vi behöver hantera klimatförändringarna och snabbt bli klimatneutrala eller positiva. Det här är en resa som vi (du, jag och ö... Visa mer
Teamleader och servicesäljare i Uppsala!

Visste du att en genomsnittlig svensk spenderar 90 % av sin tid inomhus - på arbetet, i skolan, bilen, hemmet? Visste du att fastigheter konsumerar 40% av energin i samhället?

Med dessa två viktiga aspekter i åtanke behöver vi agera; både för vårt välmåendes skull, men framför allt för att vi behöver hantera klimatförändringarna och snabbt bli klimatneutrala eller positiva. Det här är en resa som vi (du, jag och övriga Siemens) måste påbörja nu.

Detta är något vårt team jobbar med dagligen, att göra fastigheter och vår jord mer hållbar genom Siemens innovativa systemlösningar och tjänster. Med placering på vårt kontor i Uppsala kommer du se till att fortsätta den succéresa som pågått under lång, lång tid.

#creatingperfectplaces är vår vision och den omfamnar hela vårt samhälle och vår gemensamma miljö. Välkommen till Siemens Smart Infrastructure!

Utmaningen
Har du ett brinnande intresse för ny teknik och människor? Har du eller vill skaffa en god teknisk förståelse, erfarenhet av tekniska fastighetsinstallationer, är van vid och gillar att vara ”spindeln i nätet ” och vill ta steget vidare för att utveckla dina ledaregenskaper? Då är detta jobbet för dig!

Som Teamleader har du ett arbetsledaransvar för ett 15-tal kollegor som du coachar och stöttar i deras dagliga arbete som servicetekniker. Tätt tillsammans med dina kompetenta kollegor inom gruppen skapar ni system och lösningar med produkter i världsklass och med ett tydligt mål i sikte, – En bättre och mer hållbar framtid. I din roll kommer du att vara en viktig kulturbärare för vår ledarskapsfilosofi idag och i framtiden. Vår ledstjärna, som genomsyrar hela vår verksamhet, våra mål och varje medarbetare, är att vi bryr oss. Vi bryr oss om vårt samhälle, våra kunder, våra produkter och lösningar och framförallt bryr vi oss om varandra.

Som Teamleader för Service är du en sann lagkamrat och relationsbyggare och tillsammans med ditt team hjälper ni befintliga Siemenskunder att förfina och effektivisera nyttjandet av sina fastigheter och sitt fastighetsbestånd. Genom en nära kundrelation och stenkoll på kunders behov och förväntan säkerställer ni den bästa möjliga kundupplevelsen med Siemens. Du bidrar starkt till intern lönsamhet och tillväxt genom att säkerställa att utförande sker på ett så effektivt och planerat sätt som möjligt, med högsta kvalité och samarbete genom hela processen.

Rollen som Teamleader innebär att du ansvarar för samordningen av samtliga aktiviteter och resurser i våra serviceuppdrag och serviceavtal samt säkerställer en fungerande akutserviceverksamhet. Du kommer tillsammans med din grupp arbeta med att omvandla förbättringsförslag i våra kunders anläggningar till lönsamma affärer med värde för kund. Du kommer även att agera som eftermarknadssäljare för våra mindre serviceprojekt, där du tillsammans med ditt team säkerställer leveransen i enlighet med projektets ramar. Planera Leda, fördela, genomföra och följa upp är naturligt för dig precis som att värna om Siemens och våra kunders respektive intressen.

Du kommer att vara den drivande faktorn i vår resa in i framtiden och den digitala eran, där våra uppdrag utförs genom en kombination av maskin och människa. Bakom dig har du världens bästa och mest hållbara teknikbolag med digitalisering i första rummet. Du kommer att få möjligheten att representera ett bolag som lever och andas efter ”Responsible, excellent och innovative”.

Vi kommer kunna erbjuda dig som medarbetare en unik möjlighet att vidareutveckla dig inom teknik och ledarskap. Du kommer få arbeta hos ett företag som står för den högsta etik och moral och som sätter medarbetarens hälsa och välmående i centrum – alltid!

Vem är du?
Du har fokus på affärsmannaskap samt motiveras av att få andra att växa, trivas och prestera på jobbet. Du har förmågan att med positiv coaching motivera och engagera dina kollegor och samarbetspartners. Du har arbetat tillräckligt länge för att ha en god teknisk förståelse eller ett stort intresse av Fastighetsteknik. Vidare har du vana från att leda en grupp, är trygg i rollen som ledare och räds inte för att ta fullt ansvar för dina projekt och ditt team.

Som person drivs du av att utveckla, ständigt förbättra och flexibelt möta omvärldens och marknadens förändringar. Du sporras av motgångar, du kallar det ”utmaning” och tar lärdom av det för att utvecklas. Du gasar när det behövs men du har också förmågan att stänga av jobbet när du inte jobbar för att återhämta dig och njuta av livets andra delar, balans i livet helt enkelt.

Du har giltigt B-körkort och hantera engelskan i produktblad och teknikkurser.

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden! #CreatingPerfectPlaces

https://www.youtube.com/watch?v=acCmL7gIIpM

Om Siemens Smart Infrastructure
Siemens är en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla. Se mer på www.siemens.se.

Tveka inte söka tjänsten idag och senast 2/12! För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Tobias Larsson, 070-871 88 38, [email protected]  eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Lisa Lundeberg tel: 070-728 13 72, [email protected] För kontakt med facklig representant maila. [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Projektchef

Ansök    Nov 12    Uppsala Universitet    Fastighetschef
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder kronor.
Vi söker en projektchef för genomförande av universitetets lokalprojekt.

Som projektchef är du placerad vid byggnadsavdelningen och rapporterar till byggnadsdirektören. Projektchefen ansvarar för övergripande samordning och utveckling av enhetens arbete, som omfattar projektledning i samband med lokalanpassningar och nybyggnadsprojekt. Noterbart är att Uppsala universitet förhyr samtliga byggnader och lokaler varför arbetet utgår från ett beställarperspektiv. Projektchefen biträder också Byggnadsdirektören vid budgetering och uppföljning samt lönesättning. Planering av personalbehov och rekryteringar, bevakning av arbetsmiljö, framtagande av årlig verksamhetsplan samt deltagande vid långsiktig lokalplanering tillhör även det Projektchefens uppgifter.

Byggnadsavdelningen deltar i erfarenhetsutbyte med lokalförsörjare vid andra lärosäten inom Sverige och övriga Norden varför Projektchefen förväntas delta aktivt i detta utbyte.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta arbetsledning för enhetens medarbetare, f.n. 8 personer, och verka för enhetens kompetensutveckling, planera enhetens arbete, planera om- ny- och tillbyggnadsprojekt, ansvara för upprättande av projektbudget, utreda och hantera lokalförfrågningar, förbereda ärenden för beslut, upprätta projektavtal gentemot fastighetsägare samt ansvara för upphandlingar inom ämnesområdet.

Kvalifikationskrav:

- Relevant akademisk examen eller motsvarande eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- God kunskap om fastighetsförvaltning
- Erfarenhet av arbetsledning
- Erfarenhet av projektverksamhet i beställarrollen
- Erfarenhet av projektstyrning och entreprenadjuridik
- Erfarenhet av offentliga upphandlingar inom LOU

Dina formella meriter är viktiga men vi lägger även stor vikt vid dina personliga erfarenheter. Du bör vara en god kommunikatör och kunna föra en dialog och förhandling med universitetets verksamheter (hyresgäster) på ett affärsmässigt sätt. Då arbetet innebär stort delegerat ansvar och utrymme för egna initiativ måste du kunna arbeta självständigt och strukturerat samt hålla dina medarbetare informerade. Du är en prestigelös lagspelare som trivs i en större organisation. Du har lätt för att samarbeta, har en god serviceanda och tycker om att etablera goda och långsiktiga relationer. Vi förutsätter att du har hög datamognad och systemförståelse.

Som person är du noggrann, strukturerad, analytisk och engagerad. Du är självgående men har även förmågan att arbeta i team i ett periodvis högt tempo. Du är lyhörd, serviceorienterad och trivs med att möta människor.  Du är en god kommunikatör och behärskar ett korrekt och tydligt skriftspråk i framförallt svenska. Du lyssnar in verksamhetens behov och har förmåga att se möjligheter till förändring. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Tidigare arbete vid fastighets- eller fastighetsförvaltande bolag ses som meriterande. Vana vid presentationer såväl inom den egna organisationen som mot allmänhet ses även det som meriterande.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Peter Elenfalk, byggnadsdirektör, tel 018-471 44 07.

Välkommen med din ansökan senast den 26 november 2020, UFV-PA 2020/3983.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Interim Fastighetschef till Uppsala

Vi söker en Interim Fastighetschef med minst 5 års erfarenhet av fastighetsbranschen till ett roligt och utmanande uppdrag hos vår kund i Uppsala. Som Interim Fastighetschef ansvarar du för att fastigheterna hos vår kund förvaltas och utvecklas utifrån ägardirektiv samt hyresgästernas behov och förväntningar på kvalitet och leverans. Som Fastighetschef rapporterar du direkt till VD, är chef över ett av bolagets tre affärsområden och ingår i bolagets ledn... Visa mer
Vi söker en Interim Fastighetschef med minst 5 års erfarenhet av fastighetsbranschen till ett roligt och utmanande uppdrag hos vår kund i Uppsala.

Som Interim Fastighetschef ansvarar du för att fastigheterna hos vår kund förvaltas och utvecklas utifrån ägardirektiv samt hyresgästernas behov och förväntningar på kvalitet och leverans. Som Fastighetschef rapporterar du direkt till VD, är chef över ett av bolagets tre affärsområden och ingår i bolagets ledningsgrupp där du arbetar strategiskt med utvecklingsfrågor och effektiviseringsarbete.

Uppdraget innebär att leda och planera verksamheten inom affärsområdet och att ha fullt ledningsansvar för både verksamhet och ekonomi inom området. Som Fastighetschef har du ett övergripande personalansvar för ca 30 medarbetare, med direkt personalansvar för fyra avdelningschefer samt en driftcontroller. Det ingår att delta i olika samarbetsforum inom organisationen och att representera kunden i andra sammanhang.

För uppdraget krävs följande erfarenhet och kunskap:

- Minst 5 års erfarenhet av fastighetsbranschen
- Minst 3 års erfarenhet av ledarskap
- Minst 1 års erfarenhet av ledningsgruppsarbete
- Arbete med kvalitets- och miljöstyrning
- Goda kunskaper om fastighetsförvaltning
- Goda kunskaper i MS Office
- Kunna kommunicera väl på svenska i tal och skrift
För att klara av rollen bör du ha erfarenhet av:

- Liknande uppdrag
- Arbete i politiskt styrd organisation
- Varit chef över första linjens chefer
- Att leda i förändring

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post [email protected]

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund. Start Januari 2021

Om Quest Consulting

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya Förvaltningsutvecklingschef?

Ansök    Dec 21    Uppsalahem AB    Fastighetschef
För dig som utmanas av att utveckla och påverka Vi brinner för våra fastigheter och söker dig som tycker att det bästa man kan arbeta med är människor och deras hem. Om du drivs av lust att utveckla och påverka samtidigt som du vill leda ett team av kompetenta, duktiga medarbetare i olika specialistroller, är detta en tjänst för dig. Är du dessutom vetgirig och prestigelös samtidigt som du är kreativ och ser lösningar där andra kanske ser problem, vet du a... Visa mer
För dig som utmanas av att utveckla och påverka
Vi brinner för våra fastigheter och söker dig som tycker att det bästa man kan arbeta med är människor och deras hem. Om du drivs av lust att utveckla och påverka samtidigt som du vill leda ett team av kompetenta, duktiga medarbetare i olika specialistroller, är detta en tjänst för dig. Är du dessutom vetgirig och prestigelös samtidigt som du är kreativ och ser lösningar där andra kanske ser problem, vet du att du hittat rätt hos oss. I ditt ledarskap har du förmågan att skapa engagemang och väcka motivation.

Förvaltningsutveckling är en stabsenhet inom vår förvaltning och har i uppdrag att bidra till att utveckla Uppsalahems fastigheter och arbetsprocesser samt skapa förutsättningar för förvaltningen att på affärsmässiga grunder och med hög kompetens ta hand om Uppsalahems fastighetsbestånd. Du har en självklar nyfikenhet att söka innovation och förändring samt förmågan att på ett klokt sätt ta Uppsalahem och förvaltningen från en redan hög nivå till att bli ännu vassare. I en ständigt föränderlig värld ska vi försvara vår position att fortsätta vara ett av Sveriges ledande bostadsbolag.

Som chef för Förvaltningsutveckling ingår du i förvaltningsledningsgruppen och är ett strategiskt och operativt stöd till förvaltningschefen. I ditt uppdrag driver, koordinerar, konkretiserar och följer du upp affärsområdesplanen för förvaltningsorganisationen. Specialisterna i ditt team har olika uppdrag som till exempel att planera och koordinera arbetet kring styrning och stöd, processutveckling, hyresförhandlingar, social hållbarhet, uthyrning av kommersiella lokaler.

Vem är du?
Självklart har du en akademisk examen inom till exempel fastighetsekonomi, samhällsbyggnad eller kanske är du ingenjör? Du har flerårig erfarenhet från affärsdrivande verksamhet inom fastighet eller byggsektorn och erfarenhet av att leda projekt.

Du har god erfarenhet av utvecklingsorienterat ledarskap och förmåga att coacha och engagera dina medarbetare. Vi har spetskompetens i gruppen inom olika områden, men vi behöver dig som med ett holistiskt perspektiv kan överblicka helheten och driva utveckling.

Ditt ledarskap är kommunikativt, aktivt och synligt. Du kommunicerar på ett sätt som innebär både delaktighet och tydlighet samt att du är skicklig på att skapa och behålla goda relationer. Du delar vår värdering om tillsammans som en framgångsfaktor för högre kvalitet gentemot dem vi är till för och i vårt interna utvecklingsarbete.

Du har erfarenhet av att företräda en verksamhet och skapa goda och långsiktigt hållbara samarbeten internt och externt. Du trivs med att bedriva förbättringsarbete och sträva efter effektiva processer och hög kvalitet.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Efter nyår ser vi fram emot att arbeta på vårt nya aktivitetsbaserade kontor i centrala Uppsala som vi kombinerar med distansarbete.

Vi på Uppsalahem Vill du utveckla Uppsala och gillar att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Om anställningen
Heltid
Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse

Krav
Akademisk examen inom tex. fastighetsekonomi, samhällsbyggnad eller som ingenjör
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta Förvaltningschef Benny Enholm, 018-727 91 01 eller HR Generalist Yasmine Hollsten, 018-727 36 07. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-01-24. Visa mindre

Chef som vill utveckla Uppsala & öka trivseln för våra hyresäster!

Ansök    Aug 11    Uppsalahem AB    Fastighetschef
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Vi söker dig som vill leda och driva vår avdelning Bostadsservice som är en otroligt viktig del i vår verksamhet. Där jobbar vi med felavhjälpande service, driftfrågor och underhållsarbeten, och a... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Vi söker dig som vill leda och driva vår avdelning Bostadsservice som är en otroligt viktig del i vår verksamhet. Där jobbar vi med felavhjälpande service, driftfrågor och underhållsarbeten, och avdelningen har en betydelsefull roll i vårt servicearbete gentemot våra hyresgäster.

Som chef för avdelningen Bostadsservice ansvarar du för att utveckla avdelningen som består av fyra chefer som rapporterar till dig och som i sin tur leder ett 40-tal skickliga och engagerade hantverkare.

Den här omväxlande rollen passar dig som vill jobba både strategiskt och operativt, ofta i ett högt tempo. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar till Förvaltningschefen. Du medverkar i och driver företagsgemensamma utvecklingsprojekt samt är en självklar resurs vid komplexa frågeställningar.

Vem är du?
Tjänsten passar dig som har ett utvecklingsinriktat arbetssätt, flerårig erfarenhet från affärsdrivande verksamhet inom fastighets- eller byggbranschen och har en akademisk examen inom ex. bygg, fastighet eller ekonomi. Du har vana av att leda och inspirera andra chefer och en större grupp medarbetare samt förmåga för att skapa engagemang kring gemensamma mål.


Vad erbjuder vi?
För oss på Uppsalahem är det viktigt att alla ska kunna må bra på jobbet. Därför satsar vi på friskvård, bra ledarskap, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det också viktigt med balans i tillvaron. Därför får du som jobbar hos oss stor frihet att själv styra ditt arbete för att lättare att få ihop livspusslet.

Mer information!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta gärna Förvaltningschef Benny Enholm, [email protected] eller HR- chef Carina Elofsson Mumford, [email protected] tfn: 018-727 31 43.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-08-30 via vår hemsida. Visa mindre

Driftchef till Klövern i Uppsala

Ansök    Okt 1    Therese Malk AB    Fastighetschef
Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler och aktivt bidrar till stadsutvecklingen i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Klöverns affärsenhet Uppsala omfattar sammanlagt ca 127 000 kvm fördelat på främst kontor och labbloka... Visa mer
Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler och aktivt bidrar till stadsutvecklingen i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster.Klöverns affärsenhet Uppsala omfattar sammanlagt ca 127 000 kvm fördelat på främst kontor och labblokaler. Uppsala ingår i Region Stockholm tillsammans med Stockholm Södra, Stockholm Norra och Västerås. Mer info om oss, våra medarbetare och fastigheter finns på klovern.se.

Klövern söker driftchef med stort intresse för utveckling till Uppsala

Vill du jobba med Uppsalas mest intressanta och avancerade fastigheter? Är du en driven ledare med intresse för teknik och utveckling? Vi söker nu dig som vill leda gruppen i arbetet med att optimera driften av våra fastigheter, som är van att planera teknikprojekt och som vill uppgradera och utveckla våra fastigheter.

Tjänsten
Som driftchef ansvarar du för teknik, energi, yttre miljö samt drift och reparationer i våra kommersiella fastigheter. Ditt team består av en fastighetsingenjör, två tekniska förvaltare och tre fastighetstekniker. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

- personalansvar för driftpersonal
- arbetsmiljöansvar för driftpersonal
- fastighetsägaransvar, tillämpliga delar
- miljöbalken, tillämpliga delar
- energieffektiviseringsarbete samt uppfyllande av bolagets energimål
- kostnadsbudget med tillhörande prognoser/uppföljning
- underhållsplanering
- driftsavtal
- serviceanmälningar
- garantiärende
- mottagande av projektöverlämning
- efterlevande av kvalitetssystem enligt GMP


Många av våra fastigheter finns i Uppsala Business Park med labb, renrum, produktionslokaler och kontor. Övrigt bestånd består främst av kontor i centrala Uppsala och i Boländerna.

Placering är på vårt fina kontor på Kungsängsvägen 25 i Uppsala.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält i ett av Sveriges största fastighetsbolag. Du kommer till ett kontor där det händer mycket och du får möjlighet att arbeta med flera av Uppsalas mest intressanta och framgångsrika bolag inom Life Science med avancerade och komplexa fastigheter som du får fortsätta driva utvecklingen för. Vi både förvaltar, utvecklar och bygger nytt. Vi har ett starkt varumärke med mycket kundfokus, god anda och du ges stora möjligheter att påverka inte bara din egen vardag utan även verksamheten i stort. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.Din bakgrund och person
Du har eftergymnasial utbildning, ett starkt intresse för energifrågor och teknik och du gillar att utveckla och uppgradera fastigheter. Du har ledarerfarenhet och är som person drivande, har lätt för att prioritera och delegera, är kommunikativ och gillar struktur och ordning och reda. Vi värdesätter en coachande ledarstil där du situationsanpassar ditt ledarskap och har ett prestigelöst förhållningssätt med gott omdöme. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av GMP-regelverket. Kanske har du idag en liknande roll på ett fastighetsbolag, arbetar med fastigheter inom industrin eller är teknikkonsult.Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober 2020. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt. Visa mindre

Facility Manager

Know your way around facility management? In this new role, you will provide us with the on-the-ground support we need to improve patient safety globally. Uppsala Monitoring Centre (UMC) is a non-profit foundation and centre for medicine safety and scientific research. Our vision is a world where all patients and health professionals make wise therapeutic decisions in their use of medicines. Our mission is to support and promote patient safety through effe... Visa mer
Know your way around facility management?
In this new role, you will provide us with the on-the-ground support we need to improve patient safety globally.
Uppsala Monitoring Centre (UMC) is a non-profit foundation and centre for medicine safety and scientific research. Our vision is a world where all patients and health professionals make wise therapeutic decisions in their use of medicines. Our mission is to support and promote patient safety through effective global pharmacovigilance practice. UMC explores the benefits and risks of medicines to help minimise harm to patients, and offers products and services used by health authorities and the pharmaceutical industry. For more than 40 years, UMC has provided scientific leadership and operational support to the WHO Programme for International Drug Monitoring.
What you will do
We’re looking for an outgoing and organised individual to take up a new position at our office in Uppsala. As our facility manager, you will provide a safe and statutory compliant working environment for all UMC employees and be responsible for the strategic management, administration and planning of business support functions, including premises and interior design, safety issues, and logistics.
Used to supervising staff, you will lead, support and coach an experienced hardworking team of administrative assistants, whose responsibilities range from purchasing office supplies, furniture and equipment to making travel arrangements and organising conferences and events. You will have your own budget and report to our CFO as part of Finance & Core Services.
Who you are
We think you’re the type of person who enjoys the day-to-day details of their job, overseeing office maintenance and routines, but also someone who can plan ahead and manage longer-term objectives and improvements based on the needs of the whole organisation. Your work will involve liasing with our landlord and interior designers and developing an emergency response plan for the safety and security of our premises.
Since the way we work is increasingly digital your success will depend on a good understanding of how digital tools can support and improve our business processes. Knowledge of Microsoft Teams and Office 365, GoToMeeting, GoToWebinar and Sales Force would be to your advantage.
Your qualifications
You must be able to show previous experience in the role of facility manager or from a position with similar responsibilities. You are used to running workplace change projects including coordination, planning, contract negotiations, staffing, budgeting and follow up. Ideally you have a degree or equivalent qualification in higher education, preferably in economics, technology or another relevant field. Furthermore, you have excellent skills in written and spoken Swedish and English.
About this job
This is a full-time position based at UMC’s office in central Uppsala. UMC follows the agreements between the Swedish Agency for Government Employers and Saco-S and ST.
How to apply
Please send your CV and cover letter, marked with the reference number 2020-16, to [email protected] by 27 September 2020. Visa mindre

Fastighetschef som vill utveckla Uppsala och tänka nytt!

Ansök    Aug 4    Uppsalahem AB    Fastighetschef
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?   Fastighetschef Distrikt Södra Vill du vara med och leda och utveckla Uppsalahems Södra distrikt? Drivs du av affärsansvar i en miljö som präglas av nära samarbeten och en vilja att göra det bäs... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

 

Fastighetschef Distrikt Södra
Vill du vara med och leda och utveckla Uppsalahems Södra distrikt? Drivs du av affärsansvar i en miljö som präglas av nära samarbeten och en vilja att göra det bästa för våra kunder? Som fastighetschef äger du ansvaret för Uppsalahems fastigheter inom distriktet, där ditt team förvaltar och utvecklar området med fokus på kund, trivsel och trygghet.

Du har en självklar roll i förvaltningsledningsgruppen och medverkar i företagsgemensamma utvecklingsprojekt samt håller dig uppdaterad med vad som händer inom branschen. I din roll växlar du med lätthet mellan strategiskt och operativt arbete i en vardag som innebär högt tempo. Utöver detta ser du till att det blir en långsiktig värdeutveckling av de 4 500 lägenheter som hör till ditt område.

 

Vem är du?
Du har självklart en relevant akademisk examen, gärna inom bygg- eller fastighetsekonomi och erfarenhet från bostadsbyggande, förvaltning eller stadsutveckling.

För att trivas i rollen som fastighetschef hos oss bör du ha ett stort intresse och engagemang för sociala frågor då vi arbetar aktivt för att ge våra hyresgäster ett tryggt och säkert boende. Du är en relationsbyggare, nätverkar och samarbetar med tex Uppsala kommun samt närings- och föreningslivet i Uppsala.

Du är en modig, nytänkande ledare som bjuder på dig själv och har ett genomtänkt och reflekterande ledarskap som inspirerar och skapar engagemang. Ditt kommunikativa förhållningssätt gör att det är naturligt för dig att samverka såväl i den egna gruppen som i övriga organisationen eller med externa aktörer. Du har vana att leda andra chefer och en större grupp medarbetare

 

Vad erbjuder vi?
För oss på Uppsalahem är det viktigt att alla ska må bra på jobbet. Därför satsar vi på bra ledarskap, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det också viktigt med balans i tillvaron. Därför har du frihet att själv styra ditt arbete för att lättare få ihop livspusslet.

 

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten, hör av dig till Benny Enholm, Förvaltningschef, tel. 018- 727 91 01 eller Yasmine Hollsten, HR Generalist, tel. 018-727 36 07. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast den 30:e augusti 2020. Visa mindre

Bostadsservicechef som vill utveckla Uppsala & tänka nytt

Ansök    Jul 6    Uppsalahem AB    Fastighetschef
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Vi söker dig som vill leda och driva vår avdelning Bostadsservice som är en otroligt viktig del i vår verksamhet. Där jobbar vi med felavhjälpande service, driftfrågor och underhållsarbeten, och a... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Vi söker dig som vill leda och driva vår avdelning Bostadsservice som är en otroligt viktig del i vår verksamhet. Där jobbar vi med felavhjälpande service, driftfrågor och underhållsarbeten, och avdelningen har en betydelsefull roll i vårt servicearbete gentemot våra hyresgäster.

Som chef för avdelningen Bostadsservice ansvarar du för att utveckla avdelningen som består av fyra chefer som rapporterar till dig och som i sin tur leder ett 40-tal skickliga och engagerade hantverkare.

Den här omväxlande rollen passar dig som vill jobba både strategiskt och operativt, ofta i ett högt tempo. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar till Förvaltningschefen. Du medverkar i och driver företagsgemensamma utvecklingsprojekt samt är en självklar resurs vid komplexa frågeställningar.

Vem är du?
Tjänsten passar dig som har ett utvecklingsinriktat arbetssätt, flerårig erfarenhet från affärsdrivande verksamhet inom fastighets- eller byggbranschen och har en akademisk examen inom ex. bygg, fastighet eller ekonomi. Du har vana av att leda och inspirera andra chefer och en större grupp medarbetare samt förmåga för att skapa engagemang kring gemensamma mål.


Vad erbjuder vi?
För oss på Uppsalahem är det viktigt att alla ska kunna må bra på jobbet. Därför satsar vi på friskvård, bra ledarskap, trevliga medarbetare och inte minst ett meningsfullt arbete. För att trivas är det också viktigt med balans i tillvaron. Därför får du som jobbar hos oss stor frihet att själv styra ditt arbete för att lättare att få ihop livspusslet.

Mer information!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta gärna Förvaltningschef Benny Enholm, [email protected] eller HR- chef Carina Elofsson Mumford, [email protected] tfn: 018-727 31 43. Pga. semestertider kan det dröja lite längre än vanligt med återkoppling och vi ber om överseende med detta.
Vi kommer göra urval och intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-08-09 via vår hemsida. Visa mindre

Bitr fastighetschef med vårdbakgrund

Ansök    Feb 14    Region Uppsala    Fastighetschef
Fastighetsavdelningen Vad är viktigt för dig? Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt. Fastighet och service Region Uppsala är en viktig del i denna. Nu behöver vi bli fler som utvecklar, bygger och förvaltar våra sjukhus, vårdcentraler och övriga lokaler. Vill du arbeta på beställarsidan, vara kravställare med en viktig uppgift? Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Välkommen att söka dig t... Visa mer
Fastighetsavdelningen

Vad är viktigt för dig?
Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt. Fastighet och service Region Uppsala är en viktig del i denna. Nu behöver vi bli fler som utvecklar, bygger och förvaltar våra sjukhus, vårdcentraler och övriga lokaler. Vill du arbeta på beställarsidan, vara kravställare med en viktig uppgift? Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Välkommen att söka dig till oss. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och goda arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Vill du vara en del av utvecklingen av Region Uppsala, lära känna organisationens alla delar och få bred insikt och kunskap om våra många, viktiga samhällsuppgifter? Då är du kanske vår nästa biträdade fastighetschef!

Om tjänsten
Vid förvaltningen Fastighet och service får du möjlighet att arbeta som bitr fastighetschef i en modern arbetsmiljö och en kultur som är öppen, vänlig och inkluderande! Du får också möjlighet att arbeta i en organisation som har ambitionen att vara i framkant - oavsett om det gäller teknik, service, ledarskap eller hållbarhet. I rollen som bitr fastighetschef får du möjlighet att arbeta med olika typer av fastigheter i hela Uppsala län, allt från högspecialiserade vårdbyggnader till bussgarage. Våra kunder är Region Uppsalas olika förvaltningar som bedriver vård, kollektivtrafik, tandvård m m.

Vad innebär det konkret?
Du arbetar både operativt och strategiskt. Du möter mängder av människor i kundmöten, samarbeten och projektgrupper. Du har vissa administrativa och samordnande uppgifter kring avtal, interna stödsystem och forum. Du arbetar strategiskt som medlem i styrgrupper och med interna utvecklingsprojekt. I rollen ingår personalansvar för ca 8-10 medarbetare. Som ny chef inom Region Uppsala kommer du att gå vårt operativa chefsprogram och så småningom även en strategisk chefsutbildning.
Dina uppgifter kommer bl a att innebära:

• Aktivt arbete med löpande hyresgästinformation
• Dialog och uppföljning med kunder
• Ta fram enklare avtal
• Vara samordnare i olika forum
• Se till att interna stödsystem är uppdaterade
• Vara ett stöd i planering och prioritering för dina medarbetare
• Ett nära samarbete med chefen för fastighetsavdelningen

Är det här du?
Du trivs bäst när du får ha många kontaktytor. Du är en person som har lättare att se lösningar än problem. Du har ett naturligt kundfokus och siktar alltid på att överträffa kundens förväntningar. Du uppskattar en platt organisation där det du åstadkommer uppmärksammas och där du får ta ett stort eget anvar. Du trivs med varierande uppgifter. Ditt arbetssätt är strukturerat, du är tydlig och kommunikativ.

Vi söker dig som har erfarenhet från vård- och/eller fastighetssektorn. Du har tidigare erfarenhet som personalansvarig chef. Du har relevant högskoleutbildning. Körkort samt mycket god svenska i tal och skrift liksom god engelska är krav. Har du kunskaper inom hyresjuridik, fastighetsekonomi och fastighetsteknik är det ett plus.

Här på Fastighet och service är vi generösa med våra kunskaper och delar gärna med oss av kunnande, information och erfarenheter - det gör du också! Du tycker om att samarbeta med engagerade kollegor mot gemensamma verksamhetsmål.

Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid, tillsvidare och din arbetsplats finns i nyligen renoverade lokaler på Akademiska sjukhusets område.

Din ansökan vill vi ha senast den 1 mars 2020.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se
Ev frågor besvaras av rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami, 018-470 71 10.

Vi erbjuder
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Här kan du se en del av vad vi inom Fastighet och service arbetar med.Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Uppsalahem söker visionär fastighetschef till Studentstaden!

Ansök    Nov 7    Uppsalahem    Fastighetschef
Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag – nästan var sjätte Uppsalabo bor i någon av våra 17 000 bostäder. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med vår ägare Uppsala kommun, för en bättre och mer hållbar framtid. Hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.    Samtidigt som Uppsalas studenter återvänder till Uppsala efter nyår, behöver Studentstaden en visionär fastighetschef, som gill... Visa mer
Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag – nästan var sjätte Uppsalabo bor i någon av våra 17 000 bostäder. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med vår ägare Uppsala kommun, för en bättre och mer hållbar framtid. Hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna. 

 

Samtidigt som Uppsalas studenter återvänder till Uppsala efter nyår, behöver Studentstaden en visionär fastighetschef, som gillar framtiden. För att arbeta med bostäder till studenter är att verka i framtiden och det kräver mod. Idag bor nästan 6 000 studenter i våra 4 000 studentbostäder – och totalt finns 12 000 studentbostäder i staden. Sättet vi arbetar och utvecklas har stor inverkan på Uppsala.  Hur ska vi utveckla framtidens studentboende på bästa sätt? Hur renoverar vi klimat- och plånbokssmart för att Julia, idag 15 år, ska gilla det hon ser när hon börjar plugga i Uppsala 2025?

Vi letar efter dig som vill utveckla Uppsala som studentstad och oss som bolag. Du som vill jobba nära och förstå utmaningarna för två av världens högst topprankade universitet (UU och SLU) och gillar att vandra i universitetens korridorer. Studentkåren, nationerna och Akademiska Hus är andra du har en nära och tät dialog med för att bidra till ett campus i världsklass. Som fastighetschef på Studentstaden ansvarar du för ett affärsområde som bara innehåller studentbostäder och lokaler, ditt största nätverk har du i den akademiska världen. Men dina riktiga vänner är, såklart de 6 000 studenterna som har sitt hem i något av våra hus runt om i Uppsala.

Som grädde på moset kommer du också att förverkliga våra planer för det mytomspunna Rackarberget, där vi ska renovera 1 000 studentbostäder, samtidigt som vi ska bygga 500 nya bostäder.

Eftersom du kommer att kastas in i en delvis studentikos värld, förstår du det här med akademisk kvart, flogstavrål och överliggare. Du har också en relevant akademisk examen i botten och har erfarenhet av bostadsbyggande, förvaltning eller stadsutveckling. Självklart är du inte ensam på resan mot framtidens Studentstaden. Till din hjälp har du tjugo erfarna och dedikerade medarbetare (förvaltare, uthyrare, fastighetstekniker och assistenter). Som alla grupper behöver de en erfaren och motiverande ledare, så att du har erfarenhet av och gillar att utveckla gruppen och individen, är en självklarhet. Och ja, poolcykel ingår så klart i tjänsten!

 

Har du frågor om tjänsten, hör av dig till Benny Enholm, Förvaltningschef, 018-727 91 01 eller HR-chef Carina Elofsson Mumford, 018-727 31 43. Välkommen med din ansökan senast den 27:e  november 2019. Men vänta inte till sista dagen, då vi löpande kallar intressanta kandidater på intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag .

 

Vad erbjuder vi?
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare och i vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på hållbarhetsfrågor. På Uppsalahem är vi stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som främjar mångfald och tar tillvara på olikheter. Visa mindre

Leveranschef

Ansök    Apr 11    Riksbyggen    Fastighetschef
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du som medarbetare är led... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du som medarbetare är ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Riksbyggen söker leveranschef för fastighetsservice i Uppsala

I Riksbyggen arbetar vi långsiktigt och utvecklar hela tiden vår verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Uppland har totalt 70 medarbetare och utför tjänster inom Ekonomisk och Teknisk förvaltning samt Fastighetsservice.

Vad ska du göra?
Som chef för fastighetsservice har du ett övergripande ansvar för kvalitet och effektivitet i leveransen mot kund. Ditt främsta uppdrag är att vara en god ledare för verksamhetens 40 medarbetare. Du har tre underställda arbetsledare och verksamheten innefattar inre och yttre fastighetsskötsel och lokalvård.

I din roll som ledare ingår att skapa engagemang och motivation liksom förutsättningar för medarbetare att kunna utvecklas och ta eget ansvar. Du har också en viktig uppgift att forma ett positivt arbetsklimat och en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga men där man samtidigt har roligt och utvecklas och där initiativkraft, affärsmannaskap och servicekänsla premieras. I ditt chefsansvar ingår även frågor som resursplanering, kompetens­försörjning och förebyggande friskvård. Ansvar att säkerställa en god och säker arbetsmiljö är en självklarhet liksom att genomföra medarbetar- och lönesamtal.

I rollen förutsätts du ha ett nära samarbete med säljorganisationen. Du deltar i budget- och prognosarbetet samt uppföljning av resultatet som sker på kundnivå snarare än verksamhetsnivå. Helhetsperspektivet är viktigt. Du skall även representera Riksbyggen på våra kunders styrelsemöten som ledamot.

Vem är du?
Du är en engagerad ledare som har erfarenhet att driva förändringsarbete. Du har god samarbetsförmåga och hög servicekänsla och motiveras av att utveckla verksamheter. Du har en mycket god kommunikativ förmåga både i tal och skrift och har god analytisk förmåga.

Vi ser gärna att du har utbildning på högskolenivå alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi söker dig med flera års erfarenhet att leda personalintensiv verksamhet med kollektivanställd personal och erfarenhet av resultat- och budgetansvar är ett krav.

Det är meriterande med erfarenhet från ett eller flera av dessa områden: lokalvård, fastighetskötsel eller trädgård.  Det är en fördel om du har erfarenhet från upphandling och upprättande av avtal med entreprenörer samt kunskap om AFF - fastighetsbranschens egen avtalsstruktur. Har du erfarenhet från styrelsearbete är det ett plus.

Du rapporterar till Marknadsområdeschefen och ingår i marknadsområdets ledningsgrupp.

Placering är på Knivstagatan i Uppsala.

Tjänsten kräver körkort. Viss del av arbetet kan ske kvällstid, detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. 

Kontakta gärna Marknadsområdeschef Ulrika Båth för med information, tfn 018-18 97 20.  Välkommen med din ansökan via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 15 april 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Biträdande fastighetschef med vårdbakgrund

Vill du vara en del av utvecklingen av Region Uppsala, lära känna organisationens alla delar och få bred insikt och kunskap om våra många, viktiga samhällsuppgifter? Då är du kanske vår nästa biträdade fastighetschef! Om tjänsten Vid förvaltningen Fastighet och service får du möjlighet att arbeta som bitr fastighetschef i en modern arbetsmiljö och en kultur som är öppen, vänlig och inkluderande! Du får också möjlighet att arbeta i en organisation som har... Visa mer
Vill du vara en del av utvecklingen av Region Uppsala, lära känna organisationens alla delar och få bred insikt och kunskap om våra många, viktiga samhällsuppgifter? Då är du kanske vår nästa biträdade fastighetschef!


Om tjänsten
Vid förvaltningen Fastighet och service får du möjlighet att arbeta som bitr fastighetschef i en modern arbetsmiljö och en kultur som är öppen, vänlig och inkluderande! Du får också möjlighet att arbeta i en organisation som har ambitionen att vara i framkant - oavsett om det gäller teknik, service, ledarskap eller hållbarhet. I rollen som bitr fastighetschef får du möjlighet att arbeta med olika typer av fastigheter i hela Uppsala län, allt från högspecialiserade vårdbyggnader till bussgarage. Våra kunder är Region Uppsalas olika förvaltningar som bedriver vård, kollektivtrafik, tandvård m m.


Vad innebär det konkret?
Du arbetar både operativt och strategiskt. Du möter mängder av människor i kundmöten, samarbeten och projektgrupper. Du har vissa administrativa och samordnande uppgifter kring avtal, interna stödsystem och forum. Du arbetar strategiskt som medlem i styrgrupper och med interna utvecklingsprojekt. I rollen ingår personalansvar för ca 8-10 medarbetare. Som ny chef inom Region Uppsala kommer du att gå vårt operativa chefsprogram och så småningom även en strategisk chefsutbildning. Dina uppgifter kommer bl a att innebära:
Aktivt arbete med löpande hyresgästinformation
Dialog och uppföljning med kunder
Ta fram enklare avtal
Vara samordnare i olika forum
Se till att interna stödsystem är uppdaterade
Vara ett stöd i planering och prioritering för dina medarbetare
Ett nära samarbete med chefen för fastighetsavdelningenÄr det här du?
Du trivs bäst när du får ha många kontaktytor. Du är en person som har lättare att se lösningar än problem. Du har ett naturligt kundfokus och siktar alltid på att överträffa kundens förväntningar. Du uppskattar en platt organisation där det du åstadkommer uppmärksammas och där du får ta ett stort eget anvar. Du trivs med varierande uppgifter. Ditt arbetssätt är strukturerat, du är tydlig och kommunikativ. 


Vi söker dig som har erfarenhet från vård- och/eller fastighetssektorn. Du har tidigare minst några års erfarenhet som personalansvarig chef. Du har relevant högskoleutbildning. Körkort samt mycket god svenska i tal och skrift liksom god engelska är krav. Har du kunskaper inom hyresjuridik, fastighetsekonomi och fastighetsteknik är det ett plus. 


Här på Fastighet och service är vi generösa med våra kunskaper och delar gärna med oss av kunnande, information och erfarenheter - det gör du också! Du tycker om att samarbeta med engagerade kollegor mot gemensamma verksamhetsmål. 


Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid, tillsvidare och din arbetsplats finns i nyligen renoverade lokaler på Akademiska sjukhusets område. 


Din ansökan vill vi ha senast den 1 mars 2020.


Krav
Erfarenhet från vård- och/eller fastighetssektorn
Några års erfarenhet som personalansvarig chef
Relevant högskoleutbildning
Körkort för personbil
Mycket god svenska i tal och skrift liksom god engelska

Meriterande
Kunskaper inom hyresjuridik, fastighetsekonomi och fastighetsteknik

Om arbetsgivaren - Fastighet och service
Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi bygger om och bygger nytt, hyr ut, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig? Visa mindre

Leveranschef

Ansök    Mar 19    Riksbyggen    Fastighetschef
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen! RIksbyggen söker leveran... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

RIksbyggen söker leveranschef för fastighetsservice i Uppsala

I Riksbyggen arbetar vi långsiktigt och utvecklar hela tiden vår verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Uppland har totalt 70 medarbetare och utför tjänster inom Ekonomisk och Teknisk förvaltning samt Fastighetsservice.

Vad ska du göra?
Som chef för fastighetsservice har du ett övergripande ansvar för kvalitet och effektivitet i leveransen mot kund. Ditt främsta uppdrag är att vara en god ledare för verksamhetens 40 medarbetare. Du har tre underställda arbetsledare och verksamheten innefattar inre och yttre fastighetsskötsel och lokalvård.

I din roll som ledare ingår att skapa engagemang och motivation liksom förutsättningar för medarbetare att kunna utvecklas och ta eget ansvar. Du har också en viktig uppgift att forma ett positivt arbetsklimat och en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga men där man samtidigt har roligt och utvecklas och där initiativkraft, affärsmannaskap och servicekänsla premieras. I ditt chefsansvar ingår även frågor som resursplanering, kompetens­försörjning och förebyggande friskvård. Ansvar att säkerställa en god och säker arbetsmiljö är en självklarhet liksom att genomföra medarbetar- och lönesamtal.

I rollen förutsätts du ha ett nära samarbete med säljorganisationen. Du deltar i budget- och prognosarbetet samt uppföljning av resultatet som sker på kundnivå snarare än verksamhetsnivå. Helhetsperspektivet är viktigt. Du skall även representera Riksbyggen på våra kunders styrelsemöten som ledamot.

Vem är du?
Du är en engagerad ledare som har erfarenhet att driva förändringsarbete. Du har god samarbetsförmåga och hög servicekänsla och motiveras av att utveckla verksamheter. Du har en mycket god kommunikativ förmåga både i tal och skrift och har god analytisk förmåga.

Vi ser gärna att du har utbildning på högskolenivå alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi söker dig med flera års erfarenhet att leda personalintensiv verksamhet med kollektivanställd personal och erfarenhet av resultat- och budgetansvar är ett krav.

Det är meriterande med erfarenhet från ett eller flera av dessa områden: lokalvård, fastighetskötsel eller trädgård.  Det är en fördel om du har erfarenhet från upphandling och upprättande av avtal med entreprenörer samt kunskap om AFF - fastighetsbranschens egen avtalsstruktur. Har du erfarenhet från styrelsearbete är det ett plus.

Du rapporterar till Marknadsområdeschefen och ingår i marknadsområdets ledningsgrupp.

Placering är på Knivstagatan i Uppsala.

Tjänsten kräver körkort. Viss del av arbetet kan ske kvällstid, detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. 

Kontakta gärna Marknadsområdeschef Ulrika Båth för med information, tfn 018-18 97 20.  Välkommen med din ansökan via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 15 april 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre