Lediga jobb som VVS-ingenjör i Uppsala

Se lediga jobb som VVS-ingenjör i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Junior underhållsingenjör inom VVS

Ansök    Okt 27    Framtiden i Sverige AB    VVS-ingenjör
Har du studerat VVS eller energiteknik och vill kunna få använda dina kunskaper för att bygga ett hållbart samhälle. Här har du chansen att jobba inom ett väletablerat teknikkonsultföretag där du får möjligheten att utveckla din yrkesidentitet. Missa inte din chans utan sök idag! OM ROLLEN I rollen som junior underhållsingenjör inom ventilation kommer du arbeta med projekt ute hos AFRYs kunder inom kärnkraftsindustrin. Du kommer att arbeta med tekniskt... Visa mer
Har du studerat VVS eller energiteknik och vill kunna få använda dina kunskaper för att bygga ett hållbart samhälle. Här har du chansen att jobba inom ett väletablerat teknikkonsultföretag där du får möjligheten att utveckla din yrkesidentitet. Missa inte din chans utan sök idag!


OM ROLLEN


I rollen som junior underhållsingenjör inom ventilation kommer du arbeta med projekt ute hos AFRYs kunder inom kärnkraftsindustrin. Du kommer att arbeta med tekniskt underhåll och tekniska analyser med fokus på ventilation. Detta kan till exempel innebära inventering och statusbedömning av fläktaggregat för värme och kyla. Inventering omfattar utöver bedömning på plats även administrativ genomgång av ritningar, flödesscheman samt kravställande dokumentation. Du kommer för att jobba både strategiskt och operativt. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.


VEM SÖKER VI?

Till rollen som elkraftsingenjör inom underhåll söker vi framförallt dig som är en social och driven person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att ha diversifierade arbetsuppgifter. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att leda team eller har jobbat som underhållsingenjör inom VVS, men det här är inget krav. Du är engagerad i det du gör och har ett stort intresse för verksamheten och dess utveckling. Vi tror att du som söker har god förmåga att lära dig det som arbetet kräver, så länge du är flexibel och initiativtagande.


Vi kommer lägga stor vikt på din personlighet men för att lyckas i rollen bör du ha:

•YH-, högskola- eller civilingenjörsutbildning inom VVS, energiteknik, energi-och miljöteknik, vattenteknik eller motsvarande
•Flytande engelska och svenska i tal och skrift
•Tekniskt intresse
•Körkort B


Meriterande för tjänsten är om du har:

•Kunskaper eller intresse för kärnkraftsindustrin
•Erfarenheter av att leda team
•Arbetat som underhållsingenjör inom VVS


OM AFRY

AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 17 000 medarbetare och kontor i 40 länder. De är experter inom inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.


OM FRAMTIDEN AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Kortare telefonavstämning.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Slutintervju med AFRY.
•Säkerhetsprövning och registerkontroll.

Villkor
?
Start: enlig överenskommelse
Lön: enligt överenskommelse
Ort: Uppsala
Omfattning: Heltid


Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

VVS-konstruktör Uppsala

A Klimat växer och söker flera VS- och/eller Ventilations-konstruktörer! Vill du vara del av ett sammansvetsat och familjärt team i en verksamhet som tydligt lever sin affärsidé där varje projekt utgår från kundens behov för att hitta en optimal lösning, till lägsta klimatpåverkan och bästa pris? Då ska du fortsätta läsa! Om tjänsten: I tjänsten som VVS-konstruktör kommer du löpande att arbeta med att skapa effektiva och kundspecifika lösningar där teknik... Visa mer
A Klimat växer och söker flera VS- och/eller Ventilations-konstruktörer!

Vill du vara del av ett sammansvetsat och familjärt team i en verksamhet som tydligt lever sin affärsidé där varje projekt utgår från kundens behov för att hitta en optimal lösning, till lägsta klimatpåverkan och bästa pris? Då ska du fortsätta läsa! Om tjänsten: I tjänsten som VVS-konstruktör kommer du löpande att arbeta med att skapa effektiva och kundspecifika lösningar där tekniken står i centrum. Fokus ligger både på kund och budget, men också till stor del på miljö-och energibesparing. Vi strävar efter en öppen och ärlig dialog gentemot våra kunder. Vår målsättning är att i varje projekt utgå ifrån kundens behov för att hitta en kostnadseffektiv och optimal lösning till lägsta klimatpåverkan.
Uppdragen varierar i storlek mellan både större och mindre projekt och innefattar allt från gym, skolor och kontor till storskaliga vårdboenden och hyreskomplex.

En viktig del av arbetet består i att medverka vid projektmöten där du interagerar med kunder och övriga projektdeltagare, tjänsten kräver alltså att du besitter god social kompetens. Verksamhetens huvudkontor ligger i Enköping medan tjänstens placering är i Uppsala.
Vi söker dig som:

Vi tror att du som söker har en nyfikenhet kring det tekniska och ett matematiskt sinne. Du bör även vara engagerad inom miljö och energifrågor för att kunna förstå både dagens och framtidens behov.
Du är utåtriktad, nyfiken och noggrann, med en förmåga att arbeta strukturerat med flera parallella projekt, både på individuell och gruppnivå. För dig är det viktigt att alla delar i ett projekt håller samma höga kvalitét och miljötänk. Du har också en förståelse för att arbetsprocesser och tidsramar inom projektering ibland kan ändras snabbt och förstår därför vikten av att vara anpassningsbar.

Krav för tjänsten: · Goda kunskaper i MagiCAD och Officepaketet. · Eftergymnasial utbildning inom VVS · Minst fem års erfarenhet av konstruktörsrollen där du på ett vant och självgående sätt hanterar flera olika arbetsmoment. · Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och har ett öga för detaljer och kvalitet. · Högskole-eller civilingenjörsutbildning är meriterande. Meriterande är om du besitter båda disciplinerna inom VVS-konstruktion Om A Klimat A Klimat grundades 2018 och består idag av ett team på 12st personer.
Huvudkontoret är i nyrenoverade lokaler i kvarteret Skiftnyckeln i Enköping, i det som en gång var hemvist för Bahcos egna ingenjörer.
Under hösten 2022 kommer vi även att etablera oss med kontor både i Uppsala och Stockholm. Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat och engagerat team, där vi är måna om att alla får komma till tals och bidra med sin egen prägel. Tillsammans har vi över 30 års erfarenhet av projektering inom VVS. Många har dessutom arbetat både ute på fältet med entreprenörer och med projektering på kontor - något som ger A Klimat en bred kunskapsbas och ett helhetsperspektiv i alla delar av projekteringsprocessen.

Våra ledord är transparens, lyhördhet och respekt.
Ansökan: I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med HR-Byrån i Mälardalen. För att söka tjänsten bifogar du CV och personligt brev i ansökan. Sista ansökningsdag är 13 november, urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Aronsson Jensen på 073-6516155. Visa mindre

Är du i början av karriären inom VVS, byggteknik och installation?

Ansök    Jun 25    Ramboll Sweden AB    VVS-ingenjör
Job Description Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det område du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - “The Partner for Sustainable Change” - och söker nu dig som vill vara med på denna resa och arbeta för en mer hållbar framtid. Vill du dessutom få möjlighet att jobba i ett stiftelseägt bolag med ett unikt uppdrag att ge ... Visa mer
Job Description
Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det område du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - “The Partner for Sustainable Change” - och söker nu dig som vill vara med på denna resa och arbeta för en mer hållbar framtid. Vill du dessutom få möjlighet att jobba i ett stiftelseägt bolag med ett unikt uppdrag att ge tillbaka till samhället så har du kommit rätt. Ramboll återinvesterar en stor del av vår vinst i projekt som är till nytta för människor, samhälle och natur.
Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet av samhällsbyggnad och kunskap inom byggkonstruktion, el eller VVS.
Som konsult på Ramboll får du möjlighet att jobba med kompetenta kollegor i utmanande projekt. Vi bryr oss om varandra och tycker om att arbeta i team och bidra till varandras arbetsglädje. På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter.
Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där innovation, teknik och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet vars expertis sträcker sig över en mängd?teknikområden. För att trivas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet inom samhällsbyggnad och drivs av att få utvecklas tillsammans med både erfarna och juniora kollegor. Du tycker om att bygga relationer både internt och externt och tycker troligtvis att ett gott skratt förgyller arbetsdagen. Det gör nämligen vi!
Du kommer att tillhöra Ramboll Buildings
Det händer mycket inom Ramboll och vi lyckas framgångsrikt bygga förtroende med såväl nya som befintliga kunder. Det viktiga är att du är lösningsorienterad och har modet att utmana både dig själv, dina kollegor och våra kunder. Vi kommer fortsätta att jobba med en hybridlösning där vi till största del är på kontoret men placeringsort är flexibel. Vi vet nu av erfarenhet att vi ibland föredrar att jobba hemma och då ska du känna att det är möjligt också.
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att följande stämmer in på dig:
Tänker nytt och vill utmana dig själv, kunderna och branschen
Stort engagemang för hållbarhet och en hållbar samhällsutveckling
Nyfikenhet inför digitalisering och hur vi kan utveckla vårt erbjudande till gagn för våra kunder
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
Förmåga till samarbete över både tekniska och geografiska gränser
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska

Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.
Låt oss veta mer om dig
Vi tar tacksamt emot ditt CV som ett första steg och ser därefter fram emot att få veta mer om dig om du har den profilen vi söker. Visa mindre

VVS-ingenjör

Fresh Air är ett Uppsalabaserat installationsföretag med fokus på inomhusklimat, ventilation, kyla/värme och fastighetsautomation. Idag är vi ca 50st på Fresh Air. Med över 40 års erfarenhet levererar vi helhetslösningar från projekteringsstadiet till installation och serviceuppdrag. Vi på Fresh Air vill skapa ett energieffektivt och hälsosamt inomhusklimat för våra kunder och har en gedigen kunskap av produktion. Vill du vara med och utveckla Fresh Air i... Visa mer
Fresh Air är ett Uppsalabaserat installationsföretag med fokus på inomhusklimat, ventilation, kyla/värme och fastighetsautomation. Idag är vi ca 50st på Fresh Air. Med över 40 års erfarenhet levererar vi helhetslösningar från projekteringsstadiet till installation och serviceuppdrag. Vi på Fresh Air vill skapa ett energieffektivt och hälsosamt inomhusklimat för våra kunder och har en gedigen kunskap av produktion.
Vill du vara med och utveckla Fresh Air i Uppsala? Vi växer och behöver förstärka med nya medarbetare. Just nu söker vi VVS-ingenjörer som vill vara med från förfrågan och skapa smarta och energieffektiva inomhusklimatlösningar inom kontor, bostäder, industrier, skolor och sjukhus
Om oss
Vi erbjuder ett komplett serviceutbud inom ventilation, kyla och fastighetsautomation. Vi har lång erfarenhet och låg personalomsättning vilket har skapat kvalitet och ständiga förbättringar i många typer av projekt. Med egen kanaltillverkning kan vi hålla ner kostnaderna och öka flexibiliteten i våra projekt.
Du blir välkomnad till ett familjeföretag med lång erfarenhet och kompetent personal. Vi värnar om god arbetsmiljö och att leverera högsta kvalitet.
Om dig
Du har flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter som VVS-ingenjör. Du är obehindrad i svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Du behöver vara lösningsorienterad och uppdaterad inom kvalitetsarbete. Du kan arbeta självständigt och som person är du ansvarsfull och drivs av kundnöjdhet. Fresh Air är en familjär arbetsplats med ett stort driv och engagemang, egenskaper som du som söker delar med oss.
Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis vara:
Konstruktion och beräkningar av energitekniska installationer som t.ex. värme, kyla, ventilation och sanitet.
Samarbete med ansvarig uppdragsledare och övriga deltagare i projektgruppen, såsom arkitekt, elprojektör, statiker m.fl.

· Utredningar och energioptimeringar av befintliga och kommande fastigheter


Vi söker dig som har:
examen från högskola eller civilingenjörsutbildning inom området alt relevant arbetslivserfarenhet.
kunskaper i CAD
något års erfarenhet med ett genuint intresse av att jobba och lära dig mer av vvs-konstruktion.
goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort


Som person är du:
initiativrik och engagerad i ditt arbete.
har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som uppdragsgivare.
nyfiken och vill ständigt lära dig mer om yrketUrval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Frågor om tjänsten besvaras av Oliver Jansson. [email protected] Visa mindre

Projektledare Industrirör till Caverion - Uppsala/Stockholm

Ansök    Maj 31    Experis AB    VVS-ingenjör
Med Caverions kunskap om industriprocesser, omfattande tekniska kompetens och förmåga att hantera projekt av olika storlekar under varierande förhållanden kan vi genomföra projekt på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Vår inriktning är tillverkning och installation av industriella rörprojekt för process, tillverkningsindustrin samt energisektorn när det gäller om eller nybyggnation. Vi utgår från flertalet orter och har hela landet som arbetsfält och ... Visa mer
Med Caverions kunskap om industriprocesser, omfattande tekniska kompetens och förmåga att hantera projekt av olika storlekar under varierande förhållanden kan vi genomföra projekt på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Vår inriktning är tillverkning och installation av industriella rörprojekt för process, tillverkningsindustrin samt energisektorn när det gäller om eller nybyggnation.

Vi utgår från flertalet orter och har hela landet som arbetsfält och utför del eller helhetslösningar utifrån kundens önskemål. Vi har en stark efterfrågan av våra tjänster och söker därav en Projektledare Industrirör med primärt Uppsala och Stockholmsområdet som arbetsfält. Arbetet präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet, engagemang och resultatorientering är nyckelbegrepp. Våra Projektledare är med i hela kedjan från förfrågan till anbud och leverans till kund.

Dina arbetsuppgifter

I rollen är du en nyckelperson med det viktiga uppdraget att leda, styra och driva projektet från uppstart till avslut. Med din kunskap, goda tekniska kompetens och professionalism genomför du projektet med kvalité, i rätt tid och till rätt ställda krav. En självklarhet i ditt ledarskap är att motivera, koordinera och stötta dina medarbetare i projektet.

Rollen ger stor ansvarsfrihet men också förväntningar på ekonomiska resultat och nöjda kunder för långsiktiga relationer. Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget.

I rollen ingår exempelvis:

* Planera och organisera projekt
* Driva industrirörsprojekt med varierade komplexitet från specifikation och design till införande samt idrifttagning
* Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning samt bidra till nya affärsmöjligheter.
* Kommunicera, engagera och motivera personal och kund
* Utföra inköp av både materiel och tjänster.
* Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med entreprenörer, konsulter och leverantörer
* Anbud och kalkyler

I rollen rapporterar du till distriktets Avdelningschef för Industrirör och utgår från Caverions kontor på Säbygatan 10 i Uppsala.

Din bakgrund:

* Du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå och/eller relevant KY-YH utbildning.
* Du har flerårig erfarenhet av roll som Projektledare på exempelvis installationsföretag/konsultbolag eller inom industrin alternativt energibranschen.
* Goda kunskaper i svenska och engelska samt kunskaper inom entreprenadjuridik samt arbetsmiljö.
* Meriterande om du tidigare har arbetat med kalkylering och anbud.
* Meriterande om du har tidigare erfarenhet av rörinstallationer inom industrin och de normer, föreskrifter och standarder som finns inom området.
* B-körkort är ett krav, resor förekommer i rollen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är affärsmässig, utåtriktad och har en positiv inställning. Vi ser att du drivs av samarbete och kommunikation i kombination med en god teknisk kompetens som skapar trygghet i dina projekt.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetare och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur https://smartcity.caverion.com/

Kontakt & Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells.
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta Rekryteringskonsult Lars Buvall, [email protected] Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Senior Teknikförvaltare Ventilation

Ansök    Jun 3    Ls Jobbet AB    VVS-ingenjör
Nu behöver vi bli fler som utvecklar, bygger och förvaltar våra sjukhus, vårdcentraler och övriga lokaler. Vill du arbeta på beställarsidan och vara kravställare med en viktig uppgift? Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter samt många möten med intressanta människor. Vi söker just nu en Teknikförvaltare VVS med inriktning Ventilation till Fastighet och ... Visa mer
Nu behöver vi bli fler som utvecklar, bygger och förvaltar våra sjukhus, vårdcentraler och övriga lokaler. Vill du arbeta på beställarsidan och vara kravställare med en viktig uppgift? Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter samt många möten med intressanta människor. Vi söker just nu en Teknikförvaltare VVS med inriktning Ventilation till Fastighet och service!
Som Teknikförvaltare VVS tillhör du enheten för teknikförvaltning som i dagsläget består av ett 10-tal medarbetare som har spetskompetens inom olika tekniska discipliner. I denna roll kommer du att arbeta inom området VVS tillsammans med ytterligare två tekniska förvaltare. Med din inriktning inom Ventilation kommer du att inneha en specifik spetskompetens på enheten.
I den strategiska delen av ditt arbete ansvarar du för att Region Uppsalas fastigheter uppfyller lagkrav och andra riktlinjer. Du är beställare för investering- och underhållsprojekt samt är delaktig i att ta fram den årliga fastighetsplanen. På det operativa planet är du aktiv och medverkar vid uppstartsmöten för nya projekt, följer upp kostnader, resultat och tidplaner för pågående projekt. Vidare är du med och upprättar samt granskar tekniska anvisningar, projekthandlingar och annan dokumentation. Vid behov kommer du även att avropa tjänster från externa konsulter och ansvara för att driva och följa upp deras arbete. Som teknikförvaltare deltar du även i uppföljning av genomförda projekt, kunskapsåterföring samt arbetar tillsammans med dina kollegor med ständiga förbättringar gällande processer, metoder och liknande.
I denna roll kommer du att ha många olika kontaktytor både internt och externt. Inom Fastigheter och service krävs dialog och samarbete över enhets- och avdelningsgränserna och du får därmed en spännande helhetsbild över den verksamhet som vi bedriver.
Kvalifikationer
Vi söker dig med Ingenjörsutbildning alt annan eftergymnasial utbildning och erfarenhet som vi anser likvärdig. Du har mångårig erfarenhet av tjänster inom Ventilation och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta i miljöer där det ställs tuffa krav på tekniska installationer. Har du tidigare haft en projektledarroll eller arbetat med teknikförvaltning ser vi det som ett stort plus. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.
Som person är du strukturerad och analytisk. Du har förmågan att överblicka komplexa helheter, göra realistiska analyser och se det strategiska perspektivet. Samtidigt trivs du även med att arbeta operativt och målinriktat i det kortare sammanhanget. Du är intresserad av komplex teknik och ställs du inför ett problem är du kreativ och lösningsinriktad. Vidare är du van att ha många olika kontaktytor och förstår vikten av ett konstruktivt samarbete för att nå gemensamma målsättningar.
Övrig information
Tjänsten är placerad på Fastigheter och Service i Uppsala, Sjukhusvägen 14.
Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Gryding 070-445 13 39 eller [email protected]
Vi undanber därmed vänligt men bestämt all kontakt från övriga rekryterings- och annonskanaler. Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00
Sista ansökningsdag 26 juni 2022. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan redan idag.
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Du har en Ingenjörsutbildning alt annan eftergymnasial utbildning och erfarenhet som vi anser likvärdig
Flerårig erfarenhet från tjänster inom VVS/Ventilationsområdet
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Tidigare erfarenhet av teknikförvaltning
Tidigare erfarenhet som projektledareOm arbetsgivaren - Fastighet och service
Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig? Visa mindre

Teknikförvaltare VVS

Ansök    Nov 12    Ls Jobbet AB    VVS-ingenjör
Nu behöver vi bli fler som utvecklar, bygger och förvaltar våra sjukhus, vårdcentraler och övriga lokaler. Vill du arbeta på beställarsidan och vara kravställare med en viktig uppgift? Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter samt många möten med intressanta människor. Vi söker just nu en Teknikförvaltare VVS med inriktning VA och kyla till Fastighet och ... Visa mer
Nu behöver vi bli fler som utvecklar, bygger och förvaltar våra sjukhus, vårdcentraler och övriga lokaler. Vill du arbeta på beställarsidan och vara kravställare med en viktig uppgift? Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter samt många möten med intressanta människor. Vi söker just nu en Teknikförvaltare VVS med inriktning VA och kyla till Fastighet och service!
Som Teknikförvaltare VVS tillhör du enheten för teknikförvaltning som i dagsläget består av ett 10-tal medarbetare som har spetskompetens inom olika tekniska discipliner. I denna roll kommer du att arbeta inom området VVS tillsammans med ytterligare två tekniska förvaltare. Med din inriktning inom VA och kyla kommer du att inneha en specifik spetskompetens på enheten.
I den strategiska delen av ditt arbete ansvarar du för att Region Uppsalas fastigheter uppfyller lagkrav och andra riktlinjer. Du är beställare för investering- och underhållsprojekt samt är delaktig i att ta fram den årliga fastighetsplanen. På det operativa planet är du aktiv och medverkar vid uppstartsmöten för nya projekt, följer upp kostnader, resultat och tidplaner för pågående projekt. Vidare är du med och upprättar samt granskar tekniska anvisningar, projekthandlingar och annan dokumentation. Vid behov kommer du även att avropa tjänster från externa konsulter och ansvara för att driva och följa upp deras arbete. Som teknikförvaltare deltar du även i uppföljning av genomförda projekt, kunskapsåterföring samt arbetar tillsammans med dina kollegor med ständiga förbättringar gällande processer, metoder och liknande.
I denna roll kommer du att ha många olika kontaktytor både internt och externt. Inom Fastigheter och service krävs dialog och samarbete över enhets- och avdelningsgränserna och du får därmed en spännande helhetsbild över den verksamhet som vi bedriver.
Kvalifikationer
Vi söker dig med Ingenjörsutbildning alt annan eftergymnasial utbildning och erfarenhet som vi anser likvärdig. Du har mångårig erfarenhet av mer kvalificerade tjänster inom VVS-området och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta i miljöer där det ställs tuffa krav på tekniska installationer. Har du tidigare haft en projektledarroll eller arbetat med teknikförvaltning ser vi det som ett stort plus. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.
Som person är du strukturerad och analytisk. Du har förmågan att överblicka komplexa helheter, göra realistiska analyser och se det strategiska perspektivet. Samtidigt trivs du även med att arbeta operativt och målinriktat i det kortare sammanhanget. Du är intresserad av komplex teknik och ställs du inför ett problem är du kreativ och lösningsinriktad. Vidare är du van att ha många olika kontaktytor och förstår vikten av ett konstruktivt samarbete för att nå gemensamma målsättningar.
Övrig information
Tjänsten är placerad på Fastigheter och Service i Uppsala, Sjukhusvägen 14.
Heltid, tillsvidareanställning.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofie Skaränger 0703-426600 eller [email protected]
Vi undanber därmed vänligt men bestämt all kontakt från övriga rekryterings- och annonskanaler. Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00
Sista ansökningsdag 12 dec 2021.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan redan idag.
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Du har en Ingenjörsutbildning alt annan eftergymnasial utbildning och erfarenhet som vi anser likvärdig
Flerårig erfarenhet av mer kvalificerade tjänster inom VVS-området
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Tidigare erfarenhet av tekniskförvaltning
Tidigare erf som projektledareOm arbetsgivaren - Fastighet och service
Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi bygger om och bygger nytt, hyr ut, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig? Visa mindre

Teknikförvaltare Biogas

Ansök    Mar 11    Ls Jobbet AB    VVS-ingenjör
Nu behöver vi bli fler som utvecklar, bygger och förvaltar våra sjukhus, vårdcentraler och övriga lokaler. Vill du arbeta på beställarsidan och vara kravställare med en viktig uppgift? Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter samt många möten med intressanta människor. Vi söker just nu en Teknikförvaltare VVS med inriktning Biogas till Fastighet och servi... Visa mer
Nu behöver vi bli fler som utvecklar, bygger och förvaltar våra sjukhus, vårdcentraler och övriga lokaler. Vill du arbeta på beställarsidan och vara kravställare med en viktig uppgift? Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter samt många möten med intressanta människor. Vi söker just nu en Teknikförvaltare VVS med inriktning Biogas till Fastighet och service!
Som Teknikförvaltare Biogas tillhör du enheten för teknikförvaltning som i dagsläget består av ett 10-tal medarbetare som har spetskompetens inom olika tekniska discipliner. I denna roll kommer du att arbeta inom området VVS tillsammans med ytterligare tre tekniska förvaltare. Med din inriktning inom Biogas kommer du att inneha en specifik spetskompetens på enheten.
I den strategiska delen av ditt arbete ansvarar du för att Region Uppsalas fastigheter uppfyller lagkrav och andra riktlinjer. Du är beställare för investering- och underhållsprojekt samt är delaktig i att ta fram den årliga fastighetsplanen. På det operativa planet är du aktiv och medverkar vid uppstartsmöten för nya projekt, följer upp kostnader, resultat och tidplaner för pågående projekt. Vidare är du med och upprättar samt granskar tekniska anvisningar, projekthandlingar och annan dokumentation. Vid behov kommer du även att avropa tjänster från externa konsulter och ansvara för att driva och följa upp deras arbete. Som teknikförvaltare deltar du även i uppföljning av genomförda projekt, kunskapsåterföring samt arbetar tillsammans med dina kollegor med ständiga förbättringar gällande processer, metoder och liknande.
I denna roll kommer du att ha många olika kontaktytor både internt och externt. Inom Fastigheter och service krävs dialog och samarbete över enhets- och avdelningsgränserna och du får därmed en spännande helhetsbild över den verksamhet som vi bedriver.
Kvalifikationer
Vi söker dig med Ingenjörsutbildning alt annan eftergymnasial utbildning och erfarenhet som vi anser likvärdig. Du har mångårig erfarenhet av mer kvalificerade tjänster inom VVS och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta i miljöer där det ställs tuffa krav på tekniska installationer.
Har du tidigare haft en projektledarroll eller arbetat med teknikförvaltning ser vi det som ett stort plus. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.
Som person är du strukturerad och analytisk. Du har förmågan att överblicka komplexa helheter, göra realistiska analyser och se det strategiska perspektivet. Samtidigt trivs du även med att arbeta operativt och målinriktat i det kortare sammanhanget. Du är intresserad av komplex teknik och ställs du inför ett problem är du kreativ och lösningsinriktad. Vidare är du van att ha många olika kontaktytor och förstår vikten av ett konstruktivt samarbete för att nå gemensamma målsättningar.
Övrig information
Tjänsten är placerad på Fastigheter och Service i Uppsala, Sjukhusvägen 14.
Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Gryding 070-445 13 39 eller [email protected] Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00
Vi undanber vänligt men bestämt all kontakt från övriga rekryterings- och annonskanaler.
Sista ansökningsdag 10 april 2022. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan redan idag.
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Du har en Ingenjörsutbildning alt annan eftergymnasial utbildning och erfarenhet som vi anser likvärdig
Flerårig erfarenhet av mer kvalificerade tjänster inom VVS/Biogas
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Tidigare erfarenhet av teknikförvaltning
Tidigare erfarenhet som projektledareOm arbetsgivaren - Fastighet och service
Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig? Visa mindre

Teknikförvaltare Ventilation

Ansök    Feb 22    Ls Jobbet AB    VVS-ingenjör
Nu behöver vi bli fler som utvecklar, bygger och förvaltar våra sjukhus, vårdcentraler och övriga lokaler. Vill du arbeta på beställarsidan och vara kravställare med en viktig uppgift? Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter samt många möten med intressanta människor. Vi söker just nu en Teknikförvaltare VVS med inriktning Ventilation till Fastighet och ... Visa mer
Nu behöver vi bli fler som utvecklar, bygger och förvaltar våra sjukhus, vårdcentraler och övriga lokaler. Vill du arbeta på beställarsidan och vara kravställare med en viktig uppgift? Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter samt många möten med intressanta människor. Vi söker just nu en Teknikförvaltare VVS med inriktning Ventilation till Fastighet och service!
Som Teknikförvaltare VVS tillhör du enheten för teknikförvaltning som i dagsläget består av ett 10-tal medarbetare som har spetskompetens inom olika tekniska discipliner. I denna roll kommer du att arbeta inom området VVS tillsammans med ytterligare två tekniska förvaltare. Med din inriktning inom Ventilation kommer du att inneha en specifik spetskompetens på enheten.
I den strategiska delen av ditt arbete ansvarar du för att Region Uppsalas fastigheter uppfyller lagkrav och andra riktlinjer. Du är beställare för investering- och underhållsprojekt samt är delaktig i att ta fram den årliga fastighetsplanen. På det operativa planet är du aktiv och medverkar vid uppstartsmöten för nya projekt, följer upp kostnader, resultat och tidplaner för pågående projekt. Vidare är du med och upprättar samt granskar tekniska anvisningar, projekthandlingar och annan dokumentation. Vid behov kommer du även att avropa tjänster från externa konsulter och ansvara för att driva och följa upp deras arbete. Som teknikförvaltare deltar du även i uppföljning av genomförda projekt, kunskapsåterföring samt arbetar tillsammans med dina kollegor med ständiga förbättringar gällande processer, metoder och liknande.
I denna roll kommer du att ha många olika kontaktytor både internt och externt. Inom Fastigheter och service krävs dialog och samarbete över enhets- och avdelningsgränserna och du får därmed en spännande helhetsbild över den verksamhet som vi bedriver.
Kvalifikationer
Vi söker dig med Ingenjörsutbildning alt annan eftergymnasial utbildning och erfarenhet som vi anser likvärdig. Du har mångårig erfarenhet av mer kvalificerade tjänster inom Ventilation och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta i miljöer där det ställs tuffa krav på tekniska installationer. Har du tidigare haft en projektledarroll eller arbetat med teknikförvaltning ser vi det som ett stort plus. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.
Som person är du strukturerad och analytisk. Du har förmågan att överblicka komplexa helheter, göra realistiska analyser och se det strategiska perspektivet. Samtidigt trivs du även med att arbeta operativt och målinriktat i det kortare sammanhanget. Du är intresserad av komplex teknik och ställs du inför ett problem är du kreativ och lösningsinriktad. Vidare är du van att ha många olika kontaktytor och förstår vikten av ett konstruktivt samarbete för att nå gemensamma målsättningar.
Övrig information
Tjänsten är placerad på Fastigheter och Service i Uppsala, Sjukhusvägen 14.
Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Gryding 070-445 13 39 eller [email protected]
Vi undanber därmed vänligt men bestämt all kontakt från övriga rekryterings- och annonskanaler. Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00
Sista ansökningsdag 20 mars 2022. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan redan idag.
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Du har en Ingenjörsutbildning alt annan eftergymnasial utbildning och erfarenhet som vi anser likvärdig
Flerårig erfarenhet av mer kvalificerade tjänster inom VVS/Ventilationsområdet
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Tidigare erfarenhet av tekniskförvaltning
Tidigare erf som projektledareOm arbetsgivaren - Fastighet och service
Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig? Visa mindre

Styr och regler projektör till familjärt konsultbolag

Ansök    Sep 30    Framtiden i Sverige AB    VVS-ingenjör
Vill du arbeta på Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultbolag? Har du tidigare erfarenhet från styr och regler och vill nu arbeta med projektering? Sök idag, vi sköter urvalet löpande. Dina arbetsuppgifter Som styr och regler projektör kommer du att arbeta på kontoret i Uppsala tillsammans med dina 18 kollegor. Du kommer att ha 2 kollegor inom Styr och regler, 3 inom besiktning och resterande inom VVS. Här kommer du in i ett team som präglas av tea... Visa mer
Vill du arbeta på Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultbolag? Har du tidigare erfarenhet från styr och regler och vill nu arbeta med projektering? Sök idag, vi sköter urvalet löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som styr och regler projektör kommer du att arbeta på kontoret i Uppsala tillsammans med dina 18 kollegor. Du kommer att ha 2 kollegor inom Styr och regler, 3 inom besiktning och resterande inom VVS. Här kommer du in i ett team som präglas av teamwork och att ha kul på jobbet. Just nu har det massor av projekt och behöver stärka sitt team!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att upprätta systemhandlingar, tekniska beskrivningar och bygghandlingar. Du projekterar och utreder funktioner för tekniska system inom tekniska installationer.


Om företaget
Vår kund är Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultföretag, vilket innebär att du som anställd kommer erbjudas aktier i företaget. De är heltäckande inom bygg och anläggning och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad. De har en stor verksamhet med ca 400 medarbetare och är verksamma inom flera områden. Uppsala gänget har bland annat jobbat med Magasin X, Åhléns huset i Uppsala och Stockholms Konserthus. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Skallkrav:
• Teknisk utbildning så som El, Energi, VVS, Automation osv. Eller relevant erfarenhet
• Erfarenhet från Styr och regler
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Dokumentationserfarenhet (styr och regler)
Då bolaget är medarbetarägt så ligger det mycket fokus på dina personliga egenskaper. De är idag ett socialt gäng som brinner för att utveckla enheter, därför söker vi dig som gillar lagarbete, är öppen, lyhörd och vill känna att jobbet är ditt andra hem, det ska vara kul att vara här!
Företagets värdeord är samverkande, nytänkande och engagerande.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Ort: Uppsala (pendling ok - de har även kontor i Stockholm)
Arbetstider: 08-17 Flex
Start: Enligt ök
Omfattning: Heltid Visa mindre

Sektionschef VVS

Ansök    Aug 20    AFRY AB    VVS-ingenjör
Om jobbet AFRY med affärsområde Buildings är med över 1200 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom fastighetssektorn. Här får du möjlighet att vara med och påverka och skapa byggnader och boenden där människor ska vistas och trivas. För oss är säkerhet, hållbarhet och ett välmående samhälle viktiga faktorer och där vi på ett framgångsrikt vis är med och bidrar med kreativa och innovativa lösningar – både nu och för framtiden. Making Future, s... Visa mer
Om jobbet
AFRY med affärsområde Buildings är med över 1200 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom fastighetssektorn. Här får du möjlighet att vara med och påverka och skapa byggnader och boenden där människor ska vistas och trivas. För oss är säkerhet, hållbarhet och ett välmående samhälle viktiga faktorer och där vi på ett framgångsrikt vis är med och bidrar med kreativa och innovativa lösningar – både nu och för framtiden. Making Future, som vi säger!
Våra projekt är både roliga, utmanande och varierande då våra kunder finns inom bl.a. industri, bostäder, sjukhus samt kommersiella och offentliga byggnader. Våra uppdrag finns i alla skeden, från förstudier och utredningar till bygghandlingsprojektering. Med VVS, Energi och Sprinkler i vårt erbjudande ansvarar du för hela sektionens verksamhet inklusive strategier, lönsamhet, marknadsföring, kvalitet, personal och kompetensutveckling.
Då AFRY är en stark spelare på en attraktiv marknad har vi ett stort inflöde av affärer och projekt i regionen. Vi ser ljust på framtiden och avser därför att stärka upp med en sektionschef.
Som sektionschef hos oss får du en roll med stor variation, möjlighet till många kontakter och kundmöten med ansvar att nå lyckade och hållbara affärer. Att leda och vidareutveckla dina medarbetare är viktiga delar i ditt arbete, där du förväntas utöva ett modernt och coachande ledarskap som bygger team och tydliggör de gemensamma målen för verksamheten. Din chefsroll kombinerar du med att även själv arbeta operativt i uppdrag i en roll som uppdragsledare eller specialist.

Vem är du?
Vi värdesätter egenskaper som självgående, initiativtagande och affärsmässig. Du har lätt för att dela med dig av dina kunskaper och kan på ett pedagogiskt sätt förklara, både för kunder och kollegor. Du är relationsbyggande och det är en stor fördel om du har ett etablerat nätverk i branschen. Som person är du nyfiken och intresserad av ditt teknikområde det är det som driver och ger dig energi. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och drivs av att ständigt utvecklas. Du har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kunder och kollegor.
Vi ser att du är högskoleingenjör eller har motsvarande utbildning från bygg/energi/installation, alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper inom arbetslivet. Vi söker dig som har god erfarenhet av arbete som konsult, entreprenör eller beställare. Du har erfarenhet och vana att leda andra konsulter och har ett genuint intresse för installation, konstruktion och hållbart byggande. Du har lätt att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt.
Även om vi är ett internationellt företag, behöver du behärska det svenska språket i såväl tal som i skrift för att svara mot våra kunders behov.

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.
Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future Visa mindre

VVS-ingenjör till Uppsalahem

Ansök    Jun 18    Uppsalahem AB    VVS-ingenjör
Ditt uppdrag hos oss Nu har du chansen att söka tjänsten som installationssakkunnig VVS-ingenjör på Uppsalahem där du erbjuds en varierad vardag med kunder och myndigheter som viktiga kontaktytor. Du arbetar i flera projekt samtidigt och tillsammans med projektledarna ser du till att varje projekt mynnar ut i hållbara och lönsamma lösningar för Uppsalahem. Du har ett övergripande ansvar för att bevaka företagets krav och strategier gällande energi-, VVS oc... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu har du chansen att söka tjänsten som installationssakkunnig VVS-ingenjör på Uppsalahem där du erbjuds en varierad vardag med kunder och myndigheter som viktiga kontaktytor. Du arbetar i flera projekt samtidigt och tillsammans med projektledarna ser du till att varje projekt mynnar ut i hållbara och lönsamma lösningar för Uppsalahem. Du har ett övergripande ansvar för att bevaka företagets krav och strategier gällande energi-, VVS och andra teknikfrågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- ansvara för att Uppsalahems nyproduktion uppfyller gällande energikrav och har ett energiprogram i enlighet med SVEBY.
- hålla dig uppdaterad i frågor som avser ny teknik och nya material inom dina ansvarsområden samt kontinuerligt verka för att uppdatera materialval och metoder.
- ansvara för att samordna, uppdatera och kommunicera rambeskrivningar.
- utföra konstruktionsberäkningar, upprätta kalkyler, skaffa nödvändiga tillstånd och samordna de interna och externa delar som behövs vid kommande projekteringar.
- utföra tekniska utredningar, formulera rapporter och utarbeta analyser.
- ansvara för att under garantitiden bevaka och följa upp att genomförda projekt uppfyller nödvändiga energistandards.
- i alla projekt utreda förutsättningar och affärsmässighet för komplettering med lokalt förnybar energiproduktion och energilagring.


Vem är du?
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom VVS, installation, teknik eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet från installationsbranschen där du både har arbetat operativt samt med frågor av strategisk karaktär. Du är den person som övriga kollegor vänder sig till i VVS- och elfrågor. Vidare ser vi att du har erfarenhet av projekt där regler och lagar är en del av vardagen. B-körkort är ett krav.

Som person har du har lätt för att utrycka dig i tal och skrift i såväl svenska som engelska och räds inte att arbeta med digitala verktyg. Du är analytiskt lagd och har förmågan att se samband av orsak och verkan. Du visar intresse och engagemang inför dina åtaganden och tar egna initiativ.

Vi är Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta tf Chef Underhåll Lars Gustafsson, 0187273178 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-07-14. Visa mindre

Uppdragsledare VVS - teknik

Job DescriptionVi erbjuder dig möjligheten att använda dina tekniska kunskaper och initiativförmåga [ör att arbeta tillsammans i spännande projekt och med nya utmaningar. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet från en roll som teknikansvarig och sugen på att ta nästa steg som Uppdragsledare inom VVS på Ramboll.  Om du är vår nya Uppdragsledare - klicka på knappen ”Ansök” nedan.Inviting bright mindsVill du utveckla din expe... Visa mer
Job DescriptionVi erbjuder dig möjligheten att använda dina tekniska kunskaper och initiativförmåga [ör att arbeta tillsammans i spännande projekt och med nya utmaningar. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet från en roll som teknikansvarig och sugen på att ta nästa steg som Uppdragsledare inom VVS på Ramboll.  Om du är vår nya Uppdragsledare - klicka på knappen ”Ansök” nedan.Inviting bright mindsVill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.Du kommer att tillhöra vår enhet VVS-teknik, UppsalaSom vår nya Uppdragsledare kommer du att vara en del av vår VVS-enhet i Uppsala. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. För att trivas i rollen ska du tycka om att arbeta i grupp. Vi arbetar målinriktat med ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter kombinerat med ett stort tekniskt intresse. Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas. Vi söker dig som vill vara med och utveckla.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:Leda både stora och små uppdragVara teknikansvarig inom VVS i varierande uppdragUtvecklas tillsammans med ossNär du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:Mer än 3 års erfarenhet av att arbeta som konstruktör/teknikansvarig inom VVS-områdetEn utbildningsbakgrund som Civil-, Högskole-, YH- eller gymnasieingenjör med passande inriktning för tjänsten.Erfarenhet av MagiCAD för AutoCAD, erfarenhet av projektering med MagiCAD för Revit är meriterande.Du är en person som är analytisk och grundlig, med ett djupt intresse för att utveckla framtidens teknik. Du presterar som bäst när du får arbeta med meningsfull teknik i varierande projekt och din kompetens kommer till sin rätt när du kombinerar din tekniska expertis och affärsförståelse som rådgivare till våra kunder. För att du ska fortsätta prestera på topp krävs möjlighet till kompetens- och vidareutveckling samt ett uppmuntrande och tillitsfullt ledarskap.Välkommen till vår Buildings-divisionSom en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.Ramboll i SverigeRamboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.Din ansökanVi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2019-05-26. Visa mindre

Konstruktör VVS - teknik

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din kompetens och initiativförmåga för att lösa tekniskt komplexa problem tillsammans med dina kollegor på Ramboll. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har något års erfarenhet av att arbeta som konstruktör inom VVS-teknik. Om du är vår nya Konstruktör - klicka på knappen ”Ansök” nedan.Inviting bright mindsVill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill ... Visa mer
Vi erbjuder dig möjligheten att använda din kompetens och initiativförmåga för att lösa tekniskt komplexa problem tillsammans med dina kollegor på Ramboll. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har något års erfarenhet av att arbeta som konstruktör inom VVS-teknik. Om du är vår nya Konstruktör - klicka på knappen ”Ansök” nedan.Inviting bright mindsVill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.Du kommer att tillhöra vår enhet VVS-teknik, UppsalaSom vår nya Konstruktör kommer du att vara en del av vår VVS-enhet Uppsala. På enheten finns hög och bred kompetens inom VVS. Vi är i en stor tillväxtfas och söker dig som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö .Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:Arbeta i såväl större som mindre uppdragProjektering i MagiCAD för AutoCad och/eller RevitUtvecklas tillsammans med ossNär du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:1 – 3 års erfarenhet av att arbeta som konstruktör inom VVS-områdetEn utbildningsbakgrund som Civil-, Högskole-, YH- eller gymnasieingenjör med passande inriktning för tjänsten.Erfarenhet av MagiCAD för AutoCAD, erfarenhet av projektering med MagiCAD för Revit är meriterande.Du är en person som är uppmärksam och grundlig, med öga för hur vi visualiserar våra tjänster och adderar mervärde för våra kunder. Du presterar som bäst när du samarbetar med andra ambitiösa och drivna personer i utmanande och banbrytande projekt med ett meningsfullt syfte. För att du ska växa som individ och utveckla din kompetens krävs ett uppmuntrande och stödjande ledarskap.Välkommen till vår Buildings-divisionSom en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.Ramboll i SverigeRamboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.Din ansökanVi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2019-05-26. Visa mindre