Lediga jobb VIVA Media AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från VIVA Media AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Marketing Intern - med inriktning på SEO

Ansök    Sep 30    VIVA Media AB    Marknadsanalytiker
Inom SEO är inget så beständigt som förändring. Förutsättningarna för vad som belönas och rankas högt hos Google justeras ständigt, därför är grundlighet och långsiktighet nödvändigt för att uppnå resultat. För oss är SEO ett kontinuerligt arbete där vi hela tiden anpassar vårt arbete efter nya förutsättningar. Vi analyserar våra kunders webbplatser, identifierar möjligheter och behov, och optimerar dessa för att de ska hittas av sökmotorerna och ge en bät... Visa mer
Inom SEO är inget så beständigt som förändring. Förutsättningarna för vad som belönas och rankas högt hos Google justeras ständigt, därför är grundlighet och långsiktighet nödvändigt för att uppnå resultat. För oss är SEO ett kontinuerligt arbete där vi hela tiden anpassar vårt arbete efter nya förutsättningar. Vi analyserar våra kunders webbplatser, identifierar möjligheter och behov, och optimerar dessa för att de ska hittas av sökmotorerna och ge en bättre användarupplevelse för besökarna

Vi har nu möjlighet att öppna upp för ett par praktikplatser i Uppsala och Kalmar med inriktning på just SEO - redan nu under hösten 2021!

Du kommer att tillsammans med våra SEO Managers arbeta med att analysera och optimera webbplatser för att maximera deras synlighet i sökmotorer som Google. I grunden handlar det om att utveckla innehåll, struktur och exponering för att på bästa sätt tilltala besökarna. Det kommer i sin tur att tilltala sökmotorer som Google.

Bra att ha i bagaget:

- Kunskap/erfarenhet inom Google Analytics och Google Ads
- Kunskap om Sökmotoroptimering
- Kunskap om digital marknadsföring


Vi tror att du är en person med stor nyfikenhet på allt kring helheten i marknadsföring och du ser kunskapsinhämtning som en naturlig del av dig som person. Du är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Att använda nya program/kanaler och hitta nya sätt att nyttja dem på tycker du är spännande. Som person är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra, tar initiativ och vill se resultat.

På Viva är kunskapsdelning en naturlig del av vårt DNA och vi vill verkligen ge ett värdefullt utbyte till den som gör sin praktik hos oss. Våra leveranser spänner över målgruppsinsikter, marknadsföringsstrategi, sökordsannonsering, sociala medier samt idé och konceptframtagande och som praktikant inom SEO kommer du komma i kontakt med hela vårt utbud.

Tillsammans med din handledare tar ni fram en kunskapsplan för att bygga en tydlighet kring dina förväntningar på Viva och din praktikperiod.

Om oss

Vi är en marknadsföringsbyrå sprungna ur det digitala men är idag en byrå som levererar en helhet i marknadsföringen till våra kunder sedan 2014, med rötter ända från 2006. Vi jobbar teamorienterat där vi tillsammans, alla med varsin unik funktion, bidrar till att gruppen driver och utvecklar framtidens marknadsföring.

För oss på Viva värderas mjuka värden alltid högt. Trots vår datadrivna inriktning anser vi att relationer och människor är det viktigaste som finns - vi är drivna av data och resultat men styrda av hjärtat.För att kunna ge dig som studerar det bästa möjliga utbytet av din praktik ser vi helst att merparten av din praktikperiod initialt spenderas på tillhörande kontor.

Mycket goda kunskaper i svenska krävs.

Sök redan idag då platserna behöver tillsättas omgående! Visa mindre

Kunnig och erfaren SEM Manager

Ansök    Dec 14    VIVA Media AB    Marknadsförare
Är du driven av data? Det digitala finns i vårt DNA, och vi på Viva Media vet hur viktigt det är att analysera och strategiskt planera marknadsföring. Rätt information ligger till grund för allt vi gör, och vi söker dig som älskar att jobba med både siffror och människor. På Viva Media arbetar vi i självstyrande team, vilket gör att medarbetarna i varje team har en unik möjlighet att stötta varandra. Din analytiska kompetens är viktig, men vi värdesätter ... Visa mer
Är du driven av data?
Det digitala finns i vårt DNA, och vi på Viva Media vet hur viktigt det är att analysera och strategiskt planera marknadsföring. Rätt information ligger till grund för allt vi gör, och vi söker dig som älskar att jobba med både siffror och människor.

På Viva Media arbetar vi i självstyrande team, vilket gör att medarbetarna i varje team har en unik möjlighet att stötta varandra. Din analytiska kompetens är viktig, men vi värdesätter också din förmåga att arbeta i nära samarbete med dina kollegor. Som en del av ett team av specialister blir du expert på allt inom ditt område. Tillsammans kommer vi att hitta rätt väg för våra kunder och just deras marknadsföring. Vårt mål är att vara ett värdeskapande bolag med galet nöjda kunder och stolta medarbetare.

Om tjänsten:
Som SEM Manager är det du som förverkligar och utvecklar våra kunders marknadsföringsstrategier på sökmotorerna. Du hittar nya lösningar och implementerar dem. Det är även din uppgift att utvärdera och följa upp utfallet och ständigt leta efter förbättringsmöjligheter för att säkerställa att kunden når maximal avkastning på sin investering. I varje detalj arbetar du med kundens bästa för ögonen samt för långsiktiga och goda kundrelationer.

Du ingår i ett team som består utav säljare och projektledare men det är du som har huvudansvaret för leveransen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en passion för SEM (Google Ads) och dess möjligheter. Du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och tycker om att hantera siffror och statistik. Du har bred kunskap inom områden som Facebook, Twitter, Instagram etc. och du håller dig aktiv och kontinuerligt uppdaterad om förändringar på marknaden.

För oss handlar inte anställningar om att sitta och bocka av meriter och specialistkunskaper. Givetvis värderar vi kompetens, men först och främst söker vi dig som kan skriva under på vår vision och värdegrund och ser dig själv som en passionerad lagspelare som tar ansvar. Du är noggrann, driven, flexibel och besitter en god förmåga att effektivt prioritera rätt. Du är nyfiken och analytisk och fungerar mycket bra i samarbete med andra. Du gillar frihet under ansvar.

För denna tjänst krävs

- Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- Tidigare erfarenhet av arbete med Google Ads
- Tidigare erfarenhet av arbete med Google Analytics


Mycket meriterande är även:

- Google Analytics Certifikat och/eller Google Ads Certifikat
- Utbildning och/eller motsvarande erfarenhet inom digital marknadsföring
- Tidigare relevant erfarenhet från arbete på marknadsföringsbyrå


Sök direkt då urval sker löpande! Visa mindre

Strukturerad Partner Manager

Ansök    Aug 26    VIVA Media AB    Projektledare, reklam
Vi är Viva! Viva Media kännetecknas av härlig energi och en god och genuin omtanke om varandra. Kom till en arbetsplats utöver det vanliga! Tillsammans skapar vi en av Sveriges bästa arbetsplatser med målet att alltid skapa värde till varandra och våra kunder. Om tjänsten Just nu letar vi efter en person till en mycket spännande roll inom vårt affärsområde Viva Partner. Vi letar efter dig som brinner för projektledning, struktur och affärsutveckling. V... Visa mer
Vi är Viva! Viva Media kännetecknas av härlig energi och en god och genuin omtanke om varandra. Kom till en arbetsplats utöver det vanliga! Tillsammans skapar vi en av Sveriges bästa arbetsplatser med målet att alltid skapa värde till varandra och våra kunder.Om tjänsten

Just nu letar vi efter en person till en mycket spännande roll inom vårt affärsområde Viva Partner. Vi letar efter dig som brinner för projektledning, struktur och affärsutveckling. Vi söker en lösningsorienterad och kreativ projektledare som alltid har siktet tydligt inställt mot uppsatta mål. Vi letar brett och är du rätt person finns det stora möjligheter att forma tjänsten efter dina förutsättningar och styrkor.

Inom Viva Partner jobbar vi tillsammans med företag som själva har en säljorganisation och som jobbar med att utöka sin produktportfölj och sälja mer och fler leveranser av digital marknadsföring. Genom deras partnerskap med oss får de tillgång till marknadsledande spetskompetens och kan erbjuda den till sina kunder. Vi jobbar både med stora koncerner och mindre företag.

På Viva jobbar vi i en teamorganisation och i partnerteamet jobbar du tätt ihop med 6-10 andra personer som alla jobbar med våra partner och deras kunder.

Arbetsuppgifter

- Du agerar coach och stöd för säljare i hela resan från att för första gången prata om digital marknadsföring med en kund tills dess att affären är inne och experterna tar vid.
- Du håller en tät och grym relation med våra partners, de ansvariga projektledarna där och alla säljare som är ute och säljer våra tjänster.
- Du är en central del av vårt team av experter och stöttar, pushar och hjälper teamet i många olika frågor.
- Du är den i teamet som håller ordning och reda och ser till att administrativa och organisatoriska saker fungerar smidigt.


Egenskaper

BYGGA NYTT. För att lyckas i den här rollen så krävs det att du strukturerad och trivs i med att ha många bollar i luften. Du är en relationsbyggare som är grym på att skapa trygghet och tillit hos andra människor, dessutom har du inga problem med att sätta upp gränser och säga nej när det behövs. Du är duktig på att skapa en teamkänsla och du förstår hur värdefull den är. Du är en duktig och kreativ problemlösare som brinner för affärsutveckling och triggas av att nå resultat.

Utbildning och erfarenhet:

Du har antagligen en relevant akademisk utbildning på högskolenivå eller likvärdig erfarenhet av projektledning och/eller försäljning.

Vi tror att du har varit ute i arbetslivet minst några år, gärna fler och är redo för en ny utmaning.

Du har erfarenhet av, och känner dig bekväm med, kundkontakt och du har antagligen fått höra att du är, eller skulle kunna bli, en duktig försäljare. Det är meriterande om du har jobbat som, eller nära, säljare förut och vet vilka utmaningar de har.

Det är meriterande om du gillar, och har erfarenhet av, att tala inför grupp. Det är även meriterande om du har erfarenhet av digital marknadsföring, digital omställning och/eller affärsutveckling.

Som person är du:

Du kommer till ett glatt och sammansvetsat team med högt i tak som alla vill ha roligt och samtidigt nå våra mål. Därför är du självklart en lagspelare på riktigt, en som förstår att summan av laget är mer än de enskilda delarna sammanlagt. Ditt driv gör att du håller deadlines och triggas av att ha många kontaktytor och projekt igång samtidigt.

Du kommer att jobba tight med Martin Hällerfors, ansvarig för Viva Partner, och tillsammans med övriga teamet ansvarar ni för att driva och utveckla partneraffären.

Placeringsort kommer att vara i Uppsala eller Kalmar.

Välkommen med din ansökan snarast då intervjuer sker löpande! Visa mindre

Marketing Automation Manager

Ansök    Mar 18    VIVA Media AB    Marknadsanalytiker
Tycker du det är spännande med sambandet mellan marknadsföring och teknik? Ser du det som en självklarhet att ständigt arbeta i förändring? Hos oss på Viva får du jobba med vår egen marknadsföring med fokus att skapa den bästa datadrivna kundkommunikationen. Marketing Automation Manager ansvarar för att analysera beteende och föreslå aktiviteter som effektiviserar Vivas marknadsföring. Initialt kommer rollen vara drivande i att sätta arbetssättet för att... Visa mer
Tycker du det är spännande med sambandet mellan marknadsföring och teknik? Ser du det som en självklarhet att ständigt arbeta i förändring?

Hos oss på Viva får du jobba med vår egen marknadsföring med fokus att skapa den bästa datadrivna kundkommunikationen.

Marketing Automation Manager ansvarar för att analysera beteende och föreslå aktiviteter som effektiviserar Vivas marknadsföring. Initialt kommer rollen vara drivande i att sätta arbetssättet för att nyttja beteendedata och användarinsikter så att rätt mottagare nås av rätt budskap i rätt kanal och vid rätt tidpunkt.

Du kommer att initiera, bygga, genomföra och följa upp Vivas datadrivna innehållsmarknadsföring. Du spenderar mycket tid i Salesforce för att definiera målgrupper och säkerställa utskick från start till slut. För att skapa den bästa kundupplevelsen kommer du att samarbeta med övriga på Marknad och till viss del Vivas säljteam.

Med arbetsuppgifter som:

- Kartlägga och definiera målgrupper
- Följa upp genomförda aktiviteter, analysera och dra lärdom inför framtida aktiviteter
- Säkerställa att Viva har spårningsbar data i CRM-systemet samt kontinuerligt driva utvecklingen
- Ta fram bearbetade leads till AM


Vi tror att du är en person med hög analys- och problemlösningsförmåga.
Du är strukturerad, effektiv, noggrann och lösningsorienterad. Du är analytisk och fattar beslut baserade på data. Att använda nya system och hitta nya sätt att nyttja dem på tycker du är spännande.

Som person är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Du tycker om att lära dig nya saker, tar initiativ och vill se resultat.

- Hög problemlösnings- och analytisk förmåga
- Minst ett års arbetslivserfarenhet från Marketing Automation, CRM eller liknande uppgifter
- Relevant utbildning


Om oss:

Vi är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring och sedan 2019 jobbar vi teamorienterat där vi tillsammans i gruppen driver och utvecklar framtidens marknadsföring.

Du kommer tillhöra vårt marknadsteam som dedikerat jobbar med att lyfta Vivas egna närvaro på marknaden. Där kommer du vara en viktig spelare i satsningar för att effektivisera marknadsföringen och nå de mål som teamet tillsammans satt i linje med Vivas affärsmål. Dina närmaste kollegor finns på huvudkontoret i Uppsala men även i Kalmar och Oslo.

För oss på Viva värderas mjuka värden alltid högt. Trots vår digitala inriktning anser vi att relationer och människor är det viktigaste som finns - vi är drivna av data och resultat men styrda av hjärtat.

Sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande. Visa mindre

Erfaren och passionerad SEO Manager - Uppsala

Ansök    Feb 25    VIVA Media AB    Marknadsförare
Vi är Viva! Tillsammans skapar vi en av Sveriges bästa arbetsplatser med målet att alltid skapa värde till våra kunder, varandra och samhället. Nu letar vi efter en ny riktigt skarp kollega inom SEO. Har du erfarenhet från SEO-arbete, är affärsdriven och lösningsorienterad är det kanske just dig vi söker! Om tjänsten Tjänsten är på heltid och innebär både operativt och strategiskt arbete. Som SEO Manager är det du som förverkligar och utvecklar våra kun... Visa mer
Vi är Viva!

Tillsammans skapar vi en av Sveriges bästa arbetsplatser med målet att alltid skapa värde till våra kunder, varandra och samhället.

Nu letar vi efter en ny riktigt skarp kollega inom SEO.
Har du erfarenhet från SEO-arbete, är affärsdriven och lösningsorienterad är det kanske just dig vi söker!

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och innebär både operativt och strategiskt arbete.
Som SEO Manager är det du som förverkligar och utvecklar våra kunders marknadsföringsstrategier på sökmotorerna. Du hittar nya lösningar och implementerar dem. Det är även din uppgift att utvärdera och följa upp utfallet och ständigt leta efter förbättringsmöjligheter för att säkerställa att kunden når maximal avkastning på sin investering. I varje detalj arbetar du med kundens bästa för ögonen samt för långsiktiga och goda kundrelationer.

Vi är en teamorganisation vilket innebär att vi jobbar kundfokuserat och där alla är ledare inom sitt eget område. Som en del av ett kundteam kommer du ansvara för att hjälpa våra kunder att ta deras investeringar i SEO till nya nivåer samtidigt som du själv utvecklas ännu mer. Du kommer att jobba nära bl.a. Account Managers, Projektledare, Social Media Managers och SEM Managers - men det är du som har huvudansvaret för SEO-leveransen.

Placeringsort är Uppsala.

Vem söker vi?
Vi söker dig med passion för att hjälpa och utveckla kunden och för att tillsammans med ett grymt gäng kollegor skapa Sveriges absolut bästa arbetsplats. Du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och håller dig aktiv och kontinuerligt uppdaterad om förändringar på marknaden. Gillar du dessutom att skratta och ha riktigt kul på jobbet tillsammans med härliga kollegor så kommer du trivas ypperligt!

För oss handlar inte nyanställningar om att sitta och bocka av meriter och specialistkunskaper. Givetvis värderar vi kompetens, men först och främst söker vi dig som kan se Viva Media som ditt andra hem, som kan skriva under på vår vision och värdegrund och ser dig själv som en passionerad lagspelare som tar ansvar.

Du är noggrann, driven, flexibel och besitter en god förmåga att effektivt prioritera rätt.

För denna tjänst krävs:

- Mycket goda kunskaper i svenska
- Erfarenhet av SEO
- Erfarenhet av Google AnalyticsMycket meriterande är även:

- Tidigare erfarenhet och/eller utbildning till webbredaktör, webbmaster, webbprogrammering eller motsvarande tjänster
- Utbildning och/eller motsvarande erfarenhet inom digital marknadsföring
- Certifikat inom Google Analytics, Google AdsVi på Viva kännetecknas av härlig energi, driv och en genuin omtanke om varandra.
Kom till en arbetsplats utöver det vanliga!

Sök redan nu då urval sker löpande. Visa mindre

Affärsdriven projektledare med hjärta för kunden

Ansök    Apr 22    VIVA Media AB    Projektledare, reklam
Vi hoppas att Viva Media kan vara platsen där du känner dig hemma. Där morgonkaffet smakar extra gott och där kollegorna blir riktiga vänner. Du som har driv, motivation och organisationssinne. Har vilja att utveckla våra kunders verksamheter och brinner för att skapa effektivitet och kommunikationsvägar vart du än är. Du som förstår vikten av att ge våra kunder rätt verktyg för att förstå var de är idag och hur de ska nå resultat. Du med vilja och passio... Visa mer
Vi hoppas att Viva Media kan vara platsen där du känner dig hemma.
Där morgonkaffet smakar extra gott och där kollegorna blir riktiga vänner.

Du som har driv, motivation och organisationssinne. Har vilja att utveckla våra kunders verksamheter och brinner för att skapa effektivitet och kommunikationsvägar vart du än är. Du som förstår vikten av att ge våra kunder rätt verktyg för att förstå var de är idag och hur de ska nå resultat. Du med vilja och passion för att även utveckla dig själv och växa tillsammans med en av Sveriges absolut bästa arbetsplatser.
Du kommer älska denna roll.


Trots att vi har huvudkontor i akademikerstaden Uppsala är inte alla rätt på pappret det centrala för oss - viktigare är att du har passion, är en lagspelare och vill framåt.

Har du fokus på kundrelationer, bred erfarenhet av att koordinera och leda kundfokuserade projekt i digitala kanaler och nyfikenhet att hålla dig uppdaterad på utvecklingen och trenderna inom medievärlden kommer du trivas med dina sysslor hos oss. Lägger du till humor, prestigelöshet, driv och ett stort hjärta finns det ingen gräns på hur långt vi kan gå tillsammans.

Kundens resa är alltid i fokus. Som Project Manager hos oss kommer du vara både kundens och kollegornas kontaktpunkt i vår leverans och den självklara personen att vända sig till. Du kommer även att tillsammans med Account Managers besöka befintliga och nya kunder för att öka deras affär och lönsamhet. Dina kollegor sitter i Kalmar och Uppsala vilket gör att eget driv och initiativförmåga är A och O.

Vem söker vi?
Då rollen innebär att projektleda våra större helhetskunder är ett övergripande strategiskt tänk inom marknadsföring och tidigare erfarenhet av digitala kanaler i någon form högst önskvärt. Du får gärna även ha erfarenhet av sälj och kundrelationer då du kommer att vara ett ansikte utåt mot dessa kunder. Självklart är du en projektledare ut i fingerspetsarna!

Som person är du, utöver din metodiska och sociala förmåga, proaktiv och kreativ med vana att ha många bollar i luften. Du har sinne för affärer och har alltid kundnyttan i fokus.

Då du kommer ha löpande direktkontakt med våra större kunders nyckelpersoner är det viktigt att du har en mycket god kommunikativ förmåga där du både möter och utmanar kunden med syfte att växa deras verksamhet.

För att sammanfatta: En riktig "doer" som letar strategiska utmaningar, med eget driv, kan arbeta självständigt, är pålitlig och kreativ i ditt tänk. Helt enkelt en ansvarsfull lagspelare med passion som tillsammans med det interna teamet skapar magi för våra kunders affär.Är du den vi söker? - Sök direkt!
Känner du den vi söker? - Tipsa!

Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Expert inom sociala medier-annonsering

Ansök    Jan 21    VIVA Media AB    Marknadsförare
Vi är Viva! Tillsammans skapar vi en av Sveriges bästa arbetsplatser med målet att alltid skapa värde till varandra, våra kunder och samhället. Nu letar vi efter en ny riktigt sylvass kollega inom sociala medier. Är du expert på annonsering via sociala medier, affärsdriven och lösningsorienterad? Tillhör du dessutom det seniora gardet i branschen är det kanske just dig vi söker! Tjänsten är på heltid och innebär både operativt och strategiskt arbete. Du ... Visa mer
Vi är Viva!
Tillsammans skapar vi en av Sveriges bästa arbetsplatser med målet att alltid skapa värde till varandra, våra kunder och samhället.

Nu letar vi efter en ny riktigt sylvass kollega inom sociala medier.
Är du expert på annonsering via sociala medier, affärsdriven och lösningsorienterad?
Tillhör du dessutom det seniora gardet i branschen är det kanske just dig vi söker!

Tjänsten är på heltid och innebär både operativt och strategiskt arbete. Du kommer vara med och utveckla Viva Medias avdelning för Sociala Medier och lyfta leveransen till nästa nivå. Vi är en teamorganisation vilket innebär att vi jobbar kundfokuserat och där alla är ledare inom sitt eget område. Som en del av ett kundteam kommer du ansvara för att hjälpa våra kunder att ta deras investeringar i sociala medier till nya nivåer samtidigt som du själv utvecklas ännu mer.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att skapa strategier för Sociala Medier, inläggshantering, sponsring/annonsering, analys, optimering och avrapportering för våra kunders räkning. Du förväntas se möjligheter och tillsammans med alla i ditt team öka affären.

Du är drivande i affären samt skapar effektiva lösningar för våra kunder tillsammans med dina kollegor. Du kommer även att vara behjälplig som säljstöd, och vara en av Viva Socials ambassadörer såväl internt som externt.

Utbildning och erfarenhet:

Du har relevant akademisk utbildning på högskolenivå och/eller likvärdig erfarenhet av att driva kampanjer i sociala medier. Du har varit med i gamet ett tag och om du dessutom är pedagogiskt lagd och känner dig bekväm med att hålla t.ex. workshops och föredrag finns det stor möjlighet att bidra och utvecklas även där. Du har erfarenhet av att skapa content utifrån kundens mål och syften och det är meriterande om du har erfarenhet av bildbearbetning i t.ex. Photoshop eller liknande applikationer. Du har erfarenhet av Facebook Business Manager och är van att leda dialogen kring investeringar i marknadsföring genom sociala medier. Erfarenhet av Google Analytics är mycket meriterande.

Som person har du:

Hjärta och är en engagerad lagspelare som tar ansvar. Du har ett eget driv och kan arbeta självständigt, är pålitlig och håller deadlines. Vi ser gärna att du är serviceminded, flexibel och stimuleras av att ha många projekt igång samtidigt. Du har ett brinnande intresse för sociala medier, digital marknadsföring och ett stort intresse för affärer, men framförallt är du lösningsorienterad, proaktiv och kreativ.
Vi på Viva kännetecknas av härlig energi, go och en genuin omtanke om varandra. Kom till en arbetsplats utöver det vanliga!

Placeringsort kommer att vara i Uppsala eller Kalmar beroende på var du bor. Visa mindre

Creative Content Producer till Viva Media

Ansök    Jan 27    VIVA Media AB    Grafisk formgivare
För oss handlar inte nyanställningar om att bocka av meriter eller specialistkunskaper. Givetvis värderar vi kompetens, men först och främst söker vi dig som är passionerad, sätter laget före jaget och som kommer brinna för din uppgift tillsammans med oss. Arbete är en stor del av våra liv - se till att vara på en plats du älskar och som älskar dig! Snabbfakta: För Vivas räkning: - Genomföra innehållsproduktioner för webb och sociala medier - Ta fram o... Visa mer
För oss handlar inte nyanställningar om att bocka av meriter eller specialistkunskaper. Givetvis värderar vi kompetens, men först och främst söker vi dig som är passionerad, sätter laget före jaget och som kommer brinna för din uppgift tillsammans med oss.

Arbete är en stor del av våra liv - se till att vara på en plats du älskar och som älskar dig!

Snabbfakta:

För Vivas räkning:

- Genomföra innehållsproduktioner för webb och sociala medier
- Ta fram och paketera det grafiska uttrycket i kampanjer
- Skapa rörligt innehåll som video och animeringar från grunden till färdig slutprodukt
- Ansvara för ljud och bild vid webinar och events
- Producera och klippa podcast


Du har:

- Passion för storytelling utifrån grafiskt perspektiv
- Erfarenhet av och känsla för varumärkets övergripande grafiska uttryck
- Du har relevant bred utbildning inom grafisk produktion, kan ljud, bild och video-produktion
- Photoshop, Premier Pro, Logic Pro (eller liknande redigeringsprogam)


Om oss:

Vi är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring och sedan 2019 jobbar vi helt teamorienterat där varje teammedlem tillsammans med sina kollegor driver, leder och utvecklar kundens affär.

Du kommer tillhöra vårt marknadsteam som dedikerat jobbar med att lyfta Vivas egna närvaro på marknaden och riktar sig till den egna brandingen med fullt fokus på våra kontaktytor. Utöver arbete med dina närmaste kollegor i det egna teamet kommer du vara en spindel i nätet för hela organisationen gällande events, webinars och andra satsningar för att stärka Vivas varumärke och nå de mål vi tillsammans har satt. Dina kollegor finns på huvudkontoret i Uppsala samt i Kalmar och Oslo.

För oss på Viva värderas mjuka värden alltid högt. Trots vår digitala inriktning anser vi att relationer och människor är det viktigaste som finns - vi är drivna av data och resultat men styrda av hjärtat.

Sök tjänsten redan idag då vi intervjuar löpande.
- Kom ihåg att även skicka med din portfolio. Visa mindre

Passionerad SEM Manager sökes!

Ansök    Sep 4    VIVA Media AB    Marknadsanalytiker
Är du en passionerad lagspelare som vill komma till ett bolag som lever för sina kunder, för digital marknadsföring och för varandra? Då har du kommit rätt! Vi söker dig, vår nästa SEM Manager för våra tjänster inom PPC (Google Adwords). Tillsammans bygger vi en av Sveriges absolut bästa arbetsplatser. Placeringsort är Uppsala. Dina Arbetsuppgifter: Som SEM Manager är det du som förverkligar och utvecklar våra kunders marknadsföringsstrategier på sökmoto... Visa mer
Är du en passionerad lagspelare som vill komma till ett bolag som lever för sina kunder, för digital marknadsföring och för varandra? Då har du kommit rätt!

Vi söker dig, vår nästa SEM Manager för våra tjänster inom PPC (Google Adwords). Tillsammans bygger vi en av Sveriges absolut bästa arbetsplatser.
Placeringsort är Uppsala.

Dina Arbetsuppgifter:
Som SEM Manager är det du som förverkligar och utvecklar våra kunders marknadsföringsstrategier på sökmotorerna. Du hittar nya lösningar och implementerar dem. Det är även din uppgift att utvärdera och följa upp utfallet och ständigt leta efter förbättringsmöjligheter för att säkerställa att kunden når maximal avkastning på sin investering. I varje detalj arbetar du med kundens bästa för ögonen samt för långsiktiga och goda kundrelationer.

Du ingår i ett team som består utav säljare och projektledare men det är du som har huvudansvaret för leveransen.

Som person har du:
Vi söker dig som har en passion för PPC (Google Adwords) och dess möjligheter. Du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och tycker om att hantera siffror och statistik. Du har bred kunskap inom områden som Facebook, Twitter, Instagram etc. och du håller dig aktiv och kontinuerligt uppdaterad om förändringar på marknaden.

För oss handlar inte anställningar om att sitta och bocka av meriter och specialistkunskaper. Givetvis värderar vi kompetens, men först och främst söker vi dig som kan skriva under på vår vision och värdegrund och ser dig själv som en passionerad lagspelare som tar ansvar. Du är noggrann, driven, flexibel och besitter en god förmåga att effektivt prioritera rätt. Du är nyfiken och analytisk och fungerar mycket bra i samarbete med andra. Rollen kräver mycket goda kunskaper i svenska både tal och skrift.

För att bli framgångsrik hos oss är du en person som:
- Passion för sökmotoroptimering och PPC
- Gärna gör det lilla extra för att överträffa förväntningar
- Gillar att fira framgångar
- Har utmärkta kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
- Lever efter talspråket "frihet under ansvar"
- Vill utvecklas i ett av Sveriges bästa företag


Du har dessutom något av:
- Google Analytics Certifikat och/eller Google Adwords Certifikat
- Relevant eftergymnasial utbildning
- Tidigare erfarenhet av arbete med Google Adwords
- Tidigare erfarenhet av arbete med Sökmotoroptimering
- Kunskap inom det Norska språket i tal och skrift Visa mindre

Senior Account Manager med passion och driv

Ansök    Aug 27    VIVA Media AB    Account manager
Vi hoppas att Viva Media kan vara platsen där du känner dig som hemma. Där du får jobba med det du brinner för och på riktigt skapa långsiktiga resultat tillsammans med kunder och riktigt vassa kollegor. Vi drivs av passion för marknadsföring, för våra kunder och inte minst för varandra. Tillsammans bygger vi en av Sveriges största fullservice byråer och skapar en av Sveriges bästa arbetsplatser. Trots att vi har huvudkontor i akademikerstaden Uppsala är... Visa mer
Vi hoppas att Viva Media kan vara platsen där du känner dig som hemma. Där du får jobba med det du brinner för och på riktigt skapa långsiktiga resultat tillsammans med kunder och riktigt vassa kollegor.

Vi drivs av passion för marknadsföring, för våra kunder och inte minst för varandra. Tillsammans bygger vi en av Sveriges största fullservice byråer och skapar en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Trots att vi har huvudkontor i akademikerstaden Uppsala är inte alla rätt på pappret det centrala för oss - viktigare är att du har passion, är en lagspelare och vill framåt. Vi söker dig med driv, motivation och stark vilja att växa våra kunders affärer.

Fokus på kundrelationen, bred erfarenhet inom digital marknadsföring och nyfikenhet att hålla dig uppdaterad på utvecklingen och trenderna inom medievärlden gör dig framgångsrik i rollen. Du bör, precis som vi, vara passionerad över kundens resa med oss samt ha vana att föra dialog med företagsledare och beslutsfattare. Att plocka upp telefonen för att ringa det där extra samtalet till kunden är värt guld.

Som Account Manager hos oss kommer du utveckla marknadssatsningar både med befintliga och nya kunder.

Hos oss på Viva är alla ledare och alla följare, vi jobbar i team runt en egen kundstock. Som Account Manager i teamet leder du kundkontakten och tillsammans med teamet av specialister inom våra leveransben och en projektledare utvecklar ni kunderna. Du blir spindeln i nätet mellan teamet av specialister inom medieplanering, digital marknadsföring, analys och administration för våra uppdragsgivare.

Du har arbetat ett bra tag med försäljning, affärsstrategi eller digital marknadsföring. Utbildning inom marknadsföring eller liknande är meriterande men inte ett krav. I tjänsten ingår att arbeta med Vivas större kunduppdrag.

Sök redan idag! Visa mindre