Lediga jobb Skanska Sverige AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Skanska Sverige AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Säljare till Skanska Rental -Uppsala

Ansök    Dec 6    Skanska Sverige AB    Utesäljare
Skanska Rental är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB och ingår i verksamhetsgren Skanska Industrial Solutions. Vi levererar tjänster till företag i byggbranschen och industrin för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är hållbart! Om jobbet I rollen som säljare på Skanska Rental kommer du att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer med både bef... Visa mer
Skanska Rental är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB och ingår i verksamhetsgren Skanska Industrial Solutions. Vi levererar tjänster till företag i byggbranschen och industrin för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är hållbart!

Om jobbet

I rollen som säljare på Skanska Rental kommer du att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer med både befintliga och nya kunder. Vidare kommer du att skapa affärer utifrån mål och strategier uppsatta i samarbete med vår försäljnings och marknadsfunktion.

Du kommer att besöka kunder och deras projekt för att ta reda på hur vi effektivast kan hjälpa dem. Detta innebär möten på kundernas huvudkontor samt byggarbetsplatser och ansvara för att de bemöts med utmärkt service och rådgivning vid uthyrning av maskiner till olika bygg & anläggningsprojekt.

Ditt område kommer att omfatta Uppsala och Västerås med omnejd.
Din profil

Du har ett brinnande intresse för att bygga relationer och trivs med en vardag då ingen dag är den andra lik. Du är bra på att skapa lönsamma affärer, vilket du gör med ett stort personligt engagemang – alltid med kunden i fokus.

Då arbetet innebär mycket kontakter internt såväl som externt är det viktigt att du har lätt för att skapa nätverk och har ett genuint och naturligt intresse för att bidra till att vårt positiva arbetsklimat stärks ytterligare. Du är driven, prestigelös och självgående och din framåtanda återspeglar sig både i arbetet och hos dig som person. Du är en förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar.

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst tre års erfarenhet av kund- och försäljningsarbete inom uthyrningsbranschen eller lösningsorienterad försäljning.

Det är en fördel om du har en utbildning inom sälj/marknad/ekonomi, alternativt motsvarande erfarenhet.

B-körkort är ett krav då kundbesök och resor ingår i tjänsten.

Ansök senast 2022-01-28

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Peter Hansson på 010-449 12 57.

Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! Visa mindre

Produktionsingenjör Väg- och anläggning Mellansverige -Uppsala

Ansök    Jan 14    Skanska Sverige AB    Markingenjör
Produktionsingenjör Väg- och anläggning Mellansverige - Uppsala På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi driver stora och spännande projekt och söker nyexaminerade ingenjörer till vårt distrikt med start under sommaren/hösten 2020. Driven och utvecklingsorienterad produktionsingenjör! Produktionsingenjör är en introduktion och träningsroll inom Skanska där du ges möjlighet att lä... Visa mer
Produktionsingenjör Väg- och anläggning Mellansverige - Uppsala

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi driver stora och spännande projekt och söker nyexaminerade ingenjörer till vårt distrikt med start under sommaren/hösten 2020.

Driven och utvecklingsorienterad produktionsingenjör!

Produktionsingenjör är en introduktion och träningsroll inom Skanska där du ges möjlighet att lära dig vår verksamhet. Du ges inblick inom produktionen i det dagliga arbetet och är involverad i frågor rörande produktivitet, ekonomi och arbetsmiljö.
Du kommer samtidigt få möjligheten att parallellt gå produktionsingenjörs-programmet inom Skanska.

Arbetsuppgifterna varierar och innebär bland annat att:


* Stötta arbetsledare, mättekniker och övriga medarbetare i produktion
* Få förståelse för våra arbetssätt och verktyg
* Arbeta med dokumentation, analyser och sammanställningar inom diverse områden
* Delta i att planera, leda och fördela det dagliga arbetet
* Arbeta med frågor inom säkerhet, arbetsmiljö och kvalitet
* Delta i eventuellt anbudsarbete

På sikt ser vi att du kommer växa in i någon av våra produktionsroller så som arbetsledare, mättekniker eller projektingenjör. Rollen skapar förutsättningar för en god fortsatt utveckling inom Skanska.

Tjänstens placeringsort är med fördel Uppsala, men kan vara flexibel inom det geografiska området.

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

Som medarbetare hos Skanska är du en del av ett värderingsstyrt företag med säkerhet, etik och samarbete högt på agendan. Du är en social och engagerad person som förstår vikten av samarbete och kommunikation för att laget ska nå uppsatta mål. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som ser möjligheter och tycker om att hitta lösningar.

Vi söker dig som nyligen tagit en examen inom bygg- och anläggning från universitet eller högskola!

Du har också:

* Goda datakunskaper samt erfarenhet av Office-programmen
* Bra språkkunskaper i svenska och engelska
* B-körkort och tillgång till bil- ett krav då resor ingår i tjänsten

Ansök redan idag eller senast 31 januari!

Ansök genom att registrera ditt CV och personliga brev via länken nedan. Intervjuer kommer att ske löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta t.f. Distriktschef Torbjörn Olsson - 010 448 25 35 eller Regionadministratör Emelie Landström på 010- 449 52 31

Välkommen till Skanska! Visa mindre

Produktionschef Väg och anläggning- Uppsala

Produktionschef Väg och anläggning- Uppsala Är du en person som gärna tar ett större ansvar för verksamheten? Vill du utveckla dina kunskaper inom produktionsplanering, ledarskap och säkerhetsregler och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Produktionschef på Skanska i Uppsala redan idag! Välkommen med din ansökan! Om Väg och anläggning Väg och anläggning är Skanskas verksamhetsgren för byggprojekt inom in... Visa mer
Produktionschef Väg och anläggning- Uppsala

Är du en person som gärna tar ett större ansvar för verksamheten? Vill du utveckla dina kunskaper inom produktionsplanering, ledarskap och säkerhetsregler och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Produktionschef på Skanska i Uppsala redan idag! Välkommen med din ansökan!

Om Väg och anläggning

Väg och anläggning är Skanskas verksamhetsgren för byggprojekt inom infrastruktur. På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen (Örebro, Dalarna, Västmanland), Sörmland samt Uppsala/Gävleborg.

Vad innebär jobbet som Produktionschef?

I det här jobbet kommer du att arbeta med produktionsplanering, ledarskap och arbetsmiljö. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter vara att leda projekt med fokus på säkerhet, produktivitet och lönsamt. En annan central uppgift är att skapa förutsättningar för dina medarbetare så att de trivs på sitt arbete, känner en teamkänsla, utvecklas samt kan utföra sitt arbete gentemot nå uppsatta mål, såväl finansiella som icke-finansiella. Du har en stor bidragande roll i att skapa och underhålla långsiktiga relationer med kund och beställare.

Är du den vi söker?

För att vara framgångsrik i rollen som Produktionschef bör du ha en stark drivkraft och hög områdeskompetens. Du har en byggteknisk utbildning eller har anskaffat kunskaper genom längre erfarenhet. Vi ser helst att du har minst tre års erfarenhet av att arbeta med produktionsledning inom entreprenadverksamhet.

Du är relationsskapande och lösningsfokuserad i din yrkesroll. Som person är du en lagspelare som förstår vikten av god kommunikation och att arbeta tillsammans för en god arbetsmiljö och ett bra resultat. Du gillar förändringar och ser möjligheter snarare än problem.

I ditt arbete är du en viktig förebild och representant för Skanska, både internt som externt, därav det är viktigt att du delar våra värderingar, läs gärna på https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/


Ansök senast 26 april!

Sök genom att registrera din ansökan via länken "Sök jobb". Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Isgren, Projektchef på telefonnummer 010-448 11 50 eller Magnus Ljungman Pettersson, Distriktschef, på 010-448 63 16.

Välkommen till Skanska! Visa mindre

Produktionsingenjör Väg- och anläggning Mellansverige -Uppsala

Produktionsingenjör Väg- och anläggning Mellansverige - Uppsala På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi driver stora och spännande projekt och söker nyexaminerade ingenjörer till vårt distrikt med start under sommaren/hösten 2020. Driven och utvecklingsorienterad produktionsingenjör! Produktionsingenjör är en introduktion och träningsroll inom Skanska där du ges möjlighet att lä... Visa mer
Produktionsingenjör Väg- och anläggning Mellansverige - Uppsala

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi driver stora och spännande projekt och söker nyexaminerade ingenjörer till vårt distrikt med start under sommaren/hösten 2020.

Driven och utvecklingsorienterad produktionsingenjör!

Produktionsingenjör är en introduktion och träningsroll inom Skanska där du ges möjlighet att lära dig vår verksamhet. Du ges inblick inom produktionen i det dagliga arbetet och är involverad i frågor rörande produktivitet, ekonomi och arbetsmiljö.
Du kommer samtidigt få möjligheten att parallellt gå produktionsingenjörs-programmet inom Skanska.

Arbetsuppgifterna varierar och innebär bland annat att:


* Stötta arbetsledare, mättekniker och övriga medarbetare i produktion
* Få förståelse för våra arbetssätt och verktyg
* Arbeta med dokumentation, analyser och sammanställningar inom diverse områden
* Delta i att planera, leda och fördela det dagliga arbetet
* Arbeta med frågor inom säkerhet, arbetsmiljö och kvalitet
* Delta i eventuellt anbudsarbete

På sikt ser vi att du kommer växa in i någon av våra produktionsroller så som arbetsledare, mättekniker eller projektingenjör. Rollen skapar förutsättningar för en god fortsatt utveckling inom Skanska.

Tjänstens placeringsort är med fördel Uppsala, men kan vara flexibel inom det geografiska området.

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

Som medarbetare hos Skanska är du en del av ett värderingsstyrt företag med säkerhet, etik och samarbete högt på agendan. Du är en social och engagerad person som förstår vikten av samarbete och kommunikation för att laget ska nå uppsatta mål. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som ser möjligheter och tycker om att hitta lösningar.

Framförallt är det viktigt att du har ett eget driv och en vilja att utvecklas tillsammans med oss!

Du har också:

* Universitets- eller högskoleutbildning med fokus mot bygg, ekonomi eller motsvarande
* Goda datakunskaper samt erfarenhet av Office-programmen
* Bra språkkunskaper i svenska och engelska
* B-körkort och tillgång till bil- ett krav då resor ingår i tjänsten

Ansök redan idag eller senast 31 januari!

Ansök genom att registrera ditt CV och personliga brev via länken nedan. Intervjuer kommer att ske löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta t.f. Distriktschef Torbjörn Olsson - 010 448 25 35 eller Regionadministratör Emelie Landström på 010- 449 52 31

Välkommen till Skanska! Visa mindre

Distriktschef Väg och Anläggning Uppsala/Gävleborg

Ansök    Okt 15    Skanska Sverige AB    Vägingenjör
Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår v... Visa mer
Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

Distriktschef till Väg och Anläggning Uppsala/Gävleborg

Inom Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.
Region Mellansverige ansvarar för Skanskas väg- och anläggningarbeten fördelade i distrikten Östergötland, Bergslagen (Närke, Västmanland, Dalarna), Sörmland och Uppsala/Gävleborg samt en Losshållningsverksamhet. Regionen beräknas omsätta cirka en miljard kronor under 2019 och har cirka 260 medarbetare.
Vi söker nu en distriktschef till distrikt Uppsala/Gävleborg.

Du älskar att skapa affärer och utveckla medarbetare!

I rollen som distriktschef får du möjlighet att vara med och förstärka vår konkurrenskraft och utveckla kompetensen hos våra medarbetare.
Det är idag ett femtiotal medarbetare i distriktet som du utifrån affärsplanen tillsammans med din distriktsledningsgrupp leder mot uppsatta mål. Distriktet har två lokalkontor, Uppsala och Gävle.

Du är ansvarig för distriktets försäljnings- och anbudsarbete och skapar olika affärsupplägg. Du ansvarar även för distriktets arbete med arbetsmiljö, kvalitet och säkerhet. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du nära våra kunder och samarbetspartners inom och utanför Skanska.
Du ingår i regionens ledningsgrupp där du är en av nyckelspelarna i regionens strategiska utveckling.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid att du

-har ett nära och värderingsstyrt ledarskap med god förmåga att skapa väl fungerande team och brinner för att utveckla och motivera dina medarbetare.
-har dokumenterad affärsvana samt ett stort intresse för affärer och kundrelationer
-har ett engagemang för produktion och arbetsmiljö
-har flerårig erfarenhet av byggbranschen
-är strukturerad, driven och resultatorienterad

Ansök redan idag

eller senast 2019-10-24 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Bäcklin, Regionchef: 010- 449 21 21 eller Sanna Gränsmark, HR Partner: 010-448 09 40.
Välkommen med din ansökan!I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure kommer inhämta ditt medgivande samt ge dig mer information om bakgrundskontrollen som dem genomför. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här https://jobs.skanska.com/info/page3 Visa mindre

Projektingenjör Husverksamheten , Uppsala

Är du redo för en ny utmaning? Skanska söker en projektingenjör. Vi på Skanska söker nu en Projektingenjör till vår verksamhet i Hus Norr, distrikt Uppsala Bostad. Distriktet i fråga jobbar med interna samt externa projekt i Uppsalaområdet och har idag ca 60 medarbetare. I distriktet finns en stark känsla av engagemang och laganda vilket har bidragit mycket till dess framgång. Som projektingenjör hos oss på Skanska är din främsta uppgift att, i nära ... Visa mer
Är du redo för en ny utmaning? Skanska söker en projektingenjör.

Vi på Skanska söker nu en Projektingenjör till vår verksamhet i Hus Norr, distrikt Uppsala Bostad. Distriktet i fråga jobbar med interna samt externa projekt i Uppsalaområdet och har idag ca 60 medarbetare. I distriktet finns en stark känsla av engagemang och laganda vilket har bidragit mycket till dess framgång.

Som projektingenjör hos oss på Skanska är din främsta uppgift att, i nära samarbete med resten av teamet, driva våra projekt mot uppsatta mål och riktlinjer. Utmaningarna du stöter på i rollen som projektingenjör berör ofta projektinköp, ekonomiuppföljning och logistiklösningar. Du har också en viktig roll när det gäller att skapa struktur i arbetet. Självklart utgår vi från att säkerhet och miljöfrågor är lika viktiga för dig som för oss, då du kommer arbeta proaktivt inom dessa områden.

Har du sinne för siffror och är en målinriktad och självständig projektmänniska?

Vi söker dig som är en engagerad, självgående och prestigelös person som kan se både detaljer och helhet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, analytisk och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig. Du har förmåga att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp.

För att få de bästa förutsättningarna ser vi även att du:

* är utbildad inom byggteknik, exempelvis högskole- eller civilingenjör.
* har erfarenhet av rollen som projektingenjör eller motsvarande befattning.
* har sinne för siffror och lätt för att hantera system.

Hör av dig till oss redan idag!
Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 190630. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Malin Johansson 010-449 41 67 eller HR Lena Forssblad 010-449 01 87.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Projektingenjör ekonomi - Uppsala / Gävleborg

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, anläggning-, och energiprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen, Sörmland samt Uppsala/Gävleborg Vi söker en projektingenjör med fokus på ekonomi till vår verksamhet i Uppsala/Gävleborg Vi är nu i behov av att stärka upp teamet med en projektingenjör som kommer lägga stort fokus på eko... Visa mer
På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, anläggning-, och energiprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen, Sörmland samt Uppsala/Gävleborg

Vi söker en projektingenjör med fokus på ekonomi till vår verksamhet i Uppsala/Gävleborg

Vi är nu i behov av att stärka upp teamet med en projektingenjör som kommer lägga stort fokus på ekonomi och affärer. Det är en viktig roll där du bidrar till att våra projekt kan ligga i framkant. Du verkar för distriktets verksamhetsutveckling.

Inom ramarna för rollen så innefattas även frågor rörande:
* Kvalitets-, arbetsmiljö och miljöarbete
* Kalkyl- och förändringsarbete
* Kontraktsadministration
* Säkerhet
* Produktivitetsutveckling.

Rollen som projektingenjör innebär att du jobbar nära projektchef och/eller produktionschef och stöttar dessa i varje steg i projekten. Du sitter med i projektets alla olika skeden och säkerställer bland annat kvalité och ekonomiarbetet. Arbetet varierar mellan att vara självständig och att jobba nära vår personal ute i produktionen. Du driver förbättringsarbeten och ger verksamheten rätt förutsättningar för att uppfylla de krav som ställs.

Har du ett öga för affärer och sinne för siffror?

Vi söker en medarbetare som är strukturerad och brinner för leverans och kvalitet! Du gillar detaljer och vill arbeta i en roll där noggrannhet och analytisk förmåga är en viktig del av vardagen. Du har ett affärsmannaskap och drivs av lönsamhetsfrågor.

För att lyckas som projektingenjör så bör du ha relevant utbildning, samt några års erfarenhet av en liknande roll. Det är meriterande med erfarenhet av planeringsarbete från byggproduktion, men du kan också suttit med liknande arbetsuppgifter i andra branscher. Det krävs att du är flexibel och strukturerad som person då rollen innebär varierande arbetsuppgifter. Eftersom du har kontakt med både vår egen personal, underentreprenörer och våra kunder så krävs lyhördhet och god kommunikationsförmåga. Du kommer i din roll att verka i hela distriktet.

Ansök idag
eller senast 2019-04-12 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Har du frågor? Kontakta Andreas Hjertzell på 010-448 13 46 eller HR-Partner Sanna Gränsmark på 010-448 09 40.

Välkommen med din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! Visa mindre

Projektchef Kommersiell projektutveckling - Uppsala / Gävle

Ansök    Mar 20    Skanska Sverige AB    Byggnadsingenjör
Projektutveckling Kommersiellt inom Skanska Sverige utvecklar och bygger fastigheter, såsom kontor, hotell, skolor och äldreboende, för privata, statliga och kommunala aktörer. Vi består av ca 60 personer utspridda från norr till söder, och vår region är indelad i tre marknadsområden. Vi på Skanska medverkar i att utveckla samhället vi lever i och som en del av vårt team inom Projektutveckling Kommersiellt har du möjlighet att göra ett verkligt avtryck.... Visa mer
Projektutveckling Kommersiellt inom Skanska Sverige utvecklar och bygger fastigheter, såsom kontor, hotell, skolor och äldreboende, för privata, statliga och kommunala aktörer. Vi består av ca 60 personer utspridda från norr till söder, och vår region är indelad i tre marknadsområden.

Vi på Skanska medverkar i att utveckla samhället vi lever i och som en del av vårt team inom Projektutveckling Kommersiellt har du möjlighet att göra ett verkligt avtryck.

Vill du bli en del i Skanskas byggherreteam av duktiga Projektchefer i Uppsala/Gävle?

Som Projektchef är dina huvudsakliga arbetsuppgifter ansvar för att leda genomförandet av våra utvecklingsprojekt. Du medverkar i tidiga skeden för att påverka projektutformningen. Bevakar alla byggherrefrågor som t.ex. detaljplan och bygglov, byggbarhet och arbetsmiljö. Har ansvar för att bygga team och skapa förutsättningar för ett gott samarbete med entreprenör, kommuner, hyresgäster och investerare. Ansvarar för budget och prognos samt bevakar att projektets alla åtaganden uppfylls.
I den här spännande rollen ges stor frihet under ansvar med tydliga entreprenörsinslag.
Din huvudsakliga placering är på något av våra kontor i Uppsala eller Gävle. Resor inom området förekommer.

Du brinner för att driva lönsamma fastighetsprojekt - från ax till limpa

För att bli framgångsrik i rollen har du erfarenhet av att utföra komplexa projekt utifrån en beställarroll. Du har kunskap kring lagar, regler och de krav som ställs i ett byggprojekt.

Du motiveras av att skapa lösningar och bidra till ett framåtblickande tänk med både kund och kollegor. Du har en förmåga att bygga nätverk och upprätthålla goda relationer. Vidare har du god förhandlingsvana samt kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Att kunna växla mellan detaljfrågor och ett större mål längre fram i färdigställande av ett projekt är en framgångsfaktor.
Du har relevant akademisk utbildning gärna teknisk inriktning.
Dina personliga egenskaper är nyckeln till att du lyckas i rollen.

Den här bakgrunden tänker vi oss men utmana oss gärna, vi är öppna för att tänka nytt.

Vill du bli en del av vårt team?

Skicka din ansökan redan nu eller senast den 8 april 2019. Intervjuer kommer att ske löpande. Har du några frågor kontakta rekryterande chef Richard Weimer på telefonnummer 010-448 11 78

Välkommen med din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! Visa mindre

Mark - och anläggningsarbetare - Uppsala / Gävleborg

Mark- och anläggningsarbetare Väg och Anläggning - Uppsala/Gävleborg Skanska drivs av en vilja att skapa ett bättre samhälle. För att lyckas med det behöver vi engagerade medarbetare som mår bra. Vi vill vara en inkluderande och säker arbetsplats där vi tar hand om varandra. Vi söker mark- och anläggningsarbetare till vår verksamhet i Uppsala/Gävleborg. Du är trygg i ditt arbete och söker nya utmaningar Vi söker dig som har flerårig erfarenhet ... Visa mer
Mark- och anläggningsarbetare Väg och Anläggning - Uppsala/Gävleborg

Skanska drivs av en vilja att skapa ett bättre samhälle. För att lyckas med det behöver vi engagerade medarbetare som mår bra. Vi vill vara en inkluderande och säker arbetsplats där vi tar hand om varandra.

Vi söker mark- och anläggningsarbetare till vår verksamhet i Uppsala/Gävleborg.

Du är trygg i ditt arbete och söker nya utmaningar

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom området. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, schaktarbeten och rörläggning. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. Yrkesbevis och körkort är ett krav.

Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att får saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och delar Skanskas värderingar.

Ansök idag

Eller senast 2019-04-12 genom att registrera ditt CV och personligt brev.
Har du frågor? Kontakta Andreas Hjertzell, tel: 010-448 13 46 eller HR-Partner Sanna Gränsmark tel: 010-448 09 40

Välkommen med din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! Visa mindre

Inköpare Väg och Anläggning - Uppsala / Gävleborg

Skanska Sverige Inköp fokuserar på hållbara inköp till lägsta totalkostnad för att vi tillsammans ska vinna och genomföra fler lönsamma projekt. På så vis bidrar vi till att bygga ett bättre samhälle. Inköpspriset är viktigt, men det är totalkostnaden som räknas. Därför tittar vi på vad som är den bästa lösningen i varje köp. Tillsammans skapar vi korrekta och hållbara avtal till lägsta totalkostnad. Här får du chansen att arbeta våra spännande infrastruk... Visa mer
Skanska Sverige Inköp fokuserar på hållbara inköp till lägsta totalkostnad för att vi tillsammans ska vinna och genomföra fler lönsamma projekt. På så vis bidrar vi till att bygga ett bättre samhälle. Inköpspriset är viktigt, men det är totalkostnaden som räknas. Därför tittar vi på vad som är den bästa lösningen i varje köp. Tillsammans skapar vi korrekta och hållbara avtal till lägsta totalkostnad.
Här får du chansen att arbeta våra spännande infrastrukturprojekt!

Vi är med i uppbyggnaden av växande stadsdelar som Gunsta och Rosendal. Vi är också involverade i byggnation av kommersiella projekt som Juvelen och ICA Maxi i Bålsta? Du arbetar tillsammans med projektet från anbudsfas, genom hela projektet och är med och påverkar projektens lönsamhet och hållbarhet. Du leder upphandlingar och ser till att projekten har rätt leverantörer som kan bidra med innovativa och kostnadseffektiva lösningar till rätt kvalitet. Här är det viktigt med ett nära samarbete mellan inköp, projektering, produktion och våra kunder. Den största delen av din tid genomför du prioriterade projektspecifika inköp gällande allt inom anläggningsentreprenader? Genom din erfarenhet verkar du för ett effektivt nyttjande av inköps samlade resurser, kunskaper och erfarenheter. Du tillhör den centrala inköpsorganisationen och är placerad i Uppsala men kommer tillbringa den största delen av din tid på plats i projekten eller i anbudsorganisationen. Givetvis erbjuder vi en rad olika förmåner som företagshälsovård, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av projektinköp, förhandling och avtal

Du är ingenjör eller motsvarande och har erfarenhet av inköpsarbete inom anläggningsbranschen. Som person ska du vilja vara nära våra projekt och verksamhet. Du drivs av att göra bra affärer och har en hög affärsmässighet. Du är en fena på att bygga relationer och nätverk för det är viktigt för att du ska kunna göra ett riktigt bra jobb iden här rollen. Du jobbar med flera projekt samtidigt vilket gör att du behöver vara strukturerad. Du är förtroendeingivande och ser till situationen hur man kommunicerar i olika lägen och på ett bra sätt.
Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i
Vi på Skanska har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Vad vi gör och hur vi gör det hjälper oss att skapa en hållbar framtid för våra medarbetare, kunder och samhällen. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande och siktar nu på klimatneutralitet 2045.

Ansök redan idag!

Vi genomför löpande urval i denna rekrytering. Ansök senast 2019-04-05 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har frågor kring tjänsten kontaktar du rekryterande chef Dan Williams på 010-448 61 09. För att säkerställa rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via mail eller post.

Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! Visa mindre