Lediga jobb som Parkchef i Uppsala

Se lediga jobb som Parkchef i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Områdeschef för område park-natur

Ansök    Nov 3    Uppsala kommun    Parkchef
Avdelningen gata, park, natur Vi söker en kommunikativ och och utvecklingsinriktad chef som tar ansvar för helheten. Du drivs av att motivera andra och vet att delaktighet skapar engagemang! Inom stadsbyggnadsförvaltningen har en mängd kompetenser samlats för samhällsbyggandet och stadsutvecklingen i Uppsala. Förvaltningen består av cirka 600 medarbetare som arbetar i gränsöverskridande processer. Vi arbetar digitalt och aktivitetsbaserat och har vår a... Visa mer
Avdelningen gata, park, natur

Vi söker en kommunikativ och och utvecklingsinriktad chef som tar ansvar för helheten. Du drivs av att motivera andra och vet att delaktighet skapar engagemang!

Inom stadsbyggnadsförvaltningen har en mängd kompetenser samlats för samhällsbyggandet och stadsutvecklingen i Uppsala. Förvaltningen består av cirka 600 medarbetare som arbetar i gränsöverskridande processer. Vi arbetar digitalt och aktivitetsbaserat och har vår arbetsplats i kommunens nya stadshus med bästa pendlarläge precis intill resecentrum i Uppsala.

Avdelning gata, park, natur består av cirka 300 medarbetare och arbetar främst på uppdrag av gatu- och samhällsmiljönämnden och ansvarar för byggande, drift och underhåll av kommunens gator, parker och naturområden.

För att skapa bättre förutsättningar för att chefer och medarbetare har ett tydligt uppdrag och ansvar där samverkan alltid sker med fokus på hela stadsbyggnadsförvaltningens samlade leverans, omorganiseras avdelningen från och med 1 januari 2023. Vi söker i samband med detta en områdeschef som kommer att ansvara för område park-natur som består av 6 enheter.

Ditt uppdrag
Som områdeschef för område park-natur har du ansvar för kommunens parker samt natur- och friluftsområden. Ansvaret gäller både drift och skötsel samt ansvar för den strategiska planeringen av verksamheterna. Enheterna inom området arbetar med skötseln av kommunens parker, natur- och friluftsområden och skog. Inom området sker också arbete med planering och utveckling inom verksamhetsområdet. Därutöver finns också en enhet med en fordonsverkstad för underhåll av egenägda maskiner samt transporttjänster.

Som områdeschef har du det övergripande ansvaret för verksamheterna och leder området på helhet tillsammans med enhetscheferna. I ledarskapet är fokus på att stärka och säkra förändringskraft och utveckling av verksamheten.

Service, bemötande och effektivitet är centralt i vårt genomförande av uppdraget. Det är därför viktigt att du som områdeschef tar ett stort ansvar för att verksamheten möjliggör värdeskapande för kommuninvånare och näringsliv.

I din roll har du ett övergripande ekonomiansvar för området och leder kvalitetsarbete, verksamhetsplanering och verksamhetsutveckling. Du rapporterar till avdelningschefen och ingår i ledningsgruppen för avdelningen gata, park, natur. I ledningsgruppen bidrar du till avdelningens och stadsbyggnadsförvaltningens leverans på helhet.

I din roll som områdeschef ingår även att leda områdets ledningsgrupp och att stödja och skapa förutsättningar för verksamheten att ta initiativ och leda frågor på bredd. Du har också ett ansvar för att stödja verksamheten i gemensam beredning av frågor som vi behöver lösa tillsammans inom förvaltningen och kommunkoncernen.

Som chef i Uppsala kommun har du stöd från kommunledningskontorets stab i frågor som ekonomi, HR, kommunikation, IT, upphandling och fastighetsfrågor. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling för att utveckla ett långsiktigt, hållbart och kvalitetssäkrat ledarskap.

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet inom verksamhetsområdet och god förståelse och kunskap om vikten av grönstrukturen i stadsutvecklingen. Du har chefserfarenhet där ansvar för verksamhet, personal och ekonomi ingått. Det är meriterande om du också har erfarenhet av att leda chefer. Du behöver ha erfarenhet av verksamhetsutveckling och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med strategiska frågor kring styrning, uppföljning och kvalitetssäkring av verksamhet. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från politiskt styrd verksamhet.

Du har en god ledarskapsförmåga och tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är strategisk, tänker övergripande och kan se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Vi ser också att du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annila Bexelius, avdelningschef, 018-727 17 93

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Helena Persson Brage, HR-specialist, 018-727 67 05

Fackliga företrädare:
Sveriges Ingenjörer/SACO, Sampo Hinnemo, 018-727 40 58
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 24 33
Kommunal, 010-442 88 20

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya arbetsledare?

Ansök    Jul 6    Uppsalahem AB    Parkchef
Ditt uppdrag hos oss Som chef för fastighetsskötsel ansvarar du för att utveckla, planera och följa upp det dagliga arbetet för ditt team som arbetar med att hålla snyggt i gårdsmiljöer och trapphus. Du visualiserar förvaltningens övergripande mål så att varje enskild medarbetare känner delaktighet och kan se vikten av sina insatser. Det är du som ger dina 12 medarbetare förutsättningar att växa och känna stolthet och arbetsglädje. Tillsammans möjliggör ni... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som chef för fastighetsskötsel ansvarar du för att utveckla, planera och följa upp det dagliga arbetet för ditt team som arbetar med att hålla snyggt i gårdsmiljöer och trapphus. Du visualiserar förvaltningens övergripande mål så att varje enskild medarbetare känner delaktighet och kan se vikten av sina insatser. Det är du som ger dina 12 medarbetare förutsättningar att växa och känna stolthet och arbetsglädje. Tillsammans möjliggör ni att varje hyresgäst ska känna sig trygg och ha en utemiljö de vill vistas i.

Du ingår i distriktets ledningsgrupp tillsammans med fastighetschef samt förvaltare och förväntas ta ett gemensamt ansvar för distriktets utveckling med hög kundnöjdhet och hållbar ekonomi som främsta mål. Tillsammans med övriga chefer inom förvaltningen driver du utvecklingsprojekt inom skötseln så att vi på Uppsalahem alltid ligger i framkant när det gäller att skapa trivsamma boendemiljöer för våra hyresgäster.

I arbetsuppgifterna ingår även:

- Arbetsmiljöansvar
- Personalansvar
- Budget och resultat
- Måluppfyllnad inom ekonomi-, kund- och medarbetarnöjdhet
- Nätverka och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt


Vem är du?
Som lägst har du en avslutad gymnasieutbildning men vi ser gärna att du studerat vidare inom lämpligt område. Ledarskap är viktigt för oss och som chef är du en förebild och trygg i din roll. Du är social och kommunikativ med förmågan att skapa en öppen och förtroendefull dialog. Samtidigt är du en nyfiken, modig och driven ledare som arbetar på ett inkluderande sätt. Du är en solklar bärare av bolagets värderingar som du lever och arbetar efter.

Du är servicemedveten och har lätt för att planera och organisera ditt arbete och har alltid blicken framåt. För oss är utveckling viktigt, därför är vi på jakt efter just dig som ständigt eftersträvar att våra bostadsområden ska ha ”det lilla extra” och som gärna har intresse och känsla för växtlighet. Har du även en utbildning inom trädgård eller lokalvård är det meriterande.

Du har bred administrativ kompetens med god datorvana och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för sociala frågor då vi arbetar aktivt för att ge våra hyresgäster ett tryggt och säkert boende.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Heltid
Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse

Krav
Lägst gymnasial utbildning
Några års arbetslivserfarenhet i rollen som ledare
B-körkort
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta då gärna Fastighetschef Björn Eriksson, [email protected] eller HR Generalist Yasmine Hollsten, [email protected] Vi gör löpande urval och intervjuer och om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Vi ber om överseende med att återkoppling kan dröja pga. semestertider. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-07-31. Visa mindre

Chef för fastighetsskötsel till Uppsalahem

Ansök    Sep 23    Level Recruitment AB    Parkchef
Är du en driven och engagerad ledare som har ett stort intresse för ledarskap, människor och fastighetsskötsel? Motiveras du av att arbeta i en operativ roll där du coachar och utvecklar dina medarbetare? Då kan tjänsten som Chef för fastighetsskötsel för Uppsalahems Östra distrikt vara något för dig. Om tjänsten Som Chef för fastighetsskötsel ansvarar du för att utveckla, planera och följa upp det dagliga arbetet för ditt team som arbetar med att hålla s... Visa mer
Är du en driven och engagerad ledare som har ett stort intresse för ledarskap, människor och fastighetsskötsel? Motiveras du av att arbeta i en operativ roll där du coachar och utvecklar dina medarbetare? Då kan tjänsten som Chef för fastighetsskötsel för Uppsalahems Östra distrikt vara något för dig.

Om tjänsten
Som Chef för fastighetsskötsel ansvarar du för att utveckla, planera och följa upp det dagliga arbetet för ditt team som arbetar med att hålla snyggt i gårdsmiljöer och trapphus. Du visualiserar förvaltningens övergripande mål så att varje enskild medarbetare känner delaktighet och kan se vikten av sina insatser. Det är du som ger dina medarbetare förutsättningar att växa och känna stolthet och arbetsglädje. Tillsammans möjliggör ni att varje hyresgäst ska känna sig trygg och ha en utemiljö de vill vistas i.

Du ingår i distriktets ledningsgrupp tillsammans med fastighetschef samt förvaltare och förväntas ta ett gemensamt ansvar för distriktets utveckling. Tillsammans med övriga chefer inom förvaltningen driver du utvecklingsprojekt inom skötseln så att Uppsalahem alltid ligger i framkant när det gäller att skapa trivsamma boendemiljöer för våra hyresgäster.

I arbetsuppgifterna ingår även: Arbetsmiljöansvar
Personalansvar
Budget och resultat
Måluppfyllnad inom ekonomi, kund- och medarbetarnöjdhet
Nätverka och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som minst har 3–5 års erfarenhet av en ledande roll med personalansvar. Som lägst har du en gymnasieutbildning men vi ser gärna att du studerat vidare inom lämpligt område. Har du även tidigare erfarenheter av fastighetsskötsel samt en utbildning inom trädgård eller lokalvård är det meriterande.

I tjänsten värdesätter vi ditt ledarskap och som chef är du en förebild och trygg i din roll. Du är social och kommunikativ med förmågan att skapa en öppen och förtroendefull dialog. Samtidigt är du en nyfiken, modig och driven ledare som arbetar på ett inkluderande sätt. Du är servicemedveten och har lätt för att planera och organisera ditt arbete och har alltid blicken framåt. Vi söker efter dig som har ett stort intresse och engagemang för sociala frågor då vi arbetar aktivt för att ge våra hyresgäster ett tryggt och säkert boende.

Utöver detta har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt är van vid och har intresse av att arbeta i verktyg och system kopplade till ditt arbetsområde. B- körkort är ett krav.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Uppsalahem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sofia Gaard på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre