Lediga jobb som Markingenjör i Uppsala

Se lediga jobb som Markingenjör i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Forskningsassistent

Forskningsassistent Institutionen för mark och miljö söker en forskningsassistent till avdelningen för Jordbrukets vattenhushållning och vatten kvalitet. Institutionen bedriver forskning, miljöanalys och utbildning om marken samt hållbar markanvändning. Majoriteten av institutionens verksamhet och anställda är belägna i mark-vatten-miljö-byggnaden på SLU Ultuna campus i Uppsala, men en forskargrupp och en fältforskningsstation finns i Skara. Arbetsuppgifte... Visa mer
Forskningsassistent
Institutionen för mark och miljö söker en forskningsassistent till avdelningen för Jordbrukets vattenhushållning och vatten kvalitet. Institutionen bedriver forskning, miljöanalys och utbildning om marken samt hållbar markanvändning. Majoriteten av institutionens verksamhet och anställda är belägna i mark-vatten-miljö-byggnaden på SLU Ultuna campus i Uppsala, men en forskargrupp och en fältforskningsstation finns i Skara.
Arbetsuppgifter:
Den sökande kommer att arbeta under handledning för att utföra sina arbetsuppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:


• göra en bedömning med hjälp av fjärranalys för att identifiera trender för utveckling av vattenretention och utveckling i utsedda svenska landskap
• stötta beredningar av markprover i fysiskt laboratorium under vägledning
• stötta miljöövervakningsarbete i fält och datainsamling (efter behov)

Kvalifikationer:
Vi söker en flexibel kandidat som kan bidra till olika forsknings- och praktiska arbeten i vår forskargrupp. Kandidaten ska vara nyutexaminerad och bekant med både praktiska och teoretiska aspekter av jord, växt och vatten inom jordbruksforskning och praktik.

Nödvändiga krav på utbildning, behörighet och erfarenhet

Sökande ska ha en MSc i mark och miljö. Kandidaten ska ha intresse och dokumenterad kunskap av att förbereda in-data för modellering relaterad till mark, grödor och vatten. Kandidaten måste uppvisa en djupgående förståelse för markvetenskap kopplad till agro-hydrologiska förhållanden i jordbrukssystem och landskap. Den sökande ska ha visat förmåga att, under handledning, utföra och slutföra tilldelade uppgifter i tid, och att dokumentera resultat och processer av utfört arbete.

Vidare måste kandidaten inneha utmärkt kommunikationsförmåga på engelska, både skriftligt och muntligt. En villighet måste finnas att utföra olika fält-, skrivbords- och laboratorieuppgifter.

Önskad kompetens och erfarenhet

Sökande bör helst ha lite praktisk erfarenhet från fält- eller laboratoriearbete relaterat till provtagning och analys av mark och/eller vatten. Det är en fördel att ha erfarenhet av att utveckla eller bidra till vetenskapliga ansökningar och/eller vetenskapligt skrivande och presentation.

Grundläggande färdigheter i programmering (R, Matlab eller liknande) som tillämpas på dataanalys, numerisk modellering, RS-GIS, statistisk utvärdering för analys av  jord-vatten-vegetationssystem i jordbrukslandskap är en fördel.

Grundläggande förståelse av skriftlig och muntlig svenska är meriterande.

Giltigt körkort är en merit.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning 5 månader.

Omfattning:
100%

Tillträde:
2020-10-20 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson:
Jennie Barron

[email protected]

+46724351540

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2020-10-16.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Markförvaltare

Ansök    Mar 17    REGION UPPSALA    Markingenjör
Fastighetsavdelningen Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De ... Visa mer
Fastighetsavdelningen

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Vår verksamhet
Tjänsten är placerad på fastighetsavdelningen som är vägen in till Fastighet och service. Fastighetsavdelningen arbetar med att erbjuda Region Uppsalas hyresgäster ändamålsenliga lokaler. På fastighetsavdelningen arbetar i dagsläget 21 medarbetare. Vårt kontor finns inom Akademiska sjukhusets område i nyrenoverade lokaler.
Nu söker vi dig som vill ha det övergripande ansvaret för genomförandet av våra strategiska frågor kopplade till mark inom Region Uppsala.

Ditt uppdrag
Som markförvaltare ansvarar du för markserviceavtalet vilket innebär att du operativt genomför kvalitativ och ekonomisk uppföljning inom markfrågor. Dina arbetsuppgifter innebär att i nära samarbete med övriga funktioner inom förvaltningen arbeta för att upprätthålla och genomföra uppsatta mål.
Du är operativ i verksamheten och kan utföra visuella kontroller och prioriteringar. Du samordnar arbetet med Region Uppsalas tillgänglighetsplan, cykelstrategi, belysningsstrategi och skyltplan.
Du ansvarar för samordningen av trygghetsvandringar samt är föredragande i nämnd och styrelser.
Du har löpande budgetansvar för ditt område vilket innebär att du hanterar fakturor, tar fram underlag till månadsrapporter, prognoser och budget.
Arbetet sker i nära samverkan med intresseorganisationer, entreprenörer, hyresgäster, andra avdelningar inom förvaltningen och kollegor inom Region Uppsala. Du är delaktig i framtagande av krav i upphandlingar inom dina specialistområden.

Dina kvalifikationer
Rekommenderad bakgrund är att du har en akademisk utbildning inom verksamhetsområdet eller utbildning och erfarenhet som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande med en erkänd certifiering kopplad till rollen. Du är väl bevandrad i rollen som handläggare i politiskt styrd organisation. Erfarenhet av fastighets- eller markserviceområdet är ett krav. Du bör ha minst fem års erfarenhet av att leda strategiska projekt med budgetansvar.

Din kompetens
Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Vi söker dig som tycker om att ha många bollar i luften. Du är driven, självgående och utvecklingsinriktad samt van att ta egna initiativ. Du är en person med både vilja och förmåga att skapa goda relationer och hittar vägar för samarbete och samsyn. Du utmanas och stimuleras av komplexa verksamheter. Du arbetar strukturerat och målinriktat och har ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt.

Du är serviceinriktad och har lätt för att lyssna och förstå användarens behov. Du är kommunikativ med förmåga att förklara, föreslå och ge konsultation kring olika alternativ. Du arbetar resultatinriktat med vilja att lösa problem samt leverera kvalitet i tid. Du är samarbetsvillig och har en god förmåga att skapa bra relationer med såväl kollegor som samarbetspartners. För att lyckas med jobbet vet vi att du är noggrann samt tycker om ordning och reda. Du är prestigelös och har god förmåga att skapa bra relationer.
Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Arbetet kan innebära tjänsteresor då vår verksamhet bedrivs över ett brett geografiskt område. Av den anledningen är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Kontakta fastighetschef Tomas Eriksson 018-611 61 51 eller biträdande fastighetschef Anne-Lie Söderman 018-611 30 72.

Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00
För presentation av arbetsgivaren, titta gärna på filmen (https://www.youtube.com/watch?v=8xHwsgikeO8) om Fastighet och service.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Uppdragsledare samhällsbyggnad

Ansök    Jun 18    ÅF Pöyry AB    Markingenjör
Om jobbet Vi söker uppdragsledare - landskapsarkitekt eller VA/mark-ingenjör till Uppsala. I rollen som uppdragsledare kommer du att ha en aktiv roll som projektör samt ansvara för att driva projekt framåt. Du har ansvar för ekonomi i projekt och för att leda dina kollegor i rätt riktning. Vi strävar efter leverera bra resultat till våra kunder på utsatt tid. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till slutleverans.   Vi har en stabil kundbas med... Visa mer
Om jobbet
Vi söker uppdragsledare - landskapsarkitekt eller VA/mark-ingenjör till Uppsala.
I rollen som uppdragsledare kommer du att ha en aktiv roll som projektör samt ansvara för att driva projekt framåt. Du har ansvar för ekonomi i projekt och för att leda dina kollegor i rätt riktning. Vi strävar efter leverera bra resultat till våra kunder på utsatt tid. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till slutleverans.  
Vi har en stabil kundbas med uppdrag mot entreprenörer, exploatörer och kommuner och våra projekt spänner mellan utredningar i tidiga skeden till projektering av bostäder, skol-, förskole- och gatumiljöer. Tack vare kunnandet och erfarenheten hos våra medarbetare kan vi erbjuda våra tjänster i projekt i alla skeden.
Vårt arbetsklimat präglas av samarbete mellan gruppens landskapsarkitekter och mark/VA-ingenjörer, vår styrka ligger i att ta ansvar över utemiljöns alla delar. Välkommen till en självständig och sammansvetsad grupp i det stora företaget.

Vem är du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att handlägga projekt ur ett helhetsperspektiv avseende frågeställningar kopplade till olika teknikområden. Du har eller är beredd att ta ansvar som uppdragsledare, samt att fungera som mentor till andra.
Du har god förståelse för olika skeden. För dig är det naturligt att dela med dig av dina kunskaper och du är mån om att utveckla projektmedlemmarna inom uppdraget. Att ge feedback och motivera är något du trivs med. Du är ansvarstagande och har hög förmåga att självständigt organisera och prioritera ditt arbete. Vi tror att du är landskapsarkitekt eller mark/VA-ingenjör. Du är väl bekant med AutoCAD, kunskaper i Revit och Civil 3D är meriterande. Du är van vid att upprätta tekniska beskrivningar och får gärna ha erfarenhet av mängdförteckningar.     
Som person är du trygg i dig själv, du engagerar och inspirerar dina kollegor med tydliga mål, samtidigt som du bidrar till ett trivsamt arbetsklimat. Du skapar goda relationer internt och med kunden, är både lyhörd för önskemål och har mod att säga ifrån när det behövs. 
I rollen kommer du ha kontakt med olika kunder och kollegor och behöver därför ha mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder
Samhällsbyggnad i Uppsala är en grupp som självständigt arbetar i egna uppdrag, samtidigt som hela AFRY’s organisation finns nära att samarbeta med. På AFRY finns tillgång till närmare 16 000 kollegor som är riktigt duktiga inom sina specialistområden. Vår förhoppning är att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Vi vill få våra medarbetare att trivas och utvecklas. 
Vi vet också att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför är vi måna om en god arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en fungerande helhet. För alla våra medarbetare erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med både framåtanda och trygghet.  
Inom samhällsbyggnad är vi drygt 1000 engagerade medarbetare från norr till söder i Sverige som arbetar med framtidens kostnadseffektiva, innovativa och hållbara samhällsbyggnadsprojekt. Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och med bred kunskap inom många teknikområden - vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt och lösa det.
 

Om företaget
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future Visa mindre

Projekteringsledare Mark / Anläggning

Ansök    Maj 29    JM AB    Markingenjör
Arbetsuppgifter Nu söker vi på JM en Markspecialist med goda kunskaper inom mark och anläggning. Du kommer att tillhöra vår anläggningsavdelning där du tillsammans med dina medarbetare agerar som en stödfunktion till övrig organisation inom JM i mark- och anläggningsfrågor. Du kommer ha en central roll i våra projekt där du kommer medverka i alla skeden av processen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: Stödfunktion i mark- och anläggningsfrågor ... Visa mer
Arbetsuppgifter
Nu söker vi på JM en Markspecialist med goda kunskaper inom mark och anläggning. Du kommer att tillhöra vår anläggningsavdelning där du tillsammans med dina medarbetare agerar som en stödfunktion till övrig organisation inom JM i mark- och anläggningsfrågor. Du kommer ha en central roll i våra projekt där du kommer medverka i alla skeden av processen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: Stödfunktion i mark- och anläggningsfrågor gällande planering, kostnader och utförande för projektering och produktionen i tilldelade kvartersmarksprojekt. Agera som sakkunnig specialist inom mark-och anläggningsarbeten från detaljplan, projektering till produktion. Stödja i parallella projekt i olika skeden. Aktivt bidra till att arbetsområdet utvecklas gällande struktur, processer och rutiner. Sammanställa, analysera och rapportera information för ditt ansvarsområde och vid behov lämna förslag på åtgärder. Ha ett utökat ansvar för utredning och metodval för grundarbeten i frågor gällande exempelvis spontning och pålning.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom bygg alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen som Markspecialist har tidigare arbetat som arbetschef alternativt platschef inom mark- och anläggning under några år. ser vi att du har erfarenhet från ett flertal mark, anläggning eller infrastrukturprojekt. God kompetens inom projektering, metodval och byggteknik, AB 04, ABT 06, MER och entreprenadjuridik är ett krav. Vidare har du god förståelse för byggekonomi och produktionsprocessens helhet. 
För att trivas i rollen är du kommunikativ och har lätt för att skapa nya kontakter. Vidare är du lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och prestigelös och delar gärna med dig av din specialistkompetens till övrig organisation. Svenska i tal och skrift är ett krav. 

B-körkort är ett krav. 
Placeringsort
Du är placerad på regionkontoret i Uppsala men dina arbetsområden är Uppsala, Norrtälje, Vallentuna, Upplands-Väsby, Knivsta och Västerås. Stöd skall även ges åt projekten i Örebro, Linköping och Norrköpings kommun. 
Erbjudande
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. 
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 23 Juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande. 
Kontakt
För mer information om denna tjänst är du varmt välkommen att ta kontakt med Anders Olsson på 018-660337 eller [email protected], har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018-660305 eller [email protected] 
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Produktionsingenjör Väg- och anläggning Mellansverige -Uppsala

Ansök    Jan 14    Skanska Sverige AB    Markingenjör
Produktionsingenjör Väg- och anläggning Mellansverige - Uppsala På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi driver stora och spännande projekt och söker nyexaminerade ingenjörer till vårt distrikt med start under sommaren/hösten 2020. Driven och utvecklingsorienterad produktionsingenjör! Produktionsingenjör är en introduktion och träningsroll inom Skanska där du ges möjlighet att lä... Visa mer
Produktionsingenjör Väg- och anläggning Mellansverige - Uppsala

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi driver stora och spännande projekt och söker nyexaminerade ingenjörer till vårt distrikt med start under sommaren/hösten 2020.

Driven och utvecklingsorienterad produktionsingenjör!

Produktionsingenjör är en introduktion och träningsroll inom Skanska där du ges möjlighet att lära dig vår verksamhet. Du ges inblick inom produktionen i det dagliga arbetet och är involverad i frågor rörande produktivitet, ekonomi och arbetsmiljö.
Du kommer samtidigt få möjligheten att parallellt gå produktionsingenjörs-programmet inom Skanska.

Arbetsuppgifterna varierar och innebär bland annat att:


* Stötta arbetsledare, mättekniker och övriga medarbetare i produktion
* Få förståelse för våra arbetssätt och verktyg
* Arbeta med dokumentation, analyser och sammanställningar inom diverse områden
* Delta i att planera, leda och fördela det dagliga arbetet
* Arbeta med frågor inom säkerhet, arbetsmiljö och kvalitet
* Delta i eventuellt anbudsarbete

På sikt ser vi att du kommer växa in i någon av våra produktionsroller så som arbetsledare, mättekniker eller projektingenjör. Rollen skapar förutsättningar för en god fortsatt utveckling inom Skanska.

Tjänstens placeringsort är med fördel Uppsala, men kan vara flexibel inom det geografiska området.

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

Som medarbetare hos Skanska är du en del av ett värderingsstyrt företag med säkerhet, etik och samarbete högt på agendan. Du är en social och engagerad person som förstår vikten av samarbete och kommunikation för att laget ska nå uppsatta mål. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som ser möjligheter och tycker om att hitta lösningar.

Vi söker dig som nyligen tagit en examen inom bygg- och anläggning från universitet eller högskola!

Du har också:

* Goda datakunskaper samt erfarenhet av Office-programmen
* Bra språkkunskaper i svenska och engelska
* B-körkort och tillgång till bil- ett krav då resor ingår i tjänsten

Ansök redan idag eller senast 31 januari!

Ansök genom att registrera ditt CV och personliga brev via länken nedan. Intervjuer kommer att ske löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta t.f. Distriktschef Torbjörn Olsson - 010 448 25 35 eller Regionadministratör Emelie Landström på 010- 449 52 31

Välkommen till Skanska! Visa mindre

Projektör inom mark och VA till Kanonaden

Om tjänsten AS&B Talents söker för Kanonaden Entreprenad Mälardalens AB:s räkning en projektör som vill bli en del av ett framgångsrikt företag med stora ambitioner. Bolaget befinner sig på en spännande tillväxtresa, både lokalt och nationellt, och behöver nu därför din hjälp för fortsatt expansion! Om tjänsten Vi erbjuder flera spännande projektörstjänster till Kanonaden Entreprenad Mälardalen! Rollen som projektör innebär omväxlande och utvecklan... Visa mer
Om tjänsten

AS&B Talents söker för Kanonaden Entreprenad Mälardalens AB:s räkning en projektör som vill bli en del av ett framgångsrikt företag med stora ambitioner. Bolaget befinner sig på en spännande tillväxtresa, både lokalt och nationellt, och behöver nu därför din hjälp för fortsatt expansion!

Om tjänsten

Vi erbjuder flera spännande projektörstjänster till Kanonaden Entreprenad Mälardalen!

Rollen som projektör innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter som CAD-projektör inom mark och VA. Du arbetar i nära samarbete med erfaren och kunnig personal i branschen. I första hand söker vi dig med erfarenheter av projektering i vår bransch. Men under förutsättning att vi lyckas med denna rekrytering kan vi även erbjuda ytterligare en tjänst till dig som saknar erfarenhet med har ett starkt intresse för vår bransch och projektering, där det finns goda förutsättningar till snabb kompetensutveckling i en roll som projektör.

Vi har idag kontor i Örebro, Motala, Södertälje och Uppsala och det finns möjlighet till placering på samtliga orter om du är trygg i din roll som projektör och kan arbeta självständigt. I moderbolaget har vi dock en projektörsenhet i Tranås som fungerar som stöd i hela koncernen och en placering söder om Stockholm underlättar samarbetet med denna enhet.

Din bakgrund

Vi ser flera möjligheter till vår rekrytering:

* Du är utbildad högskoleingenjör med inriktning mot byggnadsteknik med tidigare erfarenheter av VA/vägprojektering eller med erfarenheter som bedöms likvärdiga.

* Du är nyexaminerad högskoleingenjör och är intresserad av att arbeta lokalt i Tranås och tillsammans med yrkeskunniga kollegor utvecklas i din roll som projektör.

* Du arbetar idag i en annan roll inom anläggning eller entreprenad och är intresserad av möjligheten att omskola dig.

Oavsett vilken yrkesmässig bakgrund du har finns det krav på B-körkort samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift då detta används dagligen.

Vi ser det som självklart att du kan identifiera dig med våra viktigaste värden:

PÅLITLIGA-FLEXIBLA-EFFEKTIVA.

Du som person

Du är en strukturerad och flexibel person som trivs med att ha en central roll där du får möjlighet att samarbeta med både kunder och kollegor. Du uppskattar snabba beslutsvägar och arbetar projektfokuserat. Du tar självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål.

Om Kanonaden

Kanonaden är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar man mervärden för sina kunder och sig själva. Vid sidan av traditionella anläggningsarbeten har man specialiserat sig på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftvärme- och vindkraftverk.

Dotterbolaget Kanonaden Entreprenad Mälardalen etablerades i augusti 2017 och har idag 49 anställda och omsatte 2018 ca 270 miljoner.

Man erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

Ansökan

För mer information om tjänsten, ring Rickard Jonsson på AS&B Talents, telefon 070-55 87 001. Vi kan komma att hantera din ansökan löpande så sök gärna rollen snarast möjligt. Visa mindre