Lediga jobb som Ekotoxikolog i Uppsala

Se lediga jobb som Ekotoxikolog i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Utredare och samordnare till miljöarbetet på Läkemedelsverket

Ansök    Feb 9    Läkemedelsverket    Ekotoxikolog
Läkemedelsverket är en myndighet under Socialdepartementet och vi verkar för att läkemedel och övriga produkter inom vårt ansvarsområde är säkra, effektiva och av god kvalitet. Läkemedelsverket ska vara en ledande kraft i samverkan för bättre hälsa genom att bidra till utvecklingen av folk- och djurhälsan, hälso- och sjukvården, den medicinska forskningen och industrin i Sverige och Europa. Vi är en kunskapsintensiv myndighet som erbjuder dig intressanta a... Visa mer
Läkemedelsverket är en myndighet under Socialdepartementet och vi verkar för att läkemedel och övriga produkter inom vårt ansvarsområde är säkra, effektiva och av god kvalitet. Läkemedelsverket ska vara en ledande kraft i samverkan för bättre hälsa genom att bidra till utvecklingen av folk- och djurhälsan, hälso- och sjukvården, den medicinska forskningen och industrin i Sverige och Europa. Vi är en kunskapsintensiv myndighet som erbjuder dig intressanta arbetsuppgifter i en spännande och lärorik miljö.

Beskrivning av enhet/verksamhet
Läkemedelsverkets miljöarbete ska bidra till regeringens miljö- och hållbarhetsmål och till en hållbar utveckling. Vår verksamhet inom miljöområdet omfattar arbete med såväl direkta effekter, dvs myndighetens påverkan på miljön, som indirekta, dvs påverkan inom vårt ansvarsområde såsom exempelvis miljöeffekter av läkemedel. Läkemedelsverket ansvarar vidare för ett Kunskapscentrum för läkemedel i miljön, en nationell nod för samverkan och dialog. Miljöarbetet sker integrerat inom hela verksamheten och det övergripande ansvaret ligger inom verksamhetsområdet Tillsyn.

Arbetsuppgifter
Som utredare och samordnare har du en koordinerande roll med fokus på att bidra till minskad miljöpåverkan av läkemedel för humant och veterinärmedicinskt bruk, och i viss mån även för medicintekniska produkter och kosmetiska produkter. Arbetsuppgifterna innebär utredning, koordinering, samverkan, kommunikation samt internt och externt stöd vad gäller miljöfrågor. Detta kan exempelvis innefatta regeringsuppdrag, remissvar, miljöredovisningar, verksövergripande projekt innehållande miljöaspekter, nationell och internationell samverkan samt implementering av ny lagstiftning.

Du bidrar även till årsredovisningen och till myndighetens arbete med att bygga upp ett miljöledningssystem. En del av uppdraget innebär utredning och utveckling av miljöarbetet, bland annat avseende regulatoriska förändringar samt att följa den vetenskapliga utvecklingen inom området.

Du representerar Läkemedelsverkets miljöarbete och kommunicerar arbetet med aktörer såsom nationella och internationella myndigheteter och beslutsfattare inom vårt verksamhetsområde. Du representerar också myndigheten nationellt i kontakter med exempelvis Regeringskansliet och andra myndigheter. Det kan även bli aktuellet med kontakter internationellt med europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA), Europakommissionen och andra aktörer inom området. Du kommer särskilt att samverka nära med övriga som arbetar inom miljöområdet på Läkemedelsverket.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har naturvetenskaplig utbildning och ett intresse för, och kunskap om, miljöfrågor inom Läkemedelsverkets ansvarsområde. Erfarenhet från forskning inom området, från arbete med läkemedel eller kemikaliefrågor är meriterande liksom erfarenhet från att arbeta med utredning och handläggning till exempel på en statlig myndighet

Du trivs i en samordnande roll där du är spindeln i nätet, du är van att driva ditt arbete självständigt och arbetar bra tillsammans med andra. Du har förmåga och intresse av att svara på inkommande frågor, remisser och rapporter. Du ska vara prestigelös, en god kommunikatör och ha lätt för att bygga relationer och skapa förtroende.

Ett plus är ett tvärvetenskapligt förhållningssätt som innebär en förmåga att kunna arbeta med både naturvetenskapliga och samhällsvetenskapliga frågeställningar. Erfarenhet av att arbeta med projekt eller som projektledare samt vana att bygga nätverk är meriterande. 

Det är en förutsättning att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift och att du har väl utvecklad förmåga att sammanställa och presentera komplex information på ett lättillgängligt sätt.

Triggas du av möjligheten att arbeta med kombinationen läkemedel och miljöfrågor, både nationellt och internationellt och genom detta ha möjligheten att påverka samhällsutvecklingen i en mer hållbar riktning så är detta ett uppdrag för dig! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2021-03-08
Anställningsform: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Enhet: Tillsyn, stab
Diarienummer: 2.4.1-2021-009127

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Intyg som styrker din ansökan tas med vid intervju. 

Vi värdesätter mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Kontakt
Du är välkommen att kontakta Stefan Berggren, biträdande direktör, VO Tillsyn. Du kan även kontakta de fackliga företrädarna Åsa Kumlin Howell, SACO och Pia Wictor, ST. Vi finns alla på telefon 018-17 46 00 eller nås genom e-post [email protected]
 
Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker helt genom Läkemedelsverkets försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Forskare – kemiska hälsorisker i dricksvatten

Effektbaserade metoder som ett verktyg för förbättrad dricksvattensäkerhet Institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap Institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap är en del av Fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap och ansvarar för grundutbildning, forskning och forskarutbildning inom ämnena patologi, farmakologi, toxikologi, immunologi, virologi, bakteriologi, livsmedelssäkerhet, parasitologi och epizoot... Visa mer
Effektbaserade metoder som ett verktyg för förbättrad dricksvattensäkerhet

Institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap
Institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap är en del av Fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap och ansvarar för grundutbildning, forskning och forskarutbildning inom ämnena patologi, farmakologi, toxikologi, immunologi, virologi, bakteriologi, livsmedelssäkerhet, parasitologi och epizootologi.

Inst. för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap söker en forskare med inriktning kemiska hälsorisker i dricksvatten.

Forskaren kommer arbeta i forskargruppen Molekylär toxikologi, vars forskning syftar till att utveckla och använda cellbaserade biologiska metoder för att upptäcka och identifiera toxiska ämnen i miljön, främst vattenmiljön. De testsystem som används baseras på odlade humana celler som modifierats för att reagera på toxiska ämnen som aktiverar specifika biologiska signalsystem. Med hjälp av dessa metoder kan vi upptäcka förekomst av toxiska ämnen i miljön, utan föregående kunskap om vilken kemisk struktur det toxiska ämnet har. Med hjälp av avancerad kemisk analys kan man därefter identifiera det toxiska ämnet, och potentiellt upptäcka nya miljögifter.

 Arbetsuppgifter:
Forskning inom området molekylär toxikologi syftande till att undersöka behovet av och hur effektbaserade metoder kan implementeras i dricksvattenkontrollen, som ett verktyg för att förbättra dricksvattensäkerheten. Forskaren förväntas genomföra detta arbete i nära samarbete med övriga medarbetare i forskargruppen. Forskaren förväntas vidare ta en ledande roll i utformningen och genomförandet av forskningen.

Mer information om forskargruppen finns på http://www.slu.se/institutioner/biomedicin-veterinar-folkhalsovetenskap/forskning/toxikologi/molecular-toxicology/

Kvalifikationer:
Doktorsexamen och flerårig praktisk erfarenhet från dricksvattensektorn, med särskilt fokus på kemiska hälsorisker i dricksvatten. Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav. Stor vikt kommer läggas vid kandidaternas bedömda förmåga att självständigt genomföra forskning av hög vetenskaplig kvalitet, liksom vid personlig lämplighet och förmågor såsom samarbetsförmåga och problemlösande förmåga.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning deltid 25%, ca 20 månader med ev. möjlighet till förlängning.

Omfattning:
25%

Tillträde:
2022-03-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2022-02-14.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) är ett universitet i internationell toppklass med forskning, utbildning och miljöanalys inom vetenskaper för hållbart liv. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet. Hos oss samlas människor med olika perspektiv men med det gemensamma målet att skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar, levande och bättre värld.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden.

www.slu.se Visa mindre

Forskningsassistent

Institutionen för Biomedicin och Veterinär Folkhälsovetenskap Institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap (BVF) är en del av fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap. BVF bedriver forskning och undervisning i ämnena patologi, farmakologi, toxikologi, immunologi, bakteriologi, virologi, parasitiologi, epizootologi och livsmedelssäkerhet. Den toxikologiska avdelningen vid BVF är en stark forskningsenhet som arbetar med miljöto... Visa mer
Institutionen för Biomedicin och Veterinär Folkhälsovetenskap

Institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap (BVF) är en del av fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap. BVF bedriver forskning och undervisning i ämnena patologi, farmakologi, toxikologi, immunologi, bakteriologi, virologi, parasitiologi, epizootologi och livsmedelssäkerhet. Den toxikologiska avdelningen vid BVF är en stark forskningsenhet som arbetar med miljötoxikologi, livsmedelstoxikologi och molekylär toxikologi (https://www.slu.se/institutioner/biomedicin-veterinar-folkhalsovetenskap/forskning-bvf-ingangssida/toxikologi/).

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom SLU på https://www.slu.se/om-slu/jobba-pa-slu/

Arbetsuppgifter:
Miljötoxikologiska gruppen vid BVF söker en forskningsassistent för arbete med ekotoxikologiska undersökningar av kemikaliers effekter på vattenlevande snäckor. Som forskningsassistent kommer du att ingå i ett större forskningsprojekt. Det experimentella arbetet inkluderar toxicitetstestningar av specifika kemikalier och kemikalieblandningar med embryon och vuxna stadier av stor dammsnäcka som modellorganism. Specifikt fokus kommer att ligga på skadliga effekter, utveckling av testmetodik samt molekylärbiologiska analyser av vävnader. Vi förväntar oss att du självständigt och aktivt kan utföra toxicitetsundersökningarna samt analysera data, författa vetenskapliga artiklar i samarbete med projektgruppen. Som forskningsassistent kommer du även ansvara för laboratorieskötsel.

Kvalifikationer:
Vi söker en ekotoxikolog med masterexamen i biologi eller närliggande vetenskapligt område. Dokumenterad erfarenhet av ekotoxikologiska studier av kemikaliers effekter på vattenlevande snäckor är krav. Krav ställs även på erfarenhet av molekylärbiologiska analyser och statistiska utvärderingar samt god vana vid djurhantering. Kandidaten förväntas vara kapabel och villig att ta initiativ och arbeta självständigt såväl som i team. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och förmågor.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning. 

Omfattning:
100%

Tillträde:
1 september 2022 eller efter överenskommelse

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2022-07-04.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) är ett universitet i internationell toppklass med forskning, utbildning och miljöanalys inom vetenskaper för hållbart liv. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet. Hos oss samlas människor med olika perspektiv men med det gemensamma målet att skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar, levande och bättre värld.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden.

www.slu.se Visa mindre

Researcher in aquatic ecotoxicology 5 month temporary employment

Department of Aquatic Sciences and Assessment  The Department of Aquatic Sciences and Assessment (www.slu.se/aquatic-sciences) is working with applied environmental science, with a national responsibility for assessing the condition of Swedish surface waters with respect to water chemistry, pollution and aquatic biota. The department has some 100 employees. The research focuses on geochemical and hydrological processes, aquatic ecology and biodiversity, as... Visa mer
Department of Aquatic Sciences and Assessment
 The Department of Aquatic Sciences and Assessment (www.slu.se/aquatic-sciences) is working with applied environmental science, with a national responsibility for assessing the condition of Swedish surface waters with respect to water chemistry, pollution and aquatic biota. The department has some 100 employees. The research focuses on geochemical and hydrological processes, aquatic ecology and biodiversity, as well as on aquatic ecotoxicology and environmental chemistry. The department is part of a Soil-Water-Environment cluster, a recently established competence center for landscape-level processes that also includes the Departments of ‘Soil and Environment’ and ‘Energy and Technology’. The breadth of expertise among the 300 members in combination with a well-equipped infrastructure creates a unique platform for high quality research as well as environmental monitoring and assessment.

Duties:
Research area: Conduct research within the IMPROVE project, which aims at understanding how pesticide mixtures affect aquatic organism communities and ecosystem processes.The researcher is expected to initiate, plan and lead research, write scientific articles and supervise graduate students.

Qualifications:
The applicant must hold a PhD in aquatic ecotoxicology or equivalent, as well as a postdoc experience, preferably with a profiling toward the effects of pesticides mixtures on organism and ecosystem processes. Documented experience of experimental studies and good skills in oral and written communication in English, as well as a valid driver's license are required. Great emphasis is placed on personal qualities such as good cooperative ability.

Applicants will be evaluated on the basis of their scientific potential and achievements, motivation for the proposed research, and the criteria outlined above.

The application must include CV, diploma, publication list, and a cover letter.

Place of work:
Uppsala

Form of employment:
Temporary employment 5 months, with possibility to prolongation

Extent:
100%

Starting date:
Dec 1st 

Ansökan:
We welcome your application no later than 2019-11-21, use the button below.

Academic union representatives:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/The Swedish University of Agricultural Sciences (SLU) develops the understanding and sustainable use and management of biological natural resources. The university ranks well internationally within its subject areas. SLU is a research-intensive university that also offers unique degree programmes in for example rural development and natural resource management, environmental economics, animal science and landscape architecture.

SLU has just over 3,000 employees, 5,000 students and a turnover of SEK 3 billion. The university has invested heavily in a modern, attractive environment on its campuses in Alnarp, Umeå and Uppsala.

www.slu.se

SLU is an equal opportunity employer. Visa mindre

Forskare i akvatisk ekotoxikologi (tidsbegränsad 5 månader)

Institutionen för vatten och miljö Institutionen för vatten och miljö (http://www.slu.se/vatten-miljo) arbetar med tillämpad forskning om sötvatten med särskilda miljöanalysuppdrag. Forskningen fokuserar på geokemiska och hydrologiska processer i avrinningsområden, akvatisk ekologi och biodiversitet, samt miljökemi och ekotoxikologi. Institutionen inrymmer välutrustade laboratorier för kemiska och biologiska analyser av miljöprover och har ca 100 anställda... Visa mer
Institutionen för vatten och miljö
Institutionen för vatten och miljö (http://www.slu.se/vatten-miljo) arbetar med tillämpad forskning om sötvatten med särskilda miljöanalysuppdrag. Forskningen fokuserar på geokemiska och hydrologiska processer i avrinningsområden, akvatisk ekologi och biodiversitet, samt miljökemi och ekotoxikologi. Institutionen inrymmer välutrustade laboratorier för kemiska och biologiska analyser av miljöprover och har ca 100 anställda varav ca hälften utgörs av forskare/doktorander och den andra hälften av teknisk och administrativ personal
Arbetsuppgifter:
Bedriva forskning inom projektet IMPROVE som syftar till att förstå hur blandningar av bekämpningsmedel påverkar akvatiska organismsamhällen och ekosystemprocesser.

Kvalifikationer:
Den sökande ska ha en doktorsexamen inom akvatisk ekotoxikologi eller motsvarande, samt postdoc erfarenhet akvatisk, gärna med en profilering mot påverkan av bekämpningsmedelsblandningar på organismsamhällen och ekosystemprocesser. Du ska vidare ha dokumenterad erfarenhet av experimentella studier och goda färdigheter i muntlig och skriftlig kommunikation på engelska, samt ett giltigt körkort. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga.

Sökande kommer att utvärderas på grundval av deras vetenskapliga potential och prestationer, motivation för den föreslagna forskningen, samt ovan angivna kvalifikationskrav.

 Ansökan ska innehålla CV, examensbevis, publikationslista, samt ett följebrev.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning 5 månader med ev. möjlighet till förlängning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2019-11-21.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Forskare i livsmedelstoxikologi – kemikalier i livsmedel och barns hälsa

Institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap Institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap är en del av fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap. Institutionen ansvarar för grundutbildning, forskning och forskarutbildning inom ämnena patologi, farmakologi, toxikologi, immunologi, bakteriologi, virologi, parasitologi, epizootologi och livsmedelssäkerhet. Utbildningsuppdraget omfattar främst veterinärprogrammet. ... Visa mer
Institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap
Institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap är en del av fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap. Institutionen ansvarar för grundutbildning, forskning och forskarutbildning inom ämnena patologi, farmakologi, toxikologi, immunologi, bakteriologi, virologi, parasitologi, epizootologi och livsmedelssäkerhet. Utbildningsuppdraget omfattar främst veterinärprogrammet.
Innehållsbeskrivning:
Syftet med detta forskningsprojekt är att undersöka om de komplexa blandningar av toxiska organiska kemikalier (kemiska ämnen) och metaller som befolkningen exponeras för från livsmedel i Sverige påverkar barns födelsevikt, sköldkörtelfunktion (hormonnivåer), och immunförsvar (nivåer av vaccinationsantikroppar). Projektet är ett samarbete mellan SLU, Livsmedelsverket, och universiteten i Göteborg, Lund och Stockholm. Frågeställningarna studeras i Livsmedelsverkets matvaneundersökning Riksmaten ungdom 2016-17 och i en mamma/barn-kohort kallad POPUP. Målet är att identifiera vilka kombinationer av kemiska ämnen/metaller som är mest problematiska i livsmedel ur ett hälsoperspektiv bland barn och ungdomar, och de kemiska ämnen/metaller i blandningarna som bidrar mest till den toxiska effekten. Projektet kommer att ge viktig ny kunskap gällande kombinationseffekter och hälsorisker i samband med ungdomars kemikalieexponering från livsmedel. Resultaten blir ett viktigt underlag för det fortsatta arbetet att nå Sveriges miljömål "En giftfri miljö". 

Arbetsuppgifter:
I arbetsuppgifterna ingår att vara biträdande handledare för doktorander som jobbar med data från Riksmaten och POPUP gällande nivåer av kemiska ämnen/metaller i blod och urin, och samband med födelseutfall, och nivåer av hormoner och antikroppar. I arbetsuppgifterna ingår också att bidra med statistisk analys av samband mellan olika uppmätta halter av de kemiska substanserna/elementen och kostvanor, livsstilsfaktorer och andra personliga karakteristika bland studiedeltagarna, samt samband med hälsoutfall. Arbetet omfattar också författande av vetenskapliga artiklar och populärvetenskapliga sammanfattningar baserade på resultaten i projektet, liksom kommunikation av resultat på vetenskapliga möten och till viktiga avnämare.

Kvalifikationer:
Doktorsexamen i toxikologi/ekotoxikologi eller liknande. Erfarenhet av epidemiologiska studier av samband mellan exponering för toxiska ämnen tidigt i livet, såsom högfluorerade ämnen (PFAS) och persistenta klorerade/bromerade miljöföroreningar, och hälsoutfall är meriterande, liksom goda erfarenhet med planering/drift av mamma/barn-kohorter. Goda kunskaper om exponeringsanalys i mamma/barnkohorter och multivariata statistiska metoder krävs. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper och förmåga att genomföra arbetet, och den sökande bör vara noggrann, utåtriktad och ha lätt att arbete såväl självständigt som i grupp. Dokumenterad god förmåga att kunna kommunicera skriftligt och muntligt på engelska är ett krav. Tillsättningen kommer bland annat att baseras på sökandes motivering till varför tjänsten söks. Lämpade kandidater kommer att intervjuas och vid behov tillfrågas att i skrift ytterligare motivera varför de sökt tjänsten.

Placering:
SLU - Uppsala

Anställningsform:
Ett år

Omfattning:
60%

Tillträde:
2020-01-01

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2019-10-17.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre