Lediga jobb HR-Byrån Rekrytering i Mälardalen AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från HR-Byrån Rekrytering i Mälardalen AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

HR-generalist med erfarenhet från kommunala eller kyrkliga avtal

Om tjänsten: I ditt arbete som HR-generalist driver du, utvecklar och stärker personalrelaterade frågor i hela pastoratet. Du kommer att vara ett nära stöd till chefer och arbetsledare samt övrig personal. Som HR-generalist ingår strategiskt och operativt ansvar och arbete. Du kommer att arbeta både med framtagande av policys och processer, samordning och uppföljning av arbetsmiljöarbete, att tolka och vara väl insatt i lagar och avtal. Du kommer hantera... Visa mer
Om tjänsten: I ditt arbete som HR-generalist driver du, utvecklar och stärker personalrelaterade frågor i hela pastoratet.
Du kommer att vara ett nära stöd till chefer och arbetsledare samt övrig personal.
Som HR-generalist ingår strategiskt och operativt ansvar och arbete. Du kommer att arbeta både med framtagande av policys och processer, samordning och uppföljning av arbetsmiljöarbete, att tolka och vara väl insatt i lagar och avtal. Du kommer hantera frågor och arbeta med kompetensförsörjning, friskvård, arbetsträning, praktik, lönebidrag och onboardingsprocesser.
I tjänsten ingår lönekartläggning och framtagande underlag för löneöversyn, rehabiliteringsutredningar och upprättande av rehabiliteringsplan samt deltagande vid förhandlingar. Även diarieföring, sammankallande till möten och att skriva protokoll samt administrativt arbete kopplat till kyrkoherde och ledningsgrupp ingår i dina arbetsuppgifter.
Kvalifikationer: Du som söker bör ha relevant eftergymnasial utbildning inom HR samt arbetslivserfarenhet inom det personaladministrativa området.
Du bör även ha erfarenhet från - Arbetsprocesser kring rekryteringar - Förhandlingar och arbetsrättsliga frågor - Kommunala och kyrkliga avtal - Förtroendemannastyrd organisation
Som person bör du ha förmågan att utrycka dig väl i tal och skrift. Du bör ha en god social förmåga och kunna möta människor i alla lägen. Du bör vara van att arbeta självständigt såväl som i grupp då tjänsten har en central roll i det vardagliga arbetet.
Mot bakgrund av ovan beskrivna arbetsuppgifter är dina personliga egenskaper viktiga. Du är en stabil person som är förtroendegivande, lyhörd och prestigelös och kan på så sätt vara en god företrädare för Svenska kyrkan och Enköpings pastorat.
Då Svenska kyrkan är en idéburen organisation är det för oss viktigt att du är medlem i Svenska kyrkan delar våra värderingar.
Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete. Dessutom har vi en hel del förmåner, så som flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till kompetensutveckling.
Om Enköpings pastorat:Enköpings pastorat består från och med 2022 av sju församlingar och 26 kyrkor i stad och landsbygd med gemensam kyrkogårdsförvaltning och kyrkokansli.
Som HR-generalist blir du anställd i pastoratet men del av kyrkokansliets arbetslag bestående av 12 personer. Inom hela pastoratet arbetar cirka 100 personer, där samverkan, samarbete och att dela med sig av idéer och erfarenheter är en viktig ingrediens för att arbetet för helheten och varje unik enhet ska fungera så bra som möjligt. Visa mindre

Applikationskonsult

Är du teknikintresserad och vill vara del av ett hungrigt och drivet team som löpande skapar mervärde hos kund? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker nu efter en applikationskonsult till vårt team. Om tjänsten: I rollen som applikationskonsult kommer du att ansvara för flera delar i integrationsarbetet med våra kunder där du är med och driver och förvaltar projekt i komplex IT-miljö. Du arbetar nära våra kunder med löpande kontakt och skriver och tar f... Visa mer
Är du teknikintresserad och vill vara del av ett hungrigt och drivet team som löpande skapar mervärde hos kund? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker nu efter en applikationskonsult till vårt team.

Om tjänsten:

I rollen som applikationskonsult kommer du att ansvara för flera delar i integrationsarbetet med våra kunder där du är med och driver och förvaltar projekt i komplex IT-miljö. Du arbetar nära våra kunder med löpande kontakt och skriver och tar fram lösningar åt dem.

Tjänstens omfattning är heltid och vi tillämpar flexibel arbetsplats.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med kundkontakten och att samverka i team med andra och motiveras av att hitta den bästa lösningen för våra kunder. Du bör ha en god social förmåga, vara analytisk samt kommunikativ för att kunna möta kund och organisation både i projekt och förvaltning.

För att kunna axla rollen som applikationskonsult tror vi du har följande erfarenheter:

- Tidigare erfarenhet från liknande tjänster eller supportavdelningar
- Då våra kunder finns på flera platser i världen behöver du vara flytande i engelska och svenska i både i tal och skrift
- Kunskaper inom och XML och erfarenhet av är ett krav.
- Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att sätta upp integrationer och kunskaper inom JSON

Om Shoppa

Shoppas huvudkontor ligger i Enköping i anslutning till bra kommunikationsmedel. Vi är en del av Nordtech Group och arbetar för att förbättra och utveckla dagens butikskommunikation, så väl inne i butiken som via webben. Med ett komplext system, som för kunden är enkelt att använda, når vi butikens alla kanaler och kommunikationen till kunderna i butik. Företaget grundades 2004 och är idag marknadsledande i Norden på området. Bland våra kunder finns kedjor som Coop, XXL, Plantagen och Rusta.

Vi erbjuder dig en viktig och dynamisk roll i en modern och platt organisation där vår kultur ger varje individ möjlighet att utvecklas och lyckas i sin roll. Låter det som något för dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med HR-Byrån i Mälardalen. För att söka tjänsten bifogar du CV och personligt brev i ansökan. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Matilda på 070-764 55 23. Visa mindre