Lediga jobb som Redovisningskonsult i Uppsala

Se lediga jobb som Redovisningskonsult i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Junior Redovisningskonsult, Uppsala/Gävle

Ansök    Maj 19    Aspia AB    Redovisningskonsult
Studerar du ekonomi på universitet eller högskola och söker efter ditt första jobb efter examen? Till våra kontor i Uppsala och Gävle , med start i september 2022 eller i januari 2023 söker vi nu dig som vill rivstarta din karriär som junior redovisningskonsult hos oss på Aspia. Aspia är marknadsledande inom redovisning och erbjuder en mängd företagsnära tjänster. Vårt breda utbud ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Häng med på vår... Visa mer
Studerar du ekonomi på universitet eller högskola och söker efter ditt första jobb efter examen? Till våra kontor i Uppsala och Gävle , med start i september 2022 eller i januari 2023 söker vi nu dig som vill rivstarta din karriär som junior redovisningskonsult hos oss på Aspia. Aspia är marknadsledande inom redovisning och erbjuder en mängd företagsnära tjänster. Vårt breda utbud ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Häng med på vår resa!

Ditt uppdrag

I rollen som junior redovisningskonsult på Aspia har du ett omväxlande och självständigt arbete, där du arbetar på olika uppdrag åt våra kunder. Vi arbetar alltid i team och du kommer därmed ha ett nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans ser vi till att ge en högkvalitativ leverans till kund samt ger input och feedback till varandra utifrån respektive roll. Arbetet sker normalt både på vårt eget kontor samt ute hos kund.

Dina arbetsuppgifter består främst av:

- Löpande bokföring
- Upprättande av månadsbokslut
- Månatliga avstämningar
- Rapportering till kund

Hos oss på Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!

Vem är du?

Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet, högskola eller yrkeshögskola och kommer ta din examen senast september 2022 alternativt januari 2023. Vi ser gärna att du vid examen uppfyller de teoretiska kunskapskraven för att bli auktoriserad redovisningskonsult (för information, läs mer på www.far.se). Vidare ser vi även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

För att du ska trivas och utvecklas i rollen som junior redovisningskonsult hos oss tror vi att du är en driven person som trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du också trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vidare ser vi även att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta parallellt med flera uppgifter.

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om balansen mellan privatliv och arbete. Hos oss får du ett arbete med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Praktiskt om tjänsten

Tjänsterna är på heltid med tillträdesdatum i september 2022 eller i januari 2023. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Placeringsort: Uppsala eller Gävle.
Skicka din ansökan till oss senast 6/9 2022. Du söker enkelt med CV och genom att besvara urvalsfrågor direkt i vårt verktyg.

Under ansökningsperioden kommer samtliga sökande bli inbjudna till att göra arbetspsykologiska tester, vilka ligger till grund för det första urvalet tillsammans med din ansökan.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ann Härdelin: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Erfaren Redovisningskonsult, Uppsala/Gävle

Ansök    Maj 19    Aspia AB    Redovisningskonsult
Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är ett marknadsledande företag inom redovisning och erbjuder kunder en mängd andra företagsnära tjänster. Till våra kontor i Uppsala/Gävle söker vi erfarna redovisningskonsulter som vill vara med och utveckla både våra kunders företagande och våra medarbetare. Som redovisningskonsult hos oss har du en om... Visa mer
Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är ett marknadsledande företag inom redovisning och erbjuder kunder en mängd andra företagsnära tjänster. Till våra kontor i Uppsala/Gävle söker vi erfarna redovisningskonsulter som vill vara med och utveckla både våra kunders företagande och våra medarbetare.

Som redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund. Du stödjer och coachar mer juniora kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Upprätta bokslut och årsredovisningar
- Inkomstdeklarationer
- Kvalitetssäkra månadsbokslut
- Löpande rapporteringar till kund
- Konsultation och kundrådgivning

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst inom redovisning är:

- högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
- Minst 2-3 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar
- flytande i svenska, såväl i tal som skrift

Vi ser det som meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult alternativ har grunden för att bli det inom en snar framtid. Vi ser det också som meriterande om du har tidigare vana av att jobba på en redovisnings- eller revisionsbyrå.

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven och ansvarstagande person, som gillar att arbeta i team. Vi ser gärna att du har ett marknadsintresse och trivs i mötet med kunden. Du har förmågan att hantera ett stort flöde samt strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Om Aspia

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se

Låter det som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan med CV + en motivering om varför du är intresserad av just denna tjänst på Aspia (via länken Ansök nu).

Som en del av urvalsprocessen använder vi oss av arbetspsykologiska tester, allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Britta Lindman: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Gruppchef Redovisning, Uppsala/Gävle

Ansök    Maj 19    Aspia AB    Redovisningskonsult
Är du intresserad av att ta nästa steg och utveckla dina ledaregenskaper? Tycker du det är roligt att arbeta med att utveckla andra? Då är detta en tjänst för dig! Till våra kontor i Uppsala och Gävle söker vi nu en gruppchef inom redovisning. Ditt uppdrag Som gruppchef inom redovisning kommer du att ansvara för en grupp som du leder och coachar i det dagliga arbetet. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat: - Kundrelaterat redovisningsarbete - U... Visa mer
Är du intresserad av att ta nästa steg och utveckla dina ledaregenskaper? Tycker du det är roligt att arbeta med att utveckla andra? Då är detta en tjänst för dig! Till våra kontor i Uppsala och Gävle söker vi nu en gruppchef inom redovisning.


Ditt uppdrag

Som gruppchef inom redovisning kommer du att ansvara för en grupp som du leder och coachar i det dagliga arbetet. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Kundrelaterat redovisningsarbete
- Upprättande av Bokslut, Årsedovisningar och deklarationer
- Medarbetarutveckling/ Lönesättning
- Attest av tidrapporter/reseräkningar
- Beläggningsplanering
- On boarding/ Off boarding av medarbetare
- Arbetsmiljöfrågor

Du blir anställd som som redovisningskonsult i grunden och rollen som gruppchef utgör ca 30% av din tjänst. Arbetet driver du tillsammans med Market Area Leader och övriga gruppchefer.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av redovisning, gärna på byrå men det är inget krav. Du bör ha ett genuint intresse för relationer både med kunder och medarbetare. Vi söker någon som vill bidra till en god teamkänsla och ser medarbetarutveckling och andra ledarskapsfrågor som stimulerande arbetsuppgifter.

Vi tror även att du har en stor ansvarskänsla och ett gott omdöme. Vidare är du bra på att skapa förtroende och har god förståelse för kopplingarna mellan människan och affären.


Vilka är vi?

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!
Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

Du söker lätt genom att skicka in ditt CV samt genom att besvara våra urvalsfrågor (via länken Ansök nu). Urval och intervjuer sker löpande.

Vänligen kontakta Office Leader Britta Lindman om du har några frågor om rollen: [email protected]

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Redovisningskonsult

Har du erfarenhet som redovisningskonsult och vill arbeta på en arbetsplats där vi kan utvecklas tillsammans? Vad erbjuder vi? Hos oss på EkonomiCenter ges du möjlighet att utveckla din kompetens samtidigt som du får vara med och format framtidens redovisningsbyrå. EkonomiCenter satsar just nu stort på att bli en framtidsbyrå och att därmed kunna möta morgondagens utmaningar redan idag. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av utbildningar och... Visa mer
Har du erfarenhet som redovisningskonsult och vill arbeta på en arbetsplats där vi kan utvecklas tillsammans?
Vad erbjuder vi?
Hos oss på EkonomiCenter ges du möjlighet att utveckla din kompetens samtidigt som du får vara med och format framtidens redovisningsbyrå.
EkonomiCenter satsar just nu stort på att bli en framtidsbyrå och att därmed kunna möta morgondagens utmaningar redan idag. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av utbildningar och kurser. Vi arbetar i en snabbfotad och inkluderande kultur där alla har möjligheten att vara med och påverka.
Om tjänsten
Vi växer och söker därför en redovisningskonsult till vårt kontor i Uppsala. Du kommer ingå i ett team som idag består av ca 5 medarbetare. Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande arbetsuppgifter. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta med löpande bokföring, månads- och årsavstämningar. Du kommer också att arbeta med rapportering, analyser och bokslut.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är positiv och duktig på att bygga goda relationer både med kunder och medarbetare. För att lyckas i rollen ser vi att du är målfokuserad, har en naturlig förståelse för kundernas affär och du har även ett analytiskt sinne. Du trivs med att arbeta självständigt med deltar gärna i teamet och delar gärna med dig till dina kollegor av dina kunskaper. Du har ett proaktivt arbetssätt och trivs i en miljö där vi ständigt jobbar framåtblickande. Vi tror att vår nya medarbetare har ett glatt humör och ett stort engagemang i sitt arbete.
Din bakgrund
Du har en YH-utbildning som redovisningskonsult eller motsvarande utbildning och är antingen nyutexaminerad eller så har du arbetat som redovisningskonsult i 1-2 år. Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift. Du talar även engelska på en god nivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av något av Fortnox och Hogias ekonomisystem.
Tillträde
Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten är tillgänglig omgående.
Om detta känns som något för dig så tveka inte att höra av dig till oss! Mejla din ansökan och CV till [email protected] Visa mindre

Redovisningskonsult

Ansök    Maj 12    Bazar i Uppsala AB    Redovisningskonsult
Nu söker vi efter en ny talang till vårt redovisningsteam! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som redovisningskonsult och är redo för nya utmaningar. Du erbjuds en spännande roll i ett modernt bolag som är i en stark tillväxtfas. Vi har funnits många år på marknaden och har nu lanserat ett nytt koncept som lett till en kraftig efterfrågan av våra tjänster. I rollen som redovisningskonsult hos oss arbetar du med flera kunder och arbetsuppgifterna var... Visa mer
Nu söker vi efter en ny talang till vårt redovisningsteam! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som redovisningskonsult och är redo för nya utmaningar. Du erbjuds en spännande roll i ett modernt bolag som är i en stark tillväxtfas. Vi har funnits många år på marknaden och har nu lanserat ett nytt koncept som lett till en kraftig efterfrågan av våra tjänster.
I rollen som redovisningskonsult hos oss arbetar du med flera kunder och arbetsuppgifterna varierar beroende på kundens behov men består framför allt av:
· Löpande redovisning
· Månads avstämningar
· Löner
· Upprättande av bokslut, årsredovisning och deklaration
· Rapportering och rådgivning
Vi erbjuder dig
Hos oss har du möjlighet att utvecklas inom det du tycker är kul och vill förbättras i. Din roll anpassas till din erfarenhet och förmåga så det är du som sätter gränserna. Vi sitter i fina lokaler i Kungsporten. Utöver detta erbjuder vi även tjänstepension enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som tycker om att ta stort ansvar och gärna tar dig an nya utmaningar för att växa. Vi samarbetar i team och alla är med och bidrar till att stärka varandras kunskap och utveckla företaget tillsammans. Vi ser gärna att du har ett systemintresse då vi går mot ett alltmer digitalt arbetssätt.
Om oss
Vi är en redovisningsbyrå som har funnits i Uppsala sedan 2004. Vi ingår i en större koncern och har ett starkt samarbete med våra syskonbolag.
Tjänsten förväntas starta så snart vi hittat rätt kandidat.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Uppsala

Ansök    Maj 17    Ludvig & Co AB    Redovisningskonsult
Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.  Om tjänsten I nära samarbete med våra k... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 


• Uppdragsansvar och ev. kundansvar
• Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.
• Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Sofia Holmgren berättar:

På kontoret i Uppsala blir du en del av ett team på 25 st medarbetare. Som grupp värdesätter vi öppenhet och gemenskap och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med stort fokus och engagemang för våra kunder. Som medarbetare är du unik - du är hos oss för att du är du och för att du är bra på det du gör. Som team utmanar vi ständigt oss själva, samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du


• Akademisk utbildning inom ekonomi
• Stort yrkesmässigt engagemang
• Tidigare arbetat i en konsulterande roll, inom service eller liknande erfarenhet

Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Sofia Holmgren, [email protected] eller tel. 018-677972

Vi ser fram emot din ansökan!  

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom Visa mindre

Vi söker en driven redovisningskonsult

Vi söker en driven redovisningskonsult som älskar att jobba med människor och sätter kunden i fokus. Vi är i en spännande och expansiv fas då vi nyligen inlett ett ägarsamarbete med en annan byrå. Du kommer att arbeta i vårt team och ha eget kundansvar. Arbetet omfattar löpande bokföring, avstämningar, deklarationer, bokslut, årsredovisningar. Vi är en ekonomibyrå som arbetar mot kunder inom olika branscher. Vi erbjuder även juridiska tjänster och inkassot... Visa mer
Vi söker en driven redovisningskonsult som älskar att jobba med människor och sätter kunden i fokus. Vi är i en spännande och expansiv fas då vi nyligen inlett ett ägarsamarbete med en annan byrå. Du kommer att arbeta i vårt team och ha eget kundansvar. Arbetet omfattar löpande bokföring, avstämningar, deklarationer, bokslut, årsredovisningar.
Vi är en ekonomibyrå som arbetar mot kunder inom olika branscher. Vi erbjuder även juridiska tjänster och inkassotjänster.
Vi ser helst att du tidigare har jobbat på redovisningsbyrå och har vana att arbeta självständigt. Du ska vara målinriktad och kunna ta egna initiativ och ha fokus på att ge våra kunder bästa service. Du ska ha god systemkännedom för att skapa effektiva digitala flöden för våra kunder. Vi arbetar i olika system men framförallt i Fortnox. Visa mindre

Redovisningskonsult sökes till Uppsala!

Ansök    Maj 8    Releconomy AB    Redovisningskonsult
Releconomy AB är en liten redovisningsbyrå för småföretagare. Vi vill nu expandera och söker därför en redovisningskonsult som har erfarenhet från att jobba just med småföretagare. Arbetsuppgifterna är upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt även löpande bokföring med månadsavstämningar, löner och rådgivning . Utöver kompetensen, som du fått från några års anställning på en redovisnings- eller revisionsbyrå, är det viktigt att du ha... Visa mer
Releconomy AB är en liten redovisningsbyrå för småföretagare. Vi vill nu expandera och söker därför en redovisningskonsult som har erfarenhet från att jobba just med småföretagare.
Arbetsuppgifterna är upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt även löpande bokföring med månadsavstämningar, löner och rådgivning .
Utöver kompetensen, som du fått från några års anställning på en redovisnings- eller revisionsbyrå, är det viktigt att du har en positiv inställning i både med- och motgångar och att du kan skapa och bibehålla goda kontakter med både kunder och kollegor.
Vi använder oss av Fortnox och önskar att du har erfarenhet av programmet.
Vi vill helst att Du börjar på 75 % tjänst och sedan kan en övergång till 100 % ske om Du vill. Vi kan även acceptera lägre tjänstgöringsgrad om det passar er bättre.
Vi befinner oss centralt i Uppsala och parkeringsplats för anställda finns.
Då vi har flera kunder med utländsk bakgrund är det meriterande med kunskaper i kurdiska och arabiska. Visa mindre

Redovisningskonsult till Kontorspoolen Gävle

Har du några års erfarenhet inom redovisning och vill arbeta i en roll där utveckling, ansvar och kundrelationer står i fokus? Då är denna tjänst för dig. Ansök idag! Om rollen I rollen som redovisningskonsult kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde vara att agera rådgivare och hjälpa Kontorspoolens kunder med olika ekonomiska tjänster. Du kommer vara ansvarig för en etablerad kundbas där du har hand om kunder från ett flertal branscher i olika storlekar. V... Visa mer
Har du några års erfarenhet inom redovisning och vill arbeta i en roll där utveckling, ansvar och kundrelationer står i fokus? Då är denna tjänst för dig. Ansök idag!
Om rollen
I rollen som redovisningskonsult kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde vara att agera rådgivare och hjälpa Kontorspoolens kunder med olika ekonomiska tjänster. Du kommer vara ansvarig för en etablerad kundbas där du har hand om kunder från ett flertal branscher i olika storlekar. Vissa dagar spenderar du helt ute hos kund och gör arbetet direkt på plats medan andra dagar sitter du på kontoret – allt beroende på hur behov och upplägg ser ut hos respektive kund. Du ansvarar för dina egna kunder och arbetar självständigt, men ingår i ett mindre team av andra redovisningsekonomer.
Tjänsten är varierande och arbetsdagarna ser ofta olika ut. Det kan handla om allt från att kontakta kunds leverantörer, göra avstämningar och löpande administration av bokföring till att ta fram mer övergripande förbättringsförslag och ekonomiska rapporter samt implementera nya rutiner och arbetssätt.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
Redovisning
Löpande bokföring
Löneadministration
Momsdeklaration
Årsredovisningar
Kontakt med involverade myndigheter
Övrig administration

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av extern redovisning och som tidigare har arbetat med årsbokslut och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi. Då du kommer agera som ekonomiskt stöd till dina kunder är du bekväm med att ta initiativ i sociala sammanhang samt att skapa och bibehålla förtroendefulla relationer. Du kan arbeta självständigt i en flexibel miljö med en tydlig process och har förmågan att planera ditt arbete väl och hålla deadlines.
Krav för tjänsten
Arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult och / eller tidigare erfarenhet som ekonomiansvarig
Flytande i svenska i tal och skrift

Meriterande
Tidigare kunskap i system som Visma, Fortnox eller motsvarande
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi

Om Kontorspoolen
Kontorspoolen grundades 2003 och tillhandahåller tjänster inom redovisning / bokföring, administration och bemanning. Med mångårig ekonomisk expertis hjälper Kontorspoolen ett brett nätverk av företag från flertalet branscher med den löpande ekonomin samt att bygga upp administrativa och ekonomiska rutiner. Hos Kontorspoolen får du som medarbetare tillfälle att implementera dina kunskaper och tillsammans med övriga medarbetare vara med och utveckla verksamheten.
Kontorspoolen arbetar med samarbetspartners inom bland annat juridik, revision, finansiering och affärsförmedling. Verksamheten erbjuder en familjär stämning där eget ansvar kommer vara centralt. Tillsammans sitter Kontorspoolen på ett kontorshotell i centrala Gävle. Arbete ute hos kund kommer även vara aktuellt i denna tjänst.
Övrigt
Startdatum: Omgående / Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Gävle
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Line Andersson via 076-023 02 17 eller [email protected]
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra. Visa mindre

Redovisningskonsult

Som Redovisningskonsult kommer du att ansvara för 25-30 kunder. Du tar hand om all bokföring, momsredovisning och kvartalsrapporter Avstämning inför bokslut, samt att du gör bokslut och Årsredovisning/Deklaration. Samt löner för de mindre kunderna, med redovisning av Arbetsgivardeklarationer Du kommer att ha den viktiga direkta kundkontakten och hjälpa kunden med hans frågor. Ibland är de svårare frågor och då har du hjälp av hela vårt team, för att kunna ... Visa mer
Som Redovisningskonsult kommer du att ansvara för 25-30 kunder.
Du tar hand om all bokföring, momsredovisning och kvartalsrapporter
Avstämning inför bokslut, samt att du gör bokslut och Årsredovisning/Deklaration.
Samt löner för de mindre kunderna, med redovisning av Arbetsgivardeklarationer
Du kommer att ha den viktiga direkta kundkontakten och hjälpa kunden med hans frågor.
Ibland är de svårare frågor och då har du hjälp av hela vårt team, för att kunna lämna rätt svar i tid.
Några kunder kan vara ägda av utländska bolag, och rapportering sker då med speciella rapporter och på Engelska.
Vi jobbar främst med BL Administration, men även i Fortnox, Visma mm
Vi använder främst Visma600 Lön, som löneprogram, men även BL Administration.Vi ser gärna att du har jobbat inom redovisningsbranschen.
Erfarenheten av att jobba i en "tillverkningsindustri" för redovisning är en merit.
Du behöver;
Goda kunskaper i bokföring och momsregler samt enklare Arbetsrätt.
Att redovisa med fokus på kvalitet och produktivitet ger kundnöjdhet.
Varje dags utförda tjänster skall rapporteras in i en tidrapport för vidare fakturering.
Widgrens Bokföringsbyrå är en av Uppsalas ledande redovisningsbyråer med över 40 år i branschen. Vi kombinerar den stora byråns kompetens med det lilla företagets serviceanda och energi. Visa mindre

Redovisningskonsult sökes till Uppsala!

Ansök    Mar 21    Releconomy AB    Redovisningskonsult
Releconomy AB är en liten redovisningsbyrå för småföretagare. Vi vill nu expandera och söker därför en redovisningskonsult som kan jobba självständigt. Arbetsuppgifterna är upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt även löpande bokföring med månadsavstämningar, löner och rådgivning . Utöver kompetensen, som du fått från några års anställning på en redovisnings- eller revisionsbyrå, är det viktigt att du har en positiv inställning i bå... Visa mer
Releconomy AB är en liten redovisningsbyrå för småföretagare. Vi vill nu expandera och söker därför en redovisningskonsult som kan jobba självständigt.
Arbetsuppgifterna är upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt även löpande bokföring med månadsavstämningar, löner och rådgivning .
Utöver kompetensen, som du fått från några års anställning på en redovisnings- eller revisionsbyrå, är det viktigt att du har en positiv inställning i både med- och motgångar och att du kan skapa och bibehålla goda kontakter med både kunder och kollegor.
Om du dessutom är stresstålig, prestigelös, initiativtagande, lösningsfokuserad och pålitlig kan du vara den vi söker. Vi använder oss av Fortnox och hoppas helst att du har jobbat med programmet tidigare. Arbete i Visma Lön-600 förekommer också.
Vi vill helst att den som kommer börjar på 50 % tjänst och sedan en övergång till 100 %.
Vi befinner oss relativt centralt i Uppsala och parkeringsplats för anställda finns. Visa mindre

Erfaren ekonomikonsult

Ansök    Mar 1    Avanta Ekonomi AB    Redovisningskonsult
På Avanta Ekonomi ligger vår passion i vår vision om att skapa branschen bästa organisation och arbetsplats utifrån ett medarbetarcentrerat fokus. Vi strävar kontinuerligt mot att ligga i branschens framkant inom arbetsflöden och teknologisk utveckling. Därigenom inspirerar vi våra kunder till samma utveckling. Är du en ekonom som känner dig trygg i det kvalificerade ekonomiarbetet och letar efter nästa spännande utmaning i din karriär? Ansök i så fall re... Visa mer
På Avanta Ekonomi ligger vår passion i vår vision om att skapa branschen bästa organisation och arbetsplats utifrån ett medarbetarcentrerat fokus. Vi strävar kontinuerligt mot att ligga i branschens framkant inom arbetsflöden och teknologisk utveckling. Därigenom inspirerar vi våra kunder till samma utveckling.

Är du en ekonom som känner dig trygg i det kvalificerade ekonomiarbetet och letar efter nästa spännande utmaning i din karriär? Ansök i så fall redan idag! ????

Vem är du?
Vi söker just nu en erfaren ekonomikonsult till vårt kontor i Uppsala. Du har en examen inom ekonomi och erfarenhet från tidigare arbetsplatser som medför att du är trygg i din kompetens. Du föredrar digitala och automatiserade ekonomiska flöden och processer framför traditionell redovisning och ser fram emot möjligheten att få arbeta mer digitalt.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där vilja att utvecklas och förmåga att ta ansvar för den egna prestationen är något som stämmer in på dig. Avanta Ekonomi är ett kundcentrerat företag och att alltid utgå ifrån kundens behov och problem är något som bör vara naturligt för dig. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att förstå olika verksamheter och hitta lösningar och effektiva arbetssätt.

Viktigt för rollen:
- Relevant utbildning inom ekonomi
- Svenska i tal och skrift på professionell nivå
- Vilja att utvecklas
- Vilja att arbeta enligt digitala arbetssätt
- Förmåga att ta ansvar för din prestation
- Kundcentrerad med flexibelt arbetssätt
- Minst ett par års erfarenhet inom löpande redovisning


Meriterande för rollen:
- Erfarenhet av Fortnox, Björn Lundén och Visma Lön.
- Erfarenhet av företagsrådgivning
- Erfarenhet av avancerade deklarationer
- Erfarenhet av bokslutsarbete


Vad kommer du att arbeta med?
Som ekonomikonsult kommer du ha direkt kundansvar och arbeta självgående mot kund men med understöd från kollegor. Arbetsuppgifterna är varierande enligt våra kunders behov. Vi ser dock en allt större efterfrågan från våra kunder på företagsrådgivning och har en ambition att du som ekonomikonsult, på sikt, kommer arbeta allt mer företagsrådgivning och mindre med löpande bokföring och redovisning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:

- Administrativ automatisering av ekonomiska flöden
- Företagsrådgivning
- Löpande bokföring och redovisning
- Lönehantering
- Bokslut
- Privatdeklarationer


Vi erbjuder dig:
Digitala arbetssätt
Avanta ska ligga i branschens framkant inom arbetsflöden och teknologisk applicering. Genom vårt digitala arbetssätt får du arbeta med de senaste tekniska lösningarna i branschen.

Kontinuerlig utveckling
Vi är en framåtsträvande organisation med höga kvalitetskrav och en mentalitet av kontinuerlig utveckling och förbättring av oss själva. Vi erbjuder därför tydliga vägar för kompetensutveckling baserade på dina egna förutsättningar och målsättningar.

Sociala aktiviteter
Gemensamma luncher, fikaraster, årliga konferenser och andra sociala aktiviteter är en naturlig del av vår företagskultur.

Flexibla arbetstider
Vi erbjuder alla våra anställda flexibla arbetstider och möjlighet till arbete hemifrån för att få livspusslet att gå ihop med vardagens alla måsten.

Gemenskap
När du som konsult arbetar från kontoret (när du inte arbetar hemifrån enligt behov), så arbetar du på något av våra Avanta-kontor och inte ute hos kund. Detta medför att vi tillsammans skapar en bättre gemenskap och familjeanda. Det skapar även större möjligheter till samarbete och kunskapsutbyte.

Friskvårdsbidrag
Friskvårdsbidrag för önskade friskvårdsaktiviteter om 3600 kr per kalenderår vid heltidsanställning (vid deltid erbjuds friskvårdsbidraget motsvarande arbetsomfattning).

Om Avanta Ekonomi
Avanta Ekonomi är en komplett ekonomibyrå som grundades 2012 i Uppsala. Sedan 2018 driver vi även ett kontor i Borlänge och sedan 2022 ett kontor i Stockholm. Planer finns på att inom kort etablera oss på ytterligare platser i landet. Vi erbjuder idag tjänster inom redovisning, revision, företagsrådgivning och företagsjuridik. Kulturen hos oss på Avanta Ekonomi kan beskrivas med orden familjärt, kundcentrerat och framåtsträvande. Vi arbetar konsekvent med att digitalisera administrativa flöden för att skapa effektivitet och lönsamhet för våra kunder.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi tillämpar ett löpande urval och annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Rådgivare ekonomi och skatt, Ludvig & Co i Uppsala

Ansök    Feb 10    Ludvig & Co AB    Redovisningskonsult
Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att tillsammans med våra övriga rådgivare lyfta våra kunders verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö.  Om tjänsten I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med proaktiv rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla d... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att tillsammans med våra övriga rådgivare lyfta våra kunders verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. 

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med proaktiv rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. I första hand med kunder inom övriga brancher, det vill säga inte inom skog- och lantbruk. Dina uppgifter består bl.a. av: 


• Löpande redovisning och företagsekonomisk rådgivning
• Upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.
• Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning 

Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Sofia Holmgren berättar:

På kontoret i Uppsala blir du en del av ett team på 28 medarbetare. Som grupp värdesätter vi samarbete och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av att utveckla verksamheten samt mina medarbetare och förväntar mig drivna och delaktiga medarbetare.

Vi ska nu bli fler medarbetare och växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du 


• Ett stort yrkesmässigt engagemang
• Akademisk examen inom ekonomi 
• Stort yrkesmässigt engagemang

Meriterande är tidigare erfarenhet från ekonomi samt att du gått de kurser som Srf kräver för att bli auktoriserad redovisningskonsult. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på nya lösningar mot kund.

Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger kontor i framkant!

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är dock 2022-03-11. Har du någon fråga kring tjänsten så tveka inte på att kontakta kontorschef Sofia Holmgren, [email protected] eller tel. 018-677972 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!  

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, junior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, junior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, junior accountant, junior redovisningsekonom Visa mindre

Redovisningskonsult

Ansök    Feb 23    Contabile AB    Redovisningskonsult
Vi på Contabile söker medarbetare som vill bidra till utvecklingen av vår byrå. Just nu söker vi efter en erfaren redovisningskonsult till vårt fina kontor i centrala Uppsala. Kontoret är beläget i industristaden. I din roll som redovisningskonsult hos oss får du möjlighet att arbeta brett med bland annat löpande redovisning, bokslut och rådgivning. Vi kräver att du har utbildning inom ekonomi eller gedigen erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter... Visa mer
Vi på Contabile söker medarbetare som vill bidra till utvecklingen av vår byrå. Just nu söker vi efter en erfaren redovisningskonsult till vårt fina kontor i centrala Uppsala. Kontoret är beläget i industristaden.
I din roll som redovisningskonsult hos oss får du möjlighet att arbeta brett med bland annat löpande redovisning, bokslut och rådgivning.
Vi kräver att du har utbildning inom ekonomi eller gedigen erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Viktigt är även att du har hög ansvarskänsla och kan arbeta självständigt.
Hos oss arbetar du i en flexibel arbetsmiljö med högt i tak och goda möjligheter att vara med och påverka. Vi är måna om att trivas ihop. Här erbjuds potential för dig att växa i din konsultroll genom löpande utbildningar och de varierande uppdrag du arbetar med.
Vi ser gärna att du börjar hos oss så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Petter Eifrém, [email protected] eller 070-632 49 47. Visa mindre

Redovisningskonsult

Ansök    Feb 17    Bradosti Group AB    Redovisningskonsult
Vi söker nu en redovisningskonsult för anställning på vårt kontor i Uppsala. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer, samt konsultationer. Tjänsten medför mycket kundkontakt och samarbete med kollegor, varför du som person ska ha en positiv attityd samt vara serviceinriktad och trivas att arbeta i en social miljö. Vi vill att du är analytisk och ansvarsfull, tar egna initiat... Visa mer
Vi söker nu en redovisningskonsult för anställning på vårt kontor i Uppsala.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer, samt konsultationer.
Tjänsten medför mycket kundkontakt och samarbete med kollegor, varför du som person ska ha en positiv attityd samt vara serviceinriktad och trivas att arbeta i en social miljö. Vi vill att du är analytisk och ansvarsfull, tar egna initiativ och strävar mot att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Arbetet är dessutom delvis förenat med högt tempo, vilket kräver stresstålighet och god prioriteringsförmåga samt att du är fokuserad och noggrann.


Vårt erbjudande till dig
Hos oss kommer du till en familjär miljö som kännetecknas av nära kontakt och snabbt beslutsfattande. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt. För oss är work/life-balance viktigt och därför erbjuder vi:
- flexibel arbetstid
- digital arbetsmiljö, med möjlighet att delvis jobba hemifrån
- friskvårdsbidrag och andra förmåner


Om Bradosti
Bradosti Råd & Redovisning är ett entreprenörsdrivet konsultföretag. Vi erbjuder lokal service med tjänster av hög kvalitet inom områdena redovisning och skatter samt annan kvalificerad affärsrådgivning. Vårt huvudsakliga arbetsområde är tjänster inom redovisning, ekonomiservice och skatterådgivning.


Din profil
- Universitet-/högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan eftergymnasial utbildning
- Minst två års relevant arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av motsvarande kvalificerat redovisningsarbete
- En god samarbetsförmåga med kollegor och klienter
- Goda kommunikativa färdigheter


Det är meriterande om Du har en eller flera erfarenheter:
- Du har goda kunskaper inom bokföringsprogrammet Fortnox.
- Du har erfarenhet av att driva digitala processer inom redovisning
- Du har erfarenhet från arbete på redovisnings- och /eller revisionsbyrå
- Du är auktoriserad redovisningskonsult, eller har grunden för att bli det inom en snar framtid.


Din ansökan
Löpande urval sker, varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag och vi ser därför att din ansökan inkommer så snart som möjligt.
Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt om möjligt bifoga även betyg från universitet/högskola, eller annan eftergymnasial utbildning, samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ruwar Bradosti på [email protected] Visa mindre

Hästintresserad redovisningsekonom

Ansök    Jan 22    Delight AB    Redovisningskonsult
Vi växer och behöver utöka teamet ytterligare med dig som har ett hästintresse och servicemind och som vill arbeta hos oss på Delight i första hand som redovisningsekonom främst med löpande redovisning men även bokslut, årsredovisning och deklarationer till våra kunder. Du behöver kunna arbeta självständigt med redovisning, bokslut, årsredovisning och deklaration för K1 & K2 bolag. Har du erfarenhet av lön är det meriterande men inte ett krav. Då vi är ett... Visa mer
Vi växer och behöver utöka teamet ytterligare med dig som har ett hästintresse och servicemind och som vill arbeta hos oss på Delight i första hand som redovisningsekonom främst med löpande redovisning men även bokslut, årsredovisning och deklarationer till våra kunder.
Du behöver kunna arbeta självständigt med redovisning, bokslut, årsredovisning och deklaration för K1 & K2 bolag.
Har du erfarenhet av lön är det meriterande men inte ett krav.
Då vi är ett litet bolag där vi värnar om varandra vill vi även att du ska vara behjälplig när det behövs i och kring vår nystartade ridsportbutik Rajdanto.
Tjänsten är på deltid ca 60% men kan komma att utökas inom kort om så önskas.
Hos oss får du en arbetsplats med:
-Högt i tak och där vi fattar gemensamma beslut
-Mysiga inspirerande lokaler
-Härliga arbetskollegor och en arbetsmiljö att trivas i
För att trivas hos oss behöver du vara
-Positivt inställd och ser det som en stor fördel med variation då din arbetsdag kan se olika ut med uppgifter både högt som lågt
-Ha viljan att jobba som ett team och förstår vikten av att arbeta som ett lag.
-Driven, noggrann och ansvarstagande
Låter det som det passar dig? Skicka oss då ditt CV och eftersom hos oss värdesätter vi dina personliga egenskaper högst ser vi att du även skickar oss ett personligt brev med info om vem du är!
Ansökan mejlas och vi kontaktar intressanta sökanden efter och under ansökningstiden för intervju men avböjer vänligt men bestämt direkt kontakt per telefon. Visa mindre

Erfaren Redovisningskonsult, Uppsala/Gävle

Ansök    Feb 4    Aspia AB    Redovisningskonsult
Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är ett marknadsledande företag inom redovisning och erbjuder kunder en mängd andra företagsnära tjänster. Till våra kontor i Uppsala/Gävle söker vi erfarna redovisningskonsulter som vill vara med och utveckla både våra kunders företagande och våra medarbetare. Som redovisningskonsult hos oss har du en om... Visa mer
Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är ett marknadsledande företag inom redovisning och erbjuder kunder en mängd andra företagsnära tjänster. Till våra kontor i Uppsala/Gävle söker vi erfarna redovisningskonsulter som vill vara med och utveckla både våra kunders företagande och våra medarbetare.

Som redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund. Du stödjer och coachar mer juniora kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Upprätta bokslut och årsredovisningar
- Inkomstdeklarationer
- Kvalitetssäkra månadsbokslut
- Löpande rapporteringar till kund
- Konsultation och kundrådgivning

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst inom redovisning är:

- högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
- Minst 2-3 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar
- flytande i svenska, såväl i tal som skrift

Vi ser det som meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult alternativ har grunden för att bli det inom en snar framtid. Vi ser det också som meriterande om du har tidigare vana av att jobba på en redovisnings- eller revisionsbyrå.

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven och ansvarstagande person, som gillar att arbeta i team. Vi ser gärna att du har ett marknadsintresse och trivs i mötet med kunden. Du har förmågan att hantera ett stort flöde samt strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Om Aspia

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se

Låter det som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan med CV + personligt brev alternativt CV + en motivering om varför du är intresserad av just denna tjänst på Aspia (via länken Ansök nu).

Som en del av urvalsprocessen använder vi oss av arbetspsykologiska tester, allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du höra av dig till Sonja Paganus på HR: [email protected]

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Anette Carlsson: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Redovisningsekonom

Som ekonom hos Ekonomibyrån Green wombat kommer du att arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter. Vad ska du göra? Som redovisningsekonom hos oss får du ansvar för redovisningen i ett antal olika bolagsformer. Våra kunder har olika typer av verksamheter och du involveras i hela redovisningsflödet som innebär bland annat månads-, kvartal- och avstämning, årsbokslut, årsredovisning, moms, skatteredovisning, periodisk sammanställning, införelsemoms.... Visa mer
Som ekonom hos Ekonomibyrån Green wombat kommer du att arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter.
Vad ska du göra?
Som redovisningsekonom hos oss får du ansvar för redovisningen i ett antal olika bolagsformer. Våra kunder har olika typer av verksamheter och du involveras i hela redovisningsflödet som innebär bland annat månads-, kvartal- och avstämning, årsbokslut, årsredovisning, moms, skatteredovisning, periodisk sammanställning, införelsemoms.
Vi arbetar i affärssystemet Fortnox.
Vem är du?
Du är en självgående person och känner dig trygg i att självständigt ansvara för företagsredovisning och med de regelverk som styr. Har du erfarenhet av fastighetsekonomi, koncernredovisning och skattelagstiftning så är det positivt men viktigast är att du har hunnit skaffat dig en bred redovisningsgrund att stå på. Du har kanske fått höra från andra att du är social, nyfiken och tar initiativ. Att du är en ansvarstagande person som är bra på att samarbeta och som tror på laget. Stämmer denna beskrivning in på dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss. Vi kan erbjuda dig en varierad och fartfylld roll.
Du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande minst 3 års erfarenhet. Vi ser att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från bokslutsarbete/redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från fastighetsekonomi,
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala (Kristallen). Visa mindre

Junior Redovisningskonsult, Uppsala/Gävle

Ansök    Jan 12    Aspia AB    Redovisningskonsult
Studerar du ekonomi på universitet eller högskola och söker efter ditt första jobb efter examen? Till våra kontor i Uppsala och Gävle , med start i september 2022 eller i januari 2023 söker vi nu dig som vill rivstarta din karriär som junior redovisningskonsult hos oss på Aspia. Aspia är marknadsledande inom redovisning och erbjuder en mängd företagsnära tjänster. Vårt breda utbud ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Häng med på vår... Visa mer
Studerar du ekonomi på universitet eller högskola och söker efter ditt första jobb efter examen? Till våra kontor i Uppsala och Gävle , med start i september 2022 eller i januari 2023 söker vi nu dig som vill rivstarta din karriär som junior redovisningskonsult hos oss på Aspia. Aspia är marknadsledande inom redovisning och erbjuder en mängd företagsnära tjänster. Vårt breda utbud ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Häng med på vår resa!

Ditt uppdrag

I rollen som junior redovisningskonsult på Aspia har du ett omväxlande och självständigt arbete, där du arbetar på olika uppdrag åt våra kunder. Vi arbetar alltid i team och du kommer därmed ha ett nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans ser vi till att ge en högkvalitativ leverans till kund samt ger input och feedback till varandra utifrån respektive roll. Arbetet sker normalt både på vårt eget kontor samt ute hos kund.

Dina arbetsuppgifter består främst av:

- Löpande bokföring
- Upprättande av månadsbokslut
- Månatliga avstämningar
- Rapportering till kund

Hos oss på Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!

Vem är du?

Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet, högskola eller yrkeshögskola och kommer ta din examen senast september 2022 alternativt januari 2023. Vi ser gärna att du vid examen uppfyller de teoretiska kunskapskraven för att bli auktoriserad redovisningskonsult (för information, läs mer på www.far.se). Vidare ser vi även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

För att du ska trivas och utvecklas i rollen som junior redovisningskonsult hos oss tror vi att du är en driven person som trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du också trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vidare ser vi även att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta parallellt med flera uppgifter.

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om balansen mellan privatliv och arbete. Hos oss får du ett arbete med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Praktiskt om tjänsten

Tjänsterna är på heltid med tillträdesdatum i september 2022 eller i januari 2023. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Placeringsort: Uppsala eller Gävle.
Låter det som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till oss senast 2a februari 2022. Du söker enkelt med CV och genom att besvara urvalsfrågor direkt i vårt verktyg. Vi genomför urval efter sista ansökningsdag och bjuder sedan in till ett digitalt rekryteringstillfälle under vecka 9.

Under ansökningsperioden kommer samtliga sökande bli inbjudna till att göra arbetspsykologiska tester, vilka ligger till grund för det första urvalet tillsammans med din ansökan. Vår ambition är att du ska få besked om hur du ligger till i processen 1–2 veckor efter sista ansökningsdag. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens och potential.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sonja Paganus: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Redovisningskonsult

Ansök    Okt 3    Bradosti Group AB    Redovisningskonsult
Vi söker nu en redovisningskonsult för anställning på vårt kontor i Uppsala. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer, samt konsultationer. Tjänsten medför mycket kundkontakt och samarbete med kollegor, varför du som person ska ha en positiv attityd samt vara serviceinriktad och trivas att arbeta i en social miljö. Vi vill att du är analytisk och ansvarsfull, tar egna initiat... Visa mer
Vi söker nu en redovisningskonsult för anställning på vårt kontor i Uppsala.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer, samt konsultationer.
Tjänsten medför mycket kundkontakt och samarbete med kollegor, varför du som person ska ha en positiv attityd samt vara serviceinriktad och trivas att arbeta i en social miljö. Vi vill att du är analytisk och ansvarsfull, tar egna initiativ och strävar mot att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Arbetet är dessutom delvis förenat med högt tempo, vilket kräver stresstålighet och god prioriteringsförmåga samt att du är fokuserad och noggrann.


Vårt erbjudande till dig
Hos oss kommer du till en familjär miljö som kännetecknas av nära kontakt och snabbt beslutsfattande. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt. För oss är work/life-balance viktigt och därför erbjuder vi:
- flexibel arbetstid
- digital arbetsmiljö, med möjlighet att delvis jobba hemifrån
- friskvårdsbidrag och andra förmåner


Om Bradosti
Bradosti Råd & Redovisning är ett entreprenörsdrivet konsultföretag. Vi erbjuder lokal service med tjänster av hög kvalitet inom områdena redovisning och skatter samt annan kvalificerad affärsrådgivning. Vårt huvudsakliga arbetsområde är tjänster inom redovisning, ekonomiservice och skatterådgivning.


Din profil
- Universitet-/högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan eftergymnasial utbildning
- Minst två års relevant arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av motsvarande kvalificerat redovisningsarbete
- En god samarbetsförmåga med kollegor och klienter
- Goda kommunikativa färdigheter


Det är meriterande om Du har en eller flera erfarenheter:
- Du har goda kunskaper inom bokföringsprogrammet Fortnox.
- Du har erfarenhet av att driva digitala processer inom redovisning
- Du har erfarenhet från arbete på redovisnings- och /eller revisionsbyrå
- Du är auktoriserad redovisningskonsult, eller har grunden för att bli det inom en snar framtid.


Din ansökan
Sök senast den 30 oktober 2021. Löpande urval sker, varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag och vi ser därför att din ansökan inkommer så snart som möjligt.
Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt om möjligt bifoga även betyg från universitet/högskola, eller annan eftergymnasial utbildning, samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ruwar Bradosti på [email protected] Visa mindre

Redovisningskonsult sökes

Mollys Redovisning AB växer så det knakar, och behöver därför utöka sin personalstyrka med 1 person. Vi söker dig som kan börja i januari eller tidigare. Jobbet är 80% till att börja med, möjlighet finns längre fram under våren att utöka åtagandet. Det är meriterande om du har erfarenhet av Björn Lundéns affärssystem. Tveka inte att söka, för vi intervjuar löpande. Sök senast 2021-12-15 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förut... Visa mer
Mollys Redovisning AB växer så det knakar, och behöver därför utöka sin personalstyrka med 1 person. Vi söker dig som kan börja i januari eller tidigare. Jobbet är 80% till att börja med, möjlighet finns längre fram under våren att utöka åtagandet.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Björn Lundéns affärssystem.
Tveka inte att söka, för vi intervjuar löpande.
Sök senast 2021-12-15
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Redovisningsekonom

Vi är en ekonomibyrå med lång erfarenhet av redovisning, vi erbjuder även kringtjänster såsom budgetarbete och uppföljning, ekonomiska analyser, utvärderingar och slutsatser. Vi söker nu en senior redovisningsekonom/konsult med minst 2-4 års erfarenhet av kvalificerat arbete med redovisning. Vad ska du göra? Du kommer att få ansvar för redovisningen för kunder i olika bolagsformer och verksamheter. Du kommer att involveras i hela redovisningsflödet vilket... Visa mer
Vi är en ekonomibyrå med lång erfarenhet av redovisning, vi erbjuder även kringtjänster såsom budgetarbete och uppföljning, ekonomiska analyser, utvärderingar och slutsatser.
Vi söker nu en senior redovisningsekonom/konsult med minst 2-4 års erfarenhet av kvalificerat arbete med redovisning.
Vad ska du göra?
Du kommer att få ansvar för redovisningen för kunder i olika bolagsformer och verksamheter. Du kommer att involveras i hela redovisningsflödet vilket innebär löpande bokföring, reskontrahantering, månads-, kvartals- och årsbokslut, avstämning, årsredovisning, moms och skatteredovisning, periodisk sammanställning, införselmoms.
Vi arbetar i affärssystemet Fortnox.
Vem är du?
Du har god förståelse för det ekonomiska flödet och regelverket kring det. Som person är du självgående, lösningsorienterad, nyfiken, social, handlingskraftig och målorienterad samtidigt som du är en flexibel lagspelare som värdesätter relationerna till dina kollegor.
Du har ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från fastighetsekonomi är det meriterande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala (Kristallen).
Intressant! Då vill vi att du skickar in ditt CV till [email protected] Har du har frågor är du välkommen att maila dom till [email protected] Visa mindre

Senior Redovisningskonsult, Uppsala/Gävle

Ansök    Sep 10    Aspia AB    Redovisningskonsult
På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Senior Redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor i en framåtlutad miljö. Som Senior Redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund och a... Visa mer
På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Senior Redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor i en framåtlutad miljö.

Som Senior Redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund. Du stödjer och coachar dina kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Konsultation och rådgivning i kvalificerade redovisningsfrågor
- Upprätta bokslut och årsredovisningar enligt K2 och K3
- Kvalitetssäkring av upprättade period- och årsbokslut
- Löpande rapportering till kund
- Bygga och bibehålla kundrelationer och säkerställa nöjda kunder

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst inom redovisning är:

- Högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
- Erfarenhet av motsvarande arbete från redovisnings- eller revisionsbyrå
- Minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisnings- eller revisionsarbete
- Auktoriserad redovisningskonsult eller Auktoriserad revisor

För att du ska trivas i rollen som Senior Redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven och ansvarstagande person, som gillar att arbeta i team där du leder och coachar teamet och tar stort ansvar för kundrelationen och kundnöjdheten. Vi ser gärna att du har ett marknadsintresse och trivs i mötet med kunden. Du har förmågan att hantera ett stort flöde samt strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Vilka är vi?

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på?www.aspia.se
Vill du följa med på vår resa? Skicka din ansökan, innehållande CV och personligt brev/kort motivering, så snart som möjligt, dock senast 6.10. Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Anette Carlsson: [email protected]

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sonja Paganus på HR via [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Junior Redovisningskonsult, Uppsala/Gävle

Ansök    Sep 10    Aspia AB    Redovisningskonsult
Studerar du ekonomi på universitet eller högskola och söker efter ditt första jobb efter examen? Till våra kontor i Uppsala/Gävle, med start januari 2022 och september 2022 söker vi nu dig som vill rivstarta din karriär som junior redovisningskonsult hos oss på Aspia. Häng med på vår spännande resa! Aspia är marknadsledande inom redovisning och erbjuder en mängd företagsnära tjänster. Vårt breda utbud ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbe... Visa mer
Studerar du ekonomi på universitet eller högskola och söker efter ditt första jobb efter examen? Till våra kontor i Uppsala/Gävle, med start januari 2022 och september 2022 söker vi nu dig som vill rivstarta din karriär som junior redovisningskonsult hos oss på Aspia. Häng med på vår spännande resa! Aspia är marknadsledande inom redovisning och erbjuder en mängd företagsnära tjänster. Vårt breda utbud ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare.

Ditt uppdrag

I rollen som Junior redovisningskonsult på Aspia har du ett omväxlande och självständigt arbete, där du arbetar på olika uppdrag åt våra kunder. Vi arbetar alltid i team mot våra kunder och du kommer därmed ha ett nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans ser vi till att ge en högkvalitativ leverans till kund samt ge input till varandra utifrån respektive roll. Arbetet sker normalt både på vårt eget kontor samt ute hos kund. Vi hoppas att vi snart kan återgå till att få sitta på plats tillsammans igen.

Dina arbetsuppgifter består främst av:

- Löpande bokföring
- Upprättande av månadsbokslut
- Månatliga avstämningar
- Rapportering till kund

Vi arbetar i team där vi tillsammans ser till att ge en högkvalitativ leverans till kund samt ger input till varandra utifrån våra roller. Hos oss på Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!

Vem är du?

Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet eller yrkeshögskola och kommer ta din examen senast januari eller september 2022. Vi ser gärna att du vid examen uppfyller de teoretiska kunskapskraven för att bli auktoriserad redovisningskonsult (för information, läs mer på www.far.se). Vidare ser vi även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

För att du ska trivas i rollen som junior redovisningskonsult och utvecklas hos oss tror vi att du är en driven person, som trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vidare ser vi även att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt.

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du ett arbete med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Praktiskt om tjänsten

Tjänsterna är på heltid med tillträdesdatum i januari 2022 eller september 2022. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Placeringsort: Uppsala eller Gävle.
Låter det som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till oss senast 6.10.2021. Du söker enkelt med CV och genom att besvara några urvalsfrågor direkt i vårt verktyg. Vi kommer att genomföra urval efter sista ansökningsdag och bjuda in till digitala intervjuer därefter.

Under ansökningsperioden kommer samtliga sökande bli inbjudna till att göra arbetspsykologiska tester, vilka ligger till grund för det första urvalet tillsammans med din ansökan. Vår ambition är att du ska få besked om hur du ligger till i processen 1-2 veckor efter sista ansökningsdag.

Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens och potential.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sonja Paganus på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Aspia

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Redovisningskonsult

Ansök    Jun 30    Ls Jobbet AB    Redovisningskonsult
Det går bra för Kumquat! Då vi har fått flera nya kunder senaste året behöver vi utöka vårt team med en redovisningskonsult till vårt kontor i centrala Uppsala. Är du serviceinriktad, driven, målmedveten och brinner för att ge småföretagare rådgivning? Då är det dig vi söker! Om tjänsten Som redovisningskonsult arbetar du i nära samarbete med våra kunder som finns i olika branscher och du får varierande arbetsuppgifter. Du arbetar med löpande bokföring, lö... Visa mer
Det går bra för Kumquat! Då vi har fått flera nya kunder senaste året behöver vi utöka vårt team med en redovisningskonsult till vårt kontor i centrala Uppsala. Är du serviceinriktad, driven, målmedveten och brinner för att ge småföretagare rådgivning? Då är det dig vi söker!
Om tjänsten
Som redovisningskonsult arbetar du i nära samarbete med våra kunder som finns i olika branscher och du får varierande arbetsuppgifter. Du arbetar med löpande bokföring, löneadministration, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisning och deklaration samt rådgivning inom skatter och redovisning. Du varierar mellan att vara ute hos kund och att sitta i våra vackra lokaler på Drottninggatan i Uppsala.
Våra kunder finns inom många olika branscher och är både små och medelstora företag. Hos oss sätts alltid kunden i fokus och en hög servicenivå är för oss en självklarhet. Vi anpassar våra tjänster utifrån kundens behov och våra ledstjärnor är kvalitet och effektivitet.
Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i ett stabilt företag. Vi uppmuntrar till lärande och ser till att det finns stöd till fortbildning. Arbetsmiljön präglas av ett prestigelöst och öppet klimat där det finns gott om kompetens under ett och samma tak!
Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som redovisningsekonom. Du kan självständigt upprätta bokslut och årsredovisning. Har du arbetat som redovisningskonsult eller revisorsassistent ser vi det som meriterande. Vi ser även att du har minst gymnasiekompetens med ekonomiinriktning. Din svenska är mycket god i tal och skrift och du är en van användare av redovisningssystem.
Som redovisningskonsult har du kontakt med ett flertal kunder och därför är det viktigt att du som person är strukturerad, trivs med eget ansvar och har en vilja att skapa och bibehålla långsiktiga relationer. Du har en hög social kompetens och håller en god servicenivå mot våra kunder och samarbetspartners. Vidare kan du hantera ett högt arbetstempo och du är målmedveten och engagerad i dina arbetsuppgifter.
Övrig information
Tjänsten en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 15 augusti 2021.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Gryding, 070-445 13 39.
Varmt välkommen med din ansökan!
Besök gärna vår hemsida; www.kumquat.se
Krav
Tidigare arbetat som redovisningsekonom
Minst gymnasiekompetens med inriktning på ekonomi
Mycket god svenska i tal och skrift
Van datoranvändare

Meriterande
Tidigare arbetat som redovisningskonsult eller revisorsassistent
Tidigare arbetat med löneadministrationOm arbetsgivaren - Kumquat Redovisningskonsult
Kumquat Redovisningskonsult är en personlig affärsbyrå i Uppsala som erbjuder kvalificerade redovisningstjänster till små och medelstora företag. Vi är medlemmar i Srf konsulterna som är den ledande branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter i Sverige. Visa mindre

Rådgivare lantbruk | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Uppsala

Ansök    Aug 16    Ludvig & Co AB    Redovisningskonsult
Vill du vara med och göra skillnad inom lantbruk och grön näring? Som rådgivare på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt för dig arbetar vi proaktivt med digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och trygg miljö. Om tjänsten  I nära samarbete med våra kunder arbetar du med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att hjälpa ku... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad inom lantbruk och grön näring? Som rådgivare på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt för dig arbetar vi proaktivt med digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och trygg miljö.

Om tjänsten 

I nära samarbete med våra kunder arbetar du med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att hjälpa kunder inom vårt lantbrukssegment att utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 


• Uppdragsansvar och kundansvar
• Kors- och merförsäljning samt bidra med din kompetens till andras kunduppdrag
• Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut och deklarationer
• Upprätta kapitalvinstberäkningar, kalkyler och SAM-ansökningar
• Affärsrådgivning lantbruk

Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. 

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Sofia Holmgren berättar:

På kontoret i Uppsala blir du en del av ett team på 28 medarbetare. Som grupp värdesätter vi samarbete och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av att utveckla verksamheten samt mina medarbetare och förväntar mig drivna och delaktiga medarbetare.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

Som anställd hos oss finns möjlighet att vara med i något av våra spetsnätverk. Ludvig & Co är marknadsledande inom lantbrukssegmentet och har ett tydligt fokus på lantbrukskunder och att befästa denna position. Spetsnätverket Lantbruk är en viktig del i detta och ska skapa möjligheter för att du som lantbruksrådgivare ska utvecklas i din roll liksom att ta vara på ditt driv och engagemang i lantbruksfrågorna. Genom medverkan i nätverket får du helt enkelt de bästa förutsättningarna för att jobba inom lantbruksområdet.

För att lyckas behöver du 


• Utbildning som lantmästare, agronom eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Stort yrkesmässigt engagemang
• Tidigare erfarenhet av rådgivning inom lantbrukssegmentet

Det är meriterande om du har erfarenhet från en konsulterande roll eller serviceyrke sedan tidigare. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund.

Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger kontor i framkant. Du har hög social kompetens, trivs när du får ha eget ansvar och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. 

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Sofia Holmgren, [email protected] eller tel. 018-677972

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Lantmästare, redovisningskonsult, redovisning, redovisningsekonom, accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor Visa mindre

Självgående redovisningskonsult till familjärt bolag

Ansök    Jul 6    KLERA UPPSALA AB    Redovisningskonsult
Är du kvalificerad redovisningsekonom som brinner för siffror och att ge service i världsklass? Då har vi rollen för dig! Placering: Uppsala Start: Enligt överenskommelse KLERA Uppsala är den lilla redovisningsbyrån som arbetar för att leverera tjänster efter varje kunds önskemål och behov. Som redovisningskonsult hos KLERA är du mer än bara konsult, hos oss får du vara en del av ett familjärt bolag där du har stort inflytande och flexibilitet. Vi söker n... Visa mer
Är du kvalificerad redovisningsekonom som brinner för siffror och att ge service i världsklass? Då har vi rollen för dig!
Placering: Uppsala
Start: Enligt överenskommelse
KLERA Uppsala är den lilla redovisningsbyrån som arbetar för att leverera tjänster efter varje kunds önskemål och behov. Som redovisningskonsult hos KLERA är du mer än bara konsult, hos oss får du vara en del av ett familjärt bolag där du har stort inflytande och flexibilitet. Vi söker nu en skarp redovisningskonsult som är trygg i sin roll och inte är rädd för att hugga i där det behövs. För att lyckas i rollen tror vi att du har flerårig erfarenhet från arbete med;
reskontra
löpande redovisning och avstämningar
upprättande av moms och skattedeklarationer
bokslut
årsredovisning, små och mellanstora bolag

Utöver din erfarenhet ser du dig själv som lättlärd och gillar system, du är positiv som person och har lätt för att ta dig an oväntade problem som kan dyka upp. Din främsta egenskap är att du älskar siffror och administration samt att du är en fena på att ge kunder god service. Har du tidigare arbetat i Fortnox är det meriterande.
Stämmer detta in på dig eller har du frågor om tjänsten? Skicka då in din ansökan till [email protected], urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Redovisningsekonom

Vi är en ekonomibyrå med lång erfarenhet av redovisning, vi erbjuder även kringtjänster såsom budgetarbete och uppföljning, ekonomiska analyser, utvärderingar och slutsatser. Vi söker nu en senior redovisningsekonom/konsult med minst 2-4 års erfarenhet av kvalificerat arbete med redovisning. Arbetsuppgifter: Löpande redovisning Månadsbokslut, årsbokslut och rapportering Deklarationer Viss reskontra Prognos och budgetarbete samt ad-hoc uppgifter Vem är du... Visa mer
Vi är en ekonomibyrå med lång erfarenhet av redovisning, vi erbjuder även kringtjänster såsom budgetarbete och uppföljning, ekonomiska analyser, utvärderingar och slutsatser.
Vi söker nu en senior redovisningsekonom/konsult med minst 2-4 års erfarenhet av kvalificerat arbete med redovisning.
Arbetsuppgifter:
Löpande redovisning
Månadsbokslut, årsbokslut och rapportering
Deklarationer
Viss reskontra
Prognos och budgetarbete samt ad-hoc uppgifter

Vem är du?
Du har god förståelse för det ekonomiska flödet och är van att jobba strukturerat med deadlines. Lösningsorienterad, driven. Vi tror du har ett brinnande intresse för redovisning och gillar stort eget ansvar inom byrån med många kontaktytor, tempo och händelserik miljö.
Du levererar kvalité och har fallenhet för att växla mellan detaljer och helhet. Som person är du handlingskraftig och målorienterad samtidigt som du är en flexibel lagspelare som värdesätter relationerna till dina kollegor. Vi förutsätter att du är kunnig inom Excel.
Då vi söker någon som kan börja mitten / slutet av augusti. Så kommer urvals- och intervjuarbetet att ske löpande.
Intressant! Då vill vi att du skickar in ditt CV till [email protected] Har du har frågor är du välkommen att maila dom till [email protected] Visa mindre

Junior Redovisningskonsult, Uppsala/Gävle

Ansök    Maj 6    Aspia AB    Redovisningskonsult
Studerar du ekonomi på universitet eller högskola eller har du nyligen tagit examen och är i början av din karriär? Till våra kontor i Uppsala och Gävle, med start september 2021, söker vi nu dig som vill jobba som junior redovisningskonsult. Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Ditt uppdrag I rollen som junior redovisningskonsult kommer du ha ett ... Visa mer
Studerar du ekonomi på universitet eller högskola eller har du nyligen tagit examen och är i början av din karriär? Till våra kontor i Uppsala och Gävle, med start september 2021, söker vi nu dig som vill jobba som junior redovisningskonsult. Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare.

Ditt uppdrag

I rollen som junior redovisningskonsult kommer du ha ett omväxlande och självständigt arbete, som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Du kommer arbeta på uppdrag av kund tillsammans med en projektledare. Arbetet utförs främst på det egna kontoret, men kan även innebära arbete ute hos kund. I arbetet med kunderna jobbar du i ett nära samarbete med dina kollegor.

Dina arbetsuppgifter består främst av:

- Löpande bokföring
- Månatliga avstämningar
- Upprättande av bokslut
- Rapportering till kund

Du kommer ingå i ett team där ni tillsammans ser till att ge en högkvalitativ leverans till kund samt ger input till varandra utifrån er roll. På Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!

Vem är du?

Vi söker dig som har eller kommer ha en kandidatexamen i ekonomi alternativt en examen från YH-utbildning till redovisningsekonom. Om du är utbildad gymnasieekonom är det också av intresse. Det är meriterande om du vid examen uppfyller de teoretiska kunskapskraven för att bli auktoriserad redovisningskonsult (för information, läs mer på www.far.se). Vidare ser vi även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

För att du ska trivas i rollen som junior redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven person, som trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vidare ser vi även att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt.

Praktiskt om tjänsten

Tjänsten är på heltid med tillträdesdatum september 2021, eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala eller Gävle. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vilka är vi?

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!
Ansökan

Låter det som en intressant tjänst? Då är du varmt välkommen att ansöka till oss med ditt CV samt genom att besvara våra urvalsfrågor, senast 30e maj. Urval och intervjuer sker löpande.

För en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester som ett steg i urvalet.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sonja Paganus på HR: [email protected]

Om du har frågor gällande rollen som Junior Redovisningskonsult är du välkommen att kontakta Gruppchef Ann Härdelin: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Erfaren Redovisningskonsult, Uppsala/Gävle

Ansök    Maj 6    Aspia AB    Redovisningskonsult
Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är ett marknadsledande företag inom redovisning och erbjuder kunder en mängd andra företagsnära tjänster. Till våra kontor i Uppsala/Gävle söker vi erfarna redovisningskonsulter som vill vara med och utveckla både våra kunders företagande och våra medarbetare. Som redovisningskonsult hos oss har du en om... Visa mer
Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är ett marknadsledande företag inom redovisning och erbjuder kunder en mängd andra företagsnära tjänster. Till våra kontor i Uppsala/Gävle söker vi erfarna redovisningskonsulter som vill vara med och utveckla både våra kunders företagande och våra medarbetare.

Som redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund. Du stödjer och coachar mer juniora kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Upprätta bokslut och årsredovisningar
- Inkomstdeklarationer
- Kvalitetssäkra månadsbokslut
- Löpande rapporteringar till kund
- Konsultation och kundrådgivning

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst inom redovisning är:

- högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
- Minst 2 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar
- flytande i svenska, såväl i tal som skrift

Vi ser det som meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult alternativ har grunden för att bli det inom en snar framtid. Vi ser det också som meriterande om du har tidigare vana av att jobba på en redovisnings- eller revisionsbyrå.

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven och ansvarstagande person, som gillar att arbeta i team. Vi ser gärna att du har ett marknadsintresse och trivs i mötet med kunden. Du har förmågan att hantera ett stort flöde samt strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Om Aspia

Aspia?är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på?www.aspia.se


Låter det som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan med CV + personligt brev alternativt CV + en motivering om varför du är intresserad av just denna tjänst på Aspia (via länken Ansök nu).

Som en del av urvalsprocessen använder vi oss av arbetspsykologiska tester, allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du höra av dig till Sonja Paganus på HR: [email protected]

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Anette Carlsson: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Erfaren ekonomikonsult sökes till expansivt bolag

Ansök    Mar 25    FA Advisory AB    Redovisningskonsult
Är du en erfaren ekonomikonsult som jobbat några år i branschen? Kan du bokslut, deklarationer och skatt i sömnen? Avanta Ekonomi söker just nu efter en ny ekonomi- och redovisningskonsult till vårt kontor i Uppsala. Avanta Ekonomi är en komplett ekonomibyrå som grundades 2012 i Uppsala. Sedan 2018 driver företaget även ett kontor i Borlänge och planer finns på att inom kort etablera sig på ytterligare platser i landet. Företaget erbjuder idag tjänster ino... Visa mer
Är du en erfaren ekonomikonsult som jobbat några år i branschen? Kan du bokslut, deklarationer och skatt i sömnen? Avanta Ekonomi söker just nu efter en ny ekonomi- och redovisningskonsult till vårt kontor i Uppsala.
Avanta Ekonomi är en komplett ekonomibyrå som grundades 2012 i Uppsala. Sedan 2018 driver företaget även ett kontor i Borlänge och planer finns på att inom kort etablera sig på ytterligare platser i landet. Företaget erbjuder idag tjänster inom redovisning, revision, företagsrådgivning och företagsjuridik. Kulturen hos oss på Avanta Ekonomi kan beskrivas med orden familjärt, kundcentrerat och framåtsträvande. Vi arbetar konsekvent med att digitalisera administrativa flöden för att skapa effektivitet och lönsamhet för våra kunder.
Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning och som känner att ekonomi- och redovisningsbranschen är där du vill göra karriär. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta inom ekonomiområdet. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där vilja att utvecklas och förmåga att ta ansvar för den egna prestationen är något som stämmer in på dig. Avanta Ekonomi är ett kundcentrerat företag och att alltid utgå ifrån kundens behov och problem är något som bör vara naturligt för dig.
Exempel på arbetsuppgifter du kan komma att vara ansvarig över är:
· Löpande bokföring och redovisning
· Bokslut
· Lönehantering
· HR-frågor
Vi erbjuder dig:
En arbetsplats med en varierad vardag där du ställs inför olika utmaningar varje dag. Vi erbjuder dig tydliga vägar för utveckling baserade på dina egna förutsättningar och målsättningar. Avanta Ekonomi är ett bolag som gärna ser intern rörlighet mellan olika tjänster och arbetsuppgifter. Avanta Ekonomi erbjuder alla sina anställda kontinuerlig kompetensutveckling för att hela tiden säkerställa att du har en aktuell och hög kunskapsnivå. Vi erbjuder dig möjlighet till flexibel arbetstid för att få livspusslet att gå ihop med vardagens alla måsten.
Vi söker i dagsläget personal till vårt kontor i Uppsala.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Anställningsform: Heltid (provanställning kan tillämpas)
Arbetsvillkor: Heltid
Lönevillkor: Enligt överenskommelse
Tveka inte att skicka in ditt CV till oss idag på [email protected]
För frågor kontakta:
David Nordanskog, 073 – 53 77 347 eller [email protected] Visa mindre

Office Leader, redovisning, Uppsala / Gävle

Ansök    Mar 1    Aspia AB    Redovisningskonsult
Aspia erbjuder nu en fantastisk chans för dig som vill utvecklas i rollen som ledare. Vi söker en person med det övergripande ansvaret för kontoren i Uppsala och/eller Gävle. Detta är en perfekt roll för dig som har förmågan att utveckla arbetet och vara en stöttande och inspirerande ledare för våra medarbetare. Hur kommer din roll att se ut? Som Office Leader har du ansvar för kontorens resultat. I rollen kommer du att direkt ansvara för ett antal grup... Visa mer
Aspia erbjuder nu en fantastisk chans för dig som vill utvecklas i rollen som ledare. Vi söker en person med det övergripande ansvaret för kontoren i Uppsala och/eller Gävle. Detta är en perfekt roll för dig som har förmågan att utveckla arbetet och vara en stöttande och inspirerande ledare för våra medarbetare.


Hur kommer din roll att se ut?

Som Office Leader har du ansvar för kontorens resultat. I rollen kommer du att direkt ansvara för ett antal gruppchefer och medarbetare samt ha det övergripande ansvaret för kontorens samtliga medarbetare. Du kommer att coacha och leda dina medarbetare, arbeta med personalstrategier och rekrytering. Vidare kommer du att arbeta nära marknaden och se till nya affärsmöjligheter samt utveckla existerande kunder. Du kommer även arbeta operativt med kunder. Aspia arbetar digitalt och du blir en viktig del i att utveckla detta internt och hos våra kunder.


Kvalifikationer

Du har erfarenhet från en ledande befattning samt gärna haft en roll som innefattat budget- och resultatansvar. Meriterande är om du har haft personalansvar. Vi söker dig som har bakgrund inom redovisning / ekonomi och du är, eller är på väg, att bli auktoriserad redovisningskonsult. För denna roll är dina personliga egenskaper mycket viktiga. Vi söker dig som trivs med att ta ansvar och att arbeta strategiskt likväl som att ta ett operativt ansvar. För att trivas i rollen som Office Leader så har du god förmåga att förvandla ord till handling och du har en bra känsla för affärer. Du vågar delegera och ge dina medarbetare frihet. Vidare är du kommunikativ och inspirerande och brinner för området ledarskap. Vi söker dig som gillar att tänka nytt och värdeskapande och som uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö.
Om Aspia

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär!

Låter det som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast 28.3 via länken Ansök nu.

För en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester som ett steg i urvalet.?

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Market Area Leader Anette Carlsson på: [email protected]

Om du har frågor om rekryteringsprocessen i övrigt kan du kontakta rekryterare Sonja Paganus på HR: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Redovisningskonsult

Vi söker dig som är en självgående redovisningskonsult med erfarenhet. Du har haft eget kundansvar och med erfarenhet från både löpande bokföring och bokslutsupprättande. Du kommer att hjälpa våra kunder med löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer och rådgivning. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Vi söker dig som är en självgående redovisningskonsult med erfarenhet. Du har haft eget kundansvar och med erfarenhet från både löpande bokföring och bokslutsupprättande.
Du kommer att hjälpa våra kunder med löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer och rådgivning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Redovisningskonsult sökes till Uppsala!

Ansök    Aug 26    Releconomy AB    Redovisningskonsult
Releconomy AB är en liten redovisningsbyrå för småföretagare. Vi vill nu expandera och söker därför en redovisningskonsult som kan jobba självständigt. Arbetsuppgifterna är upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt även löpande bokföring med månadsavstämningar, löner och rådgivning. Utöver kompetensen, som du fått från några års anställning på en redovisnings- eller revisionsbyrå, är det viktigt att du har en positiv inställning i... Visa mer
Releconomy AB är en liten redovisningsbyrå för småföretagare. Vi vill nu expandera och söker därför en redovisningskonsult som kan jobba självständigt.


Arbetsuppgifterna är upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt även löpande bokföring med månadsavstämningar, löner och rådgivning.


Utöver kompetensen, som du fått från några års anställning på en redovisnings- eller revisionsbyrå, är det viktigt att du har en positiv inställning i både med- och motgångar och att du kan skapa och bibehålla goda kontakter med både kunder och kollegor.


Om du dessutom är stresstålig, prestigelös, initiativtagande, lösningsfokuserad och pålitlig kan du vara den vi söker. Vi använder oss av Fortnox och hoppas helst att du har jobbat med programmet tidigare. Arbete i Visma Lön-600 förekommer också.


Vi vill helst att den som kommer börjar på 50 % tjänst och sedan en övergång till 100 %.


Vi befinner oss relativt centralt i Uppsala och parkeringsplats för anställda finns. Visa mindre

Redovisningskonsult sökes till Uppsala!

Ansök    Dec 8    Releconomy AB    Redovisningskonsult
Releconomy AB är en liten redovisningsbyrå för småföretagare. Vi vill nu expandera och söker därför en redovisningskonsult som kan jobba självständigt. Arbetsuppgifterna är upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt även löpande bokföring med månadsavstämningar, löner och rådgivning. Utöver kompetensen, som du fått från några års anställning på en redovisnings- eller revisionsbyrå, är det viktigt att du har en positiv inställning i... Visa mer
Releconomy AB är en liten redovisningsbyrå för småföretagare. Vi vill nu expandera och söker därför en redovisningskonsult som kan jobba självständigt.


Arbetsuppgifterna är upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt även löpande bokföring med månadsavstämningar, löner och rådgivning.


Utöver kompetensen, som du fått från några års anställning på en redovisnings- eller revisionsbyrå, är det viktigt att du har en positiv inställning i både med- och motgångar och att du kan skapa och bibehålla goda kontakter med både kunder och kollegor.


Om du dessutom är stresstålig, prestigelös, initiativtagande, lösningsfokuserad och pålitlig kan du vara den vi söker. Vi använder oss av Fortnox och hoppas helst att du har jobbat med programmet tidigare. Arbete i Visma Lön-600 förekommer också.


Vi ser helst att det blir en start på 50 % tjänst och sedan en övergång till 100 %.


Vi befinner oss relativt centralt i Uppsala och parkeringsplats för anställda finns. Visa mindre

Redovisningskonsult

Ansök    Sep 18    Aventus AB    Redovisningskonsult
Vi söker en erfaren redovisningsekonom till ett interimsuppdrag hos en av våra kunder. Kunden är ett stort och stabilt företag. Rollen är omväxlande, du har ansvar för fyra bolag och arbetar nära ekonomichefen. Du kommer att använda dina erfarenheter av att arbeta med - Upprättande av årsbokslut. - Upprättande av årsredovisning. - Avstämda, periodiserade månadsbokslut. - Löpande bokföring. - Underhåll anläggningsregister. - Bankrelaterade ärenden. - Dek... Visa mer
Vi söker en erfaren redovisningsekonom till ett interimsuppdrag hos en av våra kunder. Kunden är ett stort och stabilt företag. Rollen är omväxlande, du har ansvar för fyra bolag och arbetar nära ekonomichefen.

Du kommer att använda dina erfarenheter av att arbeta med

- Upprättande av årsbokslut.
- Upprättande av årsredovisning.
- Avstämda, periodiserade månadsbokslut.

- Löpande bokföring.
- Underhåll anläggningsregister.
- Bankrelaterade ärenden.
- Deklarationer.
- Chefer i organisationen som behöver stöd eller hjälp.


Om dig

Kunden verkar i en händelserik miljö och därför är du strukturerad, flexibel och håller tidsramar. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera då du har många kontakter i organisationen. Du har arbetat med ovan nämnda arbetsuppgifter tidigare och är därför självgående.

Vi erbjuder

- Ett fritt och omväxlande konsultuppdrag.
- En bred och stimulerande tjänst där du har möjlighet att utveckla dig själv och andra.


Övrigt

Startdatum är så snart du kan i oktober och förväntas pågå till februari 2021. Omfattningen är heltid eller deltid, beroende på din tillgänglighet.

Detta är ett konsultuppdrag.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Aventus

Aventus har funnits sedan 1986. Vi arbetar professionellt med rekrytering, search och uthyrning av chefer och specialister inom HR och ekonomi samt med omställning och outplacement. Vissa rekryteringar är helt kostnadsfria. Vi ägs av Folkuniversitetet som drivs utan vinstintresse. Visa mindre

Senior redovisningskonsult

Vi är en ekonomibyrå med lång och gedigen erfarenhet av upprättande av bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning. Vi erbjuder alla tjänster från löpande bokföring till årsredovisning och deklaration. Dessutom erbjuder vi kringtjänster såsom budgetarbete och uppföljning, ekonomiska analyser, utvärderingar och slutsatser. Utifrån vår stabila grund arbetar vi med ständiga förbättringar genom digitalisering och effektivare processer och att erbjuda ... Visa mer
Vi är en ekonomibyrå med lång och gedigen erfarenhet av upprättande av bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning. Vi erbjuder alla tjänster från löpande bokföring till årsredovisning och deklaration. Dessutom erbjuder vi kringtjänster såsom budgetarbete och uppföljning, ekonomiska analyser, utvärderingar och slutsatser.


Utifrån vår stabila grund arbetar vi med ständiga förbättringar genom digitalisering och effektivare processer och att erbjuda kunderna en smidig helhetslösning.


Vårt kontor ligger i Kristallen, Uppsala, i ljusa trivsamma lokaler. Fri parkering.


Vi söker nu en senior redovisningskonsult på heltid. I rollen som redovisningskonsult arbetar du nära våra kunder med varierande uppgifter såsom löpande bokföring, avstämningar, momsredovisning, bokslut och årsredovisningar Våra kunder finns inom olika branscher av varierad storlek och uppdragen sker ute hos kund eller på vårt kontor.


Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av redovisningsarbete och bokslut. Det är ett plus om du har arbetat på redovisningsbyrå tidigare men inte ett krav. Du kommer att ha hand om egna kunder eller arbeta i team med kollegor. Arbete både på kontoret och ute hos kund kan bli aktuellt. För att passa in hos oss behöver du vara målfokuserad och flexibel. Vidare behöver du ha lätt för att ta egna initiativ och vara ansvarstagande.


#jobbjustnu Visa mindre

Redovisningsekonom

Vi är en ekonomibyrå med lång erfarenhet av redovisning, vi erbjuder även kringtjänster såsom budgetarbete och uppföljning, ekonomiska analyser, utvärderingar och slutsatser. Vi söker nu en senior redovisningsekonom/konsult med minst 3 års erfarenhet av kvalificerat arbete med redovisning. Arbetsuppgifter: Löpande redovisning Månadsbokslut, årsbokslut och rapportering Deklarationer Viss reskontra Prognos och budgetarbete samt ad-hoc uppgifter Vem är du... Visa mer
Vi är en ekonomibyrå med lång erfarenhet av redovisning, vi erbjuder även kringtjänster såsom budgetarbete och uppföljning, ekonomiska analyser, utvärderingar och slutsatser.
Vi söker nu en senior redovisningsekonom/konsult med minst 3 års erfarenhet av kvalificerat arbete med redovisning.
Arbetsuppgifter:
Löpande redovisning
Månadsbokslut, årsbokslut och rapportering
Deklarationer
Viss reskontra
Prognos och budgetarbete samt ad-hoc uppgifter

Vem är du?
Du har god förståelse för det ekonomiska flödet och är van att jobba strukturerat med deadlines. Lösningsorienterad, driven. Vi tror du har ett brinnande intresse för redovisning och gillar stort eget ansvar inom byrån med många kontaktytor, tempo och händelserik miljö. Du levererar kvalité och har fallenhet för att växla mellan detaljer och helhet. Som person är du handlingskraftig och målorienterad samtidigt som du är en flexibel lagspelare som värdesätter relationerna till dina kollegor. Vi förutsätter att du är kunnig inom Excel.
Då vi söker någon som kan börja omgående eller så snart som möjligt. Så kommer urvals- och intervjuarbetet att ske löpande.
Intressant!
Då vill vi att du skickar in ditt CV till [email protected] Har du har frågor är du välkommen att ringa Yvonne Butendorff på telefon 018-777 16 96.
#jobbjustnu Visa mindre

Redovisningskonsult sökes till Uppsala!

Ansök    Jul 6    Releconomy AB    Redovisningskonsult
Releconomy AB är en liten redovisningsbyrå för småföretagare. Vi vill nu expandera och söker därför en redovisningskonsult som kan jobba självständigt. Arbetsuppgifterna är upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt även löpande bokföring med månadsavstämningar och rådgivning. Utöver kompetensen, som du fått från några års anställning på en redovisnings- eller visionsbyrå, är det viktigt att du har en positiv inställning i både med... Visa mer
Releconomy AB är en liten redovisningsbyrå för småföretagare. Vi vill nu expandera och söker därför en redovisningskonsult som kan jobba självständigt.


Arbetsuppgifterna är upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt även löpande bokföring med månadsavstämningar och rådgivning.


Utöver kompetensen, som du fått från några års anställning på en redovisnings- eller visionsbyrå, är det viktigt att du har en positiv inställning i både med- och motgångar och att du kan skapa och bibehålla goda kontakter med både kunder och kollegor.


Om du dessutom är stresstålig, prestigelös, initiativtagande, lösningsfokuserad och pålitlig kan du vara den vi söker. Vi använder oss av Fortnox och hoppas helst att du har jobbat med programmet tidigare.


Vi befinner oss relativt centralt i Uppsala och tillgång till parkering finns. Visa mindre

Redovisningskonsult

Vi är en ekonomibyrå med lång och gedigen erfarenhet av upprättande av bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning. Vi erbjuder alla tjänster från löpande bokföring till årsredovisning och deklaration. Dessutom erbjuder vi kringtjänster såsom budgetarbete och uppföljning, ekonomiska analyser, utvärderingar och slutsatser. Vi arbetar med ständiga förbättringar genom digitalisering och effektivare processer och att erbjuda kunderna en smidig helhet... Visa mer
Vi är en ekonomibyrå med lång och gedigen erfarenhet av upprättande av bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning. Vi erbjuder alla tjänster från löpande bokföring till årsredovisning och deklaration. Dessutom erbjuder vi kringtjänster såsom budgetarbete och uppföljning, ekonomiska analyser, utvärderingar och slutsatser.


Vi arbetar med ständiga förbättringar genom digitalisering och effektivare processer och att erbjuda kunderna en smidig helhetslösning.


Vårt kontor ligger i Kristallen, Uppsala, i ljusa trivsamma lokaler. Fri parkering.


Vi söker nu två redovisningskonsulter på heltid. I rollen som redovisningskonsult arbetar du nära våra kunder med varierande uppgifter såsom löpande bokföring, avstämningar, momsredovisning, bokslut och årsredovisningar Våra kunder finns inom olika branscher av varierad storlek och uppdragen sker på vårt kontor eller ute hos kund.


Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av redovisningsarbete och bokslut. Det är ett plus om du har arbetat på redovisningsbyrå tidigare men inte ett krav. Du kommer att ha hand om egna kunder eller arbeta i team med kollegor. För att passa in hos oss behöver du vara målfokuserad och flexibel. Vidare behöver du ha lätt för att ta egna initiativ och vara ansvarstagande. Visa mindre

Vi söker en redovisningskonsult

Ansök    Feb 21    Contabile AB    Redovisningskonsult
Vi på Contabile söker medarbetare som vill bidra till utvecklingen av vår byrå. Just nu söker vi efter en redovisningskonsult till vårt fina kontor i centrala Uppsala. Kontoret är beläget i industristaden med stadens kanske bästa utsikt över Fyrisån. I din roll som redovisningskonsult hos oss får du möjlighet att arbeta brett med bland annat löpande redovisning, bokslut och rådgivning. Vi kräver att du har utbildning inom ekonomi eller gedigen erfarenhet a... Visa mer
Vi på Contabile söker medarbetare som vill bidra till utvecklingen av vår byrå. Just nu söker vi efter en redovisningskonsult till vårt fina kontor i centrala Uppsala. Kontoret är beläget i industristaden med stadens kanske bästa utsikt över Fyrisån.
I din roll som redovisningskonsult hos oss får du möjlighet att arbeta brett med bland annat löpande redovisning, bokslut och rådgivning.
Vi kräver att du har utbildning inom ekonomi eller gedigen erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Viktigt är även att du har hög ansvarskänsla och kan arbeta självständigt.
Hos oss arbetar du i en flexibel arbetsmiljö med högt i tak och goda möjligheter att vara med och påverka. Vi är måna om att trivas ihop. Här erbjuds potential för dig att växa i din konsultroll genom löpande utbildningar och de varierande uppdrag du arbetar med.
Vi ser gärna att du börjar hos oss så snart som möjligt.


Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Petter Eifrém, [email protected] eller 070-632 49 47. Visa mindre

Redovisningskonsult

Ansök    Mar 31    Ls Jobbet AB    Redovisningskonsult
Det går bra för Kumquat! Då vi har fått flera nya kunder senaste året behöver vi utöka vårt team med en redovisningskonsult till vårt kontor i centrala Uppsala. Är du serviceinriktad, driven, målmedveten och brinner för att ge småföretagare rådgivning? Då är det dig vi söker! Om tjänsten Som redovisningskonsult arbetar du i nära samarbete med våra kunder som finns i olika branscher och du får varierande arbetsuppgifter. Du arbetar med löpande bokföring, bo... Visa mer
Det går bra för Kumquat! Då vi har fått flera nya kunder senaste året behöver vi utöka vårt team med en redovisningskonsult till vårt kontor i centrala Uppsala. Är du serviceinriktad, driven, målmedveten och brinner för att ge småföretagare rådgivning? Då är det dig vi söker!
Om tjänsten
Som redovisningskonsult arbetar du i nära samarbete med våra kunder som finns i olika branscher och du får varierande arbetsuppgifter. Du arbetar med löpande bokföring, bokslutarbete, upprättande av årsredovisning och deklaration samt rådgivning inom skatter och redovisning. Du varierar mellan att vara ute hos kund och att sitta i våra vackra lokaler på Drottninggatan i Uppsala.
Våra kunder finns inom många olika branscher och är både små och medelstora företag. Hos oss sätts alltid kunden i fokus och en hög servicenivå är för oss en självklarhet. Vi anpassar våra tjänster utifrån kundens behov och våra ledstjärnor är kvalitet och effektivitet.
Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i ett stabilt företag. Vi uppmuntrar till lärande och ser till att det finns stöd till fortbildning. Arbetsmiljön präglas av ett prestigelöst och öppet klimat där det finns gott om kompetens under ett och samma tak!
Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som redovisningsekonom. Du kan självständigt upprätta bokslut och årsredovisning. Har du arbetat som redovisningskonsult eller revisorsassistent ser vi det som meriterande. Vi ser även att du har minst gymnasiekompetens med ekonomiinriktning. Din svenska är mycket god i tal och skrift och du är en van användare av redovisningssystem.
Som redovisningskonsult har du kontakt med ett flertal kunder och därför är det viktigt att du som person är strukturerad, trivs med eget ansvar och har en vilja att skapa och bibehålla långsiktiga relationer. Du har en hög social kompetens och håller en god servicenivå mot våra kunder och samarbetspartners. Vidare kan du hantera ett högt arbetstempo och du är målmedveten och engagerad i dina arbetsuppgifter.
Övrig information
Tjänsten en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 7 maj 2020.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, 0720 330036.
Varmt välkommen med din ansökan!
Besök gärna vår hemsida; www.kumquat.se


Om arbetsgivaren - Kumquat Redovisningskonsult
Kumquat Redovisningskonsult är en personlig affärsbyrå i Uppsala som erbjuder kvalificerade redovisningstjänster till små och medelstora företag. Vi är medlemmar i Srf konsulterna som är den ledande branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter i Sverige. Visa mindre

Rekryteringsdag | Junior redovisningskonsult, Uppsala/Gävle

Ansök    Jan 13    Aspia    Redovisningskonsult
Älskar du doften av grön pärmrygg om morgonen? Motiveras du av växande pappershögar på skrivbordet? Då är du rätt för oss! Nej, så är det givetvis inte. Vi på Aspia arbetar digitalt i en rolig, kreativ och inkluderande miljö. Till våra kontor i Uppsala och i Gävle söker vi nu Juniora redovisningskonsulter med start september 2020. Vi söker dig som studerar ekonomi på Universitet eller Yrkeshögskola och vill börja din karriär inom redovisning. Välkommen på ... Visa mer
Älskar du doften av grön pärmrygg om morgonen? Motiveras du av växande pappershögar på skrivbordet? Då är du rätt för oss! Nej, så är det givetvis inte. Vi på Aspia arbetar digitalt i en rolig, kreativ och inkluderande miljö. Till våra kontor i Uppsala och i Gävle söker vi nu Juniora redovisningskonsulter med start september 2020. Vi söker dig som studerar ekonomi på Universitet eller Yrkeshögskola och vill börja din karriär inom redovisning. Välkommen på en spännande tillväxtresa!

Ditt uppdrag

I rollen som Junior redovisningskonsult på Aspia har du ett omväxlande och självständigt arbete, där du arbetar på olika uppdrag åt våra kunder. Vi arbetar alltid i team mot våra kunder och du kommer därmed ha ett nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans ser vi till att ge en högkvalitativ leverans till kund samt ge input till varandra utifrån respektive roll. Arbetet sker både på vårt eget kontor samt ute hos kund.

Dina arbetsuppgifter består främst av:

- Löpande bokföring
- Månatliga avstämningar
- Upprättande av bokslut
- Årsredovisningar
- Rapportering till kund

På Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!

Vem är du?

Vi söker dig som studerar och kommer ta en kandidatexamen i företagsekonomi alternativ en examen från YH-utbildning till redovisningsekonom/konsult senast september 2020. Vid examen uppfyller du de teoretiska kunskapskraven för att bli auktoriserad redovisningskonsult (för information, läs mer på www.far.se). Vidare ser vi även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

För att du ska trivas i rollen som junior redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven person, som trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vidare ser vi även att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt.

Praktiskt om tjänsten

Tjänsterna är på heltid med tillträdesdatum september 2020. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Ansökan

Vill du vara med och förverkliga stora drömmar? Skicka din ansökan till oss senast 23.2.2020. Du söker enkelt utan CV och svarar istället på några frågor direkt i vårt verktyg. Vi kommer att genomföra urval efter sista ansökningsdag och bjuda in till en rekryteringsdag den 12.3.2020 på vårt kontor i Uppsala.

Under ansökningsperioden kommer samtliga sökande bli inbjudna till att göra tester, vilka ligger till grund för det första urvalet tillsammans med din ansökan. Vår ambition är att du ska få besked om hur du ligger till i processen 1-2 veckor efter sista ansökningsdag. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet och potential att växa i rollen.

För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Jonatan Folkegård på jonatan.folkegå[email protected] Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sonja Paganus på [email protected]

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Redovisningskonsult

Ansök    Jan 23    Contabile AB    Redovisningskonsult
Grundpelarna i vår verksamhet är professionalitet och engagemang. Vi strävar ständigt efter att optimera företagens verksamhet och hjälper dom att uppnå deras mål. Genom att vi hanterar de delar av våra kunders företag som vi kan bäst, då får dom mer tid över till att fokusera på det dom kan bäst. Vi lägger stor vikt vid en personlig och positiv kontakt med våra kunder. Detta faller sig naturligt eftersom vi tycker att vårat arbete är roligt och att vi spo... Visa mer
Grundpelarna i vår verksamhet är professionalitet och engagemang. Vi strävar ständigt efter att optimera företagens verksamhet och hjälper dom att uppnå deras mål. Genom att vi hanterar de delar av våra kunders företag som vi kan bäst, då får dom mer tid över till att fokusera på det dom kan bäst. Vi lägger stor vikt vid en personlig och positiv kontakt med våra kunder. Detta faller sig naturligt eftersom vi tycker att vårat arbete är roligt och att vi sporras av att generera det där lilla extra.
Vi på Contabile söker medarbetare som vill bidra till utvecklingen av vår byrå. Just nu söker vi efter en redovisningskonsult till vårt fina kontor i centrala Uppsala. Kontoret är beläget i industristaden med stadens kanske bästa utsikt över Fyrisån.
I din roll som redovisningskonsult hos oss får du möjlighet att arbeta brett med bland annat löpande redovisning, bokslut och rådgivning.
Vi kräver att du har utbildning inom ekonomi eller gedigen erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Viktigt är även att du har hög
ansvarskänsla och kan arbeta självständigt.
Hos oss arbetar du i en flexibel arbetsmiljö med högt i tak och goda möjligheter att vara med och påverka. Vi är måna om att trivas ihop. Här erbjuds potential för dig att växa i din konsultroll genom löpande utbildningar och de varierande uppdrag du arbetar med.
Vi ser gärna att du börjar hos oss så snart som möjligt.
Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast. Senast sista januari.
Vänligen ansök via "Ansök Här" - Knappen nedan.
Märk din ansökan med "Ekonomirekrytering"
Kontakt
Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om hur vi jobbar så är du varmt välkommen att kontakta Petter Eifrém.
070-632 49 47 Visa mindre

Redovisningskonsult sökes!

Ansök    Feb 4    Releconomy AB    Redovisningskonsult
Releconomy AB är en liten redovisningsbyrå för småföretagare. Vi vill nu expandera och söker därför en erfaren redovisningskonsult. Arbetsuppgifterna är upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt även löpande bokföring med månadsavstämningar och rådgivning. Utöver kompetensen, som du fått från några års anställning på en redovisnings- eller visionsbyrå, är det viktigt att du har en positiv inställning i både med- och motgångar och ... Visa mer
Releconomy AB är en liten redovisningsbyrå för småföretagare. Vi vill nu expandera och söker därför en erfaren redovisningskonsult.


Arbetsuppgifterna är upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt även löpande bokföring med månadsavstämningar och rådgivning.


Utöver kompetensen, som du fått från några års anställning på en redovisnings- eller visionsbyrå, är det viktigt att du har en positiv inställning i både med- och motgångar och att du kan skapa och bibehålla goda kontakter med både kunder och kollegor.


Om du dessutom är stresstålig, prestigelös, initiativtagande, lösningsfokuserad och pålitlig kan du vara den vi söker.


Vi befinner oss relativt centralt och tillgång till parkering finns. Visa mindre

Redovisningskonsult till LRF Konsult i Uppsala

Ansök    Jan 3    LRF Konsult AB    Redovisningskonsult
Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare hos oss är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.  Om tjänsten I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare hos oss är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 


• Uppdragsansvar och ev. kundansvar
• Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Sofia Holmgren berättar:

På kontoret i Uppsala blir du en del av ett team på nästan 30 medarbetare; ekonomer, lönekonsulter, jurister, fastighetsmäklare och affärsrådgivare. Som grupp värdesätter vi samarbete och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetssätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av tillväxt, att motivera medarbetarna och förväntar mig högt engagemang av mina medarbetare.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. LRF Konsult har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till ett stort lantbruksföretag med flera hundra anställda. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du


• Akademisk utbildning inom ekonomi
• Stort yrkesmässigt engagemang
• Tidigare arbetat i en konsulterande roll, inom service eller liknande erfarenhet

Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte att kontakta Kontorschef Sofia Holmgren [email protected] eller tel. 018-677972

Vi ser fram emot din ansökan!  

 

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom Visa mindre

Redovisningskonsult

Ansök    Jan 8    Contabile AB    Redovisningskonsult
Vi på Contabile söker medarbetare som vill bidra till utvecklingen av vår byrå. Just nu söker vi efter en redovisningskonsult till vårt fina kontor i centrala Uppsala. Kontoret är beläget i industristaden med stadens kanske bästa utsikt över Fyrisån. I din roll som redovisningskonsult hos oss får du möjlighet att arbeta brett med bland annat löpande redovisning, bokslut och rådgivning. Vi kräver att du har utbildning inom ekonomi eller gedigen erfarenhet a... Visa mer
Vi på Contabile söker medarbetare som vill bidra till utvecklingen av vår byrå. Just nu söker vi efter en redovisningskonsult till vårt fina kontor i centrala Uppsala. Kontoret är beläget i industristaden med stadens kanske bästa utsikt över Fyrisån.
I din roll som redovisningskonsult hos oss får du möjlighet att arbeta brett med bland annat löpande redovisning, bokslut och rådgivning.
Vi kräver att du har utbildning inom ekonomi eller gedigen erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Viktigt är även att du har hög ansvarskänsla och kan arbeta självständigt.
Hos oss arbetar du i en flexibel arbetsmiljö med högt i tak och goda möjligheter att vara med och påverka. Vi är måna om att trivas ihop. Här erbjuds potential för dig att växa i din konsultroll genom löpande utbildningar och de varierande uppdrag du arbetar med.
Vi ser gärna att du börjar hos oss så snart som möjligt.


Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Petter Eifrém, [email protected] eller 070-632 49 47. Visa mindre

Redovisningsekonom till NABO i Uppsala

Ansök    Dec 12    EQonomy    Redovisningskonsult
Varför ska du arbeta på Nabo? Nabo är Sveriges fjärde största förvaltare av bostadsrättsföreningar. Vår mission är att forma framtidens förvaltning och boendetjänster med syftet att göra det enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende. Bolaget är en sammanslagning av Rådrum, Conzignus Hem och Fastighet, Valvet AB samt Ekonomisk förvaltning i Uppsala. Nabo fungerar som stödhjul för brf-styrelsen som bästa kompisen och stjärnkonsulten. Med vår moder... Visa mer
Varför ska du arbeta på Nabo?

Nabo är Sveriges fjärde största förvaltare av bostadsrättsföreningar. Vår mission är att forma framtidens förvaltning och boendetjänster med syftet att göra det enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende. Bolaget är en sammanslagning av Rådrum, Conzignus Hem och Fastighet, Valvet AB samt Ekonomisk förvaltning i Uppsala.

Nabo fungerar som stödhjul för brf-styrelsen som bästa kompisen och stjärnkonsulten. Med vår moderna plattform samlar bostadsrättsföreningar allt som har med föreningen och fastigheten att göra på ett ställe vilket sparar tid och ger styrelsemedlemmarna en enklare vardag. Digitala lösningar tillsammans med proffsig och personlig service är vi en av Sveriges främsta ledande förvaltare och erbjuder fastighetsförvaltning åt bostadsrättsföreningar.

På Nabo jobbar ca hundra experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra kunder. Våra värderingar bygger på att vi tillsammans förenklar våra kunders vardag genom att utgå från våra kunders utmaningar. Nabo är på en stor förändringsresa och det krävs mycket mod och mycket personligt ansvar under tider av förändring. Vi har idag sex kontor i Slussen, Sickla, Hägersten, Uppsala, Göteborg och Söderhamn och omsätter ca 120 msek med god tillväxt och lönsamhet. Läs gärna mer om oss på www.nabo.se

Om rollen:

Nu söker vi efter en redovisningsekonom med start omgående i centrala Uppsala. I rollen som redovisningsekonom arbetar du tillsammans med en grupp ekonomiska förvaltare med eget ansvar för ett antal bostadsrättsföreningar, stiftelser, AB och föreningar.  Du arbetar bland annat med:

Ekonomisk rådgivning och stöd till styrelserRedovisning och avstämningarBokslut och deklarationerEkonomisk rapporteringLåneupphandlingarEkonomiska analyserAdministrativa uppgifter kopplade till ditt ansvarsområde

Om dig:

Vi tror att du är en rutinerad redovisningsekonom som snabbt sätter dig in i nya sammanhang och arbetssätt. Du trivs bra i en händelserik och dynamisk miljö samtidigt som du är prestigelös och kan utföra repetitiva uppgifter. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från ovanstående arbetsuppgifter. Som person är du initiativrik, ansvarstagande och lösningsorienterad. Vi tror också att du är en kommunikativ person som tycker om en relationsskapande och rådgivande roll. 

När du blir en av oss:

För den här rollen vänder vi oss till dig som är tillgänglig relativt omgående. Denna tillsättningsprocess kallar vi för ett ”Hyrköp” vilket innebär att du arbetar som uthyrd konsult genom oss på uppdrag för Nabo under de första 6 månaderna för att därefter direkt gå över i anställning hos Nabo.

Vi är stolta över våra konsulter och ser till att finnas där för er under hela uppdragets längd oavsett om du är underkonsult eller anställd och uthyrd av oss. Som anställd konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare.

Om du vill veta mer:

Har du frågor kontakta konsultchef Melodi Askelöf ([email protected]) eller konsultchef Johanna Treschow ([email protected])

För att söka, klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. Du kommer sedan skickas vidare till att besvara några snabba urvalsfrågor gällande den kompetens vi söker till oss.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Redovisningsekonom för uppdrag i centrala Uppsala

Ansök    Okt 28    EQonomy    Redovisningskonsult
Om rollen: Nu söker vi efter en redovisningskonsult för ett uppdrag på heltid om 6 månader med start omgående i centrala Uppsala. I rollen som redovisningskonsult arbetar du tillsammans med en grupp förvaltningsekonomer och ansvarar själv för ett antal bostadsrättsföreningar. Du arbetar bland annat med: Ekonomisk rådgivning och stöd till styrelserRedovisning och avstämningarBokslut och deklarationerEkonomisk rapporteringLåneupphandlingarEkonomiska anal... Visa mer
Om rollen:

Nu söker vi efter en redovisningskonsult för ett uppdrag på heltid om 6 månader med start omgående i centrala Uppsala. I rollen som redovisningskonsult arbetar du tillsammans med en grupp förvaltningsekonomer och ansvarar själv för ett antal bostadsrättsföreningar. Du arbetar bland annat med:Ekonomisk rådgivning och stöd till styrelserRedovisning och avstämningarBokslut och deklarationerEkonomisk rapporteringLåneupphandlingarEkonomiska analyserAdministrativa uppgifter kopplade till ditt ansvarsområde

Om dig:

Vi tror att du är en rutinerad redovisningskonsult som snabbt sätter dig in i nya sammanhang och arbetssätt. Du trivs bra i en händelserik och dynamisk miljö samtidigt som du är prestigelös och kan utföra repetitiva uppgifter. I egenskap av konsult tror vi att du har arbetat med ovanstående arbetsuppgifter rutinmässigt i olika sammanhang för aktiebolag under åtminstone några år. Som person är du initiativrik, ansvarstagande och lösningsorienterad. Vi tror också att du är en kommunikativ person som tycker om en relationsskapande och rådgivande roll. 

När du blir en av oss:

För den här rollen vänder vi oss till dig som är underkonsult men ser även gärna sökanden som vill ta anställning hos oss och arbeta som uthyrd konsult. Vi är stolta över våra konsulter och ser till att finnas där för er under hela uppdragets längd oavsett om du är underkonsult eller anställd och uthyrd av oss. Som anställd konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer

Har du frågor kontakta Talent Acquisition Specialist Carl Carlberg ([email protected]) eller konsultchef Melodi Askelöf ([email protected])

För att söka, klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. Du kommer sedan skickas vidare till att besvara några snabba urvalsfrågor gällande den kompetens vi söker till oss.

Vänligen notera att det här är en generell annons för våra framtida uppdrag, vi välkomnar dig till oss om du är nyfiken på ett konsultuppdrag som redovisningsekonom! Skulle det dyka upp ett uppdrag hos oss som vi ser matchar med din profil kan det hända att vi kontaktar dig. Nu är vi nyfikna på dig - varmt välkommen att skicka in din ansökan och bli en del av vårt nätverk!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Redovisningskonsult

Trivs du med att arbeta med människor, har du ett genuint intresse för ekonomi och en vilja att utvecklas? Då är tjänsten som redovisningskonsult hos oss något för dig! Om tjänsten Som redovisningskonsult hos oss erbjuds du ett varierande och mångsidigt arbete. Ingen dag är den andra lik och du får stor möjlighet att själv forma dina arbetsuppgifter efter din kompetens och intresse. Vi har ett brett tjänsteutbud som vi hjälper våra kunder med och dina arbe... Visa mer
Trivs du med att arbeta med människor, har du ett genuint intresse för ekonomi och en vilja att utvecklas? Då är tjänsten som redovisningskonsult hos oss något för dig!
Om tjänsten
Som redovisningskonsult hos oss erbjuds du ett varierande och mångsidigt arbete. Ingen dag är den andra lik och du får stor möjlighet att själv forma dina arbetsuppgifter efter din kompetens och intresse. Vi har ett brett tjänsteutbud som vi hjälper våra kunder med och dina arbetuppgifter kan bland annat bestå av löpande bokföring, bokslut, företagsförvärv, deklarationer och konsultation. Din viktigaste uppgift blir att tillgodose våra kunders olika behov, både med punktinsatser och i hela processer från ax till limpa.
Din bakgrund och kompetens
Vi vänder oss till dig som har minst fem års erfarenhet som redovisningskonsult och har ett brinnande intresse för ekonomi och siffror. Har du erfarenhet av att arbeta med löner är det meriterande. Du har goda datorkunskaper och är van att arbeta i system, har du erfarenhet av Wolters Kluwer och/eller Fortnox ser vi det som ett plus. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Som person är du utåtriktad och tycker om det mänskliga mötet du får i rollen som konsult. Du har mycket kontakter såväl internt som externt vilket ställer krav på god kommunikationsförmåga. Vidare är du flexibel efter kundernas behov och har god struktur och ordning i ditt arbete. Vi ser även att du har driv och vilja att utvecklas och växa i din roll.
Är du en mer junior redovisningskonsult eller revisorsassistent kan du ändå vara intressant för oss och du är också välkommen med din ansökan!
Vårt erbjudande
Vi är en platt ägarledd organisation med korta beslutsvägar, familjär känsla och bra sammanhållning. Vi månar om våra medarbetares välbefinnande, både på och utanför jobbet. Hos oss får du stora möjligheter att forma din roll, påverka din arbetsmiljö och utvecklas i din kompetens. Alla våra medarbetare erbjuds löpande fortutbildning och vi har även interna forum för kunskaps- och erfarenhetsutbyte. 
Övrig information
Du är placerad i våra fina lokaler centralt belägna på Drottninggatan 4 i Uppsala. Tjänsten är heltid, tillsvidare med provanställning. Byråns ordinarie öppettider är 8-17, men vi tillämpar flextid.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Festin, 018-4707105.
Med anledning av kommande jul- och nyårshelger är ansökningstiden lång, vi kommer dock att bearbeta inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 8 januari 2020. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningskonsult

Ånstrands Redovisningsbyrå AB är en redovisningsbyrå med kontor beläget i Fyrislund strax utanför Uppsala. Vi arbetar främst med små och medelstora företag i de flesta branscher. Vi har god kompetens och stor erfarenhet inom yrket. Vi söker nu en rutinerad, engagerad och glad medarbetare som är redo att anta nya utmaningar. Vi söker dig som har en grundutbildning inom ekonomi, antingen genom högskola, KY-utbildning eller annan eftergymnasial utbildning.... Visa mer
Ånstrands Redovisningsbyrå AB är en redovisningsbyrå med kontor beläget i Fyrislund strax utanför Uppsala. Vi arbetar främst med små och medelstora företag i de flesta branscher. Vi har god kompetens och stor erfarenhet inom yrket.


Vi söker nu en rutinerad, engagerad och glad medarbetare som är redo att anta nya utmaningar. Vi söker dig som har en grundutbildning inom ekonomi, antingen genom högskola, KY-utbildning eller annan eftergymnasial utbildning. Viss erfarenhet krävs och har du lång erfarenhet inom yrket så ser vi detta som ett stort plus.


Tjänsten innebär mycket självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Arbetsuppgifterna består till stor del av bokslutsarbete, årsredovisningar, inkomstdeklarationer samt rådgivning. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med både kunder och medarbetare. Vi medarbetare hjälper varann och löser problemen tillsammans.


Om det låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan. Vi ser framemot att höra av dig! Visa mindre

Redovisningskonsult till Årets tillväxtbyrå 2019

Feiff Revision & Redovisning AB har som mål att vara Uppsalas bästa arbetsgivare för dig som vill jobba inom redovisning eller revision mot små och medelstora bolag. Nu söker vi en ny medarbetare till vårt redovisningsteam som kan bidra till byråns fortsatta utveckling. Som medarbetare på Feiff erbjuds du Feiff Revision & Redovisning AB är en mellanstor byrå på stark frammarsch.  Nyligen blev vi utsedda till Årets tillväxtbyrå i Uppsala län vilket vi själv... Visa mer
Feiff Revision & Redovisning AB har som mål att vara Uppsalas bästa arbetsgivare för dig som vill jobba inom redovisning eller revision mot små och medelstora bolag. Nu söker vi en ny medarbetare till vårt redovisningsteam som kan bidra till byråns fortsatta utveckling.
Som medarbetare på Feiff erbjuds du
Feiff Revision & Redovisning AB är en mellanstor byrå på stark frammarsch.  Nyligen blev vi utsedda till Årets tillväxtbyrå i Uppsala län vilket vi självklart är mycket stolta över. Vi lägger stor vikt vid varje enskild medarbetares trivsel och utveckling. Som mellanbyrå har vi korta beslutsvägar och alla medarbetare har stor möjlighet att påverka sin egen arbetssituation men även byråns övergripande frågor. Du som sökande erbjuds del i ett team med mycket hög trivsel och sammanhållning där en av grundpelarna till trivseln är medarbetarnas balans mellan arbete och fritid.
Inom Feiff finns det en stor tilltro till individen och hens förmåga att utvecklas. Detta sker både genom utvecklande arbetsuppgifter, ökande ansvar samt genom vidareutbildning.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som redovisningskonsult och känner dig bekväm i redovisningens olika delmoment från löpande redovisning till bokslut och årsredovisning. Du har eget kundansvar och kontinuerlig kontakt med kunder. Auktorisation är ett plus men inte ett krav och om auktorisation är något du siktar på framöver tar vi tillsammans fram en planering för att uppnå det målet. Byråns primära redovisningsprogram är Björn Lundén och Fortnox men även andra programvaror kan förekomma till följd av kundönskemål.
Vi har högt i tak och diskuterar mycket mellan medarbetare för att komma fram till rätt slutsatser och vid behov finns etablerade kontakter med jurister och skatterådgivare.
Tjänstens omfattning är helst 100% men det viktigaste är att vi får in rätt person och upplägget för tjänsten kan i så fall diskuteras.
Vi söker dig som
Du är driven och känner passion för ditt yrke och din egen utveckling. Du har förmåga att arbeta effektivt och komma i mål men lägger också vikt vid balans i livet och förmågan att kunna lämna jobbet på jobbet. Genom din positiva personlighet bidrar du både till gruppens dynamik samt till nöjda kundrelationer. Du har några års erfarenhet som redovisningskonsult eller liknande yrke. Tjänsten är planerad att tillsättas så snart som möjligt eller senast 15 januari. Vi ser fram emot att välkomna en ny medarbetare till vårt team.
Skicka din ansökan till [email protected] senast 4 november. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Redovisningskonsult till revisionsbyrå i Centrala Uppsala

Vår kund Vi på Delta Consulting har nu fått i uppdrag att rekrytera en redovisningskonsult för vår kunds räkning, till deras fina kontor i centrala Uppsala. Vår kund är en välrenommerad redovisningsbyrå med expertis inom revision, redovisning och rådgivning. Som anställd blir du del av ett ansenligt kontor med god gemenskap, bra förmåner och en human arbetsplats. Din profil Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet hos en revisionsbyrå. Du besi... Visa mer
Vår kund

Vi på Delta Consulting har nu fått i uppdrag att rekrytera en redovisningskonsult för vår kunds räkning, till deras fina kontor i centrala Uppsala. Vår kund är en välrenommerad redovisningsbyrå med expertis inom revision, redovisning och rådgivning. Som anställd blir du del av ett ansenligt kontor med god gemenskap, bra förmåner och en human arbetsplats.

Din profil

Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet hos en revisionsbyrå. Du besitter den kunskap som krävs för att självständigt sköta löpande bokföring såväl som att färdigställa bokslut och årsredovisningar. Du är en självgående problemlösare som även trivs i ett socialt team, där vikten av att kunna hjälpa varandra är lika som ansvaret att föra egna processer framåt. Du är kundfokuserad och tycker om att möta kunder i en rådgivande roll.

Skallkrav:

- Kan självständigt genomföra bokslut och årsredovisningar
- Tidigare arbetat på revisionsbyrå eller redovisningsbyrå
- God erfarenhet av löpande redovisning

Låter det intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut.
Titta även på andra tjänster som vi har på vår karriärsida!

careers.deltaconsulting.se (https://careers.deltaconsulting.se/)

Vid frågor, kontakta Christoffer Rozenbachs på [email protected] eller 073-928 59 86.
Välkommen med din ansökan!

Om Delta Consulting
Vi på Delta Consulting är specialister på ekonomipersonal. Vår vision är att skapa en helt ny standard.

Vi jobbar dagligen med att skapa möten mellan ekonomer och företag där ekonomer jobbar. I vårt arbete hjälper vi våra kandidater att ta nästa steg i karriären samtidigt som vi hjälper våra kunder att hitta rätt person. Vi förmedlar både permanenta anställningar och temporära anställningar i form av uthyrning och interim.

Vår verksamhet styrs av våra tre ledord: noggrannhet, långsiktighet och positiv förändring. Oavsett om du är i början av din karriär eller en erfaren CFO är vi din självklara samarbetspartner när det är dags för en ny utmaning.

www.deltaconsulting.se (http://www.deltaconsulting.se) Visa mindre

Underkonsult inom redovisning i Uppsala

Ansök    Okt 18    Randstad AB    Redovisningskonsult
Redovisningskonsult arbetsbeskrivning. Har du eget företag och söker uppdrag som konsult inom ekonomi och/eller lön? Randstad Finance i Uppsala utökar ständigt sin underkonsultverksamhet och söker därför komma i kontakt med dig som har eget bolag eller funderar på att starta. Det finns många fördelar med att välja Randstad Finance som samarbetspartner för dig som är egen företagare eller som ingår i ett nischat specialistbolag. Den främsta fördelen är... Visa mer
Redovisningskonsult
arbetsbeskrivning.

Har du eget företag och söker uppdrag som konsult inom ekonomi och/eller lön?

Randstad Finance i Uppsala utökar ständigt sin underkonsultverksamhet och söker därför komma i kontakt med dig som har eget bolag eller funderar på att starta.

Det finns många fördelar med att välja Randstad Finance som samarbetspartner för dig som är egen företagare eller som ingår i ett nischat specialistbolag. Den främsta fördelen är troligen att du får tillgång till många spännande och utvecklande uppdrag inom ditt kompetensområde eftersom vi är ett ledande konsultbolag inom ekonomiområdet.

Övriga fördelar:

- Du behöver inte lägga tid på att sälja in dig. Det jobbet gör vi.

- Vi jobbar även med rekrytering och traditionell konsultverksamhet om du vill gå över i en anställning.

- Vi har ramavtal med flertal av de större bolagen i Sverige av nationell och internationell karaktär och arbetar även med mindre bolag

- Våra kunder finns idag både i den privata och offentliga sektorn.

- Du slipper en massa tidsödande administration kopplat till ditt uppdrag – fokusera på det du är bäst på.

- När du samarbetar med Randstad Finance binder du dig aldrig till mer än ett uppdrag i taget, du behåller alltså din frihet, men ökar din trygghet.

- Om du själv hittar uppdrag, men saknar ramavtal eller behöver en större aktör att gå igenom, har vi processer och en attraktiv modell för dig.

ansvarsområden.

Vi får många uppdragsförfrågningar från både mindre företag och större, internationella bolag. I rollen som underkonsult kan du huvudsakligen komma ut på uppdrag som redovisningsekonom, lönespecialist, controller, redovisningsansvarig eller ekonomichef. Vi har uppdrag på såväl hel- som deltid.

omfattning.

Helid eller Deltid

kvalifikationer.

Vi söker dig som är en erfaren ekonom från en roll så som Redovisningsekonom, Redovisningsansvarig, Lönespecialist, Controller, Redovisningschef m.fl. Antingen har du arbetat som egen konsult under många år, eller så har du varit anställd och vill känna på hur det är att vara din egen chef. Du har f-skattsedel med egen operativ verksamhet inom ekonomi/redovisning och är verksam i Uppsala med omnejd.

Eftersom uppdraget innebär att du kommer in i olika organisationer och grupperingar förutsätts att du har ett konsultativt arbetssätt samt kan arbeta flexibelt och självständigt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

erfarenhet.

Erfarenhet krävs

ansökan.

urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Linnéa Järverup, Konsultchef, [email protected]

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Redovisningskonsult till revisionsbyrå i Centrala Uppsala

Vår kund Vi på Delta Consulting har nu fått i uppdrag att rekrytera en redovisningskonsult för vår kunds räkning, till deras fina kontor i centrala Uppsala. Vår kund är en välrenommerad redovisningsbyrå med expertis inom revision, redovisning och rådgivning. Som anställd blir du del av ett ansenligt kontor med god gemenskap, bra förmåner och en human arbetsplats. Din profil Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet hos en revisionsbyrå. Du besi... Visa mer
Vår kund

Vi på Delta Consulting har nu fått i uppdrag att rekrytera en redovisningskonsult för vår kunds räkning, till deras fina kontor i centrala Uppsala. Vår kund är en välrenommerad redovisningsbyrå med expertis inom revision, redovisning och rådgivning. Som anställd blir du del av ett ansenligt kontor med god gemenskap, bra förmåner och en human arbetsplats.

Din profil

Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet hos en revisionsbyrå. Du besitter den kunskap som krävs för att självständigt sköta löpande bokföring såväl som att färdigställa bokslut och årsredovisningar. Du är en självgående problemlösare som även trivs i ett socialt team, där vikten av att kunna hjälpa varandra är lika som ansvaret att föra egna processer framåt. Du är kundfokuserad och tycker om att möta kunder i en rådgivande roll.

Skallkrav:

- Kan självständigt genomföra bokslut och årsredovisningar
- Tidigare arbetat på revisionsbyrå eller redovisningsbyrå
- God erfarenhet av löpande redovisning

Låter det intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut.
Titta även på andra tjänster som vi har på vår karriärsida!

careers.deltaconsulting.se (https://careers.deltaconsulting.se/)

Vid frågor, kontakta Christoffer Rozenbachs på [email protected] eller 073-928 59 86.
Välkommen med din ansökan!

Om Delta Consulting
Vi på Delta Consulting är specialister på ekonomipersonal. Vår vision är att skapa en helt ny standard.

Vi jobbar dagligen med att skapa möten mellan ekonomer och företag där ekonomer jobbar. I vårt arbete hjälper vi våra kandidater att ta nästa steg i karriären samtidigt som vi hjälper våra kunder att hitta rätt person. Vi förmedlar både permanenta anställningar och temporära anställningar i form av uthyrning och interim.

Vår verksamhet styrs av våra tre ledord: noggrannhet, långsiktighet och positiv förändring. Oavsett om du är i början av din karriär eller en erfaren CFO är vi din självklara samarbetspartner när det är dags för en ny utmaning.

www.deltaconsulting.se (http://www.deltaconsulting.se) Visa mindre

Redovisningskonsult

Ånstrands Redovisningsbyrå AB är en redovisningsbyrå med kontor beläget i Fyrislund strax utanför Uppsala. Vi arbetar främst med små och medelstora företag i de flesta branscher. Vi har god kompetens och stor erfarenhet inom yrket. Vi söker nu en rutinerad, engagerad och glad medarbetare som är redo att anta nya utmaningar. Vi söker dig som har en grundutbildning inom ekonomi, antingen genom högskola, KY-utbildning eller annan eftergymnasial utbildnin... Visa mer
Ånstrands Redovisningsbyrå AB är en redovisningsbyrå med kontor beläget i Fyrislund strax utanför Uppsala. Vi arbetar främst med små och medelstora företag i de flesta branscher. Vi har god kompetens och stor erfarenhet inom yrket. Vi söker nu en rutinerad, engagerad och glad medarbetare som är redo att anta nya utmaningar. Vi söker dig som har en grundutbildning inom ekonomi, antingen genom högskola, KY-utbildning eller annan eftergymnasial utbildning. Viss erfarenhet krävs och har du lång erfarenhet inom yrket så ser vi detta som ett stort plus. Tjänsten innebär mycket självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Arbetsuppgifterna består till stor del av bokslutsarbete, årsredovisningar, inkomstdeklarationer samt rådgivning. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med både kunder och medarbetare. Vi medarbetare hjälper varann och löser problemen tillsammans. Om det låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan. Vi ser framemot att höra av dig! Visa mindre

Senior rådgivare inom ekonomi och skatt till LRF Konsult i Uppsala

Ansök    Sep 30    LRF Konsult AB    Redovisningskonsult
Vill du vara med och verkligen göra skillnad? Som senior rådgivare hos oss är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt för dig arbetar vi proaktivt med digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och trygg miljö. Vi är på en spännande utvecklingsresa och söker dig som vill växa med oss! På LRF Konsult är det viktigt att vi alltid är personliga i våra kundmöten och ... Visa mer
Vill du vara med och verkligen göra skillnad? Som senior rådgivare hos oss är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt för dig arbetar vi proaktivt med digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och trygg miljö.

Vi är på en spännande utvecklingsresa och söker dig som vill växa med oss! På LRF Konsult är det viktigt att vi alltid är personliga i våra kundmöten och att vi arbetar med ett stort engagemang som syns och känns. För fjärde året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta med.

Arbetsbeskrivning

Vi tror att du är en erfaren redovisningskonsult som har arbetat fler år i branschen och har stor erfarenhet från redovisningsyrket. Om du är auktoriserad redovisningskonsult så är det meriterande. Du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter och vill ta nästa steg i din utveckling. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på nya digitala lösningar mot kund.

Erfarenhet & personlig profil

Vi tror att du är en erfaren redovisningskonsult som har arbetat fler år i branschen och har bred erfarenhet från redovisningsyrket. Om du är auktoriserad redovisningskonsult så är det meriterande. Du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter och att arbeta med ledarskap samt vill ta nästa steg i din utveckling. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på nya digitala lösningar mot kund.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och tycker om att ha och ta ansvar för ditt arbete och att ta ett helhetsansvar för dina uppdrag. Vi arbetar i kundteam och du kommer att arbetsleda andra rådgivare som hjälper dig i dina uppdrag. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du kommer delvis att överta befintliga kunder men du förväntas också belägga din tid och leverera resultat efter uppsatta mål.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande för denna tjänst och kan tillsättas innan sista annonseringsdag.

Undrar du någonting om tjänsten så tveka inte på att höra av dig till Kontorenhetschef Håkan Gyllensvaan på [email protected] eller 070-568 79 69. 

Vi ser fram emot din ansökan!  Visa mindre

Redovisningsansvarig

Ansök    Sep 23    Bravura    Redovisningskonsult
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmö... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Tierps Järnbruk historia inom hantverket gjutjärn sträcker sig långt tillbaka till 1894 då fabrikör Stenborg började driva sin smedja på orten. Tierps Järnbruk ingår sedan augusti 2010 i familjeföretaget Lantz Järn & Metall AB som hanterar, förädlar och återvinner värdefulla metaller ur skrot. Lantz Metall har högt ställda krav på miljöfrågor och uppfyller idag det allra strängaste miljökraven och har omsorgsfullt byggt varje steg i processen med miljön som ledstjärna.

Idag är Tierps Järnbruk ett gjuteri med hög effektivitet och kapacitet vid produktion av gjutgods. Samtliga produkter som lämnar gjuteriet håller extremt hög och jämn kvalitet. Tierps Järnbruk levererar gjutgods till vägar, järnvägar, flygplatser och sjöfart i Sverige. Förutom marknadsfokus på svensk infrastruktur har vi också kunder inom svensk industri och den privata marknaden.

Gjutgodset består av gråjärn eller segjärn. Tillverkningen sker helt och hållet av järnskrot där de tillsätter kol och kisel. Analys av smältan görs kontinuerligt, mer än 90% av tillverkningen kommer från återvunnet material.

Arbetsuppgifter:

I rollen som redovisningsansvarig arbetar du i nära samarbete med VD, sälj och produktion. Du ansvarar för företags samtliga in- och utbetalningar och sköter företagets redovisning i enlighet med god redovisningssed. Du ansvarar för att hantera kund- och leverantörsreskontran samt moms- och skatteredovisning. Veckovis upprättar du en likviditetsplanering och månadsvis en resultatrapport till VD. Du ansvarar för personalens löner och utbetalning månadsvis. I rollen förekommer även övriga administrativa arbetsuppgifter.

Profil:

• Du har goda kunskaper i att hantera moms- och deklarationer
• Du har tidigare erfarenhet av lönehantering
• Du har förståelse för produktionsflöde med värdering av varulager
• Erfarenhet av Monitor eller annat produktionssystem är meriterande

För att lyckas i rollen som redovisningsansvarig är du en person som tycker om utmaningar och vill ta ansvar. I ditt arbete tycker du om ordning och reda och motiveras av att vara en del av en viktig roll på Tierps Järnbruk. I ditt uppdrag behöver du vara orädd att ta dig an de utmaningar som företaget står inför.

Övrig information:

• Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Tierps Järnbruk har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Tierps Järnbruk en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Tierp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Visa mindre

Strukturerad redovisningskonsult sökes till vår kund i Uppsala

Ansök    Aug 14    Poolia Uppsala AB    Redovisningskonsult
Nu söker vi en driven och strukturerad och positiv redovisningskonsult till vår kund i centrala Uppsala. Uppdraget är på heltid och beräknas starta omgående och pågå till slutet av november 2019, eventuellt längre. Under uppdraget så kommer du att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Som redovisningskonsult ansvarar du för redovisn... Visa mer
Nu söker vi en driven och strukturerad och positiv redovisningskonsult till vår kund i centrala Uppsala. Uppdraget är på heltid och beräknas starta omgående och pågå till slutet av november 2019, eventuellt längre. Under uppdraget så kommer du att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som redovisningskonsult ansvarar du för redovisningen för två aktiva, och några vilande bolag. Du arbetar med löpande bokföring och även månadsbokslut.

Det ingår bland annat att stämma av:

• Leverantörsfakturor
• Kundfakturor
• Bankbokningar
• Utlägg
• Avskrivningar
• Kontoavstämningar
• Moms


Vem är du?
För att trivas i denna roll är det viktigt att du är strukturerad och har en stark ansvarskänsla. Vidare har du skinn på näsan, kan ta för sig och har inga problem med att fråga om det är något. Du tycker om när det är mycket att göra, har en positiv inställningDet är meriterande om du har erfarenhet från ekonomisystemen Xledger, Fortnox eller annat större system. Med fördel har du jobbat i mindre eller medelstora bolag tidigare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du är van att arbeta med löpande bokföring och kan snabbt sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Redovisningskonsult till revisionsbyrå i Centrala Uppsala

Vår kund Vi på Delta Consulting har nu fått i uppdrag att rekrytera en redovisningskonsult för vår kunds räkning, till deras fina kontor i centrala Uppsala. Vår kund är en välrenommerad redovisningsbyrå med expertis inom revision, redovisning och rådgivning. Som anställd blir du del av ett ansenligt kontor med god gemenskap, bra förmåner och en human arbetsplats. Din profil Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet hos en revisionsbyrå. Du besi... Visa mer
Vår kund

Vi på Delta Consulting har nu fått i uppdrag att rekrytera en redovisningskonsult för vår kunds räkning, till deras fina kontor i centrala Uppsala. Vår kund är en välrenommerad redovisningsbyrå med expertis inom revision, redovisning och rådgivning. Som anställd blir du del av ett ansenligt kontor med god gemenskap, bra förmåner och en human arbetsplats.

Din profil

Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet hos en revisionsbyrå. Du besitter den kunskap som krävs för att självständigt sköta löpande bokföring såväl som att färdigställa bokslut och årsredovisningar. Du är en självgående problemlösare som även trivs i ett socialt team, där vikten av att kunna hjälpa varandra är lika som ansvaret att föra egna processer framåt. Du är kundfokuserad och tycker om att möta kunder i en rådgivande roll.

Skallkrav:

- Kan självständigt genomföra bokslut och årsredovisningar
- Tidigare arbetat på revisionsbyrå eller redovisningsbyrå
- God erfarenhet av löpande redovisning

Låter det intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut.
Titta även på andra tjänster som vi har på vår karriärsida!

careers.deltaconsulting.se (https://careers.deltaconsulting.se/)

Vid frågor, kontakta Christoffer Rozenbachs på [email protected] eller 073-928 59 86.
Välkommen med din ansökan!

Om Delta Consulting
Vi på Delta Consulting är specialister på ekonomipersonal. Vår vision är att skapa en helt ny standard.

Vi jobbar dagligen med att skapa möten mellan ekonomer och företag där ekonomer jobbar. I vårt arbete hjälper vi våra kandidater att ta nästa steg i karriären samtidigt som vi hjälper våra kunder att hitta rätt person. Vi förmedlar både permanenta anställningar och temporära anställningar i form av uthyrning och interim.

Vår verksamhet styrs av våra tre ledord: noggrannhet, långsiktighet och positiv förändring. Oavsett om du är i början av din karriär eller en erfaren CFO är vi din självklara samarbetspartner när det är dags för en ny utmaning.

www.deltaconsulting.se (http://www.deltaconsulting.se) Visa mindre

Självgående redovisningskonsult sökes till kund i Uppsala

Ansök    Jun 11    Poolia Uppsala AB    Redovisningskonsult
Nu söker vi en självgående och positiv redovisningskonsult till kund i centrala Uppsala. Uppdraget är på heltid och beräknas starta så snart som möjligt och pågå till november 2019. Under uppdraget så kommer du att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak Som redovisningskonsult ansvarar du för redovisningen för två aktiva, och någr... Visa mer
Nu söker vi en självgående och positiv redovisningskonsult till kund i centrala Uppsala. Uppdraget är på heltid och beräknas starta så snart som möjligt och pågå till november 2019. Under uppdraget så kommer du att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som redovisningskonsult ansvarar du för redovisningen för två aktiva, och några vilande bolag. Du arbetar med löpande bokföring och även månadsbokslut.

Det ingår bland annat att stämma av:

• Leverantörsfakturor
• Kundfakturor
• Bankbokningar
• Utlägg
• Avskrivningar
• Kontoavstämningar
• Moms

Vem är du?
För att trivas i denna roll är det viktigt att du är mycket självgående och har stark ansvarskänsla. Du tycker om när det är mycket att göra och har en positiv inställning. Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomisystemen Xledger, Fortnox eller annat större system. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du är van att arbeta med bokföring och bokslut och kan snabbt sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Redovisningskonsult till revisionsbyrå i Centrala Uppsala

Vår kund Vi på Delta Consulting har nu fått i uppdrag att rekrytera en redovisningskonsult för vår kunds räkning, till deras fina kontor i centrala Uppsala. Vår kund är en välrenommerad redovisningsbyrå med expertis inom revision, redovisning och rådgivning. Som anställd blir du del av ett ansenligt kontor med god gemenskap, bra förmåner och en human arbetsplats. Din profil Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet hos en revisionsbyrå. Du besi... Visa mer
Vår kund

Vi på Delta Consulting har nu fått i uppdrag att rekrytera en redovisningskonsult för vår kunds räkning, till deras fina kontor i centrala Uppsala. Vår kund är en välrenommerad redovisningsbyrå med expertis inom revision, redovisning och rådgivning. Som anställd blir du del av ett ansenligt kontor med god gemenskap, bra förmåner och en human arbetsplats.

Din profil

Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet hos en revisionsbyrå. Du besitter den kunskap som krävs för att självständigt sköta löpande bokföring såväl som att färdigställa bokslut och årsredovisningar. Du är en självgående problemlösare som även trivs i ett socialt team, där vikten av att kunna hjälpa varandra är lika som ansvaret att föra egna processer framåt. Du är kundfokuserad och tycker om att möta kunder i en rådgivande roll.

Skallkrav:

- Kan självständigt genomföra bokslut och årsredovisningar
- Tidigare arbetat på revisionsbyrå eller redovisningsbyrå
- God erfarenhet av löpande redovisning

Låter det intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut.
Titta även på andra tjänster som vi har på vår karriärsida!

careers.deltaconsulting.se (https://careers.deltaconsulting.se/)

Vid frågor, kontakta Christoffer Rozenbachs på [email protected] eller 073-928 59 86.
Välkommen med din ansökan!

Om Delta Consulting
Vi på Delta Consulting är specialister på ekonomipersonal. Vår vision är att skapa en helt ny standard.

Vi jobbar dagligen med att skapa möten mellan ekonomer och företag där ekonomer jobbar. I vårt arbete hjälper vi våra kandidater att ta nästa steg i karriären samtidigt som vi hjälper våra kunder att hitta rätt person. Vi förmedlar både permanenta anställningar och temporära anställningar i form av uthyrning och interim.

Vår verksamhet styrs av våra tre ledord: noggrannhet, långsiktighet och positiv förändring. Oavsett om du är i början av din karriär eller en erfaren CFO är vi din självklara samarbetspartner när det är dags för en ny utmaning.

www.deltaconsulting.se (http://www.deltaconsulting.se) Visa mindre

Senior redovisningskonsult till framgångsrik byrå

Ansök    Maj 24    Talents of Sweden    Redovisningskonsult
Vill du arbeta som redovisningskonsult i en utvecklande arbetsmiljö? Trivs du i en omväxlande roll med många kontaktytor, där du får vara med och påverka hela kundprocessen? Då har vi tjänsten för dig! Vi har äran att rekrytera dig till en av marknadens ledande aktörer inom ekonomi- och finanstjänster. Bolagets kompetens och engagemang tillsammans med en kultur som präglas av både professionalism och personlighet har resulterat i att byrån har den högsta ... Visa mer
Vill du arbeta som redovisningskonsult i en utvecklande arbetsmiljö? Trivs du i en omväxlande roll med många kontaktytor, där du får vara med och påverka hela kundprocessen? Då har vi tjänsten för dig!

Vi har äran att rekrytera dig till en av marknadens ledande aktörer inom ekonomi- och finanstjänster. Bolagets kompetens och engagemang tillsammans med en kultur som präglas av både professionalism och personlighet har resulterat i att byrån har den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Bolaget är en fullservicebyrå med både hjärna och hjärta som värdesätter positiva medarbetare med engagemang, driv och teamkänsla. Allt detta sätter dem på en position i toppen bland framgångsrika byråer sedan flera år tillbaka.

Vi söker nu en erfaren redovisningskonsult som vill arbeta med nationella och och internationella bolag. Som redovisningskonsult arbetar du nära flera spännande kunder i olika storlek och branscher och hjälper dem med så väl redovisning som rådgivning. Byrån har ett teambaserat arbetssätt där du kommer jobba mycket nära dina kollegor och där arbetsuppgifterna varierar beroende på dina erfarenheter och kunskaper. I din roll som senior redovisningskonsult ingår mer kvalificerade arbetsuppgifter som bokslutsarbete, avstämningar, deklarationer, årsredovisningar, rådgivning, analys och kundkontakt medan den löpande redovisningen sköts av de mer juniora medarbetarna. I rollen ingår även handledning av mindre erfarna kollegor. Bolaget sitter i centralt belägna lokaler i Uppsala.

Din utmaning

Ansvarstagande är något som förväntas av dig i rollen som redovisningskonsult redan i ett tidigt skede. Som initiativtagare kommer du gärna med egna idéer för att öka kundnöjdheten och du är delaktig i hela kundprocessen. Då rollen innefattar mycket kundkontakt har du ett stort intresse för människor och att bygga sociala relationer. Som bollplank åt dina kunder arbetar du med ett brett tjänsteutbud och förväntas därför kunna analysera kundernas behov med en hög känsla av service och sälj.

Är detta du?

Vi söker dig som är en driven redovisningskonsult med en positiv anda och som har planer på att bli auktoriserad om du inte redan är det. Du är social och blomstrar när du får ha mycket kontakt med kunder och kollegor. Vidare trivs du i familjära arbetsmiljöer som präglas av öppenhet och utveckling.

Du har dessutom:

Minst 3-5 års erfarenhet inom redovisning, gärna på byråGod analytisk förmågaEtt prestigelöst förhållningssättGod samarbetsförmåga

Vårt erbjudande

I rollen som redovisningskonsult på denna byrå erbjuds du stora möjligheter till snabb kompetensutveckling. För dig som vill utvecklas långsiktigt genom auktorisering ges du stora möjligheter då målet är att samtliga konsulter ska bli auktoriserade. Förutom en bra karriärmöjlighet samt en familjär och trivsam företagskultur erbjuder bolaget dig även ett gediget förmånspaket, utbildningar samt personalengagemang i form av olika sociala aktiviteter.

Nyfiken?

Kontakta gärna Daniel Margell på telefon 0704-923846 om du har några frågor kring tjänsten eller oss på Talents of Sweden. Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisning, redovisningsekonom, redovisningskonsult,
accounting, accountant, redovisningsbyrå, byrå, Talents of Sweden Visa mindre

Junior Redovisningskonsult

Ansök    Mar 27    BDO    Redovisningskonsult
Har du erfarenhet som redovisningskonsult och vill utvecklas tillsammans med oss? Vad erbjuder vi? Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från första början stort ansvar. Vi erbjuder dig en arbetsplats med branschens nöjdaste kunder och ett öppet och rakt arbetsklimat vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. BDO satsar på kompetensutveckling för medarbetaren i form av utbildningar och skapar förutsättningar för lång... Visa mer
Har du erfarenhet som redovisningskonsult och vill utvecklas tillsammans med oss?

Vad erbjuder vi?
Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från första början stort ansvar. Vi erbjuder dig en arbetsplats med branschens nöjdaste kunder och ett öppet och rakt arbetsklimat vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

BDO satsar på kompetensutveckling för medarbetaren i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

Om tjänsten
Vi växer och söker därför en redovisningskonsult till vårt kontor i Uppsala. Du kommer ingå i ett team som idag består av ca 25 medarbetare, med totalt 40 anställda på kontoret. Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande arbetsuppgifter. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta med löpande bokföring, månads- och års avstämningar. Så småningom kommer du också att arbeta med rapportering, enklare analyser och bokslutsprocessen.

Vem söker vi?
Som person är du positiv och du är duktig på att bygga goda relationer. Du delar vår vision om att ge den bästa kundupplevelsen! För att lyckas i rollen ser vi att du är målfokuserad, har ett naturligt affärsdriv och ett analytiskt sinne. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team och du delar gärna med dig av dina kunskaper. Vi ser att du som medarbetare är proaktiv i ditt arbete och trivs med att arbeta i en progressiv miljö där vi ständigt jobbar framåtblickande. Vi tror att vår nya medarbetare har ett glatt humör och ett stort engagemang i sitt arbete.

Din bakgrund
Du har en YH-utbildning som redovisningskonsult alternativt en ekonomexamen från universitetet. Du har minst några månaders erfarenhet som redovisningskonsult. Vi ser att din svenska är mycket god i såväl tal som skrift samt att din engelska är god eftersom BDO ingår i en global organisation. Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystem, i synnerhet Fortnox och Hogia.

Övrig information
Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning.

Ev frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, 018-470 71 03.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 21 april 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren
BDO är en av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är ca 650 medarbetare och finns i ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 67 000 medarbetare fördelade på drygt 1 400 kontor i ca 160 länder. Enligt Svenskt Kvalitetsindex har BDO Sveriges nöjdaste kunder. Visa mindre

Redovisningskonsult sökes för långt uppdrag!

Till en av våra kunder söker vi en Redovisningskonsult. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete med vår kunds redovisning. Du kommer att arbeta med allt från hyresavisering, reskontrahantering, betalningar, månad- och årsbokslut. Uppdraget startar i mitten av maj. Arbetsuppgifter: Du kommer framför allt arbeta med; Arbete med hyressystem - Aviseringar - In- och utbetalningar - Kund- och leverantörsreskontra - Redovisning av projekt   - Månads- oc... Visa mer
Till en av våra kunder söker vi en Redovisningskonsult. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete med vår kunds redovisning. Du kommer att arbeta med allt från hyresavisering, reskontrahantering, betalningar, månad- och årsbokslut.
Uppdraget startar i mitten av maj.

Arbetsuppgifter:
Du kommer framför allt arbeta med;
Arbete med hyressystem
- Aviseringar
- In- och utbetalningar
- Kund- och leverantörsreskontra
- Redovisning av projekt  
- Månads- och årsbokslut
- Moms- och skattedeklaration
- Ad hoc uppgifter

Bakgrund;
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet från liknande roller och arbetsuppgifter. Som person är du ordningsam, strukturerad och driven. Meriterande är erfarenhet av systembyte och från systemet Hogia.

Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Accountor ingår i en internationell koncern med fokus på redovisning, lön och HR och möjligheterna till utveckling är stor. Varumärket har en stor potential och bolaget en bra tillväxtplan. Vi erbjuder en gedigen och stabil plattform med tydliga processer för att ge våra anställda de bästa förutsättningarna för att göra ett kvalitativt arbete. Hos oss jobbar kompetenta och professionella medarbetare som tillsammans med Accountor vill skapa det bästa för våra kunder. Därutöver använder vi oss av People first då vi tror att en positiv utveckling och en fortsatt tillväxt startar med nöjda medarbetare.

Frågor och kontakt
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag. Aktuella kandidater kommer kallas till intervju snarast. Vid eventuella frågor kontakta Accountors ansvariga rekryterare Kristin på: 010 – 475 04 05. 


Red ek Uppsala Visa mindre

Redovisningskonsult till växande kund i Uppsala

Ansök    Mar 29    Poolia Uppsala AB    Redovisningskonsult
Är du en fena på moms- och skattedeklarationer? Vi söker nu en redovisningskonsult med start omgående. Du kommer under uppdraget att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Uppdraget sträcker sig till slutet av augusti, med chans till ytterligare förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag! Om tjänsten Du kommer att vara en del av Finance-avdelningen som består av 13 personer. Dina arbetsuppgifter i huvudsak ... Visa mer
Är du en fena på moms- och skattedeklarationer? Vi söker nu en redovisningskonsult med start omgående. Du kommer under uppdraget att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Uppdraget sträcker sig till slutet av augusti, med chans till ytterligare förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att vara en del av Finance-avdelningen som består av 13 personer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Momsdeklarationer
• Skattedeklarationer
• Bokslutsbokningar
• Månadsbokslut
• Rapportering av statistik
• Internfakturor


Vem är du?
För att passa i denna roll är du trygg och självgående. Du tar egna initiativ och kan lätt sätta dig in i nya rutiner. Du har goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet från ett större ekonomisystem. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Har du arbetat med olika valutor så är det mycket meriterande. Då vår kund arbetar med komplexa konton så är det viktigt att du har förmågan att tänka "utanför boxen" och lösa problem om dom uppstår.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre