Lediga jobb som Miljöarbetare/Renhållningsarbetare i Uppsala

Se lediga jobb som Miljöarbetare/Renhållningsarbetare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Student som kökshjälp till läkemedelsföretag i Uppsala

Är du sugen på att ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna? Är du serviceinriktad och och mån om att hålla ordning och reda? Då erbjuder vi en möjlighet för dig! Vi på Manpower söker just nu en student till ett roligt uppdrag. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna... Visa mer
Är du sugen på att ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna? Är du serviceinriktad och och mån om att hålla ordning och reda? Då erbjuder vi en möjlighet för dig! Vi på Manpower söker just nu en student till ett roligt uppdrag. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Att jobba som kökshjälp
Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på deltid och dina arbetstider kommer du att styra och ansvara för själv tillsammans med en kollega. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att se till att lokaler är fräscha och i gott skick.

Den vi söker:
För att kunna uppskatta arbetsuppgifterna i rollen underlättar det för din egen del om du är engagerad och positiv som person. Vi hoppas lite extra på en kollega som är prestigelös och som gärna vill utvecklas tillsammans med oss.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via e-post: [email protected] Sök tjänsten senast den 31/8.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Engagerad driftansvarig avfallsingenjör till Uppsala Vatten

Arbetsbeskrivning Till Uppsala Vatten söker vi en avfallsingenjör som skall fokusera på driften och ansvara för att utveckla samarbetet med entreprenörer, kunder, och verka för en gemensam syn på arbetsmiljön inom verksamhetsområdet. Avfallsingenjören säkerställer bolagets uppdrag att hämta hushållsavfall utifrån Uppsala kommuns renhållningsföreskrifter samt gällande riktlinjer och lagstiftning.  Avfallsavdelningen består av fyra sektioner - hushållsavfal... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till Uppsala Vatten söker vi en avfallsingenjör som skall fokusera på driften och ansvara för att utveckla samarbetet med entreprenörer, kunder, och verka för en gemensam syn på arbetsmiljön inom verksamhetsområdet. Avfallsingenjören säkerställer bolagets uppdrag att hämta hushållsavfall utifrån Uppsala kommuns renhållningsföreskrifter samt gällande riktlinjer och lagstiftning. 

Avfallsavdelningen består av fyra sektioner - hushållsavfall, avfallsanläggning, återvinningscentraler och biogas där avfallsingenjören är direkt underställd sektionschefen för hushållsavfall. Inom Avfallsavdelningens sektion för Hushållsavfall vill man nu förstärka med en driftansvarig avfallsingenjör med fokus på daglig drift som avvikelsehantering, kundärenden, rådgivning och arbetsmiljöarbete. 

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar.

Ansvarsområden


Handlägga och utreda kundärenden inom säck- och kärl, slam och övrig hämtning, i enlighet med avtal, arbetsmiljöverkets riktlinjer samt Uppsala kommuns renhållningsföreskrifter
Ha löpande kontakt med entreprenörer gällande daglig drift, registrering/rapportering av avvikelser och vara insatt i entreprenörsavtal
Delta i entreprenadmöten, hålla i driftmöten, genomföra platsbesök och delta i relevanta möten med kunder 
Ta fram, utveckla och följa upp rutiner/instruktioner inom verksamhetsområdet och tillse att dessa efterlevs genom uppföljning och dokumentering
Uppföljning och rapportering av driften och statistik för hämtning av säck och kärl, slam och övrig hämtning
Remisshantering inom verksamhetsområdet 
Bidra till sektionen och verksamhetens utveckling genom att leda eller aktivt bidra till gemensamma projekt och delta i gemensamma möten
Kommunicera med kundtjänst/marknad
Omvärldsbevaka trender och lagstiftning inom verksamhetsområdet samt delta i aktuella nätverk
Ansvar för servicefunktion i egen regi samt kärllager
Godkänna nya hämtställen


Kvalifikationer
Du har flerårig erfarenhet av arbete inom verksamhetsområdet och gärna en för tjänsten relevant utbildning. Du har arbetat med kunder, entreprenadstyrning och drift inom verksamhetsområdet. Tidigare arbete i EDP Future och Mobile är meriterande. Vi ser gärna att du är väl insatt i arbetsmiljöverkets föreskrifter, avfallslagstiftningen, Uppsala Kommuns renhållningsföreskrifter och arbete med transporter av tunga fordon. Du ska även vara van att utreda ärenden av både enklare och mer omfattande karaktär. Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt van att arbeta med officepaketet.

Personliga egenskaper
Du har ett strukturerat och systematiskt arbetssätt. Du är pedagogisk, tydlig och har en god kommunikativ förmåga med positiv attityd. Tjänsten innefattar även mycket kundkontakt vilket förutsätter att du är serviceinriktad och lösningsorienterad i ditt förhållningssätt för att axla rollen på bästa sätt.

Ansökan
Ort: Uppsala.
Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2021-06-16
För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, 0708-298258, [email protected]
Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala.

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

Miljöarbetare Sug och Spolbilschaufför

Är du vår nya medarbetare i vår VA-verksamhet i Uppsala?  Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Vi söker nu dig som trivs med ett självständigt ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat.  Till vår verksamhet i Uppsala söker vi nu en chaufför (miljöarbetare) med sta... Visa mer
Är du vår nya medarbetare i vår VA-verksamhet i Uppsala? 

Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Vi söker nu dig som trivs med ett självständigt ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. 

Till vår verksamhet i Uppsala söker vi nu en chaufför (miljöarbetare) med start så snart som möjligt.
I arbetat kommer du i första hand att köra VA/FA-uppdrag såsom slamsugning, tömning av oljeavskiljare, mm. Arbetstiden är dagtid måndag–fredag och anställningen kommer att påbörjas med en provanställning som för rätt person övergår till en tillsvidaretjänst. 

Vad vi erbjuder dig
Ett aktivt och socialt chaufförsjobb
Friskvårdsbidrag
Förmånsportal
Framtidsbransch

Dina arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta mot företags- och offentliga kunder med bland annat spolning/sugning, tömning av oljeavskiljare och stamspolning mm. Ett arbete som utförs med god kvalitet och service.
I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljö företag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Din profil

Du som söker tjänsten innehar minst C-behörighet. Har du även CE-behörighet är det meriterande.
Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB), du som tagit YKB efter 2009 ska kunna redovisa genomförda delkurser.
För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. 
Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.

Branscherfarenhet av att tidigare ha kört spolbil och tankbil är meriterande men inte ett krav.
Har du dessutom kunskaper i tömning/besiktning av oljeavskiljare mm. Är det mycket meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsteställe: Uppsala. Heltid 40 tim/vecka, schemalagda arbetstider.
Beredskapstjänstgöring ingår i arbetet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som påbörjas med en provanställning..

Ansökan
Du söker denna tjänst genom knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 30/6-2020.

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1800 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2900 personer i hela koncernen och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp. 2017 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.

Kontaktpersoner

Stefan Engström

Sektionschef

[email protected] Visa mindre

Förvaltningsledare till Uppsala Vatten

Arbetsbeskrivning Till Uppsala Vatten söker vi en förvaltningsledare till hushållsavfallssektionen som vill vara med att utveckla avfallsverksamheten med fokus på digitalisering. Avfallsavdelningen består av fyra sektioner - hushållsavfall, avfallsanläggning, återvinningscentraler och biogas där förvaltningsledaren är direkt underställd sektionschefen för hushållsavfall. Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av lan... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till Uppsala Vatten söker vi en förvaltningsledare till hushållsavfallssektionen som vill vara med att utveckla avfallsverksamheten med fokus på digitalisering.

Avfallsavdelningen består av fyra sektioner - hushållsavfall, avfallsanläggning, återvinningscentraler och biogas där förvaltningsledaren är direkt underställd sektionschefen för hushållsavfall.

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar. Uppsala Vatten väljer därför att stärka upp avfallsavdelningen med en förvaltningsledare.

Ansvarsområden
Som förvaltningsledare inom hushållsavfallssektionen har du en samordnande roll inom sektionen, avfallsavdelningen och bolaget samt är ett viktigt stöd i utvecklings- och digitaliseringsarbetet. Rollen är IT:s motpart på verksamhetssidan gällande förvaltningen av avfallsverksamhetens IT-system. Det huvudsakliga verksamhetssystemet är EDP med modulerna Future och Mobile.

Förvaltningsledaren samarbetar med olika grupper inom bolaget t.ex. IT och kundtjänst för att säkerställa att verksamhetssystemet är uppdaterat och användarvänligt parallellt som systemet utvecklas. Arbetet innefattar registervård och löpande optimering av processflöden för exempelvis hantering av avvikelser, kundklagomål, orderhantering, felsorteringsavgifter, fakturering, uppföljning, statistiksammanställning och avläsning av RFID. 

Förvaltningsledaren förstår hur verksamhetens mål och förändringsarbete speglas i verksamhetssystemet EDP. Du har en viktig roll i att implementera nya taxor och ett allt bredare utbud av service i verksamhetssystemet på ett tydligt och användarvänligt sätt. 

Förvaltningsledaren arbetar dagligen i verksamhetssystemet, är ” First-line support” avseende verksamhetsfrågor för avfall, ser till att uppgifterna i verksamhetssystemet för avfall är uppdaterade och handlägger avfallsärenden kopplade till verksamhetssystemet, vilket kan inbegripa kontakter med både kunder och entreprenörer. 

Omvärldsbevakning inom t.ex. avfallshantering och informationssäkerhet ligger även inom förvaltningsledarens ansvarområde som syftar till att säkerställa verksamhetens efterlevnad av omvärldskraven. 

Kvalifikationer
Du har längre arbetslivserfarenhet inom branschen och goda kunskaper inom verksamhetssystemet EDP eller liknande system. Har du eftergymnasial utbildning ser vi det som positivt men inte ett krav.

För att lyckas och trivas i rollen bör du vara engagerad, lyhörd och ha ett genuint intresse för avfalls-, miljö- och klimatfrågor. Rollen har många kontaktytor vilket ställer stora krav på god kommunikation- och samarbetsförmåga men också att du är initiativtagande i ditt förhållningsätt. Du är ansvarstagande, noggrann och tycker om att etablera struktur i såväl arbetssätt som verksamhetssystem. 

Tjänsten förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Ansökan
Ort: Uppsala.
Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2021-04-25
För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Summer Lovlinger, 0701 – 606448, [email protected]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!
Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala.

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

Serviceinriktad Sug och Spolbilschaufför till Uppsala

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Till vår verksamhet i Uppsala, söker vi nu en ny S... Visa mer
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Till vår verksamhet i Uppsala, söker vi nu en ny Sug och Spolbilschaufför.

Vi söker dig som trivs med ett självständigt, ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat.
Din körning ska vara miljövänlig och kostnadseffektiv och du ska alltid ge kunderna god service och agera professionellt mot kollegor.

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning.
Arbetstid är dagtid måndag – fredag. 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att arbeta mot företags- och offentliga kunder med bland annat spolning/sugning, tömning av oljeavskiljare, tömning av fettavskiljare och stamspolning mm. Ett arbete som utförs med god kvalitet och service.
I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljö företag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Vi söker / Din profil 

- Du som söker tjänsten är van chaufför med CE-behörighet. 
- Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB).
- Du som tagit YKB efter 2009 ska kunna redovisa genomförda delkurser.
- För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.
- Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. 
- Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.
- Självklart har du ett stort intresse för miljö.
- Branscherfarenhet är meriterande, men inte ett krav.
- ADR Grund/styckegods + Tank utbildning är meriterande, men inte ett krav.

Övrigt
Tjänsteställe: Uppsala. Heltid 40 tim/vecka, schemalagda arbetstider.
Beredskapstjänstgöring ingår i arbetet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som påbörjas med en provanställning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Du söker denna tjänst genom knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev.
Då urvalet sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. 
Sista ansökningsdag är den 2021-03-07.

Mer information
Läs mer om oss på vår webbplats. 

Välkommen med din ansökan!


Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2300 personer i hela koncernen och 2019 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK. Visa mindre

Miljöarbetare Flakbilschaufför

Är du vår nya medarbetare till FA-verksamhet i Uppsala?  Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Vi söker nu dig som trivs med ett självständigt ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat.  Till vår verksamhet i Uppsala söker vi nu en chaufför (miljöarbetare) med star... Visa mer
Är du vår nya medarbetare till FA-verksamhet i Uppsala? 

Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Vi söker nu dig som trivs med ett självständigt ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. 

Till vår verksamhet i Uppsala söker vi nu en chaufför (miljöarbetare) med start så snart som möjligt.
I arbetat kommer du i första hand att köra Styckegodsuppdrag från våra kunder, men andra arbetsuppgifter kan också förekomma.
Arbetstiden är dagtid måndag–fredag 07.00 – 16.00 och anställningen är ett vikariat som varar som längst intill 30:e November. Får förhoppning är därefter att vi anställer dig tillsvidare. Anställningen föranleds av en provanställning.


Vad vi erbjuder dig
Ett aktivt och socialt chaufförsjobb
Friskvårdsbidrag
Förmånsportal
Framtidsbransch

Dina arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta mot företags- och offentliga kunder med hantering och hämtning av avfall, farligt avfall, Styckegods i olika former. Allt från Elektronikburar till smittförande avfall.
Ett arbete som utförs med god kvalitet och service.
I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljö företag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Din profil

Du som söker tjänsten innehar C-behörighet. 
Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB), du som tagit YKB efter 2009 ska kunna redovisa genomförda delkurser.
Giltig ADR för styckegods är ett krav.
För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. 
Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.
Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsteställe: Uppsala. Heltid 40 tim/vecka, schemalagda arbetstider.
Tjänsten är ett vikariat (visstidsanställning till som längst 30 November) som påbörjas med en provanställning.
Ansökan

Du söker denna tjänst genom knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 30/5-2020.

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1800 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2900 personer i hela koncernen och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp. 2017 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.

Kontaktpersoner

Stefan Engström

Sektionschef

[email protected] Visa mindre

Sandupptagning 2021

Vi behöver personal till sandupptagningen våren 2021. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning Arbetet utförs med lövblås som blåser fram där våra sopmaskiner inte kommer åt. Du som söker ska ha lägst B-körkort, meriterande är BE eller C behörighet , YKB , samt vana av småmaskiner. Helg och nattarbete kan förekomma. För rätt Persson finns möjlighet till förlängning med andra arbetsuppgifter. Tjänsten kan komma ... Visa mer
Vi behöver personal till sandupptagningen våren 2021.


Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning


Arbetet utförs med lövblås som blåser fram
där våra sopmaskiner inte kommer åt.


Du som söker ska ha lägst B-körkort,
meriterande är BE eller C behörighet , YKB , samt vana av småmaskiner.


Helg och nattarbete kan förekomma.


För rätt Persson finns möjlighet till förlängning med andra arbetsuppgifter.


Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum. Visa mindre

Renhållningschaufför med C-körkort till Uppsala

Om tjänsten För kunds räkning söker vi nu en duktig chaufför med C-kortsbehörighet för att arbeta inom renhållning. Vår kund är en stor aktör inom sin bransch, och håller till i Uppsala. Dina arbetsuppgifter kommer vara att hämta återvinningsmaterial. Din profil Du är en positiv person som snabbt kan sätta dig in i nya organisationer och arbetsuppgifter. Du håller en god servicenivå och har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du har god fysik då t... Visa mer
Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en duktig chaufför med C-kortsbehörighet för att arbeta inom renhållning.

Vår kund är en stor aktör inom sin bransch, och håller till i Uppsala. Dina arbetsuppgifter kommer vara att hämta återvinningsmaterial.

Din profil

Du är en positiv person som snabbt kan sätta dig in i nya organisationer och arbetsuppgifter. Du håller en god servicenivå och har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du har god fysik då tunga lyft kan förekomma. Då all kommunikation (med Transportledarna och din Personalansvarig) sker via telefon krävs det att du talar och förstår svenska i tal.

Du som söker har givetvis:
• Körkort med C-behörighet
• YKB
• Digitalt förarkort
• Erfarenhet av chaufförsyrket

Registerkontroll kommer att utföras.

Då tjänsten beräknas tillsätts omgående är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön
- Gratis gymkort hos vårt systerföretag World Class
- Personlig och stöttande konsultchef
- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.


Ansökan

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. Vi har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Visa mindre

Renhållare, handledare

Renhållsningsenheten Det här jobbet innebär inte bara spännande arbetsuppgifter utan också en trevlig arbetsmiljö som kännetecknas av gott samarbete mellan olika enheter. Låter det intressant? Sök redan idag! Renhållningsenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen sköter och underhåller Uppsala kommuns gator, parker, cykelvägar och fordonsparkeringar och torg samt Fyrisån. Ditt uppdrag Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och r... Visa mer
Renhållsningsenheten

Det här jobbet innebär inte bara spännande arbetsuppgifter utan också en trevlig arbetsmiljö som kännetecknas av gott samarbete mellan olika enheter. Låter det intressant? Sök redan idag!

Renhållningsenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen sköter och underhåller Uppsala kommuns gator, parker, cykelvägar och fordonsparkeringar och torg samt Fyrisån.

Ditt uppdrag
Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och renhållning av kommunens mark. Det innebär bland annat städ, ogräsrensning, skräpplockning och tömning av sopkärl. Arbetsuppgifterna kan även vara att handleda personal i arbetsmarknadsåtgärder, ungdomar i sysselsättningsåtgärder och handleda föreningar som har uppdrag åt oss när det gäller städning.
Arbetsuppgifterna kan variera inom de olika geografiska områdena.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en slutförd gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du har B-körkort. Har du god lokalkänndom ses det som meriterande.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Julian Bellenox, arbetsledare, 072-212 23 22

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur samt idrott och fritid. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Bli en i vårt seniora renhållningsteam!

Som medarbetare hos FemtioFemPlus kommer Du ingå i vårt miljö- och renhållningsteam. Tillsammans skapar ni ordning och reda i vår kunds miljöhus. Arbetstiden är förlagd till vardagar och helgdagar som infaller måndag samt torsdag, eller enligt överenskommelse, och omfattar ca 6 timmar per vecka. I arbetsuppgifterna ingår att vid behov åka till kommunens Återvinningscentraler med avfall. Du kommer även ha hand om daglig direktrapportering till kund och s... Visa mer
Som medarbetare hos FemtioFemPlus kommer Du ingå i vårt miljö- och renhållningsteam. Tillsammans skapar ni ordning och reda i vår kunds miljöhus. Arbetstiden är förlagd till vardagar och helgdagar som infaller måndag samt torsdag, eller enligt överenskommelse, och omfattar ca 6 timmar per vecka. I arbetsuppgifterna ingår att vid behov åka till kommunens Återvinningscentraler med avfall. Du kommer även ha hand om daglig direktrapportering till kund och samarbete med tekniker på plats.
Vi ser att du har god servicevana, hög arbetsmoral och kan hantera att upprätthålla en god kommunikation med boende i området och du tar ditt uppdrag på allvar.
Detta uppdrag är perfekt för dig som är pensionär/ senior och som tycker om att ha ett fysiskt aktivt jobb och som gillar att skapa ordning. Vissa moment kan vara fysiskt krävande både i det att flytta på sopor/ andra objek. För tjänsten krävs att du innehar körkort då det dagligen ingår framförande av bil och släp.
Du har öga för ordning och reda, är strukturerad och har förmågan att arbeta utifrån givna arbetsuppgifter och givna instruktioner. samt är en lagspelare.
Tjänsten tillträds enligt överenskommelse och innan dess har du fått introduktion till ditt arbete.


Om oss
FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer, men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet! Visa mindre

Renhållare, semestervikarie under perioden juni-augusti

Renhållning Gillar du att vara utomhus? Vill du vara en av dem som sköter om kommunens mark denna sommar? Välkommen med din ansökan! Renhålningsenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen som sköter och underhåller Uppsala kommuns gator, cykelvägar, parkeringar och torg. Ditt uppdrag Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och renhållning av kommunen mark. Det innebär bland annat städ, ogräsrensning, skräpplockning och tömmning av... Visa mer
Renhållning

Gillar du att vara utomhus? Vill du vara en av dem som sköter om kommunens mark denna sommar?
Välkommen med din ansökan!

Renhålningsenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen som sköter och underhåller Uppsala kommuns gator, cykelvägar, parkeringar och torg.

Ditt uppdrag
Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och renhållning av kommunen mark. Det innebär bland annat städ, ogräsrensning, skräpplockning och tömmning av papperskorgar. Arbetsuppgifterna kan variera inom de olika geografiska områderna.

Din bakgrund
Vi söker dig som har B-körkort. Det är en fördel om du har god lokalkännedom.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat samt är serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Julian Bellenox, tekniker, 072-212 23 22

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur samt idrott och fritid. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

ADR-chaufför/miljötekniker till mellanlagringsstation för farligt avfall

Uppsala Vatten är ett kommunalt bolag med ca 240 medarbetare. Vi arbetar med dricksvatten, rening av avloppsvatten, hämtning av hushållsavfall, produktion av biogas samt återvinning av avfall. Verksamheten präglas av stort engagemang och högt tekniskt kunnande. Till vårt förfogande finns bland annat femton vattenverk, tretton reningsverk, en modern avfallsanläggning med deponi samt en biogasanläggning som producerar drivmedel till bilar och bussar. Farligt... Visa mer
Uppsala Vatten är ett kommunalt bolag med ca 240 medarbetare. Vi arbetar med dricksvatten, rening av avloppsvatten, hämtning av hushållsavfall, produktion av biogas samt återvinning av avfall. Verksamheten präglas av stort engagemang och högt tekniskt kunnande. Till vårt förfogande finns bland annat femton vattenverk, tretton reningsverk, en modern avfallsanläggning med deponi samt en biogasanläggning som producerar drivmedel till bilar och bussar.
Farligt avfall ingår i sektionen Återvinningscentraler med ca 20 medarbetare.
Bakgrund
Idag hanterar vi hela kedjan för farligt avfall som kommer från hushållen. Inhämtning sker på de åtta återvinningscentralerna i och runt Uppsala samt även med en mobil Farligt Avfall-lastbil vissa veckor på året. Sedan sker sortering, mellanlagring och beställning av vidaretransport till destruktion.
Arbetsuppgifter
Arbetet som specialbilförare är omväxlande och innehåller mycket annat än att köra lastbil. Arbetet utgår från vår mellanlagringsstation som ligger på Almungevägen mellan rondellerna på gamla och nya E4:an. Specialbilförarna roterar mellan att hämta in farligt avfall och att arbeta på mellanlagringsstationen. Vid inhämtningen av det farliga avfallet ingår klassificering, emballering, dokumentation och transport enligt gällande regler. Arbetet på stationen innebär hällning av kemikalier, bokning av transporter, lastning och lossning av gods, beställning av varor samt skötsel av tekniska anordningar och bil.
Krav
Du som söker ska ha C-körkort samt yrkesförarintyg . Har du dessutom utbildning/förarbevis för att köra hjullastare så är det en fördel.
Då hantering av farligt avfall är styrt av lagar och regler som kräver dokumentation så ser vi att du är trygg i att använda dator samt att du är systematisk och noggrann.
En längre erfarenhet av kemiarbete eller annat arbete där man möter kemikalier är till en fördel.
Vi vill att du ska vara flexibel och hjälpsam i ditt sätt samt ha ett tekniskt intresse för att hitta lösningar.
Vi ser att du har en positiv inställning och ser lösningar istället för problem. Att hugga i är något du gillar.
Då arbetsgruppen är liten så värdesätter vi högst god samarbetsförmåga samt personkemin med övriga i arbetsgruppen..
Vid Uppsala Vatten tillämpas individuell lönesättning.
Kontaktperson
Tobias Linnesköld, Sektionschef ÅVC, 018-727 93 63
Sista ansökningsdag är 2020-06-13. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. ADR-
Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Du ansöker via vår webbplats https://www.uppsalavatten.se/om-oss/foretaget/jobba-hos-oss/ Visa mindre

Miljöarbetare VA

Är du vår nya Sug/spolbilschaufför till vår VA-verksamhet i Uppsala?  Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Vi söker nu dig som trivs med ett självständigt ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat.  Till vår verksamhet i Uppsala söker vi nu en chaufför (miljöarbet... Visa mer
Är du vår nya Sug/spolbilschaufför till vår VA-verksamhet i Uppsala? 

Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Vi söker nu dig som trivs med ett självständigt ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. 

Till vår verksamhet i Uppsala söker vi nu en chaufför (miljöarbetare) med start så snart som möjligt. I arbetet kommer du i första hand att köra VA/FA-uppdrag såsom slamsugning, tömning av oljeavskiljare etc. Arbetstiden är dagtid måndag–fredag men kommer på sikt innehålla beredskap.

Vad vi erbjuder dig
- Ett aktivt och socialt chaufförsjobb
- Friskvårdsbidrag
- Förmånsportal
- Framtidsbransch

Dina arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta mot företags- och offentliga kunder med spolning/sugning och stamspolning.
Du kan även komma att köra andra slam- och spoluppdrag. Ett arbete som utförs med god kvalitet och service.
I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljöföretag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Din profil

Du som söker tjänsten är en van chaufför med C-behörighet. Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB), du som tagit YKB efter 2009 ska kunna redovisa genomförda delkurser. För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.
Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav. 

Branscherfarenhet, ADR Styckegods/ADR Tank och CE-behörighet är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsteställe: Uppsala. Heltid 40 tim/vecka, schemalagda arbetstider.
Beredskapstjänstgöring är något som ingår i denna tjänst, efter schema.
 

Ansökan

Du söker denna tjänst genom knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 30 September -2019.

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1800 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2900 personer i hela koncernen och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp. 2017 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.

Kontaktpersoner

Stefan Engström
Sektionschef
010 – 723 43 03
[email protected] Visa mindre

Extrajobb Uppsala - tidiga morgnar

Arbetsplatser för dessa tjänster är Stenhagen och Gnista. Vi söker dig som vill jobba extra under sommaren, och eventuellt hösten. B-körkort är meriterande, men inget krav. Kan man ta sig till Stenhagen eller Gnista med andra färdmedel är detta helt okej. Arbetet består i att plocka skräp och att hålla utemiljön ren och fin. Jobbet sker utanför de Ica Maxi butiker vi sköter om.Jobbet kräver att du pratar bra Svenska.Du måste vara social och gilla att träff... Visa mer
Arbetsplatser för dessa tjänster är Stenhagen och Gnista. Vi söker dig som vill jobba extra under sommaren, och eventuellt hösten. B-körkort är meriterande, men inget krav. Kan man ta sig till Stenhagen eller Gnista med andra färdmedel är detta helt okej. Arbetet består i att plocka skräp och att hålla utemiljön ren och fin. Jobbet sker utanför de Ica Maxi butiker vi sköter om.Jobbet kräver att du pratar bra Svenska.Du måste vara social och gilla att träffa människor. Vi ser alltid till att ha ett leende på läpparna!Arbetet avser två stycken butiker, och arbetet måste var slutfört senast 07.00 varje morgon måndag - söndag. Vi söker flera personer så att ingen behöver jobba fler helger än nödvändigt.Nytagen bild bifogas ansökan.Du måste kunna jobba tidiga morgnar då arbetet ska vara slutfört varje morgon måndag till söndag senast 07.00 Visa mindre

Extrajobb deltid Uppsala - tidiga morgnar

Arbetsplatser för dessa tjänster är Stenhagen och Gnista. Märk din ansökan med UPPSALA.Vi söker dig som vill jobba extra under tidiga morgnar. C.a 1-2 timmars arbete per ställe är arbetstiden.Jobbet innebär många tunga lyft, varför väldigt stor vikt sätts vid god fysik.B-körkort är meriterande, men inget krav. Kan man ta sig till Stenhagen eller Gnista med andra färdmedel är detta helt okej.Arbetet består i att plocka skräp och att hålla utemiljön ren och ... Visa mer
Arbetsplatser för dessa tjänster är Stenhagen och Gnista. Märk din ansökan med UPPSALA.Vi söker dig som vill jobba extra under tidiga morgnar. C.a 1-2 timmars arbete per ställe är arbetstiden.Jobbet innebär många tunga lyft, varför väldigt stor vikt sätts vid god fysik.B-körkort är meriterande, men inget krav. Kan man ta sig till Stenhagen eller Gnista med andra färdmedel är detta helt okej.Arbetet består i att plocka skräp och att hålla utemiljön ren och fin. Jobbet sker utanför de Ica Maxi butiker vi sköter om. Väldigt god fysik är viktigt, eftersom jobbet kräver tunga lyft.Jobbet kräver att du pratar bra Svenska.Du måste vara social och gilla att träffa människor. Vi ser alltid till att ha ett leende på läpparna!Arbetet avser två stycken butiker, och arbetet måste var slutfört senast 07.00 varje morgon måndag - söndag.Vi söker flera personer så att ingen behöver jobba fler helger än nödvändigt.Nytagen bild bifogas ansökan.Du måste kunna jobba tidiga morgnar då arbetet ska vara slutfört varje morgon måndag till söndag senast 07.00 Visa mindre

Miljöarbetare VA

Är du vår nya Sug/spolbilschaufför till vår VA-verksamhet i Uppsala?  Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Vi söker nu dig som trivs med ett självständigt ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat.  Till vår verksamhet i Uppsala söker vi nu en chaufför (miljöarbet... Visa mer
Är du vår nya Sug/spolbilschaufför till vår VA-verksamhet i Uppsala? 

Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Vi söker nu dig som trivs med ett självständigt ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. 

Till vår verksamhet i Uppsala söker vi nu en chaufför (miljöarbetare) med start så snart som möjligt. I arbetet kommer du i första hand att köra VA/FA-uppdrag såsom slamsugning. Arbetstiden är dagtid måndag–fredag. 

Vad vi erbjuder dig
Ett aktivt och socialt chaufförsjobb
Friskvårdsbidrag
Förmånsportal
Framtidsbransch

Dina arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta mot företags- och offentliga kunder med spolning/sugning och stamspolning. Ett arbete som utförs med god kvalitet och service. I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljö företag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Din profil

Du som söker tjänsten är van chaufför med C-behörighet. Har du även CE-behörighet är det meriterande. Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB), du som tagit YKB efter 2009 ska kunna redovisa genomförda delkurser. För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.
Branscherfarenhet är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsteställe: Uppsala. Heltid 40 tim/vecka, schemalagda arbetstider.
Beredskapstjänstgöring ingår i arbetet.
Tjänsten är ett vikariat från snarast till och med som längst 31/12-2020.
Goda möjligheter finns till fast anställning efter att vikariatet gått ut.

Ansökan

Du söker denna tjänst genom knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 15 juni -2019.

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1800 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2900 personer i hela koncernen och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp. 2017 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.

Kontaktpersoner

Stefan Engström

Sektionschef

010 – 723 43 03

[email protected] Visa mindre

Serviceinriktad renhållningsarbetare - Uppsala

Om Prowork Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel samt fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från.Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda fir... Visa mer
Om Prowork Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel samt fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från.Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt.Om tjänsten Vi söker nu en person som vill arbeta under sommaren med renhållningsarbete runt omkring i Uppsala.Arbetet kommer att ske i bil och du kommer tömma papperskorgar och plocka skräp runtomkring vissa butiker.Vi söker flera personer som vill jobba från och med nu t.o.m. september med chans till förlängning.Om dig som sökerVi sätter stor vikt i dina personliga egenskaper, du som söker är engagerad och angelägen om att göra ett bra jobb, du är självgående och trivs bra med att arbeta utomhus i alla väder. Som person är du social och har ett bra servicetänk, du arbetar alltid för att göra kunden så nöjd som möjligt.Det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete.B-körkort och svenska är ett krav.Skicka in din ansökan till [email protected] eller ring 0709-83 84 65 om du har frågor kring tjänsten.Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Säsongsjobb i Uppsala

Vi söker dig som vill jobba för oss i Uppsala. Du behöver ha B-körkort och tillgång till egen bil. Initialt är tanken att jobbet sträcker sig fram till augusti/september. Men fungerar det bra förlänger vi gärna jobbet till ett året-runt jobb.Ett annat krav är att du pratar och skriver perfekt Svenska.Arbetsuppgifter är att tömma soptunnor och plocka skräp utanför våra kunders anläggningar i Uppsala. Gräs- och häckklippning samt ogräsrensning får du också g... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba för oss i Uppsala. Du behöver ha B-körkort och tillgång till egen bil. Initialt är tanken att jobbet sträcker sig fram till augusti/september. Men fungerar det bra förlänger vi gärna jobbet till ett året-runt jobb.Ett annat krav är att du pratar och skriver perfekt Svenska.Arbetsuppgifter är att tömma soptunnor och plocka skräp utanför våra kunders anläggningar i Uppsala. Gräs- och häckklippning samt ogräsrensning får du också göra.Jobbet innebär väldigt mycket frihet, men under stort ansvar. Det är väldigt viktigt att du är ansvarsfull och lojal.2-3 timmars arbete sker även på lördagar, söndagar och helgdagar. Vardagar är det mellan 6-8 timmars arbete.Det är viktigt att du gillar att hålla fint runtomkring dig, och att du är duktig på att ta egna initiativ.Men det viktigaste av allt är att du älskar service! Du måste älska kontakten med människor och vara duktig på att ge god service. Arbetet innebär att du träffar många människor, och på Ute&Co; sätter vi väldigt stor vikt vid god kundservice.Bild ska bifogas ansökan. Visa mindre

Miljöarbetare till vår depå i Uppsala

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder... Visa mer
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.

Urbaser är stolta insamlare av sopor och som miljöarbetare har du en huvudroll inom företaget.

Du är vårt ansikte utåt och blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Uppsala rent. Hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Uppsala samt i Knivsta. Nu under sommaren behöver vi förstärka avdelningen med flera drivna miljöarbetare som kan arbeta heltid under ca. veckorna 25 till och med 33. 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Insamling av mat- och hushållsavfall tillsammans med någon av våra duktiga chaufförer.
- Hantera fordonsdatorer, RFID-utrustning och avvikelserapportering.
- Genomföra dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätta dessa vid behov.

Vem är du?
Vi söker dig som:

- Trivs med ett fysiskt, rörligt arbete i högt tempo.
- Är serviceinriktad, arbetsvillig och har god samarbetsförmåga.
- Behärskar svenska språket i tal och skrift.

Det är mycket meriterande om du:

- Har tidigare erfarenhet av någon form av avfallsinsamling.
- Har lokalkännedom kring Uppsala och Knivsta.
- Har C-kort och tillhörande YKB.

Övrigt
Start och omfattning: Heltid under ca. veckorna 26 till och med 33.
Arbetstider: Måndag – fredag mellan kl. 06:00 – 15:00. 

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig?
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Miljöarbetare / chaufför med C - kort och YKB till Uppsala

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder... Visa mer
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Vi behöver nu förstärka vår avdelning i Uppsala med en självgående och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB till en lördagskörning.

Det finns också möjlighet att arbeta extra på vardagar i vår personalpool.

Om jobbet
Från depån i Uppsala ansvarar Urbaser för avfallsinsamlingen i både Uppsala och Knivsta. Som miljöarbetare har du en viktig roll inom bolaget. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Sverige rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Insamling och transport av mat- och hushållsavfall med baklastande hämtfordon.
- Hantering av fordonsdatorer, RFID-utrustning samt avvikelserapportering.
- Daglig skötsel, underhåll och kontroll av fordon och påbyggnad.
- Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.

Vem är du?
Vi söker dig som:

- Har C-körkort med tillhörande YKB.
- Behärskar svenska språket.

Det är meriterande om du:

- Tidigare arbetat som lastbilschaufför och har kunskap om tunga fordon.
- Har tidigare erfarenhet av någon form av avfallsinsamling.
- Har lokalkännedom kring Uppsala med omnejd.

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Omgående.
Omfattning: Deltid, ca 6 tim/vecka.
Arbetstider: Lördagar (inkl. ”röda” dagar som infaller lördagar såsom midsommardagen), dagtid från cirka klockan 07:00-13:00 (delvis flexibelt).
Lön: ca. 220 kr/timme inkl. OB-tillägg.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Miljöarbetare VA

Är du vår nya Sug/spolbilschaufför till vår VA-verksamhet i Uppsala?  Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Vi söker nu dig som trivs med ett självständigt ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat.  Till vår verksamhet i Uppsala söker vi nu en chaufför (miljöarbet... Visa mer
Är du vår nya Sug/spolbilschaufför till vår VA-verksamhet i Uppsala? 

Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Vi söker nu dig som trivs med ett självständigt ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. 

Till vår verksamhet i Uppsala söker vi nu en chaufför (miljöarbetare) med start så snart som möjligt. I arbetet kommer du i första hand att köra VA/FA-uppdrag såsom slamsugning. Arbetstiden är dagtid måndag–fredag. 

Vad vi erbjuder dig
Ett aktivt och socialt chaufförsjobb
Friskvårdsbidrag
Förmånsportal
Framtidsbransch

Dina arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta mot företags- och offentliga kunder med spolning/sugning och stamspolning. Ett arbete som utförs med god kvalitet och service. I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljö företag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Din profil

Du som söker tjänsten är van chaufför med C-behörighet. Har du även CE-behörighet är det meriterande. Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB), du som tagit YKB efter 2009 ska kunna redovisa genomförda delkurser. För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.
Branscherfarenhet är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsteställe: Uppsala. Heltid 40 tim/vecka, schemalagda arbetstider.
Beredskapstjänstgöring ingår i arbetet.
Tjänsten är ett vikariat från snarast till och med som längst 31/12-2020.
Goda möjligheter finns till fast anställning efter att vikariatet gått ut.

Ansökan

Du söker denna tjänst genom knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 15 juni -2019.

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1800 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2900 personer i hela koncernen och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp. 2017 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.

Kontaktpersoner

Stefan Engström

Sektionschef

010 – 723 43 03

[email protected] Visa mindre

Bli en i vårt seniora renhållningsteam!

Som medarbetare hos FemtioFemPlus kommer Du ingå i vårt miljö- och renhållningsteam. Tillsammans kommer ni att skapa ordning och reda i miljöhusen hos vår kund. Arbetstiden är förlagd till vardagar och helgdagar som infaller må-fre och omfattar ca 6 timmar per vecka I arbetsuppgifterna ingår även att vid behov åka till kommunens Återvinningscentraler med avfall. Du kommer även ha hand om rapportering direkt till kund. Vi ser att du har god servicevana, hög... Visa mer
Som medarbetare hos FemtioFemPlus kommer Du ingå i vårt miljö- och renhållningsteam. Tillsammans kommer ni att skapa ordning och reda i miljöhusen hos vår kund. Arbetstiden är förlagd till vardagar och helgdagar som infaller må-fre och omfattar ca 6 timmar per vecka I arbetsuppgifterna ingår även att vid behov åka till kommunens Återvinningscentraler med avfall. Du kommer även ha hand om rapportering direkt till kund. Vi ser att du har god servicevana, hög arbetsmoral och kan hantera att upprätthålla en god kommunikation med boende i området.Detta uppdrag är perfekt för dig som är pensionär/ senior och som tycker om att ha ett fysiskt aktivt jobb och som gillar att skapa ordning. Vissa moment kan vara fysiskt krävande både i det att flytta på sopor/ andra objek. För tjänsten krävs att du innehar körkort då det förekommer framförande av bil och släp. Du har öga för ordning och reda, är strukturerad och har förmågan att arbeta utifrån givna arbetsuppgifter och givna instruktioner. samt vara en lagspelare. Tjänsten tillträds enligt överenskommelse och innan dess har du fått introduktion till ditt arbete.Om ossFemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet,integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderligerfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i vårakunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vianställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar tilltusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser somGasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en godarbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet! Visa mindre

Miljöarbetare / chaufförer med C - kort och YKB till Uppsala

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder... Visa mer
Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Från depån i Uppsala ansvarar Urbaser för avfallsinsamlingen i både Uppsala och Knivsta.

Nu behöver vi förstärka avdelningen med flera positiva och målinriktade miljöarbetare med C-körkort och YKB, som kan arbeta heltid under sommaren (från början av juni till slutet av augusti).

Som miljöarbetare har du en viktig roll inom Urbaser. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Sverige rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Insamling och transport av mat- och hushållsavfall med baklastande hämtfordon.
- Hantering av fordonsdatorer, RFID-utrustning samt avvikelserapportering.
- Daglig skötsel, underhåll och kontroll av fordon och påbyggnad.
- Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.

Vem är du?
Vi söker dig som:

- Har C-körkort med tillhörande YKB.
- Behärskar svenska språket.

Det är meriterande om du:

- Tidigare arbetat som lastbilschaufför och har kunskap om tunga fordon.
- Har tidigare erfarenhet av någon form av avfallsinsamling.
- Har lokalkännedom kring Uppsala med omnejd.

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Juni.
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Måndag – fredag (inkl. ”röda” dagar, midsommarafton etc.), dagtid från klockan 06:00-15:00.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Renhållare / Handledare

Stadsbyggnadsförvaltningen Renhållning Vi söker dig som vill ingå i vår timbank och arbeta vid behov! Renhållningsenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen sköter och underhåller Uppsala kommuns gator, parker, cykelvägar, fordonsparkeringar och torg samt Fyrisån. Läs mer här (https://www.uppsala.se/kampanjsidor/renare-uppsala/#vad-kommunen-gor) Ditt uppdrag Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och renhållning av kommunens ma... Visa mer
Stadsbyggnadsförvaltningen Renhållning

Vi söker dig som vill ingå i vår timbank och arbeta vid behov!

Renhållningsenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen sköter och underhåller Uppsala kommuns gator, parker, cykelvägar, fordonsparkeringar och torg samt Fyrisån.

Läs mer här (https://www.uppsala.se/kampanjsidor/renare-uppsala/#vad-kommunen-gor)

Ditt uppdrag
Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och renhållning av kommunens mark. Det innebär bland annat städ, ogräsrensning, skräpplockning och tömning av sopkärl.
Arbetsuppgifterna kan även vara att handleda personal i arbetsmarknadsåtgärder, ungdomar i sysselsättningsåtgärder och handleda föreningar som har uppdrag åt oss när det gäller städning.
Arbetsuppgifterna kan variera inom de olika geografiska områdena.
Du kommer att vara en av flera i vår timbank för personer som kan och vill jobba när vi har planerade eller akuta behov.


Din bakgrund
Vi söker dig som har pågående eller slutförd gymnasieutbildning. Meriterande är pågående eller slutförd högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete eller anställningsform. Körkort B är ett krav för tjänsten. Önskvärt är att du har truckutbildning D1.

Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar och du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Julian Bellenox, arbetsledare, 070-212 23 22

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur, idrott och fritid samt fastighet. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Bli en i vårt seniora renhållningsteam!

Som medarebetre hos FemtioFemPlus kommer Du ingå i vårt miljö- och renhållningsteam. Tillsammans kommer ni att skapa ordning och reda i trapphus-, skyddrums- och barnvagnsrumsmiljöer hos vår kund i Gräby. Arbetstiden är förlagd till tisdagar och torsdagar kl 13-17, de två första veckorna varje månad, du får ett schema med exakta datum. I arbetsuppgifterna ingår rondering, borttagning av objekt / skräp, ta detta till förvaring eller kasta i områdets miljöh... Visa mer
Som medarebetre hos FemtioFemPlus kommer Du ingå i vårt miljö- och renhållningsteam. Tillsammans kommer ni att skapa ordning och reda i trapphus-, skyddrums- och barnvagnsrumsmiljöer hos vår kund i Gräby. Arbetstiden är förlagd till tisdagar och torsdagar kl 13-17, de två första veckorna varje månad, du får ett schema med exakta datum. I arbetsuppgifterna ingår rondering, borttagning av objekt / skräp, ta detta till förvaring eller kasta i områdets miljöhus eller åka till kommunens Återvinningscentraler. Du kommer även samt sköta om förmedling av förvarande/ omhändertagna objekt vilket innebär kontakt med vår kunds boenden vad gäller förmedling av förvarade/flyttade objekt. Vi ser att du har god servicevana, hög arbetsmoral och kan hantera att upprätthålla en god kommunikation med boende, samt är behjälplig i planering av och utlämning ut ev. objekt. Detta uppdrag är perfekt för dig som är pensionär/ senior och som tycker om att ha ett fysiskt aktivt jobb och som gillar att skapa ordning. Vissa moment kan vara fysiskt krävande både i det att flytta på saker, men också att gå mycket, både i trappor och på mark. För tjänsten krävs att du innehar körkort då det förekommer framförande av bil och släp. Du har öga för ordning och reda, är strukturerad och har förmågan att arbeta utifrån givna arbetsuppgifter och givna instruktioner. samt vara en lagspelare.
Tjänsten tillträds den 2 april och innan dess har du fått introduktion till ditt arbete.

Om oss
FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet,
integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig
erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra
kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi
anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till
tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som
Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god
arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet! Visa mindre

Handledare för feriearbetande ungdomar / renhållare

Stadsbyggnadsförvaltningen Renhållning Vi söker en handledare för feriearbetande ungdomar/renhållare! Renhållningsenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen sköter och underhåller Uppsala kommuns gator, parker, cykelvägar, fordonsparkeringar och torg samt Fyrisån. Läs mer här (https://www.uppsala.se/boende-och-trafik/avfall-och-atervinning/renhallning/#kommunens-ansvar) Ditt uppdrag Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och re... Visa mer
Stadsbyggnadsförvaltningen Renhållning

Vi söker en handledare för feriearbetande ungdomar/renhållare!

Renhållningsenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen sköter och underhåller Uppsala kommuns gator, parker, cykelvägar, fordonsparkeringar och torg samt Fyrisån.

Läs mer här (https://www.uppsala.se/boende-och-trafik/avfall-och-atervinning/renhallning/#kommunens-ansvar)

Ditt uppdrag
Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och renhållning av kommunens mark.
Du ska leda ungdomar genom våra områden där ni utför diverse arbeten i grupp. Det innebär bland annat städning, skräpplockning, sopkärlstömning och ogräsrensning mm .
Arbetsuppgifterna kan variera inom de olika geografiska områdena.


Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat med barn/ungdomar eller inom någon verksamhet, sport eller förening och agerat som handledare. Det kan även vara du som studerar till lärare eller på någon pedagogiskt inriktning och vill/kommer att jobba med människor som huvudsyssla.

Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar och du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Julian Bellenox, arbetsledare, 070-212 23 22

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 19

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur, idrott och fritid samt fastighet. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Renhållare / Handledare - semestervikarie

Stadsbyggnadsförvaltningen Renhållning Vi söker dig som vill arbeta med skötsel och renhållning av kommunens mark under juni, juli och augusti. Renhållningsenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen sköter och underhåller Uppsala kommuns gator, parker, cykelvägar, fordonsparkeringar och torg samt Fyrisån. Läs mer här (https://www.uppsala.se/kampanjsidor/renare-uppsala/#vad-kommunen-gor) Ditt uppdrag Det dagliga arbetet består i huvudsak ... Visa mer
Stadsbyggnadsförvaltningen Renhållning

Vi söker dig som vill arbeta med skötsel och renhållning av kommunens mark under juni, juli och augusti.

Renhållningsenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen sköter och underhåller Uppsala kommuns gator, parker, cykelvägar, fordonsparkeringar och torg samt Fyrisån.

Läs mer här (https://www.uppsala.se/kampanjsidor/renare-uppsala/#vad-kommunen-gor)

Ditt uppdrag
Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och renhållning av kommunens mark. Det innebär bland annat städ, ogräsrensning, skräpplockning och tömning av sopkärl.
Arbetsuppgifterna kan även vara att handleda personal i arbetsmarknadsåtgärder, ungdomar i sysselsättningsåtgärder och handleda föreningar som har uppdrag åt oss när det gäller städning.
Arbetsuppgifterna kan variera inom de olika geografiska områdena.


Din bakgrund
Vi söker dig som har slutförd gymnasieutbildning. Meriterande är om du har pågående eller slutförd högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och arbetsuppgifter. Körkort B är ett krav för tjänsten. Önskvärt är att du även har truckutbildning D1.

Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar och du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Julian Bellenox, arbetsledare, 070-212 23 22

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur, idrott och fritid samt fastighet. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre