Lediga jobb som Platschef, anläggning i Uppsala

Se lediga jobb som Platschef, anläggning i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Platschef till Glassbolaget i Uppsala

Företaget som varit verksamma sedan 1950-talet är en privatägd grossist med huvudinriktning på försäljning och distribution av glass inom livsmedels- och servicehandeln. Bolaget har kontor och lager på flera orter i mellersta Sverige och tillsammans med sina ca 55 anställda vintertid och drygt 110 anställda sommartid servar de sina 3600 kunder med försäljning, distribution, kundmaterialhantering och lagerhantering. Om tjänsten För tjänsten som platschef s... Visa mer
Företaget som varit verksamma sedan 1950-talet är en privatägd grossist med huvudinriktning på försäljning och distribution av glass inom livsmedels- och servicehandeln. Bolaget har kontor och lager på flera orter i mellersta Sverige och tillsammans med sina ca 55 anställda vintertid och drygt 110 anställda sommartid servar de sina 3600 kunder med försäljning, distribution, kundmaterialhantering och lagerhantering.

Om tjänsten
För tjänsten som platschef söker vi dig som vill driva, utveckla och ansvara för verksamheten i Uppsala. Du kommer i din roll som platschef att ansvara för kundservicen och distribution av produkter till både befintliga och nya kunder. Vidare ansvarar du även för depåns personal, försäljningsbudget, miljöarbete och ser till att verksamheten bedrivs enligt de krav som ställs från myndigheterna. Hur stort personalansvar du har skiljer sig åt mellan normal- och högsäsong.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
-Planera och leda arbetet för att nå uppsatta mål
-Personalansvar med rekrytering
-Upprätta handlingsplaner för den långsiktiga försäljningsutvecklingen av produkter på distriktet samt delta aktivt vid säljkonferenser
-Övergripande ansvar för distriktets bilar, lokaler, kundmaterial och övriga inventarier

Arbetstid: måndag-fredag kl. 07-16, förtroendetid
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön och förmåner: Efter överenskommelse

Vem är du?
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av personalledning och drivs av att leda, motivera och utveckla dina medarbetare. Du är en sann entreprenör och är inriktad på att uppnå resultat. Du tycker om att göra affärer, har en stark servicekänsla och är duktig på att kommunicera och skapa goda relationer såväl internt som externt. Vidare tror vi att du är självständig, drivande och strukturerad. Vi ser gärna att du bor i Uppsala med omnejd.

Krav:
- Dokumenterad erfarenhet av personalledning
- God datorvana främst inom Office-paketet
- B-körkort
- Tidigare erfarenhet inom dagligvaruhandeln är meriterande
- C-körkort är meriterande

Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande.


Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att vår process är kvalitetssäkrad.Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan.Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.uniflex.se.

Uniflex är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Affärsområdesansvarig platschef, anläggning

Ansök    Jul 20    Ls Jobbet AB    Platschef, anläggning
Vi på Uppsala Fastighetstjänst har under de senaste åren breddat vår verksamhet på ett väldigt lyckosamt vis. Ett av våra nyare affärsområden är Mark och Entreprenad. Vi har stabila och stora kunder inom området och har gjort investeringar i vår park av entreprenadmaskiner. Vi söker nu dig som vill utveckla och växla upp avdelningen i en kombinerad roll som Affärsområdesansvarig och Platschef. Du som söker tjänsten kommer in i en spännande tid och får vara... Visa mer
Vi på Uppsala Fastighetstjänst har under de senaste åren breddat vår verksamhet på ett väldigt lyckosamt vis. Ett av våra nyare affärsområden är Mark och Entreprenad. Vi har stabila och stora kunder inom området och har gjort investeringar i vår park av entreprenadmaskiner. Vi söker nu dig som vill utveckla och växla upp avdelningen i en kombinerad roll som Affärsområdesansvarig och Platschef.
Du som söker tjänsten kommer in i en spännande tid och får vara med och utveckla och påverka avdelningens fortsatta framväxt. Mark och Entreprenad ansvarar för markt­jänster så som bland annat schaktarbete, dräne­ring av hus­grund, isolering av husgrund, sten­sättning och platt­läggning, resande av murar, fin­planering och grovplanering av tomt och gjutning. Våra genomförda projekt är i storleksordningen från 50 tusen till 5 miljoner. Självklart strävar vi efter stora projekt men vi hoppas också att du tycker variationen gör arbetet varierat och roligt. Du kan förvänta dig att både rollen och verksamheten kommer att utvecklas, men i vilken takt och åt vilket håll är det ditt eget driv och engagemang som styr.
Det är du som driver, leder och ansvarar för projekt inom mark och anläggning. Du upprättar tidplan, kalkyl och ansvarar för inköp samt leder projekten hela vägen i mål. Vi förväntar oss dessutom att du driver avdelningen på ett affärsmässigt vis med lönsamhet i fokus. Du har personalansvar för 7 yrkesarbetare med lång erfarenhet och kompetens. Rollen innebär resultat- och budgetansvar och du rapporterar direkt till VD.
Till din hjälp har du bra systemstöd och dessutom jobbar du i ett nära samarbete med platschefer från övriga divisioner som har lång erfarenhet från branschen och företaget.
Våra kunder finns i Uppland och är både privatpersoner, företag, myndigheter och bostadsrättsföreningar.
Vem är du?
Du har en gedigen erfarenhet av mark, anläggning och arbetsledning eller personalansvar. Du är van att räkna på jobb och göra egna kalkyler. Du kommunicerar obehindrat på svenska och har B-körkort.
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte utåt mot kunden, en av dina viktigaste egenskaper är därför att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Du är lösningsorienterad, affärsmässig och har en förmåga att skapa goda relationer. För att lyckas i rollen tror vi dessutom att du är strukturerad och duktig på att följa upp ditt arbete.
Vi erbjuder dig
Trots att vi har vuxit mycket har vi lyckats behålla en familjär känsla i företaget. Hos oss är det nära till beslut och som medarbetare har du stora möjligheter att påverka ditt arbete och din utveckling. När det gäller området Mark och Entreprenad är expansion ett uttalat mål och du har företaget med dig i tillväxten.
Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i familjen och laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid, tillsvidare med placering i Uppsala.
I denna rekrytering samarbetar vi med jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsulter Anna Nord på 073-9815414 eller Lina Haglund på 070-7772373.
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Krav
Erfarenhet av mark, anläggning och arbetsledning
Erfarenhet från att räkna på jobb och göra egna kalkyler
God svenska i tal och skrift
B-körkort Visa mindre

Platschef Uppsala (Affärsområde Lås & Säkerhet)

Ansök    Aug 3    Exelect AB    Platschef, anläggning
Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning – målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på. Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att säl... Visa mer
Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning – målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.
Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet som omsätter ca 700 MSEK och har drygt 300 anställda på 16 olika platser i Sverige. Till vår enhet i Uppsala söker vi nu en ersättare till vår platschef som efter många år valt att ta sig an nya utmaningar.
Brinner du för ledarskap, sälj och resultatansvar?
Har du bra kunskaper om säkerhetsprodukter?
Är du redo för nästa steg i karriären?
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Platschef kommer du att ha fullt personal-, budget- och resultatansvar. Det handlar om att leda den dagliga verksamheten, coacha och entusiasmera drygt 20 medarbetare samt arbeta med utveckling, strategifrågor och lönsamhet mm i syfte att uppnå enhetens uppsatta mål. Det innebär även en hel del kundkontakter och att du kommer att stå för en väsentlig del av företagets försäljning. Rapportering sker till Regionchef Öst.
DIN BAKGRUND
Först och främst har du redan visat prov på att du är en produktiv och resultatfokuserad person som trivs med att arbeta mot mätbara mål. För att klara detta uppdrag behöver du även god teknisk kompetens samt gedigen erfarenhet från lås- och säkerhetsbranschen. Det är också viktigt att du har en naturlig förmåga att skapa och driva vettiga affärer samtidigt som du är genuint intresserad av att hitta de bästa lösningarna för bolagets kunder. Det är klart meriterande om du kommer från en liknande tjänst. Alternativt har du jobbat som projektledare, projektör, säljare, servicechef, eller kanske gjort mycket bra ifrån dig som ledande tekniker och känner dig redo att axla ett större ansvar. Vi utgår ifrån att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift samt att du inte förekommer i belastningsregistret.
DU ERBJUDS
Den här tjänsten kräver naturligtvis en hel del av dig men är du rätt person kommer detta jobb att bli en stimulerande utmaning där din huvuduppgift blir att se till att enheten expanderar vidare med fortsatt god lönsamhet. Kanske blir det här den mest spännande utmaningen hittills i ditt yrkesliv?
ANSÖKAN OCH KONTAKT
Välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB och berätta gärna i din CV och personliga brev vad du har lyckats med i dina tidigare uppdrag. Har du frågor om rekryteringen går det bra att kontakta Anders Hanberg hos Exelect på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Platschef mark Uppsala

Ansök    Maj 30    NCC AB    Platschef, anläggning
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, mark- och anläggningsarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Nu behöver vi förstärka produktionsorganisationen i Uppsala med en platschef som har byggteknisk kompetens och erfarenhet av att driva olika typer av mark-, väg- och/eller anläggningningsprojekt. ... Visa mer
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, mark- och anläggningsarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Nu behöver vi förstärka produktionsorganisationen i Uppsala med en platschef som har byggteknisk kompetens och erfarenhet av att driva olika typer av mark-, väg- och/eller anläggningningsprojekt. Du kommer i första hand att driva projekt inom Uppsala men vi ser gärna att du är öppen för projekt i andra län inom vår avdelning Civil Middle. 
 
Arbetsuppgifter
Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från start till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering vad avser kvalité, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även ansvar för arbetsmiljö och säkerhet samt personalansvar inom ramen för dina projekt. I rollen representerar du företaget gentemot beställare, UE, leverantörer och myndigheter. Du rapporterar till projektchef.

Vem är du?
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har byggteknisk kompetens och flera års erfarenhet som platschef eller motsvarande inom mark, väg och/eller anläggning. Betongkompetens är ett plus. B-körkort ett krav.

Du har sinne för ekonomi och god planeringsförmåga. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och besitter ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som platschef.

NCC erbjuder
Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering på projekt inom Uppsala. Projekt inom hela avdelning Civil Middle kan bli aktuellt i samråd med dig.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Maria Håkansson, HR Partner Avdelning Civil Middle, tel: 070-341 58 26 eller Evelina Stahlén, Projektchef Uppsala, tel: 076-107 68 33.

Registrera din ansökan och CV nedan, sista ansökningsdag är den 30 juni.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef Uppsala (Affärsområde Lås & Säkerhet)

Ansök    Maj 18    Exelect AB    Platschef, anläggning
Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning – målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på. Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att säl... Visa mer
Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning – målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.
Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet som omsätter ca 700 MSEK och har drygt 300 anställda på 16 olika platser i Sverige. Till vår enhet i Uppsala söker vi nu en ersättare till vår platschef som efter många år valt att ta sig an nya utmaningar.
Brinner du för ledarskap, sälj och resultatansvar?
Har du bra kunskaper om säkerhetsprodukter?
Är du redo för nästa steg i karriären?
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Platschef kommer du att ha fullt personal-, budget- och resultatansvar. Det handlar om att leda den dagliga verksamheten, coacha och entusiasmera drygt 20 medarbetare samt arbeta med utveckling, strategifrågor och lönsamhet mm i syfte att uppnå enhetens uppsatta mål. Det innebär även en hel del kundkontakter och att du kommer att stå för en väsentlig del av företagets försäljning. Rapportering sker till Regionchef Öst.
DIN BAKGRUND
Först och främst har du redan visat prov på att du är en produktiv och resultatfokuserad person som trivs med att arbeta mot mätbara mål. För att klara detta uppdrag behöver du även god teknisk kompetens samt gedigen erfarenhet från lås- och säkerhetsbranschen. Det är också viktigt att du har en naturlig förmåga att skapa och driva vettiga affärer samtidigt som du är genuint intresserad av att hitta de bästa lösningarna för bolagets kunder. Det är klart meriterande om du kommer från en liknande tjänst. Alternativt har du jobbat som projektledare, projektör, säljare, servicechef, eller kanske gjort mycket bra ifrån dig som ledande tekniker och känner dig redo att axla ett större ansvar. Vi utgår ifrån att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift samt att du inte förekommer i belastningsregistret.
DU ERBJUDS
Den här tjänsten kräver naturligtvis en hel del av dig men är du rätt person kommer detta jobb att bli en stimulerande utmaning där din huvuduppgift blir att se till att enheten expanderar vidare med fortsatt god lönsamhet. Kanske blir det här den mest spännande utmaningen hittills i ditt yrkesliv?
ANSÖKAN OCH KONTAKT
Välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB och berätta gärna i din CV och personliga brev vad du har lyckats med i dina tidigare uppdrag. Har du frågor om rekryteringen går det bra att kontakta Anders Hanberg hos Exelect på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Affärsområdesansvarig platschef, anläggning

Ansök    Jun 14    Ls Jobbet AB    Platschef, anläggning
Vi på Uppsala Fastighetstjänst har under de senaste åren breddat vår verksamhet på ett väldigt lyckosamt vis. Ett av våra nyare affärsområden är Mark och Entreprenad. Vi har stabila och stora kunder inom området och har gjort investeringar i vår park av entreprenadmaskiner. Vi söker nu dig som vill utveckla och växla upp avdelningen i en kombinerad roll som Affärsområdesansvarig och Platschef. Du som söker tjänsten kommer in i en spännande tid och får vara... Visa mer
Vi på Uppsala Fastighetstjänst har under de senaste åren breddat vår verksamhet på ett väldigt lyckosamt vis. Ett av våra nyare affärsområden är Mark och Entreprenad. Vi har stabila och stora kunder inom området och har gjort investeringar i vår park av entreprenadmaskiner. Vi söker nu dig som vill utveckla och växla upp avdelningen i en kombinerad roll som Affärsområdesansvarig och Platschef.
Du som söker tjänsten kommer in i en spännande tid och får vara med och utveckla och påverka avdelningens fortsatta framväxt. Mark och Entreprenad ansvarar för markt­jänster så som bland annat schaktarbete, dräne­ring av hus­grund, isolering av husgrund, sten­sättning och platt­läggning, resande av murar, fin­planering och grovplanering av tomt och gjutning. Våra genomförda projekt är i storleksordningen från 50 tusen till 5 miljoner. Självklart strävar vi efter stora projekt men vi hoppas också att du tycker variationen gör arbetet varierat och roligt. Du kan förvänta dig att både rollen och verksamheten kommer att utvecklas, men i vilken takt och åt vilket håll är det ditt eget driv och engagemang som styr.
Det är du som driver, leder och ansvarar för projekt inom mark och anläggning. Du upprättar tidplan, kalkyl och ansvarar för inköp samt leder projekten hela vägen i mål. Vi förväntar oss dessutom att du driver avdelningen på ett affärsmässigt vis med lönsamhet i fokus. Du har personalansvar för 7 yrkesarbetare med lång erfarenhet och kompetens. Rollen innebär resultat- och budgetansvar och du rapporterar direkt till VD.
Till din hjälp har du bra systemstöd och dessutom jobbar du i ett nära samarbete med platschefer från övriga divisioner som har lång erfarenhet från branschen och företaget.
Våra kunder finns i Uppland och är både privatpersoner, företag, myndigheter och bostadsrättsföreningar.
Vem är du?
Du har en gedigen erfarenhet av mark, anläggning och arbetsledning eller personalansvar. Du är van att räkna på jobb och göra egna kalkyler. Du kommunicerar obehindrat på svenska och har B-körkort.
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte utåt mot kunden, en av dina viktigaste egenskaper är därför att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Du är lösningsorienterad, affärsmässig och har en förmåga att skapa goda relationer. För att lyckas i rollen tror vi dessutom att du är strukturerad och duktig på att följa upp ditt arbete.
Vi erbjuder dig
Trots att vi har vuxit mycket har vi lyckats behålla en familjär känsla i företaget. Hos oss är det nära till beslut och som medarbetare har du stora möjligheter att påverka ditt arbete och din utveckling. När det gäller området Mark och Entreprenad är expansion ett uttalat mål och du har företaget med dig i tillväxten.
Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i familjen och laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid, tillsvidare med placering i Uppsala.
I denna rekrytering samarbetar vi med jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsulter Anna Nord på 073-9815414 eller Lina Haglund på 070-7772373.
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Krav
Erfarenhet av mark, anläggning och arbetsledning
Erfarenhet från att räkna på jobb och göra egna kalkyler
God svenska i tal och skrift
B-körkort Visa mindre

Affärsområdesansvarig anläggning

Ansök    Apr 12    Ls Jobbet AB    Platschef, anläggning
Vi på Uppsala Fastighetstjänst har under de senaste åren breddat vår verksamhet på ett väldigt lyckosamt vis. Ett av våra nyare affärsområden är Mark och Entreprenad. Vi har stabila och stora kunder inom området och har gjort investeringar i vår park av entreprenadmaskiner. Vi söker nu dig som vill utveckla och växla upp avdelningen i en kombinerad roll som Affärsområdesansvarig och Platschef. Du som söker tjänsten kommer in i en spännande tid och får vara... Visa mer
Vi på Uppsala Fastighetstjänst har under de senaste åren breddat vår verksamhet på ett väldigt lyckosamt vis. Ett av våra nyare affärsområden är Mark och Entreprenad. Vi har stabila och stora kunder inom området och har gjort investeringar i vår park av entreprenadmaskiner. Vi söker nu dig som vill utveckla och växla upp avdelningen i en kombinerad roll som Affärsområdesansvarig och Platschef.
Du som söker tjänsten kommer in i en spännande tid och får vara med och utveckla och påverka avdelningens fortsatta framväxt. Vi är stolta över våra uppdrag inom entreprenad där vi tex genomfört anläggningsarbeten för större butiksetableringar och ansvarat för allt från schaktarbete till gjutning. Du kan förvänta dig att både rollen och verksamheten kommer att utvecklas, men i vilken takt och åt vilket håll är det ditt eget driv och engagemang som styr.
Det är du som driver, leder och ansvarar för projekt inom mark och anläggning. Du upprättar tidplan, kalkyl och ansvarar för inköp samt leder projekten hela vägen i mål. Vi förväntar oss dessutom att du driver avdelningen på ett affärsmässigt vis med lönsamhet i fokus. Du har personalansvar för 7 yrkesarbetare med lång erfarenhet och kompetens. Rollen innebär resultat- och budgetansvar och du rapporterar direkt till VD.
Till din hjälp har du bra systemstöd och dessutom jobbar du i ett nära samarbete med platschefer från övriga divisioner som har lång erfarenhet från branschen och företaget.
Våra kunder finns i Uppland och är både privatpersoner, företag, myndigheter och bostadsrättsföreningar.
Vi på Uppsala Fastighetstjänst gör betydligt mycket mer än vad vårt namn kanske antyder. Vi har sex divisioner: fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel, bygg och renovering, trädvård och trädgård, lekplats och utegym, måleri och ytskikt och förstås din division mark och entreprenad.
Vem är du?
Du har en gedigen erfarenhet av mark, anläggning och arbetsledning eller personalansvar. Du är van att räkna på jobb och göra egna kalkyler. Du kommunicerar obehindrat på svenska och har B-körkort.
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte utåt mot kunden, en av dina viktigaste egenskaper är därför att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Du är lösningsorienterad, affärsmässig och har en förmåga att skapa goda relationer. För att lyckas i rollen tror vi dessutom att du är strukturerad och duktig på att följa upp ditt arbete.
Vi erbjuder dig
Trots att vi har vuxit mycket har vi lyckats behålla en familjär känsla i företaget. Hos oss är det nära till beslut och som medarbetare har du stora möjligheter att påverka ditt arbete och din utveckling. När det gäller området Mark och Entreprenad är expansion ett uttalat mål och du har företaget med dig i tillväxten.
Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i familjen och laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid, tillsvidare med placering i Uppsala.
I denna rekrytering samarbetar vi med jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsulter Anna Nord på 073-9815414 eller Lina Haglund på 070-7772373.
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag! Visa mindre

Platschef Uppsala (Affärsområde Lås & Säkerhet)

Ansök    Apr 8    Exelect AB    Platschef, anläggning
Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning – målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på. Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sä... Visa mer
Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning – målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.
Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet som omsätter ca 700 MSEK och har drygt 300 anställda på 16 olika platser i Sverige. Till vår enhet i Uppsala söker vi nu en ersättare till vår platschef som efter många år valt att ta sig an nya utmaningar.
Brinner du för ledarskap, sälj och resultatansvar? Har du bra kunskaper om säkerhetsprodukter? Är du redo för nästa steg i karriären?
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Platschef kommer du att ha fullt personal-, budget- och resultatansvar. Det handlar om att leda den dagliga verksamheten, coacha och entusiasmera drygt 20 medarbetare samt arbeta med utveckling, strategifrågor och lönsamhet mm i syfte att uppnå enhetens uppsatta mål. Det innebär även en hel del kundkontakter och att du kommer att stå för en väsentlig del av företagets försäljning. Rapportering sker till Regionchef Öst.
DIN BAKGRUND
Först och främst har du redan visat prov på att du är en produktiv och resultatfokuserad person som trivs med att arbeta mot mätbara mål. För att klara detta uppdrag behöver du även god teknisk kompetens samt gedigen erfarenhet från lås- och säkerhetsbranschen. Det är också viktigt att du har en naturlig förmåga att skapa och driva vettiga affärer samtidigt som du är genuint intresserad av att hitta de bästa lösningarna för bolagets kunder. Det är klart meriterande om du kommer från en liknande tjänst. Alternativt har du jobbat som projektledare, projektör, säljare, servicechef, eller kanske gjort mycket bra ifrån dig som ledande tekniker och känner dig redo att axla ett större ansvar. Vi utgår ifrån att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift samt att du inte förekommer i belastningsregistret.
DU ERBJUDS
Den här tjänsten kräver naturligtvis en hel del av dig men är du rätt person kommer detta jobb att bli en stimulerande utmaning där din huvuduppgift blir att se till att enheten expanderar vidare med fortsatt god lönsamhet. Kanske blir det här den mest spännande utmaningen hittills i ditt yrkesliv?
ANSÖKAN OCH KONTAKT
Välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB och berätta gärna i din CV och personliga brev vad du har lyckats med i dina tidigare uppdrag. Har du frågor om rekryteringen går det bra att kontakta Anders Hanberg hos Exelect på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Karlstad: Chef inom anläggning

Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen. Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att va... Visa mer
Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.
Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare.
Arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud och deltar i inköpsprocessen.
Ekonomiskt ansvar för dina projekt, uppföljning av ekonomin och prognosarbete.
Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har minst fem års erfarenhet från mark och anläggningsprojekt.
Mycket meriterande om du har någon typ av ledarerfarenhet.
Du har en god förståelse för projektekonomi, deltar i kalkyl och prognosarbetet.
Du kan grunderna i entreprenadjuridik.
Du har god datorvana.
Som person tror vi att dina styrkor ligger i att vara relationsbyggande och resultatdriven.
Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Sten & Vägarbeten AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län Visa mindre

Karlstad: Chef inom anläggning

Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen. Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att va... Visa mer
Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.
Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare.
Arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud och deltar i inköpsprocessen.
Ekonomiskt ansvar för dina projekt, uppföljning av ekonomin och prognosarbete.
Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har minst fem års erfarenhet från mark och anläggningsprojekt.
Mycket meriterande om du har någon typ av ledarerfarenhet.
Du har en god förståelse för projektekonomi, deltar i kalkyl och prognosarbetet.
Du kan grunderna i entreprenadjuridik.
Du har god datorvana.
Som person tror vi att dina styrkor ligger i att vara relationsbyggande och resultatdriven.
Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Sten & Vägarbeten AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län Visa mindre

Driven och erfaren platschef till BJ Markbyggnads

BJ Markbyggnads fortsätter växa och söker nu en driven och erfaren platschef/arbetsledare för regionen Uppsala/Gävle. Du kommer arbeta på ett mångsidigt företag som genomför anläggningsprojekt samt mark- och anläggningsservice i alla former. Ambition är att upplevas som det mindre företaget som kan genomföra och lösa de stora entreprenadernas krav på efterfrågade resurser och kompetens. Är du självgående, framåt och vill bidra till bolagets fortsatta framg... Visa mer
BJ Markbyggnads fortsätter växa och söker nu en driven och erfaren platschef/arbetsledare för regionen Uppsala/Gävle. Du kommer arbeta på ett mångsidigt företag som genomför anläggningsprojekt samt mark- och anläggningsservice i alla former. Ambition är att upplevas som det mindre företaget som kan genomföra och lösa de stora entreprenadernas krav på efterfrågade resurser och kompetens. Är du självgående, framåt och vill bidra till bolagets fortsatta framgång kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som platschef har du en nyckelroll där du leder teamet på arbetsplatsen och tar ansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Vidare ansvarar du för upprättande och uppföljning av produktionstidplan, ekonomiplan, kvalitet- och arbetsmiljöarbete samt ansvar för samordning av personalen. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts. En viktig del är att utveckla relationer med kunder och bidrar till nya affärer.
Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt från kalkylator, anläggningsarbetare och andra platschefer.


Vem är du?
Vi ser att du som söker har några års branscherfarenhet som arbetsledare, platschef, entreprenör eller liknande inom mark- och anläggning. Har utbildning från högskola eller motsvarande och/eller relevant erfarenhet.

Som person ser vi att du är engagerad, kommunikativ och driven. Då rollen innebär att du är företagets ansikte mot kunden är det viktigt att du är framåt och har en god känsla för service. Du ska trivas med att jobba med människor och vara ute på fält såväl som på kontor. För oss är det viktigt med en ledare som vågar ta tag i problem om de dyker upp samt har den sociala förmågan som krävs för att hantera rollen som ledare.
Vi ser gärna att du är analytisk lagd med vana att själv prioritera, organisera och skapa ordning i ditt arbete även när det är mycket. Stor vikt läggs även vid noggrannhet och flexibilitet, då dessa egenskaper också ger kundnöjdhet. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmågan att överblicka helheten och ligga steget före i alla skeden i projekten.


Om verksamheten
BJ Markbyggnads AB är ett mark- och anläggningsföretag med verksamhetsområde i Gävleborg och nord Uppland. Vår tyngdpunkt är i Gävle och Sandviken, där vi även har lokaliserat våra två kontor med huvudkontor i Sandviken. Företaget startades år 1983.

Företaget har 65 st årsanställda därav 15 st tjänstemän. Under månaderna april till november är vi ca: 100st sysselsatta i företaget. Omsättning på omkring 180 miljoner kronor per år. Sedan etablering har vi utvecklats samt expanderat till ett idag ledande mark- och anläggningsföretag inom vårt verksamhetsområde.
Lagandan och gemenskapen är mycket viktig då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. BJ Markbyggnads anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då de månar om tillfredsställd personal. Att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande. Visa mindre

Platschef Uppsala, yttre fastighetsskötsel

Vi växer så det knakar och söker nu en likasinnad platschef inom yttre fastighetsskötsel för produktionsområde Uppsala. Vi söker dig som gillar korta beslutsvägar, som vill arbeta i ett företag där det är fart och fläkt, och tycker om att arbeta med mycket frihet under ansvar. Placeringsort är Uppsala och rollen innebär ansvar för våra uppdrag i Uppsala och Östhammar. Intervjuer utförs löpande och tjänsten tillsätts så snart en lämplig kandidat dyker upp. ... Visa mer
Vi växer så det knakar och söker nu en likasinnad platschef inom yttre fastighetsskötsel för produktionsområde Uppsala.
Vi söker dig som gillar korta beslutsvägar, som vill arbeta i ett företag där det är fart och fläkt, och tycker om att arbeta med mycket frihet under ansvar. Placeringsort är Uppsala och rollen innebär ansvar för våra uppdrag i Uppsala och Östhammar.
Intervjuer utförs löpande och tjänsten tillsätts så snart en lämplig kandidat dyker upp.
Om tjänsten:
Tjänsten som platschef innefattar:
Personalansvar: leda personalen till att arbeta enligt beslutade rutiner, ansvar för tillsättande av ny personal, ev. uppsägningar, löneansvar.
Budgetansvar: följa upp dina verksamhetsorters resultat och hålla verksamheten inom budgetens ramar.
Attestering av leverantörsfakturor.
Kundkontakt, driftmöten, upprätta goda kundrelationer
Planering & uppföljning av Entreprenadens arbeten
Upphandling och ledning av underentreprenörer
Rapportskrivande, både till kund och internt
Kalkylering/offerering/fakturering
Jobba tillsammans med vår kalkylavdelning för att öka kundstocken och på så vis utveckla företaget.
Ansvar för att verksamheten följer uppsatt skötselplan
Övrig administration runt verksamheten och kunderna.I uppdraget finns lagbas som bistår dig i planeringen och den dagliga driften av trädgårdspersonalen.
Under inlärningsperioden kommer det även att finnas stöd av VD och administrationspersonal för att underlätta övertagandet.
Vem söker vi?
Dina tidigare titlar är inte särskilt viktiga, men för att trivas hos oss i den här rollen behöver du vara en person som tycker om att arbeta och driva projekt framåt mot uppsatta mål.
Du är öppensinnad och kommunikativ, har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer, och du har förståelse för avtalsuppbyggnad och avtalsefterlevnad.
*Flerårig erfarenhet inom branschen.
*Relevant högskoleutbildning är meriterande
*Erfarenhet av anläggning och/eller offentlig upphandling är starkt meriterande.
Det krävs också att du har god datorvana då rollen innefattar en stor del administrativt arbete, vilket i vår värld innebär att du har förståelse för sammanlänkade datorsystem och kan ta till dig och använda nya IT-lösningar med lätthet, snarare än att du har kunskaper i Office-paketet.
Vi finns självklart med som stöd under upplärningen av systemen för att hjälpa dig till en bra start, men det är viktigt att du har relevanta förkunskaper på området.
Till rätt person erbjuder vi stora möjligheter till utveckling och ser gärna att du kommer med idéer till förbättringar i verksamheten och företaget i stort.
B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Vi fäster större vikt vid dina personliga egenskaper och hur väl dina förmågor passar rollen, än längden på din utbildning och erfarenhet av just vår bransch.
Känner du dig träffad? Då är du välkommen med din ansökan!
Märk din ansökan med: Platschef Uppsala
Lite om företaget:
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 100 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 50 helårsanställda.
Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 60 mkr förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 7 orter från Vallentuna i söder till huvudkontoret i Örnsköldsvik i norr. Visa mindre

Driven och erfaren platschef till BJ Markbyggnads

BJ Markbyggnads fortsätter växa och söker nu en driven och erfaren platschef/arbetsledare för regionen Uppsala/Gävle. Du kommer arbeta på ett mångsidigt företag som genomför anläggningsprojekt samt mark- och anläggningsservice i alla former. Ambition är att upplevas som det mindre företaget som kan genomföra och lösa de stora entreprenadernas krav på efterfrågade resurser och kompetens. Är du självgående, framåt och vill bidra till bolagets fortsatta framg... Visa mer
BJ Markbyggnads fortsätter växa och söker nu en driven och erfaren platschef/arbetsledare för regionen Uppsala/Gävle. Du kommer arbeta på ett mångsidigt företag som genomför anläggningsprojekt samt mark- och anläggningsservice i alla former. Ambition är att upplevas som det mindre företaget som kan genomföra och lösa de stora entreprenadernas krav på efterfrågade resurser och kompetens. Är du självgående, framåt och vill bidra till bolagets fortsatta framgång kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som platschef har du en nyckelroll där du leder teamet på arbetsplatsen och tar ansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Vidare ansvarar du för upprättande och uppföljning av produktionstidplan, ekonomiplan, kvalitet- och arbetsmiljöarbete samt ansvar för samordning av personalen. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts. En viktig del är att utveckla relationer med kunder och bidrar till nya affärer.
Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt från kalkylator, anläggningsarbetare och andra platschefer.


Vem är du?
Vi ser att du som söker har några års branscherfarenhet som arbetsledare, platschef, entreprenör eller liknande inom mark- och anläggning. Har utbildning från högskola eller motsvarande och/eller relevant erfarenhet.

Som person ser vi att du är engagerad, kommunikativ och driven. Då rollen innebär att du är företagets ansikte mot kunden är det viktigt att du är framåt och har en god känsla för service. Du ska trivas med att jobba med människor och vara ute på fält såväl som på kontor. För oss är det viktigt med en ledare som vågar ta tag i problem om de dyker upp samt har den sociala förmågan som krävs för att hantera rollen som ledare.
Vi ser gärna att du är analytisk lagd med vana att själv prioritera, organisera och skapa ordning i ditt arbete även när det är mycket. Stor vikt läggs även vid noggrannhet och flexibilitet, då dessa egenskaper också ger kundnöjdhet. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmågan att överblicka helheten och ligga steget före i alla skeden i projekten.


Om verksamheten
BJ Markbyggnads AB är ett mark- och anläggningsföretag med verksamhetsområde i Gävleborg och nord Uppland. Vår tyngdpunkt är i Gävle och Sandviken, där vi även har lokaliserat våra två kontor med huvudkontor i Sandviken. Företaget startades år 1983.

Företaget har 65 st årsanställda därav 15 st tjänstemän. Under månaderna april till november är vi ca: 100st sysselsatta i företaget. Omsättning på omkring 180 miljoner kronor per år. Sedan etablering har vi utvecklats samt expanderat till ett idag ledande mark- och anläggningsföretag inom vårt verksamhetsområde.
Lagandan och gemenskapen är mycket viktig då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. BJ Markbyggnads anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då de månar om tillfredsställd personal. Att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande. Visa mindre

Driven och erfaren platschef till BJ Markbyggnads

BJ Markbyggnads fortsätter växa och söker nu en driven och erfaren platschef/arbetsledare för regionen Uppsala/Gävle. Du kommer arbeta på ett mångsidigt företag som genomför anläggningsprojekt samt mark- och anläggningsservice i alla former. Ambition är att upplevas som det mindre företaget som kan genomföra och lösa de stora entreprenadernas krav på efterfrågade resurser och kompetens. Är du självgående, framåt och vill bidra till bolagets fortsatta framg... Visa mer
BJ Markbyggnads fortsätter växa och söker nu en driven och erfaren platschef/arbetsledare för regionen Uppsala/Gävle. Du kommer arbeta på ett mångsidigt företag som genomför anläggningsprojekt samt mark- och anläggningsservice i alla former. Ambition är att upplevas som det mindre företaget som kan genomföra och lösa de stora entreprenadernas krav på efterfrågade resurser och kompetens. Är du självgående, framåt och vill bidra till bolagets fortsatta framgång kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som platschef har du en nyckelroll där du leder teamet på arbetsplatsen och tar ansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Vidare ansvarar du för upprättande och uppföljning av produktionstidplan, ekonomiplan, kvalitet- och arbetsmiljöarbete samt ansvar för samordning av personalen. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts. En viktig del är att utveckla relationer med kunder och bidrar till nya affärer.
Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt från kalkylator, anläggningsarbetare och andra platschefer.


Vem är du?
Vi ser att du som söker har några års branscherfarenhet som arbetsledare, platschef, entreprenör eller liknande inom mark- och anläggning. Har utbildning från högskola eller motsvarande och/eller relevant erfarenhet.

Som person ser vi att du är engagerad, kommunikativ och driven. Då rollen innebär att du är företagets ansikte mot kunden är det viktigt att du är framåt och har en god känsla för service. Du ska trivas med att jobba med människor och vara ute på fält såväl som på kontor. För oss är det viktigt med en ledare som vågar ta tag i problem om de dyker upp samt har den sociala förmågan som krävs för att hantera rollen som ledare.
Vi ser gärna att du är analytisk lagd med vana att själv prioritera, organisera och skapa ordning i ditt arbete även när det är mycket. Stor vikt läggs även vid noggrannhet och flexibilitet, då dessa egenskaper också ger kundnöjdhet. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmågan att överblicka helheten och ligga steget före i alla skeden i projekten.


Om verksamheten
BJ Markbyggnads AB är ett mark- och anläggningsföretag med verksamhetsområde i Gävleborg och nord Uppland. Vår tyngdpunkt är i Gävle och Sandviken, där vi även har lokaliserat våra två kontor med huvudkontor i Sandviken. Företaget startades år 1983.

Företaget har 65 st årsanställda därav 15 st tjänstemän. Under månaderna april till november är vi ca: 100st sysselsatta i företaget. Omsättning på omkring 180 miljoner kronor per år. Sedan etablering har vi utvecklats samt expanderat till ett idag ledande mark- och anläggningsföretag inom vårt verksamhetsområde.
Lagandan och gemenskapen är mycket viktig då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. BJ Markbyggnads anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då de månar om tillfredsställd personal. Att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande. Visa mindre

Driven och erfaren platschef till BJ Markbyggnads

BJ Markbyggnads fortsätter växa och söker nu en driven och erfaren platschef/arbetsledare för regionen Uppsala/Gävle. Du kommer arbeta på ett mångsidigt företag som genomför anläggningsprojekt samt mark- och anläggningsservice i alla former. Ambition är att upplevas som det mindre företaget som kan genomföra och lösa de stora entreprenadernas krav på efterfrågade resurser och kompetens. Är du självgående, framåt och vill bidra till bolagets fortsatta framg... Visa mer
BJ Markbyggnads fortsätter växa och söker nu en driven och erfaren platschef/arbetsledare för regionen Uppsala/Gävle. Du kommer arbeta på ett mångsidigt företag som genomför anläggningsprojekt samt mark- och anläggningsservice i alla former. Ambition är att upplevas som det mindre företaget som kan genomföra och lösa de stora entreprenadernas krav på efterfrågade resurser och kompetens. Är du självgående, framåt och vill bidra till bolagets fortsatta framgång kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som platschef har du en nyckelroll där du leder teamet på arbetsplatsen och tar ansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Vidare ansvarar du för upprättande och uppföljning av produktionstidplan, ekonomiplan, kvalitet- och arbetsmiljöarbete samt ansvar för samordning av personalen. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts. En viktig del är att utveckla relationer med kunder och bidrar till nya affärer.
Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt från kalkylator, anläggningsarbetare och andra platschefer.


Vem är du?
Vi ser att du som söker har några års branscherfarenhet som arbetsledare, platschef, entreprenör eller liknande inom mark- och anläggning. Har utbildning från högskola eller motsvarande och/eller relevant erfarenhet.

Som person ser vi att du är engagerad, kommunikativ och driven. Då rollen innebär att du är företagets ansikte mot kunden är det viktigt att du är framåt och har en god känsla för service. Du ska trivas med att jobba med människor och vara ute på fält såväl som på kontor. För oss är det viktigt med en ledare som vågar ta tag i problem om de dyker upp samt har den sociala förmågan som krävs för att hantera rollen som ledare.
Vi ser gärna att du är analytisk lagd med vana att själv prioritera, organisera och skapa ordning i ditt arbete även när det är mycket. Stor vikt läggs även vid noggrannhet och flexibilitet, då dessa egenskaper också ger kundnöjdhet. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmågan att överblicka helheten och ligga steget före i alla skeden i projekten.


Om verksamheten
BJ Markbyggnads AB är ett mark- och anläggningsföretag med verksamhetsområde i Gävleborg och nord Uppland. Vår tyngdpunkt är i Gävle och Sandviken, där vi även har lokaliserat våra två kontor med huvudkontor i Sandviken. Företaget startades år 1983.

Företaget har 65 st årsanställda därav 15 st tjänstemän. Under månaderna april till november är vi ca: 100st sysselsatta i företaget. Omsättning på omkring 180 miljoner kronor per år. Sedan etablering har vi utvecklats samt expanderat till ett idag ledande mark- och anläggningsföretag inom vårt verksamhetsområde.
Lagandan och gemenskapen är mycket viktig då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. BJ Markbyggnads anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då de månar om tillfredsställd personal. Att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande. Visa mindre

Driven och erfaren platschef till BJ Markbyggnads

BJ Markbyggnads fortsätter växa och söker nu en driven och erfaren platschef/arbetsledare för regionen Uppsala/Gävle. Du kommer arbeta på ett mångsidigt företag som genomför anläggningsprojekt samt mark- och anläggningsservice i alla former. Ambition är att upplevas som det mindre företaget som kan genomföra och lösa de stora entreprenadernas krav på efterfrågade resurser och kompetens. Är du självgående, framåt och vill bidra till bolagets fortsatta framg... Visa mer
BJ Markbyggnads fortsätter växa och söker nu en driven och erfaren platschef/arbetsledare för regionen Uppsala/Gävle. Du kommer arbeta på ett mångsidigt företag som genomför anläggningsprojekt samt mark- och anläggningsservice i alla former. Ambition är att upplevas som det mindre företaget som kan genomföra och lösa de stora entreprenadernas krav på efterfrågade resurser och kompetens. Är du självgående, framåt och vill bidra till bolagets fortsatta framgång kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som platschef har du en nyckelroll där du leder teamet på arbetsplatsen och tar ansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Vidare ansvarar du för upprättande och uppföljning av produktionstidplan, ekonomiplan, kvalitet- och arbetsmiljöarbete samt ansvar för samordning av personalen. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts. En viktig del är att utveckla relationer med kunder och bidrar till nya affärer.
Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt från kalkylator, anläggningsarbetare och andra platschefer.


Vem är du?
Vi ser att du som söker har några års branscherfarenhet som arbetsledare, platschef, entreprenör eller liknande inom mark- och anläggning. Har utbildning från högskola eller motsvarande och/eller relevant erfarenhet.

Som person ser vi att du är engagerad, kommunikativ och driven. Då rollen innebär att du är företagets ansikte mot kunden är det viktigt att du är framåt och har en god känsla för service. Du ska trivas med att jobba med människor och vara ute på fält såväl som på kontor. För oss är det viktigt med en ledare som vågar ta tag i problem om de dyker upp samt har den sociala förmågan som krävs för att hantera rollen som ledare.
Vi ser gärna att du är analytisk lagd med vana att själv prioritera, organisera och skapa ordning i ditt arbete även när det är mycket. Stor vikt läggs även vid noggrannhet och flexibilitet, då dessa egenskaper också ger kundnöjdhet. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmågan att överblicka helheten och ligga steget före i alla skeden i projekten.


Om verksamheten
BJ Markbyggnads AB är ett mark- och anläggningsföretag med verksamhetsområde i Gävleborg och nord Uppland. Vår tyngdpunkt är i Gävle och Sandviken, där vi även har lokaliserat våra två kontor med huvudkontor i Sandviken. Företaget startades år 1983.

Företaget har 65 st årsanställda därav 15 st tjänstemän. Under månaderna april till november är vi ca: 100st sysselsatta i företaget. Omsättning på omkring 180 miljoner kronor per år. Sedan etablering har vi utvecklats samt expanderat till ett idag ledande mark- och anläggningsföretag inom vårt verksamhetsområde.
Lagandan och gemenskapen är mycket viktig då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. BJ Markbyggnads anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då de månar om tillfredsställd personal. Att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande. Visa mindre

Platschef

Ansök    Sep 14    PEAB Sverige AB    Platschef, anläggning
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Vi söker en platschef till en av våra arbetschefsgrupper i Uppsala. Har du erfarenhet från anläggning och vill vidare i karriären? Vill du komm... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Vi söker en platschef till en av våra arbetschefsgrupper i Uppsala. Har du erfarenhet från anläggning och vill vidare i karriären? Vill du komma till en arbetsplats där du får arbeta med ett starkt varumärke i ryggen? I så fall ska du läsa vidare!


Om tjänsten

Som platschef på Peab har du alltid en central roll i våra projekt. Du blir en nyckelperson och har ett totalansvar över projektets utförande där din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från start till slutbesiktning. Det innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.  Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt ifrån inköpare, arbetsledare och skickliga anläggare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som platschef inom mark- och anläggning. Du har relevant teknisk utbildning såsom byggnadsingenjör eller liknande och har tidigare erfarenhet inom mark- och anläggningsentreprenader. Har du dessutom erfarenhet av stensättning, utsättning, och asfaltering ser vi det som en merit. Vi söker dig som är tydlig i ditt ledarskap, har god kommunikationsförmåga samt är strukturerad. Du trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Du kan arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt, tar egna initiativ och är lösningsorienterad. Du inger förtroende och är duktig på att skapa långvariga relationer.

Du har B-körkort och arbetet är på heltid med tillträde snarast. Som anställd får du ta del av vårt gedigna utbildningsprogram och erbjuds många sociala kontaktytor, utmaningar samt stor möjlighet till personlig utveckling.

Vi erbjuder Visa mindre

Platschef Mark och Anläggning

Ansök    Dec 17    JM AB    Platschef, anläggning
Vi på JM Region Öst behöver nu förstärka vår organisation med en Platschef på Mark och Anläggning i området Uppsala, Norra Stockholm eller Västerås. Du blir en viktig kugge i JMs fortsatta arbete med att huvudsakligen driva interna nybyggnadsprojekt av flerbostadshus inom Region Öst.  ARBETSUPPGIFTER Som Platschef Mark & Anläggning på JM Region Öst, har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för mark & anläggningsproduktionen på byggarbetsplatse... Visa mer
Vi på JM Region Öst behöver nu förstärka vår organisation med en Platschef på Mark och Anläggning i området Uppsala, Norra Stockholm eller Västerås. Du blir en viktig kugge i JMs fortsatta arbete med att huvudsakligen driva interna nybyggnadsprojekt av flerbostadshus inom Region Öst. 

ARBETSUPPGIFTER
Som Platschef Mark & Anläggning på JM Region Öst, har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för mark & anläggningsproduktionen på byggarbetsplatsen tillsammans med Byggplatschefen. Du ansvarar för planering av det dagliga arbetet, löpande avstämning av kostnader, dokumentation av utförda arbeten samt daglig kontakt med projektgrupp, beställare och leverantörer. Som platschef arbetar du tillsammans med projektgruppen, som består av duktiga tjänstemän och hantverkare. Vidare kan du komma att vara involverad i externa projekt. Du kommer självständigt leda arbeten på plats inom VA, grundläggning, finplanering samt exploateringsarbeten. I rollen ingår även budgetansvar, arbetsmiljöansvar och personalledning. 

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som platschef inom nyproduktion av mark och anläggning av bostadshus eller bostadsområdes exploateringsarbeten. Du har flera års erfarenhet och har varit med och drivit ett antal projekt. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från platschefsrollen. 

Som person är du drivande och lösningsfokuserad. Du är strukturerad, engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt. B-körkort är ett krav. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat. 

VI ERBJUDER DIG 
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 

PLACERINGSORT 
Uppsala, Västerås, Norrtälje eller Norra Stockholm 

ANSÖKAN
Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2021-01-24. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

KONTAKT 
För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Charlotta Babington Thorzelius på 018-660327 eller [email protected] För mer information om tjänsten kan du kontakta Rickard Adeland på 018-4954981eller [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef till NCC Civil i Uppsala

Ansök    Mar 5    Capto Hr AB    Platschef, anläggning
NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer. Region Civil Uppsala/Gävle/Dala är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark... Visa mer
NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.


Region Civil Uppsala/Gävle/Dala är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark-, väg-, anläggning- och industri i regionen.


Nu behöver vi förstärka produktionsorganisationen i Uppsala med en Platschef som har kunskap inom mark, väg och anläggning.


Arbetsuppgifter
Som Platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från start till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering vad avser kvalité, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och anskaffande av resurser. I rollen representerar du företaget gentemot beställare, UE, leverantörer och myndigheter.


Vem är du?
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som arbetsledare, projektingenjör, platschef eller motsvarande inom mark, väg och/eller anläggning.
Du har ett sinne för ekonomi och har en god planeringsförmåga. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och besitter ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som Platschef.


NCC erbjuder
Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.
Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering i Uppsala.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar NCC Civil med rekryteringsföretaget Capto HR. Då intervjuer sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Platschef

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Just nu söker vi en platschef till en av våra arbetschefsgrupper i Uppsala. Har du erfarenhet från anläggning och vill vidare i karriären? Vill... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Just nu söker vi en platschef till en av våra arbetschefsgrupper i Uppsala. Har du erfarenhet från anläggning och vill vidare i karriären? Vill du komma till en arbetsplats där du får arbeta med ett starkt varumärke i ryggen? I så fall ska du läsa vidare!

Som platschef på Peab har du alltid en central roll i våra projekt. Du blir en nyckelperson och har ett totalansvar över projektets utförande där din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från start till slutbesiktning. Det innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.  Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt ifrån inköpare, arbetsledare och skickliga anläggare.

Vi söker dig som har erfarenhet som platschef inom mark- och anläggning. Du har relevant teknisk utbildning såsom byggnadsingenjör eller liknande och har tidigare erfarenhet inom mark- och anläggningsentreprenader. Har du dessutom erfarenhet av stensättning, utsättning, och asfaltering ser vi det som en merit. Vi söker dig som är tydlig i ditt ledarskap, har god kommunikationsförmåga samt är strukturerad. Du trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Du kan arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt, tar egna initiativ och är lösningsorienterad. Du inger förtroende och är duktig på att skapa långvariga relationer.

Du har B-körkort och arbetet är på heltid med tillträde snarast. Som anställd får du ta del av vårt gedigna utbildningsprogram och erbjuds många sociala kontaktytor, utmaningar samt stor möjlighet till personlig utveckling. Visa mindre

Platschef

Ansök    Feb 5    Peabkoncernen    Platschef, anläggning
Just nu söker vi en platschef till en av våra arbetschefsgrupper i Uppsala. Har du erfarenhet från anläggning och vill vidare i karriären? Vill du komma till en arbetsplats där du får arbeta med ett starkt varumärke i ryggen? I så fall ska du läsa vidare! Som platschef på Peab har du alltid en central roll i våra projekt. Du blir en nyckelperson och har ett totalansvar över projektets utförande där din huvuduppgift består av att planera och leda produktio... Visa mer
Just nu söker vi en platschef till en av våra arbetschefsgrupper i Uppsala. Har du erfarenhet från anläggning och vill vidare i karriären? Vill du komma till en arbetsplats där du får arbeta med ett starkt varumärke i ryggen? I så fall ska du läsa vidare!

Som platschef på Peab har du alltid en central roll i våra projekt. Du blir en nyckelperson och har ett totalansvar över projektets utförande där din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från start till slutbesiktning. Det innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.  Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt ifrån inköpare, arbetsledare och skickliga anläggare.

Vi söker dig som har erfarenhet som platschef inom mark- och anläggning. Du har relevant teknisk utbildning såsom byggnadsingenjör eller liknande och har tidigare erfarenhet inom mark- och anläggningsentreprenader. Har du dessutom erfarenhet av stensättning, utsättning, och asfaltering ser vi det som en merit. Vi söker dig som är tydlig i ditt ledarskap, har god kommunikationsförmåga samt är strukturerad. Du trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Du kan arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt, tar egna initiativ och är lösningsorienterad. Du inger förtroende och är duktig på att skapa långvariga relationer.

Du har B-körkort och arbetet är på heltid med tillträde snarast. Som anställd får du ta del av vårt gedigna utbildningsprogram och erbjuds många sociala kontaktytor, utmaningar samt stor möjlighet till personlig utveckling. Visa mindre

Platschef till spännande projekt i Nacka

Ansök    Jan 20    Uppsala    Platschef, anläggning
Är du en erfaren platschef och vill jobba i ett mycket spännande projekt hos YIT? Vi har jobbet för dig! Projektet du inleder din anställning med är ett långt omfattande projekt i Nacka, Henriksdalsberget. Omsättning ca 350 mkr, etapp tre. Vi söker dig med stort engagemang och driv. Du har dokumenterad erfarenhet från större entreprenader på hussidan, mark eller betong och är trygg att driva ett projekt från början till slut. Som person är du: Noggrann, h... Visa mer
Är du en erfaren platschef och vill jobba i ett mycket spännande projekt hos YIT? Vi har jobbet för dig!
Projektet du inleder din anställning med är ett långt omfattande projekt i Nacka, Henriksdalsberget. Omsättning ca 350 mkr, etapp tre.
Vi söker dig med stort engagemang och driv. Du har dokumenterad erfarenhet från större entreprenader på hussidan, mark eller betong och är trygg att driva ett projekt från början till slut.
Som person är du:
Noggrann, har en känsla för när du ska grotta ner dig och inte. Du kan och vågar fatta svåra beslut, är tydlig och rak i din kommunikation men samtidigt ödmjuk.
Krav för tjänsten är tidigare erfarenhet av arbete i platschefsroll. Du har drivit större betongskonstruktioner i storlek 50mkr.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. Boende kan ordnas och det finns möjlighet att jobba måndag till torsdag.
Vill du veta mer om projektet och kunden? Ring rekryteringansvariga: Cecilia Grönlund 0709838465 eller skicka din ansökan till [email protected]
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Platschef till NCC Civil i Uppsala

Ansök    Dec 19    CAPTO HR AB    Platschef, anläggning
NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer. Region Civil Uppsala/Gävle/Dala är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark... Visa mer
NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.


Region Civil Uppsala/Gävle/Dala är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark-, väg-, anläggning- och industri i regionen.


Nu behöver vi förstärka produktionsorganisationen i Uppsala med en Platschef som har kunskap inom mark, väg och anläggning.


Arbetsuppgifter
Som Platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från start till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering vad avser kvalité, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och anskaffande av resurser. I rollen representerar du företaget gentemot beställare, UE, leverantörer och myndigheter.


Vem är du?
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som arbetsledare, projektingenjör, platschef eller motsvarande inom mark, väg och/eller anläggning.
Du har ett sinne för ekonomi och har en god planeringsförmåga. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och besitter ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som Platschef.


NCC erbjuder
Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.
Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering i Uppsala.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar NCC Civil med rekryteringsföretaget Capto HR. Då intervjuer sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Platschef till spännande projekt i Nacka

Ansök    Nov 18    Uppsala    Platschef, anläggning
Är du en erfaren platschef och vill jobba i ett mycket spännande projekt hos YIT? Vi har jobbet för dig! Projektet du inleder din anställning med är ett långt omfattande projekt i Nacka, Henriksdalsberget. Omsättning ca 350 mkr, etapp tre. Vi söker dig med stort engagemang och driv. Du har dokumenterad erfarenhet från större entreprenader på hussidan, mark eller betong och är trygg att driva ett projekt från början till slut. Som person är du: Noggrann, h... Visa mer
Är du en erfaren platschef och vill jobba i ett mycket spännande projekt hos YIT? Vi har jobbet för dig!
Projektet du inleder din anställning med är ett långt omfattande projekt i Nacka, Henriksdalsberget. Omsättning ca 350 mkr, etapp tre.
Vi söker dig med stort engagemang och driv. Du har dokumenterad erfarenhet från större entreprenader på hussidan, mark eller betong och är trygg att driva ett projekt från början till slut.
Som person är du:
Noggrann, har en känsla för när du ska grotta ner dig och inte. Du kan och vågar fatta svåra beslut, är tydlig och rak i din kommunikation men samtidigt ödmjuk.
Krav för tjänsten är tidigare erfarenhet av arbete i platschefsroll. Du har drivit större betongskonstruktioner i storlek 50mkr.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. Boende kan ordnas och det finns möjlighet att jobba måndag till torsdag.
Vill du veta mer om projektet och kunden? Ring rekryteringansvariga: Cecilia Grönlund 0709838465 eller skicka din ansökan till [email protected]
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Platschef

Svensk Hemleverans, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributionsbranschen och har idag 1100 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar, post, veckotidningar, paket och gods direkt hem till kunden 7 dagar i veckan. Svensk Hemleverans har sina distributionskontor i Uppsala, Norrköping, Linköping, Motala, Västervik, Vimmerby och Visby. ?Vem är du?Till rollen som platschef för vårt kontor i Uppsala söker vi dig som har flerårig erfarenhe... Visa mer
Svensk Hemleverans, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributionsbranschen och har idag 1100 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar, post, veckotidningar, paket och gods direkt hem till kunden 7 dagar i veckan. Svensk Hemleverans har sina distributionskontor i Uppsala, Norrköping, Linköping, Motala, Västervik, Vimmerby och Visby. ?Vem är du?Till rollen som platschef för vårt kontor i Uppsala söker vi dig som har flerårig erfarenhet av chef- och ledarskap med goda resultat. Du kommer vara del av en arbetsplats som har verksamhet i princip dygnet runt i form av distribution av tidningar, post, paket, gods och mycket mer. Du har därför god kunskap inom distribution eller ett stort intresse av att utveckla dig inom området.Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning eller erfarenhet som motsvarar detta. Som person är du lyhörd, kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du drivs av att se verksamheten och dina medarbetare utvecklas och tar egna initiativ till förbättring. Vi söker dig som är snabb till förändring och tycker om nya utmaningar.I din ledarroll har du lätt för att ha en överblick över verksamheten, vara nyfiken och lyssna på dina medarbetare. Du är stabil och engagerad med en ledarskapsfilosofi som går ut på att beslut bör tas så nära verksamheten som möjligt. Du tror på att dina medarbetare utvecklas genom stort eget ansvar i kombination med mandat att ta egna beslut.ArbetsbeskrivningDu har ansvar för regionen Uppsala och rapporterar till vår operativa chef. Du arbetar fortlöpande med att uppnå satta mål inom lönsamhet, hållbarhet, kvalitet, kundnöjdhet och engagemang hos medarbetarna samt driver aktiviteter för att uppnå dessa mål.Som platschef har du resultat-, process- och personalansvar inom ditt område. Du arbetar för att utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare. Organisationen genomgår en fas där vi ser över vårt arbetssätt och hur organisation ska vara uppbyggd. Du kommer därmed vara en del av att leda förändringsarbetet i regionen, genomföra förbättringar samt involvera medarbetarna så att arbetsplatsen blir effektiv och stimulerande. Erfarenhet av att leda en verksamhet i förändring sedan tidigare är därmed starkt meriterande.Tjänsten är en heltidstjänst och kollektivavtal finns.Vår värdegrund lyder enligt följande:Vi är lyhörda, resultatinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring.Vi är förlåtande, toleranta och inkluderande. Dessutom har vi kul tillsammans.Vi på Svensk Hemleverans eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.Anställning sker löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Platschef till spännande projekt i Nacka

Ansök    Nov 5    Uppsala    Platschef, anläggning
Är du en erfaren platschef och vill jobba i ett mycket spännande projekt hos YIT? Vi har jobbet för dig! Projektet du inleder din anställning med är ett långt omfattande projekt i Nacka, Henriksdalsberget. Omsättning ca 350 mkr, etapp tre. Vi söker dig med stort engagemang och driv. Du har dokumenterad erfarenhet från större entreprenader på hussidan, mark eller betong och är trygg att driva ett projekt från början till slut. Som person är du: Noggrann, h... Visa mer
Är du en erfaren platschef och vill jobba i ett mycket spännande projekt hos YIT? Vi har jobbet för dig!
Projektet du inleder din anställning med är ett långt omfattande projekt i Nacka, Henriksdalsberget. Omsättning ca 350 mkr, etapp tre.
Vi söker dig med stort engagemang och driv. Du har dokumenterad erfarenhet från större entreprenader på hussidan, mark eller betong och är trygg att driva ett projekt från början till slut.
Som person är du:
Noggrann, har en känsla för när du ska grotta ner dig och inte. Du kan och vågar fatta svåra beslut, är tydlig och rak i din kommunikation men samtidigt ödmjuk.
Krav för tjänsten är tidigare erfarenhet av arbete i platschefsroll. Du har drivit större betongskonstruktioner i storlek 50mkr.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. Boende kan ordnas och det finns möjlighet att jobba måndag till torsdag.
Vill du veta mer om projektet och kunden? Ring rekryteringansvariga: Cecilia Grönlund 0709838465 eller skicka din ansökan till [email protected]
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Platschef

Ansök    Sep 13    Peabkoncernen    Platschef, anläggning
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Just nu söker vi en platschef till en av våra arbetschefsgrupper i Uppsala. Har du erfarenhet från anläggning och vill vidare i karriären? Vill du kom... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Just nu söker vi en platschef till en av våra arbetschefsgrupper i Uppsala. Har du erfarenhet från anläggning och vill vidare i karriären? Vill du komma till en arbetsplats där du får arbeta med ett starkt varumärke i ryggen? I så fall ska du läsa vidare!

Som platschef på Peab har du alltid en central roll i våra projekt. Du blir en nyckelperson och har ett totalansvar över projektets utförande där din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från start till slutbesiktning. Det innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.  Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt ifrån inköpare, arbetsledare och skickliga anläggare.

Vi söker dig som har erfarenhet som platschef inom mark- och anläggning. Du har relevant teknisk utbildning såsom byggnadsingenjör eller liknande och har tidigare erfarenhet inom mark- och anläggningsentreprenader. Har du dessutom erfarenhet av stensättning, utsättning, och asfaltering ser vi det som en merit. Vi söker dig som är tydlig i ditt ledarskap, har god kommunikationsförmåga samt är strukturerad. Du trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Du kan arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt, tar egna initiativ och är lösningsorienterad. Du inger förtroende och är duktig på att skapa långvariga relationer.

Du har B-körkort och arbetet är på heltid med tillträde snarast. Som anställd får du ta del av vårt gedigna utbildningsprogram och erbjuds många sociala kontaktytor, utmaningar samt stor möjlighet till personlig utveckling. Visa mindre

Anläggningschef

Ansök    Aug 14    Uppsala    Platschef, anläggning
Tillsammans ska vi jobba mot en fossilfri framtid, var med på resan som vår nya anläggningschef i Uppsala. Vattenfall Heat är en europeisk leverantör av el och värme vars verksamhet är central i Vattenfalls arbete med att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga i fyra länder med vårt svenska huvudkontor i Solna. I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga til... Visa mer
Tillsammans ska vi jobba mot en fossilfri framtid, var med på resan som vår nya anläggningschef i Uppsala. Vattenfall Heat är en europeisk leverantör av el och värme vars verksamhet är central i Vattenfalls arbete med att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga i fyra länder med vårt svenska huvudkontor i Solna. I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, kommunal verksamhet, fastighetsägare och villakunder i femton kommuner. Vi söker nu en anläggningschef till vår verksamhet i Uppsala.Vi erbjuderFörutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi ett omväxlande arbete med många kontaktytor. Du kommer att ingå i ett engagerat och motiverat team som står inför spännande utmaningar. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid och vi erbjuder attraktiva personalförmåner.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som anläggningschef i Uppsala• Som anläggningschef är du ansvarig för leverans av fjärrvärme, el, fjärrkyla och ånga ut på våra nät i Uppsala, Knivsta och Storvreta. • Du kommer att ingå i ledningsgruppen för samtliga produktionsanläggningar i Sverige.• Övergripande personalansvar för ca 140 personer, 3 rapporterande chefer och en lokal ledningsgrupp.• Ansvara för person- och anläggningssäkerhet med utgångspunkten att ingen skall skada sig på arbetet.• Se till att verksamheten på anläggningen följer lagar och regler inom miljö, hälsa och säkerhet.• Utveckla våra anläggningar, organisation och medarbetare på resan mot ett fossilfritt liv inom en generation.• Ansvara för årlig och långsiktig budget samt ekonomisk uppföljning.Dina kvalifikationer som anläggningschef Vi söker en driven och empatisk person med erfarenhet från verksamhet inom energi- eller processindustri. Du vet vad det innebär att ha ett resultatansvar och är bekväm med ekonomiuppföljning och nyckeltal. Vi tror att du är en passionerad och målinriktad ledare som vill skapa resultat genom att utveckla dina medarbetare och tillsammans skapa en effektiv organisation. Då arbetet innebär att leda en verksamhet där inte alla är direkt underställda, söker vi dig som är duktig på att kommunicera och få med dig andra på resan. Då rollen innebär ansvar för allt som händer på anläggningen krävs en förmåga att prioritera. En nyckelroll inom en stor koncern ställer också krav på en viss administrativ förmåga. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift samt relevant högskoleutbildning. Placeringsort: Uppsala, det förekommer resor i tjänsten till våra anläggningar i SverigeVi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Per Ljung,. +46-155-293 251 eller 070-312 45 45. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Shala Jamshid, [email protected] eller 0702379325.  Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Göran H. Jansson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen och du når samtliga via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.  Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 15 September 2019 via vår portal. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.Vår organisation I Uppsala finns Vattenfalls största svenska fjärrvärmesystem där vi erbjuder över 100 000 invånare en hållbar uppvärmning. Produktionen av värme, kyla och ånga baseras på energiåtervinning från avfall och just nu investerar vi ca 3,5 miljarder i en stor förnyelse av vår anläggningspark i Boländerna för att bli helt fria från fossila bränslen till år 2025. Utöver den centrala anläggningen finns även flera sattelitanläggningar runt om i stan. Verksamheten i Uppsala säljer ca 1300 GWh värme, 140 GWh el, 100 GWh ånga, 100 GWh kyla och återvinner energin från ca 300 000 ton avfall och nu söker vi en ny anläggningschef som kan leda utvecklingen av verksamheten lokalt för att uppnå en fossilfri produktion. Visa mindre

Platschef till NCC Infra i Uppsala

Ansök    Sep 9    CAPTO HR AB    Platschef, anläggning
NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar ino... Visa mer
NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av rollen som platschef inom mark, väg och/eller anläggning.Du har ett sinne för ekonomi och har en god planeringsförmåga. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och besitter ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som Platschef. Som Platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från start till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering vad avser kvalité, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och anskaffande av resurser. I rollen representerar du företaget gentemot beställare, UE, leverantörer och myndigheter. Visa mindre

Svensk Direktreklam söker Platsansvarig till deras verksamhet i Jönköping

Om tjänsten Det här är ett enormt roligt och omväxlande jobb för dig som gillar högt tempo är social och gillar att nätverka. Du kommer vara en del av ett engagerat och drivet team med kollegor runt om i Svarige. Verksamheten i Jönköping drivs i enlighet med kedjans affärskoncept och rollen ansvarar för att utveckla verksamheten. Tjänsten innefattar att man: • Personalansvar och ledning av lokala medarbetare • Hanterar och servar kunder på den ... Visa mer
Om tjänsten
Det här är ett enormt roligt och omväxlande jobb för dig som gillar högt tempo är social och gillar att nätverka. Du kommer vara en del av ett engagerat och drivet team med kollegor runt om i Svarige. Verksamheten i Jönköping drivs i enlighet med kedjans affärskoncept och rollen ansvarar för att utveckla verksamheten.

Tjänsten innefattar att man:

• Personalansvar och ledning av lokala medarbetare
• Hanterar och servar kunder på den lokala marknaden samt jobbar med försäljning.
• Driver och implementerar rutiner för att säkerställa hög produktions- och distributionskvalitet.
• Rollen kräver strävan efter ständiga förbättringar samt marknadsbearbetning och kundutveckling.

Det här är en fantastisk tjänst för dig som gillar högt tempo och mycket variation.
Tjänsten är placerad i Jönköping och arbetet kräver möjlighet till flexibilitet och stor tillgänglighet.

Vem är du?
Gillar du utmaningar och att den ena dagen inte är den andra lik då är du rätt person.
Den vi söker gillar människor och gillar att leda. Vi letar efter dig som har ett stort driv och ser denna uppgift som nästa steg i din karriär. Du måste vara beredd att hoppa in där det behövs och kommer vara en del av den operativa verksamheten i den mån som krävs. Viktigt med stort fokus och förmåga till prioritering då man kommer jobba i högt tempo med stor variation på arbetsuppgifter. Du måste också gilla försäljning och att möta den lokala marknaden.
Vana från detaljhandel/dagligvaruhandel/restaurang kan vara positivt. Men också vana från lager, transport, distribution eller liknande kan vara bra.

Om verksamheten
Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklamföretag och sysselsätter närmare 400 anställda på 36 franchiseföretag. 7000 deltidsanställda utdelare gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Företaget har 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter. Företaget arbetar i hela värdekedjan kring direktreklam: från kampanjmål, målgruppsurval, idé, utformning, tryck och distribution av reklamtrycksaker till uppföljning och mätning av reklamens effekter. Direktreklam är ett av Sveriges starkaste medier med ett genomsnittligt observationsvärde inom sällanköpshandeln på 53 procent. Svensk Direktreklam är postoperatör och hanterar oadresserad reklam. Svensk Direktreklam är miljöcertifierad enligt ISO 14001 och omsätter cirka 500 Mkr. SDR-koncernens totala omsättning, inklusive gratisdistribuerade lokaltidningar, uppgår till cirka 700 Mkr.


OM MALMIXX PROJEKT AB

Malmixx Projekt AB är ett dotterbolag till SDR Svensk Direktreklam AB och har verksamhet på ett antal orter i Sverige bl.a. Jönköping, som ansvarar för området Jönköping, Huskvarna, Nässjö, Tranås, Vetlanda m.fl. orter. Tjänsten (och rekryteringen) avser detta bolag.


Vid frågor kring tjänsten ber vi er kontackta Peter Frost på nr 0720-742010 alternativt mail [email protected] Visa mindre

Platschef till NCC Infra i Uppsala

Ansök    Feb 28    CAPTO HR AB    Platschef, anläggning
Som Platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från start till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering vad avser kvalité, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och anskaffande av resurser. I rollen representerar du företaget gentemot beställare, UE, leverantörer och myndigheter. Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ... Visa mer
Som Platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från start till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering vad avser kvalité, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och anskaffande av resurser. I rollen representerar du företaget gentemot beställare, UE, leverantörer och myndigheter.

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som arbetsledare, projektingenjör, platschef eller motsvarande inom mark, väg och/eller anläggning.

Du har ett sinne för ekonomi och har en god planeringsförmåga. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och besitter ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som Platschef.NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Visa mindre

Depåchef

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi ve... Visa mer
Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.

Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter

Detta är en rekrytering tillsammans med en av våra kunder.

Vår kund är inne i en mycket expansiv period och söker därmed en depåchef till Uppsala. I rollen som depåchef kommer du att leda och fördela arbetet på depån samt utveckla verksamheten. Vidare består arbetsuppgifterna av personalansvar där du kommer coacha och engagera medarbetarna för att gemensamt nå verksamhetens mål. Du kommer att arbeta strukturerat med ekonomiskt ansvar och administrativa uppgifter. Kundkontakt är en av dina dagliga arbetsuppgifter där du tillsammans med dina medarbetare strävar efter att ge kunden den bästa möjliga servicen.


Din profil

Du har i tidigare befattningar haft roller inom bygg, mekanik, process eller produktion där gott ledarskap krävts och en känsla för att engagera medarbete i ett förändringsbenäget synsätt. Som person är du nyfiken, lyhörd och bra på att kommunicera. Det är viktigt att du är öppen och villig att ta in förslag och idéer från övriga medarbetare. Dessutom är du social och serviceinriktad. Har du erfarenhet från administrativt arbetet är det en fördel eftersom du kommer ha ett ekonomiskt ansvar. Vidare är det meriterande om du besitter chefserfarenhet.

För att passa i rollen som depåchef krävs att du har tidigare erfarenhet inom branschen.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, sista ansökningsdag 23 Juni. För vidare frågor kontakta gärna Linus Forslund på telefon 0733-512737. Visa mindre

Platschef

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Vi söker en platschef till vårt driftområde Uppsala! Ta chansen och var med i den positiva utvecklingen som sker inom drift- och underhåll av vägar! ... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Vi söker en platschef till vårt driftområde Uppsala!

Ta chansen och var med i den positiva utvecklingen som sker inom drift- och underhåll av vägar!

Som platschef ansvarar du för att driva verksamheten inom driftområde Uppsala med ca 105 mil allmän väg. Förutom att leda vår personal kommer du också att styra underentreprenörer. Andra ansvarsområden är kvalitet, miljö, arbetsmiljö, projektekonomi och produktionsplanering.

Din bakgrund är inom anläggningsbranschen. Som person är du noggrann och tar personligt ansvar. Du har goda ledaregenskaper och har förmågan att överblicka helheten. Vi värdesätter ditt engagemang och din samarbetsförmåga.

Erfarenhet från drift- och underhåll av vägar är meriterande.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. Nattarbete kan förekomma.

Körkort för personbil är ett krav.

Tjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Urval sker löpande.

Vi erbjuder Visa mindre